Stark Industries
1 / 1 oldal • Megosztás
Stark Industries
A tíz év után hazatérő Antony Stark itt rendezte be az új cégépületkomplexumát. A folyó/tenger parton található, hogy könnyedén át tudjon szükség esetén jutni a Manhattan-ben található SHIELD negyedbe.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Re: Stark Industries
Bosszú Angyalai kaland
Stark, a tíz év távollét után nem olyan rég visszatért. A zseni, multimilliomos, cégvezető, play boy mint általában egyik munkahelyről a másikra rohant egész nap. Először az Angyalokhoz majd onnan vissza a Stark Industries komplexumába. Éppen egy komoly előadáson van túl és jelez a telefonja. Egy szöveges üzenetet kapott, ami mindössze ennyi:
Ha megnézi az üzenetet a 001-234-567-8910 amerikai telefonszámról kapta. Ami még furcsább, hogy az Angyal hívó kártyájára is megkapja ugyanezt az üzenetet, ugyanerről a számról. Ha foglalkozik vele egyáltalán és utána keres, a szám hivatalosan egy Salemi fiatal nevén van. Valamiért rossz előérzete van az üzenettel kapcsolatban.
Stark, a tíz év távollét után nem olyan rég visszatért. A zseni, multimilliomos, cégvezető, play boy mint általában egyik munkahelyről a másikra rohant egész nap. Először az Angyalokhoz majd onnan vissza a Stark Industries komplexumába. Éppen egy komoly előadáson van túl és jelez a telefonja. Egy szöveges üzenetet kapott, ami mindössze ennyi:
Ha megnézi az üzenetet a 001-234-567-8910 amerikai telefonszámról kapta. Ami még furcsább, hogy az Angyal hívó kártyájára is megkapja ugyanezt az üzenetet, ugyanerről a számról. Ha foglalkozik vele egyáltalán és utána keres, a szám hivatalosan egy Salemi fiatal nevén van. Valamiért rossz előérzete van az üzenettel kapcsolatban.
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Stark békésen nézelődik a gyártósoroknál. Rég látta az új technikák érdekesek és szórakoztatóak. Jobban lenyűgözi pár nyomógép, mint a saját termékük. Mikor megkapja az üzenetét azonnal megjelenik előtte egy holografikus irányítópanel.
- Vízió, bébi. Elmesélnéd ki ez? Nem ismerős a szám és mivel tíz éve nem jártam a bolygón félek tőle, hogy egy exemnek van egy lelkes pokémon rajongó ajándéka a számomra.
- A szám Salemi körzetből származik Mr. Stark.
- Köszi zsenikém erre én is rájöttem már.
- Sajnálom elsőre ennyit tudok mondani és...
A szavait félbeszakítja, ahogy a hívóján is megkapja az üzenetet.
- És... - folytatja a szavait türelmetlenül Vízió. - Nagyon hálás lennék, ha nem használna valami titkárnőnek. Jómagam is Bosszú Angyal vagyok és nem holmi asszisztencia.
- Óóó... imádom amikor érzelmeket szimulálsz.
Mondja Stark vígan mosolyogva.
- Nah nézz bele nekem még jobban légy szíves vagy elmesélem Wandának, hogy a miért követik őt a folyosó kamerák.
Vízió sértetten neki kezd minden komolyabb rendszeren megnézni honnan és hogyan küldhették az üzeneteket.
- Vízió, bébi. Elmesélnéd ki ez? Nem ismerős a szám és mivel tíz éve nem jártam a bolygón félek tőle, hogy egy exemnek van egy lelkes pokémon rajongó ajándéka a számomra.
- A szám Salemi körzetből származik Mr. Stark.
- Köszi zsenikém erre én is rájöttem már.
- Sajnálom elsőre ennyit tudok mondani és...
A szavait félbeszakítja, ahogy a hívóján is megkapja az üzenetet.
- És... - folytatja a szavait türelmetlenül Vízió. - Nagyon hálás lennék, ha nem használna valami titkárnőnek. Jómagam is Bosszú Angyal vagyok és nem holmi asszisztencia.
- Óóó... imádom amikor érzelmeket szimulálsz.
Mondja Stark vígan mosolyogva.
- Nah nézz bele nekem még jobban légy szíves vagy elmesélem Wandának, hogy a miért követik őt a folyosó kamerák.
Vízió sértetten neki kezd minden komolyabb rendszeren megnézni honnan és hogyan küldhették az üzeneteket.
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Vízió részletesebb elemzéskor már több információt talál. A lány, akinek a telefonjáról az üzenetet küldték, valóban Salemben lakik, tizenhét éves, iráni származású fiatal lány. Az apja és az anyja bevándorló, ő már amerikai állampolgár. A körülményeket tekintve szinte lehetetlen, hogy valóban ő küldte volna az üzenetet, a mobilján éppen mást csinált amikor a küldés zajlott. Egyébként a rendszer majdnem egyszerre küldte el a két üzenetet, gépelési idő nem is volt, valamint éppen most küld sok más üzenetet, mindegyiket a Bosszú Angyalainak. Az angyal kártyákra is küld, habár arra elvileg polgári mobilhálózat nem képes. Mindezt az USA legnagyobb mobilszolgáltatójának rendszerén keresztül. Akárki is van a háttérben, nagyon ért hozzá. Természetesen minden üzenetet a rendszer csak a lány mobiljáig tud követni. És Vízió ekkor kapja a riasztást...
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Vízió kisebb kutatás után ezt mondja:
- A lány, akinek a telefonjáról az üzenetet küldték, valóban Salemben lakik, tizenhét éves, iráni származású fiatal lány. Az apja és az anyja bevándorló, ő már amerikai állampolgár. A körülményeket tekintve szinte lehetetlen, hogy valóban ő küldte volna az üzenetet, a mobilján éppen mást csinált amikor a küldés zajlott.
Majd ismét megtorpan.
- De úgy fest mind megkaptuk az üzenetet. Minden aktíva és hivatalos Bosszú Angyal az összes elérhetőségén kapott egy ilyen jelet.
- Az nálad mit jelent? Rezegtél, mert kaptál egy sms-t? Van saját kártyád vagy valahol a válladban tartasz egyet?
Vízió türelmetlen dühvel nézi Starkot.
- Kapcsolom a többieket a tárgyalóban.
- A lány, akinek a telefonjáról az üzenetet küldték, valóban Salemben lakik, tizenhét éves, iráni származású fiatal lány. Az apja és az anyja bevándorló, ő már amerikai állampolgár. A körülményeket tekintve szinte lehetetlen, hogy valóban ő küldte volna az üzenetet, a mobilján éppen mást csinált amikor a küldés zajlott.
Majd ismét megtorpan.
- De úgy fest mind megkaptuk az üzenetet. Minden aktíva és hivatalos Bosszú Angyal az összes elérhetőségén kapott egy ilyen jelet.
- Az nálad mit jelent? Rezegtél, mert kaptál egy sms-t? Van saját kártyád vagy valahol a válladban tartasz egyet?
Vízió türelmetlen dühvel nézi Starkot.
- Kapcsolom a többieket a tárgyalóban.
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Similar topics
» Legyen saját SHIELD-etek, AIM Birodalmatok, Hydrátok vagy Stark Industries-otok!
» Black Industries
» Stark pláza
» Victor Stark
» Kaneda Stark
» Black Industries
» Stark pláza
» Victor Stark
» Kaneda Stark
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.