Női szárny

Go down

Női szárny Empty Női szárny

Témanyitás by Morsus Kedd 16 Aug. 2011, 15:24

Itt raboskodnak a szuper-humán erőkkel rendelkező hölgyek. Minden cella egyforma. Ágy és egy mellékhelyiség. Mindennap 8 órára vannak szabadon, ilyenkor járhatnak a "terembe" (edző, játszótér), elmehetnek enni és zuhanyozni.
Női szárny Rykercellasor

Rabok:
- Gillian Dickinson (Orion Norgoth)

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 08:42

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.
Női szárny 30190222450a063ddf8f
Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.
Női szárny Demonwarbyfpeniche
A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!

Női szárny 00120

Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Női szárny Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Sandman Vas. 30 Ápr. 2017, 17:16

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Egy tucat dühös ember
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Őrök
- Rabok
- Lucy Skatfield

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Kínosan sok idő. Van egy pont az ember fejében, amikor úgy látja: kínosan sok idő telt el. Ez lehet egy néma perc, egy üres óra vagy jellegtelen egész élet. Napok, hetek vagy csak másodpercek teltek el mióta letartóztatták és bezárták a börtönbe. Túl sok ajtó csapódott, túl sok hang összpontosult. Túl sok gyűlölködés repült felé. Mert célpont lett. Fiatal volt és mindenki meg akarta ölni. Ezt tudták a büntetés végrehajtásban is, ezért bár rendes zárkába került, egyedül lehetett. Figyelték amikor evett, amikor az udvaron sétált, amikor zuhanyzott. Mindig vigyázott rá valaki. Hallotta azonban a kiáltásokat, szitkokat és fenyegetéseket. Ha valaki kint hibázik, idebent futótűzként terjed a hír. Ez nem az omega szint, itt még vannak külső források. Az egyetlen szerencséje a SHIELD volt. Itt nem átlagos, alulfizetett, motiválatlan őrök voltak. Eddig a pillanatig.
Éles csattanásra lehetett figyelmes az éjszakai órákban Lucy. Máskor is hallotta már. Ez a saját cellájának az ajtaja volt, amely épp mos tárult fel. Szokatlan pillanat, a reggeli-ebéd-séta triumvir ciklus totális megtörése zajlott épp.
- Jöjjön hölgyem, felkapja az ékszereinket is mehetünk is Trentonba. - mondta egy Lucy fölé tornyosuló, nagydarab fekete bőrű férfi. Nem a helyiek egyenruháját viselte. Civil felszerelésére gyorsan felkapott egy sötétkék esőkabátot, amin sárgán virított a "U.S. Marshal" felirat. Kezeiben pedig aprónak tűntek a láb és kéz bilincsek, amiket fel kellett vennie. A háttérben éppen egy Lucyval egykorú fehér nő, hasonló kabátban, nyugtatta a börtönigazgatót.
- Mi nem akkor jövünk amikor számítanak ránk, hanem amikor szükséges. Az átszállítás pedig most szükséges. Nem titokban, ön tudhat róla. De nem nyilvánosan. A hölgy életveszélyben van.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Phobia Vas. 30 Ápr. 2017, 22:00


Lucy/Phobia/Atya

~ Hamarosan szükséged lesz rám. ~
Börtön. Voltam már fogságban, túl sokat, ami azt illeti. A labor, ahol több mint tíz éven át fogva tartottak, számomra börtön volt. Bezártak, kísérletezgettek rajtam, kínoztak, majd meg akartak ölni. Hozzászoktam a fogsághoz, de a laborban töltött idő sem készíthetett fel a börtönre. A pokolra, ami itt fogadott.
~ Mert meg fognak minket ölni. ~
A börtönben minden egyes nap egy valódi rémálom. Figyelnek engem, felmérnek, kitapogatják a gyengepontjaimat, bár ez nem nehéz. Phobia folyton azt mondja, hogy ne mutassak ki semmi érzést, semmi gyengeséget, de ez lehetetlen. Szörnyen félek. Félek, mert gyenge vagyok. Túl fiatal, túl sebezhető, túl gyáva. Eddig semmi se történt, mert nem hagytak őrizetlenül, a cellámban pedig egyedül lehettem. De ez nem tart sokáig. Meg fognak ölni, mert elbuktam. Cserben hagytam a családot, ráadásul a kihallgatásnál mindent elmondtam. Bőgtem, könyörögtem, és mindent elmondtam. Ezért pedig meg fognak ölni.

A cellámban remegve ülök, ahogy minden nap. Aludni képtelen vagyok, mert félek. Minden este rémálmok kínoznak, és ha felkelek, a rémálom folytatódik. Talán vannak őrök, de ki tudja, mikor jön egy olyan, aki titokban a Cinnamon családnak dolgozik. Itt bent minden egyes ember tudja, hogy hibáztam, ezért pedig mindenki gyűlöl. Mindenki meg akar ölni.
A csattanástól felriadok, bár fogalmam sincs, mikor aludtam el, vagy hogy mennyit is sikerült aludni. Fáradtan, megtörten, gyengén nézek rá a belépő férfira, talán ha a felét értem annak, amit mond. A kezében tartott bilincsekből viszont rájövök az érkezése céljára.
~ Legyen nyitva a szemed, mert ez nem egy őr. ~ figyelmeztet Phobia. Érdekes módon a bekerülésem óta Phobia valahogy..."rendesebb" velem. Egyáltalán nem hord le semmiért, tanácsokat ad, valamint ő az egyetlen, aki beszél hozzám. Atya ezzel szemben teljesen elnémult, ami nagyon megrémít. De nem annyira, mint a fickó mögött álló nő szavai.
~ Kezdődik.
Akármit is mondanak, vagy akarnak, együttműködöm. Semmi erőm sincs ellenállni, vagy egyáltalán rendesen mozogni.

_________________
Női szárny EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Sandman Kedd 02 Május 2017, 15:07

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Egy tucat dühös ember
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Őrök
- Rabok
- Lucy Skatfield
- A marshali hivatal emberei

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Mivel nem fejt ki ellenállást, hamar felkerülnek a bilincsek Lucyra. Ekkor már bent áll mind a két Marshall és két SHIELD ügynök is. Kicsit szűkösen voltak. Az igazgató pedig kint várakozott. A nő jött be és motozta meg Lucyt, bármilyen eszközt keresett ami nem megengedett vagy ami elősegítheti a szökését., csak ez után szólalt meg.
- Misz Skatfield. Most átszállítjuk Trenton a bírósági meghallgatására. Az ügyvédjét már értesítették az érkezéséről. Ott fogja várni. Engem szólíthat Mel Marshalnak. Az urat pedig John Marshalnak. - mondja, amíg a két helyi őr átvizsgálja a lány celláját, bármilyen eszköz után kutatva. Amint végeztek a két marshal elkezdi kikísérni Lucyt. A kései óra ellenére, talán pont a zaj miatt azonban többen felébredtek. Azok amikor meglátták Lucyt elkezdték verni a cellaajtóikat, rázni a rácsaikat és ordítani.
"Bevégeztetett! Ez volt a siralomház, most fognak kivégezni..."
"Dülledő szemekkel halsz majd meg kis szka!"
"Saját véredben fogsz megfulladni."
"Már nem tudnak megvédeni."

Csak néhány, összetettebb szitok ami záporozott a lányra. Az őrök fel sem vették a dolgot. Ugyanolyan szálfaegyenes tartással haladtak előre a két marshallal együtt, mint mindig. A cellablokkból kiérve már a zárt és kihalt belső folyosókon keresztül kísérték. Ott csend honolt. Néhány ellenőrzőpont után egyszerűen kiértek a helikopter leszálló platformhoz, ahol már várakozott egy civil jelzésekkel ellátott gép. Abba tették be Lucyt, mindkét oldalára egy-egy marshal ült...majd a gép felszállt.


_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Phobia Kedd 02 Május 2017, 21:26


Lucy/Phobia/Atya


Pár kattanás, és a bilincsek már rajtam is vannak. Ha eddig volt bármilyen csekély esély is az esetleges menekülésemre, az mostanra szertefoszlott. A szökés mondjuk eszembe se jutott, mert egyrészt úgyse sikerülne, másrészt pedig ha megpróbálnám, akkor végem lenne. Az őrök lehet, nem vigyáznának rám, akkor pedig meghalok. Itt...mindenki...meg...akar..ölni.
A nő, Mel Marshal mondatára csak bólintok, és egy kicsit se állok ellen. Megmotoznak, átvizsgálják a szobámat, ami miatt szörnyű félelem fog el. Én persze nem dugdosok semmi szabályelleneset, de mi van, ha az egyik rab becsempészett valamit a szobámba? Akkor nekem végem lenne, nincs több védelem, nincs több biztonság. Megölnek.
A cellám szerencsére tiszta, így ki is visznek a folyosón, ahol a rémálom folytatódik. "Meghalsz, ki fognak végezni, szuka, a saját véredben fulladsz meg", és még számtalan hasonló szitkokat vágnak hozzám, ahogy minden egyes nap. Ahogy minden alkalommal, most is elfog a félelem, és ha nem lennének velem őrök, akkor sikítva rohannék az ajtó felé. De...mi van, ha igazuk van? Ha most tényleg kivégezni visznek, esetleg átadnak a családnak, akkor tényleg végem. Én...nem akarok meghalni...
~ Csak próbálkozzanak meg bármivel is, és ők halnak meg. ~ suttogja bíztatóan Phobia, mint általában. Akárhányszor félni kezdek a fenyegetések miatt, ő annyiszor mondja ezt. Hogy megvéd tőlük, majd ő megöli őket, de fura, hogy nemi követeli az irányítást, és nem is uszít támadásra. Nem értem, miért lett ennyire....védelmező. Már az is fura, hogy nem gyűlöl a történtek miatt, de a védelmezése mégfurcsább.
A folyosók elcsendesednek, majd rövidesen kivezetnek egy géphez. A két marsal közé kerülök, mintha a testőreim lennének, vagy épp egy veszélyes bűnöző. Ebből nem tudom, mi igaz, ahogy azt se tudom, hogy tényleg oda visznek-e, ahová mondják. Ha igen, akkor talán lesz esélyem a túlélésre. Vagy legalább egy picit pihenhetek, mielőtt visszadobnak a cellámba.
Ha senki se beszél hozzám, nem bökdös, nem zavar, akkor gyorsan elalszom. A gép, és hogy távolodunk a börtöntől nyugodt álomba ringat.

_________________
Női szárny EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Sandman Szomb. 06 Május 2017, 21:36

//Kalandod ITT folytatódik //

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Női szárny Empty Re: Női szárny

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.