Apokalipszis Háborúja

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Pént. 30 Dec. 2011, 02:21

Hónapokkal a bosszú után. Ez a kaland nem harci kaland, igen lesz küzdelem (bár ez rajtatok múlik), de egészen más lesz a történet. Itt nem esz igazán jó és rossz. Sok szinten fog menni, szóval kezdjük.

Constantine (Magánkaland)
Constantine és Bárd Kínában kerestek valakit amikor Bárdban bekapcsolt egy program. A mutáns férfi egy falut irtott ki és most magához tér. A nyomozónknak meg kell fejtenie mi is történt és miért.

X-men
Hannah Morsus a cerebroval érzékel egy torzulást Kínában így Zack összehívja az X-ment, hogy azok menjenek ki. Mivel Kína nem fogadja el a shield fennhatóságát így se a hadserege az angyalok nem mehetnek oda, de az X-ment nem fognak politikai törvények, ők a mutánsok védelmezői. Kínában nem csak egy furcsa jel van, de egy új fiatal mutáns is megjelent.

Apokalipszis Lovasai
Három Lovasunk (mivel Roy ismételten nyomtalanul eltűnt) Apokalipszis parancsára megy Kínába, a küldetésük elpusztítani Bárdot, a valamikori halál lovast.

Apokalipszis Kora: X-men
Apokalipszis Korában az X-men az utolsó hős mutánsokból áll és pár befogadott tagból. Magneto haldoklik és Bárd örökli a helyét. Az X-vezér új taktikát választ. A csapatot kiviszi a felszínre ott hagyva Utópiát. A felszínen a cél, hogy megszerezzék az asgardi ereklyéket, amik képeske lesznek az Élet Magjához teleportálni őket.

Holocaust Lovasai
Apokalipszis fiának saját lovasai vannak, négy kegyetlen és veszedelmes mutáns, akik magától a mutáns-istentől kapták parancsul, hogy gyűjtsék be az ereklyéket... bármi áron.

Ebbe a négy csoportba jelentkezhettek. Persze az X-ek mindig örömmel látnak segítő kezet, de a lovasok annyian lesznek ahányan megnyerték a díjat. Az Apokalipszis Kora világról lejjebb kaptok ismertetőt. Aki Apoka X-men indít az választhat 1 ismert karaktert is ha akar, de Logant nem max klónját vagy gyermekét. Ez az öt kaland fog összeérni és néhol szétválni. Itt nincs jó válasz, mivel ha az egyik világ tagjai megszereznek valamit a másik fél elveszít. Kérek minden Holocaust jelentkezőt, hogy csak főpapságig írják meg karaktert, utána én választok ki hatot közülük, akik lovasok lehetnek.

Apokalipszis Kora

Ebben a világban 1970-ban egy fiatal mutáns jelent meg. Judas Morsus (a mi Zack morsusunk klónja), a fiú megakarta ölni az akkor még csak képességeit megismerő Magnetot, de annak újdonsült barátja a védelmére kelt. A harcban a fiú véletlenül megölte a barátot... Charles Xaviert. Ezzel egy új realitás született, amiben Xavier sose alapított iskolát így ez a fiú soha nem ment oda... de még sokkal sötétebb dogok is történtek...
10 évvel később Eric Magnus Lensherr avagy Magneto néven elkezdte összegyűjteni az ifjú mutánsokat és X-menként képezte őket. A korai mutáns tevékenység miatt Apokalipszis előbb ébredt fel. A mutáns-isten hamar támadásokba kezdett és az X-men csak próbálta menteni a menthetőt. Kronológiában:
1979 - Apokalipszis első lovasai és az első X-men harca Amerikában egy atomrakéta bázison
1986 - A második összecsapás. Az X-men elbukik és Apokalipszis több tucat atomot lő ki fontosabb országokba.
1991 - Apokalipszis átveszi az uralmat Amerika felett és a elindulnak a hadseregei a szennyezett világ minden részére.
2000 - Apokalipszis uralja a világot, Azt öt részre osztja, négyes lovasainak adva. (Egyik Lovasa Fájdalom, a mi világunkban Zacharias Morsus, a főmágus)
2016 - Apokalipszist megtámadja az X-men mivel a támadásért százaknak kéne meghalnia mivel a várost fel kellett volna áldozni Apokalipszis életéért így Magneto visszavonul, de mindketten súlyosan megsérülnek.
2017 - Fájdalom a másik három lovassal megtámadja Apokalipszist és elveszi a trónt, majd még ez évben megöli a vetélytársait.
2018 - Fájdalom megindul a multiverzum felé és első célja a Reneszánsz világa. (Lásd Rorschach-Walter korai kalandjait és a Szellemosztag nevű kalandot. Ő csinált két személyt Walterékből)
2019 - Egy csapatnyi hős megtámadja az AIM kora alatt Fájdalmat és hihetetlen sikerrel elpusztítják a kristályt (M'kraan), amivel a világ a mutiverzumba tartozott. (Végső Háború/Titkos Háborrúk 2: Fájdalom című kaland)
2020 - Az X-men legyőzi a megtört Fájdalmat és egy évre végre békét hoznak.
2021 - Apokalipszis Attilan kiirtott népéből klón sereget épít és Attilant hadihajónak használja, hogy vissza vegye a birodalmát.
2021 - Amerika ismét az övé. Tao lesz az első új lovasa és ő állítja vissza a rendet Amerikában. Apokalipszis megindul, hogy vissza vegye a többi kontinensen a birodalmát. Második lovasa Lyron, a tengerek uralkodója.
2022 - Tao elbukott, de Apokalipszis tovább emelkedett. Az emberiség utolsó pár ezer tagját az X-men segíti egy Genosha nevű szigethez, ahol új erőd várost emelnek: Utópiát.
2023 (Jelenleg) - Apokalipszis fiának Holocaustnak engedi, hogy lovasokat válaszon. A mutáns-isten végső népirtásra indul...

Apokalipszis Háborúja Official_Handbook_of_the_Marvel_Universe_Vol_4_11_Textless
Apokalipszis mutánsainak élete:
Ebben a világban a technológiát Apokalipszis adja. A gépek kozmikus erővel mennek, lebegő motorok és repülők vannak. Lézer fegyverek, de Apokalipszis kultúrája szerint a fegyver a méltatlan dolog. A mutánsoknak erejükkel kell küzdeniük. Általában a harcra nem alkalmas erejű mutánsok átlagos életet élnek: mutatványosok, felszolgálók, cég vezetők, tudósok, építészek, stb. A harcias mutánsok lesznek Apokalipszis egyházának tagjai. Először papok lesznek. A papok eggyel többet érnek, mint egy átlag mutáns. Ők egyszerre, szóvivők, hírnökök, katonák, bérgyilkosok, esküdtek, bírók és hóhérok. A legjobbak idővel Főpapok lesznek, város részek irányítói, ők új feladatokat is kapnak, hadvezérek és polgármesterek. A legnagyobb elismerés, ha Apokalipszis kiválaszt a négy legendás Lovasai közé. Ők már Apokalipszist képviselik, szavuk felér az övével. Sokszor kontinenseket vezetnek. Jelenleg nyolc-tíz ilyen mutáns van, őket Apokalipszis és Holocaust választotta és személyesen ruházták őket fel kozmikus erőkkel. A mutáns-isten alatt és a lovasok felett csak egy személy áll: Holocaust. Apokalipszis fia. Ebben a vallásban minden más faj gyenge és alulfejlett, halált érdemelnek. Kapcsolatot létesíteni vagy védeni őket úgy színt halálos bűn. Apokalipszis mostanság egy repülő városban Attilanban él. A város egy kozmikus erejű fegyver és csakis főpapi ranggal lehet belépni oda. Az őrség az embertelen nép klónozással fejlesztett és agy mosott másolatai.

Utópia és az X-men:
Genosha egy Afrika melletti kicsi sziget, Madagaszkártól délre. Magneto és bárd itt egy speciális erőd várost építettek fel, hogy elrejtsék az emberiséget. Ott két csoport állt fel. Az X-men, egy védelmi osztag, akik Apokalipszist akarják legyőzni és újra békét hozni a világba és a Felsőbb Tanács, emberek és szuperemberek (később lesz saját kaland részük, majd akkor lehet jelentkezni közéjük), akik a várost vezetik.

Megjegyzések:
- A mutánsoknál gyakoriak a furcsa színes arc és test tetoválások.
- Az X-men nem jelenti azt, hogy minden Apokalipszis ellenes személy. Az X-men magneto vagy valamelyik X-men által választott alak, akit bevettek a csapatba, de vannak más ellenálások is. Szervezetek, akik embereket mentenek vadföldre, ahol nincs mutáns uralom és emberi megbújó csoportok, nomeg mutáns rablóbandák, akik a papságon élősködnek
- A karaktereitek eredete és gyerekkora ugyanaz lehet, de utána persze minden megváltozhat. A képességük alapja viszont nem nagyon változhat csak, ha nagyon jó okotok van rá.
- AoA jelentése Age of Apocalypse avagy Apokalipszis Kora
- Elfogadok X-diákot, mint Lovast vagy X-ment.
- A kozmikus karaktereknek: A fészek az egész univerzumot kiirtotta mára olyan, mint egy megmásíthatatlan betegség, a legtöbb faj csak menekülni tud előlük. Valószínűleg így kerültek a földre is.
- Holocaustnak max 6 lovasa lehet nem kötelező nekik a klasszikus négy lovas erői közül választaniuk.
- Holocaust egy vért tart össze, mert igazi formáját Magneto utolsó harcokban szétszaggatta Wanda haláláért.
Apokalipszis Háborúja Exiles_Vol_1_60_page_22_Nemesis_%28Earth-295%29
- A papok és főpapok egy robot hadsereggel járnak. Ezek a Végtelenek. 2 méteres 15 tonnás robotok, amik lézer lőnek a kezükből és képesek infra és ultra látásra. Holovetítőkkel akár kommunikálni is lehet velük egymás között.
Apokalipszis Háborúja Infinites_%28Earth-295%29
- Apokalipszisnek négy lovasa van, de a másik három kiléte ismeretlen még.

Ezekről csak a Lovasok tudnak és az AoA X-men:
A magokat a celestalok hagyják hátra. Azok a kozmikus entitások, akiktől erejét és tudását Apokalipszis is lopta. Sokak szerint lopásakor egyesült egy halál magjával, ezért olyan, amilyen. Ezek alkarnyi pár kilós fémszerű anyagból készült magok, amik már érintésre is furcsa erővel pulzálnak.
Élet Magja
Apokalipszis Háborúja 1937239-life_seed_01
Az élet magja képes egy kihalt világon új életet teremteni és egy halál magjával érintkeztetett újra generálni.

Halál Magja
Apokalipszis Háborúja 2009447-deathseed1
A halál magva kioltja az életet egy világon vagy képes egy élő embert egy érzéketlen teremtményé változtatni, mint amilyen Apokalipszis: Rideg messzeségekbe néző személy lesz, akit az élet nem érdekel csak a fejlődés.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Thorhalla Pént. 30 Dec. 2011, 02:26

Készen vagyok, igazából kerestelek miatta msn-en, de nem találtalak. Így kiteszem, ha valami gond van vele, akkor szólj és javítok.

Név: Stephanie Miller
Egyéb név(i): Stephanie Smith, Steph
Faj: ember, de mutánsnak hiszik
Nem: nő
Jellem: gonosz
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország
Kor: 27 év
Család: Az eredeti szülők nem ismertek
- George Smith – nevelőapa, halott
- Elizabeth Smith – nevelőanya, halott
- Olaf Svenson – nagybácsi szerűség, halott
- Jonathan Miller – férj, halott
- Donald Miller – fia, él
Foglalkozás: főmágus/főpapnő Tao szolgálatában
Testmagassága: 160 cm
Testsúlya: 45 kg
Szeme színe: kék, amióta Tao és Apokalipszis oldalán áll zöld kontaktlencsét hord
Haja színe: szőke, amióta Tao és Apokalipszis oldalán áll feketére van festve
Bőre színe: kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nagyon hosszú fekete haj és általában zöld kontaktlencsét hord
Repülési sebesség: telekinetikával lebegni képes
Egészségi állapot/ betegségek: paranoia, megalománia és erősen szadista hajlamok, ezeket leszámítva egészséges

Előtörténet:
Asgard... Az utolsó hibák, képtelen volt megtenni, amit kellett. Csak állt Einar előtt és sírva nézte a maga előtt térdelő megkínzott férfit. Az egyetlen férfit, akit szeretett, a háttérben Loki emelte a saját kezét, mire a lányé is emelkedni kezdett, majd ahogyan Loki leengedte a kezét Thorhalla kardja is lesújtott és Einar Thorson feje elgurult Laufeyson tróntermének padlóján. A lány pedig összeomlott, sírva könyörgött az atyjának, kiről még nem is tudta, hogy az, hogy vegye el ezeket az emlékeket tőle, mert nem akart emlékezni erre. Ez a nap volt Thorhalla Hyrrokkin halála. Loki megtette és a lány csak arra emlékezett, amit a Cselszövés Istene akart. Néhány héttel később Thor emberei elfogták a tűzistennőt és Thor elé került. Asgard királya, a viharisten tudta, hogy a lányra a tűzóriás királynőjének vadásza vadászik és Loki is megölné, így nem tehetett mást, minthogy biztonságba helyezze Midgardon. Thorhalla úgy hitte, hogy száműzték a tetteiért, ami pedig nem volt igaz, lehetséges, hogy azokkal a szavakkal tette Thor, de ő csupán védeni akarta az istennőt, akit úgy szeretett, mint a saját lánya, hiszen erre esküt is tett. De ez a „száműzetés” végzetes hibának bizonyult... Thor Odinson szavai voltak az utolsó Asgardi szavak, amiket a Thorhalla valaha is hallott...

Midgard... 1994. szeptember 8. Stockholm, Svédország... Hatalmas fénylő szivárvány szelte át Svédország egét ezen a napon, ez volt az a nap, amikor Stephanie Smith-t egy Stockholmi árvaház lépcsőjén találták meg a szakadó esőben. Szerencsére Svédország soha sem volt olyan jelentős hely, így Apokalipszis sem dobott az országra atombombát. Azonban emberként a lánynak nem túl sok esélye volt, arra, hogy normális élete legyen. Soha sem derült ki, hogy kik is a valódi szülei, semmilyen adatbázisban nem szerepeltek az adatok. Lehetséges, hogy nem is voltak szülei, és Stephanie emberi külseje asgardi mágiával keletkezett, ki tudja. Hamarosan a kislányt el is nevezték Stephanie-nak az egyik ott dolgozó nővér után, aki megtalálta. Alig volt fél éves, amikor a gyermeket örökbe adták egy családhoz, akik nevelték. Egy ember családhoz, mivel itt nem volt még olyan nagy rasszizmus rendesen tudott nevelkedni és élni. Rendes gyermekkora volt, semmi sem utalt később sem arra, hogy bármi gond lenne a gyermekkel. Intelligens volt, roppant fogékony a világ dolgaira és mégis szelíd és visszahúzódó teremtés. Sok barátja volt, az iskolát remek eredménnyel végezte, több idegen nyelvet is megtanult, amik igazából nem voltak meglepőek abból a szempontból, hogy hasonlítanak is egymásra. Ami igen hamar kiderült róla az azonban az volt, hogy nem mindennapi a gyermek. A legtöbben mutánsnak vélték, de a vizsgálatok kimutatták, hogy nem így volt, mert hiányzott belőle az X gén. Mindezek ellenére képes volt a tüzeket manipulálni ráadásul nem is rosszul. Mivel a barátai és a kívülállók is mutánsnak hitték ezért nem érte semmilyen hátrányos megkülönböztetés. Volt, hogy gondolattal tudta a tüzeket irányítani, de volt, hogy furcsa és érthetetlen szavakat használt, a jelentésüket nem ismerte, csak annyit tudott, hogy ezt kell mondani. Ösztönösen ment neki, leginkább az óészakihoz hasonlított, így elkezdte ezeket a nyelveket tanulni és érdeklődni az északi mitológia iránt is. Mivel rendkívül okos és értelmes volt több osztályt végzett el egy időben és 2011-ben, még tizenhét éves sem volt, mikor leérettségizett. Közel tizennyolc éves volt 2012-ben, amikor és nyaralni tartott a nevelőszüleivel, és ekkor autóbalesetet szenvedtek és a kocsi a tengerbe zuhant, a szülőket soha többé nem találták meg…
Egy tengerparti városban a tenger egy gazdagabb család nyaralójánál egy szép fiatal lányt vetett a partra. Zavart volt, fogalma sem, hogy miként került oda, szinte semmire sem emlékezett a múltjából, csak néhány apró részletre, de azzal nem ment túl sokra. A Smith család mutánsok voltak, kerestették a szülőket, rendőrséggel és minden szervvel, de nem jutottak semmire. Idősek voltak és nem volt gyermekük, a sajátjuk évekkel korábban halt meg egy autóbalesetben, így befogadták a lányt és a hónapokon át tartó procedúrák után örökbe is fogadták és a nevükre vették, és ezt az öreg komornyikjuk az úgyszintén mutáns Olaf Svenson is örömmel vette. A lány jelleme egyelőre semmit sem változott és a régi képességei, fogékonysága is megmaradtak. Stephanie roppant értelmesnek mutatkozott továbbra is, kedves volt és bájos mindenkivel és igen fogékony volt az írásra, erre például nem is emlékezett. Főleg a régi germán mitológia szereplőivel kapcsolatban szeretett irkálni verseket, novellákat. A család a hosszúra nyúlt nyaralás után visszautazott New Yorkba, ahol a lány beíratták az egyik iskolába, hogy tanuljon és visszaszerezze azt a tudást, amit a baleset során elvesztett. A szülők időközben kiderítették, hogy a lány nem mutáns, hanem valami egészen más hatalmat birtokol, de erről senkinek sem beszéltek, hiszen megszerették és nem akarták elveszteni úgy sem, hogy csak ember volt. Steph gyorsan tanult és itt is írási képességeivel tűnt ki a többiek közül. A tanárai bízatására versenyeken is részt vett, amiken elég szép eredményeket ért el és írói karrierje is beindult. A képességei pedig erősödtek egyre inkább, már nem csak a tűzzel volt képes bánni, hanem mások érzéseit és gondolatait kifürkészni, befolyásolni azt, alakot váltani, tárgyakat átváltoztatni, megvédeni magát támadásokkal szemben.
Újra leérettségizet ezúttal már New Yorkban, és a képességeit felhasználva szépen lassan előhívta a régen elvesztett emlékeit is, így már tudta, hogy mi volt korábban, hogy merre élt és kik voltak az első nevelő szülei. Miután leérettségizett felvették az egyik állami egyetemre, ahol irodalmat, egyiptológiát és germanisztikát tanult, hiszen ezek érdekelték a legjobban és Apokalipszis miatt az egyiptológia alapkövetelmény volt. Itt is mutánsként tanult, így volt a legbiztonságosabb számára, a szülei és Olaf is Apokalipszishez soha sem voltak hűek, mindig is Magneto pártján álltak, így a lány is ismert onnan néhány személyt azokból a körökből. Itt tudta meg okkultista forrásokból, hogy valóban nem mutáns, hanem mágia az, amit használ, noha olyan furcsa mágia, hogy mások sem találkoztak ezzel még osha sem. Ekkor tájt lett egy kapcsolata is, ami hosszú időn át meg is maradt, egészen a társa haláláig. 2015-ben az egyik egyetemi napon a barátnője bemutatta a testvére barátjának az ember Jonathan Miller-nek, ami márcsak a férfi ember mivolta miatt is roppant veszélyesnek számított… a Thorhalla Lokidottir és Einar Thorson közötti mágia annak ellenére, hogy az Asgardiak emberi testben ragadtak kiteljesedett, ahogyan a két egykori asgardi személy lényegében halandó énje találkozott egymással. Néhány találkozás után egymásba szerettek, mintsem tudván arról, hogy a valóságban mind a ketten évszázadok óta szeretik egymást és olyan szinten kötődnek egymáshoz, amit szinte elképelni sem lehet. A kapcsolatukat titkolni kellett, hiszen Stephanie-t mutánsként ismerték, míg Miller ember volt, aki mindent megtett, hogy lerázzák a mutánsok elnyomását magukról, ehhez az ellenálló csoporzhoz, aminek a tagja volt később Stephanie is csatlakozott, amikor elmondta, hogy nem is mutáns. Két évvel később 2017-ben a fiatal férfi Apokalipszis legyőzése után nem sokkal ezután eljegyezte Stephanie-t titokban, Miller szülei nagy örömére, a lány nem merte bevallani otthon, hogy mit tett, mert azt leszámítva, hogy a szülei és Olaf őt elfogadták egyik sem volt oda az emberekért, már csak a saját életük féltése miatt sem. Kiváló tanuló volt, így huszonhárom éves korában meg is szerezte mind a két diplomáját és kiléphetett a nagybetűs életbe. Írói karrierjét továbbra is pátyolgatta, és az egyik múzeumban kapott munkát ezen felül, ahol a germán tárgyakkal foglalkozhatott, azokat osztályozta és írt róluk, hozzájuk ismertetőt, hogy az egyszerű emberek is megismerhessék az általa rajongásig szeretett kultúra minden apró részletét.
2018-ban már négy éve volt együtt a párjával, akivel meg is volt az eljegyzésük és ki is tűzték az esküvőjüket, amikor a nevelőszülei tudomást szereztek erről. Ők Jonathan-t akarták elintéztetni és feladni, de ekkor derült fény arra, hogy Stephanie sem mutáns, hanem csak egyszerű ember. A szülőket és Olaf-ot kivégezték ember gyűlölő mutánsok, mert maguk között neveltek egy embert, és Stephanie-nak menekülnie kellett. Mivel most már nem voltak meg a forrásai saját erőből kellett a tudását és a képességeit növelnie, hogy az emberek segítségére lehessen. Thorhalla nem ébredhetett fel benne, de mivel a nő és a Loki lelkének egy része túl erős volt a jellemvonások egyre jobban kezdtek kiütközni rajta. A hatalma is meglepően gyorsan növekedett és a saját túlélésük érdekében a régi kedves lány jellemében feltűntek az időnként kegyetlen jellemvonások is. Jonathan megtanította önvédelemre fegyverekkel bánni és kardot is használni. Folyamatos félelemben éltek, így a hónapok, évek alatt igen erős paranoia alakult ki benne. Jellemben is kezdett menekülni és egyre másra verte át az embereket, mutánsokat a saját túlélésük érdekében, elkezdte őket kihasználni és játszani velük. Miller mindenképp azt szerette volna, ha Stephanie kimenekül Vadföldre, ahol nem volt mutáns elnyomás, főleg, hogy a lány terhes lett a gyermekükkel. 2019. elején össze is házasodtak, majd a lány ezt az évet Vadföldön töltötte mindaddig, amíg Donald Miller meg nem született ebben az évben, utána tért a lány vissza New Yorkba a legnagyobb titokban. Ebben az évben sikeresen elpusztították ellenállók a M’Kraan kristályt is megfékezve valamilyen szinten Fájdalmat is, akit végül Magneto és az X-men le, is győzött és békét hoztak a világra. A következő egy év viszonylag békében telt és a házaspár némi időt tudott tölteni Vadföldön a fiúkkal is, de végül Donaldot hátrahagyva mind a ketten visszatértek Amerikába, ami végzetes hibának bizonyult...

2020. vége felé történt, hogy Stephanie életében először ölt meg bárkit is, hiszen a saját életüket kellett megmentenie egy rájuk támadó martalóc csoport ellenében. A legnagyobb megdöbbenésére azonban nem azt érezte, amit várt, nem omlott össze, hanem élvezte ezt megtenni, mintha nem először tette volna. Sokszor volt ilyen érzése, de most is. Egyszerűen előtört belőle, hogy élvezte, hogy fájdalmat okozhat másoknak. Ezen rajtaütés felvételeit láthatta Tao is és valószínűleg itt keltette fel a lány a figyelmét, mert ettől kezdve Stephanie Miller-re vadásztak az egykori főpap, mára lovas emberei. 2021-ben Apokalipszis visszavette az uralmat és ismét kitört a káosz szerte a világon. A házaspár egy bevetés után közösen tértek vissza a menedékükre, ahol azonban már vártak rájuk. Csata alakult ki, és hiába volt Stephanie-nak akkor hatalma, amekkora Jon Einar lelkének ellenére még mindig embernek számított. Hosszú harc után, mikor már a mutánsok kerültek fölénybe, a két ember több sebből vérzett és kimerült volna, az egyik mutáns a lányra támadott és Miller ugrott be a támadás elé és szerzett halálos sérüléséket. Vérző sebekkel rogyott le a térdre a felesége elé, próbálta suttogni, hogy Stephanie meneküljön, de a lány lefagyott ennek a jelenetnek láttán. Annyira ismerős volt, mintha már korábban átélte volna mindezt, könnyes szemmel nézett a férfira, akit szeret, tudta, hogy esélye sincs a túlélésre, és tennie kéne valamit, de nem tudott mozdulni sem, csak Jonathan-t nézte. Néhány kép villant a fejébe, amiket álomban is látott korábban, ugyanez a helyzet, ugyanúgy ő állt egy másik szőke férfival szemben, csak ott ő fogott fegyvert, de nem tudott lesújtani. Rémülten nézett fel az egyik támadó mutánsra, aki Jon mögött jelent meg és egy machete-vel sújtott le a férjére. A férfi feje a padlóra került és Miller holtan terült el a földön.
- JON! – sikoltott fel fájdalmasan.
Ez volt az utolsó, ami eljutott a tudatáig, mert hátulról tompa ütést érzett és mindent átvett a sötétség. Mikor magához tért egy cellában volt bilincsbe verve. Mindenre tökéletesen emlékezett, hogy mi történt, Jon halála volt a legfájdalmasabb számár, ismét meghalt a lelkének nagy része azzal a férfivel, akit szeretett. A régi énje ekkor tűnt el szinte teljesen, csak a fájdalom, gyűlölet és harag maradt meg a mutánsokkal szemben, a világ egészével. A történelem pedig ismétli önmagát, noha Loki Laufeyson nem volt jelen, így saját magára kellett hagyatkoznia, mielőtt kitudták volna hallgatni módosított mágiával a saját memóriáját, kitörölt Jon és a saját fiáról mindent a fejéből, mintha soha sem létezett volna, hogy legalább így menthesse és védhesse meg szeretett gyermekét a világtól. Jonathan-t is szerette volna elfeledni, de a remény és az iránta érzett szerelem, a kötelékek félezer évről olyan erősek voltak, hogy mindezt nem tudta megtenni. Így csak a saját érzéseit módosította, hogy ne fájjon ennyire a halála, mert a szerelmet sem tudta megtörni, bármennyire is sikerült másoknál megtennie mindezt. Az ellenállásról is kiszedett mindent a fejéből, hogy ne tudják lebuktatni, egyszerűbb volt azt hinni, hogy ők árulták el őket és miattuk került ide. Mire mindennel végzett egy rideg nő maradt, tele gyűlölettel, haraggal és fájdalommal, amit nem mutatott ki. Mintha teljes mértékben Thorhalla ébredt volna fel benne a jellemét nézve. Tao is ott volt a kihallgatáson, és amikor kiderült, hogy nem fogják tudni megtörni a nőt Stephanie legnagyobb meglepetésére munkát ajánlott a férfi. Ő tudta, hogy nem mutáns, és tudta, hogy mire képes. Úgy tűnt azonban, hogy mindenki más alakváltó és tűzmutánsnak hiszi. A feladat egyszerű volt és újra abba a fényűzésben élhet, mint régen.
Legyen Apokalipszis lovasának egyik főpapja. Mágusa egészen pontosan, a férfi hatalmat, befolyást és fényűzést ígért a nőnek, mindent, amivel csak a kezdeti megalomániáját növelte. A másik lehetőség a halál volt, így nem igazán volt más dolga, mintsem elfogadni az ajánlatot, főleg, hogy a tudásszomját is növelhette további okkultista forrásokból, a mágiáját szabadon használhatta, nem kellett tovább rejtőzködnie és végre megkapta azt, amit akart. Lényegében az uralkodó osztály tagja lett és szépen lassan kezdett mindenkit lenézni maga körül, ahogyan rájött, hogy mind csak játékszernek jók, és könnyű manipulálni őket. Játszani velük. Nem érezte magát jól ebben az alakban, így a haját feketére festette és zöld kontaktlencsét kezdett használni, vagy épp mágiával érte el ezt. Így ez a külső a saját megítélése szerint sokkal jobban türközte őt, mint a régi. Nem is tudta, hogy menyire igaza van. Hűséget fogadott Tao-nak és ez megingathatatlan volt, noha többre vágyott az idő múlásával. Megismerte Nikita Yu Chan-t, noha végtelenül lenézte azt a macskaférget, ami a lány volt, egy nevetséges szőrgombolyagnak tartotta, aki kegyetlennek hitte magát, noha a kínzásokról és ezekről fogalma sem volt. Nem is értette, hogy miért nem tejet lefetyel valahol az a rémség, vagy használják ágyelőnek és falidísznek, mert több hasznát nem látta. Stephanie előszeretettel foglalkozott a foglyokkal, kreatívsága szinte végetérhetetlen volt, ha kínzásokkal foglalkozott. Mindig teljesítette Tao parancsait és segítette. Azonban egy idő után többre vágyott, és már meg is voltak a tervei, a belső körnek sem reklámozta, hogy nem mutáns, ő úgy várta el, hogy annak tartsák, noha jócskán többnek tartotta magát, főleg, hogy emberként itt volt. Ezek adták az ambíciói alapját, aminek során egyelőre Tao mellett főpapként volt, majd innen lovas legyen egyszer és az egész tervének a legvégső pontja az volt, hogy istennőként éljen Apokalipszis oldalán...


Szakértelmek:
Tökéletesen ismeri a germán, az ókori és az egyiptomi mitológiát és történelmet. Remek nyelvérzéke van és rengeteg nyelvet beszél is, az angolon felül az északi (svéd, dán, norvég, izlandi és feröer) az óészaki, óegyiptomi, sumer, ógörög és babiloni, illetve a föníciai nyelveket is, mivel írónő volt egykor, így az írásban is jeleskedik.
Tud lovagolni és autót vezetni. Ért a lőfegyverekhez és a viking kardokat is képes használni.
Magas fokon jártas alkímiában, amihez időnként a mágiáját is felhasználja. Okkultista tudása pedig páratlan, az összefüggéseket igen gyorsan képes átlátni és a logikája is félelmetes.

Képességek:
Stephanie Asgardi mágiát használ, noha erről fogalma sincs, hogy ez az lenne. Ezen a világon ugyebár asgardi személyek halandó testben ragadtak, de mivel Thorhalla igen erős, és a nőben ott van Loki hatalma és lelkének egy része (mint reneszánszon), ezek a jegyek és a mágia előtört belőle és így ezért képes ezt használni.
Képességei:
Mágia érzékenység
Tűzmágia: 4. szint
Defenzívmágia: 3. szint
Mentálmágia: 3. szint
Metamorf mágia: 3. szint
Asztrálmágia: 3. szint
Térmágia: 3. szint
Illúziómágia: 2. szint
Nekromancia: 2. szint
Telekinézis (mágia): 2. szint

Az utolsó AoA kaland alatt Steph hátbadöfte Tao-t, mert gyengének vélte, megölte az embereit és a lázadókat, majd szépen ment Lyron-hoz főpapnőnek. Utána köv majd Thorhalla előtörijében és Z-től.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Apokalipszis Háborúja Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Serena Davidson Pént. 30 Dec. 2011, 21:41

Ha már egyszer én vagyok az X-men vezetője, akkor illene az is, hogy jelentkezzem a kalandra. Tehát X-men részre jelentkezem.

Mint ígértem egy Valkűrt kapsz majd AoA részre, Lea-t a Te kérésedre, és magam vidámságára meg Doria rendel. Huh sok voltam megint...

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Apokalipszis Háborúja 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Hétf. 02 Jan. 2012, 01:44

Constantine (Magánkaland)
- Constantine

X-men
- Serena

Apokalipszis Lovasai

Apokalipszis Kora: X-men


Holocaust Lovasai

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Rayn Hétf. 02 Jan. 2012, 18:35

Én jelentkeznék Apokalipszis lovasaként Very Happy

_________________
Rneszánsz: Rayn Henro
NJK: Ashley Henro
X-diák:Ingemar Fagerholm
Rayn
Rayn
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 172
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Hétf. 02 Jan. 2012, 19:16

Constantine (Magánkaland)
- Constantine

X-men
- Serena

Apokalipszis Lovasai
- Ryan

Apokalipszis Kora: X-men


Holocaust Lovasai

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 02 Jan. 2012, 19:38

Nem hagyhatom egyedül Ryan-t szóval jövök én is. Meg lovas is lennék Very Happy

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 02 Jan. 2012, 19:40

Te majd Apo-nál kérlek jelentsd be Halla-t, hogy szeretne vele beszélni és hogy is tisztelettel kéri őt, hogy fogadja a közeljövőben.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Apokalipszis Háborúja Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Hétf. 02 Jan. 2012, 19:59

Constantine (Magánkaland)
- Constantine

X-men
- Serena

Apokalipszis Lovasai
- Ryan
- Sakura

Apokalipszis Kora: X-men

Holocaust Lovasai

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Elizabeth Hemwer Kedd 03 Jan. 2012, 14:04

Elizabeth jönne mint az X-men tagja.
//Még nem az, de Nefi-vel már le van zsírozva//

_________________
Reneszánsz: Elisabeth Hemwer
AOA: Blood Man
Elizabeth Hemwer
Elizabeth Hemwer
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 29
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Dec. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Rayn
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 03 Jan. 2012, 20:03

AoA X-men oldalra. Remélem elég ennyi, ha nem bővítem. A fejlesztések és hasonlók számításaim szerint kijöttek a kreditjeimből, csak pici változás volt a terrigen-köd hiánya helyett itt neki is az erő lett nagyobb, mint Lyronnak.

Név: Doria McKenzie-Boltagon, korábban: Hínáros Doria (ami utal a fattyúságára)
Egyéb név(i): Szirén, Kishal, Ebihal
Faj: embertelen-atlantiszi félvér (félig embertelen, negyedvér atlantiszi, negyedvér lemúriai)
Nem: nő
Jellem: jó, segítőkész, bár kissé távolságtartó az emberekkel
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 1921. október 25., Atlantisz
Kor: 100 év
Család: Az Embertelen és az Atlantiszi/Lemúriai királyi család tagja
- Lyron McKenzie (Háború) – apa, él (1887-)
- Melissa Boltagon – anya, halott (1896-2021)
- Dorma T’karr – mostohaanya, halott (1888 – 2021)
Foglalkozás: harcos, X-men, hercegnő
Testmagassága: 184 cm
Testsúlya: 69 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: a szárnyacskák a lábán, megjelenés
Repülési sebesség: 100 km/óra
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
Gyász… csupán ennyi maradt nekem az emberek között. Az anyám népét álmában érte a halál és bukott el Attilan, az apám adta ki őket, miután a népünket is lemészárolták és utolsó túlélőként őt, a királyt is elfogták és agymosták. Sem az embertelenek, sem az atlantisziak és lemúriaiak sincsenek már itt. Ketten maradtunk és szerintem már ő sem emlékszik arra, hogy ki is vagyok. Egyedül maradtam, utolsóként három feledésbe merült nép tagjaként, néhai úrnőjükként, gyásszal és reménnyel a szívemben és csupán az éltet, hogy hiszem, hogy apámat, a királyt egyszer sikerül kiszabadítani Apokalipszis karmai közül és újra olyan legyen, mint régen volt és nem olyan, mint most. Mint most, kitől a teljes világ retteg és csak Háborúként ismernek Lyron McKenzie helyett.

Anya és apa története egy igazi tragikus mese, két nép, az Embertelen és az Atlantiszi élt egymás mellett évszázadok óta szövetségben. A szüleim az 1900-as évek elején találkoztak, a két trónörököse a saját birodalmának. Igen hamar nagyon jó barátok lettek, a legjobbak, hiszen tökéletesen megértették egymást. A barátságuk az évek során szerelembe ment át és itt kezdődtek a gondok. Az Atlantiszi törvények szerint a királyi család tagjainak nem volt szabad más fajjal keveredni, ha megtették halálos ítélet járt érte. Így kénytelenek voltak titokban tartani mindezt, a legnagyobb gond ott következett be, hogy anyám terhes maradt velem. Egyedül az apai nagyanyámat avatták be ebbe, mert ő pártolta csak a kapcsolatukat, révén a hercegnőt is erővel adták a férjéhez, igaz szült neki egy fiút, de szerelem soha sem volt közöttük. Azt akarta, hogy a fia boldog legyen. Anyám titokban Atlantiszon szült meg engem, úgy, hogy odahaza sem tudtak arról, hogy áldott állapotban van. Egyszer tartott csak a karjaiban, utána kénytelen volt a mostohaanyámnak átadni, aki nagymama egyik társalkodónője volt. Szerencsére atlantiszi külsővel születtem, így könnyű volt beállítani, hogy fattyú vagyok. Távol kerültem a fővárostól, Attilan pedig még abban az évben álomba szenderült Unspoken elűzése után, így anyám királynő lett, de soha sem ismerhettem meg.
Az évek teltek, boldogan, rejtetten. A mostohaanyám szeretett a sajátjaként és az apától kapott birtokon éltünk. Így tényleg mindenki azt hitte, hogy az ő fattya vagyok. Apa gyakran meglátogatott, ahogyan az ideje engedte. Számomra mindig nagy dolog volt, hogy a herceg, majd később a király személyesen jön el hozzám. Egy ideig nem tudtam, hogy miért, amikor kellően idős lettem mondták csak Dorma-val, hogy ő az apám és ki is az édesanyám valójában. Mindig is éreztem, hogy valami nem lehet rendben, a hatalmas birtok, a magántanárok, akik az etikettre tanítottak, embertelen nyelvre, történelem és hasonlók, sokkal mélyebben és behatóbban, mint az iskolában. Mikor már tudtam az igazságot apa sokat mesélt anyáról. Tudtam, hogy időnként voltak szeretői, de az igazi szerelme mindig is Lady Melissa Boltagon királynő volt. Soha sem készült megnősülni, mindig remélte, hogy anya felébred és egyszer őt veheti majd feleségül. Testvéreim nem lettek, ahogyan cseperedtem harci oktatót is szerzett nekem, aki hosszú évek során megtanított mindenre, amit csak tudni lehet. Közel- és távolsági harc, pusztakezes és fegyveres. Egyszer-kétszer a nevelőanyámmal jártunk az udvarban is, ahol ki voltam téve mindenki csipkelődésének, a neveltetésemnek hála meglehetősen jól fogadtam és kezeltem, de nem esett jól. Tudtam, ha csak kiderül, hogy ki is valójában az anyám, apa és én is meghalunk. Hatalmas kockázatot vállalt, amikor idehozott. Az egyik legszebb ajándék tőle talán az volt, amikor egyszer elvitt az alvó attilan-hoz és távolról láthattam a várost is. Soha sem ismert el törvényes örökösének, nem tehette, akkor utána jártak volna származásomnak és kiderült volna, hogy ki is vagyok valójában. Egy másik születésnapomon kaptam meg talán életem legszebb ajándékát, egy holografikus albumot, amit még apa őrzött otthon anyáról. Addig soha sem láttam őt még, gyönyörű volt, nem is csodálkoztam, hogy elrabolta a szívét.
Noha igyekeztek a háborúktól távol tartani, én beléptem a seregbe és több csatában is harcoltam, a jó kiképzéseknek hála igencsak jól boldogultam, noha nem egyszer szereztem súlyos sérüléseket is. A felszín történéseivel nem is nagyon törődtem, mint senki más sem a népünkből, a történelmet is csak azok után ismertem meg, hogy közéjük kerültem. 2021-ig az életem jónak volt mondható, de akkor érkezett meg Apokalipszis Atlantiszra, esélyünk sem volt ellenük, a mostohaanyám az életét adta, hogy elmenekülhessek, a fővárosba akartam menni, hogy apa mellett lehessek, de a főváros elesett, mindenhol holttesteket találtam, élőt nem. Lemúriában ugyanez, a partra menekültem sérülten, mikor sikerült végül egy csapatnyi Apokalipszis párti személy elől elmenekülnöm. A tengerparton realizáltam, hogy mi történt, sikerült Amerikában néhány ellenállótól megtudni, hogy merre menekültek az emberek és Genosha-ba mentem, hogy segítek nekik, mást úgysem tehettem. A következő sokk ekkor ért. Mikor megtudtam, hogy mi lett Attilan-nal, a népemmel és az apámmal, a királlyal. Attilan-t és az Örök Birodalmakat kiirtották, apát meg Apokalipszis agymosta és a lovasává tette. A tengerparton rogytam sikoltva a földre, a tenger a fájdalmas üvöltéseimmel együtt morajlott, velem együtt gyászolta népét és királyát…

Így hát maradtam az emberekkel és mutánsokkal, hiszen itt volt a legtöbb esélyem arra, hogy egyszer bosszút állhassak Apokalipszisen és megmenthessem az apámat tőle.


Szakértelmek:
Magasan képzett közelharcos, mind pusztakézre, mind pedig az Atlantisziak és Lemúriaiak által használt fegyverekre igaz. Diplomáciai képeségekkel is megáldott, és magas jártas a királyi udvarok etikettjében, révén hercegnői neveltetést kapott annak ellenére, hogy amíg az Örök Birodalmak álltak nem tudták hivatalos örökösnek, sem utódnak elismerni.
Anyanyelvi beszélni az Embertelen, Atlantiszi/Lemúriai nyelvet, felsőfokon pedig az angolt.

Képességek:
Atlantiszi képességek: (apjától örökölt)
Emberfeletti erő 30es erőkategória, szárazföldön 15
Magas ellenálló képesség, már a mágikus ereklyék is csak karcolják a bőrét. Szárazföldön komolyabb savak, ágyúk és bombák nem tesznek kárt a karakterben. Ennek köszönhetően képes a víz alatt is életben maradni a mélytengeri nyomás mellett.
100km/óra sebességgel képes úszni, ebből adódóan a repülési sebessége 100km/óra

Egyéb nem Atlantiszi képességek:
Kétéltű, képes a szárazföldön is lélegezni és nem fullad meg, mint a fajtársai jelentős része.
Még egy képessége van, amit az apjától örökölt, úgymond mutáció, hogy az ereje magasabb, mint a fajtársainak (5 kredites mutációként felvett dolog). Ennek hála az ereje duplája az megszokott faji maximumnál, így vízben 60as erőkategóriát ér el, a szárazföldön 30-at.

Embertelen faji képességek
Emberfeletti reflexekkel (reakció idővel), gyorsasággal és kitartással rendelkezik. Ezek mind az emberi olimpikonok feletti képességek.


Külső:
Apokalipszis Háborúja 1328040-namora
Apokalipszis Háborúja 705305-warped_reality_1, Apokalipszis Háborúja 80189-31545-namora
Apokalipszis Háborúja 215960-56986-namora, Apokalipszis Háborúja 215968-53670-namora
Apokalipszis Háborúja 215969-72110-namora, Apokalipszis Háborúja 215970-20537-namora
Apokalipszis Háborúja 215971-182560-namora, Apokalipszis Háborúja 215977-189816-namora
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215930-115481-namora.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215962-12779-namora.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215967-161111-namora.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215973-196763-namora.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215974-163065-namora.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215979-4269-namora.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/215982-161858-namora.jpg

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Apokalipszis Háborúja BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Szer. 04 Jan. 2012, 17:43

Új Hír! Holocaust Lovasai közé engedik mostantól nem mutáns karaktereket is. Ilyen se volt, hogy meghirdetem a táp gonoszoknak lehetőséget és senki se jelentkezett) Itt csavarhatok párat a karaktereiteken. Tökéletes példának íme a Black legion nevű csoport az AoA világból:
Apokalipszis Háborúja 1932801-black_legion
Legyetek kreatívak, legyenek természetfelettiek, szellemlovas (itt még ezek a speciális rangok szabadok, kivéve a legfőbb mágust, de mi késik...), mivel minden reneszánszbeli ereklye szabad azokat is lehet kérelmezni, lehetek zombik, vámpírok, vérfarkasok! Ez mind igaz az X-menre is. Teljesen új irányt adhatok a karaktereknek. Az AoA Kardfog a képregényekben az X-men leghűségesebb tagja. Szóval szépen kérem a remek és kreatív karaktereket.

Constantine (Magánkaland)
- Constantine

X-men
- Serena
- Elizabeth
- Hol vannak a fiúk? Tyler? Sav? Komolyan hoznom kell nekem is egy karaktert?

Apokalipszis Lovasai
- Ryan
- Sakura

Apokalipszis Kora: X-men
- Doria

Holocaust Lovasai


Megértneém, hogy senki se akar X-men lenni, vagy segíteni az X-eknek beugróként, de még táp rosszfiú se lenne? Akkor el se mondjam, hogy a kaland teli van megtartható ereklyékkel? Az AoA kalandot túlélő legjobb játékosok megkapják a karaktert és ha úgy döntenek bármelyik síkon játszhatnak velük tovább? Ez már talán felhoz némi érdeklődést? Nos?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Jajjmár Szer. 04 Jan. 2012, 19:04

Megpróbálom magam aktivizálni és a napokban írni egy karaktert a lovasokhoz, csak még érlelem a dolgot.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Henry White Szer. 04 Jan. 2012, 20:12

Nyugi van Zack, én akartam jönni, holnap kapsz is előtöritek, ha van még türelmed addig várni még Smile
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Sarah Szer. 04 Jan. 2012, 20:20

Nos, lovas Holocausthoz kreálás alatt. Smile. Ezzel a kommentel jelentkeznék is, hamarosan jön az előtöri is.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Lance Harris Szer. 04 Jan. 2012, 20:40

Khm... War is reporting for duty

_________________
Genocide (Főkarakter); Lance Harris (Lupine njk); Aisha Ayo (X-Diák)
Lance Harris
Lance Harris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 314
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 24.

Karakteradatok
Főkarakter: Jeff
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by April Szer. 04 Jan. 2012, 22:45

Név: April Cinnamon
Egyéb név(i): Tűzfészek
Faj: mutáns
Nem: nő
Jellem: jó
Személyazonosság: hivatalosan halott
Születési helye és idő: 1994. június 2. USA, New Jersey
Kor: 29 év
Család: Apja, Leon Cinnamon
Foglalkozás: X-Men
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 60 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös, fekete festett csíkokkal
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Tetoválások karján, testén, pirszingek, öltözködési stílusa
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtörténet:
April Cinnamon mutánsnak született – pont. Mi más kéne egy boldog élethez Apokalipszis világába? Például az, hogy a mutánsnak ne legyen olyan képessége, mellyel képes harcolni. Igen, így nem küldik csatákba, nem nevezik ki papnak vagy főpapnak, és nem kerül veszélybe. Hétköznapi életet élhet. Kell még valami? Nem árt, ha a családja gazdag, elvégre Apokalipszis világában is van pénz, hatalom, és jólét, ez a három pedig itt is összefügg. Eddig minden stimmel. Hát mi hiányzik még? Na persze, fontos, hogy semmiféle lelkiismerettel ne rendelkezzünk, a bűntudat szikráját se érezzük, amikor emberek milliárdjai pusztulnak el, és soha egy könnycseppet ne morzsoljunk el azokért a mutánsokért, akik valamiért mégis kiállnak az emberek mellett. Na tessék, pedig olyan közel jártunk a tökéletes élethez, és itt a végén, épp az 50 milliós kérdés előtt…
April, a Reneszánsz világhoz hasonlóan, itt is egy gazdag család második gyereke, azonban apjától, a milliomos üzletembertől jóval több figyelmet kapott, mivel fia, elsőszülöttje Apokalipszis katonái közé került, onnan pedig nem sokára hat láb mélyre a föld alá. April képessége kialakulóban volt, mikor apja rájött, hogy emiatt őt is katonának állíthatják, így rengeteg csúszópénzzel elintézte, hogy kislánya képessége hivatalosan „tárgyak felmelegítése” legyen. Ez sokkal szolidabban hangzik, mint a pirokinetika, nem igaz?
A lány burokban nőtt fel, apja meg akarta kímélni a világ szörnyűségeitől, és talán pont emiatt történt, hogy amikor April szembesült a mutánsok kegyetlenségével az emberekkel szemben, nem tudta elviselni saját mutáns létét sem. Talán ha szülei már fiatalabb korától feltárják neki Apokalipszis világának sajátosságait, lassan szokik hozzá. Így azonban a következmények elkeserítők voltak. Tizenhét öngyilkossági kísérletet hajtott végre a lány, hol bogyókat szedett be, hol benzingőzt szívott, az ereit vágta fel, vagy fel akarta akasztani magát. Tizenhat esetben túlélte, a tizenhetediknél egy mutáns gyógyította meg a képességével.
A kórházban fekve egy mutánsokból és emberekből álló lázadó csapat megtámadta az épületet, hogy orvosi felszerelést, gyógyszereket és néhány túszt raboljanak el. Pontosan tudták, hogy a dúsgazdag üzletember lánya melyik kórteremben fekszik, és April inkább csak a meglepettségtől ellenkezett, ha tudta volna, mi történik, valószínűleg önként megy velük.
April két napot töltött fogságban, aztán az apja megkapta a követeléseket, és fizetett. Egy hónappal később April egy metróból kijövet vált rablótámadás áldozatává, az apja fizetett, és a lány hazament. Fél éven belül még négyszer rabolták el különböző helyekről, az apja újabb és újabb testőröket bérelt fel, mindhiába. Végül Aprilt ismét elrabolták, az apja hatalmas pénzeket költött egy akció megszervezésére, hogy kiszabadítsa a lányát, és végre elkapja a mocskokat, ám az akció nem volt sikeres, és csak egy üzenet maradt: April halott.
April a legkevésbé sem volt halott, ahogy az elrablások a legkevésbé sem voltak véletlenek. Az első alkalommal April alaposan összebarátkozott a lázadókkal – a legmélyebb „barátság” épp a lázadók vezetőjével alakult ki –, nem volt meglepő, hiszen ekkor már gyűlölte az Apokalipszis szolgálatában álló halálosztókat. Pontos instrukciókkal látta el őket, hogy hol, mikor csapjanak le rá, és mennyi váltságdíjat kérjenek, ő pedig újra és újra eljátszotta az áldozatot. Az apja több, mint nyolc millió dollárt fizetett összesen a lázadóknak, mikor végül megtámadták őket. A harc közben April is a lázadók oldalán küzdött, minden mutáns támadót megöltek, és a végén April úgy döntött, soha többet nem akar visszamenni apjához. Eddigre már igencsak bensőséges viszonyba került az ellenállás vezetőjével, aki ebben a harcban halálát lelte miközben Aprilt védte.
Hallott már az X-ekről, még inkább azok vezetőjéről, persze mindkét oldalról: ismerte Apokalipszis embereinek mocskolódó szövegeit, és az ellenállók istenítő beszédeit – a valóságot valahol a kettő közt várta. Ám nehéz az X-ek közé bekerülni, még találkozni velük sem egyszerű. Hosszú időbe telt, míg Aprilnek sikerült olyat találnia, aki találkozott már olyannal, aki már állt olyan mellett, aki ismer egy X-et. Ezalatt pedig az ellenálló csapat tagja maradt, és őket segítette. Ez nem volt éppenséggel egy leányálom, ezt ő is hamar megtanulta, de az „elrablásai” alkalmával már látta, miből áll a lázadók élete, és elfogadta.
Évekkel később ismerte meg az X-ek egyikét, akinek köszönhetően maga is beléphetett a csapatba. Az élete nem változott sokat, talán egy kicsit még veszélyesebbé vált. Ám 2022-ben, nagyjából egy évvel azután, hogy az X-ekhez került, Apokalipszis hatalma tovább nő, így April is részt vesz az emberek menekítésében Utópiába, ahol ő maga is letelepedik.

Képessége:
April pirokinetikus mutáns, képes tüzet teremteni, formálni azt, mozgatni és kedve szerint kioltani. Az általa létrehozott tűz maximális forrósága attól függ, hogy mekkora mennyiségben teremti a lángokat, kis helyre koncentrálva olyan forró tüzet képes létrehozni, amely csaknem a legellenállóbb acélt is megolvasztja – az adamantiumot azért még nem.
Másodlagos mutációja a tűzzel szembeni immunitás, természetes eredetű tűz nem okoz számára sérülést, akár több ezer fokig képes kibírni a forróságot. Ettől még ugyan úgy kell lélegeznie a tűzben is, így ha rágyújtanak egy házat, a forróság nem öli meg, de a füsttől megfulladhat. Mágikus tűz ellen nem véd a képessége, de ha a mágikus úton létrehozott tűz terjed tovább, az már nem árt neki – értsd: pl. tűznyíl vagy tűzgolyó sebzi, de ha mágiával gyújtják fel a kiömlött olajt, azon gond nélkül átsétál.

Szakértelmek:
Megállja a helyét közelharcban, bár nem feketeöves semmilyen hangzatos harcművészetben, a lázadóktól az utcai harc fortélyait megtanulta. Harcban erőssége a lőfegyverek használata, pisztolyokkal, puskákkal egyaránt megállja a helyét, a robbanószerekhez viszont csak annyira ért, hogy tudja, miként kell használni egy kézigránátot. Van tehetsége a számítógépes rendszerek feltöréséhez, és első kézből tanult meg sebeket kezelni.

Megjegyzés:
Általános felszerelései: két pisztoly, egy gépfegyver, tartalék tárak, esetenként és igény szerint gránátok, hackelő berendezés, elsősegély csomag.

Apokalipszis Háborúja Mistletoe_iii_by_graysun_d-d4l3he6_www.kepfeltoltes.hu_

_________________
Apokalipszis Háborúja April
April
April
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 150
Hozzászólások régi : 285
Korábbi szint/kredit : 4.szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 5.szint - 12 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Tyler Csüt. 05 Jan. 2012, 15:24

AoA X-men kalandra lészen a karakter.

Név: Mich Conroy
Egyéb név(i): Kölyök, Farkas, (Kutyus=rühelli)
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: ismert
Születési helye és idő: 1997. január 12. USA, Arizona, Phoenix
Kor: 26 év
Család:
Apa: Ismeretlen
Anya: Ismeretlen
Nevelő apa: Mayron Conroy - halott
Testvére: Troy Conroy - ikertestvér
Foglalkozás: Lázadó
Testmagassága: 167 cm
Testsúlya: 75 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: világos barna fekete tincsekkel
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Farkas fülek, hosszú szőrös farok
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtöri:

Ő és a testvére is mutáns jegyekkel születtek, amik nyilván valóvá tették hova is tartoznak. A szüleik vagy az anyjuk esetleg bárki más - nem tudni, és egyöntetűen nem kíváncsiak rá - egy konténerbe dobta őket. Szerencséjükre ők már Apokalipszis uralma alatt születtek, így Mayron, aki maga is mutáns volt, sőt Apokalipszis híve - így természetesen mutáns is - megtalálta őket és magához vette az ikerpárt.
Naiv és boldog gyermekkora következett, hisz az Apokalipszis okozta szenvedéseket és halálokat elkerülte. Mutánsként és apjának köszönhetően aki elég tehetős, és hatalomra tett szert, mint Apokalipszis támogatója, burokban nevelkedett. Elkényeztetett fiatal fiú vált belőle, s az egész világ nem érdekelte, míg neki meg volt mindene ami kelhetett. Soha nem volt nagy erejű mutáns, így a seregben vagy katona életet is elkerülte. Élte fényűző életét, az egyetlen aki talán ki tudta volna zökkenteni ebből az életből az Troy lett volna, de ő sosem volt szinte a közelében. Hirtelen változás következett be, mikor Fájdalom Apokalipszis ellen fordult. Majd egymás után irtotta ki a még Apokalipszishez hű mutánsokat. Köztük őket is célba vették. Hirtelen törtek rájuk, védekezni sem volt szinte idejük, s erejük sem. Persze nem személyesen Fájdalom és Lovasai jöttek, de az emberei is erősek voltak hozzájuk képest. A harc alatt ugyan fejlődött a képessége, de ez sem volt elég, hogy megmenthesse az apját, akit a szeme láttára öltek meg. Troy mentette meg aznap, aki váratlanul viharzott be és hozta ki a házból. Rövid és életveszélyes bujkálás után, egy ellen álló csoportnál kötöttek ki. Sokáig el sem hitte ami történt, és képtelen volt feldolgozni az apja halálát. Troy próbálta bevonni a lázadásba, hisz kiderült már régóta tagja ennek a hálózatnak, sőt még az apja után is kémkedett, és információkat adott ki róla. Szinte egy egész napon át üvöltöztek és verekedtek, mígnem Troy mutatott neki egy felvételt amin az apja, Apokalipszis parancsára embereket és mutánsokat kínzott. Mindezt némi információért cserébe. Ekkor teljesen összetört és közel sem tudta mit higgyen ezek után. Míg Troy folyamatosan veszélyeztetve az életét a lázadókkal tartott, ő magába roskadva szinte letargiában maradt mindig a háttérben. Míg nem egy akció rosszul sült el és követték Troy-t és csapatát vissza a rejtekhelyükre. Ahol szinte egy harc képes sem volt, gyerekek, öregek, sérültek. Ismét a szeme előtt öltek meg ártatlanokat, akik még védekezni sem voltak képesek. Megvadult, teljesen elvesztette az uralmát a képessége felett és szinte egyedül lemészárolta a támadókat. A romok fölött - mikor visszanyerte a tudatát - valami megváltozott benne. Immár látta, hogy nem maradhat semleges valamelyik oldalra állnia kell. A testvéréhez csatlakozott, s kettesben ha nem is híres, de hírhedt ellenállókká váltak. Sok barátot, szerelmet vesztettek a harcok alatt. Sokszor belefásultak és csak egymást noszogatva sikerült a felszínen maradniuk. Mikor a maradék embereket az X-men kimenekítette Utópiába, ők voltak az utolsó védelmi vonal, aki fedezte mind az X-ment, mind a menekülteket. Nem mintha egy X-ment is ismernének, vagy elismerést akartak volna. Nekik így volt természetes, ők azonban már nem jutottak be a városba. Vissza kellett vonulniuk, így New Yorkban maradtak, hogy a maradék túlélőt védelmezzék, vagy megpróbálják Genoshára juttatni őket vagy éppen ott csapnak le a visszatért Apokalipszis embereire ahol csak tudnak. Folyamatosan mozgásban vannak, nincsenek sokáig egy helyen, kevés ellenállót ismernek. Sokszor árulták már el őket, így csak a legmegbízhatóbb ellenállókkal tartják a kapcsolatot. Ketten vannak, szinte elválaszthatatlanok, testvérek, ellenállók, túlélők...

Képesség:

Mich farkasokat jellemző tulajdonságokkal rendelkezik. Rendkívül jó szaglás, hallás, éles látás. Emberfeletti reflexek, reakció idő jellemzi emberi alakban is. Emberi alakban is látszik a mutációja, hisz farkas fülekkel és farokkal rendelkezik. Rendkívül mozgékony és akrobatikus. Emberi alakban az ereje kicsivel az emberi normál fölött mozog.
Emberi alak:
Apokalipszis Háborúja B8ddcc358ae433314930edada7964c39-pdrszf

Képes átváltozni farkas emberré is. Ez a képességének másik alakja. Az átváltozás igen gyorsan megy végbe, szinte pillanatok alatt. Reflexei, reakció ideje jóval az emberi értékek fölé ugrik. Képes 10-15 méteres ugrásokra, a karmai akár az edzett acélt is átvágják. Képes 5-10 tonnáig terjedő súlyokat emelni illetve ütéseket adni. Teste ezenkívül rendkívüli ellenállással rendelkezik. A nehéz fegyvereket is csak karcolásnak érzi, persze nem sebezhetetlen.
Farkas ember alakja:
Apokalipszis Háborúja Lok___n_dagar_by_eru17-d42fwaf

Jellem: Nehezen vetkőzte le az elkényeztetett életformát. Sokszor még mindig arrogáns és felsőbbrendűnek mutatja magát. Zárkózott és nem túl beszédes másokkal. Nem szívesen mutatja ki az érzelmeit, talán már annyi halállal szembesülve nehezen is megy neki. Egyedül a testvérével képes fesztelenül viselkedni, igaz néha még ő is zavarba tudja hozni, máskor meg úgy tűnik hogy szinte gyűlölik egymást. De ő az egyetlen akiben megbízik.

Szakértelmek, felszerelések.
Elég képzett a közelharcban, farkas ember alakban pedig szinte megállíthatatlanul vad és erős. Erősen preferálja a lőfegyvereket és gránátokat. Nagyon jó lövő és jól kezeli a fegyvereket. Szinte mindegyikhez ért valamelyest.

-Egy speciálisan edzett nadrág, ami átváltozáskor nem szakad szét a testén.
-Két pisztoly (Egy átalakítva, amit akár így fakas ember alakban is képes használni)
-Gránátok (Övére fűzve)
-Elsősegély felszerelés


//Nos nemsokára jön az ikertesó is:) Remélem megfelel, próbáltam belőni a képességét, hogy ne legyen túl erős. Rem így jó, bár ha lehet még erősebb, csak szóljatok és javítom Very Happy//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Csüt. 05 Jan. 2012, 15:36

Constantine (Magánkaland)
- Constantine

X-men
- Serena
- Elizabeth

Apokalipszis Lovasai
- Ryan
- Sakura
- Jeff

Apokalipszis Kora: X-men
- Doria
- April
- Farkas

Holocaust Lovasai


A mi X-eink szerény létszámmal rendelkeznek szóval, azok akik jönnének, de nem akarnak karaktert alkotni és nincs kit hozniuk azoknak van jó hírem. Az eredeti oldal Testvériség njk-i elvileg a kúria környékén élnek szóval lehet őket kérni a kalandra, ha túléled és jó vagy akkor csak bővítened kell az előtörténetedet és megkapod a karaktert. kettőt is lehet kérdni, de csak egyet megkapni a végén. Ha mind elfogy még kaptok párat. A választottad előtörijét másold ide kérlek.
Égbolt:
http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=1483
Sólyom:
http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=1482
Kolosszia: (a képességével ellentétben nincsenek behúzható ágyú, de a bőré akarata szerint átalakulhat organikus acéllá, ilyen állapotában olyan, mint egy gyengébb kolosszus. A 40 tonnás erő stimmelés az ellenállás is)
http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=1481
Aura:
http://xmenreneszansz.portbb.com/viewtopic.php?id=1480

És az új Karakter:

Skymax
Apokalipszis Háborúja 1918785-skymax
Név: Skineius Kareiv Mandox
Egyéb név(i): Skymax
Faj: skrull-mutáns
Nem: férfi
Jellem: érdeklödő
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: nem ismert
Kor: 22
Család: mindenki halott
Foglalkozás: menekülő bűnöző
Testmagassága: 199 cm
Testsúlya: 78 kg
Szeme színe: fekete
Bőre színe: zöld
Repülési sebesség: 80 km/h

Előtörténet:
Skymax nem szuper-skrull, hanem képességgel született egyed. Mivel a skrullok ismerik az emberiséget úgy vélték életveszélyes lenne egy skrull, aminek már vannak erői így megpróbálták kivégezni. A családja menekült vele át egészen a skrull űrön így alig tíz év alatt a skrull elvesztette minden rokonát, mire az űrhajója a földre érkezett és ő védelmet és segítséget kért az X-mentől.

Képességei:
Faji képességein kívül két ereje van:
1. Repül. Képes lebegni és elérni a 80 km/h sebességet. Nincs szuperereje és csak imitálni tudja azt így nem képes sokakat magával vinni.
2. Telepata. Még tanuló és kezdő telepata, akit Hannah Morsus képez ki. Képes tárgyalni másokkal telepatikusan, üzenni és megzavarni tudatokat pillanatokra, olvasni mások agyában bár, ha a személy ellenkezik akkor ez nagyon nehézé válik.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Tyler Csüt. 05 Jan. 2012, 16:18

Név: Troy Conroy
Egyéb név(i): Jégangyal
Faj: mutáns
Nem: férfi
Jellem: jó
Személyazonosság: ismert
Születési helye és idő: 1997. január 12. USA, Arizona, Phoenix
Kor: 26 év
Család:
Apa: Ismeretlen
Anya: Ismeretlen
Nevelő apa: Mayron Conroy - halott
Testvére: Mich Conroy - ikertestvér
Foglalkozás: Lázadó
Testmagassága: 170 cm
Testsúlya: 70 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: rövid, fekete
Bőre színe: kék
Különleges ismertetőjel: Fekete szárnyak, enyhén hegyes fülek, bal szeme körül tetoválás, fülbevaló, szinte állandóan félmeztelen, kék bőr
Repülési sebesség: 80 km/h
Egészségi állapot/ betegségek: egészséges

Előtöri:
Ő és a testvére is mutáns jegyekkel születtek, amik nyilván valóvá tették hova is tartoznak. A szüleik vagy az anyjuk esetleg bárki más - nem tudni, és egyöntetűen nem kíváncsiak rá - egy konténerbe dobta őket. Szerencséjükre ők már Apokalipszis uralma alatt születtek, így Mayron, aki maga is mutáns volt, sőt Apokalipszis híve - így természetesen mutáns is - megtalálta őket és magához vette az ikerpárt.
Naiv és boldog gyermekkora következett, hisz az Apokalipszis okozta szenvedéseket és halálokat elkerülte. Mutánsként és apjának köszönhetően aki elég tehetős, és hatalomra tett szert, mint Apokalipszis támogatója, burokban nevelkedett. Egy ideig ellentétben a testvérével. Már tízen éves korától, sejtései voltak apja igazi természetéről. Tanúja volt olyan megnyilvánulásoknak, melyek kegyetlenségről, hatalomról és pénzről szóltak. Valamint a mutánsok felsőbbrendűségébe vetett hitéről. Próbálta felnyitni a testvére szemét ezekre a dolgokra, nem sok sikerrel. Így egyedül állt szemben az apjával, aki egyre jobban tudatára ébredt hogy Troy látja az igazi énjét. Mivel az apjától megpróbálta távol tartani magát, Mich-el pedig nem bírta megértetni magát, elkezdett kutakodni az apja után. Rövid idő alatt, olyan tényekkel találta szembe magát, amik beigazolták a gyanúját. Apja nem volt más, mint Apokalipszis egyik vallató embere aki a képességével ártatlan embereket kínzott, sokszor halálba. Nem tétlenkedett, rögtön megpróbált tenni ez ellen valami. Bizonyítékot gyűjtött, közben pedig megpróbálta felvenni a kapcsolatot a lázadókkal titokban. Sok időbe telt mire egyáltalán eljutott valakihez, aki képes volt bejuttatni a lázadókhoz. Hogy bebizonyítsa, hogy komolyan gondolta, az apjáról kezdett információt szolgáltatni, számlákról, a feladatairól amihez csak hozzá fért. Közben pedig szembesült azokkal a szörnyűségekkel, amiket Apokalipszis okozott az evolúciójával egyetemben. Undorodott ettől és egyre jobban a lázadókat támogatta. Lassan akciókban is részt vett, kettős ügynökként működött. Számos rizikós küldetésben vett részt. Közben beleszeretett az egyik kapcsolattartójába, David-be, aki nem sokkal később az életét vesztve olyan információhoz jutott, ami Fájdalom lázadását felfedte Troy előtt. David testét egy csatornában hagyva, azonnal haza indult, ahol sikerült még megmenteni a testvérét, aki nem hitte el amit elmesélt neki az apjukról. Összetört mikor megmutatta a felvételt az apjukról. Később pedig letargiába esett, hiába próbálta meggyőzni arról, hogy csatlakozzon hozzá, az ellenállókhoz. Míg Mich a rejtekhelyeken maradt, addig Troy mindent megtett hogy a lehető legtöbb kárt okozzon Fájdalomnak és Lovasainak. Egyik akció rosszul sült és csak Michnek köszönhetik az életüket, aki megvadulva végzett a támadókkal. Ezután pedig együtt harcoltak az ellenállók élén. Még az X-mennek is segítettek menekíteni a túlélőket Genoshára, igaz őket nem jutottak be a városba. Továbbra is borsot törtek Apokalipszis orra alá, igaz az idő elteltével csak egymás támogatásának volt köszönhető, hogy tovább tudtak harcolni. De az Ikrek nem adják fel, harcolnak míg bírnak.

Képesség:
Képes repülni, a szárnyainak köszönhetően. 80km/h órával, rendkívül ügyesen manőverezik a levegőben. A repülésnek köszönhetően erősebb egy átlag embernél.
Másodlagos mutációjaként képes jeget teremteni, irányítani akár nagy mennyiségben is. Valamint testének hőmérsékletét képes lecsökkenteni, annyira, hogy egy erős jégpáncélt képes a teste köré vonni. Ilyenkor nem képes repülni. Amíg van víz és pára a közelében képes jeget teremteni. Ha kevés a pára nehezebben teremt jeget.

Kinézet:
Apokalipszis Háborúja Abec4a91d4da10047f8dcdd415b1b9ad

Jellem: Kettejük közül ő a nyitottabb, szinte már harsány. Szeret nevetni és viccelni. Zavarba hozni az embereket. Gyakran Mich-t is halálba szekálja, és sokszor vesznek össze. De a tesójáért megtenne mindent. Testvérével ellentétben ő szeretne bízni az emberekben, s hamarabb is megelőlegezi azt. Kimutatja az érzelmeit, és Michből is képes előhozni az érző embert.

Szakértelmek, felszerelések:
-Egy pisztoly: Különböző speciális töltény tárral: Robbanó, altatógázas, elektromos lövedékek, méreg stb..
-Két tőr, bénító méreggel kenve az élük
-Elsősegély felszerelés
-Rádióadó, emp gránátok, lap-top,
-Kisebb kütyük: Zártörő, rádió zavaró, hackelő kütyük

Jó elsősegély nyújtó, elég jó a technika, műszaki dolgokban. Kiváló színész és megtévesztő. Harcban inkább a képességeire támaszkodik, közelharcban nem annyira képzett.


//Egyébként Tylert is vinném, de még egyenlőre Nefi kalandján leledzik nem tudom, mikor lesz a kezdés ezért nem írtam.//
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Sarah Csüt. 05 Jan. 2012, 16:37

Név: George Ethan
Egyéb név: Mr. Smiley
Faj: ember - kiborg
Nem: Férfi
Jellem: alapból mindenkit gyűlöl, kevesen vannak akiket úgy ahogy elfogad ( és még kevesebben akiknek fejet hajt ), erős szadista hajlamai vannak, ám ritkán mutatkozik meg.
Személyazonosság: titkos
Születési helye, idő: 1973. Aug. 27. New-York.
Kor: 50
Család:
- Apja: Peter Ethan - Nem tudni hogy él-e még.
- Anyja: Olivia Mia - Nem tudni hogy él-e még.
Foglalkozás: Lovas Holocaust oldalán.
Testmagasság: 182 cm
Testsúly: 214 kg
Szeme színe: Üres, teljesen fehér szemei vannak.
Haja színe: kopasz
Bőre színe: sárgás fehér.
Különleges ismertetőjel: Teljesen gömb alakú fej, üres szemek, sárgás bőr, hatalmas száj amivel csak vigyorogni tud, a jobb szeméhez közel egy hatalmas öltés mely a szájától körülbelül a feje búbjáig ér.
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot / betegségek: idegbeteg ( Szabályozva van. )

Történet:

1993 - New-York: Egy elhagyatott, romos lakásban:

Egy sötét, lepusztult szobában, egy ismeretlen helyen, két ember fekszik egy-egy ágyon. Szinte lépni se lehet a sok patkánytól, amik ellepik a padlót, a levegőben pedig fertelmes bűz terjeng. A megannyi rágcsáló ellenére, hatalmas és komor csend nehezedik a szobára, de már nem sokáig. A csendet halk koppanások törik meg, melyek egyre csak hangosodnak, míg végül az ajtóhoz nem érnek. A kilincs lassan elfordul, s az ajtó nyikorogva nyílik be a szobába. Az események hatására a patkányok tömkelege pillanatok alatt oszlik szét, s bújik el az otthonukat jelentő fal biztonságába. Két fehér köpenyes alak sétál be a szobába, lassú és nyugodt léptekkel, az ajtó egy tompa puffanással záródik be mögöttük, ők pedig a két ágy előtt álnak meg.
- Hát ezek lennének azok? - Kérdi a magasabbik alak, aki a kitűzője szerint " Dr. Christopher Matthew ".
+ Igen uram, ezek az utolsó teszt alanyok. +Válaszol a kisebbik, remegő hangon. Christopher oda sétál a jobb oldalon fekvő férfihoz, s az ágya széléről elveszi az adatait tartalmazó össze tűzött papírhalmot.

A papírok tartalma:

Alany: George Ethan
Kora: 27
Született mikor / hol: 1973. Aug. 27. / New-York
Életrajza: George New York városában született 1973-ban. Élete nem volt túl mozgalmas. Már egészen kiskorában kiderült hogy súlyos elme problémái vannak, nehezen lehet bírni vele és igen agresszív, ezért fiatal korától kezdve pszichológushoz járatták. 7 éves korában került általános iskolába. A tanárok nagyon nehezen bírtak vele, de úgy gondolták hogy előbb vagy utóbb kinövi. 9 éves korában azonban egy otthonról ellopott késsel megölte 3 osztálytársát és megsebesített egy tanárt, valamint önmagában is kárt tett. Ezután ön és közveszélyesnek ítélték, és mivel más módszer nem maradt, elmegyógyintézetbe záratták. Az intézetben tanították olvasni, számolni, írni, egy gumi szobában. 17 éves korában megkísérelt egy szökést, amely alatt brutálisan meggyilkolt két ápolót és megerőszakolt egy ápolónőt, majd elfogyasztotta az arcát. E cselekedete miatt azonban nem jutott messzire, többen lefogták majd egy nyugtató beadása után visszakísérték a szobájába. Ezután az eset után abba hagyták a taníttatását valamint abból a tényből kifolyólag hogy egy kegyetlen szadista, és nem tudja elnyomni a hajlamait, soha sem engedhették volna ki. Végül magára hagyták, és csak annyit látott embert, míg megkapta az ételét, és azt is fegyveresek felügyeletében. Azután találtunk rá, hogy Apokalipszis 1991-ben elfoglalta Amerikát, s mivel már nincsen veszteni valója, úgy véltük tökéletes alany lesz.

Christopher kissé fáradtan megvakarja a tarkóját, majd meg sem vizsgálva a másik beteg adatlapját megszólal.
- Ezt visszük. – Majd lerakta a papírokat - Két óra múlva legyen a műtőben. – A kijelentése után nem sokkal két másik alak jelent meg az ajtóban, átpakolták Ethant egy hordágyra, s eltűntek vele a sötétben.

Pár órával később, egy titkosan működő bázison:

Hangosan zörögve haladnak a tesztalannyal a műtő felé, noha ez a mindennapi életben megszokott háttérzaj lehetne, azonban most igencsak megzavarja a folyosók hátborzongató csendjét. Újabb pár perc után végül megérkeznek a műtőbe, ahol az orvosi csapat már felkészülten várja őket.
- Rendben van uraim!. - Kezd bele a főorvos. - Ezzel a korszakalkotó beavatkozással, mindörökre átírjuk majd a világ történelmét, s véget vetünk Apokalipszis őrületének mindörökre! A neveink ékesen fognak díszelegni a történelemkönyvekben, hogy az utókor megtudhassa, nekünk köszönhetik létezésüket! - Ezen pár mondatát egy kisebb taps követte, majd neki is kezdtek a műtétnek. Szenvedéssel teli, hosszú órák teltek el a kezdés óta, amelyek csupán röpke perceknek tűntek odabent. A lábától kezdve szép fokozatosan haladva csonkították meg, s cserélték a végtagjait és néhány nem létfontosságú belső szervét lopott mechanikus alkatrészekre. A műtét közben meglehetősen sok probléma adódott, a belek nedvesen tartása, a veszített vér pótlása, valamint az altató és érzéstelenítő állandó adagolása, ám a legtöbb probléma a fej elérésekor adódott. Egy hibás mozdulat miatt, olyan szinten sérült meg a feje, hogy az életének megmentése érdekében, az egészet egy folyadékkal teli nagy üvegbe helyezték, s mint minden más testrészére, ide is felhelyeztek egy acélból készült burkolatot, hogy megvédje a károsodástól. Az agynak, és a megmaradt kevés belső szervnek megalkottak egy folyamatosan működő mű érhálózatot, s ugyan ezen szerkezettel sikerült a géptesthez hozzá kapcsolni az agyi idegeket. Hozzá kötöttek még egy szerkezetet, amely apró elektromos kisülésekkel blokkolja az agya egyes pontjait, így eltörölve az emlékeit, amelyek előző életéhez kötik... Egy tökéletes gép, a kérdés már csak az - Vajon működik-e a gépezet, vagy ez is csak egy elpazarolt emberi élet? Hosszas és kétségekkel teli várakozás következett, mígnem a monstrum végre valahára megmozdult. Erősen le volt szíjazva, nem tudhatták hogy mennyire emlékszik arra hogy ki is ő, és mivel közveszélyes, kénytelenek voltak ehhez a módszerhez folyamodni.
- Legyen a neve… Smiley! - Szólalt meg végül a főorvos, mivel a fejére csak egy smiley alakú kasznit találtak.
- Szmiley, emlékszik valamire? Tudja hogy ki maga, esetleg hogy hol van?... Egyáltalán érti amit mondok?- Ám a fém szörnyetegtől nem érkezett válasz, csak kétségbe esetten próbált szabadulni a szíjaktól, sikertelenül, s egy fél óra szenvedés után végül feladta. Csend támadt eme keserves próbálkozás után, az egyetlen hang, amely ezt a csendet megtörte, csak a kétségbeesett, gépiesen torz légzés hangja volt. Végül, hosszú várakozás után, lassú, már-már drámai módon emelte fel a fejét, s nézett végig a négy férfin.
- Hol… Hol vagyok? - Hangja már túlságosan torz ahhoz, hogy bármilyen érzelmet érezni lehessen rajta.
+ Biztonságban barátom. + Válaszolt rá az egyik vértől áztatott alak.
+ Mond, emlékszel rá, hogy ki vagy? + A gép kissé habozva ugyan, de adott választ a kérdésre.
- A nevem… Smiley. - a négy alak megkönnyebbülten sóhajtott fel, a főorvos a többiekhez fordult, összecsapta a kezeit, majd széttárta őket.
+ Uraim... A KÍSÉRLET SIKERREL JÁRT! +

2000: ?? – Az utolsó ellenállási pontok egyike:

A gép szörnyeteg immáron több mint hét éve szolgálta az emberiséget az Apokalipszis ellen vívott csatájában, ám mindhiába, az utána következő tesztalany belehalt a műtétbe, ő egymaga pedig kevésnek bizonyult, ámbár ezen senki sem csodálkozhat, hiszen egy torz masina nem válthatja meg a világot. A végsőkig harcolt az ellenséges gépek végtelen hordáival, de nem meglepő módon a többség ereje volt a döntő. Egyetlen óvatlan pillanat volt pusztán, s egy lövedék elvitte a bal lábát, ő maga pedig nagyot csattanva terült el a földön.
„ RENDSZER ELLENŐRZÉS.... BAL LÁB KRITIKUSAN SÉRÜLT…„ Eme felirat volt az utolsó, amelyet láthatott, mielőtt a megfáradt motorja végleg megadták magukat… A forrón izzó hajtóművek lassulni kezdtek… Őrült zakatolásuk lassan már csak halk zúgásként volt hallható, s ahogy a rendszerei sorra felmondták a szolgálatot, szép lassan számára is elsötétedett a kép, s elhullt ő is a porba, mint azon emberek tömkelege, akikért az életét szentelte.

2015: Apokalipszis egyik laboratóriuma:

Három fehér ruhás alak magasodik egy letakart asztal fölé. Kissé haboznak, ámbár végül egyikőjük megragadja a lepel szélét, s egy már-már szinte érzékies mozdulattal húzta le ama bizonyos asztalról. Végig néztek remekművükön, ahogy a fény csillámlott a fém felszínén, szemet gyönyörködtetően szép, ámbár mégis elborzasztó látványt nyújtott számukra.
- Végre! Készen vagyunk. - Mondta az egyik alak az állát vakargatva. - Végezzünk egy utolsó ellenőrzést, visszakapta az emlékeit? - Nézett kérdőn a társaira, mire az egyik pötyögtetni kezdett a kezében lévő szerkezeten.
+ Igen, mindenre pontosan emlékezni fog, s ha már itt járunk, a viselkedés szabályzót is átnéztem, rendesen működik, tudni fogja hogy ki barát és ki ellenség, valamint feltöltöttük a rendszerébe Apokalipszis összes ismertebb ellenségének az személyazonosságát… Már csak a harci programok hiányoznak. +
- Kiváló… Tájékoztass amint a feltöltés véget ért, s akkor majd alaposabban is szemügyre vesszük hogy hogyan szuperál a bestia. - Ezzel magára hagyta a másik két alakot a gép mellett, akik ahogyan tőlük ez el volt várva, szó nélkül tették a dolgukat. Nem telt sok időben amíg a harci programok átkerültek a gépre, csupán csak pár óra hossza volt, s ezek is zavartalanul teltek. Miután összegyűjt a három ismét, egy kevés előkészület után, végül ismét aktiválták a lényt, a motorok szép lassan felzúgtak, a fényei kigyúltak, s ismét az élők sorjában találta magát.
+Hát sikerült… Nem hittem volna hogy ennyi évnyi „hibernáció után” sikerül…+
- Hallgass! Nem holmi emberek vagyunk hogy ez problémát okozzon, ne beszélj ostobaságokat! - Szólt közbe a másik. - Nos… Sok dolgunk van még vele, sokáig pihent a szervezete, minél hamarabb kezdjük, annál hamarabb fogunk végezni, tehát ébreszd fel… Most! - Hangzott el végül a parancs, amely után pár másodpercen belül ez meg is történt, ám ébredését semmi más nem jelezte, csak a gépből kiszűrődő, szűnni nem akaró, leginkább köhögéshez és krákogáshoz hasonlító groteszk hang.

A jelenig:

Ébredése után nem sokkal tesztelni kezdték, egyrészt, hogy láthassák, mennyire működnek a programok, másrészt pedig azért, hogy minél hamarabb megszokhassa az új testét, és helyre jöjjön a szervezete. Ehhez már nem kellett sok idő, pár nap csupán, s jobb volt mint az „emberi” fénykorában valaha is lehetett volna. A megmaradt emlékeinek köszönhetően egy hidegvérű, embergyűlölő gyilkológép lett belőle, akinek pusztán két célja van: Eltörölni a férgeket a Föld színéről, s minél magasabbra jutni a ranglétrán. Az évek alatt, nem egyszer át lett írva a programja, hogy lojális maradjon az istenéhez. Ugyan a kezdetekben nem kapott semmiféle megbecsülést, az idő folyamán többször is sikeresen bebizonyította, méltó arra, hogy fentebb emelkedhessen az átlagnál. Annak ellenére hogy nem volt mutáns, pusztán csak egy gép, sikerült elérnie a főpapi rangot, s immáron egy nagyobb csapatnyi robot állt a rendelkezésére, csak az ő parancsát lesve. Kicsit ironikus is ez talán, hiszen azon gépek állnak most szolgálatára, amelyek több évtizeddel ezelőtt a bukását okozták. Végül eljött az a nap, amire igazából sosem számított, és valószínűleg nem csak ő, senki más sem… Holocaust parancsára lovasi rangot kapott… Ez kellőképpen meglepte, s ugyanakkor sokkolta is egy kissé, hiszen annak idején, amikor vissza hozták, nem is álmodhatott arról, hogy ilyen megtisztelő pozíciót foglalhat majd el az istenei keze alatt.

Képessége:
- Alapjáraton képes 5 tonnát emelni, s az emberi sebesség kétszeresével mozogni, ez a minimuma, amit alap esetben képes alkalmazni, azonban képes a rá lőtt lézert vagy sugarakat elnyelni, s abból növelni az adottságait, az erőt max. 50 tonnára, a sebességét pedig Pietro szintjére. ( Az hogy energia elnyeléskor mennyire fokozódnak a dolgok, az adott km szabhatja meg. )

- Nem képes az energiáját tárolni, ezért fenn áll a túltöltődés veszélye, ennek elkerülésére beszereltek egy lézer ágyút a jobb tenyerébe, amellyel le tudja adni a felgyülemlett fölösleges energiát.

- Nem képes lemerülni, mivel a még emberi szervei generálnak elég energiát, hogy ez ne történhessen meg.

Szakértelmei:
- A feltöltött információknak hála, profi módon ért a legtöbb harcművészeti stílushoz, probléma nélkül képes keverni őket, és könnyedén alkalmazni is egy esetleges közelharci helyzetben.

- Ért jópár fegyverhez, ám elég ritka, hogy használja is valamelyiket.

Kinézet:

Apokalipszis Háborúja Fucking_uncomfortable_seat_by_Smilecythe

Apokalipszis Háborúja Grim_sinister_smile_by_Smilecythe

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Morsus Csüt. 05 Jan. 2012, 16:53

Constantine (Magánkaland)
- Constantine

X-men
- Serena
- Elizabeth

Apokalipszis Lovasai
- Ryan
- Sakura
- Jeff

Apokalipszis Kora: X-men
- Doria
- April
- Farkas
- Jégangyal

Holocaust Lovasai
- Mr. Smiley


A fenti lehetséges X-men njk-kat bárki megcsináltja AoA karaktereként.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Adam Taylor Csüt. 05 Jan. 2012, 21:01

Hozom az X-diákomat átszerkesztve Holocaust lovasnak. Very Happy

_________________
Adam Taylor
Arisawa Mugurama
Adam Taylor
Adam Taylor
7. szint - 16 kredit

Hozzászólások száma : 561
Hozzászólások régi : 47
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Adam Taylor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Steven Pént. 06 Jan. 2012, 09:06

Én is jelentkeznék Jake alteregójával csak mg az előtörit el kell készíteni.

_________________
Steven Storm
Jake Hamilton - Raziel
Daniel Hamilton
James Hamilton
James Goldman
Steven
Steven
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 505
Hozzászólások régi : 215
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 7. szint - 16 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 32

Karakteradatok
Főkarakter: Steven Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Thorhalla Pént. 06 Jan. 2012, 16:52

Ez nem sok, de pár hónapról több nem ment... még nem döntöttem, hogy Steph, vagy Halla, majd kalandkezdésre úgyis eldől, de valszeg a Valkűr a tied, és Steph az enyém.

Név: Thorhalla Lokidottir (Korábban: Thorhalla Hyrrokkin)
Egyéb név: Halla, Valkűr
Faj: asgardi félvér (félvér, félig asgardi, félig jégóriás)
Nem: nő
Jellem: jó
Személyazonosság: Asgardon közismert, Midgardon közismert
Születési helye és idő: Asgard, Valhalla, I. Sz. 1466. május 28.
Kor: 557 év
Család: egyedülálló
- Loki Laufeyson – apja
- - - Hela – féltestvér, az alvilág úrnője
- - - Jörmungand – féltestvér, Midgard kígyó
- - - Fenrir – féltestvér, Farkasok hercege,
- - - Sleipnir– féltestvér, Odin nyolclábú lova
- Lady Sif, anyja
- Donald Miller – neveltfiú, én
- A család többi tagja a szokásos
Foglalkozás: Valkűr, orvgyilkos, Asgard és Jotunheim hercegnője, Midgard védelmezője
Testmagassága: 190 cm
Testsúlya: 195 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: fekete
Bőre színe: kaukázusi (fehér)
Különleges ismertetőjel: külső
Repülési sebesség: nem tud repülni
Egészségi állapot / betegségek: teljesen egészséges
Oldal: Thor

Előtörténet:
Teljesen megegyezik a Reneszánsz Thorhalla-val az élete a száműzetéséig.
Utána Stephanie előtörténetét 2022-ig lásd it:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1137-apokalipszis-haboruja#9552

A Küldetés 3 kaland során Stephanie elárulta és cserbenhagyta az elbukó Tao-t, mert gyengének vélte és akkor ment el Lyron-hoz, hogy neki hajtson fejet és az ő legfőbb papnője legyen. Rövid időre meg is kapta a posztot, de utána Apokalipszis egy saját csapatot adott neki, amit ő vezethetett. Steph pedig végre nekiállhatott, hogy az isteni erejét megszerezze. Amikor azonban az Asgaridak lerohanták a földet kellett rájönnie, hogy az isteni hatalom és erő, amit érzett magában nem saját maga volt, hanem egy másik személy. Thorhalla. Különválasztotta magukat és a tűzistennő így szabadult fel.
Azonban Halla-nak, ahogyan visszakapta az emlékeit, amiket Loki-tól kapott és amik az eredetiek is rá kellett jönnie, hogy többé nem tűzistennő. Semmilyen mágiája nem volt többé, mind a halandó énjében maradt, egyszerű orvgyilkos és valkűr csupán. Mindenre emlékezetett, amire Stephanie, így tudomást szerzett a lány fiáról is. utazásai során találkozott Asgardiakkal és megtudta a származását is, hogy nem Hyrokkin, hanem valójában Loki Laufeyson és Lady Sif lánya. Nem sok mindent tudott tenni, haza nem térhetett a száműzetése miatt, amire itt nem derült fény, hogy nem is száműzetés volt, csak biztonságba helyezés, így Midgardon ragadt. Ezek után úgy döntött, hogy felkeresi az X-ment és magához veszi Donald Miller-t és fel fogja nevelni, amíg az anyja vissza nem tér hozzá. Asgardi révén nem ment egyelőre Stephanie után, hogy megállítsa, tudta, hogy a lány is ő valamilyen szinten és nem avatkozhat bele az életébe, csak szavakkal, de erővel nem befolyásolhatja. Utópián maradt, ahol megtanulta a modern fegyverek használatát és magára vette Midgard védelmezőjének szerepét, hogy megvédi az itteni embereket, mutánsokat Apokalipszistől.


Szakértelmek:
Ugyanazok, mint a reneszánsz Halla-nak. A mágikus képességeket leszámítva, tanult annak idején és tűzistennő volt itt is, de a különválásakor elvesztette a mágiaérzékenységét és mágiáját.
Magasan képzett közelharcos, jól bánik a kardokkal, lándzsákkal és íjjal. Valkűrképézést kapott és itt is, akárcsak eredetileg 200 évig volt orvgyilkos, így a méregkeveréshez és az orvgyilkossághoz is ért.

Képességek:
Erő 5: 30 tonna (félvérsége révén)
Ellenállás: 4: már a mágikus ereklyék is csak karcolják hőseink bőrét.
Regeneráció: 4: halálos sérülésekkel képesek pár percig mozogni, vagy ilyen sebesülésekből pár óra alatt felépülni.

Loki oldali képességek:
2. kredit: Modern fegyverek. Így az asgardi én is tudja alkalmazni a modern fegyvereket, mint a pisztolyok, puskák, gépfegyverek, rakétavetők, stb. Természetesen ezeket is megveheti kreditért innen kezdve és ugyanaz érvényes rájuk, mint az íjakra.

Thor oldali képességek:
2 kredit: viharban gyorsabbak és kitartóbbak lesznek a harcosok.
3. kredit: Harci hév. A varázslat segíti az asgardi társait, erősebbek, gyorsabbak és kitartóbbak lesznek. Nem természetfelettien csak úgymond fizikailag a lehető legjobb állapotukban lesznek. A varázslatot harcban egy csatakiáltással hozzák létre viszont ebben a körben nem harcolhat, még védekezni sem védekezhet. A karakter szintenként egy-egy embert választhat ki a társaságából, akinek látható közelében kell lennie. (maximum 30 méter)

Külső:
Apokalipszis Háborúja 1068754-102_sif_02
Apokalipszis Háborúja 893307-sif__4__super
Apokalipszis Háborúja 2113209-sif3
Apokalipszis Háborúja 1403685-sif1
Apokalipszis Háborúja 888047-sif__2_
Apokalipszis Háborúja 1403687-sif3
http://media.comicvine.com/uploads/5/56503/1403684-sif.jpg
http://media.comicvine.com/uploads/0/77/127294-56698-sif.jpg


Ha engeded, akkor 2 kard van a tulajdonában, a Skymningen és a Fagymarok (saját és Einar kardja, értékek ugyanazok, mint régen)
Ha nem, akkor csak 2 mezei kard.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Apokalipszis Háborúja Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Apokalipszis Háborúja Empty Re: Apokalipszis Háborúja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.