Evangelin Gordon

Go down

Evangelin Gordon Empty Evangelin Gordon

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 23 Okt. 2012, 18:28


Evangelin Gordon A1_2012_10_23_r9bgmpuhgo

Adatok:

Név: Evangelin Gordon
Egyéb név: Crystal Panthera ("művésznév")
Faj: Mutáns
Nem: Szerinted cicám?
Jellem: A semlegesnél is semlegesebb.
Személyazonosság: Nyílt
Születési helye és idő: New Jersey; 2027.07.07
Kor: 19
Család:

    Anya: Tess Gordon
    Apa: Kérdezd anyám!
    Testvérek: Szerencsére nincs, úgy tudom.
    Élettárs: Viccelsz?

Foglalkozás: Pornószinésznő prostituált pisztolyhős. Egyéb kérdés?
Testmagassága: 170 (cm)
Testsúlya: 60 (kg)
Szeme színe: Zöld
Haja színe: Sötétbarna
Bőre színe: Kaukázusi
Különleges ismertetőjel: Miért csúfítanám el bármivel is a testem?!
Egészségi állapot/ betegségek: Most viccelsz? Csak a bénák kapnak nemi betegségeket...

Életrajza:


Hát, az egész elcseszett életem Jersey valamelyik lebujában kezdődött... Nah igen és körülbelül ennyit is tudok a dologról. Anyám úgy titkolja ki volt az apám, mintha minimum a harmadik isteni személy mászott volna be a bugyijába, és aztán szeplőtelen fogantatással vádolták volna meg ezért... Nah mindegy, a lényeg a lényeg, hogy volt egy jó öt perce maminak, aztán egy szar jó néhány éve, amikor jöttem én. Rosszat mondtam volna? Minden anya álma vagyok, de komolyan!
Úgy nőttem fel, mint az összes többi édes kislány, babázva, pónilovakkal szundikálva... Aztán rájöttem, hogy utálom a rózsaszínt, a póniknak sokkal viccesebb letépni a lábát, mint aludni velük, a Barbie-k meg túl szőkék, ja ezért nagyon kell ám utálni őket! Oh és tinédzserkorom másik nagy felfedezése az volt, hogy van mellem, nem is kicsi. Ezt mellesleg nem csak én fedeztem föl.
Szóval anya gürizett, ami nála annyit jelentett, hogy néha háziblökivé változott, vagy szarrá vert embereket, én meg éltem a kamaszok unalmas hétköznapjait. Bandáztam a haverokkal, brutális szőrős motorosokkal jártam, dugtam, álltam, meg minden más pozíció, amit csak el tudsz képzelni. Igazából nem volt rossz, csak anya akadt ki nagyon, amikor megtudta, hogy a tizenhárom éves kislányának nem gumicukor, hanem másféle gumi van a tárcájába. Habár franc se tudja már miért volt nálam akkoriban. A lényeg a lényeg, hogy szobafogságot kaptam, pár pasimnak meg beverték az orrát.... Említettem már, hogy anyám határozottan agresszív tud lenni? És még farkat sem kell növesztenie hozzá... Mármint tudjátok, olyan kutyafélét.
Tehát kihívtam magam ellen a nagy Sakálszellemet, így nem volt se buli, se pia, se pasik... Az egyetlen, amit ki tudtam bulizni anyától, valami alternatívaként az az volt, hogy lőni had járhassak el. A harcművészeteket is szorgalmazta, de azt már csak azért sem akartam csinálni, mert ő abban annyira penge volt. Így maradtak a pisztolyok, kivételesen amik hidegek voltak és fémből készültek.
Egészen megszerettem a kis pótcselekvésem, sőt határozottan a szívemhez nőtt. Rövid időn belül azt vettem észre, hogy nagyon megy, olyan félelmetes gyorsasággal, ami már-már természetellenes. Nem nagyon aggódtam rajta, csak kiélveztem a (nem nagyon, de azért elég helyes) oktatóm minden dicséretét és egyre jobb és jobb lettem. Gyakorlatilag az esőcseppet lelőttem mielőtt a földre hullott volna... nah persze ha vagyok akkora barom, hogy esőcseppekre lövöldözzek.
Aztán a menekvés az egyhangú élet elől Chris személyében jött el hozzám. A lőtérről mentem hazafélé, amikor összetalálkoztam vele a bárja előtt. Anyának akkor mérkőzése volt, így tudtam, hogy sokáig kimarad, így bátran beültem a szőke, kékszemű skandináv vonásokkal megáldott férfival egy italra. Nos az egy italból kettő lett, vagy tíz, aztán abból meg egy egész éjszaka... Reggel, amikor elégedetten ébredtem az ágyában és meséltem neki anyáról, mivel ahelyett, hogy az ordibálását mentem volna haza hallgatni inkább Chrisnek meséltem a dologról, akkor a szőke herceg felajánlotta nekem, hogy tud adni melót, ha meg akarok lépni anyám elől. Hát, meg akartam. Így lettem pornószínésznő. Elég hitetlenül hangzik, de higgyétek el nekem, hogy egy olyan világban, ahol mindennapiak a démoninváziók, és a sárkányok hajlamosak megcsócsálni a segged, ott baromira nem zavarja a közvéleményt, hogy egy tizenöt éves kiscsaj van a pornófilmekben. A pasiknak elég, hogyha ott domborodik, ahol kell, ennyi az egész. Életem eddigi hosszú, már-már matuzsálemi 19 éve alatt nagyon sok pasival találkoztam, de van amivel mindet meg lehet fogni, hogy elért a céljaid. Akit meg nem, azon fogást kell váltani, slussz-passz.
Amúgy alapvetően részemről abszolút elégedett voltam a dologgal. Volt pénzem, nagyon, de nagyon sok pénzem, a férfiak körberajongtak, a nők meg irigyeltek, kell ennél több? Szóval az igaz, hogy baromira nincsenek erkölcseim, se stabil pontok az életemben, se családom, se barátaim... De kit érdekel? Kösz megvagyok ahogy vagyok, olyan szépen elcseszve. Ha meg éppen berágok valamin, vagy valamelyik benga állat kikészít, akkor ott vannak az én drága kis Browningjaim, akik minden hülye élettársnál hűségesebbek. Szóval ha ideges vagyok kimegyek és lövök, és közben annak a fejét képzelem a céltáblára, akiét kell, és célba is találok.
Jah meg még egy apróság. Azt említettem, hogy nem igazán szoktam aggályoskodni semmin, hát ez odáig terjed, hogy kicsit nagyobb horderejű bulikat is bevállalok, konkrétan nem igazán zavar, ha egy kicsit megkínoznak. Csak úgy szolidan, de azért valljuk be úgy az igazi a sex, ha van egy kis vér is, nem igaz? Az efféle filmek után kezdtem valami egészen különöset észrevenni magamon... Konkrétan nemhogy napokig szenvedtem volna, a sebeim sokkal gyorsabban begyógyultak, mint ami normális lett volna. Azt tudtam, hogy valami hasonlóra anya is képes, de soha nem gondoltam, hogy én is örökölni fogom a betegségét... Nah úgy tűnik szívás az élet, és nem csak a pornófilmben. Aztán ez a dolog olyan mértéket öltött, hogy már a rendezőmnek is feltűnt, meg még jó pár embernek... Így a kínzásos bulikat hamar levettem a napirendről, és a pletyka is elmúlt, legalábbis nagyon remélem....


Képességei: A gyorsasága és a reflexei természetfelettiek, jelenleg jó kétszer olyan gyors, mint egy átlagos ember (50-60km/óra). Emellett a regenerációja is nagyon gyors, mintha csak a teste gyorsaságával akarna versenyre kelni, a horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra alatt gyógyulnak, a sebesülés mennyiségtől és a fokától függően.

Szakértelmei: Remekül bánik a lőfegyverekkel, egészen fiatal kora óta gyakorol. A legtöbb fegyvertípust ismeri és használni is tudja (persze ami az átlagos emberek számára is ismert). Emellett átlagos iskolai tanulmányok, habár nem sokáig járt be, és csak angolul tud. Jah, meg sexuális kultúra mesterfok. Razz

Fegyverek:
- 9 mm-es Browning Hi-Power (2db, amik nélkül aludni sem megy.)
- Derringer
- 9mm-es Firestar


A hozzászólást Tess Gordon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 03 Nov. 2012, 11:21-kor.

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Okt. 2012, 18:46

Előtöri elfogadva a megbeszéltek alapján.
A képesség viszont sok, nagyon az elejére. Gyorsaság 50-60km/óra, amit el tudsz érni huzamosabb ideig (már ez is emberi max 2x-e), így a reflex is 2x emberi max feleett van. Illetve regen is sok. Kezésnek ezt hagyom:
Minimális regenerációval rendelkezik. Ez a képesség passzív (vagyis nem tudatos) esetleges eszméletvesztéskor is működik. A horzsolt, vágott, zúzott sérülések 5-20 perc alatt gyógyulnak a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a fokától függően.

Kezdésnek, később úgyis fejlődik mindkettő majd. Ha vki kötekszik, azért van 2 mutáció eltérő egymástól, mert mind2 szülő képességét örökölte.
Ha ezt javítod kiabálj.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 23 Okt. 2012, 19:08

Vettem, vettem.
*Kiabál* Elméletileg javítottam is. Smile

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Kedd 23 Okt. 2012, 19:21

Okés, így már elfogadva, és mivel Neked már van kitalálva kaland, holnap reggel/délelőtt kezdünk is Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Tess Gordon Kedd 23 Okt. 2012, 19:38

Thorhalla írta:Okés, így már elfogadva, és mivel Neked már van kitalálva kaland, holnap reggel/délelőtt kezdünk is Smile

Rendben, és köszönöm. ^^

_________________
"A harcos egyszerre fegyelmezett és szenvedélyes, amikor elfogja a lelkesedés. Az egyhangúság soha nem vezet nagy tettekhez."
Paulo Coelho

"Egy harcos nem keresi a fájdalmat, de ha a fájdalom eljön, felhasználja azt."

Dan Millman

Tess Gordon
Tess Gordon
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 77
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Jul. 28.

Karakteradatok
Főkarakter: Tess Gordon
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Szer. 24 Okt. 2012, 10:06


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 31 Júl. 2013, 22:55

Na, hát megint lefolyt egy év, ahogy a melleimne szokott csordogálni valami más... Kiderült, hogy én a világmegváltó Magneto kisunokája vagyok és ezt a nagypapi úgy mesélte, hogy közben lerombolta a melóhelyemet. Tud hatni az emberre a vén kujon. Szó, mi szó, egész fa..a kis famíliába csöppentem bele. A lánya baromi jó bige, annak a fia meg az én korosztályom és hm... Szóval megpróbálkoztam vele, de egy kicsit fura a gyerek. Aszonta, látta "néhány" filmemet, aztán később kiderült, hogy őt Crystal Panther-lexikonnak is nevezhetném. Művészlélek, hiába. Jó, jó, de a valóságban is kéne bizonyítani és hát nem valami nagy szám. Ő az örökös, meg minden, de nem volt rám annyira kíváncsi. Pedig jó menet lett volna, nem tudja, hogy mit hagy ki. Pedig láthatta...

A filmezést nem hagytam abba, miért is tettem volna? Jól csinálom, ebből élek és k...a jól megélek! Lesz...om én, hogy Magi meg a kis Magi leígérik nekem a csillagokat. Én azt akarom csinálni, amit szeretek. Ezt pedig szeretem is. A nagypapi jól odacsapott a világnak egyébként. Mutánsok mindenfelé, változnak össze meg vissza. Egyik kigyógyul, a másik mágus lesz vagy mi a fene. Én igazából sz...ok az egészre, de azért látom, mik mennek. Amerikából le kellett lépnem, mert mikor megtudták, hogy közöm van Magneto-hoz, ki akartak csinálni. Hiába mondtam nekik azzal a csinos kis számmal, ami csodákra képes, hogy engem hagyjanak ki a bizniszből, mert k...ra nem érdekel. Tudod, milyenek ezek, nem látnak a dühtől. Néha én se látok, mikor a szemembe megy valami a forgatáson. Le kellett mennem Dél-Amerikába, mert ott még mindig a papi a főnök. Brazília jó kis hely, tele jobbnál jobb csávókkal és csajokkal. A méretek baromi klasszak, ez egy nagy ország, ugyebár.

A világban megtáltosodtak a kütyüs manusok meg a környezetvédők, úgyhogy minden máshogy megy. Olyan kamerák vannak, hogy csak nézek. Nem kell elvinni az aksit, mert csak kirakják a napra. Könnyebb lett az én életem is, hát hogyne örülnék. Ami viszont nehezebb dolog volt, az a kibernetikus beültetés. Hát persze, hogy volt, aki pont oda csináltatott. Ami kicsi és gyenge, azt megerősítik gépekkel. Oké, egészségére, de engem hagyjanak ki belőle! Egyszer jött egy ilyen pali, hogy most ő aztán megmutatja. Lefagyott a szoftver, még akkoriban kezdték ezeket behozni, aztán bennragadt. Hát baromi sz...r volt, senkinek nem kívánom. Nem állt, csak a forgatás. Akkor mondtam, hogy gyerekek, ezt nem. Keressetek más balekot. Találtak is, csóró lányok...

Aztán kitalálták ezeket a holojátékokat meg a holonetet. Jól kib...tak velünk. A töketlen kissrácok ott él(vez)ik ki az életet, aztán a jó filmek már nem is kellenek nekik. Már nincs annyi meló vagy nem fizetnek annyit. Lóvém az van bőven, mert keményen megdolgoztattak érte. Elég sokan dolgoztattak, de jó volt, néhány kivétellel. Azért még mindig vannak rendezők, akik tudnak újítani. Olyanokat találnak ki, amit sose fogsz látni a holojátékokban. Ha épp nem forgatunk, akkor vagy valami bárban ülök és piálok, vagy lőni járok. Sokat fejlődtem a célzásban és ez klassz. Ha valaki megint kitalálja, hogy belém köt a nagypapi miatt, akkor kap egy golyót a fejébe. Néha átugrok az öreghez Genosha-ra, de azért nem kényeztetem el. Ahhoz többet kéne fizetnie, hehehe...

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 01 Aug. 2013, 00:10

Már megint jókat nevettem rajta, remekül átérezted a karit, elfogadva a bővítés. Akkor írd be a jelentkezésedbe, hogy ő is van még, aztán remélem a töbiek is gyűlnek lassan már.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Kedd 13 Május 2014, 11:03

Eva hála az AIM-nek tovább mutálódott, vagyis fejlődött a képessége. Az összes feline képessége jelentkezett, de ugyanúgy teljesen emberi alakja van:

- karmok és fogak csontok töréséhez elég erősek lettek
- Visszahúzható karmok
- 10 tonnás erő
- Emberinél sokkal nagyobb gyorsaság (ez maradt annyi, mint régen az 50-60km/óra)
- Fizikai ellenállás kisebb sebesülések ellen
- Fejlett érzékszervek
- Felismerik egymást szagról, hangról, kinézetről ha élőben találkoznak, szinte semmiféle álca nem fedi el őket.
- Állati ösztönök
- Talpra esés: esés közben reflexszerűen korrigálják magukat, megfordulnak a levegőben, és a talpukra érkeznek. Ebből az következik, hogy kell nekik egy bizonyos magasság, hogy legyen idejük erre a korrekcióra.

A regenerációja azonban maradt ugyanazon a szinten, mint eddig.
Illetve az IQ-ja is igencsak sokat növekedett, a korábbiaktól ellentétben most olyan 135-140 körülire emelkedett.

Az AIM-es ruhája:
Evangelin Gordon Marvel_Comics_Presents_Vol_2_2_Textless

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Szürke Eminenciás Hétf. 26 Dec. 2016, 20:43

Evangelin Gordon 56533e091ae23

Eva a beépítéseinek köszönhetően egyre komolyabban kezdte látni a világot. Az AIM környezetvédelmi céljaival kezdett egyetérteni és a filmes tapasztalatait ezen a téren akarta kamatoztatni. Szakított a korábbi stílusával, az csak az öltözködésében maradt meg valamennyire, habár abban is finomodott. Tudta, mit lehetett elérni a vágásokkal, a jelenetek beállításaival, az információk adagolásával és ezt a tudását már nem a pornóra, hanem környezetvédelmi célokra használta. A növényvilágot és az állatvilágot érintő fejlesztések, veszélyek és dokumentumok ismertetésével kezdett el foglalkozni. Crystal Panther maradt a rendezői neve és bevallottan ő lett az a női rendező, aki szakított a felnőttfilmezéssel és átnyergelt a természet védelmének a vizeire. A sajátos humora megmaradt, mindkét azóta rendezett dokumentumfilmjében megjelentek ezek. A célja, hogy ismert rendező legyen, elismert és az AIM céljait így szolgálja. A szervezethez való hozzátartozást nem reklámozza, de a mondanivalója egybe vág azzal, amit az AIM hisz a világról.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Dec. 2016, 00:00

Elfogadva, igyekszem kitalálni valamit neki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 31 Dec. 2016, 00:04

Itt kezdtem (Charles is kap a napokban majd egy kezdőt.
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3146p50-weirdworld#66057

ps: ha nem láttad volna Wayonka már mikor kapott kezdőreagot Reneszánszon Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Evangelin Gordon Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Evangelin Gordon Empty Re: Evangelin Gordon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.