Shadow

Go down

Shadow Empty Shadow

Témanyitás by Shadow on Szomb. 20 Aug. 2011, 15:35

Név: Nincs, utalási név aktákban: Y Projekt
Egyéb név(i): Árnyék
Faj: mutáns
Nem: Nő
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Hely pontosan ismeretlen, de valahol New York környékén. 1990. január. 1.
Leélt Kor: 18
Születésétől számított: 28
Család: nincs élő
Foglalkozás: „Gyilkos Szellem”
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: narancssárga, vöröses szembogárral, fekete függőlegesen elnyúlt pupillával.
Haja színe: Fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Gerincem mentén végig pikkelyes bőr húzódik, ahogyan a lapockámnál, s nyakam hátsó részén. Pupilláim függőlegesen csíkszerűek, igen jellegzetes hüllő szemek. Szemfogaim is nagyobbak az átlagosnál, s füleim is hosszabbak, mint az átlag embereknek, ráadásul hátrafelé simulnak, sőt hegyesek is. Képes vagyok őket mozgatni. Egy hosszabb elvékonyodó hüllőékhez hasonló farkincám is van, melyet teljesen pikkelyes bőr borít. Hosszú hajam elfedi a hátamat szinte teljesen.
Repülési sebesség: Éppen felvett repülni képes lény sebessége.
Egészségi állapot/ betegségek: Teljesen egészséges.

Y projekt

Laboratóriumi kísérlet, melynek célja egy fegyver kifejlesztése. Hivatalosan a projekt csak papíron létezik elméletben, s megvalósítása, csak a legvégsőbb esetben kezdődik el. Azonban erre várni olyan, mint akkor védekezni a tornádó ellen, mikor az már elvonult. Nem hivatalosan a kormány hallgatólagos beleegyezésével az Y projekt elindul, s hamar fizikai valóságot öltött. Minden állomány szigorúan titkos, beleértve a kutatáson dolgozókat, s az összes elért eredményt. Aki a Projektbe kerül, az hivatalosan eltűnt, vagy... meghalt.
1980.január 1.

Feljegyzések - Szigorúan Titkos – (Részletek)

1981. Számtalan kísérlet eredménye mindig csak ugyan az: Életképtelen fegyver, s remény sincs egyenlőre arra, hogy sikerül megoldani a felmerült problémákat, de mindent elkövetünk...
1982. Kisebb előre lépés a sejt szerkezetben, de még a tényleges siker nagyon távol van. Több donortól vett mintákkal kísérletezünk tovább.
1983. sikerült élő példányt megalkotni, bár sajnálatos módon, csak életjelei vannak,s semmi más.
1985. két év kemény munka után nincs eredmény, mely elég látványos lenne, bár vannak agyi jelek és képes némi intelligenciát mutatni, de semmi hasznosítható.
1986. Egy véletlen baleset történt, egy hím,s egy nőstény egyed született. Bámulatos gén állománnyal, s minden előzetes tesz szerint talán eme egyedek, a hiba ellenére képesek lesznek arra, amire szánták.
1990. A laboratórium leégett,s a projektet lezárták. Minden elpusztult. Hivatalos közlemény szerint egy új üzemanyagon kísérleteztek.

Feljegyzés vége.

Egy kijelző fénye tűnik fel a sötétben, majd a felvétel felirat olvasható rajta, s egy Lány kezd el beszélni:

Néha azt kívánom, hogy ez bárcsak igaz lett volna. Néha örülnék, ha mindez nem történt volna meg, de megtörtént, s ezen már nem tudok változtatni. Sokan hívtak már sok mindennek, de, hogy mi vagyok valójában, azt elég egy szóval kimondani: Mutáns. Egy általános megnevezés, ami alá beillek, de, valójában mégis másabb vagyok, mint az átlag. Egy kísérlet végeredménye, melybe természet anya is belekontárkodott a maga módján. Segített tökéletesíteni egy „fegyvert”, melyet pusztításra terveztek, már akkor, hogy aztán bevethessék kényükre-kedvükre ott ahol éppen akarják. Ez lettem én...pontosabban az eredeti kísérleti lények utódja, aki kénytelen egyedül szembe nézni a nagy világgal, hiszen hivatalosan nem is létezik. De pontosabban mi is vagyok, azon kívül, hogy mutáns?
Egy lány, aki képes teljesen alakot váltani, s felvenni szinte bármilyen élőlény alakját, ráadásul erős, s elég fürge is vagyok, hogy felvegyem a harcot akár több személlyel is. Feladatom, hogy azokat elkapjam, s eltegyem az útból, akik a rendszer ellen vannak vagy csupán azoknak útban, akik a parancsokat osztogatják. Azaz ez lenne. Erre kezdtek el tanítani, mert az csak mese, hogy leállt. Szüleimet figyelték utána is, majd amint megszülettem kilőtték őket, mint valami veszett kóbor állatokat. Engem elvittek kutatási célokra. Senkinek se kívánom azt az életet. Első éveimet tartályban töltöttem egy folyadékban lebegve. Gondolom nem kell mondanom, hogy jeladót ültettek belém is, hogy ha el is szökök, akkor se legyen nehéz megtalálni. Pokol volt az elkövetkező minden napom, hetem, hónapom, évem. Járni tanítottak, de az őseim génjeibe kódolt dolgok hamar a felszínre törtek. Azok is, amiknek nem kellett volna sohase, mert így a projekt új irányt vett. Intelligens, a könnyen tanítható voltam, harcra is könnyen lehetett nevelni, egyszerűen a génjeimben volt a harc, s ehhez párosult testi erő, de ugyan akkor gyorsaság is. Emellett azonban kiderült, hogy képes vagyok lények alakját felvenni. Elsősorban hozzám megközelítően hasonló súlyú és méretű lények alakját, de ez sok edzéssel megváltozott. Lényegében ezután még a bázison se járkáltam eredeti alakomban, amikor ellenőrzések voltak.
Valódi külsőm elég emberi, de van némi szemet szúró különbség. Gerincem mentén végig pikkelyes bőr húzódik, ahogyan a lapockámnál, s nyakam hátsó részén. Pupilláim függőlegesen csíkszerűek, igen jellegzetes hüllő szemek. Szemfogaim is nagyobbak az átlagosnál, s füleim is hosszabbak, mint az átlag embereknek, ráadásul hátrafelé simulnak, sőt hegyesek is. Képes vagyok őket mozgatni. Egy hosszabb elvékonyodó hüllőékhez hasonló farkincám is van, melyet teljesen pikkelyes bőr borít. Hosszú hajam elfedi a hátamat szinte teljesen.
Ember formám nagyon hasonló az eredetihez, csak a másságomra utaló jeleket tüntetem el. A kiképzésem elsődlegesen arra ment rá, hogy tökéletes gyilkos eszköz lehessek a kezükben... ugyan akkor egyre jobban féltek tőlem. Mikor épp nem kiképzés volt, vagy bezártak, vagy láncra vertek, vagy egy folyadékkal telt tartályban lebegtem, s figyelték a testem adatait. Nem voltam, nem vagyok, s nem is leszek számukra több,e gy véletlenül gondolkozni is képes tárgynál, eszköznél.
16 év alatt ritkán jártam kint, s tudtam jól, hogy ha el is engednek, akkor is bármikor be tudnak gyűjteni, ha épp kellek. De ez nem zavart annyira, hisz a szabadság illúziójába ringathattam magam egy rövid ideig. A Nagy világ, melybe nem illek bele, s melyben hivatalosan nem is létezek. Nincs regisztrált ujjlenyomatom, arcképem, nevem. Egy betű sincs rólam a civil nyilvántartásokban, s lehet, hogy még a katonaiban se sok. Egy szervezet sötét titka voltam, mely mire kiderül, már nem tehetnek ellene semmit. De talán jobb is így. Enyém legalább az az előny, hogy senki se számít rám.
17 évesen engedtek el, pontosabban civil környezetbe költöztettek azzal, hogy ott várjak, amíg valakit nem küldenek értem, hogy feladat van. Nem unatkoztam ezek után se. Volt feladat, volt kit elhallgattatni, nem is egy. Felszerelést mindig a megbízáshoz kaptam, így nem kellett utána járkálnom annak se.
18 éves vagyok, s a világ nem nagyon tudja, hogy létezem, csak azok, akik a háttérben, az árnyékomban maradnak. Sose láttam őket, mindig csak futár jött a feladattal, s a felszereléssel, azonban most változnak az idők, s ideje lesz új utakra terelnem az életemet. A nevem Árnyék... legalábbis így hívtak, azok, akik akartak valamit.
Ekkor azonban fordult a kocka, s visszahívtak a laborba, hogy a nyomkövetőt kivegyék belőlem, majd a seb begyógyulhasson. Arról nem esett szó, hogy új nyomkövetőt kapok, de ezt sejtettem anélkül is. Azonban más történt. A műtétet elvégezték helyi érzéstelenítéssel. Kivették valóban az eszközt, mely nem volt túl nagy, s utána benyomtak egy tartályba, hogy lebegve regenerálódjak. Csak, hogy a terv ás volt. Egy anyagot adtak be, melynek hatására mély álomba zuhantam. Egy tartályban voltam, s megállt számomra az idő, ami kint a falakon kívül megállíthatatlanul száguldott. Életben tartottak szándékosan tíz kemény éven át. Aztán egy új világban tértem magamhoz ismét.
Egy ágyban feküdtem mikor magamhoz tértem. 18 éves maradtam egy 10 évvel későbbi világban. Ráadásul nem tudtam, hogy mi történt ez idő alatt pontosan, csak azt, hogy az új környezetet meg kell szoknom...

A kijelzőn megjelenik a felvétel vége felirat, s lassan elsötétül a képernyő teljesen.

Egy férfival való beszélgetésből felvett részlet.
Férfi: Szép napot! Tudja miért van itt Árnyék?
Árnyék: Nem tudom, de ez inden bizonnyal közli lég hamar...
Férfi: Az én feladatom eldönteni, hogy szellemileg sérült e, vagy sem, eme hosszú alvás után, amibe bele kényszerítették.
Árnyék: Értem, szóval Psziho Doki...remek...na kezdjünk bele.
Férfi: Rendben. Első kérdésem, vagy inkább kérésem. Mondjon néhány dolgot az utolsó bevetéséről.
Árnyék: Az utolsó bevetésem megfigyelés volt. Egy embert kellett figyelnem, akinek volt pár mutáns haverja. Semmi extra nem volt az alak, mint később kiderült. Csupán vaklárma volt arról, hogy mutánsok és emeberek szövetkeznek az akkori rendszer ellen. Heteken át tartó megfigyelés után lezártuk az ügyet, mert hiába voltam a közelükbe semmi se derül ki.
Férfi: Értem. Ha már felhozta az Embereket és a Mutánsokat, akkor mondja, melyik oldalhoz tartozónak vallja magát, s hogy érez a másik oldal felé.
Árnyék: Egyik oldalhoz se tartozok és ha arra kíváncsi, akkor, ha parancsot kapok, akkor lehet az illető ember, vagy mutáns, akkor is ugyan az lesz a történet vége: Célzok és buum.

Férfi: Mi a hobbija?
Árnyék: Hobbi? Ilyen luxusra nincs nagyon időm.

Férfi: Vannak barátai?
Árnyék: Barátom a sötétség, mely elrejt mások elől. S barátom az, aki képes egyszer elfogadni azt ami vagyok, s nem azt, ami mögé azért rejtőzök, hogy mások szemét ne zavarja a látványom.
...

A felvétel még folytatódna, de a többi titkos. Az egyik megjegyzése azonban napvilágot látott a férfinak, amit a jelentésében írt erről a beszélgetésről.
„Árnyék, egy érdekes személyiség. A múltja ellenére teljesen stabil, ugyan akkor teljesen elhidegült a társadalom minden rétegétől. Szavai hideg, őszintesége miatt teljes bizonyossággal merem állítani, hogy az eddig elvégzett „munkakörre” továbbra is alkalmas. Ugyanakkor javaslom, hogy valaki néha kövesse figyelemmel a mozgását, s tetteit.”


Alakváltás: Az alakválást három Főkategóriára lehet nála felosztani: Kis testű lények (30 kiló alatt) Közepes méretű lények (30-90 kiló felett) Nagy testű lények (90 kiló felett)
Általános jellemzője a kategóriáknak, hogy minél nagyobb a súly eltérés az adott alakot annál nagyobb erőfeszítéssel, annál rövidebb idő alatt képes fenntartani. Természetesen az adatokat befolyásolhatják szerek és a mozgás mennyisége, minősége. Adatok megközelítően átlagos mozgás mellettiek, melyek kevesebb, vagy jóval megerőltetőbb mozgások, cselekmények esetén nőhet vagy épp csökkenhet.
A túlzott ideig történő alaktartás eszmélet vesztéshez vezethet, mely után a felvett alak megszűnik, s valódi formáját veszi fel. A szükséges pihenési idő az alakváltások közt, mindig függ a lénytől, s fenntartás idejétől. Például a saját „emberi” külsejét képes napokon át is fenntartani folyamatosan kis erőfeszítéssel a kis különbségek miatt, de egy nála jóval nagyobb, vagy kisebb lények alakjának felvétele maximálisan kihasználva a szervezete határait, akár napon, vagy napokon át tartó pihenést is igényelhet, mire teljesen visszanyeri az erejét.

Megjegyzés: Nem volt szükséges az emberi alakon kívül a többi tartósabb fenntartására, hiszen az akciók egyike se követelte meg eddig.

Kis testű lények:
- Bogarak, de ezt a szintet nem képes Perceknél tovább tartani, ezért nem használja.
- Kisebb emlősök, madarak és hüllők. Kisebb lény jó negyed órán át, de minél jobban közelíti az adott lény súly a 30 kilogrammos határ úgy növekszik az idő 1-2 órára a lénytől függően

Közepes testű lények:
- Emlősök, madarak, hüllők: Ebbe a kategóriába sok minden bele tartozik, de a legoptimálisabb a saját súlya +-10 kiló eltéréssel lévő lények. Eme kategóriába esik saját „emberi” alakja, melyet akár napokon át képes fenntartani megszakítás nélkül, azonban más személyek esetében, ez az idő maximum két nap, nők esetében, míg férfiak esetében nagyon maximum másfél nap.

Nagy testű lények:
- Emlősök, hüllők: Ahogy a kisebb testű lényeknél, csak itt minél jobban távolodunk a 90 kilós határtól úgy csökken az érték, de itt 90 kilónál még egy nap, azonban nagyobb testű 2 mázsás lényeknél már csak percek.

Speciális kategória (30 kiló felett):
Misztikus lények: Külső felvételre képes, de mondjuk kis sárkány esetében nem lesz képes tüzet okádni. Eme formák lényege az ellenfél idegeinek a felőrlése. Elsődlegesen itt csak látszatra megy, ezért is képes látszólag tonnás lények alakját is felvenni, de képességeit már nem képes annyira kihasználni.


Szakértelmei: Csendes parancsra történő gyilkolás, megfigyelés.

Privát előtörténet véleményezést kérsz: nem

Megjegyzések: Az AIM-hoz szeretnék csatlakozni, ha ez lehetséges. Ha lehet, akkor vagy ide, vagy PM-et kérnék, hogy melyik részen lehet egy kis szobám

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 787
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Shadow on Szomb. 20 Aug. 2011, 15:38

Shadow... A bukott démon

Nem minden történet végződik boldogan... vagy legalábbis nem az a tipikus túl szépített befejezés... ilyen az én életem is, bár még közel sincs vége. Most egy medence szélén fekszek, lányom a hasamon pihenteti a buksiját és alszik, miközben lassan ujjaim a hajával játszanak. Szép látvány, ha leszámítjuk, hogy fém nyakörv a nyakamon és mélyen a bőrömbe égetett billog a combomon... mutáns vagyok vagy csak voltam... jó kérdés... megfosztva a démonságomtól és a képességeimtől is ezen a helyen...azaz ezen a helyen egyszerű ember vagyok... vagy legalábbis ahhoz hasonló... Egy démon ágyasa vagyok és sokat változtam eme idő alatt...hmmm... idő... nehéz kötni itt, hogy pontosan mennyi is telt el itt... és nem tudom mennyi is telt el odafent... csak annyit tudok, hogy a lányom se csecsemő már... és ő féldémon...
Árny minden volt csak boldog nem mikor kudarcot vallottam... emlékszem a sötét teremre, ahol a korbács ölelt át és tépte le rólam a ruhát... emlékszem a könnyeim... az érzésre ahogy a vérem folyt végig a bőrömön... nem volt épp felület a testemen... semmimet nem kímélték... és nem jött el a jótékony ájulás... még akkor se, mikor összevertek ezek után... Nem tudom mennyit kaptam... és meddig... de örök időkre beleégett a tudatomba a kín, mikor felrángattak az asztalra lefogtak és hosszú percekig nyomták oda a combomhoz az izzó vasat... a korbács, verés, megalázás, erőszak gyakori volt... és mindig mikor már nagyon rossz bőrben voltam meggyógyítottak... hogy aztán újra kezdődjön minden... legalábbis egy ideig... nem tudom meddig... aztán egy démonféle mellé kerültem, aki belém verte mit akar... és amíg engedelmeskedek jól élhetek... teherbe is estem... és megszületett a lányom... nem vették el tőlem... de ez akár egy bárd mindig a fejem felett lebeg....
A lányom teljesen megváltoztatott...Imádok vele játszani, féltem is... de tudom ő szabad... az én szabadságom ára, hogy ő az maradjon ezért képes vagyok elviselni bármit.

Az álom

Almai mindenkinek vannak, de mikor az alom olyan valóságos, vajon biztos, hogy csak álom vagy valami más? Honnan tudod, hogy valóban, csak álmodtad, vagy meg is történt?
Patással és a fiával álmodtam, hogy megint egy helyen vagyok velük...
Bár nem elaludtam... démonok vertek össze és ájultam el... Patás karjaiban tértem magamhoz, véres kezemmel nyúltam felé, de a kép elsötétült... Következő kép, hogy fekszem a fűben, sebeim bekötve... Patás karjába vesz akár egy gyermeket. Érzem az érintését és a folyadék ízét amit a számba tölt. Nem ellenkezek, csak megiszom. Szavai nyugodtak, de látom a szemében, nem vagyok olyan jól, félt..aggódik... Lassan elsötétül a kép megint. Pofon ébreszt és egyedül vagyok Patás fiával. Védeném magam, de nem tudok mozdulni. Indák fognak le... megcsókol, majd érzem a fájdalmat... jótékony sötétség, felrémlő képek... Érzés ahogy folynak a könnyeim... üvöltés, ahogy Patás veszekszik a fiával... Patás ahogy felkap... a karjaiban cipel, és az arca felé nyúlok., de valamit érzek és elsötétül a kép...
Felébredtem a Pokolban egy kőlapon... ahogy felkelek, érzem a lánc súlyát, hallom a lánc csörgését... Egy démon áll mellettem és úgy néz, mint valami árut... Megpillantja a tetkóm szélét és odébb söpri a hajam... Leguggol és az állam alá nyúlva felemeli a fejem.
„Az enyém vagy” morogja, s láncot markolva, maga után húzva megindul hazafelé...

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 787
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Shadow on Szomb. 20 Aug. 2011, 15:41

Szint: 10

Összes Kredit: 28
Elköltött Kredit: 0
Megmaradt Kredit 28

megjegyzés: Adatlap későbbiekben kerül ki, mivel a képességek és az NJK-k száma még nem biztosak.

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 787
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 20 Aug. 2011, 20:33

A démon képességeidet is írd még ki kérlek, ha az megvan még egy rendes adatlapot is kérek majd.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Shadow Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14945
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Shadow on Szomb. 20 Aug. 2011, 23:41

Név: Alena
Egyéb név: Shadow
Faj: Démon (természetfeletti)
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 50 kg
Szeme színe: arany
Haja színe: barna
Bőre színe: kaukázus

Shadow Demonesspittbymagolobo

Különleges ismertető jegyek:
- Szarvak (2 kisebb és 2 nagyobb szarv)
- démon farok
- bal combközép tájt egy billog
- tetoválás (alakváltások után is látszik

Képességek
- 1 tonnás erő
- Alakváltás (Alap démoni külső)
- "Élő" Tetoválás (bal lapocka)

Adatlap:

Név: Alena
Egyéb név: Shadow
Lakás/Létesítmény: -
NJK:
- Marli (Shadow lánya)
- Liam V. Blacksong (X Diák)
Foglalkozás: Ágyas
Munkahely: -
Pénz: -
Bevétel/hét: -
Eszközök: fémnyakörv a nyakán
Felszerelés/fegyverek: -

Vállalat: -
Szövetség:
Törzshely, ahol megtalálható: Pokol
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség: Mindenki aki nem velem van.

Felhasznált kreditek: 3
Fennmaradó kreditek: 25

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 787
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Shadow on Kedd 23 Aug. 2011, 21:52

Szint 10

Raktárépület a Harlem folyó partján: 3 kredit

Összes kredit: 28
Felhasznált kredit: 6
Megmaradt kredit: 22

_________________
"Nincs múltad... a jelened kilátástalan, de jövőd még lehet"

Reneszansz: Alena (Shadow)
NJK: Marli
X-Diák: Liam V. Blacksong
VH: Shywa
lil SW: Heiwanna Miin Klodov
lil SW: Riku Blackclaw (Chu Raioni)
lil SW: Nyu (kép+adatlap)

˜Hááááát... nincs más hátra, mint előre.... Kalandor... ˜
Shadow
Shadow
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 787
Hozzászólások régi : 950
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 64
Join date : 2011. Aug. 19.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakteradatok
Főkarakter: Amara
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Cerebro on Pént. 22 Dec. 2017, 00:00

A bannerversenyen elért második helyezésért kettő kredit a jutalmad.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Cerebro on Hétf. 14 Május 2018, 00:00

A bannerversenyen elért harmadik helyezésért egy kredit a jutalmad.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Cerebro on Szomb. 02 Jún. 2018, 12:15

A születésnapi "akció" keretében 1,5 kredit jutalmat kapsz.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Shadow Empty Re: Shadow

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.