Charles Dialin

Go down

Charles Dialin Empty Charles Dialin

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 19 Jún. 2013, 23:09

Charles Dialin 2598542-dracula1

Adatok:

Név: Charles Dialin
Fedőnév: Oszlató
Faj: ex-vámpír, ex-mutáns:)
Nem: férfi
Jellem: céltudatos, határozott; nincs faj, amit kifejezetten gyűlölne
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Kansas City, 2019.
Kor: 28 év
Család: feleség Melanie Dialin (halott), 2 gyerek: Kevin és Bryan Dialin (ikrek, 2 évesek)
Foglalkozás: üzletember
Testmagassága: 180
Testsúlya: 80
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: nagyon világos kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nincs
Egészségi állapot/ betegségek: amennyire egy élőhalott vámpír egészséges (korábban nem volt beteg)

Életrajza:
Nemesi családba született és így is nevelték. Apja politikus volt, anyja pedig ékszerkereskedő. A fiú inkább az üzleti szellemet örökölte, így ezt kezdte tanulni. A világ változásaihoz apja próbált igazodni, de ezt bizonyos csoportok nem nézték jó szemmel. Egyszercsak eltűnt és két hét múlva került elő a megkínzott holtteste. Homlokára az ÁRULÓ szót vésték. A fiú teljesen összeomlott és anyját is eléggé megviselte az eset. Ragaszkodott ahhoz, hogy Charles önvédelmet tanuljon. Talált egy leszerelt katonát, aki vállalta a kiképzést. A fiú megtanulta kezelni a kisebb kézi lőfegyvereket és közelharci ismereteket sajátított el. Ahogy teltek az évek, egyre jobb lett a pusztakezes és kézifegyveres harcban is, kedvence a kés volt.

Húszéves korában már rábíztak a vállalatnál egy osztályt 4 év múlva pedig igazgatóhelyettes lett anyja mellett. A polgárháborús helyzetbe került városban egyre több volt a zavargás és egy alkalommal anyja autóját húsz másikkal együtt felrobbantották. A fiút nem hatotta meg, hogy az egész cég az övé lett, a gyász borította el. Kezdte elhanyagolni a munkát, ivott, night klubokba járt és kipróbált néhány drogot is. A heroinra hamar rászokott, függő lett.
Nemsokára felvette vele a kapcsolatot egy különös nő, aki mindig fehér bundát és kihívó ruházatot viselt. Elmondta, hogy tudnak az életmódjáról, de nem hagyják, hogy csődbe vigye a céget. Megfenyegette, hogy ha nem működik együtt, akkor hamarosan az utcára kerülhet. Charles kérdéseire a nő azzal felelt, hogy szülei tagjai voltak egy befolyásos körnek, amely ügyel tagjai vállalkozásaira, a haláluk után is. Felajánlotta Charles-nak, hogy ha csatlakozik, segítenek megszabadulni a függőségtől.

A fiú élete új értelmet nyert, ki akarta deríteni, kik is valójában a szülei. Vállalta az elvonókúrát, ami speciális módszerekkel mind az alkoholizmusból, mind a kábítószer-függőségből kigyógyította. Egyre többet tudott meg a Pokoltűz Klubról, ahová apja és anyja, sőt mint kiderült felmenői egészen a XVIII. század óta tagjai voltak. A társaság segített neki újabb befektetési lehetőségeket találni, így a nehéz időket megélt Dialin Ékszervállalat jobban virágzott, mint valaha. A Klubban találta meg élete szerelmét, Melanie-t, aki haditechnikai fejlesztésekben utazott. Hamarosan összeházasodtak és a nő ikreknek adott életet, így született meg Kevin és Bryan.
2045. augusztus 16. neki is emlékezetes maradt, mint még sok embernek. Ekkor szabadult el a vírus, ami mutánssá tette az embereket. Charles-nál egy furcsa képesség alakult ki: össze tudta zavarni az emberek gondolatait. Először nem volt nála tudatos, csak azt kezdte észrevenni, hogy jelenlétében kissé zavarosan beszélnek és gondolkodnak az emberek. Aztán rájött, hogy ez még jól jöhet az üzleti életben is. Elkezdett gyakorolni, visszafogta a képességét, de amikor használni akarta, akkor tudatosan és koncentrálva tette azt. Egész jól ment már neki, amikor újabb változás következett be az életében.

2046. vége felé megkereste őt egy különös férfi, aki azt mondta, távoli rokon. Charles fogadta őt egy tárgyalóban, bár furcsának találta, hogy a fickó a késő esti órákhoz ragaszkodott. Azt mondta, hogy az ő egyik nővére a fiú őse volt, Emmanuelle Lerois. A fiatalember ismerte ezt a nevet, de a Dialin családba beházasodott nő a XVIII. század végén élt, nem lehetett a különös látogató testvére. A rejtélyes fickó még sokat mesélt arról, hogy mi történt az ő családjával és a történetéből úgy tűnt, hogy már több mint 250 éves. Charles épp a biztonságiakat akarta hívni, hogy vigyék el egy elmegyógyintézetbe a férfit, de az azt mondta, hogy a családi örökségből van nála valami, amit mindenképpen át akar adni. Ekkor a fiú mintha megbénult volna. Látta, hogy mi történik, de nem tudott semmit tenni és a férfi egy szempillantás alatt mögötte termett. Nyaki ütőereit átharapta, majd eltűnt és csak egy cetli maradt utána mindenféle elérhetőség nélkül, amin a Szürke Eminenciás név állt. Másnap egy kórházban ébredt és üvöltött, hogy húzzák be a függönyt. Azt mondták, nagyon sok vért vesztett és mintha apró tűszúrások lettek volna a nyakán. A hatóságok hiába nyomoztak, semmire sem jutottak. Charles megkérdezte a Pokoltűz Klubot, hogy ők tudnak-e valamit és kiderült, hogy a vámpír az egyik legbefolyásosabb tagjuk és igaz a története. Figyelmeztették, hogy fel kell készülnie az életmódváltásra.

Mivel kellett neki valaki, aki segít elindulni új útján, akármennyire is gyűlölte tettéért, a Klubon keresztül kapcsolatba lépett a Szürke Eminenciással. A férfi, valódi nevén Philippe Lerois mindig tudta, hol lehet olyanokat találni, akiket senki nem fog keresni és együtt jártak „enni”. Az áldozatokat vagy eltüntették vagy állattámadásnak álcázták az eseteket. Charles-ra hamar ráragadtak mestere szokásai. Üzleti kapcsolatba is kerültek, a csokoládé-ínyencségekkel foglalkozó új cégben részt vállalhatott, cserébe időnként kétes ügyekben kellett segédkeznie. Sikerült a vámpír mivoltját titokban tartani a nyilvánosság előtt, de felesége öngyilkos lett. Nem akarta, hogy gyerekei áldozatul essenek a vér iránt érzett vágyának, ezért a Klub egyik tagjára bízta őket. Rejtett vágya, hogy egyszer megölje Lerois-t, amiért vámpírt csinált belőle és így elvesztette a családját.

Charles Dialin nem keresi a bajt, egyszerűen csak jól akar élni, ehhez már hozzá tartozik a vérivás is. Ha ölni kell, mert éhes, akkor gond nélkül megteszi. Ha életét vagy birodalmát kell megvédeni, akkor a sarkára áll. Mindig keresi az újabb befektetések lehetőségeit is. Felesége halála óta csak rövidebb kapcsolatai voltak, főleg a Klub tagjaival.
Charles Dialin 662563-vampi1
Öltözete általában elegáns. Patkányt tart, egyszerre csak egyet, de ha elpusztul, újat szerez. Megnyugtatja a társaságuk.
Nem áll Magneto oldalán, mert gyűlöli azért, amit a vírusa tett, de nem is harcol ellene. Amíg tud, semleges marad, járja a maga útját.

Képességei:
Mutáns képesség:
- Gondolatzavarás: akin használja, annak a fejében összekeverednek az információk. Főleg a számokat tudja így összekevertetni (sok számára különösen előnyös szerződést íratott már alá ennek köszönhetően) és az indokokat (pl. hogy valaki milyen ügyben jött hozzá tárgyalni). Ha nagyon koncentrálva alkalmazza 1 bizonyos személyre (3 kör erejéig), képes elérni, hogy a beszéd és a gondolkodás összefüggéstelen legyen (1 körig).

Vámpírjellemzők:
- Napfény-érzékenység. A napfény leghalványabb sugara is égeti. Pár pillanat alatt nyílt napfényen egészen elég.
- Heti 1,2-1,4 liter vért meg kell innia.
- Képes testét lehűteni vagy felhevíteni, így kihűlt hullának vagy lázzal küzdő embernek is tudja álcázni magát. Ha akar, pulzust kreál, tetszőleges értékekkel (emberi határokon belül).
- Két felső szemfoga nagyobb és élesebb, mint az emberé, de ez nem látható elsőre.
- Minimális regeneráció: zúzódások, apróbb sebek perceken belül eltűnnek, akár harc közben is, de a tűz, a napfény és a mágikus tárgyak okozta sebek csak pihenéssel és koncentrálással gyógyulnak.
- Emberfeletti erő: Az embernél sokkal erősebb, bár izomzatilag nincs látható különbség. A testi erőt a vámpír esszenciája és vére fűti, hogy elérje célját. 200-250 kg súlyt tud megemelni.
- Természetellenes kitartás: Holt lényként egy átlagos embernél nagyobb fizikai kitartással rendelkeznek. Képes órákon át futni ha kell, mivel teste nem termel tejsavat, ahogy az embereké. Ha intenzíven igénybe veszi testét, vértartalékai gyorsabban kiürülnek, de még így is jóval ember feletti kitartásról beszélhetünk, mivel akár ötször tovább képes fenntartani a mozgási sebességét a fáradás legkisebb jele nélkül.
- Éles érzékek: Érzékei sokkal kifinomultabbak, az emberi érzékelés határát átlépve hallása, szaglása és látása olyan éles, akár a vadászkutyáké. Emellett ugyanúgy lát sötétségben is.

Szakértelmei:
képzett és tehetséges üzletember, ért a befektetésekhez, jól tárgyal és érvel
közelharci fegyverek és pusztakezes harc ismerete: karate középszintű ismerete, kések, ütőfegyverek elleni védekezés, kés használata kézifegyverként
lőfegyverek ismerete: a pisztolyokat jól kezeli, de komolyabb gépfegyvereket még nem használt

Privát előtörténet véleményezést kérsz: Igen

Adatlap:

Név: Charles Dialin
Lakás/Létesítmény: kétszintes ház Manhattanben, Greenwich Village-ben
Foglalkozás: üzletember
Munkahely:  Dialin Ékszervállalat – tulajdonos, Édes Érintés – részvényes (20%)
Pénz: (a staff ítéli meg a bankszámla tartalmát)
Bevétel/hét: 500(üzletember)+4000(gyár) dollár
Eszközök: elsötétített üvegű Opel
Felszerelés/fegyverek:
9 mm-es parabellum
zsebkés
Szövetség: Pokoltűz Klub
– Előnyök:
- Politikai, üzleti, médiába való befolyás
- Bejárás a főbázisra (a belső kör részlegbe nem, nem is tud róla)
- Ezenfelül +200 dollárt kap hetente a befolyásuk, üzleteik miatt


A hozzászólást Szürke Eminenciás összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 23 Jan. 2014, 00:09-kor.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 20 Jún. 2013, 07:58

Vámpírka elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Szürke Eminenciás Kedd 30 Júl. 2013, 09:48

Ahogy a két éve történt események áldozatai közül sokan mások is, Charles Dialin is kigyógyult a vírusfertőzésből. Már megszokta a gondolatzavarás képességét, de nem szerette, így örült, hogy egyre kevésbé ment és végül helyreállt a génállománya. A képesség a múlté és a teste újra teljesen emberi. Emberi lenne, ha nem harapta volna meg egy vámpír. A vámpíréletmódot elsajátította, kialakította a szokásait, kitapasztalta, mit tud.
Amerikában változások következtek és megint elkezdték a mutánsokat üldözni. Megkönnyebbülésként élte meg, hogy ő ebben már nem érintett. Senkit nem jelentett be, ha tudomására jutott, hogy még nem gyógyult ki Magneto vírusából. Őt ez nem zavarta, nem érdekelte. Most, hogy már kigyógyult, Magnetot sem gyűlölte annyira, inkább koncentrált a saját ügyeire. Az üzlet elég jól ment. Hiába a háború, mindig megmarad az a réteg, amelyik ékszereket vesz. Sok ékszerhez használtak különleges fafajtákat. A fa ára pedig lement, mivel Dr. Woods fejlesztésének köszönhetően már mindenfelé új életre kelt a természet, mindennaposak lettek a dzsungelszerű környékek. Így a beszállítók is alacsonyabb áron adták az alapanyagot a gyártóknak, akik szintén nyomott áron adták tovább és ezzel a Dialin Ékszervállalat költségcsökkentést tudott elérni.

A Pokoltűz Klub tagjaival egyre jobb kapcsolatot alakított ki és segítségükkel lassan szülei nyomdokaiba tudott lépni. A társaság még mindig titokban gyakorolt befolyást a politikai, üzleti és médiavezetőkre. A Dialin Ékszervállalat reklámjai szinte minden országban mentek, a legtöbb csatornával meg tudtak állapodni, ahogy az újságokkal és egyéb médiumokkal is. A holonet elterjedésével új hirdetési felületek nyíltak. A világ szinte minden részével voltak kisebb-nagyobb üzleti ügyei, kivéve Kínát és Japánt a Kéz befolyása miatt. Főleg az ékszerek voltak keresettek, még Asgardra is szállítottak. A Birodalomban főleg a kortárs műalkotásokat keresték és utólag néha kiderült, hogy ezeket az ottani mágiahasználók különleges erőkkel ruházták fel. A marsi kolóniákkal megszakadt a kapcsolat, mert a vírus terjedésétől tartva nem fogadtak el semmit a Földről. Charles Dialin azon dolgozott, hogy kialakíthasson egy kisebb üzemet a Negatív Zónában és onnan terjeszthesse az ékszereket. Új munkalehetőségként hirdette a helybéli lények számára. Ami nem a Földön készül, hanem ezen a furcsa helyen, ottani nyersanyagokból, az már talán elfogadható lesz a vörös bolygó lakóinak. A Mars korábban elég jó piac volt, így nem akart ettől megválni, így ezzel a fondorlatos lépéssel próbálta megtartani.

A technológiai fejlődéssel lépést tartott. Szorgalmazta, hogy a gyártók, akiknek a termékeit eladja, mind átálljanak a gazdaságosabb és környezetkímélőbb gyártásra. Nagy részük már a nap- és szélenergiát alkalmazta. Az éghajlat és az időjárás tette mindezt lehetővé, mert nagyjából normalizálódott. A cégnél a holografikus technológiát vezette be. Így tartották egymással a kapcsolatot és üzleti partnerei közül is a legtöbben ezt használták már. Ezek a fejlesztések először persze kiadást jelentettek, de rengeteg időt, energiát és erőforrást megspóroltak velük, így lassan megtérültek.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Thorhalla Kedd 30 Júl. 2013, 10:52

A Negatív zónás dolgot majd lejátszuk, hogy sikerül-e meggyőzni Bard-éket, hogy nyithassa arra üzemet Smile
Elfogadva, mehetsz ezzel a karival is jelentkezni a kalandra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Thorhalla Pént. 17 Jan. 2014, 09:03

Charles-ban a zombi fertőzöttség egészen más változást hozott, mint kellett volna, Lényegében élő lett ismét, a teste egyik fele újra teljesen emberi lett, a másik fele fekete színű. Újra él, képes a napon járni, szüksége van pihenésre, élelemre és vízre az életbenmaradáshoz. A vámpír képességei mind az előnyök, mind a hátrányok megmaradtak, ezekből később is szerezhet újat magának, ha szeretne.
Illetve szert tett egy új képességre, ha használja, akkor képes az élőholtakat elpusztítani 10 méter sugarú gömbben, illetve másokat gyógyítani. Ilyenkor a kezei és a szemei lilás fényben izzanak.
A gyógyítás mértéke ez egyelőre: A horzsolt, vágott, zúzott sérüléseket 5-20 perc alatt gyógyítja a mennyiségtől függően. A horzsolások és zúzódások az 5 perc, a vágások a 15-20 perc. Repedt és tört csontok, 4-5 óra a mennyiségtől és a sérülés fokától függően.
Charles Dialin Fu3k

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Szürke Eminenciás Hétf. 26 Dec. 2016, 20:52

Dialin mesterkedett sok mindenben és börtön lett a vége. A gyermekeivel együtt meg akart szökni, de a város biztonsági rendszere kifogott rajta. Egy szűámítógépes játékon keresztül üzent a kapcsolátnak, aki segített volna neki kijutni a városból. A teleportkapunál elakadt és lecsukták, a gyermekeit elvették tőle. A börténben töltöltt idő nagyon megviselte. Nem látott már annyi esélyt és a világott sokkal rosszabb, gonoszabb helynek gondolta. Sinister egész birodalmát és a new yorki részt a sötétsége helyének tekintette. Nem akart ebben részt venni, valami hasznosabbal, jövedelmezőbbel akart volna foglalkozni. Még a Negatív Zónával is szívesebben foglalkozott volna, pedig ott nem sok sikert aratott eddig.
Ha nem lett volna tagja a Pokoltűz Klubnak, sosem szabadulhatott volna ki. Így sikerült kijutni a börtönből és az országból. A gyermekeivel együtt Dél-Amerikában telepedett le, ahol a karantén létre hozásában segédkezett. A gyerekeket egy indiai nevelőnőre bízta, míg ő intézkedett az ügyekben, amiket kellett. A karantén mellett abban is próbált segíteni, hogy igyekezett meggyógyítani, akiket még lehetett és akiken már lehetetlenség volt segíteni, azokat elpusztítani. Úgy érezte, ez volt az ő feladata, ezért kapta a képességet, hogy végül megváltoztassa, jobbá tegye a világot. Közben az üzleti ügyeit megpróbálta úgy intézni a Klub segítségével, hogy termelje a profitot, a börtönviseltség és az Özillel kapcsolatos problémák ellenére is.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Thorhalla Kedd 27 Dec. 2016, 00:00

Elfogadva, igyekszem kitalálni valamit neki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Thorhalla Kedd 03 Jan. 2017, 00:01


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin Empty Re: Charles Dialin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.