Zelin

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus Csüt. 13 Feb. 2014, 20:39

Fehér terem: Kane, Logan, Lyron
- Persze Roncshalmaz, persze.
Morogja Logan és meglátja az őrszemeket.
- Komolyan... kezd nagyon... elegem lenni ezekből.
Logan és Lyron üvöltve ugrik a robotok felé pár lépéssel Gunny után. Mögöttük Kane sárgás fénybe borult miközben Einar a mjolnirt küldte hadba. A nova páncél befedte Kanet, akinek az ökleiből azonnal kozmikus csapások kezdték soroznia robotokat. Ha azok ellentámadtak az alatta állókat (Einar, Steph, Pietro) egy védőmezőbe ölelte.
- Elég volt a játékból! Angyalok takarítsátok le ezeket! A gyerekeimet akarom! És egy rohadt hájas fejű embertelen fejét tálcán!

Folyosók: Vízió, Am Kap, Holdlovag
A parancsra Vízió anyagtalanul átrepült a kreeken, tönkre téve ezzel a szerkezeteiket és haladva tovább a célhoz. Am Kap és Holdlovag egyszer dobták meg a remélhetőleg pajzs nélkül zuhanó kreeket. Hórusz egy lándzsát dob az ellenségébe közben fel is Kap egy újat a földről. Kapitány pedig próbál minél több kreet fejbe dobni a pajzzsal mielőtt az vissza pattan a hozzá. Egyik sem áll meg, haladnak határozottan előre.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop Szomb. 15 Feb. 2014, 19:15

Amelia elküldi az üzenetet és azt mindegyik Angyal megkapja a kommunikátorán keresztül. Miközben Amelia figyel, minden irányba, a kiütött légiósokon kívül más nincs a folyosón rajta kívül. Nem sokkal az energiafal megjelenése után, a második, közvetlenül előtte, alig pár centivel jelenik meg. Az energiafalakkal elzárt folyosórész, pedig sávonként kezd teljesen összezárulni, pont úgy, ahogy először látszólag a semmiből kinyúlt előttük. Gyakorlatilag a bázis visszaveszi az eredeti formáját. A mechanizmus alapján hamarosan a következő energiafal is lezárul majd, az már Amelia mögött nagyjából húsz méterre, és így tovább, egészen addig, amerre a csapat egyik része végighaladt az aknáig, lezárva az utat.

Az aknáknál Ko-Rel az erejével, Raptor őt segítve szárnycsapásokkal és lézerrel próbálják áttörni a pajzsot, néhány ütés után az valóban nem bírja tovább a terhelést és leomlik. Ezalatt Vízió anyagtalanul, némi manőverezés után a másik Sólyom védőpajzsgenerátorán is át tud haladni, ezzel valóban hatástalanítva azt. A két Kree azonnal az övéhez nyúl, ahogy a védelmi vonalaik leomlanak, majd megpróbálják a másik pajzsukat is aktiválni, de ezt már nem tudják megtenni. Miller ezalatt könnyen fegyvert válthat és célra tarthat, de nem szükséges tüzelnie. Amerika Kapitány és Holdlovag, a védőmező megszűnésének pillanatában dobja el, szinte egyszerre a két fegyvert, ami előbb célba ér, mint a többiek támadásai. A lándzsa mellkason találja és átszúrja az egyik ellenfelet, a pajzs pedig élével homlokon találja a másikat. Mind a két Sólyom zuhanni kezd, bár amelyiket a lándzsa sebezte csak meg, próbál még fennmaradni. Ezután a Kapitány kezébe visszatér a pajzs, Hórusz pedig újabb kree fegyvert tud magához venni. Ko-Rel ha gyorsan cselekszik elkaphatja a fajtársait és az egyik oldalsó kiszögellésre dobhatja őket, mielőtt az aknában lezuhanva halálra zúznák magukat. Ekkor kapja meg mindenki Amelia üzenetet. Az összes ellenség harcképtelen, újabb nem érkezik.

Lent a fehér kupolában, az Angyalok egy csapatba helyezkednek. KEP sikeresen felvonja a védőpajzsot, még az energiacsapások előtt, amit Skarlát Boszorkány képességével erősít fel. Valkűr, Einar, Rozsomák, Lyron és Árny Kapitány még időben ki tud kerülni a védőpajzs elől. A következő pillanatban az Őrszemek szemeiből széles, erős lila sugár csap ki, ami néhány másodpercig folyamatossá válik és így feszül az Angyalok pajzsának, ami kitart. Az alatta lévő KEP, Wanda, Stephanie, Higanyszál és Szirén nem sérül. Viszont a fényhatás a támadás után sem szűnik meg, a lilás energia egy gömbbé alakul, ami körbeveszi a másik védőpajzsot, így egyelőre csapdába ejtve az alatta lévőket. A kint lévők gyors mozgásuk miatt nem sérülnek meg, és támadásba lendülhetnek. A Mjölnirt igen nagy sebességgel, precíz mozdulattal kerüli ki az egyik gép, így az nem ér célba, viszont Einar nekiveti magát egy másiknak, amit sikerül maga alatt a falba nyomnia. Az őrszem súlyosan károsodik, de a szemei ismét felizzanak, közvetlenül az istennel szemben. Lyron hasonlóan cselekszik, ő is a falba lök egy őrszemet, amiben nagyobb kért tesz, de abban a pillanatba a háta felől érkezik felé egy energiacsapás. Gunny gyorsaságát kihasználva fel tud ugrani az egyik gépre, aminek az arcának felét karmaival letépi, de a gép ekkor kezével megragadja és eldobja, igen nagy sebességgel. Rozsomák ha akarja karmait oldalra nyújtva, ugrás közben két őrszem oldalát is végigtudja hasítani, de egy harmadik elkapja majd elhajítja. A két regenerálódó, állatias mutáns nagy erővel a levegőben csapódik egymásnak, ahogy az őrszemek egymásnak hajítják őket. Ennek hatására Valkűr néhány bordája és csontja eltörik, de a szervezete azonnal regenerálni kezd. Kane a nova páncélt használja és kozmikus csapásokat indít a vele szemben álló maradék hat kree őrszem felé. Az alatta lévőkre nem szükséges pajzsot vonnia, mivel azok az ellenfél energiagömbjébe vonnak vonva és feléjük nem is érkezik támadás. Egy gépet sikerül teljesen kilőnie, ami fel is robban, még kettőt pedig megsebeznie a mellkasán. A másik három viszont mind a két kezét előre emeli és hat különböző irányból indít támadást Árny Kapitány irányába. Azt az összes Angyal láthatja, hogy az őrszemek mozgása igen gyors, valamint már csata közben elkezdik önmagukat javítani. Eközben ők is megkapják Amelia üzenetét.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 23 Feb. 2014, 16:56-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson Vas. 16 Feb. 2014, 17:21

~ Folyosók ~
A kommunikátorom szerint mind megkapták az üzenetet. Ösztönösen léptem egyet hátra, amikor az energiafal néhány centire jelent meg előttem, még mielőtt megéreztem volna az energiáját, ha véletlenül eltalál. Ekkor néztem végig újra a folyosón hátrafelé és láttam meg, hogy mire is ment ki ez az egész. Illetve azt is, hogy miért volt olyan furcsa ez az egész hely, mert meglehetősen mobilisnek tűnt. Viszont ebből következett az is, hogy nem volt a legjobb az, hogy én még mindig itt voltam.
- A folyosó Főnök, Steve, amin tovább haladtatok lezárul, nem fogtok tudni visszajönni rajta – küldtem el az újabb üzenetet főleg kettejüknek címezve.
Én viszont nem akartam tovább itt maradni, nehogy ez a folyosó is összezárja magát és benne esetleg mindent, engem is a kree-kkel együtt, így ha még volt lehetőségem az oldalra folyosókon át eljutni a többiekhez a telportációval, akkor megpróbáltam arra eljutni. Ha mindezt már valamilyen oknál fogva nem tudom megtenni, mert a rendszer azt a helyet is lezárta, akkor az esetlegesen plafon felett húzódó szellőzőjáratokba próbálok felmászni, ha kézzel nem tudok panelt levenni ott, akkor karddal vágok egy akkora részt, hogy azon át felhúzhassam magamat oda és ott is felmérhessem a terepet, hogy miként és merre lehet továbbhaladni.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel Vas. 16 Feb. 2014, 17:22

~ Komplexum belseje ~
Nem volt szüksége néhány erősebb ütésnél ahhoz, hogy a Sólyom védőpajzsát átüsse, a többieknek hála pedig hamarosan le is voltak szerelve a kree-k. Ko azonnal mozdult és úgy repült, hogy az utolsó két eszméletlen fajtársát is elkapja, nehogy leessenek vissza az aknába, mert a távolságok miatt úgy ítélte meg, hogy belehalnának abba, hogy leesnek. Amint megvoltak mind a kettőt a folyosó szakaszra vitte, hogy ott lefektesse őket a földre, hogy már biztonságban legyenek.
< - Maradjon lent katona! – adta ki a parancsot a még magánál levő Sólyomnak. – Ne akarjon esetleg még több sérülést összeszedni. >
Amelia üzenetét ekkor kapta meg, csak tudomásul vette és felnézett, hogy jön-e erősítés, de még nem látta őket. Visszafordult a Sólyomhoz.
< - Hol van a gyerek, akit itt őriznek a bázison? – kérdezte rideg hangon. >
Remélte, hogy választ kap, arra figyelt, hogy a férfi támad-e rá, ha igen, akkor próbál kitérni elől és lefogni a Sólymot. Ha időközben Vízió mondja, hogy merre menjenek tovább, akkor otthagyja a férfit, nem okoz neki több sérülést, és ha szükségessé válik az, hogy a társaikat vinniük kell repülés közben, akkor Rogers-t felkapja és viszi őt a megfelelő irányba.

~ Kupola ~
Úgy tűnt, hogy hiba volt idebent maradni a védőpajzs alatt, a támadás ugyan nem ért el minket, de a fények nem múltak el és mire a többiek már kint harcoltak addigra egy lilás gömbben voltunk. A többiekre pillantottam, nem határozottan senkinek sem volt ilyen színű a képessége, ha használta. Akkor pedig az őrszemek tartották fent ezt az energiapajzsot. Vettem egy mélyebb levegőt, majd teljes erőmből megpróbáltam megütni a pajzsot, hogy lássam van-e elég erőm ahhoz, hogy kárt okozhassak benne.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla Vas. 16 Feb. 2014, 17:25

~ Komplexum belseje ~ (Miller és Raptor)
Mivel nem volt már szükséges Miller nem lőtt a kree-kre a többiek elintézték neki. Amelia üzentét nyugtázta, majd indult volna tovább, amikor meghallotta azt, hogy Ko beszél az egyik kree-hez. Csak egy pillanatra nézett oda, a nyelve nem értette továbbra sem, majd Vízió-ra emelte a tekintetét.
- Vízió, mutasd tovább az utat mielőtt az erősítés megérkezik! – adta ki a parancsot.
Megvárta, amíg az android kalkulál és kiszámítja az eredményt, majd ha elindul, akkor megy utána a két pisztollyal a kezében és végig úgy, hogy figyeli a környezetet, a legkisebb jelet is próbálja, hogyha csapdába futnának bele, vagy észrevesz-e, esetleg meghall-e valamit. Raptor is közelebb ereszkedik ebben az esetben és ha repülésre kerül a sor ő Hóruszt kapja fel, hogy az ilyen távot vele együtt tegye meg.

~ Kupola ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph és Einar)
Einar még látta, hogy a Mjölnir elszáguldott a meglepően gyors őrszem mellett, de az ő fizikai támadása legalább sikeres lett. Ahogyan szembekerült odafent a magasban az őrszemmel meglátta, hogy világít a szeme a gépezetnek.
< - Mjölnir! – mennydörögte. >
A kezét kitette maga elé, hogy oda repüljön vissza a fegyver, hogy az egyből maga előtt legyen, hogy azzal fogja fel a következő csapást, amit már várt a gépezettől. Ha sikerül kivédenie és nem zuhan a földre, akkor a pöröllyel csap bele az őrszem fejébe annak a támadása után.
A védőmezőben Higanyszál jobb híján csak várakozott, hogy kitörjenek valahogyan, KEP fizikai erővel próbált beleütni, majd lézerlövéssel belelőni a mezőbe, hogy annak az integritását vizsgálja, hogy mennyire lehet erős. Mindezek után szkennelte, hogy milyen adatokat, értékeket kap, gyengepontot keresve rajta.
Steph és Skarlát nem a védőmezőre figyelek, hanem a csapda ellenére a kinti részekre. Egymástól függetlenül megbeszélés nélkül kezdtek egy-egy őrszemre koncentrálni azokból, amelyikek Kane-t támadták. Skarlát azt akarta elérni a koncentrációjával és képességével, hogy az egyik még sértetlen őrszem, lehetőleg olyan, amit nem támadnak odakint az urak és amelyik még Lyron-t is támadja az zárlatot kapjon és tönkremenjen, a rendszerei kiégjenek, erre koncentrált teljes erejével. Ezalatt Steph is egy olyat nézett ki, ami még sértetlen volt, rúnákat rajzolt fel a levegőbe maga elé és koncentrálni kezdett, az ő terve is annyi volt, hogy tűzzel a robot belsejét olvasztja meg, egyelőre a karoknál, illetve fejnél, mert onnan látott támadást, ha a varázslata megfogant, akkor kimondta a varázsszót is.
- Extermis!
Gunny sikeresen vágta meg az ellenfelét addig, amíg az el nem kapta, a levegőben pedig hamarosan Logan-nek ütközött, ahogyan a földre került vicsorogva rúgja le magáról, vagy el magától a mutánst a törött bordák ellenére, ha a férfi pont rá zuhant, vagy a közelébe. Még egy mély morgás is elhagyja a torkát, ahogyan a férfira nézett, az sokkalta keményebb és tömörebb volt nála hála az adamantium csontváznak. Ahogyan köhögött még némi vért is sikerült, amit kiköpött oldalra. Ismét kiengedte a karmait és alakváltással a lehető legkeményebbre szilárdította őket, lényegében gyémánt keménységűre, de olyan élesre, mint Logan karmai. A fájdalom ellenére is így próbál nekiugrani a legközelebbi őrszemnek, ezúttal már figyelve arra, hogy el akarják kapni, a legközelebbi karját veszi célba és pórbála könyökhajlatból levágni azt, vagy szétzúzni, hogy ne tudjon tovább Kane-re támadni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus Csüt. 29 Május 2014, 20:25

Folyosók: Vízió, Am Kap, Holdlovag
Kapitány egy pillanatra kifújja magát. Miller szavait már mondta közben félbeszakítja a robot.
- Igen, uram, már mehetünk is.
Ha az adatai szerinti úton elől vezetve indul meg folyamatosan figyelve bármilyen csapdára, hogy azonnal légtelenné válhasson, ah baj lenne. Hórusz felkap egy lándzsát és egy lézerpisztolyt majd a többiek után megy.

Fehér terem: Kane, Logan, Lyron
Kane szándékosan berepült a megmaradt őrszemek közé, ah már rátámadnak akkor kerüljenek szembe azzal is, hogy a lövéseikkel egymást is eltalálgatják. A lehető leggyorsabban próbált száguldani közöttük, miközben folyamatosan lövéseket ad le rájuk. Próbálja a megérzéseit és a nova vért számításait követni.
Lyron a lövést megpróbálja hárítani a falba tolt géppel. Mennyire sikerül próbálja a gépezet egészét maga elé tartani vagy azt, amit képes kimarni belőle.
Logan talpra állt és Gunnyra mosolygott.
- Bocs kölyök, kemény fejű vagyok.
Ezzel ismét az első közelebbi robotra próbált ugranis, hogy szétvágja a fejét.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop Szomb. 07 Jún. 2014, 20:10

Amelia elküldi az üzenetet, ezután elkezd futni, hogy még időben az egyik oldalsó folyosóhoz érjen.Az elkezd bezáródni mögötte és éppen időben éri el annak a végét. Amelia hirtelen eltűnik és mögötte az acél lemezek összezárulnak. Az üzenetét még mindenki hallja a rádióból.

A komplexum belsejében lévő csapat körül nem történik semmilyen változás. Hórusz gond nélkül felvesz egy kree pisztolyt és lándzsát, a méretek kicsit nagyok számára, de mindkettőt tudja használni. Ko-Rel biztonságba helyezi a mutáns kreeket.
- Értettem parancsnok. - válaszolja a még eszméleténél lévő Sólyom, de a szavai után ő is elájul, a sebei miatt. Ezután Miller kiadja a parancsot, hogy menjenek tovább Vízió vezetésével. Az android a feltört és dekódolt térképek alapján képes megtalálni a megfelelő utat. A bázis központi szellőzőaknájában vannak, néhány szervizalagút is ide fut be. Az egész egy nagy csőhöz hasonlít leginkább, ami körül egy egész labirintus szerű hálózat fut. Ko-Rel felveszi Amerika Kapitányt, Raptor Hóruszt, Vízió is képes vinni Black Jacket. Le kell ereszkedniük az aknába, több száz métert amíg el nem érik az alját. Már a földalatti szinteken vannak, egy nagyjából harminc méter átmérőjű kör alakú vastag fém lemez alján. Ez az egésznek az alapja, alig van néhány vészfény ami kis világosságot ad, a levegő szinte forró és fülledt. Vízió tudja, a lemez alatt van még egy padlózat ami alatt van egy kupola szerű terem mennyezete, a többiek jele onnan jön. Van még egy út is, de ahhoz egy nagyobb kerülőt kell tenniük a hálózatok egyikében.

Lent a fehér teremben a harc tovább folytatódik. Einar kezébe csapódik a Mjölnir, ezzel védi ki az alig pár centiről érkező energiasugarat. A lila fényesség kisebb sugarakra válik és szétszóródik a teremben, de az asgardi nem sérül meg. Egy ütéssel zúzza össze az őrszem fejét, ami az egyik falrésznek csapódik, a géptest ekkor összeesik. Skarlát Boszorkány és Stephanie mivel nem tudnak szabadon mozogni egy-egy varázslatba kezdenek külön-külön. Lyron maga elé rántja a falba taszított ellenfelét, amivel kivédő az őt érő sugarat. A két robot füstölög, egyik a keze között, a másik előtte, de egyik sem sérül meg súlyosan, őt most a kialakult patthelyzet miatt nem tudják megtámadni. A hat Árny Kapitányt támadó őrszem közül az egyik hirtelen szikrázni kezd és felrobban, egy másik lassan összeroskad, elfolyik és a padlóra csurog repülés közben. Így már csak négyen vannak Kane körül, amit ő ki is tud használni. Berepül közéjük, semlegesítve a támadásaikat, az ellentámadása is sikeres, még egy őrszemet felrobbant. Logan és Valkűr pillanatok alatt szedik össze magukat, a sérüléseik nagy mértékben begyógyultak már. Mind a ketten ugyanazt a módszert alkalmazzák, felugranak egy-egy ellenségre és tépni kezdik. Gunny azt támadja, aminek már a fél arcát korábban letépte, most a másik feléhez is hozzáfér, az őrszem ettől egyre gyengül és lassul. A fél karját is le tudja vágni, ami aláhullik. Rozsomák célpontjának az oldalát az előző támadással hasította fel, most a fejét szeli ketté, ettől a gép zuhanni kezd vele együtt, a levegőben még próbálja elkapni. Eddig Szirén, KEP sikertelenül próbálta áttörni a lila energiagömböt maga körül, Higanyszál ezt látva csak türelmesen várakozott, azonban Logan támadása után, az erőtér halványodni kezd majd lassan eltűnik.
Az összes őrszem már sérült, közepes vagy nagy kár érte őket, lassabbak és a támadásaik sem olyan intenzívek. A gépek látva a kialakult helyzetet felemelkednek, összesen négyen egészen a kupola tetejéig repülnek. A következő pillanatban mindenki fülét nagyon erős, éles magas hang csapja meg. Ez rendkívül erős fájdalommal, szédüléssel, hányingerrel jár. Olyan érzés mintha szét akarna robbanni a fejük és ki akarna szakadni a dobhártyájuk. Akinek nagyobb az ellenállása annak fejére külön egy-egy hangsugár irányul. Amelia ekkor érkezik meg teleportációval. Őt is azonnal szinte leteríti a hanghullám.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 09 Jún. 2014, 16:16

~ Folyosók ---> Kupola ~
Az üzenet elküldése után nyugodt tempóban érkeztem meg a folyosó végébe még azelőtt, hogy engem is kizár a rendszer és itt ragadok a folyosón. A villanást már megszoktam és a teleportációval járó gondokat is, hála annak, hogy igencsak gyakran használtam is. amint árértem még arra sem volt nagyon időm, hogy felmérjem a környéket, vagy megnézzem, hogy hova kerültem, mert azonnal a fülemhez kellett kapnom mindkét kezemmel és térdre rogytam. A gyomrom felfordult a fájdalomtól, amit az éles hang okozott, örültem, hogy Adia nincs már velem, mert ezt nem bírta volna ki. Így még a képességemet sem tudtam használni és a fájdalom miatt azt sem tudtam megtenni, hogy odakiáltok a többieknek, hogy jöjjenek közelebb, hogy kiteleportáljam magunkat innen. Egyelőre azt próbáltam megtenni, hogy a fájdalom ellenére közelebb jussak a többiekhez, hogy tudjam használni a karperecet.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 09 Jún. 2014, 16:16

~ Komplexum belseje ~
Ko megkönnyebbült, amikor a katona engedelmeskedett volna a parancsának, hogy ne ölesse meg magát, de végül mivel elájult már nem volt erre szükség. Noha így nem tudta meg, hogy merre is lehet a fia, mert már erre sem volt képes a kree válaszolni. Így várakozóan jobb híján Vízióra tekintett, aki pedig már tudta is az utat. Saját maga könnyedén ereszkedett volna le gyorsan egyedül anélkül, hogy a nyomáskülönbség gondot okozott volna, de mivel az emberek törékenyebbek voltak, így olyan tempóban tette ezt, hogy Rogers füle is alkalmazkodni tudjon ehhez és ne szakadjon be a dobhártyája, vagy okozzon más kárt benne. Itt lent, ha Vízió nem is mondja valószínűleg ő maga is érzékeli már a többieket a páncéljával. Mivel nem ő volt a parancsnok, így nem mondhatta meg, hogy tovább menjenek, vagy mi legyen, így csak türelmetlenül várta, hogy Miller milyen parancsot is ad, hogy a többiekhez csatlakozzanak-e, vagy menjenek tovább Zam-et keresni.

~ Kupola ~
Csak addig vártam, amíg a védőpajzs kezdett eltűnni, amint ez megtörtént, akkor indultam volna a robotok felé, hogy harcba bocsátkozzam velük, de a kialakuló hangörvény miatt igencsak hamar kénytelen voltam megtorpanni és a levegőből a földre estem le ennek eredményeképpen. A fülemre tapasztott kézzel próbáltam legyűrni a fájdalmat, hogy valamit tenni is tudjak ez ellen.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 09 Jún. 2014, 16:19

~ Komplexum belseje ~ (Miller és Raptor)
A leereszkedés után Raptor leteszi a földre Holdlovagot is, ha Vízió megosztja velük, hogy mi is van alattuk odalent, akkor Miller szólal meg ismét.
- Mindenki életben van és mozgásképesek? – kérdezte.
Amennyiben megkapja a megerősítést, hogy valóban így van, akkor a következő utasítást adja ki:
- Mutasd tovább az utat a rendszeren át a célhelységig – mondta.
Ha nem, hanem azt, hogy a többiek nem képesek mozogni és az életjelek gyengülnek, akkor a következőt.
- Keress egy bejáratot abba a részbe, ahol a többiek vannak.
Ha tovább haladnak és szükséges még az, hogy repülni kell valamilyen oknál fogva, akkor Raptor ismét felemeli Hóruszt, hogy ő vigye tovább őt. Miller pedig figyel arra, hogy látnak-e csapdát a falakban, ha igen, akkor szól azonnal, hogy erre ügyeljenek és készül arra is, hogy hamarosan újra ellenséges erőkbe botolhatnak.

~ Kupola ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph és Einar)
Einar amint a saját ellenfele széttört új után nézett, mivel látta, hogy Lyron az, aki leginkább segítségre szorul, így neki akart segíteni és arra indult. Amint a pajzs leomlott és már mindenki képes volt kiszabadulni onnan a gépek emelkedni kezdtek. Gunny már készült arra, hogy szárnyakat varázsoljon magára, hogy felfelé repülhessen és Einar is megpörgetni a pörölyt, amikor az ellenség hanggal támadt. Gunny-nak az érzékeny érzékszervei miatt a fájdalomtól üvöltve terült el a földön, hiába fogta be a fülét, neki sokkal jobban fájt, mint másnak. Steph és Skarlát sem tudott nagyon mit tenni a fájdalomtól, Einar-ra pedig külön sugár is ment az ellenállása miatt, ő ha tudta, akkor a Mjölnir-t az egyik közelebb álló őrszembe próbálta beledobni, hogy így szedje le azt. KEP-re nem volt befolyással android révén, így ő elindult felfelé az őrszemek felé, hogy zavart keltsen közöttük és ha felér közéjük, akkor onnan lőjön rájuk zavarás céljából rakétákkal.
Amint eltűnt a pajzs Pietro azonnal próbált felgyorsulni hangsebességre még azelőtt, hogy a hangtámadás elérte volna őket. Ha sikerült, akkor elvileg pontosan ugyanolyan gyors volt, mint a támadás, így futás közben próbálta elkerülni a hanghullámokat. Ha tudott, akkor a falon felfutva próbált az őrszemekre jutni átugrással, hogy aztán azoknak a karjait a fal, a plafon, vagy épp egymásra fordítsa, szépen mindegyikét, ami még működőképes volt. ha sikerült megtennie, akkor rohant tovább, majd akikre külön támadás ment, azokat félrehúzta a hangsugár útjából, hogy extra támadás ne érhesse őket. Míg végül újra leérkezik a kiindulási pontjára, ahol úgy állt meg, ha még mindig van leérkező hanghullám, akkor az őt ne érhesse el és ne legyen befolyással rá.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus Szomb. 14 Jún. 2014, 23:50

Folyosók: Vízió, Am Kap, Holdlovag
Vízió megáll a pontnál. Elmondja az információkat a csapatnak.
- Egyszerűbb itt utat vágni uram.
Ezzel Vízió lézer szemei elkezdik kihasítani a padlót, de csak annyira, hogy ő maga a 100 tonnás erejével kikaphassa a részt és a lyukon letudjanak menni. Ha sikerül akkor segít lerepülni a csapatnak, ha még ott van a hang zavar egyedül megy le és megkeresi a forrást majd lézer szemmel megsemmisíti, ő képes kikapcsolnia hallását és tovább menni gond nélkül.

Fehér terem: Kane, Logan, Lyron
Kane parancsol a sisaknak, hogy zárjon le minden hangsávot. Ha a vért megteszi tovább támad ameddig még vannak őrszemek. Félti a társait, de ha megáll akkor a robotok a sérültekre fognak támadni.
- Páncél, keresd meg a hang forrását!
Parancsolja a katona a novavértnek.

- Neptunra!
Morogja Lyron dühösen és térdre borul a kíntól, de amikor látja Ameliát zuhanni felugrik és elkapja a nőt, hogy ne zúzza be a fejét. Rozsomák nagyon szenved, de megpróbálja vak dühvel elnyomnia józanságát és a fájdalmát is. Csak morogva próbál tovább támadni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop Vas. 15 Jún. 2014, 13:56

Pietro a leggyorsabb, ő cselekszik először. Maximumra gyorsítja magát és az idő mintha megállna körülötte. Végigrohan a termen, könnyen elkerülve a hanghullámokat. Az őrszemek kezeit átirányítja, Lyronról és Einarról sikerül eltérítenie a hangsugarakat, azonban a hullámok nagy része nem a gépek kezeiből érkezik. Miután megtett mindent amit akart könnyen visszaérkezik a kiindulási helyére.

Az akna alján, közvetlenül a fehér kupola szerű terem felett Vízió és Ko-Rel érzékelik a többiek erősödő életjeleit. Vízió lézerének is időbe telik, amíg a vastag lemezt átvágja, amit utána könnyen ki tud emelni és leérkezni a lenti terembe, a többiekkel együtt. Ugyanolyan felállásban le tudnak repülni, mint ahogy eddig tették. Miller nem lát semmilyen csapdát a falakban vagy a környezetben, csak a már kinyílt kapszulákat.

Lent a fehér teremben hirtelen változik meg minden. Fémes csattanás hallatszik, majd az őrszemek már teljesen más helyzetbe kerülnek. A végtagjaik egymásra irányulnak, a változástól a testük is fordul, pörögni kezdenek a levegőben. Egy időre alacsonyabb lesz a hang, kevesebb a kín. Ezután rögtön a terem tetejét lézer vágja át, és a fülöl lévő kör alakú nyíláson át Vízió érkezik meg, majd a csapat másik fele, ha követik az androidot. Amelia oda tud érni a többiekhez, kellő távolságra ahhoz, hogy használhassa a karperecet. Szirén fájdalma enyhül és így már képes mozgásra. Einar most tud csak mozdulni, kezébe fogni a Mjölnirt, Lyron is hasonló helyzetben van, nem irányul már rá sugár, így könnyen tud bármit tenni, szerencsére nem kell elkapnia Ameliát. Rozsomák még mindig érzékeny az enyhült hangokra is, de a dühét használva fel tud állni és az őrszemek felé menetelni. A fájdalom lelassítja, annyira, hogy a többiek Logan mozgását vontatottnak látják. Valkűr dobhártyája beszakadt, de azonnal regenerálódott, a fájdalom számára is nagyban csökkent. A többiek, akik eddig mozdulni se tudtak, szinten rendbe jönnek, szinte rögtön. Azonban ez az állapot mindenkinek csak néhány másodpercig tart. Utána az előzőnél sokkal erősebb lüktetően sípoló hangot kezdenek kiadni az őrszemek. Aki fel tudott állni, ismét a földre kerül. Árny Kapitány páncélja lezár és beméri a hangforrást, az őrszemek fejei azok. Ez a frekvencia már olyan erős, hogy KEP burkolatát is remegtetni kezdi, azonban ez még nem ártalmas, Vízió anyagtalan, rá nincs hatással. Aki csak tud támadást indít az őrszemek ellen, a két android és Kane a leggyorsabb. Fegyvereikkel a már sérült gépeket alig egy perc alatt darabokra lövik. A szonikus hullámok végleg megszűnnek. Mindenkinek van ideje összeszednie magát az előbbiek után.
Kis idő múlva felülről fémes, zúgó hangot lehet hallani, mint amikor egy lift zuhan le a mélybe. Ha az érzékelőkkel rendelkezők megvizsgálják ezt, akkor tudják, hogy a fő szellőzőaknának, amin át a többiek érkeztek felülről, a teteje levált és a nagy mennyiségű anyag lefelé zuhan, egyenesen rájuk. A teremben lévő őrszem roncsok, darabok és féltestek villódzó zöld fényt kezdenek kiadni magukból, egyre rövidebb időközönként villódzva. Az oldalsó kijárat mostanra már lezárt egy energiafallal is.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 16 Jún. 2014, 10:45

~ Kupola ~
Amit láttam és éreztem, hogy a fádalom enyhült, így feltudtam állni és oda tudtam jutni a többiekhez. Az őrszemek máshogyan voltak, persze, Pietro csal és könnyedén tudta azokat irányítgatni, amíg mi fel sem fogtuk, hogy egyáltalán megmozdult volna. Jól jött az efféle képesség. Majd újabb és hangosabb zaj, ezúttal legalább volt esélyem arra, hogy a fülemre kapjam jobban a kezeimet, de így is le kellett térdelnem a fájdalom okozta hányinger miatt és a szédüléstől, amit ez okozott. Sűrűn kapkodtam a levegőt, amikor mindez elmúlt, azt hiszem, hogy kezdtem túl idős lenni ehhez már és kezdett megviselni. Igaz, ahogyan elnéztem a többieket ők sem nagyon jártak jól. Mire összeszedtem magam és kérdeztem volna Víziót, vagy KEP-et, hogy tudják-e, hogy merre van a Zam és mi a hely koordinátája, hogy megpróbáljam magunkat bevinni oda, amikor a magasból zúgó hangot lehetett hallani és az őrszemek is kezdtek pityegni, fel fognak robbanni. Bármelyik másik esetben azonnal próbáltam volna őket átváltoztatni, hogy ne történhessen meg, de aggódtam, hogy pontosan emiatt történne meg az, hogy felrobbannak, így inkább mégis Vízióhoz fordultam.
- Van koordinátád Zam helyzetéhez, amit teleportáláshoz használhatunk? – kérdeztem.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 16 Jún. 2014, 11:11

~ Kupola felett ~
Ko egyelőre várakozott, hogy Vízió végezzen a kupola átvágásával és csatlakozzanak a többiekhez. Mikor bejutottak ő egyelőre itt maradt fent, hogyha szükséges lesz és valakik fentről támadnak rájuk, akkor tudjon védekezni és ne kerüljenek odalent csapdába ezáltal. Így egyelőre itt maradt egészen addig, amíg fentről meg nem hallotta azt, hogy valami zuhanni kezdett rájuk. A parancsnokára nézett, Miller-re, hogy mi is a férfi parancsa, ha az, hogy védjék meg ezt a fenti helyet, akkor Ko felfelé kezd repülni és gravimetrikus pajzzsal próbálja megállítni azt, ami zuhan rájuk, majd azt felfelé repíteni és végül kihajítani oldalra valamelyik folyosóra, hogy ne zavarja őket, mindezt hangsebességgel. Ha a parancs az, hogy ne ezt tegye, hanem menjenek le ők is a kupolába, akkor mint eddig megragadja az emberét és lerepül a lenti részbe és ott is tovább engedelmeskedik a parancsoknak.

~ Kupola ~
Doria is megkönnyebbült, amikor hamarosan a fájdalom múlni kezdett a hangok hiányában. Már éppen készült volna fellélegezni, amikor az zavarta meg, hogy fentről is érkeztek mások, megnyugodott, amikor a saját csapattársait látta meg. A halántékát masszírozta meg a fájdalom után, a migrén számára némileg megmaradt miután a hangok elmúltak, ezen nem segített az sem, hogy újra igencsak erősen, még hangosabban és erősebben következett a ráadás, mindaddig, amíg ez el nem múlt. Ekkor fordult oldalra és hányta el magát a fájdalomtól. Nem volt ehhez hozzászokva, a tengerben ilyen éles hangot szinte soha sem hallani. Amikor az őrszemek robbanni készültek Doria is felkészült arra, hogy felfelé repüljön és ha kell valakit felkapjon annak ellenére, hogy zuhan feléjük valami, repülés közben ki lehetett térni a törmelékek elől, míg a robbanást hagyni kevésbé volt jó kilátás.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 16 Jún. 2014, 12:10

~ Kupola felett ~ (Miller és Raptor)
Ahogyan körbenézett nem látott semmit sem, egyelőre a többieknek hagyta, hogy menjenek lefelé, ha akarnak, ő még maradt itt fent Ko-val és Raptorral. Percek múlva, amikor odalent már kezdett forróbb lenni a helyzet és fentről pedig az egész hely lezuhant kapta fel a fejét. egy pillanatra sem vesztette el a hidegvérét, most is teljesen rideg és nyugodt maradt, mint eddig.
- Most le mindenki! – adta ki a parancsot az esetleg más fennmaradóknak.
Ha beérnek a kupolába, akkor felméri a helyzetet azonnal és valószínűleg meglátja a robbanni készülő őrszemdarabokat.
- Steph, Einar – mondta. – A fejünk fölé teleportáljátok úgy ezerlábnyira! Skarlát, tegyen meg mindent, hogy akkor robbanjon, amikor a teleportáció megtörtént!

~ Kupola ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph és Einar)
Egy pillanatra még Einar is meglepődött, hogy nem találta el a támadás végül, de pillanatok alatt összetette a képet, hogy ki és mi okozta mindezt. A többiek is nagyjából a gyors hangok elmúlása után összetudták szedni magukat, Gunny végtelenül örült volna annak, ha most nem lett volna regenerációja és nem gyógyult volna be a dobhártyája minden kiszakadás után, legalább nem hallotta volna tovább az éles hangokat. Azoknak a végén zihálva feküdt a földön és ott próbálta összeszedni magát. addig, amíg az újabb erősebb hang nem következett. Ekkor ismét felüvöltött a fájdalomtól, nem volt olyan állapotban sem, hogy részben alakot váltson, hogy ne hallja ezt. De végül néma csönd lett a zajok elmúlása után. Csak rövid idő volt arra, hogy összeszedjék magukat, mert újabb „támadás” indult ellenük, ezúttal a lezuhanó dolgok és a felrobbanni készülő őrszemdarabok. A hármas Miller parancsára azonnal munkához látott, Wanda koncetnrálni, hogy hátráltassa a robbanást, ha nem sikerül majd a teleportáció, akkor azt próbálja elérni, hogy soha sem robbannak fel ezek a dolgok. Steph rúnákat rajzolt a levegőbe és a tárgyakra koncentrált, illetve a közel 300 méteres magasságra, hogy oda tudja teleportálni őket. Einar pedig megpörgette a Mjölnirt, akkorra tervezte elengedi az erőit, amikor a nő kimondja a szavakat.
- Extermis!
Ha ez megtörtént engedi el a saját mágikus erejét Einar is, remélve, hogy az összes törmelék felkerül oda, ahova kellett és ekkor engedte Wanda ott felrobbanni ezt. KEP automatikusan energiapajzsot teremtett a társaság köré ekkor, hogy az esetelegesen ide beeső dolgok ne okozzanak sérülést senkiben sem.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus Kedd 24 Jún. 2014, 20:12

Kupola felett: Vízió, Am Kap, Holdlovag
Vízió számolni kezd. ha tud ad koordinátát a nőnek és felkészül a teleportálásra. A robbanás ellen csak anyagtalanná válik. Holdlovag próbál a mágusok mögött maradni. A kapitány elől és pajzsát a robbanás elé emelni.

- Robbanásra felkészülni!

Fehér terem: Kane, Logan, Lyron
Kane erőmezőt kezd generálni.
- Mindenki körém!
Parancsolja Kane, hogy ha sikeresen elviszik is őket a robbanástól akkor is generál egy mezőt a teljes csapatra. Logan és Lyron felkészülnek a robbanásra, túléltek már rosszabbat is.
- Rohadt ócskavasak. Még döglötten is csak bajt okoznak.
Morogja Logan a robbantás pillanatában.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop Kedd 24 Jún. 2014, 22:09

Az Angyalok nagy része magától is cselekvésnek látna, a saját belátása szerint de végül mind Miller parancsát követik. Stephanie és Einar mágiát használnak, Wanda a képességét használja, Vízió anyagtalanná válik, Ko-Rel, Árny-Kapitány és KEP védőpajzsot von a csapat köré, többiek ezzel egy időben egy helyre gyűlnek. A roncsok az egyik pillanatban elteleportálódnak, egyenesen fel az aknába, Skarlát Boszorkány eddig tudja késleltetni a robbanást. Az őrszemek maradványai az aknában robbannak, éppen amikor a fentről zuhanó fémtömeg elérné azokat. Az Angyalok körül mindent beterít a robbanás okozta tűzfelhő és törmelék, hatalmas vulkánkitöréshez hasonlító robaj hallatszik, majd ahogy a törmelék, ami rájuk zuhant volna kilő a légkörbe. A megfelelő érzékelőkkel rendelkezők már tudják, nem egyszerűen néhány tárgy zuhant volna rájuk, konkrétan a főszellőzőakna felett a bázis teteje vált le, hatalmas részen és az esett volna le, de a túlzott erejű robbanás kirepítette azt felfelé. A Kreek biztosra akartak menni. Mindannyian sérülés nélkül élik ezt át. A fehér kupolás terem koromfeketévé vált, néhány füstölgő roncsdarab hever csak szétszórtan, más nincs rajtuk kívül a teremben. A mennyezet helyén egy óriási lyuk tátong, a lezárt ajtó is kirobbant a helyéről. Vízió a dekódolt térképek alapján most újra könnyen be tudja mérni Zam-Rel helyzetét, akinek a jele erősödik, már egészen közel vannak.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson Szer. 25 Jún. 2014, 13:59

~ Kupola ~
Egyből nem kaptam választ arra, hogy van-e ilyen koordináta, de addig is a többiek is cselekedtek, jobb híján a védőpajzsok alá soroltam én is, hogy védve legyek attól, ami következik. A robbanás bekövetkezett, de ránk semmi sem esett, csak a tűz járt körbe a helységben, de mi védve voltunk hála a védőpajzsoknak. Mindig is csodáltam, aki ennyire gyorsan képes volt hidegfejjel dönteni egy-egy helyzetben. Megúsztuk, azonban a korábban világos terem sötétté vált. Ekkor kaptam meg végre a koordinátákat is és előmásztam a pajzsok mögül. Felfelé néztem hátha látszott valami, hogy mennyire lehetünk mélyen, az akna tetején az ég. Csak egy pillanatig tartott, utána visszatértem arra, hogy a koordinátákat beállítsam. Ha ez készen volt, akkor a többiekre néztem, abban nem kételkedtem, hogy Vízió biztos helyre adta ezeket, ahol nem fogunk lezuhanni, vagy ehhez hasonló dolog történt.
- Koordináták készen, senki sem mozduljon, ha a Főnök engedélyt ad, teleportálunk.
Miller-re néztem, és ha kiadta a parancsot, akkor a csapatot átteleportálom a megadott koordinátákra.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel Szer. 25 Jún. 2014, 14:10

~ Kupola ~
Ko végül a parancsnak engedelmeskedett és ő is felhúzta a pajzsot a többiek körül, amire mint kiderült igencsak nagy szükség is volt, amikor a tűz idelent is mindent körbeperzselt a robbanás után. Azonban a legrosszabb dolog végül is nem történt meg. Semmi sem zuhant rájuk odafentről és végre úgy tűnt, hogy minden gond elhárult. Amikor Amelia mondta, hogy megvan a koordináta és mennek a szíve hevesebben kezdett verni, már nagyon szerette volna a fiát a karjaiban tartani olyan hosszú idő után, mint ami eltelt. Nem volt türelmetlen nő, de most úgy nézett Miller-re, hogy kiadja-e a parancsot végre arra, hogy mehessenek oda. Ha igen, a fejét akkor sem veszi el a türelmetlenség, hanem figyel, és ha szükséges, akkor azonnal kitér majd egy esetleges támadás elől.


~ Kupola ~
Kane felszólalása után Doria is berepült a védőpajzs alá, ő sem szerette a készülődő robbanást, neki a víz volt az alap, éltető eleme, így a tűz különösen rosszul esett neki, de szerencsére nem érte el őket végül. Itt várta ki a robbanás végét és azt, hogy megúszták az egész eseményt sértetlenül, ami számára most itt már-már csodával határosnak tűnt. Egyelőre nem mozdult el a többiektől, hanem várta az esetleges parancsokat, vagy éppen teleportációt, bármelyik is következik a parancsoknak megfelelően jár el, ha pedig támadás éri őket, akkor próbál majd az elől kitérni és visszatámadni, ha képes rá.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla Szer. 25 Jún. 2014, 14:29

~ Kupola ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph, Jon, Raptor és Einar)
Mindenki tette, amit Miller parancsba adott és végül ő és a többiek is behúzódtak a védőpajzs alá. A számításai helyesnek bizonyultak és a robbanás ugyan leért eddig, de kellően magasan volt a robbanás ahhoz, hogy a bázis tetejét kivigye és légnyomáskülönbség mindent kiszippantson, minden törmeléket. Igaz Miller kicsit aggódott magában, hogy túl alacsony lett a magasság, de végül nem lett igaza szerencsére.
- Imádom, amikor bejönnek az ilyen számításaid – kacsintott rá Steph a férjére úgy, hogy az alsó ajkába harapott egy pillanatra.
Jon már éppen válaszolt volna, amikor Gunny is közbevágott.
- Ne itt kezdjétek az előjátékot – mordult fel.
Miller Amelia szavai után a nőre nézett és lassan bólintott neki.
- Teleportálásra felkészülni, mindenki – mondta. – Amint átértünk mindenki védekezőállást vegyen fel, Kap, Harris, Holdlovag, Nova, Rozsomák és Valkűr, biztosítják a területet velem együtt – sorolta fel szándékosan a katonák nevét. – Lyron, Raptor, Einar fedeznek minket és a csapat hátát védik, a többiek annak az oldalnak segítenek, ahol szükség lesz rá. Ha mindenki kész van, indulás!
Még megvárta a megerősítést a többiektől is, és ha megkapta, adta ki az utasítást Amelia-nak a teleportálás után. Ha megérkeznek a célterületre, akkor mindenki azonnal fedezék után néz és oda próbál behúzódni, az érintett személyek pedig katonai módszer szerint indulnak előre, hogy biztosítsák a terepet és felmérhessék azt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Morsus Szer. 02 Júl. 2014, 21:55

Korábban:
Logan besétál Hórusz szobájába.
- Öt perc és indulunk kölyök.
A madár mutáns már félig felöltözött.
- Nem járok már át az Iskolába.
Logan megáll sé visszanéz.
- Szehmet... emlékeztet egy életre, amit kiszabtak nekem. A Mester elvette a hitemet és a nevemet. Én... sosem voltam Hórusz követője. Az istenem Khonsu, a hold és bosszúé. Mikor Miller ezredes engedélyt adott, hogy kódnevet válasszak ezért lettem a Holdlovag, a bosszú Istenének avatárja, ahogy kellett volna lennem.
- Ezért vagy a Bosszú Angyalai között kölyök. Na gyere.
A férfi felvette a maszkot és kapucnit majd követte a társát.

Most: Rozsomák, Holdlovag, Kane, Amerika Kapitány, Lyron, vízió
Holdlovag az övét söpri végig. Három kése maradt még. Majd ellenőrzi a fegyvereit. ha bármelyik hibás lenne el is dobja.
- Készen állok uram.
Jelenti katonásan. Logan a gyógyuló sebeire pillant.
- Húzzunk bele, kezdem nagyon gyűlölni a kree űrt. már bocs édes.
Mondja Ko-relnek. Kane egy pillanatra a nőre mosolyog. Jó érzés neki, hogy végre újra együtt harcolnak. Mind követték Miller parancsát. vízió megadta az információkat. A lehető legprecízebben számított ki mindent, hogy a teleportálás biztonságos legyen.
- Asszonyom, jól van?
Kérdezte előtte Skarlátboszorkányt. Lyron a levegőben maradt és onnan készült támadni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Bishop Vas. 13 Júl. 2014, 17:12

Az egyesült Angyal csapat Vízió koordinátái szerint Amelia karperecének segítségével a kijelölt pontra teleportál. Mindenki elhelyezkedik és parancs szerint felkészül, hogy esetleg támadás vagy más behatás éri őket. Azonban ez nem történik meg. Egy széles, szintén arányaiban lapos de még így nagy belmagassággal rendelkező, díszes folyosón vannak. A padló közepén egy zöld színű kék szegélyes szőnyeg van, oldalt kis beugrókban ajtók sorakoznak, mindegyik díszes, a beugrók közötti részen egy-egy teljes alakos, ugyanolyan kree szobor áll, amely féltérdre ereszkedve térdel, mintha a folyosón elmenők előtt térdelnének a szobrok. Zam jele velük szemben van és egyre közeledik, ezt már sokan érzékelhetik a megfelelő felszereléssel a csapatból, ha az androidok megosztják a jelet. Végül a folyosó másik végén egy kisebb kree alakulat tűnik fel. Elöl két vádló, pöröllyel, mögöttük néhány katona a speciális kesztyűvel, amelyik mindegyik más és más fegyver alakját veszi fel, őmögöttük ismét zöld vértes légiósok sorakoznak és leghátul két már látott Őrszem menetel. Határozott, merev sorban érkeznek, teljes hidegséggel, egyáltalán nem fenyegetően vagy harcra készen. Húsz méterre állnak meg az Angyaloktól a vádlók és mögöttük a katonák. Hátulról, a sorok közül egy harmadik vádló érkezik, aki kézen fogva vezeti Zam-Relt. Ő szólal meg, szavait Ko-Relhez intézve, de egy fordítógép érthetővé teszi szavait mindenki számára.
- Itt van a fia, Zam-Rel épen és sértetlenül. Ellenőrizhetik. Túl sok veszteséget követelt a támadás, túl nagy a kockázat. Ha további harc és pusztítás nélkül távoznak innen, vissza a Földre, visszakapják a fiút. Készek vagyunk átadni őt.
A három vádló mereven a csapat tagjaira nézve várja a választ, illetve amíg az Angyalok egyeztetnek. Nem mozdul egyikőjük sem, csak várnak. Ha bárki bármilyen módon próbálja megvizsgálni, valóban Zam-Rel az nem másolat, klón vagy más trükk. Amennyiben elfogadják az ajánlatot, a vádló elengedi Zamet és finoman az anyja irányába löki, hogy fusson oda hozzá.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 26
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 14 Júl. 2014, 09:51

~ Folyosó ~ (Gunny, KEP, Higanyszál, Skarlát, Steph, Jon, Raptor és Einar)
Wanda meglepetten nézett fel Vízióra az android szavai után.
- Igen, köszönöm! – mondta. – Csak egy pillanatnyi rosszullét a teleportáció után, semmi több.
Ezúttal Jon „aggodalma” megalapozatlan volt, noha ő is, mint a többiek is felvették azt a megszokott katonai állást, ami ilyenkor szükséges, minderre nem volt szükség. KEP hangosan szóvá tette, hogy Zam életjele közeledik, így mindenki feszült figyelemmel várta, hogy mi is fog közeledni. A kree-k pedig megérkeztek, amint kiderült, hogy nem szándékoznak támadni és nem azért érkeztek, akkor Jon is feljebb állt a fél térdelésből és ő lépett közelebb a kree-khez, hogy a többiek nevében szóljon nekik. A legtöbbek számára nem volt nehéz beleképzelni magát Ko helyzetébe, hogy milyen is lehet az, hogyha hasonló helyzetbe kerülnének, mert legtöbbjüknek úgyszintén volt saját gyermeke. ismerte annyira Kane-t is már, hogy tudja, hogy ő maga sem akarna kockáztatni, Ko-Rel pedig főleg nem.
- Rendben van, ha átadják a gyermeket, távozunk – mondta ő is ridegen.
- Pedig ez lett volna a legjobb rész – mordult fel Gunny csalódottan.
Ha Ko elindul a fiához és a család végre egyesül, akkor a nőre pillant, hogy tényleg Zam-ről van-e szó, akkor szólal meg ismét.
- Davidson – nézett Amelia irányába. – Teleportáljon fel minket a hajóra!

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 14 Júl. 2014, 10:01

~ Folyosó ~
A páncéljának hála a teleportálás után már ő maga is érezte a közeledését a nagyobb csoportnak, az energiajeleket a vért is érezte. Idegesen és már türelmetlenül nézett arra, hogy mikor is tűnnek fel azok, akik jönnek. Azok után főleg, hogy ezt érezte, hogy KEP hangosan kimondta, hogy Zam is közeledik. Miután egyszer egy évig nem látta a fiát a háborúk miatt megfogadta, hogy többé nem hagyja el őt, nem tudta megtartani az ígéretét és emiatt szörnyen érezte magát. A Vádlók felé biccentett a szokásaiknak megfelelően, annak ellenére, hogy most ő volt az „ellenség”, a Vádlók még mindig a felettesei voltak, történjék bármi is. Félve nézett Miller-re, amikor a kree-k közölték az alkujukat és végtelenül megkönnyebbült, amikor a férfi kimondta, hogy távoznak, ha megkapják a fiút. Nem kellett csalódnia, Miller is apa volt, így pontosan tudta, hogy Ko mit is érez. A szemét könnyek lepték el, amikor meglátta a fiát, hatalmasat nőtt amióta nem látta. Ahogyan felé lökték és a kisfiú futni kezdett ő is a gyermek felé fordult, majd mikor odaértek egymáshoz térdre rogyott és sírva ölelte magához Zam-et, főleg, ha a páncélja megerősítette, hogy tényleg ugyanazok az energiajelek és tényleg a fiával van dolga.
< - Kisfiam – suttogta sírva. – Ezt anyu elcseszte, többé nem hagyom, hogy elvigyenek tőlem, soha sem. Nagyon hiányoztál. >
Zam is örömtelien emelte ölelte meg az anyukáját, őt láthatóan nem viselte meg annyira a hosszú távollét, révén a gyerekek igencsak rugalmasak.
< - Jól vagyok, te is hiányoztál – mondta mosolyogva. – Nem tudod elképzelni, hogy milyen sokat tanultam itt. azt mondták, hogy lehetek Vádló, ha nagy leszek! >

Arra nem is figyelt nagyon, hogy a háta mögött mit is mondott Miller, valószínűleg csak a bekövetkező teleportálás fog majd neki feltűnni, ha ez bekövetkezik.


//Előzmény: Belleplain állami erdő//
//Folytatás: Tárgyalók//


A hozzászólást Ko-Rel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 31 Júl. 2014, 10:40-kor.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Serena Davidson Hétf. 14 Júl. 2014, 10:17

~ Folyosó ~
A megérkezés, teleportáció után végignéztem a folyosón, igencsak impozáns látványt nyújtott a szobrokkal és a díszítéssel. Úgy tűnt, mintha a nemesi részén lettünk volna a katonai bázisnak, azaz most már teljesen biztos volt, hogy legalább egy Vádló volt a bázison. A nyelvemmel csettintettem egyet halkan, amikor két Vádló, majd a harmadik is feltűnt az már Zam-el. Most már igencsak kezdett érdekes lenni, hogy mi lehet ez a hely, hogy ennyire őrzik, egy gyermeket biztosan nem fognak ennyien. Valami másnak is kellett itt lennie, ezt Miller is bizonyára tudja, de bíztam benne, hogy a gyermek miatt nem kockáztatnunk. Bármelyik másik esetben lehet, hogy nemet mondott volna, és én is, de egy gyermek. Anyaként tudtam, hogy soha sem hagynám, hogy bántsák bármelyiket is és most ez a győztes helyzetből való visszavonulást jelentette. Mosolyogva figyeltem, ahogyan Ko magához öleli a fiát, mennyire örültem volna annak, ha a sajátjaim is itt lettek volna, ahogyan az unokák is és őket is megtudom ölelni, hogy tudjam, hogy minden rendben van velük és nem lesz semmi bajuk. Miller szavaira kaptam a fejemet abba az irányba, ekkor tűnt csak fel, hogy egy ideje csak a két kree-t nézem. Bólintottam és nekiláttam beállítani a hajó koordinátáit, ha nem volt meg alapból, akkor a két androdid segítségét kérem ebben.
- Ha kész van mindenki indulhatunk – mondtam.
Megvártam a visszajelzéseket, ha mindenki irányából pozitív ez, akkor felteleportálom magunkat a Destroyer fedélzetére.

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Serena Amelia Davidson/Lensherr; Adia, a szimbionta; Namor McKenzie/Wilhelm Davidson
NJK-k: Zacharias Waver-Davidson/Hood; Jövőből: Amelia (Serena) Davidson; Stephanie Davidson/Zaphire
F4 realitás: Serena Davidson; Végtelen Háború: Lorna Howlett; X-diák: Willow Moore
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Zelin - Page 3 7ik0U8W
Serena Davidson
Serena Davidson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 17
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t601-serena-davidson https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Zelin - Page 3 Empty Re: Zelin

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.