Charles Dialin - Zűrzavar

Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Szürke Eminenciás Csüt. 15 Aug. 2013, 11:45

Adatok:

Név: Charles Dialin
Egyéb név: Zűrzavar
Faj: Mutáns
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Missouri, 2006.
Kor: 18 év
Család: apa – David Dialin, anya – Daniella Dialin, anyai nagyapa – Szergej Stakis
Foglalkozás: tanuló
Testmagassága: 180 cm
Testsúlya: 80 kg
Szeme színe: barna
Haja színe: fekete
Bőre színe: nagyon világos kaukázusi
Különleges ismertetőjel: nincs
Repülési sebesség:
Egészségi állapot/ betegségek: drogfüggő, de még nem napi, csak heti szinten kell neki az anyag

Életrajza:

Dialinék egy régi vallon (belgiumi) család leszármazottai. A kis Charles ugyan még nem tudja, de a Szürke Eminenciás, azaz Philippe Lerois egyik nővére, Emmanuelle férje volt az egyik ősük. A vámpír ezt pontosan tudja, mivel követi a családja leszármazottainak sorsát, de eddig még nem szólt bele az életükbe. Látszólag legalábbis nem, így nem is ismerik.

Charles apja, David Dialin már régóta politizál, jelenleg kongresszusi képviselő. Felmenői már régóta a Pokoltűz Klub tagjai (a Belső Körbe csak kevesen kerültek be, David sem tartozik oda), így ő is az lett és ez sokat segített politikai karrierjében. Felesége, Daniella egy orosz katonatiszt, Szergej Stakis lánya. Amerikába jött üzleti tudományokat tanulni és itt csinált szerencsét. Egy gyógyító képességgel rendelkező mutáns, aki a Dialin Ékszervállalat tulajdonosa.

Charles Dialin - Zűrzavar Corbis-42-27848589

A fiú egyedüli gyermek. Szerettek volna testvért, de eddig még nem jött össze a házaspárnak. Apja azt szeretné, ha Charles is politikai pályára lépne és már elkezdte neki előkészíteni a helyet a Pokoltűz Klubban is. Persze a gyermek még fiatal, de apja előrelátó. Anyja viszont a kereskedőcégben látná szívesen a fiút. Charles az üzleti szellemet örökölte. Kitűnően tud számolni és hamar felismeri, kinek mi áll az érdekében, hogy kit mi mozgat. Érvelni is jól tud amellett, amit ő akar, de ez utóbbival van a probléma. Hogy még semmit sem akar az élettől. A család tehetős és jómódú, anyagi problémájuk sosem volt. Charles mindig megkapta, amit akart és a legjobb iskolába járatták. Nyelvet is tanult és önvédelmi technikákat, mert a zűrös világban fontosnak tartották, hogy meg tudja magát védeni. Szülei mindig is öntudatosnak nevelték és Charles megtanulta, hogy szinte bármit megkaphat, amit csak kér. Ezért egy kissé elkényelmesedett, nagyképű lett és még jóformán ismeretlen fogalom számára megdolgozni valamiért.

Amikor kamaszodni kezdett, a szülőknek egyre több problémájuk volt vele. Inni járt az osztálytársakkal és hanyagolta a tanulást. Sokat lógott az iskolából, az évhalasztást is csak apja és anyja kapcsolatainak köszönhetően sikerült elkerülni. Ekkor kezdtek vele mást tervezni a szülők. Magántanárral próbálkoztak, de egyik sem vált be. Apja és anyja is elcsodálkoztak azon, hogy azok a tanárok, akiket megbízható ismerőseik jó szívvel ajánlottak, milyen amatőrök. Mikor Charles-szal foglalkoztak, belezavarodtak a legalapvetőbb számolási feladatokba is és szinte értelmetlen, összefüggéstelen módon magyarázták a többi tantárgy anyagát is. Az ötödik próbálkozás után gyanús lett, hogy ezek az egyetemen tanító szakemberek, akik között még professzor is akadt, miért teljesítenek ilyen alacsonyan. Amikor a szülők egy vacsora alkalmával ezen vitatkoztak, nagyon furcsán alakult a beszélgetés. Charles csak hallgatott, apja és anyja viszont a leglehetetlenebb érveket sorakoztatták fel és hol 3, hol 6 tanárról beszéltek, pedig csak 5 járt náluk. Amikor fiuk végzett az evéssel és visszament a szobájába, akkor terelődött vissza az értelem mezejére a beszélgetés. Ekkor jöttek rá, hogy anyjától örökölte a mutáns géneket, de nála ez másképp nyilvánult meg. A fiú képes volt összezavarni az emberek gondolatait, főleg ami a számolást és az ok-okozati összefüggéseket illeti. Megkérték, hogy a tanárokkal ne csinálja, de azzal is tisztában voltak, hogy ez nagyon hasznos képesség lehet, akár üzlettel, akár politikával akar foglalkozni. Úgy gondolták, hogy érdemes a képességét fejleszteni, ezért amikor 2022-ben újra megalakult a Xavier Iskola, beíratták.

Charles nagyon nehezen tudta elfogadni a sok kötöttséget és szabályt, ami az iskolában van. Az elején begyűjtött néhány intőt, de a szülei megmondták neki, hogy ha ezt nem csinálja végig, akkor saját maga finanszírozhatja a tanulását. Ekkor a fiú már megemberelte magát és igyekezett betartani a házirendet. Még mindig próbálkozik valamivel, de már okosabban, így eddig még nem rúgták ki. Összebarátkozott Jonah Wrighttal, az iskola rosszfiújával, akitől sokat tanult, hogy egyensúlyozzon a  csínytevésekkel a kirúgás határán. Persze mindig várja, hogy hétvégén hazamehessen Missouriba szülei villájába és azt csinálhasson, amit akar. Az iskolában megszeretett néhány dolgot. Az önvédelmi és harci órákat nagyon élvezi és van néhány diák is, akivel baráti kapcsolatot alakított ki. Főleg olyanokkal, akik szintén kissé bohémek, de jó eszük van és átlátják a dolgokat. Azokkal viszont nem foglalkozik, akik nem gazdag családból jöttek, hanem különböző támogatások, programok keretében tanulnak a kúriában. Nem értik meg egymást, teljesen máshogy gondolkodnak.
Az iskolában ragadt rá a Zűrzavar név, ami nem csak a képességére utal. Egyfolytában bajt csinál és még mindig nem tudja, mivel akar majd foglalkozni. Egyelőre élvezni akarja az életet. A pia mellett már előkerült a drog is, amivel főleg hétvégén él, mivel a hét közbeni kimaradások után feltűnő lenne, hogy belőve megy vissza (de ez is megtörtént már néhányszor). Időnként csapja a szelet egy-egy leányzónak, amiből kisebb tiniszerelem lett már, de eddig még nem igazán talált komoly viszonzásra.

Charles Dialin - Zűrzavar 3107194-brainboy1alt

Charles Dialin mindig azt keresi a helyzetekben, hogy valahogy jól érezze magát. Az órán tollat csattogtat vagy papírrepülőt dobál, amíg észre nem veszik az apró csínytevéseit. Ha észreveszik, akkor mással próbálkozik. Dolgozatírásnál imádta a mellette levőkön használni a képességeit és összezavarni a gondolataikat. Egyszer lebukott és hiába tagadta le, hogy ő volt, azóta már jobban figyelnek rá. Mindig külön kapja a dolgozatokat és amikor a többiek tesztet írnak, őt kitiltják a teremből a tanárok. Nem cikiz másokat csak úgy, mert azt rangon alulinak tartja. Inkább csinál valamit, amivel másokat idegesíthet, pl. az uzsonnástáskát elrejti a szellőzőben vagy kihúzza éjszakára a hűtőt, hogy másnapra álljon a víz a padlón. Emiatt persze híre van az iskolában, nagyjából mindenki tudja, hogy Jonah mellett ő az a diák, aki nem bír magával és mindig büntetőfeladatokat kap (amiket persze szeret kiszínezni úgy, hogy neki is jó legyen, ha lehet).
Ha őt gúnyolják vagy kötözködnek vele, akkor visszaszövegel. És azt elég jól csinálja. Verekedni sem szokott, ha olyan szituáció áll elő, inkább kidumálja magát. Mókamester, rengeteg viccet ismer és kérés nélkül is elmondja őket, akár sértőek, akár nem. Elegánsan öltözködik, ahogy azt szüleitől megtanulta. Ezzel is mutatja, hogy előkelő családból való, amire nagyon büszke. Viccesen mutat, amikor egy-egy ivászat alkalmával összehányt öltönyben tántorog. A tanulásban nem jár élen, mert szinte semmi nem érdekli annyira, hogy a tanóra után is foglalkozzon vele. Az órán hallottakból viszont mindig összehoz annyit, hogy viszonylag tűrhető jegyeket kapjon.
Hamarosan össze kell szednie magát, hiszen jövőre, azaz 2025-ben nagy esemény vár rá: az érettségi. Évvesztes, így az egyik legidősebb diák lesz a nagy megmérettetésen. Ha nem lesz éppen belőve valahol vagy nem rúgják ki addig.

Képességei:

Gondolatzavarás:
- Akin használja, annak a fejében összekeverednek az információk. A számokat és az indokokat tudja így összezavarni, de csak akkor működik, ha valaki egy kicsit bizonytalan. A magabiztos tudás ellen egyelőre nem ér semmit, viszont a kételyekre le tud csapni, ha 1-2 körön keresztül összpontosít.
- A hatás nem maradandó. Utólag az alanyok általában csodálkoznak, hogy miért számoltak el valamit vagy hogy miért nem értettek egy összefüggést. (Az iskolában persze általában az az első gondolatuk ilyenkor, hogy megint Charles szórakozott.)


Szakértelmei:
- a matematikát nagyon jól érti és kitűnő fejszámoló
- jól kommunikál, érthetően fejezi ki magát és másokat is ért, nem empatikusan, hanem a szavak mögé tud látni és a testbeszédet is jól értelmezi (sima emberi adottság, nem mutáns képesség)
- nyelvismeret: franciát tanult és ha lenne ehhez nyelvtanár az iskolában, bent is tanulná (egyelőre hétvégente magántanár foglalkozik vele)

Privát előtörténet véleményezést kérek!

ÓRAREND

Hétfő:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Matematika (elmélet)
10-12 óra: Biológia és kémia
12-14 óra:
14-16 óra: Képességfejlesztés és használat
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Telepataklub
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Kedd:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Nyelvóra (német)
10-12 óra:
12-14 óra: Fizika
14-16 óra: Matematika (gyakorlat)
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Szerda:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Világtörténelem (ókortól napjainkig)
10-12 óra:
12-14 óra: Képességfejlesztés és használat
14-16 óra: A harc művészete harccal és anélkül
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Csütörtök:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Irodalom és nyelvtan
10-12 óra:
12-14 óra:
14-16 óra: Hogyan használd az otthoni dolgokat fegyverként
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra: Lövészet szakkör
19:30: Vacsora
19:30-22 óra: Szabadfoglalkozás
22 óra: Takarodó

Péntek:
06: óra: Ébresztő
07 óra: Reggeli
08-10 óra: Képességfejlesztés és használat
10-12 óra:
12-14 óra: Ismerd meg az agyadat más módon
14-16 óra: Önvédelem
16-17 óra: Egy óra pihenőidő/szabadfoglalkozás
17-19 óra:
19:30: Vacsora
19:30-24 óra: Szabadfoglalkozás
24 óra: Takarodó
Tanórán kívüli események:
- Telepataklub – Hannah Morsus-Silverrel
- Lövészet szakkör – Victor Stark, Kane Harris, Gunnhild Morsus


Egyéb elfoglaltságok, amik érdeklik, ha van kivel menni:
- Épület/városlátogatások: Attilan-on, Asgardon, Atlantiszon, SHIELD-nél, Csúcs űrállomáson és Baxter-toronyban
- „Erasmus program” Attilanra, Wakanda-ba (a jelenlegi háborús helyzet miatt a Kree és a Shi’ar birodalomban egy félév tanulás kizárva)

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 15 Aug. 2013, 15:25

Így rendben, elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin - Zűrzavar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Szürke Eminenciás Szer. 20 Aug. 2014, 12:12

Dialin kis trükkjei, gyerekes csínyei a tavalyi karácsonyi bálon teljesedtek ki. Ebben Tony Price és Jonah Wright keze is benne volt, de Dialin mindent magára vállalt. Nem köpte be a két jómadarat, a nagy botrányt elvitte, mint eddigi legnagyobb tettét. Egy viszonzáson gondolkozott, de a büntetés elvette a kedvét.
Emma Frost erélyes fellépése és az igazgató kemény stílusa után nem mert komolyabb bajt csinálni. A büntetése közmunka a suli körül minden tan óra után az egész tanév végéig kivéve hétvégéken. Gazolás, fűvágás, takarítás és ilyesmik. Ki lett tiltva minden bálról.
A madarakról nem volt szó, de félt, hogy valaki rajtuk akar bosszút állni. Szerette Papagenát és Papagenót, ezért hazavitette őket, hogy a szüleit boldogítsák.
Hogy elszórakoztassa magát, rajzolgatott az összeszedett gazból, mintára nyírta a füvet, elfelejtett feltörölni felmosás után. Ennél nagyobb gaztettet nem csinált az elmúlt időben. Az iskolából nem mehetett ki. Nem ért volna rá a közmunkák mellett, a szülei pedig megvonták az engedélyt. Nem voltak büszkék rá. Utolsó esélyt kapott, hogy ezt az iskolát legalább végezze el és ne készítse ki a tanárokat. Idén megbukott. Nem tanult és ráfogta az egészet a közmunkákra, hogy nagyon fáradt. Hiányoztak neki a bulik, a pia és a kábszer, amit a kinti barátai szereztek be mindig, ha náluk volt. Egy unalmas, fásult, nem sokat viccelődő Dialin lett belőle. Már nem öltözik elegánsan, melegítőben és pólóban, pulóverben, dzsekiben van és hosszú hajat növesztett.
Charles Dialin - Zűrzavar 222
Jövőre már nem lesz közmunka, de nem tudja, mennyi kedve lesz tanulni és nem megbukni. A szülők azt mondták, nem fizetik tovább az iskolát, ha jövőre se csinálja meg. Charlest jobban érdeklik most a harci órák. A sok közmunka kifárasztja és meg is erősítette, a harci órák tartják benne a lelket.

/A büntetés Z-vel egyeztetve:)/

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Szürke Eminenciás Csüt. 02 Ápr. 2015, 21:15

Charles napjaiba hozott egy kis fényt, hogy találkozott Szabó Évával, a tolószékes lánnyal, aki benne volt egy újabb csínytevésben. Együtt bementek a hangárba és az egyik quinjetet összefestették graffiti festékkel, előtte pedig Charles táncolt egyet a repülőgép előtt és Éva videóra vette ezt. A büntetés napi 1-1 tánc és rajzóra lett, ami elé Charles örömmel nézett, mert úgy találta, ezekben is kiélhette az alkotó és bajkeverő hajlamait.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Szürke Eminenciás Vas. 05 Júl. 2015, 10:32

A tavaszi baklövés utáni büntetés nem vette el Charles kedvét a bolondozástól. A délutánjai a rajzórákkal teltek el és utána tánccal. Ez hiányzott neki, hogy az alkotás útjára tereljék, a kreativitásba belekényszerítsék. A közmunka a söprögetéssel nem volt jó, csak lehangolta, de rajzolni már szeretett. Néha azon kapták, hogy a délutáni órák után is ült a szobájában az asztalánál és skiccelt. Volt egy furcsa stílusa, tele hullámos hátterekkel és szögletes alakokkal, vagy fordítva, kockaháttérrel és hullámos alakokkal. Van Gogh és Picasso stílusát keverte, persze messze volt a zsenialitásuktól.
Amikor híre ment, hogy eltűntek a tanárok, majdnem mindegyikük és cirkusz nyílt a város szélén, ahol tanárokra nagyon hasonlító alakok léptek fel, Zűrzavarnak muszáj volt odamennie. Nem is ő lett volna, ha már a bejáratnál nem kezd bajt keverni. Csúzlival kilőtte a gyerekek lufiját és az árusét is. Ráhívták a rendőrséget, a cirkuszigazgató, aki a suli igazgatójárnak kifordított verziója volt, leteremtette a fiút. Tina próbálta menteni, de Charles értett hozzá, hogy csináljon bajt, magának is. A rendőrök elvitték, mert nem sikerült meggyőzni őket arról, hogy nem Charlesszal volt a baj. Két napig volt börtönben, a szülei kikeltek magukból és közölték, hogy ne számítson semmire tőlük. A tanulmányi eredményei sem voltak olyanok, amilyenekre számítottak és mindig baj volt vele. A két nap után még negyven óra közmunkát szabtak rá. Megint mehetett a kúria környékén takarítani és amit még lehetett közmunka címén csinálni. Csinálta, a kevéske szabad idejében viszont vissza-vissza tért a rajzokhoz. A képregényes stílus kezdte érdekelni. Alkotni kezdett és csak akkor nyúlt csínyekhez, mikor már unta a rajzolást. Azért az még mindig hiányzott, hogy szétlője magát a kinti barátaival, mivel természetesen nem engedték ki. Dolgozott egy nagyobb rajzon, amit ki is tett a szobája falára és büszkén mutogatta mindenkinek, annak a kevés diáknak, aki még szóba állt vele, de nem átallt a tanároknak is mutogatni:
Charles Dialin - Zűrzavar 1207156735986756769Chrisdesign_comic_alien_1

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Szürke Eminenciás Hétf. 19 Dec. 2016, 09:51

Charles-t a család szégyenének kiáltották ki, hogy huszonegy évesen még mindig a középiskola padját nyomja. Pedig sokat változott. A rajzolásban magára talált, akkor is folytatta, mikor már nem volt kötelező. Elkezdte tanulni a különböző stílusokat és a tanár is szívesen foglalkozott vele, mert kiderült, hogy ebben tehetséges. Az nagy megkönnyebbülés volt, mikor táncra már nem kellett járnia. Nem szerette, de azzal is tanult valamennyit.
Mivel a szülők már nem finanszírozzák a tanulását, ezért valamiből pénzt kellett csinálnia. A komolyzene szeretete megmaradt, a lemezgyűjteményét viszont eladta és interneten, gépen hallgatja a zenéket. Kisebb munkákat is elvállal, akár az iskolában, akár kint, ha kimehet és így próbálkozik. A művészetben látja a jövőjét, a korábbi zűrzavaros dolgait egyszerűen papírra veti és így kevesebb gond van vele. Magányosabb is lett, mert a rajzolás nem igazán társas tevékenység. Szabó Évá után is hiába epekedett már, mert a lány megházasodott. Charles világnézete számára elfogadhatatlan volt, hogy lány a lánnyal kötött házasságot. Egy képregényt elkezdett rajzolni a témában. Az a terve, hogy ezt piacra fogja dobni, ezzel akar debütálni.
A Hydra-csapások idején segített, megtette, amit tehetett. Nem egy nagy harcos, inkább a sérültek szállításában, minimális elsősegélyben segített. Mikor látta, hogy megőrült a világ, tele volt Hydra-ügynökökkel, akkor egy picit kezdte úgy érezni, hogy nem csak a művészettel tehet valamit. Az egyik tanár unszolására vállalkozott arra, hogy elmenjen a többiekkel megnézni azt a kihalt várost, hátha tudnak ott segíteni, mint legutóbb. Nem tudja, mit várjon ettől, de a mutánsokért tenni akar.

_________________
Reneszánsz: Szürke Eminenciás
X-diák: Zűrzavar
VH: Oszlató, Crystal Panther
Outsiders: Szürke Eminenciás
AoA: Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
Szürke Eminenciás
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 795
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jun. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Dr. Zield Jones
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 19 Dec. 2016, 17:07

Elfogadva.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin - Zűrzavar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Május 2017, 09:51

Ugyan kiirtad, hogy itthagyod az oldalt, de remélem, hogy valamikor még visszatérsz, így Charles végre elvégezte az iskolát. Ha majd leszel írj egy rövid bővítést, amiben benne van a képességfejlődés is. A karakter topicja pedig átkerül a játékosi njk-k közé.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Charles Dialin - Zűrzavar Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Charles Dialin - Zűrzavar Empty Re: Charles Dialin - Zűrzavar

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.