Nemzetközi váró
1 / 1 oldal • Megosztás
Nemzetközi váró
Hatalmas váró, ahol még bevásárló központok és étkezdék is találhatók.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
Re: Nemzetközi váró
John kissé kótyagos állapotban, de még épp idejében érkezett meg taxival a repülőtérre. Még maradt is egy kis ideje nyolc óra előtt. Valahogy kimondottan rosszul érzi magát. Vagy inkább másképpen, mint eddig. Jó, megrázta az áram, ez nem mindennapi dolog, de a zsibbadásnak amit tenyereiben érez már rég elkellet volna múlnia. Furcsállja az érzést és azon gondolkozik, hogy talán el kellene mennie az orvoshoz. Nem mintha máskor nem érte volna munkahelyi baleset, és még se ment orvoshoz, de ez a mai valahogy tartósabb, súlyosabb, mint a korábbiak. Előbb azonban fogadni kell Gwen és elvinni a suliba.
Hát vár. A kijelzőkön már ott szerepel járata az érkező gépek között. Nemsokára az ablaküvegen keresztül már látja is a leszálló gépet. Megkeresi az érkezési kaput és várja a lányt. Táblát nem hozott magával. John nem nézz ki másképpen, unokahúga biztosan felfogja tudni ismerni.
Hát vár. A kijelzőkön már ott szerepel járata az érkező gépek között. Nemsokára az ablaküvegen keresztül már látja is a leszálló gépet. Megkeresi az érkezési kaput és várja a lányt. Táblát nem hozott magával. John nem nézz ki másképpen, unokahúga biztosan felfogja tudni ismerni.
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Dr. Rolihlahla Zuma NYAN nagykövete az ENSZ-ben
A Végtelen Háború világa: Judy Huniver-Frost
Outsider: Dr. John Huniver (Quad)
Újvilág II/5 A múlt árnyai: Lt. Patrik James O’Connor
2210 - Az utolsó küldetés: Nagamushi Fakamuko/Slob’Nyic
Avalon: Art, a kelta vajákos
Dr. John Huniver- 4. szint - 10 kredit
- Hozzászólások száma : 325
Hozzászólások régi : 206
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Dr. John Huniver
Síkok:
Nem szeretek korán kelni. Ma mégis sikerült. Mert nem tudtam aludni egész éjjel. Izgultam. New Yorkba utazom, az új suliba, hozzám hasonló mutáns gyerekek közé, ahol nem tűnök ki. Ez egyszerre tölt el félelemmel és izgatottsággal. Félek, mert nem tudom, hogy szeretni fognak-e. A régi sulimban voltak barátaim, akik elfogadták furcsaságomat. De anyu szerint jobb lesz, ha nem maradok itt a városba. Furák a felnőttek. Olyan gonoszak tudnak lenni. Vajon gyerekként is azok voltak?
Anyu jött be kelteni, de egyből észrevette, hogy nem alszom. Ennek ellenére gyorsan kiparancsolt az ágyból. Hajnali négy volt akkor.
Egy óra múlva már a reptéren vártunk. Csak anyuval, mert aputól és öcsitől még otthon elbúcsúztam. A fiúk dolgozni és suliba mennek. Anyu elvárta a rendet és a fegyelmet, ezért nem engedte, hogy kijöjjenek velünk a reptérre. Anyu, mint mindig, úgy most is újra átnézte a csomagjaimat, hogy mindenem megvan-e. Alapossága, rendmániája kicsit idegesít.
- Figyelj, kislányom! John bácsikád fog várni New Yorkban. - széles mosolyom jelzi, hogy ennek mennyire örülök.
- Ő visz el az új sulidba. Fogadj szót neki! És a tanároknak is. - szorosan magához ölelt.
- Szeretlek!
- Én is szeretlek, anyu! - pusziltam meg arcát. Szemem szinte azonnal könnyezett. Nyolc éves létemre most utaztam egyedül ilyen messzire. A repülő, alig, hogy felszállt, álomba szenderített.
A légikisasszony ébresztgetésére riadtam fel. Kikukucskáltam az ablakon. New York hatalmas felhőkarcolóit pillanthattam meg. Nem nézelődhettem sokáig, mert a többi utas már mint leszállt. Nekem is mennem kellett.
Izgatottan lépdeltem topánomban ki a kapun, ahol John nagybácsit sejtettem. Nagy a tömeg, de hamar kiszúrtam szemüvegében őt.
- John nagybácsi! - kiáltottam fel vékony kislányos hangomon, s máris szaladtam hozzá, hogy a karjaiba vessem magamat.
T'Nak
Ziltor/Paul Pachner- 2. szint - 6 kredit
- Hozzászólások száma : 179
Hozzászólások régi : 68
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Karakteradatok
Főkari/multi: Multi
Síkok:
John ott áll és vár. Szemüvegén keresztül szemléli a kapun kijövő embereket, gyerekeket. De egyikőjük sem egy nyolc éves leányzó. Pedig érzi a mutáns jelenlétet a közelben.
Egy kislányos hang a nevét kiáltja. John meglepetten kapja fel fejét és keresi a hang forrását. Egy rózsaszín pulóveres kamaszlány szalad oda hozzá és veti magát a karjai közé. Ösztönösen elkapja.
- Gwen? - kérdi tanácstalanul. Ahogy a lány szorítja, bőre bizseregni kezd és John furán érzi magát.
Miután kibontakozik a lány karjaiból, akiről még mindig nehezen tudja elhinni, hogy unokahúga, jól megnézi magának.
- Egyáltalán nem úgy nézel ki, mint egy nyolc éves. - vezeti végig tekintetét a lányon, különösen az arcát nézi meg jól.
- De a vonásaid tiszta Neela. - állapítja meg és kezd el hinni a kamasz szavainak.
Egy kislányos hang a nevét kiáltja. John meglepetten kapja fel fejét és keresi a hang forrását. Egy rózsaszín pulóveres kamaszlány szalad oda hozzá és veti magát a karjai közé. Ösztönösen elkapja.
- Gwen? - kérdi tanácstalanul. Ahogy a lány szorítja, bőre bizseregni kezd és John furán érzi magát.
Miután kibontakozik a lány karjaiból, akiről még mindig nehezen tudja elhinni, hogy unokahúga, jól megnézi magának.
- Egyáltalán nem úgy nézel ki, mint egy nyolc éves. - vezeti végig tekintetét a lányon, különösen az arcát nézi meg jól.
- De a vonásaid tiszta Neela. - állapítja meg és kezd el hinni a kamasz szavainak.
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Karakteradatok
Síkok:
Ahogy átölelem nagybátyámat, hallom hangjában a csodálkozását.
- Bizony! Én vagyok! - puszilom meg arcát. Eleresztem nyaka köré tekert karjaimat, de kezét még fogom.
Látom ahogy nagybácsim megnéz magának.
- Na? Jól megnőttem? - kérdem mosolyogva.
- De, nyolc éves vagyok! Csak van ez a mutációm, ahogy mondta az orvos bácsi. És ettől gyorsan fejlődöm, meg növök. Meg ettől van az is, hogy olyan csoda dolgokat álmodok meg, amik még nincsenek is. És én lerajzolom és meg is lehetne csinálni őket! - mesélek lelkesen nagybácsimnak. Amikor anyuhoz hasonlít, morcos leszek.
- Mindenki ezt mondja! Pedig anyu és apu tök normális! Meg öcsi is! Csak én vagyok ilyen, mutáns. - lekunkorodik apró szája.
- John bácsi, szerinted is csúnya mutáns vagyok? - nézzek fel nagy zöld szemeimmel nagybátyámra.
T'Nak
Karakteradatok
Síkok:
John nehezen tudja elhinni vagy inkább elfogadni azt, hogy a kicsi Gwen koránt sem annyira kicsi. De felfogja, hogy ez a mutációja. Így hamar túl kell lépnie kezdeti meglepettségén, nehogy a kislány úgy érezze: ő is megveti. Pedig ő is mutáns, nagyon is át tudja érezni a helyzetét. Húga biztos ezért is bízta rá. Nem meg mert Lucyt nem találta sehol.
Hidegvérrel állja a puszikat, és hallgatja lelkes beszámolóját. A lány ahogy fogja a kezét, az továbbra is bizsereg. Nem érti az okát.
És elcsattan a legrosszabb kérdés! A kamasz kor biztos kezdetét jelezvén.
- Te egyáltalán nem vagy csúnya! - tiltakozik John unokahúga tévképzete ellen.
- Ne is így gondolj magadra. Hanem úgy, mint aki különleges képességet kapott! Csak meg kell tanulnod használni. A suliba, ahova megyünk, ott megfognak erre tanítani. Induljunk is szépen! - húzza magával a kislány, miután felkapta csomagjait.
Kint a reptér előtt leint egy taxit és már száguldanak is.
//Folytatás: Kúria//
Hidegvérrel állja a puszikat, és hallgatja lelkes beszámolóját. A lány ahogy fogja a kezét, az továbbra is bizsereg. Nem érti az okát.
És elcsattan a legrosszabb kérdés! A kamasz kor biztos kezdetét jelezvén.
- Te egyáltalán nem vagy csúnya! - tiltakozik John unokahúga tévképzete ellen.
- Ne is így gondolj magadra. Hanem úgy, mint aki különleges képességet kapott! Csak meg kell tanulnod használni. A suliba, ahova megyünk, ott megfognak erre tanítani. Induljunk is szépen! - húzza magával a kislány, miután felkapta csomagjait.
Kint a reptér előtt leint egy taxit és már száguldanak is.
//Folytatás: Kúria//
Laura Pedersoli X-diák
Ribar, atlantiszi lázadó
Karakteradatok
Síkok:
John bácsi magához ölel engem és vigasztal, hogy nem vagyok csúnya. Talán igaza van...
- Hogy különleges képességet kaptam... - gondoltam már így fura álmaimra. Sőt, igazából az elmúlt egy évig sose volt bajom magammal. De azóta... hogy anyu szólt, hogy az osztálytársaim szülei kinéznek... már nem szerettem.
- Megfognak tanítani rá? - nézek rá tanácstalanul és kétkedve. Jó, anyu is erről beszélt otthon, de nehéz elhinni.
- Hogy lehetne gyors felnövésemet megtanulni használni? - teszem fel a nagy kérdést, hiszen John bácsi tudós, biztosan tudja rá a választ.
Közben már taxit is fogott és utazunk is új sulim felé. Újra izgulni kezdek. Vajon be fognak fogadni?
T'Nak
Karakteradatok
Síkok:
Jó lesz egy kis aklimatizálódás, mielőtt belevetem magam a melóba. Keresek egy bárt a váró területén. Nem szóltam előre Whateley-nek az érkezésemről, így nem is várnak. Van egy időm lazítani.
A pulthoz ülök és egy dupla Jameson's-t kérek. Miután megkapom, megfordulok a bárszéken, a pultnak dőlök és kezemben az italommal figyelem a tömeget.
Nyavalyás kis senkik. Saját életüket korlátozó, önmagukat kalitkába záró házi kedvencek a Whateley-hez hasonló hatalmasok játszóterén. Engem ugyan senki sem rángat pórázon. Még a kőszívű ember sem. Úgy megfizet, mint korábban soha senki, és csak annyit kér, hogy gyilkoljak, ezért szó nélkül teljesítem a parancsait. Azt hiszem, megért engem. Nem próbál kielemezni, manipulálni. Egyszerű srác vagyok és annak is fogad el. Gyilkolok, mert ahhoz van tehetségem. Ő meg ért a tehetségkutatáshoz.
Mennyi ember. Mennyi fölösleges ember. Mennyi fölösleges élet.
Oly sok ember kell megölni és oly kevés az idő.
Egy férfi ásít. Nem teszi a szája elé a kezét. Két és fél méter a távolság. A poharam erős, de nem túl vastag üvegből van. Hja a megfelelő erővel és szögben vágom a földhöz, egy elég nagy és éles szilánk repül a tátott szájba. Megakad a torokban, jobb esetben le is csúszik valamennyire. a saját vérébe fulladna bele.
Nem pazarlom el a whiskey-met.
Előveszem a kabátomból a Whateley-féle mobilt. Saját privát műholdon keresztül tudok beszélni a Belső kör tagjaival. A Kőszív kódját hívom.
- Megjöttem.
- Remek. Küldessek kocsit?
- Nem kell. Majd fogok egy taxit.
- Csak semmi feltűnés.
- Nyugi. Laza vagyok.
- Jól telt a hosszú szabadság?
- Elvoltam. Brahiból elvállaltam pár melót Afrikában. De jó lesz újra magának dolgozni. Már azt hittem, sohasem ébred fel.
- Alábecsült.
- Többé nem teszem.
- Helyes. nos, jöjjön amint tud. Ne késlekedjen sokáig.
- Repülök.
- Célpont.
- Igen?
- Üdv újra a klubban.
Mosolyogva teszem el a telefont. Biztos vagyok benne, hogy igazi vérpezsdítő küldetések várnak rám.
Egy terhes nő battyog el előttem a lefelé vivő mozgólépcső felé. Hetedik, vagy nyolcadik hónap a hasa méretéből és nehézkes mozgásából ítélve. Kicsit biceg. a jobb láma fájhat a plusz terhelés miatt. Ha a poharam a térdhajlatába vágnám, gyönyörűen lebucskázna a lépcsőn. Nem tudna megkapaszkodni. Ó, dupla pont!
Felhajtom a maradék italt. A pohár alján keresztül nézem, ahogy a nő a mozgólépcsőre lép és lesüllyed a látóteremből.
Újabb kihagyott lehetőség. Bárcsak belém kötne valaki! De itt mindenki siet a maga dolga után. Unalmas.
A pultra teszem a pia árát és inkább lelépek.
A kijáratnál leintek egy taxit. Az eső, ami leszálláskor fogadott, elállt.
- East Side Manhattan. Fifth Avenue 666.
A sofőr bólint és indulunk is a Pokoltűz felé.
Kőszív / Anette Smith / Vírus / Célpont / Foxy / Skymax
Kőszív- 1. szint - 4 kredit
- Hozzászólások száma : 75
Hozzászólások régi : 147
Korábbi szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Sav
Síkok:
Gabriel kiszáll a taxiból és kinyitja az ajtót Serena előtt.
- Hölgyem.
Mondja mosolyogva és kisegíti őt. Kiveszi a csomagokat majd átnyújtja a pénzt a sofőrnek.
- Köszönjük.
A kocsi elhajt és Gabe ajtót nyit Serena előtt.
- Szóval Max hazaért és én pont a taxiba vittem a táskát. Elküldtem Bestiához ilyenkor úgyis a főnök, ugye?
Kérdezi kínosan Morsus, még rutintalan a rangsorban.
- Kicsit félek, hogy rábíztuk a duóra a gyerekeket, de végül is nagy baj nem lehet. Az egyik tud ütni a másik meg okos.
Viccel Morsus és megnézi a jegyeket.
- A négyeshez megyünk.
- Hölgyem.
Mondja mosolyogva és kisegíti őt. Kiveszi a csomagokat majd átnyújtja a pénzt a sofőrnek.
- Köszönjük.
A kocsi elhajt és Gabe ajtót nyit Serena előtt.
- Szóval Max hazaért és én pont a taxiba vittem a táskát. Elküldtem Bestiához ilyenkor úgyis a főnök, ugye?
Kérdezi kínosan Morsus, még rutintalan a rangsorban.
- Kicsit félek, hogy rábíztuk a duóra a gyerekeket, de végül is nagy baj nem lehet. Az egyik tud ütni a másik meg okos.
Viccel Morsus és megnézi a jegyeket.
- A négyeshez megyünk.
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
//Előzmény: Morsus háló//
Este még gyorsan bepakoltam, majd reggel indulás előtt Sweety-re bíztam Namort és Puppy-t, hogy ő vigyázzon rájuk, Gloria-val úgyis szinte mindig együtt vannak, így fel sem fog tűnni nekik, hogy egy-két napra nem leszek otthon velük. aztán indultunk, régen nem volt ilyen, hogy valakiért személyesen mentem volna el, hogy jöjjön az iskolába. Főleg nem egy tanárért, pedig elég régóta voltam már itt. mosolyogva néztem fel Gabe-re, ahogyan kinyitotta az ajtót a taxiban, elfogadtam a kezét, hogy segítsen.
- Köszönöm uram – feleltem kedvesen.
Felkaptam a csomagomat és elindultam Gabe társaságában a bejárat felé. Hálásan pillantottam rá, amikor kinyitotta az ajtót a szavaira pedig nem igen tudtam mit felelni.
- Azt hiszem – nevettem fel, majd elkomorodtam. – Miután Tyler-t börtönbe zárták nem lett új helyettes helyettese kinevezve. De szerintem Hank tökéletes erre a feladatra.
Max-től én is tartottam egy picit, nem tudtam, hogy milyen lehet ezen a téren.
- Hank korábban is végzett már efféle dolgot, abban a másik életben. Így van benne rutinja, de Max, nem tudom. Ami engem megnyugtat az az, hogy Veszély mindkettejükre vigyáz. Igaz Mr. Wright az iskolában maradt, így lehet, hogy nem lesz egy nyugodt percük sem.
Mikor kiderült, hogy hova megyünk körbenéztem és ha megvolt, hogy merre kell mennünk elindultam arrafelé.
- Amikor elolvastad Ms. Frost aktáját mire jutottál? – kérdeztem. – Érdeke a véleményed, hogy ne csak annyiban hagyjuk, hogy mert adsz a véleményemre.
Este még gyorsan bepakoltam, majd reggel indulás előtt Sweety-re bíztam Namort és Puppy-t, hogy ő vigyázzon rájuk, Gloria-val úgyis szinte mindig együtt vannak, így fel sem fog tűnni nekik, hogy egy-két napra nem leszek otthon velük. aztán indultunk, régen nem volt ilyen, hogy valakiért személyesen mentem volna el, hogy jöjjön az iskolába. Főleg nem egy tanárért, pedig elég régóta voltam már itt. mosolyogva néztem fel Gabe-re, ahogyan kinyitotta az ajtót a taxiban, elfogadtam a kezét, hogy segítsen.
- Köszönöm uram – feleltem kedvesen.
Felkaptam a csomagomat és elindultam Gabe társaságában a bejárat felé. Hálásan pillantottam rá, amikor kinyitotta az ajtót a szavaira pedig nem igen tudtam mit felelni.
- Azt hiszem – nevettem fel, majd elkomorodtam. – Miután Tyler-t börtönbe zárták nem lett új helyettes helyettese kinevezve. De szerintem Hank tökéletes erre a feladatra.
Max-től én is tartottam egy picit, nem tudtam, hogy milyen lehet ezen a téren.
- Hank korábban is végzett már efféle dolgot, abban a másik életben. Így van benne rutinja, de Max, nem tudom. Ami engem megnyugtat az az, hogy Veszély mindkettejükre vigyáz. Igaz Mr. Wright az iskolában maradt, így lehet, hogy nem lesz egy nyugodt percük sem.
Mikor kiderült, hogy hova megyünk körbenéztem és ha megvolt, hogy merre kell mennünk elindultam arrafelé.
- Amikor elolvastad Ms. Frost aktáját mire jutottál? – kérdeztem. – Érdeke a véleményed, hogy ne csak annyiban hagyjuk, hogy mert adsz a véleményemre.
Serena Davidson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
Gabe elmosolyodik.
- Kutyaharapást szőrivel. Így tanulnak szegények. Jonah a legjobb edzés egy tanárnak, ha utána még hiszel a diákokban vagy megőrültél vagy tanárnak születtél.
Mondja vigyorogva. Közben bemutatja a jegyeket.
- I-igen elolvastam. A nő tényleg csodálatos olyan, mint egy álom, mutáns, telepata, erős, határozott, remek iskolákban tanult, még jobbakban oktatott. Túl jó.
Gondolkodik rajta Gabriel.
- Tudod, érdekelne mi lesz a rossz hír.
- Kutyaharapást szőrivel. Így tanulnak szegények. Jonah a legjobb edzés egy tanárnak, ha utána még hiszel a diákokban vagy megőrültél vagy tanárnak születtél.
Mondja vigyorogva. Közben bemutatja a jegyeket.
- I-igen elolvastam. A nő tényleg csodálatos olyan, mint egy álom, mutáns, telepata, erős, határozott, remek iskolákban tanult, még jobbakban oktatott. Túl jó.
Gondolkodik rajta Gabriel.
- Tudod, érdekelne mi lesz a rossz hír.
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus- Főnök
- Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Mosolyogva bólintottam.
- Valóban az, és tudom, de nem szép dolog, de már várom, amikor leteszi az érettségit és nem terrorizálja többé a tanári kart.
Mikor megérkeztünk a négyes kapuhoz a kézipoggyászomat letettem a futószalagra, hogy átvilágítsák és én is átmentem a fémdetektor alatt, a másik oldalon vártam meg Gabe-t és utána kénytelen voltam felnevetni arra, hogy miként reagált a kérdésemre. Nem nagyon hittem, hogy azok alapján, amit odaadtam így méltatná, úgy gondoltam, hogy több is van a háttérben, amit én kihagytam abból az aktából.
- Ezek szerint láttál teljes alakos képet is a hölgyről – mondtam. – Pedig direkt nem tettem bele ilyet.
Rossz hír? Nem igen tudtam, hogy mi lehetne egyvalamit leszámítva.
- Nemet mond és kidob minket Bostonból – gondolkodtam el. – Esetleg nem hajlandó több ruhát felvenni a tanításhoz, bár a fiú diákjaink ennek minden bizonnyal örülnének, a tanári kar egy része is lehetséges, szóval ez relatív.
Körbenéztem, hogy innen merre is kellene mennünk tovább, ha megvan elindulok arra, majd visszanézek Gabe-re.
- Vagy te mire gondoltál konkrétan? – érdeklődtem.
//Folytatás: 1. leszállópálya//
- Valóban az, és tudom, de nem szép dolog, de már várom, amikor leteszi az érettségit és nem terrorizálja többé a tanári kart.
Mikor megérkeztünk a négyes kapuhoz a kézipoggyászomat letettem a futószalagra, hogy átvilágítsák és én is átmentem a fémdetektor alatt, a másik oldalon vártam meg Gabe-t és utána kénytelen voltam felnevetni arra, hogy miként reagált a kérdésemre. Nem nagyon hittem, hogy azok alapján, amit odaadtam így méltatná, úgy gondoltam, hogy több is van a háttérben, amit én kihagytam abból az aktából.
- Ezek szerint láttál teljes alakos képet is a hölgyről – mondtam. – Pedig direkt nem tettem bele ilyet.
Rossz hír? Nem igen tudtam, hogy mi lehetne egyvalamit leszámítva.
- Nemet mond és kidob minket Bostonból – gondolkodtam el. – Esetleg nem hajlandó több ruhát felvenni a tanításhoz, bár a fiú diákjaink ennek minden bizonnyal örülnének, a tanári kar egy része is lehetséges, szóval ez relatív.
Körbenéztem, hogy innen merre is kellene mennünk tovább, ha megvan elindulok arra, majd visszanézek Gabe-re.
- Vagy te mire gondoltál konkrétan? – érdeklődtem.
//Folytatás: 1. leszállópálya//
Serena Davidson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1338
Hozzászólások régi : 1458
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.