Németország (Európa, EU)

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Németország (Európa, EU) - Page 4 Empty Re: Németország (Európa, EU)

Témanyitás by Tyranis Szer. 29 Aug. 2012, 16:22

2046. december 6. csütörtök – Németország, Rostock
Résztvevők: Zyro Tao

A kérdésre Loki megtorpant egy pillanatra majd megvonta a vállát.
- Selejtes kísérlet – mondta unottan. – Gondolom megölik, mert felesleges még egy szájat etetni. Feltételeztem, de nem kerül le.
Az űrhajó nem volt túl nagy, összesen egy pilótafülkéből és egy hátsó részből állt. A hátsó résznek egy kis rész le volt választva, ott volt a mosdó a wc-vel és a zuhanyzóval. A pilótafülkét le lehetett választani egy válaszfallal a hátsó résztől és ennek a sarkában volt némi élelem és víz, nem túl sok. Valószínűleg az út sem tart olyan sokáig, hogy többre legyen szükség. Loki a pilótafülkéhez lökdöste Zyro-t, ha nem ment magától oda és az „anyósülésbe” ültette le, ő maga pedig az irányítószékbe. Annak ellenére, hogy klón és félig asgardi igencsak ügyesen vezette a gépet, alig pár perccel később már az űrben volt a hajó.
- Remélem tisztában vagy vele, hogy a kree-ket talán jobban gyűlölik a skrullok, mint a te fajtád őket – mondta. – Arról nem is beszélve, hogy az embereket is. Tanulságos kirándulás lesz számodra, vajon az anyád és a bátyád utánad megy megkockáztatva egy újabb fatális háborút?

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Németország (Európa, EU) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 11 Szept. 2012, 10:52

Az űrhajót méregetem kicsit, de nem sok felfedezni való zeg-zug van rajta, a legrosszabb pedig az, hogy nem nagyon lehet róla megszökni, ha csak nem tudom túlélni az űrben lévő körülményeket. Miközben azon gondolkodom, hogy csak megijeszteni akar Loki, vagy tényleg végeznének Adriennel, az jut eszembe, hogy akár őt is felhasználhatnák, rendelkezik információkkal, akárcsak én. Aztán ahogy leülök a pilótfülkében, eszembe jut, egyáltalán nem csak az információk miatt tartottak meg engem. Kellek nekik a húgom miatt, kellek nekik az anyám miatt, és kellek nekik a bátyám miatt is. Ez viszont azt jelenti, hogy valószínűleg nem fognak megölni, fel akarnak használni, és ahhoz élve kellek... Kivéve persze, ha pont azért visznek a skrullok közé, hogy másolat készüljön rólam, aki átveszi a helyemet, engem megölnek, és onnantól kezdve bábként mozgathatják a családomat.
Család. Különös fogalom, a legtöbb ember számára nem éppen ezt jelenti. Az apám halott, három féltestvérem van, az egyik el akarja pusztítani a világot, a másik a sátán küldönce, a harmadik tiszteletben álló, magas rangú katona, az anyám pedig... Remélem elég okos lesz, hogy egyiküket se engedje utánam.
-Én nem utálom őket, nem vagyok rasszista, az én fajtám a gondolkodó lény, és minden gondolkodó lénynek megadom a tiszteletet, legyen az zöld, kék vagy rózsaszín. Az, hogy ők utálnak, csak egy képzelt dolog. Hogyan utálhatnának, ha nem is tudják, hogy ki vagyok? Csak egy fogalmat utálnak, egy megfoghatatlan csoportot, aminek mindenki tagja, és senki sem az.
Az elvont gondolatom nem biztos, hogy befogadó elmére talál Lokinál, de ez most nem is számít. Az űrbe érve egy kicsit még csodálom a látképet, de valamiért most elmarad a jó érzés, a felfedezés öröme. Inkább felállok a székből, és a sarokban lévő élelem közül választok valamit, lehetőleg olyat, ami tele van szénhidráttal, cukorral, és iszok is mellé valamit.
-Kérsz valamit?

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Tyranis Kedd 11 Szept. 2012, 12:45

2046. december 6. csütörtök – Németország, Rostock
Résztvevők: Zyro Tao

A kis gép az elindulás után zökkenőmentesen haladt, és néhány perccel már az űrben járt.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Németország (Európa, EU) - Page 4 CUS4rF8
Tyranis
Tyranis
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1607
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1127-tyranis https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

4 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.