Rosakirk

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Kedd 12 Május 2020, 12:11

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Tényleg szerencse, hogy nem sérült meg jobban, hatalmas mázlink van. Segítek neki fel állni, bár az izmaim még mindig remegnek egy kicsit a megerőltetéstől, a pulzusom meg az egekben szerintem az egész helyzet miatt. Nem számítottam rá, hogy az egészből az fog kisülni, hogy a kree-k, elől fogok menekülni.
Meg kell kerülni a beomlott részt, de sikerül minden gond nélkül kijutni az utcára. Itt kevesebben vannak, nincs akkora tömeg, nem kell még arra is vigyázni, hogy a pánikoló tömeg nehogy eltaposson minket. Az ellenség sincs sehol.
-Ez remekül hangzik, igazából minden ami távol van a kreek-től csak jó lehet....és biztonságosabb....-
A csatorna fedélhez lépek, és azon vagyok, hogy fel is emeljem annyira, hogy utána már félre kelljen csak csúsztatni azt. Annyira, éppen beférjünk. Ha ezzel gond nélkül megvagyok gyorsan előre engedem, és ahogy lesz elég hely én is elkezdek leereszkedni, majd visszarángatom a fedelet a helyére. Nem hiányzik, hogy észrevegyék és a csatornát is elárasszák a katonák. Hacsak nincsenek máris lenn, de ezt jobb ha kiverem a fejemből. Mert ha ezen gondolkodok, hogy mi lesz ha.....akár egy helyben is maradhatnék várva hogy elintézzenek. Remélem még időben vagyunk és sikerül a kree-k elé kerülnünk ezzel. Plusz ha leérünk, jobb lesz ha megkérdezzem a pontos irányt a központ felé, és megjegyzem ha véletlen elszakadnánk vagy valami történne, tudjam merre kell menni pontosan. Már csak az hiányozna, hogy lenn kóvályogjak a csatornában eltévedve, miközben oda fenn dúl a háború. Remélem Layla is rendben van...
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 15 Május 2020, 12:56

Ez egy éles küzdelem egy profi katona ellen. George pedig szó szerint egyedül van és a legnagyobb gondja, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, hogy kedves testvére hajlandó lenne összedolgozni vele. Kis trükkje a pókfonál bombával úgy tűnik betalált. Már épp kapná is elő az íját mikor meghall valami kis koppanást. Tekintetét odakapva bár nem nagyon ért az űrtechnológiához, de nem kell, sokat gondolkoznia rajta mi lehet az. Gondolkozás nélkül cselekszik. Ismét használja az asgardi varázsbrosst. Arra a folyosóra próbálta magát teleportálni ahova haladni akartak tovább olyan messzire a gránáttól amennyire csak lehet és így is első dolga volt lebukni, hogy minél jobban tudja magát védeni és megidézni a pajzsát, amit a gránát irányába tartva védené magát. Ha robban, akkor lehetőleg amennyire csak tudja, megvédi őt a mágikus tárgy. Ha meg csak egy fénygránát, akkor se nézett bele. A szíve hevesen ver és egy izzadtságcsepp gördül le a homlokán. Ha volna is szabad keze a sisakban akkor se tudná megtörölni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Pént. 15 Május 2020, 19:20

Nem ellenkeznek, legalább ennyi szerencsém van ma, ha más nincs. Ugyanakkor viszont nem vagyok hozzászokva egynek sem a cipeléséhez, nem hogy kettőhöz, eléggé nehezek számomra. Erősödnöm fog kelleni, úgy néz ki.
Egy csatorna fedél? Oké, lehet nekem ugrik be csak a töri órákról, hogy középkori városokban, várakban voltak járatok a föld alatt. A tömeggel is tudnék haladni, de egy próbát megér, nem? Nincs vesztegetni való időm, gyermekekkel együtt indulok meg, remélve azt, hogy gond nélkül eljutok oda. Ha van valami, ami nem ideillő szerintem a kreeken kívül, akkor ez az.
- Maradjatok itt, rendben?  Már nem is emlékeztetem magamat, hogy nem biztos, hogy értik mit mondok, rám hat terepiás jelleggel az, hogy nem kell itt csöndben maradnom. Leguggolok, és megpróbálom felnyitni a csatornafedelet, vagy legalábbis megmozdítani, annak reményében, hogy sikerrel járok. Amennyiben ez történik, akkor fogom a két gyermeket, hogy velük egyet menjek le. Ha nem sikerül, akkor sem csüggedek el, hanem újra felkapom őket, hogy aztán a párhuzamos utcán haladhassak tovább sietős léptekkel, már amennyire tudtam menni. Őszintén remélem, hogy Tyler jobban halad, mint én.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 16 Május 2020, 00:01Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 20. (szerda)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Jason könnyedén félre tudta húzni a csatornafedelet és előre engedni a nénit, aki kissé nehézkesen, de végül is le tudott menni a létrán, ami lefelé vezetett. Ezek után tudott menni a fiatal férfi is, és magukra húzni a csatorna fedelet. Talán megkönnyebbülés lehetett, hogy ez a hely nem volt olyan, mint a földi csatornák. Ez leginkább csak menekülőútnak, járatnak tűnt, a szennyvíz nem folyt erre, így a hely kellemetlen szagokkal sem volt tele. A falakon több helyen fáklyának tűnő tárgyak voltak, amik azonban nem égtek, hanem akkor kapcsoltak fel, amikor valaki közelebb ért, a távolabb levők meg akkor le. Valószínűleg mágia.

Szerencsére azonban nem volt túl nehéz tájékozódni a csatornában, ugyanis volt fény és bunkerjáratok pontosan úgy futottak, ahogyan az utcák, így hamarosan el is értek ahhoz a függőlegesen haladó utcához, ami a városban is megvolt, ami egyenesen a belvárosba vezetett. Szerencsére a tervező nem labirintust tervezett, hanem egy könnyedén, gyorsan használható valamit. Ami a méreteket illette, két kisebb ember bőven elfért egymás mellett, nagyjából másfél széles volt az út, és két méter magas. A kree-knek elég nagy gondot okozott volna itt a haladás.

Úgy tűnt, hogy nem csak ők voltak, akik ezt az utat választották, noha az utcai vonalon csak ők voltak, de a függőlegesen futó úton – ami hasonló méretekkel rendelkezett – már jócskán többen voltak a fényekben és a hangok alapján is látszott. Mindenki igyekezett a belvárosba bejutni és a néni is abba az irányba indult, hogy az a város legvédettebb és legbiztonságosabb helye.Layla oda tudott jutni a gyerekkel a csatornafedélhez és azt levenni. A gyerekek továbbra sem volt valószínű, hogy megértették, amit mondott nekik a lány, de ő saját magát nyugtatta a szavaival leginkább. A gyerekek meg mozdulni sem mertek a félelemtől, így ott maradtak, ahol Layla letette őket. A csatornafedél nem volt a legkönnyebb, de azért félre lehetett húzni. Itt következett a nehezebb rész, főleg, hogy Layla úgy döntött, hogy egyszerre megy le a gyerekekkel és nem egyesével.

Lefele ugyanis fémlétra vezetett és több, mint két méter volt a talajig az út, azaz jó néhány létrafok választotta el a lányt és a gyerekeket a biztonságtól. Kapaszkodás nélkül ez pedig hatványozottan nem volt jó ötlet. A gyerekek megijedtek és mozogni kezdtek, ennek köszönhetően pedig Layla elvesztette az egyensúlyát. Az, hogy a következő másodpercekben mi történt nem tudta, mert egy pillanatra elveszthette az eszméletét. Jelenleg fejjel lefelé lógott a létrán, a két gyerek odalent a földön bőgött, nem tudni, hogy ijedtükben, vagy fájdalmukban.

De ami Layla-t illette a bal bokája beakadt az egyik létrafokba, és nagyon furcsán állt a bokája, a térde is ki volt ugorva plusz fura szögben állt, illetve még a csípője is ezen az oldalon ki volt ugorva, azaz az egész lába nem volt a helyén. A fájdalomtól – ha érezne – szinte biztosan nem lenne jelenleg magánál…George-nak nem volt túl sok ideje gondolkodni azon, hogy mit tegyen. A teleportálásnál látnia kell, hogy hova megy, hogy ne ütközzön falba, így meg kellett fordulnia és akkor teleportálni. Emiatt nem is tudott szembe ezzel a résszel megérkezni, csak háttal. Arra pedig már nem volt ideje, hogy a pajzsot elővegye, mert a gránát robbant. Azonban szerencsére a férfi már elég távol volt, így a robbanás nem kapta telibe, de azért a szele „hátba csapta” és jó néhány métert repült, mire megérkezett a talajra.

Elég kellemetlen érzés volt, ahogyan minden levegő kiszorult a tüdejéből és csak a leérkezés után tudott újra rendesen levegőt venni. Ezeken felül a füle csöngött még egy kicsit, de ezeken felül nem lett semmilyen baja. A folyosóról a háta mögött mindez nem volt elmondható. Azt eléggé rendesen szétkapta a gránát, a kree nem is látszott már, a másik pedig – akit korábban lebénított – füstölögve feküdt a földön – mert már a pókhálók sem voltak meg, azt is szétkapta a robbanás. Ekkor valaki megjelent felette.

- Meddig akarsz még lustálkodni? Én már elvégeztem a feladatomat, az ajtó nyitva áll – vigyorodott el.

Közben teátrálisan még az ajtó felé is mutatott, ami valóban nyitva volt és az azon túli szemközti fal látszódott, mert 90 fokos fordulattal haladt balra a folyosó ott tovább, ami pontosan azt az irányt mutatta, arra vezetett, ahonnan korábban a hangok is hallatszottak a falon keresztül.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Szomb. 16 Május 2020, 12:55

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Nem kicsit erőlködnöm kellett, hogy félre húzzam a fedelet, még az előbbi gerenda emelgetéstől az izmaim sajognak, de azért elég gyorsan sikerül. Félrelépek és intek, hogy menjen előre. Kicsit nehézkesen, de sikerül lemásznia, utána indulok én is, majd gyorsan vissza rángatom a fedőt, majd gyorsan leereszkedek.
Meglepetten pillantok körbe, nem igazán ezt vártam, hanem egy igazi bűzős csatorna rendszert, de itt igen csak tiszta minden. Aztán rájövök, hogy valószínűleg ezt az egész rendszert pontosan erre alakították ki. Menekülő útvonalnak. Lámpák égnek minden felé, ahol viszont nincs mozgás ott ki alszanak. Elég praktikus a rendszer, és nincs túlbonyolítva sem. Tulajdonképpen pontosan az utcák alatt húzódnak a járatok. Így nem nagy a valószínűsége, hogy bárki is eltévedne itt.
Úgy tűnik a legtöbben ezt az egér utat választották, mivel a mellettünk futó járatból hangok szűrődnek ki. Elindulok az öreg hölgy után, közben nézelődve, hátha megpillantom a tanárnőt valamerre. Remélve, hogy neki is sikerült lejutnia valahogy és biztonságban van. Nem nagyon van kedvem beszélgetni, úgy hogy csak némán lépkedek a gyógyító után, azon gondolkodva, hogy vajon ez a város és benne mi is vajon megússzuk-e épp bőrrel ezt az egészet....
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Kedd 19 Május 2020, 21:57

Siker, már ami a csatorna fedőt illeti. Gyors töprengés után úgy ítéltem meg, hogy összeségében gyorsabb, ha nem fordulok. Mondjuk ezzel nem is derítem fel először lent a terepet, hogy biztonságos-e, mellyel hibát is véthetek. Bár, ha az ellenség rájött, hogy van ilyen, akkor régen rossz az. Nehéz a fedél, nehezebb, mint egy jól megtömött iskolatáska, melybe fél téglát is tettek, de nem elmozdíthatatlan. Első dolog pipa. Félek, hogy összenyom a tömeg, már csak ezért sem választom azt a részét, még ha nagy eséllyel nem is lenne nagy baj, akkor sem. Van bennem egy meg nem határozott félelem attól, hogy összenyomnak és megfulladok. Van aki az epertől fél indokolatnul, én ettől.
Háát. Ez több mint egy Laylányi, de mire is számítottam, nem lehet rögtön a felszínen. Rendben van, egy gyerek, kettő? Kettő. Hátha nem lesz Murphy, hátha. Egy fok, kettő, általában két fok között 20-30 centi szokott lenni. Mondjuk vannak kivételek, de ezt szoktam meg.
Képszakadás.
Mi a szösz fene történt? Pislogok, hogy első dolgom felnézni, lábamra, megpróbálni nem végiggondolni hogy mennyire kiszolgáltatott helyzetben vagyok, aztán pedig a gyerekekre. Oké, ha eddig nem volt életre szóló trauma, akkor most már az lesz. Próbálom megnézni, hogy így első, második ránézésre esett-e bajuk, vagy nem. Jelenlegi helyzetemben nagyon nem tudnék mit tenni, először ki kell szabadulnom. Csak utána tehetek bármit is.
- Nem lesz semmi baj, már van – nyugodt hang, mintha nem is fájna. Mert nem is fáj, mégha ők ezt nem tudják. CIPA, imádlak.
Felmérés, láb nincs helyén. Ez kiugrott, nincs mit tenni. Kézzel nyújtózkodom, hasizomból nyomom fel magam, hogy létrefokra kapaszkodjak, majd fel a bokámig kezeimmel. Ha éreznék fájdalmat, meg se tudnám csinálni, de így igen. Hogy is működik a regen? ilyen helyzetben még nem voltam, de biztos vagyok benne, hogy nem tesz jót, ha így maradok. Ép lábammal is próbálok találni kapaszkodót, annak reményében, hogy sikerül, mert semmiképp sem akarok a kölyökre esni. Amennyiben tudom, kiakasztom a sérült bokámat, hogy utána megpróbáljak két kézzel és egy lábbal lemászni. Legalább nem felfelé kellene mászni, meg nem mindkét lábam sérült. Ha nem sikerül, akkor tovább szerencsétlenekedem, hogy jöjjön már ki a lábam.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 20 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 24. (vasárnap)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Igazából ahhoz képest amennyien odafent próbáltak menekülni pánikban meglehetősen kevesen voltak itt lent. A város középkori mértékkel gigantikus méretű volt, de még a modernkori viszonylatban is nagyobb kisvárosnak lehetett mondani. Amennyit eddig Jason látott, nagyjából két-háromszázezer, vagy annál több lakosa lehetett a helynek. Ami pedig a járatot illette főleg idősek, vagy sérültek és gyerekek voltak itt. hadképes férfit egyet sem lehetett látni és nőkből sem volt olyan sok. Ha igen, azok is határozottan olyan polgárok, akiknek a harchoz közük sincs.

A tanárnőt viszont nem látta, mondjuk épp egy utcával odébb voltak attól a helytől, ahol őt hagyta, így ha le is jött a menekülő útvonalakhoz – ha észrevette őket – akkor is eggyel odébb kellett lenni. Ahogyan az látszott minden egyes a városon körkörös alakban menő útja alatt is voltak beljebb is ilyen járatok, így tényleg nagyon könnyedén lehetett tájékozódni, eltévedni szinte lehetetlenség volt. ahogyan a belváros felé értek kissé nagyobb lett a torlódás, mint volt. A néni pedig mintha érezte volna, hogy Jason nem szeretne beszélgetni, mert egészen sokáig nem szólalt meg.

Hamarosan meg is látszott, hogy miért volt itt nagyobb torlódás, mert sorban kellett állni ahhoz, hogy fel lehessen menni a felszínre. Azért haladt a sor, de sorban kellett állni és valószínűleg még jó pár percet fog igénybe venni az, hogy elérjék azt a helyet, ahol feltudnak menni majd. Amíg itt várakoztak a néni most szólalt meg, miközben hátranézett Jason-re.

- Valami bántja a lelked fiatalember, ha szeretnél beszélni valakivel, meghallgatlak. Nem csak a sebek, de a lélek gyógyítója is vagyok – mondta a néni.Ahogyan Layla megnézte nem fog tudni fejjel lefelé lemászni, itt a leesés az egyetlen megoldás ha kiakasztotta a lábait, mert a lemászó hely sem volt akkora, hogy ő ott tudjon helyezkedni mindenfelé. szerencsére a gyerekek kissé odébb voltak, így biztosan nem fog rájuk esni. Ahogyan hasizomból feltornászta magát, kissé be is ütötte a fejét, majd a hátát többször, hallhatta, ahogyan a csontok és ízületek ropognak a csípőjében. Mivel innen még mennie is kellett, így több óra lesz mire teljesen meggyógyul, ha sikerül majd nyugodt helyzetbe kerülnie.

Végül sikerült kiakasztania a sérült lábát és ezzel együtt már esett is lefelé, szerencsére úgy érkezett le, hogy a csípője egy hangos reccsenéssel és kattanással ugrott vissza a helyére és legalább már tudta csípőből is mozgatni, bár kattogott egy kicsit. Ez a lehető legjobb kimenetel volt, mert egyedül fix, hogy nem tudta volna visszatenni azt a kiugrott csípőt. Így a gravitáció és a saját testsúlya éppen a legjobb orvosság volt. Így leérkezve már csak a térde volt kiugorva a helyéről és a bokája a törésnek köszönhetően állt nagyon furcsa szögben.

Azonban ezzel még Layla megpróbáltatásai nem értek véget, még láthatta, hogy ez a hely nem volt olyan, mint a földi csatornák. Ez leginkább csak menekülőútnak, járatnak tűnt, a szennyvíz nem folyt erre, így a hely kellemetlen szagokkal sem volt tele. A falakon több helyen fáklyának tűnő tárgyak voltak, amik azonban nem égtek, hanem akkor kapcsoltak fel, amikor valaki közelebb ért, a távolabb levők meg akkor le. Valószínűleg mágia.

Szerencsére azonban nem volt túl nehéz tájékozódni a csatornában, ugyanis volt fény és bunkerjáratok pontosan úgy futottak, ahogyan az utcák, így hamarosan el is értek ahhoz a függőlegesen haladó utcához, ami a városban is megvolt, ami egyenesen a belvárosba vezetett. Szerencsére a tervező nem labirintust tervezett, hanem egy könnyedén, gyorsan használható valamit. Ami a méreteket illette, két kisebb ember bőven elfért egymás mellett, nagyjából másfél széles volt az út, és két méter magas. A kree-knek elég nagy gondot okozott volna itt a haladás.

A gondok pedig itt kezdődtek, mert a lejövetelkor meg sem próbálta visszacsukni a lejárat tetejét, így a kree-knek is feltűnt, hogy ez a hely itt van. Fentről pedig egy kree nézett le rá és a fegyverét már rá is emelte a földön fekvő lányra.Ugyanaz.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Szomb. 23 Május 2020, 08:45

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Hiába nézelődők, miközben a biztosságosabb részek felé haladunk csendben, nem látom Laylat, az is igaz, hogy rájövök, hogy ő a párhuzamos járatban kell, hogy legyen amire nincs rálátásom. Ahogy haladunk előre egyre nagyobb lesz a tömeg és a végére torlódás is kialakul, ahogy sorban állnak az emberek, hogy feljussanak. Ahogy látom, mindenki aki harcképes fenn maradt és itt csak tényleg a harcképtelenek és sérültek vannak.
-Hogy mi?-
Kapom fel a fejem, ahogy az öreg hölgy megszólal, egészen belefeledkeztem a gondolataimba.
-Csak aggódok a társam miatt, elszakadtunk mikor a robbanás történt és nem valószínű, hogy lejutott ide. Ha még mindig oda fenn van...-
Persze van egyéb bajom is, rémálmok, a néha rám törő rettegés és agresszivitás, de ezekről még a földi agyturkásszal sem szeretek beszélni, nem hogy egy középkori város gyógyító öregjével. Meg ez nem is a megfelelő idő.
-Vissza tudok jutni valahogy az ezzel párhuzamos járatba ugye? Muszáj utána néznem, hogy Layla jól van-e, vagy lejutott e ide egyáltalán...-
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Szomb. 23 Május 2020, 21:52

Ha esni kell, hát esni kell, nincs más megoldásom erre, már csak az a kérdés, hogy tudom-e újabb sérülések beszerzése nélkül megtenni a dolgot. Oké, gyors felmérés, kölykök arrébb vannak, rendben van. Akkor neki kevesebb bajuk, lesz ezzel addig is. Mármint egy zuhanó matektanárral. ütődés, recsegés és ropogás, azt hiszem, határozottan elszoktam ettől a résztől. Valahogy régen a mászókák könnyebbeknek tűntek, igaz mi igaz, akkor nem volt baj sose a lábammal. Egy biztos, nem most fogok meggyógyulni, még órák kérdése ez, csak előtte biztonságban kell lennem. Ami jelenleg szinte lehetetlennel határos, de az élet úgy szép, ha fáj, nem? Valamelyik költő is ezt mondta talán.
Esés, puffanás, plusz hangok. Ez a hang valamiért megnyugtató, van olyanféle reccsenés, amely aggodalomra ad okot és olyan, mely miatt legördül az ember szívéről mázsás szikla. Gyorsan szemügyre veszem sérült testrészemet, hogy aztán nyúljak a csípőmhöz. Rendben van. Rendben van! Legalábbis, jobb mint eddig volt, viszont ugyanez se a bokámról, se a térdemről el nem mondható. Az már most borítékolható, hogy szívni fogok még ezzel. De először is másra kell koncentrálni, megjegyezve a sérülések.
Körbepillantok, oké, tetszik ami itt van. Nem ellenség barát a hely.
 Lehet hogy csúnyán néz ki, de nem annyira borzalma s a dolog – szólalok meg gyorsan, hiszen mégis csak lehet, hogy legalább a hangomra figyelnek a kicsik. Utána felnézek, elfelejtettem lezárni a fedelet. Öreg hiba.
Nem katasztrófaturisáskodni jöttem ide, hogy fegyvert szegezzenek rám, köszönöm szépen, így eléggé csúnyán nézek a kree-re, jelezvén, nagyon nem tetszik nekem az amit épp leművel.
- Üdv, hagyhatsz is békében – hadarom el gyorsban miközben próbálom magamat minél inkább elhúzni a fegyver elől, melyet rám szegezett. Legalábbis, hogy ne legyek annyira könnyen lelőhető egyén. Nem ezeket keresi. Van még két működő karom és egy működő lábam.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 24 Május 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. május 28. (csütörtök)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Jason láthatta a nénin, hogy nem sikerült átvernie, látta, hogy a fiú nem mondott el valamit, erre csak a fejét csóválta meg a hazugságra. A másik részre bólintott, hogy lehetséges az, amit a fiatal férfi szeretne, hamarosan, miközben újra tudtak a sorban előrébb haladni magyarázott tovább azzal kapcsolatban, amit kérdezett a fiú.

- Ő sem helyi, nem is biztos, hogy tud erről. A legtöbben a felszínen menekülnek, akik gyorsan tudnak közlekedni, ott több a lehetőség. Ide lentre a lassúak jönnek – magyarázta a nő. – Akiket egyébként utolérnének.

Ebben igazából volt valami, mert a csatornafedő addig neki sem tűnt fel, amíg nem említette a néni, vagy keresett konkrétan ilyesmit, hogy merre is lehet menekülni. Lehet, hogy Layla tényleg nem ment fel. A néni pedig tovább magyarázott és azt mondta, amit Jason igazából láthatott is korábban.

- Minden utca találkozik itt lent is, így ha visszamész, akkor ott lesz a leágazás is – mondta.

Ha Jason visszafelé megy, akkor megtalálta nem is olyan messze annak az utcának a leágazását, bár eléggé nehéz volt megtudni majd, hogy lejött-e, mert lehet, hogy már fel is ért, de ha nem, akkor is legalább öt-hatszáz méter távot kell majd átnéznie Jasonnek ehhez valószínűleg számtalan ember között.Amíg Layla gondolkodott, hogy mit is kellene tennie, hogy a térde és a bokája nem volt túl jó állapotban a regenerációja is dolgozott, így a térde egy hangos kattanással ugrott vissza a helyére a képességének hála, bár ezt saját maga is megtudta volna tenni azzal, hogy visszaüti az érintett testrészt a megfelelő helyre. Most azonban más gondja is volt, az pedig a megjelenő kree volt odafent, aki észrevette őt, mert szerencsére a gyerekek nem voltak a látómezejében.

Igazából Layla, ha akarta, akkor a sérült lábát is tudta használni – fájdalmat úgysem érzett – maximum később fog teljesen rendbe jönni, aminek így is kelleni fog alsó hangon pár óra, ha majd végre nyugodtan tud feküdni, vagy ülni anélkül, hogy használná a végtagot. Így is könnyedén tudott a csatornalejáratból félregurulni, vagy kúszni, elkerülve a lézerlövést, ami mellette csapódott így a földbe. Mivel már nem volt látótávban, így a kree nem is próbált tovább lőni.

A szerencse a fiatal nő pártján volt, az elég kellemetlen lett volna, ha a kree ekkor behajít egy gránátot, mert azt garantáltan nem élte volna túl. E helyett annyi történt csak, hogy a férfi, mert ez férfiról volt szó, nekilátott lemászni a csatornába, hogy így fejezze be a dolgokat, közben kree nyelven kiáltott is valakinek, ami után fentről további mozgás hangja volt hallható.Ugyanaz.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Hétf. 25 Május 2020, 10:08

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Láthatóan az öreg hölgy nem pont erre számított, hogy ezt fogom mondani, láthatóan észrevette hogy vannak egyéb égető problémáim is. Nem hiszem, hogy őt kellene terhelnem ezzel, és tényleg nincs itt az ideje ennek. Vágok egy bocsánat kérő mosolyt, igazán nem tudom miért, automatikus reakció azt hiszem.
-Köszönöm, innen már boldogul, tényleg ellenőriznem kell, hogy a Layla jól van-e, és lehet hogy tényleg nem jutott le ide...de valahogy rossz érzésem van....-
Elindulok vissza felé, ami nem könnyű mivel mögöttem már alaposan feltorlódtak az emberek, nem igazán veszik jó néven, hogy elkezdtem vissza felé tolakodni. Mielőtt teljesen hallótávolságon kívül érnék, még vissza kiabálok.
-Nem tudom, hogy lehetséges-e, de tudna szólni valakinek, hogy küldjenek le katonákat, ellenőrizni a járatokat?!-
Logikusan gondolkodva, ha a kree-k megláttak valakit aki épp ide jött le vagy ha észrevették a járatokat, akkor a menekülők nagy bajban lesznek ha elárasztják a járatokat. Remélem hallotta a kérésemet, tovább nyomakodok visszafelé, közben alaposan szemügyre veszem az embereket, hátha megpillantom, és közben kiabálom a nevét is. Ha minden igaz így is elég nagy részt kell átnéznem a járatokból és lehet, hogy igaza volt a gyógyítónak és tényleg vagy már feljutott vagy le sem jött a járatba, és akkor feleslegesen rohangálok itt. Nem tervezem átnézni az egészet földalatti részt, felesleges lenne és nincs is annyi időm, csak arra részre próbálok elérni, ahol még fenn elváltunk egymástól. Ha nem találok semmit, fordulok is vissza.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Szer. 27 Május 2020, 21:51

Első és feltehetően megfelelő ötletem a futás, mégha elég nehezen kivitelezhető is a dolog. Katt, rendes a térdem, ezesetben megpróbálkozok egy felállással, hiszen úgy gyorsabban tudok haladni, mint pókjárásban, sántarókában vagy épp kúszva. Kölykök jól vannak, legalábbis még nem kerültek közvetlen életveszélybe a kree által. Le is kopogom gyorsan. Nem mintha bármit is érne egy babona itt, de akkor is. Megszokás az megszokás, főleg ha az ember olyan mint én.
Ezt megúsztam, évi mázli adagomat lassan kimerítem, úgy érzem. Nem lettem lézerlövedékkel átlyukasztva nagy szerencsémre, nem is tudom hogy mi lett volna akkor velem. Mondjuk, a dogáim miatt már nem kell aggódniuk a diákoknak ha hulla leszek. Vajon van gránátja a kreenek? Elég sok háborús filmben szerepel ez, de nem. Oké, szerencsém van.
Mit tud tenni egy ember, ha egy kree ellen kell menni? Ez lefelé jön, körbe nézek, hátha használhatok valamit fegyvernek, bármit, ami létezik. Futás vagy harc? Semelyiknél sincs sok esélyem, szóval ha sikerül, akkor felkapom a kicsiket hogy elfussak. Ha nem, mert valamiért megakadályozna, megpróbálok harcolni.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 28 Május 2020, 00:00

//Hétfőn lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 31 Május 2020, 14:05

Korábbi életéből bárcsak, azt lehetne mondani, hogy soha nem tapasztalt ilyesmit, de sajnos igen. Bár korábban a robbanószerek nem voltak még ismertek se, de a mágia képes hasonló kellemetlen hatásokat elérni. Gawain pedig került olyan helyzetekbe, hogy varázshasználókkal kelljen küzdenie. Bár ez nem sokat segít neki a jelenlegi helyzetében. A teleportálás sikerül, de fordulnia még nem sikerül mikor meghallja a robbanást, aminek a szele konkrétan hátba kapja és repül előre. Karjait előre tartja, hogy felfogja a becsapódást velük és sisakja is bár nem egy valódi harcra tervezett dolog, de segít egy keveset. Cseng a füle, fáj a mellkasa meg nagyjából mindene, de főleg a keze, ami megint egy kicsit igénybe lett véve és egyáltalán nem jutottak még előre. Kár tagadni jól esne neki, ha itt lefeküdhetne és kipihenhetné minden baját vagy otthon eldőlni a kanapén és valami sorozatot nézve elmerülni az átlagos életének kényelmében. De erre sajnos nincs lehetősége. Főleg mert „kedves” testvére már megint ott van és az agyára megy. A helyzetet nem nagyon kell elmagyarázni George-nak. Persze majd a jövőben, ha túléli és jobban átgondolja mik is történtek itt akkor felmerül benne a kérdés, hogy miért lett megmentve a kree-től, de jelenleg nagyon úgy érzi, hogy testvére őt löki bele a veszélybe mert ha nem bírja a gyűrődést akkor legalább neki már nem lesz gondja vele. Bár, hogy az elvállásuk mennyire lesz biztonságos, azt még mindig megkérdőjelezi a lovag. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy egyelőre testvérét szórakoztatja a helyzet eléggé ahhoz, hogy ne használja ki az eddigi sérüléseit. Szóval csak morogva feltápászkodik és eltúlzott nyájassággal a hangjában szól Mordred felé.
-Naaaagyon ügyes vagy testvérkém!
Majd meg is indul a folyosó felé és újra megidézi a pajzsát arra az esetre ha támadás érné.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 01 Jún. 2020, 00:07Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. június 5. (péntek)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


- De az ellenség meg sem találhatják ezt a helyet, hacsak nem engedik le őket szándékosan – sóhajtott még a vajákos asszony.

Ennek a fényében a katonákat leküldeni ide eléggé kétséges volt, főleg, hogy az ellenség betört a városba. A tömeggel szemben nem volt a legkönnyebb haladni nem is beszélve arról, hogy azért elég sokat jöttek, de senki sem felelt a hívására sem ezen a folyosón, sem pedig a másikon, amikor átment oda. Legalább tíz-tizenöt percet jöttek átlagos séta tempóban, ennyit megtudott állapítani, ez nagyjából egy kilométer lehetett. A sietős léptek mellett kezdte érezni, hogy azért fárad. Már csak amiatt is, mert ugye nagyjából 65 millió éve nem használta a testét komolyabban ezek előtt.

Meg itt lent azért a levegő sem volt olyan sok, sokan voltak a járatban, akik mellett nem is nagyon lehetett elférni, mert nem volt széles a járat annyira. Tolakodni kell, átmenni rajtuk. Többen rászóltak, hogy ne kiabáljon, mert csak nagyobb pánikot okoz, főleg a gyerekekben, akik tényleg megijedtek ettől. Egyelőre negyed távig jutott csak, és még azt is csak azon a folyosón, amelyiken ők haladtak nem is a másikon, ahova mennie kell. De most épp olyan helyre ért, ahol át is tud oda menni, ha akar.

//Azért csak ennyi, mert ugye nem mesélhetem, hogy neked letelik 10-15 perc, amíg Layla-nak 10-15 másodperc Embarassed //A bokájára Layla-nak igencsak furcsa volt ráállni, nem is volt épp a legjobb, de ez egy törött bokánál nem a legmeglepőbb. Sikerült felkapnia a gyerekeket is és elindulni velük az egyik irányba, mivel a folyosók végét nem látta, sem, hogy merre érnek ki innen a jó helyre, így próbált az egyik irányba menni a gyerekekkel, hogy minél hamarabb biztonságba jussanak. Úgy öt-hat másodperccel később egy furcsa hangot hallott, majd azt, hogy valami a hátának ütődött, saját maga pedig elesett a gyerekkel együtt.

Ahogyan a földre estek érezhette meg az égett hús szagát, ami a háta felől jött, meglőtték minden bizonnyal. Mielőtt bármit tehetett volna durván ragadták meg a haját, térdeltek bele a hátába és rántották fel a fejét. Szerencsére ő ebből nem érzett semmit, mert nem lehetett kellemes egyébként. A gyerekek erre és arra, hogy kiestek a lány kezéből hangosan sírtak fel megint. Ám most nem az következett, amire ilyenkor számítani lehet, mert lehet, hogy Layla már elkönyvelte a halálát.

A szerencse azonban még mindig az oldalán volt és a kree nem szólalt meg, nem törte ki a nyakát, vagy vágta el a torkát, helyette hangosan nyögött fel. A következő pillanatban loccsanó hangot hallott és az egész testét szinte fekete színű vér borította be. A kree rázuhant, majd valaki lemozdította róla, a kree pedig üveges tekintettel és elvágott torokkal feküdt mellette a földön…- Tudom! – vigyorgott tovább.

Egyébként hagyta George-t előre menni, nem akadályozta abban, hogy így tegyen. Az ajtón átérve tényleg azonnal balra fordult és arra haladt tovább. A hely pontosan ugyanolyan volt, mint az, ahol most volt a páros, csak éppen ez teljesen épp volt az elején. A közepe felé halott kree-k látszódtak és ott tovább vezetett egy jobb kanyar után. mivel az is 90 fokos szögben helyezkedett el ehhez a folyosóhoz képest nem lehetett belátni rá.

Annyi bizonyos volt azonban, hogy a négy kree teste ennél a fordulónál feküdt. Nem igazán látszott rajtuk lövés, vagy bármilyen külsérelmi nyom, ami fegyverre, vagy ilyesmire utalt. Azonban, ami látszott rajtuk az az volt, hogy mindegyiknek a nyakát törte ki valaki. A hangok a jobbra leágazó folyosóról jöttek, oda meg is tudott érkezni George, nem akadályozta ebben senki, Mordred pedig követte.

A folyosó üres volt – már ha nem tekintette valaki tereptárgynak a hét darab eszméletlen, vagy halott kree-t – egyetlen szövetséges sem volt rajta látható. A folyosó végén azonban volt egy ajtó, amit valaki erővel zúzott be, látszott rajta az, hogy befelé ütötte, hasította szét valaki kívülről. És mivel senki se volt a folyosón – és valószínűleg csak Britannia Kapitány ilyen erős – valószínű, hogy az ajtón át távozott tovább, de hogy ott mi lehet az innen nem látszott, mert a másik helységben vak sötét volt.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Kedd 02 Jún. 2020, 17:28

-Persze...a világtörténelem folyamán még sosem történt olyan, hogy egy atombiztos terv nem hullott darabokra....-
Morgom dühösen magam elé, hallva a kérésemre adott választ. Az addig oké, hogy az itteniek annyira megbíztak az itteni górékban, hogy minden kétségüket félre rakták ilyen kérdésekkel kapcsolatban.
-Felfedezhetetlen menekülő járatok...na ne röhögtessetek már.....-
Még mindig magamban fortyogva tolakodok, nyomkodok a menekülő tömeggel szemben. Itt egy lábra lépek rá, valaki a bordáimba nyomja a könyökét, nem is egyszer. Lepisszegnek és rám szólnak, hogy legyek szíves nem kiabálni mert halálra rémítem a gyerekeket. Hát oké, ha azzal, hogy egy nevet kiabálok....na mindegy, inkább csendben nyomulok tovább, de érzésem szerint irtózatosan lassan haladok, ebben a tömegben nem is csodálom, és a járat nagysága sem elégséges. Nyilván nem is arra tervezték, hogy valaki pont a veszély forrás felé nyomuljon ezerrel. Most már csak inkább negyvennel, izzadok, és mintha remegnének a lábaim a megerőltetéstől is. Iszonyatos izom lázam lesz ezek után. Muszáj megállnom és kifújnom magam, vagy legalább megtörölni az arcom és a nyakam a pólóm aljával, persze sokat nem ér. Egy merő csatak lehetek. De nem csodálkozom ezen, mióta felébredtem a kómából ennél intenzívebb testmozgásban aligha volt részem, ne is beszéljünk arról, hogy nem rég még a kree elől menekültem és gerendákat próbáltam emelgetni. Mire újra elindulok, már a dühöm is csillapodik valamelyest és nem vágódók olyan agresszívan az embereknek.
-Na végre...-
Megkönnyebbülve látok végre egy járatot, amin áttudok jutni arra az alagútra, ami a párhuzamos utca alatt terül el, úgy hogy arra felé veszem az irányt, lassabban mint szeretnék haladni, de jobb ha vissza veszek, mert a végén mielőtt bármit is találnék és összecsuklanék a fáradtságtól...nos az nem lenne túl jó.....


//Semmi vész Wink//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 05 Jún. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. június 9. (kedd)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Jason miközben éppen a nénin és a szavain nevetett eszébe juthatott, hogy ő maga is pontosan egy ilyen lakik. Ami nem volt más, mint a Xavier iskola. Azt is egy olyan mágikus bűbáj védte, hogy aki ártani akart az ottaniaknak, vagy rossz szándékkal érkezett az iskolához, csak egy üres parkos birtokot látott, talált. Sem az iskolát, az épületeket, vagy az ott lakókat nem láthatta, hallhatta. Ez köztudott tény volt, így nem volt elképzelhetetlen az sem, hogy itt is volt ilyesmi, mert remekül működött.

A főutakkal merőlegesen futó kisebb utca szinte teljesen üres volt, így legalább azon könnyedén tudott átmenni. A következő út, amelyikre menni akart ugyanolyan széles volt, mint amiről érkezett, csak itt jócskán kevesebben voltak. Mondjuk pont ez volt az a hely, ahol a kree-k betörtek, így nem nagyon volt esélye lejutnia az embereknek. A fények alapján eléggé könnyedén tudta belőni, hogy merre hányan lehetnek. Szinte senki sem volt itt, ha az ellentétes falhoz állt, akkor rá is lehetett mindenkire látni, mert jobb oldalon haladt, aki itt volt.

Ez alapján pontosan kilenc embert látott itt, ezek közül senkin sem volt modern ruházat, vagy olyan, amit Layla hordott. Mindenkin paraszti, városi – közrendű és nem nemesi – ruházat volt itt lent, helyiek. A kilenc főből három volt felnőtt nő, a hat másik pedig kamasz lehetett, vagy még annál is fiatalabb gyerek. A félelem látszott a mozgásukon, ennek ellenére senki sem futott, sietet, vagy kiabált, hanem rendezetten vonultak, csendben, hogy a leghamarabb elérhessék a biztonságos pontot. Layla pedig nem volt itt.Ugyanaz. Layla-nak és George-nak is.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Hétf. 08 Jún. 2020, 19:01

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Valamelyest már lenyugodva haladok tovább, de még mindig fortyogok azon, hogy nem kell ide erősítés. Jó biztos itt is van olyan mágikus védelem, mint a suli körül, de akkor is. Nincs olyan, hogy tökéletes védelem. Még ha olyan jól működik is egyenlőre. Az is lehet, hogy csak én viszem túlzásba az aggódást. Mindegy. Átjutok, most már könnyedén arra az útra, vagyis alá, ahol a kree-k betörtek. Itt nincsenek sokan, persze, gondolom nem volt idejük lejutni. Konkrétan csak három nőt látok, a többiek meg gyerekek. Rémültnek tűnnek, amit nem csodálok, de ahogy jobban szemügyre veszem őket, Layla nincs köztük. Felsóhajtok, és a járat oldalához vettem a hátam, hogy egy kicsit megpihenjek. Most egy fokkal jobb, de így is túl erőltettem magam. Kell pár perc pihenés, aztán elindulok fölfelé, tovább. Most már nem vagyok benne biztos, hogy erre menekült volna, de az nem fog ártani, ha még egy darabig elmegyek és ellenőrzőm a járatot. Nem tervezem el, hogy meddig megyek még tovább, de ennél jobban nem akarok elkóborolni. Egy darabon még leellenőrzőm az alagutat ha nem találok semmit akkor vissza fordulok. Nem lesz értelme az egész város alatti alagút rendszert ellenőrizni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 09 Jún. 2020, 00:00Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: 2020. június 13. (szombat)

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Jason úgy döntött, hogy miután kifújta magát körbenéz és megnézi a többi járatot is, hogy látja-e Layla-t, vagy sem. Mivel itt könnyebb volt haladni és nem akadályozták sokan egészen gyorsan halat, végig egészen ezen folyosó végéig, azaz a legutolsó utcáig. Minden létező járat teljesen sötét volt minden irányban. Egyikben sem égett sehol sem a mágikus fény, ami jelezte volna azt, hogy valaki van arra.

Erre hátul a falhoz közelebb eső részeken minden teljesen kihalt volt, nem volt sehol sem senki. Felülről ugyan lehetett robbanásokat, harcok zaját lehallani, de itt lent minden békés volt. egyelőre tényleg úgy tűnt, hogy a néni igazat mondott és nem tudnak bejutni azok, akiknek nem kéne. Elég valószínű, hogyha felfedezték volna a kree-k a helyet, akkor az egészet kipucolják, a modern történelemből okulva valószínűleg tűzzel, vagy gázzal.

A kutatásnak így volt jó és rossz oldala is. A jó, hogy nem találta meg a tanárnőt, azaz valószínűleg tényleg nincs is itt, vagy már. A rossz azonban, hogy most majd újabb nagyjából egy-másfél kilométeres séta állt Jason előtt, hogy a város középpontjába visszajusson, már ha vissza akar egyáltalán oda menni.George és Layla elvesztik az eszméletüket (Jason haladása miatt főleg, hogy ne 2-3 másodperceket tudjak neki mesélni, ha már csak ő ír), ha írtok, akkor nyugodtan írhatjátok, hogy a karakterek magukhoz térnek benne.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Tyler Pént. 12 Jún. 2020, 11:27

Rosakirk - Page 3 GJ0YfQP


Szuszogva már-már lihegve haladok a járatokban, de most senki nincs körülöttem, hogy érdekeljen milyen fáradt hangokat is adok ki magamból. Itt már tényleg senki sincs a járatokban, rajtam kívül. Fentről tompán hallom a robbanások és a harcokat. Ez kicsit megnyugtat, na nem a harc maga, hanem, hogy a kree-k nem győztek még. Igaz azt sem tudom, hogy az itteniek, mennyire is harcképesek egyáltalán.
Közel és távol senki sincs, és kezdek rájönni, hogy az egész Layla utáni kutatás teljesen felesleges volt. Nincs itt, legalábbis ahol sikerült körbe néznem. De legalább a kree-k sem jutottak le idáig. Az is valami. Még megyek egy darabig, de aztán csalódottan megtorpanok. Ideje lesz vissza fordulni. Ekkor viszont káromkodva tudatosul bennem, hogy túlságosan messzire kóboroltam el a központból. Egy újabb jókora séta vár rám, ha vissza akarok jutni. Egy kicsit elbizonytalanodok, vissza kellene mennem? Nem igazán tudom, hogy van-e máshol biztonságos hely, ezt elfelejtettem megkérdezni. Mindenesetre először újra megállok és egy darabig csak a fenti zajokat hallgatva, próbálok pihenni, közben pedig kitalálni mi legyen a következő lépés. A központ elég messze van már hozzám képest. Próbálom betájolni magam merre is lehetek, aztán rájövök, hogy felesleges mivel, a város többi részét nem is ismerem.....
Erről ennyit. Egy rövidebb pihenő után feltápászkodok és elindulok vissza felé a Központi rész felé, jobb ötletem nem lévén, közben magamban füstölgök, hogy ennek a gyalogtúrának így nem sok értelme volt.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Layla Laskowsky Pént. 12 Jún. 2020, 20:42

Ezzel a bokával még tudok haladni, annyira nem durva még, végülis, akkor lenne gond, ha nem lenne. ugyan, katona dolog menni fog ez. Ha tippelnem kellene, akkor több ilyen alagút is van, utcák alatt futhatnak, vagyis párhuzamosnak kell lennie a másikkal. Ha igaz, akkor minél hamarabb el kell tűnni a kree elől, aki nem a legbarátságosabb arcát mutatja.
Egyenest előre, látom ahogy közelít a talaj, érzem azt az orrfacsaró bűzt, mely ha minden igaz, az égett hús szaga. Az enyém volna vajon? Meglőtt volna ezek szerint? Nem, még nem akarok meghalni, még túl sok minden van! Rajtam van valami és húznak, én meg amennyire tudom, engedelmeskedem ennek. Rémülten veszem a levegőt, nem akarok meghalni, nem akarom egy ilyen helyen az életemet veszteni, nem bírnék szembe nézni azzal, hogy hiába jutottam el Amerikába, semmit se ért. Nem akarok szembenézni azokkal, akik jönnek, hogy ők megmondták. Élni akarok, és egyszer még csokoládét enni, meg újra kezdeni a blogomat és kijuttatni a gyerekeket, kijavítani a hibákat. Ennyi lett volna az egész? Meg fogok halni.
Aztán túl gyorsan jön a padló, és hátulról még nehezéket is kapok.
Ömm. Úgy néz ki, hogy elájultam, legalábbis nem tudom, hogy hogyan kerültem a földre. Szuper! Mennyi idő telt el vajon és mi a helyzet a kicsikkel? Lehunyt szemmel vagyok, majd kinyitom és ülésbe tornázom fel magam, hogy megnézzem, mi történt. egyik első dolog, amit meglátok, az a kree, akinek elvágták a torkát. Ijedten nézek körbe, biztos vagyok benne, hogy izzadnék az idegességtől, ha képes lennék rá, várva, hogy kiderüljön mi történt és hol vagyok, ugyanott-e, vagy nem.
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 13 Jún. 2020, 00:05Kree Invázió 12 – Avalon Ostroma – Az utolsó erőd

Rosakirk, Avalon


Résztvevők: Jason Liam Norman, Layla Laskowsky és George Turner / Sir GawainKövetkező körváltás: -  

Rosakirk - Page 3 VjsdKxH

Idő: 2031. március 21. kora hajnali órák
Helyszín: Rosakirk, Avalon
Cél / Feladat: Megvédeni a várost a kree-ktől
Résztvevők: Jason Liam Norman | Layla Laskowsky | George Turner / Sir Gawain
Egyéb információk:


Jason még egy ideig várt, fáradtan kifújta magát, végül pedig úgy döntött, hogy elindul visszafelé és visszamegy a toronyba. Az útja most már meglehetősen magányos volt, mert mindenki eltűnt erről az útról, akik itt voltak korábban. Így legalább amiatt sem kellett fáradoznia, hogy ők kerülgesse. Hosszú percek után már majdnem visszaért a toronyhoz, amikor hirtelen az egész rendszerben földrengés kezdődött, majd egy villanás történt…

Layla magához tért, a bokája már szebben nézett ki a két gyerek ott ült a járatban, egy csuhás alak beszélt hozzájuk a saját nyelvükön, aminek köszönhetően már megnyugodtak. Layla teljesen sértetlennek látta őket és fel is tudott ülni, eddigre a kree már nem volt rajta, azonban érezhette a hátán, hogy már eléggé megszáradt a vér, ami ráömlött. Szóval hosszú percekig lehetett kiütve, de több tetem nem volt itt, így sikerült láthatóan megúszniuk a dolgot. Ekkor azonban hirtelen megremegett az egész hely, majd egy villanás történt…

A kree hajón, noha George nem tudta, hatalmas segítség volt az, amit csinált a folyosón korábban, amikor a kree-kkel harcolt, ugyanis lefoglalta a katonákat, akik belehaltak a támadásba, így nem tudtak egyrészt visszamenni, másrészt Mordred blokkolni tudta a kommunikációjukat, amíg George közelében volt, így üzenni sem tudtak, hogy erősítésre lenne szükségük. Ennek fényében pedig a két társa végretudta hajtani azt, amiért jöttek, legalább is valószínűleg.

Mielőtt a férfi továbbindulhatott volna a hajó erősen megremegett, robbanások hangját lehetett hallani a gép pedig egyre erősebben és erősebben rázkódott George lábai alatt. Mordred rávigyorodott, majd egyszerűen elteleportált, egyedül hagyva a testvérét, aki hamarosan érezhette is a robbanások szelét, azonban szerencséje volt, mert nem maradt felmentő sereg nélkül. Pillanatokkal később megjelent Britannia Kapitány repülve és odaért a lovaghoz, amint hozzáért villanás történt…

A következő pillanatban mindannyian az ispotályban találták magukat. Layla itt volt, egy ágyban feküdt, immáron tiszta ruhában és bekötött lábbal – pedig egy pillanat telt el csak –, az ágy végében két megszeppent kisgyermek volt, akiknek ő mentette meg az életét, akiknek nélküle nem sikerült volna túlélniük, így a nőnek köszönhetően kaptak egy esélyt az életre. Jason is számtalan életet mentett meg azzal, hogy a vajákos asszonynak segített eljutni ide, ahogyan George is ezrek, vagy még többek életét óvta meg azzal, hogy feltartotta azokat, akik segíthettek volna megakadályozni a tervet.

Odakint lezuhant a városon kívül a kree hajó, ami ugyan elég nagy károkat okozott, de emberéletet nem követelt. A városban ugyan elég sokan meghaltak, de végül minden kree-t sikerült megölni, vagy kiűzni a városból és annak környékéről, illetve a dimenzióból. A Kerekasztal lovagjai és az X-men segítségével sikerült Avalont megóvni attól, hogy a kree-k meghódítsák.

Vége a tizenkettedik résznek.Epilógus

Azt ugyan homály övezte, hogy a Kree Sztelláris Birodalom megszerezte-e, amit akart, vagy sem, de az bizonyos volt, hogy Avalonban elég nagy ellenállásba ütköztek, olyanba, amit nem vártak, főleg nem egy középkori szinten levő társadalomtól. Az egész végén több hajót is vesztettek és kénytelenek voltak visszavonulni és elhagyni a dimenziót. A mágiával ezúttal ők sem vehették fel a versenyt. Avalon felszabadult, a kree-k visszavonultak, egyetlen egy személy sem maradt hátra abban a vad és zabolátlan dimenzióban.

Hogy ezek után mik lehettek a terveik a kree-knek, főleg, hogy nem sikerült kideríteni azt, hogy miért is árulta el őket a tábornokuk nem derült ki. Lehet, hogy a túl lassú folyamat miatt, a mi a bolygón zajlott támadni készültek, hogy meggyorsítsák, de ekkor történt valami, amiért Layla Laskowsky volt a felelős. Ugyanis ő ébresztette fel a lezuhant hajót, ami kiküldte Annihilus flottájának a Föld koordinátáit. A kree-k pedig érzékelték azt, hogy a teljes sereg pontosan errefelé tart és napokon belül megérkeznek a Plútó vonalához.

Amint pedig megérkeznek egy teljesen új játszma fogja kezdetét venni, valami, amire egyelőre senki sem számított, így megjósolni sem lehet, hogy mi lesz a következménye mindennek…

Vége.

Rosakirk - Page 3 IuHm4Sj

George 2 hónap mágiát kap ezért.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Rosakirk - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Rosakirk - Page 3 Empty Re: Rosakirk

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.