A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Go down

Korszak A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 04 Jún. 2020, 00:00

A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége TrbjVuM


Mivel hamarosan vége az előző kalandnak, így bátorkodom kiírni ezt.

Rövid összefoglalása az előző kalandoknak (ami véget ért):
a tartalom:

Első kaland:
A Maffia tagjai némileg gondba kerültek, de végül sikerült megtenniük némi segítséggel, ami miatt mentek, kiszabadítottak sok bundást a Liga fogságából.
Az X-men kiderítette, hogy mi okozta a város lakóinak halálát, egy Végső, azonban a Végső kiszabadult a börtönéből és eltűnt.
Rémálom elfoglalta az álomsíkot, aminek egyelőre ki tudja, hogy milyen következményei lesznek.
A Hydra sikeresen törölte az ellopott adatait és valószínűleg kiszabadítják a nagykövetüket is.
Az idegen bolygón ragadt társaság pedig előbb, hazajutott végül.

Második kaland:
A maffiavárost furcsa idegen lények támadták meg, amikről kiderült, hogy földönkívüli eredetűek. A támadást visszaverték, de még mindig vannak betegek, fertőzöttek odalent, az ellenszert pedig nem tudni mikor készül el.
Az X-men megismerte a múltat, hogy Vanath mit is követett el, hogy ő pusztította el az eredeti kontinens Atlantiszt és Lemúriát, miként lett legyőzve annak idején.
Avalonban sikerült a táraságnak megtalálnia az elveszett tudósnőt, össze is barátkoztak a nő bátyjával többen, Bashir pedig tanítani is kezdte Gawain-t és Darren-t mágiára.
Hydra részen a jó csapatnak sikerült a lázadók táborát növelnie, összehozni őket a Majomkultusszal. A Hydrások pedig megtalálták Mr. Sinister egyik laborját, amiből valószínűleg egy megszökött személy több gyilkosságot is elkövetett.

Harmadik kaland:
Einar főleg mágiahasználók segítségét kérte, hogy vizsgáljanak ki egy olyan pontot Asgardon, ahova a 9 világ többi népe nem tud eljutni. Kiderült, hogy miért, Muspelheimi démonok barlangja volt, átjáró egy másik világba. Egészen pontosan másik bolygóra, ahol megtudták, hogy a Láng Bajnoka nevű személy az űr egy nagy részét leigázta.
Wakandában a támadó csapat sikeresen bevette a bázist, amit kellett és az adatokat is eltudták lopni, amiért mentek.
A Hydra csapatai megtalálták Sinister egyik bázisát és úgy tűnik, hogy ellenség helyett szövetségesre találtak.
A maffia sajnos nem járt sikerrel, nem tudták elrabolni a nőt, akit kellett, és a Liga visszavágásakor sokan meghaltak.

Negyedik kaland:
Rémálom több helyen is lecsapott, egyszer a Télapót fertőzte meg, és mellette Bastet-et a párducistennőt.
Egy kisebb csapat az Astro plázánál majdnem télapó rontásának áldozata lett, de végül is sikeresen, szerencsésen túlélték az esetet, mi több a Télanyó segédletével, iránymutatásával sikeresen megmentették a karácsonyt és Télapót is.
Az X-ek Vadföldre mentek, hogy az örökkévalók városát, Olympiát megnézzék, hátha megtudnak valamit Vanath-ról. Azonban sajnos a várost a deviánsok megszállták és Godlaw nagyon okosan rájött, hogy lehet, hogy ezek Vanath-ot szolgálják.
Wakandában a Párducistennő álmát megfertőzte Rémálom, de végül sikeresen felébresztették őt, megmentve az istenségtől.
A Hydra csoportja pedig tovább folytatta a hajszát Sinister dolgai után, közben egy tárgyat kerestek, amit végül is sikeresen egy földalatti ősi épületben meg is találtak.

Ötödik kaland:
Egy furcsa esemény történt az égen, valami felrobbant az űrben és annak darabjai a földbe csapódtak. Hamar kiderült, hogy egy férfiról volt szó (vagyis több férfi), aki körül az idő változni kellett. A múltba kerültek a hőseink, antihőseink. Többen a Noé-t élték túl, a diákok az iskola felrobbantását a Suromi által, a Hydra pedig Apokalipszis Wakandai uralmát.
Annyi bizonyos, hogy a férfiak valamilyen kapcsolatban állnak egymással, de hogy milyenben azt még nem lehetett tudni.

Hatodik kaland:
A közvetlen folytatása az ötödik kalandnak, a karakterek továbbra is az ismeretlen személy alteregóit keresték és kutatták. Egy ismét Wakandában bukkant fel, a Bukás idejében. Egy másik a 3. Világháborús biofegyverrel sújtott San Francisco-ban. A harmadik pedig Attilan-on, a Barokk eseményei előtt.
Azt már tudni, hogy mindegyik egy adott személy alteregója, de azt még nem, hogy kié és mi ez az egész.

Hetedik kaland:
Az ismeretlen személy alteregói egyesültek és kiderült, hogy a neve Kang, a hódító, aki uralni akarja az összes idősíkot. A karakterek először a jövőbe kerültek, ahol Kang – avagy Kaneda Stark – jövőbeli énjével, Immortussal találkoztak, aki a segítségüket kérte, hogy állítsák meg őt a múltban, amikor még csak Kang, hogy ne tehesse meg a szörnyűségeket, amiket el fog követni a múltjában, fiatalon.
A csapat először az ókori Egyiptomba került,  ahol Apokalipszist kell segíteniük az összecsapásban, amit Rama-Tuttal (Kang) vív még nagyjából húsz évesen. A csapat azonban mindezt elbukta, Apokalipszis meghalt a múltban, a jövőben pedig nem tudták megállítani Kangot, így a kree inváziótól ugyan a bolygó megmenekült ekkor, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő majd, hogyha ez a jelen lesz, akkor sikerül-e mindezen változtatni.
A csapat hibája miatti legnagyobb következmény pedig Végítélet lett.

Nyolcadik kaland:
A kaland során a játékosok az MI:13 hívására a Stonehenge-hez érkeztek, ahol több túristát is megöltek a közelmúltban és a romokat is megrongálták. Misztikus Pókember segítségével lejutottak a föld alá egy laborba, ahol Constantine és George találtak egy ősrégi lefagyasztott kree-t, akit kiolvasztottak. Mint kiderült ő egy kree örökkévaló, akit nagyon, de nagyon régen börtönöztek be ide. Őt próbálták megmenteni, hogy ne halljon meg.
Wakandában a királyi esküvővel egy időben a Hydra kiküldte embereit, hogy furcsa jelenséget vizsgáljanak ki. Egy hatalmas lefedettségű területről volt szó, ahol a legfrucsább az volt, hogy nem voltak zajok. A nyomokat követve Tristan és Niteris a helyi vulkán kráterébe jutott, ahol kree-kbe bukkantak. Sikerült adatokat szerezniük és még egy kree tetemet is, ezzel tértek vissza a bázisra.
A harmadik szál NY-ban volt, ahol a bizonyos Jótevő szövetségeseket keresett, így került a közelébe Sam és Alicia. A férfi egy hajmeresztő dologgal és ötlettel állt elő, miszerint kree-k vannak a városban és fogjanak el egyet, hogy azt aztán a Maffiaváros telepatái kihallgassák, kifaggassák, hogy miért is vannak itt. Sikerült is megtalálni az egyiket és a terv elindult…

Kilencedik kaland:
A kaland során a Hydra az egyik saját bázisát igyekezett kivizsgálni, amivel megszakadt a kapcsolat a kree támadás után. A csapatot végül inkompetencia miatt visszarendelték és Reena Reynolds-nak egyedül kellett megoldania, az adatokat titkosították, így nem derült ki, hogy mi is történt ott valójában.
Az X-men és Theon Lupin Flagstaff városába ment, ahol egy túlélőt kellett kihozni a lebombázott városból. Azonban, mint kiderült közel sem olyan könnyű a helyzet, hiszen a várost eddig nem látott démonok szállták meg, nem is beszélve arról, hogy miután megtalálták a lányt az közölte, hogy nem tud elmenni innen egyelőre és a démonok vezére még Cody-t is elkapta. Vajon sikerül-e megmenteni őket és elhagyni a várost?
A harmadik szál az általános rész volt, ahol a csapat megismerkedhetett Nüx-el és a dimenziójának egy részével, ahol nagyon aggasztó nyomokat találtak, többek között Rémálom szimbólumát is.

Tizedik kaland
A kree-k továbbra is folytatták a biológiai fenyegetést mindenfelé a bolygón, céljuk az, hogy kiéheztethessék a bolygót, mert az élelmiszerforrást kezdték mérgezni.
Az X-ek és Theon ismét együtt dolgoztak, ezúttal egy hatalmas felbukkanó dómot néztek meg a Mojave sivatagban, ami nagyon sok különlegességet tartalmazott. Mintha a kree-k, mert kiderült, hogy ők tették le mindezt ide és valamiféle evolúciós kísérletet folytatnak.
A másik csapat New Yorkban, és ott is egészen pontosan Bronxban próbálkozott azzal, hogy megfejtse a sok furcsa rejtély nyitját, aminek láthatóan egy kree(?) mágiahasználóhoz volt köze és még egy időutazó csapattaggal is bővültek, de végül sikeresen megoldották a gondokat és a furcsaságok is megszűntek New Yorkban.

Tizenegyedik kaland
A kree-k tovább folytatták a mérgezést és a lassú háborút, mivel ők jócskán ráértek. Még egy ultimátumut is adtak a bolygónak, miszerint vagy kapitulálnak és gyors, fájdalommentes halálban lesz részük, vagy nem, és akkor lassan. A Föld elutasította a kapitulációt.
Az X-ek ismét Theonnal együtt dolgoztak, ezúttal a déli-sarkra mentek, ahol egy lezuhant hajót találtak, ahogyan az Akkaba klán tagjai is. A hajó vizsgálta közben rájöttek, hogy ez nem egy kree hajó, hanem egy másik fajé, majd valamilyen oknál fogva a Fantasztikus négyes bőrében találták magukat.
A Hydra továbbra is Wakandában töltötte az idejét, ahova Reynolds is elkísérte őket. eddig ez volt az egyetlen hely ahol a kree vírus nem bukkant fel. valószínűleg eddig. A csapat el is indult, hogy utána járjon ennek és mintákat gyűjtsenek. Azonban nem várt furcsaságokba ütköztek.
A harmadik csapat New Yorkban került kalamajkába, amikor az Orgyilkosok ligája megtámadta a Staten Island-i bevásárlóközpontot, aminek egy új, vagyis inkább ősrégi istenség Chthon is újra, hosszú idő után először megmutatta magát.

Tizenkettedik kaland
A kree-k Avalont támadták meg, ahol egyszerre több fronton is támadtak, harcoltak.
Az X-ek és Gawain az SI:13 segítségére sietett Rosakirk városában, ahol a helyieket kellett segíteniük, illetve Gawain-nak megállítania az invázió miatt itt levő hajót Lionheart-tal és Britannia Kapitánnyal, közben pedig váratlan segítséget kapott Mordred személyében.
Egy csapatot elraboltak Morganék, akik kétszer is meghaltak, másodjára egy sötét isten miatt, aki lelkeket eszik és befészkelte magát a kelta túlvilágra. Végül mindenki kijutott és feltámadtak a lelkiismeretük és empátiájuk nélkül, azonban a miértekre és okokra nem kaptak választ.
A Hydra pedig igyekezett a Világok közötti átjáró kulcsát megszerezni, de Niteris és Tristan lebuktak, Niteris újra szimbionta lett. Mivel sok időre tűntek el Morgan Lance személyében küldött utánuk erősítést, hogy hozza ki a párost, mint egyszemélyes mentőcsapat.
A kree-k pedig igyekeztek megtudni, hogy miért is fordult ellenük a tábornok, ám úgy nézett ki, hogy az ismeretlen meghívó ideje elfogyott és azelőtt távozott mielőtt a kree-k odaértek volna a megfelelő terminálhoz.

Játékszabályok
Szokásos szabályok vannak. Ez most 3, vagy 4 szálas lesz, ha van rá igény és ennyi jelentkező lesz. Mindegyik teljesen külön helyszínen, és teljesen különállóak egymástól.
Szokásos 4 napos körváltások lesznek.
Minden kalandra örülnék, ha lenne legalább 2-3 jelentkezőt lenne ahhoz, hogy elkezdjem a kalandszálat.
A mágiahasználó karik, mint eddig is megkapják a kalandon töltött időt tanulásnak!Célkitűzés 1: Az új szomszédok
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége TXyqGcJ
Két kalanddal ezelőtt Layla sikerese felébresztette a déli-sarkon levő hajót, aminek következtében előre nem látott események indultak be, aminek köszönhetően a kozmikus világ felszabadult egy szörnyű ellenségtől, ami a Föld felé közeledik teljes erejével, és nos meg is érkeznek a Naprendszerbe és már a bolygóra is. Ezzel az eddig nem látott fajjal ez lesz az első találkozás, akiknek még a kree-k sem örülnek túlságosan.

Erre a kalandra értelmiszerűen X-ek, X diákok, kormányügynökök, SHIELD ügynökök és Angyal programosok jelentkezését várom, de igazából, ha bárki más is szimpatikusnak találja a kalandot, akkor megoldom, hogy ide tudjon jönni. Smile

Célkitűzés 2: Halk suttogás
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége IH1zizH
Valaki, akiről régen lehetett hallani utoljára most ismételten felbukkan, nem túl kellemes módon. Legutóbb már képes volt arra, hogy kitörjön a saját börtönéből és az Álmok dimenziójából, de arra nem, hogy el is érje az ébren levők, az emberek létsíkját. Vajon most mindez sikerül neki Nüx segítségével, vagy sikerül megakadályozni mindezt?

Ide is bárki jöhet (X diákok nem), bár ez a szál a misztikusabb beállítottságú karaktereknek van, mint a Hydra. Ez a szál lesz @Niteris kedvence, mert ez fog Rémálomról szólni.

Célkitűzés 3: Éden, az új otthon
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége YpeaONJ
A Földön történő események árnyékában sok tudós az AIM-tól, vagy a Project: Pegazustól, illetve Reed Richards is alternatív megoldást keresnek arra, hogy mi van, ha nem sikerül túlélni a Földön és evakuálni kell az emberiséget. Ezen project keretében sikerült egy féreglyukat nyitni egy lehetséges új világba, ahol van ivóvíz, lélegezhető levegő. Már csak fel kell térképezni a helyet, hogy hosszabb távon is lakható lenne-e a földieknek.

Ide is nagyjából bárki jöhet, aki érintett az AIM, SHIELD, vagy esetleg X-men kötelékében. X diákokat azonban ide sem tudok elfogadni, mert ez nem gyerekeknek való feladat. De mindenki más jöhet.
Ide elfogadok ingyenes NJK-kat is, de ők lehetőség szerint olyan személyek legyenek, akik tudósok, vagy katonák, akik kompetensek lehetnek egy bolygó felfedezéséhez. Kb. fél oldalas előtöri kell hozzá.

Célkitűzés 4: A Hold másik… (kree szál, hátha lesz érdeklődő)
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége Q5zq063
A kree szál; ugyan a kree-k nem tudták kideríteni, hogy egyik hősük miért állt a földiek oldalára, de ez nem igazán zavarja őket. Az már jobban, hogy Annihilus emberei pontosan ott szándékoznak bázist készíteni, ahol ők tették hónapokkal korábban. Emiatt szeretnének a kellemetlen új lakótársaktól megszabadulni, ahogyan Annihilusék is tőlük…

Ide is elfogadok ingyenes kree NJK-kat! Ők alapvetően katonák, szóval katonákat – másodfoglalkozásként lehetnek orvosok, tudósok is a katonáskodás mellett – mert egy militarista államról van szó.A jelentkezés pedig így nézzen ki, mint mindig:
Kód:
[b]Karakter neve:[/b]
[b]Célkitűzés:[/b]Kezdés… ha lesztek elegen és véget ér az előző kaland.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Niteris Csüt. 04 Jún. 2020, 00:07

Ezúttal biztosan túljárunk a gonosz Rémálom eszén  What a Face

Karakter neve: Niteris
Célkitűzés: Halk suttogás
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 394
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Thorhalla Pént. 05 Jún. 2020, 00:00

Elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés 1: Az új szomszédok

Célkitűzés 2: Halk suttogás
Niteris

Célkitűzés 3: Éden, az új otthon

Célkitűzés 4: A Hold másik…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Tyler Pént. 12 Jún. 2020, 11:30

Karakter neve: Jason Liam Norman
Célkitűzés: 1, Az új szomszédok
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1025
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Layla Laskowsky Pént. 12 Jún. 2020, 20:49

Karakter neve: Layla Laskowsky
Célkitűzés: Az új szomszédok
Layla Laskowsky
Layla Laskowsky
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 108
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 87
Join date : 2019. Mar. 25.

Karakteradatok
Főkarakter: Layla Laskowsky
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 13 Jún. 2020, 00:00

Mindannyian elfogadva.

Elfogadott karakterek:
Célkitűzés 1: Az új szomszédok
Jason Liam Norman
Layla Laskowsky

Célkitűzés 2: Halk suttogás
Niteris

Célkitűzés 3: Éden, az új otthon

Célkitűzés 4: A Hold másik…

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Jún. 2020, 00:00

Mivel nem igazán számítok másokra nyár és egyéb okok miatt, így szombaton kezdünk majd.
Addig is lehet még jelentkezni, ha mégis jönne valaki Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 21 Jún. 2020, 00:00

A kalandok kezdődtek, még mindig lehet jelentkezni, ha valaki esetleg jönne.

Célkitűzés 1:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1999-lakoepuletek#83824

Célkitűzés 2:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t248-somerville-utcai#83823

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 64
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Tökfej Szer. 19 Aug. 2020, 21:14

A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége 99476-146301-korath-the-pursuer

Név: Jef-Köt
Egyéb név(i): Pursuer/Üldöző
Faj: Kree
Nem: férfi
Jellem: ember-ellenes; mutáns-ellenes
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Kree-Lar. 1990.06.06
Kor: 41
Család: Apa, anya, testvér, élettárs
Foglalkozás: katona, Üldöző
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 110 kg
Szeme színe: kék?
Haja színe: kék?
Bőre színe: kék!
Különleges ismertetőjel: testét a több éves szolgálat miatti hegek fedik, ezek uniformisában nem látszanak, azonban a fejéről lekerül a sisak, méretes vágás látszik a jobb szemétől egészen a tarkójáig, mely sérülést egy életmentő műtét miatt sikerült csak túlélni.
Repülési sebesség: 50 km/ó felszereléssel
Egészségi állapot/ betegségek: szinte teljesen egészéges, a sérülést követően az agyi működést nem sikerült teljesen helyrehozni, ezért izgalmi állapotban dadog, valamint véletlen helyzetekben lefagy pár másodpercre az agy nem megfelelő vérrellátása miatt. (ezt ő nem érzékeli)

Életrajza: Kree-Lar-on látta meg a napvilágot anyja ölelésében. A családja sok generáció óta hadköteles férfiakat termelt ki a birodalomnak. A sorsa ezért hát születésénel elrendeltetett. A kiképzése kis korában már elkezdődött apja és hiánya esetén, bátyjai jóvoltából. A kamaszkort minden atrocitás nélkül élte át a Köt család minden férfi tagja. A kisebb falucskában miben éltek, felnéztek rá a szomszédok az elkötelezett hazaszeretet miatt. Nem voltak kirívóak, de a kötelességtudat, valamint a legfelsőbb intelligenciába való rendületlen hit egyre feljebb vitte a család renoméját.
A településen az mélyen tisztelt családok egyike volt az övék. Igaz szegényesen mindenük megvolt, a katonai akadémiára hamar felvették nem csak a kiemelkedő eredményei miatt, hanem mert a Köt család sarja volt. Az otthon tanult vadászat, és túlélési fogások segítették a katonák közötti kitűnését. Ez lehetett az oka, hogy az alapkiképzést követően kiválasztották. Egy elit egység tagja lehetett, ha megfelelt.
Az Üldözők közé választották, a felvételi a egységben véresen komoly volt. Eddigi élete csak sétagalopp volt az elkövetkezendő hónapokhoz képest. A kiképzése lehántotta róla minden Kree mivoltát és mire a végére ért megannyi társa kihullott. Jef mint egy főnix éledt újjá a falusi család katonájából egy igazi harcedzett kopóvá az Üldözők tagjává.
A kiképzés után fegyvert választott, és évekig tartó őrületes hajszákban vett részt, hogy felvehesse végül tényleg az Üldöző nevet. Pontosan három év telt el, megannyi kitaszítottat, őrültet, dezertőrt vadászott le egymaga, vagy csapatosan míg a tanoncból végre teljes értékű tag lett. A Jelképező barna egyenruha úgy tapadt rá mintha ráöntötték volna. Évekig szolgálta ezt követően a Kree birodalmat, a galaxis majdnem minden szegletét bejárta parancsra. Saját életet kezdett, míg szívében belül továbbra is a falusi marad, a harctéren már új kree. Az élete beteljesedett a népe szolgálatával, eddig ő vitte legtöbbre a családban, és ez új erőt fog adni az elkövetkezendő Köt generációknak is.
Képességei: fizikailag erősebb, és ellenállóbb mint az általos Kree-k.

Szakértelmei: képzett Kree harcművész, kézitusában, és Beta-botjaival is tökéletesen bánik.

Felszerelés: Üldöző páncél - képes repülni, valamint bármilyen élőlényt le lehet vele követni, agyi aktivitás által hagyott nyomokat követve.
Béta-botok - egy pár bot, mely képes energiasugarakat kilőni, valamint bénítani is tud.

Célkitűzés 4: A Hold másik…

_________________
Néha a hitünk az egyetlen erősségünk, de az átsegíthet mindenen.
Tökfej
Tökfej
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 88
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 10
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Tökfej
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 20 Aug. 2020, 00:12

Ezt tegyük el a következő kalandra, mert átteszem oda a szálat. Már eléggé előre haladott a két kaland ahhoz, hogy biztosan ne tudjuk időben befejezni ezt. A felszereléssel kapcsolatban pedig majd akkor mondok pár dolgot, mert picit sok lesz első szintű karakternek ennyi minden. Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14970
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korszak Re: A Kree Invázió 13.: Ellenségem ellensége

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.