Csillagfény Citadella

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Deadpool on Hétf. 22 Júl. 2013, 03:55

Tüzel a macska, a fekete, de az balszerencsét hoz. Viszont az oroszlánkirálylány őt ajánlotta fel a szerencsekerekes forgatás után. Szóval azt hiszem annak kell örülni amit kapsz, nem ami akartál. Vagy valami hasonló nagy bölcsességet puffantani itt el Póki és ha már rólam koppintotta a jelmezét, én is tehetek neki egy szívességet. A maszk alatt úgy felhúzom a szemöldököm, hogy a fekete karika is méltán feljebb mozduljon.
- Még, hogy édességet... ez alatt -Mutatok végén a rajtam feszülő csoda sztreccs cuccon.
- Van cukor, só és minden mi jó. Egy pindúr pandúr is aki jó nagyra nőtt, csak a jó X Prof nem teszi tiszteletét... -Ezzel el is fordul a veszekedés irányába, hogy hősünk megakadályozzon egy katasztrófát, pedig csak be akart kapcsolódni a témába, hogy bevágódhasson Oroszlán Legalább Dés Szívnél. Így csak barátian megpróbálom eltéríteni a kapitány kezét egy nyitott tenyeres, folyamatos mozdulattal, a lendület csúcsán elkapva és átirányítva a pikkelyes forma combjára miközben egy kis szorítást érez egy ponton a csukló alatt, hogy nyitott tenyérrel csapjon be a késztetés ellenére.
- Naaaa, Hol a fenébe veszett el az állatbarát benned Kap? -Kérdezem őszinte megrökönyödéssel és ha sikerül ha nem, az előzők után gyengéden a kutya fülés nyúlok és jó erősen elkezdem vakarászni neki.
- Na ki a jó kutyi, ki ugatja el a Jingle Bells? Na-na-na? te vagy a jó kutyi! -Affektálóm, mintha én lennék maga Dr. Doittle. Mindig is állatorvos akartam lenni. Nem is értem miért nincs több szimulációs játék rá. Mindenki csak lődözni, meg ugrálni akar. Pedig azt lehet diploma nélkül is...Sad

_________________
Különleges melóhoz különleges katona, a karmazsin komédiás, a regeneráló degenerált. A zsoldos és a száj!!!
Deadpool
Deadpool
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 59
Hozzászólások régi : 140
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Axe
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Fene on Hétf. 22 Júl. 2013, 09:54

*Nocsak, még közelebb is jön hozzá a teafilter.  Nem fordul teljesen hátra, éppen csak annyira, hogy lássa a perifériája szélén a tagot. Hiba, hiba hátán. Megakasztja a mondatot, ezzel egy időben megszorítja az öklét is, ahelyett, hogy rögtön lendítene és csak az ütés pillanatában feszítené meg az izmokat. Tanítványaiból az első fél évben kineveli ezeket a kényszereket. Remélhetőleg reflexe, gyorsasága és harcművészeti képzése lehetővé teszi, de szimplán csak leguggol a támadás elől, hogy közben egyszerűen csak meglökje a férfi jobb térdét, amin rajta is tartja a mancsát. Ha sikerül a manőver és esetleg a vörös feszülős ruhájú tag is csinálja, amit csinált, akkor elképzelhető, hogy a kapitány borul. Akár a monológját is lenyomhatja. Történjék bárhogy is, megtudta amit akart, inkább a sorok és cselekedetek között, mint a szavak közé rejtve. Wade-en enyhén szólva is meglepődött, főleg a fülvakarászást illetően. Ha már így a segítségére sietett, akár bele is megy a játékba.*
-Grrr...wuff. Nem úgy megy az, kotta is kell hozzá.
*Mondja, miközben jobb lába izmait beakasztja, hogy rángatozzon, mint ahogy a kutyáknál szokás, mikor erőteljes vakargatásban részesülnek.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 22 Júl. 2013, 11:00

Szereplők: Wade Wilson / Deadpool, Grazielle Montinje, Albert Shear / Britannia Kapitány, William Gunner / Fene, Boris Dragunov / Svarog, dr. Zield Jones, Maximillian Evans / Axe
Következő körváltás: 2013. július 25 (csütörtök)

- Nem, nem lépett, az ismert világokban mindenhol az ő alter személyiségei a kapitányok – válaszolta Roma Svarog kérdésére. – Megtudnám, de felesleges lenne, az ő világában nem játszottál semmilyen szerepet, nem is ismer téged.
Axe rendszerei mindent a legnagyobb rendben találnak. Lionheart már éppen válaszolt volna Zield kérdésére, amikor Kapitány és Fene összeszólalkoznak és már Deadpool is indul oda, hogy megakadályozza a verekedést. Abban a pillanatban, ahogyan a három férfi megérintené egymást egy láthatatlan erőtér löki őket méterekre egymástól.
- Elég! – csattant fel Roma.
Akik már többször találkoztak vele, még soha sem hallották azt, hogy az istennő felemelte volna a hangját, eddig a pillanatig.
- Elég volt ebből a gyermekded viselkedősből! – mondta. – Azért önöket választottam, mert megfigyelésem alapján komolyan veszik a magukra bízott feladatokat. De eddig csak rivalizálást s gyermekded viselkedést láttam, minél bárki komolyabban viselkedik. Kapitány vezeti az akciót, tökéletesen megbízom benne s döntéseiben. Ezenfelül ő már megmérkőzött az érintett személlyel és Svaroggal, illetve Deadpool-lal együtt ők ismerik a legjobban Avalont. Így az ő parancsát kell követni. Amennyiben nem tetszik, találok ön helyett mást, ki segít nekünk a világunk megvédésében!
- Férfiak – mondta szemet forgatva Lionheart. – Mindig is mondtam, hogy csak nőkkel dolgozzunk…
- Ez nem segít ebben a helyzetben! – nézett rá a nőre Roma, szemei szinte villámokat szórtak.
- Rendben, nem tudjuk még doki – válaszolt végre Zield-nek. – De mondja láttátlanban, hogy mire van szüksége és visszük azt is, hogy tudjon dolgozni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csillagfény Citadella - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Fene on Hétf. 22 Júl. 2013, 13:20

*Valóban meglepődik, mikor a kapitány térde rohamosan távolodik. Tulajdonképpen mindhárman hátravetődnek, még fékeznie is kell magát a karmaival, hogy fel ne boruljon. Egy enyhe morgást hallat maga felől, majd feltápászkodik.*
-Ugyan, szó sincs rivalizálásról,ha pedig jól értesített, itt nem csak az önök világa a tét. Tényleg teszek rá, hogy ő vezet minket, addig amíg ép bőrrel megússzuk. Viszont kedves hölgyem, a közbeavatkozásának hála, a fizikumáról és tényleges harci képességeiről így elég kevés információt tudtam szerezni... nem úgy mint a pszichéjéről. Legfeljebb majd tesztelem élesben a gyilkos változatán.
*A britt felé fordulva folytatja. Továbbra sem bízik a most már nem önjelölt vezetőben, főleg, hogy mint kiderült előbb alkalmaz erőszakot, mint hogy kérdőre legyen vonva a tekintélye és a hatalma. Igen erős jellemvonás, vélhetőleg a másik énjében is fellelhető. Pedig szinte már a karmai között érezte a teljes választ, amit az ego úgy sem enged felszínre törni.*
-Ha hiszed, ha nem, valószínűleg legalább olyan jól lopakodok még ebben a formában is, mint a cicus. Ennek fejében javasolnám ,hogy küldj minket előre felderíteni. Gyorsabbak és halkabbak is vagyunk nálatok, a szagodat pedig már ismerem.
*Az említett nőszemélyre tekint kérdően, a lopakodást illetően. Elvégre, a macskák, ha minden igaz remekül lopakodnak. Bizonyítja ezt az a tény is, hogy a pitéjét is rendszeresen megdézsmálják, ha kint hagyja az ablakban hűlni.*
Fene
Fene
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 48
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Fene
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Grazielle Montinje on Hétf. 22 Júl. 2013, 17:17

-Hát legutóbb is ebben a hacukában voltál és volt nálad.. mi a moszkitó rágta agyvelő?
Ütközik meg a vita lényén, az elrendezésen és a feleken. Kicsi megvakargatja a tarkóját és bőszen bólogatni kezd, mikor arról van szó, hogy pasik nélkül lehet egyszerűbb lenne. De legalább a fehér dinnyetulajdonos kivívta az elismerését és ezzel megalapozta a tiszteletet. Tehát élve, gyorsan, pontosan. Viszont a társaság kérkedő tagjai nem éppen bizalommal töltik el. Máris van három kakaskodó egyén, kik a harci helyzetekben nem biztos hogy jól fognak reagálni a hatalmi viszály miatt. Mert ütni könnyebb mint visszatartani, pedig néha az utóbbi hasznosabb. Hatalmas ásítással nyújtja meg a maszkot a fejét, majd nyammogva szépen visszaül a földre és háta mögött támaszkodik meg a földön kezeivel. Addig nem fogja strapálni magát, míg egy kórház fehér helyen csevegnek. a kérdező felé fordítja lustán a fejét és megvonja a vállát.
-Tőlem.
Pite ugyan nincs, de lopakodni tud, bár ha valaki máshogy gondolja, az sem fogja zavarni, az ő sportjában nincs helye versengésnek.

_________________
Csillagfény Citadella - Page 2 481673_499516200105495_1740269251_n
x-diák - Velvet Gummer
Grazielle Montinje
Grazielle Montinje
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 92
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Mar. 04.

Karakteradatok
Főkarakter: Grazielle Montinje
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 24 Júl. 2013, 19:06

Mikor a sárkányszerű lény már a saját, itteni verziójáról beszél, akkor megint eszembe jutnak azok a klónok. A másolatom, ami ugyanolyan volt, mint én. Elgondolkozom azon, hogy ha itt is van egy Zield Jones, akkor biztosan udvari orvos vagy talán alkimista. Még az is lehet, hogy olyan csapdákat kell hatástalanítanom, amit az itteni Zield Jones csinált. Ez lenne a legjobb, mert a módszereket nem igazán, de az észjárásomat ismerem.

Farkas formájában a férfi vadabbnak tűnik. A kapitány tekintélyét nem ismeri el, aki viszont úgy próbál hozzányúlni, mint a kutyákhoz, a nyakánál akarja megragadni. A farkas támad, a pirosruhás is beleavatkozik, de valami erőtér rántja el őket egymástól. Roma számonkéri a hülyéskedést és gyerekes balhézást. Értem, hogy nem tetszik neki, de arra rájöttem, hogy a kapitány úgy látszik, ismeri az ilyen lényeket. Úgy bánik a farkassal, mint a falka vezetését átvenni kívánó erősebb hím a kevésbé erős, de hangos másik hímmel. Kíváncsi lettem volna, erőtér nélkül mire megy. Remélem, azért nyakörvet nem tesznek rá. Az nem embernek való, még állat alakban sem. Svarog és Deadpool a másik kettőnek a neve, próbálom Roma nézéséből kivenni, hogy melyik melyik, ha arra nézett, akinek a nevét épp kimondta.
A kérdésemre az a válasz, hogy nem tudják, de amit mondok, azt hozzák. Hát ez jó is meg nem is. Felsorolok néhány dolgot, amiről úgy tudom, hogy az alkimisták gyakran használták és olyan anyagokat, eszközöket is, amiket pedig én szoktam használni. Ha valami olyat mondanék, amit nem ismernek név szerint, akkor körbeírom. Például Bunsen-égőt nem kérek, mert biztos nem így hívják. Elmagyarázom, hogy egy tengelyvonalban elhelyezett furaton keresztül jut be az éghető gáz és egy fúvókán át távozik, a rézcső alján pedig két nyílás vezeti be a levegőt. Ha a név más is, a leírásból rájönnek, mit akarok, úgyhogy a többi eszközt is így magyarázom el, modern kifejezések kerülésével.

A páncélos nem avatkozik bele a vitába, hanem engem kérdez, hogy kinek dolgozom.
- Az AIMVille Corporation ökológiai kutatórészlegénél vagyok. A magatartás-genetika és viselkedés ökológia a szakterületem, többnyire állatokat tanulmányozok kívülről-belülről. Dr. Zield Jones a nevem egyébként.
Megpróbálok én is kicsit könnyedebb stílust felvenni, mert itt nem az akadémiai szóhasználatra van szükség. Kezet nem nyújtok, mert még összeroppantja a páncélkesztyűvel.
- Ön mivel foglalkozik, amikor épp nem páncélban menti meg a világot?

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Albert Shear on Csüt. 25 Júl. 2013, 01:08

~ Igen, mennyivel könnyebb főmágusként rendet tenni. Csak csettint egyet és máris rend van... ~ elmélkedik egy sort, miközben feltápászkodik. A lökés váratlanul érte, más erőhatásra számított amikor elkapja a kutyát. Előre kellett volna dőlnie és ezt megállítania, hogy ne zuhanjon...mégis hátra hőkölt. Halk puffanással jelezte teste, hogy az ő egyensúlyérzéke nem olyan jó, mint a farkasé. Egy pillanat alatt azonban talpon is van. Megigazítja és leporolja ruháját. Nem szól semmit. Csak bólint Roma szavaira. Meghallotta Lionheartöt is, de vele ilyen téren kevésbé foglalkozott. ~ Ezt a veszett kutyát még megrendszabályozom. Nem most. Nem itt...és nem a feladat alatt. Mert ami tény, az tény. Szükségünk van a bundásra. ~ Albertnek nem kellett több időt a térkép mellett töltenie. Évtizedes rutinnal mérte fel a terepeket. A menekülő útvonalakat, mesterlövész pozíciókat és kiemelt objektumokat is sikeresen memorizált. Innentől csak vár az indulásra vagy egyéb utasításra.

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Svarog on Csüt. 25 Júl. 2013, 07:47

Még egy olyan tapasztalt, ügyes és szerény SHIELD ügynök is mint Svarog is összerezzent Romana haragjától, hát mit érezhettek azok akiket hirtelen szétválasztott. Végül is főmágus volt a nő, hát perszer hogy megvolt a hatalma rá.
Svarog odasietett, hogy felsegítse a kapitányt, de közben az esze már a terve megvalósításán járt. Ez jó ötlet...
Dragunov felpillantott Romanára.
- Elnézést, hogy zavarom hölgyem, de nekem lenne egy másik tervem. Az előzőt fejlesztettem tovább, ha hülyeség akkor nyugodtan a falhoz kenhet engem is egyszer, vagy kétszer, csak szárnyam ne törjön. Szóval az itt lévő személyeket inkább antihősnek tudnám képzelni, mint szuperhősnek. Már bocsánat, kivéve a kapitányt, de neki is szerepe lesz a kis színjátékban. Na, mi lenne ha mi dimenziók közötti rablóbandának adnánk ki magunkat vagy ilyesminek és úgy tennénk mintha nekitámadnának a kapitánynak, vagy átadnánk neki. Amikor ez megtörténik és elaltattuk a gyanakvását, akkor... Bumm... Támadás!
Mondta Svarog, majd várja a ledorongolást, majd ránézz Deadpoolra, Fenére és a harmadikra. Van egy olyan érzése, hogy nem lesznek kirívóak, csak egy kis kozmetikázás kell és már kész is a dimenzióközi rablóbanda.
- Szerintem ez jobb ötlet, mint fejjel menni a falnak. Ha pedig nem jó, akkor... bármit is csinál, de a csontom ne törjön...

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 25 Júl. 2013, 10:37

Szereplők: Wade Wilson / Deadpool, Grazielle Montinje, Albert Shear / Britannia Kapitány, William Gunner / Fene, Boris Dragunov / Svarog, dr. Zield Jones, Maximillian Evans / Axe
Következő körváltás: 2013. július 28 (vasárnap)

- Mindez működhetne, ha nem tudná az a Kapitány is, hogy senki sem járhat ki s be Avalonba. Ő maga is csak úgy jutott be, hogy a társai több különböző világ felől támadtak, elvonva a teljes figyelmünket.
Válaszolta még Roma Svarog kérdésére. Eközben mindent meghozott néhány szolgáló abból, amit Zield kért magának.
- Készüljenek, lehet, hogy most sem lesz túl kellemes a teleportálás.
Ahogyan a nő kimondta fehér fény ölelte körbe a társaságot és a villanás után az érintett városnál voltak.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csillagfény Citadella - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Hétf. 23 Szept. 2013, 21:13

Dr. Zield Jones lassan, óvatosan nyúlt a kard felé. Figyelt, hogy fog történni, de az égvilágon semmi különös nem történt. Kiemelte a fekete színű fegyvert és megnézte. Az érintése hűvös volt, de mitől is lett volna melegebb egy ilyen barlangi rejtekhely mélyén? Bőr védte a kezet a vágástól és a dokinak semmi baja nem lett. Gyanús volt neki, hogy ez ilyen egyszerű. Elpakolták a köveket, megjárták Enid városát és ennyi? Ezek voltak a csapdák? Lehet, hogy egy gonosz lélek nem jutott volna ki az aranypáncélos nő birodalmából és ez esetben noha kevés csapda volt, de az hatékony lehetett.
A kardot sokkal nehezebbnek képzelte. Ahogy kiemelte, a por lepergett róla és olyan volt, mintha nemrég készítette volna egy restaurátor a régi kardok mintájára. Nem tűnt többszáz évesnek. A doktor kipróbálta és két kézzel fogva suhintott vele néhányat a levegőben. Sosem volt még kard a kezében, így érdekes élmény volt.
Ezután viszont fény borította be őket. A doki újabb csapdára gondolt, de csak a Citadellába került vissza. A kard itt volt hát biztos helyen. Ha a másik csapat elfogta a tébolyult Kapitányt, akkor készen is vannak. Mikor meglátta a többi érkezőt, akkor már tudta, hogy ez nem sikerült. A sárkányember, Svarog volt itt és a Kapitány. Ez biztosan nem a gonosz verzió volt, azt nem talán Roma nem hozta volna ide kötelek nélkül. Elég rossz állapotban volt mindkettő.
- A farkas és Deadpool, meg a macskanő... Nem élték túl? És a páncélosunkat hol hagytuk?
A doktor nem ismerte egyiküket sem, a farkasszerűvel is csak egyszer találkozott. De ha olyanok esnek el, akik a világ megmaradásáért harcolnak, az nagyon nagy kár. Noha ő maga nem szakorvos volt, megnézte a ét alakot, hogy mi lehet a bajuk. A fehérruhás varázslólány talán tud valami praktikát, hogy gyorsan helyreállítsa az egészségüket. Azt nem kérdezte meg, hogy mi lett a gonosz Kapitánnyal. Nem az ő feladata számon kérni a kiszabott küldetés teljesítését, a csapat épségéért viszont talán tehet valamit, ha kap eszközt. De lehet, hogy a kard itt marad és őket pedig visszavarázsolják a világukba. Ez esetben a két férfire kórházi kezelés várhat. De ha a többiek halottak...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Albert Shear on Szer. 25 Szept. 2013, 01:09

Albert inogva ugyan de megindult az ellenfele felé. Az mintha mit sem törődne vele, hátat fordítva játszadozik a plüssel. Eközben Albert már becélozta és csapásra emelte a kezét. Aztán lesújt, de nem talál embert. ~ Ezek szerint a "rosszat", a délibábot találtam el. ~ futott át az agyán lemondóan, miközben az égő asztal melegítette teljes testét. Már-már az összeesés kerülgette, amikor újra fény ölelte körbe és elrántotta az aktuális valóságból. Hirtelen a Citadellában találta magát. Röpke pillantásokat vetett körbe, aztán nyugodtan felsóhajtott. Ezt követően egy "jaj" kíséretében féltérdre rogy. Majd leül a földön a fenekére, de még mindig kardját tartva a kezében. Felismerte az ad-hoc társait és kissé megnyugodott. ~ Elbuktunk! ~ fut át az agyán, miközben arccal előre közeledik a padlóhoz. Még megpróbál karjával tompítani az esésen, de egyelőre nem fűz hozzá komoly reményeket.
-
Mi történt? Megint elbuktunk?

_________________
Quis custodiet ipsos custodes? ~ Britannia kapitány ~

Az igazi férfi nem hősködik a fegyverrel, hanem diszkréten viseli, és bölcsen használja. - B.G. ~ Albert Shear ~

Just keep your head down a few more minutes and you're out of this. ~ Mallory Danica Walsh ~

Rendszerben látni és gondolkodni. Az a modern művészet. ~ Madeleine Eleanor Delacourt ~

Kiss, kiss, bang, bang ~ Tariq Kudrjawizki ~
Albert Shear
Albert Shear
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 730
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2011. Oct. 07.
Age : 40
Tartózkodási hely : New York

Karakteradatok
Főkarakter: Albert Shear
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 26 Szept. 2013, 08:42

Szereplők: Albert Shear / Britannia Kapitány, Boris Dragunov / Svarog és dr. Zield Jones

A két sérült a megérkezése után pár pillanattal már érezte, hogy kezdenek jobban lenni, a sebeik kezdenek összeforrni, a szédülésük és rosszullétük múlni kezdett. Roma ott volt a teremben, ahova érkeztek, ugyanoda értek vissza, ahonnan indultak. Az istennő Zield-hez lépett oda és a karját nyújtotta a kardért.
- Köszönöm, hogy elhoztad a fegyvert.
Ha átadta Zield, akkor a nő egy védőmezőt hozott körülötte létre és a terepasztalra lebegtette, hogy ott legyen a fegyver. A kérdésre felsóhajtott, bánatosan.
- A hölgy halott, a farkast nem tudom, még élt, mikor utoljára érezte, de mikor kihoztam volna Morgan csapott le rá. Deadpool, ő rendben van, nem először akar hosszabb időt Avalonban tölteni s nem tagadom meg tőle mindezt. De a páncélos… nem tudom, hogy mi lehet vele. Eltűnt Avalonból, mintha sose lépett volna a dimenzióba.
Mindezek után fordult oda a bajnokához, Albert-hez.
- Megint? – kérdezte. – Csupán félig, Morgan nem szerezte meg a fegyvert, minek hordozója immúnis a mágiára, de az ügynöke elérte a másik Kapitányt s eljutott hozzá a férfi. Félek, hogy az igazi küzdelmek csak most fognak kezdődni.
Mire végzett a szavaival Albert és Svarog teljesen felépült.
- Haza kell térnetek, világotokban az idő nem állt meg s már bizonyára keresnek titeket. Köszönök mindent, mit el tudtatok érni s nem kell bűntudatot érezni, sem semmi mást, mivel a Kapitányt nem tudtátok legyőzni, a saját hibám, hogy alulbecsültem őt s nem a tiétek.
Ezzel felemelte a kezét és a három férfit fény ölelte körbe, majd a következő pillanatban ott voltak újra, ahonnan ide elkerültek.

//Köszönöm a részvételt, Zield és Paci mehettek a sportcsarnokba a Hydra kalandra, elnézést, hogy ennyire csonka lett a kaland, de mindenki eltűnt és a kardmegszerzés pedig eredetileg Tobi-ra lett kitalálva, mert ő szerette volna ereklyének a fegyvert… így ott mindent hajíthattam ki a szemétbe, mert Zield-nek nem akartam a civil karihoz harcokat.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Csillagfény Citadella - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 15 Jan. 2016, 13:12

Mikor már valamennyire biztonságban érezhette magát figyelt fel a nadrágján lévő szakadásra.
~A csudába. Szerettem ezt és nem is volt olcsó.~
A teleportálás szó hallatán George épp kérdezni akarta, hogy jól értette-e, de mér körbe is vette egy újabb fény és egy másik helyre került. Nem tetszett neki, hogy csak úgy a beleegyezése nélkül oda viszik ahová akarják. Legalább a válaszát megkapta bár elég kacifántos és nem túl lineáris módon.
-Előző életemben a lovagtársaimmal Mordred-el  küzdöttünk aki az én testvérem volt. Mind meghaltunk, de Merlin minket és Arthur királyt megmentett mivel nekünk a lelkünket előre küldte a jövőben, Arthur-t pedig mély álomba taszította. Mordred-et az akkori anyám ugyan így előreküldte a jövőbe ami ma van. Ez több kérdést is felvet számomra.
A hang irányába nézve egy ismerőst látott az előző életéből. Merlin lányát.
-Üdvözletem. A nevem George Turner.
A múltbéli nevét minden bizonnyal ismeri a nő úgyhogy azon nem mutatkozik be.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 18 Jan. 2016, 00:01

Résztvevő: George Turner / Sir Gawain

A nő bólintott arra, ahogyan George visszamondta nagyjából azt, amit ő elhadart néhány pillanattal korábban.
- Valahogy úgy! - felelte.
Ahogyan Roma megjelent és megszólalt Lionheart meghajolt az irányába.
- Úrnőm! - mondta.
Az új nő megvárta, amíg George bemutatkozik, csak utána szólal meg ő is.
- Üdvözöllek - mondta. - Jó ilyen hosszú idő után újra látni téged. Egyelőre csak te s a bátyád az, ki visszatértetek, s persze a királyod. Arthur. Itt biztonságban vagy, sem Morgan, sem pedig Mordred keze nem ér el idáig. Azt azonban gondolom tudod, hogy a régi életedet nem tudod teljes mértékben folytatni. Mordred és Morgan folyamatosan fognak rád vadászni.
Néhány pillanatra elgondolkodott és utána tett fel egy kellemetlenebb kérdést.
- George Turner-nek van családja? - kérdezte. - Mert ők is veszélyben lehetnek, hogy előcsaljanak téged.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Csillagfény Citadella - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 18 Jan. 2016, 01:43

George jól értette a helyzetet. Bár a maximalizmusa miatt zavarja, hogy csak egy bizonytalan megerősítést kapott.
~Valamit mégis félreértettem? Mondja el! Mégiscsak az életemről van szó.~
Az új hölgyet úgy érzi nem kellően üdvözölte, de mindenesetre zavarba volt attól, hogy Lionhert meghajolt ő pedig nem. A tegeződés nem tetszik neki ahogy az sem, hogy úgy beszél vele a nő mintha ő a régi önmaga lenne. Pedig pont ezért George Turner-ként mutatkozott be. Mert ő már az. Egy komoly tanár nem pedig egy páncélos lovag aki kardal csapkod. Pont ezért az sem tetszett neki, hogy azt hallotta, hogy az élete fel fog bolydulni.
-De miért? Én tényleg nem akarok semmi bajt. Én egy tanár vagyok.
A következő megjegyzésre tényleg megijedt, de uralkodott magán.
-Van családom. Az apám és az anyám Manhattan-ben egy fegyverkereskedést vezet a bátyámmal. Tényleg miért teszi ezt? Én nem is tettem semmit ellene csak akkor régen a másik.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 19 Jan. 2016, 00:01

Résztvevő: George Turner / Sir Gawain

Az, hogy a nőnek feltűnt-e George zavara, vagy az, hogy zavarja-e valami nem tudta kiszúrni. Azt tudta a férfi, hogyha tényleg Avalonban vannak és a nő ezer év felett van - ebben biztos volt - akkor számára tényleg a tegeződés a legegyszerűbb, révén a középkorban sem ismerték a magázódást. Ahogyan azt is tudta, hogy a nő már annak idején is idősebb volt nála. Roma együtt érzőn mosolyodott el.
- Mert a sors így rendelte el - felelte. - Többé nem vagy egyszerű tanár, nem futhatsz el az elől, ki valójában vagy.
A másik kérdésre megcsóválta a fejét.
- Nem tudom, de egy biztos, hogy nem sokáig leszel egyedül, a többi lovag is hamarosan felébred, mert nem csak Avalon, de a Föld is veszélyben van Morgantól s Mordredtől. Még egyszer utoljára harcba kell szállnotok velük, hogy végleg legyőzzétek őket.
Végül felsóhajtott és kedvesen pillantott George-ra.
- A családodat figyelni s védeni fogjuk, nem eshet semmilyen bajuk, de neked különösen vigyáznod kell magadra, ha úgy döntesz, hogy folytatod az eddigi életedet is a régi mellett.
Úgy tűnt, hogy számára fel sem merült az, hogy nem akarja ezt George.
- Van valamilyen kérdésed esetleg? - érdeklődött.

//Egyébként ez így viccesen jött ki, révén ugye az angolban nincs magázódás, csak tegezés...//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Csillagfény Citadella - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 19 Jan. 2016, 11:18

Hát a válasz eléggé misztikus és kicsit sem elégítette ki George-ot. Ahogy az sem, hogy nem tudja miért akar rá vadászni a bátyja akit nem is ismer. De az-az elképzelés sem tetszett neki, hogy a felébredő lovagokkal akiket ő szintén egy másik életéből ismert űzzék el a gonosz varázsló lovag bátyját. Ő a mai napig még se kardot, se pajzsot nem fogott most meg lovag lett. Ez az egész helyzet szokatlan és idegesítő. Két ujjával elkezdi masszírozni a halántékát, hogy egy kicsit megnyugodjon. A kérdését is nyugodtan teszi fel, de belül érzi, hogy szinte forrong az idegességtől.
-Igen van kérdésem. Miért nekünk kell őket legyőzni és megmenteni a világot. Hiszen én ahogy mondtam csak egy tanár vagyok. Talán gyerekként fél évet jártam bokszolni, de semmi máshoz nem értek. Ők meg ugye karddal és mágiával küzdenek. Erre nem alkalmasabb a SHIELD vagy bármilyen fegyveres alakulat?

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1426
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 20 Jan. 2016, 00:02

Résztvevő: George Turner / Sir Gawain

- Még mindig szerény, mint mindig is.
Felelte kedvesen és némileg elégedetten, láthatóan örült, hogy a férfinak ezen vonása most is felfedezhető.
- Ti magatok korotok messze legjobban képzett harcosai voltatok, kik könnyedén felvehetik a harcot a legjobb SHIELD, vagy MI:13 ügynökökkel - felelte.
Továbbra is kedvesen, barátságosan nézte a férfit, majd újra megszólalt.
- Ott van a tudás benned, emlékszel arra, hogy miként kell különféle harcmodorokat űzni, miként kell fegyverekkel bánni. Kiváló kardforgató vagy, csupán a testedet kell megedzened, hogy újra képes légy arra, mire régen. S nem utolsó sorban...
Itt a tekintete a George kezében levő pajzsra siklott, majd vissza a férfira.
- Mágiahasználó is vagy, míg pajzsod veled van, addig kisebb mágiákat is képes vagy használni. Így tényleg nincs okod aggodalomra. De most pihenj Sir Gawain, úgy érzem, hogy szükséged van némi időre, hogy helyre tedd mindezt magadban.

Akkor a bemeséléssel végeztünk, gratulálok a karakterhez. Tedd ki a játékosi NJK-k közé őt, úgy, ahogyan elfogadtam. Én pedig, ha már épp nem lesz 40 (vagy a körüli) lázam, akkor kiírom, hogy mit is kell tudnod Gawain-hoz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Csillagfény Citadella - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Csillagfény Citadella - Page 2 Empty Re: Csillagfény Citadella

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.