Knowhere

12 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly Csüt. 07 Május 2015, 22:16

Jelly-nek úgy kellett megkapaszkodnia, mikor a TARDIS hirtelen a levegőbe emelkedett. A mutáns megrázkódott, és magában már azt találgatta, hogy az ördöngös, hiperfejlett masina, melyik időbe fogja őket vinni.
Lehet, hogy akkora, mikor ez a Celestial még élt. Vagy az ősrobbanás korába, vagy valahova máshova. Az időgép hirtelen meglódult, aztán egy erőteljes csattanó hang kíséretében a terem egyik falának csapódott.
A mutáns körbepillantott, és megszólalt.
- Mindenki jól van? - kérdezte döbbenten. Remélte, hogy Nestor és Villám túlélte. Nem mert kinézni az ajtón, és látni az esetleges tömegmészárlást. - Doktor, nyugalom. A sorozatban ennél cifrább dolgok is történnek a TARDIS-sal. Ott konkrétan csak hat ember tudja normálisan irányítani. Bár nem hiszem, hogy a magáé is olyan, mint az. És első útnak még mindig jobb, mintha egy felrobbanni készülő nap magjába kerülnénk, vagy egy dalek csillaghajó közelébe. Nagy ne adja az ég, és az első shi'ar császár feje felé, és kilapítanánk a fickót, tér-idő hibát okozva.
Kényszeredetten felröhög.
- Jó, bocs, hogy ezzel poénkodok. Doktor, maga? Nem fog regenerálódni? Tudja, sárga energiahullámok, megváltozott arc, ilyesmi.
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Pént. 08 Május 2015, 08:57

Résztvevők: Nestor Stratos, Zeck / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor
Következő körváltás: 2015. május 12. (kedd)

Yalvis hangjára kinyitották az őrök az ajtót, azt szerencsére hamar megértették, hogy mit is akar a bundás, így bólintottak. Mivel nem volt elég fegyver egyébként sem, ezek a rabok pedig úgysem nagyon akartak sem harcolni, sem elszökni sehova sem, így az őrök vállalták, hogy mennek Yalvissal és segítenek második hullámként.
- Mutasd az utat oda, ahova menni kell! – mondta a kree nő.
A gyorsabb haladás érdekében az egyik kree férfi felkapta Yalvist a nyakába és így rohanva indulnak a többiek irányába, remélve, hogy Yalvis irányítja őket.

A Tardisban mindenki jól volt, maximum kisebb zúzódásokat szenvedtek el, ha elesetek, ha nem, akkor ennyit sem. A hajó is egész jó állapotban volt, néhány kisebb horpadás keletkezett rajta, de semmi komolyabb, ezt könnyedén helyre tudta pofozni bárki, aki értett az űrhajókhoz. A belső rendszerek nem sérültek, csak felszíni sérülés volt a becsapódás miatti sérülés. Azonban az most már biztos lett, hogyha nem találnak valamilyen módot a mezőre, akkor a hajó itt ragad. A legrosszabb mód akkor is az lehet, ha kiviszik a dokkba és kilökik az űrbe, ha kellően messze került, akkor majd használható lesz.

A négyes, akik megmaradtak nem voltak ostobák, hallották, hogy mi volt a másik folyosón, hogy a lövéseknek vége lett onnan a hajó eltűnése után, azaz nem élnek a társaik. Így inkább mindannyian letették a fegyvereket. Nem akartak meghalni, sem pedig ilyen egyenlőtlen küzdelemben öngyilkosok lenni. Nestor, szkennerre jelzett, hogy közeledik valaki errefelé. Yalvis hozta az erősítést, amire már így nem volt szükség. most értek el arra a pontra, hogy a feladatot teljesítették, megvolt minden rab, noha majd 80%-os veszteséggel, de megvoltak. Már csak az a feladat maradt, hogy értesítsék a Kyln-t, akik a megbeszéltek alapján küldenek majd egy másik rabszállítót, amivel elszállítják a begyűjtött rabokat és megmaradt őröket.

//Yay, el sem hiszem, hogy a kaland utolsó körébe értünk.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 12 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Bíbor Kísértet Szomb. 09 Május 2015, 10:12

Yalvis meglepődött, mikor az őrök nem szidták le, a kree nő nem nyomott puskát az arcába, se nem verte agyon. Hanem egyszerűen megkérték, hogy vezessék. Kényelmetlennek érezte, hisz már jól megszokta, hogy az ilyen akcióknál hátramaradt.
Azonban rájött, hogy most nincs olyan helyzetbe, hogy rinyáljon, ezért átvette a vezetést. Közben jót mulatott a katonákon.
Az meg se fordult a fejükben, hogy a foxiai akár egy áruló is lehet, aki a nehézfiúk csapdájába vezeti őket? Hát, tényleg igaz, hogy a börtőnőri melóra csak a máshonnan kihullott lúzerek a jók.
Azonban azt már nem találta viccesnek, hogy feltételezhetően a rohamnál ő fogja kapni az első lövedékeket. Persze lehetőség van arra, hogy elbújjon, vagy előre engedje az őröket. Nem volt hős, ő csak egy egyszerű tolvaj volt.
Ezek a tervek kergették egymást az agyában, mikor azon kapta magát, hogy az egyik őr egyszerűen megragadja a grabancát és úgy viszi.
A foxiai inkább nem szólal meg, elakarja kerülni a falhoz csapást, és szavakkal irányítja azokat. Remélte, hogy nem élőpajzsnak fogja használni a fickó.
Bár az elég okos megoldás lett volna, de akkor sem akart élő pajzs lenni! Mikor megérkeztek, Yalvis döbbenten végignézett a hullákon, aztán rájött, hogy az itteniek sem serénykedtek.
- Na ellehet engedni! - förmedt az őt tartó kree-re, és ha sikerült, akkor megrázta magát. Tudta, hogy ezután mi jön.
A rabok megvannak, az összes. És ha nem lép közbe, akkor Kam meg a foxiai is. Megropogtatta a nyakát, és megkereste a Galaxis Örzőinek a vezetőjét, a Nestor nevű fickót.
- Nos, tudom, hogy nem miattam csináltátok, se nem Kam miatt, de azért kösz, hogy kimentettetek minket. Viszont, az lenne a korrekt, hogy ha figyelembe vennétek, hogy mi nem vagyunk olyan elvetemültek, mint azok a jómadarak, akiket most fogtatok el. Kam a villámaival tulajdonképpen végig élő aksitöltöként funkcionált, én meg segítettelek kivonszolni a tűzvonalból, miközben a celestial badoonnal harcoltak a társaid. Nem azt mondom, hogy én mentettem meg az életed, mert a haverod, az a földi csinálta a vonszolás oroszlánrészét. A bolyalapító tetveire, ez de hülyén hangzott. Na, a lényeg, ha akkor nem vonszollak ki, akkor a társadat keményen leterhelem, mivel a vállán vagyok. Így lehet, mikor kinyílik a légzsilip mind meghalunk.
Ezeket a szavakat még akkor is mondta volna, ha esetleg a fickó ott hagyja, ha kell követi még a galaxis szélére is... vagy közepébe, hisz az ismert univerzum határán vannak.
- Szóval, tartoztok nekünk. Amnesztiát szeretnénk.

Elakarta kapni Rosho-t, és kiakarta semmizni. Ezt már lassan elfelejtette, a Klyn-nen lévő cellájában, és ezen a helyen csapdába eshet. De most, hogy megtárgyalhatja a szabadulását.
Hirtelen aktuálissá vált.
- És utána jöttök nekem egyel. És olyan helyzetbe is kerülhettek, amiben érdemes a Trewero második szintjéről jött Yalvissal barátságban lenni. Na?

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Dr. Zield Jones Szomb. 09 Május 2015, 11:25

A kymmelian erősen fogta, amit lehetett, korlátott vagy ilyesmit. Egy megvadult űrhajón épségben maradni elég valószínűtlen lett volna enélkül. Szerencséjére nem esett el. Magában cifrákat káromkodott az Univerzális Város nyelvén, olyan építész káromkodásokat, mint amikor leesik egy fontos alkatrész, amit épp a tetőn akart volna beszerelni és le kell mászni érte. Próbált figyelni, hogy a nyála legalább a műszaki résekbe ne csöpögjön bele, ha már folyt mindenfelé.
~Mi lesz itt, ha nem tudjuk kijuttatni vagy a rendszert kikapcsolni. A kísértet, ez az Eyjolf vagy kicsoda talán meg tudja csinálni, hogy ne ragadjunk itt örökre. Nem halhatok itt meg, ha már ennyi mindent túléltem! Legalább dobjuk ki az űrbe, hogy elsodródjon vagy valami~morgott magában.
Az a Jelly nevezetű nyugtatta a Doktort és egy sorozatról beszélt, amiben látott már ilyen hajót, ami hasonlított. Ezt emlegette már előtte is és Kam most, amikor végre megállt a megvadult hajó és a maradék rabok is megadták magukat és úgy nézett ki, nyugalom volt, tudta értékelni a humort. Egyébként is normális fickónak tűnt ez a Morrow, képes volt megköszönni egy rabnak a segítséget és ezt a kymmelian nem felejtette el. Végre el tudott vigyorodni.
- Jól. Azt a sorozatot nem ismerem, de ezek után nézni fogom. Doktor, ha nem csuknak le azonnal, ahogy kilépek a TARDIS ajtaján, akkor segítek megreparálni! - mondta vigyorogva.
Érezte, hogy most valami jobb lesz. Végeztek. Nem fenyegette már veszély az életüket, közvetlenül nem. A továbbiak se lesznek piskóta, még nem kapták meg az amnesztiát, csak beszéltek róla, hogy talán könnyebb lesz a büntetésük.
~Sokan meghaltak itt, a nagyjáért nem kár. Bunkó rabok voltak, buták és agresszívak. Az a tudós maradhatott volna meg, őt sajnáltam egy picit. A többiért nem kár.~gondolkodott a kymmelian.
Gyilkosságért csuktak le, de valójában nem volt hozzászokva az ilyesmihez. Inkább nem is nézett oda, ahol a holttestek hevertek. Nem sajnálta őket, de ettől még látni sem akarta a tetemeiket. Megérkezett Yalvis, valakinek a nyakában és Kamnek most már fokozódott a jó kedve. Nevetett, hogy az örökké magát nagynak képzelő, de kis állat méretű foxiait megint felkapták, mint ő is a liftnél. A szája megint be sem állt. Most már nem zavarta Kamet. A tettei magukért beszéltek és a csata elől ugyan elmenekült, de a Doktor és Jelly is hallhatták, tanúsíthatták, hogy volt ötlete arra, hogy segítsen. Későn jutott eszébe, mert bepánikolt a lövöldözéstől, de volt ötlete. Végig hallgatta a rókát, aki a sok sallang mellett tudott érvelni is, jól beszélni, ha akart. Kam megállt mellette és ő is a Védelmezőkhöz szólt:
- Igen, köszönjük! Neked is, kisróka!
Hátba vágta Yalvist.
- Én még egy kis orvosi kezelést is kérnék, mert itt a börtönben elkezdett folyni a nyálam és nagyon bosszant, hogy húzom magam után a nyálkát, mint a csiga.
Amiben kellett, segített még, terelni a rabokat, szerelni vagy bármi másban. Fellélegzett, hogy a nehezén túl voltak. Most következett a bürokrácia és a méltányosság összecsapása.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Doctor Hétf. 11 Május 2015, 22:25

Amíg a diagnosztika futott kinyitottam a TARDIS ajtaját és kinéztem. De a látvány, amit a folyosón tapasztaltam, szörnyű volt. Bár a szándékom nemes volt, de külső behatások miatt a végeredmény nem pont olyan lett, mint ahogy akartam volna. Szomorúságomat leplezve sétáltam vissza a vezérlő konzolokhoz és vártam a diagnosztika végét. Nem sokkal később kiderült a rendszerek elemzéséről, hogy kisebb, vagy apróbb hibákon kívül más baja nem volt a hajómnak. Ez némileg megnyugtatott. De azzal vigasztaltam magam, hogy a holtakért nem kár, hiszen veszélyes és visszaeső bűnözők voltak. Ez azért sokat segített és meg is nyugtatott.
Majd felkaptam a fejem, mikor Carl valamiféle regenerációról beszélt. Az általa felvázolt "Doctor" egyre inkább kezdett érdekelni. De az ez iránti érdeklődésemnek később kellett helyet és időt adnom. Közben még Kam viccelődős megjegyzésén is elmosolyodtam, még az se zavart, hogy a nyála tömérdek mennyiségben folyt a padlón. Majd először Carlhoz és utána Kamhoz szóltam mielőtt kimentek volna a folyosóra.
- Nos nem tudom, miféle regenerációt említett, Mr. Morrow, de ezt majd később szeretném önnel megbeszélni. - majd Kam felé fordult. - Nos ne féljen, még szaván fogom. Bár a terve, végül nem valósulhatott meg, azért nagyra értékelem a segítségét. Köszönöm. - mondtam mosolyogva Kamnek, jelezvén, hogy bár elítéltnek számít, az én szememben bizonyította a Foxiai társával együtt emberibb mivoltukat. Mellyel megmutatták, hogy képesek lesznek túljutni a korábbi rossz irányokat vett életükön.
Követve a többieket én is kisétáltam a TARDIS-ból és csendben hallgattam a többieket.
S amikor a Foxiai barátunkat hallottam, ahogy szóba hozta az Amnesztiát, jómagam is tettem egy ajánlatot mindkettejüknek. Persze mindenki más is hallhatta.
- Nos uraim! Sokat bár jómagam se tehetek önökért. De abban biztos vagyok, hogy azok után, amit önök felől tapasztalhattam az elmúlt órákban, jómagam is felszólalok a védelmükben a megfelelő hatóságoknál. Így talán én is hozzá járulhatok a büntetésük enyhítésében. S ha gondolják elvihetem, majd önöket bárhová az univerzumban, ha újra szabadok lesznek. - mosolyodtam el, ezen nagy kijelentésem után. Bár az is látszott rajtam, hogy komolyan is beszélek. Mindezek után mindenkihez szóltam.
- Mindazonáltal, mielőtt végső búcsút vennénk egymástól, szeretném a segítségüket kérni, hogy a TARDIS-t elvihessük innen. Illetve, mielőtt elmegyek, majd szeretnék mindannyiuknak pár szót mondani, amint a hajómmal eljutottunk a hangárba.
Doctor
Doctor
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 80
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. May. 10.
Age : 32
Tartózkodási hely : Térben és Időben bárhol

Karakteradatok
Főkarakter: Doctor
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://sgmemo.rpgo.hu/index.php?sid=3651c97bc1b42bce66f47d84a821 waenhill33

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Kedd 12 Május 2015, 08:42

//Mivel egyik GV sem írt, így nem derül ki, hogy mit kérnek Kam és Yalvis ügyében, ezért nem tudok most írni, szóval valszeg szombaton lesz a kalandzárás, vagy ha előbb írnak, akkor.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 12 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Jelly Kedd 12 Május 2015, 10:16

Miután vége let a dolognak, a Doktor azonnal válaszolt Jelly-nek. Hogy nem tudja, hogy mi az a regeneráció. A mutáns nem lepődött meg, hisz ez a Doktor teljes egészében más volt mint a BBC sorozatbeli.
- Jó, ha gondolja, akkor kölcsönadhatom önnek mind a 60 évadot DVD-én, vagy más adathordozón, ahogy Kamnek is. Newton térdkalácsára, nem gondoltam volna, hogy én fogom megismertetni más értelmes fajokkal.
Ídegesen felröhögött, aztán követte a Doktort a Tardison kivülre. Yalvis ekkor érkezett be az őrökkel együtt, de már későn. A rabok többségét már lefegyverezték, de akiket nem, azok darabokban hevertek a padlón.
A foxiai bőszen magyarázni kezdett valamit Nestornak, de neki végül a Doktor válaszolt.
- Mindketten megérdemlik az amnesztiát - tette hozzá. - Nélkülük szerintem nem tudtuk volna visszafoglalni az állomást.
Nestorra nézett.
- Mi lenne, ha felajánlanánk nekik a csatlakozást a GV-be? - kérdezte a vezetőt. - Ha a foxiainak olyan jók a képességei, mint ahogy mondja, akkor jó hasznát vennénk egy ilyen szakembernek. Meg Kam ötleinek, de egy időutazó idegent sem lenne utolsó a csapatban tartani.
Fordult a Doktor felé, aztán Millere nézett.
- És ön, admirális? Vissza tud térni a saját korába?
Jelly
Jelly
Bannolt

Hozzászólások száma : 339
Hozzászólások régi : 5
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 2. szint - 6 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 09.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Quentine Constantine Szer. 13 Május 2015, 16:20

A támadás véget ér, sikerül elfogni a rabokat, és végül majdnem minden boldogan végződik. Majdnem. Persze a rabok jó nag hányada nem élte túl az incidenst, de ez azon múlt, hogy ránk támadtak, és hogy egy badoon celestial letarolta egy jó részüket. Nem igazán a mi hibánk. A foxiai már mondja is közben a magáét, Jelly pedig hozzáteszi a véleményét.
-Nincs jogosultságunk amnesztiát adni valakinek... De ez nem jelenti, hogy nem gyakorolhatunk politikai benyomást, elvégre a Kyln a segítségünket kérte egy igen kínos incidensben, nyilván ők sem akarnák, hogy ennek híre menjen. Ami magát illeti, Doktor, segítünk kivinni a hajóját, sőt, megjavítani is azt, ha esetleg érte valami kár az iménti akcióban.
Veszek egy nagy levegőt, miközben átgondolom a következő lépést.
-Rendben, fogdossunk össze minden rabot és őrt, és menjünk le a hangárba. Ott hajónkról majd küldünk egy üzenetet a Kylnnek, hogy küldhetik a rabszállítót. Aztán... – Millerre nézek, akivel már korábban szóba került az állomás jövője. – Esetleg elkezdhetjük kipofozni ezt a helyet, hogy végre visszanyerje az őt megillető külsőt.
Nem tudom, hogy Miller vissza tud-e menni a saját idejébe, nem úgy tűnt, mintha erre képes lenne. Ha csak az állomás zavarná, akkor a ruhájában elhagyta volna, hiszen képes túlélni az űrben, aztán onnan utazik. Gyanítom, hogy egy Millerrel több lesz ebben a világban, és őszintén szólva nem bánom, hasznát tudjuk venni a technológiájának és a szaktudásának.


_________________
You want sympathy? You'll find it between "shit" and "syphilis" in the dictionary.
Reneszánsz: The Restless Son of Sins!
Outsiders: Városi legenda, az isteni segítő
Nestor Stratos Rachel Wilcox Daria Akbal Rehm
Knowhere - Page 12 Quinn_al_r_s1
Quentine Constantine
Quentine Constantine
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 779
Hozzászólások régi : 1163
Korábbi szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 12.szint - 30 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Kira Sign Szer. 13 Május 2015, 23:34

A megmaradt rabok látva társaik sorsát és hirtelen jött erőviszonycserét inkább megadták magukat, és így elkerülték az igencsak valószínű halált.
Miután ez megtörtént foxiai amnesztiát követel,és igaza van, bár nem így kértem volna a helyében, de részben igaza van.
- Valóban sokat segítettek...
Mondom mikor Nestor közli, hogy nem adhatunk amnesztiát, viszont mikor mondja, hogy befolyásunk viszont lehet, eme kényes ügy miatt.
- Majd mikor elbírálják a sorsotok, akkor én szólok az érdeketekben, elvégre tényleg segítségünkre voltak.
Mondom és egyúttal le is zárom ezt a dolgot. Ezek után a TARDISra kerül a sor.
- Csak az a kérdés, hogy mivel vigyük el innen, nem hiszem, hogy az előbbi bravúros manőver után magától "haladna" megint. 
Ha levisszük a rabokat a terv szerint, akkor én a fél szemem továbbra is a rabokon tartom, ahogy eddig tettem, nehogy gáz legyen míg megérkezik a Kyln rabszállítója.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Knowhere - Page 12 Sexymechanicbyparkleggy Knowhere - Page 12 Girloffantasybymanofins Knowhere - Page 12 Jinx_by_fazie69-d6o4rki Knowhere - Page 12 Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Knowhere - Page 12 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 14 Május 2015, 09:27

Résztvevők: Nestor Stratos, Zeck / Villám (Kira), Carl Morrow / Jelly, Yalvis Trewero / Bíbor Kisértet, Kam Flyrthibate / Töltés (Zield), Vron / Acél és Doktor

Miller még megjegyezte, hogy valóban nem tud hazamenni csak úgy, ahhoz építenie kell egy olyan gépet, ami megteszi, vagy a saját vadászgépét kipofozni, ami igencsak sérült állapotban volt. Főleg, hogy a saját vadászgépe pusztán dimenzióváltásra képes és nem pedig alternatív realitások közötti utazásra. Így felajánlotta, vagyis inkább elfogadta a kérést, hogy rendbe hozza az űrállomást és beüzemelje későbbre.
Pár órával később megérkezett a Kyln új hajója, amit a rabok elszállításához hoztak, ezúttal még elvitték Kam-et és Yalvist is. A TARDIS gondját egyszerűen orvosolni lehetett, a hajó hozott jó pár felszerelést is, így ki lehetett vontatni a hangárba, aminél már feltudott szállni. Csak el kellett szállnia a fejtől kissé távolabb és ott már a Doktor könnyedén tudott időt és teret is váltani. Csupán az űrállomás közelében volt a teleportáció igencsak nehézkes. A Védelmezők úgy döntöttek végül, hogy megtartják a helyet, amit néhány hét alatt Miller teljesen az irányítása alá tudott vonni, a többi drone-t, ami még a fejben volt át tudta programozni, azok pedig nekiláttak annak, hogy helyrehozzák az űrállomást és ne ismerjék fel a tagokat ellenségnek. Időközben a Thanos-t is ide lehetett hozni, amit hozzátudtak csatlakoztatni a Knowhere-hez, a drone-k pedig megoldották, hogy átjárás lehessen a kettő között.
Úgy egy hónapot kellett még a Yalvis és Kam duónak börtönben töltenie, majd a tagok és az őrség is kiállt a védelmükben, így valóban mind a ketten megkapták az amnesztiát és szabadon távozhattak oda, ahova menni akartak.

Vége.

//Zield, megkapod Kam-et ajándékba, kérlek nyiss neki egy topicot és igen a nyálzás eltűntetési műtéten is túleshetett. A Knowhere-t áthelyezem a Thanos alfórumba és a részleget is átnevezem. Használjátok egészséggel az új bázist. És a kaland vége után máig 7 hónap telt el, így egy-egy bővítést szeretnék kapni mindenkitől az előtörihez, pár soros elég, hogy mit csináltatok az új kaland előtt.//


//Folytatás: Kree-Lar//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Knowhere - Page 12 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Knowhere - Page 12 Empty Re: Knowhere

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

12 / 12 oldal Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.