Rosakirk

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Rosakirk Empty Rosakirk

Témanyitás by Cerebro Szomb. 22 Feb. 2020, 10:08

Avalon északi részén található nagyobb város, stratégiailag igencsak fontos, mert el kell foglalni a várost ahhoz, hogy utána észak felől el lehessen kezdenie a kree-knek az inváziót Avalon többi része felé. Ha a város elesik, akkor Új-Kamelotig valószínűleg meg sem állnak és mindent el tudnak foglalni. Ezért hívják manapság az Utolsó Erődnek a várost.
Rosakirk UyQw0Z5

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás:2020. március 25. (szerda)

Rosakirk VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir
Egyéb információk:


Prológus:

Hónapok teltek el azóta, hogy a kree-k ultimátumot adtak a Földnek és az visszautasította a gyors pusztulást. Azóta sok minden történt, többek között extra gyorsan sikerült egy wakandában levő férfi véréből kifejleszteni a „kree vírus” – ami nem kapott jobb nevet ennél – ellenszerét, így az embereknek is elkezdték beadni. Ennek köszönhetően legalább az agresszív hajlam csökkent, amit a vírus okozott. Azonban arra, hogy a vírus a természetben is hatalmas károkat okozott nem volt megoldás, sem ellenszer.

Az emberek már jól voltak, de a bolygó haldoklott és ez ellen a bolygó legjobb tudósai, élükön Reed Richard-sal tehetetlenek voltak egyelőre. Az állatok tovább hulltak, a növényzet tovább pusztult, egyre több és több helyen ütötte fel a fejét az éhínség. Az AIM hiába fejlesztett ki évekkel korábban olyan növényeket, amik tízszeres hozamot hoznak, nem volt annyi magjuk, palántájuk egyelőre, hogy a teljes bolygót ellássák élelemmel, hiába tettek meg mindent, tömegek kezdtek éhezni.

Ezen szörnyű időszakban a kree-k sem tétlenkedtek, mert ugyan a Földet nem támadták meg, de a volt valami Avalonban, amire a kree császárnak szüksége volt, így ez a Földhöz tartozó dimenzió volt az első, amit megtámadtak…A város napok óta tartotta magát a kree-k avalon északi részén tudtak betörni, és legfelsőbb részeket, ami a való világban a skót felföld lett volna hamar be is kebelezték. Azonban eljutottak az északi régió legnagyobb városához, Rosakirk-hez, ami egy hatalmas hágó előtt volt, ez volt az utolsó védőpont ahhoz, hogy a kree-k ne tudják teljes Avalont lerohanni. Éppen emiatt Roma az MI:13-n keresztül fordult segítségért a SHIELD-hez és így az X-menhez is.

George, avagy Sir Gawain az elsők között volt, akiket a nő megkeresett segítségért, ő szerencsére vállalta is mindezt. Az X-menből többen is jelentkeztek, nem csak tanárok, vagy csak X-men tagok, de még több diák is. Köztük volt Layla és Jason is. természetesen itt nem csak olyanokra volt szükség, akik harcolni tudtak, a városiak evakuálásában is kellett segíteni, vagy éppen a menekülteket ellátni, biztonságba juttatni. Ezért jöhetett bárki segíteni oda, amihez értett.

Egyben ezen harc is hasonlított arra, amilyen a rendes földi háborúk is voltak, éjszaka nem voltak harcok, mindenki pihent. Éppen emiatt még napfelkelte előtt avaloni éjszakai időben érkezett meg a hármas és még többen mások is Rosakirk központi tornyának tróntermébe, ahol jelenleg is bent volt két nő és egy férfi. George mindhármójukat megismerte, ismerte is. Roma, Lionheart és Britannia Kapitány voltak azok.

A nagyon magas, hosszú fekete hajú és hófehér ruhában levő nőt nem ismerték fel, azonban Britannia Kapitányt és Lionheart-ot igen, hiszen ők is többször besegítettek a Bosszú Angyaloknak és az iskolában is megfordultak már mind a ketten valamelyik nemzetközi napon, amikor épp Anglia volt a téma.

Ők hárman éppen egy mágikusan felállított és így hologramnak tűnő asztal felett álltak és azt nézték. Roma arcán aggodalom volt, a másik két személynek az arca a maszk miatt nem látszott. Amikor azonban a társaság megérkezett, akkor az istennő arca is megenyhült és hálásan, örömtelien mosolyodott el. Amint mindenki megérkezett és közelebb ért, akkor meg is szólalt.

- Köszönöm, hogy eljöttetek a hívásra. Nincs sok időnk, hamarosan felkel a nap és újrakezdik a kree-k a támadást – mondta. – Emiatt szeretném tudni első körben, hogy ki milyen feladatot szeretne ellátni, mihez ért. Szükséges, hogy tudjam, hogy hova kell titeket tovább irányítani innen…

Rosakirk IuHm4Sj

Felszereléslistát írjatok!
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
Rosakirk GJ0YfQP

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/gJ0YfQP.png[/img]</center>

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 21 Márc. 2020, 04:33

George amit nem hitt volna az-az, hogy a kree-k meg merik az istenek honát is támadni. És bár a mágia és az emberfeletti képességek talán segíthetik az Avaloniakat, a kree-ket se kell lebecsülni. Sőt, sikerült elérniük, hogy segítségre legyen szükség ellenük. Hihetetlen. Mindenesetre George nem ijed meg tőlük. A földi helyzet úgy néz ki, hogy ki fogja bírni addig míg ő egy másik fronton próbál meg harcolni. Amúgy is Kaur kisasszony mellett nem kell félteni az embereket. Mióta kitört ez a háború alig tudott hazajutni. Haza? Ez még mindig problémás fogalom számára. Csak az biztos, hogy meg akarja védeni. Kötelessége megvédeni. Szinte kicsit üdítő is volt a változatosság, hogy kinézete ebben a környezetben nem néz ki mulatságosan. Ugyanis a modern védőöltözékére vette fel a szokásos tabardját, a zöld övét és a lovagi sisakját. Kardja is az oldalán lóg. Pajzsa gyöngyös tigrisszem karkötőként a kezén, íja gyűrűként az ujján pihentek, hogy a skandináv mintázatú bross miképp megy a középkori viselethez szintén megkérdőjelezhető, de ennyi engedményt lehet tenni. Főleg ha a másik oldalt egy bőrszütyőben pókfonálbombák pihennek. Kardja viszont az oldalán függ és a trónterembe érkezve valódi lovaghoz illően adja meg a tiszteletet a jelen lévőknek. Mikor a mosolyt megkapja, akkor a korabeli etikettnek megfelelően hajol meg.
-Tiszteletem hölgyek és önnek is kapitány.
Persze érzi, hogy udvariaskodásával Lionheart-nek nem fog a szíve csücske lenni, de annyira nem rossz a helyzetük, hogy erről kötelesek legyenek megfeledkezni. Lady Roma szavait bár az arca nem látszik, de komolyan hallgatja. Meg is fontolja, mielőtt válaszolna.
-Számomra a legalkalmasabb hely úgy vélem a harctéren lenne. Előző életemből származó tapasztalataim oda tesznek a legalkalmasabbá, de ha helyismeretemmel segíthetek másokat, azt is elfogadom. Önre bízom a döntést.


Felszerelés:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Hétf. 23 Márc. 2020, 17:39

Rosakirk GJ0YfQP


Alig hiszem el, hogy elengedtek, bár gyakorlatilag már nem akadályozhatnak abban, hogy azt csináljak amit akarok. Köszönhetően annak a három év kómának, már nagy korú vagyok. Igaz az iskolát még be kell fejeznem majd, de örülök, hogy kiszabadultam a suliból. Még ha ilyen körülmények között is, mint a mostani.  Az elsők között voltam akik jelentkeztek erre a feladatra. Szép számmal jöttek az iskolából segíteni. Máskor elcsodálkoznék és körbejárnám ezt a helyet, igaz az utolsó kirándulásnak sem volt túl jó a vége.
Biccentek üdvözlésként, nem is tudom, hogy kellene megszólítanom őket, türelmesen végig hallgatom a nő mondanivalóját. Mióta felébredtem elkezdtem ugyan intenzíven edzeni, miután az állapotom lehetővé tette, de nem mondanám magam képzettnek, háborús tapasztalatom pedig egyáltalán nincs. Talán meg tudnám magam védeni, de itt csak láb alatt és veszélyben lennék.
-Ugyan kaptam minimális harci kiképzést, de azt hiszem ebben a helyzetben, jobb ha valami támogató pozíciót töltenék be most.-
Válaszolok a nő kérdésére, megpróbálok udvariasan válaszolni, remélhetőleg sikerül is. Mostanában elég nehezen tudom kordéban tartani a dühömet és ingerültebb is vagyok, a szokásosnál. De ez nem az a helyzet amiben ezt meg engedhetném magamnak. Várakozóan nézem a hármast , hogy vajon milyen feladatot szánnak nekem.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Kedd 24 Márc. 2020, 09:30

Hála egy ismeretlennek, van a vírusra ellenszer, ugyanakkor sajnos se az állatok, se a növények nem viselik ezt az egészet túl jól, emiatt egyre jobban fogynak és fogynak, és egyre több helyen éheznek, ami szomorú. Persze, nem csak mi sínylük meg ezt az egészet, máshol támadnak, és az a más nem más mint Avalon. Bár harcolni nem igazán tudok, ellenben annál jobban értek az elsősegélyhez és sérülések ellátáshoz, és nem csak saját magam miatt van tapasztalatom! Talán nem is véletlen, hogy egyre növekvő optimizmussal vágok bele ebbe az egészbe, és jelentkeztem rögtön segítséget nyújtani. Hiszen, a jó cserkész ott segít ahol tud, nem?
Úgy készültem, hogy akkor már inkább tényleg nem harcolni fogok, és remélem is hogy nem kerül erre sor. Mármint, igen, tanár vagyok az x suliban, illene tudnom, de, de nem az én világom ez. Mondjuk, ha kikerülök harctérre, úgyis fog kelleni.
Megérkezünk, illedelmesen köszönök. Kérdeznek, és hallgatom a férfiak válaszait, ők a gyorsabbak most. Egy harctéri, egy támogató eddig. Ideje lesz előbányászni agyam mélyéből a tapasztalatokat, főleg, ha ledobnak hogy akkor harctéren sebesülteket. Persze, az is lehet hogy teljesen más lesz a feladatom, itt nem én döntök, odamegyek ahova küldenek. Ha nem emiatt lennék itt, simán elmennék szétnézni, milyen az itteni élet.
- Szerintem én leginkább elsősegély ellátásnál tudnék segédkezni – válaszolom halk hangon, remélve hogy nem akadtam bele a szavakba és értelmes a mondani valóm.
Felszereléslista:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 25 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. március 29. (vasárnap)

Rosakirk VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Az élet úgy hozta Layla számára, hogy a mostani diákja is majdnem egy idős vele, mint a legutóbbi két küldetésen Vaszilij is. Persze nem ez volt jellemző az iskolára, de akkor is furcsa lehetett. George a köszönése után láthatta, hogy Lionheart megcsóválta a fejét, továbbra sem szerette azt, hogyha nőnek kezelik. De most a helyzet súlyosságára való tekintettel inkább visszafogta magát és nem mondott semmit sem.

- Két elsősegély és egy harcos – mondta Roma. – Nagyon jó, mert nagyon sok sérültünk van, a gyógyítók pedig nem bírják a munkát. Neked pedig különösen köszönöm Sir Gawain, hogy e nehéz órákon is itt vagy. A városőrség egy része felett kapod meg az irányítást, őket kell koordinálni és segíteni, remélem mindez nem okoz problémát.

- De ha inkább a Kapitánnyal és Lionheart-tal tartanál a közelben levő kree hajóra, hogy azt szaboltáljátok, akkor természetesen megértem és ők is örömmel vennék, de ez természetesen a te döntésed – tette hozzá és megvárta a választ. – Ha van kérdés, akkor arra még felelek, utána pedig teleport kapuval jutnak el az ispotályba, és Sir Gawain is oda, ahova menni akar.

Amennyiben lenne valakinek kérdése, akkor az istennő örömmel felel rájuk. Ha pedig Gawain is tudott dönteni, akkor annak fényében először megnyitja a térkaput az ispotály épületének főcsarnokába, hogy Layla és Jason oda tudjanak menni. Aztán George-t a válaszának függvényében a laktanyához, vagy pedig Lionheart-tal és a Kapitánnyal együtt a kree-k „bázisára”.

Rosakirk IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 25 Márc. 2020, 05:35

A vele érkezők nem harcosok. Persze nem is kell, hogy azok legyenek. Orvosokra legalább akkor szükség lehet. Ha pedig életeket tudnak menteni, annak George főleg csak örülni tud. A köszönetre csak szerényen fejet hajt. Természetes, hogy itt van mikor szükség van rá. A kapott kérdésre megfontolja a válaszát és csak utána szólal meg.
-Ha úgy látja itt van rám nagyobb szükség akkor megvan a tapasztalatom, hogy a városőrséget irányítsam és elfogadom ezt a felelősségteljes feladatot és minden tudásommal azon leszek, hogy meg is feleljek neki. Elismerem Lionheart kisasszony és a kapitány képességeit. Mégis ha nagyobb hasznom veszik akkor örömmel küzdök az ő oldalukon. Ahogy jobbnak látják.
Dobja vissza a választási lehetőséget. Nem azért, hogy ne őt terhelje a felelősség hanem mert tényleg fogalma sincs milyen a helyzet. Elég rossznak tűnt. Ha tehetné mindenütt ott lenne, de nem teheti. Akkor pedig azok irányítsák a jó irányba akik jobban tisztában vannak a helyzettel. Ha a Lady dönt akkor ő szívesen vezeti a helyi erőket vagy tart a két hőssel egy veszélyes feladatra.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Szomb. 28 Márc. 2020, 10:20

Rosakirk GJ0YfQP


Oké, én mondtam, hogy nem szívesen harcolnék, de az elsősegély ismereteim...eléggé hézagosak. Mondhatni nagyon az alapoknál leragadtam. Ha nincs más feladat kör, akkor ezt is elvállalom, segíteni jöttem, és remélhetőleg ott nem leszek azért láb alatt, nem tartok fel senkit sem. Még mindig működhetek futárként, vagy esetleg eltudom látni a nagyon enyhe sérülteket, ilyesmi. Feltételezem azért, úgy is fog felügyelni minket valaki, nem csak úgy bedobnak a mély vízbe minket. Mostanában ingerlékenyebb vagyok a szokásosnál, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy a nő, egy tanár az iskolából, halkan szinte már motyogva válaszol, erre vágjak egy fintort. Nem ismerem őt, három év alatt sokan elhagyták iskolát, de alig lehet idősebb nálam, és hát nem néz ki egy tanár típusnak. Sóhajtok egyet, vissza kell fognom magam, vagy legalább kontrollálnom magam. Ő is segíteni jött, szóval nincs jogom kritizálni, főleg azok után ahogy én is viselkedtem az utóbbi időben. Csak megrázom a fejem, nincs több kérdésem, azt hiszem úgyis kapunk eligazítást, amint megérkezünk a számunkra kijelölt helyre. Így csak csendben várom, hogy megnyissák a térkaput, majd tempósan átsétálok rajta. Azt hiszem az ilyesfajta közlekedési módot még szoknom kell majd.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Szomb. 28 Márc. 2020, 11:13

Csak egyszer legyen tőlem legalább öt évvel fiatalabb a diákom, nem igaz? Nem baj, legalább nagy eséllyel nem csinál hülyeséget. Mármint, nem lehet túlságosan fiatalabb tőlem, még ha nem is nagyon sikerült vele összefutnom, szóval biztos, hogy nincs teljesen rám utalva, vagyis foglalkozhatok a betegekkel is. Most hogy belegondolok, lehetett volna határozottabb a hangom, fontos az első benyomás. Bár mióta tartott vissza az engem? Oké, sokszor. De nem most! Kell a határozottság ma.
Felnézek a diákomra. Diákra. Egyszóval, leendő elsősegélyes társamra, azon merengve, vajon mennyire is érthet hozzá és mennyit fog kelleni neki magyaráznom. Nem tudom hogy egyáltalán mennyire tanítják ezt az iskolában, én lengyelhonban tanultam meg, na meg magamon. Kérdeznem kéne. Igen, menni fog. Tudok kérdezni, értek hozzá. Bár, tanárként általában válaszolni szoktam.
- Mennyire értesz a sebek ellátáshoz?
Szegezem a kérdést a srácnak. Aztán gyorsan átsétálok a térkapun, hogy célállomásra érjek.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 29 Márc. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. április 2. (csütörtök)

Rosakirk VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Akkor a társaság két felé vált, George a két jelmezessel tartott, mert voltak más katonák is, akik megtudták oldani azt, hogy irányítsák a városőrséget, eddig is boldogultak, a másik feladat sokkalta fontosabb volt, hogy ezt megszűntessék. Amúgy maga a hajó annyira nem volt nagy, ami vezette a támadást, legalább is ahhoz képest, amit gyanítottak, hogy a Föld körül tartózkodik, ez nagyjából öt-hatszáz méter hosszú volt csupán.

A terv egyszerű volt egyébként, szabotálni a hajót, hogy az felrobbanjon, vagy lezuhanjon, lehetőség szerin ott, ahol volt, mert ez kellően távol volt jelenleg a várostól. George kapott még egy kommunikátort is, amivel tudta tartani a kapcsolatot Lionheart-tal és a Kapitánnyal, ha valamiért szét kellene válniuk és külön-külön haladniuk, dolgozniuk a sikerért. Mint kiderül nagyon hamar erre tényleg szükség is volt.

A teleportáció ugyanis nem volt a legtökéletesebb, valamilyen védelme lehetett a hajónak. A rosszullét sokkal rosszabb volt, mint általában szokott és nem is a padlóra érkezett George, hanem a levegőbe, nagyjából két méter magasan vízszintesen, és innen esett le a padok közé, egy öltözőszoba szerűségbe, teljesen egyedül, Lionheart és a Kapitány nem voltak vele. Szerencsére csak nagyon kicsit ütötte meg magát, nem sérült meg ettől.A páros átlépett a térkapun, itt Jason még nem is tudta, hogy mennyire szerencséje lesz, hogy az előbb a cipekedésen gondolkodott. Egy biztos, hogy nem egy modern kórházba jutottak, nem a fertőtlenítő szaga lengte be a helyet, hanem gyógynövényeké és nagyon halványan fémes illatot, vért is érezni lehetett, meg nem utolsó sorban égett hús kesernyés illatát. Egy kör alakú csarnok volt ez, nagyon sok helyen ládák, dézsák – azokban ázó anyagok – álltak.

Két fehér ruhás – és nagyon véres – férfi támogatott be, cipelt egy férfit, akinek a karja tőből szakadt le, az egyik cipelte a kart is. amikor meglátták a párost mind a két férfi tekintete felcsillant. Mivel egyébként is Jason és Layla mellett kellett elhaladniuk a férfi, aki a kart cipelte azt Layla kezébe nyomta, ellentmondást nem tűrően, abból még folyt a vér, így pillanatok alatt teljesen bemocskolta a nőt.

- Segítség, nagyszerű! Hozd a kart kislány, te pedig kapj fel két zsákot a tiszta kötszerekből! – mondta Jasonnek. – Hozzátok utánunk őket!

A fejével a zsákokra mutatott, amikben kiszárított és tiszta kötszernek használható anyagok voltak, mivel középkori szint volt mindez, ennél több nem volt nekik. A férfi egyébként meglehetősen régies angolt beszélt, így picit nehezen volt érthető. A zsákok úgy öt-hat kilót nyomtak egyenként, de jól rájuk lehetett fogni, így nem volt nehéz cipelni őket. A férfi pedig vitte is felfelé a sérültet meg sem várva, hogy Layla és Jason megy-e utánuk…

Rosakirk IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Kedd 31 Márc. 2020, 11:47

Rosakirk GJ0YfQP


-Őszintén szólva csak az alapokat ismerem.-
Mondom a nőnek, (még a nevét sem tudom) miután átértünk a térkapun. Sokkal jobban viseltem, mint gondoltam volna, csak pár pillanatra szédültem meg, utána helyre is rázódtam. Körbe nézek, bár nem voltak elvárásaim, azért kicsit meglepődök a körülményeken. Az egész helységben növény, vér és égett szag terjeng, sehol egy modern berendezés. Biztos meg van a módszerük a sérültek ellására, csak a földiek vannak hozzászokva a modern technológia dolgokhoz.
Nem is kell sokat várnunk, rögtön be is sétálnak egy sérülttel, akinek a karját külön cipelik, és rögtön a tanárnő kezébe nyomják. Azok után, hogy annyi ideg különböző módokon kínoztak azon a síkon, ez már különösebben nem visel meg. Csak bólintok és a zsákokhoz lépek, nem túl könnyűek éppen, de szorosan rájuk fogva, sikerül felemelnem két zsákot és a két férfi után sietek, igaz kicsit lemaradva, mert kellett pár perc mire sikerült felfognom, hogy mit mond. Esetleg ha a nő nem bírná valamiért, akkor felajánlom neki, hogy cserélhetünk és viszem én a kezet, ha szeretné. Igaz lehet hogy, tapasztalt, de egy levágott kéz, azért még kiakaszthatja.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Kedd 31 Márc. 2020, 12:49

Lehet mondjuk be kéne mutatkozni, nem biztos hogy ismer. Mármint, az nem biztos sose hogy egy dák ismeri az összes tanár nevét és arcát egy suliban.
- Layla Laskowsy vagyok – mutatkozom be neki gyorsan -  téged hogy hívnak? – Akkor a fiatalúrnak ez egy jó kis tapasztalat szerzés lesz, mármint az ahova megyünk.
Térkapu. Nem olyan rossz mint elsőre hallatszik, szoknia kell az embernek hozzá, az igaz mondjuk. Gyors körbenézés, megszokott tisztítószer illat helyett gyógynövények halovány illata lengi körbe a helyet, nem is az a modern, kórházi épület hangosbemondóval, székekkel, mindenhová futó nővérekkel is orvosokkal, kik fehér köpenyükön névtáblát viselnek, helyette ládák, zsákok, dézsák, egésznek olyan a feelingje mintha visszamentünk volna az időben pár évszázadot.
Őszintén szólva készültem arra hogy rengeteg vér lesz, levágott végtagok, kijövő belek, de eddig életem során élőben is nagyon ritkán láttam ilyet, mármint olyan súlyos esetekkel elég ritkán találkoztam hisz általában mentővel mennek be a kórházba, nem a saját lábukon a sürgősségire, így mikor meglátom a két férfit, és a kart, melyet fognak, abban a pillanatban kifut a vér az arcomból. Mély levegő Layla, ne most taccsolj ki, nem fogod viszont látni a reggelidet, nem szabad viszont látni a reggelidet. Ne köszönj a rókának, ez csak egy kar. Háború van. Kilégzés, belégzés.
Ez egy kar. Egy igazi, vérző, meleg kar. Egy kar. Amit nekem adtak én meg pár pillanatig földbe gyökerezett lábakkal néztem a karomban lévő meleg testrészt, melyből folydogál a vér, és kell vagy másfél perc, míg sikerül leküzdenem annyira  a hányingert, hogy változtassak a tartásomon. Nem azért jöttem, hogy most lehányjam a kart. Ez egy kar, a háborúban. Szóval a lehető legkevesebb vér vesszen belőle, úgy tartom a kart, miközben sietős léptekkel megyek a férfiak után. Ez egy rémálom lesz,  már most tudom.

Felszereléslista:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 31 Márc. 2020, 14:30

George inkább a hozzáértőkre bízta, hogy hol lehet rá szükség és a Lady úgy állapította meg, hogy a kapitány és Lionheart nagyobb hasznát tudja venni neki. A feladat veszélyesebb így, de George-ot nem zavarja. A sisakos fej bólint.
-Értettem. Örülök, hogy az önök oldalán küzdhetek ismét.
Szólt a társaihoz. A kommunikátort, amit kaptak, miután az Xavier iskola tagjai átmentek a teleport kapun fel is vett. A sisakja nem épp a legmodernebb és ilyen esetekben nem is túl praktikus, de nem cserélné le. Nem hiszi, hogy túl gyakran kéne ilyesmit felvennie. Esetleg ennie vagy innia valamit. Miután felkészültek ők is átmentek a kapun. Nem ez az első alkalom, hogy George egy levegőben lévő dologra teleportálódik, amit fel kell robbantania. Viszont jó esély van rá, hogy ez keményebb feladat lesz. Mégiscsak űrtechnológia. Sikeresen meg is zavarja az érkezést. Csak a korábbi tapasztalatainak köszönhető, hogy az egykori lovag nem kiáltja el magát, mikor a talaj kifut a lábai alól és zuhanni kezd. Háttal érkezik és nagyon rosszul van. Igyekszik kicsit összeszedni magát és felmérni mégis hol van. A technológia alapján ez a kree űrhajó. Hallgatózik, hogy van-e rajta kívül itt valaki és próbál kamerákat is keresni észrevehették-e már a feltűnését. Ha nem és nincs is senki akkor megpróbál a többiekkel kapcsolatba lépni.
-Kapitány? Lionheart kisasszony? Önök egyben vannak?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 02 Ápr. 2020, 08:57

//Bocsánat, nagyon korán (este 8kor) kidőltem tegnap miután csomó mindent csináltm napközben a fórumon, hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 06 Ápr. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. április 10. (péntek)

Rosakirk VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Jason felért a holmikkal, azonban Layla még mindig lent volt és sokkos állapotban a kar látványától. Mivel kellett neki, vagy másfél perc, így addigra az egyik ember korábbról visszaért és kivette a kezéből azt, majd rohanva ment felfelé, amerre korábban haladt.

- Ha nem tud segíteni keressen valami más munkát, ennél csak rosszabb lesz ez, de minket ne hátráltasson! – kiáltott vissza.

Ezt nagyjából pont úgy mondta, hogy Jason mellett volt, akinek azonban hálásan megköszönték, hogy vitte a dolgokat. Odafent egyébként egy hatalmas kórterem fogadta a párost. Mindenhol középkori szalmaágyak főleg, fehér lepedők, és hasonló anyagból készült kötések látszottak. Sehol, semmilyen modern dolog, csak a középkorias szint.

Itt fent a szagok már sokkalta rosszabbak voltak, itt nem csak égett szagot lehetett érezni és a gyógynövényeket, de veríték, vizelet, ürülék, rothadás és a halál szaga is a levegőben volt. Elég rossz volt a helyzet, egy földi kórházhoz képes mindenképpen. Nagyon sok betegnél senki sem volt ott, sokan üvöltöttek a fájdalomtól. Ezeken felül teremben és még kint is a folyosón nagyon sok olyan dolog volt, amit cipelni, elvinni kellett ide-oda, így Jason bizonyosan lefogja tudni foglalni magát.George bólintást kapott a párostól, hogy hasonlóképpen éreznek ők maguk is, hogy együtt harcolhatnak Sir Gawain-nel. A teleportálás után szerencsére nagyon hamar össze tudta szedni magát a férfi és a kommunikátora után nyúlt, hogy felvegye a kapcsolatot a társaival. Mindez azonban nem sikerült a kommunikátor teljesen süket volt. Ha próbálkozott vele, akkor sem tudta működőképessé tenni. A szerkezetnek nem volt baja, nem sérült, a különböző parancsokra reagált, de kapcsolatot nem tudott létrehozni.

- Komolyan azt hiszed, hogy egy idegen technológiájú hajón működni fog, akik invázióznak és elsőként a kommunikációt vágják el? Ha igen, akkor az eszedet nem az anyánktól örökölted – mondta egy ismerős hang.

Ha a hang irányába fordult George, akkor az ajtóban egy teljesen fekete ruhában és hozzá hosszú fekete bőrkabátban levő húszas évei közepén járó fiatal férfit láthatott meg, akit értelemszerűen azonnal megismert. Mordred Pendragon volt, a féltestvére. Legalább is az előző életükben, most a férfinak és neki nem volt vérségi rokonsága, csak a bennük újraszülető régi életüknek.

Ha megnézte George, akkor a férfinél semmilyen fegyver nem látszott, és úgy támaszkodott az ajtónak, mintha éppen otthon lenne és nem pedig egy ellenséges űrhajón, ahol bármikor rájuk akadhatnak. George tudhatta, hogy a fivére nem csak legendás vívó – hiszen Arthur-t is halálosan megsebezte – de ezeken felül nagyon jó varázsló is volt.

Rosakirk IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Kedd 07 Ápr. 2020, 14:29

És rám rivall. Tisztázzunk valamit. Bárki kiakadna, ha egy random kezet adnának neki úgy, hogy nem készült fel erre és nem szokott hozzá, mert én nem szoktam hozzá, hogy kapjak egy random kart.  
- Bocsánat.
Nem fogom hátráltatni őket. Nem, helyette segíteni fogok, még ha első benyomásom pocsék is lett,
A szag, amely megcsap, valahol a rothadó kovász, a három éve szellőztetlen tesi öltöző és a két hónapra szekrényben hagyott hús egyvelegeként lehet leírni legjobban, ahogy megérkezek. Baj van, nagy baj. Ordítás, üvöltés, nincs itt fájdalomcsillapító? persze, középkor, emlékeztetem magamat gyorsan, de azért szerencsére nem olyan rossz a helyzet, hogy hagymalevessel döntsék el, van-e az illetőnek belsővérzése. Szóval nyugodt lehetek, ha csak azt veszem figyelembe, hogy mégiscsak van higiénia és kötszerek. Első dolgom egy pár steril kesztyűt felvenni, hogy aztán egy kevésbé súlyos, ám ellátásra szoruló pácienshez siessek, amennyiben senki se állít meg. Lehet, hogy nem tudok műteni és végtagot visszavarrni, de tudok törést, sérülést ellátni.

Felszereléslista:
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Szer. 08 Ápr. 2020, 18:00

Rosakirk GJ0YfQP


Kicsit együtt érzek a tanerővel, mikor kicsit késve ér fel hozzánk, igaz már a testrész nélkül, mivel azt kiszedték a kezéből, és még le is üvöltik a fejét. Mégis csak át kellett volna vennem a kar cipelését. Igaz lehet az sem vette volna túl jól ki magát.
Halkan tiltakozok, hogy semmiség volt, mikor hálálkodva megköszönik, azt hogy felcibáltam két csomag kötszert.
-Jason Liam Norman vagyok...-
Mutatkozok be sután még az előző kérdésére válaszolva, közben próbálok a számon keresztül lélegezni, mert a szagok eléggé elviselhetetlenek. Ami azért kezd kiakasztani engem is, én sem vagyok fából. Körbe nézzek és szinte letaglózz, ahogy ez a kórterem szerűség kinézz. Hogy tudnak itt meggyógyítani bárkit is? Összerezzenek mikor valahol a közelben valaki fájdalmában elkezd sikítozni, artikulátlanul üvöltözni. Nyelek egyet és az előző két férfihoz fordulok, ha még ott vannak valahol és megkérdezem, hogy mi a következő amiben tudok segíteni, ha nem kapok választ akkor azt hiszem az a legjobb döntés, hogy ha csatlakozok a tanárnőhöz. Még mindig jobb, mintha mindenféle hely ismeret és tudás nélkül elkezdenék itt magamtól mindent össze vissza pakolni. Mást úgysem nagyon tudok csinálni, mint futárkodni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 09 Ápr. 2020, 13:04

Egy-egy bólintás. Nem is kell több. Mind készek az indulásra majd beütött a krach. Az egykori lovag igen hamar összeszedte magát. Miután hallgatózott kicsit és alaposan szét is nézett beleszólt a rádiójába, ami süket volt. Ez önmagában is érdekes lenne, de ezen felül még egy ismerős hangot is hall csak nem a rádióból. Egyből odakapja a fejét és Mordred áll ott ahol eddig biztos nem volt senki. Rég nem látta már féltestvérét és ez egyáltalán nem az a helyzet mikor viszont kívánta, de nem lesz ideges. A másikból áradó önbizalom és a hatalmas kérdőjel, hogy mégis mit kereshet pont itt, türelemre inti a lovagot. Kezét kényelmesen a kardja markolatára helyezi és felkészülve arra, hogy egy váratlan támadás elől kitérjen, nyugodtan szólal meg.
-A nyelved még mindig éles Mordred. Mit dolgod van itt? Talán szövetkeztél a kreekkel?
Fürkészi testvére vonásait. Mivel róla van szó, nem lepődne meg a dolgon. Most érzi, hogy nagyon jól kell döntenie. Ami előnyére van, hogy most sokkal felszereltebb mint ahogy arra Mordred emlékezhet korábbi találkozásaikból szóval könnyedén meglepheti a másikat.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 10 Ápr. 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. április 14. (kedd)

Rosakirk VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Layla kinyitja az elsősegélycsomagot, hogy kesztyűt keressen benne, abban nem volt olyan, amit keresett, mert egy általános csomagot hozott és nem pakolt be extra felszerelést magának. Ebben a csomagban a következők voltak:
 • Steril gyorskötöző pólya (5x500) 1db
 • Steril gyorskötöző pólya (10x500) 2db
 • Vágott mullpólya 3db
 • Steril mull 3db
 • Steril mull-lap 1db
 • Kéztisztító lap 4db
 • Háromszögletű kendő 1db
 • Fóliakesztyű 4 pár
 • Ragtapasz (1,25x500) 1 db
 • Biztosítótű 2db
 • Háztartási olló 1db
 • Jódpárna 1db
 • Elsősegélynyújtáshoz 1db
 • Feljegyzési füzet 1db
 • Tartalomjegyzék 1db
Ezekből tudott válogatni magának.

Ahogyan körülnézett, hogy könnyebb sérültet nézzen rá kellett jönnie, hogy itt a könnyebb sérült közel sem jelenti azt, amit otthon. Itt, aki képes volt talpon lenni és járni olyan beteg itt nem volt, hanem csak olyanok, akik az otthoni orvosi kifejezéssel élve súlyos, vagy életveszélyes betegek. Voltak, akiknek a bele lógott ki, mások szinte a teljes testfelületükön megégtek, végtagok hiányoztak, főleg lábak.

Másoknál nyílt törés a lábon, a sípcsont kikandikált a bőrből, erősen vérezve. Másnak csípőtől mellkasig menő vágás volt, azt próbálták fertőtleníteni, kenegetni az ápolók. Szóval könnyű esetet, bármenyire szeretett volna nem talált, így el kell jobban döntenie, hogy mivel szeretne foglalkozni és mit érez úgy, hogy megtud csinálni. Közben pedig további súlyos, járni képtelen betegeket hoztak be.

A két férfi ott volt még, így megtudta közben Jason kérdezni, hogy miben segíthet. A két férfi örült, hogy legalább valaki segít nekik. Jó néhány feladatot mondtak neki, amiből válogathatott, szerencsére egyik sem volt túl bonyolult, de annál fontosabbak az ellátás szempontjából. Az egyik feladat például a szárított és friss gyógynövények behozatala, amiket az épület előtti kertben találhat. Ehhez kap mindig egy cetlit, ha ezt vállalja és lent az alapján odaadják neki, ami kell.

A következő feladat a kötőző anyagok cipelése, amit az előbb is csinált, azokat lentről mindegyiket fel kellene hozni, legalább ötven-hatvan darab csomag volt, olyan, mint amit egyet már felhozott. Ezeken felül az itteni használtakat levinni a pincesorba a mosóknak, akik az ott folyó pataknál mossák ezeket, hogy tiszták legyenek és újra használhatóak. Így hirtelen ezt a hármat tudták mondani a fiatal fiúnak, hogy ezekre lenne szükség.George-nak szerencsére nem kellett tartania attól, hogy a féltestvére megtámadná, mert ez nem történt meg. A fiatal férfi továbbra is csak az ajtónak támaszkodva ácsorgott, időnként ki-ki pillantott, mintha arra várna, hogy valaki fel fog bukkanni, vagy épp ellenőrzi, hogy mikor buktak le. Nem volt eldönthető a tekintetéből még George-nak sem. A vádaskodásra megvonta a vállát.

- Nem igazán érdekel, hogy mit hiszel, de nekem Avalon jobban az otthonom, mint neked valaha is – mondta némileg sértett hangnemben a férfi.

George-nak beugorhat, hogy mire is utalt ezzel a másik, ő ebben a tekintetben jobban hasonlított a nagynénjére, Mordred is képes volt arra, hogy hatalmat és erőt merítsem Avalonból a varázslataihoz, mágiájához. Valószínűleg ő és Morgan is hatalmuk nagy részét vesztenék el, ha a kree-k leigáznák a dimenziót. A korábbi szavai után várakozóan nézett George-ra, hogy ezek után mit tesz. Azonban hamarosan megszólalt ismét.

- A terveim között szerepelt, hogy megölök mindenkit a hajón és belezuhantatom a tengerbe… de ha neked van jobb ötleted, akkor hallgatom – tette még hozzá.

Rosakirk IuHm4Sj
_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 13 Ápr. 2020, 04:42

George nem épp a szociális érzékéről híres. Viszont nem tervezett félre beszélni és egyből egy elég kemény kérdést tett fel a testvérének. Pont azért mert fogalma sincs mi dolga lehet itt és mit akarhat tőle. A reakció pedig bár nem heves, de kellően kemény és ezen kívül logikus is. A testvérének érdeke is fűződik ahhoz, hogy tényleg lezuhanjon ez a hajó. Erre George bólintott. A terv pedig meglepően hasonlított arra, mint amit ők is terveztek. A kérdésre természetesen mivel George-ról van szó ő okoskodni kezdett.
-Ha a hajó a tengerbe zuhan, akkor is meghal mindenki jó eséllyel. Amúgy nem. Én is hasonló tervvel érkeztem. A szavaidból úgy érzem, a félrebeszélést mellőzhetjük és míg a célunkat el nem érjük közösen dolgozunk. Van ötleted, hogy merre kell menni a gépházhoz?
Bár hamar belement a dologba, de ez nem jelenti, azt hogy könnyű lenne számára. Sem azért amiket előző életében tett vele, sem pedig azért mert ő az, aki miatt most is fegyvert ragadt és nem az átlagos fizika professzor életét éli. A sors fintora, hogy pont az a fegyver amit nem tud letenni kötelezi őt arra, hogy ne magával törődjön hanem az Avaloniakért akik jelenleg is szorongatott helyzetben vannak és akikért mielőbb hatástalanítani kéne ezt a hajót.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Hétf. 13 Ápr. 2020, 10:18

Rosakirk GJ0YfQP


A két alak, még mindig itt van, és el is látnak feladattal bőven. Így át is veszem a listát a gyógynövényekről, és elindulok kifelé az épületből, az annak az elején található kertbe. Kétkedve nézem a tanárnőt, aki láthatólag teljes mértékben nem tudja, hogy mihez kezdjen jelenleg. Odamehetnék hozzá, hogy bátorítsam vagy valami, de mit mondhatnék neki, amitől jobban érezné magát. Így csak elhaladok mellette kifelé az épületből. Szerencsére nem olyan bonyolult a hely felépítése, és könnyű megjegyezni mi merre is található, így rövid úton kinn is találom magam a kertben. Ahol meglepően kellemes illat fogad a növények miatt. Mélyeket lélegzek, hiszen nemsokára vissza kell térnem a kellemesnek nem mondható szagok közé, közben keresek valakit aki tud segíteni, hogy ide adja nekem a megfelelő növényeket, mivel nem nagyon értek hozzájuk, és nem akarom összekeverni őket. Szóval ha sikerül összegyűjteni mindent, mindenféle probléma nélkül, akkor sietve indulok vissza és elkezdem behordani a kötszereket, miután átadtam a növényeket. Úgy tervezem, hogy kettő csomagot felhozok a véreset pedig gyorsan leviszem, aztán így felváltva próbálom megtartani az egyensúlyt, hogy ne ússzanak el a használt kötszerben de új és tiszta is legyen amit tudnak használni, persze ha semmi nem jön közbe, vagy nem kapok valami más feladatot, ami fontosabb ezeknél. Kíváncsi vagyok, hogy a tanárnő vajon, hogy boldogul...

//Úgy értelmeztem,  hogy minden feladatot el tudok kezdeni, de próbáltam feltételesen írni, szal ha van valami gond csak szólj Nefi és javítom Smile//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 14 Ápr. 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. árpilis 18. (szombat)

Rosakirk VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Ez így hirtelen túl sok időt venne el, akkor jár a legjobb Jason, ha úgy teszi ezt, hogy elsőre viszi le a mosodába a véres és használt szöveteket, és onnan visszafelé megy ki a szabadba a növényekért. Egyébként tényleg nem volt túl bonyolult a hely építése, minden emelet egy-egy hatalmas csarnok volt, így lényegében csak márványból épült lépcsőket kellett igénybe venni és meg is érkezett egyik helységből a másikba.

Éppen emiatt, amikor levitte a használt szöveteket, már a lépcső aljában egy testesebb ember asszonyság vette át tőle, hálásan. Aki még meg is jegyezte a fiú alkatára, hogy többet kéne ennie, ha ilyen nehezeket cipel, mert nem fogja bírni és kellene némi izmot felszednie. Ezt ilyen kedves anyáskodós stílusban tette. Innen ha visszament a földszintre, csak végig kellett menni a csarnokon és ott volt a kijárat a szabadba.

Ott át is adhatta a papírokat és nekiláttak a növényeket összegyűjteni. Itt látszott, hogy tovább tartott, mert csak a friss növények voltak kint, bár azokat a kertből kellett letépni, a szárított növények különböző ládákból kellett kivenni, lemérni. Így legalább öt percet kellett itt lent lennie, így láthatta a távolban a harcokat is. Ezek után kapta meg őket és mehetett vissza, ahol örömmel fogadták a megérkező gyógynövényeket.

Közben láthatta a visszaérkezés után, hogy a tanárnője pont ugyanúgy áll és ugyanott, mint amikor kiment a helységből.Layla egyelőre továbbra is lefagyva állt a teremben és nem tudott mihez kezdeni.Valószínűleg Mordred számára sem volt épp a legkönnyebb az, hogy így szóba álljon George-al, de ez most elég egyedi és extrém helyzet volt ahhoz, hogy megtegye mindezt. Végül mégis megtette. Az okoskodásra ő maga is hasonló képen válaszolt, ha másban nem, ebben legalább hasonlított egymásra a testvérpár.

- Te lehet, hogy nem tudsz akkora pajzsot vonni a város köré, ami megvédené, de én igen és a város is tart fenn pajzsot. Maximum a környező területeket mossa el és máshonnan kell élelmet szerezniük, de ez kellően kicsi ár Avalonért – vonta meg a vállát.

Arra a kérdésre, hogy merre van a gépház, vagy tudja-e kipillantott a folyosóra, először az egyik, majd a másik oldalra, de az arcán továbbra is eléggé értetlen kifejezés volt. Valószínűleg nem láthatott semmilyen támpontot, majd amikor visszanézett az öltözőbe, akkor megrázta a fejét és megvonta a vállát.

- Fogalmam sincs. Mindkét oldalon ablak nélküli folyosó, zárt ajtóval. Azt sem tudom, hogy merre van a hajó orra, vagy a vége – felelete.

Ha George nem hitt neki és – meg egyébként is arra kellett mennie, ha ki akart jutni a helységből – odament az ajtóhoz, akkor ki tudott ő maga is a folyosóra nézni. Azon több ajtó is látszott, mindkét oldalon, de egyébként teljesen egyformán nézett ki, fémfolyosó, ugyanolyan ajtóval a két végén. Nagyjából jelenleg ő és Mordred az öltözővel a folyosó közepén lehetett.

Rosakirk IuHm4Sj

Igazából vagy-vagy, mert azért elég sok minden közül lehet válogatni Smile

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Pént. 17 Ápr. 2020, 10:57

Rosakirk GJ0YfQP


Próbálom megtervezni, hogyan is kellene neki állni ezeknek a feladatoknak, hogy minél egyszerűbb és gyorsabban  tudjak haladni vele. Azt hiszem kicsit megbonyolítottam magamnak, úgy hogy először, a már használt kötszereket kapom fel. Még magamon is meglepődők, mert még csak egy kis undor sem fog el, azok láttán. Próbálom úgy megfogni, hogy azért lehetőleg csupasz kézzel, ne nagyon érjek a mocskos részekhez, már amennyire ez lehetséges. Elég nehezek, de még csak most kezdtem a cipekedést, úgy hogy egyenlőre bírom a dolgot. Lenn már várnak a kötszerre, át is adom azokat.
-Ne aggódjon, egyenlőre még bírom a dolgot, és már dolgozok azon az izom dolgon...-
Mondom mosolyogva a nőnek, majd még hozzáteszem, hogy ha kell valamiben segíteni, akkor itt leszek a közelben, csak szóljon, és ha tudok segítek. Azzal megfordulok és át vágok a csarnokon, és máris kinn találom magam, ahol szinte rögtön el is veszik a papírt, és összeszedjük a szükséges növényeket. Szerencsére itt is akad segítségem, mert ha egyedül kellene összeszednem ezeket a növényeket....nem biztos hogy menne. Így is el tart egy darabig a dolog, közben a távolban látni lehet a harcot. Nem tudom megállapítani pontosan, hogy hogyan is állnak, vagy hogy mi történik pontosan, csak remélni tudom, hogy az itteniek állnak nyerésre, vagy ha nem is, legalább kitartanak. Megköszönöm a segítséget és sietve vissza indulok, és át is passzolom a növényeket. Ahogy fordulok meg, hogy elkezdjem felhordani a tiszta kötszereket, döbbenten látom, hogy a tanárnő még mindig ott áll zavartan, és konkrétan nem csinál semmit. Nem tehetek róla, de egyszerűen elönti az agyamat a düh és a harag. Valamilyen szinten megértem, lefagyott, nem tudja, hogy mit csináljon. Én sem voltam ilyen helyzetben még soha, de megfogadtam, hogy soha többé nem leszek, olyan mint régen, tesze-tosza, a saját árnyékától is megijedő, szótlan szemlélődő. Nem tudok konkrétan súlyos betegeket ellátni, de mindig és mindenkor megteszem azt ami tőlem telik.
Akaratlanul és odasietek hozzá, és halkan odaszólók neki, próbálva elfojtani a kitörni készülő haragomat.
-Szedje már össze magát. Emberek haldokolnak, ha nem tesz semmit, még többen fognak meghalni. Ha már csak egyet is megment, akkor már volt értelme annak, hogy idejött....-
Mondanám még tovább, de inkább leállítom magam, nem igazán az erősségem fel lelkesíteni, vagy bátorságot önteni az emberekbe, de hátha ki tudtam zökkenteni és magához tér végre. Elindulok lefelé, hogy elkezdjem felhordani a tiszta kötszert....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 17 Ápr. 2020, 16:12

Testvére okoskodásának George-éval ellentétben nem sok értelme volt. A lovag ugyanis nem a várost féltette hisz bízott annyira Lady Roma döntésében, hogy áldozatok nem nagyon lehetnek, hanem arra célzott, hogy nem szükséges mindenkit megölni, ha alapból az egész hajót a tengerbe akarják, hogy zuhanjon. Mindegy is. A feladatuk, ahogy egy űrhajon szokott lenni először is az, hogy valahogy tájékozódjanak. Ugyanis fogalmuk sincs, hol lehet a gépház. Bár ott az öltözőben van valami számítógép szerűség, de mivel George a múltkori alkalom óta se ért jobban a kree szerkezetekhez így meg se próbálja használni. Kinéz a folyosóra természetesen közben szemmel tartva Mordred-et is. Az ő közelében nem fogja leengedni a védelmét.
-Ez esetben, hacsak nincs valami varázslatod induljunk el az egy egyik irányba. Viszont nem volna jó a kelleténél hamarabb feltűnést kelteni és hogy megnöveljék az őrséget a hajón. Jobb lenne ha megpróbálnánk kicsit beépülni.
Néz az öltöző felé és az ott tárolt kree egyenruhákra.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Pént. 17 Ápr. 2020, 21:09

Hirtelen kifut az agyamból az, hogy hogyan kell nyomókötést csinálni, vagy éppen bekötni valakinek a kezét, esetleg ellátni az égés sérülést. Teljesen üres az agyam, annyit se fogok fel hogy mennyi egy meg egy, amely elég nagy szégyen matematika tanár lévén. De komolyan, lefagyva állok, és próbálok nem kitaccsolni megint. Nem hiszem el, hogy nem tudok még moccanni se.
Ránézek a dákra, ki kiránt ebből az egészből.
- Pesze. Igen. Hogy mi? – Most jövök rá mit mondott – köszönöm.
Kötszer. Van kötszerem. Van fóliakesztyűm, fel is veszek egy párat, maradt három pár. Van még fertőtlenítőm (kéztisztító lap) végszükség esetben.  Körbenézek, majd megyek a vágásos emberhez, tekintve arra, hogy nincs vagy két heti antibiotikumom a sípcsonttöréseshez.
- Jó napot – erőltetek arcomra egy halvány mosolyt – szabad lesz? – Emelem fel a jódpárnát, és ha hagyják, kitisztítom a sebet, mármint a környékét, aztán a steril mull-lapot kezdem el darabolni az ollómmal, hogy a lehető legkevesebb felhasználásával fedjem be a sebet. Végül, gézzel(steril gyorskötöző pólya) kötözöm be, hacsak nem állít meg valaki. Ha segítenek, annak örülök.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.