Az aréna

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Az aréna Empty Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 29 Jún. 2020, 09:19

Egy korábbi hatalmas aréna a bolygón található egyik rom városban.
Az aréna Xu8Akp2

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 30 Jún. 2020, 00:00Hidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 4. (szombat)
Az aréna TmbbAs2

Az aréna CGbKTYp

Videón itt nézhető meg a kaland felvezető!
(zenével+mozgó szöveggel, ugyanaz, mint a képen)
Az aréna UEllTx3

Az aréna CGbKTYp

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Prológus:
A végjáték elérkezett, mostanra minden Erőhasználó és Erőérzékeny is minden nap a Lángmadárral álmodott. De még azok is, akiknek nem volt köze az Erőhöz. Mostanra mindenki érezte azt, amiről a korábbi látomások, holonetes hírek szóltak. Mindenki tudta, hogy az Eshal-on történni fog valami. Mondani sem kell, hogy a korábbi – történelmi és legendákban szereplő – adatok miatt elég nagy pánik és félelem uralkodott a Csillagködben. A korábbi egyensúly az Erőben megbomlott és a sötétség felé határolódott a teljes Csillagködben. A világos oldaliak érzékét és képességeit erősen csökkentve.

A Jedik pedig továbbra sem tettek semmit, a Köztársaság bezárkózott, mindent teljes mértékben a Birodalomra hagyott. A Huttok féltve a saját üzletüket felajánlották a segítségüket és zsoldosaikat a Birodalomnak. A Chiss-ek és a Mandaloriaik természetesen segítettek, hiszen szövetségesek voltak. Az Örök Birodalom is szövetségre lépett ezen ügyben a Sith Birodalommal. Az FRK fele droidokat küldött és segített, akik a Birodalom felé hajlottak, a másik fele bezárkózott a Köztársasággal együtt.

Ezeket nem nézve is rengeteg dolog történt, hogy legalább azt a részt el lehessen kerülni, hogy Rhand visszatér – már akit érdekelt – mert több Erőhasználó szerint az Erőlátomások nyomán az áldozás sem kell a Lángmadár ébredéséhez, az csak az egykori Sötét Nagyúr visszatéréséhez kell. A Birodalom többségét nem érdekelte Lord Rhand ügye, bár voltak, akiket igen, hiszen a túlvilágról/Netherworld-ről is elég hatalmat gyűjtött össze az élők világában, hogy befolyásolni tudja Csillagködöt ilyen szinten. Mi lenne, ha itt lenne?

Már csak ezek miatt is elég sokan voltak – pont a Birodalom nem, ők nem aggódtak – akik végre eltörölték volna a Köztársaság Végzetét és a Rhand Varázslóit a föld színéről. Mire a hajók és a flották megérkeztek a Kessel rendszerbe, ugyanis az Eshal ennek a rendszernek a bolygója volt az egész rendszer igencsak túlzsúfolt volt. elég nehéz volt manőverezni és a feketelyukat körülölelő kis csillagködön is át kellett mindenkinek verekednie magát. egyenesen oda nem lehetett beugrani a hiperűrből, túlságosan veszélyes volt.

Bent pedig a gravitációs hullámok, törmelékek és minden más ilyen gondokat okozott. A Birodalom mind a tizenhárom darab szuper-csillagrombolója jelen volt, ilyen soha sem fordult elő korábban. Ezeken felül minden más frakció is a flottája javát hozta el ide, ahogyan a KV is, amik között ott Kessel Run réme, az ionágyúval felszerelt hatalmas hadihajó, ami számtalan Csillagromboló elpusztításáért volt felelős már. Eddig nem lehetett tudni, hogy kié a hajó, most már kétség sem férhetett hozzá, hogy kinek a zászlóalja alá tartozik.

Az űrben kialakult gigászi csata közben – amekkorát Rhen Var óta nem látott senki – a kisebb hajóknak, kompoknak elég könnyű volt a felszínre jutni, mert az űrben a nagy hajók és vadászrajok vívtak brutális háborút egymással. Éppen emiatt mindenki könnyedén le tudott szállni a bolygón, már akinek le kellett és nem ott volt már eredetileg is…Nem csupán ezek a dolgok történtek, még volt néhány apró fontos kis esemény, amik idevezették a különböző személyeket. Mint amikor Xeth-nek meg kellett győznie Keth-t, hogy muszáj a császár parancsára az Eshal-ra menni, a két férfinak pedig még a feleségüket i meg kellett győzniük, hogy nem, rhys nem akar velük menni az Eshal-ra, hanem marad a hátsóján biztonságban. Ami a Dromund Kaas-i császári börtönt jelentette, hogy biztonságban tudják. Szerencsére végül a Hármak is jelezték, hogy vigyáznának a nőre, így Rhys a Malachor V-re ment és a két férfi onnan ment az Eshal-ra.

A másik roppant kellemetlen és talán kényelmetlen, hogy Morwen mit sem törődve a Tanács maradékának döntésével elutazott az Eshal-ra. Nem tehetett mást annak fényében, hogy a Kv elrabolta Parsha mestert is, ahogyan az a látomásokban volt. Morwen tettét Nemic Rix, Kes’vora és Su mesterek fedezték, hogy a tanácsbeli társukat fedezzék és alibit biztosítsanak neki. A nő már akkor érkezett meg, amikor a csata tartott az űrben. Morwen is megjárta Rhen Var-t, ahogyan ott volt Mandalore ostrománál is, de ekkora csatát még életében nem látott.

Sikeresen lejutott a bolygóra és ott nem volt túl nehéz megtalálnia azt, hogy merre is található a Sötét Tanács, a Császár és a kompániája. A nő elfogatta magát a Birodalmiakkal, akik révén Avenay a Jedi Tanács egyik tagja volt a rituáléra készülő kompánia elé vitték. Éppen a császár beszélt valamiről, amibe a nő – bármiféle félelem nélkül – vágott bele.

- De van, akit feltudnak áldozni, ostobaság azt hinni, hogy nem – mondta, a nő szavaira Xeth és Keth fordultak meg azonnal. - Megnyugodhatnak, nem ő. Parsha mester az… őt készülnek feláldozni, míg minden más elrabolt személyt le fognak mészárolni.

- Az nem a mi ügyünk Avenay mester és már nem is a magáé. Ön jelen pillanatban a Birodalom fogja és ennek fényében örülnék annak, ha kivenné a részét a rituáléból, ha még kitart amellett, hogy meg akarja menteni a Csillagködöt – mondta a császár a nőnek.

Ezalatt valahol a bolygón, ahol a tényleges áldozás kezdődik meg hamarosan a korábban a látomásokban is látott kamaszkorúnak tűnő fiatal lány álldogált a félhomályban, nem is olyan messze tőle egy a húszas évei elején járó nő állt és a lányt figyelte, aki éppen az áldozást készítette elő. A teremben megannyian voltak csuhákban, térdeltek az oltár körül, vagy éppen a félhomályba. A fiatal lány végül odafordult a sárga ruhában levő vörös hajú aranyszemű nőhöz.

- Mi itt tudjuk a dolgunkat, te is menj és készülj a sajátodra. Amint feltámad a Lángmadár, téged kell megtalálnia és neked kell az egyedüli gazdatestnek lenned! – mondta. A másik nő erre meghajolt és távozott…A bolygóra elég könnyű volt lejutni, ott pedig a korábban a látomásban is látott égkép fogadta a megérkezőket. Miin-t, Alt’or-t és Fiwi-t az egyik fenti hajóról erre a pontra irányították, mert a beazonosítás alapján itt a helyi arénában kellett lennie a foglyoknak, akiket a Köztársaság Végzete és a Rhand Varázslói közös erővel raboltak el. A környék, ahol az aréna volt, nem volt épp a legkellemesebb. Hatalmas sziklák voltak errefelé, amik a magasba törtek. Ezen sziklákon voltak különböző épületek.

Az épületek az adott szikla teljes egészét elfoglalták, utána pedig rögtön mélység következett, legalább 200-300 méter mély hasadékok. Lent elég sötét volt, így nem nagyon lehetett lelátni, de szkennerekkel megállítható volt, hogy odalent volt növényvilág és elég hely ahhoz, hogy a gépeket le lehessen tenni. Fent a sziklákat pedig helyenként híd is összekötötte. A hely természetes volt, direkt építkeztek korábban felülre, nem később omlott le a hely és tette ilyenné a környéket.

Ami még látszott és a szkennelés is megmondta, hogy az épületek nem biztos, hogy elbírnák azt, hogyha a hajóval, vagy siklókkal/kompokkal rájuk szállnának, de az legalább segítség volt, hogy a sziklákon belül volt lépcső, lépcsőház és még lift is. Az ugyan kétséges volt, hogy működnek-e, de legalább biztosan volt feljutási lehetőség az épületekbe. A három – vagy attól függően, hogy ki kivel érkezik – hajó nagyjából egyszerre érkezett meg a területre, egyelőre rajtuk kívül semmilyen ellenséges, vagy baráti mozgás nem volt a környéken, a szkennerek nem mutattak semmi ilyesmit.

Ami pedig a landolást illette, vagy azt, hogy miként jutnak az arénához, azt ettől a pillanattól kezdve nekik kellett megoldani…

Az aréna CGbKTYp

Felszereléslistát, mint mindig írjatok. Én pedig a kör végén fogok írni, mint általában.
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
Az aréna RhO8edL

Az aréna R1bh4JM

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/rhO8edL.png[/img]</center>
Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/R1bh4JM.png[/img]</center>
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Pént. 03 Júl. 2020, 18:24

Az aréna R1bh4JM


Egy, már így is hatalmas adrenalin lökettel a testemben, készülünk a leszálláshoz. Meglepően könnyen le tudtunk jutni a bolygóra, míg fenn dúlt, valószínűleg a korszak egyik legnagyobb csatája. A bolygón ugyan az a látkép fogad, mint amit a látomásokban láttam. Ha így folytatódik, minden valóra fog válni. Döntenem kellett, és a mentőakció mellett tettem le a voskom. Fiatalabb koromban - nem mintha olyan vén lennék - valószínűleg izgatott lennék és belevetném magam a harcba. De most csak egy kellemetlen gyomor szorító érzésem van.
-Hova? Lehető legközelebb az arénához, az épületek felejtősek, valahogy majd csak feljutok....-
Válaszolok a klántársamnak a leszállást feszegető feszült kérdésre. A sziklákon leszállni nettó butaság lenne, így csak azok tövében gondolkodok. Ott biztonságosabb.
-Helyes....hogy miért örülök? Mert még nem lőttek szitává minket, és van egy olyan érzésem, hogy nem én egyedül akarom megtámadni azt az arénát....-
Több hajó is leszálláshoz készül, és ha helyes a megérzésem, ők is azért jöttek amiért én. Túsz szabadítás. Közben megpróbálom szkennelni vagy bármiféle információt találni, hogy lehetne, a leggyorsabban megközelíteni az arénát. A környéken egyenlőre senki nincs, legalábbis egyenlőre. Talán feltudok jutni, az egyik lifttel vagy lépcsőn. De mindent szépen sorjában. Ahogy leszálltunk, azonnal elindulok, nem kell készülődnöm már menet készen szálltam fel. De van egy olyan érzésem, még több tűzerő elfért volna. Lehet mozogni nem tudnék....ezen a béna poénon elrötyögök magamban, de ez sem segít eltüntetni a feszültséget. Indulás....A hajó itt fog várni, amíg csak tud, vagy nem kérek mást a pilótától. Fel pillantok az égre, remélem a klán bírja még odafenn.


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Pént. 03 Júl. 2020, 19:02Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:
”Felszerelés”:


Xorannal eltöltött idő után az egyedüli jó hír az volt, hogy csak zúzódásokkal vagyok teli, és egyik se fáj már. A rossz az egészben, hogy ugyan ez fog rám várni eme kis kiruccanás után is, vagy még keményebb. Eléggé a fejébe vette, hogy mostantól nincs kifogás és alaposan fel fog készíteni az életre, ami nem hangzik rosszul, meg jónak is tűnhet, ha nem a katona beszélne belőle ismét.
Útközben volt időm merengeni a látomásokon, a közelmúlt eseményein, azon, hogy mi lehet, és vajon mi lesz. Persze a számtalan zúzódás és seb emlékeztetett a leckére amit kaptam, és a gondolatra, mintha a nyakam is megfájdult volna. Kemény lecke volt. Tyrr nem bántott, Xoran megtette, hogy bemutassa mit is kapnék, és ez is csak ízelítő volt, közel se olyan, amit akkor kapnék, ha valaki befog rabszolgának.
Tudtam, hogy ahova tartok, az nem épp biztonságos, ráadásul könnyen rá is fázhatok több szempontból is. Egyrészt a Köztársaság Végzete és a Rhand Varázslói, másrészt ott lesz a Birodalom is, és nem kis számban. Ennek fényében azért érdemes lett volna nem időzni itt túl sokat.
Ugyan akkor segíteni akartam ahogy tudok, hogy ha lehet minél többeket ki lehessen menteni, és minél kevesebb áldozat legyen azok között akiket elraboltak. Ezért is jöttem el, igaz egyedül újfent, de ha más nem akkor talán így besurranni könnyebb lesz.

Miután megérkeztem, akkor egy elég nagy csata képe bontakozott ki előttem. Ha maga a hely nem lett volna alapból is veszélyes, akkor ez még jobban azzá tette, de egyenlőre el voltak egymással a nagyobb hajók és vadászaik, így a bolygó felé vehettem az utam, ahova kaptam némi infót is, hogy merre kéne mennem. Figyeltem, hogy még látok e mást is arrafelé tartani, és ha igen, akkor kik érkeznek. Közben a hajó szkennereivel felmértem a helyet ahova a tippet kaptam. Volt pár lehetőség oda jutni, mint mondjuk simán fel repülni és megoldva a probléma, de ha nem ennyire látványosan akartam megoldani a dolgot, akkor belül is volt lehetőség, csak kérdéses, hogy milyen állapotban is lehetettek eme lehetőségek. akár beomlott is lehetett az egész, vagy hiányos, és ott már nem volt rá lehetőség, hogy szárnyra kapjak, legalábbis problémásabb, annyi biztos.

Végül lent a sziklák tövében landoltam a hajómmal, és felkapva a felszerelésemet indultam a rámpához, miközben ellenőriztem a pisztolyomat. Reméltem, hogy most nem lesz néhány golyó álló ivadék, mint legutóbb, és azért bíztam abban is, hogy lesz olyan is itt, aki jobban tud lőni, mint én, de ez majd kiderül akkor. Egyenlőre a hajó érzékelő alapján nem volt senki a közelben, így kiszálltam és figyeltem, hogy kik azok akik érkeztek. A csukjám felhúztam és igazgattam a kesztyűimet, mielőtt a felszerelésemet is átnéztem még egyszer, mielőtt becsuktam volna a hajó rámpáját.
Ezután köszöntöm az ott lévőket, akik már kiszálltak.Az aréna Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 04 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Fiwi is megérkezett a rendszerbe, ahol hatalmas harcok fogadták, szerencsére megtudta kerülni mindezt és olyan helyre menni, ahol nem támadták meg, és így be is ért a bolygó légkörébe. A megkapott koordináták felé haladt, a környék nem volt éppen olyan, aminek örült. A látvány, amit már a Samorah bolygón látott látomásként most itt megelevenedett az orra előtt. Kirázta a hideg a látványtól, ahogyan attól is, hogy mi fogadta itt. Az aréna megvolt, amit feltehetőleg láttak, de nem tudhatta pontosan, hiszen csak a belsejét látták, a külsejét nem, de ez is fedett volt, így remélhette, hogy tényleg ez az a hely. Leszállni nem lehetett a látottak alapján, ahhoz lent a völgyben, vagyis inkább a kiálló sziklák lábánál kellett volna landolni, ahonnan mire feljut, már ha feljut egy év lett volna. amíg körözött a környék felett, vagyis igyekezett körözni, mert remélte, hogy nem fognak rálőni, rájuk lőni, addig is gondolkodott, hogy mit kellene tenni, mit lehetne tenni. Roppant sajnálatos módon azonban csak egyetlen egy dolog jutott az eszébe.
- Az Erő essen belé! – morogta az orra alá.
Nem a feladattal volt baja, mert szerette a kihívásokat és részben adrenalin függő volt, de ezt még ő is kissé őrültségnek tartotta. Nem tudta, hogy a két droidja mennyire lesz képes vezetni a hajót ehhez úgy, hogy ne zuhanjon le. A szelet sem ártott volna tudni. Fiwi felsóhajtott. A hajóval igyekezett az egyik olyan szikla tetejéhez manőverezni, ahol kellően nagy tér volt és a hajója is le tudott ereszkedni pár méternyire a talajtól. Ezt még igyekszik ő kivitelezni, ha sikerül, akkor utasítja a droidokat, hogy tartsák ezt a pozíciót, mert ő kiugrik, utána keressenek egy landoló helyet addig, amíg nem szól nekik, hogy jöhetnek érte. Szóval, ha sikerült kiválasztani a megfelelő szikla csúcsot és a rámpa is kinyílt, akkor kinyúlt az Erőbe és annak a segítségével próbál kiugrani, és tompítani az esésén, hogy ne sérüljön meg túlságosan és igyekszik körülnézni.
Ha azonban nem tud ilyesmivel élni, akkor marad, hogy valamelyik szikla tövében keres leszállóhelyet magának és ott próbál landolni.

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 8. (szerda)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:05 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Miin és Alt’or is úgy döntöttek, hogy leszállnak a sziklák tövéhez és onnan mennek fel. Közben láthatták, hogy volt egy harmadik hajó is, de annak esze ágában sem volt landolni, hanem az egyik tetőn levő épületegyütteshez manőverezett. Többet már nem lehetett látni a landolás miatt. Alt’or számára megígérte a klán társa, hogy marad és megvárja, amíg visszaérkezik. Így ő és Miin is kiszállhattak. A szkennelés a korábban látott eredményt hozta, azaz voltak lépcsőházak és liftek a sziklákon belül, amik megkönnyítették a feljutást.

Amennyiben élőlények felderítése céljából ment mindez, akkor állatokat és madarakat lehetett észlelni, humanoid létformák, vagy nagyobb személyek, élőlények csupán az aréna belsejében voltak. azokból pedig több tucat is volt, a korábbi látomás alapján, amit a Samorah bolygón látott Alt’or ez stimmelt is. A kiszállás után az ősz hajú férfi és a zöldbőrű nő találkozott, mert mind a ketten ugyanoda mentek annak a lépcsőházába, vagyis ajtóhoz, ami az arénához vezetett. Közben láthatták, hogy a harmadik hajó is, amit láttak odafent nem messze landolt itt lent, ám abból senki sem szállt ki.

Az ajtó egy egyszerű szabvány bárhol megtalálható fémajtó volt, ami mellett oldalt egy panel is volt, ami a nyitásért, zárásért, illetve az ajtó lezárásáért, vagy épp benti részre való üzenetküldésre szolgált. Ahogyan közelebb értek, láthatták, hogy ez nem volt túl régi, működött és a szabvány feliratok voltak rajta aurebesh betűkkel, azaz galaktikus standard nyelven. Bárki is építette az jócskán a bolygó eredeti lakóinak eltűnése után volt, mert viszonylag modern – maximum pár száz éves – dologról volt szó, ami működött is.

Fiwi első dolga az volt, hogy olyan helyet keressen, ahova tökéletesen ki tud ugrani. Szerencsére talált egy ilyet, az egyik „platform” ugyanis olyan volt a szikla tetején, hogy a széleken ugyan házak voltak, de középen egy nagyobb tér volt. egykor ott is épületek állhattak, de mostanra csak az alapjaik voltak meg, így bőven volt arra hely, amit a nő ki akart vitelezni. Odafelé ő maga vezette a gépet, amit megtudott tenni, majd K-2SO és Cutie innen vették az irányítást.

A szél ugyan elég erős volt, de mivel csak pár méter választotta el a földtől, így Fiwi ki tudott ugrani és leérkezni az elég sima talajra az Erő segítségével, így meg sem sérült. Amint leért láthatta, hogy egyelőre egyedül volt, olyan negyven-hatvan méterre előtte pedig itt volt a híd, amin keresztül el lehetett jutni arra a tetőre, sziklára, amelyiken az aréna is volt. innen, hogy ott volt-e ellenség, vagy hasonló nem lehetett látni. A Nagoon Fénye feltudott szállni és nem is olyan messze az érintett szikla lábánál.

Az aréna CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Kedd 07 Júl. 2020, 12:51

Az aréna R1bh4JM


Valaki úgy tűnik a gyorsabb megoldást választotta, és valószínűleg egy ugrással próbálja lerövidíteni a felfelé vezető utat. Ami úgy tűnik sikerült is neki, a másik hajóból pedig egy nő száll ki, aki üdvözli is, mihelyst közelébe érek. A kezemben az újonnan szerzett pisztolyom van, ha lépcsőzni vagy mászni kell, ezzel sokkal mozgékonyabb vagyok. A két oldalamon a gránátok, a hátamon pedig a puskám. Lehet túl toltam a dolgot. Mindegy. Egyenlőre csak biccentek a nőnek, és legközelebbi ajtó felé veszem az irányt. Menet közben szólítom meg.
-Alt'or....-Mutatkozok be röviden. Nem érzek rossz szándékot felőle, és ha mégis, majd menet közben kiderül.-...nem észleltünk a közelben ellenséget, mindenki az arénában van, legalábbis az érzékelők szerint. Mehetünk?-
Mutatok az ajtóra, túl feszült vagyok most az udvariassági körökhöz. Az ajtó felé lépek, és készen arra, hogy kinyissam, próbálva kicsit a mellette lévő falhoz lapulni, fedezékként. Nem lehet tudni, hogy mit nem érzékeltek a szkennerek. Közben próbálok még jobban ráhangolódni az Erőre, kiterjeszteni az érzékelésemet, amennyire csak képes vagyok. Ha készen az alkalmi társam, ha nem megpróbálom kinyitni az ajtót...


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Kedd 07 Júl. 2020, 18:21Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:
”Felszerelés”:


Az ősz hajú férfira pillantottam, majd az ajtóra, ami felé megindultam utána, hogy ne maradjak nagyon le a férfitól, aki eléggé egyszerűen mutatkozott be és hozta tudomásomra a tényeket. Hát nem volt túl bőbeszédű, de jelenleg én se voltam nagyon az.
- Miin – mutatkoztam be röviden csendesen, és kicsit megigazgattam a ruhámat, de nem úgy, mint aki takargatni akarja a zúzódásait, majd felnéztem a tetejére a sziklának. Lehet jobb lett volna, ha valaki velem jön pilótának és akkor ugrottam volna én is ott fent, de annyi baj legyen, egy kis lépcsőzésbe még nem halt bele senki… vagy legalábbis nem olyan gyakran, ezért le néztem a fém ajtóra.
- Igen, mehetünk – bólintottam, miközben a hangom továbbra is csendes maradt, majd az ajtóhoz mentem. Ha kinyílik a férfinak, akkor nyert ügyünk van, de azért én se álltam meg előtte, hanem a másik oldalt a falnál, hogy ha a szenzorok tévedtek volna, és lenne mögötte valaki annak ne legyek én se nyílt célpont, bár lehetett nem élő veszély forrás is mögötte, ha számítottak hívatlan vendégekre. A pisztolyomért nyúltam, de még nem húztam elő, csak a tokjában tartottam, kezemmel a markolaton, hogy ha kell, akkor elő tudjam húzni, de ha nem, akkor meg még minek. A lépcsőzésben nem fog segíteni.
Ha az ajtó kinyílik akkor óvatosan be pillantok, hogy látok e valamit arról az oldalról, ha nem, akkor jó, ha igen, akkor csendesen mutogatok, hogy ott van valami. Xoran mutatott egy-két ilyen dolgot… ohh a fenéket, egy rakatot, csak annyira lekötött a bolygó élő világa ehelyett… Szóval annyira nem figyeltem, de úgy egy-két alap meg van.
Szóval ha nem látok semmit és a férfi se, akkor lehet megindulni felfelé, bár nem ész nélkül berohanva, hanem körbe nézve, mert lehet akár csapda is a padlón, falon, plafonon, és kitudja mivel vannak, felszerelve. Emellett azért a férfit előre engedem, mert jó eséllyel ő egy kicsit jobb a fegyverekkel, mint én.
Ha viszont van valami probléma bent, vagy az ajtó nem nyílik akkor más terv kell, mint mondjuk, ha az ajtó nem engedelmeskedik, akkor kicsit erővel feszegetni, csak megadja magát a mechanika, ha bele tudok kapaszkodni és félre húzni, vagy keresni valami másik bejáratot, mint mondjuk valami szellőzőt, vagy valamit ami bevezet és talán akkor bentről nyitható is. A lényeg, hogy bejussunk, majd megindulhassunk az aréna felé lehetőleg egy darabban.Az aréna Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 08 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:05 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Fiwi veszélyes terve végül sikerrel járt és megérkezett arra a részre, amit kinézett magának. Közben látta, hogy a másik két hajó leereszkedett a lenti részre. Mondjuk nem csodálkozott azon, hogy nem próbáltak meg úgy feljutni, mint ő. Ha nem lett volna kissé adrenalin függő, akkor ő sem próbálta volna meg. azt elégedetten nyugtázta, hogy a két droid is elindult lefelé azok után, hogy ő földet ért. Azonnal felmérte a terepet, érezte a szelet, ami azért annyira nem volt erős. Kellemetlen lett volna, ha lesodorja innen. Lehet, hogy kellett volna egy hátirakétát szereznie az ilyen alkalmakra? Mondjuk azért titkon remélte azt is, hogy nem sűrűn lesz több ilyen alkalom, mint ez a mostani. Igyekezett körülnézni, elsőre azt látta, hogy senki sem volt itt, azért a kézi szkennerét is igyekezett aktiválni és megnézni azon, hogy tényleg így van-e, vagy téved. Amennyiben mégiscsak lennének mások a közelben, akkor próbál észrevételenül haladni, ha nem, akkor biztosabb léptekkel, legalább is ami a hidat illeti. Amikor oda érkezik, akkor próbálja felmérni a helyet jobban, hogy miként lehetne átmenni rajta, kellően stabilnak tűnik-e, a másik oldalon, ahol az Aréna van rá lehet-e látni a hídra. Az Erőre! A világért sem szerette volna azt, hogy félúton lelövik, amíg próbál átmenni. Azonban, ahogyan megállt nem messze a hídtól és próbálta felmérni a terepet, nem érzékelt senkit sem kívül. Még az aréna sem volt kifejezetten olyan, hogy kívül bárhol meg lehetett volna lapulni. Az egész sziklafalat beépülte a hely. Ez most neki nagyon jól jött, amennyire látta a híd után pár méter út jött és azok után következett a bejárat, ami láthatóan zárva volt. A híd nagyon hosszúnak tűnt, nem nagyon akart úgy elindulni, hogy nem volt benne biztos, hogy élve átjut. Szóval egyelőre még vizsgálódik és nézelődik, aztán ha majd úgy ítéli meg, hogy minden biztonságos és nem lesz kellemetlen sugallata sem az Erőnek, akkor fog elindulni. És már most megfogadta, hogy valóban szüksége lesz  egy háti rakétára, hogyha ez túléli és nem omlik össze az ismert világuk a Lángmadár ébredése után.

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 12. (vasárnap)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:10 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


A páros találkozott nagyjából félúton és be is mutatkozott egymásnak Miin ebben az alakban nem volt felismerhető, így nem lehetett túl meglepő az sem, hogyha Alt’or a külseje alapján nem tudta, hogy ki. Az majd más kérdés, hogy névről megismeri-e a Csillagköd egyik leghíresebb személyét – onnan híres, hogy egyike volt azoknak, akik a Fellegvár Csillagával jöttek, nem is beszélve arról, hogy a írónő. Mind a ketten minden gond nélkül megérkezhettek az ajtóhoz, amit Alt’or meg is próbál kinyitni.

Közben próbált a férfi ráhangolódni az Erőre is. valószínűleg nem volt túl meglepő, ha meglehetősen sötét szürke, már-már sötét oldali volt. bár ez igaz volt a teljes csillagködre is az utóbbi hónapokban. Hihetetlen erős félelmet, rettegést, fájdalmat érezhetett az Erőben és azon keresztül. Azt, hogy honnan eredt a „gócpont” nagyon találgatni sem kellett, érzés nélkül is megmondható volt, hogy ez az Aréna volt. Ami pedig az ajtót illette az nem kért kódot, így könnyedén kitudta nyitni Alt’or.

Ezek után Miin volt az, aki elindult, felhasználva azt a tudást, amit a vőlegényétől szerzett – vagyi amit a férfi nem túl finoman tanított meg neki az elmúlt hónapokban. Szerencsére azonban semmitől sem kellett tartani itt, ugyanis nem látszott senki sem, és hangok sem utaltak arra, hogy bárki lett volna itt lent. Ha valaki Erővel is ellenőrzi ugyanezt, akkor az eredmény ugyanaz, sehol senki. Odabent egy hagyományos, teljesen standard folyosó fogadta a párost, ami úgy húsz-harminc méter mélyen vezetett előrefelé.

Itt ezen táv után + alakban ágazott el, azaz három irányba is lehetett menni. jobbra és balra egy-egy turbólift látszott, előre felé pedig egy lépcsőház, keskeny lépcsővel csiga alakban haladva felfelé a közel két-háromszáz métert, ami a legfelső szinthez vezetett. Ami még azonnal látszott, hogy beléptek – hacsak nem történt meg korábban az Erővel való ellenőrzés – hogy itt lent nem volt senki, és energia is volt az épületben, mert a liftek láthatóan működtek, ahogyan a fények is világítottak a folyosón.

Az aréna CGbKTYp

Fiwi mesélői részét a saját reagjában ejtem meg, amíg nem találkozik veletek, így kényelmesebb nekem Smile
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Szomb. 11 Júl. 2020, 16:50

Az aréna R1bh4JM


Érdeklődve veszem szemügyre a nőt, aki Miin néven mutatkozik be. Valahogy ismerősnek tűnik, de most nem tudom hova tenni, túl sok minden történik mostanában. Nincs kedvem ezen rágódni most, találgatni. Érdekes, mintha zúzódásokat is látnék rajta. Ebből leszűrve, talán nem leszünk egymás hátráltatói. Elég gyakorlott mozdulatokkal simul a falhoz. Biztató jelek. Közben ráhangolódok az erőre, természetesen már nem a jól megszokott érzés fog el. Félelem, rettegés már-már csak a sötét energiát lehet érezni. Ezen nincs is mit csodálkozni. Jobban tudom kezelni is a dolgot, mint legutóbb. Bólintok és kinyitom az ajtót. Halkan félrecsúszik az utunkból.
Nem érzek senkit a közelben, és úgy tűnik csapdák sincsenek. Miin lép előre, én meg követem, de nem ütközünk ellen állásba. Energia van, de sehol senki. Megkönnyebbülten felsóhajtok, gyors, de azért óvatos tempóban haladunk tovább.
-Lift vagy lépcső? Személy szerint minél előbb fel akarok érni, de lehet vár ránk pár csúnya meglepetés a lifteknél...-
Mérlegelve a dolgot bámulom a lifteket.
-Nagyon ismerős maga nekem...találkoztunk már?-
Teszem fel hirtelen a kérdést, emiatt mintha kicsit enyhült volna a felgyülemlett feszültség bennem. Igaz is, ez a szófukarság soha nem volt az erősségem.
-Nos mire szavaz? Akárhogy is dönt, magával tartok, jobb ha nem válunk szét egyenlőre....egységben az erő és ilyenek.-


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Szomb. 11 Júl. 2020, 18:13Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:
”Felszerelés”:


Gond nélkül be tudunk menni, ami egy jó jel is lehetett volna, de valahogy még jobban számoltam azzal, hogy lehet még itt csúnyább meglepetés is akár. Egyenlőre azonban semmi ilyesmi nincs, és elég könnyedén haladhatunk, bár az óvatosságom és a figyelmem nem lankad kicsit se. Mikor elérünk a kereszteződéshez, akkor a férfi egy kicsit beszédesebbé válik, mire felé fordulok, és végig mérem elgondolkozva.
- Nem hiszem, hogy találkoztunk volna. – szólalok meg utána, majd elmosolyodok egy kicsit.
- Talán a hírem hallhatta Alt’or, úgy igen sokan ismernek a csillagködben. Heiwanna Miin Klodov vagyok, író és egyike a néhány éve érkezett külviláginak – mutatkozok be rendesen, bár az alakom tény, hogy nem olyan, mint akkor, de így helyre kerülhet ez a darabka is, miközben a kapucnit letolom a fejemről és úgy nézegetem a lifteket, és a lépcsőházat. Lassan közelebb lépek a lépcsőház ajtajához, hogy benézve óvatosan felmérjem, hogy milyen is.
- Ahogy nézem a lépcsőház se épp az a biztonságos hely, - hangom nyugodt, mint szinten mindig, azt a legkönnyebb megjátszani, de az erőben érezhető lehet, hogy aggódok, még ha próbálom ezt elfojtani is. - ráadásul a gyors megmászása se egy egyszerű feladat. – pillantok Alt’orra, majd a lift felé mutatok az ujjammal.
- Menjünk lifttel, de készüljünk arra, hogy lehet nem túl baráti fogadtatásunk lesz odafent. – tettem még hozzá, majd a lifthez mentem, és miután megnéztem jobban, meghívtam, hogy be tudjunk majd szállni is. Azért belépés előtt körbe lestem, és megnéztem van e kijárat a tetején, vagy hasonló, hogy ha baj lenne merre lehet még kimenni az ajtón kívül. A pisztolyom azonban még mindig a tokban pihen és nem is nyúltam felé egyenlőre.
A liftbe beszállás után végig simítok a nyakamon, az ott lévő zúzódásokon kicsit elgondolkozva, majd ujjaim kicsit megropogtatom.
- Igen, egységben az erő – szólalok meg, majd kinyúlok az erőbe, hogy mit súg, mit is érzek a sötétségen kívül ami kavarog. Igaz, ha lehetett, akkor nem akartam használni harcra, de üzenet küldésre még jó lehetett, ha épp nem tudnék máshogy, így még itt jó volt egy próbát tenni, milyen hatással is van rám, mert ha nem jól, akkor inkább nem használom később se, és megoldom a dolgot máshogy. Képességeim magukban is hasznosak lehettek, csak kérdés, hogy mire és milyen formában lesz szükséges ahhoz, hogy itt ne legyen semmilyen áldozás, és kivégzés, úgy, mint ahogy azt a látomásban láthattukAz aréna Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 12 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:10 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Fiwi ismét körbenézett és megbizonyosodott a szemei és a szkennere segítségével, hogy tényleg nem fog senki sem rátámadni, mert nincs senki a közelben. De akkor is… a híd kellően masszívnak és stabilnak tűnt, olyannak, ami nem fog leszakadni a súlya alatt. Végtére is nem volt nehéz, de akkor is kellett volna az az átkozott háti rakéta, nem akart innen leesni. Az adrenalint szerette, de főleg repülés közben és nem így, ott tud korrigálni, ha gond van, itt ha leesik, akkor nem sok marad belőle a becsapódás után. Mindegy, nem lesz gyáva, főleg úgy nem, hogy repülés közben számtalan dolgot szokott csinálni, ami veszélyesebb. És nem mutatna jó példát az unokahúgainak és öccseinek, ha gyáva lenne. Mondjuk kételkedett abban, hogy azzal jó példát mutatna, hogy mire készül, de erről nem kell mesélnie nekik, ahogyan a szüleinek sem. Végül felállt és odasétált a híd széléhez, még eléggé egyben volt, de vigyáznia kell. Még szerencse, hogy ennyire tudta használni az Erőt, hogy az segítsen neki. A szél is elég erős volt ilyen magasságban, de amennyire itt érezte nem veszélyesen erős és nem fogja lehajítani a hídról. Egy mély levegő után elindult, hagyta, hogy az Erő vezesse a lépteit, bár a lába alatt igencsak masszívnak érezte a fém és kőhidat. Nem nyikorgott, nem repedezett, nem adott ki magából olyan hangot, ami arra utalna, hogy le akarna zuhanni, vagy éppen szakadni. Szerencsére nem is volt túl nehéz, így ettől sem kellett tartani, hogy nagyon megterhelné a tartószerkezetet. A híd sokkal nehezebb volt nála. Mindazonáltal, nem akart túl sokat a hídon maradni, így futásnak eredt. Már-már a szemeit is lecsukta, mert tényleg hagyta, hogy az Erő vezesse a lépteit. A megfelelő helyekre lépett, amikor kellett, akkor ugrott. A szél hideg volt és metsző, szinte Fiwi csontjáig hatolt, nem ilyen időre volt öltözve, emiatt pedig eléggé kellemetlenül érezte magát és fázni kezdett. Noha az Erő vezette a lépteit, meglehetősen óvatosan és lassan haladt, éppen emiatt jó néhány percbe tellett mire átért a másik oldalra. Ezen idő alatt kellően átfagyott, de végre valahára szilárd talaj volt a lába alatt…

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 16. (csütörtök)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:15 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


A páros a bemutatkozás, részletesebb bemutatkozás és a terep felmérése után úgy döntöttek, hogy lifttel fognak felmenni. Talán tényleg ez volt a legjobb megoldás, mert azért pár száz métert felfelé gyalogolni nem igazán lehetett kellemes és nagyon sokáig is tartott volna. Persze Miin kint fel is repülhetett volna, az talán a leggyorsabb módszert lett volna. Szóval maradt a lift. A kettőből az egyik itt volt a földszinten, így hívni sem kellett.

Itt látszott, hogy nem voltak földalatti szintek, mert csak felfelé lehetett menni. A lift pedig a turboliftek megszokott sebességével haladt felfelé. Ami még látszott, hogy nem voltak köztes szintek csak a földszint és a legmagasabb emelet. Nem vitték túlzásba az építkezést ezt illetően, bár az talán kicsit meglepő lehetett, hogy a lift belül volt és nem kívül a fal mellett. A legtöbbször ez a helyzet szokott fennállni.

Miközben a lift haladt felfelé mind Miin, mind pedig Alt’or érezhették az Erőben azt a megszokott érzést, amit akkor sugall, hogyha nyíltan veszélybe mennek és valami rossz dolog fog történni. Az Erő ezúttal sem hagyta őket cserben. Pár perc felfelé liftezés után a lift végül megállt a legfelső emeleten és elkezdett kinyílni az ajtó. Ilyenkor általában az ember – és egyéb létforma – meglátja, hogy mi is van odakint. Most azonban nem ez történt…

A párosnak esélye sem volt arra, hogy lásson bármit is, mert a résnyire kinyílt – és lassanként folyamatosan táguló – liftajtón keresztül csak a feléjük záporozó vörös, kék és zöld lézerlövedékeket láthatták, amiket a folyosóról, vagy ki tudja milyen helység volt az odakint, szóval onnan lőtték rájuk…

Az aréna CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Vas. 12 Júl. 2020, 12:31

Az aréna R1bh4JM


Valami rémlik, hogy ki is a nő valójában, de még mindig nem tudom hova tenni. Nem szoktam túl sokat olvasni, meg követni sem, hogy ki kicsoda a galaxisban még ha híres is.
-Alt'or T'orak, zsoldos, szürke je....maradjunk az erőhasználóban. Ahogy feltételezem, ő is az lehet valamilyen szinten. Érzem, hogy aggódik. Hülyeség lenne nem aggódni...
-Akkor a lift....-
Elindulok afelé amelyik már lenn van, nem kell várni legalább mire leér. Elindulunk fölfelé, és milyen jól tettük, hogy a liftet választottuk. Elég fárasztó lett volna fellépcsőzni. Hirtelen elkomorodok, ahogy meg érzem az erő rezdülését, ami veszélyre figyelmezettet, éppen mielőtt a lift meg állna. Gyorsa mozdulattal elrakom, a pisztolyt és előrántom a puskám, azt hiszem kell a nagyobb tűz erő. Utána nem sokkal, még csak ki sem nyílt az ajtó, máris lézer eső záporozik ránk. Az ajtó másik oldalára lököm Miint, ha esetleg, nem húzódna fedezékbe. Ami azt illeti, nem sok hely van ami fedezéket adna. Leeresztem a fegyvert, megtartom egy kézzel, míg egy füst gránátért nyúlok. Közben próbálok koncentrálni, merre is helyezkednek, az ellenségeink. Ha élőlények, és arra felé célozni, ha kell az Erőt használva messzebb dobni a gránátot, hogy biztosan elérje őket. Ha nem érzek élőlényeket, az kicsit megfogja nehezíteni a dolgokat. Az a baj, semmilyen rálátásom, nincs a lift után elterülő helységre.
-Valami jobb ötlet a füst gránáton kívül?-
Kérdem, mielőtt elhajítanám a gránátot, ha esetleg érzékelek élőlényeket, lehet inkább a kábítót választom. Ha viszont droidok vannak odakinn nem biztos, hogy a füst egyáltalán megzavarja-e az érzékelőiket, és lesz bármi hatása.


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Szer. 15 Júl. 2020, 14:56Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:
”Felszerelés”:


Lift eléggé lusta módszer volt, de kutyagolni fel annyira nem volt jó ötlet, a felrepülés, meg hát… ha egyedül megyek könnyű, ha Alt’ort is viszem, az már kicsit feltűnő is lett volna. Bár a liftnek is meg voltak a hátrányai, hogy kicsit kellemetlenebb fogadtatásban lesz részünk.
- Csupán erőhasználó vagyok, abból se túl képzett, csak nagyon az alapokat ismerem – jegyzem meg, majd ahogy a lift megindul felfelé úgy fog el az érzés, hogy veszély fenyeget, majd húzódok a falhoz lassan, és az ajtó felé pillantok. Kezem a pisztoly markolatára csúszik és úgy várok. Ami azonban fent fogad minket az egy kicsit azért a túlzás kategória. Jó eséllyel hadseregre számoltak és nem csak pár főre. Ha többen lettünk volna, hát most lennének csúnya veszteségeink.
Figyelem Alt’ort ahogy lapulok a falnál, hogy aránylag védve legyek, majd a kérdésére, bólintok csendesen, és veszek egy mély levegőt.
- Ötletem van a gránát mellé, de hogy jobb e azt nem tudom, de mellette talán hasznos. Csak a fogadó bizottság koncentráljon a liftre, hogy felmérhessem merre, hányan vannak. és majd szükségem lenne a pisztolyomra, és a ruháimra is – jegyzem meg csak olyan hangosan, hogy ő hallhassa, majd amíg ő gránát dobással lesz elfoglalva, alakot váltok, egy kis rágcsálóba, hogy úgy tudjak körbe is nézni talajszinten és ha lehet, akkor a liftből kirohanva tudjak bemenni egy szellőzőbe, vagy valami mögé, ahonnét fel tudom mérni a terepet.
Szellőzőt találok, akkor gyorsan megpróbálok a fogadó bizottság mögé kerülni, és az Erőn át megüzenni hányan vannak Alt’ornak, ha csak valami mögé tudok menni, akkor onnét teszem meg ugyan ezt. Arra ügyelek azért, hogy ne legyek feltűnő jelenség, amíg körbe nézek, de ha nincsenek olyan sokan, és lehetőségem is van, akkor egy újabb alakváltással kaphassam el a hátul lévőt, hogy fegyvert szerezzek, és nyissak tüzet a fogadó bizottságunkra fedezékből, hogy több felé oszoljon a figyelmük, ezzel lehetőséget adjak Alt’ornak is kijönni a liftből, és támadni.
Ha viszont ez nem menne, akkor csak feldöntök valami, hogy a zajra legalább néhányan arra figyeljen, még ha csak egy rövid időre is.Az aréna Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 16 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:15 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Fiwi megérkezett az aréna oldalához, aminek nagyon örült, mert legalább itt volt és nem zuhant le. Most már csak meg kellett találnia a módot arra, hogy bejusson. Mivel maga az aréna a teljes tetőt befedte, nem nagyon tudott másfele menni, itt kellett bejutnia. Vagy körülnézni az egész tetején, amihez azonban nem igazán volt felszerelése. Szóval maradt az, hogy itt pórbál bejutni. Egyelőre nem akart a drasztikus módszerhez folyamodni, azaz ahhoz, hogy fénykarddal vágjon ajtót magának ezen a helyen, szóval odalépett a falhoz, ahol a panel is volt. azon nem csodálkozott, hogy kódcilinder híján nem nyílt ki az ajtó. Az azonban kellemes meglepetés volt a számára, hogy a konzol és panel viszont működött és volt benne energia. Így sokkal könnyebb dolga lehet mintsem energiacellákat rákötni, vagy valamilyen energiaforrást, hogy kinyithass az ajtót. Neki is látott annak, hogy megnézze milyen nyelven íródott és kellemes csalódás volt, amikor kiderült, hogy az egész közös nyelvre van lefordítva. Akkor ez a hely fiatalabb volt, mint a bolygón levő romok. Bár most ezzel nem nagyon volt ideje és lehetősége foglalkozni, mert teljesen más miatt volt itt. Szóval végigtúrta a panelt, hogy mire is fog jutni, kellemes csalódás volt, amikor kiderült, hogy még csak le sem volt védve, így nem volt szüksége semmilyen droidra sem, hogy kinyissa az ajtót. Elég nehéz is lett volna Cutie-t felhozni ide a lenti hajóból. Az furcsa volt, hogy nem volt levédve, lekódolva, de Fiwi nem panaszkodott, ennél jobban nem is járhatott volna. Mivel így egyszerű volt, néhány gombnyomás után ki is nyílt az ajtó. Egy üres folyosón találta magát a mirialan. Vagyis annak bejáratánál, látta a végét, ahol egy újabb ajtót látott. Itt már kinyúlt az Erőbe, hogy érez-e a közelben másokat, nem akart meglepetést, hogy esetleg az ajtó mögött várják. Közben pedig még a kézi szkennerére is rápillantott, hogy az esetleges droidokat. Aztán majd ennek az eredményétől függően szándékozott tovább folytatni az útját, vagy épp nem folytatni.

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 20. (hétfő)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:20 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


A terv sajnos csak addig a pillanatig működött, amíg az ajtó nyílt, ugyanis nem volt olyan rész az oldalán, ahova be lehetett volna húzódni, a lift pont olyan széles volt, mint a folyosó, ez volt ugyanis a tökéletes szabvány. És az ajtó alig három-négy másodperc alatt vissza is húzódott a falba. Miin még beszélt, amikor a liftajtó teljesen kinyílt, Alt’or pedig koncentrálni próbált, de ebben a helyzetben ez nem igen volt kivitelezhető.

Miin volt a feltűnőbb, így többen arra lőttek, még csak egy fejjel ment összébb, amikor három lövés találta telibe – kettő oldalba, egy pedig az arca fél oldalán az összemenés miatt – , amitől eszméletlenül terült volna el a földön, ha a megszakadó alakváltása miatt nem nyeri vissza az eredeti alakját. Az egész liftet néhány pillanattal később egy folyamatosan nagyobbodó sárkány töltötte meg.

Ez volt az, ami megmentette valószínűleg Alt’or életét, még akkor is, hogyha elég fájdalmasra sikeredett. Miin alakváltása miatt a lövések megakadtak, és a sárkány szó szerint a falhoz passzírozta a férfit. Annyira nem szerencsére, hogy megölje, de a férfit eléggé nyomta minden, ahogyan a falhoz szorult egy sárkányfenéknek köszönhetően. A gránátjai, a fegyverei mind belepréselődtek a bőrébe, mert nem volt páncélja.

Az egyetlen pozitívum, hogy legalább már nem lőttek rájuk, így Miin sem sérült tovább. Hallani lehetett, hogy közelednek többen a folyosón, több lépésnek fémes hangja volt, mintha droid lett volna az illető. Végül egy férfihangot lehetett hallani, ahogyan bekiabált, a hangja alapján eléggé megdöbbent azon, amit itt látott.

- Akkor most vagy megadják magukat, vagy gránáttal felrobbantjuk az egészet! Kiabálják ki a választ! – kiabált.

A lift ekkor rándult egyet és nyikorgott, Miin túlságosan nehéz volt eredeti alakban és a fémfalai is kezdtek megrepedni, szétnyílni a rá feszülő erőhatásoktól és épp emiatt Alt’or-nak is kezdett egyre kellemetlenebb lenni, hogy a falhoz van szorulva.

Az aréna CGbKTYp

A kockák nem szerettek titeket, sem a liftet (a liftet a szabvány SW-s lift képek sem, hogy nincs olyan része, amire ne lehetne belátni kintről, szóval nincs bennük fal rész, ami mögé be lehet húzódni). Sad
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Vas. 19 Júl. 2020, 16:19
Az aréna Miin-s11


Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Kaylyn Rix”Ruházat”:
”Felszerelés”:Vannak napok, amikor nem igazán akarnak összejönni a dolgok, és vannak, mikor könnyedén… Hát az utóbbiidőben, inkább az olyanok vannak, mikor nem igazán, és bár az eszem meg lenne sokak szerint, de valahogy úgy fest, használni nem igazán sikerül, pedig hányszor mondták már, hogy fogjam be, hallgassak nagyokat és cselekedjek helyette, amivel valami el is érek és kisebb az esélye annak, hogy ráfaragok… De jó is lenne, ha egyszer megfogadnám eme tanácsokat, és tanulnék is belőlük, ami úgy nem igazán akart összejönni eddig. Az erős fájdalom amit érzek ahogy eltalálnak, már jelzi, hogy itt baj lesz. Sose jó, ha meglőnek, de alakváltás közben még nagyobb probléma is lehet belőle. Az egy dolog, hogy ha még sikerül is akkor is kétséges, hogy képes vagyok e utána a fájdalom és a seb miatt alakot váltani ismét, de bármi más is meg eshet, akár, hogy köztesen maradok, vagy bármi más. Azonban a lövedékek záporozása csak nem marad abba, majd minden elsötétül, ezzel legalább a fájdalom megszűnik egyenlőre, csak így jó kérdés, hogy mi is lesz és mire is ébredek fel legközelebb, már ha felébredek egyáltalán…


Az aréna Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Vas. 19 Júl. 2020, 16:37

Az aréna R1bh4JM


Csak átkozni tudom magam, konkrétan az én hibám az egész. Ilyen amatőrséget. Khart szerintem, felszabdalna a fénykardjával, ha megtudná. De már nem tudok ezen változtatni, az esély még mindig ott van a szökésre. Ennyit a nagy szöktetési akcióról. A falhoz préselődve, nem tudok mozogni, még a levegő vétel is kisebb-nagyobb erőfeszítésembe telik. Miin egyszerűen, át változott valami hatalmassá, ami egyre jobban kitölti a liftet, ami nem fogja sokáig bírni. Már így is recseg, ropog az egész. Közben egyre jobban és jobban a falhoz préselődők.
-Megadjuk magunkat!-
Kiabálom ahogy csak tudok, remélem ez még nem okozz gondot. Persze, hogy megadjuk magunkat. Mást nem is tudok csinálni. Remélem Miin még életben van. Elég durván eltalálták. Ha lenne valamennyi mozgásterem, talán kitudnék dobni egy gránátot, vagy elrejteni egyet valahogy, de így konkrétan, Miin annyira a falhoz passzírozz, örülök, lélegezni még bírok.
Egyébként, mégis, hogy akarnak kiszedni innen minket?!
Remélem kiszednek minket, mert a lift vészesen túl van terhelve....


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 20 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:20 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Az Erő egy személy jelenlétét „mutatta” Fiwi-nek a folyosón, a kézi szkennere 0 droidot, semmi pajzsot és mozgást sem. Szóval az Erővel érzékelte, hogy a másik folyosón van egy személy, nagyjából húsz méterre a mirialan jelenlegi helyzetétől. Azt sajnos ugyan nem tudta, hogy milyen is lehet a folyosó, hogy a másik a folyosón van-e, vagy egy másik ajtón túl, ilyenre sem a technológiája, sem pedig az Erő tudása nem terjedt ki. De muszáj volt mennie, mert ki tudja, hogy mennyi ideje lehet. erős zavart érzett az Erőben, de nem tudta, hogy mi, vagy ki okozhatta mindezt, de kellemetlen volt. A sugárpisztolyát a kezébe vette és vett egy utolsó mély levegőt. Remélte, hogy nem lesz túl hangos az, amikor kinyílik az ajtó, nem akarta, hogy egyből már megtudják, hogy itt van. Bár annyira nem volt naiv, hogy ne tudja, hogy valószínűleg már úgyis tudják, mert a hajója és a leugrása eléggé feltűnő lehetett. A fegyvert kibiztosította és kinyitotta az ajtót, mert ezt sem védte semmilyen kód, vagy efféle. Egyre jobban úgy tűnt a nőnek, hogy nem is igazán foglalkoztatta a Köztársaság Végzetét és a Rhand Varázslóit az, hogy védjék a helyet, bár azt is lehetségesnek találta, hogy nem is az övék volt eredetileg, hanem csak elfoglalták. Végtére is a KV nem volt olyan régi szervezet, a RV-ről meg nem tudott semmit, de a hely nem illett egy káosz szektához, amik ezek voltak. ajtó kinyílt és becsúszott a falba, meglehetősen halkan szerencsére, de azért az üres folyosón hallani lehetett nagy bánatára. Óvatosan nézett ki az ajtón először abba az irányba, ahonnan korábban érezte a jelenlétet. A másik személynek, bárki is volt feltűnt, hogy Fiwi megérkezett, mert amint a lány kinézett az ellenfele azonnal felé lőtt, így nem nagyon tudta megnézni, hogy kivel is áll szemben, mert azonnal be kellett rántania a fejét, néhány szívdobbanásnyi múlva pedig a lövedék pont oda csapódott be, ahol ő volt korábban. Gránátja sajnos nem volt, így azt nem dobhatott ki, maradt az alternatív lehetőség. Kiugrani a folyosó másik felére és a lövés alapján behatárolni, hogy merre is lehet a másik és mielőtt az még lelőhetné őt, addig neki megtenni. a behatárolás nagyjából megvolt, maradt a többi rész. Még megvárt egy-két lövést, addig is próbálta jobban meghatározni az ellenfél helyzetét, majd utána fog elindulni, hogy végrehajthassa, amit szeretne.

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 24. (péntek)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:25 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Alt’ornak tényleg egyre nehezebb volt levegőt vennie, még hallotta, hogy kintről a megadására mondanak valamit, de azt már nem tudta kivenni, hogy micsodát. Az egész ilyen hosszan, elnyúlva hallatszott, mint amikor a kazetta szalagja megnyúlik és emiatt minden érthetetlen. A következő pillanatban ő is elvesztette az eszméletét, amivel valószínűleg jelen helyzetben ő is jobban járt.

Így legalább nem érezte azt, ami azzal járt, hogy éppen most készült belőle palacsintát lapítani Miin. Azonban hamarosan, vagy épp ki tudja, hogy mennyi idő múlva mind a ketten ébredezni kezdtek. Alt’ornak eléggé fájt minden, de szerencsére nem érezte azt, hogy eltört volna bármije is, mindenét tudta mozgatni, kissé fájt ez ugyan, főleg a tüdeje és a légzés, de semmi sem korlátozta a mozgásban. Miin azonban rosszabbul volt.

A páros egy hatalmas cellában volt, ami inkább szoba szerűség volt, kő falakkal, az ajtó fémből volt, ahogyan több helyen rácsok is abból, amivel így ki lehetett látni a folyosóra. Miin még mindig sárkány alakban volt, az egyik lövés az arcán találta el, a jobb szemére így nem látott, az egész teljesen égett volt az arcával együtt. A jobb bordái körül volt a következő sérülés, és az alatt a gyomornál a harmadik. Ezek átkozottul fájtak neki.

Nem voltak megbilincselve, azonban a felszerelésük nem volt náluk. Ketten voltak a cellában, odakint nem hallatszott semmi sem, és át lehetett látni a folyosó másik oldalán levő cellákhoz, amik teljesen üresek voltak, az ajtók nyitva, de bent senki. Ahogyan őrök sem, a folyosón pedig talán furcsa, de sima mezei fáklyák világítottak a plafonon levő elektronikus technológiai dolgok nem működtek, így azok nem adtak fényt.

Ami a cella másik három falát illette, ott csak falak voltak, nem volt kifelé ablak, így a cellák helyzetét nehéz volt megmondani, hogy hol lehetett egészen pontosan. Azonban, ha fülelnek hangokat továbbra sem lehetett hallani, így az kellően pozitívnak tűnhetett, hogy senki sincs a közelben és teljesen magukra hagyták őket, vagy éppen nem hagyták valószínűleg lezuhanni őket a lifttel együtt…

Az aréna CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Csüt. 23 Júl. 2020, 18:15
Az aréna Miin-s11


Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak:Alt’or T’orak, Jalea Fiwi Fry”Ruházat/Kinézet”:
”Felszerelés”:Mikor ismét magamhoz térek, akkor nem vagyok épp a legjobb formában. Fáj a fejem, az oldalam, és nem csak úgy, mint mikor valaki elkalapál, hanem ennél sokkalta jobban. Lassan nyitom ki a szemem, de nem látok rendesen, és a hírtelen fény is zavar, mire szárnyammal adok árnyékot a fejemnek… a szárnyammal… a fejemnek… a szárnyammal… Mi?!? Hírtelen térek magamhoz kicsit jobban és kapom fel a fejem, mire bele is verem azt kicsit a szárnyamba, majd nyüsszenek fel, ahogy a hírtelen mozdulattól belém nyíllal a fájdalom. Igen hamar feltűnik, hogy jobb képem nem csak fáj, de nem is látok a jobb szememre, és ahogy óvatosan néztem jobb oldalamat, ott is voltak szép sebek. Ezután körbe néztem, és realizáltam, hogy nem elég, hogy cellában vagyok, de ott van Alt’or is mellettem. Ráadásul annak lát ami vagyok valójában. Legszívesebben most mentem volna össze olyan kicsire, hogy észre se lehessen venni, főleg ahogy végig gondolom, hogy mi is történhetett miután elájultam, és ennek eredménye képen eléggé bűnbánón nézek Alt’orra, lehajtott fejjel.

A padló felé néztem, majd megpróbáltam kinyúlni az erőbe, hogy elérjem ott és úgy üzenjek neki, egy bocsánat kérést, már ha sikerült jelen állapotban, ha nem, akkor marad a próbálkozás a beszéddel, csak nem tudom mennyire fog így összejönni a közös nyelv, azt megkétlem, hogy a makluanst megértené, így marad a testbeszéd a kommunikációra.

Ezután körbe néztem, és próbáltam felmérni már megint mekkora bajban is vagyunk jó részt hála nekem és a nagy számnak, hogy nem tudok spórolni a szavakkal, vagy teljesen mellőzni őket. Úgy fest, hogy csak ketten vagyunk, ami jó, mert nem figyelnek minket, rossz, mert akkor megkezdődött, vagy hamarosan meg fog kezdődni, az amit láthattam a látomásokban, amit meg nem akarnék. Láncon nem voltunk, bár nem hiszem, hogy lenne raktáron „bilincs” a méretemre, így akár körbe is lehetne jobban nézni, azaz ha sikerül, akkor felkecmergek és körbe nézek a cellában jobban, majd az ajtót veszem szemügyre, és ami a túloldalon van. Hát nem úgy fest, mintha azzal vesződtek volna, hogy ránk vigyázzanak most eme helyzetben, inkább csak úgy itt hagytak minket későbbre. Annyi jó dolog történt, hogy nem hagytak minket leesni, mert az a lift nem tűnt olyannak ami nagyon meg tudott volna így tartani, azaz egy igen csak csúnya találkozás lett volna a vége a földszinttel, ha nem bányásznak ki minket onnét.

Kicsit a szárnyammal megböködöm az ajtót és a környékét óvatosan, hogy van e ott valami erőtér, vagy ami rázhat, és ha nincs, akkor jöhet az a dolog, hogy zárva van e vagy nincs. Ha nincs akkor vagy ennyire nem érdekli őket a dolog, vagy csapda az egész, ha zárva van, hát akkor jöhet a b terv, hogy talán Alt’or kitudja nyitni valami kis trükkel, és ha sikerült az üzenet küldés korábban, akkor rá kérdezek, mi is erről a véleménye, de ha már akkor se ment akkor nem erőltetem a dolgot, de ha nem tud vele mit kezdeni, akkor marad az, hogy a súlyom és az erőm felhasználva nyissuk ki az ajtót, ami biztosan kegyetlenül fog fájni, mivel már alapból eme mozgásról is lemondanék, ha békésebbek lennének a körülmények, azonban nem azok, és így hiába fáj, óvatos mozdulatokkal ugyan, de próbálok tenni valamit. Annyi biztos, hogy a térlátásom nélkül a harc és a repülés se lesz túl egyszerű, arról nem is  beszélve, hogy az erősebb szárny csapás, de már csak az, hogy kinyújtva tartsam a jobb szárnyam megfeszülve se lesz épp fájdalom mentes, de ez még a távoli jövő zenéje… Elsőre kis lépésekben innét jussunk ki.Az aréna Miin-b10

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Csüt. 23 Júl. 2020, 19:10

Az aréna R1bh4JM


Zúgó fejjel ébredek, lassan eszmélek fel. A testemre nézve ez azonban tök mindegy, szinte azonnal rám tör a fájdalom. Köhögni kezdek, annak az utóhatása képen, hogy nem kaptam levegőt. Ami azt illeti most sem jobb a helyzet, az egész testemmel együtt a mellkasom és a tüdőm is fáj. Minden egyes lélegzet vételnél bele hasít a szúró, éles fájdalom. Próbálok mélyeket lélegezni, felhasználni a légzés technikát, amit a mesterem a fejembe vert.
Elmúlni nem fog a fájdalom egyik pillanatról a másikra, de remélem idővel csökkenni fog. Ezek után próbálok felülni lassan és körül nézni. Egy cellában vagyunk, Miin is most ébredezik. Eltátott szájjal veszem szemügyre. Akkor nem igazán volt alkalmam jobban megnézni, mikor majdnem kipasszírozta belőlem életet.
-Jól vagy? Azokkal a sérülésekkel, nem igazán kellene mozognod....-
Közben kicsit imbolyogva én is fel állok. Láthatóan nem válaszol, azt sem tudom, képes-e ebben a formában beszélni. Körbe nézek, de az egyetlen kiutat valószínűleg a rácsozott ajtó jelenti. Szemügyre veszem Miin-t is, láthatóan rossz bőrben van, de ő is talpra áll, és máris a kiút után kutat. A szomszéd cella nyitva, fények nem nagyon vannak. Legalább is nem elektronikus fények. A közelben nem hallok senkit. Egyedül vagyunk, egyenlőre. Próbálok üzenni Miin-nek, inkább ne mozogjon, ha nem képes beszélni. Aztán én is megpróbálom szemügyre venni a zárat. Reménykedek benne, hogy nem modern, és talán az Erővel képes leszek megbabrálni azt. Előtte megpróbálom érzékelni, vannak-e élőlények a környéken rajtunk kívül.
-Nem tudom, mondták-e, de lenyűgöző vagy....alakváltó vagy?-
Kérdezem, bár nem biztos, hogy tud válaszolni, de legalább nem tök csendben próbáljuk megbuherálni az ajtót.
-...és tényleg nem lenne szabad mozognod.-
Addig kellene pihennie amíg megteheti.


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 24 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:25 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Fiwi még vett egy utolsó mély levegőt, majd hagyta, hogy az Erő vezesse a lépteit és úgy vetődött ki a folyosóra. Nagyjából sikerült meghatároznia, hogy merre is lehet az ellenfél, azt sajnos azonban nem láthatta, hogy fedezék mögött van-e, vagy sem, de azért próbálkozott. A folyosó szemközti falához vetődött ki, azonnal pattant fel a gurulás után és több lövést adott le abba az irányba, amerről a lövések rá érkeztek. Arról fogalma sem volt, hogy eltalálta-e az ellenfelet vagy sem, de az biztos, hogy fedezékben volt, mert lövés valami másnak csapódott, ami egy hatalmas robbanással adta meg magát. Az egész mondani sem kell, hogy nem volt kellemes. Fiwi próbált még visszajutni a folyosóra, de erre már esélye sem volt. Az egész folyosó megremegett, az, aki a fedezék mögött volt valószínűleg darabokra szakadt, mert égő és égett húscafatok terítették be a folyosót mindkét irányban, így még a mirialanra is jutott nem kevés ezekből. A robbanás szele a lányt is a falhoz vágta, a forróság eléggé kellemetlen volt, a füle csengett a robbanástól és minden fájt, ahol nekicsapódott a falnak. Ha ez azonban nem lett volna elég, akkor a teljes folyosó ebben a pillanatban megadta magát és leszakadt a lány alatt. Hiába próbált megkapaszkodni, mindez nem sikerült és jó pár méterrel lejjebb landolt a törmelékeken. Az előzőek után még itt is megütötte magát és megzúzta, a fejét is beverhette valamikor, mert a homloka felszakadt és vérzett. Meg sem próbált felállni most még csak köhögött a portól, minden lélegzetvétel fájt, nem tudta, hogy a robbanástól, vagy mert eltörtek a bordái, de nem volt kellemes. Ahogyan oldalra fordult cellákat látott, az egyikben pedig egy igencsak érdekes párost. Őket nem látta a korábban a látomásban, de attól még a gonosz szervezet börtönében voltak és remélhetőleg többen többre mennek, amikor ki akarják szabadítani a foglyokat.
- Azt hiszem, hogy én vagyok a felmentő sereg – vigyorodott el mielőtt elvesztette volna az eszméletét.

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. július 28. (kedd)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:30 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Miin valóban nem tudott ebben az alakban beszélni, csak telepatikusan kommunikálni. A fájdalom valamennyire jobb lett Alt’or részére, bár ez inkább annak volt köszönhető, hogy mozgott, mintsem a gyakorlatnak. A zár nem volt modern és ez inkább fizikai erővel való megoldásért ordított, mintsem a misztikus Erőért, mivel az egész fából volt és némi fém kerettel. Láthatóan erősebb lökéssel is belehetett volna törni, kidönteni.

Ám mielőtt ehhez nekifoghatott volna Alt’or, vagy Miin, felülről egy hangos robbanás hallatszott, majd a teljes helység megremegett. A következő pillanatban a folyosó feletti plafon beomlott és a fémes, köves folyosó és plafon leszakadt a padlóra. Egy szétrobbant tetem maradványai is leérkeztek, majd a törmelékeken egy mirialan lány is ott feküdt, aki még megjegyezte, hogy ő az erősítés. Ezek után pedig elájult. Aki ismertebb a logisztikai cégek között, akkor az megismerhette, hogy a lány a Fry szállítmányozás tulajdonosa és vezérigazgatója.

Ezek után, ha Alt’or pusztán fizikai erővel próbálta kinyitni az ajtót, akkor sikerrel járt ezzel, nem kellett Miin segítsége sem. Miin egyébként tudott telepatikus üzenetet küldeni, ha akart, bár elég megterhelőnek érezte mindezt, bár ezen Miin nem fog kiférni, mert annál sokkal nagyobb. Neki ahhoz a rácsokat – amik úgyszintén nem voltak túl erősek és strapabíróak – kellett kidönteni, amihez elég volt csak nekifeszülnie és kitörtek a helyükről. Így mindenki könnyedén kijuthatott a cellából.

Mire ezt sikerült a párosnak kiviteleznie, Fiwi is kezdett magához térni, csak pár pillanatra veszítette el az eszméletét. Egyébként a robbanásra és arra, hogy a folyosó leszakadt sem érkezett senki sem. Továbbra sem lehetett annak a hangját hallani, hogy bárki közeledett volna, még mindig úgy tűnt, hogy nem igazán érdekelték azokat, akik elfogták a párost, hogy mit is csinálnak itt. Ha még egyáltalán volt valaki a bázison, vagy az Aréna alatt.

Az aréna CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Hétf. 27 Júl. 2020, 15:02
Az aréna Miin-s11


Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak: Alt’or T’orak, Jalea Fiwi Fry”Ruházat/Kinézet”:
”Felszerelés”:Megy az üzenet küldés, de nem épp a legkönnyebben, ami úgy nem lep meg egészen. Mikor mondja, hogy nem kéne mozognom, akkor csak félre nézek. Nem az első eset, hogy ezt hallgatom, hogy alaposan lesérülök, és igaza is lehet, hogy nem kéne.
<- Nem tehetem meg, hogy csak fekszek… Főleg, hogy rosszabbul is elsülhetett volna a dolog a meggondolatlanságom és a nagy szám miatt… -> üzenem, miközben lassan mozgok, bár nem épp kellemes vagy jó dolog, de itt jó eséllyel nem ebbe halok bele.
Nincs itt senki a közelben, túl csendes minden. Alt’or szavaira egyre jobban zavarba jövök. Nem túl sokan láttak így és nem is nagyon dícsértek.
<- Igen, az vagyok, bár ez többek számára nem titok, csak az amit most látsz, mert így nézek ki valójában, és nem úgy, ahogy sokan látnak. Erről még azok se tudnak akikkel érkeztem a csillagködbe és túl is élték, de ez egy hosszú történet, nem mostanra való. -> mondom, majd nézem ahogy az ajtót bűvöli, miközben leülök. Nem akarok lefeküdni, mert úgy nehezebben kelek fel, csak figyelek, hogy mire készül, mikor robbanás hallható. Bal szárnyam kitárva rakom kettőnk elé, hogy a törmeléktől óvjam magunkat, és mikor el ül a por, akkor meglátom Fiwit. Tyrr miatt tudok róla inkább és személyesen se találkoztunk még. Nem tudom miről beszéltek Tyrr-rel, ezt nem kötötte sohase az orromra, és nem is faggattam erről soha. Azonban láttam róla képet, így rá ismertem. Ha még látott is futólag, vagy Tyrr említett valami miatt most akkor se fog rám ismerni ilyen alakban. A szavaira megforgatom a szemeim és Alt’orra pillantok, miközben összehúzva terelem hátra a szárnyamat.
<- Próbáljunk hamar kijutni és megnézni hogy van a mi felmentő seregünk, mert innét nézve ő sincs jobb bőrben mint mi, és még az aréna közelében se vagyunk -> Jegyzem meg, majd az ajtót méricskélem, amit Alt’or kinyit, és kisebb problémáim vannak a méretével.
<- Nem akarom megtudni hogyan tuszkoltak be ide -> jegyzem meg, majd a rácsnak feszülök mellette, hogy azt döntsem ki. Azért próbálom óvatosan, hogy ahogy megadja magát lehetőleg ne nyársaljam fel még magamat, mert akkor jó eséllyel nem leszek túl mozgás képes.
<- Ha lehet, ne sokkoljuk elsőre azzal, hogy ki is vagyok, jó? -> nézek rá Alt’orra az üzenet közben, majd, ha sikerült aránylag egy darabban kijutni, akkor oda baktatok lassan és megnézem hogyan is van Fiwi. A jó hír, hogy kezd magához térni, így talán olyan nagy baja nincsen, ahogy Alt’or is jól viselte, hogy jó eséllyel majdnem kipréseltem az ájulásomkor. Szóval igen jók vagyunk, csak semmivel se vagyunk közelebb, hogy megmentsük azokat akiknek hamarosan igen nagy problémáik lesznek.
Körbe nézek, de inkább főleg arra, amerre a folyosó vezetett, majd fel a lyukra. Sehol senki, ami jó is vollt, meg nem is. Jó mert nem özönlenek halomra lőni minket, rossz, hogy így lehet már neki álltam annak amit láttunk a látomásban. Emellett ki kellene találni, hogy mire is lehetek képes jelen külsőmbe, mert valahogy az a rossz érzésem támadt, hogy sok helyen lehet problémás az, hogy elférjek, nem hogy az, hogy még fedezékbe is húzódjak, ha az kellene.
<- Jó lenne valami terv, mert amíg sérült vagyok addig nem biztos, hogy összejönne az, hogy kicsit kisebb legyek, és a vérengzés is kitudja mikor kezdődik el az arénában, de nekem azaz érzésem, hogy nem túl sokára. -> üzenek Alt’ornak, majd érdeklődve nézek hol rá, hol Fiwire a fejem mozgatva.
Az aréna Miin-b10_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 28 Júl. 2020, 00:00

//Noha a reagok megírva reagálva azokra, akik írtak + a sajátjaim, de mivel a játékosok fele nem írt, így most hosszú idő után először kimarad a kör. Szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Alt'or T'orak Kedd 28 Júl. 2020, 10:53

Az aréna R1bh4JM


Csóválom a fejem, azzal most nem megyünk sokra, hogy mindenki magát hibáztatja. Szerencsére, úgy tűnik képes kommunikálni az Erőt használva. De én csak szimplán válaszolok neki, jobb ha tartalékolom az energiámat.
-Ne emészd magad, ezt mind a ketten alaposan elb.... Ha a mesterem itt lenne, nem tenném zsebre amit tőle kapnék, amiért nem cselekedtem azonnal, mikor lőni kezdtek ránk.
-Hé sose szégyelld azt aki vagy....Csak fogad el a dicséretet.-
Kacsintok rá, bólintok, nyugtázva, hogy nem akar róla beszélni. Közben az ajtót szuggerálom, de úgy tűnik nem kell ide semmilyen trükk, meg Erő. Egyszerűen csak ki kell feszíteni. Nem is tudom mit gondoltak, hogy ez az ajtó bárkit is vissza tartana. Robbanás, a plafon megremeg, Miin a szárnyaival véd meg minket a törmeléktől. Majd a nő aki lepottyant közli, hogy ő a felmentő sereg, majd elájul. Neki se mentek jobban a dolgok, mint nekünk az egyszer biztos. Neki feszülök az ajtónak, ami hál istennek tényleg, recsegve, ropogva megadja magát. Gyorsan ellenőrzőm a pulzusát, de már ébredezik is. Visszafordulok, de már Miin is sikeresen kiszabadult, kisebb robajjal kidöntve a megmaradt rácsos részt a falból. Sehol senki, még egyenlőre.
~Rendben, de mégis mit mondjuk ki vagy? Lassan kifutunk az időből....maradj itt, körbe nézzek.~
Le ellenőrzőm a kifelé tartó folyosót, reménykedek benne, hogy hátha megtalálom a fegyvereimet is. Nem merészkedek túl messzire, csak éppen, annyira, hogy megbizonyosodjak róla, hogy senki nem tart felénk. Közben pedig egy terven töröm a fejem. De a legjobb amivel előtudok hozakodni az az, hogy el kell tűnnünk innen. Még akkor is ha Miin haladása kicsit nehézkes lehet, a méretei miatt.


Felszerelés:
Képességek:
Szakértelmek:
Alt'or T'orak
Alt'or T'orak
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 57
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 45
Join date : 2020. Mar. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4254-alt-or-t-orak

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 01 Aug. 2020, 00:05
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A sorsok fonala
Jalea Fiwi Fry / Zöldike
Üzletember, Csempész, Szürke Jedi


Játékostárs(ak) neve: @Shadow, @Alt'or T'orak

Az aréna 3ayxboC
Az aréna T4ROc6X

Helyi Idő: 15:30 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Többiek: Heiwanna Miin Klodov | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Fiwi lassanként kezdett magához térni, még mindig remélte, hogy csak álmodta a dolgokat, de amikor levegőt vett és mindene, köztük a tüdeje is fájni kezdett felköhögött. Először még valószínűleg homályosan látott, így igyekezett pislogni, minden olyan lassúnak tűnt körülötte, ahogyan általában az ájulás után mindez történni szokott. Szerette a filmeket, amikor mindenki csak felpattan és rohan tovább eszméletvesztés után, de a valóság nem volt ilyen. A feje is fájt, próbált felülni, remélve, hogy mindez sikerül neki. Ugyanott volt, mint korábban. Fogalma sincs, hogy mennyi idő telhetett el, de az biztos, hogy akiknek a megmentésére igyekezett, azok megoldották a szabadulást nélküle is.
- Azt hiszem pocsék mentőakció voltam – mondta lassan. - Maguk érkeztek a két másik hajóval? Csak mert a látomásból nem emlékszem magukra a foglyok között…
Ha korábban nem sikerült felülnie, akkor megpróbálja megint, aztán fel is állni. Ha ez sikerült, annak már nagyon örült volna, akkor igyekszik körülnézni, hogy mi is van itt, merre lehet kijárat, ami persze nem a feje felett van, ahonnan érkezett. remélte, hogy nem veszített sok időt és van arra ideje, idejük – ha tényleg jól gondolta és ezek ketten is a jófiúkkal vannak – akkor megmenteni a rabokat és a foglyokat. De ha ők a jófiúkkal voltak, akkor nem volt kellemes, hogy máris fogságba estek. Lehet, hogy kellettek volna katonák, vagy zsoldosok. De próbált egyelőre nem ilyen komoly dolgokon gondolkodni, mert még a feje fog belefájdulni mindebbe. Ha a fegyverét elejtette, akkor igyekezett megkeresni azt, nem akart fegyver nélkül maradni, ha pedig elindulnak, akkor lassan, de biztosan igyekszik követni a párost és arra ügyelni, hogyha támadás érné őket, akkor próbál az elől kitérni, vagy valamilyen fedezékbe ugrani. Nem lenne túl kellemes, ha a mentőakciót is még jobban menteni kellene…

felszerelés/egyebek:

Az aréna WpRx8gO Az aréna A2By7NV Az aréna PfvfeLR Az aréna 32tai9A Az aréna PPKgrKE Az aréna VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A Sorsok fonala

Az Aréna, Eshal


Résztvevők: Heiwanna Miin Klodov, Jalea Fiwi Fry és Alt'or T'orakKövetkező körváltás: 2020. augusztus 5. (szerda)

Az aréna Jp8RMkk

Helyi Idő: 15:35 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Az Aréna, Eshal
Feladat: Megmenteni az elraboltakat
Karakterek: Heiwanna Miin Klodov | Jalea Fiwi Fry | Alt'or T'orak
Egyéb információk:


Miin könnyedén kitudta dönteni a rácsokat és kimenni rajta a folyosóra, ezt Alt’or is megtehette. Tényleg nem volt túl nagy mutatvány mindez, egy erősebb nekidőlés elég volt a nő részéről ahhoz, hogy a rácsok megadják magukat. Nagyon nem arra az erőkategóriára volt tervezve a rács, amivel Miin rendelkezett. Közben Fiwi is magához tért, bár egyelőre láthatóan nem nagyon fogta fel azt, hogy sárkányt lát, vagy nem akasztotta ki.

Amíg ő próbált felállni, addig Alt’or nekilátott annak, hogy felmérje a terepet és körülnézzen előrefelé a folyosón. Balra fal volt, véget ért a hely – ha abból az irányból nézték, ahogyan kijöttek a cellából – így a jobb oldali irány maradt, mint lehetséges kijutási lehetőég. A folyosó végég egyforma széles volt, ami volt olyan széles és magas, hogy Miin is elférhetett rajta, így ha nem is tud visszaváltozni, akkor is tud közlekedni.

Az egész folyosó olyan volt, mint amit láttak korábban, nem igazán volt itt rendes elektronika, minden inkább fáklyákból állt, archaikus módon. Két oldalon végig cellák, de mindegyik üres volt, bár a kinézetük alapján nemrég még használhatták őket. amekkora volt ez a szint akár száz, vagy százötven fogoly is kényelmesen elférhetett ezen a helyen. Őröknek, vagy biztonsági intézkedéseknek azonban nyoma sem volt.

Mire Fiwi-nek sikerült felállnia, addigra Alt’or elérhetett a folyosó végére, ahol egy terminál nélküli zárt fémajtót talált. Itt a záró falak is fémből voltak a korábbi kőfalakhoz képest. Az ajtó pedig csukva volt és nem nyílt ki arra, hogy a férfi megérkezett.

Az aréna CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Az aréna 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Shadow Kedd 04 Aug. 2020, 18:45
Az aréna Miin-s11


Az aréna R1bh4JM


Heiwanna Miin Klodov
Feladat: Megtalálni és kimenteni Lucky barátát, és akit még lehet, mielőtt megkezdődne az áldozás.
Frakció: Köztársaság
Játékos társak: Alt’or T’orak, Jalea Fiwi Fry”Ruházat/Kinézet”:
”Felszerelés”:Úgy fest, hogy a nagy megmentőnk vagy nem tért rendesen magához még, vagy csak nem pánikolós fajta, aminek örültem volna, így miután már kint voltam én is a cellából, ami annyira nem volt nehéz mutatvány se kicsit változtattam a terveimen, és üzentem Alt’or felé.
<- Nem úgy fest, mint akit zavar amit lát, vagy félne, így lehet az igazság jobb lesz. -> majd az üzenet után, nő mellé mentem és ránéztem épp bal szememmel, hogy megpróbáljak üzenetet küldeni neki.
<- Elnézést a betolakodásrért, más körülmények közt nem tenném meg. De anyanyelvem nem értené meg, és az önök nyelvét eme formában nem vagyok képes használni, de megértem. Miinnek hívnak, üdvözlöm. – kicsit fejet hajtok felé, miközben folytatom és körbe nézek - Kicsit nem a tervek szerint halad a mi bejutásunk se. Igaza van, nem voltunk köztük a látomásban, de mi is amiatt vagyunk itt egymástól függetlenül. Tud járni, esetleg segítsek? –> kérdőn pillantva rá, bár nem voltam a legjobban, de jelen formámban nem lett volna nehéz támasztanom, vagy vinnem, ha arról lett volna szó.
Vártam a válaszára, és figyeltem, hogy Alt’or merre is van. Ha megindult, akkor én is megindultam, és úgy nézegettem a cellákat, a folyosót, ami nem épp valami modern megoldás volt, de úgy tetszett is. A sok fényforrás után, a fáklyák fényének szokotlan gyengesége jól esett, vagy lehet csak a sérülésem miatt.
Persze magam elé engedtem a megmentőnket, ha nem kellett nekisegítség, vagy elég volt számára a fejembe, vagy nyakamba megkapaszkodni, támaszkodni, de ha úgy érezte, akkor hagytam, hogy a hátamra másszon a nyakamra a szárnyaim elé, vagy esetleg szárnytöveim közé, esetleg mögé, ahol kényelmesebb helyet talált, majd megindultam előre. Azért figyeltem, hogy van e valami veszélyes, de úgy festett, hogy nagyon magunkra hagytak minket.
<- nagy meglepetést okozhattunk, ha ennyire csak itt hagytak minket -> próbáltam egy üzenetet küldeni Alt’ornak, ahogy haladtam előre, majd a fém ajtóra esett a tekintetem. Ez kicsit erősebbnek tűnt, mint a cellák ajtajai, így lehet ennek több kéne, mint egy neki dőlés, így elsőre nem ezzel akartam próbálkozni, hátha a többieknek lesz valami jobb ötlete, így rájuk néztem kérdőn, da ha kellett akkor egy kis üzenetben is megpróbáltam rákérdezni, hogy van e valami más ötletük, mint hogy próbáljam meg erővel áttőrni, vagy kidönteni, ami lehet kissé zajosabb lett volna, és nem voltam biztos abban se, hogy az ajtó túloldala is ennyire békés e, mint az itteni rész.
Az aréna Miin-b10
_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 788
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Az aréna Empty Re: Az aréna

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.