Utcák

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Utcák Empty Utcák

Témanyitás by Cerebro Csüt. 05 Nov. 2015, 10:57

A negyed utcái.

Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Utcák Empty Re: Utcák

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 25 Dec. 2015, 00:00

A Hydra felemelkedése: Első csapás - Maffiaváros
Résztvevők: Samuel McShuibhne, Michael Nikostratos, Jenna Collins, Steven Penicott / Unka, Edward Cahal O'Grady, és Dane Montrose
Következő körváltás: 2015. december 29. (kedd) (4 naponta)

2026. karácsony, a felszínen az utóbbi időben levő extrémhideg és csapadékos időnek hála most is közel -20 fok volt éjszaka és legalább egy méteres hó lepte be a várost. De lent a Maffiavárosban kellemesebb volt az idő, annyira hideg sem volt, és a hó sem akadályozta az ittenieket. A föld alatti város igencsak felbolydult, mindenki éppen a főtéren, vagy annak a közelében tartózkodott és valamilyen oknál fogva követte az izgatott tömeget, ami még a semleges területen vett körbe valamit. Nagyon hamar feltűnt, hogy valakit, egy holttest feküdt az egyik kisebb téren állták körbe a testet, ami a földön feküdt. A végtagjai összelapulva, a test szinte teljesen összeroncsolódott, mintha magasról ejtették volna le, de a tér közepén volt, itt volt a vér is, nem volt honnan leesnie. Az összes végtagja furcsa szögben állt, a testén nyomok látszottak, hogy megkínozták a férfit, az arca, üveges szeme is mind-mind erről árulkodtak. A mellkasa szét volt tépve, a törött bordák is kiálltak belőle kifelé, mintha belülről tört volna ki belőle valami, de most látható volt, mintha kívülről nyúlt volna be valaki és valaminek a kirántása okozta volna mindezt. Az összezúzott, roncsolt test miatt igencsak nehézkes volt elsőre megismerni, de végül mindenkinek sikerült mindezt.
A ruházat, az arcvonások, egyértelműen a Cinnamon család jobb kezére hasonlított, Liam O'Keeffe-ra.
Utcák Rocknrolla00065
Ilyesmi még nem fordult elő a Maffiavárosban és már mindenki tartózkodott itt eleget ahhoz, hogy tudja, amíg nem lesz meg a tettes, a várost senki sem hagyhatja el, nem jöhet le és mindenki gyanúsított.

//Mindenkitől kérnék majd egy indokot lehetőleg, hogy miért is volt a környéken, amikor ez történt.
Szokásosan felszereléslistát írjon mindenki!//

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Jenna Collins Pént. 25 Dec. 2015, 23:10

Szóval karácsony...mindenki a családjával blablabla, nekem egy családtag van itt de azzal nem zargatjuk egymást szent este, mindenki szépen el van magának, max ha nagyon úgy érezzük hogy unatkozunk valaki csörög a másikra hogy ~te, nincs kedved át ugrani?, és ennyi. Ugyanis a család másik fele januárban ünnepli a karácsonyt, igen, ortodox kari, ilyenkor még csak a fenyőfa gondolata is halványan motoszkál a fejükben. De idén nem egyedül fogok rohadni otthon, a közeljövőben akadt valaki akivel megoszthatom az ünnepet és nem itthon fogom tölteni, bár belegondolva már itthon se lennék egyedül, mindegy. Félixet lepasszoltam addig, hogy Adam se legyen már egyedül, én pedig megvártam a kísérőm hogy elvigyen maffiavárosba ahol lakik. Tényleg nem szívlelem annyira azt a helyet, de hé, ott lakik Mich és most nála leszünk, hogy ne csak az én lakásom melegítsük. Amúgy is kicsit mindig kíváncsi voltam ilyen helyen vajon hogy élhetik meg a karácsonyt, az elképzelésem valszeg viccesebb mint a valóság, közben az ajándék is a táskámban, legalábbis az egyik ami csak ugratás, remélem tényleg az lesz a vége és nem gyászhangulat, csak utána jön a komolyabb, de az ajándékozás későbbre marad. Lent szerencsére kellemesebb az idő mint fent, annyira hogy végül nem a lakásba bevackolva tivornyázunk hanem megpróbálja megváltoztatnia  véleményem a várossal kapcsolatban és lófrálunk egy kicsit. Jobb körbevezetésnek tűnik mint amit a ninja kísérőmtől kaphattam volna, de nem bántásból. Alig telik el kis idő, kiérünk a semleges részre és tessék, kapásból valami feszkó, kinyírtak valakit vagy mi és úgy néz ki ez itt nem egészen normális dolog, elég nagy fejhajtás van, nem tudom mennyire gyakori az ilyesmi de ez nem erősíti azt hogy elhiggyem hogy ez a hely milyen nyugodt és biztonságos,.... ja valóban, látom, nem is bírom ki egy halk megjegyzés nélkül.
-Nyugodt és biztonságos, mi? - nézek fel rá kissé unott tekintettel.
Miért érzem azt hogy ez az egész a mi programunkra is hatással lesz?

Felszerelés:

Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Síkok:

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szomb. 26 Dec. 2015, 00:24

Eddy az elmúlt napokban kétszer javított fűtést és négyszer vízmelegítőt. Mondhatjuk tehát hogy a fenti időjárás eléggé betett neki. Ráadásul így a kocsmából is el-el maradoztak a vendégek, mert nem jutottak át a városon. Ezt megelégelve jött le a kissé jobb klímával rendelkező városba inni, nőket hajtani és kártyázni. Utóbbiban nem volt sikeres, mert másfél órája csak veszített. Vagy ezer dollár mínusznál tartott, amikor ivott még egy feles rumot és felállt az asztaltól. Szürke kötött kardigánjára felvette kopott bőrkabátját, a fejébe húzta a kötött sapkáját és elhagyta a helyiséget ahol a játék nélküle is folyt tovább. Egyik kedvenc nótáját dúdolgatva indult bele az éjszakába. Vagy nappalba. Maga sem egészen tudja az óráját meg otthon hagyta. Amiben viszont egészen biztos volt az az, hogy messze még a pihenés ideje. El is indult tovább valami szórakozási lehetőséget keresve, amikor észrevette hogy egy kisebb csődület bontakozik ki a tér közepén. Ő maga is arra veszi az útját, ha kell tolakszik is, hogy megnézze mi a nézelődés oka. Amikor odaér és meglátja a fazont, végigfut a hátán a hideg. Látott már csúnya sebeket de ami a férfin volt az veri a többséget.
-
Úgy érzem vége a békés együttélésnek.
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 136

Karakteradatok
Főkarakter: Patrick Hale Brandt
Síkok: Reneszánsz, Little SW

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 26 Dec. 2015, 16:18

Robbantások, gyilkosságok meg minden franc megtörtént már a világban. Ja és igen karácsony. Szenteste meg lett beszélve, hogy Ad' még most sem lesz hajlandó ott tölteni az estét úgyhogy a közös ünneplésről le lehet mondani. Na mindegy. Amúgy is mindenféle hülyeség történt és egy új fickó is megjelent a drogpiacon. Ezt pedig jelenteni kell mert nincs rendjén, hogy a vackát eladja és nem Sam az egyetlen. Ezért le is látogatott. Eldöntötte, hogy talán valami jó whiskeyt is vesz. Már ha van. De miért is ne lenne? Ahol jogsit lehet venni ott bármit meglehet. Be is szól ahol kell és ha kap kísérőt vagy valamit akkor elindul le jelenteni a helyzetet meg vásárolni. Viszont valahol tömeget lát. Utoljára akkor látott tömeget itt mikor mindenki fegyvert fogott rá. Most viszont nem ő van középen, hanem valami csávó és nagyon rondán néz ki. Mikor meglátja akkor már fordul is el onnan és meggörnyedve vesz pár mély levegőt.
~Rohadt állatok. Már itt is kezdik csesszék meg? Mi a pokol van most itt? Nekem még fegyvert rántani sem volt szabad.~

felszerelés:

Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 27 Dec. 2015, 00:26

Jennával töltöttük az első közös karácsonyunkat, ami elég fura érzés volt. Nemrég jöttünk össze, és nem igazán tudtam, hogy most mi legyen. Nem is nagyon ismertük még egymást, ajándékot se tudtam, hogy vegyek vagy ne, de végül az utóbbi mellett döntöttem, hogy ne legyen az, hogy ő vesz valamit, én meg nem tudok mit adni. Még nem volt ajándékozás, de a lakásban ott volt becsomagolva a festmény, aranyos kis keretben meg minden. Idelent egész jó idő volt, úgy is döntöttünk, hogy körbejárunk a városban. Bár ne tettük volna. Az idelent megszokott viseletemben voltam, azaz öltönyben, valamiért nagyon ráfüggtem erre a maffia stílusra, és idelent gyakran sétálgattam így. Persze pisztoly is volt nálam, kettő is, és a megszokott cuccaim, mint lakáskulcs meg pénz, a cigit említenem se kell, egy stílusos benzines kis öngyújtóval. Szóval, odalent sétálgatunk, hagyom hogy nézelődjön, elvileg most mutatom meg hogy milyen nyugi van idelent meg ilyenek, erre nem belefutunk egy gyilkossági esetbe? Példátlan az ilyen, előre is tolakodok, próbálom húzni magammal Jennát is, hogy jobban lássuk a dolgot. Bassz@ meg az isten fasza, ez O'keeffe!
- Mi az isten fasza! - bukik ki belőlem, és megpróbálok közelebb tolakodni, miközben körbenézek a tömegen. Akárki is tette, nem lehet eszénél. Nem csak azért, mert ez a Főnök jobbkeze, de mindenségit, ez a kibaszott Maffiaváros! Egyből odamegyek a testhez, és próbálok valami nyomot találni, messziről látszik, hogy sok kárt már nem tehetek benne.

Felszerelés:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 29 Dec. 2015, 00:00

Résztvevők: Samuel McShuibhne, Michael Nikostratos, Jenna Collins, Steven Penicott / Unka, Edward Cahal O'Grady, és Dane Montrose
Következő körváltás: 2016. január 2. (szombat)

A városban a karácsony miatt valóban voltak ünnepi díszek mindenfelé, fenyőfák feldíszítve, illetve olyan díszek, égők, mindenféle, ami a multikultúrális helyet igencsak látványossá tette. Jenna mellett állók, a nő unott megjegyzését közel sem viselték olyan jól. A legtöbben undorral néztek rajta végig, akik hallották és léptek odébb, így egy nagyobb kör alakul ki Jenna és Michael körül, mert senki sem akart Jenna közelében maradni.
- Maga egy kicseszett pszichopata! - nyögte Jenna mellett állva valaki.
Valóban, ha végignézett, senki sem bírta ki úgy, hogy ne szörnyülködjön a történteken. Nem is a halál és a gyilkosság, azt valószínűleg magukra sem veszi a többség, hanem maga az, ami maradt a halottból és a kegyetlenség, ami okozhatta.
Amíg mindenki nézte a testet Michael könnyedén oda tudott menni, hogy megnézze a tetemet. Ami azt illeti, soha sem látott ilyet, nyomok nem igen vezettek, csak azoké, akik körbejárták, amikor idejöttek, ők ketten voltak, és ott toporogtak pár lépésre még mindig a testtől, így kilőhetőek voltak, csak a cipőtalpuk volt véres, semmi egyéb. Az biztos, hogy nagy erő kellett ehhez, és így jobban látszott, mintha bentről tépték volna szét, többek között és igencsak magasról esett le.
- Hé mennyit nyersz ezzel Stratos? - kérdezte valaki. - Te leszel a jobb kéz? Látványosabban nem tudtad volna eltűntetni?
Több ilyen és ehhez hasonlatos kérdés hallatszott a tömegből Michael irányába. Közben ő néhány apró gravitációs cseppet is észrevehet a földön, el az egyik irányba, de az ott állók miatt hamar elveszti a nyomot.

Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Utcák AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szer. 30 Dec. 2015, 02:29

Észleli, hogy a tömeg egyre nyugtalanabb és nézte, ahogy a férfi elkezdi vizslatni a hullát. Nem igazán ismert fel senkit sem arcról így nem tudta elég gyorsan belőni az érdekcsoportokat az első név elhangzásáig. De a Stratos görögnek hangzott. A lényeg, hogy nagy család sok ellenséggel. Tisztában volt azzal, hogy ha megindul a tömegpszichózis akkor a szabályok ide vagy oda de nekieshetnek a vizsgálódónak és a cinikus nőnek. Felelős pedig nem lesz, mert ha valamit száz ember követ el, akkor egy sem követi el igazán. Gyorsan pörgött az agya. Belenyúlt a zsebébe és kivett négyszáz dollárt. Gyorsan a farzsebébe gyűrte.
-
HÉÉÉ! - Kiáltotta el magát hangosan - Száz dollár jár fejenként annak a négy főnek aki eltereli a tömeg. Mert nincs itt semmi látnivaló. Gyerünk kemény legények, tíz perc, száz dollár. Lóf@sz, szervezzétek meg magatokat. - Azzal közelebb lépett a hullához és a vizsgálódóhoz. Gyorsan átpakolt a kabátjából a nadrág zsebeibe, majd lekapta a dzsekijét. Így lépett a hullához és külsejével a sebre fordítva, hogy majd újra felvehesse, letakarta a rusnyává vállt férfit. - Több tapintattal. Hozzon saját muszklijait, hogy biztosítsák a terepet ha már vizsgálódni akar. Meg szerezzen ponyvát meg állványt, hogy elkerítse.
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 30 Dec. 2015, 12:24

Sam pont eleget látott, hogy ne akarjon a fickó közelébe menni. A nevet hallva viszont rájön ki volt az a csávó.
~Na csessze meg! Itt háború lesz. A pokolba én meg lejöttem a pokolba.~
Egy fickó elkezdett rendezkedni mint valami rendőr. Hát az biztos, hogy arra lesz szükség itt. Rendre mert ha valaki berobban akkor az egész helynek annyi. Mindenesetre Sam nem tudott mit tenni. A pénz nem érdekelte és oka sem volt nagyon maradni. Elindult inkább a saját negyedükbe mert ott talán biztonságban lesz és be is kell számolni róla, hogy kit látott és milyen nevet hallott. Ha más nem legalább egy kicsit bevágódik náluk. Amúgy is kicsit mintha pikkelnének rá.
~Szóval mit is láttam? Izé meghalt a Cicamaca család jobbkeze Liam valaki és egy nevet Stratos. Hát ez nem sok, de jobb mint a semmi. Remélem nem kevernek bele. Egyáltalán biztos, hogy oda kéne mennem jelenteni? Áh, de kéne egy kis anyag tisztára ki vagyok.~

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Témanyitás by Michael Nikostratos Csüt. 31 Dec. 2015, 01:13

Nos, számíthattam volna a következő szavakra. Sokaknak egyértelmű volt, hogy én következtem a férfi után a rangsorban, és hogy így könnyedén előléphetek, viszont ezekre a szavakra nevetnem kellett. Ettől eltekintve még egy mosoly se született meg az arcomon, úgy fordultam a vádaskodók felé.
- Megdolgoztam azért, ahol vagyok, és mindent amit elértem, kiérdemeltem. - mondom elég hallhatóan, óriási indulattal a szavaimban. - Ez nem a Család módszere, ne keverjetek össze más szervezetekkel minket. Mi egy CSALÁD VAGYUNK, ÉS TISZTELJÜK EGYMÁST! - folytatom, és elfordulok a tömegtől, miközben egy cigarettát dobok a számba. Ránézek a férfira, aki idejött, de nem foglalkozok többet fele, inkább visszafordulok a néhai O'keeffe-hez.
- Megtalálom a gyilkosaid. - mondom a hullának, és hálásan tekintek a fickóra, aki letakarta. Igaza van, több tiszteletet érdemel. Végül vissza próbálok sétálni Jennához.
- Ne haragudj, kicsim, de rá kell jöjjek ki tette mindezt. Addig te se juthatsz vissza, zárlat van, amíg nincs meg a gyilkos nem mehet senki sehova. Talán az lenne a legjobb, ha meghúznád magad a területeinken belül, akár nálam, akár a Család egy másik épületében, nem tudom hol a legbiztonságosabb. Vagy segíthetsz, ha szeretnél, de értelemszerűen jobb lesz minél előbb tisztázzam magam. Mint hallottad, gyanúsított vagyok, azaz mondhatni célpont. Remélhetőleg nem kezd senki önbíráskodásba, mert az káoszhoz vezethet.- fejezem be, majd visszafordulok a férfihoz, aki a holttestnél volt, és gyorsan vágott az esze.
- Tud valamit? Ismerte? - teszem fel a kérdéseket, nem felejtve, hogy nyomok vezetnek a hullától elfelé. Már kezd is összeállni egy terv a fejemben, ami egyrészt ezeknek a követését vonja magával, másrészt a Szellem felkeresését. Nem elhanyagolható tény a legjobb informátor .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Témanyitás by Jenna Collins Csüt. 31 Dec. 2015, 01:38

Lejöttünk karácsonyozni, adta  esélyt Mich-nek hogy bemutassa a város jobbik oldalát, hát nagyon jó alkalmat kaptunk rá. Pedig látszatra szépen feldíszítve meg minden, kari hangulat még egy ilyen helyen is, kezdtem érezni a reményt hogy tényleg tök rendben lehet ez a hely. Aztán megláttuk a tömeget amitől személy szerint távol maradtam volna amíg ki nem derül konkrétan mi folyik ott, mi a nagy látnivaló. Aztán Michael elkezdett húzni, be a tömegbe hogy előre férkőzzön, őszintén annyira nem örültem neki bár az se biztos hogy jobb lett volna ha ott hagy egyedül, de a rángatás meg az emberi testek ütközése, na meg a vérszag ami útközben megcsapott és bizonyos lett mi történt. Mivel jajveszékelés nincs, így valszeg már nem él a szagforrása, azért amikor megállunk teszek egy fél unott megjegyzést, amire egyből kapok teret, arrébb lépnek, hmmm... csak ennyi a titka? Meg is jegyzik hogy egy pszichopata vagyok, csak azért mert egy gyilkosságtól nem kezdek pánikolni, ugyan keményebbnek gondoltam az ittenieket, ez kicsit kiábrándító de ha ezért pszichó lettem, vállalom.
-Köszönöm. -  fordítom a hang felé a fejem és megjegyzem semlegesen, csak eztán nézem meg én is a hullát amit Mich el is kezdett vizsgálgatni....
Kissé elfintorodtam a látványtól és elfordítottam a fejem, de a bamba és kétségbeesett arcokra se voltam épp kíváncsi ezért amíg vettem egy nagy levegőt és szép lassan kifújtam becsuktam a szemem. Majd visszafordultam de a beszólogatásokig nem igazán értettem miért keltette fel ennyire a srác érdeklődését a dolog és mért lett önjelölt nyomozó. Azt tudni kell hogy nem szeretem ha bántják a szeretteim, azt se ha olyan dolgokat vágnak a fejükhöz amik nem igazak, illetve nem biztosak így nem bírtam ki hogy hátra szóljak.
-Gondolom a nagy arc mellett bizonyíték is van bőven. - Csak ennyit szólok hátra a vállam fölött, egyszer lehet a nagy szám fog a sírba vinni, de ha ennyiért nekem ugrik valaki szíve joga. Ezután Mich is kifakad, mondhatni eléggé, bár jogos is, kétségtelen hogy nem ő tette, végig velem volt, a "kicseszett pszichogatával", belegondolva külsősök szemében igazán f*sza alibi, de kit érdekel a véleményük. Közelebb lépnék nyugtatni lassú léptekkel mivel látom hogy vissza fordult a szétroncsolt testhez és beszélt hozzá, úgy fest nem csak egy szimpla ismerős volt a fickó, bár ez a beszólásokból is lejött. Egy másik pasi is elkezd rendeszkedni, kezdetnek letakarja a hullát, gondolom ő is itteni így érinti a dolog, így rájuk hagyom, annak ellenére hogy itt vagyok én valahogy nem érzem úgy hogy közöm lenne ehhez, eltekintve attól hogy a páromat nagyon is....Na jó így már alakul kicsit hogy foglalkozzak az üggyel, ez az egy indok amiatt segítek ha tudok és ha szükség van rá, de arról még mindig nincs fogalmam hogy ki volt a tag. Maradok a környezet figyelésénél, a gyanúsabb alakok kiszúrásánál, na meg ha a tettes elhalad mellettem, egy ilyen mészárból nem kerülhetett ki tisztán úgyhogy hacsak nem öltözött át egyből megérezhetem rajta a vért. Ebből Michael zökkent ki, elkezdi magyarázni a helyzetet, zárlat van és gyanúsított, ez utóbbira sose jöttem volna rá, ja és arra kér hogy "húzzam meg magam", bár ez lenne az alap ha nem ő lenne a gyanúsított, amúgy se az én formám a bujkálás.
- Nem foglak itt hagyni a nyakigérőben, segítek amiben tudok. Úgyhogy itt maradok.
El is fordul a fickóhoz aki idejött, talán segíteni vagy nem tudom. Közben felidézem azt az egy pillantásnyi képet ami megmaradt a hullából, össze vissza törték, testileg, lelkileg már ha jól emlékszem és kitéptek belőle valamit. csak arra tudok gondolni hogy nagy szálka lehetett valakik/kik szemében, vagy rohadt sokkal tartozott vagy akár üzenni is akarhattak vele. Nem tudom, de tisztestávból, ha elhúzott végre a tömeg vagy legalább hátrébb léptek akkor körbejárom szép lassan a helyszínt hogy én is szemügyre vegyem, több szem többet lát alapon, illetve arra is figyelni hogy valami nem ide illő szag megcsapja e az orrom, ez az egy ok amiért nem gyújtottam rá amúgy.

Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 02 Jan. 2016, 00:00

Következő körváltás: 2016. január 6. (szerda)

Cahal is odament, hogy vizsgálódjon, ő maga is ugyanazokat a nyomokat találta, mint a másik férfi. A szavaira négy nagydarab alak nekilátott annak, hogy kikísérje, terelje a nézelődőket innen. Így összesen Jenna, Michael és Cahal maradtak itt. Mind Michael, mind Jenna szavaira, csak egyre többektől menő gúnyos röhögés volt a válasz. Cahal szavai nyomán két-három perc kellett ahhoz, hogy viszonylag szabadabb legyen a rész, ahol a gyilkosság történt, mert annyira hátraszorultak az emberek. Most már jobban körbe lehetett nézni, azokat a vércseppeket csak addig lehetett követni, amíg a nézelődők voltak, ha voltak tovább is nyomok, akkor a megannyi láb széthordta. A gyilkosság a déli részen volt a semleges területen, a vérnyomok pedig még további déli irányba vezettek. Arra két terület is volt, a Valkűrök, illetve a Társaság. Jenna próbált szimatolni, hátha megérez valamit, de csak a vér, belsőségek illatát érezte, illetve legalább száz-százötven emberét és három bundásét, köztük a korábban megismert alfáét is, ők is itt voltak a tömegben, akiket az előbb tereltek ki innen a közeli utcákba. De ezen felül semmilyen gyanúsat nem érez, bár a több tucatnyi kölni és dezodor szaga a véren felül így is igencsak betelítette a nő orrát.

Sam úgy döntött, hogy megy a Kézhez inkább és megteszi a szokásos jelentését. Mivel ezen ügyben volt itt, így volt kísérője, most mindenki felbolydult és tetemmel foglalkoztak, így meglehetősen gyorsan megékeztek ugyanahhoz az épülethez, ahol korábban is voltak, ugyanoda kísérték be és ugyanúgy, ugyanaz a nő fogadta őt odabent.
- Üdvözlöm Mr. McShuibhne - mondta. - Úgy hallottam, hogy információkat hozott nekem. Nyugodtan kezdjen bele, a figyelmem csak az öné.

Utcák AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 02 Jan. 2016, 04:08

Sam amúgy sem a legnyugodtabb alak, de az után amit látott szüksége is van a sétára. Nem nagyon, de valamennyire kiszellőzik az agya. Ugyan az a nő fogadja, de Sam-nek most nincs kedve mosolyogni mint múltkor. A tarkóját vakargatva kezd bele.
-Hát egy új fickó jelent meg a piacon. Nem nagyon tudok róla semmit csak, hogy idepofátlankodott és a körzetemben árul. Főként speed és egyéb porokat és tablettákat tudok, hogy árul. Mármint olyat nem hallottam, hogy tűkkel szórakozna. Még nem nagy izé a csávó mert csak két három vevőmet lopta el, de akkor is idegesít. Főleg, hogy nem tudom honnan szerzi az anyagot. Meg van más is. Mikor jöttem ide akkor ott a semlegeseknél láttam egy hullát. A Cinnamonos Liam valaki. Nem tudom, de nem átlagos gyilkosság volt. Nagyon durva. És hallottam egy nevet is. Valami Stratos-t emlegettek. Jól sejtem, hogy nagy gond van?
A tekintetében látszik a félelem. Nem szereti a gondokat. A gondok miatt halnak meg az emberek ahhoz meg ő még túl fiatal.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Hétf. 04 Jan. 2016, 20:11

Eddy csendben figyeli az eseményeket egy darabig. Amíg a Michael Jennával van elfoglalva, addig kifizeti az embereket és megkéri őket, hogy maradjanak pár percet. Aztán ha megteszik, ha nem már nem foglalkozik velük. Megtették a dolgukat és megkapták a beígért pénzt. ~ Egész jó órabér Rágcsáljon gyutacsot. ~ Mérgelődik egy sort. Ennyi pénzen egész jó prostikat kapott volna, vagy esetleg ihatott volna pár lánnyal akiket aztán meghúz egy hátsó helyiségben vagy a vizesblokkban. De nem. Neki játszania kell a jótékony nagybácsi és a keresztapa keverékét. Mondjuk nem kell játszania. A TreffKirály egy jótékony nagybácsi és a Keresztapa keveréke. Nem Scareface stílusban nyomja, mint ez a...hogy is hívják...Stratos.
-
Tudom, hogy a nőd fog kinyíratni egyszer. De nem azért mert fizet nyolc thai lányt aki tekereg a pisztolyodon mikor "szottyadt zacsi" néven tolod a pimpet...meg tudom, hogy jössz ötszáz dollárral meg a kabátom árával. Csekély költségek azért, hogy ne lincseljenek meg.
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Jenna Collins Kedd 05 Jan. 2016, 00:19

Csak gúnyosan nevetnek, hát persze, többre talán nem is képesek, forgatom a szemem és felveszem a semleges ám emberundort sejtető arctartásom és hangosra sikerül a gondolat.
- Ez az egyik fő ok amiért nem akartam sehova tartozni, egy halom nagypofájú retardált f*szfej. - élő példák, bár nyugtat a tudat hogy ezekhez ha jól tudom pont nem fűz semmi, hál istennek, sóhajtok unottan a halk de hallható mondat után és úgy döntök kizárok mindenkit, mármint amit mondanak stb, mentális füldugó, kivéve ha a testi épségemre jelent veszélyt valaki megmozdulása.
Michael-nek is kifejeztem egyértelműen hogy maradok, az ő hangja lesz az egyetlen amire felfigyelek illetve mozdulok, a többi engem hagyjon békén még akkor is ha ő maga a Sátán...Ú, erről eszembe is jutott valami a belső rádióm számára ami elnyomja a sok gyökeret miközben lassan, komótosan körbejárom a helyet. El is kezdem magamban ~Belial Behemoth Beelzebub ~ látjátok mit hoztok ki belőlem, ejnye ~Asmodeus Satanas Lucifer ~ mondanám együtt a kórussal halkan de hogy jönne az ki hogy pont ilyeneket nyomok egy hulla mellett akit keményen meggyötörtek az utolsó pillanatiban. Nem baj, attól még pörgetem a fejemben és valóban hatásos, igazából jó kis dallama van ennek a számnak, kár volt ezt választani, táncolgatnék is rá.
És hirtelen ráeszmélek hogy megtettem egy fölös kört mert bár úgy nézett ki figyelek a zenére figyeltem, lassacskán a végér érek ha minden igaz, az utolsó szavakat nagyon nagyon halkan még suttogom is miközben valóban figyelek.
- Hail Satan! Archangeloooo! Hail Satan! Welcome Year Zeeeero! - pedig olyan jó lenne hangosan énekelni mintha otthon lennék,.... aztán a szóló, közben az ütemnek megfelelően kezdem követni a szememmel a vér foltokat, aztán csak elismerően bólogatok párat, gratulálok zsenikék, ügyesen szétbarmoltátok a nyomot, hogy egyem azt a csöpp szíveteket. Viszont lenyugodtam, na most ha már tiszta fejjel megy a játék szaglásszunk...remek, szinte semmi csak a vér és bél szag, meg a sok pacsuli amit magukra kentek, de legalább izzadtság szag nincs, megnyugodtam hogy tisztálkodnak is rendesen, így is elég orrfacsaró ez az "illatkabarkád". Így maradnak a szétjárkált vérfoltok, meg is indulok a vonalán amíg tart, aztán a vélhető vonalán amerre haladhatott a tömeg meg...baszok rá látja hogy jövök legyen kedves kis bunkó most az egyszer és sasszézzon jobbra vagy balra, szíve joga, ennyi igazán odafér a pofatátás mellé. Csak gratulálni tudok nekik ehhez még egyszer, komolyan, valszeg köztük vágtatott el a gyilkos és nem vettek észre semmit illetve nem akartak, ez is benne van, sőt még azt is szabotálják hogy meg lehessen találni, még ha tudat alatt is..... mint a birkák. Na mindegy, csak sikerül elcsípni a pacsmag végét és találni éppen maradt nyomot, amit még nem járkáltak szét, na meg hátha útközben szagot fogok, hacsak nem nyírja ki az orrom az egyik dzsigoló tömény pacsulija amit nem csak magára öntött hanem kb benne áztatta magát.

Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Svarog Kedd 05 Jan. 2016, 19:03

Dane Montrose

Úgy festett, hogy hiába van Karácsony, az Maffiavárosban is ugyanolyan, mintha csak egy átlagos nap lenne, csak feldíszitett fákkal és utcákkal.
A bandák és a különféle bűnszervezetek ilyenkor sem alszanak, hanem bizony mintha megújult erőkkel esnének egymásnak. Ez támasztotta alá annak a szerencsétlennek ocsmányul megcsonkított teteme, amit a város semleges részén dobott le valaki, persze miután a testéből kitépte valamelyik belső szervét. Dane azonban a klubban látott ennél durvábbat is, és zsoldosként csinált csúnya dolgokat.
Így nem lepte meg, sőt lezserül rágyújtott egy cigire, és odalépett, hogy jobban megnézze a holttestet, persze miután négy nagy darab alak kiterelte a nézelődőket. Oda sem köszönt azoknak, akik azon voltak, hogy kitalálják mi történt szegény ördöggel.
Persze azért a 100 dollárért ő is szívesen elterelte volna a tömeget, de nem lépett előbb. Így csak kíváncsian, az agyát megtornáztatandó nézett végig a hullán.
- Liam, Liam - mondta csöndesen, mikor felismerte a fickót. Látásból ismerte, annak idején csinált pár véres melót a Cinnamon familiának, akiknek a pofa dolgozott.
- Csak eddig voltál nagykutya, mi?  - dörmögte nyugodtan. Elég színpadias módja ez a gyilkosságnak, de arra jó, hogy másokra ráhozza a cifrafosást. Semleges terület, elég brutkó csonkítás, mintha csak valaki kérkedne azzal, hogy mekkora nagyfiú. Ó, és ahogy látom előtte még meg is dolgozták, míg élt.
Szippantott egyet a cigijéből, felállt és megropogtatta a nyakát.
- Elcseszett egy karácsony este. Úgy fest, hogy új cápa van az akváriumban. És felzabálta az egyik nagy halat.

Unka

Kapucniját a fejébe húzva követte a csődületet, hogy megnézzék a holttestet. Elsőre azt hitte, hogy csak egy ilyenkor szokásos késelés.
Viszont amikor meglátta, hogy ki az áldozat és hogy is végeztek vele, azonnal rájött, hogy az ügy ennél bonyolultabb. Hagyja magát, hogy a többi nézelődővel eltereljék onnan, aztán egy közeli sikátorban kivárja, hogy lenyugodjanak úgy ahogy a kedélyek, aztán odalép.
Arcát egy sál takarja, a fejére egy csuklyát húzz. Nesztelenül próbál közeledni, megnézi a holttestet.
- Ledobták - mondta, és elgondolkodva nézi a környező épületeket, és azon filózik egy bérgyilkos agyával, hogy ő honnan dobná le. - Bárki is tette, azt akarja elérni, hogy az itt lévő csoportok egymást okolják ezért és háború törjön ki.

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 05 Jan. 2016, 23:25

Miután eltakarodott a csőcselék, Jenna közölte, hogy marad. Nem mutattam, de azért örültem neki, egyrészt így könnyebb lesz figyelni rá és megvédeni ha kell, másrészt ha mégis történik valami, engem nem terhel felelősség, én szóltam neki. Na mindegy, ez kicsit paraszt hozzáállás, de azért nyugtató.
A vérnyomokat teljesen széthordták, de nem ez a legidegesítőbb, hanem a tag, aki önként osztogatta a pénzét, aztán tőlem várja a kárpótlást.
- Ki vagyok én, a Télapó? - teszem fel a kérdést, mert eléggé meglepett, és nem nagyon tudom hogyan lereagálni. - Ott a kabátod, vedd fel ha kell. - mutatok rá, aztán széttárom a karom. Talán ha más stílusban beszél, még fizettem is volna neki a segítségéért. Igen, kapott volna ezret, legyen vele boldog, ha tényleg hasznosnak bizonyul. De ezek után elmehet a picsába.
- Ha meg pénz kell dolgozz. - fordulok vissza a "nőm" felé, és felvonom a szemöldököm. - Érzel valamit? - kérdezem, és ha nemleges választ ad, akkor megvakarom a tarkómat. - A nyomok se vezetnek semerre... nézzünk körül a környéken, hátha felveszed a szagot. - javaslom, és ha nem talál semmit, akkor megfogom a kezét.
- Menjünk a Szellemhez, hátha tud valamit. - mondom, és közben azon jár az agyam, kit ismerhetek még, aki hasznos lehet.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 06 Jan. 2016, 00:01

Következő körváltás: 2016. január 10. (vasárnap)

Cahal kérése után még maradtak az illetők - köztük Dane is - , egyelőre még kissé távolabb, mert még figyelték, hogy akar-e bejönni ide valaki, ha igen, akkor azt kiküldték. Így a férfi még tudott hozzájuk szólni, hogyha akart, végül is megígérték, hogy maradnak tovább. Ennyi pénzért, mit kapnak ez a legkisebb, hogy megvárják, hogy Cahal akar-e még valamit tőlük. Michael azonban nagyjából teljes érdektelenséget mutat az ír felé és kárpótolni sem akarja, inkább továbbra is a szeretőjével foglalkozik.
Unka, ha ad a saját részénél levő alaknak minimum 20$-t akkor visszaengedi, hogy ő maga is megnézze a tetemet, amit időközben Cahal letakart. A ledobásról megállapíthatja,hogy annyira nem lehetett könnyű, jó húsz méterre volt a legközelebbi ház a test helytől, és ekkorát dobni ahhoz hatalmas erő kellett. Ha pedig a levegőből ejtették volna le, akkor azt már korábban is észrevehették volna.
Jenna közben szidta azokat, akik a nyomokat szétbarmolták, ami azt illeti saját maguk is abból az irányból jöttek be, így ő és Michael is benne voltak abban a társaságban, akik széttaposták a nyomokat, nem csak a többi ember. Ennek ellenére nagyjából sikerült követni a nyomot, a Cahal által lefizetett ember, aki ott állt azon a részen széttolta a tömeget, hogy Jenna, Michael - és aki követi őket - haladni tudjon a déli irányba. Szerencsére a nyomok nem a piac felé vezettek továbbra is, jó pár sarkot tudta követni a nyomokat, mígnem egy elágazáshoz ért, egy Y alakú utcához, lényegében a két negyed határához, az egyik a Valkűrökhöz, a másik a Társasághoz vezetett, azonban a nyomoknak és az illatoknak itt vége volt.

Sam nekilátott jelentést tenni a nőnek, aki figyelmesen hallgatta.
- Valószínűleg a Liga embere - állapította meg. - Az itt előforduló szervezetek nem törnek egymás területére, örülnek, ha a sajátjuk megmarad. Nehéz idők ezek.
Néhány pillanatra elgondolkodott és még erre felelt.
- Próbáljon meg minél több információt megszerezni róla - mondta. - Persze olyan mértékig, ami nem okozza az ön lebukását, vagy halálát.
A következő hírre, ami a gyilkosság volt elfintorodott.
- Jól sejti, az a Stratos, pedig Nikostratos, vele balhézott össze legutoljára a piacon, csak épp megműttette az arcát, azért nem ismerhette meg. Igen, nagy a baj, a halálos áldozat a Cinnamon család jobb keze. A protokoll szerint zárlat van... lenne egy munkám ön számára.
Nézett Sam-re, ha a férfi bólint, vagy jelét adja, hogy kíváncsi, akkor szólal meg ismét.
- Menjen vissza a gyilkosság helyére, bizonyára lesznek olyanok, akik nekiállnak nyomozni, hogy ki a gyilkos. Segítsen nekik, majd részletes jelentést kérek az eseményekről. 50.000$-ral honorálnám a fáradozásait az információkért hozott fizetségen felül.

Utcák AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 06 Jan. 2016, 00:58

~Szóval a Liga. Ha ti nem tudtok mit csinálni akkor én se és nem számít kinek az embere.~
A kérésre bólintott.
-Magam sem szeretnék meghalni.
Közli ő is. A hír nem okozott olyan hihetetlen nagy meglepetést. Minden bizonnyal a nő már hallott róla. Sam-nek viszont nem az járt a fejében, hogy milyen gyors a Kéz információszerzése. Sokkal inkább az idegesítette, hogy gond van és ez kihat őrá is. Méghozzá megint előkerült az a fickó aki múltkor őt emelgette. Átműtötték. Rondább már nem lehet az is biztos. A munka hallatán pedig Sam összerezzen. Nem tetszik neki ez a dolog és nem is úgy hangzik mint amit visszautasíthat. Azért még közli.
-Én csak egy díler vagyok. Nem valami rossz fiú ha érted?
Ha meghallja az ajánlatot főleg az összeget valamennyire felbátorodik.
-Az szép. Annyiért tök jó kis furgont vehetek. Nem tűnik veszélyesnek a dolog hacsak az a Stratos nem akar ismét belém kötni. Végül is oké.

Gustav Simonsen
Little SW

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Jenna Collins Szer. 06 Jan. 2016, 21:55

Dalolászás közben nézegettem a földet, mintha figyelnék valamit, ahogy terveztem is de elvoltam a dalommal, elvonta a figyelmem. Nem probléma, megálltam és tényleg megnéztem magamnak a helyet. Hirtelen használhatónak a vérfoltokat ítéltem amik egy részét keményen megrongálták de több mint a semmi, azért tök jó hogy...sóhaj, nem, nem kezdem megint, békés vagyok, békés és nyugodt. Ami azért is fontos hogy koncentrálni tudjak, meg is emeltem kissé az állam és becsuktam egy pillanatra a szemem, beleszagoltam a levegőbe, igaz hogy nagy a tömeg de remény hal meg utoljára. Hát fölösleges próbálkozás volt, semmi gyanús, semmi nyom, semmi olyan amin el lehetne indulni, közben fél füllel hallottam hogy mintha Michael beszélt volna, remélem nem hozzám...Áh, max megismétli, figyelek is, intéz is hozzám egy kérdést, legalábbis, több mint valószínű hogy nekem szólt hogy érzek-e valamit, felé fordítom a fejem.
- Túl sok mindent, de semmi hasznos. - legalábbis nem tűnt annak egyik se, főleg hogy csak a hulla és a fajtársaim szagát tudtam kivenni a dezodorok és parfümök keveredő bűzéből.
Nézem a nyomokat, ez itt semmit nem ér,  a tömeg és a vérmaszatok szélére kell érnünk, hátha maradt tiszta nyom és azt követni, nagyjából megpróbálom megsaccolni merre haladhatott eredeti állapotában a kis vörös ösvény. Mich elhamarkodott megítélésére a nyomokkal kapcsolatban egyből lecsapok.
- Nem biztos, egyetlen "megfogható" biztos nyom, - teszek pár lépést közelebb hozzá miközben továbbra is a pacákat nézem - én megpróbálnám követni. - nézek fel rá és megvonom a vállam, úgysem tudunk jobbat, jó ideig úgyis a sötétben fogunk tapogatózni, minden kis nyommal élni kell és igen, hátha útközben megérzek valamit.
Végül jó volt a megérzésem, lettek tiszta nyomok, vezetnek is szépen minket, közben beszéltem.
- Nem voltak ellenségei? Nem tartozott senkinek? Nem engedtek be mostanában valami új bandát akikről még keveset tudnak? Vagy valami rivális banda, akár régről? -igazából ez is csak hangos gondolkodásféle lehet.
Aztán egy elágazáshoz érünk, itt megáll a nyom, azért felnéztem a közeli épületekre hátha látok még pacákat, aztán még ellenőrzöm a levegőt, követhető szag sincsen, zsákutca. Húzom a szám, dönteni kell merre, de könnyebb ha tudjuk kik laknak itt és én hát nem fordulok olyan sokat hogy ezt tudjam így felteszem a kérdést.
- Erre kik vannak? - a választól függően születik meg a döntés hogy megpróbáljuk kikövetkeztetni a dolgot hova kéne benézni, de az is lehet hogy csak így nem szabad, majd kiderül, attól függ hogyan tovább, ha végül szóba kerül hogy megkeressük szellemet a nagy merengés közepette csak ennyi csúszik ki a számon.
-Aki mindent tud...-asszem valahogy így illették legutóbb - Rendben, - közben eszembe jut amit éreztem - és éreztem egy másik informátor szagát a téren, ha Szellemtől nem tudunk meg többet, ő lehetne a következő. - mondjuk legutóbb is az volt hogy csak találgatott és végül az említettnél kötöttünk ki ahonnan konkrét infókkal távozhattam, de a remény hal meg utoljára, még mindig, nagyon kéne valami indulópont mert ez így sz*r.

Felszerelés:

Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Karakteradatok
Síkok:

Témanyitás by Michael Nikostratos Pént. 08 Jan. 2016, 22:05

Nem várom meg a férfi reakcióját, inkább követni kezdem Jennát, aki úgy tűnik szagot fogott. Kicsit zavar, mert úgy tűnt jól forog az esze a csávónak, és akár még segítségünkre is lehetett volna, több szem legalábbis többet lát, satöbbi. Sokszor jól jön ha többen vannak egy csapatban. Mindegy, amekkora egy paraszt, nem érdemli meg a figyelmemet, se a pénzemet. Ha nem akadályoz, bár számítok némi nemű erőszakra, hiába békés idelent az élet, ez a reflex megmaradt, illetve most ezzel az esettel nem lehet tudni mire számítsunk. Szóval, fél szemmel figyelem őt is meg az embereit, ha valaki rám támad, akkor próbálok kitérni, és visszatámadni. Ha nem történik ilyen, és csak szavak érkeznek, azokat egyszerűen ignorálom. A szagot fogó Jennának pedig bólintok.
- Haladjunk akkor. - mondom, és amikor kérdez, megvonom a vállam. - Semmi biztosat nem tudok, de van egy ötletem. - mondom, és nyílvános "telefonfülkét" keresek, tekintve hogy idelent nincs térerő, nem olyan egyszerű a kapcsolattartás, de rádión azért még el lehet érni másokat. Ha látok ilyet, akkor megpróbálom elérni a Főnököt, vagy a legközelebbi kapcsolatomat, hogy az ügyről kérdezzek.
- Jó napot, Nikostratos vagyok. Gondolom már tudják, de megtaláltuk Liam holttestét. Szeretném kideríteni ki tette, de ehhez lehet, hogy segítségre lesz szükségem. Tudunk valamit róla? Bármi gyanús viselkedés, bármilyen cselekedet, ami ide vezethetett. - beszélek a telefonba, és remélem, hogy a családon belül nem kezdenek el vádaskodni. Végül Jennával egy elágazáshoz érünk, ahol Jenna megáll, én pedig kérdőn nézek rá, de úgy látom nem talál semmi szagot.
- Két másik mafiacsoport, a Valkűrök és a Társaság, előbbi női tagokból, utóbbi öltönyös üzletemberekből áll. Talán szétszóródhatnánk, ha beengednek minket a területükre, bár tű a szénakazalban a dolog. Te mit gondolsz? - teszem fel a kérdésem, majd meghallgatom, hogy ő is tud valamiféle informátort idelent. Bólintok, ésszerűnek tűnik, ha minél többfelé keresgélünk. Végül is, a Szellemet is "felhívhatnám" hívhatnám ha tudnám az elérhetőségét, de idelent meg van baszva minden, valószínűleg személyesen kellene vele beszélni.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Edward Cahal O'Grady Szomb. 09 Jan. 2016, 18:07

~ Nem kell hozzá a nőd ~ gondolja, miközben lenyúl a kabátjáért. A vélhetően véres hátsó felét fordítja önmaga felé, miközben feláll. Ezzel egy időben a megragadt kabátujjakat egy mozdulattal a csuklói köré tekeri. Hosszú, de puha macska léptekkel követi Michaelt. Nagyjából azzal egy időben, hogy Jenna az irányukba fordul Cahal megpróbálja hátulról, mint selyem fojtózsinórt, a kabátját a férfi elé lendíteni. Azt tervezi, hogy a véres bőrt aztán Michael arcába húzza. Ugyanazzal a mozdulattal pedig keresztbe rántaná a kezeit. Fölül a jobbja suhan, alatta a balja. Ezzel egy időben jobb lábával Michael jobb térdhajlatába lép s megpróbálja úgy irányítani, hogy előre mozduljon. Mindeközben dolgozik az izommemória. Hogy rásegítsen a süllyedésére, a férfi arcába húzott kabátot csak annyira rántja hátra, hogy gyorsabban rogyhasson térdre Michael. Ha idáig eljutott már ennél is egyszerűbb dolga van. Csak annyit tesz, hogy a bal kezében lévő kabátujjat ráhurkolja a jobb, feljebb lévő csuklójára. A mozdulatsor végén a jobb ökle kezdi nyomni Michael tarkóját, így a gerincoszlopát is. Ezzel mintegy uralmat tud szerezni a férfi felsőtestének mozgása felett. De hogy ne nagyon legyen kedve esetleg nagyon mocorogni, Cahal jobb lábával kitámaszt hátul, bal lábát pedig becsúsztatja a térdelő lábai közé és megtámasztja a hátát. Legalábbis ez a terve. Arra azonban ügyel, hogy szemmel tartsa a vele szemben lévő Jennát. Ugyanakkor cikázik a tekintete, nehogy meglepjék és a háta mögötti hangokra is próbál figyelni.
-
Ha nem ugrálsz, elengedlek. Csak segítek gondolkodni néhány másodpercet. - Jelzi szándékát, mielőtt valaki félreértené a jelenlévő nézelődök közül.
Edward Cahal O'Grady
Edward Cahal O'Grady
2. szint - 6 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Svarog Szomb. 09 Jan. 2016, 23:06

A motoros érdeklődve szemléli azokat, akiket összegyűltek aztán szétváltak, hogy tovább nyomozzanak. Dane persze nem bánta, hogy ha háború tör ki e miatt.
Ha kiveszi a részét a konfliktusból, akkor azért nem kevés fizetséget kaphat, és persze közelebb juthat a tervéhez, hogy saját klubot alapítson. Talán ha megtalálja a gyilkost, vagy valami nyomra lel, akkor nem csak a jutalmat kaphatja meg, hanem néhány ember még tartozhat is neki.
Ekkor felfigyel a közelében álló alakra, akinek az arcát sál fedte, míg a fejébe húzott csuklya eltakarta a vonásait. Látta, hogy figyeli a házak tetejét. És nagyon lapított.

Unka rájött, hogy egy olyan épület sincs a közelben, ahonnan ledobhatták volna a fickót.
- Vagy nagyon jó erőben volt, vagy repült esetleg teleportált - elgondolkodva nézz végig a holttesten és úgy dönt, hogy megkeresi a Cinnamon családot és jelenti nekik a bizarr gyilkosságot. Biztos érdeklődéssel fogadják majd. Magában betájolja magát, közben elkezd kutakodni az emlékezetébe, hogy kihez is fordulhatna, aztán elhagyja a területet.
Dane rágyújt egy cigire, aztán a különös alak nyomába indul. Ha valami gyanúsat csinál, akkor elkapja, és kikérdezi a maga utánozhatatlan módján.
Ha mondd valami okosságot, akkor talán eltudja valakinek adni azt. Ha meg nem, akkor testmozgásnak jó lesz. Zsebredugott kézzel jár a fickó nyomában, tekintetét előre szegezve, mint ha a világ legtermészetesebb dolgát tenné

Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 10 Jan. 2016, 00:02

Résztvevők: Michael Nikostratos, Jenna Collins, Steven Penicott / Unka, Edward Cahal O'Grady, és Dane Montrose
Következő körváltás: 2016. január 14. (csütörtök)

Michael ahogyan elfordul a sarkon, mikor követi Jenna-t nem látja a fickót, aki mögötte volt, nagyon úgy tűnt, hogy egyáltalán nem követi őt. Rendes utcai telefonfülkék voltak, így Michael feltudta hívni a Cinnamon családot, eléggé felbolydult a társaság odabent, a főnök nem tartózkodott itt, de Charlie, aki technokrata volt, már üzent neki egy sms-el, hogy mi is történt. Éppen otthon volt a főnök, így ezért ő nem tudott felelni. Liam-ról tudta, hogy, mint Michaelt leszámítva mindenki a magasabb körökben üzletember volt, ő felelt a védelmi pénzekért, befektetőket keresett, velük tárgyalt a Cinnamon család cégei nevében. Igencsak nagy befolyása volt, mint a maffia, mind az üzleti téren, éppen ezért sok ellensége is volt. Még családon belül is Michael-t jelölik meg elsőnek, mert Liam többször negatívan jellemezte a Donnál, többet nem mondtak, erről meg igazából Michael nem tudott semmit. A furcsa viselkedésre nem tudtak semmit, úgy viselkedett, mint általában, csak egy kicsit jobban aggódott... Hogy mi miatt azt már nem halotta Michael, mert...
Cahal úgy döntött, hogy megleckézteti Michaelt amiatt, hogy mennyire tahón viselkedett a nézete szerint. A férfi elviharzott és sietve távozott Jenna után. Így Cahalnak is loholni kellett, ő maga is átverekedte magát a tömegen, így már egy csöndesebb résznél érte őket utol - annál a kereszteződésnél - és mivel a páros egyáltalán nem számított támadásra, így a véres kabátot az éppen telefonáló Michael arcába dobta, hátratudta húzni a nyakát, de érezte, hogy igencsak kemények a férfi csontjai, izmai és ezért nehezen ment. Ellenben Michael érezte, hogy hiába van ellenállása, egy gyakorlott férfival áll szemben, aki igenis ki tudná törni a nyakát, gerincét, ha akarná. A térdhajlaton való rúgást Cahal is kivitelezte, Michael pedig úgy érezte, mintha semmi ellenállása nem lenne ott, azaz igencsak fájdalmas volt, térdre is kényszerült emiatt, Cahal rátudta gyorsan, gyakorlottan a csuklóra tekerni a kabátot és megtámasztani magát.
Ami a telefonhívást illette, volt egy központ is, amit lehetett tárcsázni, ennek tudta mindenki a számát, onnan pedig lehetett kérni, hogy ida-oda kapcsolják az embert, csak úgy, mint régen a modern telefonközpontok előtt. De egyelőre Michael féltérden, mögötte Cahal volt és Jenna csak "szemlélte" az eseményeket, mert minden olyan gyorsan történt, hogy nem volt ideje beavatkozni.

Unka úgy dönt, hogy jelenti a dolgot a Cinnamon családnak, volt két biztonsági őr, akiket ismert és a családnak dolgoztak, hogy nekik elmondhatná azt, ami itt történt. Azt tudta még, hogy a saját területükhöz közeli semleges kocsmában szoktak lenni - noha tudja a telefonszámukat is, de elég mélyen vannak ahhoz, hogy itt lent nincs hálózat, így a személyes megkeresés a legjobb. Ismerte mindkettejük kedvenc helyét, az pedig itt a központi részen a The Devil's Inn nevű kocsma, mulató volt. Ha elmegy oda - közben Dane követi - akkor mind a kettőt ott találja, az egyik asztalnál ülve iszogatnak. (már abba a topicba írj, ha félreértettem Dane-t és Paci- követi, akkor vele ide értelemszerűen)

Sam-nek folytatás: Trisa irodájában

Utcák AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Karakteradatok

Témanyitás by Michael Nikostratos Vas. 10 Jan. 2016, 00:35

//Leírtam, hogy a karakterem figyeli Edwardot, leírtam, hogy számít a támadására. Ez semmibe lett véve. Ezen felül BULLSHIT, hogy egy kabát erősebb, mint az egy tonnás erő. Úgy kéne elszakadjon ha Michael ellenáll, mint a papírzsepi. De legalább tudom mostmár, hogy tök mindegy milyen képességei vannak a karakternek, ha akarod, ignorálod a picsába. //

A hozzászólást Michael Nikostratos összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 10 Jan. 2016, 13:30-kor.

Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Karakteradatok

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
» Utcák
» Utcák
» Utcák
» Utcák
» Utcák

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.