Somerville utcái

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Somerville utcái Empty Somerville utcái

Témanyitás by Thorhalla Szer. 23 Feb. 2011, 09:54

A legnagyobb és egyik leggazdagabb somerseti város. A területe a bevándorolt menekültek és az új építkezések után legalább a triplájára nőtt, és még mindig nem állt meg a növekedése. A korábbi 12 ezres lakosság száma most már legalább 1 millióra tehető. Minden, ami egy amerikai nagyvárosban fellelhető volt a katasztrófák előtt, az mára itt is megjelent. Igazi nyüzsgő metropolisz és üzleti központ.

Somerville utcái 83326375

Az eredeti topic

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Somerville utcái Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Sandman Szomb. 12 Szept. 2015, 00:38

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Napi rutin
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Jelenlévő(k):
- Steel Knight
- Emberek az utcán
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kellemesen meleg őszi este gondolta úgy Matthias, hogy ideje kicsit megjáratni a gépet. Mármint a páncélt. Bele is bújt második bőrébe és megtalálva azt a határt ahonnan a földről nem fedezik fel, de a radarok még nem látják röpködni. Ebből a magasságból még nyomon tudta követni a talajon zajló nagyobb eseményeket. Átlagos, unalmas és meglehetősen biztonságos estének tűnik a mai, amikor is érzékeny érzékelői, távolból érkező női sikkantást azonosíthatnak. Ha komolyabban keresgélni kezd Steel észreveheti, hogy az egyik forgalmas sétáló utcában egy testesebb, kosztümös hölgyet segítenek fel ketten. Az asszonyság idegesen az öklét rázza az utca egyik hosszanti irányába. Ha Steel elég figyelmes láthatja, ahogy az ökölrázás irányába egy darab, pizsamába öltözött, fekete férfi fut, kezében egy retiküllel.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 21 Jún. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás:2020. június 25. (csütörtök)


Somerville utcái TrbjVuM

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


Prológus:
Valamiért az utóbbi hónapokban nagyon csöndben voltak a kree-k, így a földiek teljesen nyugodtan tudtak dolgozni azon, hogy megoldást találjanak a krízisre, amiben voltak. A Földön senki sem tudta, hogy mi volt az ami ennyire lefoglalta a kree-ket, de nem érkezett arról sem hír, hogy támadtak volna bármit is, vagy a Földön, vagy a köztes dimenziókban. Az élelmiszerhelyzet kezdett stabilizálódni hála az AIM és a Project: Pegazus együttműködésének, így legalább az éhezés miatt nem kellett aggódni, egyelőre.

A vadállomány azonban pusztult továbbra is, számtalan faj halt ki a kree támadás óta, így ezt mesterséges húsokkal igyekeztek megoldani a tudósok, mert a pusztán növényfogyasztás ebben a helyzetben nem volt kivitelezhető. De ezek mögött titokban a tudósok más lakható bolygókat is elkezdtek feltérképezni, hogyha a bolygó lakosságának el kell hagynia a Földet, akkor legyen hova menniük. Szóval senki sem tétlenkedett. A Hydra továbbra is próbált rájönni és igyekezett megvalósítani azt, hogy megszerezzék a követ és visszahozzák az embereiket.

Ezeken felül az utóbbi pár hétben, talán egy hónapban egyre több furcsa dolgot észleltek New Yorkban és New Jersey államban…New Jersey-ben mindez Somerville megyében történt, ahova Niteris-t is kiküldte a Hydra. Kivételesen USA-n belüli munkára. Az utóbbi két hetet itt töltötte, de nem igazán talált ezzel kapcsolatban semmit sem, de valami más igencsak érdekes dologba belefutott. Az itt tartózkodása óta ugyanis mindennap ugyanazzal a lánnyal álmodott. Furcsa mód a gazdateste nem osztozott ezeken az álmokon, ezek csak a sajátjai voltak. Minden nap egyre és egyre többet tudott beszélni a másikkal.

Ebből kiderülhetett a számára, hogy nem véletlen álmokról van szó, a fiatal nő képes volt arra, hogy bemásszon az álmaiba minden nap tovább. Egyelőre ugyan nem mondott el túl sokat, mert aggódik, hogy az álmok sem túl biztonságosak és le tudják őket hallgatni. Nem kellett kimondania, érződött, hogy Niteris nagy ellenségére, Rémálomra gondol ezzel. Így inkább szépen több álmon keresztül hagyott kisebb jeleket, nyomokat a szimbiontának, hogy össze lehessen tenni, hogy mikor és hol akar vele találkozni a lány.

Ez pedig nem volt más, mint 2031. június 25. délután Somerville-ben volt itt New Jerseyben. Az egyik nagyobb parkot adta meg a lány, ahol még egy hatalmas növényház is megtalálható volt. Elég forgalmas hely és népszerű a helyiek és a turisták között is. A mai nap elég szeles, de kellemes napos idő volt, kellően meleg idővel. Így csupán Niterisen és esetleg a gazdatestén múlt, hogy elmennek-e a találkozóra, ahova a lány hívta őt, akinek az arcát sem látta eddig, mert minden álomban más külsővel jelent meg.

Somerville utcái IuHm4Sj

Felszereléslistát írj, mint mindig.
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
Somerville utcái X5PPJrT

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/x5PPJrT.png[/img]</center>
tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Szer. 24 Jún. 2020, 20:35

HALK SUTTOGÁS

A masinákat időnként újra kell indítani, hogy rendesen működjenek. Hasonlóan az emberek is le szoktak kapcsolni, ők egy kicsit még gyakrabban is. Egy szimbionta viszont soha nem alszik, legalábbis ha Niteris emlékei nem csaltak, pár évvel ezelőtt még ez volt a helyzet. Ám de most mégis folyamatos álmok bántalmazták érzékeny lelkét, így nem tudta elvégezni reggelre a rá kiszabott feladatokat. Igen bosszantó volt a helyzet,. Főleg azért, mert a mélyen tisztelt doktor úr is tudott a szimbionták alvási szokásairól, így valamiért azt feltételezte, hogy éjszakai lustálkodás állt a dolgoknak megette. A természetfeletti jelenségek hitelességéről meg nem lehetett egykönnyen meggyőzni...
Ennek ellenére a régi produktivitás visszatérésének reményében a növényház látogatását ő is jóváhagyta. Meg hát a természetjárás jót tesz a léleknek, amikor közvetlenül a szomszédos laborban hangosan tiltakoznak a tesztalanyok.
Így Niteris és gondolataiban szokás szerint elmerülő hordozója megjelentek a kijelölt helyen, hogy az ottani találkozón részt vegyenek, és remélhetőleg megszabaduljanak a jövőbeli éjszakai zaklatástól.
Az elején egy kicsit toporogtak a park szélén, de ha senki nem jött a közelükbe, akkor szépen elkezdték mászkálni a parkban és a növényházban. (Ha még ez sem vezetett eredményre, akkor igen alaposan, minden bokor mögé betekintve megismételték a mászkálást)

// Majd hamarost írok bővítést Dr Malburg-hoz, csak egyelőre sok-sok elfoglaltságom vagyon
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 25 Jún. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. június 29. (hétfő)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


Niteris és a doktor úgy döntöttek, hogy eljönnek ide a megbeszélt találkozóra. Először a park szélén ácsorogtak, ekkor még valószínűleg volt idő addig, amikorra az időpontot mondta az a személy, kihez jöttek. Így itt még nem ment oda senki hozzájuk. Ezek után kezdtek el mászkálni és közelebb menni az üvegházhoz. Azonban arra már nem volt szükség, hogy be is menjenek, ugyanis hamarosan egy fiatal tizenhat-tizenhét év körüli virágos ruhában levő fiatal szőke lány lépett oda hozzájuk.

A parkban egyébként meglehetősen sokan voltak, annyian azért nem, hogy lépni ne lehessen tőlük, de sok pár, család gyerekekkel, vagy éppen két-három óvodás csoport is kint volt. nagyon sokan piknikeztek, plédekkel ültek ki a fűbe, mások ott játszottak. Voltak, akik kutyát sétáltattak, szóval egy igencsak aktív nap volt itt. Mutánsok, emberek, így senki sem volt olyan, hogy kilógott volna innen, nem is nagyon volt semmilyen feltűnő személy. Még a doktor sem volt túlságosan az a bozontos hajával – amennyiben mos is olyan volt. A lány először kissé zavartan pillantott a férfira mielőtt megszólalt volna.

- Niteris és Dr. Malburg? – kérdezte, amennyiben megerősítést kap, akkor folytatja. – Amy Sloan vagyok, köszönöm, hogy eljöttek. Leülhetnénk az egyik padra, hogy ott beszéljünk?

Amennyiben körülnéz Niteris, akkor láthatta, hogy több olyan is volt, amin nem ült senki. Volt a közelben is, itt főleg olyanok, amiket folyamatosan sütött a nap, távolabb voltak olyanok is, amik fák árnyékában voltak. Szóval volt bőven hely, ahova le lehetett ülni, ha Niteris úgy dönt, hogy megteszi, amit a lány kért, ha pedig nem, akkor teljesen tőle függött, hogy mit is szeretne kezdeni a helyzettel.

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Vas. 28 Jún. 2020, 20:37

HALK SUTTOGÁS

- Bizony, azok vagyunk mi - mondta bólogatva Niteris, és mentálisan megbökdöste a mélyen tisztelt doktor urat, hogy figyeljen ő is egy kicsit. Nem sok sikerrel...
- Természetesen leülhetünk - válaszolt ezután a kérdésre, és az esernyőjével az egyik árnyékosabb pad felé bökött (leégni csúnya dolog ugyanis, és naptej éppen nem volt őnáluk). Ha a lány valamilyen oknál fogva egy másik pad felé indult volna meg, akkor kissé durcásan ő is azt a padot választotta.
Niteris gyanította, hogy Rémálomról fognak beszélni, de az ő ravaszságában ezt nem kívánta azonnal felfedni.
- Kérem, Miss Sloan, árulja el, miért hívott minket ide? - kérdezte a szimbionta, miután kényelmesen elhelyezkedtek a padon - És ha nem túl nagy illetlenség, azt is szívesen megtudnánk, hogy hogyan csinálta. A mélyen tisztelt doktor úr nagyon bánatos volt a kiesett idő miatt.
Niteris mindezt a lehető legnagyobb természetességgel próbálta kérdezni, és közben elővett egy kenyérdarabot, hogy apró darabonként megajándékozza azzal a park szegény, éhező galambállományát.

/*
Ímé szörnyű ember vagyok, és az én elfoglaltságomban elmulasztottam a felszerelésnek megadását.
Amennyiben lehetséges, ezt még pótolnám
Felszerelés:
(Ha késés miatt már ezek nem jöhetnek, akkor a madáretetés része a hazzászólásnak természetesen lemarad)
*/
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 29 Jún. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 3. (péntek)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


A Niteris és doktor páros minden felszerelést magával tudott vinni, amit csak szeretett volna, így azok ott voltak náluk. Amikor a szimbionta felhozta, hogy szeretne egy árnyékosabb padra leülni, akkor a lány bólintott és hagyta, hogy a férfi – számára úgy tűnt – válassza ki ezt a helyet és követte őt. Ott letudtak ülni, Niteris pedig kenyérrel elkezdhette etetni a park galambállományát.

Ahogyan a madarak rájöttek, hogy valaki ételt ad nekik, nagyon hamar legalább egy tucat madár szállt oda az árnyas padhoz. Néhányan nem igazán örültek ennek, mert betegségeket terjesztenek és ehhez hasonlók, így inkább odébb mentek. Ennek köszönhetően a legtöbben el is kerültek Niterisék közeléből, így könnyebben tudtak úgy beszélni, hogy nem zavarta őket senki.

- A képességem az, hogy bele tudok mászni az emberek és egyéb lények álmába, illetve elaltatni őket. Így sikerült önnel is beszélnem – kezdte. – Hogy miért önt? Nem igazán tudom, önről voltak emlékeim, valami piramissal kapcsolatban, egy furcsa helyről és egy furcsa jelről. Az egész nagyon furcsa és ezek nem is a saját emlékeim… hanem azt hiszem az apámé. Nekem is nagyon sok kérdésem lenne.

Kissé zavartan pillantott körbe a lány, hogy van-e a közelben valaki, majd halkan, suttogva folytatta.

- Néhány hónapja születtem csak és valamiért már ilyen idős vagyok… akarva, akaratlanul be tudok lépni mások álmaiba, hogy beszéljek velük, vagy befolyásoljam azokat – sorolta. – Nem igazán tudom, hogy ki, vagy mi vagyok… az anyám azóta rejteget, hogy megszülettem és teljesen megőrült. Ő sem tudja, hogy mi lehetek, így reméltem… ön az utolsó esélyem, hogy hátha tud segíteni abban, hogy megtudjam ki vagyok és válaszoljon a kérdéseimre…

Somerville utcái IuHm4Sj

Semmi gond, nálad vannak.
tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Csüt. 02 Júl. 2020, 19:42

HALK SUTTOGÁS

Az események remekül alakultak. Galambok elfogadták az adományt, és hálájuk jeléül még a kíváncsiskodó embereket is elzavarták. Igazán kár, hogy ezen csodás események közepette a lyány nem Rémálom legyőzésének titkos módszerét osztotta meg, ahogy a szimbionta várta. Helyette viszont izgalmas kérdéseket kaptak, ami szintén hasznos lehetett.
- A pár hónap az nem sok idő - állapította meg bölcsen Niteris, és egy kis osztogatnivaló kenyeret nyújtott a leánynak - Esetleg más ismereteket is ki tud nyerni ezekből az álmokból?
A beszélgetés kivételesen a mélyen tisztelt doktor úr figyelmét is felkeltette. A szakértelmek lemásolása igen fontos része volt az ő nagyon bonyolult kutatásainak.
De a végtelen kérdezősködés előtt még valamit fel kellett mutatni, hogy saját értéküket bizonyítsák, így Niteris hozzálátott, hogy kirajzolja a doktor tenyerére Rémálom csúf és gonosz logóját.
- Ez a szimbólum volt az? - mutigatta a jelet, miután megkapta az előző kérdésre a választ. Habár igen valószínű volt már, hogy erről beszéltek, Niteris óvatos és nagyon megfontolt természeténél fogva biztosra akart menni.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 03 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 7. (kedd)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


A lány kissé zavartan vette át a kenyeret Niteris-től, mint aki nem is nagyon tudja, hogy mit kell ezzel csinálni, vagy mit lehet kezdeni. A szimbiontát figyelte, hogy miként is szórja a kenyeret és magvakat, majd ő is kissé bizonytalanul megismételte a folyamatot. A még több élelemre már nem csak galambok, de más madarak is megjelentek. Kisebbek, rigók és verebek is. Illetve egy-két kacsa is. A lány először bólintott arra, hogy igen, tényleg rövid idő, a másik kérdésen elgondolkodott.

- Nem tudom – mondta végül láthatóan őszintén. – Nem olyan régen jöttem rá arra is csak, hogy képes vagyok belépni mások álmaiba. Ilyesmit soha sem gondoltam, hogy lehetne-e tenni, vagy sem… sajnálom.

Szabadkozott még egy kicsit. Niteris létre tudta hozni a szimbólumot a doktor kezén és megtudta mutatni a lánynak. Bár már ekkor sejtette, hogy mi lesz a válasz, minderre pedig pillanatokon belül meg is kapta a megerősítést. A lány bólintott és kissé megfordult, hogy a hátát mutathassa a párosnak. A ruhája ujját felhúzta, hogy a válla teljesen látszódjon, a válla hátsó részén ugyanaz a tetoválás volt, csak az ő esetében ez nem tetoválás volt. Sokkal inkább egy születési/hatalmas anya jegy (birthmark).

- Rajtam van a szimbólum a születésem óta – tette még hozzá. – Jelent valamit?

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Hétf. 06 Júl. 2020, 20:06

HALK SUTTOGÁS

A mélyen tisztelt doktor úr figyelme kissé alábbhagyott, miután az álmokon keresztül átadott ismeretek nem kerültek kifejtésre. Persze továbbra is igen valószínűnek tűnt, hogy valami ilyesmi állt a háttérben, de labor nélkül ezt már nehéz lett volna megállapítani (mivel Dr Malburg nem szívesen jelentkezett volna önként egy gyors próbára).
Az ifjú Amy megismerte a jelet, és még a hátát is megmutigatta, hol szintén pompázott. Pont úgy, mint a doktor úrnak, csak valahogy ez természetesebbnek hatott. Ez is igényelt volna egy kis vizsgálatot, bár itt már a Hydra mélyén rejtőző ateista varázsember véleményét sem ártott volna kikérni.
- Igen, jelent - mondta végül Niteris egy kis gondolkodás után - Egy sajátos humorérzékkel megáldott istenség szokott ilyeneket osztogatni, általában álmokon keresztül. Nekünk is adott egyet-egyet, de azok kicsit máshogy néztek ki.
A beszélgetés alapján egyre biztosabb volt, hogy a vége hosszas kivizsgálásokkal fog záródni, így Niteris egyelőre visszafogta a saját kérdéseit. Nagyon nagytudású orvosként először a lány megnyugtatására akart törekedni, mielőtt még rátért volna az esetleges elszállítás jogi részleteire.
- Van még esetleg valami, amit el szeretnél mondani? Vagy ha még kérdésed van, szívesen válaszolunk.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 07 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 11. (szombat)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


Sajnos Niteris valóban nem tudta megállapítani azt, hogy a lány szimbóluma mágikus jegy volt-e, vagy természetes, ehhez nagyon jól látta, hogy tényleg kellett volna egy misztikus dolgokban járatos személy. A másik kísérlet pedig itt nem nagyon valósulhatott meg, mert a doktor nem vállalta volna Niteris ötletét és itt elég furcsa lett volna az alvás is. Amikor Niteris nekilátott kifejteni a dolgokat, a lány őszintén meglepődött.

Még meglehetősen fiatal volt, így könnyű volt belőle olvasni, még egy nem túlságosan szakavatatott személynek is. Így látható volt, hogy a meglepettség őszinte volt és tényleg meglepődött, nem volt benne rejtett üzenet, vagy olyan dolog, amit titkolt volna. Igyekezett feloldozni azt, amit hallott, majd végül megkérdezte.

- Mi azaz istenség? Olyasmi, mint Einar a Bosszú Angyalokban, vagy Magni Osborn Angyalainál? – kérdezte érdeklődve. – Miért osztogatja ezeket?

A kérdéseiben ott volt az ártatlan gyermeki naivság, amivel tényleg csak a nagyon fiatalok rendelkeznek. Az ajánlatra hálásan elmosolyodott és bólintott. néhány pillanattal később azonban ismét elkomorodott.

- Mi vagyok én? – kérdezte. – Mert nem normális ember, az biztos… abban sem vagyok biztos, hogy ember.

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Pént. 10 Júl. 2020, 18:33

HALK SUTTOGÁS

Niteris számos kérdést kapott, és ezek közül néhányra még a választ is tudta. Amire meg nem tudta, az sem tűnt éppen kideríthetetlennek, így bátran fitogtathatta az ő nagy eszét. Az asgardiakról még magabiztosan nyilatkozhatott előzetes konzultáció nélkül is.
- Habár ők is istennek minősülnek, annyira nem hasonlít rájuk - mondta, miközben tovább osztogatta a jóságot a madaraknak - A jel tulajdonosát mi csak Rémálomként ismerjük. A saját területén sokkal erősebb, mint az asgardiak, de onnan nem nagyon merészkedhet ki. Velünk is többnyire az álmainkon keresztül lép csak kapcsolatba. A jelét azért szereti szétosztani, mert az új szerencsés birtokos közeléből többen szintén meglátogatják Rémálmot. A látogatókat meg nagyon szereti. De tilos vele kezet fogni!
Miután ezzel a sok hasznos tudással ellátta, hozzáfogott a nehézkesebb kérdés megválaszolásához. Itt már kevesebb információja volt, de saját csalhatatlanságának látszata igen fontos volt.
- Félig biztosan ember vagy, ha az anyád tényleg ember - válaszolt Niteris, miközben a nemlétező szakállát simogatta - Ha az apád is ember, akkor valószínűleg isteni avatár lehetsz, vagy esetleg mutáns, abból is olyan mágikus fajta. Ha viszont apád nem ember, úgy a lehetőségek gyorsan megszaporodnak... Esetleg anyád álmai között nem láttad korábban? Sok vizsgálatot spórolhatnánk meg vele.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 11 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 15. (szerda)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


Igen, az asgardiakról elég könnyű volt nyilatkozni, mert nagyon sok könyv is volt hozzáférhető a témában – többsége Mrs. Miller jóvoltából – amik ráadásul ténylegesen hitelesek voltak, nem is beszélve arról, hogy közel 15 éve játszottak állandó szerepet a világ történelmében, mindezt hivatalosan a jelenkorban és nem régen úgy, hogy csak mondák vannak róluk. Így tényleg meglehetőse könnyű volt róluk információkat szerezni.

Amy bólintott arra, amit Niteris mondott neki, a Rémálom név láthatóan nem volt ismerős neki, csak kíváncsian figyelt és hallgatta azt, hogy a szimbionta mit is mond neki. A szimbionta szóhasználatát láthatóan a lány nem igazán értette, ilyen volt a humorizálás, vagy szleng használat közelében. De azért látszott rajta, hogy nagyjából összetette annak az értelmét, amit hallott. Amint Niteris befejezte a mondanivalóját a lány bólintott.

- Soha sem hallottam róla – ismerte be. - De akkor engem is ő jelölt meg, vagy valamilyen rokoni kapcsolatban állhatok vele?

Itt már látható volt rajta, hogy gyanakodni kezdett abból, amit Niteris mesélt. Ő pedig tippelgetett és próbált gondolkodni, hogy mi lehet ez az egész. A lány egyelőre nem szakította félbe, bár látszott rajta, hogy újabb rengeteg kérdése lenne, mert a kifejezések és dolgok fele eléggé nem mondott neki semmit sem. Így, amikor a szimbionta befejezte a mondanivalóját, akkor újabb adag kérdést kapott.

- Mi azaz az avatar? Nem ismerem az apámat… anya egyedül lakik és a férje két éve meghalt. Ami az álmait illeti, nem tudok oda belépni, mintha nem rendelkezne álmokkal, vagy nem is tudom… – mondta.

Ekkor hirtelen sötétebb lett, mintha beborult volna, azonban a szél is, ami megcsapta a párost fagyos és jeges volt. A táj, ahol voltak az egyik pillanatról a másikra változott meg. Minden sűrűn felhős lett, a zöld növények szárazak és feketék lettek. Mintha egyik pillanatról a másikra egy rémálomba kerültek volna a valóság helyett…
Somerville utcái ANpo8UH

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:


_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Kedd 14 Júl. 2020, 19:43

HALK SUTTOGÁS

A lány gyorsan a lényegre tért, és azonnal a rokoni kapcsolatra kezdett gyanakodni, mi igen aggasztó volt.
- Ez a lehetőség is fennáll - mondta óvatosan Niteris - ám ez eddigi ismereteink szerint példátlan eset volna. De az istenek szeretik mostanában feszegetni a régi határaikat. Egyszer az egyik illegálisan megölt engemet. Az nem volt jó.
A szimbionta a további kérdésektől ismét nagytudásúnak érezte magát, és már majdnem hozzá is látott, hogy kihirdesse felfedezéseit, de ekkor sajnos valótlan változások jelentkeztek a természetben.
- Tja! - bánkódott, és ismét az ifjú Amy felé fordult - Az időjárásjelentő ember ilyeneket nem említett. Te tetted ezt?
Ám a bánat még csak most kezdődött, a sötétség beállásával az elhozott kenyér is elfogyott. Pedig az esetleges rém-madarak megetetése sokkal kivételesebb élménynek számított volna, mint a közönséges városi galamboké...
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 15 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 19. (vasárnap)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


A lány még figyelmesen hallgatta, hogy mit is mond neki Niteris és bólintott, hogy példátlan lenne, de lehetséges. Zeusz is jó pár csintalan dolgot tett az ókorban, és igazából Niteris is teljesen elképzelhetőnek tarthatja azt, hogy egy Rémálom szintű istenség képes valakit álmokon keresztül teherbe ejteni. Több féle kép is lehetséges, amik között a legegyszerűbb talán a realitásmanipuláció.

- Ön tényleg meghalt már? Vissza lehet térni a halálból? – kérdezte csodálkozva.

Innen azonban igencsak hamar felgyorsultak az események és a környék hirtelen megváltozott. Niteris már feltette a kérdést a lánynak, hogy ezt ő csinálta-e, de Amy arcán meglepetés és döbbenet látszott, mintha nem akarta volna elhinni, hogy mit látott. Már ez is igencsak beszédes volt, de amikor ránézett a doktorra és a szimbionta zavartan rázta meg a fejét elég határozottan.

- Nem – mondta. – Nem én voltam, ilyesmihez nem vagyok elég erős…

Ami még azonnal feltűnhetett Niterisnek, hogy a galambok eltűntek, ahogyan más emberek sem voltak jelen. Bárki, vagy bármi is tette ezt – bár nem sok lehetőség van – akkor annak elég nagy hatalma lehetett, hogyha erre úgy volt képes, hogy fel sem tűnt sem a lánynak, sem a doktornak, vagy Niterisnek. A következő pillanatban a hátuk mögül egy hang szólalt meg. ha hátranéznek egy görög ruhákban levő férfi volt ott, akinek a bőre is olyan volt, mintha fémből lenne.

- Én voltam, azért jöttem, hogy végezzek a húgommal! – mondta erőteljes, férfias hangon.

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Csüt. 16 Júl. 2020, 19:21

HALK SUTTOGÁS

Minden rosszban van egy kis jó. A madáreleség elfogyott, ami a legtöbb esetben tragikus lett volna, de most ennek köszönhetően Niterisnek nem kellett elszenvednie a csalódott madarak szívfacsaró tekintetét. Bár a rém-madarak érkezése még továbbra is lehetséges volt, a szimbionta ideiglenesen megnyugodott.
- A mélyen tisztelt doktor úr még nem, de én már igen - válaszolta sutyorogva - Azóta már jobban vagyok.
Ezután a hátuk mögött valaki bejelentette érkezését, aki nem Rémálom volt, így a jelenléte inkább meglepetést okozott, mint aggodalmat. Niteris ezt követően felvette teljes szimbionta-alakját, szépen kihelyezte a Rémálom-logót a doktor úr mellkasára és szembefordult az érkezővel.
- Mint a hatalmas és nagyon ijesztő Rémálom hivatalos képviselője, ezennel az öldöklést megtiltom - jelentette be, és kihúzta magát - A további részleteket tisztes távolságból beszélhetjük meg.
Ezután, mint aki jól végezte dolgát, kettőt koppintott a földre esernyőjével, és várta a fémember azonnali meghátrálását.

Amennyiben ez valamilyen oknál fogva nem következett be, és a fémember agresszió jeleit mutatta, Niteris Amy-hez fordult.
- Most fussunk, jó? - ajánlotta fel, de igazából nem várta meg a terv jóváhagyását. Ha a másik nem kezdett el vele futni, akkor megkísérelte a hóna alá csapni (de persze ezt csak nagyon lovagiasan, nem összetördelve utasát), és úgy menekülni.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 19 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 23. (csütörtök)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


A lány már-már lenyűgözve hallgatta, hogy Niteris mit mondott neki. Láthatóan a halál fogalmát és azt, hogy az mivel jár tökéletesen értette. Közben Niteris megtudott jelenni a doktoron azzal a szimbólummal, bár láthatóan nem sok reakciót váltott ki a férfiból, aki az előbb beszélt hozzájuk. Azonban a szavak már igen, valószínűleg nem túl meglepő módon nevetést, gúnyos nevetést, mint aki remekül szórakozik.

- Egy senki vagy, nemhogy a hivatalos képviselője – mondta nyugodtan.

A másik fél ugyan nem mutatott egyelőre agressziót, de határozott léptekkel indult el a páros felé, így Niteris valószínűleg továbbra is a szégyen a futás, de hasznos elv szerint akart eljárni. A lány érthető módon leblokkolt és nem mozdult, vagy még csak fel sem fogta, hogy a szimbionta mit javasolt neki, így Niteris megragadta, hogy vele fusson. Ez olyan meglepetten érte, hogy felsikoltott egy pillanatra.

A sikolya elég kellemetlen é fájdalmas volt Niteris számára, szerencsére azonban csak pár pillanatig tartott. Ezek után tudtak rohanni, a parkot korábban látta, hogy miként néz ki, volt benne tó, a fűvész kert, ezeken felül nagy szabad rész, távolabb csónakház. Visszafelé – amerre a fémes személy is volt – a park vége, kerítéssel körbevéve. Több helyen fák és medencék, amikben szökőkutak voltak.

Ahogyan Niteris körbenézett a félhomályos állapotban a park pont úgy nézett ki, mint a valóságban, csak sokkal rondább volt, érthető módon.

- Úgysem tudtok elbújni egy rémálomban előlem! – kiáltott utánuk a férfi.

Azonban láthatóan egyelőre nem fáradt azzal, hogy a trió után rohanjon.

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Szer. 22 Júl. 2020, 00:47

HALK SUTTOGÁS

~Niteris, mit csinálunk? Állj! Nem futhatunk el egy álom elől~tiltakozott a mélyen tisztelt doktor úr a (szégyentől teljesen mentes, taktikai) visszavonulás ellen. Az eddigi beszélgetésbe nem nagyon szólt bele, fontosabb dolgai is voltak az életben a kisdiákok kioktatásánál, ám most, hogy legújabb kísérleti alanya védence bajba került, aktivizálta magát. Dr Malburg szavára Niteris azonnal megállt, éppen egy nagyobb füves rész közepén, és hagyta, hogy hordozója vegye át a vezetést.
A doktor nem is késlekedett sokat. Amy-t visszahelyezte a földre, majd jelentőségteljesen a vállára helyezte a kezét. Úgy próbálta megszólítani, hogy az még a kis pár hónapos agyával is biztosan felfogja a helyzetet.
- Te lány! Az a lény meg akar téged ölni. Te nem akarsz meghalni. Mutasd meg neki az álommanipulációs képességeidet, amikkel állításod szerint rendelkezel. Próbáld meg kitalálni, hogy ő mitől fél legjobban. Vagy ha az nem megy, akkor csak állítsd meg valamivel.
A doktor annyira nem tartott az álomfigurától, mióta minden este hasonló problémákkal hadakozott, a kis félszerzet képességei viszont érdekelték. Egy bemutató mindenképp hasznos lett volna. Még lehetőleg azelőtt, hogy átrágnák a "beszervezéséhez" szükséges papírmunkát.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 23 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. július 27. (hétfő)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


A férfi nem jött utánuk, így nem kellett olyan fejet vesztve menekülni, szerencsére. Egy idő után azonban Niteris visszaadta az irányítást a doktornak, aki a meneküléssel ellentétben meg akart állni, mert volt valamilyen más ötlete. Mikor letette Amy-t a lányt nem bírta el a lába és remegve rogyott le térdre a fűbe. Már akkor is érezhető volt a remegése, amíg a páros vállán volt a menekülés során. Emiatt a vállára helyezi a kezét csak akkor működött, ha a férfi letérdelt, vagy leguggolt a lányhoz.

A lány láthatóan zavarban volt és félt, még mindig reszketett, a doktor szavaira megrázta a fejét, próbált valamit mondani, de hang sem jött ki a száján. Mint minden képességhez valószínűleg ehhez is koncentráció kellett, ezt pedig szinte biztosan nem fog tudni produkálni ilyen állapotban. Persze a doktor és általa Niteris is tudta, tudhatta, hogy a mutánsok van, hogy félelemből is tudják használni a képességüket, de annak soha sem volt jó vége, nagyobb károkat is okozhattak, mint hasznot.

A lány megrázta a fejét, még mindig képtelen volt arra, hogy bármit tegyen, vagy megszólaljon, végtére is egy alig pár hónapos gyerekről volt szó. Közben, ha Niteris, vagy a doktor figyelte a környezetüket, amíg a leányzó válaszára vártak, akkor észrevehették, hogy a botanikus kert egészen máshogyan néz ki, mint a valóságban és nem csak amiatt, hogy pirosas fényben világított helyenként. Ez a pirosas csápos valami pedig láthatóan élt és mozgott. Elég távol volt ahhoz, hogy ne lehessen látni, hogy élőlénye-e, vagy csak növény.

Közben a lány sem lett jobban, sőt csak rosszabbul, mert még veríték is kiütközött a bőrén és sűrűn kapkodta a levegőt, meg hangosan bőgött. Egyértelműen sokkot kapott. Szerencsére azonban a magát testvérének nevező férfi nem bukkant fel egyelőre, így tőle ebben a pillanatban nem kellett tartani.

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 27 Júl. 2020, 00:00

//Akkor a fórum gondjai miatt, hogy nem volt egész délután és kora este legalább fél 9ig, pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Csüt. 30 Júl. 2020, 19:56

HALK SUTTOGÁS

Amy nem viselte valami jól a családi összejövetelt, így modortalanságával hamar megzavarta a mélyen tisztelt doktor úr finom lelkének nyugalmát.
- Viselkedj felnőttként, különben mind meghalunk! - mondta türelmetlenül, majd megcsodálta a botanikus kert páratlan kínálatát. Hirtelen nem tudta beazonosítani a piros cuccot, amiből arra következtetett, hogy egy ufó- vagy varázsvirágról lehetett szó. Vagy csak nehéz volt koncentrálni a hangoskodó gyerkőctől...

~Mélyen tisztelt doktor úr, mi volna, ha megnyugtatóbbak lennénk?~ vetette fel Niteris, amennyiben Dr Malburg bátorító szavai nem érték el a kívánt hatást. Ebben az esetben a doktor a mai fiatalok miatt zsörtölődve kegyeskedett visszaadni a vezetést, hogy megfigyelje okoskodó szimbiontája kudarcát.
- Mi volna, ha inkább a legszebb emlékeinket osztanánk meg egymással, hogy távol tartsuk a gonosz fémembert? - fordult ezúttal Niteris Amy felé - Vagy énekelhetnénk valami szépet. A fejfájást okozó sikoltozásnál az sokkal jobb. Van kedvenc éneked?
~Ha nem szedi össze magát időben, foglald el!~mondta eközben a doktor (nem sok bizalmat sugározva), de konkrét hordozócserét nem indítványozott, amíg a növényszerűségek még kellő távolságban parádéztak.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 31 Júl. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. augusztus 4. (kedd)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


Valószínűleg nem lehetett nagy meglepetés, hogy Amy nem igazán viselte jól azt, hogy a doktor fegyelmezni akarta, vagy éppen megnevelni. Mert ez a mondat volt az, amitől az a bizonyos mécses eltört és hangosan kezdett el zokogni. Ezek után már Niteris nyugtató szavai sem nagyon voltak képesek arra, hogy megnyugtassák a leányzót, aki csak hangosan zokogott. Lehet, hogy el sem jutott a tudatáig az, amit mondott neki már a páros.

A doktor azonban ekkor felhozott egy ötletet, hogy mit kellene megtennie Niteris-nek, ám amint kimondta mind a kettejüknek beugorhat, hogy ez nem valószínű, hogy sikerülni fog. Hiszen nincsenek itt fizikailag, ez valószínűleg egy álom. Ahogyan ezt realizálták, Niteris a doktor és Amy mellett találta magát. rendesen humanoid alakja volt, olyan, mint amikor ráfolyik valakire teljesen, de nem a doktoron volt.

Csak ott álldogált, hiszen egy álomban nem kell, hogy összeköttetésben legyen a doktorral. A telepatikus kapcsolat még mindig megvolt köztük, hiszen a való világban még mindig egy testen osztoztak, de itt nem volt minderre szükség. Itt a szimbionta is teljesen szabadon tudott mozogni és cselekedni, lehet, hogy ez könnyített a dolgokon, hiszen több szem többet lát, bár a megszállásban nem segített.

A lány pedig csak tovább zokogott, immáron magzatpózban összekucorodva a földön. Azonban szerencsére a férfinak még mindig nem volt nyoma. Így a hármasnak, bár inkább csak párosnak jelenthetett előnyt.

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Hétf. 03 Aug. 2020, 21:56

HALK SUTTOGÁS

Sem a doktor, sem Niteris nem értettek túlságosan az álombiológia működéséhez, így a tervvel semmi problémát nem észleltek. Az viszont igencsak aggasztó volt, hogy két külön testben voltak...
~Tja!~mondták mély egyetértésben, majd elgondolkodtak a mentális kapcsolatuk titokzatos jelentőségén. A doktor a biológiai vonatkozásokat próbálta megfejteni (bár elsősorban egyszerű káoszra gyanakodott), Niteris pedig a saját fejének halmazállapotát akarta megfigyelni. Amennyiben ezt kellően folyékonynak találta, a jobb mutatóujját megpróbálta szépen átbökni a bal tenyerén. (Ha ez fájdalmat okozott neki, nem erőltette nagyon).
De tennivalójuk nem nagyon volt, Amy tovább sírdogált, közvetlen veszély pedig nem fenyegette őket. A szimbionta így a korábbi gondolatmenetet folytatva próbálta megnyugtatni legújabb védencét.
- Nekem van kedvenc dalom, akkor kezdjük azzal - mondta, és rá is zendített - "Gott erhalte Franz den Kaiser [...]"
Amennyiben Niteris álomverziója éppen úgy hangzott, mint ahogyan a fejében, akkor tökéletes előadásba a doktor is becsatlakozott. Ha úgy hangzott, mint ahogy az a felkészültségi szintjéhez illett, akkor a doktor inkább kínosan hallgatott.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 04 Aug. 2020, 00:00Kree Invázió 13 – Ellenségem ellensége – A suttogás

Somerville utcái, Somerville, New Jersey


Résztvevők: NiterisKövetkező körváltás: 2020. augusztus 8. (szombat)

Somerville utcái A8C2bU8

Idő: 2031. június 25. délután
Helyszín: Somerville utcái, Somerville, New Jersey
Cél / Feladat: Kideríteni a dolgokat
Résztvevők: Niteris
Egyéb információk:


A lány továbbra sem tudott megnyugodni és sírt tovább. Niteris próbálkozott a saját halmazállapotával, amit ha megnézett, akkor tapasztalhatta, hogy lényegében továbbra is a saját döntése, hogy milyen állapotot vesz fel. Végtére is álom volt, álomban elvileg bármi megtörténhet, így áttudta szúrni a tenyerét is fájdalom nélkül. Csak az nem, hogy Amy megnyugodjon.

De pillanatokon belül nem is nagyon volt arra lehetősége a két illetőnek – egy férfinak és egy szimbiontának – hogy ezzel foglalkozzanak. Az itt furcsán vöröses kristályokból álló botanikus kert felől ugyanis furcsa ropogó, illetve üvegcsörgésre emlékeztető hangot lehetett hallani. Hirtelen jeges fuvallat söpört végig a park ezen részén onnan, ami elég kellemetlen volt

Hangos, masszív lépészajokat lehetett hallani, ha a doktor, vagy Niteris arrafelé nézett, akkor egy gondot láthattak. Elég nagy és ronda gondot valószínűleg. Egy rémálomba tökéletesen illő szörnyeteg, démon, vagy rémség – ki tudja, hogy melyik – mászott ki a kristályok közül, a kristályok az elején még a bőrét is alkották, majd szépen beleolvadtak és felvette ezt a látható alakot.

Nem is kellett neki sok idő ahhoz, hogy észrevegye a hármast, azonnal el is indult feléjük, miközben a testéből kiválva megjelent egy vörös kristályokból álló kétkezes kard is…

Somerville utcái IuHm4Sj


tagek:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Somerville utcái AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Niteris Csüt. 06 Aug. 2020, 21:04

HALK SUTTOGÁS

Niteris elégedetten észlelte, hogy még mindig kellemesen folyékony, aztán dalra fakadt. De még micsoda dalra! A doktor szemébe is könnyek szöktek, és beszállt az éneklésbe. Varázslatos mentális kapcsolatuknak köszönhetően teljes harmóniában énekeltek, nem volt az a Földi erő, ami az útjukba állhatott volna. Ennek ellenére egy egészen földöntúlinak mondható álomszerzet mégis megpróbálkozott vele.
~Mélyen tisztelt doktor úr, az esernyőt, ha kérhetem...~mondta a szimbionta, majd a Dr Malburg jóváhagyásával át is vette törhetetlen fegyverét. (Persze az éneket egy pillanatra sem szüntette be, minden kommunikálást szigorúan a fejükben végeztek.)
- "[...]Säulen seines Throns sind Milde / Biedersinn und Redlichkeit [...]" - mondta elszántan Niteris, és szembefordult a nagyon gonosz szörnyeteggel. Ha meg tudta tenni, lovagi páncél alakot öltött. hogy még dicsőségesebben sújthasson le ellenfelére.
Amint a lény elég közel ért, Niteris megpróbált az első csapása elől kitérni, majd esernyőjét szépen átfúrni az álomcucc állán. Ha valamiért ez nem jött volna be, akkor a szimbionta visszatért a szokásos, csápokkal terpeszkedő stratégiájához, hogy úgy tartsa távol a szörnyet a csapat védtelenebb tagjaitól.
Ezalatt a doktor is folytatta az éneklést, de közben segítőkészen megbökdöste az aggodalmas Amy-t. Egy ilyen szép előadást biztosan ő sem akart kihagyni.
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Somerville utcái Empty Re: Somerville utcái

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.