Sikátorok

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Sikátorok       Empty Sikátorok

Témanyitás by Thorhalla Kedd 22 Feb. 2011, 15:41

Az X kerületi sikátorok. 2 méter széles a sikátor, tele mindenféle szeméttel, kukákkal.
Sikátorok       Sikator
Az eredeti topic.

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 08 Szept. 2012, 16:18-kor.

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Sikátorok       Empty Re: Sikátorok

Témanyitás by Thorhalla Pént. 01 Jún. 2012, 11:25

A sötétség és a tűz kora

New York felett hála a sötét világból érkezett Einar Thorsonnak hatalmas viharfelhők léptek el mindent. Villámok cikáztak mindenfelé, mikor mindenki a városban hatalmas morajlást hallott, aminek a hatása egy nagyobb földrengés volt. Minden beleremegett, ez volt az a pillanat, amikor Einar elvesztette az uralmát a vihar felett és visszaszerezni sem volt azt immáron képes, mert már valaki más, nála sokkalta erősebb uralta a természet erőit. A fekete felhők vörössé váltak és egész New Yorkban és a környékén New Jerseyben és természetellenes eső kezdett belőle zuhogni. Valaki pontosan ezt a hatalmas erejű Asgardi mágiát használta ki ahhoz, hogy a tervét végrehajtsa. Immáron másodszor használta fel az illető a Mjölnir hatalmát ugyanarra, egyszer korábban a Vipers pályán és most újra. Az első az ő idejövetelét segítette, a második pedig a hadaiét.
Sikátorok       30190222450a063ddf8f
Már a vihar is kellően furcsa volt, ugyanis égetett, akinek a bőréhez ért azon hólyagokat és égési sebeket hagyott, a növények az eső miatt elfonnyadtak és az esőnek hála a városban is melegebb lett. Ha mindez még nem lett volna elég, egy újabb nagyobb rengés rázta meg a két említett helyet, az ARMOR még működő számítógépei is kiakadtak, megannyi térkapu és portál nyílt más dimenziókból, amikből szörnyűséges teremtmények érkeztek át a Földre, hogy elfoglalják azt. Démonok, bukott angyalok, vámpírok és egyéb természetfeletti lények hat Asgardi, Loki utódainak vezetésével, mindannyian Dormammut szolgálva. Alig néhány perc alatt lett szinte éjszakai sötét a felhők miatt, amiket mindenfelé a fellobbanó lángok világítottak meg.
Sikátorok       Demonwarbyfpeniche
A hordák pedig nem várakoztak túl sokat, teljesítették az alku rájuk eső részét, minden fontosabb épületet és központot folyamatos ostrom alá vettek, ami számított ezeken a helyeken, többek között a SHIELD negyedet, Raftot, Baxter-toronyot, a Kúriát és a mutáns gimit, noha az védve volt Zack és Stephanie mágiája miatt egyelőre, az Olimposz kaszinót, az Akkaba Metropoliszt, ENSZ központ és minden más fontosabb hely is. Emberek százai, ezrei estek áldozatul a mészárlásnak eddig, de ez csak a kezdet volt, mert:

A sötétség és a tűz kora kezdetét vette!

Sikátorok       00120

Az eső hamar eláll, de időnként mindig lesz zivatar hasonló mellékhatásokkal. Azonban a felhők nem tűnnek el New York és New Jersey környékéről, így a sötét megmarad, ennek köszönhetően a vámpírok éjjel-nappal tudnak közlekedni ezeken a területeken.

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by A Misztikus Pókember Vas. 03 Jún. 2012, 21:11

A Jefferson kórházba szállítottak a S.H.I.E.L.D. próbája után. Amint lehet kijelentkeztem a kórházból és hazafelé vettem az utamat. A kórteremben megkaptam a felszerelésemet amit Ben szánt nekem és utcai ruhát is kértem magamnak Dannyéktől. Most ebben ballagtam le az utcák között. még örültem is a viszonylagos jó időnek, nem mentem volna most megint este Bronxba, de egy pillanatra nem voltam benne biztos, hogy nem-e tettem.

Feltekintek az égre, ahogy elkezd vöröses, sötét színt felvenni. De csak állok bambán és figyelem, nem igazán tudom mit kéne tenne, mert azon kívül, hogy baljós nem vettem volna fenyegetésnek. Csak bámultam, mint oly sokan, ahogy eleredt. Nem kellett sok idő, hogy fedezékbe taszítson az első pár csepp eső. Besiettem az első épület előtetője alá. Tudtam, hogy bent pillanatokon belül hatalmas lesz a tömeg. Csak néztem egy darabig az eget és az emberek reakcióját. Nem hittem volna, hogy ilyen hamar munkába állok, de akkor bekapcsolt a zsebemben a kommunikátor.
A külső területekhez rendeltek, hogy segítsek megállítani az ostromot.

Folytatás: Jester és Shadow búvóhelye
A Misztikus Pókember
A Misztikus Pókember
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 541
Hozzászólások régi : 981
Korábbi szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Főkarakter:
Síkok:

Témanyitás by Cyrus Douglass Kedd 14 Aug. 2012, 13:16

//Előzmények: Pokol > Sötét dimenzió.//

Balthazar Millvier egy vörös villanás kíséretében jelent meg az X-kerület egyik sikátorában.
- Majd találkozunk. Dolgom van - mondta a társainak, ha ott voltak mellette és már indult is ki a sikátorból.
Balthazar lassan sétált az utcán. Tekintete a várost elfoglaló démonokon járt. Nem kellett semmitől se félnie. Dormammu hadnagyaként gond nélkül járhatott közöttük. A démonok nem állták útját, inkább kikerülték. Szinte már mámorítóan hatott Balthazarra a hatalom és a látvány ami a városban volt. Sosem gondolta volna, hogy valaha a másik oldalra fog állni, de most, hogy itt volt rájött, hogy talán nem is volt olyan rossz döntés Dormammu nagyúrnak hűséget fogadni. Sokan megutálták ezért, de így is voltak páran akik a halálát akarták, mint Steph. Balthazar vörös szemei megvillantak a nőre gondolva.
~ Talán nem is véletlen volt, hogy így alakult ez az egész. Talán előre el volt rendeltetve, hogy megakadályozom, majd segítek elhozni a démonok invázióját és Dormammu hatalomra törését ~ gondolta és őrült kacaj szakadt fel a torkán.
- Visszatértem - mondta, majd körülnézve egy közeledő rendőrt látott, aki éppen egy démonra kezdett lövöldözni.
- Bolond - jegyezte meg Balthazar, majd intett a démonoknak, hogy fogják el.
Alig fél perc múlva már ott térdelt előtte a remegő és ideges rendőr.
- Hogy hívnak? - kérdezte.
- Sa...Sa...Sandels - mondta miközben majdnem elájulva a félelemtől.
- Bátor vagy, de épp oly botor. A tettedért az életeddel fizetsz - mondta, majd emberfeletti sebességgel rántotta elő kardját és csapta le a férfi fejét.
- Kezdjetek vele amit akartok - mondta a démonoknak, majd őrült mosollyal az arcán ment tovább.
Az utcán haladva meglátott egy napszemüvegeket áruló boltot. Lévén a tulaj nem volt bent, így belépett keresett egy jó napszemüveget, megnézte, hogy jól áll e magán, leszedte a cédulákat meg a ráragasztott információs papírokat és lehagyta a boltot.
~ Haza kéne menni. A macska Serena már biztos hiányol ~ gondolta, majd egy otthagyott autóba szállva elindult, hogy benézzen AIMville-i lakásába és elhozza a szükséges dolgait.
Az utakon gond nélkül haladt. Egy jó hosszú utazás után elérte az AIMville határát. Ott az őrök miután úgy látták, hogy ember, hála a napszemüvegnek gond nélküle beengedték.

//Folytatás: Manhattan > AIMville > Balthazar Millvier lakása.//

Cyrus Douglass
Cyrus Douglass
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 211
Hozzászólások régi : 125
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Balthazar Millvier
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 31 Dec. 2012, 09:40

Eljő az alvilág - Exiles 3

Résztvevők: Namor McKenzie, Gloria Kovacs-McKenzie, Sarah Storm / Kozmosz, Jonathan Miller / Black Jack / Venom, Fleischer Nadja / Alicia, Jet Li Tao / Impulzus

A villanás után (Tao kivételével) mindenki máshol találja magát. Mindenkinek megvan még a sérülése, amit szerzett esetleg, de Kozmosz fejfájása és orrvérzése már csillapodott. Kozmosz és talán Alicia kivételével rájönnek, hogy ez bizony New York, ráadásául Bronx nem éppen kellemes környéke. Az égen vöröses felhők voltak mindenhol, ennek ellenére szakadt a hó, helyenként a távolban sárkányokat lehetett látni repkedni és még távolabb, aki tudta, hogy mi az a helicarrier, azt is látni lehetett. A társaság mellett az időbróker jelent meg.
- Még egy elvégzett feladat és a következő máris itt van – mondta. – A démon helyett kaptok egy új társat.
Ezzel a csapat mellett megjelenik Tao, aki ugyanazt észleli, mint a többiek, bár még zavart, mert az utolsó emléke, hogy meghalt.
- Sok sikert a feladathoz!
Mielőtt bárki bármit tehetett volna a férfi eltűnt, Kozmosz pedig már meg is kapta azt, hogy mit kell tenni.

A feladat, csak Sarah látja egyelőre:
Spoiler:

Sikátorok       00120

Eljő az alvilág

Idő: 2023. december 31., 22:20
Hátralevő idő: 01:40:00 (20 kör)

Prológus:
Szilveszter, annak ellenére, hogy Bronxba is vannak démonok, noha nem olyan nagy számban, mint máshol a városrész fel volt díszítve és ünnepi kivilágításban volt része. Ahol nem voltak démonok, ott az élet rendesen zajlott, azaz most is nagyon sokan az utcán voltak. hiszen ma búcsúztatták a 2023-as óévét és várták az újat. Az égen, mint mindig a vörös felhők voltak, de e mellett szakadt a hó és már bokáig ért, azt nem takarította senki, ennyire nem voltak bátrak a munkások. Sok helyről ünneplés zaját lehetett hallani, utcákról, terekről, a híres kaszinó is tele volt éppen. Az utcán pedig nyugodtak, akárcsak a légtér, démonok nem voltak. Senki sem tudta, hogy miért. Ki-ki miért tartózkodott éppen a városrészben nem számított a lényeg, hogy itt voltak és ez talán örökre megváltoztatja őket.
Este 22:20 percre váltott az óra, a tévében kabaré szólt, a bárok és szórakozóhelyek egyre és egyre hangosabbak a részegek miatt, az utcákon a SHIELD emberei mászkáltak és felügyelték a helyet, biztosították azt, ők voltak, akik némileg próbálkoztak hókotrással is, de egyelőre nem sok sikerrel, mert a folyton szakadó hó nem segítette ezt. Úgy tűnt egyelőre, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, amikor a városrész és a tenger felől hatalmas morajlást lehetett hallani. Először csak a fények aludtak ki, ahogyan az elektromosság megszűnt, majd teljes Bronx, minden része és még Észak-Manhattan is megremegett, alulról, nem földrengés volt, valami más, a csatornafedelek egyszerre robbantak ki és okádtak tüzet néhány pillanatig. A városrész egy kicsit megroggyant, az alacsonyabb részekre beözönlött a tenger… Bronx süllyedni kezdett.

Sikátorok       00120

Játékszabályok: 20 körötök van arra, hogy megmentsétek Bronxot, ha nem sikerül a tengerbe veszik Manhattan egy részével együtt. Most szigorúan betartom a 3 napot, mert minden rész, akik külön vannak is egyszerre haladnak, így hiába van valaki egyedül és írna 10 perenként sem kap reagot, de ahol senki sem írt, ott is kört fogok váltani.

A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 16 Feb. 2013, 07:07-kor.

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 01 Jan. 2013, 18:21

Látom, ahogy a repedés végigszalad a M'Kraan kristály oldalán, és a fényesség elönt mindent. A kozmikus energia úgy járja át a testemet, mintha ezernyi izzó vasat döfnének belém, aztán a végső robbanásban...
Fázom. Ahogy körülnézek, havat látok, embereket, és... Sehol sincs a kristály. Az utcát nem ismerem, de a távoli házak alapján egyértelmű, hogy ez Bronx, csak még... Még régebben, mielőtt lovasként gondoskodtam volna az átalakításáról. Végignézek magamon, a páncélom megvan, és rajtam sincs sérülés.
Sikátorok       TaoAoA_www.kepfeltoltes.hu_
Mellettem különös alakok állnak, és valaki, aki úgy tűnik el egy jó kívánság után, mintha csak rossz álom lett volna. A többiekre nézek, és épp megszólalnék, mikor remegni kezd a föld, láng csap ki a csatornákból, és érezhetően megsüllyed a talaj. Mire végre elül az egész, sisakomat levéve teszem szabaddá az arcomat, és gőzfelhőket lehelve nézek újra a többiekre, akik talán tudják, hogy mi folyik itt, mert nekik is sok szerencsét kívánt az eltűnő alak.
-Van valamelyikőtöknek magyarázata rá, hogy hol vagyok, hogyan kerültem ide, és kinek a műve ez? - Kérdem dühösen, miközben sorra végigjáratom tekintetemet rajtuk. A külsejük határozottan azt sugallja, hogy mutánsok, de egyikük-másikuk talán még ennél is távolabb áll az emberi fajtól.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Sweety Love Szer. 02 Jan. 2013, 20:29

FRANCBA A nő megváltozott, ezt még észlelte, ahogy fájdalom csípős érzése szikrázott fel benne. Majd jött a káosz, s ő sűrűn levegőért kapkodva próblta összeszedni magát, a teleportáció után. Egyedül volt.. s a vér bűzét árasztotta. Minden nyomot hagyott rajta, ami a pillanatokkal korábbi szörnyű káoszban történt. Nem volt szép látvány. És ő maga is öklendezni kezdett, ahogy előre tántorodott és megtámasztotta a falat. Mégis.. bár már készült a halálra, élt. Vérzett, és undorító darabkák borították, de élt. Maga sem egészen tudta, hogyan. A társak segítettek, látott, észlelt mindent, mégsem hitte igazán, hogy valóban életben maradhatott. Miután kicsit összeszedte magát, megpróbált rendezettebb formát ölteni. A ruha úgyis tönkre ment, és ez az ismerős hely ne az a környék volt, ahol szívesen parádézott volna. A kiegészítőket gyorsan eldugdosta a táskájába, majd a ruhát magát is megpróbálta használhatóbbra alakítani, miközben a letépegetett részekkel úgy-ahogy rendbe szedni magát. A hó segített a megtisztulásban, bár jobban vágyott volna egy merülésre.. vagy legalább egy zuhanyra. Végül egy hevenyészett kötést ügyeskedett a sebre. Majd ismét megpihent, fáradt tekintettel nézve a többiekre.
-Köszönöm..- ennyit mondott nekik, majd az új érkezőre nézett, kissé megbámulva furcsa kinézetét.
-Üdvözöllek köztünk. A nevem Gloria... Ez pedig Bronx. -mutat körbe.
-Az, hogy itt vagy, azt jelenti, bármilyen hihetetlennek hangzik is, hogy meghaltál.. Az alak, aki távozott, az Időbróker.. Ő.. esélyt ad nekünk, hogy újra élhessünk, ha teljesítünk néhány feladatot. -persze a vezető szerep ne az övé volt, s még csak a küldetésről sem tudott igazán.. Kozmoszra nézett.
-Mi lesz a feladatunk?- Kissé hülyén hangzottak a szavak amiket kimondott a fülének. Az egyességük nem volt ilyen rideg, és.. furcsa, mint ahogy ő összefoglalta. Kicsit úgy érezte, mintha a fáradtság és az átélt fájdalom miatti tompaság valami rosszként vezette volna be az új életígéretét.Jól jött volna egy kis megnyugvás. Tekintete Namort kereste.

2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 707
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 9. szint - 20 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Szehmet
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Teddy Csüt. 03 Jan. 2013, 02:36

Semmi érdekes nincs a pinceszerűségben, szóval az első dolgom, hogy megkeresem a kijáratot, ami nem is telik sokba, viszont amint ez megvan fény... Majd pedig... Nos, teleportálás, egyértelműen, más nem járna fényhatással és hirtelen helyváltással, bár várnék erre valamiféle magyarázatot, s igazából kéretlenül kapok is, ahogyan megjelenik egy alak, kit talán már láttam pár pillanatig korábban, s hoz még valakit... Ezek szerint pedig tulajdonképpen ő az, aki miatt mi itt strapálunk, nem mintha a többiek különösebben érdekelnek, de mivel közös problémánk van, jelenleg rájuk is vonatkozik a senkit sem hagyunk hátra, leszámítva ha olyan helyzetbe keveredik, hogy menthetetlen, ez esetben így járt, ezért is zuhantam én ki abból a gépből, toroklövés, fölösleges lett volna bárkinek is kapkodnia, a helyükben én sem tettem volna semmit.... Ettől függetlenül még mindig csupán amerikai kutyák, férgek, de legalább nem olyan haszontalanok, mint az előbb kihullt alak. Az új... Nos személy idegességén egy jóízűt mosolygok, milyen ismerős helyzet, csupán ő nem ránt fegyvert, de erről az oldalról mindenképpen komikus kissé. Mindenesetre is megkapja a magyarázatát, én pedig türelmesen megvárom, nem lenne értelme félbeszakítani, maximum időt húznék vele, ami viszont elnézve a helyzetet... A földrengés, a láng a csatornákból... Nem hiszem, hogy tanácsos lenne. Az teljes mértékben mellékes, hogy nem tudom merre is lehetünk éppen a világban, vagyis Bronx.. Rendben, nekem ez viszont sokat nem mond, az idő pedig... Nos, havas, de ebből az öltözékemnek hála nem sokat érzékelek.
- Fleischer Nadja. - Mutatkozok be gázmaszkon keresztül, majd egy egyszerű mozdulattal szedem le az arcomról és fordítom a tarkómra.
- Üdvözöllek a pokolban. - Eztán pedig megszabadulok a fölösleges estélyitől, ami már amúgy is kezdett kellemetlen lenni és kissé türelmetlenül nézek arra a... Nem tudom mire, aminek már közölnie kellett volna, hogy mit kéne tenni.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 498
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Síkok:

Témanyitás by Sarah Csüt. 03 Jan. 2013, 09:13

Ahogyan megpróbálom finoman odébb tolni a társunkat, egyszerűen a fejembe hasít a fájdalom, oly annyira, hogy tehetetlenül omlok a földre. Az arcomat is forróság borítja el, amihez természetesen ösztönösen hozzáérek, ennek hála pedig eléggé gyorsan realizálom, hogy az orromból folyik a vér... Tehát megtámadott valaki, de nem igazán értem, hogy miként, hiszen egy pajzs volt körülöttem és nem tört át rajta senki. Most viszont, ahogyan pár pillanatig, bár nehézkesen a csillogó, és még mindig inkább az űr sötétségét mintázó véremet nézem, feltűnik, hogy hárman felém fordulnak és... Nos biztosra veszem, hogy itt a vége számomra, mert ezzel a fájdalommal nem hiszem, hogy képes lennék bármit is kezdeni, ha már a pajzsomat csak így elveszítettem miatta és földre is kerültem, viszont az utolsó pillanatban fény, aztán pedig.. Hó? Ténylegesen meghaltam?... Nem, még mindig a kezemen van a szerkezet és fájdalmat érzek, habár nem olyan szörnyű, mint pár pillanattal ezelőtt... De az orrom még mindig vérzik. Amíg valaki elmagyarázza a helyzetet, vagyis tulajdonképpen Gloria magyaráz, addig igyekszem összeszedni magam és felállni, esetleg a falnak támaszkodva, ha máshogyan nem megy, bár nem hiszem, hogy annyira súlyos lenne, legalább is reménykedek benne, hogy nem annyira súlyos, végül is a fejem sérült... Azzal együtt pedig lehet, hogy más is, csak még nem tudok róla. Mindenesetre is körülnézek, ami pedig először feltűnik, hogy eléggé... Hogy is mondjam, ősi és finoman szólva is szegényes területen vagyunk, Bronx, azt mondják... Amiről fogalmam sincs, azt leszámítva, hogy New York, de tulajdonképpen ennyit tudok, de még sosem jártam ott lent... Vagyis itt, pedig valószínűleg vehettem volna a fáradtságot, hogy lenézzek, bár nem hiszem, hogy találtam volna bárkit is, legalább is nem valószínű. A másik dolog, hogy... Tél van, ez annyira nem érint, valamint tűz tört elő a... Ezek csatornák? Ó igen, hallottam, hogy régen ezek húzódtak a városok alatt. Szóval a csatornákból, ami nem egy jó jel, nem mellesleg mintha egy picit megzuhanna az egész terület... A feladat pedig, hogy... Oké.
- Mentsétek meg Bronxot. - Még mindig nem látom értelmét titkolni, vagy mást mondani, avagy hazudni, jobb, ha minél gyorsabban végzünk. Miután remélhetően már elállt az orrvérzésem, leveszem az estélyit és bár nem egy szép húzás, de azzal törlöm le a vért az arcomról, mivel lényegében már úgysem lesz szükségem erre és nem fázok, csak ezután beszélek.
- Próbáljuk meg kideríteni, hogy mi is történik éppen... - Gondolom egyértelmű, én pedig ha más nem, akkor felrepülök az épületek felé, hogy szétnézzek, remélhetőleg ennyi is elég lesz tájékozódásnak.

x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 03 Jan. 2013, 10:57

Résztvevők: Namor McKenzie, Gloria Kovacs-McKenzie, Sarah Storm / Kozmosz, Jonathan Miller / Black Jack / Venom, Fleischer Nadja / Alicia, Jet Li Tao / Impulzus
Idő: 2023. december 31., 22:25
Hátralevő idő: 01:35:00 (19 kör)

Néhány másodperccel később, mire mindenki felfogta, hogy mi történt a városrész egyes részein újra bekapcsolt az áram, ez főleg a nagyobb épületekre, gyárakra, kórházakra, állami épületekre volt igaz, itt a vészgenerátorok kapcsoltak be, hogy azért némi világosság legyen. a kaszinó is ugyanígy saját áramforráson volt, de az utcán továbbra is teljesen sötétek voltak. mindenki látta, hogy az eget hatalmas villám szelte át, hangos mennydörgés közepette, a villámfényben a levegőben több alak is feltűnt, a Bosszú Angyalok, majd repülve széledtek szét a városrész különböző pontjai irányába. A csapat tagjai túl messze voltak és a szakadó hó miatt sem látszott semmi, így összesen Namor és Gloria tippelhették meg sikeresen, hogy a villámokat szóró egyén ki lehet, hiszen ők ismerték is, pontosan ezt a férfit. Illetve Miller, révén saját maga volt odafent.
- Namor McKenzie – mutatkozott be az Atlantiszi is.
- Jonathan Miller – mondta.
Kozmosz máris mondta, hogy mi a feladat, amikor felrepül, hogy szétnézzen rá kell jönnie, hogy nem lát semmit, ismét teljesen sötét volt és alig öt méterre látott el, olyan erősen szakadt a hó és erősen fújt a szél. Azonban ahogyan hozzászokott a csapat szeme a sötéthez azt látták, hogy a sikátor vége nincs olyan messze tőlük és a tenger van ott. Ezt meg is érezték annak hála, hogy valami hideget éreztek a lábuknál, mire lenéztek a jeges víz már a bokájukat nyaldosta.
- A halfiú velem jön, elmegyünk körülnézni – mondta Miller. – Ez itthoni terep.
Ezzel választ sem várva csápokkal ellendült az egyik irányba. Namor még odalépett a feleségéhez és megcsókolta. A fülébe súgta, hogy vigyázzon magára, majd Black Jack után repült, a csapat maradék része pedig ott maradt a jeges vízben állva, Kozmosz pedig felettük lebegett, de nem látott semmit sem.

Sikátorok       00120

Nem fogok külön írni Namorral és Miller-re, az túl sok lenne, ezért is mentek külön.

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Pént. 04 Jan. 2013, 12:21

Amit hallok valamiért egyáltalán nem tűnik hihetetlennek, mi több, az M'Kraan kristály vizsgálata miatt tisztában vagyok ezekkel a párhuzamos világokkal, legalábbis a létezésükkel. Úgy tűnik, az egyik világban, vagy inkább a világok közt él ez az Időbróker. A halálom pillanata annyira élénk még, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy ne történt volna meg. Talán az utolsó pillanatban hozott el a bróker... Vagy utána?
-Impulzus vagyok - válaszolom, mikor mindenki elmondta a nevét, és kiderült a feladat is. Szóval meg kell mentenünk ennek a világnak egy részét, amit éppen valami... Katasztrófa sújt. Cserébe visszakapjuk az életünket. Ez elég jó üzletnek hangzik.
A szakadó hó, és a kimaradó áram miatt nem könnyű a terep felmérése, de a jeges víz a lábamnál azért feltűnik. Még jó, hogy a harci ruházatom megvéd ez ellen, különben máris gondjaim lehetnének a hipotermiával.
-Ne vesztegessük az időnket! A fények kialudtak, az elektromos hálózat a föld alatt húzódik, aztán jött a remegés, és a tűz a csatornákból. Egyértelmű, hogy robbantás történt a város alatt, méghozzá akkora, hogy egész Bronx süllyedni kezdett. Nyilvánvalóan rengeteg robbanószert helyeztek el, és összehangoltan robbantották őket, valamiféle terrorszervezet lehet.
A kérdés, hogy kinek állhat érdekében elsüllyeszteni egy városrészt? Bár valójában nekünk nem ezzel kell elsősorban foglalkoznunk, hanem meg kell állítanunk a süllyedést.
-A csatornákba nem fogunk tudni lemenni, ami nem omlott be a robbanástól, azt nyilvánvalóan elöntötte már a víz, így ott nyomokat sem fogunk találni - állapítom meg keserűen, miközben visszateszem a sisakomat.
Az agyam pörögni kezd, hogy hogyan állíthatnánk meg egy városrész süllyedését.
-Ilyen kevés idő alatt nem támaszkodhatunk szervezett segítségre a helyiektől, idejük sincs reagálni, és ha hatalmas gépeket hoznának, csak még gyorsabb lenne a süllyedés. Az erőmmel tudnám lassítani a süllyedést, de örökké nem tarthatom a helyet. Valamivel fel kell töltenünk a kirobbantott részt, de ehhez rengeteg anyagot kéne mozgatnunk.
Hangosan gondolkodom, hátha valaki ki tudja egészíteni vagy javítani a gondolatmenetemet, mert egyelőre ez még kevés, szó szerint sötétben tapogatózunk.
-Először is menjünk távolabb a tengertől, ha nem akarunk mi is elsüllyedni - teszem még hozzá, és kifelé indulok a sikátorokból, a tengertől távolodva.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Sweety Love Szomb. 05 Jan. 2013, 17:28

-Bronxot... Heh..- egy pillanatra a fáradtság hallatszik Gloria hangjából, majd lerázza magáról az érzést. Ha ezt kell, hát ezt kell, hogy végül hazatérhessen a fiához. Talán az tette ilyen nyugodttá, hogy végre észrevette drága férjét a csapatban.
-Impulzus, mondhatnám, hogy örvendek a találkozásnak, de jelen körülmények között inkább némi sajnálatot érzek.- csóválja lassan a fejét. Ezek szerint az a démon az előző körben kiesett a játékból. Ez tulajdonképpen megnyugtatta, és szívből örült, hogy most olyan csapattársat kaptak, akivel legalább szót értettek, s ráadásként még úgy is tűnt, hogy tisztában van a dolgokkal.
-Remélem te kicsit tovább velünk maradsz, mint a legutóbbi fickó.- Glori itt kicsit elgondolkozott, hogy vajon a halál árnyékában mindenki megérzi a szívtelenség egyszerűbb útját? Végül elhessegette a gondolatot.
-Namort viszed?- fordult egy pillanatra Miller felé, majd bólintott.
-Csak óvatosan. Egyben akarlak látni titeket a következő feladatnál is. -Főleg persze Namort. Ezt bizonyára a férje is érezte. Láthatta a szemében és érezhette a csókjában.
-Te is...-lehelte még válaszul, majd figyelte egy pillanatig, ahogy elrepülnek.
-Igen, jó ötlet.- indult el ő is Impulzus felvetésére, ki a hideg vízből, miközben tulajdonképpen csendesen álmélkodott azon, hogy a fickó máris átlátta a helyzetet és egy lehetséges magyarázattal állt elő. De megoldást ő sem talált rá. Csak a távoli morajló égzengés és persze a fenyegető villámlás hagyott Gloriában mardosó rossz érzéseket.
-Nem hiszem hogy ez egyszerű terroristák műve lenne. -Ahogy persze egyszerű emberi módszerekkel sem lehet megmenteni a helyet.
-Arrafelé, a villámok centrumában, azt hiszem ott lesz a titok nyitja.- Bízott benne, ha nem is a kulcsot, legalább valami infót lelnek majd ott. Csak a város labirintusában meg kell találni a jó irányt.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Vas. 06 Jan. 2013, 05:36

Villámok az égen, nehezen kivehető alakok a fényében... Remek, ketten lelépnek, még jobb, ráadásul kegyetlenül sok a beszéd, kissé talán túlzottan is, ráadásul még csak nem is arról megy egyesek részéről, mint amiről kéne, de én türelmes ember vagyok, egyenlőre nem szólom meg, csak nem egymás nyalogatására kéne koncentrálni, más helyzetben oké, de én is képes vagyok félrerakni azt az apró hangot a tudatomban, ami... Fogalmazzunk úgy, hogy időnként furcsa dolgokra késztet, pedig néha igencsak nehéz, de mégis kibírom legalább az akció végéig. Impulzus, ahogyan bemutatta magát, máris legyárt egy elméletet, ami pedig egészen jónak tűnik, az már más, hogy ez esetben nincs logikus megoldás, legalább is gyorsan kivitelezhető nincs, persze az élet kiszámíthatatlan, ki tudja, hogy mi pottyanhat esetleg egyszerűen a kezünkbe, amivel meg lehet oldani a helyzetet... Természetesen semmi, de mennyivel egyszerűbb lenne? Na persze az élet nem feltétlenül az egyszerűségéről szól, legalább is a legtöbbeknek nem, én pedig nem akarok ehhez hozzászólni, úgysem tudnék rá előhúzni egy megoldást csak így a semmiből, addig pedig nincs igazán értelme, mert semmit sem tudunk, csak tapogatózunk, tippelgetünk, vagyis tippelgetnek, én pedig tartom a tempót, ha valamerre mozognak, na meg persze figyelem a környezetet, bár nem hiszem, hogy lenne most potenciális veszélyforrás a környéken, lévén ilyen helyzetben az első, hogy a civilek pánikolva elhagyják a terepet, meg tulajdonképpen minden más is.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 06 Jan. 2013, 09:31

Idő: 2023. december 31., 22:30; Hátralevő idő: 01:30:00 (18 kör)
Következő körváltás: 2013. január 9.
Résztvevők: Gloria Kovacs-McKenzie, Sarah Storm / Kozmosz, Fleischer Nadja / Alicia és Jet Li Tao / Impulzus

A csapat is hamar arra az elhatározásra jut, mint a távozó páros, hogy ideje lenne körbenézni a környéken és kideríteni, hogy mi is folyik itt. A négyes el is indul a sikátorokban a városrész belseje felé. A tengertől befelé haladva a víz is valóban egyre jobban csökkenni kezdett és már be-be értek olyan környékre, ahol emberek is voltak. Az első, ami feltűnt igazából a hozzáértőknek és akik már látták New Yorkot, hogy az épületek újak, túlságosan is újak, a legtöbb nem leplezte azt a leromlottságot és pusztulatot, amit Bronxnak kellett volna. Gloria az, aki felismeri, hogy miért is. Neki ekkor esik le, hogy hol vannak, ez nagyon-nagyon jó eséllyel a saját realitásának múltja, mert ott kellett a teljes várost újraépíteni. Igaz várossüllyedésre nem emlékszik, de a feladatokkal a hibákat hozzák helyre, ez is egy hiba volt.
Ahogyan megérkezek a lakottabb helyre már hallják a pánikoló embereket, a karácsonyi díszek és a sötétben is kivethető „Happy New Year 2024!” felirat miatt legalább az időpontot be lehet lőni. A sikátorban egy csöves csoport állt és próbált melegedni, ők nem menekültek, meglepetten néztek fel a csapatra, ahogyan odaértek.
- A démonok csapása elérte Bronxot is – mondta az egyik. – Végre eljő az alvilág!

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Sarah Szer. 09 Jan. 2013, 07:16

Elindulunk hát.... Valamerre, nem ismerem a környéket eléggé ahhoz, hogy tudjam, merre, csupán békésen lebegve követem a többiek, s lehet, hogy alap esetben felemelném őket, hiszen akkor gyorsabban haladunk, ha ők is repülnek, viszont én sem láttam semmit a magasból, ők sem látnának többet, így értelmetlen húzásnak látom. Menet közben pedig... Nos, sok dolgot figyelek, próbálnám pásztázni a környéket, így egy picit magasabb szögből, persze messzire akkor sem fogok ellátni, de már nem is vagyok olyan magasan, nem a házak felett, ami pedig egyből feltűnik, és nem lep meg, hogy ezek az épületek eléggé... Ősiek, nem mintha ez bármit is változtatna a tényeken, ezt leszámítva pedig semmi érdekességet nem látok, leszámítva egy feliratot, aminek köszönhetően legalább az évvel tisztában lehetünk, végül is több mint a semmi, csak nem hiszem, hogy bármit is segítene ez az információ... Mindenesetre is összefutunk egy csapatnyi hajléktalannal, akik, az ide szűrődő, pánikoló hangoktól függetlenül eléggé nyugodtan viselkednek, még, habár én nem igazán értem, hogy miről is beszél az, amelyik beszél... Démonok? Életemben nem hallottam még róluk, azt hiszem legalább is, az alvilágot mondjuk értem, már ha ugyan úgy érti, mint ahogyan én, mint szervezett bűnözést... Ez esetben feltételezem, hogy a démonok, egy valamiféle banda lehet talán, de azért jobbnak látom mégiscsak megkérdezni, persze nem a hajléktalanoktól.
- Mik azok a... Démonok? - Kérdem halkan a többiektől, mert tényleg lövésem sincs, hacsak nem hibáztam rá az ötletemmel.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Szer. 09 Jan. 2013, 07:39

Megindulunk valamerre, nem is igazán tudom, hogy merre, mivel életemben nem jártam még ebben a koszfészekben, így tulajdonképpen a csoporttól egy nagyon picit leválva maradok, nem ténylegesen külön, csak egy icipicit visszább, így könnyebb folyamatosan őrködni, nem kell arra is figyelnem, hogy kerülgessem őket, ráadásul szinte ösztönösen a követés is könnyebb. A víz szintje is folyamatosan csökken, legalább is ha jól érzem, erről egy gyors pillantással kell, hogy meggyőződjek, s valóban így van, bár ez csak mellékes érdekesség, semmi több. Hamarosan a pánik hangja is eljut hozzánk, ami szép emlékeket is felidéz bennem, igaz nem fontos ezt most felidézni, de a menekülő civilek látványa mindig feldobja egy kicsit a napomat, igaz még nem igazán látunk senkit, csak hallani lehet, de akkor is. Mindenesetre is összefutunk egy csapatnyi csövessel, akik viszont a helyzethez képest meglehetősen nyugodtnak tűnnek, túlzottan is nyugodtnak talán, így rájuk tartom a fegyvert, de egyenlőre még nem lövök, többet tudnak erről, mint mi és mielőtt meghalnának, ennyi szívességet tehetnek nekünk. Kozmosz kérdését elengedem a fülem mellett, nem akarom elhinni, hogy valóban nem tudja, így csak egy türelmetlen pillantást vetek rá, az egyik szemöldökömet felvonva, majd pedig vissza terelem a figyelmem a csövesekre.
- Hallani akarom ezt a démonos sztorit, szóval... Kezdjük szépen az elejéről, mióta tart ez a helyzet és mi történt eddig? - Ki tudja, hogy melyik információ fog majd éppen kapóra jönni... Ha pedig bármelyik bármi viccessel próbálkozik, akkor nem fogok habozni, egyszerűen beborítom a sikátor előttem lévő részét egy adagnyi "löttyel", hogy így mondjam, az pedig úgyis teszi majd a dolgát, amíg pedig egy társam sem vág be elém, addig őket úgy sem fogja érinteni, ahogyan valószínűleg engem se.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 09 Jan. 2013, 10:51

Idő: 2023. december 31., 22:35; Hátralevő idő: 01:25:00 (17 kör)
Következő körváltás: 2013. január 12.
Résztvevők: Gloria Kovacs-McKenzie, Sarah Storm / Kozmosz, Fleischer Nadja / Alicia és Jet Li Tao / Impulzus

A csövesek meglepetten néztek a megérkezőkre, főleg, amikor Kozmosz kérdezett tőlük. Többen ízesen kezdtek el nevetni, ekkor lehetett megérezni felőlük az ürülék és az alkohol szagát. Valószínűleg részegek is voltak az ápolatlanságon felül. Az egyik, aki talán józanabbnak tűnt a többinél az lépett némileg közelebb.
- Szentségtelen lények a túlvilágról, az Úr ezzel bünteti ezt a bűnös várost! – mondta. – Noha a SHIELD emberei már nagyjából megtisztították a várost, ez a hely…
- Itt nem tudtak megmaradni – mondta egy másik. – Ezért… ezért úgy néz ki, hogy megpróbálják elsüllyeszteni Bronx-ot!
Az egész eléggé abszurdnak tűnhetett mindenki számára, de valószínűleg igazak, mert a csövesek annak ellenére, hogy nem menekültek pánikolva halálra voltak rémülve és féltek.

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Teddy Csüt. 10 Jan. 2013, 04:03

A csövesek alkohol és szarszaga nem érint meg, még csak enyhe fintort sem csal az arcomra, éreztem én már ennél rosszabb bűzt is, az égett emberhús szagát, az ennél sokkalta rosszabb és gyomorforgatóbb, de az ember gyorsan hozzászokik, legalább is ha olyanok a körülmények. Természetesen körberöhögik közülünk talán az egyetlent, aki nem tudja, hogy mikkel is állhatunk szemben, ez engem különösebben nem érdekel, az viszont igen, hogy az egyik előre lép, természetesen egyből ráfogom a fegyvert, az pedig, bár nem ennek a hatására, nem is mintha ez lett volna vele a cél, de magyarázni kezd. Bár az utolsó két mondatát leszámítva, számomra semmi érdekességet nem tartalmaz, viszont ez ténylegesen... Jó.
- Heh, ami nem lehet a miénk, annak pusztulnia kell s nem lehet senkié... Okos. - Mondom egy kevés elismeréssel a hangomban, persze abszurd egy kissé, hiszen ha régebb óta is fennáll ez a helyzet, miért nem állítottak őrséget minden lehetséges helyre, gyenge pontra? Így tulajdonképpen felkínálták a lehetőséget az ellenségnek, hogy végrehajthassa ezt s tulajdonképpen megérdemelnék, hogy ez a hely elsüllyedjen, de ha vissza akarunk jutni, akkor nem állhatunk így hozzá a dolgokhoz, legalább is így gondolom, persze tévedhetek. Mindenesetre is a tetvek megjátszhatatlan félelmének köszönhetően hihető a sztori, az már más kérdés, hogy miként is akarjuk mi ezt a helyzetet megoldani, bár azt hiszem ez már korábban is téma volt. Mindenesetre is én ezzel letudtam az alja férgeket, bár a fegyverem még mindig készenlétben tartom, de tulajdonképpen csak arra várok, hogy tovább induljunk, persze ha bármelyik valami " viccessel " próbálkozna, akkor még mindig ott van a ténye annak, hogy könnyű meghúzni a ravaszt, én pedig nem vagyok az a hezitálós típus.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sweety Love Csüt. 10 Jan. 2013, 20:06

Valami egészen ismerős... Homályos gyerekkori képek kúsznak elő, majd suhannak tova. Nem könnyű megragadni őket, még a túlságosan új épületek látványával sem... Csak az a rossz érzés, a fenyegető iszony mely szívbe markol és torkot kapar, suttogva a szenvedésről.. csak az az érzet válik egyre hangsúlyosabbá. Aztán beugrik. Ez a saját világa. Vagyis annak múltja. De ott.. ott nem süllyedt el a város. Fájt látni az otthont így.. de elhessegette a gondolatot, mígnem a csövesekbe nem botlottak.
Már megvolt, miért az iszony.
-Démonok...-suttogta maga elé. Egy pillanatra tisztán látta a gyerekkori élményt. a vörös eget. És hogy anyja óvta a kinti borzalmaktól, majd.. elmentek, biztonságba. De itt.. a pusztuló város szívében vajon milyen lehetett az embereknek? A csövesek annyira furcsán viselkedtek. Nem voltak megtörtek, sőt, mintha.. mulattak volna rajta?
-Nem! Nem engedhetjük!- fakadt ki. Ebbe a világba szülte Wamort.. nem hagyhatta összeomlani.
Aztán rádöbbent, ezek már túl vannak a rettegésen, és az alkohol adja nekik a hamis könnyedséget. Minden érzéke, és érzése sürgette a távozásra, mégis a tudás kellett tőlük.
-Elsüllyeszteni? A démonok?-Nem volt számára elég tiszta a csöves beszéde, de remélte hogy így van. Ugyanakkor fa részeg alakon nem tudta felmérni, mennyit is tudhat.. s ha akarnák is, talán túl soká tartana a faggatózás.
-Akkor hát..- próbálta magát meggyőzni.. Nem lehetett nehéz... csak már a gondolata is taszító volt, hogy ilyen leépült emberrel kerüljön kapcsolatba... Végül nagy levegőt vett és kinyúlt a tudatával a beszédes csöves felé, hogy emlékeiből nyerjen infót.

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 12 Jan. 2013, 09:36

Idő: 2023. december 31., 22:40; Hátralevő idő: 01:20:00 (16 kör)
Következő körváltás: 2013. január 15.

A többiek nem feleltek Gloria pedig kinyúlt elméjével a másik felé. Az általa ismert világ képe tárult elé, azonban néhány furcsaság tárult elé, amire nem emlékezett, de határozottan a saját világa volt. A hírekben látta az apósát, az angyalokat, az x-ment és a többi híres csapatot. Azonban három olyan személyt vélt felfedezni, akiknek nem kéne itt lennie, az anyósát, Serena-t (jövőbeli), és a két sógornőjét, Doria-t és Zaphire-t felnőttként. A démonokra keresve megvolt, hogy már sikerült kiűzni őket a legtöbb helyről, már csak itt Bronxban és Queensben voltak megtalálhatóak, sehol máshol. A csövesek sem tudtak semmit, csak érzékelték a robbanásokat, a földrengést, látták a hullámokat és a betörő vizet, a megroggyanó épületeket. Csak következtetni tudtak ők is, hogy az történik, hogy a hely süllyed.
A csövesek nem próbálkoztak továbbra sem semmivel, ám ekkor Impulzus és Kozmosz valami furcsát érzett, meg akarták ölni a társaikat, valami átvette felettük az irányítást. Kozmosz egy mozdulattal csapta falnak Aliciát, aki jó pár zúzódást kapott ennek hála. Míg Tao megérintette Gloria-t, aki ettől kezdve mozdulni nem volt képes, mert minden mozgási energiáját elszívták.
A csövesek ezt látva sikítva kezdtek menekülni, a két támadóban pedig egyre és egyre növekedett, hogy öljék meg a másik kettőt.

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 12 Jan. 2013, 15:11

A csövesek szánalmas látványától is felfordul a gyomrom, a saját világomban az ilyeneket már réges-régen elpusztítottam, nem mocskolják be effajta patkányok az utcát, oda kerültek, ahová valók: a csatornákba. Legszívesebben ezekkel is azonnal végeznék, de egyrészt az idő most ellenünk dolgozik, másrészt információval szolgálhatnak. Megvárom, míg a többiek kikérdezik őket, én nem fogok lealacsonyodni annyira, hogy egyáltalán hosszabban rájuk vessem tekintetemet.
Miközben hallgatom, hogy mi okból süllyesztik el az idegen lények a városrészt, arra gondolok, hogy ezek az emberek annyira korlátoltak, hogy ha valamilyen másik síkről érkező lényeket látnak, amik - teszem azt - vörösek, rögtön azt hiszik, hogy a túlvilágról jöttek el a démonok.
Aztán valami megváltozik. Egyértelműen érzem, hogy valaki behatol a tudatomba, és parancsot ad, hogy végezzek a mellettem álló nővel. Olyan gyorsan ragadom meg, hogy nincs esélye megmozdulni, utána pedig már képtelen rá, hiába erőlködik. Ahogy fogom az alkarját, elkezdem molekuláris szinten leállítani a mozgását - azaz megfagyasztom. A hideg lassan majd felkúszik a karján, és le az ujja hegyéig.
Miért tenném ezt? Meg kell állítanom Bronx elpusztulását, hogy visszakapjam az életemet. Ebben ennek a nőnek a megölése egyáltalán nem segít. Ő most a társam. Segíteni fog nekem. Ha megölöm, a saját dolgomat nehezítem meg.
Megpróbálok ellenállni a behatoló akaratnak, és megállítani a képességemet, ezt a legkönnyebben úgy tehetem meg, ha elveszem a kezemet, megszakítom az érintést.
-Valami megszállt... Egy telepata csinálja... - Próbálom kimondani a szavakat, hogy megértse, nem saját szándékomból cselekszem, hátha van köztük is telepata, aki felveheti a versenyt, vagy legalább nem támadnak rám rögtön.

Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Karakteradatok

Témanyitás by Sweety Love Hétf. 14 Jan. 2013, 20:31

Gloria igyekezett leküzdeni magában az undort. Nem a csövesek külső állapota, inkább a belső zavarta őt igazán, hiszen egy leépült elme marasztaló, futóhomokkal teli posvány.. de amint peregni kezdtek a képek, már nem törődött az undorral. Sok dolog ismerős volt, bár furcsa volt egy egészen más szemszögből látni az eseményeket. Ismerős, mégis más.. Egy pillanatra felrémlett benne, vajon gyerekként megérezte-e, hogy itt járt, de az áradó képekkel hagyta tovasuhanni a gondolatot.
Aztán szemöldöke magasba szaladt.
-Te... ti..?- Arcok, akiknek nem kellett volna ott lennie. Ez az apró változás egy egészen más jövőt jósolt... Talán ennyi is elég, hogy mindennek vége legyen.
Aztán a képek tova suhantak, s az újabbak megerősítették a démonok jelenlétét, és a kiűzésüket a város nagy részéről.. több használható dolgot azonban nem lelt odabenn, s ha maradni is próbált volna még, történt valami, ami visszarántotta a tudatos világba.
Szólni akart, de érezte a furcsa állapotot, mely tehetetlenné tette. Érezte a karjában felkúszó hideget, s egy pillanatra elfogta a düh. Ahogy tekintete új társát fogta be, szinte sütött belőle a harag. Elege volt abból, hogy állandóan valami meglepetésbe futnak, a leglehetetlenebb helyeken, és a végletekig túl kell feszítenie magát a halovány ígéretéért az életnek...
Bármennyire is dúlt benne a harag, a férfi viselkedése meggátolta abban, hogy meggondolatlanságot tegyen. Úgy tűnt küzdeni próbál, sőt.. felismerte a veszélyt, ami nem tette Gloriát boldogabbá. Egy újabb átokverte telepata.. Mint az a macska.. mint az a nő. Hát nem lesz realitás, amiben nem telepata kavarja a zűrt?
Lenyúlt mélyre önmagban. Nem válogatott az energiák között, ahogy megpróbált kicsapni önmagából, hogy beburkolva a férfit, elvágja a külső ellenségtől. Ha csak egy katonát, de szerez magnak társat. Ha csak egy embert marhat el az ismeretlen ellenség bűvköréből, hát megteszi, és ez a férfi lesz az. Ki fogja szorítani és megragadni az ellenséget, hogy megmutassa, vele aztán nem packázhatnak.
Majd elsikoltja a figyelmeztetést az éterben, amit drága férje talán meghall majd: Telepata!

2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Sarah Kedd 15 Jan. 2013, 06:30

Csendben vagyok, bár ez nem meglepő, nincs kedvem igazából beszélni, legalább is azt követően nem, hogy... Nos, hülyének néztek. Sajnálatos, hogy az emberekkel nem lehet megosztani az apróbb részleteket, akkor valószínűleg megértenék, hogy miért annyira új számomra egy csomó dolog ami itt van, vagy amivel az eddigi utazásaink során találkoztunk, hiszen ahonnan én jöttem, ott semmi ehhez hasonló nem volt, ellenben ott minden sokkal fejlettebb, eddig, és magamon kívül nem is tudok más, nagyjából sikeresnek elkönyvelhető kísérletről. Persze egy jó ideje nem látogattam haza, szóval nem tudhatom, hogy mit műveltek még azóta. Bár ez nem számít, csak rosszul esik, de az emberek azok emberek... Mindig ugyanolyanok. Most viszont csak csend van és úgy vélem, hogy haladni kéne, viszont mielőtt lépést tennék, érzek valami furcsát, majd pedig emelem a kezemet és hozzá csapom az egyik társamat a falhoz, ölési szándékkal, de megmondom őszintén nem igazán értem, hogy miért is tettem ezt... Habár gyorsan realizálom, hogy nem igazán tudok mit csinálni, nem vagyok ura a saját cselekedeteimnek, erről pedig egy korábbi eset ugrik be, amikor az a macskaféleség irányított egy rövid ideig... Nem szeretném hogy ismételten ez történjen, de tartok tőle, hogy már késő, ezért az egyetlen logikusnak tűnő dolgot próbálom tenni, megpróbálok mindenképpen mozdulatlan maradni, bármennyire is nehéz, vagy fájdalmas és tűnik esetleg lehetetlennek, nem engedhetem, hogy valaki rajtam keresztül ismét kárt tegyen bárkiben is a csapatból.

Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Teddy Kedd 15 Jan. 2013, 06:48

Egyenlőre mindenki hallgat és vár, habár nem egészen értem, hogy mire, vagy miért, de nem kérdőjelezem meg, legalább is egy kis ideig nem szándékozom, viszont hamarosan elfogy a türelmem és úgy határozok, hogy elég volt ennyi időpazarlás, hiszen amúgy is időszűkében vagyunk, mi meg még mindig itt tartunk, ezen a helyen, amikor ezektől a csövesektől cseppet sem lettünk és nem is leszünk okosabbak, információ terén legalább is. Azonban mielőtt türelmetlenül megszólalhatnék, a semmiből lökést érzek, a következő pedig amit tapasztalok az a fal kellemetlenül kemény felülete, bár a nyekkenés, vagy bármiféle hang adás esetemben elmarad, egyszerűen összeszorítom a fogaimat és tűröm a fájdalmat, csak azért, hogy utána dühös tekintettel nézzek a társaimra és azt láthassam, hogy ketten megtámadtak minket... Egy gombnyomással aktiválom a sokkolómat és már célzok is, de nem lövök, hezitálok, ami nagy hiba, lehetséges, hogy ezzel megadom másnak a lehetőséget arra, hogy egyszerűen megöljön, csak így ilyen egyszerűen, de most kivételesen olyasmiben bízok, amiben általában nem, szerencsémben, mivel a társaimról van szó és az új alakban nem vagyok biztos, de a másik... Valami... Nőszerűség. Nem hiszem, hogy pont most akarna minket hátba szúrni, valószínűleg lett volna már rá sok-sok alkalma és ez az, ami visszatart a lövéstől, persze ha bármelyik támadó jelleggel lép fel ismételten, akkor elsütöm felé, mert már így is szokatlanul türelmes vagyok velük.

Teddy
Teddy
6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 15 Jan. 2013, 10:15

Idő: 2023. december 31., 22:45; Hátralevő idő: 01:15:00 (15 kör)
Következő körváltás: 2013. január 18.

Impulzus hiába küzdött, csak a szavakat volt képes kipréselni a szájából, de arra képtelen volt, hogy levegye a másikról a kezét, ennek következményeképpen Gloria továbbra sem volt képes mozdulni. Hála annak, hogy neki volt valamilyen szinten képzése a telepaták ellen akadályozta meg, hogy kitörje a nő nyakát, akinek viszont mozdulnia sem kellett. Gloria érezte, hogy az ő elméje sokkal erősebb ahhoz képest, mint aki irányítása alá vonta a társát, így sikerül felhúznia a mentális pajzsot Impulzus elméje köré és ekkor tudja a férfi levenni a karját a nőről, a férfi visszakapta az uralmat a gondolatai és cselekedetei felett és Gloria is megmenekült.
A másik két társuk azonban nem volt ennyire szerencsés. Kozmosz próbált küzdeni és nem mozdulni, de mindez nagyon-nagyon kevés volt. Ahogyan meglátta, hogy Alicia kezében megjelent a sokkoló a kinetikus pajzsa megjelent körülötte. Alicia pedig ott követte el a hibát, hogy nem lőtt, hanem esélyt adott, következő pillanatban Alicia kézfeje a sokkolóval együtt lerobbant a helyéről és a sérülés miatt vér kezdett fröcskölni mindenfelé.
Kozmosz pedig fordult a még erősebb paranccsal Impulzus és Gloria felé, hogy most velük foglalkozzon és velük végezzen.
Gloria telepatikus sikolya ekkor indult útra, de nem tudni még, hogy a férje meghallotta-e mindezt.

Sikátorok       Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.