Jet Li Tao Birtoka

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Bishop Szomb. 06 Szept. 2014, 23:19

A börtönből sikerül megszöknöm és a jobb felső sarokban fel is villan a szemem előtt egy arany hátteres kis embléma. Teljesítettem egy achit, a második szökésest. El sem hiszem hogy van olyan achie amihez kétszer kell börtönbe kerülni. Na mindegy. A szökés igazából csak addig menő amíg elég messze kerülünk, utána csak unalmas utazás. Majdnem három órás az átvezető, amíg utazunk a klántársakkal. A többiek jól viselik, gondolom filmet néznek, én is elfoglalom magam, dúdolgatok és magamban éneklek számokat, közben a pálya láthatatlan falai mögötti tájképet nézem. Elvileg ha ez a játék olyan mint a Skyrim, akkor az nem csak egy háttér és tényleg fel tudok menni azokra a hegyekre. Jól hangzik.
~ Na-na-na-na-na this is modern warfare!
Epikus, hogy Alduin hátán lovagolva jutunk el egy helyre, de aztán megérkezünk. Elfoglalom a helyem az asztalnál. Ez is tök olyan mint Skyrimben, amikor át kell menni a túlvilágba vacsorázni azzal a három harcossal, hogy társak legyenek. Csak itt most több társ van és mind játékos. Mosolygok és a célkereszttel játszok. A kiborg nagyon crysises alaknak tűnik, ő Tao, a másik Tao Tekkenes, a többieket nem tudom. Azt hiszem ingyenes játékosok voltak eddig. Ha tudok eszek valamit de alkoholt nem iszok, szükségem van a reflexeimre. Amikor meghallom Alduin hangját felkapom a fejem.
- Megyek én.
Felállok és odaállok a sárkány elé, ahogy kérte. Úgysem fog megtámadni, most hívott ide. Utáltam hogy régen nagyon sokat beszélt harcközben is és nem lehetett tovább léptetni. Ezért már most nyomogatni kezdem az E gombot magam előtt és a fejemben is. Ha beszélni kezd én is elkezdek.
- E, E, E, E, E, E. Tovább, tovább, tovább, tovább. Lépj már tovább!
Ha sokat beszél akkor elvileg feljön egy menü, hogy meggyőzni, megfenyegetni vagy rávenni szeretném a megoldásra. Még nem is néztem a speech értékem, na most kiderül.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 07 Szept. 2014, 13:40

A hosszú utazás után mindenki örül a kajának, nem kell bűnöző zseninek lenni, hogy ezt tudja az ember. Mikor végre Svarog is magához tér, és nem csak repkedő zombibuszként funkcionál, rögtön úgy is érzi, hogy beszélgetnie kéne a társasággal egyet. Jogos, neki nem mondtuk el, hogy mi folyik itt.
Felállok az asztaltól, de kifelé menet megállok még Tao mellett, és kezemet a vállára teszem.
-Tudom, hogy nem bízol bennük sem jobban, mint bennem, de ez az új életed. És az övék is. Emlékszel: biztos pont, környezet, társak, és ideológia, amiben hihetnek. Ez volt a tervünk. Ezen kell dolgoznunk.
Ezután folytatom a sétát kifelé a sárkányhoz, ahol 99 már próbálkozik valamivel. Imádom a srácot. Pszichopata, a legveszélyesebb fajtából.
-Svarog, hát végre itt vagy köztünk – köszöntöm a sárkányt. – Nyilván választ vársz néhány kérdésedre, ezt meg is értem. A többieket már be tudtam avatni, de te eddig túl kába voltál még. A nevem Tao – mutatkozom be, és bemutatok mindenki mást is, aki kijön beszélni a sárkánnyal. – Nem tudom, emlékszel-e, de eddig egy börtönben voltál, Utah államban. Egy olyan börtönben tartottak fogva, amit külön a magunkfajtáknak hoztak létre. Mutánsoknak, kívülállóknak, akiktől fél a társadalom. A társam és én betörtünk oda, és kiszabadítottunk benneteket. A segítséged nélkül nem ment volna – teszem hozzá, hogy kicsit hadd hízzon a mája.
-Most pedig az én birtokomon vagyunk, Mexikóban. Elég sok pénzt gyűjtöttem össze, hogy fenn tudjak tartani itt néhány helyet magunknak. Itt senki sem keres minket, és a SHIELD sem jöhet utánunk. Mondhatnám úgy is: itt biztonságban vagyunk. Ez viszont nem azt jelenti, hogy mostantól itt fogunk bujkálni az emberek elől – teszem még hozzá, nehogy összetévesszenek valami menekülttábor vezetőjével.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Pént. 26 Szept. 2014, 17:41

Szereplők: Tao (Tao), Killbane (Darren), 99 (Bishop), Svarog (Svarog), Rémlovag (njk), Zöld Halál (njk), Steven Storm (njk), Skarlát Boszorkánymester (njk), e-világi Tao (njk)
Wandal ki se ment a társaság után. Rémlovag fáradtan kilépett.
- A véres pokolba ti rohadt jenkik nem tudtok a seggeteken maradni pár percre?
Kérdezi dühödten. Közben a kezéről az olajat törölgette le. Zöld halál kezdett átalakulni és a kezein a tűz feléledt.
- Na nyughass mutkó! Nincs kedvem egy óriásgyíkot kinyírni ma.
A katonák pedig Taot figyelték és várták a parancsát.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Svarog Pént. 26 Szept. 2014, 22:42

Svarog tanácstalanul figyeli a fickót, aki folyamatosan csak kockazsargonban beszél, és a többiekre pillant.
~ - Ennek meg mi baja? -~ kérdezi tőlük ggondolatban, aztán csak utána figyela Tao nevű férfi mondanivalójára. ~- Arra emlékszem, hogy taxinak használtatok, és hidd el, hogy nagyon durván megalázó volt. És hidd el, hogy ha nem vették volna irányítás alá az agyam, akkor úgy ott hagytalak a sitten, mint a galamb a szarját. Azonban együtt kell veletek müködnöm, néhány féreg csontjairól le kell égetnem a húst. És azt mondod, hogy nem fogunk itt bújkálni, jó Tao, határozottan tetszel nekem.
Ekkor az egyik fickó lassan egy hatalmas, zöld szörnyé kezd átváltozni, és gyíknak hívja Svarogot.
~- Sárkány vagyok, Shrek és nem gyík. Ehhez tartsd magad. ~ válaszolta neki telepatikusan. Tao felé fordul. ~- Mi terv? Remélem, hogy sok rombolás, mert áldásomat adom rá.-~

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 01 Okt. 2014, 12:13

Svarog első kérdésére csak legyintek, 99 nem a legértelmesebb közülünk, de nem is a legőrültebb, ez egy ilyen hely, meg kell szokni egymást. Nem hívom fel a sárkány figyelmét, hogy ha nem vesszük át az agya felett az irányítást, nem hogy minket nem hoz ki, de ő maga sem jut ki soha a börtönből. Ennek a fickónak nagy az egója, és hagyni kell neki, hogy sokat gondoljon magáról, különben megsértődik, elhúz, és megint börtönbe kerül. Végül valahogy azért kihozza a dologból, hogy bír engem, úgyhogy nem is kell rászólnom, hogy tudja, ki itt a főnök. Közben Zöld Halál elkezd valamiért bedühödni, Svarog meg adja alá a lovat, közbelépek, mielőtt mindenki kinyír mindenkit.
-Köztudott klisé, hogy a gonosz önmaga ellen fordul. Amíg az én birtokomon vagytok, az én szabályaim élnek, és az egyik legfontosabb szabály: ha valaki keménykedik, emberkedik, szívózik, hergel, provokál, és ennek eredményeképpen összetűzésbe kerül valakivel, az nem kívánatos vendéggé válik, és mehet vissza a Kockába, vagy ahová tud. Remélem világosan beszéltem. Nem tudunk semmilyen tervet végrehajtani, amíg azzal vagyunk elfoglalva, hogy kinek nagyobb a pöcse, és kit állítsunk sarokba, szóval remélem, felnőttként tudtok viselkedni. Élni, és élni hagyni.
-Ezután rátérhetünk arra is, hogy mi a tervünk. Mivel a mutánsokat az USA-ban látszólag teljes értékű állampolgárnak elfogadták, egyelőre kihúzták alólunk a talajt ezen a fronton. De csak idő kérdése, és láthatjuk majd, hogy mindez átmeneti. Az emberek még mindig félnek, és előbb vagy utóbb megint a mutánsok ellen fordulnak. Addig is viszont az a dolgunk, hogy a többi mutánsnak megmutassuk, nem bízhatnak az emberekben. Erre nagyon jó példa a börtönben lévő Őrszemrobot: miért csinálna az állam mutánsölő gépeket, ha ennyire bízik bennünk? Fel kell nyitnunk a mutánsok szemét, és össze kell gyűjtenünk azokat, akik már látnak. Természetesen veletek volt a legkönnyebb kezdeni, hiszen első kézből tapasztaltátok a mutánsokkal szembeni gyűlöletet.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Csüt. 02 Okt. 2014, 00:58

Szereplők: Tao (Tao), Killbane (Darren), 99 (Bishop), Svarog (Svarog), Rémlovag (njk), Zöld Halál (njk), Steven Storm (njk), Skarlát Boszorkánymester (njk), e-világi Tao (njk)
Storm morogva nézi a vitatkozó mutánsokat.
- Ez a nagy terved? Politikai kampányt indítunk? Filmre veszed a vallomásunk arról, hogy milyen rossz volt látni egy őrszemet?
Zöld Halál megindulna már Svarognak amikor Rémlovag nyugalomra inti. A férfi nagy levegőt vesz és kezd visszazsugorodni emberré. Az angol békésen előre sétál.
- Semmi személyes, tényleg hálásak vagyunk meg minden, de ez nem a mi bizniszünk. Én zsoldos vagyok és Zöldi nem a rajongótok. Szóval, ha lehet mi rátok hagynánk a mutáns utópiát és mennénk a saját utunkra, de van búcsú ajándékunk nektek. Mondjuk azt, hogy ez a mi hálánk a mentésért.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Bishop Csüt. 02 Okt. 2014, 22:54

Ezek a bejátszások nagyon tetszenek. Az E-t addig nyomom Alduinra amíg abba nem hagyja. Közben jönnek a többiek is és becsatlakoznak az egészbe. Nagyon jól meg van animálva ez a saját szemszöges párbeszédes bevágás. Tényleg olyan érzés mintha ott lennék a szociális résznél. Tetszik, hogy mindenki maga alakítja a nagyon epikus bejátszását. Még a fény is megcsillan Taon. Azt hiszem utoljára ilyen az SW:TOR-ban volt, hogy többen beszálltak a story szálba. Na mindegy én nem szólok bele, nehogy elrontsam a jó sorrendjüket. Helyette előveszem az egyik pisztolyom, betöltöm, aztán kiveszem a tárat, aztán betöltöm, aztán kiveszem a tárat, közben jobbra-balra rángatom. Gyakorolni kell a trükkös, sok pontot érő lövésekre.
~ Áh értem. Szóval ez egy privát szerver ahova Tao áthozott minket, hogy legyünk a klánja és itt ő az admin. Tök jó, akkor itt elvileg az xp nem hivatalos, de azzá tehető és ráadásul még gyakorolni is lehet.
Ketten elmennek a klánból, ők tipikusan azok a duóban működő prok, hagyni kell őket a saját útjukat járni. Egy ideig még figyelek Taora de nem bírom hallgatni, nagyon unalmas és hosszú amit mond. Mintha egy politikus lenne. Addig tovább folytatom a gyakorlást a fegyverrel. Néha ütök egyet a bal kezemmel, mialatt a jobban tartom a pisztolyt, aztán vissza váltok két kézre. Az ütés olyan mintha fognék egy lég dobütőt és azzal egy dobot ütnék. Már ideje elkezdenem zenélni a játék mellé, nagyon hangulatos tud lenni. Szeretnék egyszer az ellenségeim koponyáján vagy simán a fején, sisakján dobolni.
- Szóljatok ha vége az unalmas, beszélgetős résznek, utána visszajövök.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 07 Okt. 2014, 14:59

Rémlovag és Zöld Halál szavaira megrázom a fejem, úgy tűnik, kicsit túl puhának gondolnak.
-Azt hiszitek, hogy politikai tőkét akarok kovácsolni egy rakás börtönből szökött nehézfiúval? Mi szükségem lett volna ehhez rátok? Kemény munkával egyetlen hónap alatt összefogtam a mexikói drogbizniszt, és átvettem az irányítását. Összeszedtem a forrást, ami kellett az akcióhoz, hogy kiszabadítsalak titeket. És most, hogy itt vagytok, nem megyünk ki az utcára transzparenseket lobogtatni. Hadat üzenünk! Az USA-ban eljátsszák, hogy egyenlőség van. Tudjátok mit? Feldughatják az egyenlőségüket! Svarog, te talán egyenlőnek érzed magad egy emberrel? Zöld Halál, szerinted érnek annyit, mint te? A lábamat sem törölném azokba, akik úgy bánnak a mutánsokkal, mintha nagy kegyesen felemelték volna őket.
Várok egy pár másodpercet, hogy lássam, milyen reakciót kapok erre a fordulatra.
-Ha azt hittétek, hogy békés módszerekkel akarok majd terjeszkedni, tévedtetek. Mexikó és a drog csak a kezdet volt. Megvan az erőnk hozzá, hogy egy erőszakos puccsal az egész ország irányítását átvegyük. Aztán elindulunk szépen, és meghódítjuk a környező erőket. Nem egy rohadt mozifilmben vagyunk, nem minden fontos dolog történik New Yorkban. Lépjetek ki a klisékből, és kezdjetek úgy gondolkodni, ahogy egy mutánshoz, szuperhumánhoz, felsőbb rendűhöz illik! Azt hiszitek, itt nincsenek mutánsok? Vagy korrupt hadurak, akik inkább az oldalunkra állnak, minthogy elsöpörjük őket? Ha oda akarunk csapni, akkor nem elég egy szupercsapat Amerika ellen. Hadsereg kell, hogy kivívjuk a jogainkat. Terror kell, hogy kivívjuk a tiszteletet. Atombomba kell, hogy felkeltsük a figyelmet!

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Svarog Kedd 07 Okt. 2014, 20:06

~- Haver te egyenlőnek gondolod magad egy csimpánzzal? - ~küldte a telepatikus üzenetet Tao-nak. A fickó szavai a szívébe hatoltak, hisz ő is ezt tervezte. Csak New Yorkba, miért ne lehetne ezt nagyobb léptékbe csinálni? Mondjuk az ország, vagy a világ. Ó igen, végre valaki nagyhatalmú lényként tekint rá, nem pedig egy szörnyetegként, egy cukkolni való állatként. Ó igen. Harcolni politika helyett, ez most neki nagyon menni fog.
Érdemes vele együttmüködni, és tetszett neki Tao terve.Nem is volt olyan megalázó ezeket kihozni a hátán a Kockából.
Felmorrant.
~ - Engem is az emberek árultak el és miatta zártak ketrecbe. Atombomba, hadsereg, háború, puccs. Jól hangzanak. Szervezhetnénk néhány szabadcsapatot mutánsokból, szerte az országban.  Számíthatsz a segítségemre.~

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Kedd 07 Okt. 2014, 23:21

Minden rendben ment volna, hacsak a pszicho-szobor együtt működött volna. De nem, nem teljesítette istene által kijelölt végzetét és ellenkeznie kellett. Ezért mindkettőnket eltalálta a ratyi-robot. Nem mintha számítana. Az isteni Killbanet nem érdeklik holmi lézer sugarak. Bár kicsit vérzek, de kit érdekel. Viszont a robot kiérdemelt egy ingyen utat a roncs telepre. De valaki nem engedi meg, hogy végre szórakozzak egy kicsit. A megérkező csávó ismeri a szobrot. Ebből nem lesz semmi jó. Viszont idéz egy sárkányt, ami meg kell vallani elég badass. Stílusosan sárkányszárnyon távozunk, ami még ezzel a társasággal is, elég epic.

Több óra repülés után érkezünk meg a célunkhoz. A sárkány elég unalmas lett olyan 5 perc után, úgy hogy a többi időt dalszövegekkel töltöm, mert nincs jobb dolgom. Amikor megérkezünk rögtön dobom a társaságot és bemegyek zuhanyozok egyet, lemosni a vért. Ha kész vagyok, akkor keresek valami random ruhát. Ha nincs felveszem a börtönruhát, jó az a legközelebbi boltig. Mivel senkit sem látok a csoportból a házban, így kifelé indulok, útközben felveszek egy üveg piát, mindegy milyet. Lepattintom a tetejét és meghúzom. Kint valami tervekről beszélnek, meg felsőrendűségről meg ilyen sz*rságokról. Láttam pár ilyen f*szfejet a tévében, de kevés dolgot sz*rok le ennyire.  De a főnöknek jövök eggyel és van drogja is, szóval akár itt is maradhatok.
- Jól hangzik, mikor kezdhetjük, El Jefe? - kérdezem hangosan, hátha abba hagyják a fölösleges pofázást és végre zúzhatok valamit.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Szer. 08 Okt. 2014, 21:55

Zöld Halál szeme kattog Tao monológja alatt.
- Mert...
Morogja száját összezárva nehezen. A bőre zöldül szép lassan, de próbál nyugodtan maradni. A kezei remegnek majd hirtelen ismét hatalmas lesz, sőt nagyobb, mint ez előtt bármikor látták.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 1743844-ultnorman3__2_
- Mert semmit sem érdemeltek! Kevesebbek vagytok, mint a kutyaszar a csizmám talpán!
Üvölti a lángokba borult zöld góliát. Rémlovag elhátrál tőle.
- Ezt próbáltam elmondani... a pajti nem mutáns és főleg nem a ti választótok.
A szörnyeteg nem támad, de látszik rajta, hogy csak egy halovány gondolat tartja vissza. A katonák félve emelnek rá fegyvert, de ő meg se rezzen a puskacsövektől.
- A fajtátok egy dologra jó. Vérezni. Megkegyelmeztem nektek, mert segítettek megszökni, de nem fogom tűrni nevetséges tévképzeteiteket!
Rémlovag békésen kezét emeli.
- Hé pajti, beszéltünk már erről!  Senki se akar senkit se megölni, tudod ez a gonoszság légió meg minden véres baromság.
A szörnyeteg lángjai enyhültek a testén.
- Távozok, de ha bárki az utamba áll, mindenkit lemészárolok ebből a génhulladék bagázsból.
Ha senki se támad rá Zöld halál egy hatalmas füstöt húzó csíkkal ugrik ki és át a birtok falain.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Pént. 07 Nov. 2014, 09:23

~Killbane~
Nem mindenkinek tetszik a főnök terve. Az isteni Killbane is teszik rá, de most ez a legkevesebb. Az egyik csávó valami elcseszett zöld ördöggé alakul. Wow, nagyon menő. Nem tudom miért tekinti magát olyan nagyon másnak, mint a genetikai korcsok, ő is az. Csak nagy. Kortyolok egy embereset a piából, jól esik egy kis folyadék. Az angol csávó próbálja lenyugtatni az elcseszett ördögöt. Mert egy nagy zöld ördögöt le lehet nyugtatni. Erről híresek.
- Jaj, ne, Diablo! Ne menj! Nézd, már csináltattam is tetkót rólad!- mondom vigyorogva és felmutatom az alkaromon lévő tetkót. Ennyit tehettem a csapat összhangjáért. Ezután további figyelmet nem érdemel, visszafordulok a főnök felé.- Szóval, mintha valami drogokról lett volna szó. Merre?- kérdem tőle. Ha elmondja akkor nem túl sietős tempóban elindulok arrafelé. Út közben felveszek valamilyen kártyát, vagy lapot, későbbi használatra. Ha nem mondja, akkor vissza indulok a házba keresve valamilyen dohányfélét, a kinti esemény innentől nem különösebben érdekelnek.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Svarog Hétf. 10 Nov. 2014, 19:16

Svarog

Dragunov felszegett fejjel figyeli a kibontakozó eseményeket. Fel sem veszi a zöld fickó rinyálását. Még gyenge volt a harchoz, pedig ha ereje teljében lenne simán lecsapná, vagy egy fekete koromfoltot hagyna a padlón belőle.
Azonban az csak kivagyiskodi, meg önérzeteskedni tud.Amikor a Zöld Fickó szószerint elhúzza a csíkot, Dragunov párát fúj az orrlyukaiból, és a társai felé fordul.
~- Ez egy brutális állat, bizonyos helyzetekben rohadt sok hasznát vennénk, de most csak arra jó, hogy bajt okozzon nekünk. Szerintem a jövőben figyeljünk rá. És mi a teendő? Nekem lenne egy jó ötletem. Annyi fiatal mutánst magunk mellé állítani, amennyit csak tudunk.
Javasolja telepatikusan Taonak.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 11 Nov. 2014, 19:55

Zöld Halál szánalmas dühkitörése nem árulkodik másról, minthogy képtelen felfogni agyilag a tetteink jelentőségét, saját képességeit és határait. Pszichopatának nevezhetnek engem is, de őrültnek lenni egészen más dolog. Nincs szükségünk futóbolondokra. Killbane szavaiból látszik, hogy őt sem rázza meg Zöld Halál távozása, és azt hiszem, Rémlovagot sem. Nem valami fájdalmas búcsú ez, kihoztam a börtönből, mert épp hasznomra volt a menekülésben, a továbbiakban pedig ott kelt káoszt, ahol akar, amíg nem áll az utamba.
-Felső szekrény a hallal szemközti fürdőszobában – válaszolom nyugodt hangon nem sokkal azután, hogy Zöld Halál távozott, és lecsillapodtak a kedélyek. Killbane ezzel tudtomra adta, hogy katona, és nem vezér, így is fogom kezelni.
Svarog ezzel szemben bele szeretne szólni a tervezésbe. Ő, Steven, Skarlát és Tao lesznek a fontos elemek, 99 és Killbane viszont szintén jó harcosok, így őket is tudom majd használni. Most az előbbiekhez fordulok.
-Mutánsok beszervezése, ez is egy lépés – válaszolom Svarognak. – Nincsenek még sokan, de biztos, hogy Mexikóban is akad néhány arc, akinek nem könnyű elrejtenie magát, és felkeltik a figyelmet. Svarog, te fogod vezetni az új mutánsok megkeresését, egyetlen mutáns sem kérdőjelezi meg az erőnket, ha téged megismer. Használd Killbane-t és 99-et a mutánsok felkutatásában. Keressétek a kirívó eseteket, és használjatok fel bármilyen eszközt, hogy az oldalunkra állítsátok őket. A mutánsok képzik a csapataink keménymagját, ha bármire szükségetek van, csak szóljatok. Steven és Skarlát Boszorkánymester, a ti feladatotok lesz az összegyűjtött mutánsok csapatba szervezése és kiképzése. Meg kell tanulniuk, mi a célunk, ki az ellenségünk, és milyen eszközökkel harcolunk. Rátok is vonatkozik, ha kell valami, kérjétek, a pénz nem akadály, és Mexikóban mindent meg lehet venni. Tao és én pedig gondoskodunk róla, hogy továbbra se szenvedjünk hiányt erőforrásban. Ideje kiterjeszteni a drogbizniszt, és rátenni a kezünket a mexikói fegyvergyártásra. Onnan már csak egy lépés a hadsereg megkaparintása, ami elengedhetetlen ha meg akarjuk védeni magunkat az USA-ból érkező fenyegetések ellen.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Hétf. 17 Nov. 2014, 15:51

Rémlovag kételkedve fordul Taohoz.
- Szóval a terved az, hogy nézzük a híreket és fura sztorikra kiküldjük a kicseszett sárkányt, hogy rávegye őket, hogy csatlakozzanak? Ez egy tízes skálán, egy ritka hülye ötlet.
Skarlát Boszorkánymester a fel kellő napban kisétál egy tablettel.
- A húgom... felélesztette az apámat. Képes volt újra teremteni őt. Szóval sereget akartok?
Kérdezi és szemében felcsillan az a megszokott őrült fény.
- Hát hozok egyet.
Kezeivel int és a hely vörössé válik. Minden izzani kezd. A lehetetlen megtörik a realitás megremeg. Minden kifordul, majd azonnal helyre áll. Az energiától telt helyen hatalmas robbanás után X alak jelenik meg.
Judas Slade, az empata a grey fox hajóról.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 83057-4467-judas-traveller
Jerikó, a testet megszálló telepata a világ ünnepségről.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 590746-34
A testvériség tagok: Logan újra emberként, Mirázs két szemmel, Vészmanó tökéletes bőrrel, Bestia, Forge teljesen emberként, Zord Miaku és Bárd.

/Nem tudom ki-melyik kalandon volt, de ha nem is voltál ott olvashattál róluk./

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Pént. 21 Nov. 2014, 08:32

~Killbane~

Láthatólag mindenki annyira lesz.rja a zöld ördög távozását mint én. Nem meglepő, annyi gerinc sincs benne, hogy megköszönje a kiszabadítását. Ilyen emberek miatt ekkora sz.r a világ. A főnök mondja, hol van a drog így én egy nagy intéssel már le is lépek. Ahogy megyek be eszembe jut, hogy kell valami, amire levethetném isteni igém. Gyorsan átkutatom a házat érte. Ha nem találok 5 percen belül, akkor vállat vonva indulok tovább. Ha van, akkor megfogom és megyek az édes kis fehér porért. Közben valami robbanás is van kint, de addig úgyse jó a buli, amíg egyben a ház, szóval passz. A kokóból, húzok egy szép kis csíkot, ideje szórakozni egy kicsit. Régen nyomtuk a bandával, de sok kis punci nem bírta. Egyikük a végére már meg volt győződve, hogy ő az Antikrisztus. ROhadt jókat röhögtünk rajta, ahogy pucéran táncolt a templom előtt. Régi szép idők. Néha hiányoznak, kár hogy megölték magukat. Aztán rájövök, hogy nem, lesz.rom őket. Kiszórom a csíkokat, három mostanra elég lesz. Ha találtam tollat, akkor gyorsan szétszedem, éppen mint régen. Azt használva gyors egymásutánban felszívom a csíkokat. Ahogy eltűntek, összerakom a tollat még mielőtt beütne a cucc. Kell, hogy leírhassam a szöveget, ha jön az ihlet. Addig pedig hátradőlök és várom a felemelkedést.

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Svarog Szomb. 22 Nov. 2014, 13:53

~- Tényleg, így belegondolva kicsit feltünő lennék - ~ válaszolja Svarog, és megmutatja a testét, aztán megrázza a szárnyát és felmorran. Már kezdi tervezgetni a dolgokat, egy kiterjedt ügynökhálózatot vizionál, akik ilyen furcsa sztorikat vizsgálná ki. Kiképzett spionok egész hadát, akivel állandó telepatikus kapcsolatban állt. Ők kevésbé lennének ijesztőek, mint ő, az elefántnál is nagyobb sárkány. Bár lehet, hogy szimplán berepülhetne és egyszerűen kiragadná a szerencsétlen delikvenst.
Esetleg ők lehetnék a szeme és a füle. Ekkor Skarlát elmondja , hogy a húga felébresztette az apjukat Magnetot, valamint képes sereget toborozni. Dragunov elismerte magában, hogy ez igen is jó ötlet. A legjobb terv, semmi bajlódás, hanem csak... hogy fognak sereget csinálni?
Esetleg holtakból, vagy mi? Egy holtakból álló sereg? Olyan biblia, hisz már meghaltak, nem lehet őket megölni. De a következő pillanatban néhány fickó jelenik meg villanások kíséretében. Dragunov bólint, de nem tudja, hogy kik ezek. Közelebb hajol, felvonja a szemöldökét.
- Kik vagytok, srácok? - kérdezte Svarog telepatikusa. - A nevem Svarog, a sárkány és a légierő. Elé kemény fickóknak látszanak - fordult Skarlát felé. - De honnan jöttek ide, vagy kik ők?

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 25 Nov. 2014, 12:18

Skarlát Boszorkánymester érkezésére először nem is figyelek fel, Rémlovag véleményére válaszolnék, de aztán Skarlát valamiféle nagyzolós szövegbe kezd, úgyhogy úgy döntök, érdemes meghallgatni. Amit mond, elég érdekes hangzik, így hát még arra is hajlandó vagyok, hogy kivárjam a feleslegesen hatásvadász szüneteket a beszéde közben.
És úgy tűnik meg is érte…
Amit csinál, enyhén szólva meghaladja azt a szintet, amit a képességeiről gondoltam, ez pedig elég jó hír. De még ennél is jobb, amire használja a képességét. A mutánsok, akiket idehoz, egytől egyig nagyágyúk, nem mindegyiket ismerem fel elsőre, de Logan, vagy Vészmanó például nem kispályás. És persze ki ne felejtsük Bárdot… Amikor végigjáratom a tekintetemet a csapaton, végül nála időzök el, miközben lassan mosolyra húzódik a szám.
-Bárd, öreg cimborám… - Köszöntöm őt, majd a többiek felé nézek, és Skarláthoz szólok.
-Ezt nevezem én seregnek, és egy szempillantás alatt – mondom halkan neki, majd hangosabban folytatom. - Üdvözöllek benneteket, mutáns testvéreim! Ideje, hogy kezetekbe vegyétek a sorsotokat! Az én nevem Tao, és ez itt a Testvériségünk!
Nem tudom, hogy miként reagálnak majd, mert fogalmam sincs, hogy Skarlát honnan hozta őket ide, és mit hozott a tudomásukra a képességével. Egyáltalán mind ebből a világból valóak-e… Még akár rosszul is elsülhetne a dolog, ha lenne köztük olyan, aki ellenségesen akarna fellépni, mert sokan vannak. De persze vannak azért biztosítékok, és kétlem, hogy sokan lennének olyan hűek az államokhoz, hogy ellenem fordulnának.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Hétf. 08 Dec. 2014, 19:36

A mutánsok döbbenten néznek össze.
- Élünk?
- De ez hogy lehet?
Skarlát az egyik székre omlik szinte félholtan. A bőre kréta fehér, és teljesen ki van száradva. A legtöbben felé fordulnak kivéve Bárdot.
- Ismerlek?
Kérdezi Taot értetlenül és az e világi Tao is a kiborghoz fordul.
- Ismerjük őt?
Wandal nagy levegőket vesz majd elkap valami ihatót az asztalról és nyelni kezd, mint egy teve. mikor az üveg üres eldobja.
- A... húgom... képes volt feléleszteni az apánkat... még ha csak pillanatokra is. Megpróbáltam újra... lejátszani ugyanazt az eseményt és visszahozni az elesett mutáns bajtársaimat. Gyenge voltam hozzá a saját testvéreim életerejét is lopnom kellett, de sikerült. Uraim... ők itt az eredeti Testvériség.
Mondja nagyokat szusszanva a férfi.

Ezek után mindnekit bemutatt:
Judas Slade: Empata, Xavierrel és Magnetoval együtt kezdte a mutáns erejének felfedezését még találkozott is velük, de később Magnus útját követte. Mikor a mentális mutánsokat elzárták ő Xavierrel és Jerikóval együtt lett bebörtönözve majd Jerikóval szökött ki. Képes érzelmeket generálni másokban és érzékelni miféle érzelmi állapotban vannak a körülötte lévők.
Jerikó: Ez a fiatal, még csak nem is nagykorú mutáns fiú képes megszállni annak a testét, aki a szemébe néz. Ekkor asztrál alakká válik belerepül a testébe és uralja azt.
Logan: Emlékeit vesztett volt katonai projekt, akit egy vámpír mart meg és Magnsu oldalán volt, mert az gyógyírt ígért neki. Egyszerű mutánsként tért vissza regenerációja van és elpusztíthatatlan fémből készült csontjai és karmai vannak.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 James_Howlett_%28Earth-616%29_001
Vészmanó: Testéből tüzeket generáló mutáns, akit az első képesség megjelenése eredetileg égési sebekkel töltött el. A szép arc mögött egy őrült rejtőzik.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 St._John_Allerdyce_%28Earth-616%29by-Daniel-Acuna_0001
Bestia: Hery "Hank" McCoy, zseniális biológus mutáns, akinek az ereje manifesztációjakor Magnus segítségére sietett és megmutatta neki, hogy ők az erősebb faj. Szuper erős, rugékony, gyors, ujjain karmok. Mutáns genetikai ismereteit csak Xavieré múlja felül.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Enrique_McCoy_%28Earth-TRN166%29
Forge: Ezaindián férfi képes a puszta vágyával alkotni hihetetlen még a mai technél is jobb gépeket. A gond az, hogy nem tudja hogyan. A képességének hála a dolgok csak jól állnak össze. Ő maga még csak értelmezni próbálja hogyan is működhet ez.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Forge_%28Earth-616%29_from_Storm_Vol_3_3_0001
Mirázs: Dannielle Moonstar, az ifjú indiánlány képes megteremteni az áldozata legnagyobb félelmeit, anélkül, hogy tudná mik azok. Ezek csak illúziók és még ha tudod is ezt akkor is rettegni fogsz tőlük.A lány a csatákban a szemét és később az életét vesztette el, de szerencsére most mindkettőt visszanyerte.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 M3
Zord Miaku: A fiatal japán mutáns, Tokyo-ból követte Magnust Amerikába a harcba. Képes (vagyis még nem tudni, hogy visszatud-e alakulni emberivé) átalakulni egy hatalmas gamma sugárzástól pikkelyes, gyíkfarkas, hegyes-fogú óriás szörnnyé. 30 tonnás ereje van, közepes kaliberű fegyvernek is ellen áll, gyorsan regenerál.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 240342-124103-abomination
Bárd: Ez a rejtélyes mutáns Magnato oldalán jelent meg egyszer. Céljai mindig is kérdésesek voltak. Különösen erős elektromos mutáns, élő generátor.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 347256-66195-jack-hawksmoor
Max Power: A bikamutáns, hasonlóan Hóruszhoz kimaradt az első választásból, mert... buta. Ellenben nagyon erős. 10 tonnás ereje van, rohamozva akár 25 tonnás erővel is betud csapódni, a maximális sebessége 120 km/h. A bőre vastagsága miatt kisebb fegyverek nem sebzik.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Toro_%28Benito_Serrano%29_0001
Hórusz: Egyiptomi árva, akinek fiatalon megjelentek az erői. Először lopni kezdett, mert nem volt olyan magasság ahova ne tudott volna bejutni. Majd rájött, hogy a karmaival megölheti azt, aki az útjába áll és elveheti a nőket, ha akarja. A nőkkel való bánásmódja miatt először Magneto elutasította, de Wandal örömmel látta mikor szüksége volt rá.
Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Derek_Morgan_%28Earth-1610%29

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 29 Dec. 2014, 14:45

Mielőtt válaszolnék Bárdnak vagy Taonak, meghallgatom Wandal szavait. Kifejezetten figyelemre méltó, hogy mire volt képes pusztán azért, hogy ismét létrehozza számomra a Testvériséget. A többséget jól ismerem a saját világomból, de vannak köztük olyanok, akikkel nem találkoztam, így jól jön a bemutatkozás. Sorban hallgatom, hogy kinek mi a múltja a saját világában, és mire képesek pontosan.
-Ti még nem ismertek engem – kezdek bele, mikor már mindenkiről tudjuk, hogy kicsoda. – Egy másik világból érkeztem ide, ahogy ti is. Hiszem, hogy azért kerültem ebbe a világba, hogy megmentsem. Az én világomban a mutánsok jogokat kaptak, hogy aztán elvegyék tőlük azokat. A kezdeti bizalom után rájöttek az emberek, hogy veszélyes számukra, ha olyanok élnek köztük, akik minden tekintetben többre képesek. Jobbak vagyunk a háborúban, de még a hétköznapi munkákban is. Ki vehetné fel a versenyt velünk az emberek közül? Mikor ezt felismerték, ellenünk fordultak.
Tartok egy kis hatásszünetet, és végignézek a mutánsokon.
-Ez a jövő vár erre a világra is. Most kevés mutáns él itt, az emberek azt gondolják, gesztust gyakorolnak, ha egyenlőnek tekintik őket magukkal. De hamarosan rájönnek majd, hogy egyre többen leszünk, és az egyenlőség csak illúzió, mert a mérleg felénk billen. Ebben a világban sokkal nagyobb szükség lesz a hozzánk hasonló hősökre, akik megvédik a mutánsokat, mert sokkal kevesebben vagyunk. Ha kivárunk, amíg az emberek ellenünk fordulnak, már túl késő lesz. Nekünk kell először lépnünk. Meg kell mutatnunk, hogy szó sincs egyenlőségről. Láttam már ezt a folyamatot, és tudom, hogy hová vezet a tétlenség, az emberekbe vetett bizalom és a jóakarat. Mindez nem hoz mást, csak a mutánsok pusztulását! Ha viszont erőt mutatunk, tettrekészséget és vasakaratot, akkor az emberek fejet fognak hajtani előttünk, mert nem tehetnek mást! Akkor nem az emberek fogadnak majd el minket, hanem mi fogadjuk el őket, és kegyesek leszünk, mert életben hagyjuk őket, míg a mutáns faj felvirágzik. Velem tartotok e nemes célért, Testvéreim?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Csüt. 22 Jan. 2015, 00:41

Egy villám csapódott be Tao elé.
- Nem.
Mondta Bárd komoran.
- Mi a Testvériség vagyunk. Nem fogunk egy idiótát követni, aki még mindig azt hiszi ez nem a mi világunk. Mi itt születtünk, itt harcoltunk, itt döglöttünk meg, de nem egyenlőségért! Ez a bolygó a miénk! Mi örököltük! Genetikailag a miénk! És el is fogjuk venni!
- Gondolom azt hiszed te fogsz minket vezetni?
Kérdezi Slade cinikusan. Bárd kezei remegnek, homloka gyöngyözik.
- Szállj ki a fejemből vénember...
Morogja sziszegve, küzdve az érzelmeivel.
- Én vagyok a rangidős.
Mondja Slade kihúzva magát.
- Én adtam vissza... - mondja levegőért kapkodva Skarlát Boszorkánymester és feláll a székéből. - Az apám... volt az eredeti vezéretek... én...
A férfi vissza esik a székre. Tao kezeit karba teszi.
- Ez jó lesz.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 22 Jan. 2015, 14:36

Amikor villám csapódik be mellém, nem mondhatnám, hogy erre számítottam, de úgy tűnik, ez a Bárd sem különbözik sokban attól, akit én ismertem. Reflexből arrébb ugrom, és már készülnék rá, hogy egy erőteljes telekinetikus csapással elmorzsoljam Bárd gégéjét, de úgy tűnik, erre nincs szükség, csak felvágni akart az erejével. Slade hasonlóan tesz, Skarlát Boszorkánymester pedig szintén kihasítana magának egy szeletet a tortából. Taora nézek, számára ez csak egy színjáték, és kezdem én is úgy érezni, mintha cirkuszban lennék.
-Mind láthattátok már, mi történt, amikor saját kezetekbe vettétek az irányítást. Ahogy Bárd fogalmazott: itt döglöttetek meg. Mindannyian – teszem hozzá, és Slade-re nézek. – Jól emlékezzetek erre! Ne felejtsétek el soha, hogy egyenként nem vagytok sem verhetetlenek, sem mindenhatóak. De ahelyett, hogy egymást kezdjük el gyilkolni, mert nem tudjuk eldönteni, hogy kinek nagyobb a farka, talán szánhatnánk egy próbálkozást annak is, hogy kivételesen összefogunk. Hányingerem van már attól, hogy egymásnak bizonygatjuk a felsőbbrendűségünket. Igen, mind tisztában vagyunk vele, mind így gondoljuk, ezért vagyunk itt, ezért harcoltatok ti és mi is. Nem érdemes erre több szót pazarolni. Ahogy arra sem, hogy ki lesz a vezető. Legalább négyen hiszitek azt, hogy a legalkalmasabb vagytok a pozícióra, és mind tévedtek. Nézzetek körül, mutánsok, a 21. században vagytok! A királyok kora véget ért, belülről lettek felemésztve az uralkodók, saját népük által. A modern cégek, államok, de még a bűnszervezetek sem egyetlen vezetővel dolgoznak, és ennek jó oka van. Ahogy annak is, hogy azt mondtam: „tartsatok velem”, ahelyett, hogy „kövessetek”. Itt az idő, hogy véget vessünk a sebeink nyalogatásának, és a belső viszályoknak. A Testvériség nem egy egyeduralom, hanem egy szindikátus, köztársaság, ha úgy tetszik, amiben a mutánsok elfogadják, hogy csak együtt győzhetik le az elnyomást. Ahelyett, hogy ti ketten – nézek Sladere és Bárdra –, vagy bárki más egymást köpködné, inkább fogjatok össze. Amire egyedül egy mutáns sem képes, arra mindannyian, együtt képesek leszünk.
- És mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem játszik demokráciát, mert ő annyival jobb: nézzetek körül! Nézzetek végig egymáson! Vérszomjas harcosok, alakváltó bestiák, természeti elemek irányítói… Együtt bárkit legyőzünk, akár azt is, aki közülünk való, és ellenünk fordul. Gondolkozzatok végre logikusan, és a hatalom meg az önérdek helyett harcoljatok azért, amiért valóban érdemes! Harcoljatok a mutáns fajért!
A beszédem legalább annyira igaz, mint amennyire unom már, hogy el kell mondanom. De ha ezek a barmok képtelenek felfogni, hogy egyenként nem mások, hogy szánalmas „szupergonoszok”, akiket levadásznak a „hősök”, akkor valakinek muszáj lesz felnyitni a szemüket. Kíváncsi leszek, erről mit gondol Tao, lefogadom, azt várta, hogy majd én is előretolakszom a vezető pozícióért. Remélem sikerült meglepnem, és meggyőznöm, hogy nem mindenki, aki a mutánsokért harcol, egyúttal hatalommániás őrült. Merő véletlen, hogy engem pont annak tartanak…

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Hétf. 02 Feb. 2015, 02:34

Bárd karba teszi a kezét és húzza száját.
- Majd látni akarom ilyen bátor leszel-e amikor jönnek az Angyalok levadászni minket.
Slade arrogánsan kihúzza magát.
- Hát legyen. Mégis mi a következő terved? Igazából bármit megtehetünk. Sosem volt még a világon ennyi nagy hatalmú lény egy helyen. Az x-ek csak kölykök és az angyalok létszáma nevetséges. A Testvériség a leghatalmasabb, ami valaha is volt és olyan erőkkel, mint Svarog... mi vagyunk a legerősebbek is. Kérlek ne mond, hogy azt akarod, hogy itt üldögéljünk az ujjunkat szopva, mint gyermekek.
Tao most veheti észre, hogy e világi énje elsétált, de nem mehet utána, hisz a teljes testvériség várja, hogy mi is a terve a kiborgnak.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 17 Feb. 2015, 17:13

Bárd az angyalokat emlegeti, Slade rögtön utána jegyzi meg, hogy a létszámuk említésre sem méltó, így erre már inkább nem is válaszolok. Slade kérdése sem sokkal érdekfeszítőbb.
-Az elmúlt húsz percben nagyjából háromszor magyaráztam el, hogy mi a tervem, legutóbb nem egészen két perce, amikor megemlítettem, hogy erőt kell mutatnunk és tettrekészséget. Ezek után pedig megkérdezed, hogy azt akarom-e, hogy itt üljetek? Slade, gondolkozz végre konstruktívan, mi itt egy csapat vagyunk, nincs szükség arra, hogy vagdalkozz, és provokálj. Sokkal inkább van szükség arra, hogy kiiktassunk minden lehetséges veszélyforrást. Ahogy mondtad, az X-ek és az Angyalok még nem jelentenek komoly fenyegetést, de ez nem azt jelenti, hogy őket figyelmen kívül kell hagynunk. Addig kell elbánnunk velük, amíg ők nem ismerik fel a bennünk rejlő erőt, és nem készülnek fel ellenünk. Az X-ekkel kezdjük, oda ütünk, ahol a legjobban fáj, ahonnan az utánpótlást hoznák. Nem lesz szép, fiatal mutánsokat kell elintéznünk, talán nem erre iratkozott fel mindenki. De megadjuk nekik a lehetőséget, hogy csatlakozzanak. Aki nemet mond, annak nincs helye közöttünk, és nincs helye a világban. Ha az x-ekkel végeztünk az Angyalok következnek. Kevesen vannak, de mind tudjuk, hogy egyre többen lesznek, egyre képzettebbek. Nem várjuk ki, amíg megerősödnek, kiírtjuk mindet. Ők nem fognak átállni, így nem kell velük finomkodni.
Végignézek a csapaton, és Tao után, aki már bement a házba.
-Mára épp elég volt az izgalmakból, a szökés és a feltámasztás elég egy napra. Holnap elkezdjük kidolgozni a terveket, felosztjuk a feladatokat, és kitaláljuk, milyen felszerelésre lesz szükségünk. Az embereim majd megszereznek mindent, ami kell, a pénz nem akadály. Remélem, ez az ötlet mindenkinek megfelel, holnap pedig bárki előállhat a saját véleményével. Addig is: az én házam, a ti házatok is. Van benne elég szoba mindenkinek, ahogy étel és ital is, a szolgálók pedig a segíségetekre lesznek. Ismerkedjetek, beszélgessetek, ami jól esik. De ha bárki úgy érzi, hogy a nézeteltéréseket inkább harccal akarja megoldani... Fogalmazzunk úgy, Svarognak is enne kell valamit vagy valakit.
Ezzel mára elintézettnek veszem a dolgot, elég volt mára az acsarkodásból, és elfáraszt ez a rengeteg hazugság meg színészkedés, mintha én lennék a vezető, aki csak a mutánsok javát akarja. Nehéz szerep, de valakinek el kell játszania. Taonak is be kll látnia, eég szép csapatot sikerült összeszedni, és egyelőre sikerül kézbentartani őket. Csak arra kell figyelnem, hogy mindig legyen elég legyőzni való ellenség előttük, amíg van közös ellenség, nem lesznek jelentős belső viszályok.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Hétf. 23 Márc. 2015, 15:50

A testvériség szenvedve, de egyetért. Lassan dörmögve mind bólintanak. Enni és pihenni kellene. Mind elmennek kicsit majd Rémlovag sétál Taohoz.
- Ez szép volt robotember. Tényleg nagyon hangulatos, de nekem még van egy bizniszem veled.
Mondja békésen a szerelő, ha Tao felé fordul akkor kicsit arrébb kíséri.
- Elhoztam a fura android testet és rájöttem valamire: rálehet csatlakoztatni a te agyadra és egy kópiát generálni belőle. Így ez a robot teljesen te leszel vagyis a te gondolataid és érzéseid másolata. Még egy tagja a seregednek. Mert olyan kevés Tao van itt.
Mondja kicsit cinikusan.
- De most komolyan. Gondolj bele max magadban tudsz megbízni ebből a csürhéből és ha ezt megcsináljuk én távoznék, mert szép ez a mutáns pride fesztivál, de ember vagyok és zsoldos. Hívjatok ha uraljátok az országot és politikai vezetőket kell megmerényelni, de nem fogok mások faji háborújába beleszólni, remélem ezt megérted pajtás. Mit szólsz? Ez egy fair alku kapsz egy új hiperszuper robotot, aki a kiköpött másod (agyilag legalább is, mert különben egy szőke fehér bőrú jenkifajzat) és cserébe én mehetek vissza karrieremhez. Nos?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 2 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.