Ősi templom

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Go down

Ősi templom Empty Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 29 Jún. 2020, 09:21

Egy ősi templom a fővároshoz közel, ezt jelen pillanatban a Birodalmi erők szerezték meg maguknak és itt készülnek a saját rituáléjukra.
Ősi templom PSlSNgh

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 30 Jún. 2020, 00:00Hidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 4. (szombat)
Ősi templom TmbbAs2

Ősi templom CGbKTYp

Videón itt nézhető meg a kaland felvezető!
(zenével+mozgó szöveggel, ugyanaz, mint a képen)
Ősi templom UEllTx3

Ősi templom CGbKTYp

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Prológus:
A végjáték elérkezett, mostanra minden Erőhasználó és Erőérzékeny is minden nap a Lángmadárral álmodott. De még azok is, akiknek nem volt köze az Erőhöz. Mostanra mindenki érezte azt, amiről a korábbi látomások, holonetes hírek szóltak. Mindenki tudta, hogy az Eshal-on történni fog valami. Mondani sem kell, hogy a korábbi – történelmi és legendákban szereplő – adatok miatt elég nagy pánik és félelem uralkodott a Csillagködben. A korábbi egyensúly az Erőben megbomlott és a sötétség felé határolódott a teljes Csillagködben. A világos oldaliak érzékét és képességeit erősen csökkentve.

A Jedik pedig továbbra sem tettek semmit, a Köztársaság bezárkózott, mindent teljes mértékben a Birodalomra hagyott. A Huttok féltve a saját üzletüket felajánlották a segítségüket és zsoldosaikat a Birodalomnak. A Chiss-ek és a Mandaloriaik természetesen segítettek, hiszen szövetségesek voltak. Az Örök Birodalom is szövetségre lépett ezen ügyben a Sith Birodalommal. Az FRK fele droidokat küldött és segített, akik a Birodalom felé hajlottak, a másik fele bezárkózott a Köztársasággal együtt.

Ezeket nem nézve is rengeteg dolog történt, hogy legalább azt a részt el lehessen kerülni, hogy Rhand visszatér – már akit érdekelt – mert több Erőhasználó szerint az Erőlátomások nyomán az áldozás sem kell a Lángmadár ébredéséhez, az csak az egykori Sötét Nagyúr visszatéréséhez kell. A Birodalom többségét nem érdekelte Lord Rhand ügye, bár voltak, akiket igen, hiszen a túlvilágról/Netherworld-ről is elég hatalmat gyűjtött össze az élők világában, hogy befolyásolni tudja Csillagködöt ilyen szinten. Mi lenne, ha itt lenne?

Már csak ezek miatt is elég sokan voltak – pont a Birodalom nem, ők nem aggódtak – akik végre eltörölték volna a Köztársaság Végzetét és a Rhand Varázslóit a föld színéről. Mire a hajók és a flották megérkeztek a Kessel rendszerbe, ugyanis az Eshal ennek a rendszernek a bolygója volt az egész rendszer igencsak túlzsúfolt volt. elég nehéz volt manőverezni és a feketelyukat körülölelő kis csillagködön is át kellett mindenkinek verekednie magát. egyenesen oda nem lehetett beugrani a hiperűrből, túlságosan veszélyes volt.

Bent pedig a gravitációs hullámok, törmelékek és minden más ilyen gondokat okozott. A Birodalom mind a tizenhárom darab szuper-csillagrombolója jelen volt, ilyen soha sem fordult elő korábban. Ezeken felül minden más frakció is a flottája javát hozta el ide, ahogyan a KV is, amik között ott Kessel Run réme, az ionágyúval felszerelt hatalmas hadihajó, ami számtalan Csillagromboló elpusztításáért volt felelős már. Eddig nem lehetett tudni, hogy kié a hajó, most már kétség sem férhetett hozzá, hogy kinek a zászlóalja alá tartozik.

Az űrben kialakult gigászi csata közben – amekkorát Rhen Var óta nem látott senki – a kisebb hajóknak, kompoknak elég könnyű volt a felszínre jutni, mert az űrben a nagy hajók és vadászrajok vívtak brutális háborút egymással. Éppen emiatt mindenki könnyedén le tudott szállni a bolygón, már akinek le kellett és nem ott volt már eredetileg is…Nem csupán ezek a dolgok történtek, még volt néhány apró fontos kis esemény, amik idevezették a különböző személyeket. Mint amikor Xeth-nek meg kellett győznie Keth-t, hogy muszáj a császár parancsára az Eshal-ra menni, a két férfinak pedig még a feleségüket i meg kellett győzniük, hogy nem, rhys nem akar velük menni az Eshal-ra, hanem marad a hátsóján biztonságban. Ami a Dromund Kaas-i császári börtönt jelentette, hogy biztonságban tudják. Szerencsére végül a Hármak is jelezték, hogy vigyáznának a nőre, így Rhys a Malachor V-re ment és a két férfi onnan ment az Eshal-ra.

A másik roppant kellemetlen és talán kényelmetlen, hogy Morwen mit sem törődve a Tanács maradékának döntésével elutazott az Eshal-ra. Nem tehetett mást annak fényében, hogy a Kv elrabolta Parsha mestert is, ahogyan az a látomásokban volt. Morwen tettét Nemic Rix, Kes’vora és Su mesterek fedezték, hogy a tanácsbeli társukat fedezzék és alibit biztosítsanak neki. A nő már akkor érkezett meg, amikor a csata tartott az űrben. Morwen is megjárta Rhen Var-t, ahogyan ott volt Mandalore ostrománál is, de ekkora csatát még életében nem látott.

Sikeresen lejutott a bolygóra és ott nem volt túl nehéz megtalálnia azt, hogy merre is található a Sötét Tanács, a Császár és a kompániája. A nő elfogatta magát a Birodalmiakkal, akik révén Avenay a Jedi Tanács egyik tagja volt a rituáléra készülő kompánia elé vitték. Éppen a császár beszélt valamiről, amibe a nő – bármiféle félelem nélkül – vágott bele.

- De van, akit feltudnak áldozni, ostobaság azt hinni, hogy nem – mondta, a nő szavaira Xeth és Keth fordultak meg azonnal. - Megnyugodhatnak, nem ő. Parsha mester az… őt készülnek feláldozni, míg minden más elrabolt személyt le fognak mészárolni.

- Az nem a mi ügyünk Avenay mester és már nem is a magáé. Ön jelen pillanatban a Birodalom fogja és ennek fényében örülnék annak, ha kivenné a részét a rituáléból, ha még kitart amellett, hogy meg akarja menteni a Csillagködöt – mondta a császár a nőnek.

Ezalatt valahol a bolygón, ahol a tényleges áldozás kezdődik meg hamarosan a korábban a látomásokban is látott kamaszkorúnak tűnő fiatal lány álldogált a félhomályban, nem is olyan messze tőle egy a húszas évei elején járó nő állt és a lányt figyelte, aki éppen az áldozást készítette elő. A teremben megannyian voltak csuhákban, térdeltek az oltár körül, vagy éppen a félhomályba. A fiatal lány végül odafordult a sárga ruhában levő vörös hajú aranyszemű nőhöz.

- Mi itt tudjuk a dolgunkat, te is menj és készülj a sajátodra. Amint feltámad a Lángmadár, téged kell megtalálnia és neked kell az egyedüli gazdatestnek lenned! – mondta. A másik nő erre meghajolt és távozott…A bolygóra elég könnyű volt lejutni, ott pedig a korábban a látomásban is látott égkép fogadta a megérkezőket. Kaméleont, Shuur-t és Chamm-ot az egyik fenti hajóról erre a pontra irányították, ahol egy bizonyos Lady Stradd-ot kellett megkeresniük, hogy majd ő fogja tájékoztatni hármójukat a feladatról, ami el kell végezni. Chamm számára biztos, hogy ismerős volt a név, de Shuur-nak és Kaméleonnak igen. Lyra Stradd volt ugyanis Lord Xeth jobb keze a Hírszerzési szférán belül.

Amikor megérkeztek – mindenki jöhet a saját hajójával – a megadott koordinátákra az ősi templom maradványai körül már egy kész komplett haditábor volt felállítva. A rohamosztagosok és sith osztagosok lövészárkokat ástak, jó pár lépegető és tank is jelen volt. Ekkora készültséget a háború óta nem láthatott senki sem. Mivel mindenki megjárta a háborút ez már kellemesen nosztalgikus érzés lehetett a társaság számára. már, aki jobban szeretett a fronton lenni, mintsem más feladatokat intézni.

Néhány torony is fel volt a táborban állítva, ahogyan sátrak is. nem csak alacsonyrangú katonák voltak a táborban, de több erőhasználó is látszott, mandaloriaiak is voltak szép számmal, Chamm a saját klánjának jelzéseit is többeken láthatta, illetve még a Cadera és a Vizsla klánból voltak itt többen. Ezeken felül magasabb rangú katonák, tisztek – tábornokok és ezredesek – de még néhány moff is jelen volt. A lehető legmagasabb készültség volt jelen a táborban. A táborban az ősi templomhoz közel volt a parancsnoki sátor is felállítva.

A sátor előtt a keresett személy is megtalálható, meglátható volt. Éppen néhány katonának osztott ki parancsot néhány katonának és két láthatóan sith-nek, mert azokon nem katonai páncél volt, hanem semmilyen. Egyelőre velük foglalkozott és nekik válaszolt, hozzájuk beszélt, így még nem vette észre a nagyjából negyven-ötven méterre levő hármast…

Ősi templom CGbKTYp

Felszereléslistát, mint mindig írjatok. Én pedig a kör végén fogok írni, mint általában.
A hozzátok tartozó header, használjátok nyugodtan, ha szeretnétek a reag elején
Ősi templom OOjTn1g

Ősi templom TR8jjs2

Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/OOjTn1g.png[/img]</center>
Kód:
<center>[img]https://i.imgur.com/tR8jjs2.png[/img]</center>
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Pént. 03 Júl. 2020, 21:19


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálétEgy nagyobb romboló dokkjáról indult útnak az új szerzeményével. Yana addig-addig piszkálta, amíg vette egy hajót magának. Remélhetőleg nem ez lesz az utolsó útja vele, mert.... végül is mindegy. Arra jutott, hogy elhozza, mert ha megsemmisül, ő is meg fog, meg vélhetően az egész kóceráj... amit nem nagyon tudott befogadni, de a múltkori bolygón - a nevét már rég elfelejtette - látta, hogy milyen pusztítás lehetséges. És ha császár, aki ledarált egy egész bolygót Erőstől, mindenestül fél, ettől a lánggilisztától, akkor muszáj elhinnie, hogy van ilyen hatalom. Ahogy belegondol, egyre nagyobb hatalmat látott kibontakozni a legutóbbi küldetései során, és ez nem igazán nyerte el a tetszését. De a lényeg, hogy itt van, és a nagy harc közepette kimarad az űrcsatából. Ismeri a koordinátákat és megközelíti a helyszínt. Már messziről észreveszi a két másikat, akikkel korábban is összevetette a sors. Persze eszébe jut az utolsó beszélgetésük a sith-tel, és int mindkettejüknek, és elindul a nő felé, aki elvileg megmondja majd, hogy mit  kell tenniük. Örül, a két másiknak, ők már teljesítettek a szemében. Kézjelekkel üdvözli a Mandaloriakat is, amikor elhalad mellettük.

Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 04 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Kessia csak addig örült, hogy a saját hajójával jöhetett, amíg meg nem érkezett a hajóra, mert ott közölték vele, hogy a saját hajóját ott kell hagynia és az Eshal-ra majd egy komppal viszik le. Pedig szerette az új hajóját és örült volna annak, hogyha azzal jöhet, de a parancs az parancs volt. A leszállás után ki is szállt a szállítóhajóból és szemügyre vette azt, hogy kikkel is érkezett meg. Még ketten voltak, egy nő és egy ismerős.
< - Üdv Chamm! Kaméleon vagyok, a Malachor V-n harcoltunk együtt – mutatkozott be a férfinak mando’a nyelven. >
Mivel most más „páncél” volt rajta, vagyis a páncélja felett volt még a sith csuha is, így a hangja alapján jelenleg jobban be lehetett őt azonosítani, mint a külseje alapján. Mivel tisztelte a mandaloriai kultúrát tisztelte a képzése miatt, így még  egy másik mondatot is mondott neki.
< - Ib'tuur jatne tuur ash'ad kyr'amur! > (Today is a good day for someone else to die.)
Megszokott mandaloriai mondás volt. Ezek után a nőt vegye szemügyre és az itt lévőket. Nem kis ostromra készültek láthatóan, de annak fényében, hogy ez milyen fontos feladat volt nem találta annak. Lady Stradd-ot is kiszúrta, nem örült annak, hogy a nővel van dolga, ugyan nem ismerte személyesen, de tudta, hogy a sith „páncélját” megfogja ismerni a másik, hiszen akitől megörökölte azt az nekik dolgozott, igazából kettős ügynök volt. Ha a nő észleli a jelenlétüket, hogy megérkeztek és rájuk fordítja a figyelmét a jelenlegiek helyett, akkor Kessia védekezően emeli fel a kezeit és igyekezett megszólalni az előtt, hogy megpróbálnák megölni, vagy letartóztatni.
- Tudom, hogy ki fog akadni, de nem Akmul vagyok, csak megörököltem tőle ezt. Kaméleon, az Örök Birodalom küldött – mondta, ezzel megelőlegezve Shuur felé is a bemutatkozást.
Azt a részt inkább elhallgatta, hogy Akmulhoz hasonlóan ő maga is alakváltó…

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 8. (szerda)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:05 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Chamm nem ismerhette meg Kaméleont addig a pillanatig, amíg a nő nem köszöntötte, a ruházata ugyanis teljesen más volt, de a hangja ugyanaz. Így ezek után tudhatta, hogy ő is kiérdemelte már a férfi elismerését. Plusz most még megszokott Mandaloriai frázissal köszöntötte, amit rendszeresen használnak a Mandaloriaiak egymás között, amikor csatába mennek. Nem is beszélve arról, hogy most is mando’a-t használt, mint korábban Malachor V-n.

Hamarosan pedig meg is érkezhettek Stradd-hoz, ahol Kessia sejtése helyes volt, ugyanis a nő, amint észrevette őket a szeme elkerekedett és már nyúlt is volna a fénykardjáért. Ahogyan azonban a nő védekezni kezdett és próbálta tisztázni a helyzetet a másik csak bólintott és a kezét is elvette a fénykard irányából, amihez már nyúlt volna, amikor meglátta a ruhában. Lyra a kezével intett a hármasnak, hogy kövessék a parancsnoki épületbe. De oda már nem érkezhettek meg.

A következő pillanatban ugyanis a levegőben vadászgépek jelentek meg, amikor lőni kezdték a tábort, az egyik pedig pont a parancnsoki épületet találta telibe, ami fel is robbant. A robbanás szelét Shuur és Kessia az Erővel tudják kompenzálni, Chamm pedig a hátirakétával, hogy ne kerüljenek a földre. Stradd is pontosan ugyanígy tett, az Erőt használta. A távolból fémes hangokat lehetett hallani és lépegetők, tankok tűntek fel, ahogyan közeledtek ide, több ezer droiddal és katonával együtt.

- Azt hiszem a feladatot nem kell részleteznem… nem juthatnak el a templomhoz és nem zavarhatják meg a rituálét! – mondta ki a nő parancsot.

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szomb. 04 Júl. 2020, 19:20

Ősi templom OOjTn1g


Helyi Idő: 15:05 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

Ő maga nem viselt páncélt. Szimpla sith talárt hordott, még az arca, s feje sem volt fedve. Mestere mindig úgy tartotta, hogy aki képes az Erő útján boldogulni, feleslegesen rejti magát páncél mögé. Hagyományos, fekete sith talárt viselt csupán, deréktájon szorosan összefogva.
-Örök Birodalom. -Ismételte meg a jövevény szavait, mielőtt Lyra Stradd válaszolhatott volna. Szívesen nyitná a száját hogy odaszúrjon némi kritikát, ám ez most nem a megfelelő hely és időpont az ilyesmire. Borostyánsárga szemei kimérten pillantottak végig a nőn, s habár a "megörökölte" jelző sokféleképp értelmezhető, most kisebb dolguk is nagyobb volt, mint a Kaméleon körmére nézni.
-Bizonyára megtisztelő feladatnak veszi, hogy a Birodalom oldalán foghat fegyvert. - Jegyzi meg epésen, ajkai széle pedig haloványat rándul.
-Chamm. - A férfi felé fordul, ám mielőtt újra megszólalna és kifejtené, miért nem fizették ki Chammot a kívánt összeggel legutóbbi kis kalandjuk során, vadászgépek érkeztek és kezdték lőni a felszínt.
Mivel nem kívánt a földet érés első perceiben összezúzódni, azonnal az érkező törmelék felé irányította figyelmét, hogy az Erő segítségével tompítsa vagy lökje félre azokat. Amennyiben ez sikerül, csak bólint Lady Stradd szavaira, s hamar a keze ügyébe kerül a fénykard, még ha deaktiválva is egyelőre.

_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Kedd 07 Júl. 2020, 19:52


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálétValóban összekeverte valakivel Kessiat, hiszen látott már ilyen páncélt máskor is, és valamiért valamilyen Arianaval azonosította a másikat. Nála előfordulnak az ilyen apró malőrök, de végül kiderült, hogy ki a másik. Egy őrmosollyal köszöntötte a nőt és megtoldotta egy Mando'a üdvözlettel is. A Sithnek természetesen bólintott és mosolyogva mondta: - Üdv néked Lady Shuur - valahol olvasta, hogy ennek örülnek a sithek, ha így szólítják meg őket. Neki meg aztán hótmindegy, hagy örüljön a szépséges vörös ördög. A feladat előadójához már hiába érkeztek meg a támadás megkezdődött. MÉg félre is kellett ugrania az első támadás elől, így aztán nem nagyon tudtak beszédbe elegyedni.
- Hát akkor vessük be magunkat hölgyek. Mi lenne, ha mi szednénk le az átjutókat, már ha lesznek. A Mandalorokon nehéz lesz átjutniuk - von vállat, hiszen vakon bízik a sajátjaiban. - Esetleg egyéb terv? - néz a két nőre, majd fedezéket keres úgy, hogy jól ráláthasson az esetleges átjutókra. - Biztos lesznek beszivárgók, akik nem a főcsapással jönnek - jegyzi meg a többieknek, majd élesti a puskáját.
Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 08 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:05 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Még szerencse, hogy nem látszott a maszkja és sisakja alatt, de roppant lenéző és megvető tekintettel nézett a táncos lány – a beszólása után másnak nem tudta titulálni – irányába. Komolyan képtelen volt megérteni, hogy miért erre pazarolják az idejüket egyesek. De ha őt így fogadják, akkor szívesen visszavág.
- Nem, lehet, hogy sith képzést IS kaptam sok egyéb mellett, de ennél sokkal jelentősebb ügy mellől rángattak el egy… képességeimen aluli feladatra. Kész pazarlás… A maga fajtának ez remek lehetőség a limitált képességeikhez, de nekem máshol lenne dolgom – vonta meg a vállát.
Ha a nő így viselkedik, akkor ő is így fog. Soha sem szerette a beképzelt és öntelt, maguktól elszállt semmire sem jó Sitheket. Soha sem értette meg, hogy miért nem azaz első a sith akadémián, hogy megtanítják ezeket arra, hogy tudják mikor kell befogni, vagy normálisan viselkedni. De nem az ő dolga. Csak a lehető leghamarabb le akarta tudni ezt a feladatot és visszatérni a Zildrog kultuszhoz és csak remélte, hogy a droidistenek nem a Lángmadár ébredésekor fognak felébredni. Az már túlságosan is kellemetlen lenne. Szerencsére Lady Stradd rájött, hogy nem az, akinek hitték, így teljesen nyugodtan indulhattak a parancsnoki „sátor” felé, amikor azonban egy robbanás történt. Azonnal kinyúlt az Erőbe, hogy kompenzálja a robbanást, így remélhetőleg talpon maradt. Abba az irányba nézett, amerről a lövés érkezett, az ellenség megérkezett. Meg sem várta szinte, hogy Stradd elmondja a feladatot, hanem azonnal igyekezett kinyúlni az Erőbe és láthatatlanná tenni magát, majd ha mindez sikerült, akkor sietős léptekkel indul el közeledők felé kezeiben a fénykardjaival. A mozgása e közben olyan volt, mint egy ragadozónak, gördülékeny, hangtalan, a vadra lecsapni készülő vad. Ha az ellenség soraiban látott droidokat, vagy sima katonákat, akkor arra próbálja venni az irányt. Ott látott a legkisebb esélyt arra, hogy erőhasználó, vagy efféle legyen, aki átlát a láthatatlanságán.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 12. (vasárnap)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:10 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


A harc azonnal kibontakozott, Shuur egyelőre nem mozdult, csak kezébe vette a fénykardját, Chamm meg kérdezett. Velük ellentétben Kessia meg sem várta a férfi kérdését. Chamm szeme láttára eltűnt a nő, egyik pillanatban még ott volt, a következőben azonban hűlt helyét látta. Shuur-ra az nem volt igaz, ő pontosan látta a másik nő mozgását. Amennyiben Shuur már látott sith orgyilkost, akkor pontosan ezt a mozgást ismerhette fel a nőben, de volt még ott más is, két másik mozgáskultúra keveredett ebben.

Maga a templom és a birodalmi tábor egy völgyben volt, az ellenség pedig felülről a domb tetejéről érkezett. Ami rögtön látható volt, hogy több lépegető is volt velük, nem beszélve a gyalogos egységekről és droidokról. Nagyjából fél kilométer, valamivel több, maximum 750 méter választotta el jelenleg a két felet egymástól. A tábor nagyjából egy km hosszú volt, körbevéve lövészárokkal és akadályokkal a gyalogság ellen. A rohamosztagosok és sith osztagosok pedig a lövészárokban várták az ellenfelet.

Éppen emiatt Kessia is egyelőre a lövészárkokig tudott elmenni, mert innen még a nagyjából 45-50 fokban emelkedő homokos, köves domblejtő következett. Ennek a mérete, távolsága nagyjából négyszázötven-ötszáz méter lehetett, ennyi kellett, hogy fel lehessen érni a dombtetőre. Eközben azonban az itt levő egységek sem tétlenkedtek, a nagy hatótávolságú fegyverekkel már lőni kezdték a fent levőket és az itteni lépegetők is tüzet nyitottak a Rhand Varázslóinak és a Köztársaság Végzetének közös egységeire.
Ősi templom RwbDhSs

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szer. 08 Júl. 2020, 01:15

Ősi templom OOjTn1g


Helyi Idő: 15:05 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

A replikára csak öntelt mosollyal arcán bólint, nem kívánja a riposztot. Nem szokott hozzá, hogy ily felvágott nyelvel tegyék helyre, csupán egy fürkésző, borostyánsárga pillantás a válasz. Egy kis szurkálódásra van szükség és semmi perc alatt bárki kimutatja a foga fehérjét. A Kaméleon azonban eléggé veszélyesnek tűnt ahhoz, hogy ne próbálja tovább ingerelni és nem is állt szándékában. El szerette volna kerülni, hogy nyakon szúrják a csata hevében, még csak ki sem derült volna. Ezt valahogy simán ki tudta volna nézni a rejtélyes kékszeműből, s gyanúja beigazolódni látszott, ahogy a távolodó, halovány alak mozgását figyelte. A képességre elismerően vonta fel szemöldökét, majd Chamm felé pillantott.
-Kövessük.
A lövészárok felé vette az irányt, s remélte, hogy egészben meg tudja tenni a távot. Minden erejével a futásra koncentrál, s amennyiben sikerül, úgy be is vetődik a lövészárokba. Hullámzó mellkassal pillant körbe a jelenlévőkön, tekintete csak egy pillanatra akad meg Kessián.
-Ostobák, ha azt hiszik, fegyverrel itt bármire is mennek. - Szólal meg, majd kiles a fedezék mögül. A gyalogság még hagyján, hisz rengeteg akadály áll előttük... De a lépegetők... Dühödten csap tenyerével a lövészárok falába. Innen esélyük sincs kiszedni őket, vagy éppenséggel rálátni a gyenge pontjaira.
-Ha nem tudunk sehogy a hátukba kerülni... - Itt egy pillanatnyi hatásszünetet hagyva körbepillant, hátha van bárkinek terve erre. -Úgy át kell törnünk a vonalukat, mielőtt azok a lépegetők túl közel érnek. Persze ehhez kell legalább húsz ember és néhány nehézfegyver is - Jelentőségteljesen pillant közben Chammra, mint akire igazán számít. Fedezőtűzzel a hátuk mögött még akár sikerrel is járhatnak. Persze kivár, hátha akad épkézláb ötlet, akár az orgyilkos részéről.

_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Pént. 10 Júl. 2020, 14:50


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálétA két nő jól elvolt egymással, kicsit furcsállta, hogy a vörös bőrű szépségtől nem érkezett válasz. Meglepte, ahogy Kaméleon eltűnt, de tudja, hogy ő is erőhasználó, így az ilyesmire mostantól figyelni fog. Gyűlöletes tulajdonság az erőhasználat, ebből is látszik, hogy fair küzdelem nem jöhet ki belőle. Emiatt is szert kellett majd tennie olyan vértezetre, ami elbír pár fénykardcsapást. Csak az áruk és a beszerezhetőségük nem éppen két kredit és húsz perc.
- A lépegetőkből, legalábbis a csirkelábakból ki lehet szedni az ellenséget. A nagyokkal lesz baj, de bízom a többiekben, hogy készül már a terv - mondja miközben előrepül a céljuk felé. Gondolkodik a nő tervén, de még csak felméri a terepet, hogy mijük van. Ha jön ellenfél azt leszedi, de egyelőre tartani kell a vonalat szerinte.
- Alulról be lehet hatolni, de erős tűzerő kell, vagy egy fénykard. Egyébként nem igazán sebezhetőek. Vagy össztűz - von vállat, ami nem igazán látszik a vértjében. Közben felméri a lehetőségeiket és minden rendszerét leellenőrzi.

Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Vas. 12 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:10 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Nem kapott riposztot, aminek örült, nem igazán akart egy ilyen helyzetben erőt fitogtatni. Meg egyébként sem tudtára hozni másoknak, hogy mire képes. A csata helye nem igazán kedvezett nekik, mert egy völgyben voltak. Egyelőre megállt a lövészárkoknál. Sajnos úgy nem tudott haladni, hogy a homokos emelkedőn ne váljon teljesen egyértelművé, hogy éppen felfelé halad. Akkorát pedig az Erő segítségével sem tudott haladni és ugrani, hogy egyből felérjen, túlságosan is nagy volt a távolság. Ahhoz pedig sajnos nem volt túl járatos egyelőre, hogy az egész homokfalat leomlassza azt. Ő lehet, hogy nem, de valaki volt itt, aki igen. Igyekezett kommunikációs csatornát nyitni Lady Stradd felé, hogyha a nő volt a közelben. Ha igen, akkor csak simán felé intézte a szavait, ha nem, akkor a kommvonalon keresztül.
- Lady Stradd, megtenné, hogy meginvitálja az ellenséget a köreinkbe? – kérdezte.
A többiek szavaira egyelőre nem szólt semmit, hiszen elsőre azt kellett volna megoldani, hogy a meredek lejtőn vagy feljutni lehessen anélkül, hogy mindent agyonlőnek fentről, vagy pedig elérni, hogy a fenti rész ne maradjon meg. közben a fejük felett is lövöldöztek a hadigépek, lépegetők, tankok, meg ki tudja, hogy mi van itt. A sisakja és maszkja alatt – bár senki sem látta az arcát – kérdőn pillantott Stradd irányába, ha megtalálta, vagy tudta, hogy hol van a nő pontosan. Egyelőre inkább csak figyelte azokat, akik már látszottak az emelkedő tetején, B1-es droidok, katonák, lépegetők. Talán minden létező frakcióból csatlakoztak ezekhez. Soha sem értette, hogy miért is jó a káosz és a pusztítás, még akkor sem, ha a sötét oldalon van valaki. Örült annak, hogy racionálisabb képet tudott festeni a világról még sith képzéssel is a háta mögött. De most ez sem számított, ha Stradd pedig nem tud segíteni nekik, akkor kénytelen lesz, lesznek valami más megoldást kitalálni.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 16. (csütörtök)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:15 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Chamm szinte azonnal láthatta, hogy ugyan nem látja szabad szemmel Kaméleont, azonban a nő a sisakja szenzorain ott volt, a mozgásérzékelőn és a hőképen is. Így a technológiát nem tudta átverni, csupán azoknak a szemét, akik nem Erőhasználók, mert láthatta, hogy Shuur is képes volt követni a másik nőt, pedig neki nem volt sisakja, sem olyan technológiája, mint a mandaloriai férfinak.

Végül mind a hárman megérkeztek a lövészárkokhoz, ahol nekiláttak a tervezgetésnek. Azt mindenki látta, hogy feljutni oda innen nagyjából lehetetlen. Ha a fentiek indulnának le, akkor a lentiek lőnék őket halomra, ha a lentiek fel, akkor meg pont az ellenkezője történne. Szóval így elég patthelyzet volt a szituáció. Mivel Chamm és Shuur ötletéhez is oda kellett volna jutni az ellenfélhez. Kessia-nak támadt egy viszonylag elegánsabb megoldása. Sikerült is kommvonalon odaszólnia Lyra-nak.

A sith nő pillanatokon belül meg is érkezett a társaságtól nem messze és csak bólintott, hogy megtudja tenni, amit kértek tőle. Amíg a nehézgépek, lépegetők a társaság feje felett lövöldöztek, addig a nő koncentrálni kezdett, kinyúlt a kezével a domb felé. Az első pillanatban nem sok minden történt, majd az egész környéken főleg a domb felől rengéseket lehetett érezni. Elsőre csak a homok kezdett ráncolódni, majd a domb nagy része elindult lefelé.

Nem csak a homok, hanem a homok kifutott a fent levő egységek lába alól is, így több százan kezdtek lefelé csúszni, vagy éppen legurulni. Ez remek alkalom lett volna, de a lövészárkokban levők sem nagyon tudtak lőni, mert a homok elkezdte azokat feltölteni, így, hogy ne kerüljenek homok alá hátrébb kellett vonulniuk. De ezt leszámítva a harcvonal nagy részben egy vonalba került, mert a domb tovább amortizálódott és emiatt az ellenség vagy hátrálni, vagy lejönni kényszerült…

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Hétf. 13 Júl. 2020, 02:01

Ősi templom OOjTn1g


Helyi Idő: 15:15 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

Ő maga meg tudta érteni ellenfeleiket. Egy új világot csak a régi hamvain lehet építeni. A szertartás megakadályozása talán egy nagyobb terv része, talán csak végső elkeseredés... Bárhogy is, ő maga sem óhajt teret adni a káosznak.
Biccent Chamm szavaira, azonban az események máshogy alakulnak. Kinn, a peremvidéken, ahol jóformán magára van utalva, könnyen elfelejti az ember, miféle Erők is képviseltetik magukat valójában a Birodalom berkeiben.
Tetszik neki, amit lát, de nincs idő habozni. Ahogy a homok ömleni kezdett a lövészárkokba, azonnal felhúzza magát az ellentétes oldalon. Csupán egy pillantást vet a kialakult helyzetre és sem habozik. A fénykard vörösen villan kezében és ő már át is szökken a homokkal telítődő lövészárok felett.
Még földet sem ér, a fénykard már szeli is a levegőt egy mutatós körív formájában. Hogy a földről feltápászkodó vagy épp már álló ellenfélről van szó, neki aztán teljesen mindegy. Igyekszik annyit lekaszabolni, amennyit csak módjában áll. Kezében vad táncot lejt a fénykard, miközben próbálja magát egyre beljebb és beljebb vágnia az ellenség sorai között. Közben persze figyel az esetlegesen felé tartó lézernyalábokra is.
Tudja, mit kell tennie. El kell valahogy jutnia a lépegetőkig. Nem rest közben szaporán körbepillantani, hátha rejt számára a harcmező egy valamirevaló ellenfelet. Elvégre hol máshol tudná kivívni magának a dicsőséget, ha nem a harcmezőn?

_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Szer. 15 Júl. 2020, 18:23


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálétElégedetten figyeli, hogy a szenzorait nem lehet trükkökkel átverni, még ha a szemét meg is lehet csalatni. Beérik a vagizó Kaméleont, de Chammnak nem tetszik az ötlet. Persze akkor még nem tudja, hogy a vezetőjük ennyire erős, hogy egy fél domboldalt ki tud egyenlíteni, így csak magában átkozódik. Ez egészen addig tart, amíg meg nem születik az eredmény. Addig, ha feltűnik egy AT-ST, megpróbálja kiszedni a NAAST-tal a bent lévőket. Ha nem, akkor felkészül a csatára, magában elmond egy Mando harci buzdítást és... megroppan a föld. - Mi a fene - mondja ki hangosan, de nincs ideje ezen gondolkodni amilyen gyorsan csak tud hátrébb szökken, de figyel arra, hogy fedezékben maradjon. Látja, ahogy Shuur elindul az ellenség közepébe, és el is gondolkodik rajta, hogy nem ismeri e a sith a népszerű mondást: sok buckapatkány Rancort győz. Emiatt változtat a stratégiáján és jóval a nő előtti terepet megpróbálja megtisztítani néhány gránáttal, hogy gyorsabb legyen Shuur haladására. Folyamatosan hallgatja a parancsokat és híreket, hogy minél hamarabb tudjon reagálni, és közben a megtorpanó ellent módszeresen pusztítani kezdi, egyelőre csak messziről.

Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Csüt. 16 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:15 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Szerencsére Lyra támogatta az ötletét, legalább is abból gondolta, hogy a nő neki is látott annak, hogy telekinetikával lebontsa a helyet. mindez sikerült is a nőnek, Kessia-nak nem volt kétsége afelől, hogy megtudja tenni. Kellően hatalmas lehetett, hogyha ő volt a Hírszerzési szféra vezetőjének jobb keze, de annyira valószínűleg nem, hogy jelen legyen a rituálén. Vagy csak valaki kellett, aki idekint összetartja a dolgokat, ezt a nő már nem tudhatta. ennek ellenére elégedetten figyelte azt, hogy az ellenség elindult lefelé, nem épp saját akaratából. Ennél jobban nem is alakulhatott volna mindez. Igaz némileg hátrébb kellett húzódni, még neki is, mert a homok még a lövészárkokba is belefolyt, így a katonák is hátrébb kellett, hogy húzódjanak. Ezt igazából aprócska árnak gondolta ahhoz, hogy végre megkezdődhet a harc az ellenféllel szemben. Sajnálatos módon annyira még nem volt gyakorlott, hogy a teljes harcot láthatatlanságban tudja eltölteni, mert amint támadni fog akkor mind a láthatatlanság, mind pedig az, hogy elrejtette magát az Erőben le fog hullni és látható, érezhető lesz ismét. De neki volt ideje és türelme, így a lejutott személyek közül valami magasabb katonai rangon levő személyt próbált kiszúrni. Addig is, ha olyan helyen volt, ahol esetleg meglőhetik, vagy eltalálhatják, akkor igyekezett olyan helyre menni, ahol fedezékben lehetett, de ennek ellenére felmérhette a terepet. Nem félt a harctól, nem aggódott miatt, csak szeretett volna jobban átlátni a csatamezőt, hogy megtalálhassa a megfelelő ellenfelet. Az sem érdekelte, hogyha emberek vették körbe, ha megöli az egyik vezetőt, akkor körülötte is leblokkolnak az ellenfelek és így könnyebb dolga lehet. Éppen emiatt olyan személyt, vagy droidot keresett, ahol láthatóan nem sok erőhasználó lehetett. Ha volt ilyen, akkor ahhoz a személyhez próbál majd eljutni, hogy levadássza, végtére is kiváló orvgyilkos volt, ráadásul sith orgyilkos, szóval méltónak kellett ehhez maradnia, nem is utolsó sorban, imádta ezt a munkát.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 20. (hétfő)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:20 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


A lépegetőknek esze ágában sem volt a közelbe menni, de ez máskor is így szokott lenni, hogy hátrébbról támogatják a harcolókat. A megközelítésük már csak amiatt is nehézkes volt, mert több száz személy és több tucat méter választotta el a harcolókat a járművektől. Egyedül Shuur és Chamm voltak azok, akik előre indultak, senki más nem törte meg a vonalat, így közvetlenül előre jövő támogatást nem kaphattak. A katonáknak szinte biztosan az volt a parancsuk, hogy ne törjék meg a vonalat. Ezért voltak a lövészárkok is.

Shuur előre lendült ugyan Chamm ment utána és próbálta óvni a társát, de ő a levegőből látta, hogy ez esélytelen és a twi’lek csak megfogja öletni magát. A gránátok sikeresek voltak, ezzel időt nyert a nőnek, aki ment előre, nagyjából tizenöt métert jutott előre, amikor egy fegyver megállította a fénykardját. A tömeg összezárt a nő körül, több tucat fegyver emelkedett rá egyszerre minden irányból olyan távolságból, hogy pusztán kinyújtott kézzel nem érhete el őket. vele szemben pedig egy nagydarab talz állt, fénykardálló karddal a kezében.

Chamm láthatta mindezt a gránátjai már több tucat személyt megöltek, Shuur is legalább egy tucat nyi személyt vágott le, amikor hirtelen oldalról a szenzorjai jelezték, hogy valami közeledik felé. A következő pillanatban valami a levegőben belecsapódott a férfiba és mind a ketten a földbe csapódtak. A páncél nem sérült meg, semmi baja sem lett Chamm-nak sem, csak egy kisebb krátert hagytak. Az, aki belecsapódott hátraugrott és földet ért, egy mandaloriai férfi volt, bár a páncéljának színei nem illettek egyik klánéba sem, szimbólumot nem viselt.

Ezalatt Kessia hátramaradt és onnan figyelte az eseményeket. A távolabbi szélen sikerült is észrevennie valakit, olyat, amit keresett. Egy tank tetején egy szuper taktikai droid volt félig kihajolva és az osztogatta a parancsokat. Természetesen még pajzs is volt körülöttük, nehogy valakinek könnyebb dolga legyen. Ezen felül hirtelen a nő senkit sem látott. A droid egyébként sima katonák és droidok gyűrűjében volt, nagyjából négyszáz méterrel távolabb attól a résztől, ahol jelenleg voltak.

Azt jelen helyzetben csak Kessia látta, hogy a birodalmiak tartották a vonalat és nem indultak előre, csak két személy összesen, Shuur és Chamm, az ellenséges sereg pedig egy-két percen belül eléri majd a birodalmiak vonalát és a távolsági harc mellett a közelharc is elfog kezdődni.

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Vas. 19 Júl. 2020, 21:14


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét- Shuur, ha nem akar visszajönni, meg fog halni - üzeni a comon a nőnek, és segít megtisztítani egy kis területet előtte. A gránátjai sikeresek, de ennél többet nem tud tenni a másikért anélkül, hogy oda kellene mennie. Így is elég messze távolodott már el a "biztonságos" vonaltól. A baj nem jár egyedül, oldalról érkezik egy - szerencsére nem rakéta - férfi képében. Mindketten becsapódnak, Chamm azonnal talpra szökken és lángcsóvát küld az ismeretlen felé a páncél jobb kezébe épített lángszóróból. Ha sikeres, ha csak megzavarja a másikat, támad NAAST-tal, és beizzítja, hogy bénulást okozhasson vele. Amennyiben esélye van lőni, ezt is megteszi, de minél hamarabb végezni akar ellenfelével. Ha túl közel ér az ellenség frontvonala és/vagy legyőzi a támadóját, visszamegy a birodalmi frontvonal mögé a föld felett száguldva.

Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Hétf. 20 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:20 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Kessia figyelte a többieket egy ideig még, a twi’leket, ahogyan eltűnt az ellenség gyűrűjében, egy pillanatra felmerült benne a kérdés, ahogyan látta, hogy senki sem követte, egy katona sem törte meg az alakzatot, hogy vajon a nő ezzel számolt? De tovább nem foglalkozott vele, a mandaloriai pedig segíteni próbált neki, de aztán jött volna vissza, amikor egy másik páncélos megtalálta és mindkettejüket a földre vitte. Itt volt az ideje annak, hogy a korábban észrevett szuper taktikai droid felé vegye az irányt. Szerencsére meglehetősen sok droiddal volt körbevéve, de ettől nem voltak illúziói, hogy nem lesz egy könnyű menet az, hogy odajusson. Lehet, hogy az ostoba fémdobozok nem veszik észre, de attól még láthatatlanul nem sokra képes, csak haladni, köztük pedig nem lesz olyan egyszerű eljutni. Az sem segített neki, hogy a harcoló felek egymás közelébe értek, bár a káoszban egyszerűbb meglapulni, a lopakodást nem feltétlen segíti elő. A fénykardjait megfogta a kezébe és elindult. Noha remélte, hogy lesz lehetősége eljutni oda. Olyan helyet nézett ki, ami azért távolabb van a frontvonaltól, ahol összeér az ellenség és a Birodalmi sereg. Könnyedén és gyorsan akart haladni, legalább addig, hogy egyvonalban érkezzen azzal a résszel, ahol a taktikai droid volt. Azonban még ez is elég sok idő lesz majd, mire elér odáig. Most is úgy próbált haladni, hogy kissé elkerülve a többieket – többiek alatt a harcoló feleket értette – mert szerette volna a lézernyalábokat is kikerülni úgy, hogy lehetőség szerint ne kelljen kiugrálnia azoknak az útjából. Azt elég nehéz volt fenntartani, hogy egyszerre láthatatlan és mellette elrejti a jelenlétét. Ezen kettő folyamatos fenntartása mellett a séta tempónál többre egyébként sem nagyon képes. Ezért sem akarta azt, hogy túl sok mindenre figyelnie kelljen, ezért is próbált a lehető legóvatosabb utat választani, ahol azért olyan nagyon, de nagyon sok időt nem veszít, mert abból sem állt végtelen a rendelkezésére.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 24. (péntek)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:25 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Chamm eltudta küldeni az üzenetet, ami Shuur meg is kap abban a pillanatban. Chamm közben a földre kerül valakinek a jóvoltából, mind a ketten talpon voltak és a férfi volt az, aki először lángszóróval támadt a másik mandaloriai felé. Ugyanis Chamm azonnal láthatta, hogy a másik páncélja nem utánzat, hanem valódi darab. Így valószínűleg nem lesz olyan könnyű dolga, mint remélte.

Ez azonnal látható is volt, mert az ellenfele könnyedén félretáncolt a lángok elől, amennyiben követte a mozgását Chamm, akkor még a levegőbe is emelkedett, hogy így kerülje el azt. A másikat megzavarta, mert hátrébb kellett mennie, hogy ne találja el a láng, így volt ideje a fegyvert beállítani bénításra és lőni. Azonban Chamm-nak eszébe juthat, hogy a kábító lövés kevés lesz, ugyanis ő maga is védve volt a páncélban ez ellen. A leghatásosabb a dezintegrátor funkció lehetett volna.

A másik kivárta a lövést – révén nem tudhatta, hogy egy ilyen fegyverből mivel fog lőni Chamm – utána húzta elő a vibrokardját a hátáról – amiből volt még egy a hátán, de ahhoz most nem nyúlt – majd ezzel lendült Chamm felé. Amint elég közel ért hozzá azonnal ívesen vágott a férfi irányába, a fegyvert a bal kezében forgatta, így keresztvágás szerű Chamm bal vállánál akarta kezdeni a vágást és azt levinni egészen jobb csípőig, így egy hatalmas vágást ejteni a férfin és annak páncélján.Shuur ugyanaz.

Ősi templom CGbKTYp

Kessia-val a saját reagomban írom a dolgokat, mert épp harc van, így nektek kb. egy kör pár másodperc lesz, az alatt meg ugye én nem sokat tudnék haladni. :oops.
statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szer. 22 Júl. 2020, 23:29

Ősi templom OOjTn1g


Helyi Idő: 15:25 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

Chamm hathatós segítségével nagy lendülettel tud megindulni, azonban akciójukat nem kísérik társak. ~Gyávák.~ Ő azonban már úton van, s a világért sem fordulna vissza. El fogja érni azokat a lépegetőket. Még akkor sem, ha egyébként hallja a common keresztül a mandalóriai férfit.
Kihúzza a fénykardot a mellette eldőlő testből, s ahogy továbbszökkenne következő áldozatára, a fegyver mintha csak sziklafalba ütközne. Ahogy felpillant újdonsült ellenfelére, már is számtalan fegyver veszi körbe. Kellemetlen helyzet. Savanyú mosoly jelenik meg arcán, ahogy körbepillant, ám a borostyánsárga szempár hamar visszakúszik a talzra. Innen nem vágja ki magát, más módon kell legyűrnie őket.
Leengedi kezét, a fénykardot pedig deaktiválja maga mellé engedi. Ha meg óhajtották volna ölni, már megtették volna... Talán egy sith értékesebb lehet nekik élve, mint holtan. Azonban ő nem kívánt fogságba esni. Helyette igyekszik belemarni a talz tekintetébe a sajátját, és üzenetekkel traktálni az egyszerűnek vélt elmét. ~Ők az ellenségeid. Segíthetek rajtad.~ Igyekezett megfordítani a testes lény elméjében az előtte zajló események képét, s magát beállítani barátnak, míg az őt körbeölelőket ellenségnek. Talán megtámadja őket... És akkor ő is léphet, hisz kezében van még a fénykard, ha deaktiválva is. Bárhogy is, egyéb ötlete nem volt, s habár könnyen rajtaveszthet, meg kell próbálnia.

_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Csüt. 23 Júl. 2020, 19:28


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálétA férfi kikerülte a lángokat, hiába szökkent közelebb hozzá, az ellenfele valaha mandalóriai lehetett. Lehet, hogy száműzték, lehet, hogy nem, de most, nem ért rá ezzel foglalkozni, hiszen közeledett a frontvonal is feléjük. A vibrokard láttán elmosolyodik, miközben ő a VAAST elején lévő áramfejlesztőt aktiválja, és megpróbálja kivédeni a csapást felfelé kivédeni, majd hirtelen egy csapáskombinációt bevinni és ha lehet megrázni a másikat. Ha van rá ideje, dezintegrátor módba kapcsolja a fegyvert, odébb reppen és rálő a férfire.

Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Pént. 24 Júl. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:25 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Kessia számára úgy tűnt, hogy a káosz lecsapott a környékre, amikor az ellenséges erők megérkeztek a Birodalmiakra. Szerencsére sikerült egy olyan helyre érnie, ahol meglehetően nyugodtan tudott haladni és nem kellett attól tartania, hogy le fogják lőni. Persze mint minden, ez sem tartott örökké, mert amikor beért egy vonalba a célpontjával akkor már nem maradhatott tovább hátra, innentől kezdve muszáj volt neki is közelebb menni, hiszen el akart odáig érni. Ahhoz pedig rengeteg harcolón is át kellett mennie. Igaz ő nem azt a módszert választotta, amit a twi’lek, hogy nyíltan berohanni és lesz, mi lesz, hanem a belopakodni. Mennyivel jobban örült volna annak, hogyha egy a harctértől különálló területen lett volna az illető, ott sokkal könnyebb lett volna a droid ellen orgyilkos merényletet végrehajtani. Vagy innen, ha lett volna mesterlövészpuskája. Ez a gond még könnyedén orvosolható is lett volna, de a droid tankja körül levő pajzs már kevésbé. Azon a mesterlövészpuska lövedéke nem jutott át. Az egyetlen mód az volt, hogy átsétál rajta, vagy begurít alájuk egy gránátot, esetleg átlebegteti a pajzson, de ezek túl feltűnőek voltak. Átsétálni rajta pedig szépen hangzott, de ahhoz még oda kellett jutni, ami volt olyan őrültség, mint amit a twi’lek tett. De ez kiderül majd, hogy csak nekiáll aprítani a droidokat, vagy sikerül eljutnia oda. Egyelőre a tank ugyani állt és nem akart közelebb jönni a frontvonalhoz, ahol a KV és a RV emberei a Sith birodalmi erőkkel hadakoztak. A nő remélte, hogy mindez változni fog. Így egyelőre csak meglapult egy olyan hely mögött, ahonnan remekül rálátott a harctérre. Egy-két percet még ki tud várni, hogy jobban felmérje a terepet, azalatt nem fog megváltozni semmi sem, bár azért a nő remélte, hogy az mégis, hogy a szuper taktikai droid kiszámolja magában binárisan, hogy közelebb jöjjön, hogy Kessia is végre megkezdhesse a vadászatát ellene. Bár talán azzal is beérte volna, ha a tank körül levő pajzsok megszűnnek.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. július 28. (kedd)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:30 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Shuur hatalmasat tévedett, ugyanis az ellenfelei meg szándékozták ölni, de csak pár másopercnyi idő telt el és már az Erő miatt is úgy érezhette, hogy ő maga gyorsabb, jobb reflexekkel van megáldva, mint az egyszerű közkatonák. Ez valóban így volt, ezeknek ugyanis kellett pár pillanat, hogy összeszedjék magukat, a nő pedig ekkor deaktiválta a fegyverét és kezdte leengedni maga mellé a kezét.

Ebben a pillanatban tüzelt egyszerre mindenki, azonban mielőtt a tucatnyi lézernyaláb elérhette volna, Shuur hirtelen rántást érzett és a talaj eltűnt a lába alól. még látta, hogy a tucatnyi lézernyaláb becsapódik oda, ahol ő állt korábban. A következő pillanatban minden elmosódott, ahogyan a levegőt szelte át háttal vissza a birodalmi katonák sora mögé, ahova már az ellenség is bevegyült és zajlott a harc. Végül földet ért, majd ott még pár métert csúszott a földön mielőtt megállt volna.

Amennyire láthatta most olyan jó húsz-huszonöt méter választotta el a harcolóktól, a közelében Lady Stradd volt, aki csak egy dühös pillantást küldött a nő felé, majd levette az oldaláról a fénykardot és elindult a harcolók felé. A sith köpenyes nőt nem láthatta, hogy hol volt, Chamm pedig úgy száz méterre volt ettől a helytől és láthatóan éppen egy másik mandaloriaival harcolt.A fegyver megakasztotta a támadást és Chamm igyekezett visszatámadni egy csapásokkal teli támadással, mozdulattal, ami annyira lehet, hogy nem volt sikeres, mert a másik mandaloriai megakasztotta a fegyvert és lefelé tolta a föld irányába, addig a pontig, amíg a fegyver le nem ért a földre. Ekkor a lábával a fegyver azon részére lépett rá, amelyik már nem volt elektromos energiával ellátva. A saját fegyverét ekkor elengedte, hogy ne akadályozza a mozgásban, de lejjebb nyomta, hogy a markolat is odaszegezze a földhöz a VAAST-ot.

Ezek után a másik lábával – nem azzal, ami lent tartotta a fegyvert – közelebb lépett és egy határozott mozdulattal, nem túl szépen, de tökön rúgta Chamm-ot. Majd egy következő mozdulattal hátrébb rúgta, saját maga pedig hátrébb ugrott, kirántva a földből a kardját. Chamm-nak ekkor volt lehetősége arra, hogy lőjön, abban az esetben, ha nem épp a földön fetrengett a fájdalomtól, amit a másik nem túl szép rúgása okozott.

Amennyiben lőtt, az ellenfele kikerülte a lövést, hiszen elég egyértelmű volt, hogy mire is készül Chamm. Közben pedig a másik kezébe elővette a másik pengét is. De egyelőre nem támadott, csak várakozott. Bármelyik helyzet is áll fenn, Chamm a földön fetreng, vagy lőtt, akkor is ugyanazt fogja mondani.

- Tényleg csak ennyire vagy képes? – kérdezte gúnyosan.

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Chamm Pént. 24 Júl. 2020, 07:41


Chamm Varr'ighat, a Sharratt klánból

Mandaloriai felderítő, Sharratt klán tagja
felszerelés:
egyebek:

Ősi templom TR8jjs2

Helyi Idő: 15:00 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálétA küzdelem nem alakul jól Chamm számára, gyorsan a földön találja magát, a szemeit is elönti a könny a fájdalomtól. Az ellensége pedig provokálja, Ő pedig felül erre, mindig is forrófejű volt. Igyekszik minél hamarabb legyűrni a fájdalmat, majd nem sokat teketóriázva a férfir alá lő egy gránátot a gránátvetőjéből.
- Sok a duma, áruló - meg van győződve róla, hogy az, hiszen nem visel klánjeleket a másik. Ezután feláll és teljes sebességgel rárepül az ellenre - ellenfele valószínűleg a robbanást is kikerüli -, hogy megleckéztesse a provokatőrt. Ha tud lő, és újra közelharcba keveredik a másikkal.
Ősi templom GYaADmt Ősi templom AJs6qcK Ősi templom QxmrHLp Ősi templom EBhJ4mh Ősi templom H4PhATB Ősi templom DVqHvUTŐsi templom BgSrtV0
Chamm
Chamm
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 125
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 61
Join date : 2018. Aug. 23.

Karakteradatok
Főkarakter: Cyara
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Kedd 28 Júl. 2020, 00:00

//Noha a reagok megírva reagálva azokra, akik írtak + a sajátjaim, de mivel a játékosok fele nem írt, így most hosszú idő után először kimarad a kör. Szombaton lesz új kör.//

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Pént. 31 Júl. 2020, 21:41

Ősi templom OOjTn1g


Helyi Idő: 15:15 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

Szinte érezte, ahogy lelassul körülötte minden. Tudta, a kis trükkje nem jött be, s a helyzetet sem mérte fel kellő óvatossággal. Viszont a hatalmas rántás kihúzta őt szorult helyzetéből, őt pedig messzire repíti. Dühödt pillantás kíséretében tápászkodik fel a földről, borostyánsárga tekintetét Lady Straddra emelve.
-Erre nem volt szükség. - Szólal meg fagyosan, miközben végigpillant magán, de pontosan tudja, hogy a sith nélkül valószínűleg most halott lenne. Még is, a világért nem ismerné el ezt, talán még magának sem. Körbejáratja tekintetét a harcmezőn, majd nagyot fújtat és hosszú léptekkel megindul a harcolók felé. Ugyan Chamm irányába indul el, hisz onnan is érkezett, azonban a mandalóriai egyelőre igen csak messze van még.
Kezében Lady Straddhoz hasonlatosan újra aktiválódik a fénykard, miközben megközelíti az első frontvonalat. Igyekszik teljes elánnal vetni bele magát a csatába, ezúttal azonban nagyobb körültekintéssel halad előre, s nem kívánja ismét háta mögött tudni társait. Tekintete ellenfélről ellenfélre jár, ahogy kezében jár a fénykard, miközben az Erőre hagyatkozva igyekszik nagyobb ellenfelet találni magának egyszerű közkatonáknál. Pontosan tudja, miféle elánnal követik vezetőiket az efféle ellenfelek, s mily destruktívan hat a harciszellemre, ha ezek a vezetők elhullanak.

_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szomb. 01 Aug. 2020, 00:05
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:30 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Kessia tovább figyelte az eseményeket, a tank közelebb mozdult, köszönhetően annak, hogy a saját gépeik közül az egyik lőni kezdte, ha pedig fedezékbe akart menni, akkor nem nagyon volt más választási lehetősége, mintsem teljesen közel jönni, ami tökéletesen megfelelt Kaméleon számára. Neki az, hogy minél közelebb van és minél kevesebbet kell az ellenséges vonalak közé menni tökéletesen megfelelt. Noha a mandaloriai szuperkommandós képzése tökéletesen alkalmassá tette arra, hogy nyílt harctéren is nagy pusztítást végezzen, ennek ellenére sokkal jobban szerette, amikor csöndben, nyugodtan ki kellett várnia azt, hogy levadásszon valakit. Sokkal nyugodtabb és kényelmesebb volt. Ezt ő sokkal inkább művészetnek és ehhez hasonlónak élte meg, mint azt, hogy bemegy és mészárol. Persze annak is megvolt a szépsége, meg sem próbálta tagadni, de akkor is. Ez tényleg közelebb állt hozzá. Már csak egy mesterlövész puska kellett volna, de azt meg annyira nem szerette. Nem volt kifejezetten mesterlövész, azt szerette, amikor odamehet másokhoz közel, odalopózhat és elvághatja a torkukat, vagy a gerincüket elvágni. Szóval a jól bevált közelharci módokon. A fegyver ott már nem számított, a pusztakéz is volt ugyanolyan jó, mint mondjuk a sima tőr, vagy a vibropenge, esetleg a fénykard. A helyzet adta, hogy mit is használjon. Még mindig az egyik rom mögött lapult és elégedetten figyelte, ahogyan a taktikai droid utasításokat osztogatott a körülötte levőknek, nem is beszélve arról, ahogyan közeledtek. Főleg a tank, még azért volt némi távolság, de hamarosan; hamarosan tényleg olyan közel fog érni, hogy elindulhasson. De addig is, a harctér minden részét – legalább is nagyját – próbálta szemmel tartani. Nem ártott a lehető legtöbbről tudni, főleg akkor, amikor ilyen specifikusan akar beavatkozni a küzdelembe.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. augusztus 5. (szerda)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:35 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Mivel Chamm elég jól képzett volt, így könnyedén letudta gyűrni a fájdalmat, bár attól az egész még igencsak kellemetlen volt. De legalább a harcban nem fogja akadályozni, így tovább tudta azt folytatni. Így a következő lépésében a férfi gránátvetővel lőtt az ellenfele felé. És valóban jól tippelte, mert kikerülte azt, bár nem tudta teljesen, így a robbanás szele oldalba billentette őt.

Chamm pedig ezt a pillanatot választotta ki arra, hogy lecsap. Mivel a másik most próbálta visszanyerni az egyensúlyát. A két dologra ebből adódóan nem biztos, hogy lesz ideje a férfinak, nem is beszélve arról, hogy lehetséges, hogy a lövést blokkolja az ellenfele páncélja, vagy éppen valamilyen pajzs, és ilyen esetben a pajzsot dezintegrálná csak a fegyver a férfi pedig sértetlen maradna.

Végül gyors mérlegelés után a férfi úgy döntött, hogy nem kockáztatja meg a lövést, hanem úgy döntött, hogy belerepül az ellenfelébe, ami a legjobb választás lehetett ebben a helyzetben. ahogyan nekicsapódott a még egyensúlyát kereső ellenfelének, aki ettől a földre zuhant. A fegyvereit ugyan nem ejtette el, de legalább mielőtt támadhatna fel kell állnia onnan.

Közben Shuur is elindult, a kitörésére Lyra nem felelt semmit, hanem a csatával foglalkozott tovább. Eddigre a harctér jobban egybemosódott, mert a KV és RV seregei megérkeztek egy vonalba a Birodalmi seregekkel. Chamm és ellenfele körül is többen harcoltak, de békén hagyták a két Mandaloriait, senki sem avatkozott bele abba a harcba. A nő pedig elindult feléjük.

Most nem volt olyan nehéz dolga és ha akart volna is nehezebb lett volna nagyon lehagyni a sajátjait, mert most már rendes háborús helyzet alakult ki, olyanokkal, akik vagy közelharci csatát vívtak. Amint eg yErőhasználó is megérkezett oda, többen inkább távolabb kerültek volna Shuur-tól, így legalább fél tucat katonát tudott levágni az ellenségből, mire megérkezett abba a körbe, ahol Chamm és az ellenfele volt.

Chamm ebben a pillanatban csapódott neki a másiknak és az került a földre, így most a páros alig hét-nyolc méterre volt a nőtől, és már senki sem volt az útjában és nem is támadták meg őt sem.

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Kedd 04 Aug. 2020, 19:44

Ősi templom OOjTn1g


Helyi Idő: 15:35 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

Szeretett gyilkolni és sosem kerülte a forró kását. Különös elégedettség járta át, mikor az ő keze által esett el valaki, s most sem volt ez másképp. Érezni a félelmet s látni, ahogy felismerik végzetüket... Ami nem más, mint Ő maga.
Az aranyló, ám jéghideg szempár szinte belekapaszkodott legutolsó áldozata tekintetébe, ahogy az arcánál fogva, lassan tolta le ellenfelét a fénykardról. A test élettelen csúszott le a fegyverről, de ekkor már a felettébb látványosan küzdő mandalóriaiakat fixírozta.
Egy félmosoly kíséretében közelíti meg a két küzdő mandalóriait, miközben lassan körbesétálja a párost. Nem óhajt beleavatkozni a küzdelembe, élvezettel szemléli azt. Talán csak akkor szánná el magát, ha az ellenfél végez Chammal. Akkor bizony megöli.
Helyette borostyánsárga tekintetét szép lassan végigjáratja a közelben harcolókon, s ha prédát lát, hát hamar felé is szökken a fénykarddal kezében.


_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Rhyssa Edaara Quillan Szer. 05 Aug. 2020, 00:00
Előtörténet:
LINK

Kaland:
A császár akarata
Kessia Miran / Kaméleon / Bestia
urdrarr/sith assassin, orgyilkos/fejvadász, kém/ügynök, echani harcművész/mandaloriai szuperkommandó képzés


Játékostárs(ak) neve: @Shuur Rhaevos , @Chamm

Ősi templom HLcp5hE
Ősi templom 7zUQQM7

Helyi Idő: 15:35 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Többiek: Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


Kessia tovább várakozott és figyelte, hogy a tank közeledik az irányába. egyre nagyobb és nagyobb elégedettséget érzett, ahogyan az szépen lassan közeledett. A saját embereik - a KV+RV - elkerülték a tankot, nem akarták, hogy az elüsse őket, így legalább nagyobb hely lett mellette, amit majd ki is tud használni, hogyha úgy alakul. A birodalmiak azonban tartották a vonalat, mert nem akarták átengedni. Márpedig muszáj lesz nekik is elmenni onnan, hogyha nem akarták azt, hogy belehaljanak, vagy pedig még nem tudták, de talán Kaméleon még időben megmentheti őket. nem mintha ténylegesen az lett volna a célja, hogy őket mentse, de ez a két dolog együtt járt egymással jelen esetben. Mondjuk irányt kellett változtatnia a tanknak, mert egyenesen egy félig kiálló ház romjainak ment volna neki, a birodalmi katonák pedig ennek a háta mögött húzódtak meg. Próbálták lőni a tankot, de a pajzsa miatt ez nem volt túlságosan lehetséges. A tank pedig odafordult, hogy tüzet nyisson rájuk, mivel elég sok rom volt, így most emiatt meg kellett állnia. Többen is próbálták lőni a tankot, ami pedig a fedezéket. Ennél jobb alkalom nem is volt arra, mintsem nekiálljon annak, amit akart. A közeljövőben ennél közelebb úgysem nagyon fog jönni a tank egy ideig, akkor pedig lehet, hogy már késő lenne, így ideje volt annak, hogy elinduljon és tegye a dolgát. Mivel nem volt mesze, így nem kell sokat haladnia ahhoz, hogy megérkezzen oda. Próbálta továbbra is elkerülni a lövéseket, és közelebb jutni a tankhoz. Időközben a katonáktól elvett néhány gránátot is, amik majd jól jöhetnek és a tankot a levegőbe repíthetik, amikor beszórja azokat időzítővel a tank alá. Ha még nem is tud felérni a taktikai droidhoz, a tanknak akkor is búcsút mondhat, mert a pajzson belül garantáltan fel fog robbanni. Azonban itt kellemetlen volt már a haladás, mert bármennyire is vigyázott, párszor neki mentek.

felszerelés/egyebek:

Ősi templom ZDxfjCh Ősi templom Yo72OVb Ősi templom 3iCbzMQ Ősi templom OBNyZLN Ősi templom A2By7NV Ősi templom VZwKC7uHidegháború 10. – A Lángmadár – A császár akarata

Ősi templom, Eshal


Résztvevők: Kessia Miran / Kaméleon, Chamm Varr'ighat, és Shuur RhaevosKövetkező körváltás: 2020. augusztus 9. (vasárnap)

Ősi templom MUt3aoF

Helyi Idő: 15:40 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos
Egyéb információk:


A megérkezés után Shuur nekilátott körbejárni a párost, amit minden gond nélkül megtudott tenni. Azok után, hogy ő is beérkezett ebbe a mesterséges körbe, ahol a két férfi volt, már őt sem bántották. Itt szerencsére lövések sem voltak, így a sétát teljesen nyugodtan meg tudta tenni. Ezen idő alatt Chamm ellenfele kihasználta azt, hogy a férfi nem támadta meg, ez nagyjából akkor történt, amikor Shuur a férfi mögé ért.

Az ismeretlen mandaloriai ekkor szerezte vissza az egyensúlyát és képes volt ismét a saját lábán megállni. Ettől kezdve pedig nagyjából egyszerre mozgott a sith nővel. Ahogyan Shuur a férfi oldalába ért, a páncélos ekkora emelte fel a két fegyverét. Amint a nő elhaladt mellette, láthatta, hogy a páncélos nem igazán törődik vele, csak nyugtázta, hogy ott van, de mivel nem avatkozott be, ő sem támadta meg a nőt.

Mire Shuur megérkezett Chamm-hoz a másik férfi ekkor indult el a támadásával. Mind a két kardot emelte és, amint megérkezett a férfihoz közel, akkor egy felülről indul X vágással próbálta a vállaknál megvágni a férfit, hogy utána a teljes mellkasát felhasítsa mindkét irányból.

Ősi templom CGbKTYp


statisztika:

_________________
Mesélői, Sith birodalom, Köztársaság, Hutt kartellek/alvilág/fejvadászok, FRK/FRSz, Chiss fennhatóság, Mandaloriai Birodalom, Örök Birodalom
A Hármak emberei, Havoc Squad/Halálosztag, Rhand varázslói/Köztársaság Végzete, Csillag Kabal, Czerka Részvénytársaság, Császári család
Sith és Jedi archívum - Little SW világ segédlet |  Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Ősi templom 59228_s
Rhyssa Edaara Quillan
Rhyssa Edaara Quillan
Lil'SW KM

Hozzászólások száma : 4179
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 246
Join date : 2017. Jun. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Little SW

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3658-rhyssa-edaara-quillan-eron https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Shuur Rhaevos Szer. 05 Aug. 2020, 01:07

Helyi Idő: 15:40 GSI, 182.5 MU
Helyszín: Ősi templom, Eshal
Feladat: Megvédeni a rituálét
Karakterek: Kessia Miran / Kaméleon | Chamm Varr'ighat | Shuur Rhaevos

Adósa volt Chammnak. Az erőérzékeny gyermekek aligha jutottak volna célba a férfi nélkül, legalábbis közel sem mindegyikük... S pontosan tudta, hogy a mandalóriai nem kapta meg érte a kellő fizetséget. Bárhogy is, a következő pillanatokban nem ezek a gondolatok vezérelték, sokkal inkább cselekedett ösztönből.
Már érkezésekor látta, hogy Chamm emberére akadt a másik páncélos személyében. Ugyanakkor nyugodt szívvel hagyta volna meghalni is a férfit, nem óhajtott beleavatkozni a kettős táncába. Még is, mikor érezte, hogy cselekedhet, egy pillanatig sem habozott.
Mikor a dupla pengés mandalóriai lecsapott, igyekezett szempillantás alatt Chamm előtt teremni, s a pengék útját állni maga elé emelt fénykarddal. Bal lábát hátravetve támaszkodott meg, s két kézzel markolva a fénykardot próbálta megállítani az akár végzetes csapást. Még ha el is késik, talán a második vágást már megelőzheti... S ha sikerrel jár, a sárga szempár ragadozó módjára esik a sisakkal takart arcra.
-Rossz oldalt választottál magadnak, véráruló. - Még mielőtt befejezné a mondatot, erőteljes mozdulattal igyekszik a tökön rúgni a férfit, s ha elég gyors, talán még elhúzva a kardját gyomortájt is felszánthatja a páncélost. Szép kis trófea lenne az újdonsült ellenfél, persze tudja, hogy a mandalóriaiak nem adják olcsón a bőrüket. Neki azonban még is feltett szándéka begyűjteni az előtte álló sisakját...


_________________
Ősi templom Udq8lf11
Shuur Rhaevos
Shuur Rhaevos
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 107
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 78
Join date : 2019. Dec. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Shuur Rhaevos
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Little SW

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t4205-shuur-rhaevos

Vissza az elejére Go down

Ősi templom Empty Re: Ősi templom

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 2 oldal 1, 2  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.