Antarktisz
4 / 4 oldal • Megosztás
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Antarktisz
Sokkal hosszabb volt a küzdelem, mint reméltem. Azt hittem, hogy az első pár tűzcsóva után vissza fognak vonulni, de a bogarak csak jöttek tovább, nem törődve az elesett társaikkal. Ha lett volna időm gondolkodni, valószínűleg ez megzavart volna, de éppen el voltam mélyülve a szerepben... miszerint kézenfekvő volt két órán keresztül mindent elégetni, ami szembejött velünk, és nem sokat gondolkodni a lelki világukon. És látszólag ez a hozzáállás eredményes is volt, miután minden folyosót kitisztítottunk, végül eljutottunk a kapuhoz, aminek haza kellett volna repítenie minket... csak hát Reed mégsem volt olyan jó a beüzemelésében, mint ahogy azt a madárember mondta.
- Most tényleg? - ennyi idő után sem tudtam kitalálni, hogy hogyan reagálna az igazi Fáklya, de gondolom ő is meglepődött volna - Nem lehet, hogy csak a harc zavart meg? Azért csak ránézhetünk a terminálra, nem...?
Ennyire nem terveztem előre, de még nem akartam, hogy az egész terv romokba dőljön. Vissza kellett jutnunk valahogy, hogy egyáltalán elkezdhessek foglalkozni az "egyéb problémáimmal". Bátorításul én is odaléptem a terminálhoz, de tudtam, hogy nincs sok esélyem vele. Már ha nem volt rajta feltüntetve egy nagy Föld ikon. De azért reméltem, hogy ha mind odagyűlünk köré, valaki csak tud szólni hozzá valamit...
- Most tényleg? - ennyi idő után sem tudtam kitalálni, hogy hogyan reagálna az igazi Fáklya, de gondolom ő is meglepődött volna - Nem lehet, hogy csak a harc zavart meg? Azért csak ránézhetünk a terminálra, nem...?
Ennyire nem terveztem előre, de még nem akartam, hogy az egész terv romokba dőljön. Vissza kellett jutnunk valahogy, hogy egyáltalán elkezdhessek foglalkozni az "egyéb problémáimmal". Bátorításul én is odaléptem a terminálhoz, de tudtam, hogy nincs sok esélyem vele. Már ha nem volt rajta feltüntetve egy nagy Föld ikon. De azért reméltem, hogy ha mind odagyűlünk köré, valaki csak tud szólni hozzá valamit...
Aina- 4. szint - 10 kredit
- Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz
Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete
Roncsok, Antarktisz
Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Mallory Danica Walsh és Aina Bennet
Következő körváltás: 2020. március 9. (hétfő)
Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky
Akkaba klán: Aina Bennet
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
- Egyéb információk:
- Épp nincs.
A megérkezés után az újdonsült társuk már küldte is Reed-et, hogy végezze a dolgát, de Layla itt már tényleg nem tudott mit tenni és éppen készült volna arra, hogy bevallja azt, hogy ő maga nem Reed, amikor hirtelen már nem voltak a Fantasztikus Négyes testében és kívülről látták az eseményeket. Reed indult is a géphez, közben pedig hallani lehetett, hogy újabb ellenségek jönnek.
Újabb harc vette kezdetét, csak ezúttal Reed nélkül, az ellenség pedig végtelen számban özönlött a terembe, mint akik soha sem akarnak elfogyni. Nagyjából tíz perc múlva Reed sikeresen végzett – közben eléggé aggódva Sue-ért – és aktiválta is a szerkezetet. Az hasonló effecttel, mint egy csillagkapu aktiválódott is, a többiek pedig megkezdhették a visszavonulást.
Azonban nem mehetett mindenki, mert egyvalakinek hátra kellett maradnia, hogy megsemmisítse a kaput, hogy ne juthassanak a Földre Annihilus emberei. Wyatt volt az, aki maradt. Johnny maradt volna helyette, mert a barátját nem akarta hátrahagyni, de a férfi végül is átlökte a Fáklyát, majd felrobbantotta a kaput ezelőtt, hogy a bogarak elérték volna. ő pedig eltűnt a rázúduló támadástól.
A következő képen a Fantasztikus Négyes látszott Vadföldön, őket pedig a Bosszú Angyalai szedték össze és vitték haza. Időben és helyben egy ugrás volt, egy hatalmas, gigantikus űrállomás látszott, ami felrobbant az űrben és egy gigantikus nagyágú hasadást okozott a térben és időben.
Ebből a hibából több ezer, vagy több millió olyan hajó tódult ki az űrbe, aminek a belsejében a társaság volt, hogy felfedezze.
A Hiba másik oldalán élő nagyúr nem késlekedett, ahogyan ő is észlelte, hogy végre valahára létrejött az átjáró a Reneszánsz világába, nem késlekedett tovább. Egy világot uralt, de most nem csak a hódítás miatt érkezik, hanem valami teljesen másért. Hatalmas bogárszerű hajók nyomultak át a másik dimenzióból az űr végetlenjébe, egy végeláthatatlan horda, aminek szinte vége sem akart lenni.
Végig, a Hiba teljes szakadásán, ahogyan átértek a teljes flotta hadrendbe állt fel, készen az indulásra, akár arra is, hogy a teljes ismert világegyetemet lerohanják és megsemmisítsék. Az anyahajón a sötétbe burkolózva egy alak sziszegett hangosan:
- Elárultak… kihassssználtak, éss átvertek, a Fantasssztikusss Négyesss! Azt hitték megtehetik mindezt büntetlenül! De nem! Megfizetnek ezért éss nem csak ők, hanem mindenki másss isss!
A következő pillanatban mindenki ugyanott riadt fel a hajón, ahol korábban elvesztette az eszméletét, csak most már teljesen normális – átlagos – hőmérséklet volt a hajón, emiatt és a téli felszerelések miatt eléggé melegük volt…
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Az egész nagyon furcsa volt... majdnem hogy értelmetlen. Amint megérkeztünk a helyre, amit egész végig kerestünk, az igazi Fantasztikus Négyes egyszerűen visszatért, én meg csak kívülről szemléltem az eseményeket. És azokat is egy kicsit összeszedetlenül. A szökés részét még értettem, de a bogárszerű invázióhoz már igazán nem tudtam mit szólni, és ötletem sem volt, hogy mi közöm lehetett a parancsnoki hajón lévő sziszegéshez. De az is lehet, hogy csak én képzeltem az egészet... pár pillanattal később ismét a csápos hajón voltam.
Úgy látszik sikerült viszonylag jól esnem, fájdalmat nem éreztem. Viszont eléggé melegem volt... és nem is véletlenül. Egyáltalán nem olyan idő volt, mint amilyet az Antarktisztól vártam volna, akkor pedig a hajó mégsem lehetett annyira működésképtelen. Tehát ideje volt visszavonulni.
Igaz, még mindig nem találtam semmit, amit visszavihettem volna, de a csápok beindulása és a gázok után nem akartam megnézni, hogy mi következik. Még az Akkaba sem hiszem, hogy elvárta volna, hogy immúnis legyek mindenre, ami a hajón volt. Így megpróbáltam felállni, és a lehető leggyorsabban visszamenni a képernyős terembe, hogy összeszedjem a társamat.
Úgy látszik sikerült viszonylag jól esnem, fájdalmat nem éreztem. Viszont eléggé melegem volt... és nem is véletlenül. Egyáltalán nem olyan idő volt, mint amilyet az Antarktisztól vártam volna, akkor pedig a hajó mégsem lehetett annyira működésképtelen. Tehát ideje volt visszavonulni.
Igaz, még mindig nem találtam semmit, amit visszavihettem volna, de a csápok beindulása és a gázok után nem akartam megnézni, hogy mi következik. Még az Akkaba sem hiszem, hogy elvárta volna, hogy immúnis legyek mindenre, ami a hajón volt. Így megpróbáltam felállni, és a lehető leggyorsabban visszamenni a képernyős terembe, hogy összeszedjem a társamat.
Karakteradatok
Mondanám hogy ki vagyok, és hirtelen mintha egy 4D-s moziban lennék, külső szemlélőként vagyok jelen. Mi a szöszefene folyik itt, nézem őket, ahogy harcolnak, és örülök, hogy nem vagyok szerves része ennek az egésznek. És egy marad, hősi halált halva. Csak szemlélődök, nagyon mást nem tehetek és jegyzem meg a dolgokat.
Aztán…
Az első ami feltűnik a hőmérséklet hiánya. Nagyon fura volt megtapasztalni, és mégis, máris hiányzik, pedig ennél bizarabb élményben még sohasem volt részem, ugyanakkor mégis, kifejezetten tetszett. És már nincs. Ösztönösen nézek körbe, hol vagyok, észlelek-e bármi újdonságot. Új tapasztalattal gazdagodtam, melyet máris hiányolok. Vajon hogy lehetnek a többiek? Jól vannak?
-Hahó – suttogom halkan.
Aztán…
Az első ami feltűnik a hőmérséklet hiánya. Nagyon fura volt megtapasztalni, és mégis, máris hiányzik, pedig ennél bizarabb élményben még sohasem volt részem, ugyanakkor mégis, kifejezetten tetszett. És már nincs. Ösztönösen nézek körbe, hol vagyok, észlelek-e bármi újdonságot. Új tapasztalattal gazdagodtam, melyet máris hiányolok. Vajon hogy lehetnek a többiek? Jól vannak?
-Hahó – suttogom halkan.
Layla Laskowsky- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 108
Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Roncsok, Antarktisz
Következő körváltás: 2020. március 13. (péntek)
Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
- Egyéb információk:
- Épp nincs.
Mindenki tökéletesen ott tért magához, ahol korábban volt, csak annyi volt a különbség, hogy most szinte minden vizes volt köszönhetően annak, hogy a hőmérséklet magasabb volt, olyan magas, ami teljesen normális. Ezt persze Layla nem érezte, mivel a szervezete visszatért a CIPA-s állapotba, így ismét nem érzett semmit sem. Mallory és Theon is magához tértek egyébként.
A falakon a csápok nem csapkodtak már, hanem teljesen nyugodt állapotban voltak, így viszont a felszínük alatt látszott, ahogyan vöröses fények mozogtak, mintha idegsejteken át haladt volna az információ. Egy változás azonban volt, amit mindhárom csapat észlelt. A korábban látott kree testek – ahogyan Vaszilij és Aina társának teste is – eltűntek. Így azt Aina már nem találta ott, amikor visszatért a terembe.
Amint mindenki összeszedte magát, illetve Aina a terembe ért, hirtelen az egész hajtón vészjelző/sziréna hang hallatszott, és ezzel együtt a csápokban a fények is egyre intenzívebbek voltak. majd az egész hajó megremegett, amikor mintha a hajtóműveket próbálta volna a hajó bekapcsolni saját magának. Az egész pár másodpercig tartott, majd hirtelen minden energia elment a hajón.
Eddig volt fény a csápoknak hála, de most minden lekapcsolt, a hajó ugyanolyan halott lett, mint volt, ezzel együtt egy másik kellemetlenség is párosult, amit Layla fizikailag ugyan nem érzett, de látni látta, köszönhetően annak, hogy a lehelete kezdett meglátszani, a többiek pedig érezték, hogy a hajó belseje nagyon, de nagyon gyorsan hűlt újra…
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Lehet, hogy fura, de hiányzik a hőmérséklet. Olyan jó volt, mikor nem volt CIPA, belekóstoltam egy teljesen másik világba, melynek a függőjévé válnék. De nem szabad, verem ki a fejemből, szerencse, mert különben hullák lennénk, nem értek én ahhoz, amihez kellett volna.
Körbenézek, minden vizes. Vizes, vagy olvadt, vagyis nulla fok felett van a hőmérséklet. Érdekes. De akkor viszont be fogok melegedni a ruhámba, ha nem megyek ki a természetbe, vagy nem vetkőzök le. És mi a franc, oké, sok a sci-fi mára, úgy érzem. Hé, ne remegj hajó, nem akarok egy idegen helyen ébredni, oké? Nekem köszönöm szépen, tökéletes a Föld.
Vége. Megnyugodva fújom ki a levegőt akkor nincsen nagy gond. Utána megint, hogy megdöbbenve nézzem, ahogy lassan láthatóvá válik a lélegzetem.
- Mi a franc.
Körbenézek, minden vizes. Vizes, vagy olvadt, vagyis nulla fok felett van a hőmérséklet. Érdekes. De akkor viszont be fogok melegedni a ruhámba, ha nem megyek ki a természetbe, vagy nem vetkőzök le. És mi a franc, oké, sok a sci-fi mára, úgy érzem. Hé, ne remegj hajó, nem akarok egy idegen helyen ébredni, oké? Nekem köszönöm szépen, tökéletes a Föld.
Vége. Megnyugodva fújom ki a levegőt akkor nincsen nagy gond. Utána megint, hogy megdöbbenve nézzem, ahogy lassan láthatóvá válik a lélegzetem.
- Mi a franc.
Layla Laskowsky- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 108
Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
A helyzet még mindig nagyon valótlannak tűnt. Pár perccel korábban még bogarakat égettem valahol, most meg hirtelen megint a jelentésemért kellett aggódnom. Elkezdtem újra a saját emlékeim átalakításán, és egyéb "praktikusabb" részleteken gondolkodni. Aztán visszaérkeztem a terembe, ahol a társamat hagytam, ő viszont nem volt sehol...
Gyorsan körbevilágítottam a termet (eddigi tapasztalataim alapján a plafont sem hagytam ki), de semmit nem láttam, ami megmagyarázta volna az eltűnését. És én sem tudtam, hogy hogyan fogom megmagyarázni, amikor jelentést adok. Ezzel a teljesítménnyel aligha tehettem jó benyomást az Akkabánál... Bár az sem volt kizárt, hogy éppen az Akkaba szedte össze, akkor meg nem is volt érdemes tovább nézelődnöm.
De nem is kereshettem sokáig, a hajó hamarosan újra akart indulni, mire én a lehető leggyorsabban elindultam a kijárat felé. Szinte biztos, hogy nem voltam egyedül, és nem akartam a csápok (és esetlegesen megmaradt bogarak) társaságában kirepülni az űrbe. Főleg hogy már elégetni sem tudtam volna őket...
Gyorsan körbevilágítottam a termet (eddigi tapasztalataim alapján a plafont sem hagytam ki), de semmit nem láttam, ami megmagyarázta volna az eltűnését. És én sem tudtam, hogy hogyan fogom megmagyarázni, amikor jelentést adok. Ezzel a teljesítménnyel aligha tehettem jó benyomást az Akkabánál... Bár az sem volt kizárt, hogy éppen az Akkaba szedte össze, akkor meg nem is volt érdemes tovább nézelődnöm.
De nem is kereshettem sokáig, a hajó hamarosan újra akart indulni, mire én a lehető leggyorsabban elindultam a kijárat felé. Szinte biztos, hogy nem voltam egyedül, és nem akartam a csápok (és esetlegesen megmaradt bogarak) társaságában kirepülni az űrbe. Főleg hogy már elégetni sem tudtam volna őket...
Karakteradatok
Roncsok, Antarktisz
Következő körváltás: -
Idő: 2030. november 22. Ismeretlen idő
- Egyéb információk:
- Épp nincs.
Végül mindenki sikeresen kijutott a hajóból, ezzel nem volt gond, senki és semmi sem akadályozta meg a társaságot, illetve Aina-t. Miután kellően távolra érkeztek a hajótól, akkor már feltudták a kommunikátorok segítségével venni a kapcsolatot a SHIELD főépülettel, illetve Aina az Akkaba metropolisszal. Természetesen Aina és a másik csapat is a hazaérkezésük után hallott az ultimátumról, amit a kree-ktől kaptak, ami nem volt kellemes.
Az a kevéske információ – már amit Aina annak hitt – elég sok volt, legalább is az akkaba klán tudósai szerint miután a lány jelentést tett. Még meg is említették neki, hogy rendes expedíciót is kifognak küldeni hamarosan, ha pedig szeretne, akkor velük tarthat, mert örömmel vennék a jelenlétét. Természetesen, ha elutasítsa sem éri semmilyen hátrány mindebből.
A másik csapat is miután jelentést tett és valószínűleg a többiek tudtára hozzák, hogy Vaszilij eltűnt, akkor újabb csapatokat küldtek ki, hogy megtalálják a fiút, azonban ez nem történt meg, sem a holtteste nem került elő, sem pedig ő. Mindezért sem Layla-t, sem pedig a katonákat nem marasztalták el, hiszen egy majdnem 23 éves fiatalemberről volt szó, aki egymaga is képes volt döntéseket hozni.
Úgy vélték, hogy a fiatalember csatlakozhatott az Akkaba klánhoz, mert elég sok feszültség volt benne amiatt, hogy 23 évesen még mindig nem tudta a középiskolát elvégezni. Igen, mert arról tudtak, hogy az Akkaba klán valahol ott van a déli-sarkon, de nem tudták őket megtalálni. Így még mindenki reménykedhetett abban, hogy valamikor még találkozni fognak vele.
Vége.
Miután a kree-k ultimátumot adtak a bolygónak az ENSZ azonnal összeült és meglehetősen hamar jutottak egyhangúan arra, hogy nem fogja a Föld megadni magát, hanem inkább választják a másik utat, remélve, hogy addig a bolygó zsenijei, vagy valaki megoldást talál a gondokra. Így nem maradt más lehetőség, mintsem várakozni, hogy a vírus kifejtse a hatását és szépen saját magát ölje meg az emberiség.
Ezalatt senkinek sem volt tudomása arról, hogy talán jó is kisülhet abból, hogy Layla felébresztette a nevetésével ideiglenesen a hajót. Az ugyanis, amikor éber állapotban volt, szkennelte a társaságot és megállapította, hogy hasonló létformák lakják a bolygót, mint amit Annihilus keres a Fantasztikus Négyes keresése közben. Így, amint Annihilusék megkapták a híreket, a galaxisból visszavonták a haderejük nagy részét és elindultak a Föld felé, mindez szerencsére sok-sok hónapot vett igénybe.
A másik roppant fontos dolog, ami még azóta történt, hogy Wakandában egy ismeretlen férfi legyőzte a kree vírust, és így a vérében levő antitestekből sikerült egy ellenszert készíteni, amit aztán a Wakandai királyi udvar az ENSZ – és így a teljes Föld – részére bocsátott. Sajnos ez a növény és állatvilágot nem óvta meg, de legalább az emberekre hatásos volt és fokozatosan adták be az embereknek, a gyógyszergyártó cégek pedig nagyban gyártották mindezt, a nap huszonnégy órájában.
Azonban ezen idő – nagyjából három és fél hónap – alatt a kree-k sem tétlenkedtek. Azt az ígéretüket betartották, hogy a Földet és az emberiséget hagyják szépen lassan kivérezni, egymást megölni és éhen halni, de arról egy szót sem szóltak, hogy a Földhöz tartozó dimenziókat és isteni síkokat nem fogják megtámadni. A császáruk pedig valami érdekeset talált a Kelta istenek honában, Avalonban. A kree-k március elején tudtak belépni abba a dimenzióba és indították meg a támadásukat teljes Avalon ellen.
Vége a 11. résznek.
Köszönöm a játékot mindenkinek! @Aina megkapja a 3,5 hónapot, ami a kaland időtartama volt.
A következő kaland már ki van írva, lehet jelentkezni, ha lesz elég jelentkező, akkor már 4 nap múlva kezdünk is.
A következő kaland már ki van írva, lehet jelentkezni, ha lesz elég jelentkező, akkor már 4 nap múlva kezdünk is.
- tagek:
4 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.