Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Kedd 18 Jún. 2013, 23:11

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 745989-0002

Adatok:


Név: Philippe Lerois
Egyéb név: Szürke Eminenciás
Faj: vámpír, alfaj: mágiahasználó
Nem: férfi
Jellem: céltudatos, határozott; nincs faj, amit kifejezetten gyűlölne
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Liège, 1777.
Kor: 247 év
Család: természetesen halottak, kivéve talán 2. feleségét, Eleonore Kanntot
Foglalkozás: üzletember (cégtulajdonos, befektető)
Testmagassága: 180
Testsúlya: 80
Szeme színe: zöld
Haja színe: fekete
Bőre színe: nagyon világos kaukázusi
Különleges ismertetőjel: a gyűrűje és a kardja
Egészségi állapot/ betegségek: amennyire egy élőhalott vámpír egészséges

Életrajza:

Belgium vallonok lakta területén született, befolyásos ékszerkereskedő család gyermekeként, két nővérrel. A francia forradalom eszméi rájuk is hatottak és a cseperedő fiú a katolikus hagyományok mellett a haladó szellemet is magába szívhatta. Sok háború dúlt feléjük és egyre nehezebb volt az élet Liège-ben. Hamarosan francia uralom alá került a város, ekkor a vallon család gazdasága újabb virágzását élte. Kisebb feladatokat már huszonéves korában is rábíztak a vállalatnál és hamarosan igazgatóhelyettes lett apja mellett. Művészettörténetet tanult a város egyetemén és a különleges ékszerek kezdték érdekelni. Nővérei ekkor már férjhez mentek, más tehetős kereskedőkhöz kötve az életüket.


Egyszer a család egyik barátjához, Jean Procronhoz mentek látogatóba, aki mutatott egy nyakláncot, amit nagyon távolról hozatott feleségének. Szögletes smaragdokból kirakott ékszer volt ez, a közepén egy szemet ábrázoló piros medalionnal. Ahogy Philippe közel ment hozzá, a nyakláncon a szem elkezdett mozogni, jobbra-balra nézett, majd megállapodott a fiatal fiún, aki nagyon megijedt és elájult. Mikor később magához tért, rájött, hogy jelen van benne a mágia és ez a mágikus tárgy előhívta. Sőt valahogy a tárgy felkeltette Elisabeth Procron szerelmét a nála 10 évvel fiatalabb fiú iránt. Elérte férjénél, hogy a Procron és a Lerois családdal üzleti kapcsolatba is kerüljön a barátság mellett, majd egy éjjelen kilökte férjét az ablakon. A gyászidő lejárta után egyre több időt töltött a Lerois családdal és persze Philippe-pel. Hamarosan össze is házasodtak, amit a család nem nézett jó szemmel, ahogy az eddigre kialakult katolikus birodalom vezetői sem. Nyomozni kezdtek és ugyan nem volt bizonyítható a gyilkosság, de a nőt elítélték. Mielőtt kivégezhették volna, öngyilkos lett, őrült módon átharapta az ütőereit a fogdában és elvérzett.


Philippe megörökölte a Procron Textilüzemet, ezzel még tovább gyarapítva birodalmát. Nagyon magányosnak érezte magát felesége nélkül és a művészetek mellett elkezdett a mágia után kutatni. Sokat olvasott a különböző rendekről, iskolákról, fekete és fehér mágiáról. Egy tanulmányban rábukkant arra a szemre, amit elhunyt feleségének medálja is ábrázolt. Így talált rá Az Ősi Tanítványai nevű szervezetre, aminek a székhelye Tibet. Alapítója egy különleges erőkkel megáldott halandó volt, aki szorgalmas tanulással természetfeletti lénnyé vált, az egyik leghatalmasabbá. Rengeteg védő és gyógyító varázslatuk volt, amit szívesen átadtak másoknak. Philippe arra gondolt, hogy ha előbb megtalálja őket és kitanulja a mágiát, akkor megmenthette volna feleségét. Talán még a kivégzés sebeiből is. Kért szüleitől néhány hónapot, hogy tanulmányait a keleti országban folytathassa. Persze engedélyezték, ők is szerették az egzotikus kultúrák műtárgyait, főleg azért, mert nagy volt rájuk a kereslet és ez a katolikus hagyományaik mellett is fontos szempont maradt.
A fiatalembert szeretettel fogadták a rend tagjai. Sok elméleti tudást szerzett, megismerkedett a tibeti kultúrával is és megtanítottak neki néhány igét. Üzleti elfoglaltságai hazaszólították, de elhatározta, hogy ide vissza fog térni. Európában eddigre Napóleon már megbukott és változások közeledtek. Mire hazaért, szülővárosa már a holland királyság alá került. A család ekkor látta elérkezettnek az időt a költözésre. A szabadság hazáját, Amerikát célozták meg, de Philippe nem akart velük menni, hű maradt hazájához. Amíg a szülők ónbányákat nyitottak az Újvilágban, a férfi átvette a Lecrois Ékszervállalat teljes igazgatását.


1817. tavaszán nagyon különös helyre hívták tárgyalni. Egy elfüggönyözött, világítás nélküli kastélyban fogadta őt Michel Duprin, az egyik legnagyobb mezőgazdasági vállalat feje, nemesi család sarja.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 203818-49603-dracula
Azt ajánlotta, hogy társuljon be tengerentúli vállalkozásába. Az volt a terve, hogy különleges édességeket exportál, amiket az egyszerű őslakosok és a telepesek is imádni fognak. Philippe túl kockázatosnak találta ezt, de megemlítette Duprinnek, hogy vegye fel a kapcsolatot levélben a szüleivel, akik Missouriban élnek. Duprin megköszönte az ajánlatot és útjára engedte a férfit, akit végig kirázott a hideg a helytől és tulajdonosától. Hamarosan hír érkezett, hogy szüleit vadállatok marták halálra, ezért kiutazott Missouriba. Ott ejtették meg a temetést katolikus hagyományok szerint és ahogy az öröklést intézte az ügyvédekkel, egy este felbukkant Duprin, visszatérve az ajánlatra. Philippe mondta neki, hogy nem a legjobb időszakot választotta a tárgyalásra, erre a fickó azt mondta, hogy rendben, majd később jelentkezik. 2 nap múlva egy esti séta alkalmával Philippe farkasokkal találta szemben magát. Nem értette, mit keresnek a nagyváros utcáin ilyen állatok, de menekülni kezdett. Szerencsétlenségére egy zsákutcába tért be, ahonnan nem nyílt ajtó, sem ablak, nem tudott hová menekülni. Szinte megfagyott az ereiben a vér, ahogy látott a falon lemászni egy embert, aki megpaskolta a farkasok fejét, mire azok a lábaihoz ültek. Utolsó emléke az volt, hogy közel megy hozzá a férfi, aki kicsit ismerős is volt.

Másnap egy kórházban ébredt és üvöltött, hogy húzzák be a függönyt. Azt mondták, nagyon sok vért vesztett, de nem farkasharapás volt. Inkább mintha apró tűszúrások lettek volna a nyakán. A hatóságok hiába nyomoztak, semmire sem jutottak. Philippe viszont nagyon megváltozott. Nem kívánt semmilyen ételt, italt, egyre gyengébb lett és menekült a napfénytől. Szülei villájának legsötétebb szobájában keresett valami varázslatot tibeti jegyzetei között, de nem talált. Azt hitte, hallucinál, mikor nagyon távolról is tisztán értette a személyzet szavait és a folyosó végéről is észrevett egy legyet. Végső elkeseredésében az egyik szolgálólányt megkérte, hogy hívasson papot, mert halálán van. A lány kezén meglátott egy vágást, amit kenyérszelés közben szerzett. Nem tudta, hogy miért csinálja, de lefogta a lányt és kikaparta a sebet, majd elkezdte nyalni róla a vért. Még többet kívánt, a rémült lány pedig nem mert sikítani. A végén a nyaki ütőereket harapta át és kiszívott annyi vért, amennyit csak tudott. Erőre kapott, sőt sokkal erősebbnek érezte magát, mint előtte.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 749635-03_01_2009_10_3b31_3b36am
Érezte, hogy nincs szívverése, de ha akarta, akkor volt. Hűtötte vagy felforrósította magát, ezek csak jöttek ösztönösen. Még azon az estén csengettek és a vendég hajthatatlanul követelte, hogy a háziúr fogadja. Duprin volt az, aki elmesélte a férfinek, hogy mi történt: vámpírrá vált és fel kellett készülnie egy másfajta életmódra. Mikor Philippe megkérdezte tőle, honnan tudja mindezt, a francia nemes visszakérdezett, hogy vajon miért volt neki olyan ismerős az az arc a sikátorban. Ekkor visszatértek az emlékei és rájött, hogy Duprin harapta meg. Ezzel akarta rávenni, hogy társuljon vele. Először mindenféle vallási átkot szórt a nemesre, majd rájött, hogy az ő szájából ez már nem hiteles. Katolikusként nevelték és teljesen összeomlott, mikor rájött, hogy ő is olyan lett, mint „a sötétség szolgálói”. Egyre kevésbé ragaszkodott régi szokásaihoz, elveihez, amikkel szembe is került.


Mivel kellett neki valaki, aki segít elindulni új útján, beleegyezett a közös munkába.
Egyre jobban ment az üzlet és Philippe kezdte megszokni az éjszakai életmódot. Duprin mindig tudta, hol lehet olyanokat találni, akiket senki nem fog keresni és együtt jártak „enni”.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 1139822-2526208544_4bf8fd9544_b
Az áldozatokat vagy eltüntették vagy állattámadásnak álcázták az eseteket. A meghasonlott férfire hamar ráragadtak Duprin szokásai. Saját vállalkozásait távolról még irányította, ahogy Duprin is az övét, de egyre több időre volt szükségük a csokoládé-ínyencségekkel foglalkozó új cégük miatt. Sikerült a vámpír mivoltukat titokban tartani a nyilvánosság előtt, de időnként találkoztak néhány fajtársukkal. Veszélyesnek találták, ha egy másik vámpír felfedi a titkukat, ezért többnyire eltették őket láb alól. Philippe egyszer tett kivételt, az pedig elég komoly kivétel volt. Egy német református pap lányát, Eleonore Kanntot vette el, akit nemrég harapott meg egy vámpír. Nagyon boldogok voltak együtt, az üzlet mellett Philippe nem is foglalkozott se mágiával, se a művészetekkel, kizárólag feleségével.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 2584237-dracula1
Duprinnek csak a futó kalandok jutottak, amik általában a másik fél halálával végződtek. Képtelen volt lealacsonyodni nemesi származásából, a hozzá hasonlóak számára pedig túl furcsa volt. Néhány hónap múlva bérgyilkosokat küldött a nőre, irigyelve Philippe boldogságát. Nem sikerült ugyan megölniük, de a nő elbujdosott. A hatóságok eltűnt személynek nyilvánították, a házasságot semmissé tették.

Lerois magát okolta, hogy nem tudta asszonyát megvédeni, ezért elkezdett harci ismereteket tanulni. Talált egy leszerelt katonát, aki vállalta a kiképzést. Megtanulta kezelni a XIX. században használatos lőfegyvereket és a kardvívást is oktatta neki a veterán. Közelharci ismereteket egy ott élő, kínai származású karatemestertől tanult, aki szintén mágiahasználó volt és megérezte, hogy itt nem jó erők működnek. Amikor ezt elmondta Philippe-nek, az egyszerűen megölte. További oktatókat keresett és ahogy teltek az évek, egyre jobb lett a pusztakezes és kézifegyveres harcban is.
Ahogy közeledett a 70-hez, még mindig ugyanúgy nézett ki, mint 30 éve. Ismét kiutazott Tibetbe, folytatva a mágikus tanulmányokat. Ott tanult egy nagyon szép amerikai lány, akivel sok időt töltött és fél év után a lánnyal tért haza. Ekkorra már Duprin meghalt egy éjszakai portyázás alatt, mivel áldozatának sikerült segítséget hívnia és foglyul ejtették, majd elégették a vámpírt. Mivel örököse nem volt, a szerződés szerint üzlettársáé lett a belgiumi gazdaság és az amerikai importőrcég is. Philippe új személyazonosságot szerzett. Ekkor ragadt rá a Szürke Eminenciás név, mert szinte senki nem ismerte a vállalatai valódi irányítóját. Kiderült, hogy nagyon jól ért a titkok megőrzéséhez, nem bukott le.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 749618-captainbritainandmi1301

A Polgárháború alatt nehezebb idők jártak, a vállalkozások nem termeltek akkora hasznot, mint előtte. Úgy érezte, már túl sok ügy volt a kezében, ezért társakat keresett. Első felesége textilüzemét és a missouri ónbányákat egy queens-i fickóra bízta. Az ékszerkereskedés sem ment annyira, de azt családja iránti hagyománytiszteletből nem adta ki a kezéből, ahogy a legjövedelmezőbbet, a belgiumi termelő és amerikai beszállítócéget sem. Philippe és a lány összeházasodtak. Nagyon sokáig nem harapta meg és emiatt sokat gyötrődött, mivel nem érezte a teljességet. 5 év elteltével egyszer erőt vett rajta a vágy, de a lány belehalt.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 1907980-tumblr_lnjtqc35ax1qcv9zpo1_500
Később is volt néhány felesége, meg futó kapcsolatai, de persze egyikük sem élt annyi ideig, mint a vámpír.Újra elkezdett művészetekkel foglalkozni, figyelte a képzőművészet fejlődését és időnként néhány hónapra elment Tibetbe is tanulni. Nem tudott lépést tartani a technika fejlődésével, ez sok vámpírral előfordult. Még mindig XIX. századi eszközöket használ, de persze vannak segítői, akik, akik értenek a modern technológiához, mint a magánrepülőgép vagy a számítógépes fejlesztések. A XX. században egyre furcsább dolgok történtek. Autokratikus birodalmak, amik bekebeleztek országokat, világháborúkat okozva, amik visszavetették a gazdaságot. Megjelentek a mutánsok és mindennapos lett, hogy furcsa lények szaladgálnak az utcákon. Inkognitójára ekkor is ügyelt a Szürke Eminenciás, számos néven élt már az első névváltás óta. Igazi nevét egy ideje senkinek nem árulja el. Felfigyelt egy csoportra, a Társaságra. Az „öltönyös” vámpírok hozzá hasonló alakok voltak, persze a legtöbben jóval fiatalabbak. Kiderült, hogy közéjük tartozik az is, aki a Procron Textilgyárat vette át. Philippe beszállt a társulásba és olyan ügyekbe fektetett, amik aztán megtérültek.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 283663-43331-dracula
Amikor a Kéz bandaháborúkat robbantott ki, a francia jóformán kimaradt az egészből, távolról figyelte az eseményeket. Ahogy Dormammu uralmát is, nem állt a démon nagyúr mellé, mint néhány társa tette.Több évszázados tapasztalatával nem keresi a bajt, egyszerűen csak jól akar élni, ehhez hozzá tartozik a vérivás. Ezt a Társaság eszközeivel már könnyebb kielégíteni, de ha ölni kell, mert éhes, akkor gond nélkül, megteszi. Mindig keresi az újabb befektetések lehetőségeit is. Ha vállalatát vagy asszonyát kell megvédeni, akkor a sarkára áll.
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 1615654-d1
Utolsó felesége már vagy 50 éve halott, azóta hosszabb-rövidebb kapcsolatai vannak. Öltözete általában elegáns, néha kissé régimódi. Patkányokat tart, egyszerre csak egyet, de ha elpusztul, mindig újat szerez. Megnyugtatja a társaságuk. Jelenleg is virágzik a belga pralinék, csokoládék és egyéb különleges édességek importjával foglalkozó cége, az Édes Érintés, sőt annyira jól megy, hogy a többit már nem tudta kézben tartani. Így belga termelővállalata, a Duprin Mezők, a Lecrois Ékszervállalat és az ónbányák a Társaság különböző tagjaira lettek bízva.
Jelenleg kb. 20 éve a Michael Dumbon álnevet használja.


Képességei:

Vámpírjellemzők:
- Napfény-érzékenység. A napfény leghalványabb sugara is égeti. Pár pillanat alatt nyílt napfényen egészen elég.
- Heti 1,2-1,4 liter vért meg kell innia.
- Képes testét lehűteni vagy felhevíteni, így kihűlt hullához vagy a legmagasabb lázzal küzdő embernek is tudja álcázni magát. Ha akar, pulzust kreál, tetszőleges értékekkel (emberi határokon belül).
- Két felső szemfoga nagyobb és élesebb, mint az emberé, de ez nem látható elsőre.
- Minimális regeneráció: zúzódások, apróbb sebek perceken belül eltűnnek, akár harc közben is, de a tűz, a napfény és a mágikus tárgyak okozta sebek csak pihenéssel és koncentrálással gyógyulnak.

- Emberfeletti erő: Az embernél sokkal erősebb, bár izomzatilag nincs látható különbség. A testi erőt a vámpír esszenciája és vére fűti, hogy elérje célját. 200-250 kg súlyt tud megemelni.
- Természetellenes kitartás: Holt lényként egy átlagos embernél nagyobb fizikai kitartással rendelkeznek. Képes órákon át futni ha kell, mivel teste nem termel tejsavat, ahogy az embereké. Ha intenzíven igénybe veszi testét, vértartalékai gyorsabban kiürülnek, de még így is jóval ember feletti kitartásról beszélhetünk, mivel akár ötször tovább képes fenntartani a mozgási sebességét a fáradás legkisebb jele nélkül.
- Éles érzékek: Érzékei sokkal kifinomultabbak, az emberi érzékelés határát átlépve hallása és szaglása akár a vadászkutyáké és látása olyan éles, akár a sasé. Emellett ugyanúgy lát sötétségben is.

Vámpír előnyök:

- Szentségtelen test: Nem lehet egykönnyen megölni. Szívós és kitartó, viszont teste korlátok közé van szorítva. Ahogy a vér a szervezetében öregszik, úgy mélyül el ez a képesség is.
1. szint: Kések, tőrök már nem sebzik, plusz 5 percet ad pajzsként a nap gyilkos sugarai ellen. De még ez a képesség sem mentesíti az egyik legnagyobb átkától, miszerint a nap felperzseli, elégeti és végül elpusztítja.

- Elrejtő lepel: A vámpírok hatalmas mentális erejüknek köszönhetően képesek hipnotizálni a lényeket és felhasználni őket saját céljaik érdekében. Ez a hipnózis egyszerűbb változata, a vámpír behatol egy lény elméjébe és elhiteti vele, hogy nincs ott, vagy más személyként tünteti fel magát. Használat közben folyamatos koncentrációt igényel. Egy személy esetében maximum negyed órán át tartható fenn, több személy (egy kisebb csoport, maximum szintnyi ember) esetében csak tíz percig tartható fenn. A használatot követően ismét a használat előtti állapotok lépnek életbe. Legtöbbször menekülésre használja.


Vámpír hátrányok:
- Hagyma undor: Gyűlöli a hagymát, a szaga meggyengíti és az érintése marja a bőrét. Ezt a benne lévő kéntartalmú vegyület okozza az allilszulfid. Ez a vöröshagymában és a fokhagymában található meg magas koncentrációban.
- Termésszámolás: Figyelmét elterelik a szemes termések, mint a bab, a borsó, stb. Nem képes semmi másra koncentrálni, míg meg nem tudja a pontos darabszámot.
- Ezüst allergia: Az ezüst a tisztaság és a szentség jelképe, ezért a vámpír érzékeny rá. Testében az átlagosnál nagyobb kárt okoznak az ezüstfegyverek. Egy ezüst fegyverrel okozott vágás égett sebet eredményez, egy ezüst golyó általi lövés szintén égett húst hagy maga után. Ez pedig hosszabb gyógyulási folyamatot igényel. Az anyag érintése akár az izzó vas, ezért ösztönösen félnek is az ezüsttől.
- Múlthoz ragadt: Nem képes használni az új kor eszközeit. Idegenkedik tőlük, nem bízik bennük vagy nem képes felfogni a működésük elvét. Így csak azokkal az eszközökkel képes bánni, amik már az ő életében is léteztek. Ezért sem jelenkori fegyvereket, sem számítógépet, sem telefont, vagy egyéb, modernkori találmányt nem képes használni.Mágiahasználó képességek:
- „Az Ősi tanítványai” rend volt tanítványa
- Érzékeli a mágikus aurákat, legyen az varázstárgy, mágus vagy természetfeletti/isteni karakter aurája, hacsak nincs elrejtve varázslattal.


Két gyengébb varázslatot ismer egyelőre, részmágia szinten:
- Raggadorr Hét Gyűrűje (részmágia): Az ige kimondása után a varázsló egy minden támadástól óvó kék gömbbe zárja magát. A gömb ereje akkora, mint az idéző akarata. Mikor az nem bír már koncentrálni, akkor a gömb szertefoszlik. A nyomás, ami a gömbre menne, átkerül a mágus állóképességére.
- Ikonn Képei (részmágia): A varázslat nevének kimondására illúziókat lehet teremteni. Részmágiaként pár képet, látványt lehet teremteni, pl. egy tányérral több az asztalon, madár az ablakban, egy rövid időre feltűnő ember képe, stb. Még nem érte el a Varázslat státuszt, de fejleszteni fogja.Szakértelmei:


  • kitűnő kereskedő, ért a befektetésekhez, jól tárgyal és érvel
  • beszéli a belgiumi népcsoportok nyelveit, azaz a franciát, a németet és hollandot és amióta Amerikában él, megtanulta az amerikai angolt is, már akcentus nélkül beszéli; a tibeti nyelvből egy keveset megért
  • közelharci fegyverek és pusztakezes harc ismerete: karate haladó szintű ismerete, kések, botok elleni védekezés, vívás karddal és szuronnyal
  • archaikus lőfegyverek ismerete: a XIX. századig kifejlődött lőfegyvereket (pisztolyokat, puskákat, karabélyokat) jól kezeli
  • katolikus hagyományok, liturgiák ismeretei a neveltetés miatt
  • művészettörténeti tudás, főleg a képzőművészetekhez ért (ő maga nem műveli egyiket sem)


Privát előtörténet véleményezést kérsz:
Igen


Megjegyzések: (A varázslatokat azért írtam így, mert Az Ősi Tanítványai „Minden feljebb felsorolt (kivéve az offenzív) varázslatokat megtanulhatják a rendnél„. Ha nem jó, szóljatok és javítom!)


Adatlap:

Név:
Philippe Lerois
Lakás/Létesítmény:
kőház Queens, Elmhurst kerületében
Foglalkozás: üzletember (gyártulajdonos, befektető)
Munkahely:
Édes Érintés - tulajdonos
Pénz:
11500 dollár (150-et költöttem kardra, 350-et pisztolyra)
Bevétel/hét: 500(üzletember)+4000(gyár) dollár
Eszközök: elsötétített üvegű gépkocsi
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Premium-Quality-Tint-Car-Window
Felszerelés/fegyverek:

kovaköves pisztoly tokkal, töltényekkel és azok tartójával (XIX.. századi fajta)
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás 001004948_1.jpg.jpg_orig

francia gyalogos szablya tokkal (XIX. századi fajta)
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Francia_gyalogos_4f4cb64e3c214
Szövetség:

Társaság, az öltönyös vámpírok Queensben
– Előnyök:
- Aki ide belép, az megkapja az üzletember előnyt
- Folyamatos vérellátmány
- Mindig oda állnak, ahol több a haszon
- Heti 500 dollár bevétel az üzletemberségnek hála


NJK: patkány

Törzshely, ahol megtalálható:
a sunnyside-i Afterlife Nightclub
Ismertebb szövetséges:
Ismertebb ellenség:

Felhasznált kreditek:

kezdés +4 kredit


hagymaundor +1 kredit
termésszámolás +2 kredit
ezüstallergia +2 kredit
múlthoz ragadt +3 kredit

vállalkozás -2 kredit
ház -1,5 kredit
autó -2 kredit

szentségtelen test 1. szint -2 kredit
elrejtő lepel 1. szint -3 kredit


állat 0 kredit


Fennmaradó kreditek: 1,5


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 08 Aug. 2014, 22:43-kor.
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Jún. 2013, 10:43

Remek előtörténet. Nincs is miért kötekednem, ezekért, amiket írok meg nem küldök PÜ-t.
A társaság előnyeit/hátrányait írd fel még magadnak.
12000$ kezdőtőkéd van, a fizetésed így 500+4000$ havonta egyébként, nem csak 300. És javaslom, hogy a kardot, pisztolyokat nyugodtan vedd meg pénzből, nem kell kreditet rá költeni ha nem szeretnél.
Illetve a házra is jár a fele kredit, így 1,5 kreditbe fáj csak a 3 helyett.
Ezeket ha gondolod még javítsd át magadnak. És mehetsz is játszani, mivel adatlapod már van.
Imádtam a Slade-s képet Draculával ^^

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 19 Jún. 2013, 11:12

Köszönöm a tippeket!

Javítottam, a fegyvereket pénzből vettem, a maradék kreditekért pedig tettem be előnyöket.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Pént. 02 Aug. 2013, 14:59

Szintlépés miatt +2 kredit

A Szentségtelen test 2. szintjére költöttem 3 kreditet.

Fennmaradó kredit: 0,5

- Szentségtelen test: Nem lehet egykönnyen megölni. Szívós és kitartó, viszont teste korlátok közé van szorítva. Ahogy a vér a szervezetében öregszik, úgy mélyül el ez a képesség is.
2. szint: Kések, tőrök, kardok és egyéb közelharci fegyverek már nem sebzik. Plusz 10 percet ad pajzsként a nap gyilkos sugarai ellen.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Cerebro Vas. 08 Szept. 2013, 20:33

A kvízen elért eredményed jutalma egy misztikus tárgy, nyaklánc, karkötő, gyűrű, rád bízom.
Aminek a következő képességei vannak koncentráció mellett, a koncentráció mellett nem tudsz mást csinálni, védekezni, kitérni sem támadások elől:
- mezei embernél látja az "érzéseit" itt midnent azaz h ideges-e, egészségi állapotot az adott helyzetben, esetleg ha mutáns az máshogy néz ki
- jk-nál átlagos, nagyon erős érzés és csak annyit h beteg-e v sem
- akinek bármilyen mentális vagy asztrális védelme van az illetőnek, esetleg nagyon erős akaraterő az ellen semmitsem ér, ott vak és semmit sem lát, érez
Minden esetben az aurákat látja a karakter és abból tudja kiolvasni.
Játéktechnikailag a Társaságtól kapta a karakter a tárgyat.
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Vas. 08 Szept. 2013, 21:14

Akkor egy ilyen gyűrű lesz:
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Egyptian%20power%20ring

Köszönöm szépen!Smile

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Pént. 13 Szept. 2013, 09:11

3. szint +2 kredit

Fennmaradó kredit: 2,5

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Hétf. 20 Jan. 2014, 01:53

Kreditek:
kezdés +4 kredit
2. szint +2 kredit
3. szint +2 kredit
4. szint +2 kredit
5. szint +2 kredit

hagymaundor +1 kredit
termésszámolás +2 kredit
ezüstallergia +2 kredit
múlthoz ragadt +3 kredit

vállalkozás -2 kredit
ház -1,5 kredit
autó -2 kredit

szentségtelen test 1. szint -2 kredit
szentségtelen test 2. szint -3 kredit
elrejtő lepel 1. szint -3 kredit
villámgyors reflexek: -3 kredit
állattá alakulás 1. szint: -1 kredit

állat 0 kredit

Összesen: 20 kredit
Elköltve: 17,5 kredit
Fennmaradó kreditek: 2,5

Új vámpírelőnyök:

Villámgyors reflexek: Misztikum övezi a vámpírok azon képességét, mely segítségével egy átlagembernél gyorsabban képesek reagálni, cselekedni és mozogni. A gyors reflexeknek köszönhetően a vámpírok képesek akár elhajolni töltények elől is, még akkor is, ha közvetlen előttük sütik el a fegyvert. (Érzékelés szempontjából és nem folyamatos mozgás miatt.)

Állattá alakulás: A vámpírokban ott van mélyen belül a vad, mely néha kitör, ha szomjúságuk eléri a kritikus szintet, ekkor bestiákként morognak és földöntúli üvöltéssel kapnak vér után. Egyes vámpírokon ebben az öntudatlan állapotban önkéntelenül állatias jegyek jelennek meg. Ha képesek ezt a belső vadat megszelídíteni és irányítani, képesekké válnak formába önteni is.
1. szint – Csak és kizárólag denevér formát képes felvenni

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Thorhalla Kedd 11 Márc. 2014, 09:28

A két pályázatért, amit írtál 2 kreditet kapsz ajándékba. Köszönjük a remek munkát. Ha nem ezt szeretnéd, hanem valami egyedi dolgot inkább, akkor keress meg privátban és egyeztetünk.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Pént. 14 Márc. 2014, 12:14

A Szürke Eminenciás a görög alvilág istennőjének hála újra ember lett. A vámpír előnyök/hátrányok megmaradtak, előnyt még mindig tud felvenni vámpír mód szerint, de hátrányt már nem. Kb. 150-200 éve van még hátra a karakternek a korábbi léte miatt, nem csak 50.

Nem sebzi a napfény, nem kell vért innia.

A Társaságból kikerült, mivel már nem vámpír. Bevétel így 4000 dollár/hét.

Kreditek:
kezdés +4 kredit
2. szint +2 kredit
3. szint +2 kredit
4. szint +2 kredit
5. szint +2 kredit
6. szint +2 kredit
7. szint +2 kredit
8. szint +2 kredit
Instabil molekula, Kiborg alfaj, Latin- és Dél-Amerika kidolgozása: +2 kredit
Kínai Népköztársaság kidolgozása: +1 kredit (Köszönöm!Smile

hagymaundor +1 kredit
termésszámolás +2 kredit
ezüstallergia +2 kredit
múlthoz ragadt +3 kredit

vállalkozás -2 kredit
ház -1,5 kredit
autó -2 kredit

szentségtelen test 1. szint -2 kredit
szentségtelen test 2. szint -3 kredit
elrejtő lepel -3 kredit
villámgyors reflexek: -3 kredit
állattá alakulás 1. szint: -1 kredit
állattá alakulás 2. szint: -2 kredit
sokaság: -4 kredit

állat 0 kredit

Összesen: 29 kredit
Elköltve: 23,5 kredit
Fennmaradó kreditek: 5,5

Új vámpírelőnyök:

Állattá alakulás:
2. szint – Kisebb állatok alakját is képes felvenni (pl.: macska, jól megtermett patkány)
Sokaság:
Az állattá alakulás képesség 2. szintjének ismeretével rendelkező vámpírok képesek a testüket nagyobb változásra kényszeríteni. A mélyen belül szunnyadó bestia parancsára a vámpír teste képessé válik, hogy egy seregnyi kisebb állattá alakuljon. (Az állatok mennyisége szint*15 darab.) Például egy sereg denevérré, vagy egy patkányhaddá. Igazán hasznos képesség menekülésre vagy megfélemlítésre. Fontos, hogy ez a képesség szigorúan csak kis állatok esetében működik, tehát denevér, vagy kisebb méretű patkányok. NEM lehetséges nagyobb állatok csapatává változni, mint a macska, vagy a jól megtermett patkány.

/ Köszönöm szépen a jutalmakat!  Very Happy /


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 03 Jan. 2015, 16:10-kor.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Ápr. 2014, 07:30

A pályázaton írt remek és hosszú leírásért ismételten kapsz +1 kreditet Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Pént. 16 Május 2014, 11:32

Az Édes Érintés vállalat tőkeinjekciót kapott a Kelly's csoporttól:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t158p25-the-blue-angel-etterem#41272

Hosszú távú kölcsön, aminek a segítségével a vállalat új fejlesztésekbe, új termékek piacra dobásával próbálkozik. Ez konkrétan azt jelenti, hogy görög édességek készítésével és kiszállításával is kezdenek foglalkozni, a lehető legmagasabb színvonalon. Lerois-nak már volt olyan terve korábban is, hogy nem csomagolt, hanem helyben sütött édességekkel is bővítse a cég profilját. A görögökre azért esett a választás, mert így fejezi ki a háláját és tiszteletét Perszephoné-nak, amiért újra emberré tette. Ezt rajta kívül senkinek mondta el, esetleg azok találhatják ki, akik ott voltak vele az alvilági kalandon.
8 éves futamidőben állapodtak meg. A Kelly's mint kockázati tőkés vállal szerepet, a stratégiai irányítás az övék, mivel többségi tulajdont szereztek. A terv szerint 5 év múlva a Kelly's eladja a részét és kezdődhet a kölcsön visszatörlesztése. Továbbra is Lerois az operatív és ügyvezető igazgató, vannak hivatalos megbízottjai az igazgatóságban és a felügyelőbizottságban is. A fúzió megjelent a hírekben is, teljesen nyilvános.
Még csak két hónap telt el, de a kezdő lépéseket már megtették. Felvették a cukrászállományt, kiépítették a helyiséget ennek, amit biztosan bővíteni kell, ha igazán beindul. Az új termék bevezetéseként a nagyobb megrendelések mellé termékmintát adnak és be is van reklámozva a dolog. Korábbi ügyfeleiknek megrendelés nélkül is küldtek az új termékekből és ők kedvezményt is kapnak, ha ezután rendelnek. A Szürke Eminenciás ezeknek a nagy részét még a kórházból intézte, ahova azután került, hogy megtámadta őt Drakula egyik szolgálója.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Szürke Eminenciás Hétf. 19 Dec. 2016, 09:40

Bővítés:
Korábban a Pokoltűz Klubban Barbara Wiedlerrel tárgyalt arról, hogy az Orvgyilkosok Ligájának a célpontjába került az Édes Érintés, Dumbon cége. Mr. Matsumoto védelmét ajánlotta fel a nő. Dumbon nem foglalt állást és utána már nem is tudott, mivel támadás érte az épületet. Azóta szokása szerint igyekezett a lehetőségek között válogatni és azt választani, ami neki és a cégének a legjobb volt. Drakula sem látogatta meg újból sem személyesen, sem bérgyilkos ráküldésével. Tudja, hogy ami késik, nem múlik, ezért óvatos.
A Maffiavárosról nem tud, a Pokoltűz klubbeli kapcsolataitól sem, mert biztonsági okokból titkolják.


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Dec. 2016, 20:56-kor.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Dec. 2016, 17:08

Még annyit kérnék, ha ár a maffiaháborús dologra jelentkeztél, hogy tud-e a karid a Maffiavárosról, ha igen, akkor honnan, ezt írd még bele. Köszi. Ettől is függ, hogy miként tudnálak bemesélni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Philippe Lerois - Szürke Eminenciás Empty Re: Philippe Lerois - Szürke Eminenciás

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.