Antarktisz

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Antarktisz Empty Antarktisz

Témanyitás by Cerebro Csüt. 21 Nov. 2019, 16:52

A Déli-sark kontinense.
Antarktisz Tl4e9ko
Antarktisz ZGkpLel
Antarktisz RBatKP1

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 22 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. november 26. (kedd)


Antarktisz XS3n1qM

Antarktisz Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:00 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Prológus:
A Földön az utóbbi hónapokban viszonylagosan békésebb átmenet volt, a Kree-k most is támadtak, de ez valahogy más volt. A hadseregek és a SHIELD is könnyedén visszaverte ezeket. Néhány támadás volt csak sikeres, ezek főleg erőművek ellen mentek, hol fizikai támadások, hol pedig hackertámadás. Semmi sem volt katasztrofális, de azért voltak gondok.

Az első járvány, ami a nyár folyamán volt leült, eltűnt, nem volt sok halálos áldozat, így nagyon sokan valami rosszabbtól tartottak, hogy valaminek csak az előjele volt. Részben tényleg így volt. A nagyobb gond az volt, hogy nem csak az embereket fertőzték meg a kree-k, hanem az élelmiszereket és a vizeket is, amik bár az emberekre nem volt hatással, de az élelmiszerekre igen.

Hatalmas ültetvények mentek tönkre, mezőgazdasági területek a terménnyel együtt, ahogyan a föld is évekre használhatatlan lett. Ez több helyen olyan szintű volt, hogy több kisebb országban már bejelentették az ENSZ-ben, hogy éhezéssel fognak szembenézni a 2031-es esztendőben. Más helyek azt jelezték, hogy náluk is valószínűleg ez fog fenn állni.

A rossz víz és fertőzött takarmány miatt állatok millióit, ha nem milliárdjait kellett levágni és megsemmisíteni. Az élelmiszerek ára a világ minden részén a csillagos égig szökött. Sok helyen lázadások voltak, kormányok kerültek a bedőlés szélére. A feketepiac felerősödött, de ugye a világ nagy részén ez is az Orgyilkosok Ligája kezén volt, akik iszonyúan megerősödtek ennek köszönhetően.

Ami még egyre feltűnőbb volt, hogy az emberek egyre gyakrabban vesztették el a türelmüket, estek indokolatlanul egymásnak szerte a világon. Egyre több volt a brutális gyilkosság, mészárlás, lövöldözés. A frusztrációból adódóan a balestek száma is megnőtt, amin az sem segített, hogy a folyamatos rémálmok már a világ teljes egészére kiterjedtek. Az emberek olyanok voltak, mintha lőporos hordó tetején ültek volna.

A korábban egymással jóban levő országok között is feszültség kezdett kialakulni a helyzet miatt. Bármire is játszott a Kree Birodalom, láthatóan, láthatóan működött. Ezek az állapotok uralták a Földet 2030. novemberének vége felé. Hosszú idő után ez volt azaz év, amikor a Fekete Péntek minden negatív rekordot megdöntött, a hálaadás sem volt boldog ünnep. És a kree-k pont Fekete Péntek napján léptek.

Ezen a napon a kree-k feltörtek minden létező médiát, internetes holnapot, streamet, podcastot, mindent, amin csak el lehet érni az embereket. Hol kép is volt, egy nő képe jelent meg, ahol csak hang, ott csak a női hangot lehetett hallani, aki tökéletes angolsággal szólított meg az emberiséget.
Antarktisz 5yMqn9f
- Emberiség, a nevem Lady Gaia-Vell, én vagyok a Föld inváziójának főparancsnoka. Néhány hónappal ezelőtt egy újfajta vírussal fertőztük meg a bolygót, aminek mostanra már látható tünetei, jegyei is vannak. Mindez csak tovább fog terjedni, a végén az emberiség saját magát fogja kiirtani és eltűntetni bolygóról, nem fogja tovább fertőzni a planétát.

- Ha a bolygó kapitulál, akkor gyors és fájdalommentes halállal nézhet szembe az emberiség. Ha nem, akkor lassan, fájdalmak között, éhezve fogja egymást kivégezni. Nekünk van időnk, kivárhatjuk, de maguk tényleg ezt akarják? Az ENSZ 24 órát kap dönteni ebben a kérdésben, utána várom a válaszukat.

- Tudom, hogy maguk vallásosak… imádkozzanak, hogy a kapitulálás mellett döntsenek, a saját maguk érdekében…
Aina és Unka nagyjából egy hete érkeztek meg az Akkaba Metropoliszba a Déli sarkra egy teleportálni tudó mutáns révén, aki a világ nagyvárosaiban gyűjti az elégedetlenkedő mutánsokat. Márpedig volt belőlük éppen elég, főleg a mostani időkben. Mindkettejüket hamar befogadták, munkát is kaptak, szállást, kicsi, de takaros lakást a városban, ami a föld alatt volt és nem volt egyáltalán hideg.

A hely napi rutinját még nem lehetett ennyi idő alatt kiismerni, mert hatalmas volt a város és legalább ötven-hatvanezer fő élt itt. A Fekete pénteken levő üzenetet ők maguk is látták és az a mutáns hívta őket magához, aki idehozta őket. Egy feladata volt a páros részére, amolyan beavatás, hogy felmérjék azt, hogy mire is képesek. Ha nem akarták, nem kellett vállalni, de örültek volna.

Pár napja valami becsapódott pár száz kilométerre ide, furcsa mód a szenzorok sem látják rendesen és a műholdak is zavaros, hibás képeket adnak ki. Ezt a dolgot kellene megvizsgálni. Ha a páros elvállalta, akkor miután összeszedték a felszerelésüket a mutáns, egy fiatal lány kiteleportálta nem sokkal a helytől őket egy hó dűne mögé, ahonnan csak pár percnyi sétára volt az a hely, ahova az a valami becsapódott.Ami a másik csapatot illette őket azonnal riasztották, amint a becsapódás megtörtént, bár itt is a még meglévő pocsék műholdak miatt napokig tartott mire sikerült behatárolni, hogy a dolog hol lehet, mert furcsa mód a szenzorok sem látják rendesen és a műholdak is zavaros, hibás képeket adnak ki. De végül sikerült behatárolni, hogy hol is lehet ez a valami. Bár azt nem tudták, hogy micsoda, de éppen ezért küldenek ki csapatot.

A kormány és az X-men megint együtt ment a küldetésre. A négyes, akik mentek azok már ismerték egymást a hónapokkal korábbi Tabula Rasa küldetésről. A kree most nem jött a csapattal, de ha kellett, akkor rádión mind Serena Davidson, mind pedig Dr. Lea Sally elérhető volt és végig vonalban is volt, hogyha kellene a segítségük. Mivel a Déli-sarkra kellett menniük, ahol mindig nagyon hideg van, így külön Layla miatt felhívták a figyelmet, hogy öltözzön melegen.

Ezúttal mindenki a saját felszerelését vihette, de a korábbiakból okulva még az indulás előtt Lea felajánlott négy tár mágikus lőszert Theonnak és Mallory-nak, amit Mrs. Miller küldött nekik, ha szükségük lenne rá. És Theon kapott egy készüléket, ami helyhez kötött teleportációra képes. Azaz a SHIELD bázis és a lezuhant dolog között tudnak teleportálni. Kétszer. Ezeken felül két kisebb szavakkal is irányítható kézilabda nagyságú drone-t kaptak, ami felderítésre és adatok rögzítésére alkalmas.

A teleportálás után egy hódűne mögé érkeztek, az adatok szerint pedig annak a túloldalán volt az, ami lezuhant. Az idejük a 24 órás határidő miatt meg sietős, mert remélték a fejesek, hogy itt talán találhat a csapat valamit, ami hasznukra lehet a kree-kkel szemben…

Antarktisz 7kMvp6c

Felszereléslistát írjatok


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Svarog Szomb. 23 Nov. 2019, 13:51

Vaszilij Dragunov

A Xavier Iskolában nyomasztó hangulat vert tanyát, miközben kint a világ megörült. Vaszilij nem találta a helyét. A világ többi részéről lázongásokról és éhinségekről számoltak be a járvány után. Egymással feszültségbe került országok, megbukott kormányok.
Vaszilij soha nem érezte ennyire, hogy a világvége közeledik, és az Apokalipszis Négy Metafórikus Lovasa épp a lovaikat nyergelik, a meló előtt még bevernek egy sört és elindulnak. A fiatalabb Dragunov a kanapén ülve azokra a diákokra gondolt, akik nem jöttek be.
A sorsukról semmit sem lehetett tudni, nem is mert belegondolni. Az üres padok látványa borzalmas abb volt bármely háborús övezetben készült felvételnél. Aztán a következő kérdése az volt, hogy ilyenkor hol vannak a Föld legnagyobb hősei.
Régen mindig ott voltak a Bosszú Angyalai, Xavier professzor X-Menje, a SHIELD. Osborn Angyalai sehol…
A francba, tenni akart valamit, és nem egész nap a matekkönyv felett görnyedni. Mikor jött a hír, hogy a kormány újra az X-Men segítségét kéri, és többek között rá is gondoltak azonnal ugrott. Nem gondolta volna, hogy a Mojave sivatagban történt szarságnál ennyire jól mentek volna a dolgok.
Kiderült, hogy ugyanaz a csapat megy. Mr. Lupin és a kutyája, Mallory, Layla és persze ő, és ugyanúgy egy sivatagba. A világ legnagyobb sivatagába, az Antarktiszra. Örült, hogy kimozdulhat a reménytelenné válló helyzetből és lerázhatja a tehetetlenség láncait. Aminek a legjobban örült, hogy a talán a roncsban találhatnak valamit, amit felhasználhatnak a kék seggfejek ellen. Úgy döntött, hogy mindent megtesz azért, hogy valóban találjanak valamit és azzal visszarúgdossák őket a galaxisukba. A táborban magára vállalta, hogy irányítja a drone-okat, hiszen gyakorlott volt a technikai dolgokban.
Úgy érezte, hogy most minden rajta múlik, és most cselekedhet, épp úgy mint Borisz bácsikája. Teleportálással jutottak el egy hóhalom mögé. 24 órájuk volt. Nem lépett sehova, megvárta, hogy Theon találjon ki valamit.
- Esetleg a drone-okkal körbenézhetnénk – mondja elgondolkodva. - De önök a tapasztaltabbak, én csak egy diák vagyok.
Vont vállat, és várakozott a többiekre.

Unka:

A békaszerű mutáns a kávéját kortyolgatva nézte a kree-ek üzenetét. Jól emlékezett, mikor szembekerült a faj egy igencsak veszélyes példányával. Kicsit nyugodt volt, hogy itt van az Antarktisz viszonylagos biztonságában, az Akkabba Metropoliszba. Sejtette, hogy olyan erők védelmezik az itteni mutánsokat, amik felvehetik a harcot a kékbőrűekkel.
Hisz őt is kivitték a szorult helyzetéből. Miután meglógott Svarogéktól, egyszersmind kihúzta a gondból és a hatósági vizsgálatokból régi barátját a városban bujkált, és mindenféle alkalmi melókból és lopásokból próbált megélni. Éppen egy grillcsirkét próbált ellopni egy utcai kisütődéből, mikor a fiatal lány megjelent mellette és csak úgy kifizetette neki. A kaját, amit aranyárba mértek. Aztán elmondta, hogy van egy hely, ahova eljöhet az őt üldözők és a világot fenyegető káosz elől. Az orgyilkos sejtette, hogy a világ nagy hősei úgy is kitalálnak valamit, vagy ha nem akkor, ők lesznek a leghősiesebb kis porszemek a nukleáris tűzben. Ő csak menedéket akart, és ezt megkapta az Akkaba városba, ami mélyen a föld alatt volt. Az érkezése után azonnal kapott egy házat, és munkát is. A helyi hidroponiás kertészetben dolgozott, és szerette. Nyugodt volt, és innen köphetett a fejére kitűzött vérdíjra.
A lakásán ülve, épp kávézás közben kapta el az üzenet, aztán a végén vállat vont. Végül is, erről a helyről csak nem tudnak ezek a kék dögök, ide nem jönnek majd, ők pedig ellenállnak. És talán kapnak olyan fegyvereket, amik segítségével párat a pokolra küldhetnek.
A rossz érzése akkor nőtt, mikor hívást kapott a kommunikátorára. Az a lány hívta, aki annak idején ide hozta. Mint kiderült valami kilométerekkel odébb lezuhant a jégmezőn, és a műholdak sem tudják kivenni, hogy mi az.
Unka pislogott, és csak ennyit mondott:
- Van kint hósiklónk? - idézett a Birodalom visszavágból, aztán inkább bekussolt. - Természetesen vállalom. Ha fenyegeti a várost, akkor meg kell tudnunk.
Persze gyanakodott, hogy miért is két új lakost küldenek ki, és miért nem a helyi biztonsági szolgálatot. De biztos hallották, hogy kezelte a bronxi helyzetet. Valamint volt benne egy kis ambíció.
Kíváncsi volt, hogy mégis mi jöhet ezután, miután kiderítette a roncs titkát. Meleg ruházatot vett magához, szándékosan fehéret, hogy jobban elrejtse a vizuális érzékelők elől, mondjuk a hőjelekkel nem tudott mit kezdeni. Bízott benne, hogy az ő érzékelőik is megsérültek. Az övébe tűzte a két sait. Aztán a nő kiteleportálta őket egy hóhalom mögé. A térképek szerint innen csak pár percnyire lehetett a tárgy gyalog.
- Szerintem óvatos lépésekben közelítsük meg, és bizonyos időközönként, mondjuk négy lépésenként álljunk meg – javasolta a nőknek. - Ha ez egy űrhajó, és a kékeké, akkor lehet működnek a fegyverei.
Reménykedett benne, hogy nem. Hogy az új otthonát nem fogják megostromolni. A fenébe is, békét és biztonságot akart, ezért jött ide. Ha itt, a világvégén nem kaphatja meg ezt, akkor mégis hol!

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky Hétf. 25 Nov. 2019, 14:13

Nem mondom, hogy közeleg a világvége, meg azt se, hogy egyesek szerint az emberiség már az első világháborúnál megérett a pusztulásra, de határozottan közeleg a világvége. Régen biztos, hogy mindig volt olyan, aki képes lett volna ezt az egészet megakadályozni, megmenteni minket, de ez nem az a nap. Tenni akarok valamit, nem elszúrni megint. Amíg nem történik valami, addig a lehető legnagyobb optimizmussal tartom a matekórákat, hogy ha már más vidámság nem történik, legalább itt legyenek kirángatva a kölykök a borús hétköznapokból.
Aztán jött a hír a becsapódásról. Naná, hogy egyből jelentkeztem, mehetnékem van. Jóvá akarom zeni azokat a baklövéseket, melyeket legutóbb elkövetem, be akarom bizonyítani, hogy nem vagyok hülye. Irány Antarktisz, úgyse érzem a hideget, vagyis ha nem öltözök fel alaposan, könnyen egy jégkocka leszek. Nem baj, jó ez így, legalább az érzete nem fog hátráltatni. Természetesen melegen öltözök és egy kisebb elsősegély felszerelést is elteszek.
Mikor teleportálással eljutunk a hóhalom mögé, nehezen állom meg, hogy ne csináljak rögtön egy hógolyót. 24 az szép szám, 4!, nekem tetszik, könnyen megjegyezhető. Körbekémlelek, hogy van-e bármi könnyebben kiszúrható dolog. Elmolyosodom Vasszi mondatán, nem mond hülyeséget szerintem.
- Támogatom, de szerintem csak az egyikkel a kettő közül, ha esetleg baja esne, legyen tartalék – az ördög sose alszik, ugyebár.
Felszerelés:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin Hétf. 25 Nov. 2019, 21:30

- Hiányérzetem van. Jobban örülök, amikor a kis okos buksiját látom... - Fejezte be a délelőtti, edzés utáni étkezését Theon. Egy ideje már a bázison dekkoltak és monitorokon figyelték a becsapódott tárgyat, amennyire a technika engedte. Malloryval várták az indulást, meg a többieket várták. Gyakorlatilag csak pár nap telt el azóta, hogy leadták a jelentésüket a sivatagban történtekről és Crossbowt hátra kellett hagyniuk. Szinte mindenre fel volt készítve, de az extrém hideget nem akarták vele megkockáztatni.
- MIss Davidsonra gondolsz, vagy doktor Sallyre?! - Mosolyodott el Mallory miközben benyomta az utolsó falat lekváros-mogyorókréme szendvicsét.
- Hülye... - Veti oda félvárról. Bár azt meg kell hagynia, hogy Dr. Sally-t jobban is megismerné, annak pedig örülne, ha Serenát kapná az X-Menek közül. De úgy érzi, nem lesz ekkora szerencséje. Aztán megszólal a csipogója és indulnak is felszerelkezni. Onnantól, hogy megérkezik a támogatás, már nem sok idejük marad a felkészülésre. Ezért mennek is szerelkezni. Amikor találkoznak a társaikkal, érzelemmentes arccal biccent feléjük, majd felhúzza az arca elé a maszkját ami megvédi majd a metsző hidegtől. Aztán jött a teleportáció. Kint álltak a semmi közepén. Sivatagból sivatagba. Ugyan ott álltak, mint néhány hete, csak inverzben. Theon meghallgatta a javaslatokat.
-
Jó ötlet, támogatom. - Mondja egykedvűen, majd Mallory felé fordul. - Pathfinder, te mész elül. A többiek utánad. Én zárom a sort. Nyíl egyenesen az objektum felé. ROE: sárga. - Adta ki az utasítást Theon és remélte, hogy nem csak a nő, de a többiek is követni fogják. Mallory bólint és a menet élére áll. Amint felsorakoznak mögé, kiszúrja a fegyvert tüzelésre készen, és megindul előre. Tudja, hogy nincs idejük finomkodni. Sosem lehet tudni mekkora belülről a lezuhant...tárgy, mennyi idő kell nekik ahhoz hogy bent is körülnézzenek.

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:


A hozzászólást Theon Lupin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 25 Nov. 2019, 22:24-kor.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina Hétf. 25 Nov. 2019, 21:59

A világ a feje tetejére állt, de nekem éppen ez segített abban, hogy gyorsan eljussak az Akkaba Metropoliszba. Az emberek könnyen egymásnak estek, így nem volt meglepő, hogy a mutánsok megbecsültsége rohamosan lecsökken (persze csak nem hivatalosan). Nem örültem neki, hogy így alakult, de nekem kétség kívül megsegítette a helyzetem. Már óriási védőbeszédekkel, online jelenléttel és hasznos emlékekkel készültem, amikkel meggyőzhetem a gyanakvó toborzótisztet, erre egy nap csak egy fiatal lánnyal találkoztam, aki pár kérdés után már vitt is a Déli-sarkra. Szerintem mentálisan sem ellenőriztek le, bár azért végig óvatos voltam, nehogy egy rossz gondolatért kapjanak el. A beilleszkedés könnyen ment, szemlátomást nagyon jól megszervezték a sok új érkező elhelyezését. Igazából meg is lepett, hogy milyen sokan vagyunk... és hogy ezek közül milyen kevés az igazi terrorista. Nem gondoltam volna, hogy Apokalipszis két háború között menekülttáborok alapításával tölti az idejét...
Pár nappal az érkezésem után a kree-k megfenyegettek minket, és nem sokkal utána már szólítottak is, hogy valami feladatot kapok. Elsőre megijedtem, (az istenek emlegetésére valahogy még mindig a loák ugrottak be elsőre, és nem Apokalipszis,) de szerencsére ehhez semmi köze nem volt az egésznek. Egy közeli roncs kivizsgálására kértek meg. Egy békaszerű mutáns már vállalkozott a feladatra, és persze én is azonnal elfogadtam a kérést. Minél előbb ki akartam kerülni az "egyszerű menekült" kategóriából. Bár... igazából nem tudtam, hogy egy kree felbukkanása esetén mit tudtam volna kezdeni, de reméltem, hogy erre nem fog sor kerülni.
Egy rövid készülődés után ki is teleportáltak minket egy közeli hóbucka mögé, ahol a társam a roncs óvatos megközelítését javasolta. A négy lépésenkénti megállást egy kicsit túlzásnak éreztem, de azért csak bólintottam, és megindultam a cél felé.
- Egy kicsit talán mehetünk gyorsabban is - mondtam, ha viszonylag eseménytelen volt a megközelítés. Én sem akartam meghalni, de azért egy kis sebesség nem árthatott. Ha valaki le akart lőni, úgyis könnyen megtehette volna...

Felszerelés:
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 26 Nov. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. november 30. (szombat)

Antarktisz Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:05 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Az X-men tagjai semmilyen felszerelést nem hoztak egy elsősegélycsomagon felül, pedig az X-men elég sok mindent tud biztosítani a csapata tagjainak, részben shi’ar, részben embertelen és atlantiszi technológiát is, amik a földi felett állnak. De így csak az volt náluk, amit Theon és Mallory hozott, illetve a két drone.

Vaszilij és Layla már mondtak is ötletet, amit a férfi alapvetően jó ötletnek tartott, de mivel úgy vélte, hogy nincs idejük, így nem élt ezzel, hanem közölte a csapattal, hogy induljanak. Mallory ment elől, aztán a 2 X-men és végül pedig Theon zárta a sort. Az előttük levő dűne hatalmas volt, így jó néhány percbe tellett mire megkerülték azt. Utána pedig eléggé hihetetlen látvány tárult eléjük.

A másik csapat is megérkezett, itt Unka nem hozott semmilyen felszerelést magával, csak Aina, aki elég moderneket kapott. Ezt már mindkét fél tapasztalta, hogy az Akkaba Metropoliszban minden sokkal fejlettebb volt, mint a világon máshol, pár helyet leszámítva. A páros óvatosan haladt, főleg Unka akart nagyon óvatos lenni. A dűne pedig igencsak nagy volt és nekik is jó pár perc volt, mire megkerülték.

Ekkora hajót maximum scifikben láthattak, a lezuhant hajó eléggé ramaty állapotban volt és legalább két kilométer hosszú volt és elég erősen valamilyen bogárszerű dologra hasonlított. Egy valami biztos volt, hogy ez a valami nem most zuhant le, mégsem hallott, vagy tudott róla senki semmit. Ami viszont látszott, hogy a vége felé egy nagyobb lyuk tátongott rajta, körülötte a jég is frissen fagyott volt és egy mélyebb kráter is meg volt itt található.

Ami becsapódott, az ebbe a lezuhant idegen űrhajóba zuhant bele és a végét részben megsemmisítette. A csapat pedig jelenleg nagyjából egy kilométerre lehetett a hatalmas roncstól. A hátsó, újonnan sérült részhez az X-ek voltak közelebb, Unak és Aina pedig a hajó sértetlenebb elejéhez voltak közelebb. A két csapatot pedig nagyjából két, két és fél kilométer választotta el távolságban egymástól.
Antarktisz 0xMAH87

Antarktisz 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Svarog Pént. 29 Nov. 2019, 19:19

Vaszilij

Végül elindultak. A nevéhez illően Pathfinder haladt elől, aztán ő és Mrs. Lawsowsky középen, Theon zárta hátvédként. A hódombot megmászni nem volt fárasztó, de hosszadalmas. Szeriencsére az ifjú sárkánymutáns edzette magát az utóbbi hónapokban a SHIELD kiképzésre készülve, és ebbe a havas terepen való mozgás is benne volt.
Mikor felértek a csúcsra, eléjük tárult a dolog, amiért jöttek. Egy hatalmas fémrovar hevert ott alattuk. Egy űrhajó, amit találat ért, de talán már akkor is itt volt, amikor Attilan először volt a felszínen, vagy mikor az Örökkévalók megtették első lépéseiket a Földön. A lyuk körül a jég frissen fagyott be, ami alapján a találat mostanában érhette.
Szikra hunyorgott, és lassan elővette a drónt.
- Nem tudom, hogy használhatnánk e – mondta a két katonának. - Azt a lyukat nem azért ütötték rajta, hogy elpusztítsák, hanem hogy bejussanak.
Mind a két lehetőség aggasztó volt.
Először is, hogy bent vannak azok a valakik, akik beakartak jutni a hajóba, másodrészt pedig már nincsenek, elmentek és magukkal vitték azt ami. Az első valamennyire optimistább lehetőség volt. Aztán rájött, hogy ha tényleg a kree-ek voltak, akkor a hajó rakományát talán azért kell nekik az űrből jött jármű rakománya, mert veszélyt jelent rájuk.
A szemeivel Vaszilij nyomokat keress a hóban, ami arra utalhat, hogy valakik bejutottak. Persze azt sem zárja ki, hogy ezek a valakik leteleportáltak ide.
– Mit gondol? – kérdezte Theont. Igyekszik szokatni magát ahhoz, hogy valamiféle hierarchiába fog dolgozni, és ez – bármennyire is gyermetegen hangzik, de számára pont, hogy alkalmas vizsga lenne.
Közben a gépet nézi, hátha hasonlít valamire amiről esetleg tanulhatott a Xenoantropológia órákon. Elsősorban kreekre utaló jeleket keress. Közben fényképeket készít róla, hogy ezzel is dokumentálja.

Unka.

– Életembe nem láttam még ilyet – mondja a vele tartó nőnek, és lepillantott a domb tetejéről. Egy hatalmas, rovarszerű gép aludta előttük örök álmát. A hátulsó részén valami hatalmas lyukat ütött. Arra egyből rájött, hogy nem mostanában kényszerült a Föld bolygó felszínére, és bárkik is ütötték a lyukat, bármivel bejutni akartak.
A nőre pillantott, aki vele tartott, és visszafordult. Valami volt a másikban, ami nyugtalanította. Hisz mind a ketten egyszerű menekültek voltak.
- Szerintem nézzünk körül bent – felelte.
Nem csak a hupikék törpikék kétméteres verzióitól tartott, hanem másoktól is, akik talán ugyanúgy tudomást szerezhettek a roncsról. SHIELD, X-Men és a többiek, akik ki tudja mit tennének, ha rátalálnának a városra.
Őket is semlegesíteni kellett, bármennyire is kegyetlenül hangzott, de Penicottnak évek óta most először volt olyan helye, amire tényleg, mint otthon gondolhatna. És mindenképpen megakarta védeni.
És persze ki tudja, hogy milyen technológiára bukkanhatnak. Ha valami olyasmit, amivel borsot törhetnek a kree-ek orra alá, akkor talán Akabba és rejtélyes vezérük Apokalipszis legyőzheti őket, és ezután ők és a mutáns faj uralhatja a bolygót. Határozottan tetszett neki az elképzelés.
- Akkor szerintem lassan közelítsük meg. Úgy látom robbantottak bejáratot, de lehet előbb elől nézzünk meg valamit. Úgy látom sietős lehetett nekik.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina Pént. 29 Nov. 2019, 20:13

Jó nagy űrhajó volt... Kang hajóját ugyan csak belülről láttam, de ránézésre ez még annál is nagyobb lehetett. Nem is értettem, hogy pontosan miféle felderítést vártak tőlünk ezek után. Egy hétig ellehettünk volna a belsejében, és még akkor sem biztos, hogy megtaláltuk volna a legfontosabb részeit. De efelől még korai volt aggódni, előbb meg kellett közelítenünk valahogy.
- Megnézhetjük az elejét, hátha kiderül róla valami - bólintottam egyetértően, és elindultam a társammal együtt. Úgy nézett ki, hogy a feladaton kívül nem nagyon akart másról beszélni (a hósiklókat leszámítva...), így egy kicsit kényelmetlen volt mellette baktatni a hóban.
Közben igyekeztem alaposabban felmérni a hajót, és a távcsővel is körbepillantottam párszor. Nem nevezném magam szakértőnek, de ekkorra már több űrhajóhoz is volt szerencsém, így igyekeztem azokhoz hasonló elemeket felfedezni az előttünk lévőben. Bár első ránézésre nem tűnt sem kree-nek, sem skrull-nak, emberinek pedig végképp nem.
- És te pontosan mit tudnál csinálni, ha bajba kerülnénk? - kérdeztem a békaszerű mutánst, hogy ne végig némaságban tegyük meg az utat. Lényegében semmit nem tudtam róla, így nem ártott tervezni valamivel. Lehetőleg még azelőtt, hogy megkergetnének a hajóban rejtőző ufók...
Amint válaszolt, én is bemutatkoztam neki.
- Én Aina vagyok, és látom a boszorkányokat - mondtam, és mosolyogva hozzátettem - Te nem vagy boszorkány.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin Pént. 29 Nov. 2019, 20:36

Mallory felvett egy kényelmes, de jól haladós tempót. Nem mászták meg a hatalmas hókupacot, csak megkerülték. Kevesebb energiabefektetésbe fog nekik kerülni. Amikor feltárult előttük a hajó nem torpan meg...egészen addig amíg egész méretében fel nem tárul előttük a hajó. Elismerően bólint egyet. Theon zárja a sort. Tudja, hogy szemből érkező támadásra Mallory fog reagálni, ezért ő folyamatosan ellenőrzi a hátukat is. Az egyetlen szerencséjük, hogy délen vannak. Itt legalább a jegesmedvékkel nem kell tartaniuk. Már csak az ufók, mágikus lények és a többi ember valamint embertelen ellenféltől kell számolniuk. ~ Ufók...főleg ufókkal kell számolni...miért lepődnénk meg. ~ Sóhajt egyet, majd azt nézi, ahogy a kis sárkány elkezdi piszkálni az egyik, mellettük lebegő drónt. A megállás jogos, dönteni kell...
-
Nem. - Válaszol röviden és tömören Vasznak. - Haladjunk Pathfinder. Ott megyünk be, ahol a Sárkány feltételezi, hogy más is be akart menni.
Mallory hátra sem nézett, majd bólint egyet és csendben megindul. Úgy számolja, hogy körülbelül hat vagy hét anyahajó hosszúságú építményről van szó. Mire ezt teljes hosszában és az összes szintjén bejárják...megőszülnek. A fehér pedig nem áll jól neki.

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky Pént. 29 Nov. 2019, 20:43

Szívem szerint megkérdezném tőlük, hogy milyen érzés a hideg, milyennek érzik az időt, hiszen én nem érzem, de aztán úgy döntök, hogy felesleges szájjártatás lenne a részemről, hiszen furcsán venné ki magát, hogy egy ilyen helyzetben pont ilyet kérdezek. Nem bírom megállni, hogy ne mosolyogjak a túra közben, a régi, cserkész csapattal együtt töltött éveket juttatja eszembe.
Amikor meglátom az űrhajót, még inkább tudatosul bennem az, hogy mennyire csak egy porszem vagyok a világban. Mi a halál, és miért néz ki úgy, mint egy atomkísérelt rovar az ált sulis büféből? Jól van, nincs ezzel gond, hiszen végülis idegen technológia nagy eséllyel, meg ugyan, előfordul az ilyen, csak az embert sokkolja a mérete.
- Szerintem használhatnánk egyet, de meg van az esélye, hogy kiszúrja egy kamera, vagy egy mozgásérzékelő, esetleg valaki – ugyanakkor katona megszólal, így kukába az ötlet, haladnunk kell. Na nem baj, úgyis rég jártam már le a lábam, itt meg még soha, szóval legalább ezt is kipipálhatom a képzeletbeli bakancslistámról.
- Vajon mennyi az esélye annak, hogy nem kívánatos valami vagy valaki szúr ki minket?

felszerelés:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 30 Nov. 2019, 12:34Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. december 4. (szerda)

Antarktisz Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:35 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Vaszilij történelemből tudhatta, hogy az Örökkévalók alsó hangon is 65 millió éve vannak a bolygón, ez a hajó határozottan nem tűnt olyan idősnek és akkor biztosan a jég felszínén sem lenne, hiszen elég sok olyan időszak volt, amikor nem volt jég a déli-sarkon. Meg mindent összevetve is eléggé jó állapotban volt mindez. És nem hasonlított semmire, amit az idegen fajokról tanult a suliban.

A drónt nem kellett egyébként elővenni, azok ott repkedtek alapból a csapat körül attól kezdve, hogy megkapták őket. Hangutasítással bárki irányíthatta őket, de Theon minden parancsot felülbírálhatott, hiszen ő volt az akció parancsnoka, neki volt a legmagasabb rangja itt. Ez gyakorlatban úgy nézett ki, hogy bárki utasította a drónokat azt a férfinak engednie kellett.

Ő pedig jelenleg nem tartotta jó ötletnek, hogy előre küldjék bármelyiket is, hanem a haladásra adta ki a parancsot. Vaszilij pedig elő akarta venni a telefonját, vagy képrögzítő eszközét, amikor is realizálnia kellett, hogy nem hozta el. Ott maradt a táskája a SHIELD épületében, semmilyen felszerelés nem volt nála, amivel mindezt, vagy bármi mást ki tudott volna eszközölni bármit is.

A csapat pedig elindult és amint Layla feltette a kérdést, hogy mennyi az esélye annak, hogy kiszúrják őket a csapat a hajó másik oldalánál levő nagyobb hóbuckánál észrevehetett két másik mozgó alakot, akik úgyszintén éppen kiszúrták őket… Ennyit az esélyekről.A másik oldalon Unka csodálkozott jobban a látványon, hiszen azért már ekkora méretű hajót, vagy nagyobbat Aina látott, amikor Kang épp a kree-ket verte szét a Föld felett, a nem is olyan távoli jövőben, bár ez a hajó nem hasonlított egyik kree hajóra sem, amit ott látott korábban. Végül megegyeztek abban, hogy megnézik a helyet.

Amint elindultak, még a távcső sem kellett hamar kiszúrták ők is a hajó másik oldalán – a végén – a hajó felé haladó négyes csoportot. Aina, ha távcsővel nézi meg őket – amennyiben innen kölcsön vett távcső volt – akkor egészen rájuk tudott zoomolni, ha saját, akkor csak négy alakot vehet ki és két drone-t, ami ott körözött körülöttük.

A hajónál nem látott semmilyen feliratot, jelzést, ami utalna arra, hogy kié lehet. Mozgás azonban ott nem volt, ami legalább jó hír lehetett. Aina sem tudta megmondani, hogy milyen hajó lehet, nem látott ilyet korábban. A haladás közben pedig próbált emberi kommunikációt is kialakítani Unkával.Mindkét csapat számára nagyjából fél óra volt letudni a távot, sima terepen valószínűleg könnyben lett volna, de ott legalább tér, de inkább comb közép és derék magasságú hóban kellett utat vágniuk maguknak, ami azért nem a legkellemesebb és leggyorsabb. Azonban szerencsére mindenkinek olyan ruházata volt, ami nem ázott át és nem érződött a hideg sem át rajta. Így nem fagytak át.

A megérkezés után az Akkaba csapata végre megláthatta az elülső részt, ahol több nagyobb és kisebb hasadék is volt a hajó szerkezetén, amin keresztül kényelmesen befértek, hogyha be akartak menni ide. Ezek láthatóan a becsapódáskor keletkeztek, vagy még valamilyen űrbéli harc során, de határozottan nem mostanság, hanem nagyon-nagyon régen.

Az USA csapata pedig ahhoz a részhez ért, amit láttak. Az, hogy valaki robbantotta nem volt igaz. A hajó oldalán végi látszott a súrlódás, ami azt okozta, hogy ami a robbanást okozta felülről érkezett és végig súrlódott az egész oldalán, majd itt lent robbant fel. Itt már megannyi törmelék is látszódott szanaszét, elég nagy területen szóródott szét a törmelék, amiről látszott, hogy nem bomba volt, valami más lehetett.

Azonban bármi is volt szép nagy lyukat ütött a hajó oldalán, amin kényelmesen beférhet akár egyszerre is mindenki.

Antarktisz 7kMvp6c

Mivel Svarog az első két körben sem írt felszerelés listát, így nincs egyik karakterénél sem semmi, csak a ruházatuk, se fegyver, se telefon se semmi.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin Kedd 03 Dec. 2019, 09:04

Mallory megállt és bár nem emelte célzásra a fegyvert, de változtatott a pozícióján, hogy hamar felránthassa. Ugyanakkor azzal tisztában volt, hogy a távolban meglátott személyek nincsenek lőtávon belül. Ugyanakkor úgy tekintett még rájuk, mint potenciális veszélyforrsá. Theon észrevette Mallory megtorpanását és kinézett oldalra, hogy megtekintse mi is történt. Felméri a helyzetet, majd bólintott.
-
Nem vagyunk egyedül. - Elmosolyodott, de egyelőre nem tartotta veszélyesnek a két távoli alakot. Rájuk közelít az inplantjával és próbálja felmérni a fegyverzetüket. Ugyanakkor már azzal a prekoncepcióval indít, hogy nem tudnak ilyen messzire lőni. - Haladjunk.
Mallory eleget tett az utasításnak és folytatta az útját. Azonban kis belső szenzorait érzékenyebbre állította, mert már egyértelmű volt, hogy mások is vannak a terepen. Ráadásul ismeretlen szándékkal. Az űrhajóról legalább azt tudta feltételezni, hogy a bentiek túlélni akarnak. Az új jövevények, meg bármire is képesek lehetnek. Amikor közelebb érnek végignéz a hajótest frissebb sérülésein.
-
Nem közvetlen támadás érte. Legalábbis nem robbant, nem égetett fegyveresen... - Jelzi menet közben Theonnak. Theon is elkezdte vizsgálni a becsapódás nyomait, majd megvonta a vállát.
-
Vagy nekidobtak egy nagy vasgolyót. - Rendezte ezt a kérdést magában és a nyilvánosság felé egyszerűen. - Hatoljunk be. Készüljünk arra, hogy kettőnél több tolvaj banda jött ide megnézni mi történt...Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky Kedd 03 Dec. 2019, 19:43

- Kár volt megszólalnom - oké, ezek az esélyek 100%-osak lettek. lehet, el kellene mennem lottózni, hátha beválik. És hátha kitart addig a föld, hátha találunk valamit mi a hasznunkra lesz.
- Vajon velünk vannak? Nem ártana megtudakolni tőlük, hogy akarnak-e csatlakozni hozzánk, több szem többet lát alapon - és hátha k többet tudnak erről, mint mondjuk én, aki örül, ha nem fagy meg. Igaz, nem fordulhat elő.
- Kettőnél több tolvajbanda? Szuper, lehet ennél még rosszabb? - Oké, tudom, hogy murphy mindent hall, de akkor is. Szétnézek, hátha találok egy ennél még furcsább dolgot, valamit, ami elég szokatlan ahhoz, hogy ne tartozzon ide. Sose lehet tudni, az ördög nem alszik.
Azzal a gondolattal, hogy mégiscsak én vagyok Vasszi tanára, ha senki se akadályoz meg, senki se megy előre, nem tesz semmilyen jelet, akkor elindulok, ha már azt mondta hogy hatoljunk be. Természetesen készen állok arra, hogy bármelyik pillanatban futni kell.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina Kedd 03 Dec. 2019, 21:49

Volt egy másik csapat. Ők is a hajó felé tartottak, éppen mint mi, és ők is észrevettek minket... Nem fedeztem fel ismerős arcokat amikor rájuk közelítettem, de ránézésre hivatalos csapatnak tűntek... akikkel akkor épp nagyon nem akartam találkozni. Nem is tudom, hogy mi lett volna a helyes eljárás. Harcolni? Elmenekülni? Vagy gyorsan hazudni valamit? Egyik sem tűnt túl jó megoldásnak.
- Van velük két drón, és egy mutáns. Egy olyan sárkányforma - mondtam a társamnak, és ha igényelte, átadtam neki is a távcsövet. Ha már nem volt túl beszédes, legalább a csapatmunkát meg kellett alapozni valahogy.
Végül a másik társaság nem zaklatott minket, így békésen beértünk a hajó árnyékába. Közelebbről sem láttam rajta semmit, amit azonosítani tudtam volna, de a méretével kapcsolatban elbizonytalanodtam. Nehéz volt összehasonlítani egy olyan hajóval, amit csak belülről láttam.
Szerencsére ezen az oldalon is voltak nyílások, így nem kellett átsétálnunk a másik végéhez, hogy ott osztozzunk a bejáraton...
- Jobban járunk, ha itt megyünk be. Hamarabb elérhetjük a hidat - mondtam, és elindultam az egyik rés felé, és ha gond nélkül elértem, elővettem a zseblámpámat, és megpróbáltam bemászni.

//A reklámszöveget elnézve úgy hiszem, hogy jó lesz a helyi gyártású felszerelés Very Happy //
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 04 Dec. 2019, 09:25

//A kései írások/nem írások miatt vasárnap lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 08 Dec. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. december 12. (csütörtök)

Antarktisz Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:40 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Theon rá tudott zoomolni a másik oldalon levő két személyre, azonnal látta, hogy mind a ketten mutánsok, az egyiknek szürke bőre volt és a homlokán egy harmadik szem volt, ez egy nő volt, a másik pedig egy zöldbőrű férfi, őt talán meg is ismerhette a körözési listákról, ahol félmillió dollár volt a férfi fején. A ruhákon nem látott semmilyen címert, vagy azt, hogy hova tartoznának, fegyver pedig egyiknél sem volt látható.

Végül Theon azt a parancsot adta, hogy menjenek be, így mindenki elindult. Ahogyan a bejárathoz értek szerencsére egy kellően erős fuvallat haladt itt végig és a vékony, törékeny jégről elfújta a havat. Így a becsapódás korábbi helye is látszott, hogy kisebb krátert vágott ide, hogy mi volt az, amit ki kellett kerülni, ha nem akartak a több méter mély jéggödörbe esni, de ezt könnyű volt kikerülni.

Belépve a hajóba mintha máris jó néhány fokkal melegebb lett volna, bár ez csak amiatt volt, hogy itt bent nem fújt a szél és azért nem érződött hűvösnek. Ahogyan beléptek a drone-k azonnal világítani kezdtek, hogy kellően sok fényforrást biztosítsanak a bentieknek, akik nem látnak a sötétben, de lehet, hogy jobb lett volna a jótékony sötétség. Ugyanis a csapat úgy érezhette, mintha a Starcraft Zerg hajóinak egyikébe csöppent volna.

A folyosó falai ugyanis fémből és élő szövetből voltak, bár az már megfagyott. Ilyen csápos, gigantikus polipkarokra emlékeztető nyúlványok alkották a falakat végig, több helyen belenőtt a fém is ezekbe. Mintha az egész ennek a kettőséből és így haladt az egész jobbra és balra is. Mivel kree-ket már mindenki látott évekkel korábban is, plusz vannak jófiúk is belőlük a Földön, ez határozottan nem kree hajó volt.

Bal oldali irányba nem volt túl sok már a folyosóból mielőtt a hajó végére értek volna, azonban jobb oldalra nagyon sokáig lehetett menni és innen élből három leágazás is volt belőle értelemszerűen csak baloldalra, hiszen jobbra már csak a külvilág lett volna.Unka továbbra sem válaszolt Aina-nak, így csak a nő beszélt és így valószínűleg kellemetlen csöndben érkeznek meg ők is a hajóhoz, ahol továbbra is a lány osztogatta a „parancsokat”, javaslatokat. Mivel nem akart itt kinn maradni, így Aina úgy döntött, hogy menjenek be, és ehhez talált, találtak is egy megfelelő bejáratot, amin be is tudtak menni a folyosóra. Mivel nekik nem igen volt lámpájuk, vagy fényforrásuk, így csak félhomályos állapot volt itt hirtelen.

Ettől függetlenül ők is ugyanazt tapasztalták, mint a másik csapat, mintha melegebb lett volna. Ezeken felül Aina is Unka is úgy érezhette, mintha a Starcraft Zerg hajóinak egyikébe csöppent volna. A folyosó falai ugyanis fémből és élő szövetből voltak, bár az már megfagyott. Ilyen csápos, gigantikus polipkarokra emlékeztető nyúlványok alkották a falakat végig, több helyen belenőtt a fém is ezekbe. Mintha az egész ennek a kettőséből és így haladt az egész jobbra és balra is.

Mivel kree-ket már mindenki látott évekkel korábban is, plusz vannak jófiúk is belőlük a Földön, ez határozottan nem kree hajó volt. Jobb oldali irányba nem volt túl sok már a folyosóból mielőtt feltehetőleg a hídhoz értek volna, azonban baloldalra nagyon sokáig lehetett menni és innen élből egy leágazás is volt belőle értelemszerűen csak jobb oldalra, hiszen jobbra már csak a külvilág lett volna.

Mást ők fényforrás nélkül nem igen láttak…

Antarktisz 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin Vas. 08 Dec. 2019, 22:02

- Állj. Drónok, fényeket ki. X-ek, balra tapadjanak a falra, és guggoljanak le.- Adja ki gyorsan az utasításokat, miután beértek a hajóba. Aztán szeme elé húzta a félszemes hőkamerát és aktiválta. Figyelte, ahogy Mallory ugyanígy tesz, majd pár lépéssel hozzá sétált, kissé félre vonta és a fülébe suttogott.
-
Mutánsok,ismeretlenek. ROE: Vörös. Ez ráadásul nem tűnik Kree technológiának. - Mondja, majd kissé visszafordul és normális hangon folytatja. - Tanárnő. Maga járókelővel innen nyugatra és felfelé indul felderítésre. Sárkány. Maga velem jön. Keletre megyünk és lefelé. Felderítjük a hajót. Ha bármi érdekeset látnak vagy életre tudnak kelteni, információkat kinyerni. Tegyék meg. 10 óránk van. Itt találkozunk és távozunk, bármit is találunk....egyes drón. Kövesd Járókelő utasításait. Kettes drón, utánam. Sárkány, álljon fel, jöjjön mögém és fogja meg a vállam. Vegye fel a járásom ritmusát és ha lövöldözök fusson vissza...nah hajrá. - Megvárja amíg Vaszilij felzárkózik hozzá, majd előre szegezett fegyverrel megindul abba az irányba, amit az imént meghatározott saját maguknak. Óvatosan, de dinamikusan halad. 5 órája van egy irányba haladni és 5 visszafelé. Hozzávetőleg. Mallory azonnal aktiválja a hőkamerát, amint lekapcsolódtak a lámpák. Mikor meghallgatja Theon intelmeit közelről a fülébe, bólint, majd végighallgatja az utasításait is. Aztán megvárja, míg elindulnak a sárkánnyal. Csak ez után szólal meg.
-
Tanárnő, Jöjjön a hangom felé. Fogja meg a hátam és vegye majd fel a séta tempóm. Ha érdekes szobára lelünk akkor kapcsolunk lámpát. Mi számít önnek érdekes szobának?...drón kövess - Adja ki az utasításokat és ő is megindul a kiadott irányba.

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky Szer. 11 Dec. 2019, 17:43

Ömm, mi a francból van a folyosó? Aztán a katona kiadja hogy állj, én meg teszem mit mond. Igen, guggolás, hol az egyensúlyom, megvan az egyensúlyom. Egy biztos, ez nem kree, hanem valami más. Kitudja, hogy jó vagy rossz értelemben más.
Tanárnő. Nem, ezt nem szokom meg, de értettem, akkor különválunk.
- Vigyázzon a diákomra, uram. Meg magára is - nem kéne hogy bármelyikük is megsérüljön.
Rendben, megyek a hangja felé óvatosan. Mint mikor az ember éjszaka van az erdőben. Utána, amint megvan, megfogom, vagyis a kezemet ráteszem Járókelő hátára. Amint megindul, követem, minél hamarabb felvéve a járása ritmusát.
- Bármi, ami ettől elüt. Esetleg egy beüzemelhető gép, vagy valami ahol tároltak bármit, mely hasznos lehet, akár egy fél tetemet tartalmazó szoba is az. Magának mi számít, ha már így megkérdezte? - Fülelek, hátha meghallok bármit, mely elüt a megszokottól. Hátha valami megtöri az egyhangúságot. Bár lehet, nem.kéne abban reménykedni mert az rosszat jelent.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina Szer. 11 Dec. 2019, 21:50

Nem voltam valami sikeres ebben a kapcsolatépítésben. A társam nem nagyon érdeklődött a látogatóink iránt, és a képességeiről sem világosított fel, így lényegében szó nélkül tettük meg az utat a hajóig Nem tudtam, hogy mi van vele. Talán valami béka-dolog lehetett, és nem bírta a hideget. Vagy csak nagyon ráijesztettek az ufók... már többször rácsodálkoztam, hogy a város lakói egyszerű civilek, és alig van köztük valódi terrorista.
Bármi is volt az ok, egyelőre még nem okozott nekünk különösebb hátrányt. Ha csendben akart elvégezni mindent, nekem az is jó volt... bár nem tagadom, sokkal jobban éreztem volna magam, ha legalább szólt volna valamit. És azt sem ártott volna tudni, hogy baj esetén számíthatok-e rá.
De a hajót így is elértük, és (miután semmi mondanivalója nem volt vele kapcsolatban) be is tudtunk menni, és... hát eléggé idegen volt. Még a többi űrlényhez képest is. Egyáltalán nem hasonlított azokhoz, amiket eddig láttam. Főleg a falak aggasztottak nagyon, és persze hamar eszembe jutott, hogy jobb felszerelést kellett volna kérnünk. Valami olyat, ami esetleg egy kicsit jobban véd az ismeretlen életformáktól...
- Akkor... menjünk a híd felé! - mondtam a társamnak, majd bekapcsoltam a lámpámat, és elindultam - Ha látsz bármi érdekeset, kérlek szólj!
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 12 Dec. 2019, 08:34

//A kései írások miatt és mert rosszul voltam este, csak hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 16 Dec. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. december 20. (péntek)

Antarktisz Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:45 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:


Theon kiosztotta a parancsokat, a drónok lámpái lekapcsoltak, ő és Mallory pedig aktiválni tudták a hőérzékelőt, amin egyelőre csak a társaság látszott, a csapatból pedig Vaszilij volt a leghidegebb, ami talán a hüllőszerű mivolta miatt annyira nem is volt meglepő. Minden más azonban teljes mértékben fagyos, fagyott és halott a környéken. Theon még két irányba osztotta a csapatot, hogy ki-ki a maga útján menjen, a hölgyek és az urak külön.

A lányokat küldte a férfi balra, ahol alapvetően a hajó vége volt nagyon hamar. Így Layla és Mallory arra indultak el. Mivel nagyjából látszott a hely vége, így egy-két perc alatt el is értek a hajó legvégéhez. Itt szerencséjükre volt egy lépcsőház szerűség, amin keresztül lejjebb és feljebb lehetett menni. Lépcső sajnos nem volt, egy liftakna szerűség fogadta a két nőt, aminek a közepén egy elég vastag és vaskos félig fémből, félig pedig abból, amiből a falak is álltak élőszerű anyagból állt.

Maga a lift – hacsak nem kapcsolnak fényt – nem látszott, ha megtették, akkor legalul állt. Maga az akna legalább négy méter széles volt, azaz úgy nagyjából két méterre volt a kábel a két nőtől. Semmilyen más utat nem látott a két nő itt, így vagy ezen mennek fel, vagy le, vagy pedig ők is kénytelenek lesznek keleti irányba menni és ott keresni valami más utat, amin eltudnak indulni felfelé.

Theon igyekezett rávenni Vaszilijt, hogy kapaszkodjon meg benne és menjen utána, de a fiú nagyon nem akart mozdulni, csak állt és bámult ki a fejéből, mint aki lefagyott. Végül egy-két perc noszogatás után sikerült rávenni, hogy haladjon, de akkor is teljesen rezignáltan, lassan, egyáltalán nem vette fel Theon tempóját, így nagyon lassan haladtak. Azonban szerencsésebbek voltak, mint a hölgyek.

Hő jelet egyébként nem lehetett látni, nem úgy tűnt, mintha bárki haladt volna előttük, de végül egy központibb teremszerűségbe értek jó pár perc séta után. Innen több ajtó is vezetett mindenfelé, azonban a jackpot a terem közepén levő széles, legalább három méter széles csigalépcső volt, ami felfelé és lefelé is vezetett. Amennyire ki lehetett venni, nagyon nagy mélységbe vezetett. Azonban, amikor Theon itt indult volna, Vaszilij nem tette…Ezen idő alatt a hajó másik felén Aina továbbra is szótlan társával együtt igyekezett valamit tenni. még mindig nem tudta, hogy mire képes a másik, vagy számíthat-e rá, ami így tényleg elég nyomasztó lehetett az ifjú hölgy számára. Ez az állapot pedig odabent sem változott, mert Unka továbbra sem volt épp a legjobb, vagy legbeszédesebb társaság.

Odabent azonban szerencsére egyelőre semmilyen gondtól nem kellett Aina-nak tartania, a falak ugyan ijesztőek voltak, de szerencsére teljesen halottnak tűntek. Ekkor mondta, hogy induljanak a hídra, amire a társa ismételten nem felelt, de azért a lány eltudott indulni és a társa nagyon lassan követte, mintha lélekben itt sem lett volna. A lámpa fényének hála nem kellett az eleséstől, vagy effélétől tartani.

Néhány perc múlva meg is érkezett a páros a hídhoz, vagyis ahhoz, aminek annak kellett lennie. Itt az ajtó ugyan zárva volt, ami oda vezetett, de szerencsére a belső falon volt egy nagy sérülés, ami kellően nagy volt ahhoz, hogy beférjen rajta a páros. Odabent pedig a híd olyan volt, amire valószínűleg sem a férfi, sem pedig a fiatal nő nem számított.

A híd maga hatalmas volt, itt nem voltak azok a csápos dolgok, az egész teljesen üres volt, mindent fémfelület tarkított. Itt bent pedig volt még volt valami más is, ami miatt fények is voltak, a falakon és a plafonon valamiért nem a fém falat, hanem bolygókat és csillagokat láthattak (mint a képen).

Antarktisz 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin Csüt. 19 Dec. 2019, 12:00

- Drón, vörös fényt! - Adja ki Mallory az utasítást miután elemelte szemétől a hőkamerát és becsukta a szemét. Várt néhány másodpercet, majd kinyitotta a szemét és remélte, hogy a drón képes vörös fényben világítani. Ezzel a spektrummal a legkisebb feltűnés mellett tudnak jól látni a sötétben. Olyan pontot keres, ahova rögzíteni tudnák a hegymászó kötelét úgy, hogy megtartsa a súlyukat külön-külön. Ha talál ilyet, akkor leveszi a táskájáról az eszközt és elkezdi felcsomózni.
-
Tud kötelet mászni? - Kérdezi Layla-t, majd a kötél végét leküldi az aknába. Kiáll a szélére, majd magát tartva elkezd hátra dőlni, hogy lassan vízszintbe kerüljön és elkezdjen lefele ereszkedni. Ha nem talál olyan pontot, ahol rögzíthetné a kötelet, kikapcsoltatja a drón fényeit és Laylaval úgy ahogy idáig jutott elindul visszafelé.
- Kölyök...haladjunk. - Szól hátra, amikor érzi, hogy a sárkány nem csatlakozik már hozzá. Úgyhogy tesz egy lépést hátra, hogy bevárja a fiút. Terve szerint felfelé folytatták volna az útjukat.

Theon felszerelése:

Mallory felszerelése:
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky Csüt. 19 Dec. 2019, 18:02

Ha a drón vörös fényt ad, úgy szerencsénk van, bár nem hiszem, hogy ne lenne képes megtenni.
Amennyiben van olyan pont, hova tudja rögzíteni a kötelet, úgy felajánlom a segítségemet, és ha elfogadja, segítek is, akkor láthatja, hogy gyakorlott vagyok benne, mint aki már elég sokszor csinált ilyet. Amennyiben nem fogadja el, akkor próbálok nem a lába alatt lenni., meg nem takarni.
- Ez most kérdés volt? - Nevetek fel. Igen, tudok, sziklát mászni is, meg újraéleszteni, meg most eszembe juttatta Lengyelországot, és hiányzik. Nem, kötelet mászni kell és teszem is, amint szabad.
Ha nincs természetesen pont, melyen lehetne rögzíteni, úgy megfordulva, sötétben megyünk vissza.
- Maga szerint mennyi idő, míg belefutunk valami érdekesbe?
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina Csüt. 19 Dec. 2019, 18:11

A társam úgy tűnik, semmi érdekeset sem látott. Továbbra is hallgatag volt, és szerintem elkezdet lassítani is. Erősen reméltem, hogy a képessége nem hibernálódás volt, arról illett volna szólnia előre. Bár az eddigi segítsége alapján azon sem lepődtem volna meg.
De épp nem is volt nagy szükségem a segítségére, így csak elkönyveltem magamban, hogy egyszerű civil, akire túl nagy feladatot bíztak, és elkezdtem fényképezgetni. A tempónkat figyelembe véve bőven volt időm minden érdekesebb falrészletet megörökíteni.
Pár perc múlva végre elértük a hidat, és még annak a bejárata is kellően meg volt rongálódva ahhoz, hogy bejuthassunk.
- Megyek én elől, oké? - mondtam a társamnak, de már egyáltalán nem vártam válaszra. Egy ilyen akcióban viszont nélkülözhetetlen (lett volna) a kommunikáció, ezért szóltam, mielőtt bementem.
Bent pedig... hát igen, sok mindent láttam. A hely úgy nézett ki, mintha még mindig üzemelne, csak azt nem tudtam megállapítani, hogy mit csinál. A falakat valamilyen képernyőkkel vonták be, amik nem a kinti környezetünket mutatták, hanem bolygókat. Első ránézésre azt mondtam volna, hogy egy navigációs rendszer lehet, de elég bizonytalan voltam. A társam pedig még mindig nem mondott semmit, így egyedül kellett kiderítenem...
Készítettem pár képet, aztán átnéztem a termet, hátha volt ott valami számítógépféle. Ha egy olyannal tértünk volna vissza, az Akkaba valószínűleg elégedett lett volna a teljesítményünkkel (az egész hajó átfésülését remélem még ők sem várták el). Ha találtam valamit, leellenőriztem, hogy elmozdítható-e, és felmértem, hogy körülbelül mit lehet vele csinálni. Ha semmit nem találtam, akkor a képernyőket vizsgáltam meg közelebbről. Integettem a közelében, megpróbáltam megbökni, és még meg is szólítottam, ha szükséges volt. Valami haszna biztosan volt ezeknek is...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 346
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 51
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.