Antarktisz

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 20 Dec. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. december 24. (kedd)

Antarktisz - Page 2 Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:50 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


A hölgyeknek szerencséje volt, a drone ugyanis képes volt vörös fényt kiadni magából, így fény mellett, de viszonylag észrevétlenül tudtak haladni a liftig, ahol a mászással kapcsolatban volt a katonának kérdése. Minderre Layla nevetéssel felelt, aminek igazából valószínűleg egyáltalán nem várt hatása volt.

A nevetése visszhangot vert a járatban, vagyis a liftaknában és a folyosón is, majd az egész olyan volt, mintha a falak viszonozták volna mindez. A falakon levő csápos valamik többször megmozdultak, ahogyan a fémen súrlódtak az egésznek volt olyan hangja, mintha ez is nevetne. Távolabb a két nőtől több helyen is kicsapott a csáp a folyosóra és nem kis sérülést tudott volna okozni, ha ez valakit eltalál.

Volt hely, ahova lehetett rögzíteni a kötelet, ezen pedig le tudott ereszkedni a két nő, révén lefelé nem látszott semmilyen csápos izé és nem voltak veszélyben. Nagyjából tizenöt-húsz métert kellett lefele menniük mire talajt fogott a lábuk. A nevetés itt is hallatszott, a falak itt is csáposak voltak, de egyelőre nem mozogtak. A folyosó pedig előttük a sötétségbe veszett.Az uraknak, vagyis inkább Theonnak továbbra sem volt szerencséje, Vaszilij továbbra sem akart semmit sem tenni, csak ácsorgott és várakozott, így nézegetett a helységben. Ebben a pillanatban visszhangként női nevetést hallhatott Theon és Vaszilij is. Amit fel is ismerhettek, hogy a tanárnőé volt. pillanatokkal később ehhez mélyebb furcsa nevetésszerű dolog párosult.

A falakon levő csápos valamik többször megmozdultak, ahogyan a fémen súrlódtak az egésznek volt olyan hangja, mintha ez is nevetne. Aztán elkezdtek kicsapni a falból, mivel Vaszilij teljesen le volt fagyva, így nem is nagyon tudott kitérni, az egyik csáp letalálta az oldalát és a falhoz vágta, aminek köszönhetően a fiú a falnak csapódott és az eszméletét vesztette.

A csápok elég gyorsan csapódtak, de nem volt olyan, hogy ne lehessen kikerülni őket, főleg, hogy a helység nagyobb volt és csak néhány csáp volt olyan hosszú, hogy beérjen arra a részre, ahol Theon is volt, így, hogy ő figyelt, viszonylag nagy biztonságban volt. csak akkor lehetett gondban, ha az ájult fiúért is el akart volna menni.Aina társa, ahogyan szegény lány várta tényleg nem válaszolt semmit sem, így a nő egyedül ment be, hogy körülnézzen. Mivel nem látott semmit sem, így csinált néhány felvételt és úgy döntött, hogy körülnéz jobban. Mindezt könnyedén megtudta tenni, semmi sem akadályozta mindebben. Azonban semmilyen komputert, vagy terminált nem talált itt benn. Viszont valami furcsaság történt.

Hirtelen odakintről női kacagó hangot hallott, majd a falakon levő csápos valamik többször megmozdultak, ahogyan a fémen súrlódtak az egésznek volt olyan hangja, mintha ez is nevetne. Ez látszott innen bentről is, eléggé hátborzongató és félelmetes látvány volt mindez. az pedig különösebben, hogy ezek elkezdtek csapkodni és csapdosni is mindenfelé.

Szerencsére Aina elég messze állt, őt nem érhette el egyetlen egy sem, azonban Unka nem volt közel sem ilyen szerencsés. Őt telibe találta az egyik csáp és ennek köszönhetően behajította őt a terembe, ahol még pár métert csúszott, majd eszméletlenül terült el a földön. odakint a csápok csapkodása és a nevetés sem hagyott alább, úgy tűnt, hogy Aina csapdába esett idebent.

Antarktisz - Page 2 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin on Hétf. 23 Dec. 2019, 09:32

Először semmilyen rossza nem sejtett. Aztán a nevetés azonnal végigfutott a hajón és visszaverte a hangot. Mallory tehetetlenül állt miközben a távolban csápok csapódtak ki a falból. Meg keleltt erőltetnie magát, hogy ne ugorjon hasra. Ugyanis az agya tudta: bárminek is legyen ez a védelmi reakciója, a padló csupán attól különbözik a faltól, hogy éppen felé húzza a gravitáció. Ha esetleg az is megmozdulna, akkor inkább próbálna kitérni, mint élből belehalni egy elemi csapásba. Az egyetlen hely, ahonnan nem számított "támadásra" éppen a hajó testétől, az a mögöttük lévő lift akna. Amikor végre megnyugodtak a hajó kedélyei, legalábbis látszólag, Layla felé fordult.
-
Csendesen... - Aztán aktiválta a kommunikátorát és folytott hangon beleszólt. - Nomád, itt Útkereső. A hajón élő védelmi rendszer van. Mi nevettünk. - Bontja a vonalat, majd megkezdi az ereszkedést. Nem szól semmit Laylahoz, amíg utol nem éri őt a nő. Ekkor először utasítást ada droidnak, majd visszahelyezi a szeme elé a hőkamerát. - Drón, fény le és kövess. Layla, tapadjon rám...és szerintem már egy csomó érdekességet láttunk. - Mostantól úgy halad előre, be a sötétségbe, hogy jelentősebb távolságot tart a falaktól.
Amint meghallotta a kacajt tudta, hogy bajban vannak. Már zuhant is féltérdre, hogy kisebb célpontot nyújtson amikor még a sötétségen keresztül is észlelte a mozgást...de elkésett. A sárkány testének csapódó csáp tompa puffanására már csak úgy tudott reagálni, hogy előre hasra vetette magát oly módon, hogy csúszhasson előre valamelyet. Majd a hátára fordult és várt néhány másodpercet. Csendesedett a környék és éppen biztonságban volt. Ha hallotta Mallory adását, nem nyugtázta, érti mi történt...egy kicsit várt. Ha a kölyök magánál lenne, akkor nyöszörögne, életjelet adna. Viszont először nem tett így. Theon ezért felállt.
-
Drón... - Kezdte suttogva, majd addig emelte csak a hangját amíg nem lehetett biztos abban, hogy a drón követi az utasításait.- Mentsd el a pozíciót, point India1. Majd kövess. - Azzal fordult és a nagy lépcsőn felfelé indult, hogy folytassa a kutakodást.


Theon felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette fehér termo ruházat, szellőzővel;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + hőérzékelős optika
- MK17 karabély + 6 póttár; hangtompító; távcső; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak. (4 tár Mágikus)
- Kommunikátor
- Teleport készülék (2 töltés)
- 2 drón
- Hegymászó kötél
- Plasztik robbanószer, detonátor

Mallory felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette fehér termo ruházat, szellőzővel;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + hőérzékelős optika
- Heckler & Koch MP5A3 + 6 póttár; hangtompító; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak. (4 tár mágikus)
- Kommunikátor
- Hegymászó kötél
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina on Hétf. 23 Dec. 2019, 15:21

Kezdtem elbizonytalanodni, hogy valóban a hídon vagyok-e. Semmit nem találtam, ami egy hajó kormányzásához szükséges lehetett, és azt sem tudtam megállapítani, hogy pontosan mit mutatnak a képernyők. Akadályba viszont nem ütköztem, és minden jól ment... csak aztán miközben az egyik falat vizsgáltam, valaki nevetni kezdett a folyosón, a társam meg egy puffanás kíséretében berepült, és elterült a földön.
Én persze azonnal megfordultam, és pár feszült másodpercig vártam, hogy mi jön be utána az ajtón. Amikor ez nem történt meg, lassan kikémleltem, és megláttam a csapkodó csápokat, amik korábban halottnak látszottak. Pedig nem voltak mágikusak. Mondjuk már láttam korábban varázslat nélkül készített zombikat...
De akármilyen nyomasztó volt, látszólag a csápok egy helyben maradtak, és nem próbáltak meg bejutni hozzánk, így volt időm a társammal foglalkozni. Szerencsére nem volt életveszélyben, csak egyszerűen elájult (ami nem volt meglepő egy ilyen ütés után). Ezen nem tudtam sokat segíteni...  egy stabil oldalfekvéssel és a légutak szabadon tartásával ki is merült a tudásom. Szerintem füvekkel sem mentem volna többre.
Tehát egyedül maradtam, de igazából sokat nem változtatott a helyzeten. Legalább már nem volt olyan furcsa, hogy nem válaszolt, és nem nézte, hogy mit csinálok...
És tényleg, senki nem figyelt. A társam a lehető legjobbkor vesztette el az eszméletét. El is helyezkedtem a közelében térdelő ülésben, és elkezdtem koncentrálni. A hajó lezuhanásakor többen meghalhattak, így velük próbáltam felvenni a kapcsolatot. Ha ez sikerült... bármilyen információt szívesen vettem, de próbáltam a hajóval kapcsolatos emlékeiket elkérni. Például nem ártott volna tudni, hogy egyáltalán kik zuhantak le, hogyan haltak meg, és szállítottak-e bármi fontosat...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 321
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 37
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky on Hétf. 23 Dec. 2019, 19:07

Baffa meg. Hülye, hülye, hülye. De legalább kiderült, nem szeretik, ha nevetek. Ne már, ez annyira kirekesztő magatartás a csápok részéről. Csápok, most hogy belegondolok, még jó hogy egyetlenegy zs-kategóriás felnőttfilmes rendező kamerával és egy-két xx kromoszómájú egyeddel. vagy xy, mai világban már tökmindegy.
Nem mintha nem lenne ijesztő alapjában, mozgó csápok, de próbálok nem pánikolni. Végülis, csak nem halok meg, még várom rám  több tucat dolgozat kijavítása. Mikor szól, hogy csendesen, mutatóujjamat szám elé teszem, jelezve, értettem. Csak csendben, csak halkan, csak senki meg ne hallja. Leereszkedést is így viszem végig, és hálát adok az égnek, mikor végre szilárd lábakon állok.
- Érintsem a hátát? - Suttogom a lehető leghalkabban, egyet kell értenem, már most rengeteg furcsaság volt. Mozgó csápok, mi kell még ide? Mondjuk egy normális útitárs a hölgynek, nem pedig én. Minél halkabban próbálok még lépni is, lélegezni is, nem vagyok itt módon, és szorosan követem a nőt.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 91
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 70
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 24 Dec. 2019, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2019. december 28. (szombat)

Antarktisz - Page 2 Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 09:55 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


Így, hogy a hölgyek lecsendesedtek a liftakna aljában a csápok is kezdték szépen lassan abbahagyni azt, hogy csapdosnak mindenfelé. A fényt is lekapcsolták és a hőlátást kapcsolta be Mallory, így indultak tovább előrefelé a Theon-nak elmenő üzenet után. Most már látszott, hogy a falak, ahol a csápok voltak valamivel melegebbek voltak, mint a környezet, eddig teljesen egyező volt a hőmérsékletük.

Így mentek tovább, semmi sem találta el őket, vagy nyúlt ki utánuk, így nyugodtan végigtudtak sétálni a hajón előrefelé, révén a másik irányba tényleg nem volt semmi se. Hamarosan úgy százötven-kétszáz méter után egy nagyobb terembe értek, amiből több ajtó is ment tovább – ez a Theon szobája alatti helység – itt is voltak a falakon csápok, de volt ennél érdekesebb is.

A teremben volt egy csigalépcső szerűség, ami felfelé és lefelé ment, e körül pedig négy már megfagyott kree tetem feküdt…Vaszilij valóban nem adott életjelet magáról, Theon pedig megkapta a nő üzenetét, azonban nem törődött vele. A drón nyugtázta a férfi üzenetét és rögzítette az adatokat, Theon pedig elindult felfelé. Mindezt könnyedén megtudta tenni. Szerencséjére a lépcsők nem csúsztak, hanem eléggé tapadós anyagból készültek, ami ebben a fagyos, jeges időben nagyon jól jött.

A lépcsők furcsa mód zajt sem vertek vissza, így a férfi teljesen hangtalanul tudott feljutni a következő szintre. Az itteni terem pontosan olyan volt, mint az előző volt lent. Minden tekintetben csak az volt a különbség, hogy itt Theon nem látott ájult diákot, ellenben majdnem orra bukott egy kree tetemben és még másik hármat is látott a lépcsőhöz közel kör alakban kitéve.Aina semmilyen varázslatot nem látott, nem volt ebben semmilyen mágia, amitől mozogtak volna a csápok. Ha akarta, akkor megtudta csinálni, hogy a társát stabil oldalfektetésbe helyezte. A légzésével nem nagyon kellett mit kezdeni, mert jól lélegzett. Valószínűleg hamarosan magához is fog majd térni, hacsak nem fagy meg, mert azért nem volt kellemes az idő, igaz a ruhák jól tartották a meleget.

Ezek után Aina nekilátott annak, hogy meditáljon és próbálja a holtakat előhívni. Ez sikerült, más kérdés, hogy ki mennyire nevezi sikeresnek a mutatványt azok után, hogy hirtelen több száz, vagy több ezer nagyobb kutyától kezdve embereknél kétszer nagyobb bogarat és rovart pillantott meg, ezek voltak a holtak szellemei. Hatalmas csótányok, pókok és egyéb bogár, rovar.

Meglehetőségen undorító látvány volt. amit tetőzött, hogy ciripeltek, kattogtak és mindenféle olyan undorít és ocsmány hangot adtak ki, amiket a bogarak és rovarok szoktak, csak sokkalta hangosabban…

Antarktisz - Page 2 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin on Pént. 27 Dec. 2019, 17:06

Theon a fölfelé vezető utat választotta. Remélte, hogy egy idő után elér egy olyan helyet ahol talál is valami hasznosat. Nem egy nagy "Bridge" feliratra számít, de valami utalásra. El is dönti, hogy a következő szinten már előre halad majd és nem feljebb. Van még ideje feltérképezni a hajót. Ahogy magabiztos, de halk léptekkel felér kissé megbotlik egy hullában. Felkelti a figyelmét a testek elhelyezkedése. Óvatosnak kell maradnia. Elemeli szemétől a hőkamerát, majd fojtott hangon utasítást ad a drónnak.
-
Drón, vörös fényt. - mondja, majd fénynél lesüllyeszti testsúlyát, hogy megvizsgálhassa a halottakat. Arra próbál rájönni a szemrevételezés alatt, hogy külső októl haltak-e meg. Közben aktiválja a kommunikátorát és halkan jelentkezik be Mallorynak. - Pathfinder, itt Nomad. Kree hullák. - mondja, majd bontja a vonalat.
Mallory örült a lépcsőnek. Bár előbb találtak volna rá. Semmi gond, így maradt egy menekülési útja visszafelé ha elbszódnának a dolgok. Mikor fogja Theon üzenetét az arcizma sem rezdül. Főleg azért, mert épp elérik a nagy, lépcsőházra emlékeztető helyiség közepét és maga is látja a hullákat. ~ Szabályosan elhelyezett testek...ez nem természetes. ~ futott át az agyán.
-
Át kell lépnünk halottakon és egy lépcsőn lefelé fogunk menni. - Mondja suttogva Laylanak, majd így is tesznek és folytatják az útjukat lefelé. A következő szinten már nem lejjebb akar majd menni, hanem keres majd egy irányt ami izgalmas is lehet.

Theon felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette fehér termo ruházat, szellőzővel;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + hőérzékelős optika
- MK17 karabély + 6 póttár; hangtompító; távcső; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak. (4 tár Mágikus)
- Kommunikátor
- Teleport készülék (2 töltés)
- 2 drón
- Hegymászó kötél
- Plasztik robbanószer, detonátor

Mallory felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette fehér termo ruházat, szellőzővel;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + hőérzékelős optika
- Heckler & Koch MP5A3 + 6 póttár; hangtompító; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak. (4 tár mágikus)
- Kommunikátor
- Hegymászó kötél
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky on Pént. 27 Dec. 2019, 17:27

Oké, a csápok hangra reagálnak ezek szerint. vagy, legalábbis nagy eséllyel. Ahelyett, hogy a nőt fárasztanám, csak követem, felnőtt vagyok, nem pedig egy kisgyerek. Nem viselkedhetek úgy. Mondjuk, ha jobban belegondolok, ez a csápos-hangos dolog érdekes. Most vagy él a hajó, vagy nem.
- Mégis… mi a franc volt képes megölni őket? – Szinte csak lehelem a szavakat, annyira nem vagyok ijedt, hogy ne bírjam kontrollálni a hangerőmet. Annyira még nem félek, hogy nekiálljak sikítani, főleg nem az előbbi után.  Jobban megnézve az elrendezést, nem vagyok abban biztos, hogy ez nem szándékos. Rágcsáljon gyutacsot, nem elég az, hogy valaki ezt tette, még halottgyalázást is követ el? Remélem, mi oldalunkon van, nem pedig ellenünk. nem ellene ennyire megszívnia az emberiségnek.
- Rendben – át a halotton, odafigyelve és nagyokat lépve, suttogva a szót, és megyek lefelé. Le, le, le.
- Remélem, találunk válaszokat – megint suttogva, nem kell hogy más is meghallja.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 91
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 70
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina on Pént. 27 Dec. 2019, 19:19

Ahogy becsuktam a szemem, és elkezdtem koncentrálni, rögtön éreztem, hogy igazam volt. Sokan meghaltak, szerintem jóval többen, mint ahányat egyszerre meg akartam volna szólítani. Bár ez egy lezuhant hajó esetén nem olyan meglepő...
Tehát a kapcsolatteremtés sikeres volt, csak nem épp úgy, ahogy vártam. Amikor kinyitottam a szememet, a lehető legundorítóbb látvány fogadott. Általában nem lett volna bajom a bogarakkal, és a bogárszerű mutánsokkal sem volt semmi bajom, de ekkora számban és méretben valahogy nem akartam egy teremben lenni velük. Tettem egy szerencsétlen kísérletet arra, hogy elhátráljak tőlük, ami végzetes lett volna, ha valódi ellenségek vettek volna körbe, de aztán lassan tudatosult bennem, hogy erre semmi szükség nem volt.
Habár hevesen vert a szívem, tudtam, hogy én idéztem meg a lényeket. Nem jelenthettek veszélyt rám. Mindössze szükségem volt egy kis időre, hogy a tudást el is fogadjam, és eloszlassam a lelkeket. Normális esetben minden megzavart szellemre külön áldoztam volna egy imát, itt azonban ezt nem engedhettem meg magamnak. És valahogy nem is akartam ezekkel több időt eltölteni. Inkább találkoztam volna ellenséges kree-kel, mint még egy ilyennel...
Megjegyeztem magamnak, hogy ezt a kis kitérőt majd feltétlenül ki kell törölnöm az emlékeim közül, aztán próbáltam visszatérni az eredeti feladatomhoz. Még mindig semmit nem találtam, ami segített volna az Akkaba klánnak, így tettem egy utolsó kísérletet a társam felébresztésére, aztán (amennyiben nem ébredt fel) ismét kikémleltem. Ha a csápok már megnyugodtak, akkor óvatosan kiléptem a folyosóra és továbbhaladtam. Egy kicsit zavart, hogy a társamat hátra kellett hagynom, még ha nem is volt a legjobb társaság, de úgy hittem, hogy kisebb veszélyben volt, mint én. A terem távol esett a csápoktól, és a bogarak halottak voltak, más veszélyforrásról pedig egyelőre nem tudtunk...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 321
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 37
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 28 Dec. 2019, 00:00

//Bocsánat, nagyon rosszul voltam ma egész nap és magas lázam volt, szerdán lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 01 Jan. 2020, 08:03Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Vaszilij Dragunov, Mallory Danica Walsh, Aina Bennetés Steven Penicott / UnkaKövetkező körváltás: 2020. január 5. (vasárnap)

Antarktisz - Page 2 Hp2O56W

Idő: 2030. november 22. 10:00 (helyi idő)
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky | Vaszilij Dragunov
Akkaba klán: Aina Bennet | Steven Penicott / Unka
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


Az elég buta kérdés volt, hogy mi ölhet meg egy kree-t, mert elég köztudott, hogy tökéletesen ugyanaz, mint egy földit. Csak épp annyi a különbség, hogy a kree-k bőre ellenállóbb, mint egy emberé, esetleg némileg gyorsabban alvad a vérük, de minden másban ugyanaz áll fenn, mint egy embernél. Megfagyhat, megfőhet, lelőhetik, megkéselhetik, belső vérzés, agyvérzés, infarktus, és lehetne órákig sorolni, hogy mibe halhat bele.

Közben Mallory úgy döntött, hogy induljanak el lefelé, amit meg is tudtak tenni. itt ők is hasonlót érezhettek, amit korábban Theon is, hogy a fém az kellően tapadós és nem kellett amiatt aggódni, hogy elfognak csúszni. Körlépcsővel lefele tudtak haladni és le is értek a következő szintre, ami ugyanúgy nézett ki, mint az, ahonnan jöttek. Itt körbenézve négy ajtót lehetett látni, ami tovább haladt.

Hátrafelé itt nem volt semmi, a hosszanti falon két ajtó vezetett a hajó belsejébe, egy ami a hajó szélén folyosóként funkcionál, annak az alsóbb szintje, mint amire beértek korábban, amikor bejöttek a hajóba. Illetve ugyanígy ezen a rövidebb falon volt még egy kijárat, előre felé. Ezeken felül a csápok ugyanúgy aktívak voltak, és ami még feltűnhetett, hogy kezdett egyre melegebb lenni a hajón.Theon úgy döntött fent, hogy megnézi a kree tetemeket, hogy mik okozhatták a halálukat. Ami azonnal szembeötlő volt, hogy a torkukon olyan nyomok látszottak, mint ami a polip esetében is szokott lenni, körkörös minták a bőrön, mintha rászorult volna valami a torokra. A szemeik pöttyözötten bevérezve, ami úgyszintén a fulladás volt. egynek pedig valami kirobbantotta belülről a gyomrát. Vér és béldarabok itt nem látszottak, így nem itt történhetett.

Szóval igen, határozottan külső dologtól haltak meg és nem pedig a fagytól. Azonban annak, hogy mi okozta a halálukat nem volt nyoma. Az üzenetet eltudta küldeni, ha pedig tovább indul, akkor feljebb tud menni, ahol ugyanaz a látvány fogadja, mint az előző két szinten, de itt nem volt tetem. Ahogyan a lenti csapat számára is itt is körbenézve négy ajtót lehetett látni, ami tovább haladt.

Hátrafelé itt nem volt semmi, a hosszanti falon két ajtó vezetett a hajó belsejébe, egy ami a hajó szélén folyosóként funkcionál, annak az alsóbb szintje, mint amire beértek korábban, amikor bejöttek a hajóba. Illetve ugyanígy ezen a rövidebb falon volt még egy kijárat, előre felé. Ezeken felül a csápok ugyanúgy aktívak voltak, és ami még feltűnhetett, hogy kezdett egyre melegebb lenni a hajón.Valószínűleg várható volt, hogy mi lesz szegény Aina reakciója, ahogyan meglátta azt, ami fogadta a lények megidézése után. szerencsére ezek tényleg csak szellemek voltak, így nem okozhattak neki túl nagy gondot, maximum ideig-óráig tartó rémálmot okozhat a számára. Könnyedén eltudta küldeni őket és az összes ilyen ronda szellem eltűnt. ezek után még megpróbálta felkelteni a társát, de nem sikerült.

A csápok odakint valamivel kevésbé csapkodtak, így Aina eltudott menni közöttük anélkül, hogy eltalálták volna, de a társát hátra kellett hagynia. Néhány percig az üres folyosón haladt, amíg végül egy nagyobb csarnokba ért be, aminek a közepén egy csigalépcsős lépcső volt, ami felfelé és lefelé haladt. Ahogyan a másik két csapat számára is itt is körbenézve négy másik ajtót lehetett látni, ami tovább haladt.

Azon a falon, ahol ő volt, nem volt más ajtó, csak az, amin bejött, a jobb oldali hosszanti falon két ajtó vezetett a hajó belsejébe. A szemközti falon pedig egy, ami a hajó szélén folyosóként funkcionál, folyatása annak, amin most haladt. Illetve ugyanígy ezen a rövidebb falon volt még egy kijárat, előre felé, csak épp nem közvetlen a falnál, hanem a rövid fal másik oldalán, azaz beljebb haladt tovább. Ezeken felül a csápok ugyanúgy aktívak voltak, és ami még feltűnhetett, hogy kezdett egyre melegebb lenni a hajón.

Antarktisz - Page 2 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin on Csüt. 02 Jan. 2020, 00:47

- Indítsuk be a hajót...- Figyelmezteti suttogva a X-et Mallory arra, hogy miért is vannak itt. - A "válaszok" másodlagosak. - Nagy levegőt vesz. - Van nálam Kree horpasztó lőszer. - Zárja le a kérdést még mindig suttogva, aztán folytatták lassú kínkeserves útjutak lefelé. Óvatosan haladt mert bár nem csúsztak a lépcsők, nem kényelmesedhet el a biztonság hamis tudatával. Odalent nem sokat teketóriázott. A feladata a hajó hátulja volt, ahol a gépházat feltételezték. Úgyhogy előre nem mehetett. Az oldalfolyosót választotta, hogy tovább haladhassanak hátrafelé.
- Drón, fényt le. Kövess. - Szűri a fogai között. Kezdi aggasztani a falon lévő csáprengeteg. Az egyik civilt kiütötte, a másik bár Malloryval van, lehet még baj. Nincs itt egy olyan X sem, akinek bízna a képességeiben. Megcsóválja a fejét, majd visszahúzza ép szeme elé a hőérzékelőt. Aztán óvatosan, de egyenletes tempóban megindul a rövidebb fal egyetlen ajtaja felé, ami a hajó orrának irányába viszi tovább. Hátha megtalálja végre a hidat, vagy egy táblát ami arra utal, hogy arra kell mennie.

Theon felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette fehér termo ruházat, szellőzővel;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + hőérzékelős optika
- MK17 karabély + 6 póttár; hangtompító; távcső; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak. (4 tár Mágikus)
- Kommunikátor
- Teleport készülék (2 töltés)
- 2 drón
- Hegymászó kötél
- Plasztik robbanószer, detonátor

Mallory felszerelése:

- Ruházat: Többszörösen ellenálló speciális öltözék; Felette fehér termo ruházat, szellőzővel;
- 2 kés
- SigSauer p320 + 2 póttár
- Golyóálló, taktikai mellény zsebekkel, teletömve csomó aprósággal
- Golyóálló sisak + hőérzékelős optika
- Heckler & Koch MP5A3 + 6 póttár; hangtompító; reflexdot; -> Lőszerei urán magosak. (4 tár mágikus)
- Kommunikátor
- Hegymászó kötél
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky on Szomb. 04 Jan. 2020, 17:20

- Rendben - oké, ö, hajóbeindítás? Kezdhetek félni, ugye? Mármint, kell, de akkor is. Bár tudnék izzadni!
- Mi enne, ha zajt csapnánk? Vagy bántanánk a csápokat? ne kezdjünk el kísérletezni, hogy mire hogyan reagálnak? - Csak suttogok, zajt nem akarok csapni, mert akkor arra már tudom, hogy reagálnak.
- Meg kell tanulnom lőni  -leginkább csak magamnak mondom, miközben kullogok mögötte.
Oldalfolyosó, remek. Már csak az kell kitalálni, hogy hogyan tovább. Határidőre kell végeznünk. Olyan kár, hogy semmit se érzek a hőmérsékletből, abból, hogy fájhat-e valami, vagy ilyenek. A CIPA pocsék. Á, csak nem fog hülyének nézni ha megkérdezem. Max már megszokta ezt tőlem.
- Milyen a hőmérséklet? Változott? - Hiszen, már nem vagyunk kint a fagyban, hanem itt bent.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 91
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 70
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina on Szomb. 04 Jan. 2020, 20:57

Nem szerettem az egész helyzetet. Normális esetben kifelé igyekeztem volna, hogy jelentsem, amit láttam. Valahogy nem akartam volna egy zseblámpával végigsétálni a vonagló falak között... De a saját történetem szerint éppen leginkább arra kellett volna vágynom, hogy "bebizonyítsam, hogy szerényebb képességeim ellenére is számíthatnak rám". De azt nem tudtam, hogy mennyit kell ahhoz tennem, hogy ennek eleget tegyek.Meghalni azért nem akartam egy történet miatt...
Idővel kijutottam a csápos folyosókból, és egy kisebb csarnokhoz érkeztem. Itt már fellélegezhettem. Nem kellett folyamatosan karokat kerülgetnem, és mintha még a hőmérséklet is javult volna egy kicsit. De sajnos nem maradhattam sokáig. Valamit találnom kellett, így alaposabban megnéztem, hogy honnan érkeztem, aztán megindultam a hajó közepe felé. (Ha a hajó közepe egy másik szinten volt, akkor először a lépcső felé.) A bogárszerű lények alapján arra tippeltem, hogy oda helyezhették a fontos dolgokat. Bár ha még életben volt egy pár, azok is arra lehettek...
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 321
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 37
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 05 Jan. 2020, 00:37

//Megpróbálom holnap pótolni a kört, nem ígérem, mert sok dolgom lesz, ha nem sikerül, csütörtökön lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Antarktisz - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14898
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 09 Jan. 2020, 00:00Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Mallory Danica Walsh és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. január 13. (hétfő)

Antarktisz - Page 2 Hp2O56W

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky
Akkaba klán: Aina Bennet
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


Mindhárom csapat haladt volna tovább, amikor valami történt nagyjából egyszerre a hajón. Hangos pofékelő szerű hangot lehetett hallani és a zöldes gázt lövellt ki a hajó magából, amiből egy lélegzés bőven elég volt ahhoz, hogy mindenki megszédüljön és elég gyorsan az eszméletét veszítse. Vaszilij járt a legrosszabbul, a többiek elég távol voltak a csápoktól, ő maga nem, azok a torkára és a testére tekeredtek és néhány percen belül a fiatal mutáns fulladásos halállal távozott az élők sorából, Unka pedig a fejsebbe és halt bele és a hidegbe, ami körbevette.A többiek ki tudja, hogy mennyi idő után, de a négyes kezdett ébredezni. Eléggé furcsán érezték magukat, valamilyen szobában voltak és valahogy nem érezték jól magukat a testükben. Valami más volt, ahogyan felültek egy-egy ágyban feküdtek, ami ebben a pillanatban tört szét Mallory alatt és a földre esett, de nem érzett fájdalmat, inkább ilyen köves, kongó hangot hallott, amint a fémpadlóra esett.

Amikor megnézte magát, valami nem stimmelt saját magával, egy hatalmas testben volt, amim mindenhol kőből állt. Theon azért érezhette magát furcsán, mert hosszú szőke haj lógott az arcába, amint felült tapasztalhatta, hogy egy női testben van, egy elég csinos darabban. Layla érezte a hőmérsékletet és mindent, nem volt meg a CIPA-ja, ő is férfi testben volt, egy valamivel idősebben. Aina is egy férfi testben tért magához, de ez fitt, edzett volt és jó erőben.

A csapat, ahogyan végignézett egymáson, mindenki megismerhette azt a másik három személyt, akit látott. Nem azt a személyt látták, akik valójában voltak, valaki másnak a testében voltak. A Fantasztikus Négyes testében voltak, Mallory a Lény testében, Aina a Fáklyáéban, Theon a Láthatatlan nőében, míg Layla Mr. Fantasztikus testében…

A terem, amiben voltak egy nagyjából ötven négyzetméteres orvosi szoba volt, nem emberi technológiával. A helységnek ablakai is voltak, amin pedig az űr végtelene volt az, amit a csapat láthatott. A korábbi felszereléseik, vagy a drone-k nem, csak a Fantasztikus Négyes jól megszokott kék öltözete volt rajtuk.

Antarktisz - Page 2 7kMvp6c

A képességeitek ettől a pillanattól kezdve teljes mértékben megegyeznek a Fantasztikus Négyes képességeivel, akiknek a testében vagytok.


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin on Pént. 10 Jan. 2020, 22:54

Theon zavartalanul halad előre, amikor is halk szisszenést hall és már fordulna is, de forog vele a világ. Aztán ahogy kinyitja szemeit elég furcsán éri magát. Fekszik a földön, de ez még teljesen rendben van. De valahogy van haja...elég sokat. Ösztönösen sodorja félre egyik kezével, ahogy a másikkal alátámasztja magát miközben felül. Körbetekint. Azt, hogy kikkel van tudja. A hollal vannak azonban problémái ebben a pillanatban. Próbál nem csak felülni de fel is állni. Ekkor veszi észre, hogy melei vannak.
-
Mi a... - Elharapja a kérdés végét, mert egészen más hang társul a szavaihoz, mint amit megszokott. Elkerekedett szemmel és széttárt karokkal nézte magát, majd a helyet, majd a valószínűleg szintén ébredező többieket. Nem értette, hogy mi van, nem akarta elárulni magát a többieknek.
Mallory utolsó emléke mielőtt egy az előbbinél fényesebb helyiség plafonját bámulta volna, hogy az X-Women a hátába kapaszkodva követte a folyosón. Aztán most egy plafont néz. Aztán egy labort. Aztán jobban körbenéz és kékbe öltözött szuperhősök...~ A fantasztikus négyes...a láthatatlan nő, a gumiember és az emberi fákja...akkor én... ~ Maga elé emelte a hatalmas kezeit és már mindent értett. Legalábbis tudta hogy ki ő. Azon kezdett gondolkozni, miközben feltámaszkodott, hogy jobban körülnézzen, hogy vajon a többiek is azok akik a hajón voltak...vagy a Fantasztikus négyes valódi tagjait. Egyelőre nem mert megszólalni, nehogy lebukjon.
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky on Vas. 12 Jan. 2020, 17:52

Kép és hangszakadás, majd mikor felkelek, nem tudom mit érzek, de valami nagyon furcsát és egyből rossz érzés fogad el. Megérzés, főleg, hogy olyat érzek amit eddig még sose. Oké, most kapcsolt be az agyamban a vészjelző és üvölti azt hogy mi a francot szúrtál el megint Layla Laskowsky? Lassan felülök és körbenézek, nem kell jó emberismerőnek lenni ahhoz, hogy bárki aki az arcomra nézzen, rájöjjön, az illető közel áll a kékhalálhoz. Vagy legalábbis próbál rájönni, hogy mi történt itt.
- Mi a szösz történt? - Végignézek magamon, és észlelem, hogy nem a mellkasom domborodik. Egy nem túl férfias sikoly hagyja el a számat és rögtön felpattanok, hogy végignézzek magamon és tapizzam. Édes jó istenem, kérlek, csináld ezt vissza, kérlek szépen téged, hogy most azonnal kelts fel ebből a rémálomból. Végül véletlenségből beverem a kisujjamat a kezemen és felkiáltok.
- Pieprzyć to - ez volna a fájdalom? Baromi rossz és nem akarom. Már most elegem van az egészből, nézek a többiekre. De jó hogy nem tudnak lengyelül.
- Ti is ugye másik testben ébredtetek? Layla vagyok.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 91
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 70
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina on Vas. 12 Jan. 2020, 18:56

Egyre kevésbé tudtam, hogy mit csinálok. Tényleg hozzásegít egy horrorűrhajó felderítése bármihez is? Nehéz volt eldönteni, de továbbra is úgy éreztem, hogy nem fordulhatok vissza. Aztán megtörtént a baj, amit igazán láthattam volna előre. A falak ismeretlen gázokat bocsátottak ki, és mire észrevettem, már alig bírtam állva maradni. Megpróbáltam nem a legfájdalmasabb módon eldőlni. A földet érésre nem emlékszem, de remélhetőleg sikerült...
Egy ágyon ébredtem, de tudtam, hogy valami nincs rendben. Elsőre persze feltűnt, hogy nem láttam jól, aztán amikor mocorogni kezdtem, az egész... nagyon furcsa volt. És ötletem sem volt, hogy mit keresett ott a Fantasztikus négyes... és hogy hol is voltunk egyáltalán... és hogy mi lett a hajammal, és miért viseltem feszülő egyenruhát, és miért volt... Sok volt ez az egész, de ahogy egyre több és több kérdésem lett, lassan mégis csak kezdett összeállni a kép. A Fáklya testében voltam... és akkor ő az enyémben? A Déli sarkon? Vagy éppen azon voltam, hogy halálra fagyjak...?
Közben Mr. Grimm alatt összetört az ágy, és mindenki láthatóan ébredezett. Nekem meg el kellett döntenem, hogy mit csináljak. Mármint a pánikon kívül... Ha közöltem volna a többiekkel, hogy nem az vagyok akinek hisznek... az Akkaba nem várt volna vissza azután, hogy az ő segítségükkel állítom helyre magam. De nem volt rá semmi biztosítékom, hogyha eljátszom nekik a szerepet, idővel visszatérek... És a halálra fagyás továbbra is ijesztő lehetőség volt. Tehát valahogy egy ideig a csapattal kellett maradnom, aztán (ha magától nem áll helyre minden) megszöknöm, amint lehet...
Habár nagyon aggódtam, szerencsére elméletben tudtam, hogy hogy kell felvenni egy szerepet, és a Fantasztikus négyes tagjai nem voltak teljesen ismeretlenek számomra. Így felálltam (jóval magasabb voltam, mint általában), és elkezdtem nyújtani. Felkelés után ez szerintem normálisnak számíthatott, nekem meg nem ártott a bemelegítés, mielőtt valóban mozogni kezdtem volna.
- Ben, ne törd össze az ágyakat! - mondtam mosolyogva a Lénynek - Itt nem tudjuk lecserélni őket.
A hangom nagyon szokatlan volt. Valószínűleg egyáltalán nem úgy hangoztam, mint az igazi Jonathan Storm, de megköszörültem a torkom, és reménykedtem, hogy senki nem fogott gyanút.

//Nu, régen kellett ennyit gondolkodni. Az interneten lévő tanácsok nem a legjobbak arról, hogy "mit tenne egy nő, ha testet cserélne egy férfival" Very Happy //
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 321
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 37
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 13 Jan. 2020, 07:43Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Mallory Danica Walsh és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. január 17. (péntek)

Antarktisz - Page 2 Hp2O56W

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky
Akkaba klán: Aina Bennet
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


Aina, Theon és Mallory igyekezett elrejteni, hogy nem azok valójában, akinek a testében vannak, azonban Layla nem volt ennyire óvatos, ő ki is mondta azt, hogy kicsoda. Így legalább nála tudhatták, hogy ki is valójában. Talán a legrosszabb, hogy ő volt a csapat vezetőjének testében és lehet, hogy már mindenki tudta, hogy valami gond van.

Ami a csapatot illette, tényleg nagy népszerűségnek örvendtek azóta, hogy visszatértek a Földre a sok év eltűnés után, de ennek is már sok-sok éve volt. Azóta Sue-nak és Reed-nek gyerekük is volt, és Johnny-nak is menyasszonya, az X-men egyik tagja, így a suliban is gyakori vendég, amikor épp nem a világot járja, hogy ő Johnny Storm, a Fáklya. Így az elmúlt hónapokban Layla akár találkozhatott is vele személyesen.

A lényeg, hogy őket mindenki ismeri és azt, hogy a médiában milyenek. Hogy egymás közt, az annyira nem ismert. Így valószínűleg Aina alakítása sem fog senkinek feltűnni, hiszen Johnny úgyis mindig ugratta a többieket, főleg Bent, így az eddigi alakítása tökéletes hiteles volt, amennyire meg lehetett ítélni.

A helység egy nagyjából tizenötször öt méteres szoba volt, ahonnan egy modern, falba húzódó ajtó vezetett ki, ablak csak kifelé volt az űrbe, máshol nem. Neoncsövekre emlékeztető lámpák voltak a plafonon, ez adta a világítást, kamerának, vagy effélének nem volt nyoma, az ágyakon kívül semmi sem volt itt benn.

Még mielőtt bárki válaszolhatott volna Layla kérdésére, hogy ők maguk-e, vagy sem, az ajtó kinyílt és egy jelmezes, de ember férfi lépett be rajta. Mivel a sisak nem takarta a száját, látszott, hogy mosolyra húzódott, hogy ébren látta a csapatot.

- Végre, hogy felébredtetek… ha még mindig meg akartok szökni innen, akkor most van itt a lehetőség! – mondta angolul a másik.

Antarktisz - Page 2 7kMvp6c
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Aina on Csüt. 16 Jan. 2020, 20:16

Elsőre azt hittem, hogy viszonylag jól teljesítettem... Aztán Mr. Fantasztikus nekiállt oroszul beszélni, majd közölte, hogy ő "Layla", és minket is azonosítani akart.
Erre persze azonnal lefagytam. Ha nem vetettem volna bele magam azonnal a szerepbe, talán láthattam volna ezt előre. Ha én átkerültem, tényleg nem volt valószínűtlen, hogy mások is... Újra végignézve a társaságon, és egyáltalán nem úgy tűntek, mint akik tudják mi történik. Közben azonban megjött a madárjelmezes ember (aki gondolom ismernünk kellett volna valahonnan), és szökésre biztatott minket.
Tehát sok minden történt egyszerre, én meg egyre inkább éreztem, hogy szörnyű helyzetben vagyok, és a megoldásaim még szörnyűbbek... De jobb ötletem nem volt (pontosabban semmilyen ötletem sem volt), így maradtam annál, amit tanultam. Ragaszkodtam a szerephez. Ha ebben elbizonytalanodtam volna, azt nem tudtam volna később helyrehozni.
- Oké, Reed... - mondtam lassan, mintha nem érteném, hogy miről beszél - Mi volna, ha előbb megszöknénk, és utána beszélnénk ezt meg?
Ezzel megragadtam a karját, és elkezdtem a kijárat felé vonni. Remélhetőleg jött magától is. Nem lett volna egyszerű tényleg kihúzni, ha ellenáll.
Aina
Aina
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 321
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 37
Join date : 2017. Jun. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Theon Lupin on Csüt. 16 Jan. 2020, 22:15

- Bocs. Papír ágy...hehe... - Próbált valahogy alkalmazkodni a helyzetéhez. Bár így belegondolva ez inkább Hulkosan hangzott, mint a Lény-ként. De egyelőre nem volt jobb ötlete. Csak próbált felállni és kinyújtóztatni úgy a végtagjait, hogy lehetőség szerint sem emberben, sem felszerelésben nem tesz kárt. Egyszerre fura neki a testének a súlya, meg a mérete, másfelől teljesen természetes. Lassan próbál egyelőre mozogni. Kicsit talán túl nőiesre is sikerül a mozdulatsora, de csak akkor kap észbe, mikor beérkezik a maszkos férfi. Ekkor hirtelen fordul felé, nem is törődve a megnövekedett térfogatával.
Theon agya gyorsan pörgött. Ami most Sue Storm...vagy Sue Richards agya volt. Csak más személyiségével. Arra viszont cseppet sem emlékezett, hogy felvette-e a férje nevét. Vagy hogy összeházasodtak. Abban sem biztos, hogy az X-Woman-en és rajta kívül a többiek nem önmaguk. Először is hárman maradtak. Nem gonolja, hogy a másik X is tudná türtőztetni magát. Így gyanús neki a negyedik személy. Aki vagy a Fákja vagy a Lény. Vagy Mallory nem része a képzelgésének, vagy az alternatív valóságának...vagy valami hasonlónak és csak ketten maradtak. Akkor is életben kell tartania mindkettőjüket.
-
Reed...nekem is fáj a fejem, de te nem vagy önmagad? - Aztán a bejövő férfi felé fordul. - Mi folyik itt? Ki maga?!
Theon Lupin
Theon Lupin
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 48
Join date : 2015. Jun. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick H. Brandt
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 17 Jan. 2020, 00:00

//Bocsi, de be kell, hogy várjuk Heithy-t/ @Layla Laskowsky-t, révén ő van a csapat vezetőjének testében és elég fura lenne, ha a csapat agya nem tenne semmit :\ //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 21 Jan. 2020, 00:00

//Még mindig várunk, de ha Heithy nem ír szombatig, kihagyom.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Layla Laskowsky on Pént. 24 Jan. 2020, 18:44

Szuper. Alakítanom kell egy másik személyt, ebben sosem voltam jó. Nem baj, ők már tudják hogy gáz van, méghozzá nagy gáz, főleg, hogy ritkán káromkodok, és még ritkábban az anyanyelvemen. Nem baj, amíg nem bukok le nagy nyílvánosság előtt, addig nem baj. Belegondolva, hogy mi volt a eredeti ok amiért a hideg sarkkörre mentünk, és most meg azt se tudom mi van a diákommal. Márha életben van. És ha nem? Inkább megoldani kell ezt  a problémát, mint másikon gondolkozni.
Beront egy férfi, akit rögtön végigmérek. Nem tudom, hogy annak, hogy örül ébrenlétünknek, örülnöm kellene, vagy nem. De mivel nem megölni, hanem szöktetni akar minket, így a pozitív irányba fordul az érzés.
- Nem vagyok még benne biztos, hogy mi történt Sue – nézek rá – önmagam vagyok, nyugalom – teszem hozzá, hogy hátha elfogadja  a válaszomat. Nagy szerencse kéne ahhoz, de remélhetőleg kegyes hozzám a jóisten.
- Várj Johnny, előtte hallgassuk meg  a válaszokat – és ellenállok, remélem, ő se fog kifutni a helyről.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 91
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 70
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 25 Jan. 2020, 09:20Kree Invázió 11. – A Sötétség mélyén – A jég emlékezete

Roncsok, Antarktisz


Résztvevők: Theon Lupin, Layla Laskowsky, Mallory Danica Walsh és Aina BennetKövetkező körváltás: 2020. január 29. (szerda)

Antarktisz - Page 2 Hp2O56W

Idő: Ismeretlen idő
Helyszín: Roncsok, Antarktisz
Cél / Feladat: Kideríteni, hogy mi ez az egész
X-men: Layla Laskowsky
Akkaba klán: Aina Bennet
USA kormány: Theon Lupin | Mallory Danica Walsh
Egyéb információk:
Épp nincs.


A társaság elég jól adta a zavarodottságot, ami eszméletvesztés után van, így mindebben nem is keltettek gyanút egyelőre a frissen megérkezőben. Azonban, amikor Sue visszakérdezett a férfi felsóhajtott és megcsóválta a fejét, aztán egy „jajj ne már megint” mozdulatot tett Reed szavaira és végül kényszeredetten nézett Johnny irányába.

- Komolyan haver, rossz hatással vagy a többiekre, ezt tőled vártam volna, nem pedig Sue-tól – mondta. – Az egyetemen is elég sokszor eljátszottad már, akkor sem volt vicces, most főleg nem.

Közben Mallory Ben testében próbált mozogni, megnyugodhatott, egy csöppet sem volt nőies a mozgása, sem a járása, ebben a testben ez nagyjából kivitelezhetetlen lett volna. Közben Reed kihúzta Johnny kezéből magát, így egyelőre csak Aina volt az, aki láthatóan menni akart.

- Akkor menjünk mi Johnny, mint a régi szép időkben, mert beszélgetésre nincs idő… csak idő kérdése, hogy Annihilus leveri a lázadást. De ha ti inkább azt választjátok, hogy újra és újra halál közelébe juttok, mert itt nem lehet meghalni, hát lelketek rajta, de én nem kérek belőle tovább!

Ezzel meg is fordult és sietős lépetekkel hagyta el a termet, az épületet pedig ekkor egy nagyobb robbanás rázta meg…

Antarktisz - Page 2 7kMvp6c

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Antarktisz - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2459
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Antarktisz - Page 2 Empty Re: Antarktisz

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.