Alt'or T'orak

Go down

Alt'or T'orak Empty Alt'or T'orak

Témanyitás by Alt'or T'orak Vas. 15 Márc. 2020, 17:17

Név: Alt'or T'orak
Egyéb név(i): -
Faj: Aiper, humanoid
Nem: férfi
Jellem: nagy szájú, kíváncsi természetű, kicsit cinikus, néha szemtelen, alapjáraton jó beállítottságú és jó szívű, de ha kell tud önző is lenni, imád új számára idegen bolygókra utazni, felfedezni azt, ereklyék után kutatni, izgága, sokáig nem tud egy helyen élni
Születési helye és idő: Posdin (egy dzsungel bolygó)  ME 20
Kor: 25 év
Család: Shil T'orak-anya, él, biológus (erőhasználó)
             Tyrok T'orak-apa, él, volt zsoldos, katona, jelenleg biztonsági főnök (ösztönös erőhasználó)
             Ily T'orak-iker húg, eltűnt, (valószínűleg még életben van) (szürke jedi? erőhasználó)
             Khart T'orak-nagybáty(ténylegesen szürke jedi)
Foglalkozás/kaszt: kalandor/zsoldos/felfedező/erőhasználó
Testmagassága: 174cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: szürke
Haja színe: jelenleg szürke
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: egy hosszú sebhely ami a homloktól ered keresztben az arcán egészen a szájáig
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Alapok

Én némi késéssel, érkeztem a testvérem után. Ki sem találnád, hogy ikrek vagyunk ugye? A szüleim sokszor mondogatták, hogy le kellene szoknom erről a szemtelenségről, de szerintem ők sem gondolták komolyan ezt.
Szóval egy dzsungel bolygón láttam napvilágot, egy biológiai kutatásokat végző telepen, egy a Hutt és Köztársasági terület között elterülő részen. Ebből kifolyólag fiatal koromban elég ritkán fordultam meg főbb bolygókon csak egy-két alkalommal. Bezzeg most, meg sem tudom számolni hány bolygón jártam már. De vissza a fősodorba. Anyám vezető kutató a telepen, de azt soha nem kötötték az orromra mit is csinálnak pontosan ott, a mai napig nem tudom. Apám pedig ott biztonsági főnök, emiatt elég nehéz lett volna besurranni és körbeszaglászni...pedig próbáltam, párszor. Szóval a családtagoknak és kisegítő személyzetnek fenntartott területen nőttem fel, a húgommal együtt. Elég boldog életet mondhattam a magaménak, még a kiképzések ellenére is. Ugyanis mivel a T'orak klán majdnem minden egyes tagja erőérzékeny, egyből leteszteltek minket, és persze az eredmény pozitív lett. A mi családunk se nem jedi, sem pedig az ellenkezője, mi szürkék vagyunk. Legalábbis anyám úgy szeretett hivatkozni erre, hogy semlegesek vagyunk. A kiképzésem oroszlánrészét a nagybátyámtól kaptuk. Aki szigorú egy tanár volt annyit mondhatok. Elég hamar sikerült megutáltatnia velem a fénykard használatát. Viszont az erőképességekben az anyámra ütöttem, és azokban jobb is vagyok, már amennyit sikerült megtanulnom.

Kiképzés

Szóval a kiképzést, mint fentebb említettem Khart bácsi vezényelte, szigorúan a szürke jedi rend szabályai szerint, noha ennek anyám nem örült, mivel ő nem akarta, hogy azok legyünk. Apám szerint viszont meg kellett tanulnunk használni az erőt és arra az útra lépnünk amit később mi szeretnénk, de ehhez minden alapot meg kell adniuk nekünk amit csak tudnak. Ebből persze gyerekkoromban nem sokat fogtam fel, csak annyit hogy veszekednek rajtunk és néha egymással is. Mindenesetre elkezdtük a kiképzést és az életünk részévé vált. Persze nem a gyerekkor kárára, mert mikor anyánk a sarkára állt, akkor nem volt szava senkinek. Szóval úgy fogalmaznék, hogy lazább volt, mint a jedi rend, de néha elég szigorú, hogy utáljam.
Fénykard vívásban nem voltam valami jó, valahogy idegennek éreztem, bár minden tőlem telhetőt megtettem, de nagyon lassan fejlődtem. Az erőhasználatban viszont elég jól haladtam és fejlődtem. Eközben más-más családtagok, tanítottak minket, mindenki a saját tudományára. Órákig bírtam volna hallgatni, a különböző régi, letűnt korok civilizációk történeteit, érdekes bolygó állásokról, még érdekesebb bolygókról és élőlényekről.  Viszont nem bírtam a száraz tudományokat. A húgom az ellenkezője volt, órákig volt képes pont azokat hallgatni és tanulni, amikhez nekem nem volt türelmem, fénykardvívásban is tehetség volt...de erről később.
Szóval mikor nem kiképzésen voltunk, akkor Khart bácsi is viszonylag úgy viselkedett, mint egy tényleges nagybácsi. Rengeteg történetet mesélt, az életéről, az erőről, a sötét és világos oldalról azok filozófiájukról, érdekes bolygókról, lényekről. Ekkor határoztam el, hogy látnom kell ezeket a helyeket, bejárni azokat, esetleg felfedezni valami újat. (ez eddig nem nagyon jött össze.)
Mivel a fénykard használat nem ment valami jól, apám elkezdett közelharcra és fegyver ismertre tanítani, mint kiderült ezekben sokkal jobb voltam, ezt viszont valószínűleg apámtól örököltem. Jobban is élveztem ezeket az órákat és apámat is közelebb éreztem magamhoz ilyenkor.

Ily

A húgom és én, két teljesen külön világ voltunk. Míg én nagyszájú, kalandvágyó, szemtelen, csavargó, izgága stb....(ezek nem az én szavaim.) Míg ő csendes, tépelődő és félénk, minden új dologtól félt. Szófogadó...ezekre így vissza gondolva, nem csodálom, hogy az történt ami.
Amiben én rossz voltam ő azokban félelmetesen tehetséges, fénykardvívás, műszaki dolgok, tudományok, néha már egy gépre emlékeztetett.
Amíg kisebbek voltunk össze voltunk nőve, ő volt a testvérem és bármit megtettem volna érte, igaz általában én kevertem mindig bajba őt. Később azonban eltávolodtunk egymástól, talán én is közeledhettem volna jobban hozzá, talán elrontottam valahol. A vége felé, mintha két idegen lettünk volna, és már hiába is próbáltam közeledni felé, minden ilyen próbálkozást mereven visszautasított.
Pontosan emlékszem, ahogy a szüleim közölték, hogy Ily-t elrabolták, mégpedig minden jel szerint a birodalmiak. Hogy pontosan miért, nem tudják. De nem voltak őszinték velem, én tudtam, hogy nem elrabolták, hisz ott voltam....
Rájöttem, hogy egyre gyakrabban kisurran éjszakánként, be a dzsungelbe és csak reggel tér vissza. Egy darabig ez így ment, míg aznap mikor „elrabolták” követtem. Volt nála egy csomag és egész nap a megszokottnál is furcsábban viselkedett. Mélyen behatolt az erdőbe, még annál is mélyebben, mint ahogy én szoktam. Egy alakkal találkozott, a sötétben nem tudtam kivenni sem az arcát, faját, viszont szinte mellbe ütött az amit ez erőn keresztül éreztem. Bajlós, már-már egy sötét jelenlétet, nagyon erőset....és ősit. Üdvözölték egymást, beszéltek valamit, majd elindultak együtt tovább. Kiáltani akartam, magyarázatot, de mozdulni sem bírtam, lebénultam, éles fájdalom hatolt a fejembe, Ily felém fordult éreztem, felőle a sajnálatot és....azt hogy menni akart. Továbbra sem tudtam mozdulni, hirtelen felemelkedtem és nem tudom mekkora távolságot tettem meg a levegőben, míg egy vaskos fának nem csapódtam, még annyit éreztem, hogy az arcomba éles fajdalom hasított, ahogy elterültem a földön.

Köztes idő

Miután felépültem, egy sebhellyel az arcomon, mellék vágányba tettem a kiképzésem. Egyszerűen ki akartam deríteni mi folyik itt. Mi lett a testvéremmel, a szüleim miért hazudnak. Láttam, éreztem rajtuk, hogy tudják, sőt többet tudnak, mint én. Számtalan veszekedés, kiabálás után sem értem el semmit. Bár apám mintha hajlott volna arra, hogy elmondja, mi a fene folyik itt. De mindig visszakozott. Az erőforrásaim korlátozottak voltak, és egy idő után ki fogytam az ötletekből. Ekkor határoztam el, hogy elhagyom a bolygót. De megvártam amíg, majdnem mindent meg tudok tanulni ami ehhez szükséges. Fegyverek, hajók, földi-légi szállító járművek. Amíg elég felkészültnek éreztem magam és idősnek, hogy a szüleim ne álljanak az utamba...leléptem.
Elég lelkesen vágtam bele, és idiótán. Az első utam végén leégve kirabolva egy elhagyatott bolygón találtam magam. Még szerencse, hogy Khart követett és kihúzott a csávából. Nem vitt vissza, sőt inkább támogatott. Bemutatott egy zsoldos barátjának és ott mint újonc, kaptam egy lehetőséget csatlakozni hozzájuk. Nem volt sok választásom, nekik jól jött egy új tag aki erőhasználó nekem meg kellett a tapasztalat. Így hát jó pár évig velük velük együtt dolgoztam, miközben próbáltam információt találni a húgomról. Legtöbbször hamis nyom után vetődtem, vagyis inkább folyamatosan.
Ennek ellenére soha nem adtam fel, bár mostanra csökkent a lelkesedésem. A köztes időben és üres járatokban Khart-nál tanyáztam és próbáltam folytatni a képzésem, de nagyon lassan haladtam és fejlődtem. Számtalan bolygón (oké talán nem olyan sok), jártam. Leginkább védelmi feladatot vagy felderítés volt a dolgunk, néha szállítás, dolgoztunk a Köztársaság megbízásából is néha. Szóval nem mondhatom, hogy unalmas pár év volt az eddigi.

Apa

Mindig is őt éreztem magamhoz közelebb valamiért, talán miután Ily eltűnt, rajta éreztem, hogy szeretné, ha tudnám, hogy el akarja mondani hova tűnt Ily.  Persze ez nem akadályozta meg abban, hogy ne mondjon semmit. Szigorú volt, de mégis szeretettel teli, gyerekkoromban. A  mai napig tartom vele a kapcsolatot, és ha nagy ritkán hazalátogatok, mindig örömmel fogad, bár azt a témát kínosan kerüli. Ezek ellenére is az apám és szeretem.

Anya

Teljesen az ellenkezője, amióta Ily elment. Rideg, vissza húzódó, nem közeledik felém, és most már én sem felé. Feladtam a próbálkozást, ha haza is látogatok akkor is kínosan kerüli a találkozást velem. Nem baj ott vannak a többiek.

Khart bácsi

Bár halálra idegesítem, és legtöbbször az a vége, hogy összeveszünk, vesztünk, de ő a mesterem és néha úgy érzem csak rá számíthatok egyedül. Ő húzott ki a bajból, mikor el hagytam a bolygómat. Nem ítélt el soha és mindig támogat. Nem kifejezetten csak mester és tanítvány kapcsolat van köztünk, annál sokkal több. Második apámként tekintek rá. Annak ellenére is, hogy valószínűleg ő is sejt valamit Ilyvel kapcsolatban.

T'orak

A T'orak klán szerte a galaxisban megtalálható. Ha nem is a leghíresebbek a galaxisban, azért van egy hírnevünk. Leginkább arról hírhedtek, hogy majdnem minden tagjuk erőérzékeny. Elég sok jedit adtak az idők során, ahogy a sötét oldalra is átestek néha a tagok. De alapjában véve szürkék, bár nem mindenki hivatalosan szürke jedi vagy képezték ki annak. Nekik az Erő csak egy képesség, amit használnak. A fiatalokat közösen képzik, minden tag a tudásának megfelelően. Megkapják az alapokat és általában a szülő dönti el, hogy ténylegesen kiképzik szürkének vagy átadják a Jedi Rendnek esetleg csak erőképességeket tanítanak neki. Viszont ha később megbukik vagy nem akarja folytatni a képzést vagy bármilyen más okból abba hagyja a képzést, a klán vissza fogadja minden hezitálás nélkül.
A klán több kisebb-nagyobb családból áll, akik különböző területen élnek és dolgoznak. Mivel  majdnem mindenki erőérzékeny gyakran állnak pilótának, jedinek, szürke jedinek, de vannak kereskedő, zsoldos, kutató vagy éppen vegyes családok. A klán családok nagyon összetartóak, ahogy maga a klán is. Segítik egymást ahogy tudják, és ha egy klán tag véletlenül más családhoz keveredik, feltétlen számíthat a támogatásukra.
Nincs közvetlen klán főnök vagy központi irányítás, azonban ha valami fontos esemény történik, minden egyes családnak van egy kinevezett kapcsolat tartója, és egy laza tanácsot alkotnak. Azonban már nagyon rég történt meg utoljára, hogy a „tanácsot” összehívták. Nem igazán rendelkeznek központi haderővel vagy jelentősebb vagyonnal sem, bár egyes családok ezekben kiemelkedőek. Leginkább a Köztársasághoz húznak, rengeteg megbízást kapnak tőlük, sok család dolgozik nekik, és csatlakoznak hivatalosan is hozzájuk. A szüleim is egy az ő fennhatóságuk alatt álló kutató telepen élnek és dolgoznak, ahogy mint említettem én is ott nőttem fel.

Különböző frakciók és én

Szóval mint legtöbb család és maga a klán is, így én is Köztársaság párti vagyok. A birodalmat nem támogatjuk, bár vannak pletykák a klánon belül, hogy vannak birodalmi területen is családjaink, akik aktívan támogatják azt, de ezt még senki sem tudta bizonyítani. Szóval alapjában véve jó fejek vagyunk.
Viszont sem én sem a klán nem tolerálja a sötét oldalt, legyen az bármilyen kasztból és fajból.(vagy csak szimplán a gonoszságot, persze, persze tudom az élet nem csak fekete és fehér, de érti mindenki, hogy miről hadoválok itt)  Ami érdekesebb, hogy számos tagunk képes sötét oldali képességeket használni, amit fölött csak vállat vonunk. Egy fegyvert használhatsz arra is, hogy életeket ments elven ugyebár, plusz szürkék vagyunk vagy mifene.
Szóval ez alapjában a helyzet, a többi, ó mit többi, a számtalan más frakcióval nem vagyok hadilábon(nem is ismerhettem mindet), hiszen közelebbi kapcsolatban nem állok velük. Igaz az utóbbi években szert tettem számos hasznos kapcsolatra, igaz egyik sem a felső körökben, de hasznosak.

A csapat

Jelenleg pár hónappal ezelőtt az a szabadúszó zsoldos/kalandor csapat ahová Kahrt beajánlott feloszlott. A tagok szét széledtek  mindenfelé, úgy hogy pár hónapja egyedül vagyok. Khart eltűnt valamerre, biztos valami küldetésen van, vagy fontos feladatot végez, hiszen ekkor lehetetlen elérni őt. Az utóbbi időben csak tébláboltam és kivettem egy kis szabad időt, persze bevállaltam egy-két könnyű munkát, mert a pénz mindig jól jön, de semmi eget rengető dolog nem történt mostanában velem.

Az Erő és én

Korábban beszéltem már arról, milyen is a viszonyunk az erővel. Úgy hogy ezt nem részletezem tovább. Ahogy a klánom, családom úgy én is inkább csak egy képességnek tekintem ezt. A fénykard nem igazán fekszik nekem, és nem is jutottam el odáig a képzésemben, hogy legyen egy sajátom, igazából mindig is az erőgépességekre koncentráltam. Igaz a formális képzésemet nem fejeztem be, lehet, hogy nem is fogom soha, de Khart sosem adja fel, hogy tovább képezzen ha éppen mindkettőnknek van erre ideje.

Titkok, célok

Mostanában lazábbra vettem a kutatást a testvérem után, nem adtam fel, ennyi év után sem a dolgot, de kezdek kifutni a nyomokból. Akkor ott van még az a tény is hogy a szüleim mit titkolnak, és ennek az egészhez köze is lehet annak a telepnek ahol felnőttem. Vajon amivel ott foglalkoznak, mi lehet? Lehet köze a dolgokhoz? Talán, mivel a mai napig nem tudtam semmi konkrét adathoz hozzájutni ez ügyben.  
Azt viszont, hogy felfedezzek egy új bolygót, életformát, ereklyét bármit hát kicsit elengedtem, persze az nem jelenti azt, hogy nem lehet rávenni ilyesfajta „kincsvadászatra”.
Ráadásul a klánban is van valami furcsaság, hisz hiába próbáltam más családoktól segítséget kérni furcsán visszautasítottak vagy nem tudtak érdemben a segítségemre lenni. A klánnak is köze lenne az egészhez, kezdek paranoiás lenni? Talán, ezért is kell néha egy kis szünet mielőtt teljesen becsavarodnék.Adatlap

Képességek:

Fénykardívás * 1pont (Shii Cho-alap szint)
Telekinézis *1pont
Receptív-Projektív telepátia *1pont
Erőrzékelés *1pont
Veszélyérzékelés *0pont(ösztönös)
Rövid idejű emlékezetnövelés *1pont

Szakértelmek

-Egy/kétszemélyes űrhajó vezetése
-Kisebb teherszállító hajóval is el boldogul
-Közelharci ismeretek
-Különböző lőfegyverek használata
-Alap elsősegély ismeretek
-Alap stratégai ismeretek

Felszerelés:

-Fénykard (jelenleg nincs neki)
-Kétkezes sugárpuska 1,5 pont
-Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)

Pontok
6,5 pont-elköltött
3,5 pont-maradt

Kredit
500kredit
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Alt'or T'orak Empty Re: Alt'or T'orak

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 16 Márc. 2020, 00:00

Természetesen elfogadva, ahogyan azt már mondtam korábban.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alt'or T'orak 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alt'or T'orak Empty Re: Alt'or T'orak

Témanyitás by Alt'or T'orak Szomb. 13 Jún. 2020, 15:38

Karakter neve: Altor T'orak
Kaland címe: Hidegháború 9. – A halott világ – Nyomokat keresve
Játékostárs(ak) neve(i): Edric Kane
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Terraria HQ
Záró reag:Terraria HQKaland tartalma:

Alt'or az Erő hívásának engedve Samorah felé vette az irányt, ahol leszállást követően, összefutott Edric és Max párosával. Akik, mint kiderült éppen oda tartottak ahova ő is. Így egy rögtönzött csapatot alkotva, a Terraria nevezetű cég egykori telephelyén találták magukat. A bolygó teljesen kipusztult volt, szó szerint semmilyen életforma nem maradt fenn. Az Erő is mintha elhagyta volna a bolygót. Menet közben rájöttek, hogy nem ők az egyetlenek a helyen. Először egy kígyó szerű lénybe botlottak majd egy sith nőbe és annak a halálosztagába.
Közben a rájuk támadó zavaros látomások is akadályozták őket. Alt'or pedig egyre mélyebbre zuhant a sötétségbe, mivel mindent figyelmen kívül hagyva, csak arra koncentrált, hogy találjon valami nyomot a húgával kapcsolatban. Amin a nő ármánykodásai nem segítettek.
Nem keveredtek harcba, csak beszélgetésbe a nővel, de így is amiket megtudtak, azok teljesen a padlóra küldték. A húga immár sith tanítványként folytatta tovább az életét. Ez annyira kiakasztotta, hogy majdnem elnyelte a sötét oldal, csak a látomások okozta fájdalom és az, hogy rájött el kell engednie a húgát, billentette vissza valamennyire. A látomásokból kiderült mi történt a bolygóval és hogy mi várható a közeljövőben. Semmi jó....


Bővítés:

Ahogy elhagytam a bolygót az első dolgom az volt, hogy felvegyem a kapcsolatot Jod-al, de ő biztonságban volt. Nem az első, első az, hogy rendet tettem a bennem dúló zűrzavarban. Sikerült ténylegesen visszatérnem, még ha ez, azzal is járt, hogy valamilyen szinten lemondtam a húgomról. Rá jöttem, hogy ha csak ennek szentelem az életem, annak nem lesz jó vége. Nem adtam fel végleg, de változtak a prioritások. Ha az Erő is úgy akarja, találkozni fogunk.
Egy rövid időt otthon töltöttem, fel vettem a kapcsolatot a Renddel, és elmondtam amire rájöttem. Az, hogy mit csinálnak az információval a szürkék, vagy hogy tudtak-e erről már rég, az az ő dolguk. Elmondtam a szüleimnek is, mit tudtam meg. Nem volt nagy családi dráma, de közelebb kerültünk egymáshoz. Ők sejtették, ezért is akartak ennyire távol tartani a húgomtól. Nehogy magával rántson engem is. Mondjuk ezzel csak az ellenkezőjét érték el. Nem volt nagy összeborulás és sírás, de közelebb kerültünk egymáshoz. Valamilyen szinten megértettem őket most már. Jod-t folyamatosan ellenőriztem, aminek az lett a vége, hogy az agyára mentem és a végén már inkább menekült előlem. Nem tehetek róla, kicsit túl védelmező típus vagyok, mellesleg Khart még mindig nincs sehol, így neki nem tudtam elmondani mi történt. Kideríteni se tudtam mi lehet vele, vagy merre van jelenleg.
A köztes időben, kisebb-nagyobb feladatokat végeztem, valamiből meg kell élni. Közben figyelemmel kísértem a holonetet is, ahol több személy is kiteregette mi is történt a bolygón. Érezni lehetett az egész galaxisban a paprikás hangulatot.
Szert tettem, pár új játék szerre is. A legfurcsábbak az erő-kesztyűim. Egy szimpla feladat során, ahol egy lezuhant köztárassági hajóból kellett adatokat lementenem, semmi extra, találtam két erőkristályt. Vagy ők találtak rám. Egy hívásnak engedelmeskedve, egy romra bukkantam, aminek a belsejében találtam rá a két kristályra. Amint haza értem, szinte még mindig transzban, elkezdtem építeni a fénykardot, legalábbis azt hittem az lesz. Otthon szinte mindent további alkatrészt megtaláltam, nem is figyeltem mi lesz a végeredménye, csak mikor már teljesen kész voltam. Egy-egy alkarra erősíthető, energia vetőkre hajazó, páncél lett az eredménye. Furcsálltam, de ahogy felvettem, minden a helyére kattant, mintha mindig is ilyet kellett volna viselnem. Tökéletesen illeszkedtek. Ahogy aktiváltam(csak erőre aktiválható), egy-egy narancssárga energia szablya jelent meg, maga az energia, még az alkaromat is körbe ölelte. Furcsa, de hozzá tudok szokni. Úgy érzem többre is képesek, de  nem volt sok időm gyakorlásra, Jod-t végül elrabolták. A látomás valóra vált, minden mozgásba lendült. Nem én fogom eldönteni az univerzum sorsát, de annyit megtehetek, hogy nem hagyom lemészárolni azokat az embereket....


Az aktuális kalandon 3 pontot és 15000 creditet kapott.

Adatlap

Képességek:

Fénykardívás * 1pont (Shii Cho-alap szint)
Telekinézis *1pont
Receptív-Projektív telepátia *1pont
Erőrzékelés *1pont
Veszélyérzékelés *0pont(ösztönös)
Rövid idejű emlékezetnövelés *1pont

Szakértelmek

-Egy/kétszemélyes űrhajó vezetése
-Kisebb teherszállító hajóval is el boldogul
-Közelharci ismeretek
-Különböző lőfegyverek használata
-Alap elsősegély ismeretek
-Alap stratégai ismeretek

Felszerelés:

-Fénykard(alkarra szerelhető leginkább egy lézervetőre emlékeztető eszköz, ami képes egy-egy narancssárga "fénykardot" létrehozni) Lásd képek-5 pont
Képek:
-Kétkezes sugárpuska 1,5 pont
-Komlink (ingyenes)
- HoloProjector (ingyenes)
- Datapad (ingyenes)
-3 db fénygránát-150 kredit
-3 db repesz gránát-150 kredit
-3 db kábító gránát-150 kredit
-3 db füst gránát-150 kredit
-egykezes sugárpisztoly-1 pont
Pontok
7,5 pont-elköltött
5,5 pont-maradt

Kredit
19400 kredit

//Remélem jól lőttem be az árat a speckó fénykardnak/fegyvernek, de ha nem elég a fedezet akkor lehúzom, vagy nem lehetséges//


A hozzászólást Alt'or T'orak összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 14 Jún. 2020, 10:06-kor.
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Alt'or T'orak Empty Re: Alt'or T'orak

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 14 Jún. 2020, 00:00

A bővítés elfogadva.
A fegyver árát egyelőre kérlek húzd le, az majd később lesz meghatározva, és ahogyan kértelek, akkor majd egy műhely munkának írd meg. Köszi! Smile

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alt'or T'orak 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alt'or T'orak Empty Re: Alt'or T'orak

Témanyitás by Alt'or T'orak Hétf. 16 Nov. 2020, 12:38

Karekter neve: Alt'or T'orak
Kaland címe: Hidegháború 10.  - A lángmadár – A sorso fonala
Játékos társak: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry
Kalandmester: Rhyssa Edaara Quillan
Kezdő reag: Aréna
Záró reag: Aréna

Kaland tartalma:

Miután a mestere párját végül mégis elrabolták, akármennyire is szemmel tartotta, és a látomások beteljesülni látszottak, úgy döntött, hogy a túszok kiszabadítására indul. A helyszín Eshal, ahol szinte a galaxis összes nagyobb csoportja megjelent, ki-ki a saját céljait követve. Általa soha nem látott összecsapásnak lehetett tanúja.
Szerencsére csak tanúja, mivel a cél állomás a bolygón lévő aréna volt. Sikeresen leszállt, ott találkozott Miin-nel akivel össze fogva elindultak kiszabadítani a túszokat.
Nem jutottak túl messzire, némi bénázás, gránát és Miin sárkánnyá alakulása után egy börtönben ébredtek. Ahonnan Fiwi lezuhanása után ki is jutottak.
Innen már nem sok kellett és meg is találták a túszokat és sikerült a fogva tartókat lefegyverezni, vagy össze passzírozni.
Ekkor azonban megjelent a Főnix, és mindenki lefagyott. Senki sem tudta levenni a szemét róla, miközben mindenki a belőle áradó töménytelen mennyiségű energiának, erőnek feszült. Aztán eltűnt amilyen hirtelen megjelent. Majd egy robbanás és eszmélet vesztés.


Bővítés:

A robbanás után azon a hajón ébredtem, amivel az Eshalra érkeztem. Épségben, viszont sajgó tagokkal és fejjel. Jod is ott volt, illetve a túszok egy része. Az alkalmi társaim a saját hajóikon, vagy máshol, de épségben voltak. Hogy ezután mi lesz?
Jó dolgok biztos nem. Ahogy meg szűntek a harcok, minden frakció visszavonult, elhagyta a bolygót. A Lángmadár elpusztult ugyan, de hogy hogyan és miért, mi történt pontosan, nekem gőzöm sincs. Egy a lényeg túléltük. Ezt. Mert ami utána következett, szinte rá azonnal, azt még túl kell vészelnünk.
A Végtelen Birodalom, a határ leomlása után rögtön támadásba lendült, kihasítva egy jókora szeletet az ismert galaxisból, plusz a Fekete Birodalom is megalakult.
Egy rég elfeledett civilizáció háborút indított, egy új kevésbé veszélyes frakció megalakult, ennyi elég is volt a zűrzavarhoz.
A rakaták térhódítása az első időkben ijesztő volt, de végül megtorpanni látszott a front legalábbis egyelőre.
Nem nagyon harcoltam a front vonalon, az utóbbi három hónapban, a háttérben tevékenykedtem a klánomnak segítve teljesíteni a vállalt megbízásaikat. Utánpótlást szállítva, mentő egységeknek segítve, kíséretet biztosítottunk civileknek, esetleg egy-egy elterelő akciót végrehajtva. Próbáltam fejleszteni magam, de nem nagyon jött össze. Pedig rám fért volna, tekintve az Arénában nyújtott teljesítményemet. A mesteremet azóta háromszor ha láttam, és az önfejlesztés nekem nem nagyon ment. Szóval így mulattam az időt, kerülve a birodalmiakkal való együttműködést amennyire csak lehetett. Ki gondolta volna, hogy kénytelen leszünk szövetséget kötni velük valaha. Lám eljött ennek is az ideje. Nem mintha baromira örülnék neki, próbáltam is rendesen kerülni a velük való együttműködés lehetőségét amikor csak lehetett. Túl régóta feszültünk egymásnak és túl sok az ellentét ahhoz, hogy egyik napról a másikra teljes mértékű szövetségesek lehessünk. Nem bízzok bennük na.
Szóval így múlattam az időt, amíg tudomásomra nem jutott, hogy expedíciók indulnak a sorompón túlra most hogy megszűnt az akadály és a front is megszilárdulni látszik. Irány az ismeretlen!


Kaland jutalom: 2 pont és 10.000 credit

Adatlap

Képességek:
Fénykardvívás*1 pont (Shii Cho-alap szint)
Telekinézis*1 pont
Receptív-Projektív telepátia*1 pont
Erőérzékelés*1 pont
Veszélyérzékelés*0 pont (ösztönös)
Rövid idejű emlékezetnövelés*1 pont

Szakértelmek
-Egy/kétszemélyes űrhajó vezetése
-Kisebb teherszállító hajóval is el boldogul
-Közelharci ismeretek
-Különböző lőfegyverek használata
-Alap elsősegély ismeretek
-Alap stratégiai ismeretek

Felszerelés
-Kétkezes sugárpuska 1,5 pont
-Komlink (ingyenes)
-HoloProjector (ingyenes)
-Datapad (ingyenes)
-3 db fénygránát -150 credit
-3 db kábító gránát -150 credit
-3 db füst gránát – 150 credit
-Eykezes sugárpisztoly – 1 pont

Pontok
7,5 pont elköltött
7,5 pont maradt

Credit
29400
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Alt'or T'orak Empty Re: Alt'or T'orak

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 17 Nov. 2020, 00:02

Elfogadva.

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Alt'or T'orak 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Alt'or T'orak Empty Re: Alt'or T'orak

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.