Jet Li Tao Birtoka

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 25 Márc. 2015, 20:17

Végre mindenki elhallgat, nincsenek újabb fellángolások, hatalmi harcok, és még azt is elérem, hogy az emberek rábólintsanak az én terveimre. Helyes, ez az első lépés. Holnapra el fognak bizonytalanodni, kétségeik támadnak majd, és újra kezdődnek a viták, de addig megtöltik a gyomrukat, kipihenik magukat, és megismerik az általam nyújtott kényelmet, ami egy kicsivel közelebb hozza őket hozzám. A hely is elég nagy, hogy ne kelljen összefutniuk, ha nem akarnak, így remélhetőleg nem lesznek konfliktusok.
Már épp indulnék én is befelé, mikor Rémlovag szólít meg. Végighallgatom minden mondanivalóját, mielőtt válaszolnék, nem akarom félbeszakítani, és ráadásul érdekes is, amit mond. Nem rossz, hogy még az android testre is volt ideje a felfordulásban, bár kétlem, hogy eredetileg is az volt a terve, hogy majd nekem adja szívjóságból. Most viszont jó húzás tőle, és ezzel próbálja megvásárolni az életét.
-Nem kell aggódnod, a magad fajta embereknek mindig lesz helye a mi világunkban – válaszolom neki. A lényeg valójában az, hogy mindenkinek tudnia kell, hogy hol van a helye, ő pedig nagyon is tudja, ezt épp azzal bizonyítja, hogy engedélyt kér a távozáshoz, és ajándékot ajánl. Ha a mutánsok a testvériségben csak feleannyira tisztelettudóak lennének, mint ő, már enyém lenne a fél világ. – Jól hangzik a másolat ötlete, és valóban mindig jól jön egy mindenekfelett megbízható társ. Segítesz elvégezni a feltöltést, aztán elmehetsz, az embereim majd gondoskodnak róla, hogy bárhová eljuss, ahová csak menni akarsz. Ha pedig a későbbiekben szükséged van valamire, szívességre, segítségre, kapcsolatba léphetsz velem, meglátjuk, miben lehetünk egymás segítségére.
Ezzel kezet nyújtok neki, hogy megpecsételjük a megállapodásunkat.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Csüt. 26 Márc. 2015, 16:35

Rémlovag elvigyorodik.
- Ilyen szociopata, hatalmi vágyakkal rendelkező kiborg-mutáns-térutazó maffiavezérekkel szeretek én üzletelni!
Mondja és lelkesen belecsap a férfi kezébe. Büszkén kezet ráz és mutat maga mögé.
- Nézd meg mivel van dolgunk akkor.
Belépve az szinte holtan mozdulatlan asztalon fekvő test felé megy, ami körül gépek és drótok vannak. Minden nagyon durván van elkészítve. Pár számítógép kibelezve és a kábelek mindenhol.
- Bocs pajtás még nem volt időm összepakolni. Mikor behozták ezt a Kockába mondták, hogy valami vírus-mutáns megszállta, de eltűnt belőle azóta.
A lámpát felcsapva meglátszik a test teljes valójában.
Jet Li Tao Birtoka - Page 3 2143593-sp5
- A bőr, a szőrzet valódi. Még a szem részei is biológiai elemekkel rendelkeznek. Úgy fest még nőhet is a szőrzet, de a színekkel nem tudok mit kezdeni. Az egész test tökéletes. Ez az android olyan alkatrészekkel rendelkezik, amik majdnem száz évesek. Minden tökéletesen működik, de nem tudom pontosan mik is a határai a tulajdonságainak. A Softwer leállt jó ideje, nem tudom miért. Nem képes vérezni, de a bőr visszanő szép lassan, minden szerv pótolva van még enni is tud, hogy élvezze az ízeket vagy az emésztés során elégetve energiává alakítsa az ételt. Primitív, de olyan, mintha egy ősember épített volna egy puskát. Lenyűgöző.
Mondja kicsit ámulva Rémlovag.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 06 Ápr. 2015, 12:58

Rémlovag szavaira már majdnem elmosolyodom, amikor megpróbálja definiálni, hogy kivel is áll szemben. Egész pontosan sikerült leírnia a dolgokat. Követem a kiborghoz, és először kicsit csalódottan veszem észre, hogy nincs túl jó állapotban a test. Végül azonban kiderül, hogy egyáltalán nem sérült, csak a szoftverrel vannak gondok, és ki kell kicsit pofozni. A szoftver viszont nekem nem okoz gondot, hiszen a saját tudatomat akarom feltölteni a robotba, nem akarom, hogy mesterséges intelligencia működtesse.
-A határokat feltérképezzük a tesztelések során, de az első lépés, hogy ezekkel a kábelekkel kezdj valamit, és hozd emberi formába, nem akarom, hogy sebezhetőnek látsszon. Ha megvan, jöhet a feltöltés, akkor majd megtudjuk, mire képen pontosan.
Mindenesetre elég tetszetős test, egy pillanatra még azon is elgondolkodom, vajon milyen lenne, ha ebben a testben élne tovább a tudatom. Onnantól kezdve, hogy feltöltöm magam ebbe a testbe, már nem én leszek benne. Minden emlékemmel és gondolatommal, személyiségjegyemmel rendelkezni fog, de csak addig a pontig. Ettől kezdve pedig önálló életet él majd, és az én dolgom lesz, hogy úgy irányítsam, hogy végig a megfelelő úton járjon.
-És természetesen szükségem lesz egy vészleállítóra. Ha valami félremegy, rossz irányba fejlődne a robot személyisége, ami rátöltök, vagy akár az a vírus-mutáns visszatérne, kell egy biztonsági megoldás, hogy azonnal megállíthassam. Veszélyes játékszer ez, és túl sok mesterséges intelligenciáról szóló elmélet fest kedvezőtlen jövőképet, ha érted, mire gondolok. Már csak az kéne, hogy átvegye az irányítást a dolgok felett, ha esetleg túl jól működik.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Kedd 07 Ápr. 2015, 01:00

Rémlovag elgondolkodik.
- hmm.. egy vészfék... bele se gondoltam. Logikus. Ha már a tarkón felnyitottam a koponyát azt hiszem megoldható. Berakok egy távirányítót, ami azonnal leállítja a robit. Gondolom eltudod rakni az irányítót. A baj majd a távolsággal lesz pajtás. Mivel nem egy apró trükk így legalább húsz méteres közelségtől tud majd működni. Ülj le neki esek.
Egy negyed órás szerelgetés után meg is csinálja. A kis szerkezetet a gép fejébe szereli majd az apró egészen bomba aktiválószerű kis kütyüt Taonak.
- Bocs eredetileg bombákat építettem nem android sütőket.
Mondja a férfi mosolyogva.
- Essünk neki. Kérem a beteget, hogy ha valami fáj, vagy pánikba esne se kezdjen támadni engem, mert akkor biztos, hogy itt döglünk mindketten - az androidra néz. - Kettő és fél.
Pár drót rendezgetés és egyebek után szól egy őrnek, hogy szóljon kint mindenkinek, hogy nem kell pánikolni. Tao fejénél lévő egy robotrészbe dug egy drótot, ami meglepő módon picit fáj is neki.
- Fura. nem tudnám megmondani miféle tech van benned. Egyszerre régi módi, mint egy 90-es évekbeli film kellék, máshol legalább egy millió évvel a jövőből van. Fura. Nah essünk neki.
Mikor minden kész leül a laptopja mögé és bepötyög pár dolgot. Egy gombnyomás után Tao érzi, ahogy a lelke ketté szakad. Sosem érzett ilyet, talán még régen a saját világán. Mintha valaki mentálisan kínozná. A dolgok megremegnek és emelkedni kezdenek. A mutáns férfi sír, ahogy eszébe jut Katie, Miyako, Bárd, Zack, Ezékiel, Magneto... minden emlék hirtelen eltűnik. Mintha kirángatnák őket a koponyájából.

Az android szemei kitárulnak. Az égszínkék szemek elkerekedve félve ébrednek fel. Él. Minden, amit Tao valaha átélt ő is átélte. Akaratlanul remeg és kapálózik, ahogy menekül csaták elől, átölel szereteket, öl és gyászol... Minden pórusa felforrósodik, fáj a sok emlék. A sok jó és rossz. A düh, a gyűlölet. Az érzés, hogy elvették az életét, a szeretteit, majd elrángatták egy játékra, ahol a saját ismerőseit ölte le, mikor azt hitte haza engedik végre ide dobták, mint egy használt, törött játékot, amire már senkinek sincs szüksége. Egészen a pillanatig, ahol most vannak. A teste lázban izzik, majd körülötte a fémasztal meghajlik a drótok megolvadnak.

A kiborg Tao kékes derengéssel emelkedik fel, maga körül mindent reptetve majd mindent összemorzsol, ahogy átéli a kínokat. A másik oldalt pedig az android testbe programozott Tao vörös fénnyel lebeg fel, minden annyira felforrósítva, hogy az olvadni vagy lángolni kezd. Egészen egy halovány pillanatig, amikor a kettő egyszerre robban egyet és a füstből Jet Li Tao emelkedik ki féltérdről. A katonák poroltókkal fojtják el a lángokat, miközben Rémlovag előre rohanva egy enyhéén olvadt kráterben nézi a szőke androidot, ahogy az kinyitja a szemeit és kinyúlva az égbe megkapaszkodik egy valamikori asztallábban, ami most csak egy fémes halom és felhúzza magát.
- It's alive, it's alive.
Súgja büszkén mosolyogva az angol férfi.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 09 Ápr. 2015, 19:09

Az érzés leírhatatlan, ahogy átsugárzik minden emlékem. Azt hittem, ez egyszerű folyamat lesz, mintha csak áttöltenék valami adatot egy gépről egy másikra, de itt ennél sokkal többről van szó. Az emlékeim nem csak puszta képek, amik leperegnek előttem. Mindhez érzések párosulnak, néhányhoz igen komolyak, és nehéz felfogni, mikor történtek ezek. Egy másik idő, egy másik világ, egészen más élet. Nem csak azt látom magam előtt, milyen volt a saját életem, mielőtt Mojo elvett volna tőlem mindent, hanem érzem a lehetőségeket is, amik szertefoszlottak. Aztán a sziget, a pokoli harc, és az ott szerzett sérülések, amik hosszú ideig kínoztak. Végül pedig Mojo kegyetlen tréfája, hogy erre az istenverte világra küld vissza a saját otthonom helyett. Mindez olyan dühöt és fájdalmat vált ki belőlem, hogy már önmagában is képes lenne megőrjíteni, ha nem vesztettem volna el már rég az eszemet.
A katartikus érzés tetemes pusztítással jár, és a képességem is megvadul, ahogy elveszítem egy rövid időre az uralmat a saját testem felett. Végül azonban minden elcsendesül, és az első, amit hallok, az Rémlovag hangja. A szavai alapján sikerrel jártunk. Felnézek, és végigmérem az androidot, aminek elsődleges képessége egyértelműen a hatalmas hő generálása.
-Nem, nem él. Működik.

Egy idegen test, idegen érzések, vörös fény. Mindenre emlékszem, szép lassan feldolgozom az összes adatot, amit beleönt valaki a fejembe. Túlságosan kuszák, hogy egyenként értelmezzem őket. A vörös fény belőlem áradt, lángol minden, jobban mondva, én magam. Tudom, hogy ki vagyok, és azt is, mit keresek itt, az utolsó emlékem, hogy egy androidba töltöm az emlékeimet Rémlovag segítségével. Az érzésből ítélve úgy tűnik, én magam lettem az android. Azaz én vagyok az az elme, az a tudat, ami tovább él az androidban, míg az elmém benne van az eredeti testemben is. Minden, ami mostantól történik velünk, elválaszt minket, de ettől még ugyan azok vagyunk. Egy félig robottestből egy egészen gépbe kerültem. Nem jelentős változás, a külsőm még javult is. De tudom, hogy van valami bennem, amivel az eredeti énem bármikor megölhet. Emlékszem, hogy magamba építettem egy kapcsolót, hogy megölhessem magam, ha gond adódik. Húsz méter, ezt mondta Rémlovag. Erre emlékeznem kell.
Ahogy megérzem az erőm, nem képességem, sokkal inkább funkcióm működését, visszafogom a hőséget, és körülnézek a teremben. Ott ülök, ahol emlékeztem rá, és az mondom, nem élek, csak működöm. Jól látom a dolgot, igazam van. Rémlovag is a gépe mellett áll, ahol kell lennie.
-Az áttöltés sikeres volt. Úgy látom, pirokinetikus funkciókkal láttak el. Hatékony, de sokkal több is lehet bennem. Meg kell ismernem a testemet. Segíteni fogsz benne – mondom Rémlovagnak, aki nyilván már azt tervezte, hogy végre itt hagyhatja ezt az őrültek házát.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Pént. 17 Ápr. 2015, 19:29

Rémlovag dühösen néz a robotra.
- A véres pokolba! Te picsa nem fogsz engem itt átverni! Azt mondtad ennyi és...
A két Taonak szerencséje van. Mindkettő túlfáradt és gyenge. A gép nem tud tűzet generálni, ha tudott is és a kiborg úgy érzi, mintha egy hetet futna felfelé egy hegyen. Mikor Rémlovag üvöltözni kezd tudják, hogy nem tudnák maguk megállítani a férfit max az őrök, de ekkor az alak körül kékes fény jelenik meg.
- Mi az ördög?
Kérdi értetlenül a szereplő majd a kékes fény elnyeli őt és a fickó eltűnik a kékséggel együtt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 20 Ápr. 2015, 15:32

Rémlovag kissé kiborul, amiért a segítségét kérem, és nem hagyok túl sok helyet az ellenkezésnek. Az egész áttöltés sokat kivett belőlem, de Rémlovag így sem remélhet semmit, a birtok tele van az embereimmel, és akkor még szó sem esett a Testvériség új tagjairól, akik csak pár méterrel arrébb vannak a házban. Felállok a székből, és egy lépést teszek felé, amikor azonban világítani kezd, majd eltűnik.
-Milyen...
-Valószínűtlen – fejezem be a mondatomat, miközben felállok és magam mellé sétálok. Nem tudok róla, hogy Rémlovag képes lenne ilyesmire, és a meglepettsége alapján nem is önmagával csinálta. Valaki elvitte innen, bár fogalmam sincs, ki tehette, és miért.
-Nem hinném, hogy a közeljövőben viszont látjuk – jegyzem meg magamnak, és végignézek a termen, amit eléggé leamortizált az áttöltés.
-Ez a legkisebb gondunk. A csapatom eléggé szedett-vedett...
-Ez változni fog, méghozzá hamarosan. A többségük nem pszichopata, értelmes célt keresnek.
-És mi van velem? Velünk...
-Nekünk is megvan a magunk célja. De ez nem tartozik rájuk.
-Te is tudod, hogy...
-Én is tudom, hiszen ugyan azt tudjuk. A technológia még túl messze van. De a fogaskerekek megvannak, már csak össze kell őket rakni.
-Szerinted mennyi idő lesz, míg elkészül a gép?
-Ennek a testnek a felhasználásával már jóval kevesebb.
-Már így is túl sok időt pocsékoltunk el.
Bólintok magamnak, majd elindulok kifelé az épületből magammal együtt. Odakint szólok az embereimnek, hogy intézzék el az épületrész felújítását. Nekem pedig pihennem kell. Sok volt az emlék, de legalább most élénkebben emlékszem, mint valaha. Emlékszem arra, miért kell visszajutnom a saját világomba...

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Kedd 19 Május 2015, 21:40

Tao este már túl fáradt, ahogy mindenki. Másnap hamar kell fel, de közben az android ébren marad és a saját adatait nézi át. Mikor keresi, hogy Rémlovag hogyan tűnhetett el akkor meglátja, hogy az F4 tartóztatta le. A cikkek között az is szerepel, hogy a fiatal Reed következő terve/álma egy térkapu építése, amivel más világokat vizsgálhatna. Bár ő a bulizást mondta vizsgálás helyett...
Az eredeti Tao ébredve egy őr köszönti.
- Uram, majdnem mindenki kint az udvaron várja önt.
Kint látja is a "harci díszben" álló mutánsokat, akik elégé türelmetlenül várják Taot.
- De... ketten eltűntek és egy őrt leütöttek este. Egy bizonyos Logan és az ön mása, aki Taonak nevezi magát. Sehol sem találjuk őket. Egy dzsip, némi ruha és az őr fegyvere és pénze sincs meg. Azt mondja az ön mása hívta oda, hogy segítenie kéne majd hirtelen minden sötét lett.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Godlaw / Tao Vas. 05 Júl. 2015, 16:15

Az őr jelentésére bólintok, majd elindulok a kinti társaság felé.
-Látom, hogy buzog bennetek a tettvágy. Helyes! Mivel tegnap már mindenki kifejezte, hogy mennyire nem szereti az egyhelyben ülést, vágjunk egyből a közepébe! Új fejezet kezdődik ma az életünkben, melynek címe: csapás az X-ekre. Fiatalok még, nem fognak sok kihívást jelenteni, és nem is azért megyünk, hogy végezzünk velük. Ahogy tegnap is elmondtam, felajánljuk számukra a csatlakozás lehetőségét. Aki elfogadja, közénk állhat, aki nem, annak vége. Ne feledjük, hogy bár kevesen vannak, de az Angyalok veszélyt jelenthetnek, felbukkanhatnak, ha nem vagyunk elég gyorsak és hatékonyak. Első lépésként információt kell szereznünk róluk, meg kell találnunk az X-eket, és tudnunk kell, mire képesek. Ahhoz, hogy információnk legyenek, vissza kell mennünk az államokba. Természetesen ez nem okoz nehézséget. Találjátok ki, hol és hogyan üthetünk rajtuk leghatékonyabban, van hozzá elég eszetek. És ahogy már mondtam, ha bármilyen eszközre, felszerelésre szükségetek van, szóljatok az embereimnek. Ó, és még valami. Akik az éjjel elhagyták a birtokot, azok megtagadták a céljainkat. Ellenségek, mint az Angyalok, vagy a SHIELD.

A reggeli cikkek között olyan információkat találok, amik boldoggá tennének, ha képes lennék ebben formában érzékelni a boldogságot. Ugyanakkor, ha felmerül bennem a boldogság gondolata, akkor minden bizonnyal mégis érzek egyfajta elégedettséget, sikerességet, máskülönben nem is ismerném ezt a jelenséget. Idő kell, míg felfedezem a saját határaimat.
A térkapu, ami másik világokba visz. Ez volt a cikk, a hír, ami Reed Richards új találmányáról szól. Ha elkészülne, hazajuthatnánk. Ha pedig hazajutunk, istenek leszünk. Így szólt a megállapodás. Csakhogy még nincs készen. Türelem, fontos erény.
Nem sokkal magam után érek ki az épületből, miután már befejeztem a beszédet, és csatlakozom a társasághoz.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Morsus Csüt. 06 Aug. 2015, 22:41

A csoport elcsendesedik és nézi a Taokat. nem tudják mit tehetnének mire Slade elmosolyodik.
- Ez egyszerű. Új mutánsok. Xavier, mint valami szánalmas gyűjtögető keresi fel az új mutánsokat a föld bolygón. Hát keressük mi is őket. A legjobb része az, hogy valószínűleg nem is a teljes seregét viszi ki csak párna mennek így darabjaiban szedjük őket szét és az első pár mutánst elkapjuk és megtudjuk tőlük, hogy hol van a bázisuk.
Bárd karba tett kézzel néz csalódottan.
- Hol voltak a te világodban? Azt mondtad mi ugyanolyanok vagyunk mint nálad voltunk, hát akkor valszeg a kopasz is ugyanott tartja a pedofil raktárát.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Svarog Szomb. 29 Aug. 2015, 18:42

A birtok személyzete attól tartva, hogy Svarog, elkezd a rossz kiszolgálásra panaszkodni, aztán mindenkit felfal, mindent megsütöttek, amit csak találtak és a sárkány elé vitték. A hatalmas lény gyomra megkordult, meg amúgy is egy újabb hosszú alvásból ébredt.
Állatias morgással esett neki a hatalmas edényben lévő húsnak, aztán mikor végzett, hangosan böfögött. Az ételt felszolgálók akkora már nem voltak a közelben.
Svarog jól lakottan terült el a padlón, és úgy nyújtózott mint egy elégedett macska. Élvezte a jól fejlett izmait és csontozatát, ahogy feszült.
A benne lappangó erőt, csak alig várta, hogy használja. Egy hangos bömböléssel tudatta mindenkivel, hogy ébren van.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Jet Li Tao Birtoka - Page 3 Empty Re: Jet Li Tao Birtoka

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 3 oldal Previous  1, 2, 3

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.