Tűz és sötétség

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 05 Ápr. 2020, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Meg kell vallani, hogy Rhys erre az eshetőségre nem számított, arra, hogy azon a helyen, ahol lesz nem lesz Erő. Mint egy ragadozó sétált fel és alá a cellában, várakozva, gondolkodva, hogy mit is tegyen, mit lehetne tenni ebben a helyzetben. Sajnos nem sok ötlete volt, tökéletesen ismert ezeket a cellákat ahhoz, hogy tudja, hogy nem lehet kijutni belőlük. Egyrészt minden oldalon energiamező vette körbe, amit nem fog tudni áttörni, a talaj sima lapos és egyenes fémlap volt, amin nem volt hiba. Ugyanez volt igaz a plafonra is, ami ráadásul legalább négy, vagy négy és fél méter magasan volt, kellően magasan ahhoz, hogy Erő nélkül soha se tudjon felugrani oda, még akkor sem, ha esetleg a faltól ellöki magát. De még akkor se tudna tenni semmit, mert a rajta levő lyukak, amin keresztül a friss levegő bejutott túlságosan is kicsik voltak. Hosszú percek teltek el, de egyelőre egyedül volt, abban biztos volt, hogy a katonák, akik behozták azok a Köztáraság Végzete szervezet tagjai voltak csak és nem Rhand varázslói közül valók. Néhány perc múlva végül azonban kinyílt a helység ajtaja és egy alak jött be rajta. A maszkja és bő ruházata miatt Rhys nem tudta megmondani, hogy férfi, vagy nő-e az illető. Az egyelőre meg sem szólította, csak a nő érezte meg azt, hogy láthatatlan kéz szorul a torkához annak ellenére, hogy a másik már meg is érkezett a cella elé, ahol nem is lenne szabad Erőnek lennie. Sajnos azonban tökéletesen emlékezett arra, hogy Rhan varázslói nem csupán Erőt használnak, hanem az Ürességet, ennek volt éppen az elszenvedő fele. Dühösen, vicsorogva nézett a másik felé, és csak azért sem nyúlt a torkához, hogy próbálja a nem létező kezeket leszedni onnan. Egyre kevésbé kapott levegőt, már semmi sem jutott le a tüdejéig és fájt az egész nyaka, torka. Nagyjából egy-másfél perc kellett mire elfogyott annyira a levegője, hogy térdre rogyjon, ekkor engedte el a másik, Rhys pedig köhögve és sípolva kapkodta a levegőt. Már nem csak az ajka és a feje fájt, de a torka is. Most már egészen biztos volt benne, ha hazajut, akkor Xeth és Keth is ki fogják a torkát tekerni ezért az egészért.
< - Egyszer a legnagyobb voltál, most pedig nézz magadra… szánalmas – mondta az alak ősi sith nyelven. >
A hangja torzult volt, nem tudta Rhys meghatározni, hogy férfi-e, vagy nő volt, de ennyi erővel akár egy droid is lehetett volna. Igaz, az nem használ Erőt, vagy bármi ilyesmit.
< - Akihez beszélni próbálsz épp nincs itthon, Erő nélkül nehezen lehetne > – mondta.
Nem volt biztos abban, hogy köze van Erőhöz, vagy sem, de azok után, amit Benûwia csinált a Hatalom Triumvirátusával Dromun Kaas-on azóta elég gyenge volt és még akkor sem került elő, amikor Zilriel tette miatt átbukott a sötét oldalra. Nem voltak illúziói, hogy nem tűnt el, csak átmenetileg gyengébb volt, mert túl sok erőt emésztett fel akkor, amikor Xeth-ékkel mosta fel a padlót.
< - Egyáltalán miért kell meghalnom? Az, hogy a KV holtan akar látni egy dolog, de maguk? > – kérdezte.
< - Egyszerű, mert a boszorkány benned akar manifesztálódni. Pusztán véletlen, akár más is lehetne itt helyetted >
< - Ennyi?! Tényleg csak ennyi?! Én is azt akarom, hogy megszabaduljak tőle, nem lehetne, hogy csak kiszeditek belőlem és után vele azt csináltok, amit akartok… >
Próbálkozott, hátha, de ebben a pillanatban Benûwia kacagását hallotta a fejében. Ebből már tudta, hogy az Erőhöz nincs köze annak, hogy ő ott van-e, vagy sem. Csak csöndben volt, de legalább azzal nem próbálkozott, hogy átvegye az irányítást. Egyelőre. Lehet, hogy csak a megfelelő pillanatra vár, hogy végleg leszámoljon az apjával? Rhys nem tudta, de kinézte volna belőle ezt. Bár, amit megtudott Rhand-ról saját maga is így tett volna, mert a férfi egy őrült szadista volt.
< - Az élet nem fair sith! Ha lenne is mód rá, minek fáradozzunk? >
< - Talán mert jobbnak tartjátok magatokat, mint Benûwia?! > kérdezte.
A másik felől erre csak nevetést kapott válaszul, ahogyan a fejében pedig az emlegetett egykori nagyasszony nevetett…

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Pént. 10 Ápr. 2020, 22:22

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd


Nyilvánvalóan ellenük dolgozott az idő, így a másolás lassúsága egy sor furcsa tünetet okozott Edricben. Egyfelől a pulzusa kissé felgyorsult, amire még a medikus droid is felfigyelt egy pillanatra, másrészt egy sóhajt is ki kellett engednie magából. Az egés egyre bosszantóbbá vált Edric számára. A gyengélkedőben csend volt, csupán a droid matatásának gépies hangjai, illetve a bacta tankok üzemelését fenntartó generátorok halk morajlása törték meg az idillt. Úgy nézett ki a kastélyt leginkább a KV használta, legalábbis a legtöbb információ a terrorszervezetről volt az adatbázisokban. Korábbi támadások aktái, egy-két esetleges terv, illetve egy sor név a tagokról, akik mind gyűlölték a Köztársaságot valami egyedi ok alapján. Edric elmerengett, hogy az ellopott férfi neve mögött milyen történet szerepelt, habár az aktából sokkal több nem derült ki az életkoránál és hogy mikor csatlakozott a szervezethez, illetve milyen akciókban vett részt korábban aminek hála végül ott kötött ki a kastélyon kívül egy őrtorony mellett. Egy sor esemény, amiben talán ha egyetlen egy tényező is változott volna, talán Silas üldögélt volna itt ténylegesen és nem Edric.
Néhány buborék szállt fel Szörnyeteg bacta tankjából, amire még Edric is felkapta a fejét, de nem történt semmi. Az átvitel hamarosan befejeződött, így a chipet egyik zsebébe csúsztatta, majd fel akart kelni az ágyból. Ekkor azonban a droid gyorsabban ott termett, mint amit kinézett volna a gépből, s komoly erővel tartotta vissza.
- Agyrázkódás veszélye miatt a tanácsom, hogy maradjon bent megfigyelésre- dörmögte szinte dadogva a robot, amire Edric lesöpörte magáról a fémes kezet. Nem szívlelte túlzottan az efféle droidokat, így jobban szerette, ha távol maradnak tőle.
- Saját felelősségre távoznék- vetette oda, amire már elengedte és fel tudott végre kelni. Egy pillanatra megszédült a hirtelen változástól, de nem tartott az egész egy pillanatnál tovább. Ekkor újabb buborékok szálltak fel a bactaból, ezúttal pedig Szörnyeteg szemei is felpattantak. Ahogy ezt meglátta Edric a szeme sarkából, rögtön elindult kifelé, de pont nem vette észre a droidot, így abba ütközve a gyors távozás kissé lelassult, pont annyira, hogy a kopasz fickó ki tudja tépni a lélegeztetőt és felússzon a tartály kijáratába. Mielőtt Edric ki tudott lépni a folyosóra, egy természetellenesen mély hang szólt rá lihegve.
- Hé, Te!
A fejvadász ex-jedi megtorpant és összeszorította fogait egy sóhajtást megelőzően.
~ A francba!~
Lassan fordult meg, majd kissé a hülyét játszva körbenézett és magára mutatott.
- Én?
A Szörnyeteg még teljesen át volt ázva a bacta folyadékában, így amikor bólintott, egy jókora adag lecsorgott kopasz fejéről még. Arca alapján nem volt jó kedvében sem.
- Ki a fene vagy? Mi történt velem? És hol vannak a ruháim?!- szegezte Edricnek a kérdéseket, aki tovább játszva a semmit sem tudó szegény áldozatot széttárta a karjait és habogsát, dadogást szimulált.
- Én… én nem is tudom, nemrég kerültem én is ide- mondta. Ekkor a droid is csatlakozott a beszélgetéshez.
- Zech Silas pontosan tizenhét perce érkezett enyhe sérülésekkel, orrtöréssel és agyrázkódás gyanújával- hadarta el a droid, mintha csak egy iskolában felelt volna, amire Edric kissé árnyaltan még a szemeit is megforgatta. Szörnyeteg úr eközben sűrűn pislogni kezdett a droidra, majd végigmérte Edricet alaposan. A fejvadász már érezte is az Erőben a feltörekvő dühöt a másik felől, de arcára is rá volt írva, hogy mi fog következni.
- TE NEM ZECH VAGY!- ordította, majd alig egy lépés után termett előtte és suhintott jókora öklével, ami elől Edric egy hátrafelé tett lépéssel tért ki. A droid közben pánikolni kezdett és közéjük vetette magát, de a Szörnyeteg tulajdonképp egy ütéssel leválasztotta a fejegységet a gép többi részéről. Lépteibe szinte beremegett a föld, de Edric nem akart túl sokat bíbelődni a harccal, így inkább a lenyúlt fegyvert kábítóra téve még iramában lelőtte a Szörnyeteget, aki teljes súllyal terült ki elé, egy mini-földrengést indítva a gyengélkedőben.
- Edric, te idióta!- suttogta maga elé, majd egy újabb sóhaj után letette a közeli pultra a fegyvert. Letérdelt a Szörnyeteg mellé, aztán a hóna alá nyúlt és visszahúzta a bacta tankhoz. Súlyos egy ember volt, az egyszer biztos, majd amint a tartályhoz ért, a hátára vetette és úgy igyekezett bedobni vissza a helyére. A testedzés után még a gépekkel beállított neki jókora adag altatót, amitől talán egy nexu is kidőlt volna, majd a droid maradványait is betuszkolta az egyik tároló szekrénybe. Amint végzett, végre tényleg lelépett a gyengélkedőből és elsőként a déli fogda felé vette az irányt, remélve, hogy Rhys ott lesz.FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 11 Ápr. 2020, 00:01
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Rhys-t eléggé zavarta Benûwia nevetése, de nem nagyon tudta eldönteni, hogy most miért is nevet a másik. Nem tagadhatta, hogy több vonásban nagyon is hasonlóak voltak, de azért voltak közöttük hatalmas vonások is. Bár most, hogy legutóbb már nem csak pár percet töltött a sötét oldalon, hanem napokat nem volt ebben olyan biztos. Akkor ugyanúgy akarta a hatalmat és még kész lett volna Xeht-et is feláldozni ezért, hogy átvegye a helyét a sötét tanácsban. Igen, még mindig végtelenül rosszul érezte magát emiatt, mert semleges állapotban soha, de soha még csak fel sem merülne benne, hogy bántsa vagy Keth-t, vagy Xeth-et. Valószínűleg úgy érezte magát, mint Xeth, amikor még Coruscanton egy pillanatra átfutott az agyán az, hogy megölje őt és a gyermeküket, még évekkel ezelőtt. Bár saját maga konkrétan csak élvezetből sem végzett volna a másikkal és tudta, hogy még meg is védené őt a sötét oldalon is, ha úgy adódna, de a hatalom elsődleges volt. Mint Xeth is a Birodalmat tartotta első helyen vele szemben, Keth volt az, akinek ő volt a legfontosabb, mert Xeth ezt a gyengeséget is kitépte magából, és akkor arról még nem is beszélt, amikor meg akarta szakítani a császár rituáléját a dolgok félrementek és parancsolni tudott a férjeinek, a császár helyett. Egy biztos, hogy Benûwia nélkül is eléggé elcseszett triumvirátus voltak, vele meg aztán főleg. Ezalatt végig a másikat nézte, és hallgatta az ősi sith boszorkány nevetését is. Kíváncsi volt, hogy a másik mit is fog mondani neki, de úgy vélte, hogy a másik nem fog felülni az inzultálásnak és megy tovább. Valóban így lett, az alak elfordult és elindult kifelé. Az ajtóban állt meg és szólt vissza a válla felett.
< - Ha így van, akkor majd Rhand nagyúr ítélkezik felettünk! > – mondta.
Ezek után tényleg kilépett a helységből, ez a mondat pedig különösképpen tetszett Benûwia-nak, főleg az, hogy nagyúrnak nevezték az apját, azt az őrültet. Igen, Rhys már tudta, hogy a férfi soha sem volt a Sötét Tanács ragja, sőt a lányai meglehetősen hamar meg is ölték az őrült férfit. Vagyis nem ölték meg, hanem csak kizárták a túlvilágra, éppen ez volt a gond, mert Rhand túlélte és most a lángmadár, avagy a főnix feltámadását akarta felhasználni arra, hogy visszatérjen. A ajtó közben becsukódott az alak után, Rhys pedig az energiacella falának dőlt, majd a hátát annak vetve csúszott le a sarokban és ült le a földre. Jobbat nem tudott enni, amíg ki nem engedik, vagy Edric meg nem találja, ami annak a fényében ki tudja, hogy mikor történik meg, hogy itt nem volt Erő az állatoknak köszönhetően. Xeth cellájában, amíg Keth-re vártak legalább csak nyugtató volt a levegőben, sokkal jobb megoldás volt ennél…

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Szomb. 18 Ápr. 2020, 21:44

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd


Valahogyan nevetni támadt volna kedve a gyengélkedőn történtek miatt, de uralkodott magán és csak egy mosolyra húzódott pár pillanatra a szája, miközben a folyosón haladt arra a pontra, ahol beérkeztek a kastélyba. Út közben ezúttal minden egyes kereszteződésnél lelassított és benézett a sarkokon, hogy megbizonyosodjon, nem lesz újabb váratlan társasága. Ennek ellenére azért viszonylag jól haladt, és úgy újabb tizenöt perc telhetett el, mire visszajutott eredeti kiindulási helyére. A hely építészetéről lépten-nyomon az jutott eszébe, hogy ezeknek a terrorszervezeteknek és sötét alakoknak nem igazán volt egyénisége, elvégre szinte mindig monoton és lehangolóra, vagy épp félelmetesre sikerült tervezni a bázisukat. Ez sem volt különb, és Edric már a bolygót magát is utálta, nemhogy ezt az egész kastélyt.
Egy fél percig ácsorgott, miközben fejben felelevenítette a hely térképét, bár tudta pontosan, melyik járaton indultak el Rhyssel az őrök, a következő elágazásnál figyelnie kellett, hogy jófelé forduljon. Nem habozott tovább, gyors léptekkel folytatta az útját és haladt a déli fogda felé, csak remélve, hogy ott fogja találni a nőt. Nyilván egyszerűbb lett volna kinyúlnia az Erőben, ám ez elég kockázatos lett volna amiatt, hogy így is koncentrálnia kellett, hogy fenntartsa a sötét oldal álcáját maga körül a hely nexusának hála. Ezúttal a fejvadász ösztöneire kellett bíznia magát, na meg a színészi képességeire, ha megint belebotlana valakibe.
Természetesen ez a következő kanyar után el is jött, a hat fős osztag személyében. A parancsnok egy kézzel állította meg az egész csapat menetét, fejét pedig oldalra biccentette.
- Maga meg mi járatban, nem a gyengélkedőben a helye?!- kérdezte, hangjából pedig Edric akaratlanul is gyanakvást hallott, bár könnyen lehetett, hogy csak képzelődött. Arcát kissé eltorzította némi frusztrációval.
- Már megjártam. Semmi komoly és minél távolabb szeretném magam tudni attól a béna kis droidtól- válaszolt kissé folytatva a kamuzást, remélve, hogy a droid lenézése tényleg annyira általános jellemvonás volt az itteni gazfickók körében, mint ahogy a csillagköd nagy részében. Az egyik jó két méteres tagja az osztagnak mintha kiengedett volna magából egy kacajt, amire a parancsnok még sisakon keresztül is egy gyilkos pillantást vetett rá. Viszont Edric jó jelnek vette, hogy ebből az irányból jöttek, talán jó fogdát választott elsőre.
- És mi járatban erre?- kérdezett ismét a parancsnok, Edric pedig sóhajtott egyet és vállat vont.
- Ami azt illeti, pont magukat kerestem. Csak meg akartam köszönni a segítséget odakint azzal a… - mutatott egy ujjal a háta mögé. A másik csak meredt rá a sisak mögül, Edric pedig kezdett egyre feszültebbé válni miatta, így eljátszotta, hogy végre az “igazat” mondja.
- Látni akarom a foglyot. A szenvedését!- bökte ki végül, hangszínéhez pedig olyan hidegséget párosított, ami talán elég hitelesnek bizonyult. Továbbra is csak a bámulás maradt a parancsnok részéről, aztán az egyik embere megköszörülte a torkát.
- Uram, a jelentés…- mondta, mire a főnök csak bólintott és intett a többieknek. Mindenféle válasz vagy szó nélkül sétáltak el Edric mellett. Kissé furcsállta ugyan a dolgot, de megvárta, míg látótávon kívülre értek, csak utána indult el ismét.
A fogda ajtaja elé érve hevesebben kezdett kalapálni a szíve, ahogy a nyílászáró konzoljához lépett és felnyitotta azt. Minden porcikájában reménykedett, hogy a jó helyre jött.FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 20 Ápr. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Utálta, hogyha cellába zárják, még ha csak átmenetileg is, mert öt percig nem tudott meglenni a fenekén, csak abban az esetben kényszerítette magát, hogyha katonaságnál kellett megtennie, mert ott rossz fényt vetett volna rá. Mármint képes volt rá, csak nem szerette, ez is olyan volt, mint az érzelmeit visszafogni, megtudta tenni, amikor akarta, de nem akarta. Most egyelőre úgysem tudott nagyon mit tenni, mintsem ücsörögni. Vajon a fiúk – a férjei – már elindultak, hogy csak úgy eltűnt az Erőben, vagy mit fog tőlük kapni emiatt, ha hazamegy, vagy már újra tud jelentkezni, hogy nincs semmi baja? Az biztos, hogy fejmosást fog kapni megint érte, de ezúttal meg is fogja érdemelni, bár a tervei között volt, hogy elfogatja magát, igaz más körülmények között, ha nem lett volna itt Edric, akkor tényleg máshogyan is tette volna mindezt. most addig kellett várnia, amíg a társa ide nem ér, vagy pedig Rhand, esetleg a KV emberei, hogy kiengedjék. Ott már csak meg kellene még egyszer úszni a kábítást és akkor valószínűleg jobb harcos volt náluk, így nem aggódott amiatt, hogy miként tudna fegyvert szerezni. Mivel számított arra, hogy a helység megfigyelt, így egyelőre a kamera helyét kereste, amiből kettőt is sikerült kiszúrnia, emiatt nem is próbálta látványosan ellazítani az izmait, sem pedig úgy felkészülni a csatára, hogy az látszódjon. Mivel nem volt túlságosan nyilvánvaló, hogy tudja uralni az érzelmeit – ahogyan azt sem volt köztudott, hogy a Sith Rend tagja és Sith tanítvány – így tette tovább, hogy nyűgös és ideges és fáj az arca feje. Mivel emiatt nem is nagyon tudott sokáig ülni – mármint a jelleme miatt – egy idő után felállt és mint egy nagymacska kezdett körbe-körbe járkálni. Igazából ezt most csak azért, hogy ne keltesen túl nagy gyanút, közben pedig észrevétlenül ellazította az izmait és bemelegített, hogy támadni is tudjon anélkül, hogy sérülést szenvedne el. Kissé ugyan szédült, de ez annyira nem zavarta, kaphatott egy kisebb agyrázkódást, de már harcolt ennél rosszabb állapotban is. mondjuk remélte, hogy nem az a fura alak fog majd visszajönni, ha visszajön, aki annak ellenére is képes volt Erőhöz hasonlatos képességeket használni olyan helyen, ahol nem volt erő, mert az nem lenne kétoldalú küzdelem. Akkor kapta az ajtó felé a fejét, amikor meghallotta, hogy az nyílik, máskor talán hamarabb érzékelte volna az Erőnek hála, de itt a nélkül ugyebár ez nem történhetett meg. És végül kinyílt az ajtó…
Három katona lépett be rajta, KV szimbólumos páncélban, az egyik bilincseket, egy másik pedig nyakra tehető sokkolót hozott. Rhys elvicsorodott, a harmadik katona pedig már célra is tartotta a fegyverét a nőre és intett a fegyverrel, hogy a nő álljon a hátsó falhoz és forduljon meg. egyelőre azonban nem volt kedve megtenni mindezt, így csak összefonta a mellkasa előtt a karjait és így figyelte a három katonát, hogy vajon mit fognak lépni akkor, ha ő nem hajlandó tenni azt, amit azok mondanak.

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Hétf. 04 Május 2020, 16:56

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

Amint belépett, egy dolgot nagyon könnyedén meg tudott állapítani: rossz fogdát válaszott, ugyanis nem hogy Rhysnek, de még egy rabnak sem volt semmi nyoma az üres és teljesen inaktív fogdában. Magában elmormolt egy hosszas és cifra káromkodást, miközben a fejét rázta a saját hülyeségén. Ennek ellenére nem akarta, hogy akár esélye is legyen eltévedni, így a közeli irányító konzolhoz ment és nézegetni kezdte a térképet, hol is volt a másik fogda, amerre menni akart. Amint az irányokat memorizálta, egy ötlet jutott eszébe, hogy hátha volt kamera a másik fogdában is. Ha pedig voltak, akkor kellett lennie élő képnek is a rendszerben. Böngészni kezdte az adatbázist kameraképek után, pár perc után talált is, csak éppen többet, mint várta. Az azonosítók alapján próbálta megsaccolni, melyek is voltak a fogdákhoz tartozó darabok. Több sikertelen teszt után végül saját magát látta a monitorokon, ahogyan a konzol felett babrál. Egy gombnyomással ki is kapcsolta inkább az itteni kameráknak a képét, majd az azonosító kezdőbetűi alapján keresett rá a többi, hasonló minta alapján elnevezett élő videókra. Újabb két teljesen más fogda után végül nagy nehezen megtalálta a képét annak a szobának, ahol Rhyst is fogva tartották. Három páncélos sétált be a képbe, talán pont azok, akikkel a folyosón is találkozott korábban, mindenesetre úgy tűnt, készültek valamire, így jobb volt minél hamarabb indulnia. Még megbizonyosodott az útvonalban, majd sietős léptekkel az ajtó felé indult, ami a semmiből feltárult és egy állig páncélban lévő katona lépett be rajta, egyenesen rá szegezve a fegyvert.
- Elég furcsán viselkedik, katona. Csak nem gondolta, hogy ezzel a színjátékkal mindenkit átverhet?!- mondta, miközben fegyverével beljebb tessékelte Edricet, aki kezeit a magasba emelte. Feltűnt neki, hogy a parancsnok ezúttal egyedül volt, habár legalább akkora darab ember volt, mint ő maga, azért egy az egy ellen még talán volt esélye jól kijönnie a dologból. Nem teketóriázhatott túl sokáig, elvégre el kellett jutnia Rhyshez, mielőtt a nővel bármi is történt volna, így egy váratlan mozdulattal aktiválta a fénykardját és szökkent a parancsnok felé, aki szinte azonnal tüzet nyitott. Az első lövéseket még tudta reflexből hárítani Edric, de az egyik súrolta bal vállát mielőtt pont odaért volna a parancsnokhoz, szúrós és forró fájdalom nyilallt a sérülés helyébe és Edric kénytelen volt egy kézzel használni fénykardját. Ellenfele egy ugrással kitért Edric csapása elől, majd ismét tüzet akart nyitni, ám a volt jedi még időben megpördült a tengelye körül és egy rúgással hátára küldte a katonát, akinek a fegyvere kiesett a kezéből a becsapódáskor, s pár méterre arrébb csúszott.. Két lépés után a levegőbe szökkent Edric, hogy a végső csapással lesújtson, de a parancsnok még időben gurult jobbjára, majd egy gáncsolással Edricet is a földre küldte. A fejvadász tüdejéből kipréselődött a levegő a padlóval való találkozáskor, s ismét fájni kezdett eddig összeszedett összes sérülése, mintha a fájdalomcsillapító, amit a gyengélkedőn kapott elillant volna a csapástól. A parancsnok kissé kapkodva négykézláb próbálta elérni a fegyverét, de Edric egy mozdulattal két lábra pattant, majd lábánál fogva ragadta meg a katonát és próbálta visszahúzni. Az cserébe másik lábával egy rúgást irányított a férfi feje felé, aminek útját Edric a fénykardjával állta. A penge áthatolt a húson és csonton, felnyársalta ellenfelének talpát, szinte ketté metszve teljes sípcsontját. Hatalmas ordítás visszhangzott a fogdában, de Edric felpattant és egy döféssel véget vetett a küzdelemnek. Szinte zihált az adrenalintól, miközben tudva, hogy nincs sok ideje, deaktiválta a fénykardját és sietős léptekkel indult el a másik fogda felé. Nem állt meg senkinek, csak menetelt előre és igyekezett minél hamarabb a másik helyre érkezni.


FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 05 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Amikor végül megfenyegették, hogy úgyis kihozhatják a cellából, hogy elgázosítják azt, és amíg eszméletlen addig kiszedik onnan, akkor megadta magát. Így is megvolt a terve, hogy mit fog tenni, mert nem akarta, hogy tovább cipeljék innen és a férjeinek kelljen megmentenie őt, most tényleg. Mert az előző, korábbi esetek egyike sem volt megmentős. Volt egy olyan érzése, hogy nem pont olyan sorrendben akarják azokat az eszközöket rápakolni, ahogyan azt ő képzelte. Így odalépett az energiafalhoz és annak támasztotta a kezeit, háttal a KV embereinek. Azért hátrapillantott, hogy felmérje a helyzetet, lehet, hogy nem volt itt Erő, de ő maga okkal volt a Havoc Squadban és megvolt a képzése, hogy elbánjon három ilyem alakkal könnyedén. Megvárta azt a pillanatot, amikor a mögé lépő férfi pont úgy helyezkedett el, hogy takarta azt, aki a fegyvert fogta rá hátulról. Nem kellett az Erő, hogy érezze, hogy a másik épp a fenekét és alakját mustrálja, hogy még mást is tenne vele mielőtt átadja megölésre. Ahogyan a másik kinyúlt a karjáért, erre a pillanatra várt és mozdult, úgy, hogy végig takarásban legyen, kiforgatta a másik karját, és hátra rántotta, ami egy hangos reccsenéssel adta meg magát és a katona felüvöltött. Nem érdekelte, úgysem tervezte életben hagyni, a szabad kezével a férfi sugárpisztolyát szerezte meg, a másik kettő pedig többször belelőtt kábítóval az alakba. Amint előrántotta a fegyvert a férfi oldaláról már állította halálosra, majd két pontos lövéssel terítette le azt a kettőt, aki odakint volt. nem kaptak egyelőre halálos sebet, de súlyosat igen, hogy a földre kerüljenek. Ekkor engedte el az eszméletlent, majd közelebb ment a másik kettőhöz, elrúgta a fegyverüket és egy-egy újabb lövést küldött rájuk, amivel ki is végezte őket. A harmadiknak, aki pedig aki le volt bénítva még egy lövést adott le rá. Pontost és halálost, nem volt kegyetlen, hogy hagyja őket szenvedni. Tiszta gyors halált választott a számukra. Gyorsan körülnézett és szétlőtte a kamerákat, amiket korábban látott, de már sejtette, hogy késő lesz. Valóban az lett, ebben a pillanatban szólalt meg a riadó az épületben, vagy legalább is azon a részen, ahol ő volt. éppen emiatt nem is nagyon várakozott tovább, lekapta az egyik halott katonáról a kódcilindert, majd gyorsan odament a felszereléséhez, ami magához is vett, ha már voltak olyan kedvesek, hogy itt hagyták neki a szobában. A sisak részt is feltette, hogy ne látszódjon az arca, majd az ajtóhoz ment a sugárpuskájával a kezében, ami ki is nyílt neki, majd igyekezett kinézni a folyosóra, hogy merre is haladhatna, vagy kik vannak odakint…

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Hétf. 18 Május 2020, 15:55

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

Csak idő kérdése volt, hogy mikor találtak rá az eszméletlen parancsnokra, így Edric szinte már futott a járatokon, hogy minél hamarabb a másik fogdába érhessen. Néhány saroknál lassított, hogy körbenézzen, nem jött-e senki, de útja egészen magányosnak bizonyult ezúttal. Alig pár kanyarra lehetett már, amikor is megszólalt a kastély riadó rendszere. A folyosón néhány fénycső immár a korábbi fehér helyett vörösen izzott, s villogással adták az emberek tudtára, hogy baj történt. Bakancsok hangját hallotta egy maga mögött hagyott járaton, ahogyan azok egyre sűrűbben kopogtak a fémes talajon, miközben ő maga a szapora lépteket szintén inkább rendes futásra váltotta. Egyik kezével zsebei mélyére nyúlt, s némi kutatás után találta meg a hosszabb távú kommlinket, amivel tudott beszélni Maxel és Crystaliaval az YT hajón. Csak reménykedni tudta, hogy a kastély nem árnyékolta le túlságosan a jelet, de mindenképp meg kellett próbálkoznia vele.
- Max, Crystalia, szálljatok fel, amint tudtok és emelkedjetek a magasba, hogy minél hamarabb fel tudjatok venni. Kissé rázós lesz a távozás, ha minden igaz- hadarta el lihegve, de meg sem várta a választ vagy a készülék visszajelzését, hogy el sikerült-e küldeni az üzenetet.
Újabb sarkon fordult be, a memorizált térkép alapján már jó folyosón járt, hamar pedig meg is pillantotta a fogda ajtaját. Már csak pár méterre volt, mikor megcélozta a konzolt, hogy hamar ki tudja nyitni, de az ajtó ekkor magától is feltárult, és egy sötét alak lépett ki rajta, sugárpisztollyal a kezében. A ruházatáról azonnal felismerte Rhyst, aki előtt éppen, hogy le tudott fékezni annyira, hogy ne lökje fel.
- Bocs… a… késésért!- szabadkozott kissé levegő után kapkodva- Sikerült letöltenem pár dolgot, de még nem tudom pontosan mit. Ha kijutott innen az adás, a társaim egy hajóval várnak odakint. Veled minden rendben?- hadarta el még, közben válla fölött átnézett, nehogy meglepetés érje őt egy osztag formájában. Még épp időben tette, ugyanis léptek újabb zaja hallatszott, a szűk járat elején pedig újabb négy sisakos katona tűnt fel, akik egyből tüzet is nyitottak mindenféle kérdés nélkül. Mivel már úgy is mindegy volt az álcának, Edric fénykardját a lövedékek előtt aktiválta és azzal kezdett védekezni, ezzel együtt lehetőséget adva Rhysnek, hogy viszonozza a tüzet vagy épp elmeneküljön.FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 19 Május 2020, 00:09
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Az Rhys-nek is feltűnt, hogy a vészjelzők megszólaltak, csak nem tudta, hogy most ez miatta volt-e, vagy pedig Edric szúrt-e el valamit. Ha miatta az még jól is jöhetett a férfinak, mert amíg mindenkit őt kergeti, addig a társának könnyű dolga lenne, de ha nem, akkor az roppant kellemetlen tudna lenni, hogyha őt kergetik. Egyedül kellett volna jönnie, valamelyik férje támogatásával, úgy ez a hely már régen ki lett volna pucolva. Nem lépett ki a folyosóra, csak kihallgatózott, kikukucskált és azonnal vissza is lépett, amikor meghallotta, hogy valaki gyors tempóban közeledik. Ahogyan az a valaki megérkezett, akkor lépett ki a folyosóra és az E-11et a másik képébe emelte, miközben azt is hallani lehetett, hogy éppen kibiztosította a fegyvert. Ekkor látta meg, hogy a társa az. A futásból kiindulva őt kergették. Ami viszont nyugtalanítóbb volt, hogy még itt kint is érezni lehetett azt, hogy nincs Erő, mert a lények képesek voltak ennyire kintre is leblokkolni azt. Ha hazajutnak, akkor megkérdezi a férjeit, hogy mégis micsodák ezek a dögök és mit lehet ellenük tenni, ha újra találkozna véletlenül velük.
- Nem ebben egyeztünk meg! – mondta dühösen.
Nem ezért verette meg magát, hogy semmit se szerezzenek. Újabb lépések közeledtek, négy katona. Saját maga nem aggódott amiatt, hogy esetleg meglőnék, lelőnék, ő élve kellett a Rhand varázslóinak Benûwia miatt. Gyűlölte, hogy így van, de legalább ki lehetett használni. ahogyan a négyes emelte a fegyverét és Edric nyúlt a fénykardjáért. Ezért örült annak, hogy katonából lett erőhasználó és nem fordítva, mert így számára nem egyből a fénykard volt az első opció, hanem az utolsó. Szóval tökéletesen boldogult olyan téren is, mint ez, ahol nincs Erő, míg ha itt kezdett el Edric ugrabugrálni fénykarddal, akkor lehetséges, hogy az első lövésnél agyon fogják lőni, mert nem olyan jók a reflexei.
- Mielőtt nekilátsz fénykardozni vedd figyelembe, hogy Erőmentes térben ácsorgunk!! – vicsorgott.
A fegyverével lőtt azokra, akik rájuk is, nem nagyon volt fedezék, így igyekezett kitérni, ha szükséges volt, egészen addig a pillanatig, amíg azoknak a dögöknek a hatása megszűnt és végre újra érezte azt, hogy az Erő itt van körülöttük. Noha nagyon nem szerette reklámozni, hogy varázsló, pedig már egészen tehetséges volt benne, de valahol jó érzés volt, hogy mindenki egyszerű harcosnak gondolaj a sitheknél, vagy éppen ha a jedik felét nézi valaki, akkor őrszemnek, miközben közel sem volt az.
- Fuss!! – parancsolta ellentmondást nem tűrően a másiknak.
Ezek után ha a férfi nem teszi, amit mondott, akkor az a saját hibája. A fegyverét, miközben a a lövéseket kerülgette a vállára akasztotta és koncentrálni kezdett. Először csak az ujjai végén, majd a teljes karja körül kezdtek a lila villámok megjelenni, majd végig körülötte. Már nem volt szüksége arra, hogy az ujjaiból idézze meg a villámokat, ment távol is, de nem tudta kontrollálni. Ahogyan szabadjára engedte a folyosó egészén a villámokat az így felgyülemlett energiáktól még a levegőbe is emelkedett. A villámok kicsapták a fényeket, a falakon, a plafonon, padlón száguldottak végig, eltalálva mindent és mindenkit, aki közel tíz méter sugarú körben volt hozzá képest azt menthetetlenül eltalálták ezek. A négyes amint meglátta felhagytak a lövéssel és menekülni próbáltak, de nem értek ki, hangosan üvöltve terültek el a földön, majd némultak el és csupán füstölögve feküdtek a földön…

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Pént. 22 Május 2020, 13:57

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVdNyilván reflexből, de alkalmi társa egy kibiztosított E-11-essel fogadta az ajtónál, amit Edric egy ujjal szépen el is tolt magától, mielőtt a nő maga is leeresztette a fegyvert. Azt látta rajta, hogy elég morcosan fogadta az információszerzés kissé felszínes formáját, melynek a nő még hangot is adott és mintha még le is szidta volna a férfit, mint egy igazi nagyfőnök. Edric csak megrázta a fejét rá egy frusztrált sóhajt elengedve, elvégre körülbelül a teljes adatbázisukat lementette arra a hordozható memóriachipre, ami épp a zsebe mélyén lapult. Lehet, hogy nem volt rajta sok információ, lehet, hogy az összes titkukat megszerezték, ezt majd kiderítették, ha itt végeztek. Az idő nem épp az ő oldalukon állt egy ilyen akcióban és Edric úgy volt vele, hogy akármennyire is meg tudta védeni magát Rhys, azért bármikor történhetett olyan váratlan dolog, ami miatt jó, ha volt egy plusz szövetséges a környéken. És ha ez nem volt elég, akkor lehet nem őt kellett volna magával rángatnia a nőnek. Jobban belegondolva valójában Edric sem tudta, mit is várt az egész küldetéstől, mert egyelőre csak több és több kérdést kapott az eddigi utak során, mint valódi válaszokat. Családi hagyatékának köszönhette ezt az egészet, pedig milyen jól eléldegélt apja feltűnése előtt a saját kis világában! Egyszerre hátat akart fordítani az egésznek, meg nem is. Kíváncsi volt, milyen szerepet is szánt neki az Erő, és arra is, vajon egyáltalán képes lesz-e helytállni, mert Je Mester tanítása előtt, de még talán most is, önbizalma nem volt olyan hatalmas, mint a családi titok kiderülése előtt. Másrészt pedig ott érezte vállán mindennek a súlyát, olyan felelősséget, amelyet egész életében sem, vagyis talán csak jedi padawanként érezhetett korábban. Fejvadászként az épp aktuális prédára tudott koncentrálni, nagyjából látta is, kiket szolgált azzal, ha elfogta a gazfickót. Segíteni akart, mert ez benne volt a vérében, de volt benne egy érzés, amit nem tudott még egészen hova tenni. Talán félt?
Alig kapcsolta be a fénykardját a védekezéshez, Rhys újabb kioktatást intézett felé, amit a helyzet tükrében ismét inkább csak lenyelt Edric, miközben megforgatta szemeit, bár magában elkönyvelte, hogy kezdett kissé az agyára menni a folyamatos szekálás. Maxtől az ilyesmit félig sem vette volna már komolyan, de Rhys alapból olyan hangnemben mondta, mint egy parancsnok aki lehordja az egyik gyalogost. Nyilván ez sem volt véletlen a katonai múltjának köszönhetően, és Edric is tudta mi is egy parancs ex-jediként, ettől függetlenül így is szúrta a szemét, hogy ennyire nem tudott bízni a férfi képességeiben és inkább bébicsőszködött felette. Persze a nőnek igaza is volt, az Erő tényleg nem volt jelen valahogy a járaton. A hely szűkössége miatt amúgy sem akart túlságosan ugrálni, így inkább helyből igyekezett reflexből hárítani egy-két lövést és kitérni előlük, s közben hátráltak mindketten a folyosón, arra ügyelve, hogy egymást ne akadályozzák. Ahogyan a helyzet kezdett ismét szorosabbá válni, Rhys újabb parancsot adott ki, méghozzá, hogy Edric fusson.
- Ez komoly?!- szaladt ki Edricből a költői kérdés, hangjában pedig ott volt a frusztráció, de egy újabb sóhajtás után látta, amint Rhys fegyverét a vállára tette, majd kezei között apró villámok jelennek meg, ahogyan koncentrál.
~ Utálom ezt!~ dörmögött még magában, aztán futásnak eredt a kijárat irányába, miután deaktiválta a fénykardot. Még hallotta, amint az őrök kiabálnak a fájdalomtól, a folyosón a fények pedig először csak pislákolni kezdtek, aztán némelyik egyre fényesebben világított, majd ki is robbant a helyéről, szilánkokat lőve a járatba. Edric egyik karjával védte arcát az éles repeszek ellen, miközben tovább szaladt és arra gondolt, talán jobb is, hogy végül tényleg eljött. Egy ismerős helyre ért, pont ahol be is jöttek korábban. Itt megállt és hátrafordult, várva Rhys érkezését. Szapora légzését hallotta és a riadó idegesítő vinnyogását. Alig vette észre, hogy a kommlinkje is csipogott. Max volt az.
- Kölyök, milyen buliból hagytál már ki?- kérdezte. A vonal recsegett, nem volt teljesen tökéletes, de legalább tudta, hogy az üzenete kijutott.
- Csak a szokásos. Legyetek készen, ha szólok fel kell vennetek reptében minket- mondta bele, majd megszakította a vonalat és tovább várt Rhysre.


FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 23 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Az igazából nem Rhys hibája volt, hogy dühös lett a férfira, nem volt tényleges telepata és gondolatolvasó, hogy tudja, hogy a néhány dolog az majdnem az itt levő teljes adatbázis volt. számára ez úgy hangzott, hogy gyorsan egy-két dolgot lementett a férfi és hagyta annyiban a dolgot. Ennek fényében pedig elég valószínűleg, hogy bárki más is hasonlóan reagált volna, különösképpen, hogy Rhys mindig is elég szenvedélyes volt és szenvedélyes módon fejezte ki az érzelmeit is. A katonás viselkedés pedig úgyszintén nem lehetett meglepő, mert jelenleg is őrnagy volt és nem is igazán tervezte azt, hogy visszavonuljon. Azon a helyen, ahol volt kemény katonának kellett lennie és alkalmas is volt arra, hogy vezesse az Alkony különítményt, így nem volt meglepő a stílus sem tőle. fogalma sem volt róla, hogy meddig futott el, de elengedte a villámokat. Mivel nem hallotta a másik fájdalmas üvöltését, így gyanította, hogy a másik kijutott innen. Igazából szerette volna, hogyha már képes lett volna arra, hogy a dühét és haragját sikoly formában adja ki magából üvöltés közepette, mert az olyan elegáns volt, de arra csak párszor volt képes és akkor is álmából felriadva, valószínűleg Benûwia hatása miatt. Amint az erőalkalmazás véget ért, újra a talajon találta magát. mivel nem akarta feltétlenül megölni azokat, így ha túl is élték, azért is békén hagyta őket. Szíve szerint a bíróság elé cibálta volna őket az elkövetett bűneikért, de most erre nem volt sem idő, sem lehetőség, mert elvinni sem tudta volna őket. megfordult és elindult abba az irányba, ahmerre Edric ment. Még mindig dühös volt, de már közel sem annyira, mivel nem volt a sötét oldalon, számára nem volt végtelen „üzemanyag” ahhoz, hogy a sötét oldali erőket használni tudja, csak addig, amíg volt, ami ezt táplálja, azt viszont nem hagyta, hogy ezek a sötét érzelmek felülkerekedjenek rajta. Persze használhatta volna a bolygó Nexusát, de azzal vigyázni akart, a Dagobah-n megtanulta a leckét. Egyedül a férjei nexusai voltak azok, amiket biztonsággal mert használni és abból erőt meríteni, mert a két férfi nem akart neki ártani, a nexusaik pedig túlképp saját maguk voltak. Másnak garantáltan halálos lépés lett volna mindez, de nem neki. Ahogyan tovább haladt arra, amerre korábban Edric elfutott belefutott a férfiba, ahogyan rá várt valószínűleg. Ennyire biztosan tudta a másik, hogy hol vannak és hol van a kijárat? Remélte, hogy így van és abban is bízott, hogy ennél azért több idejük lesz mindenre. Amikor ide ért, akkor szótlanul nézett és a fejével intett csak, hogy a másik mutassa az utat merre is kell menni innen. Előbb, vagy utóbb valószínűleg saját maga is kijutott volna, de mégis célszerű lett volna úgy, hogy nem kell végigharcolnia magát a fél kastélyon.

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Hétf. 25 Május 2020, 22:28

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd


Nem igazán tudta eldönteni, hogy a léptek zaja, amit hallott, a valóság volt vagy csupán a képzeletének a szüleménye. A riadó hangos vinnyogása már kezdett irritáló lenni, mint egy mászó bogár a hátán, már lassan a feje is kezdett fájni tőle. Kissé közelebb ment a falhoz amolyan biztos ami biztos alapon félig-meddig fedezékbe húzódni, ha esetleg előbb értek ide újabb őrök, ne legyen túl könnyű préda a vadászok számára. Aztán zajt hallott a folyosó felől, ahonnan jött, reményei szerint Rhys követte, bár kezeit egyik oldalon ott tartotta az alkalmi sugárfegyver, illetve fénykardja mellett, hogy elég gyorsan változtasson, ha a helyzet úgy kívánta. Szerencséjére nem kellett egyiket sem használni, a nő tűnt fel a járat végén a kiszélesített “teremben”, noha arcát immár ismét takarta a sisakja.
- Erre hoztak be- mutatott hátra, majd biccentett is, hogy kövesse a másik- Nagyjából megjegyeztem a kastély alaprajzát. Nem egy kis helyről van szó a föld alatt- jegyezte meg menet közben, s szaporává tette a lépteit, amitől Rhys valószínűleg már kocogni volt kénytelen, de az idő nem nekik dolgozott. Mögöttük immár nem csak képzelődve hallotta a lépteket, melyek egyre közelebb értek. Vállán hátra-hátrasandított, de még nem látott senkit Rhysen kívül, csak a kanyarodó folyosó falait. Az ismerős fémből kiépített alagútba értek, ami azt súgta a férfinak, hogy már nem lehettek messze attól a kijárattól, amin bejöttek még az eszméletlen Rhyssel.
- Mindjárt ott vagyunk!- suttogta hátra, miközben a kommlinkjét is aktiválta- Max, ereszkedjetek le, de csak lassan. Még öt perc- mondta nekik, a sistergős vonalból pedig annyit még kihallott, hogy fejvadász mentore egy “Vettem!” választ küldött. Ekkor feje fölött becsapódott egy lézernyaláb a plafonba, amitől reflexből behúzta nyakát, majd a falhoz csapta magát és remélte Rhyst sem találta el semmi. Az alagút távolabbi végében, úgy ötven méterre feltűnt egy újabb osztag KV katona, egyikük szeméhez tartotta fegyverét és tüzelt, fedezéket nyújtva a többinek, akik közeledtek. Fedezék híján a legtöbb, amit tehettek, hogy tovább futottak, így a férfi is nekiiramodott. Már látta a járat végét, miközben mellette és Rhys mellett is jópár nyaláb elrepült.
Aztán a sötét plafont felváltotta a sötét, szürke felhőkkel tarkított égbolt, talpuk alatt a fémes padló helyett már a sötét, murvás talaj volt. Edric azonban egyből lefékezett, odakint ugyanis a kijáratot ugyanolyan sisakos katonák állták körbe, mint akikkel eddig is dolguk volt. Legalább egy tucat volt belőlük, ráadásul társaik lemaradva ugyan, de érkeztek mögöttük. Maxnek és Crystalianak az YT-vel még nyoma sem volt, de még csak a hajó hajtóműveit sem hallotta Edric.
~ A francba!~ morgolódott magában, miközben egy sanda pillantást vetett Rhys felé. Bekerítették őket, innen nem igazán volt menekvés. Ha a nőt még élve is akarták, ő maximum felesleges teher volt, akit jobb volt gyorsan kivégezni.
- Hol a fenében vagy, Max?!- suttogta vicsorgó fogakkal, miközben idegei pattanásig feszültek.
A semmiből aztán egy ismerős morajlás ütötte meg a fülét. Az YT hajó kitört a felhők közül, majd éles lassítással állt meg alig 10 méterrel fölöttük, jókor port az arcukba kavarva. Edric köpködni kezdte a koszt és kavicsot az arcából, miközben hunyorogva kereste a rámpát. Amint megvolt, Rhysnek is jelzett, hogy ugorjon, majd ha a nő már fent volt, ő maga is megtámogatta az Erővel ugrását, hogy eltűnjenek.
Alig, hogy a fedélzetre ért, már kiabált is a pilótafülkébe.
- Szálljatok fel azonnal!

Ha kissé végre kifújta magát, beletúrt a zsebébe és elővette a memóriachipet, majd Rhysnek adta át.
- Rajta a teljes adatbázisuk. Remélhetőleg valami használhatóval- mondta egy mosollyal, aztán ha a nő elvette, ő már el is kezdte levenni magáról az egyenruhát. Már szinte viszketett benne egész teste, mintha az a sötétség, ami az egész szektát átjárta volna beleivódott volna már a ruhába is.


FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 26 Május 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Nem különösebben zavartatta magát amiatt, hogy kocognia, vagy futnia kellett, kétszeresen kapta a legdurvább katonai képzést, amikor teljes páncélban kellett menetfelszereléssel együtt órákon át menetelni, futni. Ehhez képest egy kis kocogás meg sem kottyant neki. Még mindig morcos volt és a legszívesebben behúzott volna még egy akkorát a másiknak, mint kint, csak ezúttal a képe másik oldalára. Jelenleg olyan volt, amikor még a férjei sem szólnak hozzá, inkább csöndben átvonulnak a másik szobába, pedig a Csillagköd legfélelmetesebb alakjainak egyikeiről volt szó mind a kettejük esetében. De mivel saját maga csak a padlót látta korábban, amikor fejjel lefelé lógott a katonán, így nem nagyon tudott mást tenni, mintsem követni Edric-et. Ő nem hívta egyelőre Picúrt, nem azért, mert nem bízott benne, de sokkalta jobb pilóta volt, mint a droid és nem akarta, hogy esetleg leszedjék szegényt a gépével együtt. Már azt is ostobaságnak vélte, hogy az YT-t behívta Edric, mert ki tudja, hogy milyen védelmi rendszere van a helynek és lehet, hogy leszedik őket ereszkedés közben. Végül csak kiértek hosszú percek után, ahol katonák fogadták őket. Egészen eddig a pillanatig dühös volt, de most csak olyan jókedv kerítette hatalmába, mint főleg Xeth-t szokta hasonló helyzetben. Vagy túlságosan is hasonlítottak egymásra és azért illettek ilyen jól össze, vagy csak túl sok időt töltöttek egymás társaságában és rossz hatással voltak egymásra. A sisak alatt elmosolyodott, ami már-már vigyor volt.
Most még nagyon koncentrálnia sem kellett, csak elengedni a továbbra is benne levő dühöt, ami az elmúlt percekben gyűlt fel benne. Tudta, hogy külsősként milyen érzés lesz ez, mintha fekete hullámok csapnának ki belőle minden irányban és ez pillanatról pillanatra egyre erősebb és erősebb lesz. Mivel Edric volt mellette, így ő volt az, aki először megérezhette a semmiből rátörő félelmet, majd a katonák. Mivel a férfi erőhasználó volt tudta, hogy rá nem lesz olyan hatással, azért is használta mindezt. Azonban a katonák nem feltétlenül voltak azok. Már az első pillanatban megremegtek és zavartan, a mozdulatukban határozott félelemmel néztek egymásra. A harag, a gyűlölet, irigység, mohóság és a dühöngés érzéseit érezhették és keltett bennük félelmet. A végén inkább úgy döntöttek mindannyian, hogy nem várnak tovább, annyi felé szaladtak ahányan voltak. Ekkor hagyta abba az alkalmazás fenntartását és a hajó is megérkezett. Edric jelzésére azonban csak a fejét rázta meg, nem állt szándékában velük tartani.
- Nem utazok külön Picúrtól, olyan lenne, mintha a lányaimat hagynám ott valahol! – jelentette ki.
Számára az a droid családtag volt, nem akarta, hogy egyedül kelljen a kis droidnak utaznia, úgy érezte volna, hogy elárulták és saját maga is pocsékul érezte volna magát emiatt. Miközben valószínűleg az YT felszáll a földről, addig ő már futva is indult arra a helyre, ahol Picúr várakozott a gépével.

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Szer. 17 Jún. 2020, 20:08

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

Nem egészen úgy történtek a dolgok, ahogyan Edric elsőre elképzelte, de ez nem is volt akkora gond, sőt. Ugyan az YT hajtóművének hangját már hallani lehetett, azért tenyere izzadni kezdett a katonák láttán és eszébe jutott, hogy elszámolta magát egy kicsit. Egyszerre szinte lángolni kezdett az arca, bár nem igazán tudta eldönteni, hogy a nem túl hosszú futástól, vagy épp az idegességtől. Fénykardjának markolatát szinte tenyerében érezte az Erőn keresztül, de egyelőre nem mozdult, csak várta, mit léptek az ellenfelek. Átgondolva az egész küldetés sikere azon múlt, hogy ő maga mit rontott el vagy épp mennyire volt szerencsés. Ahogyan rögtön az elején, úgy itt a végén is úgy érezte, hogy valójában felesleges teher volt a nőnek, noha tényleg nem értette, akkor egyáltalán miért is bízott annyira benne, hogy szóljon neki erről a helyről. Na persze a szerencséjének is pont a menekülés közben kellett kifogynia, hiába járt az YT közel, ha nem ért Max és Crystalia ide pár másodperc múltán, valószínűleg már késő volt. Bármennyire is volt kiváló harcos Rhys, vagy épp átlagos Edric, azért a túlerő ezúttal hamar ellátta volna a bajukat és nem sok maradt volna belőlük. Volt benne egy gondolat, hogy megpróbálja valahogy elterelni a katonák figyelmét és alkalmat adni Rhysnek a menekülésre, de tudta, hogy valószínűleg amúgy is jobban kellett nekik a másik, mint a férfi. Jelentéktelen volt, de talán pont ez is válhatott előnyére a Rhand Varázslói elleni küzdelemben és bátyja utáni nyomozásban. Rhyst elég sokan ismerték, és szinte celeb volt az itteni körökben, egy “trófea” amit körülbelül mindenki meg akart kaparintani. Szörnyű érzés lehetett, legalábbis Edric már a gondolatot is utálta.
Azonnal libabőrössé vált egész testében, elsőre csak jeges ujjakat érzett a bőrén végigfutkosni, ahogyan megérezte az Erőn át mindazt, amely épp Rhysből tört elő, mint egy gejzír. Annak lökéshullámai szökőárként indultak el láthatatlanul a környéken, elsőként Edricet elérve és próbálva magával rántani. Félelmet érzett magában, és egy pillanatra még a nőre is meredt, ám látta, ahogyan mindez egyre komolyabb hatást ért el az üldözőik között. Edric megpróbálta csupán elengedni ezt a zsigeri érzést, a vadállati ösztöneinek egyik legrosszabb formáját és igyekezett a Fényben maradni. Nem volt könnyű már csak a korábbi gondolatai miatt sem, de visszaemlékezett Dantooine békés oldalára, ami valamelyest segített neki. A fegyveresek ezzel szemben pánikolni kezdtek, nem értették, mi történik velük, majd az első után az összes többi is elmenekült a helyszínről, már nem is látták őket. Edric elismerő arccal bólintott Rhys felé.
- Meg kéne tanítanod ezt- mondta komolytalanul, miközben Max és Crystalia is megérkezett a közelbe, jókora port felkavarva a finom vulkanikus talajról. Hiába hívta azonban Rhyst, ő inkább a saját hajójához akart visszamenni. Edric sóhajtott a dologra, elvégre simán megoldhattak volna egy dokkolást a bolygó körüli űrben “Picúrral”, de az eddigi rövid idő alatt is megtanulta, hogy inkább ne mondjon ellent a nőnek. Ettől függetlenül a zsebébe nyúlt és átadta az adathordozót, végső soron őt illette a dolog.
- Ebben az esetben legalább várd meg, míg szólunk, hogy tiszta az út. És engem is érdekelne, mit sikerült ellopni innen, úgyhogy, ha találsz valamit, remélem megosztod, de ezt rád bízom- magyarázta, majd még kézfogásra nyújtotta a kezét egy vigyorral- Az Erő legyen veled!- köszönt el még egy biccentéssel, majd a rámpára ugrott.
A hajón lenni olyan volt, mintha hazatért volna, bár végső soron nem is a saját járműve volt, azért valamelyest mindig hasonló érzés töltötte el, amikor ismét látta a folyosót a pilótafülke felé. Odaérve Crystalia és Max mindketten felvont szemöldökkel néztek rá, amire Edric csak legyintett.
- Hosszú sztori, később elmesélem. Gyorsan nézzük meg, tiszta-e a terep a leszállóhelyünk felé utána pedig tűnjünk innen!

FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 18 Jún. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Miután az ellenség megfutamodott és Edric megjegyezte, hogy ezt szívesen megtanulná a nőtől, most már ezen ő maga is kénytelen volt elmosolyodni. Nem is olyan régen a férfi még teljes mértékben ellenezte mindazt, amit a sötét oldal képvisel, erre most szívesen megtanulta volna mindezt. Megcsóválta a fejét, mondjuk arról elképzelése sem volt, hogy miként lehetne tanítani, hogy elmagyarázni, vagy ehhez hasonló. A legtöbb tudását egyszerűen tudta Benûwia miatt, még ha nem is értette, ösztönösen tudta, a másik felét pedig Xeth adta át Erőn keresztül és Keth is használta ezt a módszert. Egyedül talán lényegében csak Kael volt az, aki tanított neki ténylegesen bármit is.
- Megpróbálhatom elmagyarázni, hogy miként működik, ha nincs bajod azzal, hogy elég erősen sötét oldali képesség – válaszolta a férfinak.
A hajónál végül is úgy voltak, hogy nem megye Edric-el, nem tudta volna Picúrt csak úgy itt hátrahagyni, bármennyire is elboldogult volna a kis droid magától. Ezek miatt is, kissé meglepődött, amikor a férfi odadobta neki a lementett adatkártyát. Tekintve, hogy nem volt gonosz és annak ellenére, hogy éppen morcos volt értékelte azt, hogy a férfi kockáztatta az életét emiatt. Ezért sem akarta kihagyni mindebből. Mert némileg bűntudata is lett amiatt, hogy miként bánt a férfival. Egy dolgot megtehetett mielőtt Keth és Xeth ráteszik a mancsukat, bár biztos volt benne, hogy a férjei nem feltétlen lesznek boldogok amiatt, amit tenni készült.
- Találkozzunk Coruscanton a 62. katonai űrkikötőben, ez a Havoc Squadé. Mielőtt beléptek a hipertérbe átküldök egy kódot, azzal engedni fognak leszállni ott titeket. Együtt fogjuk megnézni, hogy mit mentettél le – mondta.
Arra csak bólintott, amikor a másik elköszönt. Lyra szavai ugrottak be erről és majdnem ezzel köszönt is el, hogy „Az Erő szolgáljon jól téged!” Ezt mégsem kellett volna, de a jedi frázis pedig nem passzolt hozzá már jó ideje. Így csak a biccentés maradt. Innen már nem volt nehéz eljutnia a hajóig, amit azonnal be is üzemelt, hogy indulhassanak. Ettől kezdve inkább ő lehetett aki fedezéket adott a társainak, mint azok neki, ugyanis a levegő volt Rhys igazi birodalma. Ahogyan azt lent még az elváláskor megígérte elküldte a megfelelő kódot a másik hajónak. Ha pedig elérték a bolygó körüli űrt, amint Picúr kiszámolta, hogy mi a megfelelő asztrogációs útvonal Coruscantra be is lépett a hipertérbe, hogy majd ott találkozzon a másik hajóval, ha ők is megérkeztek.

felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Edric Kane Vas. 21 Jún. 2020, 20:16

Tűz és sötétség - Page 2 QcCJ5kh

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: Kalakar Hat
Cél / Feladat: Információt szerezni a KV és Rhand Vaárszlóiról
Játékostárs: Rhyssa Edaara Quillan

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

Egy mosolyt még kicsalt Edricből, hogy Rhys nem csak elvette az ellopott adatokat és megtartotta magának, de egyből meg is akarta osztani azokat, méghozzá Coruscanton. A férfi rábólintott a dologra, bár amint felszálltak a magasabb atmoszférába az YT-vel és megkapták a kódokat is Rhystől, kiengedett magából egy sóhajt. Több mint egy évtizede nem járt azon a planétán, amióta megszökött a Jedi Rendből, valahogy pedig furának érezte a visszatérés ürügyét. Nem igazán tudta megfogalmazni, miért, talán csak azt várta, hogy akkor téved ismét oda, ha a Renddel volt újra dolga. De a csillagköd és galaxis ennél nagyobb volt, és nyilván nem körülötte forgott minden, bármennyire is ezt súgta volna bárki egoja. Kíváncsi lett volna mennyit változott a Templom maga, de mint dezertőr, valószínűleg a közelébe sem jutott volna. Ha pedig mégis, el tudta képzelni, hogy a jedik rögtön be is záratják árulóként megbélyegezve őt. Valójában teljes joggal megtehették volna vele, de Edricnek azért lett volna pár keresetlen szava mindezek ellen, hiszen az egész onnan eredt, hogy a Tanács mennyire öntelt és önző maradt olyan konfliktusok kérdésében, amelyek milliók életét tették tönkre. Az Erő akarata pedig ürügynek nem volt megbocsátható Edric szemében. Mindig volt megoldás, még ha azért a mocsárban is kellett gázolni nyakig elmerülve.
Ahogyan gondolataiba révedt, észre sem vette, hogy Max és Crystalia is bámulják kérdőn. Az YT közben már bolygó körüli pályára állt, és épp a számításokat végezte a hipertérugráshoz Coruscantra, mire Edric felocsúdott saját elméjéből.
- Mi az?- kérdezte a többieket, akik egymásra néztek majd ismét a férfira. Max az egyik szeméhez mutatott, amire leesett a volt jedinek is, mi volt annyira érdekes rajta.
- Elvileg csak egy monokli és semmi komoly. Az egyenruha pedig a beépüléshez kellett. Bár látnotok kellett volna milyen katonák voltak a helyen. Még nálam is túlméretezettebb hústornyok…
- Már Te is elég természetellenesnek tűnsz, Kölyök- jegyezte meg Max egy vigyorral, amire Edric csak legyintett- Bár gondolom ezek a fajták nem rettennek el némi génmódosítástól sem- tette még hozzá az öregebb egy vállrándítással. A hajó közben egy csipogással jelezte, hogy kész volt a kalkulációval, így a hajót fénysebességre is kapcsolták.
Út közben Edric elmesélte részletesen a történteket, itt-ott egy-két részletet inkább kihagyva, vagy kiszínezve, de végső soron őszintén lefestette a küldetés kissé furcsa és kacskaringós eseményfonalát.
Amint kiléptek a hipertérből, eléjük tárult Coruscant nyüzsgő forgataga már az űrben is. Hajók ezrei igyekeztek épp belépni az atmoszférába, vagy a fordított irányban menekülni a gravitációs vonzásától a planétának. Max és Edric szinte egyszerre sóhajtottak fel a bolygó láttán, amire Crystalia furcsán is nézett a két férfira.
- Mindkettőnknek van némi puttonya erről a helyről- mondta Max, egyben válaszolva is a levegőben lévő kérdésre. Edric annyit tudott a másik Coruscanthoz köthető bajáról, hogy egy munka miatt járt már az alsóbb szinteken, valahol az 1300-as alatt. Részletekről nem tudott, de elvileg örült neki, hogy ép bőrrel megúszta és azóta ő sem tette be a lábát ide. Érdekes módon alig két évvel azelőtt történt mindez, hogy Edric is elszökött volna. Az Erő és a kifürkészhetetlen útjai, ugyebár.
A hajóval végül leereszkedtek a felhőkarcolók közé, és a navigációs computert követve haladtak a 62-es katonai kikötőhöz, ahová a találka meg lett beszélve. Edric az ablakon át figyelte az elsuhanó épületeket, egy nagyobb épület mögül pedig feltűnt a Jedi Templom sziluettje is a távolban. Szíve kissé hevesebben kezdett verni és a torka is kiszáradt, amint meglátta az épületet. Azonban, innen a távolból is egyre biztosabban tudta, érezte, hogy sosem tartozott oda. Olyan volt látni most, mintha egy árvaház lett volna, felnőttként inkább csak egy intézményként látta már, mint valódi otthonnak. Ami azt illeti, neki sosem volt otthona, hiába gondolta naivan egykoron, hogy a Templom az. Vajon a Tanács érzi a jelenlétét? Tudják, hogy visszatért? Nyilvánvalóan nem. Még csak azt sem tudják, vagyis nem is érdekli őket, hogy létezett. Fejét elfordította a Templomtól és inkább a többi felhőkarcolót figyelte elsuhanni mellettük, melyeket anno gyerekként az éjszakai “kirándulásai” alatt oly sokszor látott fényleni a sötétségben.
Mikör a kikötő közelébe érkeztek, elküldték a kódot, amint kapcsolatba lépett valaki velük, majd az utasításokat követve szálltak le. Edric küldött egy üzenetet Rhysnek szinte rögtön, hogy pontosan hol szálltak le, és várta a választ. Ha minden igaz, nem sokkal később indult el, mint ők, így talán nem kellett túl sokat várni.

FELSZERELÉS:

Tűz és sötétség - Page 2 QBCnhVd

_________________
Tűz és sötétség - Page 2 MB7OtSx
Előtörténet
Edric Kane
Edric Kane
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Aktuális szint/kredit : 1. szint/200 kredit
Reputation : 105
Join date : 2019. May. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Edric Kane
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4038-edric-kane

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 22 Jún. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
Tűz és Sötétség
Rhyssa Edaara Quillan-E’ron / Lady Benûwia
Az Alkony különítmény parancsnoka, őrnagy (Havoc Squad); A Halálosztag főparancsnoka, sith sorcerer, assassin


Játékostárs(ak) neve: @Edric Kane

Tűz és sötétség - Page 2 F9lWy2f
Tűz és sötétség - Page 2 YcFLkSu

Idő: Ismeretlen idő, 61.5 MU
Helyszín: A Kalakar Hat felszíne
Cél / Feladat: Utána járni a KV és Rhand varázslóinak
Többiek: Edric Kane | BB-4 / Picúr
Egyéb információk:


Az út hazafelé már teljesen nyugodt volt, miközben a hiperűrben utazott próbálta aludni is egy kicsit és persze megnyugtatta a férjeit, hogy minden rendben van vele és immáron hazafelé tart. A hiperűr pályát a biztonság kedvéért a Birodalmon kívülre számolta ki Picúr, így végig semleges űrben, majd utána a Hutt űrben az egyik forgalmas hipertér pályán tették meg az utat a lehető leggyorsabban vissza a Köztáraság fővárosába. A hazaérkezés után neki nem volt gondja a leszállással, a saját kijelölt helyén landolt a gépével a Havoc Squad hangárjában a katonasági negyedben. Amikor megérkeztek a többiek, akkor elküldte a koordinátákat, hogy hova jöjjenek. Nem volt sok idő a megérkezések között talán ha egy fél óra, vagy kicsit több. Így egyelőre hazamenni sem volt ideje, nem tudta megölelni a lányait, sem Keth-t. Xeth-et is jó lett volna, de a férfi jelenleg Dromund Kaas-on, a Rolmillon-on vagy épp a Scarif-en lehetett. Esetleg a saját hajóján a Shadow Hand-en ki tudja, hogy hol. Így is remélte, hogy minél hamarabb letudhatja ezt és hazamehet.
A végén sajnos kiderült, hogy nem sok minden miatt verették össze magukat és ölették meg kis híján, mert a lementett adatok hiába szinte a teljes adatbázis volt, nem tartalmazott sok mindent. Főleg vallási szövegek voltak benne Rhand-al kapcsolatban, amikben emlegették a holocronokat, hogy visszaszerzik a hatalmukat miután Lord Rhand feltámad és a vezetésével leszámolnak a köztársasággal és a Birodalommal, vagyis egészen pontosan káoszba taszítják a teljes Csillagködöt. Ehhez volt kapcsolható a Köztársaság Végzete, akikkel tényleg szövetségre léptek. Sajnálatos módon nagyon körültekintőek voltak és nem nagyon voltak adatok, amik használhatóak voltak. Főleg meteorológiai adatok voltak, illetve radaradatok, amiket ott azon a bolygón mértek a környező rendszerekről.
Ezeken felül még volt valami, ami Rhys számára nem volt ismeretlen, hogy a Köztársaság Végzete körözési listája is ott volt, amin a teljes Havoc Squad szerepelt és Keth Tye E’ron Jedi lovag is. Ezek nem hivatalos körözési dolgok voltak, szóval nem voltak a Fejvadász Céhnek kiadva, ez inkább csak bérgyilkosoknak szólt. Rhys volt az egyetlen, aki élve kellett, meg E’ron, mindenki más holtan. Rajtuk kívül ugyan még Sokol főparancsnok volt, akit élve akartak és Gilad Romet ezredes, aki a főparancsnok helyettes. Rajtuk kívül még egy név volt a listán, aki már elég felsőkategóriás volt, Ishale Garza tábornok asszony, aki a Köztársasági Vezérkarban, Sokol főparancsnok közvetlen felettese a legfelsőbb körökben. Ő is a Havoc Squadhoz volt köthető ezáltal. Rajtuk kívül még Edric bátyját keresték, mert volt nála valami, amire Rhand varázslóinak szüksége volt, kép is volt róla és őt is élve kerestették.
Ezek voltak az érdemi információk, de a két szervezet létszámáról, seregeiről, vagy bolygóiról nem voltak adatok.

//Szabadjáték vége Rhys részéről. Köszönöm szépen a játékot!//
felszerelés/egyebek:

Tűz és sötétség - Page 2 ZxD7j2S Tűz és sötétség - Page 2 SqAxTGu Tűz és sötétség - Page 2 JbcNp4Z Tűz és sötétség - Page 2 BoXhNuP Tűz és sötétség - Page 2 ZlnSBzQ Tűz és sötétség - Page 2 E9Rn4mm
Tűz és sötétség - Page 2 Tdnbsvt Tűz és sötétség - Page 2 31eWAll Tűz és sötétség - Page 2 LRaSnHA Tűz és sötétség - Page 2 YMcSFLr Tűz és sötétség - Page 2 Iy5aNTG Tűz és sötétség - Page 2 VZwKC7u

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Tűz és sötétség - Page 2 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Privát játék Re: Tűz és sötétség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.