Bronxi kikötőpart

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Szomb. 21 Feb. 2015, 22:50

Párduc nehezen feláll és Constantine támasztja őt, majd Knightot húzva viszi el a két fickót. SzöcsKe viszont nem hallgat a férfira és ugrál a szörny ellen. Mire a sötétből kilép Einar és Halla látják, hogy az amatőr hős egyszerűen az égbe emeli a kezét és gravitációs nyomást generál a szörnyre, de mivel az már a parton át... kezdi az egész szigetszélet leszakítani épületeket magával vinni. A lábuk alatt törik a beton és A házak ablakai kitörnek a nyomástól üveg esőt adva az angyaloknak. Majd Constantine is szépet esik a földremegésektől, csak Párduc tudja megtartani az egyensúlyát, ez neki szinte semmi, mám azt is látja, hogy ha SzöcsKe nem áll le lehet, hogy vízbe juttatja az óriást, de fél Bronxot is. A lény tényleg térdre esik a nyomástól, de sajnos körülöttük minden remeg...

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Vas. 22 Feb. 2015, 10:12

A házaspárnak szerencséje volt, mert senki sem követte őket, így mind a ketten találtak egy-egy kisebb zugot, beugrót, ahol nem látta őket senki és ki-ki a saját maga módján, de áttudta adni az irányítást az Asgardi felüknek. Mivel mind Einar, mind Thorhalla figyelte, hogy mi is zajlott körülöttük, így mind a ketten tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy mire is számíthatnak odakint és azzal is, hogy Jon, illetve Steph ezzel a lénnyel már közel sem boldogultak volna, ezek nem olyanok voltak, mint a sima egyszerű lávaemberek. A két Asgardi a végül közel a parthoz ért egymáshoz, ekkora már minden üveg zuhant fentről és üvegesőben találkoztak össze. Mind a ketten érezték, hogy a talaj mozgott a lábuk alatt és minden remegett. Mivel ők valószínűleg nem is látták Szöcskét, így fogalmuk sem volt arról, hogy mi okozza mindezt, mind a ketten a lényre fogták, annak ellenére is, hogy az már fél térdre borult. Úgy vélték, hogy lehet, hogy volt még egy valahol. Egyelőre azonban azt nem látták, így minden tekintetüket az egybeolvadt hatalmas kőlényre fordították. Két oldalról közelítették meg a lényt, mind a kettejüknek külön terve volt, szerencsére az évszázadok alatt elég sokat harcoltak ahhoz, hogy ismerjék egymást, ha közel értek, akkor Halla próbált először a lény karjára felugrani, majd feljutni annak a nyakára, annak a hátsó részére a tarkójáig. Itt ekkor igyekezette megtartani az egyensúlyát, ha ez sikerült, majd a kardját aktiválva fagyosan beleszúrni a másik tarkójába, az öreglyukat keresve, hátha oda könnyedén befúródik a penge. Igazából nem várta, hogy nagy sikerrel járhat, de időt akart nyerni Einar-nak. A férfi a földön várta meg, amíg a kedvese odafent a lényen próbálja megszúrni azt, a tervük az volt, hogy bízott benne a férfi, hogy a lény a szúrásra felkapja a fejét, ha megtette mindezt, azt az időt és lehetőséget próbálta kihasználni Einar. Ekkor próbál lendülni, a karokra igyekszik vigyázni, hogy ne találhassák el, ha pedig sikerül belharcba kerülnie, akkor teljes erejéből hangosan felüvöltve próbál a lény torka felé vágni, hogy elvághassa azt.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Danny Long Vas. 22 Feb. 2015, 21:38

Nem egy egyszerű feladat, de az eddig kardot forgató férfi segítségével sikerül talpraállnom. Ha ennek vége, valószínűleg szükségem lesz ellátásra, de legalább nem vagyok teljesen magatehetetlen. Felpillantok, és a szörnyek áradata helyett egy hatalmas teremtményt látok csak, de hirtelen nem tudom eldönteni, hogy ezzel jobban vagy rosszabbul jártunk-e. Sohasem láttam még ekkora lényt, akkora a súlya, hogy minden lépésétől megremeg a föld. A kardos férfi a másik sérültet is megpróbálja összeszedni. Egy pillanatra keserű mosoly ül ki az arcomra, amikor civilnek nevez, de be kell látnom, hogy ez eddig nagyon nem az én napom, és nem sok oka lenne azt feltételezni, hogy a Párducistennő kísér engem. Ráadásul így már harcban aligha lehetek az Angyalok segítségére, akik közben már meg is kezdték a támadást, bár valószínűleg ez ellen a monstrum ellen akkor sem lenne sok esélyem, ha teljesen ép lenne a testem. A kardos férfi segítségével elindulunk, de Szöcske inkább támad, mintsem, hogy a segítségünkre lenne. Őszintén szólva meglep, hogy ekkora hatalma van, amivel ezt az óriási szörnyeteget is képes térdre kényszeríteni, de sajnos megbizonyosodik, hogy ha valaki meggondolatlanul használ egy hatalmas erőt, azzal többnyire többet árt, mint használ. Ahogy a lény térdre zuhan, iszonyatos erejű lökéshullám rázza meg a várost. Házak ablakai törnek be, a beton felreped alattunk, és úgy tűnik, mintha egész Bronx le akarna szakadni a kontinensről. Csodával határos módon, sikerül megtartanom az egyensúlyom, még a sebeim ellenére is, de körülöttem mindenki más a szeizmikus lökések játékszerévé válik. Azonnal összeáll, hogy ha Szöcskét nem állítjuk meg valahogy, megduplázza a pusztítást, amit a szörny okoz.
- Megállítom Szöcskét! - mondom, majd elindulok felé. Ha valakinek van esélye, hogy a földrengés ellenére is célba érjen, az én vagyok, csak ne kínozna ennyire a fájdalom. Mély levegőt veszek, és igyekszem kizárni a tudatomból a fájdalmat, és csak a célra koncentrálni.
- Szöcske! Vonulj vissza! Így a várost is elpusztítod! - kiáltok, ha sikerül közelebb érnem, de nem tudom, hogy fogja ezt bírni a tüdőm. Most nem is számít. Hallania kell! Ha nem reagál, hátulról támadom meg. Igyekszem a földre rántani, és ezzel megzavarni a koncentrációját. Ha ellenem fordítja az erejét, biztosan meghalok, de most nem törődhetek ezzel. Ha ezt a várost sem vagyok képes megvédeni, hogy lehetnék képes Wakanda felszabadítására?!

_________________
Mesélő
Reneszánsz: Danny Long, Bérmajom, Jerome Masamba/Ravasz, Peterson Gray, Antoine Alanian (X-diák)
Végtelen Háború: Damian Long
Másik Világ: Bérmajom
Outsiders: Jerome Masamba, T'Challa/Fekete Párduc
Apokalipszis Kora: Woland
Exiles: Antoine Alanian
X-Rezervátum: Danny Long
Danny Long
Danny Long
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1097
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2012. Mar. 17.
Age : 30

Karakteradatok
Főkarakter: Danny Long
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 28 Feb. 2015, 12:33

Sikerül a két civilt arrébb vinnem a harctól, a többiek meg belevetik magukat a csatába. Mármint, a többiek alatt azt értem, hogy Miller meg a nő eltűnnek, és Szöcske indul harcba. A következő percben földrengések rázzák meg a helyet, de nem nézek hátra, nem érdekel, mi történik, csak minél messzebb akarom vinni a két alakot, mielőtt ránk omlik valami. Ez azonban nem sikerül, a rengés olyan erős, hogy nem tudok talpon maradni, a földre esek az egyik civil mellé, a másik viszont gond nélkül áll. Úgy tűnik, mintha meg sem kottyanna neki a rengés, talán alábecsültem, mikor egyszerű járókelőnek gondoltam. Ekkor nézek vissza a harc irányába, látom, hogy a két asgardi már harcol, miközben Miller meg a nő továbbra sincs sehol. Ez felvet néhány kérdést, de nem érek rá ezzel törődni.
-Fél perce még állni sem tudtál egyedül, most meg vissza akarsz menni? – Kérdem a férfitől, de nem igazán várok választ, és megállítani sem fogom. Ha harcolni akar, és tényleg úgy érzi, tehet valamit, ki vagyok én, hogy megállítsam?!
Az egyértelmű, hogy Szöcske képessége okozza a gondot, de a rengés miatt nem tudok a közelébe kerülni. Annyit tehetek, hogy megpróbálom a másik civilt az utca közepére vonszolni, anélkül, hogy nagyon felállnék, mert én magam sem vagyok túl stabil. Az út közepén vagyunk a legmesszebb a házaktól, így az esetlegesen lehulló törmelékek és üvegszilánkok nem árthatnak nekünk annyit. Esetleg egy autó oldalához támasztom a fickót, és én is annak dőlök, sokkal többet nem tehetek ilyen földrengés közepette.
Szerencsére az utcán már nincsenek emberek, de a házakról valószínűleg ez nem mondható el. Még ha látták is, hogy közelegnek a lávaemberek, nem mindenkinek lehetett ideje elhagyni az épületeket, és sokan lehetnek, akik nem is képesek esetleg rá. Most viszont ők is veszélyben vannak, ha nem ér véget a földrengés, lerombolhatja a házakat, és rengetegen meghalhatnak. Már csak ezért is remélem, hogy sikerül leállítani Szöcskét.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Bronxi kikötőpart - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Hétf. 23 Márc. 2015, 14:51

A lény szinte mozdulni sem tudott így a vágások mind sikeresek voltak, de úgy fest nem sok hatással. Mintha egy szobrot vágnának meg. A repedések megjelentek, de a furcsa alak nem kínlódik vagy küszködik csak próbál felállni.
Párduc elrohanva ráveti magát SzöcsKére. A földre viszi a zöld vértes fiút, amitől leáll a földremegés és a szörny is elkezd mozogni.
- NEEEEEEEEEEEE!
Üvölti el magát a fiatal hős és megfordulva Párducra néz. Az üvöltést már Halláék is hallották és megfordulva ha nekik nem is, de a halandó feleiknek azonnal összeáll a kép, hogy mire is képes az ifjú és, hogy az ereje lassan romba dönti a várost.
- MINDENT ELRONTASZ! Megmentem a világot!
Üvölti majd a kezével rámutat a száműzött wakandai királyra, aki azonnal a levegőbe repül hihetetlen sebességgel. Vagy ötven méteres magasságba száguld fel mire Szöcske elengedi őt a gravitációs hatásból és zuhanni kezd. Utána a zöld ruhás újra a szörny felé fordul, igaz már fekve. A lény m,ár majdnem ütni tudott mikor ismét ráhasal a betonra, de az első partszéli épületek elkezdenek bebukni az óceánba hála a nyomásnak. Constantine sikerül találnia egy kocsit neki támasztja a férfit és kifújja magát végre, de érzi, hogy a nyomás őket is terheli, ahogy minden. Az üvegek széttörnek és a dolgok repedezve kezdenek zuhanni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Kedd 24 Márc. 2015, 09:59

A közös munka egyelőre meghozta a hatását és sikerült elterelni a lény figyelmét annyira Halla-nak a lény nyakára való ugrással, hogy Einar betudta vinni a támadását, ellenben az a valami sokkalta ellenállóbb és fájdalomtűrőbb volt, mint gondolták. Lényegében olyan sérülést voltak képesek mágikus fegyverekkel okozni, mintha őket próbálták volna Midgardi késekkel megsebezni. Vagy éppen mintha egy kőelementál lett volna az ellenfél, repedések jelentek meg a testen, de semmi egyébnek nem volt jele. Az csak próbált volna felkelni, amit egyikőjük sem szándékozott hagyni. Az előző támadások részbeli sikeressége után továbbra is támadni akartak, kihasználni azt, hogy a lény még mindig a földön van. De most már nem olyan helyen támadtak, ahol elérték a lényt, hanem a repedéseket célozták meg mind a ketten, hogy azokat még szélesebbre tudják venni és remélve, hogy úgy reagál a lény, mint a kő szokott, hogyha a repedést éri újabb sérülés az egyrészt tágul, másrészt tovább reped. Teljes erejüket használták erre, kihasználva azt, amíg még a földön van a lény és nem képes felállni.
A támadás közben azért valószínűleg meglátták, hogy valami felrepült a levegőbe az épületek közül, ha így volt, akkor mivel Halla volt a gyengébb a támadások tekintetében elrugaszkodott a lényről, a kezeivel rúnát rajzolt a levegőbe és a varázszavakat is kimondta, hogy a tűz segítségével repülni tudjon. Ha pedig képes volt, akkor a zuhanó bukott Wakandai királyt próbálja meg elkapni mielőtt az összezúzhatná magát a leérkezés után a földön, vagy éppen a tengervízen.


_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 06 Ápr. 2015, 13:57

A fickó tényleg jól bírja a földrengést, és gond nélkül eljut Szöcskéig, de a srácnak már teljesen elborult az agya, és ahelyett, hogy abbahagyná a földrengések keltését, még a civilt is halálra ítéli, majd folytatja a támadásait.
-SZÖCSKE! FEJEZD BE! LEROMBOLOD A VÁROST! A HÁZAKBAN EMBEREK VANNAK! MEGÖLÖD ŐKET! FEJEZD BE, MIELŐTT KÉSŐ LESZ! – Próbálom teli torokból túlüvölteni a földrengést, és az általa keltett zajokat, mint például a házak leomlását és az üvegek kirobbanását. Nem tudom, eljut-e a füléig, amit mondok, és ha meg is hallja, képese még uralkodni magán. Vélhetően teljesen elment az esze, és annyira hősködni akar, hogy közben észre sem veszi, milyen pusztítást okoz.
A legrosszabb az egészben, hogy közben a két asgardi semmit sem tesz, hogy megállítsák a pusztítást, hagyják Szöcskét tovább rombolni, miközben ők csak a földön fekvő alakot csépelik. Szerencsére az egyikük legalább a zuhanó civilt elkapja, aki eddig jó esetben még nem halt szörnyet, vagy kapott komolyabb sérülést, amikor Szöcske kilőtte őt úgy 15 emeletnyi magasságba.
Újra és újra megpróbálok felállni, de a hatalmas erők, amiket Szöcske elszabadított teljesen megbénítanak, így csak a kocsi oldalának támaszkodva próbálom átvészelni az egészet, ami remélhetőleg nem azzal végződik, hogy elpusztul a város.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Bronxi kikötőpart - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Kedd 07 Ápr. 2015, 00:33

Thorhalla egy gyönyörű ugrással a mágikus tűz adta lökettel szaltó közben kapta el a repülő herceget és egy fordulattal landolt a parton. Máris látta SzöcsKét, aki remegve emelkedik fel és kezdi újra használni az erejét. Míg a part szélén Einar újabb és Újabb csapásokkal sebzi az óriást, az kihasználva röpke esélyét egy hatalmas csapást mér a harcosra. Az ütést, ha elugrik a beton kapja el és a padlózat repesz zápporként tépi meg a csatabárdost. Csak utána zuhan vissza a szörny újra a földre, ami már megreped és egy félkörben kezd szakadni és törni, de ott áll Einar is, aki csak a remegést érzi. Húsz méterrel beljebb áll a zöldes aurájú SzöcsKe, aki minden erejével koncentrál a lényre. Öttel beljebb Thorhalla wakanda hercegével a kezében, aki már hallja Constantine szavait, de magától is rájött, hogy a fiatal hőspalánta miféle katasztrófát készül művelni. Még Tizenöt méterrel beljebb gyenge fedezékben Constantine és az eszméletlen Knight, az előbbi üvöltve, de kezdi megtartani magáét a remegés és a nyomás között. Úgy fest nem emberi létének hála nem annyira hat rá ez a képesség.
- Nem! - üvölti vissza szöcsKe. - Mindjárt legyőzöm!
A szavai igazak, a lényről porózus módon törnek le darabok, de sajnos lassan a házakból nem csak tárgyak, de eberek kezdenek majdnem kiesni. Balkonok gyenge fémvázán feküdve könyörögnek az életükért. Az egész területet hófehér poreső és maroknyi apró építési maradékok árasztják el.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Kedd 07 Ápr. 2015, 11:24

Halla sikeresen elkapta Fekete Párducot, amint leért a földre a férfit is letette oda, most már eléggé biztosra vette, hogy az alak képes lesz megállni a lábát. Azonnal indult volna vissza Einar-hoz, de minderre nem maradt ideje, mert sikerült kiszúrnia a tőle nem messze álló Szöcskét is. Könnyedén tette össze a képet, hogy ő volt az, aki lent tartotta a szörnyet, de éppen ezzel a várost is készült romokba dönteni. Mindezt Constanine szavai is megerősítették. Ott volt néhány lépésnyire, így felemelte a kezét és kimondott egy varázsszót, amivel reményei szerint egy tűzgolyó robbanthatott fel a fiú előtt, ezzel kizökkentve őt és hátralökve. Néhány pillanatot kivárt, hogy Constantine végre tesz-e is valamit, vagy csak képességnélküli személyek ellen mer, ha nem tesz, akkor próbál közelebb ugrani és leütni Szöcskét. A végeredmény ugyanaz így-vagy úgy, de a munkássága végén elindul vissza Einar felé.
Einar tovább maradt harcolni, tovább támadta az ellenfelét, kihasználva, hogy az nem tudott mozogni, azonban, amikor fordult a kocka, akkor kitért a támadás elől. Érezte, ahogyan a bőrét végigtépték a felröppenő betondarabok, amire elfintorodott. Volt már rosszabb is ennél, így csak felszisszent, de nem engedte, hogy mindez megakadályozza a további, vagyis újbóli támadásokban. Próbált ismét felugrani a lényre, ami újfent nem tudott mozogni. Ha sikerült megtennie, akkor kihasználja azt, hogy a korábbi ütései betaláltak és ugyanott csapkodja, ahol a korábbi sérülései voltak, koncentrálva a pengét fagyosra, hogy az ütések hűtsék a páncélt és így-egy ütés után jobban sérüljön a lény. Szándéka volt még azelőtt elintézni a lényt, mielőtt az ismét felkelhetne. Ha szükségessé válik, akkor ismét próbál kitérni a támadások elől.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 09 Ápr. 2015, 19:20

A rengés nem csillapodik, de úgy tűnik, egyre kevésbé hat már rám. Lassan fel tudok állni, és nem túlságosan magabiztos léptekkel ugyan, de határozottan elindulok. A civilnek valószínűleg nem fog baja esni a kocsinál, nekem pedig meg kell akadályoznom Szöcskét. Thorhalla közben sikeresen elkapja a fickót, aki a levegőbe repült Szöcske képességétől, valószínűleg túl is éli a fószer, de ennél nagyobb gondjaink lesznek hamarosan. A házak kezdenek szétbomlani, a földrengés szétrepeszt mindent, és lassan lerombolja a városrészt. Mikor Thorhalla varázslattal próbálja megzavarni Szöcskét, én is bevetem magam. A robbanás után kihasználom Szöcske zavarodottságát, odalépek hozzá, és tiszta fényből lévő kezemmel vakítom el. Ezután megérintem őt, hogy lássa, milyen sors vár rá a túlvilágon. Valószínűleg komoly traumát fog átélni, de látnia kell, hogy ha nem hagy fel ezzel az őrültséggel, rengeteg ember halálát okozza majd. A halál utáni szenvedés persze távoli, de a képességem egyértelmű, nem fogja azt hinni, hogy pusztán illúziót keltek. Akármit is lát majd, az kellően hosszú időre elgondolkodtatja majd, így egy ideig nem fog újra harcba szállni. Ha mégis megpróbálná, akkor a fényből álló kardomat teszem a nyakához, és másik kezemmel szorosan markolom a karját, nehogy engem is elreptessen.
-Elég ebből, nézz körül, mit műveltél! Ha ilyen áron akarsz győzni, akkor akár veszíthetnél is, azzal sem jársz rosszabbul. Térj végre észhez!
Nem tudom, mennyire lesz mindez sikeres, de végeredményben még mindig itt van Thorhalla is, aki középkori módszereivel elbánhat a fickóval, ha nekem nem sikerül lecsillapítanom.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Bronxi kikötőpart - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Pént. 17 Ápr. 2015, 18:43

A tűzgolyótól Szöcske teljesen lefagy. Erre érkezik Constantine. A szavaitól a mutáns fiú szemei kiguvadnak.
- Nem! De nem! Én teszek jót. Ez az. Én most hős vagyok! Ti... biztosan gonoszak vagytok akkor. Igen... hisz megállítom a szörnyet és ti akartok megállítani. Ti... vagytok a rosszak.
Mire az őrület józansága felvillan a férfi szemeiben addigra Halla megunva a műsort hátulról leüti a férfit. Majd mintha mi sem történt volna megindul Einarnak segíteni. Szöcske sisakra eltört és egy nagy púp kezd emelkedni a fején miközben aléltan mormog:
- Ti vagytok a rosszak...
Bár a rengések elmúlnak a szörny egyre lassabb. Mozgása darabos. Az egész szobor elkezd széthullani. Einar vágásaitól a szobor lávalény feje lezuhan és millió darabra hullik, de Einar nem bír megállni. Egyre dühösebben veri a lényt. A csapásaival szinte a nyaka helyén állva építi le az óriást. A harcheve elvette a józanságát és csak üvöltve tudja verni az alakot, ami még mindig próbál felállni.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 18 Ápr. 2015, 10:40

Halla roppant megvetően, méla undorral nézett Constantine-ra a szavai után, pontosan tudta, hogy ez a férfi ártatlanokat lőtt agyon korábban és Jonathan-t is akarta, megpróbálta. Arról nem is beszélve, hogy még őt magát is lelőtte, amikor Skarlát Boszorkánymestert is próbálta. Ha lett volna ideje és lehetősége, akkor megölte volna ezt a férget, de most még mást kellett tennie. Miután leütötte Szöcskét próbált a lehető leghamarabb visszajutni Einar irányába. Attól függően, hogy mi volt a gyorsabb a földön futva tette ezt az épületeken, vagy a romokon ugrálva. Ha pedig ez túl lassú és bonyolult lenne, akkor egyszerűen úgy, ahogyan korábban elkapta Fekete Párducot, repülve próbálja letudni a köztes távolságot. Ha a lény részéről, vagy máshonnan támadás éri, akkor próbál kitérni, de ezenfelül az elsődleges célja odaérni. Bár arra figyel, hogyha lát a házakból kilógó, kiesni készülő embereket, akkor azokat leviszi a földre biztonságba, de nem áll meg sokáig időzni velük.

Einar valamiért az egyik pillanatról a másikra kezdett őrjöngeni. Ez nagyon hamar számára is feltűnt, hogy ő maga nem ilyen, ellenben már tapasztalta magán mindezt egyszer korábban. Amikor felébredt és megtudta Jon is, hogy kicsoda Einar, és megvédte Halla-t. Próbálta akaraterővel megállítani a kezét, hogy ne sújtson le újra a lényre és elfintorodva a fejszére nézett. Tudta, hogy milyen veszélyeket rejt a fegyver, az anyja figyelmeztette és hiába óvta őt a mágiájával úgy tűnt, hogy mindez már kevésnek bizonyult. Azonban ez volt az a pont, amikor a Vérfejsze hordozása túl veszélyes és sok lett neki. nem akart őrjöngő fenevaddá válni. Így ha képes volt rá, akkor a fejszét az óceán felé hajította, bele a vízbe, remélhetőleg kellően messzire, hogy ne találhassák meg a halandók sem jó sokáig.


A hozzászólást Thorhalla összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 28 Ápr. 2015, 09:12-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Quentine Constantine Hétf. 20 Ápr. 2015, 15:40

Szöcske nem nagyon akar jobb belátásra térni, ezért az asgardi nő kiüti, ami az ő esetében akár halálosis lehetne. Szerencsére Szöcske csak elájul, bár a sisakja széttört, szóval nem lehetett egy gyenge ütés, amit bekapott. Amíg ő és pasija elintézik a lávaszörnyek vezetőjét, nekem más elfoglaltságom akad. Én már csak nehezíteném a dolgukat, ráadásul nem túl jó a viszonyom az efféle rendfenntartó erőkkel. Ezen még dolgoznom kéne a jövőben, de most fontosabb, hogy minimalizáljam az áldozatok számát.
A földrengés abbamaradt, a házban lévő emberek most bizontságban lehetnek egyelőre, de a harc itt még mindig hevesen dúl. Szöcske testét átvetem a vállamon, és a másik civil irányába indulok vele, hogy távolabb vigyem a harctól, nehogy a lávaember úgy döntsön, hogy végez azzal, aki miatt ennyit kellett eltűrnie.
-Hidd el, öregem, ha rosszak lennénk, nem csak a sisakod tört volna össze. Na gyere, hagyjuk itt ezt a cirkuszt – jegyzem meg neki, vagy jobban mondva magamnak, hiszen ő úgysem hall engem.
Ha hátra érek az autóhoz, ahol a civil fickó is pihenget, akkor Szöcskét is a kocsinak támasztom. Nem akarom átadni a rendőrségnek, nem tett semmi rosszat, csak egy kicsit szeretett volna hőst játszani, és elszaladt vele a hév. Előfordul az ilyesmi, velem is megesett, csak én nem mások életét kockáztattam, hanem a sajátomat. Bele is haltam.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Bronxi kikötőpart - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Kedd 19 Május 2015, 23:10

Halla még két embert kap el és tesz le majd megérkezik Einar mellé, aki alatt a lávakőlény lassan kezd porózus módon szétesni és ekkor a harcos kijózanodva egy ordítással az óceánba dobja a fegyvert. A dobás után a szörny élettelen kőhalmazzá omlik alatta. A két asgardit ünneplő tömeg köszönti miközben az emberek egymásnak segítenek.
Constantine látta más a mentősöket, orvosokat és rendőröket, akik megpróbálta közelebb jönni, de a rengések megállították őket. Mivel SzöcsKe eszméletlen volt így már könnyedén bejutottak és elkezdték ellátni a sérülteket. Köztük Knightot, Fekete Párducot és még Constitól is átvették a jelmezes alakot.
- Miféle dilinyós ez?
Kérdik a tűzoltók zavartan. Pár rendőr Halláék felé indulnak.
- Tiszta a terep? Tudunk még valamit segíteni?
Kérdezik parancsra várva.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Szer. 20 Május 2015, 09:51

Akkor értem oda hozzá, mikoron Einar elhajította a fegyvert s a kőszörny is ekkor omlott össze. Legalább ezzel nem kellett tovább fáradni. Meglepett, hogy a fegyver az óceánban landolt, hiszen atyja öröksége volt mindaz, majd Namor-nak kell egyszer előhoznia onnan.
< - Miért dobtad el? – kérdeztem. >
Kissé lihegve pillantottam az eldobott Vérfejsze után a szerencsére már a kőszörny is összeomlott, mintha sosem létezett volna korábban. Halla szavaira rezzentem össze s pillantottam rá. valahogy el kellett mondanom a részleges igazságot, mi nem fedi le teljesen a valóságot.
< - Anyám figyelmeztetett, hogy a fejsze megronthat s kihathat tetteimre s gondolataimra. Most éreztem meg először ezt, így nem használhatom tovább – feleltem. >

< - S erre a legjobb mód, hogy behajítsd a tengerbe, hol bármelyik halandó meglelheti? – kérdeztem csípősen, csípőre tett kézzel. - Ahelyett, hogy odahaza zártuk volna el. >
Zavartan vakartam meg tarkómat, volt benne valami, hogy valóban nem ez volt a legjobb módszer, a végén még el is vigyorodtam bambán.
< - Így, hogy szólsz… - kezdtem volna. >
~ Elnézést, hogy közbeszólok ~ kezdte Jonathan, amit csak Einar látott és hallott. ~ De örülnék neki, ha nem hagynátok futni Constantine-t. ~
< - Jonathan szerint el kellene fognunk azt, ki az életére tört korábban s téged is lelőtt…>

< - Neki legalább jó ötletei vannak! – feleltem. – Arra láttam utoljára. >
Intett a fejével a megfelelő irányba, amerről jött, amikor letette Wakanda hercegét. Az emberek között megpróbálnak elindulni arrafelé, amerről Halla jött, ha sikerül eljutniuk arra a helyre, ahol utoljára látta őt és most már nincs ott, akkor a közelben kezdik keresni őt és azt is, aki ezért az egészért felelős volt, Szöcskét.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Quentine Constantine Szomb. 23 Május 2015, 15:31

A rengések és a harc befejeztével tömegesen érkeznek a civilek és a hatóságok is. Én a hatóságok felé haladok, meg sem állok, amíg át nem adom Szöcskét nekik.
-Ez a dilinyós ma sok ember életét mentette meg. Ha lehet, tartsák rajta a maszkot – jegyzem még meg, aztán már megyek is tovább, távolabb a parttól, távolabb mindentől ami itt van. A tömeg segít, könnyű eltűnni benne. elrejtem a kezem fényességét, a kard egyszerűen eltűnik, és máris csak egy öltönyös alak vagyok a civilek tengerében. Nem kell a feltűnés, az én szakmámban nem az üdvrivalgásért dolgozunk. Plusz elég hülyén nézne ki odafent is, ha most elkezdeném magam itt ünnepeltetni, főleg hogy az igazi munkát nem én végeztem el. És persze ne felejtsük ki, hogy a megmentők között még mindig vannak olyanok, akik nem igazán szívlelnek. Hiába, ez van, nem voltam mindig a város megmentője, isteni kiválasztott, meg ilyenek.
A tömegben megpróbálok néhány sarok után valami járművet találni, akár egy taxit, vagy egy távozó mentőt, amiben van még hely egy potyautas számára. Nem hiszem, hogy most rögtön elkezdenének engem keresni, a tömeg túl nagy, és éppen őket ünneplik, mozdulni sem tudnak majd. Én viszont egy senki vagyok hozzájuk képest, és ez jó, ha így is marad.

_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Bronxi kikötőpart - Page 2 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Pént. 07 Aug. 2015, 21:50

Thorhalla és Einar megindulnak Constantine felé, de az a tömeget használja ki. Bár nincs sok hosszú kabátos férfi, de a nagyobb gond a rajongók. Hálálkodó tömeget mégse lökheti fel a páros amikor azok ölelik és sírva köszönik meg, hogy élhetnek miattuk. Páran még tollat és papírt nyújtanak, hogy autogrammot kapjanak a város két hősétől. Közben az égen megjelenek a shield helikopterek és és a fekete kisbuszok. Egy öltönyös férfi sétál Einarék felé két shield kommandóssal miközben páran a lávakőhalmoktól lökik el a civileket.
- Asszonyom, uram!
Üdvözli őket az öltönyös.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 08 Aug. 2015, 11:39

A páros próbált eljutni Constatin-hoz, de a tömeg megakadályozta mindezt. Szinte azonnal elzárták az útjukat, mind a ketten ugyan próbálták finoman odébb küldeni őket, hogy még nem végeztek a feladatukkal, de igen csak nagy esély volt arra, hogy nem fog sikerülni. Mindkettejük reménye akkor szállt el, amikor tollat és papírt is eléjük próbáltak tolni, hogy írják alá. mind a ketten rendőrt kerestek a tömegben, hátha látnak, ha nem, akkor a reményük akkor tért vissza, amikor meglátták a közeledő SHIELD ügynököt. Einar volt az, aki mind a két esetben felkiáltott.
- Tartóztassák le azt a férfit s társait! – kiáltott fel. – Veszélyes bűnöző!
Próbált olyan hangosan, hogy könnyedén lehessen messze is hallani a hangját, ha szükséges volt, akkor még rá is mutatott Constantine-re, vagy elmondta, hogy milyen öltözék van rajta.
- Kérem engedjenek, még nem végeztünk! – szóltam a halandókra. – Ha végeztünk visszajövünk, de még nem!
Einar ennél próbált kedvesebb lenni s türelmesebb. Ha nem hallották meg azt, hogy a letartóztatásért szóltak, akkor megismétlik, egyébként valószínűleg megérkezik a SHIELD ügynök is.
- Kiderítették, hogy ki, vagy mi okozta mindezt? – tette fel máris a kérdést Einar.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Pént. 14 Aug. 2015, 03:43

Mielőtt Constantine felfogná az ügynök a füléhez kap- Lehet, hogy a férfi képes lenne elmenekülni a zsaruk elől, de egy ügynök a közelben egy teasert lőtt a hátába majd még kettőt kapott mire végre a földre került. Ott megbilincselték és bár a rendőröket sokkolta a világító kar mégsem szóltak semmit, mert a SHIELD azonnal becsomagolta és helikopterre rakta a férfit. Az ügynök ezek után visszafordult az asgardiakhoz.
- Kicsit zavaros az ügy - mondja zavartan. - Úgy tűnik egy óceáni ásatással találtunk valami elveszett fajt, amik támadást indítottak ellenünk, de Namor herceg és Fantasztikus Négyes megállították őket. Részleteket nem tudok. Azt a parancsot kaptuk, hogy az esemény ne kerüljön nyilvánosságra. Valószínűleg valakire rá lesz terelve a gyanú és kész.
Mondja az ügynök majd a füléhez kap.
- Elnézést, de ismernek egy bizonyos... Iván Bjorn Sigursont? Mert ő áll talpig vasban a házuk előtt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Pént. 14 Aug. 2015, 07:22

Mind a ketten, vagyis négyen megnyugodva vették tudomásul, hogy a távolban Constantine-t végre valahára letartóztatták, így egy gyilkossal volt kevesebb az utcán s nem árthat már másnak. Figyelték, ahogyan helikopterre tették a férfit, már csak kérdés volt, hogy nem-e tér magához a masinán nem zuhan-e le az, miközben kitörni próbál onnan. Hiszen korábban sem zavarta, hogy valakit főbelőtt egy FBI ügynök szeme láttára és az ügynököt is megpróbálta agyonlőni, aki nem volt más, mint Miller. Akkor néztek mind a ketten vissza az ügynökre, amikor az újra megszólalt, hogy nem, nem tud semmit és zavaros. Tehát már tudták, hogyha bármit tudni akarnak, akkor kénytelenek lesznek mindezt megkérdezni King-től.
- Mintha oly nagyon el lehetne titkolni azt, hogy kőlények ezrével próbáltak végigmasírozni New York utcáin – jegyezte meg cinikusan.
- Ha így tartják helyesnek – mondta Einar.
A következő kérdésre mind a ketten meglepetten néztek egymásra és teljesen egyszerre tették fel a kérdést.
< - Lord Ivarr mit keres Midgardon?! – kérdezték az anyanyelvükön. >
Persze mind a ketten ismerték, látásból és hallomásból is, személyesen annyira nem volt szerencséjük hozzá még, de tudták, hogy Odin egyik barátja, talán bizalmasa és a férfi nagyon, de nagyon öreg volt már, egy idős a királyukkal. Félelmet nem ismerő hatalmas hadvezér és harcos, aki a fiatalokat szokta képezni.
- Természetesen ismerjük a nagyurat – mondta tisztelettel. – Közel áll királyunkhoz, harcosa s bizalmasa, a mi oldalunkon áll, kik Midgardot védik.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Morsus Szomb. 15 Aug. 2015, 20:57

Az ügynök kicsit megnyugszik.
- A negyedik asgardi. Huh... Ha nem gond azonnal vissza vinnénk önöket a szigetre, mielőtt az újdonsült látogatónk és az ügynökeink túl régimódi béketárgyalásba kezdenének.
Mondja picit mosolyogva. Miközben a mentőautó elviszi SzöcsKét és a rendőrség pedig Constantinet. A helikopter már készen is áll. Ha páros felszáll és a gép azonnal megindul vissza a szigetre.

A mentőautó csendesen ment a legközelebbi kórház felé. Hátul a mentős unottan nézte a jelmezest.
- "Ne vedd le a maszkját". Nehogy már ezek uralják a világunkat.
A levegőben Loki lebegve kacagott.
- Nem bizony - súgta, de senki hallotta vagy látta őt. - Ne is. Ezt a világot én fogom uralni.
Majd fejjel lefele lebegett SzöcsKe fölé. Az arcába nézett az eszméletlen hősnek.
- Átvertek téged. A hőseid nem többek, mint zaklató arrogáns mocskok. Te többet érdemelsz. Én pedig megadom...
Az ujja hozzáért a férfi homlokához. SzöcsKe szemei kéken világítani kezdtek. A kocsi az égbe emelkedett majd becsapódva darabokra szakadt. Az eszméletlen véres mentősök lebegnek a kocsi romjai felett, megannyi apró fém darab között. Szöcske vértje darabjaiban hullott le róla.
- Az én kicsi SzöcsKém.
Mondja Loki nevetgélve, bár a fiú nem hallotta a férfit mégis válaszolt rá miközben a gravitációt manipulálva új vértet alkotott.
- Nem SzöcsKe.... Graviton.
Bronxi kikötőpart - Page 2 3390720-graviton

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Thorhalla Vas. 16 Aug. 2015, 10:41

Einar meglepetten nézett az ügynöke a szavai után.
- Negyedik? – kérdezte felvont szemöldökkel.
- Akkor találkoztunk vele, mikor újra egymásra talált Jonathan s Stephanie – mondta Halla. – Mikoron Miller mentette meg a polgármestert s bevitték őket a rendőrségre. Ott volt valaki rajtunk kívül.
Persze nem tudhatta, hogy nem arról a személyről volt szó, akit ő említett, de számára ez a negyedik. Igaz még ott volt Donald Blake és Thor is, ötödikként, de ő halott volt és a SHIELD róla sem tudott semmit sem. Arra mind a ketten bólintottak, hogy tényleg vissza kellene menniük, nem lett volna kellemes az, ha arra érnek haza, hogy robbanások vannak a szigeten, mert Ivarr szétverte a SHIELD embereit. Így mind a ketten beszálltak a helikopterbe, amit mutatott az ügynök és már úton is voltak hazafelé, ami igazából még motorcsónakkal is alig tíz perces út volt, helikopterrel pedig valószínűleg talán egy, maximum kettő. Amíg mentek vissza szellemalakban Steph és Jon megkönnyebbülten vették tudomásul, hogy nem látszott semmilyen fizikai sérülés, az épület úgy tűnt, hogy egyben van és nem esett baja. Az, hogy Steph kertje valószínűleg megint romokban van, az már megszokott volt számukra.
Hamarosan pedig landolt is a gép a szigeten.

//Folytatás: Miller kúria és sziget//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Bronxi kikötőpart - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bronxi kikötőpart - Page 2 Empty Re: Bronxi kikötőpart

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.