Utcák, sikátorok

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Utcák, sikátorok - Page 2 Empty Re: Utcák, sikátorok

Témanyitás by Ayye Captain! Szomb. 31 Május 2014, 03:00

Higanyszál hirtelen jelenik meg közöttünk, na nem magához képest csak valahogy nem számítottam rá. Határozott mint mindig, legalábbis belépővel és a hirtelen kérdéssel. De utána csak az jut eszembe, hogy remélem a srác nem lát semmit a mögé, hogy ez a kettő néha úgy néz rám mintha az atya úr isten lennék. Több terepen rejtőzködéshez kapcsolódó gyakorlat kellett volna. De nem probléma egyelőre, a srác gyorsan válaszol. Érdekesen hangzik ez a klub, de nem hiszem, hogy a mi ízlésünknek vagy célunknak akármi köze lenne hozzá. Csak eszembe jut róla mennyire mű dolog az is, hogy mi ezeket a jelmezeket hordjuk. A Chang klubban meg talán a mi jelmezeinket hordja pár igazán ínyenc köcs.g.
Azonban mikor a srác elveszi a pénzt és megindul nem szólok bele, hagyom, hogy menjen és elkezdem ecsetelni a történetünket határozott, informatív hangon:
- Befolyásos embereknek dolgozunk otthon, akik szeretnék tudni mit lehetne kezdeni Madripoor alsó városával. Az a dolgunk, hogy megismerjük annyira, hogy elkészíthessük a statisztikát. Afféle extrém, terepre küldhető, gazdasági guru vagyok. A két úri ember pedig azért felel, hogy elég legyen a lábam elé néznem. - Próbálok nem cifrázni, barátságosan közlöm egy olyan távolian hangzó dolog paramétereit amit nem sejthet hazugságnak. A cél, hogy előbb jusson eszébe, hogy mennyire más világból jövök, mint az egész logikája. A többiek részét jobban is kitalálhattam volna, de nem akartam gyanúsan sok információt adni, amellett, hogy nem hagyom Cletusék fantáziájára a választ teljesen mértékben.
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 98
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Ayye Captain!
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Témanyitás by Darren Cain Vas. 01 Jún. 2014, 01:31

Az árus gyorsan, minden felesleges beszéd nélkül adja oda az anyagot. Még intek neki, aztán vissza indulok a többiekhez. Hirtelen megjelenésemmel szemmel láthatólag megijesztettem az apró helyit. Helyes, legalább gyorsan rájött, hogy az isteni Killbanetől bizony félni kell, sőt illik is. Sok új információt nem hallottam, ezeket kitaláltam magam is. De nem baj, legalább tudja, hogyan kell bevágódni az Amerikaiknak. Elindulunk az idegenvezetőnkkel, aki megkérdezi mért is vagyunk itt. A Kapitány gyorsan kitalál valami hazugságot. Nem a legjobb, de azért ez is megteszi most. Egyelőre csöndben maradok, egyrészt mert nem tudok mit hozzászólni, másrészt ezzel is segítek az álcám fenntartásában. Mindössze bólintok egyet és némán megyek tovább. Nehezemre esik, igaz, de ha egyszer nem lehet simán elüvölteni magunkat, hogy "Hé szőrmók, gyere ki játszani", akkor nem sok minden mást lehet tenni. Útközben azért még figyelek, hátha látok valami nyomot, érdekességet vagy figyelem felkeltő dolgot. Szinte akármi lehet. Egy furcsa karomnyom, vagy bármi, amit nem ítélek odaillőnek. Útközben akár még el is válok, a kis társaságtól, mondván, hogy terepszemlét tartok.

Fagyos Sötétség kora: Baku Albani
Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 414

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Síkok:

Témanyitás by Cletus Kasady Vas. 01 Jún. 2014, 01:49

Hirtelen egyik pillanatról a másikra megjelenik Killbane és egy kérdéssel nyit a meglepett csóka felé. Lazán, mintha csak végig itt lett volna. Nem vágom mi az a Chang klub, biztos az árustól hallott valami sztorit, de amikor a helyi haver elmagyarázza, felkelti az érdeklődésemet. Biztos nekem lenne a legjobb jelmezem. Hehe. Közben elindulunk valamerre, és a főni ki is talál valami jó kis sztorit, hogy kik vagyunk. Testőrök. Rohadt eredeti. Na mindegy, csak nem mondhatja, hogy sorozatgyilkos-Bosszúangyal vagyok, mostanában egészségtelenül eltolódva a Bosszúangyal felé. Hagyom alkesz kapitányt intézni a dolgot, lehet, valószínűleg csak elijeszteném a srácot, ha nagyon társalogni akarnék vele. Most játszom inkább a k*rva veszélyes testőrt, és reménykedem, hogy nemsokára történik valami. Ha tudtam volna, hogy ilyen unalmas lesz a munka... áh mindegy csak jobb lehet, mint leszedálva a börtönben.
A kapitány megszervezte az idegenvezetésünket, szóval ezzel nem lesz gond. Szerencsére Cletus is rendesen viselkedik, úgyhogy nem kell az ő rendszabályozásával foglalkoznom, hanem figyelhetek a gyanús jelekre. Omega jeleket keresek bárhol a környezetünkben, illetve bármit, ami arra utalna, hogy esetleg csapdába sétálunk. Bár ezt annyira nem tartom valószínűnek, de nem árt az óvatosság.

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 109

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 01 Jún. 2014, 10:09

Résztvevők: Edward Knight, Edward Pryor / Killbane, Cletus Kasady, Komédiás és Jack Kames
Következő körváltás: 2014. június 4. (csütörtök)

A férfi elindult végig a piactéren és közben bólogatott arra, amit Ed mondott neki. Eléggé egyszerű alaknak tűnt, így teljesen simán bevette láthatóan azt, amit a férfi mondott neki arról, hogy kicsodák és miért vannak itt. Mivel többen is figyeltek arra, hogy mi van a környezetben a piactéren több helyen, főleg házak falán, de még jó pár emberen is felismerhető volt az omega szimbólum tetoválásként. Egyáltalán nem tűnt úgy, hogy figyelnék a hármast, valószínűleg ezek nagyon kis halak lehettek, akik soha sem hallottak Osborn csapatáról és csak itt ügyködnek ezen a szemétdombon. Ami a boltok kínálatát illette, mert Killbane ezt is figyelte láthatta, hogy voltak jelmezek, amiket venni is lehetett valószínűleg pont a Chang klubhoz, telefonok, tabletek, gyógyszerek, gyógyfüvek, voodoo szertartás alapanyagok, kelmék, egzotikus fűszerek, minden. Ami talán furcsa volt, vagyis az USA-ban ennyire nyíltan nem csinálta senki sem, hogy egy szervkereskedő is teljesen nyugodtan hirdette magát, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga és nem pedig illegális.
Ed szavaira végül a fickó kicsit feszengeni kezdett.
- Egy tanácsot a feletteseinek, ne akarjanak itt terjeszkedni, ez a terület foglalt, az Orvgyilkosok Ligája kezében van itt minden – mondta halk, fojtott hangon. – Így ha lehet a valódi céljaikat ne hangoztassák, ha ki akarnak innen élve jutni.
Ekkor kaptak mindannyian rádióüzenetet Kames-től.
”A Lótusz kávézóban, vagy a Chang klubban szokta az ideje jelentős részét tölteni.”

Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Utcák, sikátorok - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ayye Captain! Vas. 01 Jún. 2014, 23:46

Az aggodalmas megjegyzésre csak felöltök egy igazi minden tudó mosolyt majd ránézek pár omega tetkós arcra úgy, hogy az idegenvezetőnk pontosan láthassa mit céloztam a tekintetemmel.
- Mint mondtam mi nem vagyunk azok az irodista fajták. Mesélj csak és induljunk lassan a Chang klubb felé. - Kanes két helyet adott meg így talán könnyebb lesz mint gondoltam. Előhalászom a kis flaskámat és miközben meghúzom a pankrátor felé fordulok és közelebb hajolva súgok neki valamit. Az alapsztorink miatt nem hiszem, hogy nagyon gyanakodna a srác, így csak könynedén közlöm az infót.
- Dobj egy sprintet a lótuszba mikor elterelem a figyelmét! Hozz valami finomat, ahogy mondják kutyaharapás szőrivel. - Ezzel vissza hajolok és indulok tovább jelezve a srácnak, hogy vezethet. Kiürítem a flaskát és elteszem az övembe mielőtt folytatnám.
- És ha a nagy kutyára lennék kíváncsi merre kéne mennem? - A kérdés közben elmutatok a távolba és a vezetőnkhöz hajolva kérdezek mintha csak turistáskodnék. Remélem észre veszi a lehetőséget higanyszál és körülnéz a lótuszba, hogy nekünk arra már ne kelljen nézni. Majd visszafele előhúzom a markomból a százdollárost és mikor a srác kezében csapok belenyomom egy mosoly keretében. Remélem elvakítja annyira a pénz egy kicsit ahhoz, hogy készségesen válaszoljon felesleges latolgatás helyett. Még a végén ómegásokért kiállt.
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cletus Kasady Szer. 04 Jún. 2014, 02:31

Elég sok Omega jelet látok, mind házakon, mind embereken, nyilvánvalóan itt is nagy a hatalma a Ligának, és ezt idegenvezetőnk szavai is igazolják. Viszont tényleg úgy tűnik, hogy aggodalommal tölti el amit hall, ez pedig arra utal, hogy nem közvetlenül nekik dolgozik. Közben rövid, de annál fontosabb rádióüzenetet kapunk Kamestől. Két helyet jelöl meg, ahol jó eséllyel megtalálhatjuk, akit keresünk. A Chang és a Lótusz. A Kapitány a helyi srácot faggatja, Killbane-t pedig jó érzékkel elküldi a másik helyet ellenőrizni. A rádióban hallom a suttogását. Így én maradok itt egyedül őrszemnek, mivel az ő figyelmét leköti a kérdezősködés. Elsősorban gyanúsan viselkedő Omega-jeles alakokat keresek, de eddig nem úgy tűnik, mintha feltűntünk volna nekik. Eddig jól haladunk.
Egyre jobban viszket a tenyerem, ahogy érzem, hogy közelebb kerülünk. A csuklyásnak sikerült kiderítenie, hogy merre szokta elb*szni az idejét a mi kis Rozsomákunk, mióta ide költözött, úgyhogy már forró nyomon vagyunk. Nem kell már sokat várni, és vér fog folyni. Ha kitör a harc, gondolom rengeteg Omegás figura is nekünk fog jönni azok közül akiket itt az utcán látunk. Most még nem sejtenek semmit, de hamarosan kitépem a belüket. Legalábbis nagyon remélem, hogy így alakul.
Nem tetszik, hogy Cletust egyre jobban felvillanyozza a harc gondolata. Érzem, hogy egy kicsit gyorsabban dobog a szíve, és hallom a beteges belső monológját is. Nem irányíthatatlan, de nem tudom, hogy mennyire fogja megnehezíteni a taktikus gondolkodást a vérszomja, ha tényleg harcra kerül a sor. Lehet, hogy egy kicsit jobban el kell majd nyomnom a tudatát.

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Csüt. 05 Jún. 2014, 00:08

Hihetetlen, de bevette az extrém gazdasági guru szöveget. Érzem, ez lett a nap amikor Közgazdász Kapitány megszületett. E köré egy nagyon jó közutált karaktert lehetne építeni. Lehet, hogy fogok is. De most másra kell figyelnem. Nem fontosabbra, másra. Szinte mindenhol omega jelek, de nem ismernek fel minket. Ennél butább embereket még nem láttam. Nem félnek az isteni Killbanetől. Ezeknek nem segíthet senki. A boltok kirakataiban mindent látok, ha majd kell otthonra egy új voodoo bábu vagy egy új vese már tudom, hova kell jönnöm. Nem ide. Nem mintha az isteni Killbanenek bármikor is kéne pótszerv. Vagy bármilyen itt vagy máshol vásárolt szerv méltó lenne. Rengeteg jelmez is van kint eladásra, de egyik se az isteni Killbaneről. Gyalázat, ezeknek az embereknek ténylegesen tanítani kéne egy kis kultúrát. Sajnos ez sértés most elégtétel nélkül marad, mert Közgáz Kapitány mondja, hogy mennyek, nézzem meg a Kames által említett Lótusz kávézót. Biztos kevésbé gusztustalan mint a klub. Ha megadja a jelet, akkor egy pillanat alatt eltűnök. Nem tudom, hogy merre kell menni, de szuper gyorsasággal egy pillanat alatt megtalálom, nem hiába vagyok én az isteni Killbane. Ha odaérek, akkor simán besétálok és helyet foglalok, majd várom a pincért.

Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 05 Jún. 2014, 09:41

Résztvevők: Edward Knight, Edward Pryor / Killbane, Cletus Kasady, Komédiás és Jack Kames
Következő körváltás: 2014. június 9. (hétfő)

A fickó végül is bólint és kissé elhúzza a száját amiatt, hogy a Chang-ot választotta Ed.
- Ahhoz, hogy oda bemenjen kell egy jelmez is, bármelyik boltban vásárolhat itt egyet – mutatott körbe.
Szinte mindenféle X-men és Bosszú Angyal szerelés volt cosplayes kivitelben a piacon. A parancs után Killbane elszáguldott a megfelelő irányba és a fickó folytatta a beszédet.
- Bent nincsenek szabályok, csak annyi, hogy lehetőleg tartsd magad ahhoz a szerephez, akinek a jelmezét felveszed – magyarázta tovább.
Annál a résznél, hogy a nagykutyákat kezdte emlegetni Ed a férfi hangosan felnevetett, majd végigmérte a férfit és újra nevetett.
- Felejtse el – mondta. – Ahhoz oda kell születni!
Mutatott a felsőváros irányába. A páros lassanként megérkezett a Chang klubhoz. Amire angolul is ki volt írva, hogy „Belépés csak jelmezben!”.

Cletus és Komédiás hátramaradt figyeltek olyan alakokat, akiken volt omega jel, többet is láttak, nem igen rejtették el ezek azt, hogy hova is tartoztak. Főleg fiatalabbakon láttak ilyet, 15-30as korosztály, fiúk, férfiak, lányok és nők is voltak közöttük. De rajtuk kívül kisebb gyerekeken is látszott ez a jel, ahogyan idősebbeken is, hetvenes éveit taposó idős férfin is látszott ugyanez. Szóval bőven volt lehetőség válogatni, egyik sem keresett senkit ezek közül, csak élték az életüket itt a nyomorban.

Killbane megérkezett a Lótusz kávézóhoz, már kívülről is sokkalta normálisabbnak tűnt, mint a legtöbb épület errefelé. Odabent egy teljesen megszokott átlagos távol-keleti kávézó fogadta Killbane-t, ahonnan igazából ő maga lógott ki a méretével és ruházatával. Amennyire látszott ez nem a lepukkantabb helyekhez tartozott, nem szegénységi hely volt, hanem igencsak erősen középosztálybeli. Bent távol-keleti férfiak és nők – ami itt igazából nem túl meglepő – iszogatták a teájukat és beszélgettek a helyiek nyelvén, vagy épen mandarinul egymással. Székek nem voltak idebent, így Killbane-nek is a földre kellett ülnie, mint mindenki másnak. A pult mögül egy már majdnem gésának tűnő nő lépett oda Killbane elé. A hely határozottan nem tűnt olyannak, mint ahol Lance valaha is megfordult volna.
- Segíthetek valamiben uram? – kérdezte a nő.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Ayye Captain! Hétf. 09 Jún. 2014, 06:18

A srác nem vette a lapot, de nem is olvasok semmit le az arcáról. Valószínűleg tényleg nincs képben vagy tényleg jó embert állítottak volna elénk. Így viszont kénytelen vagyok úszni az árral, ahol a hullámokat Kames terelgette a kikötő negyed felől. Jelmezt nem veszek, hiszen itt van nálam a legjobb és ennél kerekebb nem is lehetne a történet, így kis is gondolkodom. Kezembe veszem a pajzsot a hátamról és a felesleges ruhákat leteszem a bejáratnál ha van öltöző vagy jelentőségteljesen levágom üresen a porba ha nincs.
- Benézek gyorsan, hátha megtalálom amit keresek... - Jegyzem meg sejtelmesen a férfinak és közben a bekapcsolva tartott fülesnek. A többiek remélem fogják a dolgot, szerencse Grendel amúgy is biztosítja a terepet ha jól láttam, Higanyszál meg még nem jelentkezett a másik helyszínről ami azt jelenti, hogy még nem negatív a Chang klub. Bár nem hittem volna arról az arcról, hogy iylen perverziókban fog tobzódni ha elkerül a Angyalok közül...
Ki tudja, mit tehettek a fejével miután kilyuggatták.
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Cletus Kasady Hétf. 09 Jún. 2014, 08:38

Végül megérkezünk a Chang Klubhoz. A vezetőnkből nem sikerült semmi információt kihúzni Harris hollétéről, így a kapitány úgy dönt, hogy másképp próbálkozik. Felfedi a jelmezt, és elindul befelé. Fogalmazásából úgy veszem ki, hogy egyedül néz körül, így csak bólintok, és felkészülök arra, hogy kint figyelem a terepet. Nem akarom nagyon feltűnően vizslatni az omega jeles figurákat, de azért figyelem, hogy nem váltott-e ki valakiből különös reakciót az, hogy előkerült az Amerika Kapitány jelmez. Remélhetőleg ez mindennapos jelenség, és nem jelent gondot. Én még nem akarok "átöltözni", mivel az átalakulásom elég feltűnő jelenség lenne, ami valószínűleg még itt is felkelti egyesek figyelmét. Ha bemegyek, keresnem kell egy olyan helyet, ahol észrevétlenül átváltozhatok. Viszont ha bent bajba kerül, erre valószínűleg nem lesz időm.
- Szólj, ha van valami! - mondom a Kapitánynak.

Végre, itt az idő valami akcióra!
~ Még nem!
~ Mi?!
~ Most az a dolgunk, hogy idekint figyeljünk, amíg a Kapitány körbenéz bent.
~ Nem hiszlek el, komolyan! Te direkt választod ki a legunalmasabb feladatokat?
~ Szeretnéd, ha itt az utca közepén, mindenki előtt változnék át?
~ Ja, legalább történne valami!

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Hétf. 09 Jún. 2014, 22:29

Gyorsan megtalálom a helyet, ez nem is volt kérdés. Egyrészt, mégiscsak az isteni Killbane vagyok, másrészt nagyon elüt a környezetétől a hely. Kellemes teaház, nem luxus cucc, de mégis civilizált. Jó lesz egy kicsit feltöltődni. Nem hiszem, hogy az áruló itt megfordult volna, de nem is érdekel. Elég időt töltöttem így is a csapattársaimmal. Leülök a földre az egyik szabad asztalhoz, civilizálatlan népség a japó, és az odalépő gésára nézek.
- Kérem, hozzon egy csészével a legdrágább teából. Köszönöm- mondom neki. Amíg kihozza átgondolom a helyzetet. Mivel mindenki omegás ezen a helyen, így baráti csevejjel nem fogunk sokra jutni. A legegyszerűbb Cletus szabadon engedése lenne. Ennyivel el lehetne intézni, mi talál meg jobban egy őrült gyilkost mint egy őrült gyilkos? Remélem a jó Kapitány is erre a következtetésre jut majd és nem fog tovább parádézni valaki olyanként, aki végzett általánosnál nagyobb iskolát. Elhiszem, hogy néha jó érzés okosnak tettetni magad, de azért mindennek van határa.
- Köszönöm. Mondja, nem volt mostanában állat támadás a környéken? Mármint nagy állat.- kérdezem a kiérkezett gésától. Tudom, hogy valószínűleg semmit sem tudok majd meg, de így legalább Kap leszáll majd a hátamról.

Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Kedd 10 Jún. 2014, 09:51

Következő körváltás: 2014. június 14. (szombat)

A fickó kint maradt, ő nem volt hajlandó bemenni a Chang klubba. Edward viszont bejutott. Odabent félhomály volt és meglehetősen sokan is voltak odabent. Kellemes pergősebb zene szólt, többen táncoltak, a falak mellett végig kanapészerűségek voltak a boxokban, amik több részre szelték ott a helyet. Középen volt egy négyzet alakú bárpult körülötte székek, a többi szabad részen táncolni lehetett. Egyelőre ennyit látott Edward, mivel a hátsó részeken sötét volt, így azokat nem tudta felmérni egyelőre. megannyi különböző ruházat, jelmez volt látható itt, sok különböző rassz is megfordult erre. A többség pedig láthatóan ismerte egymást. Igazából ha körbenézett a férfi sok jó nőt látott itt beöltözve, akik valószínűleg kaphatóak, így Lance indoka is talán érthető volt. senki se ment oda elsőre hozzá, fel sem néztek a megérkezésére és Lance-t sem látta így elsőre.
Néhány bent levő cosplayes.

Cletus és Komédiás harca közben az utolsó mondatoknál Cletus megérzett valamit, mintha ő lett volna az erősebb és nem a szimbionta. Ezt Komédiás is érezte, hogyha a gazdateste tovább erőlteti mindezt, akkor valószínűleg képes lesz az akaratát ráerőltetni és minimálisan elérni, hogy a vörös szimbionta nehezen, nehezebben vehesse vissza az uralmat a gazdatest elméje és teste felett.

Killbane leült teázni a Lótuszban, a nő azonnal bólintott, amikor a legdrágább teából kért a férfi. Visszament a pulthoz és hamarosan ki is hozta a kért teát. Ha a férfi engedte, akkor a szokásoknak megfelelően a nő volt az, aki kiöntötte a teát a csészébe és tette bele a filtert. A tea gyönyörű aranysárga színt kezdett felvenni, a filterre a Yellow Gold tea Buds volt ráírva. Mivel Killbane valószínűleg nem ismerte teázási szokásokat, így nem tudta, hogy milyen is lehet ez. Amint a kitöltéssel megvolt a nő felállt, ettől kezdve a férfi maga tehetett bele cukrot, tejet, vagy akár alkoholt is, amit szeretett volna az ízlése szerint.
- Uram, ezen a környéken napi 30-40 gyilkosság történik és az egy gyenge átlagos nap – mondta. – Még ha történt volna is efféle, kicsi az esélye, hogy bárki hallott volna róla. errefelé a gyilkosságokra, halálestekre senki sem kapja fel a turistákat kivéve a fejét.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Cletus Kasady Pént. 13 Jún. 2014, 18:57

Valami nem stimmel. Cletus egyre jobban unatkozik, és a feszültség egyre erősebb benne. Egyre erősebben tudja érvényesíteni az akaratát, ha ez így megy tovább, akár át is veheti az irányítást. Valahogy le kell kötnöm a figyelmét, különben legjobb esetben is lelepleződünk, ha túl sok energiát kell az irányítás fenntartására fordítanom, és elveszítem a felvett alakunkat.
~ Figyelj már, takony! Sorozatgyilkos vagyok, felismerem, hogy hol lehet észrevétlenül ölni. Ez a munkám! Ez az egész ország egy kib@szott bűnbarlang, senkit se érdekel, ha meghal pár k*rva, vagy mittudomén!
Nyugtalanító gondolat, de lehet, hogy tényleg igaza van. És ráadásul az sem biztos, hogy abból is hátrányuk származna, ha észrevennének minket. Így nem haladunk sehova, valahogy ki kell csalnunk Harrist. És talán ha Cletus levezeti kicsit a feszültséget, harc közben jobban hallgat majd rám. De hol lesz a megállás akkor, ha engedem gyilkolni?!
Érzem, hogy gyengül az ellenállása! Még egy kicsi, és nem fog tudni megállítani!
~ Tudom, hogy te is akarod takony! Mikor öltél utoljára? Nem hiányzik?
~ Lesz alkalmad, de várj még! Ha Harris támad, nem fogom megakadályozni, hogy megöld őt vagy az embereit!
~ Minek várjak, ha most is ölhetek?! Csaljuk ki a fészkéből egy kis vérontással!
Egyre nehezebben tudom tartani. Még néhány másodperc, és el fogom veszteni az alakomat, mert minden erőm arra megy el, hogy visszafogjam Cletust.
- Kapitány, van valami? - kérdezem kissé kétségbeesett hangon az adó-vevőbe. - Nem tudom meddig tudok tétlen maradni!
Nem akarom nyíltan kimondani, hogy Cletus átveszi a teste fölötti uralmat, de remélem így is megérti.

~ Már nem sokáig!

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ayye Captain! Szomb. 14 Jún. 2014, 01:14

Szép szolidan átveszem a zene monoton ritmusát, bólogatok rá lelkesen miközben nézelődve a pult felé veszem az irány. Kerülgetem az embereket, de azért a hölgyek ha megérdemlik megkapják a mustráló pillantást. Viszont előrébb való a munka, még inkább előrébb pedig az utántöltés. Szóval a legelső cél ott fekszik, gyorsan meg is próbálok betolakodni a csaposhoz közvetlen, hogy jelezhessem is határozottan az igényemet két whiskyre. Ha közel hajol vagy kevesebben vannak akkor nem is húzom az időt rárepülök a dolgunkra.
- Lance Harris itt van? A nagy budás Ligás? Egy régi barátja keresi a Kapitány! - Ha mutat hajlandóságot megtámogatom vastagon borravalóval is a témát. Majd várom a választ,

Ha nem járok sikerrel akkor kinézek valakit aki Rozsomákszerű valakinek öltözött és megfigyelem egy kicsit hátha vannak valami orientálódások vagy hasonló, egy helyre járnak. Vagy csak leb.szhatok-e neki egyet anélkül, hogy egyből kiraknának.
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Szomb. 14 Jún. 2014, 03:40

Leülök és a nő hoz a legdrágább teából. Az utca árusból kiindulva nem lehet majd több egy százasnál, így simán ki tudom majd fizetni. A tea fajtáját magát nem ismerem, de nem is érdekel. Biztos jó lesz nyugtatónak a csapattársaim közt. Hagyom, hogy a nő töltsön, ez a minimum amikor az isteni Killbanet szolgálod ki. A kérdésemre azt a választ adja, amire számítottam. Ezt már megtudtam a kereskedőtől is, így nem ért nagy meglepetés.
- Nem veszélyes egy kicsit ilyen helyen ilyen csodálatos teaházat működtetni?- kérdezem a gésától. Érdekel a válasza, de nem annyira, hogy félbeszakítsam a tea élvezetét. Meg kel hagyni, ezek az ázsiaiak nem rossz teát csinálnak. Több is lehetne belőlük Amerikában, hiszen ezután a tea után semmi sem lesz ugyan olyan ízű. Békésen elfogyasztom a teát. Mivel közben nem jött üzenet, hogy itt az áruló, gyertek! ezért feltételezem még nem találták meg a többiek a célpontot. Jellemző. Amint befejeztem a teát, felállok és a számlát kérem, vagy beszélek a kiszolgáló lánnyal. Amint ki lett fizetve a tea rögtön kisietek. Mivel a takony harcos szemmel láthatólag nem végezte a dolgát, ezért nekem kell kezelésbe vennem a dolgokat. Körülnézek, hátha a környéken elég szánalmas embert láttok, akiért nem kár.

Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 14 Jún. 2014, 09:36

Következő körváltás: 2014. június 18. (szerda)

Ed beért a pulthoz, megannyi csinos és jó testű nőt látott itt bent, nem csak ázsiait, hanem afroamerikait és kaukázusi bőrszínűt is. A pultnál letudta adni a rendelést és a pultos ki is öltötte a 2 whisky-t. kevesebben voltak a pultnál, így Ed feltudta tenni a kérdést, mire a fickó határozottan az egyik irányba bökött. Ha Ed követi a tekintetével ezt, akkor megláthatott egy táblát, amire a házi szabály volt kiírva. Kiemelve több dolog angol nyelven is. „Eredeti nevet nem használunk. Maffiacsoporti nézeteket kint hagyjuk a klubbon kívül. Tilos verekedést kezdeményezni, vagy bárkit megszólni a jelmeze miatt.” A férfi a pénz ellenére sem mutatott hajlandóságot arra, hogy válaszoljon. Kisebb-nagyobb társaságok voltak idebent, több rozsomák jelmezt is lehetett látni, de ezek mindegyike a sárga-fekete volt és nem pedig az a barnás, amit Lance használ. Ezek a Rozsomák jelmezesek is csapatban voltak, a többség pedig nő volt, Ed-et leszámítva alig volt három személy, aki még egyedül volt, egy Amerika Kapitány jelmezes volt férfi, valaki egy nő Víziónak öltözött be, a harmadik pedig ismét egy férfi Bestiának.

A párharc tovább folytatódott Cletus és Komédiás között, Ed pedig nem válaszolt a rádióadásra, a jelét sem mutatta annak, hogy meghallotta és vette-e volna az adást. Felőle nem jött hír, de hamarosan a közelben levő Lótusz kávézóból kijött Killbane, aki egyből nekiállt annak, hogy a területet felmérje. A tekintetét, ahogyan ezt tette Cletus azonnal megismerte, valakit bántani akar, megverni, vagy megölni, a ragadozó tekintet volt, amit ő maga is igencsak gyakran használt mielőtt lekapcsolták.

A tea színe, amint ki lett töltve teljesen aranysárga volt, mintha aranyat is tettek volna bele, bár ez valószínűleg kizárt volt. Az íze igencsak kellemes és aromás. A kérdésre a nő gyengéden rázta meg a fejét.
- Nem, ismerni kell a megfelelő szokásokat, kapcsolatokat, hogy ne legyen az – mondta.
A tea elfogyasztása után Killbane megkapta a számlát, 86$ volt az egy csésze tea. A kifizetése után távozni tudott, ahogyan odakint körbenéz látta a még mindi álldogáló Cletust, de Ed sehol sem volt. amint felmérni a területet megannyi olyan személyt lát itt, lepukkant embert, csövest, férfit, nőt, gyermektől időskorig, akikért valószínűleg nem lenne kár, így könnyedén tudna elkapni valakit ahhoz, amit akar. Sikátorok és sötétebb helyek is bőven előfordultak.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Cletus Kasady Szer. 18 Jún. 2014, 01:54

A Kapitány nem reagál Komédiásnak, viszont visszajön Killbane. Csak rá kell nézni, és látható, hogy ölni készül. Nem is tudtam, hogy őt is érdekli az ilyesfajta szórakozás. Úgy tűnik, másik helyen nem bukkant nyomra, legalábbis nem tűnik valami nyugodtnak és megkönnyebbültnek.
~ Remélem te is felismered a gyilkos tekintetet. Látod, még ez a nyomorék is rászánta magát, hogy a tettek mezejére lépjen. Ha elég nagy vérengzést csapunk, azzal felhívjuk magunkra Harris figyelmét. És ez a cél, nem?
Miért nem válaszol a Kapitány? És miért néz ki úgy Killbane, mint aki gyilkolni készül?
- Maradj itt! - mondom az idegenvezetőnknek, majd közelebb lépek Killbanehez.
- Találtál valamit? - kérdezem, bár nem úgy néz ki, mintha talált volna.

- Úgy nézem, kicsit gyilkos hangulatban vagy, hehe!
Nem akartam engedni, hogy ő beszéljen, de kezd kicsúszni a kezemből a kontroll. A hangunk most egyforma, de a hanghordozásunk és a stílusunk nagyon eltér, így akár felismerhető is lehet, hogy mindketten megszólaltunk. Vajon Killbane tényleg azt tervezi, amit Cletus is tenni akar. Nem valami stabil figura, de ennyire nem gondoltam veszélyesnek.

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Szer. 18 Jún. 2014, 03:07

A nő válaszára nem igazán tudok mit felelni, ez elég egyértelmű. Most megengedem neki, hogy így beszéljen az isteni Killbanenel, de csak az igen finom tea miatt. Természetesen tisztán iszom, mint minden értelmes luxus cikket szokás. Mondjuk nem hiszem, hogy ez annyira luxus lenne, de ez most mellékes. Kifizetem a számlát és kimegyek. Kint meglátom a Takonyt. Remek, rá is szükség lesz. Ahogy odalépek hozzá, rögtön megszólít.
- Miről beszélsz. Minek ölni? Hogy beszélnek a hallottak?- remek, még mindig őrült. Valami fura van a hangjával is, de kit érdekel, az isteni Killbane szólítja. - Ezt nem kéne elmagyaráznom, de mivel félig űrtakony vagy félig pedig egy állat, így inkább elmagyarázom. Jó és rossz zsarut játszunk, természetesen én leszek a jó. Ha jelzek, akkor nagyon ijesztő leszel. Ha utána még egyszer jelzek, akkor kevésbé nagyon leszel ijesztő. Érthető?- kétlem, hogy megértette elsőre, de ki tudja. Nem mondom el még egyszer. Ezután keresek egy olyan viszonylag idősebb célpontot. Nem 80 és halál közöttit, de olyan 60 év körülit, természetesen omega jellel. Ha találok, akkor intek Takonynak, hogy kövesse mesterét. Odaérve megszólítom a szerencsés delikvenst.
- Bocsánat van egy perce, hogy többet tanuljon uráról és megváltójáról, Killbaneről?- nem várom meg a válaszát, rögtön megy egy sötét sikátorba. Ha ott vagyunk a földre dobom és elkezdődik a piszkos munka.
- Lance Harris, a Liga egyik legerősebb embere itt, de még új errefelé. Kicsit hasonlít Rozsomákra. Dereng valami?- a válaszától függően jön majd a következő tenni való.

Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ayye Captain! Szer. 18 Jún. 2014, 03:26

Nem taglóz le annyira a nemleges válasz, egyszerűen nem adom oda a többlet pénzt és az egyik pohár ürítése után a másikkal a kezemben megindulok egy kis körtúrára. Valahogy nem látom, hogy Harris itt ropná az emberek között. Végig nézek a táncoló senkiházi népségen és le kell gurítanom a másik pohárral is. De nem teszem le az üres eszközt és tovább sétálok. A tekintetem ugrál a delikvensek között és közben elkezdem végig gondolni a lehetséges kimeneteleket. Akármennyire valószínű az alja nép van itt bent nem akarom magamra zúdítani. Manapság nem tudni kinél rejtezik valami mutatós képesség vagy hasonló malacság. De valószínű a célpont amúgy sem itt bujkál. Ha egyáltalán a madárkánk jó infót adott le akkor sem fogja itt köztünk rázni. Ő az a fajta aki maximum kijön és bevisz magával valakit hátra, hogy elszórakozzanak, ha egyáltalán. Lehet csak berendeli magával. Szóval az elsődleges célom a járás kiismerése. Merre lehet mászkálni, merre nem szeretnék, hogy csak úgy kóvályogjak. Melyik lyuk bűzlik ázott kutya szagtól, hol tudná jól meghúzni magát az az állat pár könnyűvérű körében.
~Pokoli egy meló az ilyen, ahogy messziről bűzlik, de maradt más?~
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Szer. 18 Jún. 2014, 10:08

Következő körváltás: 2014. június 22. (vasárnap)

Odakint az utcán Killbane és Cletus úgy döntöttek, hogy saját kezükbe veszik az információszerzést és a saját módszereik szerint fognak eljárni ebben. Könnyedén találtak egy olyan személyt, mint amit kinéztek maguknak, egy kellően idős személyt. Az idegenvezető pedig maradt ott, ahol Cletus mondta neki, esze ágában sem volt a fickónak olyan ügyekbe keveredni, mint amire a két férfi készült. Az utcán senkit sem érdekelt igazán az, hogy mi is történt, mindenki profi módon nézett el, mintha semmi sem történt volna. A két férfi a felkapott időssel pedig megérkezett a sikátorba, ahol az idős ember a földre esett. Meglepetten és riadtan nézett körbe, nem értette, hogy mi folyik itt.
- Hogy mi, kicsoda? – kérdezte. – Nem tudok semmit, csak egy öregember vagyok, hagyjanak békén…
Itt már könnyedén kitudta szúrni a két férfi, hogy hazudik. Ha fenyegetni kezdik, akkor nem érnek el vele semmit, de az első fizikai bántalmazásra, ha elérnek addig megered a férfi nyelve.
- A Lótuszban van – nyögte. – Nem fent a teázóban… hanem az alsó részeken, ahol az illegális bunyókat tartják…

Edward nekiállt annak, hogy jobban körülnézzen odabent a bárban. Különböző bokszokat látott, a legtöbb foglalt is volt kisebb-nagyobb társaságoknak. A legtöbb helyen nem is beszéltek angolul, hanem kínaiul, mert a többség is távolkeleti volt. szépen lassanként felmérte a helyet, úgy ötvenen voltak idebent, a hely jellemzően kongott az ürességtől, még délután volt, így talán ez nem volt olyan meglepő. A hátsó VIP részleg annyira nem volt nagymenő hely, le kellett perkálni plusz ötven, vagy éppen száz dollárt ahhoz, hogy hátra lehessen menni és szobát bérelhessen valaki. Amennyire innen be lehetett látni eléggé kulturált hely, jobban, mint ahol Lance meg szokott fordulni. Végül amíg itt áll Edward egy fiatal csinos kaukázusi bőrszínű szőke hajú lány jött ki a VIP részlegből sárga-fekete Rozsomák jelmezben, amint kiért végigmérte Ed-et és elmosolyodott.
- Remek jelmez – dicsérte meg mosolyogva. – Laura – nyújtott kezet. – Eddig még nem láttalak itt.

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Cletus Kasady Szomb. 21 Jún. 2014, 17:50

Hogy beszél velem ez a köcsög?! Minek néz ez engem?! Majd máshogy fog gondolkodni, ha kitépem a beleit!
Az utolsó pillanatban sikerül megfognom Cletust, mielőtt rávetné magát Killbane-re. Sértő amit mond, és rendkívül idegesítő, de hagyni kéne, hogy a nárcizmusa leperegjen az emberről, de ez nyilván nem várható el Cletustól.
~ Nyugi, Cletus, ez nem a megfelelő alkalom! Hidd el, hogy én se bírom ezt a majmot, de ha most megölöd, lehet, hogy lőttek az egész akciónak.

~ Tudod jól, hogy lesz@rom a rohadt akciódat! Egyáltalán nem érdekel, hogy az a gyökér Osborn örülni fog-e vagy sem. Csak meg akarom ölni ezt a rohadékot!
~ Aztán mész vissza a börtönbe, én meg a sztázisba. Ezt nem fogom hagyni.

Minden ellenállása ellenére sikerül elindulnom Killbane mellett. Végül kiválaszt egy idős embert, és felkapva őt, egy sikátorba viszi. Enyhén szólva nem a saját súlycsoportjával kezd... Az egyszerű kérdezés viszont kevés, de az öreg elég rosszul hazudik. Nem várom meg a pankrátor jelzését, Cletussal teljes egyetértésben lököm félre és lépek oda az öreghez.
- Tűnj az útból, te amatőr!

- Eljátszom én neked a rossz zsarut, te impotens kis köcsög!

Torkon ragadom a fekvő öreget, és elkezdem szorítani, épp annyira, hogy még tudjon beszélni. Nem sok kell, hörögve nyögi ki, hogy hol találjuk Harrist.
~ Nincs már rá szükségünk! Engedd, hogy megöljem!
~ Nem...
~ Nem fogod sokáig bírni! Inkább őt öljem meg, mint Killbanet vagy a kapitányt nem? Mi lenne akkor a drága kis akcióddal? Az lenne aztán a kudarc.
~ Téged is visszavinnének a Raftra...
~ Tudod, hogy nem érdekel... Én csak ölni akarok.

Ez az! Hirtelen szinte elfelejtem a dühöt, csak az örömöt érzem, ahogy szorítom ki az öregből az életet. Amíg nem vall, addig Komédiás visszatartja  a kezem annyira, hogy ne öljem meg, de amikor végre kinyögi, az akadályozó erő megszűnik.
Belül érzem, hogy hibát követek el, de talán ez a kisebb rossz. Nem tudom meddig tudom visszatartani az egyre frusztráltabb Cletust... De egy ártatlan öregembert megölni... De hiszen hogy lenne ártatlan?! Ő is az Omega jelet viseli, vállalnia kell a következményeket...
Ha Killbane nem akadályoz meg, a másik kezemmel is ráfogok az öreg nyakára. Élvezettel nézem, ahogy  reménytelenül küzd az életéért, és hallgatom, ahogy egyre gyengébben kapkod levegő után. Milyen rég óta vártam erre!
Teljesen elengedem a kezét, és hagyom, hogy azt tegye, amit akar. Nem teszek semmit, de én is ugyanúgy ölök vele együtt. Nem vonhatom ki magam. Eszembe jutnak a zsoldosévek, az akkor elkövetett gyilkosságok. De az más helyzet volt, ott katonák ellen harcoltam. Sose szerettem ölni, de most van benne valami felszabadító. Végre nem kell visszafognom Cletus kezét, végre nem kell szenvedem és erőlködnöm. De nem! Ezért nem vehetem el egy ember életét! De mégis muszáj... Mégis megtettem.
Ha minden rendben megy, és az öreg végül megfullad, leteszem a fejét a földre, majd felállok, és vigyorogva Killbane felé fordulok.
- Hallottad mit mondott. Vár ránk a bunyó!

Cletus Kasady
Cletus Kasady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Darren Cain Vas. 22 Jún. 2014, 00:39

Láthatóan nem viselte jól a takony a megütött hangnemet. Mondanék valamit, ha érdekelne. Szerencsés alanyunk igazán rosszul hazudik, ezzel senkit sem tudna átverni. Takony a jelem nélkül ugrik, nem meglepő, hogy még egy ilyen egyszerű parancsot sem képes követni. Felvilágosítanám, de egyrészt úgyse hatna egy ilyen ősemberre, másrészt ez kapóra jön a rossz zsarujához. Nem tudjuk ezt sokáig játszani, az öreg rögtön köp. Úgy tűnik, hogy vissza kell menni a kávézóba, ahol illegális harcokat folytatnak az emberek. Végre. Elég volt már ebből az unalmas lopakodásból.
- Kapitány, megtaláltuk. Lótusz teázó.- mondom a kommunikátorba. Nem rossz, ha tudja, hogy hova kéne jönnie. Közben a takony szórakozik az öreggel. Szánalmas. Semmiben sem jobb mint egy drogos. Csupán egy nevetséges kisember, aki nem képes a saját szükségleteinél messzebbre nézni. Ennyi erővel egy kutyát is hozhatnánk.
- Hallottam.- mondom félig mosolyogva. A bunyó lehetőségének örömét letörte ez az emberi roncs állati szükséglet kielégítése. - Gyerünk.- mondom neki, majd elindulok vissza a teázóba. Bent megkeresem megint a gésát.
- Egy madár azt csiripelte, hogy van egy kis harcosok klubja a hely alatt. Mutassa az utat.- mondom neki, halkan. Közben végig tartom a szemkontaktust, hogy tudja, nem viccelek.

Darren Cain
Darren Cain
5. szint - 12 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ayye Captain! Vas. 22 Jún. 2014, 01:51

A rutin nézelődés végén a VIP részleg előtt sikerül megállnom, már latolgatom, hogy jobb híján itt múlatom az időt és a pénzt ami rendelkezésünkre áll. Amíg a többiek célirányosabban keresgélhetnek kint. Épp fordulnék is vissza a pulthoz, hogy még kérjek valami hosszút mikor társaságom akad. Alaposan végignézek a hölgyikét aki kiszambázott a jelmezben, majd én is lágy kézfogásra nyújtom a jobbik mancsomat.
- Új vagyok, de igényes. Itt csak Bostonnak hívnak. - Válaszolok határozottan, de barátságosan. Miközben mégis utalok arra, hogy tudomásom szerint itt nem használunk igazi neveket, viszont bostoni akcentussal válaszolok a lánynak és megjegyzem, hogy itt ezentúl azt fogom tartani.
Hallom, hogy a többie beszólnak a rádióra de nem ugrik fel a vérnyomásom, tartva a szemkontaktust válaszolok gyorsan, katonásan, továbbra is a bostonit tartva:
- Ismételje meg Higanyszál! Látja a célpontot? - Nincs kedvem megint futkorászni csak mert úgy látja, hogy valami bolyhos van teázóban. Nekem is van itt most egy mégsem kiálltok farkast.
- Mit isznak erre fele az állatok? - Térek vissza a lányhoz, csak azért szakítva meg a szemkontaktust, hogy a pult felé nézhessek. Hátha megjön a kedve egy kis italozáshoz. Én manapság úgy is túl jól bírom. Ráérek amíg a többiek biztosítják a terepet, majd beérek a kivonulásra legkésőbb. Addig terepszemle.
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Jún. 2014, 10:02

Következő körváltás: 2014. június 26. (csütörtök)

Killbane nem akadályozza meg a Cletust abban, hogy végre nagyon sok idő után megtehesse, amit akar. Így a férfinak minden nehézség nélkül sikerült megölnie az öreget, ugyan az kapálózott és próbált menekülni az elején, de Cletus sokkalta erősebb volt, egyrészt a kora miatt, másrészt pedig a Komédiás miatt is. Így hamarosan a férfi lilult fejjel megfulladva zuhant le a sikátor kövezetére. A trió ezek után ment vissza a Lótuszba, ahol Killbane a korábban is látott távolkeleties ruhákba öltözött csinos nő előtt állt meg, az arcfestése és öltözete emlékeztetette Cletust is a gésákra, de mégsem az volt teljesen, nem volt japán tradíció szerint öltözve, sem kifestve, teljesen egyedi volt. A nő felvonta a szemöldökét a „parancsra”. A rádióüzenetre Ed is válaszolt.
- Fogalmam sincs, hogy miről beszél – mondta hűvösen.
Vagy tökéletes volt a pókerarca, vagy tényleg nem tudott semmiről. Állta Killbane tekintetét és egy pillanatra sem ingott meg, veszélyesebb volt a nő érezhetően mindenki számára, mint ami látszott belőle.
- Asszonyom, velem vannak! – szólt bolt bejáratából egy ismerős hang.
A lótuszos idegenvezető. A nő ekkor bólintott.
- Vidd őket! – adta ki a parancsot.
A férfi elindult a boltban hátra és intett a két férfinak is, hogy kövessék. Ha mentek egy hátsó ajtóhoz értek, majd ki a sikátorba, aminek a végét egy fal zárta el.
- Menjenek előrefele és ne álljanak meg – mutatott a fal felé.

Ed megkapta a többiek üzenetét, hogy megtalálták Lance-t és a Lótusz teázóban van. Ennyi volt az üzenet a többiektől. Az elküldött kérdésre egyelőre nem kapott választ. A lánynak ausztrál akcentusa volt egyébként, ez kiütközött az első szavai után más.
- Karom – mutatkozott be.
A lány a kérdésre elmosolyodott.
- Whisky-t, duplán, jég nélkül – mondta.
A fejével a pult felé intett, ha Ed követi, akkor a lány rendel ebből az italból kettőt. Majd visszafordult a férfi felé.
- Boston elég messze van ide – kezdte. – Mit keres itt Madripoorban? Csaknem hallott a híres „vendégszeretetről” a világ talán legszegényebb régiójában?

Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Karakteradatok

Témanyitás by Ayye Captain! Szer. 25 Jún. 2014, 00:11

Járnak egy kört az ujjaim maguk körül, ahogy a Karom elhalad mellettem. Pár pohár és igazi ösztönlény leszek, nagyon szippantok az illatából mikor arrébb lépdel, reflexből tippelek parfümöt, de ha nincs különösen értékelem a természeteset. Egy lágy mozdulattal veszem át tőle a poharat és mélyen a szemébe nézek. Akár meg is mérgezhette, nem figyeltem, de elmosolyodva koccintok vele és belekortyolok.
- Karom, veszélyesnek hangzik... - Kaján mosoly ül ki az arcomra és mélyen a szemébe nézek. Megforgatva leteszem az üveget magunk mellé.
- Utazgatok, nézelődök, a külhon kincsei csábítanak... - Tartom magam a kint adott üzletemberhez, már csak rutinból és fürkészem a nőt aki egy állatnak öltözött a mai farsangon. A tartását, a mozdulatait, minden villanó tekintetét. A kinti rejtély megoldja magát, ezen a téren meg jót tesz a gyakorlás, már rég volt.
- Ausztráliához képest tényleg a világ másik fele...
Ayye Captain!
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.