San Francisco

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Szomb. 08 Aug. 2015, 23:24

Az itteni csapat ismét ötletelni kezd, hogy mi hogyan haladjon tovább. És még én is választ kapok a kérdésemre, pontosabban magyarázatot. Remek. Ahogy Emma a mentális védelmet ecseteli, elgondolkodom rajta, hogy lehet már mindenkinek elmondta az igazságot a szobában, csak éppen mi észre sem vettük, mert úgy tette, ahogy még Mephisto elől is elrejtett minket. Csupa rejtély ez a nő. De igazán nem is érdekel mit tett. Annál viccesebb lesz a fordulat a végén! Azt hittem Jonathan felsegíti Dominot, direkt nem őt segítettem fel, de úgy tűnik, hogy a furcsa lány jobban igyekszik, mondjuk Miller is logikus, hogy ilyen helyre nem akarja berakni a... Komolyan ilyenen gondolkodom? Hehe. Kár volt helyreállítani a realitás- és szociális érzékemet. Némán állok és hallgatok. Arra válaszolok amit tudni akartam.
- Ha a Főnix azonnal átlát rajtunk, akkor felesleges a védelem.
Mondom semlegesen, aztán Kábelre figyelek. Elmosolyodom, amikor megemlíti a fegyvereket. A képességem felhozatala csak dob az egészen.
- Úgy látom a világot mintha egy videojáték lenne. Van minitérkép a szemem sarkában, lőszer-mennyiség mutató, fegyverek ikonjai, és célkereszt is. Ha más céloz és lő, nekem az csak egy kattintás. Látom azt is mennyire sérültem meg, mi a feladatom, néha feliratokat is látok. És háttérzene is van. Azt pedig nem árulhatom el senkinek, hogy képes vagyok mindent amit látok, hallok részletekben elmenteni és később visszanézni.
Fejtem ki jobban, majd a fegyvertárhoz sétálok. A képességem elmondása eszembe juttatott valamit, egy kis nosztalgiát.
~ Most nem úgy kell felszerelkeznem, mint egy SHIELD ügynök, egy katona, hanem úgy mint egy mutáns akinek évek óta az a képessége, amit most elmondtam. Úgy kell felszerelkeznem mint egy videojáték versenyjátékos aki egy nála sokkal jobb játékost akart legyőzni. Vagy ilyesmi... Igazából bármit teszek nagyon élvezetes vége lehet.
Nem aprózom el, elveszek egy USP .45-ös pisztolyt, tartalék tárakkal, hozzá egy katonai kést, amit kényelmesen alá tudok fogni, gépfegyverek közül egy UMP .45-öst választok, szintén H&K, még egy erős gépkarabélyt vennék el gránátvetővel vagy sörétessel a cső alá szerelve, de nem ezt teszem, helyette a mesterlövész puskák közül egy Cheytac M200-st veszek el, az Intervention-t. Gránátok közül egy fénygránát elég lesz a taktikaik közül, több robbanógránátot veszek magamhoz, vagy négyet és még egy intelligens aknát is. Ha ezek megvannak, akkor kényelmesen felszerelem magamra az összeset, hogy ne akadályozzon a mozgásban. Azt még várom, hogy lesz-e testpáncél. A mesterlövész puskát közben bejáratom, átnézem minden részét, forgatom, emelem, elemzem a súlyát. Próbálok vele S alakú mozdulatokat tenni, aztán rá rántani a célra, pörgetni, forgatni, a tárat kikapni és újat tenni helyette. Ha el tudom érni, hogy úgy mozogjon mint a játékban, ami számomra a valóság, akkor pedig eszemben sincs házak tetejéről lövöldözni vele.
- Utálom, hogy sokan golyóállóak vagy a képességük teszi azzá őket. Egy sima emberi kommandó között simán vérfürdőt csapnék. Amikor elkaptak, akkor is megöltem két főt a kommandóból, pedig rajtam ütöttek. Elnézést, elkalandoztam...
Hahahahaha!

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 09 Aug. 2015, 10:58

20:10.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Kábel elismerően biccent Jonathan és Andrew választott fegyvereire, majd Jonathan kérésére rendkívül könnyű, kényelmes, mégis ellenálló testpáncélokat ad a két férfinak. Láthatóan ezen a téren is fejlődött a technológia az elmúlt években. A páncélon jó pár fegyver és/vagy gránát is elfér.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Ezeket vegyétek fel, hasznotokra lesznek. Sokat kibírnak. A képességeitek meg igen hasznosnak bizonyulhatnak majd harc közben. Miller, neked javaslom, a megfelelő időpontban kapcsold ki a karperecedet. Az ember haverotok mindenképp velünk tart?


San Francisco - Page 7 Johnny10 – Igen, mindenképp. És a nevem Johnny Blaze. Mi hárman nem válunk külön.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Milyen romantikus. Jó, legyen. Frost, hallottad Millert és Ramirezt, ne turkálj a fejükben feleslegesen mindenféle állítólagos védelemmel, megoldjuk. Én is rühellem, ha telepatikusan üzengetsz. Ramirez jól mondja, sok haszna úgysem lenne az igazi ellenséggel szemben.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Nos… Legyen, ahogy szeretnétek.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Oké. Ramirez, a szívemből szóltál, én is sokáig csak emberi közegben dolgoztam, de amióta mindenhol mindenkinek képességei vannak… muszáj voltam felturbózni a testemet, hogy lépést tudjak tartani velük. Nevetséges. A régi vérfürdőknek annyi.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Jó, sikerült! Danielle vár minket a Golden Gate Parkban, a Japán teakertben.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Helyes. Két név, amit meglepő módon nem változtattak meg az utópiás baromság után. Talán még ti is emlékeztek rá, Miller, Ramirez, Blaze, ha jártatok itt annak idején, szinte érintetlenül hagyták az átalakítások során. A három sráccal máris indulunk.

San Francisco - Page 7 Luke10 – Hogy mi…? Nem mondod komolyan, Frank! Mind együtt megyünk!

San Francisco - Page 7 Cable11 – Persze, hogy ennyien még nagyobb feltűnést keltsünk? Már négyen sem lesz sétagalopp észrevétlenül végighaladni a városon, de ők legalább rendes kiképzést kaptak! A Blaze gyerekre meg majd figyelünk.


San Francisco - Page 7 Johnny10 – Ne aggódjon, tudok én vigyázni magamra.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Nem szokásom aggódni.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Én sem támogatom, hogy telepatikus védelem nélkül induljatok el!

San Francisco - Page 7 Essex10 – És ha valamilyen módon sikerül is a tervetek, hogyan kezelnétek egy tér-idő kontinuumot érintő Jelenséget? Azoknak én vagyok a szakértője!

San Francisco - Page 7 Domi10 – Ne csináljátok már! Jon, ugye nem hagytok hátra?

San Francisco - Page 7 Cable11 – ELÉG! Mi négyen előremegyünk, a többiek a mentőcsapat lesznek arra az estre, ha valami balul sülne el! Miller, Ramirez, egyetértetek… vagy ragaszkodtok hozzá, hogy vigyünk magunkkal még valakit vagy valakiket? Legyen a döntés a tiétek…

Ha Jonathan és Andrew nem javasolnak mást, akkor csak négyen indulnak a találkozóhelyre, de ha még vinnének valakit, Kábel beleegyezik abba is…

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Vas. 09 Aug. 2015, 13:30

Szerencsére kaptak testpáncélt is, itt is határozottan észrevette a technológia fejlődését. Amint náluk volt ezt is felvette, majd a gránátokat, póttárakat és pisztolyokat is elhelyezte, a kést a lábszárára rögzítette. Bólintott arra, hogy a megfelelő pillanatban használja majd a képességét, elég jól tudta, hogy lesz az, jól átlátta a helyzeteket taktikai szempontból. Így nem kellett aggódni emiatt. A vitatkozás közben mérlegelt, hogy mit is kellene tenni, kiket vinni magukkal. Az nem tetszett neki, hogy csak négyen menjenek, mert Nathaniel értett a jelenségekhez, rá mindenképpen szükség volt. azonban támadt egy ötlete, amit tervezett hangosan is elmondani, de tény az tény maradt, hogy nem mindenki tud majd jönni, hanem volt, akiknek hátra kellett maradni.
- Nathanielre mindenképp szükségünk van ott – mondta. – Hiába vagyok jó fizikából és értettem az előadását, neki évtizedei voltak felkészülni erre, tanulmányozni ezt. Mi nem fogunk megismerni egy Jelenséget, ő igen.
Vett egy mély levegőt.
- A többiek viszont maradjanak, volt valami, amit Lyesmith-el próbáltunk a mi időnkben, de mivel gyenge volt a telepátiája nem igen működött még. Örülnék annak Ms. Frost, ha úgymond telefonközpontot játszana. egy telepatikus hálóval, hogy ne szóban kelljen egymással beszélnünk, hanem ön továbbítja a megfelelő személynek a gondolatunkat. Már ha nem okoz a távolság gondot. Illetve a szemünk és fülünk azáltal, hogy rácsatlakozik a körülöttünk levő mutánsok érzékszerveire és azokat használva jobban feltudja mérni a környezetünket. Olyat is észrevehet, amit mi nem. tudom, hogy ez fárasztó lehet és folyamatos koncentrációt igényel, így Domino és Bishop vigyáznának önre, ha megtámadja valaki ezt a helyet.
Remélte, hogy a többség is beleegyezik ebbe és Emma is végre tudja hajtani, amit felvetett. Ha végül pedig elindulnak, akkor ő is megy azokkal, akik végül is mennek az akcióra.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 15 Aug. 2015, 15:32

20:15.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Kábel bólint Jonathan javaslatára.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Hallották. Az A-csapat tehát jómagam, Miller, Ramirez, Blaze és Essex, a B-csapat pedig Bishop, Frost és Dominó. Egyetértek.

San Francisco - Page 7 Luke10 – Akkor legyen így.

San Francisco - Page 7 Domi10 – Nem örülök, de biztos helyesen döntöttél, Jon…

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Megteszem, amit tudok innen, de ha azt érzékelem, hogy valamilyen módon lehallgatják a telepatikus kapcsolatunkat, kénytelen leszek megszakítani azt.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Na jó, elég a bájcsevejből! Indulunk, most!

Miután mindenki elrendezett mindent, az öt férfi nekiindul az utópiai éjszakának…


San Francisco - Page 7 00120

23:00.

Az út a Golden Gate Parkig szerencsére meglehetősen eseménytelenül telik. Kábel tökéletes vezetőnek bizonyul, és sikeresen elkerülnek minden ellenőrző pontot, minden őket kereső Nimródot vagy egyéb veszélyforrásokat. Van, amikor csatornákban, van, amikor elhagyatott sikátorokban, és van, amikor szemeteskocsik vagy teherautók hátulján utaznak. Segítség az is, hogy Kábelnek itt-ott akadnak útközben segítőtársai, akik bújtatják vagy szállítják őket – bár láthatóan ezt többnyire inkább a Kábeltől való félelmükben teszik.

Így persze az út jóval tovább tart, mint valamilyen járművel, de tény, hogy biztonságosabb, és este 11 körül már a park határához ér a kis csapat. Kábel jól mondta: a park szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint Jonathan és Andrew idejében, csak talán a fák még terebélyesebbek, még gyönyörűbbek.

San Francisco - Page 7 Ggp10

Bár Utópiában mindenki ellenségként kezeli őket, azért az úton idefelé volt lehetőség rá-rápillantani a fantasztikus, modern épületekre, a szinte makulátlan tisztaságra és rendre mindenütt, valamint az egész várost behálózó futurisztikus technológiára. Bizonyára Jonathan és Andrew is le voltak nyűgözve, de mégis, most egy ilyen ismerős kinézetű park láttán már szinte otthon érezhetik magukat, és ez minden eddigi csodálatukat felülmúlhatja.

Kár, hogy az összképet némileg elcsúfítja az a női hologram, amely még itt is látható és hallható a földön elhelyezett kivetítőknek hála.

San Francisco - Page 7 Vy5


– Utópia! Végre mind békében élünk magunkkal, és az emberiség eggyé vált. A háború eltűnt. A gyűlölet már csak emlék. Mi vagyunk saját lelkiismeretünk, és ez a lelkiismeret segít nekünk legyűrni a Jelenségeket és a sötétben szervezkedőket.

– Utópiaiak ! Ezúttal győztetek! Az esélyek és a saját természetetek ellenére életben maradtatok. Ünnepeljük együtt a Felsőbbrendűek Hajnalának tizedik évfordulóját, és segítsétek a Főnix Erőt, hogy leszámoljon a köztünk megbúvó ellenséggel!


Ekkor a kivetítőn keresztül Jonathan, Andrew és Johnny alakja jelenik meg, alattuk a „KÖRÖZÖTT” szóval…

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 15 Aug. 2015, 16:09

Senki sem kötekedett arra, amit Jon felvázolt, így nem igen maradt más hátra, mintsem induljanak. Még bólintott Emma szavaira bólintott, hogy megpróbálja, és remélte, hogy nem fog bekövetkezni az, amit mondott a nő.
- Tegyen meg mindent, amit lehet – mondta megint.
Domino szavaira kissé keserűen mosolyodott el néhány pillanatra.
- Azt majd a történelem eldönti – felelte.
Egy pillanatra még belegondolt, hogy vajon hányan mondhatták mindezt az évezredek során, hogy ez fog dönteni a tettükről és róluk. Nem igen hitte, hogy ő is ezt fogja majd egyszer, ráadásul nem ennyire fiatalon. Ő maga is elindult, amikor eljutottak arra a pontra, igencsak hosszú séta következett, de legalább a látvány kárpótolta. Tetszett neki a város, ahogyan így kinézett, bár igencsak furcsának is hatott, hogy nem látta az átmenetet, hogy miként épült át ilyenné. Meg kellett állapítania, hogy Kábel igencsak jól vezette őket, mert semmilyen összetűzésbe nem kerültek, míg végül megérkeztek a parkba. Az is igencsak szép volt, de mégis nyugtalanította a hely, túlságosan is sok helyre lehetett elbújni, egy nyílt, tiszta terepnek jobban örült volna, egy olyannak, ahova még mesterlövészek sem látnak. A holoképen megjelenő alakjukra csak megcsóválta a fejét.
~ Hamar lehet hősből ellenséggé válni ebben a világban ~ állapította meg magában. ~
A szemével a környéket kémlelte, bokrokat, fákat, mindent, hogy ellenséget keressen, vagy helyet, ahonnan figyelhetik őket. Mint mindig, ebben a helyzetben is katona volt.
~ Mennyi idő, amíg megérkeznek? ~ kérdezte gondolati úton, remélve, hogy Emma közvetíti a többiek felé. ~
De addig is, figyelt mindenre, ha pedig meglepné őket valaki az ellenség közül, akkor azonnal próbál védekezni, fedezékbe húzódni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Vas. 16 Aug. 2015, 17:24

A felszerelkezés megtörténik, testpáncélt is kapunk, feláll az A és B csapat, taktikailag jól megválasztott tagokkal. Innentől nincs szükség arra, hogy kommentáljam az eseményeket. Csak megyek Kábel és Miller vezetése után, legalábbis egyelőre. Egyre jobban kezdek koncentrálni a képességemre, a mutáns erőmre, próbálok mentálisan is felkészülni, hogy a lehető legjobban tudjak harcolni, ha arra sor kerül. Mindent figyelek és ha bármit látok, ami fontos lehet, akkor azt elmentem az elmémben, hogy később visszaidézhessem. Kábel ismeretségi és információs hálójával jól el tud minket juttatni egyik helyről a másikra és közben a várost is megcsodálhatom.
~ Nagyon tetszik, nagyon futurisztikus, letisztult. Kár hogy a világ többi része romokban hever. Vagyis nem kár, teljesen szórakoztató. Csak az a kár, hogy Walter egy áruló és a másik oldalon állok, így ellenség, és az is marad.
A parkig meg sem szólalok, csak figyelem a környezetem, hallgatózok és pásztázom a terepet, figyelem, hogy a célkeresztem vörössé változik-e, mert az a rejtett ellenséget jelzi. A hologramnőt meglátva arra fordítom a fejem és felvonom az egyik szemöldököm. Ez nevetséges, patetikus. Na nem a körözés, az még tetszik is.
- A Főnix Erő elolvasta az 1984-t Orwelltől vagy magától talált ki ennyi hülyeséget?
Kérdezem meg a kezemet csalódottan magam mellé ejtve. Közben figyelek és várok, egyelőre ennyit tudok tenni.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 17 Aug. 2015, 13:55

23:05.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Ahogy a kis csapat egyre beljebb hatol a parkban, Emma hangja sejlik fel az elméjükben.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Danielle már megérkezett, ott vár titeket a Japán teakertben. Pár perc, és megpillantjátok.

Kábel dühösen megrázza a fejét.

San Francisco - Page 7 Cable11 – Hrrrm… Kevés dolgot gyűlölök ennyire, mint a rohadt elmeturkászokat. Hasznosak, igen, de mind jobban járnánk, ha egyáltalán nem léteznének. Miller, Ramirez… Ha rám hallgattok, nem szorítkoztok semmi ilyesmire, sőt senki másra, hanem mindig csak magatokra. Csak annyi segítséget kérjetek másoktól, amennyi feltétlenül szükséges… és ne bízzatok senkiben. Se bennem, se a többiekben, de még egymásban sem. Mind egyedül vagyunk ebben a háborúban.

Közben Nathaniel egy félmosollyal válaszol Andrew-nak.

San Francisco - Page 7 Essex10 – Orwell? Heh… Igen, találó. Rendkívül találó. Az ostoba népek pedig isszák a hatalmon lévők minden szavát.

Időközben a kis csapat megérkezik a szintén csaknem teljesen érintetlenül hagyott Japán teakerthez – majdnem pontosan ugyanúgy néz ki, mint Jonathan és Andrew idejében.

San Francisco - Page 7 0141

A kis tavacska partján, a fák alatt, a sötétben pedig… ott ül Danielle, meglehetősen komor arckifejezéssel. Persze nincs is túl sok oka a vidámságra.

San Francisco - Page 7 Kitty10

San Francisco - Page 7 Cable11 – Rendben… Azt javaslom, csak Miller, Ramirez és esetleg Blaze közelítsék meg. Essex és én itt maradunk, és figyelünk. Ellenvetés? Ha van, akkor is így lesz.

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 17 Aug. 2015, 15:02

Egyelőre semmilyen ellenséges mozgást nem láttak itt, abban egyet kellett értenie Ramirezzel, hogy valóban olyan volt az egész, mintha Orwell egyik novellájában lettek volna. nem sokkal azok után, hogy megérkeztek a parkba Frost hangját hallotta meg a fejében, hogy Danielle is itt van.
~ Más van a környéken minket leszámítva? ~ kérdezte még gondolatban a nőt. ~
- Mivel Lyesmith már nem él, így más telepatát nem igen ismerünk – mondta Kábelnek.
Vagy inkább még, ha a kis játék véget ér, akkor mindez csak egy rossz álom lesz és Lyesmith is élni fog újra. Ha pedig emlékeznek majd arra, amit történt velük, akkor nem lenne az egykori Megtorló helyében, ha Steph rátalál, mert salátát csinál az elméjéből. Közben pedig meg is érkeztek a Japán kerthez, nem volt itt korábban Jonathan, így csak képekről látta, de valóban nagyjából pontosan ugyanúgy nézett ki a hely, mint a jelenben, vagyis itt az a múlt volt. Hamarosan pedig megpillantották Danielle-t is az egyik sötétebb részen. Remélte, hogy eddigre már kap választ majd Frosttól, Kábel szavaira pedig csak megcsóválta a fejét, egyébként sem nagyon volt más választás, ha már úgyis tényleg az élő csalis megoldást választották. Csak abban reménykedett, hogy nem az a terv, hogy meg kell ölni Danielle-t. nem volt ellenvetése, jelzett katonai jelzéssel két társának, hogy induljanak. A fegyverét előretartva berogyasztott térdekkel, megszokott katonai módon a terepet biztosítva lopakodva haladt az unokatestvére irányába. Ha megérkeznek oda a nőhöz, akkor fog félhangos pisszegéssel jelezni a nőnek, hogy felhívja a figyelmét magukra, de egyelőre, amíg Danielle nem jelzi, hogy biztonságos a terep, addig nem fog kijönni a fedezékből.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Kedd 18 Aug. 2015, 21:47

Várakozunk a parkban, amíg Frost nem ad jelzést és tájékoztatást. A teakert felé nézek és bejelölöm a minitérképen a helyet, a szemem sarkában. Kábel megjegyzését nem tudom értelmezni, pontosabban a hangnemét, logikus amit mond, de arra enged következtetni, hogy volt már rossz tapasztalata telepatákkal. Ami ebben a világban nem is meglepő.
- Igen, pontosan. A S.H.I.E.L.D. évek óta erre tanít, ne bízz meg senkiben, még a feletteseidben sem, mert csak kihasználnak és eltesznek láb alól. Azt hiszem ez menni fog.
Egészen hozzászoktam az évek alatt, bár bolondság lenne nem bevallani, hogy nagyon felületes, de Starkban megbíztam. Lehet óriási hiba volt. De ezt már nem tudom meg. Muhahaha! Frost üzenete egyértelmű és hamarosan meg is pillantjuk a célszemélyt, Miller unokatestvérté, Daniellet. Egyelőre nem teszek semmi különöset, csak követem a többieket, próbálok lopakodni a növényzetben és így minél közelebb kerülni a célhoz. Közben én magam is várom Frost válaszát. Azonban akár pozitív, akár negatív a válasz, gyanússá válik a helyzet.
~ Ez így túl könnyű. Neeem lehet ilyen egyszerű.
Elhúzom a szám a gondolatra.
- Ez lehet csapda. Ez egyszerűen... túl gyanús. Kimenjek egyedül?
Soha nem fogadok, ha nem vagyok biztos benne, hogy én nyerek, de erre feltennék tíz dollárt.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Szer. 19 Aug. 2015, 10:29

23:10.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Emma gyorsan válaszol Jonathannek.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Nem, nem észlelek mást, de ez sajnos nem jelenti azt, hogy nem lehetnek Nimródok a közelben, őket nyilván nem érzékelem. Valamint tudnotok kell, hogy valami vagy valaki kizár Danielle elméjéből is, nem látok bele és nem tudok üzenni sem neki… Az ilyesmi nem szokatlan persze az X-Különítmény tagjainál, de attól még nyugtalanító tény.

Eközben Jonathan, Andrew és Johnny sikeresen megközelítik Danielle-t annyira, hogy a nő meghallja Jonathan pisszentését. Danielle erre feléjük fordul, és biccent egyet a fejével.


San Francisco - Page 7 Johnny10 – Akkor odamegyünk? Ha gondoljátok, én mehetek elsőnek, én úgyis feláldozható vagyok, meg persze ott van még a Szellemlovas is vész esetére… de ti döntsetek.

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Szer. 19 Aug. 2015, 11:53

Arra hamar választ kaptak, hogy elviekben egyedül vannak, legalább is emberi tudatok tekintetében. Az logikus volt Miller szerint is, hogy őrszemek, Nimrodok lehetnek itt is, amiket nem látnak, de ez várható kockázat volt. Annak nem örült, hogy védte valaki, vagy valami Danielle tudatát, de ez előfordulhat, ahogyan Frost mondta. Ennek ellenére továbbra sem volt boldog miatta. De mivel élő csalik voltak és élve kellettek a Főnix erőnek, így vállalható volt mindez. Amiatt viszont nem örült, hogy mindenki hangosan beszélt, éppen ezért kérte meg Frostot, hogy segítsen, hogy ezt el lehessen kerülni. Ezzel könnyedén felhívhatták magukra a figyelmet, ha tényleg voltak gépek a közelben. Sem Ramirez, sem pedig Blaze szavaira nem felelt hangosan, katonai jelzésekkel jelezte, hogy mind a hárman kimennek és nem marad hátra senki. Remélte, hogy Kábel és Essex figyeli őket hátulról és ha szükséges lesz, akkor ők maguk is beavatkoznak majd. Ha látta, hogy mindkét vele levő férfi értette, hogy mit mutatott, jelzett, akkor lépett ki a bokorból. Ezúttal már nem katonai mozgással, hanem átlagossal, mintha mit sem tudna arról, hogy figyelhetik-e őket.
- Danielle! – köszöntötte a nőt már jó pár méterről.
Ha már élő csalik, akkor tényleg legyenek kellően feltűnőek. Igazából volt egy olyan érzése, hogy ez nem is Danielle itt, csak egy alakváltó és a társnőjük valamivel odébb van. így emiatt a különösen figyelte, hogy mi fog történni, ha szükséges, akkor egy esetleges támadás elől kitérhessen.
- Akkor hogyan tovább? – tette fel a kérdést a nőnek.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Szer. 19 Aug. 2015, 17:49

Lassan paranoiásnak érzem magam, na nem mintha nem lennék egy kicsit az! Legbelül. Frost gondolatai még rá is erősítenek erre.
~ Danielle tudata védve van, "valaki" által, a közelben lehetnek Nimródok, Kábel és Essex hátul maradt, hogy csak mi hárman menjünk előre. Ez annyira... csapdának hangzik, hogy jobban nem is lehet leírni. De mit ér az élet anélkül, hogy ne sétálnánk bele néhány csapdába?! Hehehehe.
Miller jelzéseire megrázom a fejem, ez negatív, logikus, de negatív. Persze Danielle már észrevett minket a pisszegés után, úgyhogy nincs sok mindent tenni.
- Ez nagy valószínűséggel csapda, és éppen mindhárman belesétálunk.
Mondom el amire jutottam, aztán vissza a munkához. Mivel Miller mindenképpen kilép a bokrok takarásából és már úgyis észrevett minket a célszemély, így nincs mást tenni, mint felállni és követve Jonathant kisétálni a szabad területre. Én is lazább, utcai mozgásra váltok, a sok fegyvert ami nálam van nem is leplezem, nem is tudom, annyi van, így kényelmesen lóbálom a kezemben a mesterlövészpuskát. Ha a gyanúm beigazolódik és valóban csapda, akkor azonnal lövök. Na nem Daniellere, hanem egy megjelenő vagy feltételezhető ellenségre, már ha találok ilyet a célkereszten vagy a minitérképen, ha egy Őrszem az, akkor is lövést adok le rá. Ha vagyunk olyan szerencsések, hogy minden rendben megy, akkor erre nincs szükség. Csak a terepet pásztázom és megpróbálom megállapítani hogy Kábeléken kívül más figyel-e minket.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Csüt. 20 Aug. 2015, 12:00

23:15.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

A három férfi végül előmerészkedik, és Danielle Jonathan üdvözlésére ismét biccent. Szigorú, komor hangon válaszol.


San Francisco - Page 7 Dani10 – Jon, Andrew, Johnny, én… nem értelek titeket. Mi szükség volt erre a találkozóra? Az egész város titeket keres, a Főnix Erő mindent és mindenkit mozgósított, a Királynő a fejeteket akarja… Várnotok kellett volna, legalább pár napot.

Közben előlép a bokrok közül Rozsomák is, illetve a róla mintázott Omega Őr, amellyel már találkoztak.

San Francisco - Page 7 Wolver10

San Francisco - Page 7 Dani10 – Én… nem tehettem semmit. Jack Osterman kitartott, én kitartottam… de a társatok, Jennifer… Neki esélye sem volt. Sajnálom. Már mindent tudnak.

Erre előlép egy újabb Omega Őr… majd egy újabb… és egy újabb…

San Francisco - Page 7 Wolver11

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 20 Aug. 2015, 14:28

Ramirez szavaira Miller bólintott, hogy tökéletesen tisztában van vele, hogy csapdába sétálnak bele, de ettől még továbbra is nagyon magabiztos volt. Csak bízni tudott abban, hogy Essex tud majd nekik mondani valamilyen tippet, hogy mit is kellene tenni ahhoz, hogy a Főnix erőt hazacsalják a földre. Danielle nem fogadta őket kitörő örömmel, amikor megjelentek és megszólították. Azonban a nő szavaira Jon csak röviden és tömören válaszolt.
- Tudjuk – mondta. – Épp ezért vagyunk itt.
Semmilyen meglepetés nem látszott rajta, amikor megjelent az első Sentinek őrszem, sem a többi. Még Ramirez is azt láthatta, hogy pontosan erre számított Miller, hogy ezek is itt lesznek.
~ Nathaniel, mivel maga a szakértő, mit kell tennünk, hogy hazacsaljuk a Főnixet és mikor? ~ kérdezte.
Bízott benne, hogy nagyon hamar választ kapnak, hogy a szerint cselekedhessenek. Közben úgy állt, hogy az őrszemek ne lássák a hátát és kibiztosította az egyik EM gránátot, egyelőre úgy tartotta, hogy még ne robbanjon fel és a pöcök ne emelkedjen meg. Majd ha az őrszemek támadnak, csak akkor emeli fel az ujját róla és hajítja a gépek közé. De amíg ez nem történik meg, addig még próbálta az időt húzni.
- És akkor most mi lesz? Most itt helyben kivégeznek? – kérdezte a gépeket, illetve Danielle-t. – Amiatt Kovacs biztos roppant csalódott lenne.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Csüt. 20 Aug. 2015, 19:51

Nem értem. Ezúttal tényleg nem értem csak sejtem, láthatóan Miller is tudja, hogy ez egy csapda, de azt akarja, hogy pont mi hárman sétáljunk bele.
~ Hmmm... értem, tudja, hogy ez egy csapda és direkt bele akar sétálni. De miért van szükség három élő csalira? Az egyikünk is elég lenne, a másik kettő maradhatott volna biztonságban. Ráadásul pont mi hárman sétálunk ki, amíg a többiek hátul maradnak. Ez az ami a lehető legkedvezőbb az ellenségnek, hiszen hármunkat akarnak, a többieket eddig sem keresték ilyen nagy erőkkel. Nem értem, így akarja előcsalogatni Kovacst? És ha gondolkodás nélkül lelőnek minket, azonnal, helyszínen, mert parancsuk van rá? Azt hiszem Miller elég nagyot kockáztat ezzel a lépéssel. De hé, legalább lehet egy kicsit szórakozni és még csak a felelősség sem az enyém.
Kisétálunk a bokrok közül, köszönünk Daniellenek és természetesen csapda. Csalódottan forgatom meg a szemeimet, remélem lesz még valami csavar az egészben. Várok egy jó fordulatot vagy tervet legalább. Egyébként remélem hasznát veszem a képességemnek, felkészülök az egyik régi trükkre. Kiveszem a tárat a fegyveremből és a tolózárat is hátrahúzom, hogy a csőben lévő töltény is ürüljön. Próbálok rákoncentrálni, hogyha harcra kerülne sor, akkor akár csak egy játékban, egy pillanat alatt helyére lökhessem a tárat, élesíthessem a fegyvert és tüzelhessek. Kiderül mennyire fog sikerülni. Egyébként nem aggódok. Magamban már a Terminator főcímzenéjét dúdolom, az illik hangulatban az előző utalásokhoz.
- Őszintén én sem értem, hogy mi mit csinálunk itt.
Ha harcra kerül a sor, mert a sok Rozsomák ránk támad, akkor nem habozok és bevetem az előkészített mozdulatsort. Megpróbálok fejre célozni a nagy kaliberrel és lehetőleg a legtöbb őrszemet vagy magát Logant megrongálni. Egy próbát megér és vicces lesz.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Pént. 21 Aug. 2015, 14:20

23:20.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Danielle szomorúan sóhajt, miközben az Omega Őrök körbeveszik a három férfit.


San Francisco - Page 7 Dani10 – Szóval épp ezért vagytok itt…? Akkor bizonyára az sem lep meg titeket, ami most történik. Az, hogy itt helyben kivégeznek-e benneteket vagy sem, csakis tőletek függ. Megmondom, mit csináltok itt, Andrew: döntötök a sorsotokról, és mindnyájunk sorsáról. Ha ellenálltok, az Omega Őrök támadni fognak. Azt, amelyiket átprogramoztam… kivonták a forgalomból. Ezek mind a Főnix Erő és az X-Különítmény többi tagjának parancsait teljesítik. Ismerve titeket, könnyen lehet, hogy le tudtok győzni pár Őrt, talán mindet… ez esetben még többet küldenek, és nagy valószínűséggel az X-Különítmény is be fog kapcsolódni… majd a Főnix Erő, élükön a Királynővel. Ezen a ponton pedig már inkább esélyes az, hogy meghaltok, függetlenül a bátyám akaratától.

Az Omega Őrök karmai megcsillannak a holdfényben, míg Danielle folytatja.

San Francisco - Page 7 Dani10 – Sajnos azonban ez nem minden. Minél tovább álltok ellen, annál több szövetségeseteket ölik meg. Figyelik az itt zajló eseményeket, és ha nem adjátok meg magatokat… először Jack Ostermant… majd a társatokat, Jennifert… végül engem is kiiktatnak, szép sorban. Heh… Ostoba módon azt hittem, amikor elengedtelek titeket, hogy végre tehetek valami jót, valami hasznosat… de ők mindenről tudnak. Mindent látnak. Uralják az elménket és a testünket. Esélyem sem volt…

Ekkor Jonathan, Andrew és Johnny fejében Emma hangja szólal meg.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Figyeljetek, Kábel azt üzeni, hogy csak jelezzetek, és támadnak! Nathaniel véleménye szerint pedig a legjobb esély arra, hogy kapcsolatba lépjünk Walterrel akkor lesz, ha már a foglyai lesztek. Amikor azt hiszi, nem árthattok neki. Ha így lesz, mi figyelünk és követünk titeket, és a megfelelő időben lecsapunk, de ehhez bíznotok kell bennünk. Hogy döntötök? Harc vagy ideiglenes megadás?

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Pént. 21 Aug. 2015, 15:16

Nem sikerült úgy helyezkednie, hogy ne mutassa a hátát az őrszemeknek. Danielle szavaira nem is figyelt nagyon, úgyis sejtette, hogy mit mond az unokatestvére neki. tipikus utópia volt, így még szép, hogy tudtak arról, hogy mit tesz, főleg ilyen magas rangban. Valóban nem lepte meg Jon-t az, hogy mi történik, de láthatóan Ramirez nem igen tudta, hogy hova tegye az eseményeket. Végtére is ezért volt Miller a csapat parancsnoka a jelenben is a fiatalok között és nem pedig más. Előre hozta a kezét, közben a pöcköt visszahelyezte az EM gránátba. Felesleges volt harcolni, de ezzel is számoltak. Közben a telepatikus üzenetére is válasz érkezett, nagyjából pontosan az, amivel számoltak, hogy történni fog.
~ Óvatosan, tudják, hogy kik az árulók, Osterman, Danielle, civil, aki velünk volt. Így reális, hogy tudnak Kábelről és Essex-ről is ~ üzente a nőnek a megszokott komolyságával. ~
Néhány pillanat szünetet tartott, noha a válasza már egészen régen megvolt.
~ Azt hiszem a válasz egyértelmű, ha harcolunk még több őrszem jön és soha sem jutunk el a célunkhoz ~
Mivel szavakkal nem igen tudtak egymásnak üzenni, Danielle-t pedig ismerték egy ideje, a nő tudta, tudnia kellett, hogy ami következik az nem igazán vall Jon-ra, így remélte Miller, hogy veszi azt, hogy tervvel vannak itt és nem csak ostobaságból jön az, amit tesz. Először csak egy kis mosoly jelnet meg az arcán, majd már-már szinte elvigyorodott.
- Blaze, Ramirez – kezdte. – Fegyvereket le, megadjuk magunkat. Ők győztek, nincs értelme tovább ezt folytatni…
Ezzel saját maga felemelte a kezét jelezve, hogy tényleg komolyan gondolta, amit mondott.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Pént. 21 Aug. 2015, 21:30

Értem mi történik, de nem akarom elhinni, besétálunk pont mi a csapdába, annak érdekében, hogy találkozhassunk a célszeméllyel, Kovacsal és megtegyük azt, ami a feladatunk Mephisto szerződése érdekében. Remélem a Főnix Erő nem lát bele azonnal mindenbe, ami közöttünk és Mephisto között történt, akkor vége a játéknak, pontosan tudni fogja hogy mit kell tennie velünk és mit kell elkerülnie. Nagyon kockázatos, de annál izgalmasabb! Már szinte fogadnék is az esélyeinkre, csak a játék kedvéért. Egyébként kívülről üvegesen nézek, néhányat pislogok és felfogok, tudomásul veszek mindent. Kissé csalódott vagyok hogy nem kell lelőni senkit, de ez mind egy nagyobb terv része. Sóhajtok és elteszem a tárat, amiben a töltények vannak, már nem kell villámgyorsan visszatölteni.
~ Ennyi fegyvert nem lehet csak úgy letenni, le kell pakolnom magamról, ideje nekilátnom.
Leteszem a mesterlövészpuskát, aztán nekilátok a gránátok lepakolásának, ha az megvan kiszedem a tárat a gépfegyveremből, fel is húzom egyszer, hogy a csőben lévő töltény is ürüljön, aztán a pisztolynál ugyanígy járok el. Az aknát és egyebeket is szépen lepakolok. Ha minden megvan akkor felemelem a kezem és jelzem, hogy megadtam magam. Kicsit sóhajtok.
- Jól van, nyertek. Most vigyenek a számítógép elnökükhöz, megegyezek vele, hogy elviszem a módosított vírust a vízművekhez és megfertőzöm vele az ellenséget.
Azért kíváncsi vagyok mi fog most történni... Biztosan nagyon bizarron fog festeni, bárkivel is találkozunk először.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 22 Aug. 2015, 11:33

23:25.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Danielle kissé megkönnyebbültebben sóhajt fel, amikor a férfiak megadják magukat, miközben Emma telepatikusan üzen.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Tehát mindenről tudnak… de Kábel szerint még ha ismerik is a nevét, nem tudhatják, hogy ott van, ahogy a búvóhelyéről sem tudhattak. Úgy véli, a terv még működhet, ha továbbra is rejtve maradnak. Bishop is egyetért, és jómagam sem látok egyelőre jobb megoldást. Bízzatok bennünk. Kiszabadítunk titeket.

Johnny közben leteszi a fegyvereit, ahogy Jonathan kérte, majd Andrew is így tesz. Az Őrök visszahúzzák a karmaikat.

San Francisco - Page 7 Wolv10 – Célszemélyek… fegyvertelenek. Semlegesítő eljárás indul.


San Francisco - Page 7 Dani10 – Bocsássatok meg…

Danielle szavai az utolsók, amiket a férfiak hallanak, mielőtt valamiféle gáz áramlik ki az Őrök szájából, amely hatására először Danielle, majd Johnny, majd lassan Jonathan és Andrew is eszméletét veszti…

San Francisco - Page 7 00120

2042. március 15., szombat, 8:00.

Jonathan ismét különös álmot lát… megint az a furcsán ismerős fiú bukkan fel az elméjében.

San Francisco - Page 7 Walter10

Egy kedvesen mosolygó, barna hajú fiúgyermek, aki Jonathan felé biccent… és megszólal. A hangja távoli, nem e világi, de rendkívül megnyugtató és barátságos.

San Francisco - Page 7 Kis10 – Nemsokára vége… Kitartás. Már csak a többieket várjuk.

Majd a fiú alakja szétfoszlik, és Jonathan álma véget ér…

Ekkor Jonathan és Andrew is magukhoz térnek. Már szinte megszokhatták, hogy ilyenkor fáj a fejük, szédülnek, hányingerük van… de külső sérüléseknek nincs nyoma rajtuk.

Ismerős a helyszín is: megint az a kórterem… Makulátlan, hófehér falak, hófehér berendezési tárgyak, valamint az asztalokon és szekrényeken pár ismerős és ismeretlen orvosi eszköz. Éles fényű lámpák világítják be a szobát, a falakon pedig apró, de azért jól kivehető kamerák lesik az időutazók minden mozdulatát. Kétségtelen, hogy tegnap is ugyanilyen teremben tértek magukhoz.

Vagyis visszakerültek oda, ahonnan akkor megszöktek – ám ezúttal egy tervvel.

Azért van néhány különbség: ezúttal például nincsenek infúziókra kötve, és a ruháikat sem cserélték le, viszont a csuklóik és bokáik most is fémpántokkal vannak az ágyhoz erősítve. Ráadásul ezúttal mindkettőjükön van egy olyan képességblokkoló karperec, amilyet eddig csak Jonathan viselt, méghozzá a jelek szerint ezt le sem tudják venni.

Johnny egy kicsivel távolabb fekszik tőlük, alsónadrágra vetkőztetve, sokkal durvább módon leláncolva, miközben valamiféle szerkezet, amely a plafonról a testére van irányítva, mintha folyamatosan lángokat szívna ki a testéből – Johnny pedig üvölt a fájdalomtól.

San Francisco - Page 7 Blaz10

És persze a legfontosabb különbség a tegnapi helyzethez képest… nem más, mint hogy a Főnix Erő egyik tagja, Kolosszus, ahogy Emma Frost nevezte, vagyis Pjotr Nyikolájevics Raszputyin is ott áll, szigorú tekintettel vizsgálva Jonathant és Andrew-t – pont úgy, ahogy tegnap délelőtt tette a Triskelion romjainál, ahol először találkoztak vele.

San Francisco - Page 7 Colava10 – Jó reggelt. Eltelt néhány óra, amióta behozták Önöket, Mr. Miller, Mr. Ramirez. Nos… Feltételezem, értelmetlen lenne megkérdeznem, mi a céljuk azzal, hogy hagyták foglyul ejteni magukat, mert nyilván ez történt, ez egyértelmű. Akármit válaszolnának, az hazugság lenne. Ugyanakkor… hiszik, vagy sem, én sem szeretnék felesleges erőszakhoz és kínzáshoz folyamodni. Amíg csak én vagyok itt… beszéljenek.

Egyelőre sem Mephisto, sem Emma hangját nem hallják az időutazók a fejükben…


San Francisco - Page 7 Colossus_Phoenix_www.kepfeltoltes.hu_

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 22 Aug. 2015, 12:22

~ Én is így vélem ~ válaszolt még Frost szavaira. ~ Bízom benne, hogy utánunk jönnek… ~
A vége leginkább ez a fenyegetés volt, mintsem tényleges reménykedés. Tényleg így vélte, hogy a legjobb az, hogyha nem jönnek elő és nem tudnak meg semmit sem arról, hogy még ketten itt vannak. Ha tudtak volna, valószínűleg már elkapták volna a két társukat is, így felesleges volt ezt a kockázatot pluszban vállalni. Azt a részt pedig, ami most következett utálta. Nem védekezett, nem próbált semmit sem tenni, csak elvesztette az eszméletét. Amíg eszméletlen volt megint látta a fiút, akit már többször is, először Loki víziójában, majd az Ajtó nélküli szobában és már itt is többször. Ezek után ébredt fel, mint mindig most is fájt mindene, de legalább a fájdalom tudatta vele, velük, hogy még élnek. Ugyanaz a helyzet, mint korábban, lekötözve és itt volt Kolosszus is. Őt és Ramirezt még láthatóan nem kezdték el kínozni, ellenben Blaze-t igen, és ki tudja, hogy Danielle-vel mit tettek már eddig is, Jenniferrel együtt. Meg nem is beszélve Osterman-ról. Egyelőre időt kellett húzni és a pszichológiai hadviselés remek módszer tudott lenni, így továbbra is ezt szándékozott használni, időt nyerni.
- Végtére is azért, amit mondott. Elfogatni magunkat, ide kerülni, ahol a Főnix erő van – mondta. – Előbb vagy utóbb úgyis elkaptak volna minket, akkor már megkíméltük magukat a fáradozástól. Hogy mi a célunk? Szerintem már úgyis tudják… ha már egyszer ide kerültünk és itt ragadtunk, akkor megpróbálkoznánk helyrehozni az idővonalat, amit maga és a többi idióta főnixes hazavágott…
Tudta,hogy erre a kínzás lesz a válasz, mindig az, így összeszorította a fogait és felkészült a fájdalomra, ami következni fog.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Szomb. 22 Aug. 2015, 19:24

Leteszem a fegyvereimet és megadom magam. Az Őrszemek szájából valamilyen gáz áramlik ki és hamarosan elveszítem az eszméletem.
~ Nem kellett volna elpazarolni a fegyvereket...
Így nem sok értelme volt felszerelkezni. Elveszítem az eszméletem, aztán az első dolog ami feltűnik az a fájdalom. Remek érzés! Kinyitom a szemem és rögtön feltűnik, hogy nincs sehol a HUD, sőt a képességem sem működik egyáltalán. Az egész olyan mint egy homályos, rossz átvezetővideó két játékrész között, vagy mint egy filmben, amikor robbanás után a hő szemszögéből mutatnak mindent. Végül csak sikerül leküzdenem a rossz érzést. Először körülnézek a teremben.
~ Hmm, fém bilincsek a kézen és a lábon, jobb képességblokkoló karperec. Miller még megvan, Johny Blazet már kínozzák. Vannak kamerák, minden részről figyelnek minket, a falak, a padló, a berendezés mind hófehér, éles lámpák. De kellemes! Legszívesebben berakni egy zúzós számot, hogy enyhítsen a helyzeten, In Flames - Cloud Connected, csak hogy nem tudok! Frusztrál az egész. Amikor legutóbb frusztrált valami, megöltem a szüleimet... Áh a régi szép idők. Egyébként ez a kolosszus értelmesnek tűnik, jobban tenné ha mellénk állna. Na mindegy. Kíváncsi vagyok az ő kínzásuk jobban fáj-e mint a SHIELD hosszú "gyógykezelése" már alig várom!
Miller máris elkezdi a műsort, kíváncsi vagyok mi a végső terve, de ez biztosan fájni fog, megvárom az eredményt aztán felmérem a Kolosszust. Kissé hunyorítva, csalódottan grimaszolva nézek rajta végig.
- Kolosszus, te okosnak tűnsz, állj mellénk amíg nem késő. Csak, hogy lásd, mennyire értékellek, ugyanazt fogom neked is mondani amit a szövetségeinknek. Mégpedig azt, hogy Dr. Miles Bennett Dyson, a Cyberdyne Systems fejlesztője kifejlesztett egy mikrochippet, ami elvezet a SkyNet létrejöttéhez és a hálózat 1997, augusztus 29-én hajnalban nukleárist csapást mér a földre. Ezt jöttünk megakadályozni és megmenteni John Connort. Ez például nem hazugság, tényleg ezt mondtam mindenkinek. Ellenben megelégszek azzal is, ha elviszel az Enclave elnökéhez és elviszem neki a módosított FEV vírust a víztisztítóhoz.
Megvárom, amíg megkínoz, vagy hasonló, de még nem fogytam ki a mondandóból.
- Egyébként meg kellene köszönnöm, rájöttem hogy mennyire utálom az életemet, a jelent meg ezt a jövőt is és főleg a SHIELD-et. Tudod mi a bosszú és az igazság?! Nem, fogalmad sincs róla, majd én megmutatom. Ha ennek az egész jövőnek vége, és az egész rémálom véget ér, akkor megkeresek mindenkit akit itt láttam és akin csak fog a golyó azt megölöm, csak azért mert itt szerepeltek ebben az elcseszett városban. Frostot, a szánalmas civileket még a kislányt is a plázából. Az lesz az igazság, ha ártatlan civilként halnak meg. És a SHIELD nem fog tudni megállítani mert még a legjobb ügynökeikre se tudnak vigyázni! Képtelenek őket egy embertől megvédeni! Téged is megkereslek és feldugok egy C4-set az ánuszodon, hogy belülről robbanj szét, aztán a darabjaidat összekanalazom egy vödörbe és elviszem az Amerikai Legfelsőbb Bíróság elé. Az anyádat is megkeresem és a lenyúzott bőr nélküli tetemét fellógatom a bíróság elé, hogy mindenki lássa.
- EHEHEHE HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Vas. 23 Aug. 2015, 10:24

8:05.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Kolosszus végighallgatja a két férfit, majd válaszol.

San Francisco - Page 7 Colava10 – Értem… és értékelem az őszinteségüket. Úgy vélem, azokra nincs is szükség…

Ezzel a férfi szemei felizzanak, majd a Jonathant és Andrew-t lekötöző fémpántok egész egyszerűen megolvadnak, és így a két időutazó szabaddá válik. Mintha csak óriási hő hatására olvadtak volna meg a fémpántok, de közben Jonathan és Andrew egyáltalán nem égtek meg. A képességblokkoló karperecek viszont rajtuk maradtak.

San Francisco - Page 7 Colava10 – … de bizonyára megértik, hogy a karpereceket egyelőre nem vehetem le. Nos… Meséljenek nekem erről az „idővonalról”. Bevallom, a tér-idő szövetével kapcsolatos tudásom erősen hiányos, de az egyértelmű, hogy az arra gyakorolt hatások idézik elő a pusztító Jelenségeket, így erősen megfontolandó, hogy ölbe tett kézzel nézzem, amíg maguk az idő vonalát akarják ismét befolyásolni. Hogy érti azt, Mr. Miller, hogy „mi és a többi idióta főnixes hazavágtuk”?

Majd Kolosszus Andrew-ra pillant.

San Francisco - Page 7 Colava10 – „Maguk mellé” viszont nyilván nem állhatok, Mr. Ramirez. Én nem állok senki mellett, csakis a Főnix oldalán, hiszen a Főnix az Élet, a Főnix a Feltámadás, a Főnix a Megváltás. De… igen, ha úgy érzem, van logika abban, amit mondanak, felterjesztem a javaslatukat a Királynőnek és az Alkotónak. Kérem, ne próbáljon most humor vagy agresszió mögé bújni, mert azzal csak ront a helyzetén. Az iménti kitörését betudom a nyugtatógáz hatásának. A társuk is…

Ezzel a férfi Johnnyra mutat.

San Francisco - Page 7 Colava10 – … megpróbált nekem esni. Ez lett a vége. De így legalább felfedeztem, hogy a Sötét Létsíkok pokoltüze ég benne, ami rendkívül aggasztó…

Majd hirtelen Jonathan és Andrew ismerős hangot hallanak a fejükben – de sajnos még nem Emmáét.


San Francisco - Page 7 Meph10 – Ezt… nem értem! Nem változott meg a jövő? Nem történt időtorzulás? De hát… Elvették Kovacstól a Főnix erejét Sydney-ben! Hogy lehet még mindig az övé? Miért nem változott semmi? AARRRRGHHH!!!!

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Thorhalla Vas. 23 Aug. 2015, 21:33

Jon még soha sem látta ennyire Ramirez-t kiborulni, vagy idegesnek, nem tudta eldönteni, hogy melyik volt ez az állapot. Tudta, hogy mentális gondjai vannak, hiszen gyógyszereket szedett már az ismeretségük elején is, de remélte, hogy ezzel a kirohanással a fiú nem fogja megöletni magát. A legjobban talán mégis akkor lepődött meg, amikor Kolosszus egyszerűen elengedte őket. Felült és megmasszírozta a csuklóit közben pedig a férfira figyelt, amit mondott.
- Annyit tudunk Mr. Raszputyin, hogy azért vagyunk itt, hogy helyrehozzuk az idővonalat, mert nem ennek a jövőnek kellene lennie. Nem lenne szabad, hogy a Főnix létezzen, maguknak sem lenne szabad őt szolgálni. Hanem egy másik világnak kéne lennie. Ezt szeretnénk valahogyan rendbe hozni. Bár kételkedem benne, hogy önként átadnék az időutazás kulcsát, hogy visszamenjünk a saját időnkbe…
Egy része nem volt valóság persze, csak kitalálta, hogy az időt húzza, persze igaz is volt, hiszen egy idősíkot legkönnyebben a múltban lehet átírni, így végeredményben mégis valós volt, amit állított.
- Úgy értesültünk, hogy ez a világ nem bír el még egy ötös szintű Jelenséget, valószínűleg kisebbeket sem, szóval az, hogy mi itt vagyunk már az is haldoklásra készteti az idővonalat, ha megölnek sem lesz jobb, mert a jelenlétünk bemocskolta az idővonalat. Így ha engednék, amit szeretnénk mindenki életét megmentené…
Blaze-re pillantott.
- Teljesen ártalmatlan, velünk ébredt fel, valószínűleg minket akart Mr. Blaze védeni csupán. Igaz Johnny?
Kérdezte továbbra is időhúzásért. Ekkor hallotta meg Mephisto hangját a fejében. Nem örült annak, amit hallott, de számított rá némileg.
~ Valószínűleg létrejött azzal az idővonallal egy alternatív realitás, ahol a jövő is helyreállt. Vagy… vagy nem Kovacs a Főnix gazdateste, hanem valaki más... vagy el sem távolodott tőle. ~

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
San Francisco - Page 7 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Bishop Hétf. 24 Aug. 2015, 01:17

Az őrült nevetésem szakadozni kezd és várom, hogy történjen valami, de semmi. Semmi. Csalódottan grimaszolok egyet, aztán felmérem a környezetem és észreveszem, hogy a bilincsek már leolvadtak a kezemről.
~ Úgy tűnik kolosszus mégiscsak a mi oldalunkon áll. Nem teljesen ugyan, de jó megérzései vannak és hallgat azokra. Ez gyanús volt eddig.
Kihasználom, hogy szabadon tudok mozogni és megmozgatom egy kicsit a tagjaimat, Kolosszus felé bökök az ujjammal, nem mintha meg tudnám sebezni, de teljes mértékben rá célzok.
- Ha azt hiszi színészkedem téved, tényleg ez történik ha nem kapok gyógyszert! Maga a hallgat a megérzéseire, ez látszik, ha nem tévedek azért engedett el és nem érvek vagy meggyőződés miatt.
Elmosolyodom magamban. Miller is kezdi ferdíteni az információkat és mozaikosan elárulni azokat. Okos, de kérdés, hogy meddig működhet ez még. Mephisto hangja hallatszik a semmiből, azt hiszem tanácsot ad, vagy követel valamit, de erről szó sincs.
~ Nem Kovacs a célszemély a jövőben. Nem változott meg a jövő mert pont az történt a múltban, ami a jövőt segíti. Ez a tippem Sátán.
Elmosolyodom szélesen, tudom is mit mondjak. Millerre pillantok, hogy ő is hallotta-e, aztán Kolosszus felé fordulok.
- Lehetséges, hogy hülye kérdésnek fog hangzani, de ki is a vezére a Főnix Erőnek, és az Utópiának, ennek az egésznek? Ki a vezető? Mert, ha nem az akit mi sejtünk, akkor Miles Dyson felesége csinálta a SkyNetet és a férje csak a gyerektartást fizette. Szóval akkor még rosszabb helyzetben van az idővonal...
Remélem Kolosszus megpróbálja megérteni a képet, amit felé küldök kódként. Ügyesnek tűnik.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 24 Aug. 2015, 19:17

8:10.

Résztvevők: Jonathan Miller és Andrew Ramirez.

Kolosszus ismét figyelmesen végighallgatja a két férfit, majd válaszol.

San Francisco - Page 7 Colava10 – Helyrehozni az idővonalat… Megértem az álláspontjukat, de ezt akkor sem engedhetem, amíg nem ért ide a Királynő és az Alkotó. Már azért is kivégeztethetném magukat, amiért azt állítják, nem szabadna léteznie a Főnixnek, a legcsodálatosabb megmentőnek, aki valaha e bolygón járt. Micsoda ostobaság…! Hiszen én magam is a Főnix része vagyok, ezt ne feledjék! A Jelenségekkel kapcsolatban azonban igaza van, Mr. Miller, és bízom benne, hogy ezen a téren közösek a céljaink.

Közben Johnny is felordít.


San Francisco - Page 7 Johnny10 – RÁÁRRRRR!!! Hallgass rájuk, te izomagy! ERESSZ!!!

Kolosszus azonban megrázza a fejét.

San Francisco - Page 7 Colava10 – Nem, amíg meg nem tisztult a pokoltűztől. Mintha csak… maga lenne a Sötét Létsíkok ereje… Ami pedig magát illeti, Mr. Ramirez, egy percig sem gondoltam, hogy színészkedett. Szüksége van orvosi kezelésre? A kérdései rendkívül zavarosak. A mi vezetőnk az Alkotó, aki a Főnix hatalmának földi helytartója.

Hirtelen megremeg a plafon, és egy tűzcsóva siklik át rajta, anyagtalanul, úgy, hogy a szobában közben semmi meg sem ég… majd a tűzből kirajzolódik egy újabb férfi alakja, aki hasonló ruházatot visel, mint Kolosszus, kezében pedig jókora, lángoló, villás szigonyt tart. Láthatóan ő is jó kondiban van, még ha nem is olyan magas és izmos, mint Kolosszus. Ha a fülei nem lennének hegyesek (és persze nem lángolna), még akár átlagembernek is elmenne.

San Francisco - Page 7 Namorp10

Miután földet ért, az újonnan érkező szó nélkül Johnny felé veszi az irányt, és egy legyintéssel kiszabadítja a láncai közül, az őt kínzó szerkezetet pedig leállítja. Kolosszus dühösen szorítja ökölbe kezeit.

San Francisco - Page 7 Colava10 – Mire véljem ezt, Namor?

San Francisco - Page 7 Nam10 – Leróttam egy régi tartozásomat. Én sosem feledem el azokat, akik egykor a segítségemre voltak.

San Francisco - Page 7 Colava10 – Ez bizonyára nem a Főnix akarata.

San Francisco - Page 7 Nam10 – Ahogy az sem, hogy a Királynő érkezése előtt kezdted meg annak a másik kettőnek a kihallgatását. Ők egyébként miért is vannak szabadon, barátom? A becsületem azt diktálta, hogy segítsek Johnny Blaze-nek, ahogy ő is segített nekem, és téged is feltételezhetően valami belső erő hajtott, ami nem a Főnixtől származik…

Johnny köhögve, reszketve és főként értetlenül áll talpra. Finoman megvonja a vállát Jonathan és Andrew felé, jelezve nekik, hogy fogalma sincs, miről beszél Namor.

Ekkor végre megszólal Emma hangja Jonathan, Andrew és Johnny fejében.

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Jonathan, Andrew, Johnny! Végre! Nincs sok időnk… Bocsássatok meg, de mindenfelé képességblokkolók és Nimródok… Az X-Különítmény is a nyomunkban van, de Kábel és Nathaniel bejutottak! Megerősíthetem, hogy ott vannak az épületben, és Nathaniel már rá is lelt a tudományos részlegre! Akármit is tennétek, várjátok be őket!

Sajnos elég zavaró módon Mephisto is folytatja.


San Francisco - Page 7 Meph10 – NEM! Elég volt a játékból! ÉN hozom a szabályokat, és ha a múltban nem tudom kiiktatni a Főnixet, majd itt! ÖLJÉTEK MEG AZT A KETTŐT, AZONNAL!!!

Andrew képességblokkoló karperece hirtelen lekapcsolódik róla, míg Jonathanre visszakerül az, amit Danielle-től kapott, és amelyet ő maga kapcsolhat ki-be – egyelőre be van kapcsolva. Sőt, még a fegyverek is megjelennek mellettük, amiket Kábelnél választottak, és meglepő módon Kolosszus és Namor ebből nem vesznek észre semmit…

San Francisco - Page 7 Meph10 – Ennyit segítettem, most pedig RAJTA!!!

Láthatóan Johnny is készen áll akármire, amit társai kérnek tőle, mialatt Emma továbbra is telepatikusan üzen…

San Francisco - Page 7 Emmi10 – Hallottátok, amit mondtam? Várjátok meg Kábeléket! Ne támadjatok!

_________________
San Francisco - Page 7 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

San Francisco - Page 7 Empty Re: San Francisco

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

7 / 8 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.