Túlvilág

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Kedd 17 Feb. 2015, 04:33

Megvacsoráztunk és utána mindenki ment aludni. A szoba körülbelül annyira volt kényelmes, mint amire az ember számított a vizezett bor után. Egy szalmaágy és egy láda. Egy mélyet szippantok a szoba levegőjéből. Aludtam már rosszabb helyen, még anno fiatalon Európában, de ez nem jelenti azt, hogy akarok még egyszer. De nincs mit tenni, reggelre kipihentnek kell lennem. Viszonylag nyugodtan telik az este és meglepő módon jól alszok a körülményeket tekintve. Most nincs nálam a vérnyomás mérőm, ami visszagondolva elég nagy hülyeség volt. Talán a túlvilág miatt nem kell, de jobb lenne biztosra menni. Mondjuk nem mintha lenne bármilyen módom arra, hogy megbízhatóan eltávolítsam a felesleget. Na mindegy. Lehet, hogy majd a druidához kéne mennem. Ő talán meg tudja gyógyítani a vágott sebet. De ezért majd aggódok, amikor nem lesz más problémám. Vagy ki nem dőlök agyvérzésben. Miután ezt átgondoltam lemegyek a többiekhez, ahol már Lionheart vár a térképpel.
- Köszönöm, milady. - mondom egy meghajlással egybekötve. Bár nincsen sok minden bejelölve rajta, de gondolom minden lord máshogy rendezi be. De majd rájövök, ha ott vagyok. Amikor elindul Gray és Lionheart jó magam is elindulok a vár felé. Nem lopakodok még, hiszen mégiscsak lovagnak nézek ki, talán nem olyan meglepő, hogy a tornára tart.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 17 Feb. 2015, 08:38

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. február 21. (szombat)

A reggeli már lent várt mindenkit, egyedül Svarog volt az, aki nem jelent meg a reggelinél. A rántotta elődje, összeütött tojás, benne szalonna és zöldségek várták a csapatot, illetve ismét lepény. Reggelihez lehetett kérni vagy frissen fejt tejet, ami emiatt még langyos volt, vagy pedig a vizezett bort. Mire a társaság befejezte a reggelit, akkor sem tűnt fel, ha valaki felmegy ellenőrizni őt, akkor még mindig eszméletlen és nem lehet felébreszteni. Mindazonáltal itt jó helyen volt, biztonságban és legalább ágyban. Ha elindulnak ennek ellenére, akkor mindenki tud a maga-maga útján haladni. Lionheart és Peterson megérkeznek a kovácshoz, akit már ébren találtak.
- Jó reggelt, hölgyem! – biccentett a nő felé. – Ha jól sejtem az útmutatásért érkeztek.
Közben Darren is elindult, a kaput kinyitották neki, ahol egy ismerős alakba futott, Bryan, avagy Sir Gawain próbált bejutni a faluba.

Bryan már reménykedett, hogy minden a lehető legjobban fog menni, sikeresen a falu határához ért, azonban a kapu, amin be lehetett volna menni zárva volt. mivel csak most kelt fel a nap, így a faluban csak most kezdett mozgást látni. A kapuban szerencsére csak egy-két percet kellett várnia, mire a kapuőr oda talált.
- Ki vagy idegen s mi hozott erre? – kérdezte.
A kaput mégis kinyitotta, de nem Bryan miatt, hanem valaki lovon jött kifelé, Cain volt az, Sir Lancelot képében, a férfi végre megtalálta valamelyik csapattársát.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Svarog Csüt. 19 Feb. 2015, 21:05

Svarog elpilledt a finom, de nehéz vacsorától, és már korán felment a szobájába. Reggelig aludt, aztán lesétált, de a társai már nem voltak ott. Ekkor jutott az eszébe, hogy már megint elájult. Hát, már nem annyira bírta a piát, mint régen.
Nem evett a reggeliből, hanem páncélban és a fegyvereivel a társai után ment, és elindult a kovácsműhely felé, hátha összeakad a társaival.
Elgondolkodik, hogy mi a fene baja lehet, hogy elájult. A frász rájött, hogy talán ez a feltámadásának a mellékterméke. Hisz ő is halott...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long Pént. 20 Feb. 2015, 13:37

A reggeli - pláne a körülményekhez képest - kifejezetten jó. Az ital kapcsán ugyan felmerül bennem az a dilemma, hogy a kor higiénés viszonyainak megfelelő tej, vagy a már sikeresen letett reggeli alkohol (még ha csak enyhe formában is) a kevésbé rossz választás, de végül a tej mellett döntök, feltételezve, hogy Sir Galahad gyomra hozzá van szokva az ilyesmihez. A reggeli eléggé leköti a figyelmemet, így csak utána konstatálom, hogy Svarog nem jött le. Fölmegyek a szobájába, hogy megnézzem mi van vele, és ahogy belépek, rögtön észreveszem, hogy még az ágyban fekszik. Odalépek hozzá, és ellenőrzöm alégzését, de az rendben van, így nem esem pánikba. Megpróbálom felrázni, de nem reagál, bárhogy is próbálkozom. Ezek szerint az átok, végül kiütötte, bár tegnap hősiesen helytállt. Itt legalább biztonságban van. Lemegyek, és (ha ők nem jöttek velem) jelentem a többieknek, hogy mi a helyzet. Így Cain kénytelen lesz egyedül elindulni a vár felé, miközben Lionheart és én a kovács házát vesszük célba. A férfi már az utcán vár ránk, láthatóan készen arra, hogy elvezessen minket a misztikus lényekhez.
- Jó reggelt! - üdvözlöm. - Ne is késlekedjünk!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 21 Feb. 2015, 01:03

A reggeli meglepően finom volt, főleg a az előző este sajtjai után. Lehetőségem volt tovább inni a vizezett borukat, de abból elég volt. Valószínűleg egy életre. Úgyhogy a tej mellett döntöttem. Az íze fura volt, bár gondolom azért, mert nem volt felismerhetetlenségik agyon vegyszerezve. Hozzátudnék szokni. Persze, nem mintha annyira akarnék maradni. Én eladni szeretem a középkori tárgyakat nem harcolni velük. Szeretem a sörétesemet, a motoromat és a kicsiny boltomat is. Úgy hogy gyorsan meg kéne találni a Grált. Gray megnézi Svarogot, de úgy tűnik megint ki van ütve. Érdekes. De legalább tudjuk, hogy lehet harcolni is az átok ellen. Vagy legalábbis kicsit késeltetni az ájulást. Egyedül kell majd útra kelnem, ami nem hat meg. Szinte egész életemben egyedül keltem útra. Talán jobb is, hogy nem fog zavarni.
Elindulok a kastély fele, ami megy is egész addig, amíg a kapuhoz nem érek. Előre kinyitják nekem, helyes. Kint áll egy hasonlóan páncélozott ember. Nevezném lovagnak, de nem volt lova. Eltelt egy kis időbe, még leesett, hogy ki volt ez. A csávó, akivel itt találkoztunk. Bryan? Talán Bryan. Mindegy, most Sir Gawain alakjában volt, szóval ő volt Sir Gawain. De úgy tűnik megállították az ajtónál.
- Ne féljenek urak, ez a megfáradt utazó velem van! Még maradni akart az előző faluban, mi pedig hagytuk.- mondom az őröknek. Ennyi elég nekik, ne üssék lovagok dolgába az orrukat. - A fogadó vertünk tanyát uram. Van ott ló is, vagy meg is pihenhet egész estés vándorlás után. Jómagam a kastélyba tartok. Ha akar üljön paripája nyergébe és jöjjön utánam. - mondom a frissen érkezettnek. Ezzel letudtam a kötelességem. Tovább folytatom az utam a kastély felé. Ha a közelébe érek, akkor megállok és próbálom Liohearth térképe alapján beazonosítani a szobákat.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Feb. 2015, 09:03

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. február 25. (szerda)

Peterson ment fel megnézni Svarogot, de nem tudta felkelteni, Lionheart még indulás előtt gyorsan jelezte, hogy felmegy és ellátja a férfit, aztán indulhattak.

Svarog lassanként ébredt fel, kissé még kótyagos volt, ő maga arra ébredt, hogy az egész teste verítékben úszik és némileg fáj a feje. Kint már igencsak világos volt és zajokat, kiabálásokat, pakolást és efféléket lehetett hallani. Ha kinézett az ablakon láthatta az éppen távozó társait, akik két irányba indultak el immáron felöltözve és útra készen. Ha nagyon siet és kihagyja a reggelit, akkor beérheti őket úgyis, hogy két külön irányba mentek. A saját maga fején egy vizes borogatást látott és rendesen be volt takarva, azaz valaki ellátta őt.

A kapuban Darren, azaz Sir Lancelot összefutott Bryannel, azaz Sir Gawainnel, a férfi most eldönthette, hogy ő maga is lóra száll, amin pihenni is tudott egy kicsit és a társával tart oda, ahova mennek, vagy pedig egyszerűen a fogadóba ment és ott pihent le aludni. Ha Darren-nel tart, akkor valóban, ahogyan mondták úgy egy-másfél óra múlva fel is tűnt Cornwall kastélya a szemük előtt, ami a tengerhez közel egy sziklaormon helyezkedett el. Már messziről látszott, hogy a hely előtt fel volt állítva, készítve a pálya, ahol a lovagi torna zajlik majd. Út közben és most is sok másik harcost, lovagot, egyszerű íjászt látni, akik mind-mind oda tartanak.

Peterson és Lionheart megérkeztek a kovácshoz, aki már várta őket. Mivel volt három plusz lő feleslegük Albert, Svarog és Bryan után, így a kovácsnak is tudtak adni egyet, hogy azon jöjjön, vagy Peterson felvehette őt a háta mögé. A lényeg, hogy a férfival együtt lovagoltak ki és ő mutatta az utat a misztikus lények felé. Mint a másik csoport ők is úgy egy-másfél óra lovaglásnyi távot tettek meg, noha ellenkező irányba, mint a kastély és a lovagi torna helyszíne. A letelt idő után egy furcsa kinézetű erdő széléhez értek. Azért volt furcsa, mert bent most is sötétség honolt, miközben már hét ágra sütött idekint a napfény.
- Odabent élnek – mondta fészkelődve a kovács. – Ha nem gond, nem szívesen megyek be, mert a megállapodásunk szerint, csak akkor léphetek be, ha ők is hívnak.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Kedd 24 Feb. 2015, 23:29

Sir Gawain egyenlőre nem felelt, én viszont nem várhattam arra, hogy eldöntse. Így, akár jön, akár nem, elindulok. Út közben rengeteg lovaggal és egyéb harcoló népeket látni, hiába, a dicsőség csábító. Az út viszonylag hosszú volt, másfél óráig kellett a nyeregben ülnünk. Most gondoltam bele, hogy mennyi időt és ültem ennek a paripának a hátán. Szerencsére Sir Lancelotot nem zavarta anno, úgyhogy gondolom engem sem. Erről jut eszembe, remélem nem fog valaki felismerni. Attól, hogy a faluban a parasztok nem ismertek fel, itt még lehet egy lovag, aki harcolt együtt Lancelottal. Nem lenne szerencsés, ha ilyen apróság miatt buknék le. Lehet, hogy az erdőben kéne menni, de az úgy nagyon hosszú lenne. Mindegy, csak nem botlok egy ismerősbe sem. Maga a vár egy sziklaormon helyezkedett el. Nos, az biztos, hogy nem könnyű bevenni. Mondjuk kicsit csicsásabbra számítottam. Ebben kicsit kárpótol a teljesen felpakolt torna helyszín. Amennyire tudtam közel mentem. Ha látok lovagokat akik bemennek a várba akkor egyszerűen hozzájuk csapódok. Ha nem látok ilyet, akkor egyszerűen oda megyek a pályához és keresek valami helyet, ahol kiköthetem a lovam. Ha ez megvan, akkor próbálok körül nézni, hogy mit lehet látni errefelé.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long Szer. 25 Feb. 2015, 01:00

A kovács készségesen vezet minket, és nagyjából másfél óra után meg is érkezünk egy erdőhöz, ami egyértelműen a célállomásunknak tűnik. Bent sokkal nagyobb sötétség uralkodik, mint azt a fák sűrűsége indokolná, és a bent táncoló apró fények is arról árulkodnak, hogy ez az erdő misztikus erők otthona. Leszállok a lóról, és ha kell lesegítem Lionheart-ot is, miközben a kovács jelzi, hogy nem szívesen jönne be. Csak rá kell nézni, és látom, hogy fél azoktól a lényektől, akiket meg készülünk látogatni. Persze egyrészt ez jogos, hiszen az ilyen egyszerű népek számára a természetfölötti már önmagában valami ismeretlen és félelmetes jelenség, de ostobaság lenne, ha nem intene ez minket is óvatosságra.
- Ez természetes, jó Caswyn! Már azért is hatalmas hálával tartozunk, hogy idáig elhoztál minket. De mondd, csak, úgy véled, barátságtalan fogadtatásra számíthatunk?
Akkor sincs sok választásunk, ha a kérdése igennel felel, de jó, ha tudjuk, mire számíthatunk.
- Indulhatunk, Milady? - kérdezem.
Ha Lionheart készen áll, elindulok óvatosan, halk léptekkel befelé az erdőbe. Biztos vagyok benne, hogy azonnal tudomást szereznek rólunk, amint belépünk, az óvatosság célja inkább a tisztelet kifejezése, mint az elrejtőzés.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 25 Feb. 2015, 10:14

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. március 1. (vasárnap)

Bryan végül hozott egy lovat és csatlakozott Darrenhez, így ketten tették meg az utat a kastélyig. A megérkezés után kémlelték, hogy vannak-e, akik a várba mennek be, egyelőre ilyesmi nem volt, volt egy sátor, ahol regisztrálni lehetett, úgy tűnt, hogy oda megy először mindenki, utána sátrakat állítottak a lovagok apródjaik és ott szállásolták el a nevezni kívánó feleket. Így neki és Bryannak is erre helyre kellett mennie a sátorhoz. Ott egy apród és írnok volt, akik felvezették a lovagokat és azt, hogy milyen számban szeretne indulni az adott lovag. Volt sima pusztakezes harc, fegyveres közel harc, lovas harc, ezek csoportokban is, nem csak egy-egy ellen, íjászkodás, földön, illetve lóról, illetve a regényekből is ismert klasszikus lándzsatörés is. Még ketten voltak a „bürokrata sátor előtt a páros előtt, de amikor elfogytak az egyik írnok azonnal megszólalt.
- Üdvözlöm önöket nemes urak. Mily számban kívánnak nevezni? S érdekelne a nevük is, mint bemutatják önöket a helyi úrnak s a többi lovagnak – érdeklődött.

Svarog végül a Peterson és Lionheart kettősével, illetve a falu kovácsával tartott. Már úgy érkezett meg hozzájuk, hogy hozta a saját lovát, amivel a faluba is jött. Lionheart le tudott szállni a lóról, így nem kellett segítség neki a kovács pedig zavartan válaszolt.
- Épp milyen napja van, ha nem lát, jó fogadtatásra számíthattok – mondta.
Lionheart bólintott, hogy indulhatnak és Svarog is csatlakozott, ő zárta a sort. Néhány percet kellett csak bolyongani az erdőben, ezen idő alatt senkibe sem futottak bele, nem láttak meg senkit sem. A pár perc után egy kisebb rétre értek, aminek a másik végén egy öreg tölgy állt és nem messze tőle patak is csobogott.
- Kik vagytok ti s mit kerestek itt ezen erdőben? – kérdezte egy lágy, kellemesen mély női hang.
Ha a felé fordult a társaság egy ebben a korban igen magas, úgy 180cm magas nő állt nem is olyan messze tőlük. Egy kelta, vagy ír tündér a kinézete alapján,
Túlvilág - Page 5 Irish_fairy

//Úgy vettem, hogy Bryan Darrennel, míg Svarog Danny-vel tart.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Danny Long Vas. 01 Márc. 2015, 00:52

Néhány percig csendben barangolunk az erdőben. Figyelek minden neszre, és mozgásra, de nem igazán tudom, hogy mire számítsak. Casswyn szerint az erdei lények elég szeszélyesek, úgyhogy nem igazán merek feltételezésekbe bocsátkozni. Abban azért bízom, hogy nem támadnak meg kérdés nélkül.
Végül egy rétre érünk. Nem tagadom, örülök egy kis napfénynek az erdő nyomasztó sötétje után, így szinte iszom a napsugarakat. Nem hagyom azonban, hogy ez sokáig elterelje a figyelmemet, igyekszem felmérni a terepet. Az első dolog, ami feltűnik a tisztás végén álló magányos, öreg tölgy. Az a gyanúm, hogy ennek a fának valami kiemelt jelentősége van, de ezt nincs alkalmam ellenőrizni, mert a hátunk mögül egy női hang szólal meg. Fogadnak hát minket a helyiek. A nő hangja nem fenyegető, így kicsit nyugodtabban fordulok a forrása felé. Egy magas, hosszú vörös hajú nőt pillantok meg, akit hegyes füle és szárnyai alapján egyértelműen tündérként azonosítok.
- Azért jöttünk, hogy a segítségeteket kérjük. - mondom. - Glastenen, a druida irányított ide minket, és Arthur király nevében jöttünk. A hölgy Lady Guinevre, lovagtársam Sir Dagonet, én pedig Sir Galahad vagyok. Királyunkat, és minket is gonosz átok súlyt, aminek megtöréséhez szükségünk van a Szent Grálra, amit a vidék zsarnoki ura őriz. Úgy tudjuk, nektek, ez erdő lakóinak is ellenségetek, ezért abban a reményben jöttünk, hogy hajlandóak lesztek segíteni nekünk.
Igyekszem határozott, de tiszteletteljes lenni, ez a legjobb, amit tehetek.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Vas. 01 Márc. 2015, 01:07

Senkit sem láttam rögtön a kastélyba menni, így ha csak mi mennék, akkor elég feltűnő lenne. Mindössze egy sátrat látunk, ahol mindenki regisztrál. Nem akartam nagyon lovagi tornán részt venni ma, de talán, ha valami szép eredményt elérünk, akkor behívnak majd a kastélyba. Legalábbis remélem, mert máshogy nem nagyon tudnék most bejutni. Kétlem, hogy lenne egy titkos járat a közelben. Ha van is, nem hiszem, hogy feltűnés nélkül megtudnánk találni. Szóval egyenlőre marad a lovagosdi. Mondjuk bízok Lancelot harci tudásában, így nem lesz probléma. Szinte biztos. Így hát odamentünk az apródhoz és gyorsan végignéztem a kínálatot. A görögös kaland után nem nagyon szívesen hagyatkozok lovakra. Mármint jól sült el minden, de nem sokon múlt. Egyszerűbb, ha saját magam csinálom a dolgokat.
- Barátom! Megmutatjuk az összegyűlt népnek, mi fán terem a kardviadal?- kérdezem társamat, miközben a csoportos fegyveres harcra bökök. Nem nagyon szimpatikus a csoportos harc, de hátha Sir Galahadnak erre van kedve. Ha nem válaszol, vagy nemet mond, akkor az apród felé fordulok.
- Apród! Írja fel Sir MacKaine nevét a párbajos fegyver harcra!

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 01 Márc. 2015, 09:00

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. március 5. (csütörtök)

Bryan inkább a távolsági harcra jelentkezett, hiszen ez állt neki közelebb a való életbeli profiljához, mintsem a kardvívás. Így őt az írnok oda írta fel, míg Darren-t pedig a csoportos harcra. Mivel egyikőjük sem rendelkezett sátorral, így egy kisebbet kiosztottak nekik és egy lovászfiú meg is mutatta azt nekik. Nem volt nagy, volt benne két szalmaágy, egy asztal középen, amire a felszerelést, illetve ételt lehetett pakolni. Úgy tűnt, hogy senkit sem szállásoltak el egyelőre a kastélyban, igaz ez nem is volt akkora, mint a későbbiek a történelem során. most még egészen kora reggel volt, amit kezdésnek rögtön hallhatott a páros, hogy délben kezdődnek majd a játékok, este pedig a kastélyban közös vacsora a helyi földesúrral.

A nő felvonta a szemöldökét a nevekre, amiket meghallott és arra, hogy mit is kérnek tőle.
- A mi segítségünket kéred, miközben egy pogány ereklyét akartok megszerezni? –kérdezte.
Egyelőre nem úgy tűnt, mint akinek tetszett volna az ötlet, amit hallott.
- A népünk úgyis kihalóban, mert a régi hit lassanként feledésbe merül, még Camelotba is beférkőzött a kereszténység – folytatta. – A mi érdekünk az lenne, hogy azt a tárgyat elpusztítsuk.
Ezt még Peterson is tudta, hogy tényleg a kereszténység volt az oka annak, hogy a misztikus lények eltűntek innen. Amikor a mágiát tanulta, noha voodoo volt a fő szakterülete, de efféle meséket, legendákat hallott ő is.
- Így az érdekelne, hogy miért ne halljon meg néhány fő, hogy több ezer élhessen, s miért áldozzuk vérünket, s életünket a tiétekért, ha segédkezünk.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Svarog Kedd 03 Márc. 2015, 22:52

Svarognak beletelt egy kis időbe mire beérte Lionheartot és Petersont. Együtt folytatták az útjukat mire egy különös erdőbe érkeztek, onnan egy rétre, aminek a másik végébe egy ódon tölgyfa állt.
Mintha csak egy fantasyba lennének. Dragunov már azt hiányolta, hogy hirtelen megjelenik valami tündér vagy ilyesmi. És akkor meg is jelent, és azt tudakolta, hogy mit is keresnek az erdőbe.
Peterson miután bemutatta neki őket a hölgynek, az bizalmatlanul feltette a leglogikusabb kérdést. Hogy ők, a régi hit védelmezői miért is ontsák a vérüket az emberekért. Főleg a keresztény emberekért.
Ekkor Dragunov előugratott a lovával.
- Nos, szép hölgyem. Erdőnek tündére. Hogy tudd, annak idején én is számkivetve éltem szülőföldemen. Hogy miért, azt ne kérdezd. Én is gyűlöltem az embereket, mert az én lelkem sárkánylélek, bizony. Aztán rájöttem, hogy ha nem magamért élek, akkor nincs több kudarc. Ezért hagytam a bestialétet, és az embereknek ajánlottam fel a kardom. Innen a nevem, Dagonet, a Dragunovból jött. Ha meghal a király, akkor eme földeket elönti a zsarnokság és a zűrzavar. Hallottam ám az erdők nemes tündéreiről, kik a szomjúzonak vízet az éhezőnek pedig pecsenyét és kenyeret nyújtanak. Ha pedig Arthur királynak segítettek, ő igencsak hálás lesz. Jelenleg ő az egyetlen nemesúr, ki szívén viseli sorsotokat. Hisz ne feledd, a leghűbb varázslója, tanítója s barátja, a nagy mágus Merlyn is tündérszármazék. Említette párszor nekem ezt, és szívesen segít rajtattok. Ha ti is segédkezet nyújtotok számára. Bizonyítva, hogy tündérhonban még mindig a természetfeletti nemesség és szeretet az úr.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 05 Márc. 2015, 09:28

//Így nem tudok kört váltani, hétfőn kaptok új reagot és kört..//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Túlvilág - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Vas. 08 Márc. 2015, 22:53

SIr Galahad igazán csöndes ember. Azóta nem szólalt meg, hogy megérkeztünk. Lehet, hogy nagyon megilletődött  a sok középkori cucctól. Mindegy is, azért még tudott jelentkezni a távolsági harcra. Rendben, az ő dolga, biztos jobban megtudja oldani azt a feladatott. Jómagam a csoportos jelentkeztem, mert ha már félholtra fogsz verni egy embert, verjél félholtra többet. Úgy tűnik az a pár hónap amíg egy démon volt a fejemben nem tett jót nekem. Nem ez a lényeg. Elvezetnek egy sátorhoz, amiben van két szalmaágy. Szóval egy igazi lovaghoz méltó elszállásolást kaptunk. Lepakoltam az éppen nem szükséges felszerelésemet és elindulok körülnézni. A kardomat és páncélomat magammal viszem. Valószínűleg nem kell most, de nem akarom, hogy ellopják. Bár az eléggé messze lenne a lovagi erényektől, nem mintha ez visszatartana bárkit is. És különben is, nem baj, ha harcosnak látnak. Megpróbálok bemenni a kastélyba, csak úgy, lazán. Ha nem engednek be, akkor csak a többi versenyző sátrát nézem meg. De igazából csak az időmet próbálom eltölteni a harcig.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 09 Márc. 2015, 09:00

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. március 13. (péntek)

Darren, ahogyan felmerült benne, hogy nincs lovaghoz méltó elszállásolásuk eszébe juthat, hogy olvasott korábban efféléről, hogy ez még nagyon a középkor eleje, lényegében masszívan még a sötét középkor, ekkoriban kevesen engedhettek meg maguknak normális ágyat, vagy effélét, még a nemesek sem. Főleg nem efféle sátraknál. Valószínű, hogy aki hozott magával, annak jobb van, de ők maguk örülhettek, hogy ilyennel be kell érniük. Most, hogy lepakoltak és elfoglalták a szállást, Darren úgy döntött, hogy elindul befelé a kastélyba. Most már nem állították meg az őrök, hogy látták azt, hogy valóban idejött és részt vesz a játékokon, ahova még mindig érkeztek versenyzők, azaz lovagok és apródok.
Egy rövidke fahídon kellett átmennie a vizesárok felett, majd a nagykapun be. Odabent hidegebb volt, mint kint, az ódon falak nehezen melegedtek. Sötét is volt, csak fáklyák világítottak a falakon, ahol időnként voltak feltéve címereket ábrázoltak. Most a térkép alapján bármerre tud menni a férfi.

A tündér ugyan Danny-től várt magyarázatot, de végül Svarogtól kapott választ. Így a figyelmét is ráfordította. Figyelmesen hallgatta végig, hogy a férfi mit mondott, majd végül bólintott a szavaira. Úgy tűnt a nő arckifejezéséből, hogy Svarog jól forgatta a szavakat és sikerült meggyőznie a nőt abban, hogy segítséget nyújtsanak.
- Miként kívánjátok segítségünket? – hajtotta le a fejét végül a nő. – Hogyan tudnánk nektek segíteni egy olyan harcban, hol az emberek által használt fegyverek különösen hatásosak ellenünk.
Egy pillanatig sem Danny, sem Svarog nem értették mindezt, majd mintha tudnák, talán megint a lovagi álca miatt, de tudták, hogy a tündéreken a hideg fémek, vas, acél és ehhez hasonlók szinte halálosak, a legkisebb sérülés, vágás is életveszélyes lehet számukra.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Svarog Hétf. 09 Márc. 2015, 09:32

Svarog egy ideig pislogott erre. Nem értette, hogy miről beszél a tündér. Lehet, hogy éppen azért mert megörült annak, hogy sikerült meggyőznie a mitikus lényt. Azonban már kezdi kapizsgálni, hogy a tündérekre pontosan a hideg fémek a leghalálosabbak. Elég egy kis karcolás is.
Dragunov, alias Dagonet magában forgatta a szemét, de legalább sikerült a maguk oldalára állítani a tündéreket.
- Úgy tűnhet hölgyem, hogy a halálba szeretnélek kergetni, de hidd el, hogy lovagi esküm az ártatlanok védelme. És ez mindenkire kiterjed, legyen az ember vagy a könnyűvérű nép tagja. Mikor a pokolbeli démon, Dormmanu ellen lovagoltam hű társaimmal, hogy megvívjunk vele, akkor sem gondolkodtam azon, hogy megsebezhetnek bestiáinak karmai. Vagy hogy belehalhatok a csatába, hanem előretörtem, mert ez követelte meg a becsület. Ellenben ha, teljesen jogosan, félted az életed az emberek fegyveritől, akkor támogass minket a varázslattal. Tudom, az emberek félnek mágiátoktól, de ha a zsarnok ellen használnátok, akkor nemes is jó cselekedet lenne. Méltó a történetekhez, mik népedről szólnak, hölgyem.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Csüt. 12 Márc. 2015, 20:03

Most hogy belegondolok, milyen évet is írhat ez a világ, a szalmaágy nem tűnik olyan meglepőnek. Mért nem lehet a Grált egy kényelmesebb korban keresni? Úristen, el sem hiszem, hogy ezt mondtam. Mintha valami rossz szombat reggeli rajzfilm sztereotípia lennék. Mindegy, ideje körülnézni. Bent hideg van, ami nem meglepő, mégiscsak egy vár. Előkeresem a térképemet és megpróbálom belőni, hogy hol lehetek. A fontosabb, hogy hol lehet a Grál. Biztos ki van állítva valami nagy teremben. Ezzel dicsekedni szokás. Vagy mélyen el van rejtve a kastélyban. Remélem az előbbi. Ebben az esetben pedig a trónteremben lesz. Ha szerencsém van nincs ott a földesúr. Lehet, hogy éppen nézi az érkezőket. Gondolom őrséget azért hagyott, de azokat könnyebb átverni. Általában. Ha nincs a trónteremben, akkor a kincstárban lesz. Azt pedig, ha kicsit is okos, a trónteremből éri el. Úgy hogy oda kell mennem. Most már csak meg kell keresni.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 13 Márc. 2015, 09:28

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. március 17. (kedd)

A nő csak meglepetten nézett Svarogra, amikor a férfi említette Dormammu-t. Soha sem hallott róla és éppen említette, hogy ő az ősi hitben hisz, ennek következményeképpen nem ismeri el a Keresztény mitológiát és annak lényeit. Azonfelül nem is hallhatott még Dormammu-ról sem, hiszen ő csak az 1300-as években járt először a Földön.* Mindazonáltal nem tette ezt szóvá.
- Egészen pontosan mit is vártok tőlünk? – kérdezte ismét. – Mit is kellene tennünk s miképp?
Egyelőre még mindig türelmesen kérdezte, annak ellenére, hogy erre a konkrét dologra még nem kapott választ.

Darren elővette a térképet és próbálta belőni azt, hogy hol is lehet a Grál. Azt Lionheart megjegyezte, hogy nem tudja, hogy melyik helység mi lehet, mert mindaz földesuraktól függ, hogy mit hol rendeznek be, ezért tippelni sem mert. Emiatt a férfi csak találgatni tudott. A tróntermet nem találta meg a földszinten, így fel kellett mennie az emeletre. Ott a teljes felső rész egybe volt nyitva – a térkép felső része –, ahogyan megérkezett. Őröket természetesen látott, ahogyan szolgálókat is. Az ötlete remek volt és valóban a trónterem és egyben nagy csarnok közepén ott volt a Grál. A helység úgy volt berendezve, hogy a falak mentén oszlopok látszódtak a hátsó részen emelvényen volt a trónszék, az elülső hatalmas részen asztalok voltak négyzet alakba összetolva és ennek a közepén egy kis emelvényen volt a Szent Grál. Sajnos legalább egy tucat őr volt a teremben, így megközelíteni és könnyedén ellopni lehetetlenség volt.

*Senki Földje, Pokolból kaland prológusában derült ki. Nem retconoltam ezt, így maradt Maniac kitalációja.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Thorhalla Kedd 17 Márc. 2015, 00:01

//Mivel senki sem írt és Darren haladékot kért, így szombaton kaptok reagot.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Túlvilág - Page 5 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Pént. 20 Márc. 2015, 23:18

Szerencsére Lionheart térképe hasznos volt, még úgy is, hogy nem volt minden szoba bejelölve rajta. Nem is volt ez elvárható, hiszen amennyi ház, annyi szokás. Bár fel kell mennem egy emeletet, de megtaláltam a tróntermet. És igen, az ötletem jó volt. Ott állt a Grál teljes pompájában, a szoba közepén. Sajnos nem volt egyedül a drágaságom. Vagy egy tucat őr figyeli a Grált. Persze, nem számítottam rá, hogy őrizetlen lesz. Magamat is átkozom egy pillanatig. Ha itt lenne a földesúr, akkor egyszerűen rávehetném, az őrség elküldésére pár kézmozdulattal. De nincs itt, szóval erről ennyit. Gyorsan belegondolok, hogy mit tehetek. Nyilvánvaló dolog az illúziók használata. De hogyan? Csak egy embert tudok megbabonázni és a másik tucat ellen egyedül nem ér sokat. Még csak arra sem számíthatok, hogy elég ideig lefoglalja őket. Egyszerűbb lenne, ha a Grálra tudnék tenni egy illúziót, ami eltünteti. Mindegy, valamit ki kell találnom. Mármint nem kellett most rögtön, de akkor gyorsabban kész lennénk. Másrészről, ha most elrontom, ami valószínű, akkor megnövelheti a biztonságot és még nehezebb lesz. Úgyhogy eldöntöm, hogy az arcomat nem kéne nagyon mutogatnom most. Oké, első lépés kész. Ha esetleg a legközelebbivel elhitetném, hogy el kell vinnie a Grált, akkor talán el tudná juttatni hozzám. Onnan már én megoldom. Vagyis elsprintelhetek minden elől. Esetleg kidobhatná az ablakon, amit én vissza szerezhetek később. Hm, egy próbát megér. Gyorsan körbenézek, hogy figyel-e valaki, ha szükséges akkor hátra is lépek. Ha meggyőződtem róla, hogy nem, akkor elkezdem a szemfényvesztést. A Grálhoz legközelebbi őr a célpontom. Egy viszonylag komplex megtévesztést kell alkalmaznom. Kezdődjék mondjuk, azzal, hogy az őr társai mint megrázkódnak és eltűnik a szembogaruk miközben az arcvonásaik teljesen megalkudóvá, szolga szerűvé válik. Ezután jön a minden középkori sztoriban szereplő boszorka. Viszonylag szép nőnek nézz ki, de szeméből teljes gonoszság árad. Mikor kinyitja a száját Szolgák, hozzátok ide! Végre az enyém lesz! szavak jönnek ki belőle, miközben az ujjával rámutat a Grálra. Erre megindulnak az őrök, de lassan, zombiszerűen. Remélem az őrnek lesz elég lélek jelenléte ahhoz, hogy megfogja a Grált és meneküljön vele. Ha kifut a szobából akkor egyszerűen megpróbálom futás közben kardélre hányni, majd a szent ereklye megfogása után futásnak eredek. Ha minden jól megy, akkor egy fél óra múlva már a kezünkben lesz a megváltásunk kulcsa. Meg persze fél Albion, de azért majd aggódok, amikor feltétlenül szükséges.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 21 Márc. 2015, 08:24

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart
Következő körváltás: 2015. március 25. (szerda)

Darren tudott úgy helyezkedni, hogy őt ne vegyék észre az őrök, ellenben ő maga teljesen feltudja mérni a helyet, ami odabent van. A terve megvolt, aminek neki is látott végül. Az első, amin meglepődhetett, hogy sokkalta könnyebben sikerült varázsolnia és valószínűleg sokkal hatásosabban, mint szerette volna. Itt minden tele volt mágiával, ez okozhatta a könnyebbséget, meg az is lehet, hogy Nimue lelkének darabja, ami benne bújt meg. Mindenesetre valószínűleg minden pontosan úgy történt, ahogyan szerette volna. A férfi arcán pánik látszott meg és felordított félelmében. A többiek meglepetten fordultak felé és kezdték kérdezni, hogy mi a baja. Az pánik szerű hangon kiabálta, hogy ne közelítsenek hozzá és efféléket. A többi őr pár lépésnyi távolságra torpant meg tőle, mire az kihasználva a lehetőséget pontosan úgy tett, ahogyan Darren számított rá, felkapta a Grált, majd a társait félretaszítva és jó párat feldöntve kezdett kifelé rohanni. Azonban a kellemetlenség az volt, hogy még két másik őr is elindult azonnal utána, hogy megfogják és valószínűleg a Grált is visszavigyék a helyére.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Darren Cain Kedd 24 Márc. 2015, 23:55

Elfoglaltam a helyemet. Szerencsére találtam olyan helyet, ahol bár én láttam őket, úgy tűnt, hogy ők nem láttak engem. Nem baj, akadt helyette más, amit nézhettek. A szokásos kézmozdulatok elvégzése közben arra lettem figyelmes, hogy sokkal könnyebben ment. Érdekes. Lehet, hogy a túlvilág miatt? A görögöknél nem tudtam használni a mágiámat, szóval valószínűleg nem az. Talán maga Nimue csinálja? Mért csinálna ilyet? Élve kellünk neki? Vagy csak így reagálok a lelke darabjaira? Akár mennyire is sérti az egomat elismerni ezt, de bőven nem tudok annyit ezekről a dolgokról. De erről majd lehet érdeklődni annál az elfnél, Lionheartnál vagy a SHIELD-nél. Valaki csak szán majd rám időt. Mindegy, az illúzióm remekül sikerül és a szerencsétlen delikvens pontosan úgy reagál, ahogy vártam. Megrémült és már rohant is a Grálért. Pár pillanattal később már a Grállal futott ki. Egy probléma volt. Kettő katona futott utána. Nem pocsékolhattam ilyen felesleges dolgokra az időm. A vérpengéket erre találták ki. Rögtön elkezdem a szükséges mozdulatokat. Először a két katonát célzom. Pontosabban a fejüket, mert nem akarom most kipróbálni a középkori acélt és mágia által összetartott vér összeütközésének következményeit. Ha sikerült leterítenem őket, akkor még egyet küldök a futárom felé. Tudom, nem megfelelő borravaló, de Avalonban úgysem divat adni. Ha sikerült mindegyiket hatástalanítanom, akkor a Grált megpróbálom elrejteni valahova. Talán a páncél alá elfér. Ha sikerül normálisan elrejtenem és nem üldöznek, akkor egyszerűen csak kisétálok, lóra ülök és irány a druida. Ha nem sikerül elrejteni vagy meglát valaki, akkor egyszerűen futok és az első lóra pattanva ugyanúgy tovább a druidához. Ha pedig a vérpengék nem működnek, akkor Lancelot kardforgató szakértelmére hagyatkozok, hogy hatástalanítsam őket és onnan tovább a "tervem" végrehajtásában.

_________________
Reneszánsz: Darren Cain
X-diák: Tarzan
Exiles: Hektor Burroughs
Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Aug. 03.
Age : 28

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 25 Márc. 2015, 09:17

Résztvevők: Peterson Gray, Boris Dragunov / Svarog, Darren Cain, Bryan Donohan és Helena Telma Kenward / Lionheart

Pont a fej nem volt a legjobb cél, mert sisak volt rajtuk, így inkább száj és nyak magasságot kellett megcéloznia Darrennek. A vérpengék létrejöttek és a dobás is sikeres volt. az nem biztos, hogy belehaltak az őrök mindebbe, de mind a ketten elestek, így a harmadik, akinél a Grál volt könnyedén ki tudott érni a folyosóra. A riadalmában akkor sem vette észre Darrent, amikor éppen mellé ért, majd lépett tovább. Így őt csak hátba lehetett hajítani, illetve kirúgni könnyedén a lábát. mivel a vérpengének volt súlya és a férfit valószínűleg így tényleg hátba dobta Darren elvesztette az egyensúlyát és elesett a Grál pedig ki a kezéből és odébb gurult a földön. A férfi úgy tűnt, hogy a saját életét fontosabbnak vélte, mert nem nyúlt a Grál után, hanem láthatóan csak úgy próbált felkelni, hogy elfuthasson a tárgyat hátrahagyva. Darren is indult azonnal a Grálhoz, hogy felkapva azt elrejtse valahova, azonban amikor megérintette azt nem várt esemény történt…

Hirtelen erős fény támadt, amit nem csak Darren, de mindenki más is látott, attól függetlenül, hogy hol volt, még Albert is felébredt. A fény sárgás volt, kellemesen meleg és bizsergető. Egyszerre mindenki hallott egy női sikolyt, ugyanazt, amit korábban is hallottak, amikor Nimue-vel találkoztak, majd a fényben egy belőlük kiszakadó feketeséget pillantottak meg, ami a sikollyal együtt szétfoszlott. A fény is egyre halványodni kezdett, de az a világ, ami nem sokkal korábban még ott volt körülöttük már nem jelent meg, csak a sötétség. Néhány szívdobbanásnyi idővel később mindenki a Stonehenge előtt volt, a napfogyatkozás pont most lett teljes, az idő pontosan ugyanúgy állt, ahogyan akkor, amikor ide kerültek. Úgy tűnt, hogy a rendes világban néhány pillanat telt csak el azóta, hogy a túlvilágra kerültek. Már mindenki teljesen jól volt, Nimue nem tudott kitörni a börtönből, ezt mindannyian tudták valahogyan, senki sem halt meg és az életük is tovább folytatódhatott bármiféle károsodás nélkül. Darren megmentette mindannyiukat.

Vége.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Túlvilág - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Túlvilág - Page 5 Empty Re: Túlvilág

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.