Zelin

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus on Csüt. 19 Szept. 2013, 23:37

Középső blokkban: Vízió, Lyron, Hórusz, Árny és Amerika Kapitány
A falak elválasztódnak és megjelenek a kreek. Amerika kapitánya a pajzsot maga elé emeli é azonnal parancsot ordít:
- Árny, nova!
A férfi a parancs szerint felveszi a nova erőt és maximális pajzsa kirepül a csapat közül neki a szükfolyosón feléjük menetelő kreek-nek. Átszáguld a seregen, mint egy bowling golyó bábokon.
- Raptor, KEp, vízió, lézer!
A parancs után a trió lézerekkel lövi meg a félre lökötteket. Elsődlegesen eszméletvesztés és fegyvervesztés a céljuk.
- Amelia, Lyron szedjétek le a falakat!
A parancs a közben Am Kap végig tartja maga elé a pajzsot és védi a társait az esetleges lézerek lövésektől. Hórusz pedig pár késsel készen áll, hogy, ha valaki mégis próbálna közelebb ugrani azt egy érzékeny páncél által nem védett helyen (pl: arc) megdobja. Árny Kapitány, ha végig repült az osztagon megfordul és lőni kezdi őket hátulról. Ha a tömegben valami megakasztaná, akkor egy robbanást generál az energia mezőjében, hogy mindenkit szétrepítsen.

Utolsó blokk: Logan
Logan karmai kicsúsztak amikor az ajtó bezárult előtte. Morogva húzta a száját Valkür szavaira és követte a légiósok felé.
- Ez nem egy játék pubi.
Mondta komolyan és azonnal hasítani kezdte a katonákat. A lehető legnagyobb precizitással járt el. Nyak, kar, fegyver volt a cél. Kree-ről kree-re ugrott kihasználta a méretét és a vágások, lövések elől elhajolt. gyorsan mozgott, hogy a tömegbe kerüljön és azok a szűkös helyen egymást is sebezzék, ha rá támadnak. Folyamatosan a tömegben maradt, hogy nehezebb legyen eltalálni és minél többet árthasson.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop on Szomb. 21 Szept. 2013, 17:17

Az Angyalok összehangolt támadásba kezdenek, egymás erőit egészítve ki aminek meg is van az eredménye. A folyosó első részében elsőnek Ko-Rel támad, aminek hatására a bal oldali szárnyon egymáshoz csapódva taszítódnak hátra a légiósok, próbálnának előre jutni, de egymást akadályozzák, a pajzsok és páncélok egymáson csattannak, összeszorítva tehetetlenek. Einar a Mjölnir segítségével a jobb oldali sereget veri szét, a katonák két oldalon nekicsapódnak a falnak, valamelyik súlyosabb sebet is szerez, de lassan kezdik összeszedni magukat, és folytatni tovább a támadást, Miller ekkor lő a mennyezetbe, ami nem éri el a várt hatást, nem szakad le, de a robbanás a szűk térben olyan lökéshullámot ér el, hogy az összes kreet földre kényszeríti a nyomás és nagy részük már nem is mozdul, csak egy kettő próbál még felállni,de Wanda átka miatt egyik oldalon se jutnak előrébb. A középső részben KEP rakétákkal, Raptor lézersugarakkal lő a páncélosokra, de azok zárt alakzatot vesznek fel és csak minden második lövés tud kiütni egyet-egyet, aminek helyére hátulról egy újabb áll. A túl közel érőket Hórusz öli meg, közvetlen közelről ügyességének hála kettőt ki tud végezni, mivel azok a páncél miatt csak lassabban tudnak mozogni. Amerika Kapitány társait védi a pajzsával, amire szükség is van, néhány sugár már átrepült a folyosón, de ő is látja az előre menetelő katonákat, akik egyre közelebb érnek és csak lassan fogynak el. Ekkor Árny Kapitány nova erejét használva száguld végig a tömegen, a baloldalon szétverve a tömött sorokban menetelő harcosokat, de amikor megfordulna és támadna hirtelen máshol találja magát. Hátul Szirén erejét használva próbálja meg lassítani az ellenséget, mivel azoknak humanoid felépítésük van, sikerül nagy részüknek folyadékot juttatni a tüdejükbe. Rozsomák és Valkűr karmaikkal vetik bele magukat a harcba, a megbénult harcosok nagy részét arcon illetve torkon támadják, rövid idő alatt igen sokat tudnak lemészárolni a légiósokból, néha oldalról kapnak egy-egy erőteljes ütést, de regenerációjuknak hála ez csak arrébb löki őket. Már kezdik megtizedelni az ellenséget, mikor máshol találják magukat. Szirén pedig egyedül marad a fulladozó katonák hadával, akik még mindig próbálnak előre törni felé.
Kane, Logan és Gunny egy kupola szerű hófehér teremben találja magát, egy nagyjából negyven méter átmérőjű kör alakú tér közepén, a terem falai teljesen simák és íveltek csak velük szemben van egy nagyobb fém kapu ami lassan nyílni kezd, és erezni lehet a levegőben, valamint a páncél is jelzi, hogy valami nagyobb méretű létforma közeledik. Mindeközben Vízió folyamatosan dekódolja a tervrajzokat, a bázisnak ez a része eredetileg nem része az épületegyüttesnek, csak nemrég lett hozzá illesztve, és alattuk több emelettel van egy nagy üres terem, ami összeköttetésben van a titkos folyosókkal, ahonnan a katonák érkeztek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 22 Szept. 2013, 10:32

~ Középső rész ~
Csak bólintottam arra, hogy a falakat szedjük le. Ironikus, hogy talán én voltam fizikailag a leggyengébb az itt levők között és bontsak falakat. Kissé hátrébb húzódtam, hogy ne találhassanak el, ha a kree-k úgy döntenek, hogy rám akarnak lőni. Még megvártam, hogy Lyron melyik falat próbálja erővel betörni, ha látom, hogy az melyik, akkor azonnal a másikat kezdem kezelésbe venni. Koncentrálni kezdek és a választó falból próbálok minél nagyobb testű állatot létrehozni, ami még itt elfér a folyosón, rinocéroszt, vagy ha belefér, akkor elefántot is.
- Félre! – kiáltok a többieknek.
Szükség volt a helyre, mert a létrehozott állatokat mintegy úthengerként szándékoztam beirányítani a folyosókra, kellett a hely ahhoz, hogy a következőt hozzam létre a falból egészen addig, amíg el nem tűnik a fal a mi részünk és a között, amelyiknél a falat bontom, legyen az a hátsó, vagy az első rész. Ha úgy alakulna bármilyen oknál fogva, hogy valaki kiér hozzám, és ki kellene térnem a támadás elől, akkor azt igyekszem megtenni.


_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 22 Szept. 2013, 11:04

~ Első rész ~
Egyelőre szerencsére megbénította a saját oldalán a kree-ket, akik nem tudtak tovább jönni. Nehéz szívvel vette tudomásul, hogy a másik részen mi megy és mi mehet a többin. Soha sem hitte volna, hogy ennyire nehéz lesz ez, hogy a sajátjai ellen kénytelen harcolni. Egyelőre, amíg nem érkezett más parancs számára, továbbra is fenntartotta a gravimetrikus pajzsot a folyosón, hogy az arról bejönni akaró kree-k ne tudják ezt megtenni.

~ Hátsó rész ~
Egyelőre úgy tűnt, hogy jól haladunk, nem akartam teljesen fulladásig továbbra sem bántani a kree-ket, már csak Ko néni és Zam miatt sem, de Valkűrt és Logant mindez nem érdekelte, attól, hogy lassítottam őket ők akkor estek nekik ahogyan az a vadállatoktól megszokott volt. Még mindig fenntartottam a vizet a tüdejükben egészen addig, amíg el nem ájulnak, ez főleg azok után vált égetően fontossá, hogy a támadások abbamaradtak és amennyire láttam Valkűr és Logan eltűntek. Ha nem sikerül ájulásba taszítanom a kree-ket és megérkeznek oda hozzám, akkor kénytelen vagyok módszert váltani és felhagyni ezzel és pusztakezes harcba bonyolódni velük, belharcba kerülni a lándzsákon belülre és próbálom megütni őket miközben igyekszem majd kitérni az esetleges pusztakezes és pajzsos támadásaik elől.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 22 Szept. 2013, 11:34

~ Hátsó rész --> Kupola ~ (Gunny)
Dehogynem volt játék, legalább is nekem. Nagyon régen nem fordult elő, hogy a kree légió tagjaival futottam volna össze úgy, hogy az ellenséges oldalon vagyunk. Hála annak, hogy Szirén lassította őket könnyedén vált az egész oldalam mészárszékké és sikerült a katonákat megtizedelni. Addig a pillanatig, amíg egy villanást nem észleltem. Azonnal körbenéztem az új helyen, ahova kerültem, nem voltam egyedül, Kane és Logan is itt voltak. Hatalmas terem, egy fémajtóval.
- Ez csak nekem tűnik arénának? – kérdeztem morogva. – Van egy érzésem, hogy a badoon szörny érkezik. Ha kell a pajzs Kane szedd le a hátamról.
Beleszagoltam a levegőbe, hogy megismerem-e a szagát annak, ami közeledik. Az íjamat vettem elő és egy uru fejű nyilat helyeztem az idegre, amit azonnal ki is húztam az ajtó irányába. Arra vártam, hogy a közeledő megjelenjen, ha megtörtént és nem átverés, az illata nem Zam-é sé nem ő jön, akkor próbálok azonnal a szemei közé lőni a nyíllal. Ha felém veszi az irányt, akkor pedig kitérni előle, mielőtt eltalálhatna.

~ Középső rész ~ (KEP és Raptor)
KEP és Raptor továbbra is lézerrel lőtték az ellenséget, de most már stratégiát változtattak, mivel egyelőre nehezen akartak fogyni a katonák. Csak egy másfajta módon lehettek sikeresek, ami szerint KEP most a kree-k lábaihoz, a pajzs aljához lőtte a rakétákat, remélve, hogy a fegyvernek a lökése és a robbanásé megingatja az ellenséget, és akkor, amikor ez bekövetkezett Raptor akkor lőtt rájuk mellkas, vagy fej magasságában, attól függően, hogy melyik részük lett védtelenebb.
Ha közben Rogers mást parancsol, akkor mind a ketten átállnak arra a taktikára, amit a férfi mond nekik.

~ Első rész ~ (Einar, mindkét Miller, mindkét Maximoff)
Egyelőre egészen jól állt ez az oldal is, mindkét részen, a jobb oldaliak Einarék miatt már le voltak szerelve, míg a másik oldalon Ko tartotta fel a csapatot.
- Einar, a válaszfalat döntsd el, Higanyszál nézz körbe a felszabadult folyosón! Steph, fedezd Higanyszálat! Nova pajzsot le! Skarlát, engem és Novát fedezd!
Osztotta ki gyorsan a parancsokat. Annak megfelelően Einar szabadkézzel ütött bele a válaszfalba, ami visszafelé vezetett a középső részre a 100 tonnás erejével, a Mjölnirrel nem mert kockáztatni, hogy esetleg minden elektromos legyen itt és a saját társait üsse ki vele.
Higanyszál azonnal elindult a folyosón arra, amerre Miller mondta neki, hogy körbenézzen. Steph a folyosó végén állt meg és ha szükséges volt, akkor a még talpra állni kívánó kree-kre varázsolt néhány rúna felrajzolásával egy-egy érzelemkeltő asztrális varázslatot, hogy aludjanak el, így sem fognak Pietro-ra támadni.
Amint Ko-Rel leengedte a gravimetrikus pajzsot, Miller az előbbiekhez hasonlóan ismét azzal a módszerrel lőtt be egy robbanónyilat a kree-kre mint az előbb is, remélve, hogy hasonló hatást ér el vele. Skarlát most csak akkor zavarta össze a kree-ket a képességével, ha arra szükség volt, egyébként csak várakozott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus on Szer. 25 Szept. 2013, 18:08

Fehér terem: Kane, Logan
Kane a sisakhoz szól.
- Felmérést kérek. Azonnali virtuális képet küldeni a Nova parancsnoknak a helyzetemről.
A parancsok után a vért eltűnt, bár a kommunikációs csatornát fenntartotta.
Zelin - Page 2 224508-108658-agent-liberty
- Na lássuk mi ez a bigyó.
Logan sóhajt egyet.
- Már te is kezded?
- Elrabolták a gyerekemet James. Mondjuk úgy, hogy ez a mai nap bűnös élvezet.
Logan is harcra készen áll és a dió kivont karmokkal várja az érkező alakot. ha az kirontva támad mind elugranak majd oldalba támadják.


Középső blokkban: Vízió, Lyron, Hórusz, Árny
Vízió távcsővel és energia érzékeléssel figyeli Kanet amikor eltűnik.
- Elvesztettük Árnykapitányt. - majd feldolgozza az új információkat. - A térkép kiegészítése kész. Új épület részeket találtam. mindenkinek átküldöm a kiegészített adatokat. Az adóvevők alapján kiemelem, hogy ki hol van, ez nem lesz teljesen biztos információ.
Kap alkarján a kijelzőn figyelte a térképet.
- Rendben. Jelentést a kapukról! KEP, menj Kane-ért! Holdlovag, Raptor fedezzétek!
Közben a pajzsát a tömegbe dobja, hogy az pár falról-falra pattanás után visszaérjen hozzá. Lyron a szigonyával feszíti fel az elválasztást amennyire csak tudja. Lyron a lányához próbál átjutni. Holdlovag a tömegbe veti magát, de próbál elől maradni, mert nem tudja mi lett Kane-el. Gyorsan rúgja és gáncsolja a katonákat, a sérülteket használja pajzsnak a lövések elől és így a kreek-nek nem lesz idejük a többi angyallal foglalkozni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop on Szomb. 28 Szept. 2013, 14:56

Einar teljes erőből beleüt a visszafelé vezető válaszfalba, amin egy igen nagy lyuk keletkezik, de nem szakad át rögtön, még három teljes erejű ütés kell ahhoz, hogy megadja magát a fém. Amelia látja ezt és a másik, Szirén felé vezető falat kezdi el bontani képességével, sajnos az oldalsó folyosók nem olyan szélesek, hogy egy nagyobb rinocérosz elférhessen, maximum egy-egy gorilla, ennek következtében nem is képes az egész falat, csak annak a felét eltüntetni, de így ismét mind a három terem részben egybenyílik. Az elől lévőknél Miller ugyanazt a taktikát alkalmazza, mikor Ko-Rel leengedi a mezőt a kreek újra felveszik a formációt és megindulnak előre, de a robbanás előtt fejük felé emelik a pajzsaikat, de ez sem védi meg őket teljesen, mindegyiket a padlóra löki az ismételt lökéshullám, még harcképesek, folytatnák a támadást, amikor elalszanak Stephanie varázslatától. Higanyszál befut a folyosóra majd hirtelen egy villanás és ő is egyszerűen eltűnik. Eközben a középső részen taktikát váltanak, KEP és Raptor közös erővel a baloldalról masírozókat tartja vissza, a robbanások után Shepard könnyen lőheti le a légiósokat, de azok is visszalőnek és egyszer el is találja egy lövedék a páncélja váll részét, de nem okoz komolyabb kárt. Amerika Kapitány pajzsát hajítja a tömegbe, aminek hatására az megtorpan és így időt nyernek. Ha KEP követi a parancsot és Kane után megy az ő érzékelői is azt jelzik, hogy egy teljesen más helyen van már, nem a folyosón ahonnan elindult. Hórusz és Amelia két gorillája egyszerre vetik bele magukat a közelharcba, ami először könnyűnek tűnik a lassú légiósok ellen, de néhány sikeres támadás után fordul a kocka és Holdlovagot az egyik idegen a lándzsája tompa részével erősen állba vágja, amitől ő Földre kerül, miközben a két állatot nyakon szúrják a katonák. Eközben Lyron könnyen visszajuthat a hátsó részbe lányához. Ahol a légiósok fuldokolnak, és az egyik holtan esik össze menetelés közben, hiába vigyázott Szirén, a férfi előbb halt meg, minthogy elvesztette volna az eszméletét. És a többi katona is hasonló állapotban van, remegve és fuldokolva próbálnak támadni, de nem adják fel amíg még élnek, lassan, kínok között próbálnak közelebb kerülne, és holtan esnek össze azok akik már nem bírják tovább. Vízió figyeli Árny Kapitány eltűnését és látja, hogy egy speciális energiaburok öleli körbe majd teleportálja el. Az android sikeresen átküldi a térképet a többieknek és ekkor érkezik Kane jele, ötven méterre van alattuk egy nagy üres teremben, ott van vele a többi Angyal is, ez tisztán látható, pontosan alattuk öt szinttel.
A lenti fehér kupolacsarnokban a trió támadó pozíciót vesz fel és figyeli a bejáratot, ahonnan egy hangos, dühödt, állatias ordítás hallatszik, majd egy Kree Szörnyeteg tépi ki a lassan nyíló kaput, akár egy Hulk. Kane, Gunny és Logan még időben térnek ki a feléjük rohanó lény elől, de nem tudják hátba támadni mert oldalra csap mind a két kezével, majd a padlóba is vág egyet, ami lökéshullámot kelt. Ekkor érkezik meg a terembe Higanyszál és KEP.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 29 Szept. 2013, 17:51

~ Folyosó ~
Alighogy belekezdtem volna fal lebontásába egy csapás rázta meg a falat, majd még egy és egy harmadik és mögötte a szőke hercegünk tűnt fel, hogy ez az ötlet nekik is eszükbe jutott. Így ahhoz az ajtóhoz fordultam, amelyik a hátsó részt zárja el, a rinocérosz nem fért el a folyosón, így kisebb állathoz kellett folyamodnom, amik a majmok lettek. Szerencsére Lyron is a segítségemre sietett, aminek hála hamarosan a leghátsó részre is belátásunk volt. Hátul csak Doria-t láttam meg, a többiek, azaz Valkűr és Logan sehol sem volt, akkor ők is eltűntek. A gorillák pedig eltűntek egy-egy nyakonszúrás után, most már nem kellett falat sem bontani, így a karddal a kezemben vártam azt, hogy megérkezzenek a kree-k ki a folyosóra, hogy ott folytathassam az eddig harcot, csak ezúttal már közelharcban.
- Főnök, Kap – szóltam a két férfinak. – Irány a többiek után?
Amennyiben meglesz a parancs bármelyikőjüktől, akkor a szerint cselekszem és megyek a többiek után, vagy pedig tovább előre felfedezni a területet.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 30 Szept. 2013, 08:33

~ Folyosó ~
Ko kelletlenül igaz, de leengedte a gravimetrikus pajzsot, aminek hála a kree-k könnyedén tudták a soraikat rendezni, de jött Miller és már ennek is vége volt. Igaz még életben voltak, de innen már könnyűszerrel végezni lehetett volna velük, éppen ez volt a baja, de végül nem kellett ehhez folyamodni. Megkönnyebbült, amikor a katonák egy varázsszó kimondása után elterültek a földön, mélyen, egyenletesen lélegezve, hogy elaludtak csupán és nem megölték őket. Most már átlátott vissza a többi folyosóra is és az adatokat megkapta Víziótól, illetve Kane-től. Most már tudta, hogy térkapuk hova is vezetnek és Kane is odalent van.
- Boldogulsz, boldogultok odalent egyedül? – kérdezte. – Vagy kértek erősítést.
Amelia kérdés ezek után már logikusnak tűnt, ha megkapja Kane-től a választ, akkor azt továbbítja a két főnöke, Miller és Rogers felé.

~ Folyosó ~
Nem akartak megállni, továbbra is csak jöttek, szomorú voltam, amikor nem álltak meg, igaz mi más vártam, hiszen kree-kről volt szó, soha sem adják fel, amíg van más lehetőségük és még akár a halálba is önként mentek csak azért, hogy elérjenek.
< - Ájuljatok már el! – kértem őket kree nyelven. >
Vérzett a szívem, hogy ezt kellett tennem velük, de nem hagytak más lehetőséget, ahogyan a hátam mögött az elválasztó fal kongott egyet arra kaptam a fejem, de hamarosan kiderült, hogy csak apa az és nem pedig a kree-k. abbahagytam az erőmre való koncentrálást, mert nem akartam a többit megölni. Mindig azt tanultam, hogy a kree-k a szövetségeseink és nem az ellenségeink és most mégis kree-ket ölök. Nem töltöttem tovább a tüdejüket, amiben most vannak, akik eddig túlélték reméltem, hogy nem most fognak megfulladni, hanem már elájulnak végre. Ha nem így történne talán már gyorsabb leszek náluk és a fegyvereket kikerülve próbálom leütni őket, hogy ne okozhassanak gondot.
< - Pama vigyázzon rátok – suttogtam halkan a holtakat nézve. >
Némileg szégyenkezve néztem fel apámra, már öltem korábban is olyanokat, akik veszélyeztették a családomat, a birodalmunkat, de szégyent ezért még soha.
< - Sajnálom, de nem hagytak más lehetőséget – mondtam apának atlantisziul. >

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 30 Szept. 2013, 09:25

~ Kupola ~ (Gunny, KEP és Higanyszál)
Egyelőre ha nem volt Gunny-nak sem lehetősége arra, hogy támadjon, mert a szörnyeteg, ami kirontott olyan erővel tette meg mindezt, hogy egyelőre csak kitérni volt esély, szembelőni a lényt nem.
- Ha kell a pajzs, csak szólj és kapod – nézett állatiasan morogva egy pillanatra Kane-re.
Ha férfi kéri, akkor lekapja a hátáról és odadobja neki. Egyébként egyből fordul a lény felé és méri fel, hogy merre lehet a gyenge pontja, hol van a legvékonyabb páncélja, bőre és ott próbálja meg íjjal meglőni. Gunny, ha meg is kapják Ko kérdését nem felel, meghagyja a főnökének, Kane-nek mindezt.
KEP és Higanyszál mos tértek ide, KEP a levegőbe repül és elsőként szkennelni próbálja a helyszínt, hogy milyen csapdák lehetnek itt, és merre lehetnek kijáratok innen és ezt továbbítja is majd azonnal.
Pietro is azonnal igyekszik felmérni a helyet a területet, majd ha képes arra a gyorsaságával magára vonni a lény figyelmét és végig kitérni előle, hogy a többiek addig elintézhessék, amíg az vele foglalkozik.

~ Folyosó (Einar, mindkét Miller, Skarlát Boszi, Raptor)
Einar csak a harmadik ütésre volt képes arra, hogy beszakítsa a helyet, és már a hátsó rész is szabad volt, így mindenkinek átlátott a másik részre és a csapat maradéka, aki még együtt volt átlátott mindenhova. Raptor a találat után kissé hátrébb húzódott, most nem volt idő sebeket nyalogatni. Miller csak intett Einar-nak a fejével, ő ennyiből is értette, hogy mit akar. A középső részen levő azon folyosóhoz ment, ahol az ellenség még talpon volt. Ezúttal nem dobta be a Mjölnir-t, csak egy hatalmasat tapsolt a folyosó irányába a kree-kre, remélve, hogy az így keletkezett lökéshullám is kiüti őket, vagy elsodorja úgy, hogy nem jönnek vissza.
- Wanda, elől segíts Szirénnek! – adta ki a parancsot.
A nő így is tesz és ha megérkezik oda, és még van talpon kree, akkor az erejével próbálja elérni, hogy eszméletüket veszítsék végre és egyik rész se álljon támadás alatt már.

Ha Miller megkapta azt, hogy kell-e segítség vagy sem annak függvényében válaszol. Ha kell segítség a lentieknek, akkor így:
- Én megyek előre, magammal viszem az Árny angyalok itteni részét, illetve Víziót és Novát. A többiek menjenek a lentieknek segíteni, ha készen vagytok, csatlakoztok hozzánk.
Ha nincs szükség a segítségre, akkor pedig ez a válasz:
– Előre mindenki, továbbra is hasonló módon, mint eddig, a többiek, ha végeznek odalent, akkor utánunk jönnek.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus on Szer. 09 Okt. 2013, 00:40

Fehér terem: Kane, Logan
Kane elmosolyodik.
- Nyugi Morsus - a két kék körön megjelenik egy-egy energiapajzs. - Mindenre felkészítettek.
Elsőként rohan a szörny felé, de nem ugrik, hanem a  földön marad. Rá kényszeríti a dögöt, hogy fentről üsse le vagy tapossa meg, mint egy rovart. A cél, hogy rá figyeljen. A pajzsok olyanok, mint az eredeti kinetikus energiát nyernek el. Nem tud megsérülni az ütésektől, de a többik közelebb kerülhetnek. Logan így is tesz és amennyire tud a lény oldaláig lopakodik, hogy onnan futva majd egy ugrással az achilesínát vágja el a teremtménynek. Kane ha meglátja az érkezőket azonnal aprancoslni kezd:
- Morsus, KEP fejre célozni! Higanyszál, Rozsomák a lábakat.
Ha mindenki úgy tesz, ahogy kérte továbbra is közelben marad, hogy a lány mindenképpen rá támadjon elsőnek,ha annak van annyi esze, hogy elkerülje őt akkor kihasználja, hogy a valószínűleg a fejét védi a lövésektől vagy a lábait a két mutánstól így felugrik és a pengékkel a mellkasát vágja szét.

Folyosók:
Holdlovag felszisszent a sérülésére, de nem hagyta magát. Mikor meglátta az érkező Einar a köpenyébe markolt és a azt használva a levegőbe repült, hogy a rengés ne érje őt is.

Kap a kérdésekre bólint, de Ameliát megállítja.
- Te vagy a hátvédünk. Ha előkerülne bárki innen kell nekünk valaki, aki képes legyőzni őket.
Majd a többieknek jelzi, hogy menjenek.
- Gyerünk előre!
Vízió Millert követi. Holdlovag lemarad és a rengés sikere után elkezdi határozott ütésekkel és rúgásokkal kiütni a még ébereket. Ő az egyetlen, aki megvárja Ameliát.
Lyron megragadja a lánya vállát.

< - Azt tetted, amit kellet. >
Mondja, mint egy katona persze reméli, hogy Skarlátnak sikerült párat még kiütnie, ha igen,. ha nem akkor is vezeti őket tovább a folyosón át a testeken a térkapun át. ő megy előre, mert az ő bőre elég ellenálló.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop on Vas. 13 Okt. 2013, 00:53

Fent a folyosón az utolsó mellékjárathoz, ahonnan még támadnak a légiósok Einar érkezik meg, egy hatalmas tapssal kelt lökéshullámot, ami hátraveti és földre küldi a páncélosokat. Holdlovag éppen időben ragadja meg a köpenyt ahhoz, hogy ne kerüljön a lökéshullám útjába. A katonák nem maradnak végelegesen a padlón, felállnak és ismét támadnak, ezúttal már jóval nagyobb lendülettel. Mivel a zárt formációjuk megtört így már Hórusz is könnyebben tud velük közelharcot folytatni, sajnos ismét kezdenek felzárkózni és körül venni őt, de akivel éppen harcol az a lökés után még lassú és nem jelent gondot az Angyal számára. Raptor eközben már szabadon tudja őket a lézerével támadni. Hátul Szirén abbahagyja a folyamatos támadást, emiatt már nem hal meg több kree, de azok akik talpon maradtak most már könnyebben tudnak közelebb jutni, egy ideig még védekeznie kell a nőnek, hogy elkerülhesse első sorban a lövedékeket, majd a lándzsákat, ahogy Lyron-nak is, ha nem támad azonnal, de egy idő után megérkezik Wanda és sikeres átokkal minden légióst elaltat. Ha a többiek elöl tovább haladnak Miller vezetésével akkor a folyosó folytatásához érnek, beljebb hatolnak a komplexumba, egy nagyobb középső részhez érnek, ahonnan le lehet látni az alattuk lévő mélységbe. Központi aknának tűnik az egész, különböző felvonók és liftek futnak végig, minden szinten vannak párkányok és ajtók, innen szinte bárhova el lehet jutni a bázison belül.
Egy villanás után az előbb még a folyosóra besétáló Lyron érkezik meg. A szörnyeteg támadni készül, ekkor áll elé Kane a pajzsaival, a lény belerúg teljes erőből, a pajzsok elnyelik az erőt, de a férfi még így is hátrébb csúszik valamivel, így nem tud rögtön támadni. Ez az idő már elég Gunny-nak, hogy a lény nyakánál találjon egy pontot, a találat után az idegen odakap és felordít, teljes dühével rontana előre, de ekkor már Rozsomák mögötte van és elvágja az inat, amitől a szörnyeteg megtorpan, de azonnal regenerálódni is kezd. Pietro ekkor gyors mozgással próbálja elterelni a figyelmét, ami sikerül is, dühében az ellenség mindig Higanyszál után üt, de mindig mellé, a folyamatos erős ütések lassan rengéseket és lökéshullámokat kezdenek kelteni. KEP eközben a magasba emelkedik, megvizsgálja a termet, kijáratot csak kettőt talál, egyet amin át a lény érkezett és egy másikat a kupola tetején, egy szűk cső szerű csatornát. Konkrét csapdát nem talál, de pár méterre a padlótól körbe a falakban valamilyen járatok vagy kapszulák vannak, energiát árasztanak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 13 Okt. 2013, 10:39

~ Folyosó ~
Kap szavaira bólintottam, amikor megkért, hogy maradjak hátra.
- Rendben, rádión tartjuk a kapcsolatot.
A többieket figyeltem, ahogyan haladtak előre, csak még az én részemen levő folyosón harc volt, Raptor és Hórusz harcoltak még néhány kree-vel, akiket nem sikerült teljesen elintézni. Hacsak Wanda nem tesz valamit, hogy kifeküdjenek, akkor én magam is beszállok a harcba. Koncentrálni kezdek és a képességemmel a kree-k fegyveréből – hacsak nem rendelkeznek kozmikus erőkkel – és pajzsaikból igyekszem egy-egy jetit kreálni, azokat a mitológiából is ismert hatalmas erejű, ellenálló fagyos bundával rendelkező lényeket, hogy azok támadjanak rá a saját kree-jükre. Nem szándékozom megöletni őket, csak annyira hagyom harcolni a Jetiket, hogy leüssék az ellenfeleiket és kivonják őket teljesen a harcból.
Ha minderre Wanda és a többiek miatt nem lenne végül szükség, akkor csak várok és figyelek arra, hogy az ellenség mikor tűnik fel, ha támadnának elsőként próbálok kitérni előlük.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 14 Okt. 2013, 11:00

~ Komplexum belseje ~
Ko egyelőre nem kapott választ arra, hogy kell-e a másik csapatnak, akik eltűntek a másik helyre. De a parancs elhangzott, hogy menjenek tovább előre, így egyelőre nem számított válaszra, főleg, hogy Lyron is eltűnt, ahogyan elindult az egyik folyosón. Nem szállt le a földre, hanem a levegőben maradt, így indult előre Miller-rel. Nem akart esetlegesen csapdába lépni, azért maradt a levegőben. Ahogyan elértek a megfelelő helyre, ahonnan nagyjából be lehetett látni az egészet Ko végignézett rajta, ismerős helyeket keresett kree-ként, hogy melyik szinteket használhatták raktárnak, gyógyászati céloknak, kutató laboroknak és ehhez hasonlókat. Egyébként még várt, ha szükséges volt, mert támadás éri őket, akkor védőpajzsot húz fel a csapat elé, de innen Vízió kellett nekik, hogy ő vezesse a lehető legoptimálisabban tovább a csapatot.

~ Folyosó ---> Kupola ~
Apára néztem a szavai után és bólintottam.
< - Tudom, csak kree-re nem kellett soha kezet emelnem – feleltem. >
A parancsra bólintottam, irány a többiek után, apa ment előre én utána, igyekeztem nem lemaradni tőle és Amerika Kapitánytól. Ha mi is, azaz én is eltűnök és megjelenek ott, ahol a többiek vannak, akkor egyből körbenézek és ha biztonságos a levegő, akkor oda emelkedem, hogy könnyebben felmérhessem majd a területet és azt, hogy mi is van azon a helyen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 14 Okt. 2013, 11:31

~ Komplexum belseje ~ (Miller és Raptor)
A csapat haladt befelé Miller vezetésével és hamarosan elérnek ahhoz a ponthoz, ahonnan el lehet jutni bárhova is. Jon a kezeivel int, katonai szokások szerint, hogy a többiek vegyék fel a biztos pontokon a megszokott katonai módon biztosítsák a területet. A parancsnak megfelelően Raptor is így tesz és az egyik sarkon megáll, vagy pedig a falnál, ahonnan liftekre lehet rálátni. Jon pedig úgy helyezkedik, hogy az ajtókat és az erkélyeket lássa, ha szükséges, akkor rálőhessen arra, azokra, akik megjelennek.
- Vízió, a legoptimálisabb útvonalat kérem a célpontunkig, ettől kezdve te irányítasz minket!
Ha megteszi az android, akkor elindul azon az útvonalon, továbbra is óvatosan.

~ Kupola ~ (Gunny, KEP és Higanyszál)
- Idejét nem tudom, hogy mikor hívtak csak Morsus-nak – mondtam. – Higanyszál, hosszan előre vidd el, nem könnyű a rengések közepette talpon maradni, hogy mindig csapkod utánad!
Pietro, ha képes erre, akkor úgy halad, hogy ne össze-vissza cikázzon a lény előtt, hanem a terem egyik végéből a másikig, hogy a lehető leghosszabb távon hagyjon a társainak felületet arra, hogy a lényt támadhasson.
- A falak mellett energiamező található, tovább elemzem ezt – szólalt meg KEP.
És az érzékelőivel nekilátott annak, hogy ezeket az adatokat elemezze, hogy mik is lehetnek. Eközben és aközben, hogy KEP és Pietro el vannak foglalkozva, meg a többiek, Gunny elindul a lény felé. Nekifutás után próbál a lény hátára felugrani, majd feljutni a vállaira. Itt nehezen menne az íjászkodás, így a az egyik pisztolyát veszi kézbe, a tárat igyekszik a lehető leggyorsabban kicserélni a tárat uru lőszerre.
- Ezt próbáld meg begyógyulni, ez egy istent is kifektet! – morogtam.
Ezzel a nyakon, vagy tarkón található leggyengébb pontnak tűnő helyet próbálja átlőni.

~ Folyosó ---> Kupola ~ (Skarlát, Steph és Einar)
Mind a hárman bevetik magukat az egyik folyosóra, hogy megérkezzenek a többiek után.
(Nem írok többet, mert nem tudom, hogy mi fogja őket fogadni addigra, mire megérkeznek)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus on Csüt. 14 Nov. 2013, 22:39

Fehér terem: Kane, Logan, Lyron
A kettős monarchia királya megjelenik a teremben és látja a szörnyet, amit társai sikeresen lelassítottak. Lyron szigonyát a földbe szúrja, majd pár lépéssel a levegőbe emelkedik jobb öklét előre emelve nekirepül a lehető leggyorsabb sebességgel a lénynek.
- Atlantiszt Titánja vagyok! Borulj térdre az Imperius Rex előtt!
üvölti büszkén és megpróbál minden erejével neki csapódni a teremtménynek. Nincsen benne taktika, csak kihasználja, hogy nem rá figyel így a legjobb esetben is csak védekezni lesz ideje. A falnak vagy földnek szorítani és ütni ameddig mozog. Nincs düh, csak nyers brutális kegyetlen erő. Ha a lény félre is tudná söpörni vagy ütni ő azonnal feláll és újra neki repül. Oldalról, szemből, hátulról, ahol épen éri üti.
- Logan! Gyorslabda! - üvölti Árnykap.
Kane a pajzsát tartja maga elé és Logan a káoszt kihasználva neki rohan és annak kinetikus lökése és a saját ugrásával hátra szaltóval pontosan a dög arcába ugrik, hogy azt karmolja szét. Elsődlegesen a szemeket és légzőszerveket.


Folyosók: Vízió, Am Kap, Holdlovag
Amerika kapitány a pajzsát a kreek közé dobja, hogy óvja Holdlovagot, ha még lenne olyan, aki talpon maradt. ő maga is Lovag mellé megy, hogy támogassa a társát, de mindketten biztos távolságban a ponttól, ahol a többiek eltűntek. Vízió azonnal kalibrál és minden eredményét megosztja a csoporttal. A lehetséges útvonalat kijelöli majd átadja a teljes csoportnak. Ezzel előre repül készen arra, hogy bármikor átalakuljon anyagtalanná bármilyen támadásnál. Kapitány mögötte a pajzsa mögött, hogy az fogja fel az első támadást.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop on Szomb. 16 Nov. 2013, 02:20

Holdlovag közelharcban próbálja visszaverni a kreek hadát, ebben Amerika Kapitány is besegít, amikor pajzsát a tömegbe hajítja, ezzel kissé összezavarva a légiósokat. A harc lassan eldöntöttnek látszik, amikor a két ember a már sérült és zavart katonák hadával igen gyors tempóban felveszi a versenyt, ekkor érkezik meg Amelia, aki sikeresen teremt a pajzsokból és páncélokból jetiket, amik lefogják az idegen elitkatonákat ezzel lefegyverezve őket. Az aknánál Vízió azonnal megosztja az adatokat, így a többiek is tudják, hogy a csapat másik része majdnem pontosan alattuk, és jó pár szinttel lejjebb helyezkedik el, sajnos jelenleg az ő szintjükön nincs felvonó, vagy antigravitációs panel és egyéb haladási utat, lépcsőt vagy ahhoz hasonlót nem látnak, így máshogy kell megoldaniuk a mozgást. Lentről a járatból süvítő hang hallatszik és öt darab kree Sólyom száll fel majd tesz néhány kört. High-tech lándzsáikkal kezdik ostromolni Ko-Rel felállított pajzsát egyelőre sikertelenül. Vízióban képtelenek kárt tenni, mert anyagtalanná válik, de egyébként fegyvereik egy űrhajó oldalát is átvinnék.
Az aréna szerű teremben Higanyszál egyenes vonalban távolabb fut a szörnytől, ami még utoljára mellé csap, majd dühösen kezd bömbölni és indul utána. Lyron így gond nélkül a hátába tud csapódni, amitől a hatalmas lény csak megbillen. Gunny ekkor ugrik fel rá és a nyakát lövi keresztül az uru tölténnyel, majd Rozsomák is felugrik és az arcát és torkát vágja szét. Skarlát Boszorkány, Einar, Stephanie, a főmágus és Szirén ekkor érkezik meg, látják, ahogy a fertőzött kree robajlás szerű utolsó bömböléssel összeesik, és nem mozdul. Eközben KEP érzékelői bemérnek egy belső energiajelet a kapszulákon belül, amik egyenletesen pulzálnak, mintha valami lenne bennük.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson on Szomb. 16 Nov. 2013, 10:08

~ Folyosó ~
Eddig úgy tűnt, hogy a kree harcosoknak nem igen volt esélyük és hamarosan a különféle lényeim le is gyűrték őket és még Kap meg Hórusz is besegítettek egy kicsit, mielőtt tovább haladtak a többiekkel. Lefegyverezve, legalább az őrült uralkodó miatt most nem haltak meg többen. Azt tudtam, hogy a megadásra hiába is akarnám felszólítani őket, soha sem fogják megtenni, így nem igen volt más választásom, mintsem az, hogy megölöm őket, vagy pedig kiütöm teljesen. Megölni nem akartam elegen haltak már meg így is egy őrült király, vagyis jelenleg császár szeszélye miatt, aki olyasmiért vív harcot, ami egyrészt nem is létezett, csak egy másik világban, a másik része pedig, egy olyan címért, ahonnan a Genetikai Tanács maga távolította el és Attilan soha sem fogadná el újra uralkodónak.
Vettem egy mély levegőt, a jetiket és egyéb lényeket meghagytam, csak azokat szüntettem meg, amikre már nem volt szükség, és azok helyére a kree-k ruháiból és egyéb felszereléseikből mérgeskígyókat és pókokat hoztam létre, hogy megmarják őket, amitől elájulnak és aludni fognak legalább egy-két nap hosszát. Ha a kívánt hatás megtörténik és mind elveszti az eszméletét minden létező lényt megszüntetek és várakozok arra, illetve figyelek arra, hogy ne próbáljon senki és semmi áthaladni itt a többiek után. A biztonság kedvéért apró rovarokat próbálok létrehozni, amikkel egy hálót, falat állítok fel, hogyha láthatatlan ellenfél próbálna áthaladni itt, akkor a bogárhálón meglátszódjon mindez.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel on Szomb. 16 Nov. 2013, 11:02

~ Komplexum belseje ~
Vízió szavaira figyelt és már neki megvolt, hogy miként is juthatnak tovább, tudta, hogy már Miller is rájött, hogy miként lehetne. Pontosan annyi repülni képes személy volt itt, mint ahányan nem és mindenki elbírta a másikat, így ez könnyedén megoldható lett volna, csáklyavetővel is és még sorolni lehetett volna. Hamarosan azonban újabb ellenállásba ütköztek, a gravimetrikus pajzs egyelőre feltartott a lövéseket, de Ko tudta, hogy mindez nem fog örökké kitartani és muszáj lesz mást tenni. Pontosan emiatt emelkedett el a földtől és a pajzsot fenntartva próbálta egy ideig visszaszorítani őket. Amikor ez sikerül olyan távolságra, hogy már nincsenek a többiek fegyvertávon belül Ko a hozzá legközelebb levő sólymot választja ki és egy gyakorlott és gyors mozdulattal próbált a fegyveren belülre bejutni, belharcba, hogy a fegyvert a Sólyom ne tudja használni, ellenben Ko könnyedén megtudja ütni őt.
< - Gravimetrikus energia jobb kézre 100%-os erővel – adta ki a parancsot. >
Amint a keze felizzik a narancssárga fényben a Nova erőtől teljes erőből próbálja álcsúcson ütni ellenfelét. Ha az visszatámadna, akkor repülés közben próbál kitérni a kree nő a másik elől.

~ Folyosó ---> Kupola ~
Mire megérkeztünk úgy tűnt, hogy idebent már mindennek vége volt. Egy igencsak furcsa lény pontosan ekkor dőlt össze, így már nem is igen kellett harcolni, mert jelenleg nem úgy tűnt, hogy van még itt valami. Körbenéztem a helységben, hogy mi van még itt, csak a hatalmas csarnokot láttam, egyetlen egy kijárattal. Úgy véltem, hogy akkor már nem is igen lesz nagyon más dolgunk, mintsem azon távozni, az, hogy hova jutunk pedig már teljesen más kérdés volt, ahogyan azt sem tudtam jelenleg, hogy helyileg hol vagyunk a többiekhez képest. Nem szálltam le a földre, még mindig repülve mentem közelebb abba az egy irányba, amit láttam, hogy távozni lehet. Direkt nem szálltam le, hanem maradtam fent, hogyha szükséges lesz, akkor könnyebben tudjak kitérni egy esetleges támadás elől, ami onnan érkezhet.
- Erre tovább, vagy még úgy vélitek, hogy lesz második hullám? – kérdeztem mialatt azt az ajtót és folyosórészt néztem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 16 Nov. 2013, 13:31

~ Komplexum belseje ~ (Miller és Raptor)
Miller is pontosan arra a következtetésre jutott tudtán kívül Vízió információi után, mint amire a kree nő. A csapat alattuk volt, ők ki fognak tudni jutni onnan, azonban nekik tovább kell innen menniük, amihez felfele kell jutni. Itt nem volt semmilyen antigrav pad, vagy lift, így, akik repülni tudnak felviszik a csapatot, illetve szigonnyal fellőnek, vagy éppen nyíllal és felmásznak.
Ahogyan megjelentek a kree Sólymok, akkor amennyiben jetpack-kel repülnek és látszik rajtuk bármiféle olyan dolog, ami energiát fogyaszt, akkor Miller EM nyilat illeszt az íja idegére és, ahogyan Ko-Rel megszünteti a pajzsot a saját magához közel levő ellenfelének próbál bele lőni a páncéljába mellkasnál ezzel a nyíllal. Majd már veszi elő a következőt a lövés után, egy adamanitum fejű nyilat és egy másik sólymot céloz be vele, a páncél leggyengébb részét próbálja kiszűrni, lehetőleg halálos részen és a célzás után azon a részen lövi meg a kree-t. ha közben támadás érné, akkor próbál kitérni a támadás elől és az ugrás közben az őt támadót meglőni egészen közelről.

Raptor is támadott, amint megszűnt a pajzs, ő maga is repülve Ko-Rel mögött a pajzs megszűnéséig, majd egy másik kree felé veszi az irányt. Lézerrel lőtt a kree-re, hogy kizökkentse a támadást és ezt próbálja kihasználni, ha az ellenfele megakad, akkor belharcba próbál ő is bejutni és a szárnyának fém részével felvágni a sólyom mellkasát. Ha nem tudja megtenni a támadás miatt, akkor próbál kitérni és úgy mozogni, hogy a sólyom a hátát mutassa a földön levőknek, hogy azok könnyebben támadhassanak.

~ Kupola ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph és Einar)
Az erősítés után már könnyedén vége volt a harcoknak, igaz ők sem kellettek, mert mire ideértek már azaz egyetlen lény is halott volt, amivel a többiek harcoltak. KEP nem felelt egyelőre Doria-nak, hanem az adatokat elemezte, majd megszólalt.
- A kapszulákban az érzékelőim szerint van valami – szólalt meg gépies hangon. – Belső energiajelet érzékelek, ez egyelőre állandó fázisban és megadott értékek között pulzálnak, még nem volt kimagasló energiacsúcs ami arra utalna, hogy kiengedik, ami benne van. Javasolnám, hogy ne várjuk meg, amíg ez megtörténik.
- Jon parancsa úgyis az volt, hogy menjünk utánuk, ha itt végzett mindenki.
- Már ideje lenne, így is túlságosan sokáig tartott ez a harc – mordult fel Gunny.
Einar bólintott, ő maga nem az ajtót akarta használni, hanem a teleport egyszerűbb volt.
- Gyalog, ne használjunk feleslegesen sok erőt a kijutásra, nem kell a pöröly, sem Wanda ereje, legalább a többiekhez vissza megtisztítjuk az utat. Remélem mindenki egyetért. Ha igen, KEP kérlek.
Fordult Steph az androidhoz, aki Doria mellé lebegett az ajtónál, amerről érkezett a lény is, hogy arra mit érzékel és ha olyan adatokat kap, hogy biztonságos arra haladni, illetve, hogy mi van arra még, akkor azt azonnal mondja a többieknek is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus on Pént. 31 Jan. 2014, 22:00

Fehér terem: Kane, Logan, Lyron
Kane akaratlanul is a kapszulákat bámulja.
- A gyerek is ott lehet!
Logan még mindig vérben úszik és liheg, mint egy igazi Rozsomák.
- Ne reménykedj.
Mondja morogva, mint egy fenevad.
- Haladjunk. Roncshalmaz, vezess.

Folyosók: Vízió, Am Kap, Holdlovag
Hórusz felkapja két elesett kree lándzsáját és forgatni kezdi őket. Az egyikkel lövöldözi a sólymokat, hogy ne tudjanak koncentrálni majd a másikat beledobja az egyikükbe. vízió egy szempillantásra szilárd lesz és egy jól célzott lézert lő az egyik sólyomra, miközben repül a többi felé és szimplán átnyúl a gépezeteken anyagtalanul, amitől azok meghibásodnak és kénytelenek lesznek lezuhanni. ha ez sikerül a Kapitány a pajzsával kiüti a zuhanókat.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop on Szomb. 01 Feb. 2014, 22:24

Amelia hátul marad a folyosórészeken, a földre került kreek megmaradt felszereléseiből tud újabb altatóméreggel rendelkező lényeket teremteni, amik megtámadják a Kreeket. Pár másodperccel később már majdnem mindegyik alszik, csak néhány küzd és próbál megszabadulni a rajta lévő állatoktól, sikertelenül. Ha Amelia körülnéz csak az elbukott ellenséges katonák hadát láthatja, akik tömegekben hevernek egymáson. Képes a rovarok segítségével felállítani a hálót, de az nem érzékel semmilyen mozgást, és valóban semmi nem próbálja a másik csapatot hátba támadni. Néhány perccel később azonban a folyosó legelején, a bejáratnál lévő részt energiafal zárja el, ami egyik pillanatról a másikra jelenik meg, de egyelőre más ezen kívül nem történik.
Az aknáknál lévő Angyalok összehangolt támadásba kezdenek a jól felszerelt, genetikailag módosult idegen harcosok ellen. Ko-Rel feljebb emelkedik, majd kivárja a megfelelő pillanatot és támad, a Sólyom nem elég gyors, könnyen belharc alakul ki, ennek végén Ko-Rel támadása célba ér, az állt érő csapás rögtön kiüti az ellenséget, aki eszméletlenül zuhan alá az aknába. Miller ebben a pillanatban támad, a Kreek saját, hátukból kinövő szárnyaikkal repülnek, mintha csak földi mutánsok lennének, karmaik és más állatias jegyek is vannak, így az EMP helyett az adamantium hegyű nyilakat választja. Az első két lövés sikertelen, a Sólyom akit célba vett figyel és rendkívül jól tud manőverezni, könnyen kikerüli a nyílvesszőket, bár csak centiméterekkel. Raptor felrepül és szintén közelharcba kezd, ekkor éri egy erős lézer lövés a vállát, amin emiatt a páncél súlyosan sérül, ennek hatására a támadást nem tudja úgy végrehajtani, mint tervezte. Ellenfele mellkasa helyett, csak a lándzsát vágja ketté, így lefegyverezve a védekező Kreet. Vízió anyagtalanná válva, több próbálkozás után elég közel tud kerülni, a lézersugár és az ahogy átnyúl az ellenfelén azonnali hatással jár. Két Sólymot meg tud ölni vagy súlyosan megsebesíteni, akarata szerint, akik szintén elkezdenek zuhanni. Hórusz eközben végig fedezi a csapatot, emiatt most egy lövés sem érkezik feléjük. Az öt ellenfél közül három elesett, már csak kettő maradt, azok azonban hátrébb húzódnak. Csuklóikon lévő szerkezetet aktiválják, majd energiamező veszi őket kerül, ez olyan erős, hogy kezdetben több nagyobb csapásnak is ellenáll. A Kreek még mindig nem adják fel, körkörös alakban repülnek körbe. Miller azonnal látja, hogy ismét csak az időnyerés a céljuk, valamilyen okból, valamint az is világos, hogy innen felfelé nem haladhatnak, mert csak a tetőre jutnának ki.
Lent a kupola szerű teremben a csapat elindul a kijárat felé. KEP érzékeli, hogy a kapszulák energiaszintje minimális mértékben nő, ha a felvetés miatt ellenőrzi, nem talál más életjelet a jelenlévő Angyalokon kívül, így kizárható, hogy Zam-Rel itt lenne. Végül Szirén és KEP megy előre, már csak méterekre vannak a nagy méretű, nyolc-tíz méter magas és kétszer olyan széles kijárattól, ami egy folyosóban folytatódik, amikor hirtelen színes energiafal jelenik meg előttük. Ezen nem tudnak azonnal áttörni, mivel igen nagy erejű. A következő pillanatban a kupola felső részén a falak megnyílnak és láthatóvá válnak a fém ovális kapszulák. Lassan nyílnak ki és mindegyikből egy-egy Kree Őrszem repül ki, összesen egy tucat.
Zelin - Page 2 2294431-kree_sentry
Karjaikat széttárva körülbelül hét méter magasan lebegve vesznek fel alakzatot. Kör alakban fogják körbe a lent lévő csapatot, egyenlő távolságra elhelyezkedve egymástól. A szemük színesen felizzik, ugyanabban a pillanatban, minden irányból egy energiacsapást készítenek elő.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3701
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 63
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 24
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson on Vas. 02 Feb. 2014, 10:01

~ Folyosó ~
Ahol még szükséges volt, hogy ne az erőmet használjam a kree ellen, ott egy-egy fejbeütést a kardom markolatával is megejtettem, de hamarosan a kree elit itt levő minden tagja eszméletlenül hevert a lábaim előtt. Az apró pókok létrehozták a hálót, de még nem történt mozgás, egyedül voltam és láthatatlan ellenség sem volt a folyosón, akit eddig nem érzékeltünk. Ennek ellenére a figyelmem egy pillanatra sem lankadt, azt vártam és figyeltem, hogy mikor is fognak a többiek előbukkanni, már ha mindez megtörténik és ide érkeznek vissza. A pisztolyomat visszatettem az oldalamra és a kardomat hagytam a kezemben, azzal jobban bántam és jobban is szerettem. Feszülten figyeltem a legkisebb rezdülésre is, ha ilyen történt, akkor azonnal odakaptam a fejemet, hátha megláthattam valamit, ami nem ideillő. Az első ilyen pedig meg is történt, ahogyan a bejáratnál energiafal húzódott fel.
- Készüljetek Főnök, hamarosan lehet, hogy társaságot kapunk a folyosók irányából – szóltam bele a rádióba.
Mindezek után jobban figyelek és hallgatózok, hogy egy esetleges támadásra felkészülhessek és reagálhassak rá, kitéréssel és esetlegesen támadással is, ha úgy alakul.


//Értelemszerűen nem reagálok még erre senkivel, mert nem tudom, hogy megkapják-e.//

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1337
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 02 Feb. 2014, 10:29

~ Komplexum belseje ~
Most, hogy kree-k között volt Ko meglehetősen megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy nem puhult el annak ellenére, hogy mióta is tartózkodik a Földön és még mindig ugyanúgy feltudja venni a legjobbakkal és speciális egységekkel a harcot, mint annak idején is. Éppen ezért egyetlen ütés elég volt ahhoz, hogy eszméletét veszítse az ellenfele. Nem hagyta, hogy lezuhanjon a kree az aknába, mégis a fajtársa volt és nem szándékozott egyet sem megölni ezek közül. Így ha képes volt arra, hogy még elkapja, akkor ezt megtette és olyan felületre vitte, ahol letehette őt anélkül, hogy onnan leesve később összezúzza magát valahol és belehaljon ebbe. Mindezek után fordult csak vissza a csatába és érzékelte az energiapajzs felhúzását a sólymok irányába repült. Elég jól ismerte a kree pajzsokat, így biztosra vette, hogy nem lesz könnyű dolguk az áttöréséhez, és ahhoz, hogy elsőre menjen legalább Einar-ra, Valkűrre és Lyronra lenne szükségük, de egyikőjük sem volt itt. Így a hozzá közelebb esőt vette célba és teljes erejével – 20-as erőkategória – csapott rá a pajzsra, annyiszor, hogy az ne bírja tovább a megterhelést és összeomoljon. Ha ezt sikerült elérnie, akkor ismét próbál közelharcba kerülni és hasonlóképpen egy jól irányzott ütéssel leütni az ellenfelét.

~ Kupola ~
Úgy tűnt, hogy ez nem a mi napunk lesz, mielőtt elérhettem volna a kijáratot egy energiafal jelent meg előttem és KEP előtt. Felpillantottam a levegőbe, ahogyan a falak nekiláttak annak, hogy szétcsússzanak, majd a kapszulák tartalma is kijött, vagyis kirepült belőle. Energianövekedés, hát persze, online állapotba hozták az őrszemeket. Visszahátráltam a többiekhez, mialatt az őrszemek körbevettek minket. Védekező állást veszek fel, tudtam, hogy nem tudnék felérni oda, ha most indulnék, hogy támadjak, így egyelőre csak arra koncentrálok majd, hogy ki tudjak repülni a támadások elől, ha azok tényleg megtörténnek. Ha szükséges, akkor próbálok valakit felkapni a földről azok közül, akik nem tudnak repülni, hogy őt is kivigyem innen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1280
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 02 Feb. 2014, 11:14

~ Komplexum belseje ~ (Miller és Raptor)
A gyorsan manőverező kree-k ugyan elrepültek a lövései elől, de szerencsére, amíg a többiek a támadásokkal voltak elfoglalva hamar rájött arra, hogy mire is ment ki a játék. Azt könnyű volt felismerni, hogy innen felfelé nem mehettek, Zam bizonyára nincs a tetőn, azaz nem marad más eshetőség, mintsem lefelé menni innen. Vízió tudta az utat, hogy merre kell menni, így bízott az androidjában, hogyha itt végeznek, akkor tudja majd mondani az utat tovább. Az íjának itt tudta, hogy annyira nem veszi hasznát, így egy rántással csukta össze azt majd ha ez megtörtént tette az oldalára és a két pisztolyát vette a kezeibe. Gyorsabban lőttek, jobban lehetett azokat használni.
- A lehető leggyorsabban semlegesítsék őket! – adta ki a parancsot. – Az időt húzzák, az erősítés hamarosan megérkezik!
Raptor ellenfelét vette célba és annak a homlokát célozta be, ha lehullik majd a pajzsa annak a Sólyomnak, akkor húzza meg a ravaszt, hogy semlegesítse ellenfelüket. Ha mindez sikerült és ez a kettő elfogyott, akkor Vízióra néz és bólint neki, hogy mutassa tovább az irányt. Ha nem és ez a kettő visszatámadna, vagy az erősítés megérkezik és támadnak, próbál kitérni azok elől.

Shepard, azaz Raptor is tovább hadakozott, felszisszent, amikor a páncél rongálódott és még ő is megérezte a fájdalmat alatta, hogy megégett a bőre. Ahogyan a pajzs felhúzódott nem hagyta, hogy ellenfele túlságosan eltávolodjon, a felhúzott pajzsot folyamatos lézertűz és szárnycsapások alatt igyekezett tartani Miller parancsa szerint. Ha támadás érkezne felé, akkor próbál kitérni előle.

~ Kupola ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph és Einar)
Harris szavai után KEP ellenőrzi az életjeleket is.
- Mr. Howlett jól mondja, nincsen életjel a kapszulákban – mondta gépies hangján. – Ha kérhetem a megszólításom Kisegítő Egység Prototípus, vagy KEP, nem Roncshalmaz.
Amikor az őrszemek megjelentek, akkor visszarepült a többiekhez és, ahogyan az érzékelőivel érezte, hogy tüzelésre készülnek, akkor felvonta a védőpajzsot maga és a társai köré, hogy egy időre megvédhesse magukat a lövésektől.
Amikor KEP felvonta az energiafalat Wanda koncentrálni kezdett, hogy megerősítse azt maguk körül, hogy még nagyobb védelmük legyen, mint amit az android képes lenne fenntartani maguknak.
Gunny szélesen, ragadozóvigyorral mosolyodott el.
- Már épp kezdtem aggódni, hogy unatkozni fogunk – mordult fel.
Az energiapajzs alatt indult kifelé rohanva, azonnal, ahogyan az megjelent, vagy még előtte, ki akart érni abból a körből, amiben az őrszemek még eltalálhatják. Az erejét latba vetve, ha kiért akkor ellöki magát a földtől és próbált az egyikre ráugrani, majd a hátán a nyakáig, fejéig felmászni, hogy a karmaival ott bonthassa azt szét és így tegye tönkre a gépet.
Steph és Pietro egyelőre kivártak, és eközben Einar is úgy döntött, hogy támadni fog, a Mjölnir-t megpörgette és az egyik őrszem fejét célozta meg vele, hogy oda hajítsa, ő maga pedig egy másik felé ugrott el, hogy annak nekicsapódjon és teljes erejével üsse meg annak a fejét úgy, hogy a lézer lehetőleg ne találhassa el őt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14939
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 56
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 2 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.