Vadföld (Antarktisz)

12 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 10 Május 2014, 23:49

Szerencsére a vad a nő beszél angolul, sőt olyan, mintha az anyanyelve lenne. Remek, ez megkönnyíti a dolgokat. Igazán érdekel a története, biztos érdekes. Ám ahhoz el kell érni, hogy ne akarjon szétvagdosni engem. Közben az előbb fönt repkedő bikinis nő is, aki szintén beszél angolul, és meg kérdezni, hogy pontosan mi vagy ki vagyok. Mielőtt válaszolhatnék a karmos nő közbe szól.
- Igazából kegyednek csak félig van igaza. Testem mesterséges, ám a tudatom egy emberé. Mégpedig dr. Erwin Vayne-é. Örvendek a találkozásnak. Megkérdezhetem, hogy önöket, hogy hívják?- mondtam, de még a kezeimet a magasba tartom. Nem kockáztatok. Hirtelen nagy fény tölti be az eget, jelezve, hogy igen, lezuhant a repülő gép. Valószínűleg a szigeten kívül.
- Sajnálatos módon ezt nem tudom. Úgy tűnik valami hardver hiba történt, így nem tudok pontosan visszaemlékezni. Biztos lesz egy-két hulla a repülőgép roncsoknál, esetleg a szigeten, ha vannak túlélők.- válaszolom az első nő kérdésére, miután megbizonyosodtam arról, hogy tényleg nem tudom vissza hívni az emlékeimet. Nem tudom, hogy ezután hova visznek, de remélem valami civilizált helyre. Vagy csak lekaszabolnak. Illetve próbálnak.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 16 Május 2014, 13:23

Lorna készenlétben van, így bátran mereszthetem a szememet a fényességre, elvégre ritkán lát az ember egy ripityára robbanó repülőt, vagy lezuhanó repülőt, repülő repülőt, bármilyen repülőt, ha Vadföldön él. Na de vissza a lényegre.
-Azt hiszem, rosszul kezdtünk ehhez hozzá. Kedves tőled, hogy „örvendesz a találkozásnak”, van is rá okod, mert ez itt Vadföld, én Vadföl uralkodója vagyok, ő pedig egész véletlenül nem csak a legjobb barátom, de a Negatív Zóna uralkodója. Te pedig egy engedély nélküli betolakodó vagy, aki potenciális veszélyt jelent az otthonomra, a családomra és a népemre. Szóval, dr Vayne, két lehetőség áll előtted. Az első, hogy megpróbálsz ellenállni, és mi igyekszünk nem élvezni, ahogy géphulladékot csinálunk belőled. A másik, hogy szépen velünk jössz kideríteni, hogy mi van a géppel, így később őrizetbe kerülhetsz, ahol kihallgatnak, esetleg megnézik, hogy mi a van a vinyódon, aztán várhatóan kitoloncolnak a szigetről, most figyelj, élve! Na melyiket választod? Ó, mellesleg Rachel vagyok, ő pedig Lorna.
Remélem kellően illusztratívra sikerült a rögtönzött fenyegetés-bevezetés, mert az igazat megvallva, nem akarok vele harcolni. Nem hinném, hogy ellenkezni fog, valószínűleg ő is kíváncsi arra, hogy kik voltak a gépen, de azért nem árt biztosra menni. Könnyen lehet, hogy hazudik, eltitkol valamit, és nagyon is szándékosan jött a szigetre. Ebben az esetben pedig igenis szükséges lehet a kihallgatás, és a merevlemeze átvizsgálása. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha ember lenne, simán kiolvashatnék a fejéből mindent… Bár az is igaz, hogy ha nem lenne telepata a szigeten, akkor pont az lenne a király, hogy egy számítógépre csatlakoztatva látszik minden emléke a pasinak. Lehet, hogy túlkomplikálom néha a dolgokat.
~Szerinted van rá esély, hogy igazat mond, és nem egy gyilkos szuperrobot, aki értem és a családomért jött? Te nem tudod kiszagolni, hogy hazudik-e, én nem tudom kiolvasni a fejéből… Nem bízom a robotokban.~ Üzenem telepatikusan Lornának.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 17 Május 2014, 10:26

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

Erwin most már a bemutatkozás után megismerte a két fiatal nőt, közismert személyek voltak a világon. Egyrészt Magneto vadásztatta őket, mert az ellenfelei voltak, azonfelül Rachel Wilcox valóban Vadföld királynéja volt, Lorna Howlett pedig a régen is ismert Rozsomák lánya. Mind a ketten onnan voltak egyébként ismerhetők, hogy az Ifjú Bosszú Angyalok tagjai voltak és megannyi hőstettet vittek véghez az elmúlt években az emberiséget szolgálatában, hogy mentsék őket. A nevekhez a külső is stimmelt, ami őket illette, a személyazonosságuk stimmelt, tehát étényleg azok voltak, akiknek bemutatkoztak. Rachel telepatikus üzenetére Lorna szinte azonnal válaszolt.
~ Még csak kiszagolni sem tudom ebben az esetben, hogy igazat mond-e, vagy hazudik ~ gondolta. ~ Mondjuk utasíthatnád valamelyik biztonsági emberedet, hogy nézzenek utána ennek a dokinak és munkásságának, akiről beszélt. ~
Amíg a hármas ezekkel volt elfoglalva addig az erdő felől hallani lehetett a növényzet zörgését, mintha mozogna benne valami, Erwin a hőérzékelőivel foltokat láthat a növényzetben, Rachel pedig nem érzékel semmilyen értelmes tudatot Lorna-n kívül.
- Nem vagyunk egyedül – mordult fel halkan a lány némi szimatolózás után.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szer. 21 Május 2014, 00:41

Végre megtörténik a hivatalos bemutatkozás is. Ha igazat mondanak, nem tudom miért hazudnának, akkor a terület uralkodójához van szerencsém. Egy pillanatra átfut az agyamon, hogy talán az el rablóimnak segítenek, de mivel itt lezuhant a gép, nem valószínű. Plusz mind a ketten bikinisek és az egyikre még nagy is. Nem hiszem, hogy bármilyen magát tisztelő szervezet engedne ilyen viseletet. Ez mondjuk vonatkozik az udvarháztartásra is. Amint jobban beleások a memóriákba, rögtön tudom, hogy igazat mondanak. Meg Bosszú Angyalok is voltak. Tehát elég híres nők állnak előttem a bikinijükben. Megtisztelve érzem magam. Meghajolok, de csak egy kicsit, mivel nem akarom, hogy nekem támadjanak.
- Elnézést az udvariatlanságért, nem állt szándékomban az ön népének bármi nemű problémát okozni. Attól félek nem tudom a hivatalos megszólítást Vadföld és a Negatív zóna uralkodójának. Természetesen azt választom, amiből mind a hárman sértetlenül kikerülünk. Semmi rejtegetni való nincs a memória bankomban, erről őfelsége is megfog győződni.
Ekkor hirtelen hangokat kezdek hallani. Hőlátással szinte pillanatokon belül megtalálom azt aki itt ólálkodik. Bár Lorna királynő szavaiból azt veszem ki, hogy nem barátok, de mégsem támadok. Csak rámutatok, hogy honnan jönnek, természetesen kommentárral, hogy pl "ott és ott". Amennyiben a vendég látóim nekik támadnak, akkor én is csatlakozok a harcba. Addig szilárdítom magam, ameddig lehet és így kezdem a harcot. Elsődleges prioritásom a két nő védelme, hiszen ők fontosabbak, mint az én robot testem. Azt újjá lehet építeni. Egy anya nélküli család viszont elég szomorú az embereknek.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 23 Május 2014, 12:01

Zavaróan udvarias, és jófiú ez a doki, Lornának igaza van, legjobb, ha szólok egy emberemnek, hogy nézzen utána. Mielőtt azonban elkezdhetnék üzengetni, valami megmozdul egy bokorban. Nem érzek onnan értelmes tudatot, de Lorna szimatol, és megerősíti, hogy van ott valami. Ha szaga van és értelmetlen, akkor könnyen lehet, hogy valamilyen vadállat, aminek véletlenül pont a vadászterülete közepén álltunk le diskurálni, bár ilyen közel a birtokhoz nem sok állat merészkedik.
Némi gondolkodás után ismét a levegőbe emelkedem, ha ránk is támad valami, nekem helyzeti előnyöm lesz.
~Nézzenek utána egy bizonyos dr. Erwin Vayne-nek, ő ugrott ki a gépből, mielőtt az lezuhant. 190 magas, zöld színű android, túlélte a zuhanást. Egy perc múlva jelentkezem az infókért!~
Miután elküldtem a mentális üzenetet a biztonsági főnöknek, bontom a kapcsolatot, majd kiolvasom a fejéből, ha épp nem támad ránk egy dinoszaurusz. Szemmel tartom a bokrot, ahonnan a mozgás és a zaj jött, és remélhetőleg innen magasabbról talán rá is látok a lényre, ami ott van.
-Örülök, hogy együttműködsz, doki, remélem gyümölcsöző kapcsolatunk lesz – közben intek Lornának, hogy kerülje a bokrot az egyik irányból, én pedig a másikból kezdek a bozótos mögé repülni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 23 Május 2014, 13:02

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

Lorna felmordult, amikor megint az uralkodóság lett felhozva, Rachel tudta, hogy nagyon utálja, de Erwin számára ez furcsa reakció volt, hiszen a lány inkább viselkedett állatias ösztönökre hallgatva mintsem egy királynőtől elvárható. A telepatikus üzenetre ment a válasz, hogy azonnal, ha egy perc múlva Rachel valóban újra rákérdezett erre, akkor megkapta válasznak, hogy tényleg létezik egy ilyen nevű doktor, tudós. A Szövetséges Államok nyugati partján ténykedik és többek között robotikával és mesterséges intelligenciával foglalkozik, azaz az android állításai igazak lehetnek. Ezalatt Erwin végigmutogatta, hogy hol is vannak, akik közelednek, Lorna bólintott és Rachel jelzése előtt is már megindult, hogy körbenézzen arrafelé a bokroknál. Rachel a levegőben ment, míg a másik lány a földön, Erwin pedig őket figyelte. A következő pillanatban minden olyan gyorsan történt, lövést sem lehetett hallani, Lorna füstölgő és átlőtt mellkassal terült el a földön úgy két méteres zuhanás után, míg Rachel oldalába hasított fájdalom és égett meg a csípőjénél. Az égett hús szagát érezte meg és leesett a földre. Másodfokú égési sérülés volt, szerencséje, hogy csak súrolta a lövés és nem találta el teljesen. A fák között azonban emiatt is már meglátta a közeledő sárga-zöld-fekete egyenruhásokat. Erwin is érzékelte a közeledésüket, ahogyan azt is, hogy Lorna sebei igencsak gyorsan forrnak össze és lehet, hogy az előbb halott volt, de most már nem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by dr. Erwin Vayne on Szomb. 07 Jún. 2014, 13:20

Úgy tűnik Lorna őfelsége nem szereti, ha emlékeztetik erre. Elég furcsa lehet az uralma alatt érni. Ő megy és ellenőrzi le a közeledőket, akikről gyorsan kiderül, hogy ellenségesek. Rögtön le is lövik a nőt, de nem hallani a hangot, ami furcsa. Ezen nem érek rá gondolkodni, szinte rögtön a nő teste elé ugrok, hogy felfogjam az esetleges további lövéseket. Ehhez persze megkeményítem a testem, hiszen egyébként nem érnék sokat. Ha meglátok valakit, akkor neki támadok. Közben észreveszem, hogy Lorna regenerálódni kezdett, ami még a halálból is visszahozta. Úgy tűnik fölöslegesen aggódtam. Mondjuk biztos érte már őket sérülés Angyalként is, de azokat is túlélték, és csak nem találkozunk olyan nagy veszéllyel itt. Látom, hogy a támadóim sárga-zöld-fekete egyenruhások a támadóink, de a memóriám hibám miatt nem hittem, hogy sokat tudnék kezdeni ezzel a ténnyel. Ha Lorna teljesen felépül, akkor ellépek előle és neki rontok az ellenségnek. Egyenlőre szuper-keményen, hiszen így legalább fel is fogok valamennyi lövedéket.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Vas. 15 Jún. 2014, 11:51

A dokiról szóló információkat megkapom a központból, és magamban nyugtázom, hogy igazat mondott, úgy tűnik, tényleg nem ő a rossz fiú itt.
Lorna elvágódása után egy szemvillanás sem telik el, és én is a földön találom magam. Csak ezután jut el a tudatomig a fájdalom érzete, és reflexből kapok az oldalamhoz, ahonnan az égett hús szaga is terjed. Pillanatok alatt felfogom, hogy a kezem rászorítása a sebre nem jó ötlet, mert az égett sérülés nem vérzik, ellenben pokolian kínoz a fájdalom miatta. A mozgás nehézkessé válik, de összeszorított fogakkal próbálok felállni, és látom, hogy Lorna már kezd összeforrni. Teljesen kiszolgáltatott állapotban vagyok, így igazán nagy megkönnyebbülés, hogy a doki a mi oldalunkon áll, és tényleg segít. Nekiront az ellenségeknek, akiknek valamiért nem éreztem a tudatát, és úgy tűnik, továbbra sem érzem. Nem hiszem, hogy ők is androidok, valószínűbb, hogy valamiféle privát hadsereg tagjai, és elegendő pénzük volt, hogy speciális chipeket alkalmazzanak.
A filozofálgatás helyett nem árthat, ha megpróbálnám túlélni a helyzetet, úgyhogy elkezdek valami értelmesre koncentrálni.
~Megtámadtak minket, a repülőről jöttek, egyenruhájuk van és komoly fegyverzetük!~
A palota őrségének figyelmeztetése után átgondolom a lehetőségeimet. Bár a lövésük csak súrolt, de így is majdnem a földön maradtam, úgyhogy jó lenne elkerülni a további élő céltábla játékokat. Emiatt a repülés kizárva, a sűrű dzsungel miatt nem tudok manőverezni, és mire felemelkednek, megint lelőnének. Maradok inkább a doki takarásában, Lornához megyek összegörnyedve, és megpróbálom felkeltegetni. Ha ez segít valamit, mentálisan is felfrissítem, mert ugyan a sebe beforr, de nem biztos, hogy rögtön magához is tér. A helyzet az, hogy szuperhősködés ide vagy oda, a tudattalan ellenségekkel szemben még mindig elég ramatyul tudok csak helytállni.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 15 Jún. 2014, 14:18

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

Erwin egyelőre maradt Lorna mellett és Rachel is odaért hozzájuk. A lány valóban nem tért magához a sérülés után, így kellett ebben Rachel segítsége is, aminek hála már ő is ébredezni kezdett. A telepatikus üzenetet megkapta a palotaőrség és mivel valószínűleg ki is voltak képezve arra, hogy miként válaszoljanak ezekre, így a válasz is hamarosan megérkezett.
~ Kik támadtak önökre és hol vannak helyileg? ~ kérdezte a parancsok. ~ Ha ad koordinátákat, vagy helyleírást, akkor azonnal indul egy egység. ~
Energiatámadásokkal támadtak, ezeket a lövedékeket megismerte Erwin, ezzel tudták kiütni őt az ellenséges erők. Hamarosan pedig a katonák láthatóvá váltak, ahogyan közelebb értek a hármasra szegezett fegyverrel. A sárga-zöld és fekete egyenruhák ismerősek voltak, főleg, hogy a vállukon egy jelzés is volt, a Hydra.
- Ne próbáljanak meg támadni, sem a legkisebb jelét mutatni ennek! – hangzott fel a parancs egy férfitól. – Térdeljenek le és a kezüket kulcsolják össze a tarkójukon. Csak semmi mentális trükk, érzékelni tudjuk.
Tették még hozzá Rachel kedvéért ezt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 07 Júl. 2014, 12:50

Nem sok lehetőség áll előttünk, túl sokan vannak, a robot nem sokat ér, én nem tudok velük mit kezdeni, mert védve vannak telepátia ellen, Lorna pedig… Nos, ő elkezdhetne tombolni, de láttuk, hogy egyetlen lövéstől kiterült, valószínűleg megint eltalálnák. Így hát marad a megoldás, hogy… Megadjuk magunkat?
Letérdelek Lorna mellé, a tarkómra teszem a kezem, és közben telepatikus üzenetet küldök az őrségnek, amiben leírom az irányt, amerre jöttünk a birtoktól, és a távolságot is megadom.
~Hydra katonák.~ Teszem még hozzá az üzenethez, hogy értsék, nem kispályás kalózokról van szó, hanem a legmodernebb technológiával felszerelt zsoldosokról.
-Mégis mit akarnak, ha megkérdezhetem? A robotért jöttek? Vagy ez valamiféle támadás akar lenni Vadföld ellen? Egyik esetben sem jósolnék maguknak hosszú életet.
A duma jó, elvonja a figyelmemet a helyzet kilátástalanságáról, de sajnos nem oldja meg a gondjainkat. Már-már azon gondolkodom, hogy Mephisto segítségét kérem, hogy vigyen ki innen, de erre nem lesz szükség, amíg nem kezdik el Kevint vagy mást zsarolni velem. Ha így történne, annak nem lenne jó vége. De legyünk egyelőre optimisták, már amennyire azok lehetünk, miközben fegyvert fognak ránk.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 08 Júl. 2014, 11:32

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

Rachel végül letérdelt, Lorna még mindig nem tért magához, az előbb igencsak súlyos sebet kapott ahhoz, hogy ne térjen csak úgy eszméletre. Az üzenetet eltudta küldeni, de a visszaérkező válasz közel sem volt a legjobb. Rachel tudta, hogy gépeken nem jöhetnek, mivel itt Vadföldön a tájékozódás nem működött, minden műszer megbolondult, a legmodernebbek is, akárcsak a sima egyszerű iránytű is. Emiatt siklókkal sem jöhettek ki, hanem az embereinek muszáj volt gyalog jönniük.
~ Úgy tíz perc és ott vagyunk hölgyem ~ kapta vissza a választ. ~
Ekkor ketten letettek valamit a földre, mire egy zöldes energiacella fogta körbe Erwin testét és emelkedett a levegőbe. A lány kérdésére nem feleltek, megvolt a válasz fizikai értelemben, valóban az androidért jöttek.
- Önök távozhatnak – mondta az a férfi, aki eddig beszélt. – Az android a SEAR tulajdonát képezi, amennyiben az ellenkezőjét állítja, és azon okokkal lép fel ellenünk diplomáciai érdekeket sért és súlyos következményei lesznek Vadföld szabad népeire nézve.
Intett a többi katonának, akik az erdő felé kezdték vinni Erwin energiacelláját és benne az androidot is.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Pént. 11 Júl. 2014, 11:29

A válasz, amit telepatikusan kapok, nem túl bíztató, de be kell érnem ennyivel. A fickók viszont nem húzzák az időt, rögtön elkapják az androidot, és már távoznának is vele, mint akik jól végezték dolgukat. Felkelek a földről, ahogy nem fognak már fegyvert rám.
-Álljunk meg egy szóra! Maguk engedély nélkül léptek Vadföldre, fegyvert fogtak az uralkodójára, megtámadtak és megsebesítettek egy magas rangú diplomáciai küldöttet! Ezen kívül tudomásom szerint nincs kiadatási egyezmény Vadföld és a SEAR között, akármi is legyen az, úgyhogy az android elvitele emberrablásnak minősül. És maga még csak azt sem tudja bizonyítani, hogy a bármi köze lenne a SEAR-hez, ami gondolom nem egy ország, mert legalább hallanom kellett volna róla, csak azt látom, hogy a HYDRA egyenruháját viseli. Ha valaki itt diplomáciai érdekeket sértett meg, az maga és ez a SEAR, és ne higgye, hogy ezt megúszhatja. Maga és az emberei mind bűnözők, és Vadföld népét fenyegeti, mint egy terrorista. Ha nem teszik le azt az androidot, és adják meg magukat, akkor Vadföld szabad népeinek haragját vívják ki, nem beszélve a Negatív Zóna uralkodójáról, akinek feleségét meglőtték. Ha háborúval fenyegetőzik, jól gondolja meg, mert a végén még megkapja a háborúját, és maga lesz az első áldozat!
A lényeg persze az időhúzás, hogy ideérjenek az embereim, de a kellően határozott fellépéssel talán el tudom érni, hogy egy kissé megszeppenjenek a katonák, esetleg valamiféle vitába szálljanak velem, az is félsiker lenne már. Az se ártana, ha Lorna felébredne, de erre még várni kell, úgy tűnik, szóval egyelőre egyedül vagyok a fegyveresek ellen. Legalább dobálózhatok olyan szavakkal, mint uralkodó meg háború.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 20 Júl. 2014, 08:56

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

Nem zavarták, akadályozták Rachel-t abban, hogy felálljon a földről, amikor ezt meg akarta tenni. Korábban soha sem hallott a SEAR-ről, nem tudta, hogy minek a rövidítése, bár kissé meglepő volt, hogy nem Hydra nevet mondtak a katonák, pedig teljesen egyértelmű volt, hogy a ruházat alapján, hogy kik és micsodák ők. A katonák nem álltak le Erwin összepakolásával, csak a parancsnok fordult a fiatal nő felé a szavai után.
- Magának megvannak a kapcsolatai, nézessen utána hölgyem, hogy az eredeti dr. Vayne kinek dolgozott – mondta. – Meg fog lepődni. Mi egy tárgyat viszünk vissza valahonnan, ami lezuhant ezen a területen. Egy androidnak nincsenek személyiségi jogai sehol a Földön, sem a Marson. Így ezen esetben semmilyen esetben nem szükséges kiadatási parancs.
Ebben a férfinak igaza volt, nem volt sok önálló android a világon – révén Vízió sincs, se egyik másik Reneszánszbeli – ezek mindegyike tartozott valakihez, jogok nem illették őket. Ha valóban az övék volt, akkor nem lehetett szót emelni ez ellen, amit tettek. Amiatt tény, hogy rálőttek Rachel-re és Lorna-ra, de azért, hogy elviszik, ami az övék nem.
- Fenyegetni? – kérdezte. – Akarja, hogy két emberem visszakísérje magukat mielőtt távozunk innen? Ha pedig magasabb fórum elé akarja vinni az ügyet, az ön dolga hölgyem. Ön támadott volna először is mentálisan, mielőtt mi léphettünk volna, ezt az embereim fejében levő fekete doboz is alá tudja támasztani.
Az egyik embere ekkor szólt, hogy készen állnak a teleportálásra, mialatt még úgy kilenc perc volt Rahcel embereinek érkeztéig.
- Nos? – kérdezte.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 21 Júl. 2014, 21:54

A fickó érvei sajnos helytállóak lehetnek, fogalmam sincs, milyen törvények vonatkoznak az androidokra, igazából abban sem vagyok biztos, hogy miféle útlevél kéne ahhoz, hogy bárki idejöhessen Vadföldre. Elég különös, hogy teleportálással akarnak távozni, eddig pedig repülővel mentek, de nyilván van rá magyarázat. Akármi is ez a SEAR, rengeteg pénzük lehet, és valamiért HYDRA egyenruhában flangálnak. Fogalmam sincs, mi lehet a céljuk, mit csinálnak itt, mit akarnak az androidtól, és egyáltalán, nagyon zavaros ez az egész, de tény, hogy ha most lelépnek, akkor legalább Lorna és én nem leszünk veszélyben. Mégis, szeretnék többet tudni, ha már van egy szervezet vagy valami, aminek az emberei kedvük szerint lövöldöznek az otthonomban.
-Örülnék, ha az emberei visszakísérnének – egyezem bele az ajánlatába. Lorna elég kótyagos még, az őrség pedig sokára ér ide, nem szívesen várakoznék a dzsungelben. Megfordul a fejemben, hogy elfogathatnám őket, de ez nem lenne nagyon fair dolog. Na nem mintha ők olyan jófejek lettek volna. Talán elárulják legalább, hogy mi az a SEAR. Ha valóban két ember velem és Lornával marad, hogy visszakísérjenek, szólok a közeledő őröknek.
~Két fegyveres kísér engem és a vendégemet a palota felé, ne lőjenek rájuk, nem ellenségesek. A többi betolakodó távozik.~
Ha elindulunk visszafelé, út közben megkérdem a fegyvereseket.
-Elárulnák, hogy mi az a SEAR, és miért hordják a HYDRA egyenruháját?


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 27 Júl. 2014, 08:13

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

A parancsnok azonnal eleget tett Rachel kérésének és két katona valóban maradt ott vele és Lorna-val, hogy visszakísérjék. Az egyik felvette a még mindig eszméletlen lányt, és Rachel-re pillantottak, hogy mutassa legalább a kezével az irányt. Ha mindennek eleget tett, akkor az egyik előre lépett, majd, aki Lorna-t hozta ő zárt a sort és így Rachel középre maradt, hogy a lehető legjobban tudják őt fedezni, védeni, ha mindez szükséges lenne. A parancsnok azonnal válaszolt a telepatikus üzenetre.
~ Értettem asszonyom! ~hallatszott a rövid válasz. ~
Az elől levő katona is válaszolt közben a nekik feltett kérdésre.
- A SEAR a Dél-Kelet Ázsiai Köztársaság, ami néhány órával ezelőtt vált ki Magneto területeiből, akárcsak a Karib-tengeren az AIM Birodalom.
Hogy megmutassa a területüket egy holografikus térképet mutatott fel, India, a köztes területek, amik Tian alatt húzódtak, illetve a teljes Indonéz-szigetvilág beleesett ebbe a területbe, ami most a SEAR-be tartozott.
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 213g29l
- A Köztársaság központja Madripoor – tette még hozzá.
Rachel pedig első kézből tudta, hogy Madripoor valóban jó eséllyel a Hydra központi területe, noha tényleges bizonyítékot nem találtak erre.
- Az elszakadás és a Köztársaság létrejötte teljesen legitim, óhajt még valamit tudni hölgyem?

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Hétf. 04 Aug. 2014, 16:41

Meglepetésemre nem csak a két katona kísér minket vissza, de ráadásul még válaszol is az egyikük a kérdésemre. Úgy tűnik, hogy nem csak jól pénzelik őket, de valóban valamiféle létező állam emberei. Amikor a térképet mutatja, beugrik néhány dolog a jövőből, ahol jártunk. A SEAR kifejezés nem rémlett, de a helyszín már sokkal inkább, a jövőben is hallottam róla, ha jól rémlik, Tian néven.
A katona kérdésére csak magamban jegyzem meg, hogy óhajtanék én még tudni elég sok mindent, de sajnálatos módon a chip a fejében meggátolja ezt. Ha viszont tényleg igaz minden, amit mondanak, akkor ez a néhány órás köztársaság nem csak létezik, de elég erős is lehet a HYDRA segítségével a háta mögött, és nem kéne beléjük kötni egy incidens miatt.
-Szóval a HYDRA már államot is alapított… Miért olyan fontos maguknak az android? És mit terveznek csinálni a repülőgéppel, ami ha jól láttam, Vadföld felségterületén zuhant le?
Közben időnként hátratekintgetek Lornára, akit a másik katona hoz. Ritkán tudják így kiütni őt, akármivel is találták el, az biztosan high-tech HYDRA fejlesztés lehet. Nem túl rózsás a jövő, ha ilyen fegyverek, agybeültetések és egy egész állam áll a rendelkezésükre. Persze azt már amúgy is tudom, hogy milyen lesz a jövő, szóval ez nem új hír.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Kedd 05 Aug. 2014, 09:23

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

Rachel tudja, hogy Tian már most is létezik, több mint egy éve, de a jövőben valóban ez a régió is bele fog tartozni abba a területbe, de most még csak Kína és Japán területe. A mostani területet Zack Morsus vezette, az idős aggastyánt ismerte még New Yorkból, hiszen egy ideig ott is lakott a Főmágus toronyban. Tian szövetségét jelenleg a misztikus hatalmak és a Kéz kötötte és azon a területen lakik a világ szinte minden mágiahasználója. Azt is tudja Rachel, hogy nem valószínű, hogy mindenki kap ilyen erősségű chipet, mivel a gyártási ára tényleg a csillagos egekben van, valószínű, hogy nagyon kevés számú elitcsapat kapott csak a Hydra-n belül is. végül is egy ellenséges határ mögé küldték be őket, így logikus is volt. Lorna sebei már nagyjából teljesen begyógyultak, de még mindig eszméletlen volt.
- Mi csak parancsot teljesítünk asszonyom – felelte a katona. – A feletteseinknek szüksége van az androidra, legalább is addig, amíg a titkos információkat, amik a memóriájában vannak el nem távolítják. Bizonyára megérti, hogy az állam ügyei nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe.
Megvárta, amíg Rachel válaszol és utána felelt a másik kérdésre.
- Amennyiben ön és az uralkodó engedélyezik, a holtakat és a roncsokat hazaszállítanánk – mondta őszintén. – Azt hiszem, hogy ott vannak az emberei asszonyom.
Mutatott előre a dzsungelben és legalább jó száz méterre valóban felbukkant az őrség parancsnoka az embereivel.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 06 Aug. 2014, 18:13

Na igen, az android nyilván sok dolgot tud, és jó indok, hogy veszélyes a tudása az országra, de könnyen lehet, hogy valójában csak olyan infókkal rendelkezik, amire szüksége van a HYDRA és most már a SEAR embereinek. Akármi is történik itt, azt hiszem, jobb nem belefolyni, mert Kevin nem díjazná, ha háborút indítanék a távollétében.
-Hát persze, az állam ügyei nagyon fontosak, de legközelebb például bejelenthetnék Vadföldnek, hogy a légterünket használják, ha már létrejött az államuk, és veszélyes szállítmányt visznek. A holttesteket és a roncsokat természetesen elvihetik, a hozzátartozók érdekében remélem is, hogy minél előbb, mert a dzsungel lakói nem finomkodnak azzal, amit találnak.
Ahogy észreveszem a közeledő testőröket, intek nekik, hogy minden rendben van továbbra is, és nem kell készenlétben lenniük. Továbbra is motoszkál a fejemben a lehetőség, hogy ezeket az embereket elfogassam egy alapos vallatás erejére, de ez nem lenne méltó egy uralkodóhoz, meg ilyen hülyeségek.
-Vegyék át Lornát a katonától – utasítom a parancsnokot, amikor odaérnek hozzánk végre. Vigyék az előkészített szobájába, és készítsenek ki neki tiszta ruhát!
Ezután a két katonához fordulok, akik eddig kísértek.
-Uraim, önökre már nem lesz szükség, távozhatnak. A gép elszállításáról és az incidensről pedig szívesen beszélnék az államuk illetékes embereivel. Minden jót – teszem hozzá nem túl nagy lelkesedéssel, utálom, mikor politikai üzemmódba kell váltanom, nem az és stílusom, és fárasztó is. Ha a katonák lelépnek, akkor a parancsnokkal és az embereivel elindulok vissza a birtokra.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 07 Aug. 2014, 09:31

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

A katona meglepetten nézett Rachel-re. Az arca a maszk miatt ugyan nem látszott, de a szemeiben benne volt ez.
- Be volt jelentve hölgyem. Kérdezze meg a légi-irányítást.
Ha Rachel az emberein át utána jár ennek, akkor pár perc alatt megkaphatja a választ, hogy valóban adtak engedélyt. Egyébként is sok kutatócsoport jár ki Vadföldre, hogy tanulmányozza az egyedi környezetet és az itt élő állatokat. Ezeket pedig nem voltak kötelesek jelenteni, hiszen nem abszolút monarchia volt az államforma itt Vadföldön, sokkalta inkább ugyanolyan parlamentáris monarchia, mint ami az Egyesült Királyságban is létezett. Azaz az uralkodó a parlamentnek alárendelten működött, államfőként, elsősorban protokolláris szereppel. Mert volt parlament, a törzsek vezetői látták el ezt a feladatot. Ez merőben más volt, mint ami Lorna esetében állt fent, mert a Negatív Zónában Bard tényleg abszolút monarchiát irányított. Még Yusuf is csak alkotmányos monarchia élén állt Marokkóban. A katonák találkozásakor a SEAR emberei átadták Lorna-t Rachel embereinek. Innen már úgy tíz perc séta alatt vissza is értek a palotához, ahol egy szolgáló már eléjük is sietett.
- Asszonyom, a SEAR vezetője van a vonalban, a konferencia teremben holohívásra várja önt.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szomb. 09 Aug. 2014, 18:01

Némileg meglep, hogy be volt jelentve, hogy a pár órája alakult ország gépe itt repked, egyáltalán furcsa, hogy senki nem szólt, hogy új ország alakult. Az ilyenről legalább egy telefonhívást várna az ember, vagy valaki figyelmeztethetne, hogy kapcsoljam be a tévét. Na mindegy, most már túl vagyunk ezen. Intek köszönésképp a távozó katonának, ennél többet már nem tudok kicsikarni magamból, mert ha lenne tököm, az már tele lenne az egésszel. De persze itt még nincs vége, máris jön a hívás a SEAR vezetőjétől. Oké, mikor azt mondtam, szívesen beszélnék vele, nem hittem volna, hogy tíz percen belül kerül erre sor.
-Átöltözöm, és megyek a konferenciaterembe, mondják meg neki, hogy rögtön érkezem – válaszolom a szolgálónak. Ezután valóban sietősebbre veszem a tempót, hogy a hálóba menjek. Út közben ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e Jasonnel, de most nem tudok túl sok figyelmet fordítani rá. Amint sikerült magamra kapnom egy elegánsabb ruhát, már indulok is a konferenciaterembe. Végül egy fekete egyrészes ruhát választottam, hozzá illő övvel, de az ékszereket mellőztem. Még stílusosabb lett volna valóban bikiniben megjelenni, és én lehettem volna a dzsungel királynője, de azt hiszem, a SEAR elnöke nem értékelte volna a humoromat.
-Köszönöm a türelmét – szólalok meg, ahogy a holohívásba belépek. Nyugalmat próbálok magamra erőltetni, de nem tudom, mennyire lesz hihető. Istenem, az ember nem is gondolja, hányszor kívánkozna inkább a pokolba az adott szituációból, amíg nem lesz lehetősége ténylegesen bármikor beugrani oda. – Nem hiszem, hogy találkoztunk volna korábban, még így közvetetten sem. A nevem Rachel Wilcox


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 10 Aug. 2014, 08:23

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

A katonák elvitték Lorna-t a saját szállására, hogy ott rendbe jöjjön, míg Rachel gyorsan átöltözött és néhány perccel később pedig már rendesebb ruhába öltözve érkezett meg a konferencia terembe. Egy szép nagy tágas terem volt, egy hatalmas asztallal benne, körülötte végig székek és az egész közepén egy holografikus kivetítő, amivel bármelyik székre, vagy éppen az asztal közepére is ki lehetett a tárgyalópartnert vetítetni. Jelenleg is ez történt, Rachel amint meglátta az alakot egyből megismerte, a Madripoori alvilági körökben a Vezér nevet viselte, Gérome Dupris volt az, ez a férfi adott kölcsön David-nek pénzt azért, hogy őt kiválthassák, amikor elrabolta az egyik maffiacsoport Madripoor-ban és az emlékeit is törölték.
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Mr._negative_wosm-34
- Üdvözlöm Ms. Wilcox – köszönt kimérten. – Hallottam, hogy beszélni óhajt velem, miben állhatok a rendelkezésére?
Most is annyira kimért volt, mint amikor a fiatal nő legutoljára látta őt még Madripoor-ban. Amennyire Rachel tudta David nem fizette vissza a tartozását neki, így még az is lehetséges volt, hogy a 1,5 millió dollárt is be akarja majd hajtani.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Szer. 13 Aug. 2014, 18:36

A konferenciateremben leülök az egyik székre, hogy így beszélgethessek az államfővel, vagy bármilyen megnevezése is van.
-Ó, Mr Dupris! – Lepődöm meg, amikor meglátom, hogy kivel is van dolgom. Egyrészt megnyugtató, hogy egy ismerős arcot látok, másrészt a fickó nem egy jótékonysági szervezet, és jól emlékszem, hogy milyen áron mentett meg engem David Madripoorból. Bizonyos értelemben adósa vagyok a fickónak, de fontos is vagyok számára annyira, hogy pénzt adjon ki az életemért.
-Valóban – erősítem meg a hallomásait. A holohívás nagy hátránya, hogy a telepátiám mit sem ér, de nem vagyok olyan ostoba, hogy megpróbáljam élőben használni Dupris-n a képességemet. – Mint bizonyára tudja, az ön új országának egy repülőgépe lezuhant Vadföldön. A gépnek tudomásom szerint volt engedélye átrepülni Vadföld felett, de a katonáinak külön engedélyt kellett volna kérni, hogy elszállítsák a roncsokat, túlélőket, holttesteket, és bármit, amit a repülő szállítottak. Nyilván tudja, hogy egy androidról van szó. A katonái ráadásul fegyveres akciót hajtottak végre a szigeten, hogy kivigyék ezt az androidot. Szerencsére senki sem sérült meg komolyabban az akció alatt, ez az egyetlen oka annak, hogy ilyen nyugodt körülmények közt beszélgetünk. Nézze, Mr Dupris, én jól emlékszem a személyes közbenjárására Madripoorban, és nem győzöm hangsúlyozni, mennyire hálás vagyok a segítségéért. Azt hiszem, nem tévedek nagyot, ha feltételezem: a katonái azért voltak ilyen bátrak a Vadföldi akciót illetően, mert maga a lekötelezettjeként tekintett rám. Nem szeretnék egy ilyen fiatal állammal rögtön a kezdetektől rossz viszonyt ápolni, ezért remélem önnek is megfelel, ha megegyezünk: a szívességét viszonoztam. A roncsok és holttestek elszállításáról lehetőleg értesítsék a hatóságokat mielőtt hozzálátnának.
Egy kissé frusztrál a kimértsége, de megtanultam már, hogy hogyan kell beszélni ilyen helyzetekben, mégha nem is szeretem ezt a szerepet. Kevinnek kéne itt ülnie, vagy a külügyminiszternek, de azt hiszem, Dupris is jobban örül neki, ha minél kisebb hangot kap a dolog, és erre ez a négyszemközti beszélgetés a legalkalmasabb.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Csüt. 14 Aug. 2014, 08:39

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

- Ms. Wilcox, az engedélyeinkkel nincs semmi gond, megvannak, jóváhagyva, aláírva. Ha a memóriám nem rossz Vadföldet a törzsek vénjeiből álló parlament vezeti és ők hagyták jóvá mindezt pár perccel azelőtt, hogy az egységünk beteleportált a célterületre – mondta a férfi nyugodtan. – Arról, hogy ők önt nem értesítették nem tudok mit mondani, de formálisan nem is kell megtenniük.
Ebben igaza volt, hogy nem kellett feltétlen szólniuk, általában szóltak mindenről, amit intéztek, vagy kikérték Kevin véleményét is a dolgokról, de a férfi amióta Jason is megszületett meg már előtte a terhesség utolsó harmadában mindenből kihagyta Rachel-t, hogy teljesen nyugodt tudjon maradni és ne fárassza, idegesítse magát amiatt, amik történnek.
- Ami a fegyveres akciót illeti, remélem megérti, hogy nem küldök be egy egységet fegyvertelenül Vadföldre, azon a helyen minden életveszélyes.
Ez igaz volt, a technológiák 90%-a nem működött, az érzékelők, radarok, se semmi ilyesmi, az állatokról, a dzsungelről nem is beszélve. Okkal nem akarta Kevin sem őt elengedni bárhova fegyveres kíséret nélkül.
- Esetleg van még valami, amiről szeretne beszélni hölgyem? – kérdezte szívélyesen a férfi.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Quentine Constantine on Csüt. 14 Aug. 2014, 12:09

Dupris válaszára felmegy bennem a pumpa. Az az istenverte parlament még arra sem képes, hogy egy telefonhívást intézzen hozzám, mikor egy repülő zuhan a házamtól nem messze, és katonákat engednek oda. Ezek után lesz néhány keresetlen szavam Kevinhez, ennyit arról, hogy ő védeni próbál azzal, hogy nem „zargat” az ilyen hírekkel.
-Értem, Mr Dupris, köszönöm a tájékoztatását, legalább egy valaki úgy gondolja, hogy érdemes szólni nekem, egyszerű királynénak, az ilyesféle dolgokról, még ha Ön nem is a parlament tagja, vagy Vadföld polgára. Elnézést kérek ezesetben a vádaskodásért. Részvétem a repülőgép szerencsétlenség miatt. Most ha megbocsát, meg kell ölnöm a férjemet, minden jót, és sok sikert a kormányzáshoz!
Ezzel végeztem is a holobeszélgetéssel, természetesen megvárva a köszönést Dupris-től is. Ami ezután fog következni, azt Kevin nem teszi majd zsebre, az biztos. Egy dolog, hogy gyereket nevelek, és nem akarja, hogy idegeskedjek, de az országot és a világot érintő alapvető ügyekben elvárható lenne a tájékoztatás. Máskülönben hogyan lássam el a feladataimat, amikbe belekényszerülök az ő távollétében? De persze most sincs itt, hogy leteremthessem!
A hívás után Jasonhöz indulok, hogy megnézzem, minden rendben van-e vele, elaludt-e. Ha vele minden rendben van, akkor irány tovább Lornához, aki remélhetőleg lassan felébred az ájulásából. Nem semmi puskával találták el, ha engem trafáltak volna így telibe, nem az ébredésemet, hanem a temetésemet várhatná Lorna.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Serena Davidson on Pént. 15 Aug. 2014, 08:33

2048. január 20. hétfő – Vadföld
Résztvevők: Rachel Wilcox, Lorna Howlett és dr. Erwin Vayne

A férfi illedelmesen és kényszeredetten mosolyodott el Rachel kifakadása után. picit biccentett is a nő irányába.
- Én köszönöm úrnőm – mondta. – Remélem többször nem akad majd efféle nézeteltérés országaink között. További szép napot!
Ezzel bontotta a kapcsolatot és Rachel tudott menni megkeresni az élettársát, vagy a parlament képviselői közül valakit, aki itt lehet. Egyébként a félsziget másik végében volt a királyi palotához képest a Parlament épülete, egy hegy tetején. Korábban már járt is ott Rachel, amikor Magneto is megérkezett oda és kérte a törzsvezetők áldását valamire. Kevin nem volt itt, most is a parlamentben volt, Jason remekül volt, Lorna pedig már korábban magához tért, amíg Rachel beszélt Dupris-val, de mivel a regeneráció igencsak sokat kivett belőle, így gyorsan evett valami ételt, utána fáradtságra hivatkozva visszafeküdt aludni. De egyébként rendben volt. Kevin csak este érkezett vissza, így Rachel is akkor tudott vele beszélni.

//Akkor én ezt most befejezem, rád bízom, hogy mi lett a veszekedés eredménye, arról írj még egy reagot majd kérlek. 1-2 nap múlva kapsz új kalandot, aztán már február 16-n, szóval ha gondolod a majdnem 1 hónapos „bővítést” is megejtheted itt még a reagban.//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Vadföld (Antarktisz) - Page 12 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1323
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 9
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Vadföld (Antarktisz) - Page 12 Empty Re: Vadföld (Antarktisz)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

12 / 13 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.