Kocka, Utah

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Kocka, Utah - Page 2 Empty Re: Kocka, Utah

Témanyitás by Bishop Pént. 22 Aug. 2014, 21:34

Hatalmas mosollyal az arcomon, boldogan és lelkesen, csodálkozva követem a klánvezért. Kezd olyan érzésem lenni, hogy ismerem a Skarlát Boszorkánymestert. A mozgása, a beszéde, a hangja, ahogy harcol, minden olyan ismerős. Olyan mintha BD lenne, csak fiúban.
~ Ismerem! Ő nem is Skarlát, hanem Kofy. Persze, csakis Kofy lehet, senki más. Tiszteletben kell tartanom, ha stílust és nevet váltott, én is megtettem, már nem light hanem Juggernaut vagyok. Ez az alapja mindennek, mindenkit úgy hívunk és kezelünk, ahogy ő mondja. Szóval Kofy ezentúl Skarlát Boszorkány. Nagyszerű.
Követem őt, Killbanet a zsoldosoknak kell húzni. Ezen jót mosolygok. Szegény tud játszani, ezt már megmutatta, de a sok afk miatt sajnos nincs sok lehetősége mit tenni. Na mindegy. Gondosan ellenőrzöm a felvett fegyvereket, a tárakat is, élesítem mindegyiket, majd gondosan elpakolom övvel a hátamra vagy a fegyver övre. Amint ez megvan gyorsan a kezembe kapom a pisztolyt, aztán ahogy stabilan fogom, rögtön visszadugom az övbe és a puskáért kapok, a puskát is csak éppen kezembe veszem, teszem is vissza aztán előkapom a pisztolyt, aztán elteszem és a puskát veszem elő. És újra és újra. Switchelgetem a fegyvereket. A prok szokták, és én most annak érzem magam.
Egy nagy ajtóhoz érünk és amint felfogom mi történik, hirtelen megállok. Minden mozgást abbahagyok, kikerekedett szemekkel, félig nyitott szájjal állok és nézek fel.
~ Ez a legkirályabb játék amivel valaha is játszottam!
Alig tudom elhinni. Kezdtem egy király börtönjelenettel, aztán robotokkal harcoltam, bealáztam a nagyképű Killbanet, utána visszatért a klánvezérem, aki Kofy, felrobbantotta a sci-fi robotokat és most kiszabadítjuk Alduint, hogy a hátán távozhassunk. A többi gonosz rabbal! EZ MENŐ! Jee. Örömtelien ugrok fel a sárkány hátára, kapaszkodok meg és egyik öklömmel boldogan a levegőbe csapok. Repülés közben pedig már hallom is a zenét.
Azért figyelek. A megjelenő karaktereket biccentéssel köszöntöm. Ha feltűnne néhány robot vagy ellenséges katona egy-egy célzott, rántásból leadott lövéssel próbálom őket kiiktatni. Lövészetben jó vagyok. Bólogatok és dobolok a lábammal a zene ritmusára.
- Mi a következő küldetés Skarlát Boszorkánymester? - kérdezem teljesen nyugodtan.
Imádom ezt a játékot.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Kocka, Utah - Page 2 Empty Re: Kocka, Utah

Témanyitás by Godlaw / Tao Szomb. 30 Aug. 2014, 11:28

Tao és Rémlovag hőbörgésére lemondóan megrázom a fejem. Hogy lehetnek ennyire kisstílűek? Azt gondolják, azért terveltem ki ezt a betörést, hogy aztán elkapjanak? Hogy olyan hülye vagyok, hogy nem számoltam menekülési tervvel? Még a végén meg kell ölnöm valakit, hogy tiszteljenek?! Amikor feltűnik a sárkány, a lehető legjobb pillanatban, csak elmosolyodom, és a többiek arcát figyelem. Bár a terv elején elmondtam, hogy a sárkány az egyik legfontosabb fogoly, akit ki kell szabadítanunk, úgy tűnik, Tao erről már megfeledkezett.
-Jobbkor nem is jöhettél volna – jegyzem meg Wandalnek. – Svarogra fel! – Adom ki a parancsot őrült és arcom állapotából kiindulva gusztustalan vigyorral.
Én egyszerűen felrepülök a sárkány hátára, és telekinetikus képességemmel felsegítem azt, akinek problémái vannak a felszállással. Ha mindenki a helyén van - és tényleg mindenki, mert egyetlen barmot sem akarok hátrahagyni, akinek eljár majd a szája -, akkor Wandal felé kiáltok.
-Indulhatunk!
A parancs után még végignézek az őrszemeken, a romos börtönön, a hullákon, és elmosolyodom. Nem is rossz első akciónak. A meglepetés ereje velünk volt, és ez a rakás csőcselék jobban együtt tudott működni, mint azt reméltem. Ha ez így megy tovább, talán meg is tudom őket tartani, csapattá alakítani, és onnantól kezdve a határ… Nincs határ.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Kocka, Utah - Page 2 Empty Re: Kocka, Utah

Témanyitás by Morsus Pént. 05 Szept. 2014, 07:30

Svarog az alvásból felriasztva még egy vadállatias állapotban volt agyilag. Csak teljesítette Wandal parancsait miközben mindenki felmászott. A két Tao, Killbane, 99, Rémlovag, Zöld Halál és egy félkarú fickó, akit Tao felismer: Steven Storm. A börtönben kapott egy műkart, hogy tudjon enni és most azt nézegeti a mutáns dühödten. Tao parancsára a Skarlát int és a sárkány egy tűzgejzírrel kirobbantja a tető. A maradékon áttörve magát kirepül az épületből. Az a kevés lövés, ami éri csak úgy lepattog a vastag pikkelyes bőréről. Tao útbaigazítása után egy ponton a sárkánnyal leszálltak és átszálltak kocsikba, amivel átjöttek a határon feltűnés nélkül, hála pár kamionnal és Wandal trükkjeinek.

Folytatás:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1875-jet-li-tao-birtoka#47014

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Kocka, Utah - Page 2 Empty Re: Kocka, Utah

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
» Kocka
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.