A.I.M. főépülete

Go down

A.I.M. főépülete Empty A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Csüt. 10 Május 2012, 20:55

A Hydra egyik főrészlege az AIM egy fejlesztő szervezet. A főépületükben lévő teleport teremben megjelenik Einar, Miller, Steph, Vízió, Steve Rogers és Zord. A hat személy teleportálás után hangágyúkat látnak és a lövések után után még a legerősebb is térdre borul közülük. Mikor felébrednek mind más-más teremben vannak.

Rogers egy laborban műtőasztalon.
Einar hatalmas fémbéklyók alatt és a pörölye tőle látótávolságban valami elektromos fogságban.
Steph egy misztikus körbe van zárva és a Kéz mágus nindzsái térdelnek körülötte. Bár semmi se köti le mozogni mégse képes.
Víziót egy mágneses falra szerelték, amitől nem képes ellenkezni.
Zord egy üvegteremben van, amit altatóval pumpáltak teli.
Miller pedig egy vallatószobában van egy széken és amikor felébred valaki arcon rúgja.
- Ébresztő katona. Azt akarom, hogy ébren legyen amikor a világa porba hull.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 11 Május 2012, 12:39

Steph, Jon és Einar:
//Előzmény: SHIELD negyed - Tárgyalók//


Épp Stephanie-val és Ingriddel volt, a kislányuk megszólalt, de az első szava nem anya, vagy apa volt, hanem mókus. Kicsit mintha túl sokat lenne Doreen társaságban, de még mindig jobb volt, mintha Thorhalla lett volna az első szó. Ekkor egy villanás és egy teleporthelységben volt. A többieket még látta és érezte, hogy kik vannak itt, így ezt megtudta jegyezni. Az utolsó, amit érzett egy lökés a hangágyúnak hála és elvesztette az eszméletét.
Amikor magához tért egy rúgás fogadta, felnyögött és vért köpött oldalra. Egy székhez volt bilincselve, akkor annyira nem volt vészes a helyzet, azonban Einar-t és a feleségét nem érezte a közelben. Ez bizony már baj. Egy hangot halott, rendben, körbenézett, hogy felmérje, hogy kik vannak még itt és mik az eshetőségei. A vallatószobát felismerte, remélte, hogy még lát másokat is, hogy tudja mire számíthat. A hang tulajdonosára emelte a tekintetét, csalódni fognak, ha azt hitték, hogy…
- Akkor azt hiszem kellemetlen meglepetésben lesz része – mondta Jon tárgyilagosan. – Hatunkat hozták el, had világosítsam fel, én már nem vagyok Bosszú Angyal, csak beugró tag, a feleségem is csak beugró tag, Mr. Zord sem angyal, egyedül csak Rogers, Vízió és a hercegecske. Komolyan azt hiszi, hogy mivel hatan kiestünk porba hull a világunk? – kérdezte. – Egy órát sem adok az embereinek és megszégyenülve fognak hazafutni magukhoz, feltéve, ha eljutnak idáig, de még ezt is kétlem az embereim egy részét ismerve. És most jöhet a következő ütés, vagy rúgás…


A villanást követően mikor rájöttem, hogy más helyre kerültünk próbáltam a többieket védeni, de az ismeretlen ellenfelek támadása még nekem is erős volt. Kábán nyitottam ki a szemem s próbáltam mozgatni a tagjaimat, de béklyók tartottak vissza. Szóval számítottak rám, miként körbenéztem megláttam a kardomat, az övemet s a Mjölnirt is. A pöröly valami fogságában. Úgy tűnt, hogy tudták mire számítsanak.
< - Mjölnir! – szóltam. >
Egy próbát megért, hogy sikerül-e magamhoz szólítani fegyveremet. Közben a béklyók ellenére próbáltam a kezeimet s lábaimat mozgatni s próbálgatni, hogy a béklyók mennyire bírják ki úgy ezt úgy, hogy teljes erőmből próbálkozom.


A villanás után az első gondolatom az volt, hogy Ingriddel mi történhet, de nem volt velünk, és nem is egyedül voltam, hanem jó néhányan. Hatan, zavartan néztem körbe, egy teleport szoba, minta mi nekünk is van, de a helység nem volt ismerős. Az ellenünk jövő támadáskor még felsikoltottam, majd vágás és sötétség. Mikor kinyitottam a szemem már nagyjából emlékeztem, hogy mi történt és az első, ami most jutott eszembe az a következő volt. „Már megint?!” Túlságosan gyakran kerülök máshova az utóbbi néhány évben. Próbáltam mozdulni, de nem sikerült, mágikus jeleket felismertem magam körül és a ninja-k, a Kéz?! Nem voltam megkötözve, nem éreztem béklyókat magamon, de nem tudtam mozdulni. Mentális blokk lesz, azért koncentráltak, hogy fent tarthassák. A többieket nem láttam, hol lehettek? Tudtam, hogy kik voltak itt, így egyvalamit próbálhattam meg jelen helyzetben. Igaz kételkedtem benne, hogy sikerül, de muszáj volt megpróbálni, hogy legalább tudjam, hogy jól vannak-e Vízión kívül. Koncentrálni kezdtem és megpróbáltam a többieket összegyűjteni az asztrálsíkra.

Aktív varázslat: asztrálsík (?)
Passzív varázslat: asztrálpajzs (magán és Jon-on), asztrál- illetve mentálpajzs Einar-on (Amora révén) (már ha még nem bontotta le őket valaki ideát)


Fegyver: Fagymarok
Mágia: 50 egység

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Szomb. 26 Május 2012, 18:36

A kínzó nő arcán mosoly jelenik meg.
- Szimpatikus vagy katona.
Majd újra Miller fejébe rúg. A férfiakkor hallja a felesége fájdalmas sikoltását.
- Talán te nem törsz meg, de ők igen.

Steph koncentrálni kezd és az asztrál síkon is a kéz csuhásai fogadják, akikből egy azonnal kardot ránt rá. Az egyik penge mellkason szúrja és Steph ismét a valóságba kerül és üvölt a fájdalomtól egyet. Az orrából pedig vér folyik végig az arcán.

Einar koncentrál, de a pöröly nem mozdul. Ekkor három orvos érkezik meg és pengéket hoznak be.
- Verbánium szikék?
- Készen vannak doktornő.
- Remek.
Mondja a kék bőrű orvosnő és felemeli az egyiket.
- Altassuk?
- Még mit nem. Akkor nem tudom mennyire fáj ennek a mocskos szörnyetegnek.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Vas. 27 Május 2012, 11:08

A hangok alapján legalább tudta, hogy nő volt a kínzó. Ennyivel előrébb volt, bár még nem tudta, hogy miként. A nő szavai után pedig már tudta, hogy miként is kell cselekednie, felnézett a kínzójára és kisfiúsan elvigyorodott.
- Ezredes, ha kérhetem, de ha már ennyire a tegezésig eljutottunk, akkor Főnök, vagy Black Jack. És te? A kínzónő megszólítás olyan semmilyen lenne…
Nem mutathatta ki, hogy miként érzi magát valójában, pszichológiai hadviselés, így inkább valami olyasmit próbált mutatni a nő felé, amivel idegesítheti és hibára ösztönözheti. A merevség ebben a pillanatban nem a legkifizetődőbb volt, de még azzal is, amit megjátszik erőt kellett sugároznia, hogy nem fog megtörni. Steph sikolyát hallotta, mintha az ő gyomrába is beleütöttek volna egyet a hangra, most már igencsak sürgőssé vált az, hogy kiszabaduljon és rövidre zárja a beszélgetést. Az arcán továbbra is a derűs kedvet próbálta fenntartani.
- Ugye milyen remek színésznő? – kérdezte. – Ezért vettem el és egyébként is remek az… nem tartozik ide, és a többiek? Ugyan, nem ők lennének a világ legjobbjai, ha egy kis kínzás megtörné őket. Ugyanúgy fogtok velük járni szépségem, mint velem. És ha már itt tartunk, hol vagyunk egyébként?
Szándékosan beszélt ilyen hosszasan, remélve, hogy a nő a felénél elunja is ismét megpróbálja fejbe rúgni. Miller pedig csak erre a pillanatra várt, hogy egy lábon maradjon a másik. Akkor fog csak mozdulni próbálva elkerülni a lendülő lábat és a földön maradt lábnak ugrik, hogy azt kivigye. Ha sikerült és a nő elveszti az egyensúlyát, akkor a székkel még próbál is rádőlni úgy, hogy a könyökével, vagy a szék hegyesebb részeivel a nő nyakát zúzhassa össze, nem finomkodott ezúttal azzal, hogy életben hagyja ellenfelét.


Én lepődtem meg talán a legjobban, amikor sikerült asztrálsíkra lépnem, azonban ott nem a többieket találtam, pedig próbáltam őket is, hanem ott voltam az asztrál síkon is, ahol a való életben. Egy kör közepén, amit a Kéz ninjái álltak körbe. Idegesen léptem hátrébb, hogy védekezhessek, de már ez is túlságosan késő volt az egyik katanát rántott. Mennyire nem szerettem ezt a fegyvert, annyival távolabb állt a megszokott viking fegyvertől. Egyből támadott felém, nekem pedig fegyverem sem volt, se semmim, próbáltam kitérni, de mivel mindenhol ott voltak nem nagyon sikerült. Felnyögtem, majd felsikoltottam, ahogyan a kard a mellkasomba szúródott. Az asztrálsík szertefoszlott, de a fájdalom nem akart múlni, újra felsikoltottam, próbáltam ösztönösen is a mellkasomhoz nyúlni, de nem sikerült. Még mindig nem tudtam mozdulni, meleg valami csurgott az arcomon végig, majd azt láttam, ahogyan a földre csöppent, vér, az orromból, mintha mágikus kifáradás lett volna. Még mindig kegyetlenül fájt, mit tettek ezek velem?!

Nem mozdult, az ősi istenekre, mért is mozdult volna. Felnéztem, mikor hárman jöttek be a helységbe, elvigyorodtam, ahogyan az egyiket felismertem. Ko-Rel. Nem mintha ilyen helyzetben találkoztam volna szívem szerint, de legalább tudtam, vagyis nem tudtam, hogy mire számítsak. Az orvosi felszerelésre néztem, verbánium, ennél már csak az uru lett volna még rosszabb lehetőség, hisz már ez is átviszi a bőrömet s volt egy olyan érzésem, hogy nem fog leállni néhány vágásnál.
- Mocskos szörnyeteg? – kérdeztem csalódottan. – Szépségem Ko-m, szívemet töröd össze ezen méltatlan szavakkal.
Valamit nagyon gyorsan ki kellett volna találnom, mielőtt még élve halássza elő gyomromból a beleimet, minek nem örültem volna.
- Noha a lekötözés híve nem vagyok, de a helyzet még nem oly reménytelen, legalább egy csókkal megajándékozhatnál s elregélhetnéd a folytatás közben, hogy mit is próbálsz majd velem tenni a későbbiekben. Több éves ismertségünk után ennyit igazán megérdemlek.
Mosolyogtam rá azzal a mosollyal, melynek egy asszony sem képes ellenállni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Szomb. 09 Jún. 2012, 21:20

Ko szemei megvetést tükröznek.
- Ugyanaz az a tüzelő állat vagy, mint a miénk. A szike is mocskos lesz a fajtádtól.
Morogja majd felemelve az említett eszközt végig vágja az isten mellkasát.
- A verbánium penge sikeresen felhasítja a bőrt.
Jelenti be.
- Majomkorcsok kérem a vér eltávolítását. Siessünk ,még dolgom van a másik szőke kutyával.

Steph lassan eszméletét veszti.

Miller terve beválik. A székkel a nőnek esik és az egy mozdulattal rúgja el magáról őt. Ekkor a szék széttörik és Jon kiszabadul. A nő felkapja a pisztolyát.
- Rohadt kis csótány!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Vas. 10 Jún. 2012, 17:41

Jon terve sikeres volt és a nőnek ugrott, az igaz lerúgta magáról, de így ennek hála legalább a szék széttört és a férfi szabad volt. A nő a fegyverért nyúlt, míg Jon a szék két darabjáért. Alábecsülte a nő, de neki nem szabad a kínzót, mert akkor úgy fogja végezni, hogy lelőtték. A kellő pillanatra vár, ahogyan a pisztoly rászegeződött, akkor hajítja el a nő felé a jobb kezében levőben székdarabot, remélve, hogy ezzel megússza azt, hogy rálőjenek. Ezzel egy időben mozdul is a nő felé, de úgy, hogy a pisztoly ne szegeződjön rá, mindig így próbál helyezkedni, ha odaér a nőhöz, akkor megpróbál a jobb kezével rámarkolni annak a fegyvertartó kezére és maga felé rántani a nőt. Ekkor még teljesen nyugodtan bakancsos talppal rúg teljes erőből a nő nyakának irányába, hogy annak esélye se legyen se kitérni, se védekezni ez ellen.

A megvető pillantásra csak egy újabb kedves vigyort kapott a kree tőlem. Ezzel a modorral s hozzáállással egyszerűen oly nagyon hasonlított a feleségemre, hogy egy pillanatra még meg is fordult a fejemben, hogy nem-e véletlen az ő alakját vette fel.
- Valami sosem változik – vigyorodtam el.
Felszisszentem, mikor megvágta a mellkasomat s éreztem, hogy a vér is kiserkent. Így bármikor megölhetne, ha akarna, s csak bízni tudtam benne, hogy a természetes gyógyulásom kellően elég lesz ahhoz, hogy egy ilyen kis jelentéktelen sebet hamar rendbe hozzon. Az utolsó mondatain jóízűen nevettem fel.
- Utoljára hasonlót kree-től Lord Ronantól hallottam, de… - kezdtem. – Egészen kezdesz hasonlítani a feleségemre a kedves a modoroddal. A végén még úgy fogom érezni magam, mintha otthon lennék…
Egy szívdobbanásnyi időre elhallgattam.
- Másik szőke? – kérdeztem. – Jonathan, Steve, vagy Stephanie?

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Szer. 04 Júl. 2012, 20:31

Ko-rel sóhajt egyet.
- Ezt így nem lehet csinálni. El kell némítani.
Az egyik ember oda adja az altató maszkot mire a nő dühében a fejébe döfi a szikét.
- Idióta korcs! Nem azt akarom, hogy átaludja a dolgot. Hanem, hogy néma legyen.
Ezzel egy csipeszt vesz elő és szétfeszíti Einar száját. Egy új szikével megindul a nyelv után.

A nő az ütéstől eszméletét veszti. Kint két őr áll háttal az ajtónak a falnál és puskát tartanak. A nőnél van egy kártya az ajtókhoz, egy kés, a pisztolya természetesen.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Szer. 04 Júl. 2012, 21:36

Jon találata után a nő eszméletlenül terült el a földön. A férfi néhány pillanatig még mozdulatlan maradt és az ajtót figyelte, hogy meghallották-e odakint a dulakodás zaját, de egyelőre úgy tűnt, hogy nem, mert senki sem nyitott be. Mikor meggyőződött arról, hogy még mindig egyedül van, akkor lépett csak oda a nőhöz, kissé óvatosan, hátha csak tetteti azt, hogy eszméletlen, de ezúttal nem volt erről szó. Nem szívesen tette meg, amire készült, de ebben a helyzetben muszáj volt. Megfogta a nő fejét és egyetlen rántással próbálta azt kitörni. Ha sikerült, akkor kutatta át a nőt, a kártyát zsebre vágta a kést és a pisztolyt magához vette. Odakint két őr, háttal az ajtónak fegyverekkel, ami még jól is fog jönni neki. Az ajtóhoz megy és kinyitja az ajtót, úgy számított rá, hogy itt is olyan lesz a reakció, mint otthon, hogy a katonák nem fordulnak hátra, hanem állnak továbbra is. mivel erre készült, ezt próbálta kihasználni, a bal kezében volt a kés, a jobban a pisztoly, a bal kezével a baloldali őr nyakát célozta meg, míg a jobb kezében levő fegyverrel a jobboldali halántékát. Szinte azonnal szúrt a nyakba bal irányba és húzta meg a ravaszt, hogy főbe lője a jobb oldalit.

- Ha arra készülsz szép hölgyem mire gondolni tudok, akkor miként fogod fájdalmas üvöltésem hallani, ha nekiállsz tényleges terveidnek? – kérdeztem.
Egyelőre még mindig nem tudtam mit tenni, csak próbáltam nem kinyitni a számat, mikor próbálta szétfeszíteni, noha nem sok siker koronázta a tettemet. Még egy ember végezte holtan, de legalább látszott, hogy ez az asszony nem a türelméről volt híres, így tán ezzel még tehetnék is valamit.
- Há íj ell ánni ej enéjjel – próbáltam mondani, már amennyire sikerült. – Őén ej ijenne…
Mikor kifeszítette a számat, minden erőmet összeszedve próbáltam ráharapni a tárgyra, hogy összetörjem azt s ezzel is némi időt nyerjek magamnak a kínzása, csonkítása előtt. Ha sikerül, nem óhajtok többet szólni, de ha nem, akkor csupán a három Norna által rám kivetett sorsban bízhattam.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Pént. 27 Júl. 2012, 07:08

Miller támadása sikeres. Mikor kisétál ezek után az egyik ajtó kitörik. A törött ajtón egy eszméletlen katona fekszik. Bentről még egy katona zuhan ki fejjel a falnak. Rogers sétál ki és felkapja az őr pisztolyát azonnal Millerre fogva.
- Igazgató úr?
Kérdezi kételkedve a kilétében.

Ko-re műteni kezdene amikor az egyik férfi a fülébe súg valamit.
- Áh... csodálatos! Átkozott majomfattyak! Még őrizni se tudjátok ezeket! A Führernek számolnia kell a haragommal! A kísérleti alanyokat ígértek nekem! Nem volt róla szó, hogy mindet nekem kell leölni! Mindegy... akkor boncolom majd őket posthumus.
Einar lassan nyomja össze a szájzárat miközben Ko felkap egy egy lézerpuskát.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 27 Júl. 2012, 15:35

Egyik oldalon vér, a másikon agyvelő, két halott Jon megmozdulása után. Ahogyan kiért a folyosón egy közeli ajtó kiszakadt, egy ember repült ki rajta, majd egy másik. A biztonság kedvéért ő maga is a kiérőre emelte a fegyverét, ahogyan az is rá. Rogers volt az. Elfintorodott a férfi szavain.
- Ha még egyszer igazgató úrnak hívsz Steve, kereshetsz egy másik állást! – mondta komolyan, majd felsóhajtott. – Utoljára Logan intézett el így a lányom születése előtt, amikor a Kéz agymosása miatt ránk támadt.
Remélte, hogy mindez bizonyítja a kilétét, noha a kínzónőnek hála úgy tudta és úgy tette össze, hogy a hasonmásaik vannak a saját világukban, de még így sem lehetett teljesen biztos abban, hogy ez a saját Rogers-e.
- Mikor volt az utolsó baseball meccsük Balthazarral? – kérdezte.
Ha megkapja a választ, hogy ők nem baseballoznak, hanem golfoznak, csak akkor engedi le a fegyverét veszi el a két halott őrtől a puskákat, az egyiket Rogers felé rúgta és közben szólal meg újra.
- Úgy néz ki, hogy ez egy másik realitás. Hallottam Stephanie sikolyát – nézett fel. – Keressük meg a többieket!
Ezzel óvatosan, ügyelve arra, hogy esetleg erősítést kapnak indul el a folyosón, ha ellenséges katonába futnak bele, akkor azokat egy-egy mellkas, vagy fejlövéssel igyekszik elintézni, indul el a folyosón arra, amerről a felesége sikolya is jött.


Néhány pillanat szabadság, hol éppen nem velem foglalkozik, hanem valami mással. Ha lehetőségem lett volna még el is vigyorodtam volna, hogy valaki, vagy valakik máris megszöktek, de a jelen helyzetben erre nem voltam képes. Viszont azok a fegyverek nem olyannak tűntek, mintha élve kellettek voltak a többiek. Mivel nem volt több időm, így egy erős harapással tönkretenni az eszközt mi a számban volt. Ha ez sikerült, ha nem, megfeszítettem minden izmomat s próbáltam egyetlen teljes erőmből menő rántással kiszabadítani magamat a kötelékekből, még az előtt, hogy a kékség engem óhajtana agyonlőni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Pént. 03 Aug. 2012, 20:14

Rogers leteszi a fegyvert.
- Szóval te vagy az. Jól van. Baseball? Megőrültél? Az ütő is csak akkor kerül elő, ha Logan leakarja verni Baltit a viccei miatt.
Elkezd körbe nézni.
- Másik realitás. Ez nálatok gyakori? Néztem a fájlokat, de fájt tőle a fejem.
Ezzel megindul Miller mellé.
- Ha a leckét jól vettem a riasztó megszólalt és már rajtunk van...
Az utca sarkon egy nő áll, beletelik pár pillanatba mire a duó felismeri Serenát... addigra szint se a semmiből jelenek meg mögötte a nindzsák.
A.I.M. főépülete Hand_%28Earth-616%29_from_Deadpool_Vol_2_50
- ...nak. Véletlenül nincs nálad a pajzsom?

Einar eltöri a szájzárat.
- Doktornő!
Üvöltik a rémült laborosok, de addigra a férfi eltöri a béklyóit. hatalmas erőt fejt ki. évek óta nem érzett ekkora kínt. Bármiből is volt ez, felkészültek ellene. A testén véres vágások lettek a fémszíjaktól. Ahogy a férfi felszabadult egy lézer mellkason találja és a falba csapódik. A mellkasa fűstől, de még él. A kín hatalmas és még a bőre is leperzselődött, egy hatalmas lyuk van a mellei között.
- Rohadtul elegem van már ebből a bolyogóból!
Üvölti Ko-rel és a másik puskájával lő a hercegre.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 03 Aug. 2012, 22:23

Mindkét férfi megállapította, hogy a másik az igazi, legalább egymással nem kellett harcolniuk. Még egy halvány vigyort is megengedett magának, nem mintha olyan mulattató lett volna a helyzet, csak kissé ironikus.
- Igen, mindennapos – mondta. – Steph is volt párszor már másik realitásban…
A megérkező felé nézett, az idősebbik Serena, azaz Amelia volt az, a Kéz ninjakkal. Gonosz, míg őket kicserélték a saját énjükre, már tudta, hogy hol lehetnek. Stephanie mesélt egy helyről, ahol mindenki a pontos ellentéte volt saját magának, aki otthon jó volt, itt gonosz és fordítva. Az ellenállás vezetője ott Osborn volt, a segítője meg a Thorhalla és Stephanie páros.
- Van egy olyan érzésem, hogy ez a realitás, amit mi csak „Sötét világnak” nevezünk – jegyezte meg. – Ha itt is Logan képezte, hosszú meccs lesz… menj, keresd meg a többieket, én ezt elintézem.
Fegyvert azoktól is lehet szerezni, noha nem szerette a japán harcművészetet, de most nem lesz más, csak ez. Védekező állást vett fel, kivárta az ellenfelek támadását, ismerve Amelia képességét számít arra, hogy mellette, alatta, vagy mögötte is megjelenhetnek ninja-k a semmiből, vagyis a falból és a talajból is. Ha ez megtörténne, akkor egy-egy fejlövéssel próbálja őket leteríteni, és ugyanezt tenni azokkal, akik elindulnak felé, ha meg bármit dobnak, azok elől félreugrani, vagy félrevetődni.


Végre, az egyik ember felkiáltott s én is abban a pillanatban üvöltöttem fel, ahogyan a húsomba martak a láncok. Utoljára Loki előtt térdelve éreztem ekkora fájdalmat, de ott nem üvöltöttem fel egyszer sem. Itt nem kellett visszafognom magam. Úgy éreztem, hogy tudták, hogy mire számítsanak s miként érhessenek el minél nagyobb fájdalmat, ha szökni próbálnék. Zihálva álltam meg a lábamon s a következő pillanatban a mellkasomnak csapódott valami s a hátam pedig a falnak. Égett hús szagát éreztem s megláttam a mellkasomat. Az átokba!
- Mi lenne ha – nyögtem fel.
Az átokba! A fájdalom ellenére azonnal próbáltam félrevetődni oldalra, hogy a lövése ne találjon el s ezzel egy időben, mikor oldalra dőlök a kezeimmel a földre próbálok ütni s rengéseket létrehozni, remélve, hogy így a kree nő a földre kerül. Ha ez megtörténik s van még lehetőségem, akkor a karját próbálom távolságtól mértem egy ütéssel, vagy rúgással, eltalálni, hogy eltörjön a csont benne s ne tudja tovább használni a karját.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Pént. 24 Aug. 2012, 18:47

Roger bólint majd elrohan. Miller lőni kezd. két Nindzsát üt ki, de amikor azok csillagokat dobnak rá ő elgurul és a fal csápokként tekeredik rá. A nő mosolyogva nézi a vergődő harcost. A folyosó ekkor robban egyet. A nindzsák füsté válnak és Ameliát a káoszban valaki leüti. Mögötte kisétál Kap és kezében Stephet tartja.
- Találtam segítséget. - mondja mosolyogva. - De nem fogsz neki örülni.
A szavakra ébred fel a nőt és Millerék meglátják a türelmetlen Thorhallát karba tett kézzel.
- Nincs sok időnk, szóval hagyjuk a világ össze hasonlító félre beszélést.

Einar ütésétől Ko a földre kerül. Mikor az asgardi neki ugrik és rúgni készül a nő megragadja a két kézzel a lábát és átdobja maga felett a herceget a másik falba vágva őt.
- Barbár. - mondja a nő és köp egyet. - Esélyed sincs egy kree harcművésszel szemben.
Ezzel ismét a fegyvert emeli a másfél métere fekvő Thorsonra és lő egyet.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 25 Aug. 2012, 13:33

Az első kettő megvolt, ám ekkor a fal kapta el. Megpróbálta magát kitépni onnan, de az egyelőre túl erősen tartotta. Már megvolt a terve, amikor kiderült, hogy erre nem lesz szükség, egy robbanás, a ninják és a csápok eltűntek, és Amelia a földön terült el. már egy pillanatra megörült, hogy Einar a villámokkal tette mindezt, de nem az ő auráját érezte meg. A feleségét felismerte és egy túlságosan ismerős másik Asgardi volt az. Mintha bárki fel akarta volna hozni mindezt. Jon arca megkomolyodott és ridegen nézett az asgardira.
- Tudni fogom, hogy mikor próbálsz átverni minket, vagy mikor próbálsz hazudni Halla, egyszer próbálod meg és golyót repítek a fejedbe – mondta ridegen a nőnek. – A „férjed” is itt van, Zord és Vízió, őket kell megtalálunk, illetve kellenek a cuccaink és fegyverek, mert nem mindenkinél volt, amikor idekerültünk.
Még gyorsan végiggondolta, hogy mit lehetne tenni, eközben átvette a feleségét Steve-től is és támogatni kezdte. Nem bízott a nőben, legyen az bármelyik világból, még a sajátjuk is szokott segíteni, ha az érdeke úgy kívánta.
- Illetve a hely energiaszolgáltatást kell kilőni, hogy a kamerák és érzékelők ne működjenek, és ne tudjanak nyomon követni minket – folytatta. – Mutasd az utat!


A fejem még mindig fájt, amikor kezdtem ébredezni, valaki tartott a kezében, így nekidőltem a mellkasának egy picit. Két személyt éreztem a közelben, Jon-t és a szemeim felpattantak, ahogyan meghallottam a másik hangját. Ekkor tűnt fel, hogy nem is Jon karjaiban vagyok, hanem Steve tart.
- Köszönöm Steve – mondtam. – Már letehetsz.
Egy pillanatra nehéz volt megállni, de Jon támogatásával már valamelyest ment. Én sem örültem annak, hogy Halla itt van, legyen bármilyen alternatív verziója. Letöröltem a véremet az arcomról, még mindig fájt annak is az emléke, hogy miként löktek ki ninja-k az asztrálsíkról.
- Nekem egy aszpirin kellene első sorban – nyúltam a halántékaimhoz.


Addig még úgy mondhatom, hogy szerencsém volt, hogy a nő a földre került, de mikor próbáltam eltörni a karját már nem. Az átokba! De eddigre már újra a falon csattantam s a földre kerültem. Szóval ő is harcművész, mint a mienk otthon. Miért is nem gyakoroltam vele soha sem otthon? Ó azt hiszem, hogy köze van ahhoz, hogy ismer és a harc helyett a szép domború idomaira figyelnék s emiatt inkább már azelőtt elküldött Helheimbe, mielőtt megszólalhattam volna. S megint emeli a fegyvert, s túl közel van, ha eltalál ennek átkozottul nem lesz jó vége. Mikor ezt tette, máris próbáltam oldalra gurulni, vetődni, abba az irányba, hol volt bármilyen tárgy, asztal, szék, szekrény, vagy bármi s azt próbáltam elérni s belehajítani a lövésbe, hogy azt találja el s ne engem. Ha nem volt semmilyen tárgy sem elérhető közelségben, akkor csak vetődtem s magam alatt egy rengéssel próbáltam a földet meggyengíteni, s ha emeleten voltunk, akkor remélhetőleg lezuhanok egy szinttel lejjebb még azok előtt, hogy a lövés eltalálna.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Csüt. 30 Aug. 2012, 21:55

Thorhalla megrázta a fejét.
- Nem. A rendistennője nem teheti ezt meg, ha a férjem vagy az apja rájönnek, hogy mit teszek... végem és nektek is. Még egy kicsit tudok nektek segíteni azonban.
Ezzel az ujjai szikrázni kezdtek, de utána semmi sem történt. A nő lassan eltűnt. Kap megrázta a fejét.
- Sose szokom meg a 21. századot.
A villanyok elkezdted villódzani majd lassan minden kamera füstölve szikrázott egyet. Vízió lassan kiemelkedett a padlóból.
- Pontosan erről beszéltem - mondta Rogers.
- Mindennel tisztában vagyok Az előbb valami megzavarta a mágnest, amire rákötöttek pont elég hosszú ideig, hogy feltörjem a rendszerüket és kiszabaduljak. Azóta rendelkezem az épületet tervrajzaival és elzártam minden olyan irányt, ahonnan megtámadhatnának minket. Viszont az utunk során még lesz pár...
- Akadály? - hallatszik egy éles snikt hang. - Ezt akartad mondani, pubi?
Logan és Kane sétálnak elő, egyszerű shiledet idéző egyenruhán, de hydra jellel a shield logó helyén.

Mikor Einar elugrik és fegyverért nyúl hangos dobbanásokat hall. valami kemény csapódik tárgyaknak. A negyedik utána falon át érkezik emg a mjolnir a kezébe, ami könnyedén felfogja a lézert.
- Ennyit nem ér az üzlet.
Mondja Ko-rel és elteleportálódik pontosan mielőtt az isten megtámadhatná. A három orvos egy sarokba bújva nézi rettegve a férfit.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 31 Aug. 2012, 12:54

Jon nem csalódott, amikor a nő védekezni kezdett, de az, hogy ő a rendistennő még neki is sok volt. Azonban a nő eltűnt, de ennek hála hamarosan előkerült Vízió is. Legalább ezt betartotta, hogy segített. Vízió szavaira Miller bólintott, akkor már csak ketten hiányoztak, hogy meglegyen mindenki a csapatból, illetve a saját felszerelésük. Vízió szavait azonban ketten szakították félbe, Logan és Kane. Mind a ketten a Hydra emberei ebben a világban, akkor feltételezhető volt, hogy a saját e világi énjeik is.
- Vízió, hozd ide a felszereléseinket – mondta. – És gondoskodj arról, hogy a Zord és Einar is idejussanak. Steph tedd ugyanazt, mint a Sötét főnixnél. Steve, az öregember választ először!
Eközben már védekező állást vett fel, hogy megakadályozza a szemben levőket abban, hogy átjussanak rajtuk. Ha bármelyik férfi támadna, akkor próbálja feltartani azt, aki neki jutott, lehetőleg úgy, hogy saját maga sem sérül meg közben.


- Rendistennő? – kérdeztem fanyar mosollyal. – Mondja valaki, hogy csak fejbevertek és azért álmodom mindenféle ostobaságot…
Steve szavain elmosolyodtam és barátságosan veregettem meg a vállát mialatt Halla el is tűnt, de helyette visszakaptuk Víziót. Tehát tényleg segített.
- Ne aggódj, ha az Asgardiak hozzászoktak, neked is menni fog – mondtam kedvesen.
Akkor most már szinte egyenes utunk volt haza, vagyis lett volna, ha azok ketten nem jelennek meg.
- Titeket nem neveznélek akadálynak szőrös – biccentettem oldalra a fejem. – Ahhoz kevesek vagytok. De azt hiszem az aszpirinről lemondhatok miattatok.
Még az apró akadálynak is, szóval Jon szavaira már megint nekem marad a szőrös. Csak biccentettem rá és néhány lépést hátráltam, hogy az urak előttem legyenek. Koncentrálni kezdtem és varázsszavakat suttogni halkan az orrom elé, így elkezdve ezzel azt, hogy felhevítsem Logan teljes adamantium-csontvázát.


A valamilyen tárgyat felkapok védekezés gyanánt sikeresebb lett, mint reméltem. Négy gyors koppanást hallottam s végül a pörölyöm érkezett a kezembe s a kék szépség támadása sem ért el. épp mozdultam volna, hogy semlegesítsem Ko-t, mikor az eltűnt a szemem elől. Körbenéztem most már sokkal nyugodtabban, három midgardi volt csak a helységben, senki más s azok is rettegtek. Mintha kezet emelnék bármelyikre is.
- Takarodjatok a szemem elől! – mennydörögtem.
A mellkasom sajogott, hol az előző lövés eltalált, de nem foglalkozhattam vele, a többiek még odakint voltak, az első dolgom az volt, hogy megkeressem az erő övét s a Fagymarkot s ezeket visszaszerezzem. Mindkettőt ugyanabban a helységben láttam, mint ahol a Mjölnir is volt korábban, így arra vettem az irányt. Ha visszaszereztem mindent, akkor kilépve a folyosóra elindulok az egyik irányba, hogy megkeressem a többieket, s kiszabadítsam őket, ha szükséges.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Vas. 02 Szept. 2012, 20:50

Einart meglepően jól irányítják a lámpák egy terembe, ahol az övét, kap pajzsát és a többiek felszerelését tartják. Mikor felkapja őket Vízió megjelenik a folyosón.
- Herceg. - köszönti érzéketlenül. - Megtaláltam a biztonsági főnököt.
A szoba, amibe irányítja ott egy enyhén dülöngélve mindenkit leverő Zord harcol az őrökkel.
- Elvileg be van drogozva!
Üvölti az egyik őt, mire a férfi eldől a harc közben majd visszapattanva látszólag akaratlanul befejeli még esetlenül lép párat előre, hogy vissza nyerje egyensúlyát.
- Úgy hívják... részeges stílus... - mondja a hulk. - Nyugtatóval... is megy...
Ezzel elgáncsolja az utolsót és miközben esik mellkason könyököli. Aztán dülöngélve megindul a páros felé.
- Ti nem... a lila elefántokkal vagytok ugye?
Kérdi és a nyögve fekvőkre mutat.

Logan a kíntól üvöltve ront Steph felé és Miller áll elé. Egy könnyebb rúgással képes vissza lökni. Kane Amerika Kapitánynak támad és a kettő pár ütésig tökéletesen hárítja a másik ütéseit.
- A hibád Kane, hogy te Amerika Kapitány harcművészetét tanultad meg. Steve Rogers viszont brooklynban nőt fel.
A férfi lába közé rúg Kanenek majd megragadja a kopasz fejét és a falba üti azt. Mivel a csontjai sebezhetetlenek így egy horpadással kerül a feje a falba. Logan közben elhalkul és a földre kerül füstölögve. A folyosón tisztán látszik merre van fény és egy gyors sétával csatakoznak a többiekhez.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 03 Szept. 2012, 11:23

Úgy tűnt, hogy a kapitányok egymás között óhajtják majd letudni az egész harcot, így a Miller házaspár számára jutott Logan. A férfi megvadulva közeledett feléjük, láthatóan Stephanie máris nekilátott annak, amit kért tőle. Logan jött, Jon könnyedén kerülte ki annak a karmait és egy mellkason rúgással küldte hátrébb a mutánst. Valami feltűnt neki ekkor, ő maga tudta, hogy miként fog a másik támadni, ők az angyalok ismerték egymást tökéletesen, ez azonban ezekről nem volt elmondható. Főleg, hogy Howlett nem is ért vissza hozzájuk, hanem füstölögve terült el a földön. Eddigre Harris is eszméletlen volt már, a folyosó végén pedig fény volt, egyelőre több helyre nem igazán mehettek.
- Menjünk – mondta a feleségének és Steve-nek.
Ő haladt elől a zsákmányolt pisztollyal, a folyosó végén pedig már érezte Einar auráját is, beérve a helységbe minden felszerelésük megvolt, legalább is azé, akinek volt. személy szerint neki csak egy pisztoly, mert az irodában volt, amikor idehozták. Körbenézett a helységben, hogy hátha volt még valamilyen más fegyver is idebent, amit el lehetett tenni, de addig is eltette a saját glockját.
- Steph, lásd el a szöszi sebét, aztán próbált kijózanítani Zord-ot – mondta. – Vízió, információkat! Tervrajzot a helyről, hol vagyunk helyileg, mit lehet tudni a helyről, vagyis a világról, illetve azt is, hogy merre van a teleport szobájuk, ahova érkeztünk. Mond ezeket, addig Steve és én figyeljük, hogy érkezik-e újabb erősítés.


Egy pillanatra megállt bennem az ütő is, ahogyan Logan elindult felém, túlságosan is koncentráltam arra, hogy könnyedén ki tudjak térni előle, ha átjut Jonathan-en, de nem történt meg, és hamarosan füstölve terült el a földön.
- Én mondtam, hogy ne emelj kezet még egyszer a férjemre – mondtam az eszméletlen testnek.
Tovább haladva a folyosón megérkeztünk a többiekhez, akkor azt hiszem, hogy már mindenki megvolt, legalább is nem emlékeztem arra, hogy többünket hoztak volna el ide. Einar sebét megláttam a mellkasán, hogyan volt ezzel képes mászkálni egyáltalán? Első ránézésre égett seb volt, a nagysága alapján lézerpisztolynál nagyobbat tippeltem volna.
- Ülj le szépen Einar, túl magas vagy ahhoz, hogy ellássalak – mondtam.
A részeg Zordra néztem, nem lehet, hogy jobban járnánk, ha egyszerűen dühös lenne és átváltozna Hulkká? Akkor a részegsége is távozna. Igaz mi sem biztos, hogy túl jól járnánk vele. Ha Einar végre leült, akkor a mellkasa felé tettem a kezem a sebe felé és koncentrálni kezdtem, hogy a mágiámmal begyógyítsam, eléggé súlyosnak láttam a sérülést, de bíztam benne, hogy a saját regenerációs képessége és a mágiám elég lesz ahhoz, hogy igencsak hamar rendbe jöjjön, ugyanis rá is szükség lesz, ha ki akarunk innen jutni.


Hamarosan megtaláltam a saját s a többiek felszerelését is, először felvettem az övemet s a kardomat is a helyére tettem, míg végül a saját cókmókom nálam volt s a többiekét is felvettem, igazából csak két lőfegyvert s egy pajzsot találtam, nem volt több más itt. Egy hangra kaptam hátra a fejem.
- Vízió – biccentettem. – S a többiek?
Követtem át a következő helységbe s a Hulk valóban ott volt, nem volt szükség a beavatkozásomra, mert az őröket hamarosan elintézte s még minket is kérdőre vont. A kérdésre megráztam a fejem s megvakartam a tarkómat.
- Léteznek lila ormányosok? – néztem értetlenül Vízióra. – A társaid vagyunk barátom. Einar vagyok s ő Vízió, otthonról, Bosszú Angyalok.
Az ajtó felé néztem, mikor ismerős érzés kerített hatalmába s a Miller házaspár érkezett meg a helységbe, a fegyvereket átadtam nekik s kerestem egy ülőalkalmatosságot, hogy Steph elláthassa a sebemet.
- Ko-Rel is itt volt – szóltam. – Ő valamilyen üzletről beszélt, mintha annak a keretében kerültünk volna erre a helyre.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Csüt. 06 Szept. 2012, 21:59

Einar kérdésére Vízió kutatni kezd.
- Az adattáram szerint léteznek és az elnevezésük Miér-nemvagy-oklány.... vagy Mrs. Morsus ismét átprogramozott bennem valamit.
Zord ezzel az ujját emeli, hogy a többiek figyelmét.
- Figyeljetek.. se ti... - majd az angyalok mellé mutat. - Se a gonosz ikertestvéreitek nem mondhatjátok el ezt Logannek.
Ezzel hátra esik eszméletlenül. Vízió szemei kékek lesznek.
- Jól lesz. Kell neki pár óra alvás.
A parancsra a robot szikrázni kezd.
- A realitás egyezik a Sötét Világ kódnevű realitással, de részletek hibásak. Ismeretlen okokból nem minden ugyanaz, mint ahogy Thorhalla leírásából megtudtuk. nem volt lázadás, Osbornék még mindig csak titokban ellenállnak. Thorhalla Loki lánya és a Rendistennője. "Gyanús" ügyletekben vesz részt, de nem a mi értelműnk szerint. A HYDRA itt a shield szerepét tölti be és a nyomozásuk szerint Thorhalla egy titkos jótevő, aki férje és apósa mögött titokban segíti a világot, csak még nincs bizonyíték ellene. A SHIELD erőit kizártam és a Kéz is csak lassan tud bejutni, de nem végeztünk. A riasztás veszélyesebb emberekhez ment... Apokalipszishez és a Lovasaihoz.
A robot teremt egy hologrammot. Rajta a csapat helyét és a teleporter helyét.
- Ez egy csapda. - Mondja a kapitány - Egyértelműen az. Ismerjük a Kéz módszereit és rég le kellett volna ránk csapni. Azt akarják, hogy a teleporthez menjünk.
- Egyértelműen egyetértek a Kapitánnyal uram - mondja Vízió. - A teleportert nem is tudom érzékelni vagy irányítani.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Pént. 07 Szept. 2012, 15:38

Hát úgy tűnt, hogy akkor Miaku-t nem kellett ellátnom, mert az alvás jobban használ neki. Vízióra néztem a világ leírása után. Igen, még rémlett Osborn és az ellenállás, akkor azt hiszem, hogy szólni kell nekik, hogy egy Revans nevű alak az áruló közöttük.
- Igen, eléggé eltér – bólintottam. – Én is voltam a Sötét Világban, de akkor Halla és én is együtt voltunk, és itt is. Asgard elpusztult, és csak Halla élt már, se Einar, sem Jon. Ezek szerint ebben is eltér a világ. Vízió, meg kell találnunk Osbornt, áruló van a soraikban és erről tudniuk kell. Legutoljára majdnem emiatt veszítettek. És nem is arról beszélve, hogy az eljövetelünk előtt Halla meghalt itt!
Illetve Halla és miattam, de erről nem kellett tudniuk. Valami nem stimmelt, ha Apokalipszis jön, neki jónak kellett lennie. Meg kellett keresnünk az ellenségeinket, akik otthon ellenségek, és tőlük segítséget kérni, hogy hazajussunk. Amíg az urak a többi gonddal vannak elfoglalva, addig még letérdeltem és némi koncentrálással próbáltam a drogok hatását semlegesíteni a szervezetében a mágiámmal.


Úgy nézett ki, hogy valóban léteztek lila ormányosok, de a nevüket már nem tudhattam meg. Együttérzőn néztem Vízió felé s megcsapkodtam a hátát.
- Úgy vélem, hogy ismét átprogramozott benned valamit, jelentsen mindez bármit – szóltam hozzá.
A sötét világ, erről a helyről hallottam én is, Halla mesélt róla, hogy járt itt s az utolsó percekben valóban meghalt s életét adta egy gyermekért, kit nevelt. Lehet, hogy az, mi a mi világunkban történt az, mikor megváltozott a világ megváltoztatta ezt a helyet is? De ez már kellően kezdett bonyolult lenni a számomra, így inkább nem is gondolkodtam rajta tovább.
- Akkor keressünk segítséget, kiknek a segítségével eljuthatunk oda s megakadályozhatjuk, hogy innen később bárki eljusson bárhova.


Szóval itt is ugyanaz a helyzet, mint odahaza, nincs bizonyíték Thorhalla ellen, és ugyanúgy nyomoznak utána, mint otthon. Átkozottul ügyes volt az a nő, legyenek bárhol. Zord kidőlt, de legalább rendben lesz. figyelmesen hallgatta végig Víziót, majd a végén bólintott. Egy Apokalipszis, de ha ez a sötét világ, ő maga is arra jutott, amire a felsége, hogy ez nem azaz Apokalipszis, hanem valaki felvette a nevét.
- Én is egyetértek – mondta.
Ennyien tényleg nem mehettek rögtön a teleporterhez, mert ismerték őket, tudták, hogy mire képesek, és felkészültek rájuk. Csak egyvalamire nem készültek. Az pedig nem volt más, minthogy ők itt együtt dolgoztak, mindent tudtak egymásról, és ezért voltak előnyben.
- Minden más esetben azt mondanám, hogy adjuk meg, amit akarnak, de itt felkészültek ránk, jobban, mint otthon bárki. Viszont azzal nem biztos, hogy számoltak, ami most jön. Vízió, akik a mi világunkban ellenségként vannak számon tartva, keresd meg a tartózkodási helyüket. Első helyre vedd Osborn-t, En Sabah Nur-t, Slade-t, Matsumoto-t, illetve Kardfogot. És keress egy helyet, amin könnyedén kijuthatunk innen.
Elővette az itt zsákmányolt fegyverit és kibiztosította őket.
- Einar, hozd Zord-ot, amint Vízió mondja a kijáratot, indulunk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Morsus Pént. 14 Szept. 2012, 20:59

Reneszánsz Univerzum, Asgard, Thor trónterme:
A király magányát a kapun belépő Heimdall töri meg.
< - Királyom? >
< - Eljött az elkerülhetetlen, de ezt már tudod. Nem ezért hívtalak. Keresd meg a fiamat. >

A kapu őrének szemei kékek lesznek.
< - Fiad egy másik Világban van, öt halandó társával. Elrabolták őket és kifordult torz másaik járták helyettük a mi földünket. >
< - A fiam most hazatér. >

Thor felállva a trónról az égbe emeli Odin lándzsáját. A lándzsát ezer villám borítja be. Mikor annak pengéje kékes fényben kezd izzani Thor a fegyvert a földhöz vágja. Vad fény robbanás árad szét a termen.

Sötét Világ:
A csapat hirtelen kékes fénybe kerül és Thor hallja apja szavát:
< - Térj haza! >

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 15 Szept. 2012, 10:47

~ Steph, Jon és Einar ~
Miller még sorolta a parancsokat, hogy ki mit tegyen, amikor a kékes fény körbeölelte őket. Néhány pillanatra nem tudta eldönteni, hogy ez most az itteniek miatt van-e, hogy máris lebuktak, vagy bemérték őket, de ekkor hallotta meg ő és a többiek is Thor hangját, mintha nagyon távoli helyről érkezett volna. Pillanatnyi fellélegzés, hogy végre valakinek odahaza eszébe jutott, hogy eltűntek és hazavigyék őket. Már csak remélni lehetett, hogy ezalatt a két nap alatt, maximum ennyit tippelt volna, hogy ezen idő alatt nem történt semmi sem odahaza. Még nem tudták, hogy mekkorát fognak csalódni. A kékes villanás után pedig végre az elveszett hatos is hazaért a saját világába.

//Folytatás: ARMOR főépülete//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
A.I.M. főépülete Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

A.I.M. főépülete Empty Re: A.I.M. főépülete

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.