Rosakirk

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Kedd 12 Május 2020, 12:11

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Tényleg szerencse, hogy nem sérült meg jobban, hatalmas mázlink van. Segítek neki fel állni, bár az izmaim még mindig remegnek egy kicsit a megerőltetéstől, a pulzusom meg az egekben szerintem az egész helyzet miatt. Nem számítottam rá, hogy az egészből az fog kisülni, hogy a kree-k, elől fogok menekülni.
Meg kell kerülni a beomlott részt, de sikerül minden gond nélkül kijutni az utcára. Itt kevesebben vannak, nincs akkora tömeg, nem kell még arra is vigyázni, hogy a pánikoló tömeg nehogy eltaposson minket. Az ellenség sincs sehol.
-Ez remekül hangzik, igazából minden ami távol van a kreek-től csak jó lehet....és biztonságosabb....-
A csatorna fedélhez lépek, és azon vagyok, hogy fel is emeljem annyira, hogy utána már félre kelljen csak csúsztatni azt. Annyira, éppen beférjünk. Ha ezzel gond nélkül megvagyok gyorsan előre engedem, és ahogy lesz elég hely én is elkezdek leereszkedni, majd visszarángatom a fedelet a helyére. Nem hiányzik, hogy észrevegyék és a csatornát is elárasszák a katonák. Hacsak nincsenek máris lenn, de ezt jobb ha kiverem a fejemből. Mert ha ezen gondolkodok, hogy mi lesz ha.....akár egy helyben is maradhatnék várva hogy elintézzenek. Remélem még időben vagyunk és sikerül a kree-k elé kerülnünk ezzel. Plusz ha leérünk, jobb lesz ha megkérdezzem a pontos irányt a központ felé, és megjegyzem ha véletlen elszakadnánk vagy valami történne, tudjam merre kell menni pontosan. Már csak az hiányozna, hogy lenn kóvályogjak a csatornában eltévedve, miközben oda fenn dúl a háború. Remélem Layla is rendben van...
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 963
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 25
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 15 Május 2020, 12:56

Ez egy éles küzdelem egy profi katona ellen. George pedig szó szerint egyedül van és a legnagyobb gondja, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, hogy kedves testvére hajlandó lenne összedolgozni vele. Kis trükkje a pókfonál bombával úgy tűnik betalált. Már épp kapná is elő az íját mikor meghall valami kis koppanást. Tekintetét odakapva bár nem nagyon ért az űrtechnológiához, de nem kell, sokat gondolkoznia rajta mi lehet az. Gondolkozás nélkül cselekszik. Ismét használja az asgardi varázsbrosst. Arra a folyosóra próbálta magát teleportálni ahova haladni akartak tovább olyan messzire a gránáttól amennyire csak lehet és így is első dolga volt lebukni, hogy minél jobban tudja magát védeni és megidézni a pajzsát, amit a gránát irányába tartva védené magát. Ha robban, akkor lehetőleg amennyire csak tudja, megvédi őt a mágikus tárgy. Ha meg csak egy fénygránát, akkor se nézett bele. A szíve hevesen ver és egy izzadtságcsepp gördül le a homlokán. Ha volna is szabad keze a sisakban akkor se tudná megtörölni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1411
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 99
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Pént. 15 Május 2020, 19:20

Nem ellenkeznek, legalább ennyi szerencsém van ma, ha más nincs. Ugyanakkor viszont nem vagyok hozzászokva egynek sem a cipeléséhez, nem hogy kettőhöz, eléggé nehezek számomra. Erősödnöm fog kelleni, úgy néz ki.
Egy csatorna fedél? Oké, lehet nekem ugrik be csak a töri órákról, hogy középkori városokban, várakban voltak járatok a föld alatt. A tömeggel is tudnék haladni, de egy próbát megér, nem? Nincs vesztegetni való időm, gyermekekkel együtt indulok meg, remélve azt, hogy gond nélkül eljutok oda. Ha van valami, ami nem ideillő szerintem a kreeken kívül, akkor ez az.
- Maradjatok itt, rendben?  Már nem is emlékeztetem magamat, hogy nem biztos, hogy értik mit mondok, rám hat terepiás jelleggel az, hogy nem kell itt csöndben maradnom. Leguggolok, és megpróbálom felnyitni a csatornafedelet, vagy legalábbis megmozdítani, annak reményében, hogy sikerrel járok. Amennyiben ez történik, akkor fogom a két gyermeket, hogy velük egyet menjek le. Ha nem sikerül, akkor sem csüggedek el, hanem újra felkapom őket, hogy aztán a párhuzamos utcán haladhassak tovább sietős léptekkel, már amennyire tudtam menni. Őszintén remélem, hogy Tyler jobban halad, mint én.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 16 Május 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 20. (szerda)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jason könnyedén félre tudta húzni a csatornafedelet és előre engedni a nénit, aki kissé nehézkesen, de végül is le tudott menni a létrán, ami lefelé vezetett. Ezek után tudott menni a fiatal férfi is, és magukra húzni a csatorna fedelet. Talán megkönnyebbülés lehetett, hogy ez a hely nem volt olyan, mint a földi csatornák. Ez leginkább csak menekülőútnak, járatnak tűnt, a szennyvíz nem folyt erre, így a hely kellemetlen szagokkal sem volt tele. A falakon több helyen fáklyának tűnő tárgyak voltak, amik azonban nem égtek, hanem akkor kapcsoltak fel, amikor valaki közelebb ért, a távolabb levők meg akkor le. Valószínűleg mágia.

Szerencsére azonban nem volt túl nehéz tájékozódni a csatornában, ugyanis volt fény és bunkerjáratok pontosan úgy futottak, ahogyan az utcák, így hamarosan el is értek ahhoz a függőlegesen haladó utcához, ami a városban is megvolt, ami egyenesen a belvárosba vezetett. Szerencsére a tervező nem labirintust tervezett, hanem egy könnyedén, gyorsan használható valamit. Ami a méreteket illette, két kisebb ember bőven elfért egymás mellett, nagyjából másfél széles volt az út, és két méter magas. A kree-knek elég nagy gondot okozott volna itt a haladás.

Úgy tűnt, hogy nem csak ők voltak, akik ezt az utat választották, noha az utcai vonalon csak ők voltak, de a függőlegesen futó úton – ami hasonló méretekkel rendelkezett – már jócskán többen voltak a fényekben és a hangok alapján is látszott. Mindenki igyekezett a belvárosba bejutni és a néni is abba az irányba indult, hogy az a város legvédettebb és legbiztonságosabb helye.Layla oda tudott jutni a gyerekkel a csatornafedélhez és azt levenni. A gyerekek továbbra sem volt valószínű, hogy megértették, amit mondott nekik a lány, de ő saját magát nyugtatta a szavaival leginkább. A gyerekek meg mozdulni sem mertek a félelemtől, így ott maradtak, ahol Layla letette őket. A csatornafedél nem volt a legkönnyebb, de azért félre lehetett húzni. Itt következett a nehezebb rész, főleg, hogy Layla úgy döntött, hogy egyszerre megy le a gyerekekkel és nem egyesével.

Lefele ugyanis fémlétra vezetett és több, mint két méter volt a talajig az út, azaz jó néhány létrafok választotta el a lányt és a gyerekeket a biztonságtól. Kapaszkodás nélkül ez pedig hatványozottan nem volt jó ötlet. A gyerekek megijedtek és mozogni kezdtek, ennek köszönhetően pedig Layla elvesztette az egyensúlyát. Az, hogy a következő másodpercekben mi történt nem tudta, mert egy pillanatra elveszthette az eszméletét. Jelenleg fejjel lefelé lógott a létrán, a két gyerek odalent a földön bőgött, nem tudni, hogy ijedtükben, vagy fájdalmukban.

De ami Layla-t illette a bal bokája beakadt az egyik létrafokba, és nagyon furcsán állt a bokája, a térde is ki volt ugorva plusz fura szögben állt, illetve még a csípője is ezen az oldalon ki volt ugorva, azaz az egész lába nem volt a helyén. A fájdalomtól – ha érezne – szinte biztosan nem lenne jelenleg magánál…George-nak nem volt túl sok ideje gondolkodni azon, hogy mit tegyen. A teleportálásnál látnia kell, hogy hova megy, hogy ne ütközzön falba, így meg kellett fordulnia és akkor teleportálni. Emiatt nem is tudott szembe ezzel a résszel megérkezni, csak háttal. Arra pedig már nem volt ideje, hogy a pajzsot elővegye, mert a gránát robbant. Azonban szerencsére a férfi már elég távol volt, így a robbanás nem kapta telibe, de azért a szele „hátba csapta” és jó néhány métert repült, mire megérkezett a talajra.

Elég kellemetlen érzés volt, ahogyan minden levegő kiszorult a tüdejéből és csak a leérkezés után tudott újra rendesen levegőt venni. Ezeken felül a füle csöngött még egy kicsit, de ezeken felül nem lett semmilyen baja. A folyosóról a háta mögött mindez nem volt elmondható. Azt eléggé rendesen szétkapta a gránát, a kree nem is látszott már, a másik pedig – akit korábban lebénított – füstölögve feküdt a földön – mert már a pókhálók sem voltak meg, azt is szétkapta a robbanás. Ekkor valaki megjelent felette.

- Meddig akarsz még lustálkodni? Én már elvégeztem a feladatomat, az ajtó nyitva áll – vigyorodott el.

Közben teátrálisan még az ajtó felé is mutatott, ami valóban nyitva volt és az azon túli szemközti fal látszódott, mert 90 fokos fordulattal haladt balra a folyosó ott tovább, ami pontosan azt az irányt mutatta, arra vezetett, ahonnan korábban a hangok is hallatszottak a falon keresztül.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Szomb. 16 Május 2020, 12:55

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Nem kicsit erőlködnöm kellett, hogy félre húzzam a fedelet, még az előbbi gerenda emelgetéstől az izmaim sajognak, de azért elég gyorsan sikerül. Félrelépek és intek, hogy menjen előre. Kicsit nehézkesen, de sikerül lemásznia, utána indulok én is, majd gyorsan vissza rángatom a fedőt, majd gyorsan leereszkedek.
Meglepetten pillantok körbe, nem igazán ezt vártam, hanem egy igazi bűzős csatorna rendszert, de itt igen csak tiszta minden. Aztán rájövök, hogy valószínűleg ezt az egész rendszert pontosan erre alakították ki. Menekülő útvonalnak. Lámpák égnek minden felé, ahol viszont nincs mozgás ott ki alszanak. Elég praktikus a rendszer, és nincs túlbonyolítva sem. Tulajdonképpen pontosan az utcák alatt húzódnak a járatok. Így nem nagy a valószínűsége, hogy bárki is eltévedne itt.
Úgy tűnik a legtöbben ezt az egér utat választották, mivel a mellettünk futó járatból hangok szűrődnek ki. Elindulok az öreg hölgy után, közben nézelődve, hátha megpillantom a tanárnőt valamerre. Remélve, hogy neki is sikerült lejutnia valahogy és biztonságban van. Nem nagyon van kedvem beszélgetni, úgy hogy csak némán lépkedek a gyógyító után, azon gondolkodva, hogy vajon ez a város és benne mi is vajon megússzuk-e épp bőrrel ezt az egészet....
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 963
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 25
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Kedd 19 Május 2020, 21:57

Siker, már ami a csatorna fedőt illeti. Gyors töprengés után úgy ítéltem meg, hogy összeségében gyorsabb, ha nem fordulok. Mondjuk ezzel nem is derítem fel először lent a terepet, hogy biztonságos-e, mellyel hibát is véthetek. Bár, ha az ellenség rájött, hogy van ilyen, akkor régen rossz az. Nehéz a fedél, nehezebb, mint egy jól megtömött iskolatáska, melybe fél téglát is tettek, de nem elmozdíthatatlan. Első dolog pipa. Félek, hogy összenyom a tömeg, már csak ezért sem választom azt a részét, még ha nagy eséllyel nem is lenne nagy baj, akkor sem. Van bennem egy meg nem határozott félelem attól, hogy összenyomnak és megfulladok. Van aki az epertől fél indokolatnul, én ettől.
Háát. Ez több mint egy Laylányi, de mire is számítottam, nem lehet rögtön a felszínen. Rendben van, egy gyerek, kettő? Kettő. Hátha nem lesz Murphy, hátha. Egy fok, kettő, általában két fok között 20-30 centi szokott lenni. Mondjuk vannak kivételek, de ezt szoktam meg.
Képszakadás.
Mi a szösz fene történt? Pislogok, hogy első dolgom felnézni, lábamra, megpróbálni nem végiggondolni hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben vagyok, aztán pedig a gyerekekre. Oké, ha eddig nem volt életre szóló trauma, akkor most már az lesz. Próbálom megnézni, hogy így első, második ránézésre esett-e bajuk, vagy nem. Jelenlegi helyzetemben nagyon nem tudnék mit tenni, először ki kell szabadulnom. Csak utána tehetek bármit is.
- Nem lesz semmi baj, már van – nyugodt hang, mintha nem is fájna. Mert nem is fáj, mégha ők ezt nem tudják. CIPA, imádlak.
Felmérés, láb nincs helyén. Ez kiugrott, nincs mit tenni. Kézzel nyújtózkodom, hasizomból nyomom fel magam, hogy létrefokra kapaszkodjak, majd fel a bokámig kezeimmel. Ha éreznék fájdalmat, meg se tudnám csinálni, de így igen. Hogy is működik a regen? ilyen helyzetben még nem voltam, de biztos vagyok benne, hogy nem tesz jót, ha így maradok. Ép lábammal is próbálok találni kapaszkodót, annak reményében, hogy sikerül, mert semmiképp sem akarok a kölyökre esni. Amennyiben tudom, kiakasztom a sérült bokámat, hogy utána megpróbáljak két kézzel és egy lábbal lemászni. Legalább nem felfelé kellene mászni, meg nem mindkét lábam sérült. Ha nem sikerül, akkor tovább szerencsétlenekedem, hogy jöjjön már ki a lábam.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 20 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 24. (vasárnap)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Igazából ahhoz képest amennyien odafent próbáltak menekülni pánikban meglehetősen kevesen voltak itt lent. A város középkori mértékkel gigantikus méretű volt, de még a modernkori viszonylatban is nagyobb kisvárosnak lehetett mondani. Amennyit eddig Jason látott, nagyjából két-háromszázezer, vagy annál több lakosa lehetett a helynek. Ami pedig a járatot illette főleg idősek, vagy sérültek és gyerekek voltak itt. hadképes férfit egyet sem lehetett látni és nőkből sem volt olyan sok. Ha igen, azok is határozottan olyan polgárok, akiknek a harchoz közük sincs.

A tanárnőt viszont nem látta, mondjuk épp egy utcával odébb voltak attól a helytől, ahol őt hagyta, így ha le is jött a menekülő útvonalakhoz – ha észrevette őket – akkor is eggyel odébb kellett lenni. Ahogyan az látszott minden egyes a városon körkörös alakban menő útja alatt is voltak beljebb is ilyen járatok, így tényleg nagyon könnyedén lehetett tájékozódni, eltévedni szinte lehetetlenség volt. ahogyan a belváros felé értek kissé nagyobb lett a torlódás, mint volt. A néni pedig mintha érezte volna, hogy Jason nem szeretne beszélgetni, mert egészen sokáig nem szólalt meg.

Hamarosan meg is látszott, hogy miért volt itt nagyobb torlódás, mert sorban kellett állni ahhoz, hogy fel lehessen menni a felszínre. Azért haladt a sor, de sorban kellett állni és valószínűleg még jó pár percet fog igénybe venni az, hogy elérjék azt a helyet, ahol feltudnak menni majd. Amíg itt várakoztak a néni most szólalt meg, miközben hátranézett Jason-re.

- Valami bántja a lelked fiatalember, ha szeretnél beszélni valakivel, meghallgatlak. Nem csak a sebek, de a lélek gyógyítója is vagyok – mondta a néni.Ahogyan Layla megnézte nem fog tudni fejjel lefelé lemászni, itt a leesés az egyetlen megoldás ha kiakasztotta a lábait, mert a lemászó hely sem volt akkora, hogy ő ott tudjon helyezkedni mindenfelé. szerencsére a gyerekek kissé odébb voltak, így biztosan nem fog rájuk esni. Ahogyan hasizomból feltornászta magát, kissé be is ütötte a fejét, majd a hátát többször, hallhatta, ahogyan a csontok és ízületek ropognak a csípőjében. Mivel innen még mennie is kellett, így több óra lesz mire teljesen meggyógyul, ha sikerül majd nyugodt helyzetbe kerülnie.

Végül sikerült kiakasztania a sérült lábát és ezzel együtt már esett is lefelé, szerencsére úgy érkezett le, hogy a csípője egy hangos reccsenéssel és kattanással ugrott vissza a helyére és legalább már tudta csípőből is mozgatni, bár kattogott egy kicsit. Ez a lehető legjobb kimenetel volt, mert egyedül fix, hogy nem tudta volna visszatenni azt a kiugrott csípőt. Így a gravitáció és a saját testsúlya éppen a legjobb orvosság volt. Így leérkezve már csak a térde volt kiugorva a helyéről és a bokája a törésnek köszönhetően állt nagyon furcsa szögben.

Azonban ezzel még Layla megpróbáltatásai nem értek véget, még láthatta, hogy ez a hely nem volt olyan, mint a földi csatornák. Ez leginkább csak menekülőútnak, járatnak tűnt, a szennyvíz nem folyt erre, így a hely kellemetlen szagokkal sem volt tele. A falakon több helyen fáklyának tűnő tárgyak voltak, amik azonban nem égtek, hanem akkor kapcsoltak fel, amikor valaki közelebb ért, a távolabb levők meg akkor le. Valószínűleg mágia.

Szerencsére azonban nem volt túl nehéz tájékozódni a csatornában, ugyanis volt fény és bunkerjáratok pontosan úgy futottak, ahogyan az utcák, így hamarosan el is értek ahhoz a függőlegesen haladó utcához, ami a városban is megvolt, ami egyenesen a belvárosba vezetett. Szerencsére a tervező nem labirintust tervezett, hanem egy könnyedén, gyorsan használható valamit. Ami a méreteket illette, két kisebb ember bőven elfért egymás mellett, nagyjából másfél széles volt az út, és két méter magas. A kree-knek elég nagy gondot okozott volna itt a haladás.

A gondok pedig itt kezdődtek, mert a lejövetelkor meg sem próbálta visszacsukni a lejárat tetejét, így a kree-knek is feltűnt, hogy ez a hely itt van. Fentről pedig egy kree nézett le rá és a fegyverét már rá is emelte a földön fekvő lányra.Ugyanaz.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Szomb. 23 Május 2020, 08:45

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Hiába nézelődők, miközben a biztosságosabb részek felé haladunk csendben, nem látom Laylat, az is igaz, hogy rájövök, hogy ő a párhuzamos járatban kell, hogy legyen amire nincs rálátásom. Ahogy haladunk előre egyre nagyobb lesz a tömeg és a végére torlódás is kialakul, ahogy sorban állnak az emberek, hogy feljussanak. Ahogy látom, mindenki aki harcképes fenn maradt és itt csak tényleg a harcképtelenek és sérültek vannak.
-Hogy mi?-
Kapom fel a fejem, ahogy az öreg hölgy megszólal, egészen belefeledkeztem a gondolataimba.
-Csak aggódok a társam miatt, elszakadtunk mikor a robbanás történt és nem valószínű, hogy lejutott ide. Ha még mindig oda fenn van...-
Persze van egyéb bajom is, rémálmok, a néha rám törő rettegés és agresszivitás, de ezekről még a földi agyturkásszal sem szeretek beszélni, nem hogy egy középkori város gyógyító öregjével. Meg ez nem is a megfelelő idő.
-Vissza tudok jutni valahogy az ezzel párhuzamos járatba ugye? Muszáj utána néznem, hogy Layla jól van-e, vagy lejutott e ide egyáltalán...-
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 963
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 25
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Szomb. 23 Május 2020, 21:52

Ha esni kell, hát esni kell, nincs más megoldásom erre, már csak az a kérdés, hogy tudom-e újabb sérülések beszerzése nélkül megtenni a dolgot. Oké, gyors felmérés, kölykök arrébb vannak, rendben van. Akkor neki kevesebb bajuk, lesz ezzel addig is. Mármint egy zuhanó matektanárral. ütődés, recsegés és ropogás, azt hiszem, határozottan elszoktam ettől a résztől. Valahogy régen a mászókák könnyebbeknek tűntek, igaz mi igaz, akkor nem volt baj sose a lábammal. Egy biztos, nem most fogok meggyógyulni, még órák kérdése ez, csak előtte biztonságban kell lennem. Ami jelenleg szinte lehetetlennel határos, de az élet úgy szép, ha fáj, nem? Valamelyik költő is ezt mondta talán.
Esés, puffanás, plusz hangok. Ez a hang valamiért megnyugtató, van olyanféle reccsenés, amely aggodalomra ad okot és olyan, mely miatt legördül az ember szívéről mázsás szikla. Gyorsan szemügyre veszem sérült testrészemet, hogy aztán nyúljak a csípőmhöz. Rendben van. Rendben van! Legalábbis, jobb mint eddig volt, viszont ugyanez se a bokámról, se a térdemről el nem mondható. Az már most borítékolható, hogy szívni fogok még ezzel. De először is másra kell koncentrálni, megjegyezve a sérülések.
Körbepillantok, oké, tetszik ami itt van. Nem ellenség barát a hely.
 Lehet hogy csúnyán néz ki, de nem annyira borzalma s a dolog – szólalok meg gyorsan, hiszen mégis csak lehet, hogy legalább a hangomra figyelnek a kicsik. Utána felnézek, elfelejtettem lezárni a fedelet. Öreg hiba.
Nem katasztrófaturisáskodni jöttem ide, hogy fegyvert szegezzenek rám, köszönöm szépen, így eléggé csúnyán nézek a kree-re, jelezvén, nagyon nem tetszik nekem az amit épp leművel.
- Üdv, hagyhatsz is békében – hadarom el gyorsban miközben próbálom magamat minél inkább elhúzni a fegyver elől, melyet rám szegezett. Legalábbis, hogy ne legyek annyira könnyen lelőhető egyén. Nem ezeket keresi. Van még két működő karom és egy működő lábam.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 24 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 28. (csütörtök)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:
Épp nincs.


Jason láthatta a nénin, hogy nem sikerült átvernie, látta, hogy a fiú nem mondott el valamit, erre csak a fejét csóválta meg a hazugságra. A másik részre bólintott, hogy lehetséges az, amit a fiatal férfi szeretne, hamarosan, miközben újra tudtak a sorban előrébb haladni magyarázott tovább azzal kapcsolatban, amit kérdezett a fiú.

- Ő sem helyi, nem is biztos, hogy tud erről. A legtöbben a felszínen menekülnek, akik gyorsan tudnak közlekedni, ott több a lehetőség. Ide lentre a lassúak jönnek – magyarázta a nő. – Akiket egyébként utolérnének.

Ebben igazából volt valami, mert a csatornafedő addig neki sem tűnt fel, amíg nem említette a néni, vagy keresett konkrétan ilyesmit, hogy merre is lehet menekülni. Lehet, hogy Layla tényleg nem ment fel. A néni pedig tovább magyarázott és azt mondta, amit Jason igazából láthatott is korábban.

- Minden utca találkozik itt lent is, így ha visszamész, akkor ott lesz a leágazás is – mondta.

Ha Jason visszafelé megy, akkor megtalálta nem is olyan messze annak az utcának a leágazását, bár eléggé nehéz volt megtudni majd, hogy lejött-e, mert lehet, hogy már fel is ért, de ha nem, akkor is legalább öt-hatszáz méter távot kell majd átnéznie Jasonnek ehhez valószínűleg számtalan ember között.Amíg Layla gondolkodott, hogy mit is kellene tennie, hogy a térde és a bokája nem volt túl jó állapotban a regenerációja is dolgozott, így a térde egy hangos kattanással ugrott vissza a helyére a képességének hála, bár ezt saját maga is megtudta volna tenni azzal, hogy visszaüti az érintett testrészt a megfelelő helyre. Most azonban más gondja is volt, az pedig a megjelenő kree volt odafent, aki észrevette őt, mert szerencsére a gyerekek nem voltak a látómezejében.

Igazából Layla, ha akarta, akkor a sérült lábát is tudta használni – fájdalmat úgysem érzett – maximum később fog teljesen rendbe jönni, aminek így is kelleni fog alsó hangon pár óra, ha majd végre nyugodtan tud feküdni, vagy ülni anélkül, hogy használná a végtagot. Így is könnyedén tudott a csatornalejáratból félregurulni, vagy kúszni, elkerülve a lézerlövést, ami mellette csapódott így a földbe. Mivel már nem volt látótávban, így a kree nem is próbált tovább lőni.

A szerencse a fiatal nő pártján volt, az elég kellemetlen lett volna, ha a kree ekkor behajít egy gránátot, mert azt garantáltan nem élte volna túl. E helyett annyi történt csak, hogy a férfi, mert ez férfiról volt szó, nekilátott lemászni a csatornába, hogy így fejezze be a dolgokat, közben kree nyelven kiáltott is valakinek, ami után fentről további mozgás hangja volt hallható.Ugyanaz.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler on Hétf. 25 Május 2020, 10:08

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Láthatóan az öreg hölgy nem pont erre számított, hogy ezt fogom mondani, láthatóan észrevette hogy vannak egyéb égető problémáim is. Nem hiszem, hogy őt kellene terhelnem ezzel, és tényleg nincs itt az ideje ennek. Vágok egy bocsánat kérő mosolyt, igazán nem tudom miért, automatikus reakció azt hiszem.
-Köszönöm, innen már boldogul, tényleg ellenőriznem kell, hogy a Layla jól van-e, és lehet hogy tényleg nem jutott le ide...de valahogy rossz érzésem van....-
Elindulok vissza felé, ami nem könnyű mivel mögöttem már alaposan feltorlódtak az emberek, nem igazán veszik jó néven, hogy elkezdtem vissza felé tolakodni. Mielőtt teljesen hallótávolságon kívül érnék, még vissza kiabálok.
-Nem tudom, hogy lehetséges-e, de tudna szólni valakinek, hogy küldjenek le katonákat, ellenőrizni a járatokat?!-
Logikusan gondolkodva, ha a kree-k megláttak valakit aki épp ide jött le vagy ha észrevették a járatokat, akkor a menekülők nagy bajban lesznek ha elárasztják a járatokat. Remélem hallotta a kérésemet, tovább nyomakodok visszafelé, közben alaposan szemügyre veszem az embereket, hátha megpillantom, és közben kiabálom a nevét is. Ha minden igaz így is elég nagy részt kell átnéznem a járatokból és lehet, hogy igaza volt a gyógyítónak és tényleg vagy már feljutott vagy le sem jött a járatba, és akkor feleslegesen rohangálok itt. Nem tervezem átnézni az egészet földalatti részt, felesleges lenne és nincs is annyi időm, csak arra részre próbálok elérni, ahol még fenn elváltunk egymástól. Ha nem találok semmit, fordulok is vissza.
Tyler
Tyler
10. szint - 22 kredit

Hozzászólások száma : 963
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 25
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky on Szer. 27 Május 2020, 21:51

Első és feltehetően megfelelő ötletem a futás, mégha elég nehezen kivitelezhető is a dolog. Katt, rendes a térdem, ezesetben megpróbálkozok egy felállással, hiszen úgy gyorsabban tudok haladni, mint pókjárásban, sántarókában vagy épp kúszva. Kölykök jól vannak, legalábbis még nem kerültek közvetlen életveszélybe a kree által. Le is kopogom gyorsan. Nem mintha bármit is érne egy babona itt, de akkor is. Megszokás az megszokás, főleg ha az ember olyan mint én.
Ezt megúsztam, évi mázli adagomat lassan kimerítem, úgy érzem. Nem lettem lézerlövedékkel átlyukasztva nagy szerencsémre, nem is tudom hogy mi lett volna akkor velem. Mondjuk, a dogáim miatt már nem kell aggódniuk a diákoknak ha hulla leszek. Vajon van gránátja a kreenek? Elég sok háborús filmben szerepel ez, de nem. Oké, szerencsém van.
Mit tud tenni egy ember, ha egy kree ellen kell menni? Ez lefelé jön, körbe nézek, hátha használhatok valamit fegyvernek, bármit, ami létezik. Futás vagy harc? Semelyiknél sincs sok esélyem, szóval ha sikerül, akkor felkapom a kicsiket hogy elfussak. Ha nem, mert valamiért megakadályozna, megpróbálok harcolni.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 84
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 66
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 28 Május 2020, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2436
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 29
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.