Nemzetközi terminál B

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Kusumi Ayani Vas. 08 Dec. 2013, 12:16

Sikerült a tervem, és el is mosolyodok, de látszott mennyire erőlködök, szóval nem vagyok olyan hű de boldog. Természetesen annyira hülye nem vagyok, hogy lábam eltöréséig tartsam ott, így ha közel kerül a csontjaim az eltöréshez megpróbálom még gyorsan kihúzni. Nyakamat próbálom aképpen biztonságban tartani, hogy behúzúm nyakam, és állammal próbálom eltakarni, és ha esetleg felém marna, nem lendületből, hanem egyszerű nekifeszülésből próbálom fejemmel leblokkolni a harapását, természetesen szájára figyelek, nehogy lefejellem. Azonban szemeimben hamarosan félelem bujkált elő. Akkor, mikor elkezdte letépkedni a ruháimat, már tudtam mit akar tenni. Elkezdek rángatózni, kezeimet próbálom kiszabadítani, és elnyomni magamtól, vagy ha elérem előkapni a pisztolyomat, és a fejét lőni. mindenképp ki kell szabadítanom a kezemet... nem.. nem hagyhatom, hogy megtegye. Ha letépi valamelyik ruhámat hangosan kiáltozok.
- Ne, ne ne! Ne csináld! Hagyd abba! N..nem így gondoltam... Engedj el!  Inkább ölj meg előbb! De nem akarom, hogy míg eszméletemnél vagyok megtedd! - kiáltozok rémülten.
Testem így is már alig bírja a súlyát, és biztosan megtörnék lelkileg is, ha ez az alak megerőszakolna. Ha tudok a lépcső felé pillantani, és látom, hogy valaki felém néz, rémült tekintettel eltátogom a "Segíts.." szót. Bárkinek örülnék, ha sikerülne meggátolni ezt az alakot. Nem akarom éppen egy ilyen ocsmánytól elveszíteni ártatlanságomat... nem így képzeltem az első alkalmat.. nem akarom ezt! Könnyeim eleredtek, ha nem sikerült kitépnem magamat a szorításából. Bár ha meg akarna ölni még ellenkezek, de már sokkal jobban elvesztettem a fejemet, és inkább ösztönszerűen védekeztem.

// az 5 nap nekem megfeelőbb lenne, mert enm mindig tudok írni :/ //
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 09 Dec. 2013, 09:17

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, George Ethan / Mr. Smiley, Daniel Long / Bérmajom, Kusumi Ayani, Damon Arkwright és Michail Capistran
Következő körváltás: 2013. december 14. (szombat) (ha korábban ír mindenki Damon-t, nem számolom, mert eltűnt, szóval ha korábban írtok, akkor amint mindenki más írt, kapjátok az új kört már szombat előtt)

Ayani és Smiley tovább folytatta a birkózást, a nőnek még sikerült a férfi szájába lépni is néhány pillanatra. Senki sem érkezett a segítségére, annak hála, hogy az őrült fickó éppen le volt foglalva valami mással a civilek jelentős része elmenekült a lépcsőről, a legtöbben lefelé a főterminál részbe, illetve kifelé, mert fentről további és újabb lövöldözések hangját lehetett hallani. Egyedül Damon maradt ott mellettük, hála a ficánkolásnak és annak, hogy többször is a nő lábai kerülnek Smiley szájába a torokátharapás elmarad, de legalább a ruhát kellően le tudta lépni róla főleg a nadrágot és a felsőt is több helyen megtépkedte. A nő könyörgése és rimánkoása pedig eléggé valószínű, hogy a biológiai ösztönök mellett beteges dolgokat is előhoz. A harapás elmaradt, a nő küzdött továbbra is, ami csak jobban feltüzelte Smiley-t, élvezetesebb lett ez a „játék”, mintha beletörődött volna, de a nadrág eddigre teljesen lekerült Ayaniról.

Odafent a szeme sarkából látta Hershel és Bérmajom is, hogy megannyi civil kezd odalent menekülni a kijárat felé és a főcsarnokon keresztül is többen átfutottak. Mindkét férfinak egy pillanat alatt megvan, hogy ez az a lejárat volt, amerre Smiley is ment, Bérmajom onnan sejtheti, hogy a két lelőtt SHIELD ügynök is pontosan erre az irányba tartott. Annak hála, hogy a civilek menekülni tudtak azon az oldalon azzal járt, hogy a folyosó egyik részéről eltűntek a civilek és lassanként csak az üres folyosó volt a páros mögött és lényegében szabaddá vált az útjuk arrafelé és így ők is letudnak jutni ott.
Hershel a kezeibe tudja venni a másik fegyvert is és lő arrafelé, ahonnan a torkolattüzet látta, Bérmajom is így tesz, lőnek, de a láthatatlan fegyveres csak tovább tüzel. Mind a ketten látták, hogy a golyóknak el kellett volna találnia azt, aki ott van, de azok könnyedén repültek tovább és a falba álltak bele távolabb. Ennek ellenére mindkét férfi, ha akart megérkezhetett a mosdókig, ugyan több lövés is érkezett feléjük, de egyik sem találta már el őket, tudtak úgy haladni. A mosdók bejárata előtt azonban egy pillanatra minta Hershel mozgást látott volna Bérmajom mellett, akinek a következő pillanatban minden eddiginél erősebb fájdalom hasított a lábába, valaki beletaposott a lőtt sebébe és próbálta kitépni a szorításából a táskát, amiben a chip volt, ezt Hershel nem látta, csak a fájdalomra való reagálást és azt, hogy a táska is megrándul.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nemzetközi terminál B - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Bishop Hétf. 09 Dec. 2013, 23:39

Mind két fegyverrel tüzet nyitok az ellenség feltételezhető helyére és Bármajom is így tesz, szinte biztos vagyok benne, hogy össztűzzel képesek leszünk kiiktatni záros időn belül a képességhasználót, de nem ez történik. Hiába lövök többször is a megfelelő helyre, a lövedékek egyszerűen átrepülnek azon a területen, ahol a fegyvert tartónak állnia kellene. Eközben a lejáró szabaddá válik, Simely-val történhetett valami, de nincs időm ezzel foglalkozni. Fedezékeken keresztül végül eljutok egészen a mosdóig, ahol néhány percre visszahúzódok.
~ Túl sok a lehetőség, nem lehet egyértelműen meghatározni mivel is állunk szemben. Lehet, hogy egy mutáns vagy szuperhumán aki nem csak léthatatlanná, hanem átmenetileg anyagtalanná is tud válni, ez egy nagyon kellemetlen alternatíva. A másik lehetőség, hogy nincs senki a fegyverek mögött, telekinetikus erővel vagy mágiával is irányíthatóak, akkor az ellenségnek olyan helyen kell állnia, ahonnan megfelelő rálátása van a csatatérre, de képes koncentrálni. Vagy valamilyen eddig ismeretlen túlvilági erő, technológia. Ez így nem fog működni, egyszerű megoldás kell.
Felnézve meglátom, hogy Bérmajom a látszat ellenére valamitől vagy valakitől sérüléseket szenved és a kezében megrándul a táska.
- A francba! - mondom magam elé, tudtam már korábban is, hogy a képességhasználók lehetnek a terv buktatói.
Pillanatok alatt mérem fel a helyzetet, próbálom ismét megállapítani a láthatatlan ellenfél feltételezhető pozícióját. Először a táska felé próbálok néhány pontos lövést nagyjából karmagasságba leadni, majd feljebb haladva a test, mellkas magasságáig jutni. Feltételezem, hogy nincs egyedül, ezért amennyire tudok fedezékben maradok még és készen állok, hogy időben visszatámadhassak, ha egy másik pontból tüzet nyitnak rám. Akkor ha a lövések nem találnak semmit, óvatosan, de a lehető leggyorsabban felmérem a terepet és olyan személyt, vagy ha ilyen nincs védett pontot keresek, ahol könnyen védheti magát egy olyan személy, aki képes távolról jelenléte nélkül támadni, ugyanakkor koncentrálnia kell ehhez. Végső esetben, ha ez sem működik meg kell próbálnom közvetlen közel jutni Bérmajomhoz, majd saját magam átvenni a táskát és közvetlen közelről lőni. Mielőtt cselekszek felkészülök, hogy bármikor további nem csak könnyű sebeket szerezhetek.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Sarah Csüt. 12 Dec. 2013, 20:57

Legfőbb célom, a prédám kivégzése egy erőteljes harapás formájában továbbra sem valósítható meg, ahhoz képest, hogy mennyire veszni látszik számára a helyzet továbbra is próbálkozik, de ez nem lesz elég ahhoz, hogy megmeneküljön, ma... Ma befejezzük azt amit elkezdtünk, ma nem csak egy falatot kapok belőle, lakmározni fogok belőle az ízlésemnek megfelelően, nyersen. Nem foglalkozok azzal, hogy a civilek menekülni kezdenek, számomra ők most nem léteznek, a lövések hangjának ténye is csak kapargatja az agyam felszínét, de különösebben nem tud bejutni, még egyenlőre nem, számomra most csak egy cél létezik, pontosabban kettő, de az ölés továbbra is az elsődleges. Minden pillanatát élvezem a helyzetnek, a könyörgés pedig csak rátesz egy lapáttal, agresszívabb lépésekre sarkall. Megpróbálom megragadni a prédám lábait boka részen, ami valószínűleg nem lesz túlzottan nehéz tekintve, hogy az egyik lába a képemben van, majd pedig egy erős és gyors mozdulattal igyekszem azokat két külön irányba tolni, egészen addig amíg nem hallok egy reccsenést, vagy nem állnak a lábak olyan szögben, hogy arra már biztosan mondható legyen, hogy eltörtek, vagy legalább a porcok kimozdultak a helyükről. Amint ettől a problémától sikerült megszabadulni, folytatom a további ténykedésemet, a szenvedés és küszködés hangjain hergelve magam kezdek folyamatos ütlegelésbe, már ha a lábakat sikerült félreállítani az útból, azt pedig nem figyelem hogy hova érkeznek a találatok, csak azt akarom látni ahogyan szenved, minden találatnál hallani akarom a fájdalom generálta hangokat! Minél többet szenved, annál édesebb lesz a vére, aminek torkán való kiserkentésére továbbra is első adandó alkalommal próbálok lecsapni, avagy ha úgy adódik, a továbbiakban is engedek egyéb ösztönöknek melyek a következő nemzedék számának növeléséért ordítanak, habár sokkalta csendesebben, mint a gyilkolási vágy a tudatomban, de ha továbbra sem jutok előrébb életének kioltásával, akkor haladhatnak ismét az alternatív célok.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Kusumi Ayani Pént. 13 Dec. 2013, 06:20

Sírva fakadtam magatehetetlenségemben. Bár a harapásokat megtudtam akadályozni, ruhám több helyen is elszakadt, és már jófomán semmit sem takar. Remegve próbálok kiszabadulni szorításából mikoe hűvös szellőt érzek lábamnál. Szörnyülködve nézem, hogy nadrágomato
teljesen leszabta, és már csqk egy szál alsónemű fedi el lábamközét. A félelemből gyüjtöttem erőt, meg abbol is hogy a fickó kezei éppen mással ügyködtek. Lábam rugalmasságban bízva összeszorítom a fogam, és megpróbálom tűrni a törést, mely nagy valószínűséggel bekövetkezik. Eközben bal kezemmel gyors lendülettel megpróbálom megszorítani az ádámcsutkáját, ha tudom el is töröm. Eközben jobb kezemmel az éles fegyvert próbálom elővenni, ésha sikerül az aranysugár képességet előkészítve a szíve felé helyezem a pisztolyt.
- 6 szoros!
6 aranysugár erejét összpontosítottam egy golyóba, mely a hat erejét és lendületét is birtokolja. Ha sikerül is elsütnöm érzem hogy testem elernyed és a fegyver kiesik kezemből. Kezeim visszazuhannak mellém, és a hallásom betompul. Egyedül a látásom nem változott. Hát igen ha túl sok erőt mozgatunk akkor ára is fizetnünk kell. Ha azonban fegyveremet nem tudtam előkapni nagy valószínűséggel eltörte a lábam, és az utóbbi ütéseinek csapásai fájdalmas nyomokat hagynak. Arcomat próbálom védeni kezemmel miközben. Ajkamba harapok hogy ne kiáltozzak, de szememből folynak a könnyek és minden csapásnál fájdalmasan nyögök, végül biztosan elered szám vére de engem nem érdekel ez.
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Danny Long Pént. 13 Dec. 2013, 17:04

Célzok és tüzelek. Tudom, hogy nem fogok hibázni, és ez így is történik. A golyó pontosan azon az úton halad végig, ahol terveztem, ennek ellenére nem ér célt, hanem a falba csapódik. Láthatatlan ellenfelünk tovább tüzel ránk, mintha mi sem történt volna. Egy magyarázatot találok a dologra. A fickó (vagy nő) nem csak láthatatlanná, hanem anyagtalanná tud válni. Egy pillanatig majdnem elönt a kétségbeesés, de legyőzöm. A reménytelennek tűnő helyzetek a munkámhoz tartoznak. Valamilyen korlátja biztosan van a képességének, csak meg kell találnunk. Jelenleg jobb elképzelésem nem lévén elindulok Goblinnal a mosdók irányába. Abban legalább szerencsénk van, hogy tudunk úgy haladni, hogy a láthatatlan ember golyói nem érnek el minket. Már a mosdók bejárata előtt vagyunk, amikor újra iszonyú fájdalom hasít a lábamba. Előre esem, de közben továbbra is szorítom mind a fegyvert, mind a pisztolyt. Azonnal rájövök az érzésből, hogy mi történik. Valaki beletaposott a sebembe. Annak, hogy Goblin nem vette észre, csak az lehet az oka, hogy a láthatatlan az, aki követett minket. Érzem, hogy megrándul a kezemben a táska. Érthető, próbálja megszerezni, de nem hagyom. Olyan erősen fogom, ahogy csak tudom. Nem veszíthetem el! Közben a pisztolyos kezemet nagyon gyorsan, hogy ne legyen ideje kicsavarni, hátra lendítem, és közvetlen közelről több lövést is leadok. Csak remélhetem, hogy amíg engem támad, nem tud anyagtalanná válni több lövés erejéig.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Michail Capistran Szomb. 14 Dec. 2013, 09:39

Miután a civilek egy részét sikerült kimentenem, nincs más hátra, mint a többi civillel foglalkozni... de hogyan? Amíg tűzharc van, addig esélytelen kimenteni bárkit is, lehetetlen lesz az emberek biztonságát szavatolni, miközben golyók röpködnek föl s alá. Egyetlen esélyem az, ha a terroristákat valahogy eltávolítjuk a helyszínről, akár azzal, hogy kivisszük a csatát más helyszínre, akár azzal, hogy szimplán lelőjük őket... de egy mentős hogyan tudna eredményesen bármi ilyet is csinálni? A vészhívó csatornák, és kommunikációs rendszerek nem működnek, azaz kénytelenek vagyunk azzal a kevéssel dolgozni, amink van, és az a kevés bizony egyáltalán nem sok. Van egy pisztolyom, és nagyon sok sérültem, szerencsére jónéhány civilt sikerült elindítani a kijárat felé, de a halálos áldozatok száma egész egyszerűen túl magas. Hozzávetőleg lehetetlen megállapítani a csata közben hogy ki kivel van egyáltalán, hogy lenne érdemes lőni, így a tűzharc ötletét egyenlőre mellőzöm, csak bajt okoznék vele.

Inkább a bútorzatot veszem kezelésbe, guggolva kibújok a fedezékemől, és asztalokat, székeket borogatok fel, a tereptárgyakat igyekszem úgy arrébhúzni, hogy azok, akik menekülni vágynak, azoknak egy "fedezék-folyosót" alakítsak ki.
Michail Capistran
Michail Capistran
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 13
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Michail Capistran
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 14 Dec. 2013, 10:16

+18
Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, George Ethan / Mr. Smiley, Daniel Long / Bérmajom, Kusumi Ayani, Damon Arkwright és Michail Capistran
Következő körváltás: 2013. december 19. (csütörtök)

A lövöldözés kezdett abbamaradni, inkább már csak az emeleten volt ilyen, helyette sokkal inkább Ayani sikolyait hallotta meg Michail, ahogyan nem messze tőle, a médiából is közismert tömeggyilkos éppen erőszakolta a védtelen nőt a lépcsőn. Ez volt az oka, hogy a férfi felé meglehetősen kevés civil menekült el, inkább csak a földszinten levő üzletekbe bebújt emberek mentek arra, azon az úton, amit nagyjából sikerült felállítania. Asztalokat kevésbé tudott borogatni, szinte mind olyan volt, hogy beleépítették a talajba, de volt néhány nem ilyen, azokat tudta borítani, ahogyan a székeket is.

Smiley megragadta Ayani lábait, és mivel erősebb volt kijjebb tudta őket tolni. Az émelyítő fájdalom bekövetkezett és egy reccsenés is, ahogyan a nő egyik térde eltörött, a másik szerencsére csak kiugrott, de az is legalább ugyanilyen fájdalmas volt. Mivel már semmi sem akadályozta Smiley-t, most tudott végre a nőbe hatolni, aki ekkor szinte utolsó erejével ragadta meg a másik torkát, a fegyver még a helyén volt, így azt elő tudta rántani, a sérülés miatt ugyan az aranysugarat nem sikerült megidézni, de a lövések közvetlen közelről találták el Smiley-t. A legtöbb ugyan bent akadt a fémes csontokban, de még így is hihetetlen fájdalmasak voltak és megannyi vér került a sebekből a nőre. Smiley pedig jó néhány lépéssel került hátrébb a lövések következtében. A páros mindkét tagjának csengett a füle és nem hallott semmit sem a lövések miatt.

Hershel újra lőtt karmagasságba, de semmi sem történt, a golyók nekicsapódtak a falnak, mintha mi sem történt volna és nem lett volna ott senki, pedig a táskán látszott, hogy valami húzza. Odalentről újabb lövéseket lehetett hallani, és itt fent is Bérmajom lőni kezdett, semmi hatása nem volt. Ellenben megérezte, hogy valamilyen erő hat a lábaira és egyszerűen kirántja azokat. Bérmajom ennek hála a következő pillanatban a földön terült el a táska pedig kiesett a kezéből. A táska pedig felemelkedett a levegőbe.
Ezzel egy időben Hershel távolabbi pontokat keresett, hogy honnan is támadhat valaki távolról láthatatlanul és a közelben volt néhány cserepes fa, illetve kinti bódé, amiknek a takarásában mindezt megtudta volna tenni egy ilyen személy. A táska pedig mivel ezt már kiszúrta, tényleg abba az irányba kezdett lebegni, amerre Hershel kiszúrta ezeket a fedezékeket.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nemzetközi terminál B - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Bishop Szomb. 14 Dec. 2013, 17:28

Az első lövések után már biztos vagyok benne, hogy a B verzió a helyes feltételezés. Azonnal elkezdem keresni azokat a pontokat, ahonnan egy telekinetikával rendelkező mutáns vagy szuperhumán, esetleg egy gyengébb mágus meghúzhatta magát. Megpillantom a fedezékül szolgáló pontokat, és a táskát, ami kitépődött Bérmajom kezéből. Ez a lehető legrosszabb alkalom, minél előbb le kell kapcsolni az ellenséges ügynököt, mielőtt túl késő. A táskát egy biztos ponton az övemhez rögzítem, úgy, hogy ne zavarjon a mozgásban, majd elrakom az egyik pisztolyt, hogy ismét csak egy legyen nálam közvetlenül. Intek a harmadik itt lévő Hydra ügynöknek és Bérmajomnak is, hogy vegyék az irányt a cserepes növények és a bódé felé. Ha rám tekintenek hosszabb ideig, akkor katonai kézjelekkel mutatom, hogy vegyenek fel egy háromszög szerű pozíciót. Az első kettő a széleken, én és a másik ügynök hatolunk előre két oldalról, hátul maradhat és fedezhet a sérül lábú Bármajom. Ha ezt nem tudom megtenni akkor előbb odakiáltok nekik, majd újra elmutogatom a terv lényegét.
Ezután ha mind a ketten visszajeleznek, akkor két kezemmel magam elé tartom a pisztolyom. Oldalról, íves vonalon próbálom megközelíteni a bódékat és a virágcserepeket jobb oldalról. Végig figyelem és élesen tartom a reflexeim, hogy ha esetleg megint váratlan és láthatatlan támadás ér, időben elvetődhessek egyik oldalról. Bízok a többrétegű páncélban de a vállam már így is sérült nem kockáztathatok. Megpróbálok elég nagy íven maradni és a fedezékek mögé kerülni. Amint meglátok egy humanoid alakot, vagy bármilyen mozgást leadok két lövést a célpontra. Elsődleges célom azon felül, hogy eltaláljam az, hogy megzavarjam a koncentrációban. Éppen ezért ha meg van a pontos fedezéke egy ideig tűz alatt tartom, legalábbis megpróbálom. Még eddig nem harcoltam képességhasználó ellenféllel.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Danny Long Szer. 18 Dec. 2013, 13:43

Hátranyúlok, és tüzelek, de semmi. Ellenfelem továbbra is támad, és végül sikerül kirántania a lábam. Felfogni is alig van időm, olyan gyorsan történik. Ahogy hasra esem, szorításom a táskán gyengül, és egy hirtelen rántással a láthatatlan embernek sikerül is kitépnie a kezemből. Közben hallom, hogy Goblin is lead lövéseket, de semmi haszna. Valami nem úgy van, mint gondoltam. Hogy tudná elvenni a táskát, ha közben testtelen? De mi lehet a megoldás? Goblin felé pillantok, akinek arcán az látszik, hogy van valami terve. Amikor kézjelekkel tudtomra adja, hogy mi az, bólintok. A cserepek jó fedezéket nyújthatnak valakinek, ezt rögtön észreveszem, és láthatóan Goblin azokat vette célba. Lehet, hogy nincs is szó láthatatlanságról, hanem ez telekinézis? Ez sok mindet megmagyarázna. Az utasításnak megfelelően hátramaradok és fedezem a többieket. A sérülésem miatt nem nagyon tudnék többet tenni, de fel sem adom addig, amíg kint nem vagyunk. Közben folyamatosan készen állok arra, hogy akár láthatatlan, akár fegyveres támadás ér. Ha bármi erre utaló jelet észreveszek, azonnal kitérek, ahogy csak a sebem engedi. Ha mozgást látok a fedezékeknél, azonnal tüzet nyitok, és igyekszem megakadályozni, hogy támadhasson vagy menekülhessen az ellenfelünk, ha tényleg ott van.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 19 Dec. 2013, 06:37

//Igaz Sarah csak +1 napot kért, de mivel többen sem írtak, elnézést Danny-től és Bishop-tól, de +5 nap az új körig... kedden kaptok új kört, szenteste.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nemzetközi terminál B - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Sarah Csüt. 19 Dec. 2013, 15:26

Megölni továbbra sem vagyok képes, azonban a lábakban törnek a csontok, jól hallhatóan, a reccsenések hangjától pedig végigfut a gerincemnél egy édes megborzongás. Mivel a nyakához továbbra sem férek hozzá, így a másodlagos célomat folytatom, mellyel sokkal könnyebb haladni, s egy pillanatra meg is kezdem azt, melyet az utódokkal kapcsolatos ösztönök sugallnak, de sokra nem jutok, mert a préda még talán utolsó erejével fegyvert ránt és többször is meglő, melyek lökésétől elhátrálok tőle pár lépést. Elmebeteg módon vigyorogva nézek továbbra is a valószínűleg jelenleg is földön lévő áldozatomra, egyenlőre halkan nevetve, ahogyan az egyik kezem végigcsúszik a mellkasomon lévő sebeken, a fájdalom lényegében csak tovább hergel, imádom...
- Érzhem... ÉRZHEM HOGY ÉLEHK! - Hörgöm üvöltve, tiszta élvezettel a hangomban, főleg a fájdalomnak köszönhetően, ahogyan még bele is kapok az egyik sebbe és szélesítem a magam marásával, végül pedig megkezdem a tempós menetelést, hogy végre befejezhessük azt amit elkezdtünk. A mozgás bármennyire fájhat, had fájjon, azt akarom hogy fájjon! Ha néhány mozdulatnál csak jobban hasogat, hát had tegye, csak jobban fogom élvezni s nem fog megtántorítani. Lényegében megpróbálom szó szerint rávetni magam a prédára, hogy befejezhessem a vadászatot, ezúttal már csak a kezeit lefogva, a lábai kétlem, hogy már bármit is zavarhatnának, harapok, továbbra is a torkát próbálom, de ha nem érem el, hát ott harapom ahol érem, hogy újra ízlelhessem a húsát, s minden kiharapott darabot szinte rágás nélkül el is nyelek. Közben pedig igyekszem fojtatni magvaim elvetését, ha fogalmazhatok így.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Kusumi Ayani Szomb. 21 Dec. 2013, 12:28

Csont reccsen és lábam eltört. Még egy kattanás és a másik lábamtól is fájdalom érzetek száguldanak agyam felé. Azonban még volt annyi erőm, hogy felemeljem fegyveremet, és lőjek. A fickó hátratántorgott. Nekem ennyi elég volt. Pisztolyom töltényeit a sebe felé fordítom, és lövök. Nem az egész tárat csak a felét. Egyet, kettőt a lábai felé is lövök, de mindenképp ügyelek, hogy 1 töltényem még maradjon. Fél kézzel a sokkoló felé húzódok, a másik kézzel lövök. Fél szemmel a sokkolót figyelem, és ha sikerül odavonszolnom magamat elkapom és rögvest lövöm a fickót. Ha közben utolérne kezeimet próbálom minél tovább mozgásban tartani, hogy ne kapja el, végül ha nincs más remény, és fegyevres kezem még szabad a szája elé kapom a fegyverem, és utolsó erőmet beleadva az Aranysugárral a fejét próbálom átlőni, ha kinyitja száját.  Viszont ha mellé akkor biztosan meghaltam.
avatar
Kusumi Ayani
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 71
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. May. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Kusumi Ayani
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Dec. 2013, 09:32

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, George Ethan / Mr. Smiley, Daniel Long / Bérmajom, Kusumi Ayani, Damon Arkwright és Michail Capistran
Következő körváltás: 2013. december 29. (vasárnap)

Smiley nyúlt, hogy lefogja a nő kezeit, aki még utolsó erejével a képességét próbálta latba vetni, ennyire súlyos sérülések mellett valószínűleg ő maga sem csodálkozott azon, hogy mindezt nem sikerült elérnie, majd végre valahára a jótékony sötétség magához ölelte őt. Smiley így már könnyedén bele tudott harapni Ayani kezébe és két darabot kiharapni belőle és már a nyakat is elérte volna, amikor egy kéz rántotta hátra onnan. Ha a férfi felnézett, akkor az egyik velük tartott Hydra ügynök volt, ezúttal már Hydra felszerelésben, így az arca sem látszott a zöld-sárga egyenruha és maszk alatt.
- Mozgás! – adta ki a parancsot és a fejével a bejárati ajtó felé bökött, amerre már megannyi ember kezdett újra menekülni hála Michail mutatványának.

A Hydra ügynök is bólintott arra, hogy elindul és meg is tette, ahogyan mindenki ment, a mozgás ugyan nem látszott, a megfelelő helyen, amit Hershel kiszúrt nem volt senki sem, de több személy is elférhetett volna arrafelé. Igazából a Hydra ügynök volt az, aki nem várta ki, hogy mozgás legyen és tüzet nyitott arra a helyre, ahol feltételezték a célpontot. Az akció sikeres volt, eddigre Bérmajom is sikeresen fedezékbe húzódott, a lövések leadása után pedig a táska nem messze a két férfitól újra a földre esett. Ezúttal lövés nem érkezett a feltételezett láthatatlan célponttól és a két férfi a nyomát sem látta annak, hogy ott lett volna. A táska közel volt hozzájuk és már a menekülést jelentő mosdó is ott volt alig néhány méterre tőlük végre. Az ügynök intett nekik, hogy menjenek ő fedezi őket.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Nemzetközi terminál B - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Bishop Kedd 24 Dec. 2013, 17:18

A taktika sikeresnek bizonyul, Bérmajom fedez, közben ketten két oldalról haladunk előre. Én óvatosabb vagyok és támadásra számítok, ezért nem kezdek el vaktában tüzelni, de a másik ügynök offenzívabb és rögtön tüzel a fedezékekre, aminek meg van az eredménye. Nem látom a célpontot, de emiatt már nem veszíthetek több időt, számolnom kell azzal a lehetőséggel is, hogy egyszerre képes az ellenfél láthatatlanná válni és telekinetikus erőt használni vagy speciális mágia, aminek általános működésével sem vagyok tisztában. Amint a Földre kerül a táska, a fegyvert még mindig fél kezemmel a fedezékek irányába tartva ugyan de azonnal odarohanok és megpróbálom megragadni, majd felvenni. Ezt előtte szabályszerűen jelzem a társamnak, az együttműködés érdekében.
Ha nálam van a táska, akkor jelzem, hogy vettem a jelet, megvan a fedezet is, majd intek Bérmajomnak, hogy azonnal induljon meg a legközelebbi mosdó felé. Ezután én is megindulok, a gyorsaság ellenére lehetőleg némileg takarásban haladva, egy fedezéket érintve. Igyekszem a lehető leggyorsabban elérni a mosdót, ahol a szellőző járatot kezdem el keresni.
- Bérmajom, itt a táska, vigye előre, a szellőzőkben még sérülten is gyorsabb nálunk.
Adom ki az utasítást, majd ha pozitív visszajelzést kapok akkor átadom a táskát és ha kell akkor segítek neki könnyebben felmászni vagy ugrani a szellőzőbe. Ez már a végjáték és itt már tényleg csak az eltelt másodpercek számítanak. Ha eddig sikerül eljutni, természetesen fedezetet nyújtok a mosdóból a kint lévő ügynöknek, hogy biztonságban tudjon haladni. A szellőző elhelyezkedésétől függően bakot tartva küldöm előre az ügynököt, majd követem én magam is. A fegyvereket ekkor a biztonság miatt biztosítom, nem engedhetünk meg még egy hibát.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Sarah Csüt. 26 Dec. 2013, 13:44

Ismét rávetem magam az elfogyasztandó húszsákra, s mivel a lábaival már fölösleges foglalkozni, így könnyűszerrel tudom lefogni a kezeit, a másik pedig nemes egyszerűséggel elájul, könnyű észrevenni az ellenállás teljes hiányát, amit ki is használok s két nagy darabot harapok ki a kezekből, megízlelve a győzelem édes, mégis kesernyés ízét ahogyan a húsából kicsordult vére minden rágásnál egyre jobban szétterjed a számban, már amikor rágok, az első darabot szinte rágás nélkül nyelem le egyben, a másodiknál pedig megengedek magamnak két rágó mozdulatot, de nem többet. Végül megkoronáznám győzelmemet a torka elharapásával, ahogyan szélesre nyitom az állkapcsomat, a vérrel keveredett nyálam bőven csordul ki abból, vissza a földre vagy éppen a préda testére, melyben ha tőlem függ már nem sokáig van élet... De nem tőlem függ, ahogyan már harapnék, valaki visszaránt, amire fenyegetően hörögve nézek fel, s tekintem meg az egyik társamat. Lassan emelkedek fel vele szemben, a dühödt kifejezés helyét az arcomon hamar átveszi az elmebeteg vigyor, s tekintetem amit rá meresztettem hamar fókuszát veszti, s a körvonalaira áll rá a legjobb esetben is, de még neki feszülök s lényegében a képébe mászok.
- Mégh.. És te leszel a következő! - Jelentem ki elmebeteg módon röhögve, ámde oly hangnemet használva mégis, hogy éreztessem, igencsak komolyan beszélek. Nem az első alkalom ez hogy a HYDRA tönkreteszi a vadászatot, pont mikor véglegesen leteríteném az áldozatomat... Ennek.. Itt még nincs vége, valahol egyszer újra megkezdődik majd a vadászat, most viszont röhögve marok bele a korábbi golyó ütötte sebekbe s egy vonással marom le azoktól egy vonalban a bőrömet s valamennyi húst is, úgy fél centiméter mélyen, néhányat oly mélyről indítva hogy magát a golyót is megérintem egy pillanatra mely belém fúródott, s élvezettel remegek meg, de nem úgy mint akinek fáj, inkább élvezettel pár másodpercre, majd miután kitéptem magamból azt a keveset, a kijárat felé veszem az irányt, immáron két lábon, de görnyedten. Nehezebben hagyom el a terminált mint ahogyan jöttem, nehezebben s magasabban, nem vagyok benne biztos, hogy mi történ, de mostantól a vadászatok ezen keresztül élvezetesebbek lesznek.

_________________
Reneszánsz: Sarah Storm + Jane és Fox, Mr. Smiley
VH: David Ethan, James Richards
Outsiders: Sarah Storm, Katherine Blackwood
x-diák: Gulyás Csilla
Sarah
Sarah
12. szint - 30 kredit

Hozzászólások száma : 1524
Hozzászólások régi : 149
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Sarah Storm
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Danny Long Szomb. 28 Dec. 2013, 02:12

Goblin terve úgy látszik, beválik. Az ügynök tüzel először, és a táska a földre esik. Ellenfelünket viszont továbbra sem látom, és ez fokozott óvatosságra ad okot. Az ügynök jelzi, hogy fedez minket, így, lehetőleg minél inkább takarásban maradva, meg is indulok a mosdó felé. A táska Goblinnál van, így azzal még nem kell foglalkoznom. Viszont valami szöget üt a fejembe. Ha sikerült eltalálni az ellenfelünket, akkor valószínűleg fel kellett volna fednie magát, de nem került elő senki. Mintha nem lenne itt más rajtunk kívül. Ha így van, akkor viszont egy személy van, aki nem áll teljesen gyanún fölül, és az az ügynök. Lehetséges lenne, hogy valójában a SHIELD beépített embere? Egyszerű, megalapozatlan megérzés csupán, valószínűleg paranoia, amit az szül, hogy nem értem az ellenfél képességének működését, de tapasztaltam már annyit, hogy tudjam, hiba lenne figyelmen kívül hagyni. Így hát, miközben a mosdó felé haladok, párszor hátrapillantok, figyelve, hogy nem tesz-e valami gyanúsat. Ha hátsó szándékkal küldött előre minket, akkor
Ha gond nélkül sikerül elérnünk a mosdót, gyanúmat jelzem Goblinnak, amíg várunk, hogy utolérjen minket. Inkább kockáztatom meg, hogy paranoiásnak tartson, minthogy hátbatámadják. Suttogva mondom:
- Figyeljen az ügynökre!
Nincs időm jobban kifejteni. Ezután átveszem a táskát. Egy biccentéssel jelzem csak, hogy megértettem az utasítást, és felkapaszkodom a szellőzőbe, majd óvatosan és körültekintően, a memorizált térkép alapján haladva elindulok kifelé.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 29 Dec. 2013, 09:19

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, George Ethan / Mr. Smiley, Daniel Long / Bérmajom, Kusumi Ayani, Damon Arkwright és Michail Capistran
Következő körváltás: 2014. január 3. (péntek)

Smiley követte az ügynök társát és odakint a terminál előtt a kocsi már várta őket, amivel jöttek. Miután mind a ketten beszálltak, a harmadik ügynök már bent ült a kocsiban, úgy tűnt, hogy ő már a páros előtt távozott bentről, a terminál oldalához hajtott a sofőr, ahova az előzőekben megbeszélt szellőzőnyílás vezetett, révén lent nem távozott a másik csapat, így sejthető volt, hogy itt fognak. Néhány perc múlva pedig mindez meg is történt.
Hershel most már könnyedén oda tudott menni a táskához és felkapni azt, majd átadni Bérmajomnak. A páros és a velük levő Hydra ügynök könnyedén eltudott jutni így már a mosdóba. Ahogyan ezt a menekülési utat előre eltervezték mindenki belefért a szellőzőbe és mászással könnyedén, és egészen gyorsan lehetett haladni. Mindenkinek a fejében megvolt, hogy miként és hol kell kanyarodni ahhoz, hogy kiérjenek innen, így alig két-három perc mászás után, a sérülések miatt volt kissé lassabb, mert az továbbra is fájt mindkét sérültnek sikerült kiérni a megfelelő helyen, ott már várta őket az autó, amiben a többi társuk is ott volt. Most már láthatta mindenki, hogy lényegében mindenki bekapott minimum egy-egy golyót, a három magukkal hozott ügynököt kivéve.
Eddigre a távolból már hallani lehetett a szirénák hangját, ahogyan a helikoptereket is látni a messzeségben. Percek múlva a hatóságok is kiérnek ide, mert már bizonyára feltűnt mindenkinek, hogy gond van. A sofőr a többiekre nézett, hogy maradjanak itt a parkolók közelében relatíve biztonságos helyen, vagy pedig mivel túl sok a sérültjük és a társaság nem kevéssé feltűnő induljanak-e máris tovább. Ez esetben pedig örült volna navigálásnak is, hogy a többiek figyeljék azt, hogy nem-e követik-e őket és merre menjen.

//Még kérek szépen tőletek egy reagot, a következőben pedig végzünk is, ha sikerül észrevétlenül kinavigálnotok a sofőrt, vagy itt bent bújtok meg valahol a reptéren. Már most szeretném mondani, hogy roppant büszke vagyok a csapatra, remekül oldottátok meg a kalandot, sokkal nagyobb gondok is lehettek volna, de ügyesek voltatok és élmény volt mesélni. Köszönöm.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nemzetközi terminál B - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Bishop Kedd 31 Dec. 2013, 01:31

Szolidan jelzem Bérmajomnak, hogy értem amit, mond majd előre küldöm. A fegyverem ugyanúgy elrakom és az ügynök előtt megyek a szellőzőjáratba, de néha hátra tekintek, hogy lássam, ha készül valamire. Nem kérdőjelezem meg a társam gyanúját, profi, oka van ha úgy gondolja tégla van a csapatban, de én egyelőre nem látok jelet. A szellőzőben a haladás terv szerint könnyű, most kifizetődik minden tervezéssel töltött másodperc, amit akkor vesztettünk, most visszanyerjük és ez sokkal nagyobb siker, mint amit a sietséggel elérhettünk volna. Komplikáció nélkül sikerül eljutni az autóig. A felmerülő két lehetőségre pillanatok alatt futnak át a lehetséges végeredmények a tudatomban. Egyelőre még nem szólt előttem semmi, végignézek a csapaton, majd ha látom, hogy még mindig senki nem akar utasítást adni, megteszem én.
- Ha itt maradunk az túl kockázatos, nyilván le fogják zárni és átvizsgálni a teljes repteret. Nem lehet nálunk a chip, sem a fegyverek, ami ebben a helyzetben kivitelezhetetlen. Induljunk el, először lassan, mintha nem sietnénk, és nem tudnánk a bent lévő eseményekről, ez a legkevésbé feltűnő. Haladjunk el a reptér mellett párhuzamosan, betartva a forgalmi szabályokat, majd a legközelebbi lehetőségnél egy forgalmasabb, nagyobb útvonalon haladjunk. A drone rendszer miatt feltűnő és túl lekövethető lenne egy elhagyatottabb részen a gyors mozgású jármű. Most az elvegyülés tűnik a legjobb megoldásnak. Próbáljunk az érkező erősítés útvonalát elkerülve haladni. Érthető?
Ez így lassabb és emiatt kockázatosabb, de egy gyors menekülés könnyen végzetes hajszává válhat. Most nem hibázhatunk, ha már eddig eljutottunk. Én az útvonalra figyelek és ha kell adom az utasításokat, az általam elmondott terv szerint, figyelve a környezet mozgását. A többieknek utasításba adom, hogy figyeljék a rendőrség vagy a SHIELD érkező járműveit, illetve, hogy követ-e valaki.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Danny Long Pént. 03 Jan. 2014, 02:33

Goblin jelzi, hogy vette, amit mondtam. Ezután nyugodtabban mászok be a szellőzőbe. Minden komplikáció nélkül sikerül végighaladnom a csőhálózaton, minden pontosan olyan, ahogy a térkép alapján várható volt. Még a sérülésem ellenére is alig 2-3 perc alatt a végére érünk, és sikeresen elhagyjuk a terminált. A lábamban egyre kínzóbb a fájdalom, de még összeszorított foggal tűröm. Már nincs sok hátra, ha visszaérünk a Hydrához, ott majd rendbe raknak. Nyilván szükség lesz sebészi beavatkozásra, de ez aggaszt most a legkevésbé. Amikor végül elérjük a ránk váró autót, már halljuk a szirénák és a helikopterek hangját. Nincs sok időnk. Innentől kezdve nem aggódom az ügynök miatt, ha meg akart volna állítani minket, már megtette volna. Úgy néz ki, ellenfelünk kiléte rejtély marad. Amikor Goblin kiadja az utasítást, egyetértően bólintok. Valóban ez tűnik a legésszerűbb megoldásnak. Ha megindulunk, folyamatosan figyelek arra, hogy nem követ-e minket valaki. Legalább ez is elvonja a figyelmemet a fájdalomról.

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 29

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 03 Jan. 2014, 09:57

Résztvevők: Hershel Shepherd / Goblin, George Ethan / Mr. Smiley, Daniel Long / Bérmajom, Kusumi Ayani, Damon Arkwright és Michail Capistran

A gyanú nem igazolódott be a társukat illetően, nem tett semmit sem ellenük, a kocsiban pedig még a maszkját is levette, ami odabent rajta volt. Ekkor már láthatták, hogy tényleg az volt, akinek lennie kellett, ahogyan mindenki megvolt mostanra. A sofőr bólintott, hogy értette Goblin tervét és végül is azt követve sikerült elhagyni a helyszínt. A távolban még látszott a szirénák fénye, a hangjukat hallani lehetett, ahogyan a SHIELD és a mentők helikoptereit is. Az egyik részen a távozás közben majdnem belefutottak egy kordon felállításában ők és még egy autó még átjutottak, de utána már lezárták az egészet és akik ezek után jöttek bent ragadtak a lezárt területen. Ettől kezdve pedig nem volt nehéz már belevegyülni a New Yorki forgalomba és vissza is értek egy idő után oda, ahova menniük kellett.
A sérüléseit mindenkinek ellátták, valószínűleg nem evilági felszereléssel, mert a lőtt sérülések is úgy múltak el, hogy két héttel később már sebhely sem maradt utánuk és mindenki teljes értékűen el tudta végezni, amit akart, a meglőtt hely és rész nem lett gyengébb, sem érzékenyebb.

Ayani, mint már megszokhatta ismét egy kórházban tért magához. Szerencsére rendben volt, a kezét megműtötték, egyik lába sem tört el, mint kiderült, az egyik csak kiugrott a másikban a reccsenés pedig csak egy szalag volt és nem a térde, ezt is megműtötték neki. Most a sokk volt nagyobb, mint a sebesülések súlyossága, a műtétek után már két nappal talpon volt és a térdsérülés miatt fizikoterápiára kellett járnia, két héttel később már rendesen tudott járni, lényegében némi sántítással. Mindezek után pedig további néhány hét és teljesen rendbe jött és folytatni tudta a képzését is a katonai alapkiképzésen.

//Később még lesz majd epilógus, ha a másik két szál is befejeződött. Addig is köszönöm a kalandot, mehettek játszani mindenfelé. A kaland szeptember közepén volt, október végére már a legsúlyosabb sérültek is tökéletesen jól voltak, itt Ayani-t értem, a többiek október elejére, szóval ennyi plusz időtök volt október eleje – január eleje.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nemzetközi terminál B - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 19 Jan. 2014, 17:50

A Hydra felemelkedése 2: A kígyó mérge epilógusok

Epilógus 1. – Hydra főhadiszállás, ismeretlen realitás
A Hydra hála annak, hogy az embereik ellopták a chipet a SHIELD embereitől végre nekiláthattak annak, hogy a saját hadseregüket tovább építhessék és végre a legújabb robotokat is bevethessék majd a következő fázisban. Az elmúlt hónapokat ezeknek a fejlesztésével, gyártásával töltötték és egy igencsak nagy számú ütőképes sereget sikerült felállítani. A munkájuk jutalmáért Bérmajom egy millió dollárt kapott fizetségül, mivel Hershel és Smiley már régebb óta vannak a „cégnél” és megbízhatónak titulálták őket mind a ketten Strucker báró személyes embereivé lettek előléptetve, Hershel magasabb rangon és ő megkapott minden forrást a Hydra-tól ahhoz, hogy a saját páncélját a lehető leghamarabb befejezhesse, legyárthassa és tesztelhesse. A fejek az igényüket is benyújtották arra, hogy szívesen használnák a Hydra-n belül is ezt és nem kis honoráriumban részesítenék a férfit mindezért.
Amit mindenki tudott, hogy az egyik fej lényegében kivált a társaságból, nem igazán váltotta be Loki fia a hozzá fűzött reményeket, Jörmungand és a helyére egy új eddig főleg az árnyakban mozgott és ténykedett, de Thorhalla és Victor von Doom miatt kellett egy új mágiahasználó. Egy közös helyen, ahol a fejek voltak jelen, illetve a saját személyes embereik, ekkor láthatta Smiley és Hershel is az összes fejet egy helyen mutatta be a saját főnökük az új tagot. Egy gyönyörű kortalannak látszó nő volt az, aki mintha egy fantasy-ból lépett volna elő a ruházata alapján, mint a nagy rivális skandináv istennő.
- Hölgyeim és uraim – mondta Strucker báró a többi fejnek. – Had mutassam be szervezetünk új tagját és egyben fejét is, Avalon jogos úrnőjét, Lady Morgan Le Fay-t.

Epilógus 2. – Washington, Fehér ház alatt, Cabal főhadiszállás
Az Orvgyilkosok Ligájának fenyegetése és hadüzenete célba ért, akik első körben a Cabalnak és főleg Osbornnak intézték mindezt. A Fehér ház alatti biztos bunkerben Osborn ült az asztalnál, mellette Thorhalla tette, mint máskor is a másik két tag a Sötétség Hercege és a kelet-európaiuralkodó pedig holografikus kivetítőn át voltak bejelentkezve. Az utóbbi idő nekik viszonylag csöndben telt és a támadást nem számítva. A kivált Hydra fejről ők is tudomást szereztek, mivel mióta tudtak Jörmungand jelenlétéről Thorhalla végig figyelte a fivérét és így szinte azonnal tudták, hogy kivált, noha az új fej létéről egyelőre nem tudtak még semmit, hogy Loki legidősebb fiát kire is cserélték le. Azt azonban mindannyian tudták, hogy az Orvgyilkosok Ligája kicsoda is valójában, jobban, mint a Hydra. Révén ők a Pokoltűz klubnak hála értesültek róluk és pontosan tisztában voltak azzal, hogy milyen állapotok vannak odakint. Tudták, hogy nem csak nekik fognak hadat üzenni, hanem a Hydra-nak is, ami azonban nekik is jó volt.
- A Társaság már megkapta a hadüzenetet, elpártoltak a régi eszméktől, hamarosan eltűnnek New York színéről és a vámpírok nemzettsége újra tiszta és hagyományőrző lesz – szólalt meg a Sötétség Hercege.
- Az Angyalok a Ligán felül a saját két eltávozott társukat fogják levadászni, az emberek látni fogják, hogy még a dezertáló hazugoktól sem kell tartaniuk.
- S Amerika láthassa, hogy az ostoba halandók mily nagyon rajongnak vezetőjükért – szólalt meg unottan Thorhalla. – A Liga helyett Apokalipszis az, kit le kéne törölni a történelem lapjairól. Őket kell összeugrasztani a Hydra-val, hisz ők azok, kik a mutánsokat megvetik s holtan látnák, s ez En Sabah Nur érdekeit sérti.

Epilógus 3. – Madripoor, az Orvgyilkosok Ligájának főhadiszállása
Lance Harris főbelőtt teste eltűnt az AIMville raktárépülettől, Steven Storm teste sem ért el a kórházba, hanem útközben nyomtalanul eltűnt. A két Osbornhoz tartozó angyal eszméletlen teste a Liga Madripoor-i főbázisának egyik termében feküdt egy asztalon lekötözve. Egy alak ügyködött mellettük immáron órák óta, a testekre egy-egy hatalmas omega jel fel felfestve, ami a szervezetet szimbolizálta. A terem sötét volt, csak a két asztalt világította meg a fény, az árnyakban a sötétben több alak is megmozdult, mire az ügyködő felnézett abból, amit csinált, de nem nézett a sötétség felé.
- Készen állnak? – kérdezte az árnyakból egy mély hang.
- Igen uram, készen állnak, hogy ott döfjék hátba Osbornt és a csapatát, ahol a legjobban fog fájni nekik.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Nemzetközi terminál B - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Sandman Pént. 12 Május 2017, 11:27

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Agent 9
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Kilences ügynök

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

A 'B' terminál hosszú távú "Business" parkolójában békés csend honolt. Egyetlen szedán, egy 2017-es Ford Crown Victoria gurult szépen lassan parkolóhelyet keresve. 9-es ügynök vezette féloldalt ülve, fél kezével a kormányon. A könnyű kezelhetősége miatt szerette ezt az autót. Nem véletlen, hogy a hatóságok évek óta ennek a márkának, ezt a típusát preferálták leginkább. Ki is szúrt, egy kis zöld lámpát ami a szabad helyet jelezte a végtelen kocsisorok között. Egy nagyobb gázlökettel megközelítette a parkolóhelyet, majd csuklógyakorlatként felfogott manőverrel bestoppolt. A motort leállította, kulcsot kivette. A fedélzeti számítógépen ellenőrizte az ujjlenyomatos azonosítást és a jogosult hozzáférést. Minden rendben volt. Kilences ügynök jöhetett a felszerelésért. Kilences kiszállás előtt egy fizető kártyát dobott az anyósülésre, majd elhagyta a járművet. Csippantotta a központi zárat ás elhagyta a parkolót.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Ashley Godwin Szomb. 08 Júl. 2017, 22:40

Az elkészülés után végül elindult a reptérre, amit tömegközlekedéssel oldott meg a legegyszerűbben. Egy fekete póló, egy fekete kényelmesebb nadrág, és egy szintén hasonló színű kényelmesebb csizma volt rajta. Úgy öltözött fel, hogy majd könnyedén felvehesse az ellenálló öltözéket, valamint majd a kezében található sötét kabátot is magára kaphassa. Nem volt nehéz megtalálnia az említett terminált, a kocsi megkeresése azonban eltartott neki egy darabig. Pontosan bememorizálta a rendszámot és a jármű fajtáját, így szerencsére egyből megismerte, amint a szeme ügyébe került. El is indult felé, hogy azonosíthassa magát az ujjlenyomatolvasó rendszerrel, majd átvehesse a felszerelését. Ha minden gond nélkül kinyílik neki az autó, akkor összeszedi a dolgait, felveszi magára az öltözéket is, majd miután minden szükséges eszközt összeszedett és magára kapott, várja a következő parancsot.

_________________
Ashley Godwin - énekes, boszorkány; Raven Brightmore - ex-wand-ügynök; Gwendolyn Brightmore - x-diák
Ashley Godwin
Ashley Godwin
2. szint - 6 kredit

Singer
Witch
Hozzászólások száma : 105
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Sep. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Ashley Godwin
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Sandman Vas. 16 Júl. 2017, 22:04

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Agent 9
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Résztvevők:
- Kilences ügynök

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Saku lábának halk lépései is visszhangoztak az üres épületben. Valahol távol motorzúgás hallatszott, vagy egy-egy ajtó nyitódás, csukódás. De ez a hosszú távú parkoló, kevés a mozgás. Amikor megtalálja az autót, gyorsan ki is tudja nyitni. A csomagtartóban ott volt minden amit kért. A jelöletlen, méretre állítható, többszörösen ellenálló öltözet. Egy fejre szerelhető, alig szemüveg méretű éjjellátó optika. Talált még két Glock19-est, összesen 6 tárral. Ezek mind tele töltve lőszerrel. Mellette talált még két kis méretű kést, amelyeket könnyen el lehetett rejteni. Emellett egy oldaltáskát is láthatott, amit ha megvizsgált megtalálta benne az elsősegély felszerelést, a lámpát és a kért három gránátot.

_________________
A karmikus világlátás egyik alapgondolata, hogy az okok és következmények között pontosan meghatározott összefüggés létezik ~ Lhamo Donrup
Sandman
Sandman
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 802
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 43
Join date : 2012. Jan. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: Sandman
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Vissza az elejére Go down

Nemzetközi terminál B - Page 3 Empty Re: Nemzetközi terminál B

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.