Richmond Egyetem Orvosi központja

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Mumei Szomb. 22 Jún. 2013, 22:54

Magamban elmosolyodom, mikor sikerül leszednem a két őrt. Végre működik valami... de elkiabáltam, mert a jenki azon nyomban oldalba talál. Hirtelen fájdalom járja át a testem és az oldalamhoz kapok... közben áldom az eget, hogy nem csatoltam le a késem, különben ez nagyon csúnya lett volna. De nem vagyok rest, tudom, hogy reagálnom kell, ezért csak elvonszolom magam a legközelebbi fedezékhez.
- Ó, hogy dögölnél meg... - mondom, a fájdalom nyögve.
F*szom-f*szom-f*szom! Semmi nem jön össze ma... nem igaz. Először tökön szúrnak, aztán a lábamba vágok bele, majd oldalba lőnek. Nagyon nem fogom így bírni... de muszáj. Már olyan közel járunk, nem ájulhatok el.
Minden erőmmel azon vagyok, hogy ne ájuljak el, közben végre először a mai nap folyamán lenyugszom, és körbenézek, erre hirtelen feltűnik valami mögöttem.
"Smiley? Smiley-t kicsinálták?! Mesterlövészek, mi? A fenébe. Kockáztatni kell... jól van. Nyugi... túl izgatott voltam, és emiatt cs*sztem el, vagy sorban tízszer... de ki számolja. Megtanították nekünk a seregben, hogy csak a sikereket számoljuk. Rendben van... ott a géppuska, a tár pedig cserélve van... nagyon remélem. Egy jól irányzott vetődéssel meg tudnám szerezni, ha a jenki nem lő le, ahogy kidugom a fejem. Lehet el kellene terelnem a figyelmét, vagy ki tudja, rám se figyel. Na remek, az egyetlen szövetségesemnek annyi, a kölyök valahol itt settenkedik a közelben, a jenki engem pécézett ki magának, és az indián sehol sincs, de több, mint valószínű, hogy feltűnik..." kezdek egy kicsit homályosan látni, szóval nem tudom biztosan, de azt felfogtam, hogy Smiley teste valahol mögöttem van.
Remélem, hogy takar ez a rohadt kocsi, vagy nem szednek le, mert ha nem... akkor cs*szhetem. Rendben van. Kifújom magam, ellenőrzöm mennyi golyó van még a tárban, a szögeket a kezemben megigazítom, a késen a szalagot megszorítom, majd nagy levegőt veszek, leteszem a pisztolyt magam mellé, erőt veszek magamon, feltápászkodom, és amennyire csak a testemből futja, sprintelni kezdek és minden erőmmel próbálom elérni Smiley testét, és a géppuskához férni, ha kell, oda is vetődöm, hogy megszerezzem. Most már bármit kész vagyok kockáztatni... az all-in az all-in. Ha sikerült megszereznem a géppuskát, megpróbálok azonnal visszaszambázni a tévés kocsihoz, a gépfegyverrel a kezemben. Ha nem sikerült megszereznem, akkor is megpróbálok visszafutni, a fedezékemhez.
Mumei
Mumei
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Mumei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Jajjmár Hétf. 24 Jún. 2013, 08:32

Bajusz azt hiszem nekem kiabál, de nem érzem magamban annyira a motivációt arra, hogy random rohangálgassak a ketyós japó után.
Hiszen az egy őrült...
Inkább csak kiesek a kocsim mögül és megpróbálok vánszorogva lopakodni az út túloldalán lévő sövénybe mert az zöld, a zöldet pedig nemcsak, hogy szeressük, de talán nem kelti fel a lövészek figyelmét. De egy gyerekre amúgy se lőnek talán egyből, ha ki is szúrják talán. A hátam mögé lebegtetem a lopakodás közben a lufit a benne lévő folyadékot pedig végig a falától távol tartom, hogy ne oldja fel a lufballont. Már egyre kevesebbszer jut eszembe, hogy ennél rosszabban szervezett munkám még nem volt. Mert az egy dolog, hogy az egész csapat meg sem jelent. De amíg én egy zacskó kölyökpisivel rohanok az útestem az egyik halottan fekszik, a másik meg spanol a célszeméllye, az az idióta meg lapul a tv-s kocsi mögött. A káosz ismét szépen cifráz.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 24 Jún. 2013, 12:14

Résztvevők: John Mourdock / Toxin, Hershel Shepherd / Goblin, Jester, George Ethan / Mr. Smiley (AoA), Kusumi Ayani, Mumei és Luther Eastwood
Következő körváltás: 2013. június 27. (csütörtök)

A rendőr bólintott Ayani válaszaira és feljegyezte őket a papírjára, de azt a lány határozottan látta, hogy nem érte be ennyivel. Az emberkereskedő szóra összeráncolta a homlokát, de egyelőre nem erre kérdezett rá.
- Szeretném tudni az ön lakcímét, tajszámát, ezt az orvosok is a biztosítás miatt – mondta.
Amint erre válaszolt a lány, akkor jött a következő kérdés.
- Visszatérve a támadásra. Emlékszik, hogy miként néznek ki azok, akik megtámadták? – kérdezte. – Tudna személyleírást adni róluk? Illetve a fegyverei… szeretnénk látni a fegyvertartási engedélyét, remélem megérti, hogy miért olyan fontos mindez.
Persze tud valószínűleg a lány, hiszen a saját világában is súlyosan büntették a fegyverrel való visszaélést és az engedélynélküli fegyverviselést.

Odakint az utcán Toxin még mindig csak áll és nézi az egészet, vele egyelőre nem foglalkozott senki sem, csak valaki megragadta a karját, hogy visszahúzza fedezékbe.
Ami a többieket illette, Mumei volt az, aki remekül magára hívta fel a figyelmet és láthatóan mindenki vele foglalkozott, így Jester eltudott jutni addig, amíg szeretett volna és Hershel is elindult arra, amerre az alelnök és a miniszter volt. ahogyan haladt arra látta, hogy a testőröktől közrefogva éppen most kísérik be kettejüket vissza az épületbe, ahol jobban megtudják őket védeni. Már félúton voltak a bejárat felé (a képen baloldali irányba haladnak).
Ezalatt pedig Mumei ellenőrizte a tárat 8 golyó volt benne még, illetve egy a csőben, letette a fegyvert, majd sprintelve indult Smiley irányába. Most lőttek rá, így ennek hála kitudta szúrni, hogy hol van két mesterlövész, nem a tetőn voltak, a szemközti épületben a legmagasabb szinten két ablakban, de a lövések elkerülték és neki sikerült felkapnia a fegyvert a földről és kellően gyorsan vissza is jut a fedezékbe, ahol eltud úgy helyezkedni h ne lássanak rá fentről.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Svarog Kedd 25 Jún. 2013, 09:36

Toxin felméri a káoszt, a célpontjait keresi... Azonban nem találja őket, a következő pillanatba valaki fedezékbe húzza. Az indián ekkor eszmél fel, majd pillant arra aki megmentette az életét.
Kezd egy terv körvonalazódni a fejébe. Megszólal.
- A feleségem... A tömegbe van, meg a lányaim is - mondja mintha csak épp akkor eszmélne fel a sokkból. - Utóljára úgy láttam, hogy a kórház felé szaladtak. Meg kell őket találnom.
Kábultan feláll, majd elindul.
Közben elképzeli, ahogy egy öltönyös figura kiváll a tömegből és elindul felé, majd átnyújtja az Oscar díjat, a legjobb mellékszereplő kategóriában.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Kedd 25 Jún. 2013, 14:39

Minden gond nélkül indulok meg, a japán nem bukkan fel, nyilván már nem érzi magát akkora előnyben és ezért tervet változtat, lehet hátba akar támadni, vagy megvárja amíg elvégzem a piszkos munkát, cseles. Nem fogom magam hagyni, ahhoz , már túl tapasztalt vagyok, hogy csak belesétáljak az egyik csapdájába. Hátra tekintek még kétszer, hogy megbizonyosodjak róla, senki nem akar a csapatból elintézni, úgy látszik nem, de tudom, hogy ébernek kell maradjak. Nem megbízható emberekkel vagyok egy szorult helyzetben, gyakorlatilag két tűz között, minden pillanatnak súlyos következménye lehet. Hiába siettem, a két politikust az őrök már az épület felé terelik. Változik a helyzet, minden pillanatban, új, drasztikusabb módszereket kell találni, annak érdekében, hogy még időben sikerüljön likvidálni a célpontot, ha beviszik az épületbe, sokkal nehezebb dolgunk lesz.
~ Nincs elég időm, hogy mást bízzak meg ezzel a feladattal, hogy ő legyen az elsődleges célpont. A fenébe! Nekem kell megpróbálnom, különben kifutunk az időből. Már így is ki fogják nyomozni nem sokkal a támadás után, hogy mi történt. Túl sok a szétszórt nyom, ahhoz, hogy csak úgy eltüntessük az összeset, ezen már nem lehet változtatni. Ideje véghezvinni a dolgokat, amíg a többiek elterelik a figyelmet.
Körülnézek, megpróbálom megállapítani a fegyveres biztonságiak és a lövészek helyzetét, melyiknek van megfelelő rálátása rám, honnan és mennyi idő alatt tudnak rám tüzet nyitni. Szememmel keresek egy fedezéket és egy megfelelő menekülési utat, ami elég jó takarásban van ahhoz, hogy kisebb találati eséllyel tudjak futni. Ezután pár határozott lépéssel olyan állást próbálok felvenni, hogy az oktatási miniszter tiszta célpont legyen. Ha ez sikerül akkor precízen becélzom a hátát, a szív környékén és több lövést is leadok rá, hogy biztosan meghalljon. Remélem megfelelő távolságban van és nem kell még több lépést megtennem, a szemem már nem olyan mint régen, de attól még jól tudok lőni. Most úgy tűnik tényleg minden az utolsó pillanatra marad.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Kusumi Ayani Szer. 26 Jún. 2013, 11:51

És ismét jöttek a kérdések.
~ Öregem ez sosem fogy ki belőle? Vagy mindenképpen találni akar valamit, ami miatt lecsukhat?
na mindegy. Felsóhajtok, majd folytatom.
- Jelenleg hontalan vagyok, és a TAJ számom a következő: ******** - ezután a következő kérdésekre is válaszolok - Az egyiknek el van takarva az arcának egy része, a másik meg nagyon torz. Csak ennyire emlékszem... sajnálom.
Az utána lévő kérdésre attól függ milyen ruhában vagyok, ugyanis ezt nem nagyon figyeltem. Ugyanis a ruhámnak van egy belső zsebe, ahol ezt az iratot tartom. Ha a szokásos ruhám van rajtam benyúlok a nyaki résznél, és kiveszem az iratot, és átnyújtom, míg ha nincsen akkor ide kérem a ruhát, hogy átnyújthassam.

//a TAJ számos résznél azért raktam *-okat mert nem tudom hogy van a "felépítése" xD//
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Jajjmár Csüt. 27 Jún. 2013, 03:41

Szinte elcsendesedik az utca miközben én kilazítom pár tagomat a következő mutatványomra. Pár lövés dörren, de nem követi válasz a japótól. Kezdenek lenyugodni és helyére kerülnek az emberek. Még hörgök kettőt, hogy felgyűjtsem a nyálamat és mikor velem egy vonalba kerülnek Bajuszék a testőrökkel akkor kapnak egy pár nyállal itatott golyót a köpőcsővel együtt. A terv szerint egy kicsit lángra kap bennük a szenvedély meg a csapágy-golyó amire figyelhetnek a lövészek amíg én átmászok a zöldön továbbra is magammal szenvedve a lufballont. Egy kis kerülővel próbálok bemászni a kórház egyik ablakán. De inkább a fedezékkel törődök, mint a sebességgel. ha kell belülről nyitom ki az ablakot a gondolatimmal. Nem tarthat vissza semmi attól, hogy átadjam az ajándékomat ezeknek a szép kölköknek. De sajnos hajt a  rossz szokásom, hogy szeretek a szerencsések szemébe nézni. Olyan ez mint mikor a promó cuccal lefényképeztetik az embert. De nekem elég ha én látom. Legyen akármiylen művészet az enyém mégis csak kis közönségnek szolgálok vele.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Mumei Csüt. 27 Jún. 2013, 04:44

A gépfegyveremmel a kezemben sikerül visszajutnom a fedezéknek használt kocsimhoz, anélkül, hogy eltalálnának.
"Há! Végre valami sikerült is. 8 golyó a pisztolyban, egy teli tár a géppuskában, van mögöttem egy kocsi... állj. Van mögöttem egy kocsi."
Körbenézek, nem lőnek rám. Hihetetlen ötletem támad. A pisztolyt az övemre teszem, a géppuskával betöröm a kocsi ablakát, majd belülről kinyitom az ajtót, és be is pattanok, közben persze lenn tartom a fejem, nehogy fejbe lőjenek, de ha minden jól ment, észre sem vették, hogy kinyitottam az ajtót... remélem. Na, ez még össze is jöhet.
"Ez meg mi a szar?" jegyzem meg magamban, mire feltűnik, hogy bal oldalt van a kormány. "Na cseszd meg. Ez... ez érdekes lesz. Így még nem vezettem."
Egy pillanatra összekavarodom egy kicsit, de a bennem felgyülemlett adrenalin, és az eljövendő siker édes zamata hamar helyre ráz. Ha eddig még nem döglöttem meg, akkor gyorsan fel is emelem a fejem, hogy körbe nézhessek, közben az ölembe helyezem a gépfegyvert és a lábaimmal közrefogom, és igyekszem minél közelebb ülni az ablakhoz, úgy, hogy még elérjem a kormányt. Rövid idő múlva meg is látom a kölyköt, aki előzőleg tökön szúrt.
"Megvagy, te rohadék. Most mindenért megfizetsz." vigyorodom el.
Ha a kulcs az autóban van, a kocsi eleje pedig a fallal néz farkasszemet, akkor baromi gyorsan kirükvercelek, ha pedig háttal áll a falnak, akkor padlógázt nyomok, és célba veszem az elmebeteg kölyköt, azonban, a frontális ütközés előtt még igyekszem kipattanni az autóból, feltehetőleg végiggurulni a földön, majd megpróbálom kikapni a géppuskámat, és ott lőni, ahol érem, és persze jó baráti gesztus gyanánt még a késem is rádobom, a feje felé célozva, hogy ha valami csoda folytán nem ölném meg, mert még azt a váll lövést is túlélte 2 nappal korábban, akkor legalább a késsel okozzak neki valami maradandó kárt, vagy egy f*sza heget emlékbe, tőlem. Heh.
Ha viszont nincs kulcs az autóban, akkor ez egy halott ötlet, és jó szokásomhoz híven kipattanok a fedezékből, kihasználván, hogy a jenki hátat fordított, a kölyök meg vélhetőleg elindult felé, így mindkettejükre lövök, a szívükre, a fejükre, vagy más létfontosságú szervre célozva.
Mumei
Mumei
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Mumei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 27 Jún. 2013, 11:11

Résztvevők: John Mourdock / Toxin, Hershel Shepherd / Goblin, Jester, George Ethan / Mr. Smiley (AoA), Kusumi Ayani, Mumei és Luther Eastwood
Következő körváltás: 2013. június 30. (vasárnap)

A férfi felírta az adatokat és mivel Ayani-n a kórházi ruha volt, így a sajátját kérte. Ezzel kisebb gondok voltak, ugyanis a rendőrség bevitte a helyszínelő laborba a rajta levő vér és hasonlók miatt. De szerencsére itt bent a kórház dolgozói kivettek belőle mindent, így egy műanyag tasakban hozták be a papírt. A rendőr megnézte, majd a rádiójához nyúlt.
- Uram itt Smith közrendőr, azt hiszem értesítenie kellene a SHIELD-et a lövöldözés sérültje miatt…
Ezzel kissé odébb vonult, így Ayani nem hallotta, hogy miről beszélnek, néhány perc múlva jött vissza.
- Hamarosan önért jönnek a SHIELD-től, addig pihenjen.

Hárman, háromfélét próbáltak tenni. Mumei meglátta, hogy van a kocsiban kulcs, és a fal felé volt parkolva a furgon, így majd tolatnia kellett. Egy kisebb busz volt ez, így ennek hála amíg a falhoz maradt közel nem láttak rá az ő oldalán levő lövészek a fülkére, és a szemközti oldalon levők pedig nem tudták, hogy hova kell lőni.
Jester sajnos nem igen látott rá azokra, akiket le szeretett volna a golyókkal lőni, túlságosan is messze voltak ahhoz, hogy odáig elköpjön, így hát elindult a bokor felé, hogy azon átmászva könnyedén véghez tudja hajtani, amit szeretett volna.
Mumei ekkora indította be az autót és indult el teljes lükvercből Jester irányába, aki meglátta a kisbuszt maga felé tartani és tudta, hogy nem lesz ideje arra, hogy bevágódjon a bokorba és átmásszon rajta, mert a kocsi el fogja kaszálni mielőtt ez megtörténhetne és az autó már csak méterekre volt tőle. Amiből Mumei ekkor ugrott ki és szinte azonnal meglátta a japán maga körül a földön a lézerpontokat, hogy próbálják bemérni.
Hershel mindezt, amíg a többiek ezzel voltak elfoglalva remekül kihasználta, rá nem igen figyeltek, mjad a célzás után mindenki egy lövést hallott. Luther-re a társa vére fröccsent és Davis elterült a földön valószínűleg holtan egy mellkaslövés után. A testőröknek néhány pillanat kellett, hogy kiszúrják Hershel-t és felé fordulva lőni kezdtek.
A távolból autószirénák és közeledő helikopter hangját lehetett hallani. Toxin pedig elindult arrafelé, de valaki ismét visszahúzta és egy ütést érzett az arcán, amitől a földre esett.
- Maradjon mielőtt megöleti magát! - szólt rá egy hang a háta mögül.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Csüt. 27 Jún. 2013, 17:21

Megtalálom a megfelelő szöget, egy pontos lövés és az oktatási miniszter elterül a földön. Nem kételkedem a képességeimben, szép tiszta lövés volt, nagy valószínűséggel nem tudják majd megmenteni. A teljes káosz úgy tűnik, hogy a hasznomra vált, bármi semmi nem történt a terv szerint a végeredmény kielégítő. Már csak a menekülés van hátra, a legnehezebb rész. Könnyű volt idáig eljutni, úgy, hogy nem ütköztem gondot okozó ellenállásba, de most minden ittlévő fegyveres rám fog koncentrálni és a társaim is minél előbb el akarnak tűnni, vagy ha van egy kis eszük engem is megpróbálnak megölni előtte, hogyha elkapnak akkor ne mondhassak semmit.
- Egy újabb szomorú történet. - mondom, amit minden egyes akció után szoktam. Elhúzom a szám egy kicsit, nem vagyok bérgyilkos, de a helyzet megkívánta, hogy azzá váljak és ez nem tetszik..
~ Nagyon nagy óvatlanság volt részemről, amatőr hiba, de nem volt más választásom, most sincs más csak az, hogy minél előbb eltűnök. Túl kiszolgáltatott, túl egysíkú.
A felém irányuló tűz elől a legközelebb fedezék mögé próbálok menekülni, nem lövök vissza rögtön. Lehúzom a fejem, futok és ha tudok hova akkor bevetődök. Majd a biztonságos helyről két három lövést vaktába eleresztek, hogy lassíthassam őket, nem bízok találatban, nem is ez a lényeg. Körülnézek, kilesek a fedezék mögül és a lövészek vagy biztonságiak helyzetét próbálom megállapítani. Valószínűleg körbe akarnak majd venni, amit nem hagyhatok, gyorsan próbálom a lehető legvédettebb utat megtalálni, ami egy használható járműhöz vezet. Nagyon fontos, hogy a megfelelő úton meneküljek és ne essek csapdába, nem dőlök be a látszatnak, egy akciónak nem akkor van vége ha a feladat teljesült, hanem ha mindenki visszajutott a bázisra, és ez a pont még nem teljesült, bár a jelenlegi helyzet szerint nem is muszáj, páran itt maradhatnának. Ha találok megfelelő járművet akkor megpróbálom ellopni, ha viszont nem találok ilyet akkor az egyik sikátor felé veszem az irányt. Közben persze a másik fenyegetésre is figyelek, ha megjelenik az egyik társam és valamivel próbálkozik, akkor két-három mellkaslövéssel próbálom jobb belátásra téríteni. De remélhetőleg erre nincs szükség, eltűnnek a színről minél előbb, amint rájönnek, hogy vége van.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Kusumi Ayani Szomb. 29 Jún. 2013, 11:55

Hát a szerencsém sajnos sosem volt az én oldalamon. Szúrós szemmel nézem a rendőrt. Ezek után jött csak a feketeleves.
~ Nagyszerű... jöjjön a SHIELD is.
Elgondolkoztam, hogy vajon sikerülhet-e meglépnem valahogy, bár a sérüléseimmel nem mennék túl messzire. Mivel X aztmondta, hogy vadásznak a másik világból jöttekre, ezért nagy bajban vagyok. Így hát abban reménykedtem, hogy egyik ésszel is rendelkező társam fel fog bukkani mostanában. Igazság szerint a belém harapó idiótán, és a fejbelövő elmebetegen kívül bármelyiknek örültem volna... Körülnéztem a szobában, hogy vajon hány őröm lehet, és a továbbiakban erre figyelek. Legszívesebben annak örülnék, ha csak egyetlen őröm lenne, mert talán még őt el tudnám intézni, de az ápolónők biztosan riasztanák a többieket. Meg kéne próbálnom valamit, de gyorsan. Először is mérjük fel, hogy hányan, és kik vannak itt bent, aztán, hogy mennyire látnak be ide.
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Mumei Szomb. 29 Jún. 2013, 17:18

Most... most mi az istennek ugrottam ki? Ahogy ez megtörténik, szembe találom magam a gyerekkel, és persze meglátom a lézerpontokat, amik követnek engem. Na mindegy, ezt intézzük el gyorsan, aztán jön a jenki.
- Most meg... - mielőtt befejezhetném a mondatot, egy lövést hallok.
A kisk*csögnél nincs fegyver, én sem vagyok halott, és én sem lőttem. Akkor meg... hirtelen elkerekedik a szemem. Azonnal felállok, rá sem hederítve az engem bemérni készülő lézerpontokra, és ahogy elmegyek a kocsik mögött, meglátom, hogy Elektro holtan esik össze, és a jenki fegyvere füstölög.
- Nem igaz... - mondom, miközben térdre rogyok.
Először nem sikerül kicsinálnom a csajt. Aztán a hülyegyerek tökönszúr. Ezután ki kell vágnom magamból egy darabot, hogy ennyi adjak a kannibálnak, akit utána persze kicsináltak. Ha ez nem lenne elég, még a jenki is oldalba lő, most meg valamiért kiugrottam a kocsiból... miközben rükvercben volt. Erre mi van? Ez a f*szkalap kilövi Elektro-t, amíg én azzal foglalkoztam, hogy bosszút álljak a mutáns kölykön. Annyira vártam, hogy végre meghaljak, erre ez a vége...? Ez?! Most már arra sincs erőm, hogy ökölbe szorítsam a kezem. Most kezdem csak igazán érezni a fájdalmat, amit a sérüléseim okoztak.
Némán, és lesütött szemekkel elindulok a tévés kocsi felé. Leveszem a késem a karomról, a kezemet odahelyezem a kocsihoz, mintha keresztre akarnám feszíteni magam az oldalán, aztán a kést úgy szúrom a karomba, hogy a kocsi vázán is átérjen, és ott maradjak. Ezután fogom a pisztolyomat, és elkezdem sorban hasba és mellkason lőni magam, egészen addig, amíg ki nem fogy a nyolc golyó. A kés valószínűleg megtart abban, hogy el ne guruljak innét. Minden erőmmel próbálok ébren maradni, csak hogy még több fájdalmat okozhassak magamnak, és emlékeztessem magam arra, hogy még mindig élek. Ha még nem ájultam el, a gépfegyvert is megfogom, és addig lövöm szitává magam, amíg ki nem fogy a tár. Ha még mindig talpon maradtam, kiveszem a kést, és ha még nem dőltem el, akkor elvágom a torkom, és valószínűleg ettől már össze esek. De nem halok meg... mert nem halhatok meg. Ha meg mégis, akkor én leszek a másvilág legboldogabb embere. De úgysem fognak nekem ennyire kedvezni odafönn... ilyen egy sz*r napot...
Mumei
Mumei
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 19
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. May. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Mumei
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Jajjmár Vas. 30 Jún. 2013, 04:01

Én épp végezném dolgocskámat, másznék, kusznék, fogócskáznék de mit az isten nem csak azok játszanak akiket meghívnék egy faházas fantázásra. Pajtásim nem találom az akadályok miatt de mikor a mászáshoz érnék, hogy útra kellhessem a szívéért akkor valami érdekesebb ajándékra leszek figyelmes.
Szélesen elvigyorodom a képet látva vetődő japánról és a kisbusz hátuljáról. Nem hagyva nekem sok választást, most csak oylan négy-öt fajtát tudnék felsorolni. Egyik könnyebben bejöhet mint a másik. De hát nem csak egyszer élünk, én meg miért csinálnám úgy mint mások...
Olyan másfél méter magasba dobom előre a lufit magam elé, hogy a kocsi hátuljába érkezzen, miközben én elvetődök a matchbox haladási irányával megegyezően és a kis turpiságommal rásegítve a kilóimra én is belövöm az a másfeles távot. Szóval terv szerint most egyszerre "vizelem" szét a kocsit és ugrok át rajta a hátsó terébe és bár nehézkesebb lesz mint általában, de mozgásra fogom bírni a járművet. Persze előbb előre vetődök, megpróbálom a lehető legdinamikusabban elérni a vezető ülést. Onnan még unottan megpróbálom belevágni a japó hátába az indián kését, hozzáadva a képességem segítségét. majd ugyanazzal az erővel egyesbe teszem és már próbálok is áthajtani a halott testen. A kormány mögött lapulok erre a kis időre, emlékezetre még rábízom a rizs szemű kilapítását. De bal kezemet nyálazva már égetgetem a lőrést a vezető oldali ajtóba is.
Jajjmár
Jajjmár
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 208
Hozzászólások régi : 243
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 11.

Karakteradatok
Főkarakter:
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 30 Jún. 2013, 11:25

Résztvevők: John Mourdock / Toxin, Hershel Shepherd / Goblin, Jester, George Ethan / Mr. Smiley (AoA), Kusumi Ayani, Mumei és Luther Eastwood

Ayani, ahogyan körbenézett és végre kilátott az ablakon is, nem a földszinten volt, hanem valamelyik emeleten volt. Odakintre nem látott ki, mivel fal volt, de itt bent a két rendőr bent volt és végig bent szobrozott. Ki tudja, hogy odakint kik voltak még. Odakintről pedig újabb lövéseket lehetett hallani.

Shepard menekült volna, de a fedezékek túl messze voltak, két lövést is hallott, ez egyik a combjába állt bele, a másodikat pedig már nem tudta, mivel attól elvesztette az eszméletét.
Azt a két lövést hallotta Mumei és Jester is, majd Mumei láthatóan öngyilkossággal próbálkozott. A lövésekig el sem jutott, a korábbi sérülései és vérveszteségei miatt, ahogyan a kést a karjába szúrta már attól elvesztette az eszméletét.
Jester ekkor indult el, sikeresen felgyújtotta az autót és még beleszúrta a kést is Mumei-be, azonban a gondok ott kezdődtek, hogy be lehetett látni már az autóba. Legalább is a mozgás látszott benne. Az ügynökök és itt levők pedig nyilván úgy gondolták, hogy a távolkeleti nem egyedül volt. ismét lövésket dördültek és Jester előtt is minden elsötétült.

A legszerencsésebb pedig Luther Eastwood volt, akit időközben sikeresen bemenekítettek a kórházba és egy karcolás nélkül megúszta az esetet.

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 00120

Néhány nappal később:
Ayani még mindig nem tudott megszökni, már nem csak a rendőrök, de SHIELD ügynökök is vigyáztak rá. Mostanra jobban érezte magát, senki sem jött érte, nem próbálták megmenteni, míg végül egy férfi érkezett hozzá (majd Bishop leírja, hogy miként néz ki).
- Uram, ő lenne az – mondta az ügynök.

A többiek, bármennyire is hihetetlen mindannyian magukhoz tértek, egy kórteremben voltak. Mindenki egy-egy kórházi ágyon feküdt. Nem voltak megbilincselve, se semmi ehhez hasonló. Körülöttük Hydra ruhában levő alakok mászkáltak és ellenőrizték a gépeket, amire rá voltak kötve. Infúzió, oxigénmaszk, illetve monitor, hogy a szívműködést ellenőrizze. Mindenki be volt kötözve, kinek súlyosabb, kinek kevésbé súlyos sebei voltak, de a lényeg talán, hogy mind éltek. Egy holografikus kép jelent meg előttük, az alak, akit ábrázolt volt nem volt kivehető, mert csuklya volt rajta, leginkább mintha Palpatine holoképe lett volna.
- Legközelebb, ha lehetséges ne egymás megölésével próbálják megoldani a feladatot, mert kis híján az egészet elrontották. De a miniszter halott, megkapják a pénzüket és ettől kezdve a Hydra-t tudhatják maguk mögött. Üdvözölöm önöket a sorainkban!

Vége.
(Folytatás és végső lezárás majd az epilógusban)

//Elnézést, hogy csak így lett vége… egész héten nem érzem jól magam és a hasfájásom sem javul… nem picit parázok amiatt, hogy mi van, ha vakbélgyulladás és kórházba kerülök, így inkább lezártam az egészet. És még egyszer elnézést érte.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 30 Jún. 2013, 15:02

A Hydra felemelkedése 1. – Epilógusok

Epilógus 1. – Hydra; Ismeretlen helyszín
A helyszín egy gyárra, vagy leginkább laborra emlékeztetett, a hatalmas csarnokban végig mindenhol tartályok voltak, bennük még zöldes folyadék volt, a tartályok már üresek voltak. Mindegyik előtt egy-egy ágy, leginkább kórházi ágyra hasonlító tolható hordágy volt megtalálható. Mindegyiken valaki feküdt, sokak számára a legtöbb ismerős volt, már hogyne lett volna, hiszen valódi hírességek hasonmásai voltak. Amit Miller mondott, hogy nem attól fél, hogy néhány civilt klónoznak, hanem valami mást is, a félelme beigazolódott.
- A klónok és az agymosott személyek készen vannak nagyurak, úrnőm – mondta egy tudós ruhában levő alak az árnyakban levő hat alaknak. – Az android készen van Vízió mintájára, csak bekapcsolásra vár. Ami a többit illeti, nem sikerült minden Angyalt leklónozni, nem voltak elegendő mintáink, de még így is szép számmal rendelkezünk és néhány más személy is van itt.
- Victoria Miller, önök szerezték a mintákat Washingtonból, Jonathan Miller és Skarlát Boszorkány lánya, egy másik realitásból. Aztán Skarlát Boszorkány, a régi X Fegyver, azaz Rozsomák. Stephanie Miller, hasonlóan mágikus tudományokkal, mint az eredeti. Három hosszú ideje Bosszú Angyal tag, Jonathan Miller, Kane Harris, aka X vagy korábbi Amerika Kapitány, Einar Thorson és Vízió. Egy korábbi SHIELD ügynök klónja, Victoria Lincoln, a szuperpáncéllal együtt.
- A többiek már nem klónok, hanem rendes személyek a szokásos Hydra agymosással és programmal. Korábbi nagy ellenfél és ismert személy, Lucy Reilly, a Póknő. A korábban halál angyalaként ismert Samara Megan Christoph, genetikai átalakítás után immáron Darázsként. És legvégül az utolsó három szuperügynökünk, a korábbi fejvadász Mahdi, azaz Andrew J. Hendrix, egy másik személy Kristopher Zavrel, aki méltónak bizonyult erre a feladatra és a korábbi bérgyilkos Mona Sax.

A férfi ezzel odafordult a Hydra fejei felé.
- A Hydra hadserege készen áll! HAIL HYDRA!

Képek a karakterekről:
Spoiler:


Epilógus 2. – AIM; AIM laborjai
A laborokban nagy izgalom uralkodott, az AIM legújabb készítménye, a szuperszámítógépe, ami félig organikus is volt végre valahára elkészült. A tervek szerint és valóban el is érzék azt a szintet a szerkezet olyan tudással és funkciókkal bírt és képes volt ugyanazt a feladatot ellátni, mint amit a SHIELD Víziója, vagy éppen az X-men Veszélye. Egy szinten volt a két legfejlettebb androiddal és még némileg több is volt. ő nem csak rendszerfigyelő volt, hanem a szuperszámítógép is maga, ami rendelkezett az AIM minden tudásával is és akár, ha akarták még fegyvernek is bevethető volt. noha eredetileg nem erre tervezték az AIM dolgozói, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő és a Hydra mit parancsol majd. De a neve addig is: A neve „M.O.D.O.C.”: Mental Organism Designed Only for Computing.
Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Modok


Epilógus 3. – SHIELD; SHIELD negyed
Kivételesen a média is be volt engedve a SHIELD negyedbe, egészen pontosan a Pegazus főépületéhez, ahol Shad King, Jonathan Miller és dr. Jake Walker tartottak bemutatót a médiának és így New York lakosságának is. Shad King, a Project: Pegazus igazgatója állt fel a pódiumra és kezdett beszélni:
- Ezúton szeretnénk örömmel bemutatni dr. Jake Walker és dr. Lea Sally legújabb találmányát, átalakított őrszem-technológia alapján egy minden eddiginél hatékonyabb térfigyelő-rendszert. A rendszer különböző nagyságú drone-okból áll, amik képesek repülni, és álcázni magukat. Folyamatos összeköttetésben állnak egymással és ha veszélyt, gondot észlelnek azonnal tudják riasztani a központot, ami a SHIELD, a rendőrség, a mentők, vagy a tűzoltókat jelenti attól függően, hogy milyen problémába ütköztek. A technológia a következő hetekben lesz bevezetve New York teljes területén, hogy az itt lakók még nagyobb biztonságban élhessenek.


Epilógus 4. – Cabal ülése; Washington
A Fehér Ház egyik titkos szobájában, amit Osborn épített fel éppen tárgyalás folyt, négy személy „jelent” meg itt, kettő személyesen, kettő csak holografikus kijelző segítségével. A Cabal tagja voltak ezek. Számukra hosszú csendesebb időszaka után eljött azaz időszak, amikor immáron lépni kellett. A Hydra kimutatta a foga fehérjét és megtették az első lépéseket a következő a négyes reményei szerint már nem az övék lesz, hanem a Cabalé.
- New York sosem lesz az övék – szólalt meg a társaság egyetlen női tagja. – A városnak rövidesen hozzánk hű alvilági vezetője lesz Matsumoto személyében s a Pokoltűz Klubnak hála, mi az irányításom alatt ott van mindenhol Midgardon szemmel leszünk képesek tartani őket s ha felbukkannak lecsapunk rájuk. S mindez könnyedén fog történni hála Norman terveinek…
A kezével királynői módon intett az elnök felé és Osborn nem is várt sokáig.
- Eljött az ideje Amerikában az Őrszemek újra elővételének és Amerika népe hamarosan hozzám hű Bosszúállókat fogja éltetni a SHIELD-es Angyalok helyett. Hölgyem, uraim, a győzelem a mienk!

- S utána következhet Európa s a ti győzelmetek – mosolyodott el a nő, ahogyan a két holoképre nézett.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Vas. 30 Jún. 2013, 19:56

//Előzmény: itt, nem a szokásos mesélés, csak hozom a főkarakterem//

Megérkezek a Richmond Egyetem-i kórházhoz, ahol az alanyt megműtötték, jelenleg pedig itt épül fel. Csak a szokásos SHIELD egyenruha van rajtam, nincs most szükség a páncélra túl feltűnő lenne, az pedig nem hiányzik senkinek, hogy kérdezősködni kezdjenek, kíséretként is csak egy ARMOR ügynök van velem, hogy legyen valaki, aki közvetlenül az én emberem. Miután a megfelelő papírokat felmutatom és átjutok a védelmen, elégedetten nyugtázom, hogy kiválóan kezelték a helyzetet, nem hagyták megszökni a nőt. Az egyik ügynök elvezet a megfelelő kórteremhez.
- Köszönöm, remek munkát végeztek, innentől viszont átveszem. Kérem most hagyják el a termet.
Ezután intek a másik ARMOR-osnak, hogy jöjjön be és csukja be az ajtót. Végignézek a sérülten, a gépeketis ellenőrzöm, hogy minden rendben van-e.
~ Csak egy fiatal lány, és én őt készülök kivallatni. Remek helyzet, kénytelen leszek finomabb keretek között eljárni. Nem vagyok vadállat
Kicsit megköszörülöm a torkom majd egy aktát veszek elő.
- Üdvözlöm, én Riez ügynök vagyok, a SHIELD titkos, más világokat monitorozó alszervezetétől. Ön bizonyára Kusumi Ayani, az információk szerint ön a merénylet előtt egy nappal történt lövöldözés áldozata. Bólintson ha így van. -kis szünetet tartok, megvárom amíg bólint- Engedély nélküli fegyvertartás, hamis iratok, a rendőrség szándékos félrevezetése, információk elhallgatása. De ez nem érdekel. Engem azért hívtak ide mert nagy valószínűséggel ön nem ebből a világból, nem ebből a dimenzióból származik. Hanem még hónapokkal ezelőtt érkezett ide, egy másik realitásból. Így van?

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Kusumi Ayani Hétf. 01 Júl. 2013, 19:24

Sajna a meneküléssel még várnom kell ugyanis nem akadt semmikor sem olyan helyzet, hogy kiszabaduljak, ám nem csüggedtem el. Hiába ért ide a SHIELD embere nem adtam még fel a reményt. Nagyon sokat adtam volna, hogy magamnál tudhassam a fegyvereimet. A férfi végre kiküldte a többieket, szóval akadhat valami remény számomra, ám a két érkezőtől kirázott a hideg. Úgy éreztem nem fogom túlélni, ha nem sikerül őket egy mozdulattal kivégeznem. Mivel nem akartam még a levesbe menni, így egyelőre együttműködök velük. Egyet bólintok, majd ismét hallgatok. A kérdést követően fanyarú arckifejezést veszek fel, és már-már elnevetem magam. Kicsit gúnyosabban válaszoltam, mint ahogy terveztem.
- Gondolom ezt úgyis elhatározták, és mindenképpen ahhoz tartják magukat. Így minek hazudni. Igen. Egy másik dimenzióból jöttem ide, bár nem ön szántamból… És most mi lesz? Bebörtönöznek, mint egy állatot? Vagy levágnak, mint egy egyszerű állatot? Nem lepődnék meg, ha az utóbbi lenne. Ebben a világban úgy tűnik mindenki ki akar nyírni.
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Kedd 02 Júl. 2013, 00:32

Jó volt a gondolatmenetem, nem kellett újból megkérdeznem, bevallotta magától, ezzel megkönnyítve a dolgokat. Nagyon feldúltnak tűnik, nyilván keresztül ment pár dolgon mióta a reneszánsz síkra került, vagy csak egy nagyon jó színész. Ezt kell kiderítenem, lehetőleg minél hamarabb.
~ Először le kell nyugtatnom utána pedig minél többet ki kell belőle szednem. A lövöldözés részletei több szempontból is fontos lehetnek.
- Nyugodjon meg, nem ön az első eset aki így került hozzánk, véletlen utazás során. Ha együttműködik akkor sokkal kisebb az esélye, hogy rosszul kerül ki a helyzetből. Az én feladatom, hogy megállapítsam, hogy veszélyt jelent-e erre a világra, és ez alapján dől el, hogy mi lesz önnel a továbbiakban. Tehát közvetlen érdeke az, hogy segítse a munkám.
Próbálok nem elrettentő lenni, csak leszögezem a tényeket, nem akarom, hogy esetleg engem is megpróbáljon félrevezetni, vagy összezavarni. Mindenkinek kellemetlen lenne az eset.
- Nos, önt állítólag egy leszámolás alatt lőtték fejbe. Mondja el mi történt. Egyelőre ez a fontos, később majd rátérünk a rutin kérdésekre.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Kusumi Ayani Szer. 31 Júl. 2013, 12:21

- Hm.. Nos hol is kezdjem. - mondom hallható szarkazmussal - Először is egy idióta akinek nem láttam az arcát fejbe lőtt. Annyi láttam hogy fekete hajú egyik szemén volt valami és a száját eltakarta. Aztán, mint látja... - mutatom fel a sérült kezem - Egy torz kinézetű alak nekem esett és kiharapott a kezemből egy jó nagyot. Sajna a nevüket nem ismerem, de remélem megdöglenek mostanában. Sajna csak ennyit tudok. Ja és ha azt kérdezné, hogy miért támadtak rám, akkor szerintem a megfelelő válasz az a CSAK.
Reméltem nem fog sokáig még a nyakamon lógni, és elmehetek minél előbb ebből a kórházból vagy miből. Már az sem nagyon érdekelt ha kivégeznek, csak végre legyen már egy kis nyugtom, mert már kezd ebből a reneszánsz síkból vagy miből totálisan is elegem lenni...

(elnézést a hosszú késésért)
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Szer. 31 Júl. 2013, 16:13

Kezdetben teljesen nyugodt vagyok, de a hallottakon meglepődök. Néhány másodpercig csak állok, majd lejegyzem az eddigieket, közben keresem a szavakat.
~ Komolyan ennyire átlátszó hazugságokkal próbálkozik azután, hogy tisztáztam a helyzetet? Olyan mintha direkt a saját helyzetét akarná rontani, szándékosan. Rendben, megyek tovább a kérdésekkel, hátha változik még a helyzet, a hozzáállása. Cole ügynök, kérem, a beszélgetés során szükség lesz a telepatikus képességeire, egyelőre csak figyelje, hogy mikor hazudik az alany, nem szeretnék nála is meglepetéseket. A teljes telepatikus vizsgálatra majd csak később kerül sor.
Miután pozitív visszajelzést kapok a telepata ügynöktől nyugalmat erőltetek magamra és továbbra is teljesen higgadtan folytatom amit elkezdtem.
- Igen, ezt mondta a rendőröknek is, és ez az amit senki nem hisze el önnek. Hogy csak véletlenül ide került, egy nappal a merénylet előtt és véletlenül, minden ok nélkül az egyik személy, akinek a leírása pontosan megegyezik a merénylők egyikével lelőtte magát. Persze ön semmit nem tud róluk, sem a merényletről. Világos. Nézze, a sérülésére tekintettel türelmes vagyok, de legalább ne hazudjon a szemembe, ha lehetséges. A fegyvereit miért tartotta magánál?
Még megpróbálkozok egyszer, vagy talán kétszer de utána már más módszerekhez nyúlok, ezt eldöntöttem. Amit tud azt előbb-utóbb el fogja mondani, az most nem fontos, sokkal inkább a viselkedése aggaszt.

//Semmi gond.//

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Kusumi Ayani Csüt. 01 Aug. 2013, 14:46

- Mivel vadász vagyok. - mondtam egyszerűséggel, de jól hallható ingerlékenységgel - Azonban... maga azt kérdezte, hogy mi történt, mikor meglőttek. Szóljon ha tévednék de én szerintem teljesen őszinte voltam. Minden esetben csak egy dolgot tudok még pár dolgot az ügyben. Ja és nem véletlenül jártam erre fele. Meg akartam győződni egy dologról. Amúgy azt árulja el... uram, hogy maga szerint én olyan idióta vagyok, hogy hazudjak magának? Gondolom az a SHIELD vagy mi úgyis átkutatná az agyamat, vagy mit tudom én. Szóval én igazat mondom. És ha valami érdekli akkor kérdezzen. Vagy mindjárt meséljem el azt mi történt attól a perctől kezdve, mióta megérkeztem???
Teljesen őszinte voltam míg beszéltem, és elhatároztam magam, hogy ha nincs más mindent kitálalok, hisz már úgysincs veszni valóm, és már rég rájöttem, hogy a X-nek és a társainak nem jelent sokat a megbízók életei, hisz ha az lenne már rég kimentettek volna, és gyűlölöm ha cserbenhagynak.
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Csüt. 01 Aug. 2013, 15:19

Úgy tűnik némi hatással volt rá az amit mondtam, de megint más felé tereli az egészet, félinformációkkal, ferdített tényekkel próbálkozik, annak ellenére, hogy rájött, hogy át fogják kutatni az emlékeit és mindenre fény derül majd idejében. Ez kicsit ingerültté tesz engem is, nem szeretem ha játszanak velem. Közelebb lépek az ágyhoz, először távolról megnézem a műtéti nyomokat, hogy mennyire volt súlyos az állapota, majd a szemébe nézek és megpróbálom leolvasni róla, hogy mit érezhet ebben a pillanatban. Még kivárok egy kicsit majd folytatom.
- Szóval nem hazudik csak nem mond el mindent, ferdíti a tényeket, még rosszabb. De rendben, kérdezek. Azt gondolom, hogy önnek is köze lehetett azokhoz, akik elkövették a merényletet, van valamilyen információja, esetleg a csapatuk tagja volt, erről szeretnék hallani. Mit tud róluk? Mondjon el mindent amit tud, pontosan, ne hagyja ki a legkisebb részleteket se.
Igazából én erre vagyok kíváncsi, egy használható nyom kell Shepherd-hez, hogy megtalálhassam és kijavíthassam azt a súlyos hibát amit elkövettem.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Kusumi Ayani Csüt. 01 Aug. 2013, 17:04

Furcsán néztem a férfit.
- Ki a franc az a Shepherd??? - kérdezem, de megrázom a fejemet, és elmondom - Rendben elmondok mindent, de kezdjük az elejéről. A "történet" akkor kezdődött, mikorra már több hete már megérkeztem, és már az éhenhalás szélén jártam. Egy üzenetet kapva el kellett mennem az Advent streetre, ahol egy X nevű alak fogadott engem. Azt mondta, hogy maguk el akarnak engem kapni, mert engedély nélkül léptem át ide vagy mi... na de felajánlott egy munkát, amit ha elvégzek biztos fizetést kapok. 3 nap múlva a Jade Electroniscnál kellett lennem, ahol tisztázták a célpontot, és néhány alakkal együtt "Koccantam". Már ott is rám támadt az a torz alak, és akkor is meg akart ölni. Mivel azonban szükségem volt a pénzre mégiscsak vállaltam a munkát. Hát eljöttem hogy meggyőződjek a mi voltokról. Ahol a 2 fickó rám támadt minden ok nélkül. A feladatom az volt, hogy megöljem az oktatási ügyi minisztert. Azonban mielőtt azt hinné, hogy csak úgy elvállalok mindent... tiszták, hogy az a férfi rengeteg ártatlan ember halálért felelős, még a III.világháborúban. És itt van kocka elásva. Ugyanis jómagam mutánsvadász volnék, aki az emberekre veszélyes alakokon lévő fejpénzt gyűjti be... legalább is a másik dimenzióban.. itt sajna én vagyok a célpont úgy látszik... Gondolom ennyi elég ahhoz hogy letartóztasson mi?
Míg beszéltem hangomból kezdett eltűnni a harag, és átvette a helyét a megnyugvás, mivel beletörődtem a sorsomban.
- Mivel beárultam a megbízót ha maguk nem végeznek velem azok biztosan.
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Bishop Csüt. 01 Aug. 2013, 21:40

Miközben hallgatom a nőt Cole folyamatosan megerősíti az elhangzottak hitelességét, lejegyzem magamnak a fontosabb információkat, semmit nem hagyok ki.
~ Igen erős nyomnak tűnik. A Jade Electronics és a hozzá köthető személyek, talán ez segít elkapni a merénylőket, mindannyian ott voltak, összegyűjtötték őket, de nem ismerték egymást kezdetben. Tehát egy terrorszervezetnek kell a háttérben lennie. Ez a nő egy másik realitásból jött, Shepherd is, szóval olyanokat is begyűjtöttek, akikről tudták, hogy nem ebből a realitásból vannak, teljesen feláldozhatóak. Még mindig nem értem miért volt fontos az oktatás ügyi miniszter, eddig azt hittem Luther Eastwood volt az eredeti célpont, de a nő nem hazudik, ahogy arról sem, hogy minden ok nélkül támadtak rá a társai... Kusza ez az ügy, nem vagyok nyomozó, de bele kell rázódnom.
Hirtelen Cole ügynök hangját hallom a fejemben, fontosnak tartotta, hogy néhány emlékfoszlányt, képet közvetítsen nekem, így láthatok is néhány dolgot.
- Igen, természetesen le van tartóztatva, de az eljárás során nyilván számítani fog, hogy most mit és mennyit mondott el. Az állapota ellenére nem maradhat itt, át kell, hogy szállítsuk a SHIELD negyedbe, ahol elvégezik magán a rutin vizsgálatokat, mint minden más realitásból érkezetten. Ha akarja kirendelhetek maga mellé néhány ügynököt, hogy figyeljenek a biztonságára, bár szerintem a megbízói már jóval előbb megölették volna. Köszönöm a segítségét. Viszontlátásra.
Ha még akar valamit a nő azt megvárom, de ha nem szól semmit akkor távozom. Megfordulok és kilépek a kórteremből, intek az ARMOR ügynöknek, hogy jöjjön, majd tájékoztatom a helyieket, hogy majd át fogják szállítani az illetőt. Ezután a kommunikátorhoz nyúlok és engedélyt kérek az átszállításra. Ha visszaérkezek a SHIELD-hez akkor jelentést teszek, leadom a begyűjtött információkat, első sorban a merénylőkről és a Jade Electronicról, át kell kutatni a helyet, de egyelőre nem tudom kinek a hatásköre lenne, ezért nem folyok bele jobban.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Richmond Egyetem Orvosi központja - Page 3 Empty Re: Richmond Egyetem Orvosi központja

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.