Knowhere

11 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign Kedd 21 Ápr. 2015, 20:15

Amint elhangzanak Nestor parancsai, én csak megerősítem azt, mielőtt megindulnék arra, amerre Miller ment.
- Értettem.
De ahogy kiérek a hangárból, már csak a hűlt helyét találtam, és nem volt nála térkép se és fogalmam sem volt mere kellene mennem.
- Ööö... Nestor, Miller eltűnt a szemem elől, ez a hely meg kész labirintus. Oda tudnál vezetni hozzátok? Biztosan látsz engem is a szkenneren...
Ezek után pedig hallom Millert is aki arra hajaz, hogy hagyjuk a TARDIS-t és szedjük össze a rabokat.
- ...vagy maradjak, és ha látok rabot, akkor azt őrizetbe veszem? Mi legyen?
Kérdem, míg figyelem a környezetem, hátha van itt rajtam kívül más is. Ha körbenéztem, akkor után visszamegyek a hangárba, mivel nem lenen jó, ha valaki megfújná a hajónkat.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Knowhere - Page 11 Sexymechanicbyparkleggy Knowhere - Page 11 Girloffantasybymanofins Knowhere - Page 11 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Knowhere - Page 11 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Knowhere - Page 11 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Szer. 22 Ápr. 2015, 07:15

//Bármelyik másik esetben 2 főre is írnék, hogy haladjunk... de mivel iszonyúan szenvedek fogfájástól, így megúsztátok, vasárnap lesz új kör, addig lesz időtök írni.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor Csüt. 23 Ápr. 2015, 21:37

Miután sikeresen kinyitották az ajtót Carl és Kam, némi séta után, valami számomra is fura okból, a TARDIS-nál kötöttünk ki. Amin azért lepődtem meg, mert úgy emlékeztem hogy a hajómat pár szinttel lejjebb hagytam el. Most meg szinte bele futottunk. Persze örültem, hogy végül is nem kellett annyit vissza menni, a hajómért... Viszont annak már kevésbé örültem, hogy a Celestial technológia okozta zavarok miatt valószínűleg még mindig nem tudnék vele felszállni.
~ Ez az űrállomás rendkívül érdekes és fura hely. Így képes több szint különbséget áthidalni, ez egyszerűen fantasztikus. ~
Futott át a gondolat bennem, miközben örömteli arcal néztem a TARDIS-om, ami közben a tetején lévő Police Box felírat sárgásan világít és az ablakokból meg fehér fény szűrődött ki. Ez is arra utalt, hogy energia még mindig volt benne, de nyilván utazni még mindig nem tudnék a zavaró jel miatt. Aztán a kis hajóm látványa okozta örömömet Yalvis lombozta le, mikor elkezdte kigúnyolni az életem legfényesebb gyümölcsét. Ezért bosszúsan néztem rá, majd a foxiai megjegyzése után kissé mogorva és haragos hangnemben így szóltam hozzá.
- Igen a TARDIS külseje fából van. S biztosíthatom, hogy mind térben és időben képes az utazásra, az egész Univerzumban! S meglepődne milyen szívós kis jármű tud lenni! Hidje el meglepődne, akár csak a méreteit látván is. - ezzel a kijelentéssel párhuzamosan oda sétáltam az ajtajához és elővéve a kulcsomat, kinyitottam a befelé nyíló mindkét fa ajtót. Így mindenkinek jól láthatóvá vált kívülről is, a TARDIS vezérlő terme... Vagyis annyi amennyit az ajtóból betekintve láthattak a többiek a vezérlő teremből. Ami persze szemmel láthatóan nagyobb volt, mint a kék fülke külső mérete.
Míg hagytam a többieket, hogy a csodás kis hajóm méret különbségeiről csodálkozva esetleges megjegyzéseket tegyenek, én addig a vezérlő konzolhoz sétáltam. Ellenőriztem a rendszerek állapotát, neme történt károsodás, mióta itt hagytam a tér-idő gépet. S ha minden igaznak bizonyult, akkor minden kapott elegendő energiát, viszont az utazáshoz szükséges energia mennyiség is hiába volt meg, a hajtómű rendszert a zavaró jel mégis akadályozta a működésben. S hiába vettem számításba számos lehetőséget, mindnek a kivitelezése túl sok időt vett igénybe... Kivéve, ha antigravitációs kapcsokról volt szó. Ami hirtelen jutott eszembe, már csak elő kellett keríteni párat, de ezt a többiekre bízom, s ennek érdekében meg is említettem nekik.
- Jut eszembe! - fordulok a TARDIS nyitott ajtaja felé. - A hajóm szállítását segíthet megkönnyíteni, ha esetleg antigravitációs kapcsokat használnak, és a fülkére rögzítik. De ha van jobb ötletük, csak rajta, nem állok az utjukba. A lényeg, hogy sikerüljön eljutatni a hajót a hangárba.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine Pént. 24 Ápr. 2015, 14:06

Kis ügyeskedés után a srácok megbütykölik az ajtót, és sikerül átjutnunk a Tardis irányába. Senkivel nem futunk össze, így végül elérünk a géphez, és Miller is megérkezik. A szavaira biccentek.
-Igen, a rabok elfogása volt a cél, csak elfelejtették jelezni, hogy pontosan mivel is állunk szemben. Eddig hol az állomással, hol a felbukkanó szörnyekkel kellett megverekednünk. De most úgy tűnik, hogy végre sikerült összeállnunk. Kivéve Villámot, akit úgy látom, elhagyott, Miller. Úgy néz ki, hogy ez a legnagyobb tűzerő, amit össze tudunk szedni, úgyhogy kezdjük el a tisztogatást. Ami a fizetséget illeti – fordulok a foxiai felé - , nem a mi dolgunk eldönteni, hogy ki kap amnesztiát, de ha lesz tárgyalása, biztos szívesen tanúskodik majd valamelyikünk. Azt hiszem, nem túlzás azt mondani Miller, hogy maga rendelkezik a legnagyobb tapasztalattal közülünk, így talán nem ártana, ha maga vezetné a rabok elfogását. Arról nem is beszélve, hogy a két másolatom elvesztése után még egy agyrázkódást is összeszedtem, ami nem a legjobb az amúgy is gyilkos fejfájáshoz. Szóval, ha nincsenek kifogások, induljunk!
Ezután az adóvevőmet használom, és közben a szkenner alapján a hely térképét nézem.
-Pár percre vagy tőlünk, Miller már ide is ért, indulj el te is felfelé, szólok, ha valahol számítanod kell rabokra. Remélem elég jól vagy ahhoz, hogy elfogj pár rabot, a többségük fegyvertelen.
És így is teszek, időről időre nem csak a saját pozícionkat nézem, hogy van-e a közelünkben rab, hanem Villám helyzetét is csekkolom, nehogy belefusson valamibe, amire nem készült fel.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Knowhere - Page 11 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 24 Ápr. 2015, 19:46

Kam felmérte a lehetőségeket és a Doktor is sokat segített.
~Értelmes ember. Végre valaki! Ilyenekből hiány volt a börtönben, a rabok között!~gondolkodott magában a kymmelian.
Segített, amiben tudott, energiával, az egyik védelmező pedig csavarhúzót is hozott. A nagy szájú róka végre hozott valami hasznot is és együtt ki tudták nyitni az ajtót, ahogy mindenki csatlakozott. A rabok elfogása már nehezebb kérdésnek látszott.
~Nem sajnálok én itt senkit befogni. Nem szerettem meg őket. Ez a rókaképű már egészen hasznos is tudott lenni, ő az egyetlen a túlélők között, akit tartok valamire. Miért ne segítsek? Amíg nem húzom fel magam, addig segítek, az is egy jó pont és lehet, hogy kapok könnyítést~
A kymmelian odaállt a foxiai mellé. Ránézett és ő is jelentkezett.
- Segítek. Mi ketten ismerjük a rabok egy részét és ha látják, hogy normálisan mozoghatunk itt maguk mellett, akkor lehet, hogy együtt működnek. Jobban, mint egyébként tennék.
Készen állt arra, hogy segítsen és persze, hogy kitérjen, ha nagyon agresszív rabokba vagy bármi hasonlóba ütköztek volna.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly Pént. 24 Ápr. 2015, 20:36

Jelly a kymmelian segítségével kinyitja az ajtót, és ők belépnek a terembe. Előtte azonban a mutáns biztatóan Kamre mosolyog, és csak ennyit mondd.
- Kösz, nélküled nem juthatunk volna át - mondja neki mosolyogva. Eldönti magában, hogy az idegen nem is olyan rossz fickó, és biztos valami tévedés miatt került sittre. Talán ha tárgyalás lesz, akkor mellette fog majd tanúskodni.
Ez azonban nem volt mondható a foxiaira, aki rögtön alkudozni kezdett, és természetesen a TARDIS-t is becsmérelni kezdte. Jelly azonban a lényre nézett.
- Hé, te vörösbundás Han Solo, szerintem gondolatban már ennek ellenére háromszor elloptad. Jól mondja a Doktor, időgép ez. De mindkettőtök segítsége jól fog jönni.
A másik férfi közben belépett a hajóba, ami tényleg nagyobb volt belül mint kívül. Jelly okvetlenül is követi, és a konzolhoz lép.
- Bocs, ugye nem gond, hogy bejöttem? - kérdezi döbbenten, aztán körülnézz. - Minden megvan az időrotor, a konzol. Huuu, eddig ilyet én csak a tévében láttam. Amúgy az őskori eset megtörtént? Tényleg egy tűzet csiholni képes varázslónak nézték?
Aztán zavarában röhögni kezd.
- Ha végzett, akkor térjünk vissza mielőtt a többiek fejfájást kapnak.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Vas. 26 Ápr. 2015, 09:31

Résztvevők: Nestor Stratos, Zeck / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. április 30. (csütörtök)

Eyjolf megvonta a vállát Nestor szavaira.
- Nem vagyok bébicsősz, és a történelmi ismereteim szerint a Galadori speedster. Az ön hibája Nestor, ha az emberei nem vesznek levegőt sem a parancsa nélkül, nem az enyém. A jó katona gondolkodik, a rossz csak parancsara vár.
Nem gúnyosan, vagy efféle módon mondta, sokkal inkább oktató hangon, teljesen ridegen és tárgyilagosan. A férfi páncélján egy kisebb tároló jelent meg, abból pedig három fiolát vett elő, aminek a tartalma iható volt.
- Az agyrázkódás elmúlik tőle – mondta.
Ha a három sérült tényleg megissza a fájdalmaik ugyan megmaradnak, enyhülnek, de legalább a szédülés és a hányinger elmúlt tőle. Közben Villám is visszaérkezik ide a többiekhez. A szkenneren amennyire látszott azon a csoporton kívül, akik már megadták magukat még tizenkilenc rab volt életben, ezek pedig láthatóan a fej középső részén, nem is olyan mesze a csoporttól gyülekeztek, sőt rosszabb volt, mert közeledtek. Úgy tűnt, hogy a társaság túl sokáig húzta az időt és a rabok összeálltak ellenül. Ezt a helyet három irányból lehetett megközelíteni, az egyik a lenti részekről jött, arról érkezett Villám is, illetve még másik kettő, az egyiket már ismerte a csoport, arra ment a badoon szörny után, a másik ismeretlen volt, ellenben a rabok tíz és kilences arányban közeledtek. A folyosón továbbra sem volt a Tardist kivéve fedezék, így nyílt terepen kellett megfelelniük és felvenni a harcot, vagy visszavonulni és itt hagyni az űrhajót.
- Feltételezem nem hagyjuk, hogy az ellenség kezére kerüljön a hajó, Yalvis maga a legkisebb, a következő két folyosószakaszon nincsenek drone-k, felmegy a plafonba és kimászik két folyosóval odébb, elmegy az őrökért, hogy hátba lehessen támadni a közeledőket – adta ki a parancsot. – Az embereit én csak homályos történelmi utalásokból ismerem Nestor, ebből adódóan nem tudom elosztani őket egyenlően két irányba, hogy ki melyik felét védje a helynek.
Yalvis, ha tiltakozik, ha nem a férfi felemelte a plafonhoz, ahol csak le kellett szednie az egyik elemet a bejutáshoz, mire bemászik rajta az ajtók már nyíltak és pillanatokon belül megérkeznek a rabok is.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet Vas. 26 Ápr. 2015, 13:34

- Nem tudom, hogy mit jelent a te nyelveden - vágott vissza Jelly-nek. - De többi ne szólíts így. Még hogy én Han Solo.
Dühösen fújt egyet, és az sem nagyon érdekelte, mikor kiderült, hogy a Doktor hajója nagyobb belül, mint kívül. Sokat ér ezzel a ténnyel, ha nem tudnak vele meglépni. A feje még mindig hasogatott, de a Miller nevű fickó adott nekik valami fiolát. Ő gyanakodva, de felhajtotta az ismeretlen eredetű folyadékot. Aztán meglepetten tapasztalta, hogy ha a sérülései be se gyógyulnak tőle, de a fejfájása elmúlt.
Újra tisztán tudja látni a környezetét. Így mikor kiderül, hogy tizenkilenc nehézfiú jön feléjük. A foxiai fúj egyet a fickó kérésére. Tudja, hogy ezekkel a keménykötésüekkel nem tudna alkudni, nem tudná eladni az itt lévőket, mivel azok ingyen szednének el mindenkit.
- Jó! - sziszegi. - De ha élve visszatérek, és sikerül a terv, akkor ezért elintézik nekem az amnesztiát.
Nyomatékul rámutat Nestorra, aztán hagyja, hogy Miller felemelje, ő leszedi az egyik elemet a plafonról, és bemászik a járatba, de előtte még visszaszól.
- Ne merjenek nekem megdögölni. Nem akarok egyedül bolyongani ezen az óriáson, mint egy rőtbundás kísértet.
Aztán elindult előre, az őrök utolsó ismert tartozkódási helye felé, a rabok ekkor már megérkeztek. Ez utóbbi szavakat komolyan gondolta.
Rettegett az egyedülléttől, valamint jelenleg az örzők jelentették az utolsó esélyt, hogy kitudjon innen menekülni. Bár, csinálhatná azt is, hogy megkeresi és elfoglalja a hajójukat, de aztán arra jutott, hogy túl kockázatos.
Így inkább folytatta a menetelést a járatban.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 29 Ápr. 2015, 20:21

Kam visszabólogatott Jellynek, hogy egyezségre jutottak. Végre ugyanazt akarták és nem kellett egymással harcolniuk. Mosolyra még nem telt, Kam azzal nagyon spórolt mindig is. Amióta a börtönben volt, azóta már csak azért is megtette, mert minél szélesebbre nyújtotta a száját, annál több nyál folyt ki belőle.
~Az első dolgom lesz odakinn, hogy ezt kezeltetem. Ha valóban amnesztiát kapunk vagy könnyítést, ne nyálas képpel álljak a bírák elé. Senki nem vesz komolyan egy nyálfolyatós építészt.~gondolkodott magában némán.
- Kösz - mondta Millernek és megitta a fiola tartalmát.
Mikor a robbanás bekövetkezett, akkor ő is szerzett sérüléseket és nem ártott egy adag gyógyital. Nézte a páncélost, aki elbánt a badoonnal és odamondogatott a Galaxis Őrzőinek is. Kemény fickó volt, katona és valahogyan nem ebbe a világba való volt. Vagy egy nagyon távoli szegletéről jöhetett, annyira idegennek tűnt.
- Maga amúgy kicsoda? - kérdezte Kam minden rossz él nélkül, egyszerű érdeklődéssel.
Egyszerű szavakkal, egyszerű módon. Arra már mindenki rájöhetett, hogy amikor beszélni kellett vagy tárgyalni, nem őt kellett előre küldeni. Nem szerette azt, inkább csinált mindig valamit, mint hogy beszéljen.
- A fentieknél volt gránát lőfegyver és ki tudja, még mi az isten nyila -szólt Kam, hogy segítse a felkészülést.
Nem örült, hogy eltökölték az időt és már egy kisebb sereggel kellett szembenézniük.
~Ezt már intézzék el a nagy Harcosok! Én meghúzom  magam hátul, nem akarom megöletni magam.~
A szavához tartani akarta magát, de nem közvetlen harcra vállalkozott egy komplett csapat ellen. Az előbb még arról volt szó, hogy lézengő rabokat kellett begyűjteni. Ez így már nagyon nagy túlerőnek tűnt.
- Doktor, nem tud elmenni a Tardiszal és visszajönni az időben egy hadsereggel? Most jól jönne...
Ha nem volt más, mint támadás, akkor igyekezett leghátul maradni és fedezékbe húzódni a lövések elől.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor Szer. 29 Ápr. 2015, 21:18

Miközben a hajó rendszereit vizsgálgattam, egyre csak azon töprengtem, mit is tehetnék még, hogy segítsek lezárni ezt az egész kalamajkát. Közben Mr. Morrow is beszállt és tett pár megjegyzést a TARDIS belsejét illetően. Erre én röviden válaszoltam.
- Jöjjön csak be fiatalember. Csak arra kérem ne nyúljon semmihez. - mondtam neki, miközben ide oda sétáltam a kerek konzol körül és jó pár gombot és kart állítottam be, miközben a minitort néztem a vezérlő felett. Majd válaszoltam a két kérdésre is.
- Nos bizonyos értelemben igen. De tudja akkoriban az Emberek egyszerűek és nagyon tudatlanok voltak, könnyen manipulálhatók. De a mostani gondunk jobban aggaszt, mint az Őskorban tett egykori látogatásom. Ráadásul ahogy egyre többet utazom, még inkább rádöbbenek, hogy mikor ezt a hajót építettem, túlságosan siettem és pár fontos dolgot kihagytam... - mormogtam tehetetlenül és morcosan, mert hosszú ideje most először érzem, hogy ismét tehetetlen vagyok. S ez az állapot sosem volt kedvemre.
~ Mindig is ez hajtott előre, hogy nem nyugodtam bele a sikertelenségbe, sosem adtam fel és sosem hátráltam meg. Bár ha lenne legalább pajzsom... Áhh miért is siettem annyira ezen szépség megalkotásával? Miért? S most mikor a legnagyobb szükségem lenne legalább egy pajzsra, pont most szembesülök ezen most már fontosnak vélt rendszerek hiányával. Miért kellet nekem megvárni, míg valami olyan helyzetbe keveredem, ahol rádöbbenek, mi mindent mulasztottam el. Még hogy az idő és a tér átutazása veszélytelen?! Hát látszik, hogy túl fiatal voltam és milyen naiv, mikor nekivágtam ennek az egésznek. ~
Futottak át eme keserves és önostromló gondolatok a fejemben, miközben még valami megoldáson is törtem a fejem. Kezdett bosszantani a tudat, hogy ilyen krízis helyzetekben sem tehetek semmit. majd arra lettem figyelmes, hogy Kam kintről megszólítva, meg kérdezte, "hogy hadsereget tudnék-e hozni?"
- Sajnos el kell hogy keserítsem Kam. Ez az állomás blokkolja a tér-idő hajtómű bizonyos funkcióit, így hiába van elég energiám, nem tudok utazni az időben. De még ha meg is tehetném, nem biztos, hogy jó ötlet lenne. Egy ilyen mértékű beavatkozás komoly következményekkel is járhat. Attól tartok mással kell próbálkoznunk. - ekkor villant be valami, amivel talán tehetek valamit.
- Jut eszembe talán ha lenne elég időm és megtalálnám a hajóban minden szükséges elemét egy fojtómezőt, vagy egy csillapító mező generátort létre tudnék hozni, amivel megbénítanánk a fegyvereiket. De a sikerre nincs garancia, hiszen nem tudom, hogy minden alkatrész megvan-e a hajóban valahol. - ugyanis kissé nagy volt a rendetlenség a vezérlő egyes részeiben, révén, hogy bizonyos értelemben itt végeztem a kutatásaimat az elmúlt időkben...
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign Szer. 29 Ápr. 2015, 22:40

Miller szavaira mi szerint rossz katona vagyok inkább nem szóltam semmit. Maximum egy mély lélegzetvételt lehetett tőlem hallani az adóvevőn át, ha az elég érzékeny.
Nestor szavait hallgatva indulok meg vissza hozzájuk. Néha meg megerősítem Nestort, hogy "Értettem". Majd viszonylag hamar, de megtaláltam a társaságot, akiket a jelek szerint Miller ellátott már és tervet is kieszelt.
Figyelmesen hallgatom, azt végig, majd amikor a csapat elosztásáról lesz szó, akkor szólalok csak fel.
- Szerintem az lenen a legjobb, ha Miller menne Nestorral, Vronnal és a többiek meg a másik csapatban. De ha más a javaslat akkor nekem mindegy.
Mondom, majd a terv szerint válunk szét, és követve Miller tervét megindul a bekerítési akció a még szabad rabok ellen.
~ Remélem most már simábban fog menni a dolog, mint az eddigiek, legalábbis az elfogás rész, mégha a hajóval most nem is igen tudunk mit kezdeni.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Knowhere - Page 11 Sexymechanicbyparkleggy Knowhere - Page 11 Girloffantasybymanofins Knowhere - Page 11 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Knowhere - Page 11 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Knowhere - Page 11 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly Csüt. 30 Ápr. 2015, 07:12

Jelly úgy tett, mint ahogy az öreg mondta. Inkább nem piszkált semmihez sem. Csak a műszereket nézte, azokat a szerkezeteket, amiket valószínűleg ésszel nem mérhet fel.
Miller elküldi hírnőknek a nagyszájú foxiait, és hirtelen kozmikus csend ereszkedik rájuk, legalábbis Jelly számára. Ekkor a következő pillanatban nyílt ki az ajtó, és a rabok is belépnek hamarosan. Jelly-nek ekkor lett egy mentőötlete.
Hisz mellettük van egy fickó, akinek a hajója nagyobb belül, mint kívül.
- Ez jó ötlet, ha nagyon feltudnánk venni a frekit, akkor talán a rabokat is eltudjuk kábítani. Viszont nekem lenne egy másik ötletem.
Kiszól Nestoréknak.
- Fiúk, mi lenne, ha bejönnétek a hajóba, magunkra zárnánk az ajtót, és mikor a rabok ide sereglenek, akkor csapnánk le rájuk? Ez a cucc kívülről csak egy fülke, na milyen ötlet? Addig a Doktorral van egy tervünk.
Elmondja neki a fentebb ismertetett fojtómező ötletet és hogy talán azon a hajón megvannak hozzá az eszközök.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 30 Ápr. 2015, 08:59

Résztvevők: Nestor Stratos, Zeck / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. május 4. (hétfő)

Yalvis sikeresen feltudott mászni és nekilátott annak, hogy végigmásszon a szellőzőben. Szerencsére abban semmilyen gond nem zavarta őt, nem voltak akadályok, csak csövek, se semmi. Mivel ő maga is apró volt, így könnyedén tudott haladni, alig másfél perc alatt sikerült is oda kimásznia, ahova kellett. Innentől volt már nem biztonságos a haladás a drone-k miatt. A folyosóra is könnyedén le tud ugrani, mászni. Emlékezett arra is, hogy innen nem is olyan messze volt az a hely, ahol a többi rabot hagyták, egy-két perc futással el is érheti azt a területet.

Akik a folyosón maradtak közel sem voltak olyan jó helyzetben, mint Yalvis, aki biztonságos távolságra ért a bajoktól. Igazából Nestor-nak kellett volna beosztania a csapatot, mert ő volt az, aki ismerte a csapatát, de ez nem történt meg. Miller válaszolt Kam szavaira.
- Akit maguk az űrállomás kísértetének mondanak – felelte egyszerűen.
Kam sajnos nem igen tudott hol elbújni, hacsak nem a TARDIS belsejében, egyébként egy-két kisebb törmelék és fedezéknek használható tárgyon felül szinte semmi sem volt a folyosón, ami nem könnyítette meg a csoport dolgát. Kam, Doktor és Jelly végül is bent a TARDIS-ban lelnek menedékre és csak a többiek maradnak odakint. Jelly elmond egy tervet, de erre kint már nem nagyon van lehetőség már. Villám is mondott egy tervet, de mire elmondta vehette észre, hogy sem a Doktor, sem Kam, sem a kis tudósuk nem volt már kint és egyikőjük sem óhajtott harcolni. Jelly-ről tudta, hogy amúgy sem harcos és most fogott először fegyvert a kezében.
- Villám, te leszel Nestorral, én Miller-rel – szólalt meg hosszú idő után.
Ezzel már úgy is helyezkedett, ők ketten voltak a tíz főre, Nestor és Villám a kilencre. A rabok pedig amint feltűntek és lőtávolba értek azonnal tüzet nyitottak lézerekkel a hajóra, illetve a látható négyesre. Mindenfelől, minden magasságban lézerlövések tarkították a folyosót pillanatokon belül.


Szerk kép a csatáról:
Knowhere - Page 11 2rnj2g9


A hozzászólást Thorhalla összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 01 Május 2015, 19:38-kor.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet Csüt. 30 Ápr. 2015, 14:23

Yalvis ahogy végigment a szellőzőn, legszívesebben meghívta volna az űrállomás tervezőit egy kree likőrre. Egy csővet nem lehetett látni, se más akadályt. Ami a legfontosabb a dronok sem koslattak utána. Zavartalanul végigsétált rajta.
Aztán eszébe jutott, hogy tulajdonképpen egy bazi nagy lény belsejében járkál. Egy pillanatra megborzongott.hogy tulajdonképpen a celestial valamelyik agyi ütőerében vagy idegjáratában lopakodik a célja felé.
Ha csak ennek a teremtménynek volt ilyenje.
Vagy egyáltalán az ő nézetei szerint élőlény, és nem valami biogép vagy ilyesmi. Egy pillanatra eszébe jutnak a társai, és nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy ő neki csak egy csöndes és para alagútban kell végigmennie, míg a Galaxis Örzői hobelebancnak sorozatgyilkosokkal és a többi válogatott fickóval kell szembenéznie.
Aztán a káröröme pillanatok alatt elmúlt, mikor rájött, hogy ha őket legyőzik, akkor neki ezek után magány és biztos halál lesz a vége. Persze, ha nem sikerül megalkudnia velük, hogy mégis csak hasznos, és nem úgy mint lábtörlő vagy alsógatya.
Mikor leérkezik, próbál minél csendesebb lenni, hogy ne zavarja fel a drónokat. Persze mintha tudná, hogy azok arra támadnak e. Aztán óvatosan, ügyelve hogy ne érjen a falakhoz, lassan és óvatosan, mint egy tolvaj, elindul arra a helyre, ahol az őröket és a többi rabot hagyták.
- Azért valami fegyvert adhattak volna - suttogta magában, és felkészült arra, hogy az őrök hát nem valami barátságosan fogadják. De ő leszarta, amíg segítenek elintézni a rabokat, addig bizony el kell viselniük egymást.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine Csüt. 30 Ápr. 2015, 16:51

A Millertől kapott cuccal kiütöm magam, a fájdalom enyhül, főleg a szédülés múlik el, az agyrázkódás tünetei szinte teljesen eltűnnek. Nem tudom, hol lennénk Miller nélkül, de most nincs idő hosszas köszönőbeszédeket mondani. A csapatfelosztás kicsit kaotikusra sikerül, de végülis négyen maradunk kint, mivel csak nálunk vannak fegyverek, és tudjuk is azokat rendesen használni. Villámmal az oldalamon felveszem a pozíciómat, és megpróbálok annyi fedezéket nyerni a Tardistól, amennyire számíthatok. Hogy kisebb felületetű célpontot nyújtsak az ellenségnek, leguggolok, vagy lefekszem a fedezékbe, ha van végülis ilyen. Ha nincs egyáltalán akkor inkább megpróbálok mozgékony maradni, bár a lövések elől kitérni nem igazán lehetséges. Amint a szkenner jelzi, hogy közeledik az ellenség, rögtön tüzet nyitok. Megpróbálom őket visszaszorítani a folyosóról, rövid, gyors sorozatokat adok le, igyekszem pontosan célozni, és a lehető legnagyobb felületeket célozni. Nem kell feltétlenül fejre lőnöm, ha törzset vagy lábat találok, az is megállítja a támadókat. Igyekszem minél több célpontot megszórni, hogy mindegyik megijedjen, megtorpanjon esetleg, vagy úgy döntsön, hogy a frontális támadás helyett a fedezéket választja.
Ha egy pillanatnyi időm akad a lövöldözés közben, akkor a szkennerre is megpróbálok ránézni, hátha a rabok közül valaki trükközni próbál, máshonnan támadni, vagy esetleg láthatatlan valamilyen technológiának vagy képességnek köszönhetően.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Knowhere - Page 11 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly Pént. 01 Május 2015, 09:41

A csata megkezdődik kint, de Jelly, a Doktorral és Kammel az időgép belsejében ragadnak.  A fiatal mutáns mérlegelni kezd, ha kimegy, akkor biztos, hogy lelöveti magát. Azonban ideges lett, mikor a társaira gondolt, és hogy ők éppen kint kockáztatják az életüket.
Valahogy ő is ki akarta venni a részét a harcból, és tudta is, hogy csak a zsenialitásával harcolhat. Az volt az egyetlen fegyver, amit ismert.
Azonban innen bentről is tudna segíteni a többi őrzőn és persze Milleren. Odalép a társai elé, és megszólal.
- Doktor, szerintem keressük meg azokat a cuccokat amit maga említett. Próbáljon meg visszaemlékezni, hogy hol melyik helyen lehet. Kam, segítsen maga is.
Carl próbálja átvenni az irányítást, és megindul az irányítóterem kijárata felé.
- Én legalábbis nem fogok itt rostokolni, míg a társaim kint kinyíratják magukat. A magam módján fogok segíteni. Gyerünk!
Aztán félszegen a Doktorra pillant.
- Tudna segíteni? Kérem. Ez a maga hajója, és félek, hogy véletlenül rossz helyre jutok, vagy ilyesmi.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones Pént. 01 Május 2015, 15:05

Amikor Yalvis elszaladt, hogy kerülőúton hátulról támadja hátba a rabokat az őrök segítségével, akkor Kam is élvezte a csendet. Kifújta magát, amiből köpés lett a nyáladzásának hála és röviden szólt.
- Hála istennek...
Segített nekik a foxiai, de ezt mindig feledtette az állandó szövegelésre. A kymmelian nagyon is örült neki, hogy most máshol volt segítségükre a róka. A Doktor szavainak nem örült ennyire. Blokkolva volt a kijutás és ha meg akarták tenni, akkor először vagy a blokkolót kellett kikapcsolni vagy kijutni a fejből és onnan elindulni. Ezzel majd később lehetett foglalkozni, amikor nem lihegett tizenkilenc nehézfiú a nyakukban.
~Ha vissza tudnék utazni az időben, a gyilkosság előtti időkre, akkor végre nyugtom lehetne. Ezzel a Doktorral beszélnem kell majd később. Vagy kényszeríteni, hogy segítsen, ha már tud~
Kam szövögette a terveit és rá kellett jönnie, hogy csak a Tardisban tudott elbújni, máshol nem. A lézerlövések elkezdtek záporozni és Kam önkéntelenül is behúzta a nyakát.
- Mennyit bír ez? Doktor, van egy ötletem. Ha van kéznél elég sok folyadék, ami vezeti az áramot, azt feltölthetném kilocsolhatnánk az ellenségre vagy alájuk. Csak akkor meg kell oldani, hogy a Védelmezőknek ne legyen bajuk.
Nem tette hozzá, de csak azért féltette őket, mert ha egyet megöl, véletlenül is, ugrott az amnesztiája...

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign Pént. 01 Május 2015, 22:40

A felosztásom, nem jött össze, mivel a csapat fele, behúzódott a TARDIS belselyébe, és mindössze csak négyen maradtunk a folyosón, míg az ellenfeleink megjelentek a látóhatáron.
~ Ő ez remek. Már csak ez hiányzott.
 Vron újra oszt minket, és Nestor mellé kerülök a harcban, ránk maradt a kisebb csapat, e még így is kilencen voltak kettőnkre.
~ Ez csodás erő egyenlősség.
A törmelék közel volt hozzánk, így az egyik közelebbi, nagyobb mögé siettem, hogy mint a lövészárokból, úgy lőjek ki egy sorozatot az ellenfeleimre, igyekszem pontosnak lenni, főleg mellkast célzok, vagy fejet, de ha láthatóan rám lőnek, néha néha lehúzódom a lövedékeke elől. Igyekezve mindet kikerülni, ha a lövedék nem bírná a strapát, akkor pedig igyekszem kitéréssel elkerülni a további lövedékeket, remélhetőleg úgy, hogy ne zavarjam meg a társaimat a harcban, míg én védekezem és közben vissza vissza lövök az ellenségeinkre.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Knowhere - Page 11 Sexymechanicbyparkleggy Knowhere - Page 11 Girloffantasybymanofins Knowhere - Page 11 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Knowhere - Page 11 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Knowhere - Page 11 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor Szomb. 02 Május 2015, 20:26

Miután a helyzet úgy alakult, hogy én, a Kymmelian és Carl a TARDIS-ban maradtunk a két fülkeajtaját a hajónak gyorsan be is csuktam, majd ránk is zártam az ajtót. Így kívülről már nem lehetett feltörni a zárat. Majd Kam-re és Mr. Morrowra szegeződött a tekintetem. Végig hallgattam mindkettejüket, miközben lassan vissza sétáltam a gombafej alakú hat részre tagolt vezérlő konzolhoz. Közben Carl tanácsára elgondolkoztam, hogy hová is tehettem azokat az alkatrészeket.
~ Lássuk csak... A terem azon sarkában, ahol vegyészeti kísérleteket folytatok, biztosan nem hagytam e féle alkatrészeket... Igaz is, akkor talán a másik részen lehet. ~
Így hát elindultam abba a részébe a félgömbre emlékeztető nagy vezérlő teremben, ahol mechanikai alkatrészek heverésztek, no meg két kisebb asztal is, amin szerelgetni szoktam. Amint odaértem, rögtön keresgélni kezdtem a kupacba. S meg is lett néhány alkatrésze. Viszont elgondolkodtatott a generátor ötlete, főleg az amit Kam barátunk említett.
~ Nos az ötlet nem volna rossz egy anyag, ami vezeti a feszültséget és így áramot juttatni a ránk lövő rabokhoz, majd így ártalmatlanítani őket... Az elképzelés jó volt, de a kivitelezésekkel, már gondjaink lennének. Hiszen e féle tervhez még akkor kellett volna előkészülni, mikor a tűzharc nem alakult ki. Így utólag, aki kilépne a TARDIS-ból, csak megöletné magát. Hiszen a záporozó lézer lövedékek valamelyike biztos eltalálná azt aki éppen kilépne a hajómból. S gondolom, mivel két irányból is tüzelnek ránk, valószínűleg a TARDIS-t elég nagy területen érik a lövések. Abba már bele se merek gondolni, milyen nehéz lehet a kinti csapatnak életben maradnia. Így bár van két ötletünk idő szűkében egyiket sincs elég idő kivitelezni. Még ha a generátort össze is tudnám gyorsan rakni, a finom beállításokkal el lehetne szórakozni egy darabig. Így csak egy megoldás maradt hátra. ~
Hirtelenjében átgondoltam a lehetőségeinket és a lehetséges végkimeneteleket is, ami ránk várhat. S közben az is bosszantott, hogy mostanában döbbenek rá, mennyire befejezetlenül hagytam a hajómat is. Ezért már csak egy eséllyel próbálkozhattam, ami talán segíthet valamit. Oda mentem a konzolokhoz, a vezérlő fölötti monitorra rákapcsoltam a kinti folyosókat osztott képben, hogy lássam, mi folyik odakint. Majd bekapcsoltam a kommunikációs rendszert melyet a Galaxis Védelmezőinek frekvenciájára hangoltam, így ők hallhattak.
- Itt a Doctor beszél! Jól figyeljenek rám, bár tudom, hogy most ez a legnehezebb. Javaslom, a tűzvonalból mindannyian húzódjanak félre, mert magukban nem kívánnék kárt tenni! A lényeg, hogy ne legyenek a Tardis útjában! - ekkor a Kymmelianra és Mr. Morrowra néztem, akik valószínűleg értetlenül fogadhatták az iménti kijelentésemet. S bár én is tudtam, hogy ezzel is kockázatot vállalok, mert az állomást körülvevő energia mező miatt így se biztos, hogy sikerülni fog. Esetleg csak annyit érek el vele rosszabbik esetben, hogy a hajtómű kezdene túlhevülni az erőlködéstől. Akkor viszont itt leszek él leállítom.
Miközben elkezdtem fürgébben a gombaszerű vezérlő konzol körül mászkálni és a rajta lévő karokat és gombokat váltakozó kombinációban használni, közben a monitort is figyelve. Ezalatt gyorsan vázoltam a felállást a két társamnak is, hogy értsék is, mit teszek.
- Sajnálom Uraim. Odakint a helyzet már már kaotikus. S azt kell mondanom, hogy a Galaxis őrzői, úgy vállaltak egy ilyen küldetést, hogy röstelltek fel is készülni az e féle megpróbáltatásokra is. Mert ha eléggé felkészülten jöttek volna ide, most nem lennénk ilyen helyzetben. Így kockáztatnom kell a hajómat a társaik életéért. Még akkor is, ha tudom, hogy a sikerre kevés az esély. De ha a barátainak elég sütnivalójuk van Mr. Morrow akkor élni fognak a lehetőséggel, amit felkínálok nekik. - mindezt úgy mondtam, hogy közben tudtam, hogy a kommunikációs csatorna végig aktív volt. Ezért a kint lévő GV tagok is hallhatták minden szavam, a lézer lövések hangja ellenére is.
A monitort nézve, amint meggyőződtem arról, hogy a szóban forgó négyes fedezékbe ment. Lehúztam azt a bizonyos kart és a konzol közepén lévő átlátszó üveg szerű oszlom két vége egymásba érve fel és le kezdtek mozogni. Miközben a TARDIS jellegzetes hangját is hallani lehetett. A folyamatot némi rázkódás is követte, mert némileg erőlködnie kellett a tér-idő hajómnak az ellenhatásokkal szemben. S remélve, hogy sikert aratok a blokkoló mezővel szemben, megpróbáltam elindulni azon ránk tüzelő tömeg felé, akik a legtöbben voltak. így lehetőséget adva a kinti négyesnek, a felülkerekedésre. Persze amennyiben sikerrel járok a próbálkozásommal. Ha sok időre nem is, legalább addig, míg a hajóm mozgásával kellő zavart nem keltek, a cselekvéshez. Eközben kívülről, ha az elképzelés sikeres lesz, azt lehet látni, hogy a Tardis tetején lévő lámpa pulzáló erős fényt ad.  A hajó legalább fél métert felemelkedik a levegőbe, miközben elkezd a saját tengeje körül is forogni. S a nagyobbik létszámú lövöldözős rabok felé fordulva és legalább harminc fokos szögben megdőlve száguld a dühöngő rabok felé.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 04 Május 2015, 09:59

Résztvevők: Nestor Stratos, Zeck / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. május 8. (péntek)

Yalvis tovább haladt a folyosókon, minden teljesen csöndes volt, és ezúttal először nem kellett aggódnia amiatt, hogy valahonnan megtámadják, amíg a folyosón mászkál. Hamarosan meg is érkezett arra a részre, ahova mennie kellett. Az pontosan úgy volt, ahogyan hagyták, a négy kisebb helység egymás mellett, mindegyik bezárva belülről. Bent biztonságban voltak az emberek.

A bentiek a kilocsolást vetették fel először, de túlságosan is messze volt az ellenség és még a saját társaik is közel voltak. Arról nem is beszélve, ha valakinek volt ellenállása, akkor máris nem igen hatott rá Kam elektromossága. Végül arra jutnak, hogy meg kellene zavarni a kintieket és elsodorni a rabokat. Az már látszott a hajó szkennerein, hogy a Vron és Miller irányában levők nagyon fogytak, ott nem volt szükség segítségre, ellenben a Nestor és Villám párosának igen. Így arra kellett elindulni. Amint ez megtörtént – úgy veszem, hogy Nestor és Villám félreugrik, hogy ne legyen bajuk – a TARDIS megemelkedett és meglódult. A Celestial zavarása még mindig zavarta a rendszereket az egész hajó hihetetlen sebességgel, irányíthatatlanul indult a folyosón. Két szívdobbanásnyi idő kellett, a raboknak esélye sem volt, félbevágva, szétroncsolva hevertek a TARDIS elhaladása után, mind a kilenc meghalt, a hajó pedig a folyosó végén levő ajtónak csapódott.

Nestornak és Villámnak nem sok ideje volt arra, hogy tegyen valamit is, leginkább kitérni volt csak esélyük, mert a Doktor hangja hallatszott a komvonalból. Valószínű, hogy a két férfi feljebb húzódott úgy, hogy a saját folyosószakaszukból ne lássanak rájuk és a hajó eltudjon haladni. Így arról a részről abba is maradt a lövés. Most láthatták, hogy Miller mennyire jó harcos, amíg saját maguknak egy rabot sem sikerült leszedniük, addig a Vronék párosa már hatot leszedett. Igaz úgy könnyű volt, hogy Vron repült és Miller-nek nem kellett nagyon félreugrania, mert a páncélja felfogta a lövéseket. Így már csak négy ellenfél maradt és négyen voltak, Villám és Nestor is rálátott azokra a rabokra, két skrull és két badoon volt a halott, a saját részükön volt a korábbi shi’ar telepata, így legalább már ettől nem kellett tartani. A négyes minden tagjánál csak lézerpisztolyok voltak és azzal lőtték a Vron és Miller párosát.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 11 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet Hétf. 04 Május 2015, 14:53

A folyosó csöndes volt és sötét. Mint a rémtörténetek szellembolyainak folyosói, amikkel a fiatal foxiaiakat ijeszgetik a szüleik, ha azok rossz fát tesznek a tűzre. Megállt egy pillanatra, és halkan felkacagott.
Itt csak egy kísértet van. A Bíbor Kísértet, vagyis ő. És persze itt van a másik, ami társbérlő az állomáson A foxiai összerezzent, egy pillanatra elképzelte, hogy egy jókora karmos kéz nyúlik ki a sötétségből és berántja magához. Megállt és kifújta a levegőt, aztán körbepillantott. Meglátta a négy ajtót pontosan egymás mellett.
Itt bújkáltak az őrök és a többi rab akit itt hagytak. Hirtelen nagyon tudta irigyelni őket. Azért is mert nekik megvoltak  a fegyvereik.
Odalépett az egyikhez és bekopogott.
- Helló! A nevem Yalvis, az idegesítő vörösbundás tolvaj. Na az őrzők kinyírták a mutáns badoont, és épp most foglalkoznak a többi rabbal. Ha szeretnétek még kijutni erről a helyről, akkor kellene a fegyveretek. Átfogó támadás lesz, szendvics. Ti lesztek a felső lepény, a rabok meg a szaftos multulok hús. Gyerünk, ha kiakartunk innen jutni élve, akkor nekünk is ki kell venni a részün a cuccban. Na, én is kivettem azzal, hogy ide jöttem. Akkor mi  válasz, vagy már annyira utáltok, hogy ki se nyitjátok az ajtót?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 06 Május 2015, 19:52

A helyzet kicsit kilátástalannak tűnik, mert elég nagy túlerővel kell szembenéznünk, de szerencsére van valamink, ami nincs meg az ellenségnek: egy űrhajó. A doki szavain nem sokat kell gondolkodni, hallgatok rá, és megpróbálok nem a Tardis útjába kerülni, miközben az sebesen száguld el mellettem legyilkolva mindenkit a folyosón, aki megpróbált eddig lyukat égetni bennünk. Elég szép akció, bár a Tardis gondolom kissé megsínylette a dolgot, amikor az ajtónak csapódott.
Akárhogy is, még nem végeztünk, a másik oldalon van még egy pár fickó. Szerencsére Millernek ez gyerekjáték, a páncélján semmiféle lövedék nem hatol át látszólag, így gyakorlatilag csak idő kérdése az egész. Ha egyedül itt hagytuk volna, ugyan úgy leszedi mindet, ilyen felszereléssel ez sétagalopp. Vron repülve tud segíteni neki, végülis csak négy fickó maradt.
-Adjátok meg magatokat, és akkor nem haltok meg! – Kiáltom oda a négy alaknak, akik valószínűleg lassan kezdik érezni a vesztüket, ahogy a társaik egyre csak hullnak, miközben közülünk még senki sem esett el. Ha azonban nem hallgatnak a szép szóra, akkor csatlakozom Vronékhoz, és tüzet nyitok a fegyveres rabokra, ügyelve arra, hogy ne kockáztassak túl sokat, inkább első a fedezék, Miller úgyis leszedi őket anélkül, hogy megizzadna. Remélhetőleg ezt ők is felfogják, és leteszik a fegyvert, elvégre elfogni jöttünk a rabokat, nem statáriális kivégzéseket tartani. Na jó, a skrullokért nem kár, ők még meghallhatnak.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Knowhere - Page 11 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szer. 06 Május 2015, 22:22

A kymmeliannak túl későn jutott eszébe az ötlet. Ha kinn lett volna és a nehézfiúk messze, amikor mondja, akkor lehetett volna vele valamit kezdeni. Most már késő volt ehhez és nem működött az ötlet, lehetőség sem volt rá és értelme sem lett volna. Kam szétnézett az űrhajóban, hogy mit lehetett itt kezdeni. Vizsgálta építész szemmel is, amíg a Doktor beszélt a többiekhez.
Igyekezett megkapaszkodni, mikor a TARDIS nekilódult. Az egyik páros remekül állt, a másik pocsékul és őket kellett volna segíteni a manőverrel, ami nem sikerült túl jól. Kam megpróbált kapaszkodni, hogy ne törje össze magát.
~A rohadt életbe, hogy bezavarja a hajó! Kimenni nem lehet, irányítani nem lehet rendesen, mi a jó büdös francot csinálhatnánk? Mindjárt szétvet az ideg ettől a szarakodástól!~gondolkodott némán.
Egyszerűen nem volt más ötlete, mint kapaszkodni. Mondani is fölösleges lett volna bármit. Egy olyan tudású ember, mint a Doktor, mindent meg kellett, hogy értsen abból, amit Kam is észrevett. Biztonságban voltak a lőfegyverek elől, de a jármű bizonytalansága miatt még megsérülhettek volna.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign Szer. 06 Május 2015, 23:19

Az események ma már sokadszorra rapid tempóra váltanak. Mivel támadni nem igen tudtunk mi ketten, ezért a doktor egy furcsa és hajmeresztő ötlettel állt elő, amiből ha nem ugrunk el időben előle, az lett volna a vége, hogy kebabként végezzük a TARDIS elején.
A doktor szavait felfogom és védekezések közt igyekszem kitérni az útból is, majd mikor meglódul a hajó egy nagy szökkenéssel térek ki az útból, így az elsodorja mind a 9 embert és fel is hasítja.
~ Hűha, brutális, de bevált.
Vronnak és Millernek sokkal könnyebb dolga volt. Már csak a páncélzat miatt is.  Amiben én és Nestor kevésbé voltunk erősek.
De így hamar megcsappant az ellenség száma, csak négy maradt már.
Nestor felszólította őket a megadásra, ami reméljük elég. ha mégsem lenne az, akkor fegyveremmel fedezem Nestort és a többieket, miközben azért magam épsége érdekében kerülök is, ha rám lőnének.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Knowhere - Page 11 Sexymechanicbyparkleggy Knowhere - Page 11 Girloffantasybymanofins Knowhere - Page 11 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Knowhere - Page 11 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Knowhere - Page 11 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor Csüt. 07 Május 2015, 22:10

A TARDIS szkennerének köszönhetően kiderült, hogy Nestorékat kellett kihúznom a nehéz helyzetükből. Így a vezérlő konzol segítségével beállítottam a magasságot, az irányzékot és a sebességet is. Azonban a fejet körülvevő blokkoló mező, kissé keresztül húzta a számításaimat. Ráadásul a beállítások közepette kapaszkodnom is kellett, hogy tartani tudjam az egyensúlyomat.
- Az ördög vigye el! - káromkodtam hangosan, mikor figyeltem a monitoron lévő kinti helyzetet. S közben próbáltam valahogy javítani az esélyeken, de hiába. Kicsúszott a hajóm irányítása a kezeimből. Ráadásul jelentősen fel is gyorsultunk, és semmi esélyem nem volt lassítani. S ebből adódóan, bár az elképzelésem sikerült, de a végeredmény a blokkoló mező hatása miatt rosszabb lett, mint amit eredetileg el akartam érni. Hiszen kilenc rabot széttépett a frontális ütközés a TARDIS-al.
Ráadásul a landolás sem ment zökkenő mentesen, mert nekicsapódtunk a folyosó rész végénél lévő ajtónak. Közben párszor nehezítette a dolgomat a rázkódásokon kívül még a vezérlő konzol helyenkénti szikrázása is.
~ A mindenségit! Ez a blokkoló mező sok bosszúságot okoz nekem! De legalább sikerült használni a TARDIS-t és elmozdítani az érkezési helytől. Viszont az, hogy azt a kilenc rabot gyakorlatilag megöltem, ez nagyon nyugtalanít. Főleg, hogy egyáltalán nem ezt akartam ezzel elérni. De már nem tehettem semmit ez ellen. Majd később foglalkozom a rabokkal és azzal amit okoztam... Ideje utána járnom, hogy mekkora károm származott ebből a húzásomból. ~
Miután végig morgolódtam magamban a történteket, elindítottam egy diagnosztikai programot, amivel leellenőrzöm az egész hajót. S így kiderülhet, mennyire sérült meg. Ezután a többi utasra néztem, s érdeklődtem az állapotukról.
- Mindketten jól vannak? - amint jelezték a fizikai állapotukat, folytattam. - Elnézést kérek az első és egyben rövid utazásuk bonyodalmai miatt. Nem mindig szokott így alakulni.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 11 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

11 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.