Világ Vége (Másik Világ 3)

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Bishop Szer. 17 Dec. 2014, 21:52

99
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 9swhmw
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 2dklezd

Születési név: Andrew Ramirez
Egyéb név: Ramirez , 99
Faj: Ember
Kaszt: Mirakuru (szuperkatona-szérum)
Nem: Férfi
Születési hely, idő: 1996 február 21 Smallville
Kor: 18
Magasság: 176 cm
Súly: 68 kg
Hajszín: Barna
Bőrszín: Fehér, kaukázusi
Vércsoport: 0-
Egészségi állapot: Emberi test maximumával rendelkezik, de azon túl "nem itt él"
Család: Apa: Joseph Ramirez Anya: Clair Fisher, halottak
Foglalkozás: Renegát
Oldal: Semleges
Hírnév: 950
Ellenségei: Még nincsenek
Szövetségesei: Griff, Pingvin

Törzshely: Feketepiac, HPI Company

Jellem:
Saját szabályaira épül teljes jelleme, és az érzelmei is így változnak. Őrültsége nem sokat változott, mindig nyugodt és általában irreális. Soha nem hazudik, számára az egy megbocsáthatatlan dolog, ha szükségszerűen kellene hazudnia, akkor is igaz amit mond, szóról szóról, de más értelemben nem.

Szakképzettség:
Jól ért a fegyverekhez, főleg a lőfegyverekhez. Nagyon pontosan lő. Közelharcban is viszonylag jó, vannak teljesen egyedi fogásai is. Járművek nagy részét el tudja vezetni. Hatalmas elméleti tudással rendelkezik. (Zseni)

Képesség:
Emberi maximumon, vagy afölött van minden értéke. Megnövekedett állóképesség, gyorsaság, ügyesség, intelligencia, regeneráció. 400-500 kilogrammot képes megemelni és akár 100 km/h-val futni. Emellett a szuper-katona szérum az őrült kreativitását erősítette fel.

Felszerelés:
Tulajdonok, felszerelés, NJK, vásárolt dolgok, stb.


 • Nanopáncélzat
  Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 1497360
  Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Crysis-3-Wallpaper-HD

  Technológia:
  A technológia alapja a HPI Labs nanotechnológiával foglalkozó részén lett kifejlesztve, magasan képzett tudósok által, a lehető legnagyobb diszkréció keretében. Később ez lett továbbfejlesztve és tökéletesítve. A lényege, hogy nanobotok mikrorovarokat raknak össze, ezek a rovarok félig szerves félig szervetlen anyagból épülnek fel, ami rendkívül ellenállóvá teszi őket a környezeti hatásokkal szemben. A rovarok egyfajta bio-nanobotok, amelyek szöveteket képeznek és ezekből a félig élő, félig élettelen szövetekből van előállítva a páncélzat anyaga. Rendkívül ellenálló, formázható, regenerálódásra képes nano anyag.

  Nanopáncélzat:
  Egy teljes testet lefedő, szürke fémes színű páncélzat, amely külső vázának részei az emberi izomzatra emlékeztető kötegekben helyezkednek el. A páncélhoz még tartoznak különböző kiegészítő elemek. A páncélzat folyamatosan igazodik a viselője mozgásához, így egyáltalán nem akadályozza azt. A speciális nanoanyag rendkívül ellenálló. Képes az ütéseket, erős csapásokat, vágásokat, szúrásokat, kis és nagy kaliberű fegyverek lövéseit kivédeni és ellenálló még a nagyobb robbanások és azokkal együtt járó jelenségek (lökés hullám, nyomás, tűz, stb) hatásainak is. A maszkkal, sisakkal együtt képes teljesen szigetelni, és így víz alatt és vákuumban is megvédeni a viselőt. A páncélhoz tartozik egy speciális sisak és maszk, mellény, bakancs.

  Sisak és maszk:
  A páncél ezen része a fej védelmén kívül további feladatokat lát el.
  A vizor több sávos letapogató szenzorokkal ellátott, amely képes a környezetét folyamatosan monitorozni. Sötétben, rossz látási viszonyok között is képes pontos, de színtelen képet adni a környezetről. Valamint célkövető rendszerrel is rendelkezik.
  A kommunikációs egység, amely különböző frekvenciákon és csatornákon üzemel, és különböző hálózatokra képes felcsatlakozni, is a maszkban kap helyet.

  Exo-izomzat:
  Ez lényegében a páncél külső részén található nanobotokból alkotott kötegek együttese, külsőre a páncél burkolatának része, de valójában még egy réteg. Ezen rész további funkciókat lát el.
  Ezekben a kötegekben van a létfenntartó egység, amely elegendő mennyiségű oxigént képes előállítani a viselőnek, középtávon vizet majd később szerves anyagot is gyárt a viselő szervezetének, hogy így zord körülmények között is életben tarthassa.
  Egyfajta külső izomzatként is szolgál, ami nagyobb mozgási sebességet és erőkifejtést tesz lehetővé. Gyorsabb futást, nagyobb ugrást, könnyebb mászást. Megnöveli a testi erőt is. Ez maximum 5 tonna erőt és 100-120 km/h sebességet jelent.
  A háton lévő kötegekben vannak nano méretű kis karmok, amelyek a fegyverek rögzítésére szolgálnak.

  Bakancs:
  A lábfejet és alsó lábszárat beborító több részből álló fémrészek összessége. Ez a rész is különböző funkciókkal egészíti ki a páncélzatot.
  A bakancs speciális stabilizátorokkal rendelkezik, amikkel képes olyan felületen is stabilan megállni, amin normál esetben nem lehet, mert olyan meredek vagy az anyaga ezt nem teszi lehetővé. Megakadályozza, hogy a viselő elessen, vagy esés után rosszul érkezzen le a talajra, mindig igyekszik stabilizálni a páncél helyzetét.
  Ehhez kapcsolódóan még egy kisebb ionhajtású, integrált, kisméretű rakétarendszer is van a talpakban. Ezzel a használó tud közepes távon (városon belül) közepes magasságban viszonylag gyorsan repülni, vagy egy-egy igen nagy ugrást végrehajtani. A rakétarendszer zuhanás esetén automatikus fékezőrendszerként is működik.

  Mindettől függetlenül a páncél nagyon lassú regenerációs képességgel is rendelkezik, ami használhatatlan harc közben, viszont megfelelő körülmények között, hosszabb idő alatt ismét helyreállítja a rendszereket.

  Megjegyzés: DC-n úgy egyeztünk meg hogy a páncél elsődleges profilja az ellenállás. Ennek a korlátja egy toronyház felrobbanása és rádőlése, abból még képes kisétálni.

 • Kriptoni fegyver
  Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Dgmd8m

  Két torkolat van a fegyveren, az alsó a sebzésre, illetve az energia alapú lövésekre, a felső (ami vékonyabb) az pedig a Fantom Zóna projektor.

  A fegyver önmagában egy MP5-ös gépfegyver erejével ér fel, ám az erősségét lehet állítani, egészen a páncélököl erősségéig, ezt a rajta található kapcsolókkal tudod megtenni, nyilván kísérletezés kérdése, ekkor egy kékes színű energia gömböt lő ki, és ennek az energia gömbnek az erőssége változik.

  Megjegyzés: a Fantom Zóna projektor félautomata, érmétől tank méretű tárgyakat képes sértetlenül a Fantom Zónába küldeni.

 • Félelemgáz

  Alkalmazási mód: alkari szerkezetből csuklónál kifújva
  Jonathan Crane a félelem tudományos alapjának kutatása közben megalkotott hallucinogén drog, vagy ahogy ő nevezte: a félelem gáz, vagy félelem toxin. Amint az áldozat belélegzi, a legnagyobb, legrosszabb félelmei szó szerint megelevenednek, szó szerint életre kelnek. A célpont bár hallucinál, ő mégis elhiszi, amit lát. A hatás időtartam minden embernél más, egy erős idegzetű embernél rövidebb, míg egy labilis embernél hosszabb, illetve intenzívebb hatást fejt ki a gáz.


A hozzászólást Bishop összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 18 Dec. 2014, 22:15-kor.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 28
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Morsus Csüt. 18 Dec. 2014, 16:38

Ramirez Elfogadva!

Pixie
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 632267-p
Sarah Storm testvériségének titkos fegyvere. Tara Strong, Pixie, Tündérke, azaz őrült ribanc, stb. Ez a fiatalon apróvá vált mutáns lány Sarah kéme volt éveken át. Még a Testvériség is rettegte ezt a bosszúálló apróságot, aki nem tűrte, hogy sértegessék vagy kötözködjenek vele. Mikor Sarah és a tesók buktak ő éppen egy mutáns ellenes kampány után szaglászott. Mivel nem volt hova haza mennie így maga intézte a dolgait. Meglepően könnyű volt berepülni milliomosok lakásába kilesni a titkaikat levideózni és fenyegetni őket, tönkre tenni vagy csak megnézni a bankszámlakódjaikat és lenyúlni mindet. Tara hamar rájött, hogy ez az egész a Testvériség és mutáns baromság őt nem érdekli csak vígan akar élni. Ameddig van pénz, pia és megszívattathat másokat addig tőle aztán haláltáborba is küldhetik a mutkókat. Ő csak azért tudta meg, hogy Stark üzent, mert éppen a Xavier suliban szórakozott mikor az X-ek megnézték az üzenetet. Pedig olyan jól múlatott, már ketten szakítottak miatta és egy mutáns eltörte mindkét lábát. Az X-ekkel tart a repülőn, mert... kíváncsi. Még ő maga se tudja, hogy segíteni fog vagy kicseszik velük. Majd eldönti.
Képesség: Pixie erői egyeznek az eredetiével, de mivel ez a verzió idősebb nagyobb a rutinja bennük. Úgyis tolvaj, szájról olvas, kitűnő a látása, mesteri késforgató és van két tucat csak neki készült apró dobókése. Csak mert harminc centis nem szabad alábecsülni türelmetlen és nagyon agresszív, ha a magassága miatt sértegeted gondolkodás nélkül neked ront. Nem egy lánynak vágott új pofikát, mert viccesnek vélték megkérdezni merre van Péter Pán...

Bosszú Angyalai:
- Nova X
- Albert
- Fekete Párduc
- Fekete Mágia
- Tűzkarom
X-men:
- Jinx
- Vízember
- Romulus
- Remus
- Player
Semleges:
- X Ügynök és Sir Bajsziúr
- Valkűr
- 99
- Nomád
Rosszak:
- Szuper Adaptoid
- Vér Lidérc
- Vasúr
- Amerika Párduc
- Mr. Hyde
- Pixie

Az utolsó Ramirezzel (meg, ha valaki még jelentkezik addig) indul is a kaland!

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 18 Dec. 2014, 16:44

Akkor hozom a többieket is. (továbbra is ők voltak említve az előző 2 Másik világ kalandon, így csak leírom, hogy miként tűntek fel, mert egyik sem volt a karim korábban)
Halla, ő is volt korábban, tűzmágiás WW szerű utcán harcoló személy, Jon párja. (igen itt volt egy csere)
Einar, nagyjából élőholt uralkodó Asgard királya (több nem volt említve róla, szóval hajrá)
és
Jon, ő Batman típusú maszkos igazságosztó volt itt, de az előző kalandon egy off panelen láttuk, hogy a Valkűrök viszik a lelkét Valhalla-ba, szóval itt is hajrá, hogy mit hozol ki Smile

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Morsus Csüt. 18 Dec. 2014, 18:29

Akkkoooor az utolsó csapat!!!!

Halál Király
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Thor_Odinson_%28Earth-616%29_from_New_Avengers_Vol_3_27_001
Einar Thorson, az elhunytak királya és Steph férje. A király most fegyvert emelt, hogy megvédje a világot. Keveset tudnia hercegről kivéve, hogy Halla megölte és sosem tért vissza. Mindig is holt maradt és Helheimből vívta a csatáit így érdemelte ki az asgardi trónt mikor egy harcban Thorral megóvták a világokat Loki átka elől. Mivel Thor belehalt ebbe így Einar lett a király, de még mindig holtként afféle félholt istenné vált. Megismerte Stephet és szerelembe estek a lányt valkűrjévé, szeretőjévé, majd jegyesévé és a háború után királynőjévé tette.
Képesség: Einar néma. Einar látja a holtakat és a vándorló lelkeket, szó nélkül tud velük kommunikálni és bármit parancsolni nekik. Ő Asgard és Helheim Ura. Rendelkezik egy 4. ellenállással, 5. erővel, 3. regenerációval és minden Hela párti erővel. Háborúba elhozta Thor övét, ami megduplázza a fizikai erejét ameddig hordja és Mjolnirt, ami egyezik a reneszánszos ereklyével.

Zsaru
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Americop
John Miller, Einar halandó oldala hamar megismerte Thorhallát, aki dühösen járta midgardot keserűen a sorsát. Miller akkor megismerte és a szárnyai alá vette a nőt. A férfit kirúgták a hadtestől, amikor megmentette az osztagát egy durva öngyilkos küldetésben és eltörte Simon Spartan ezredes arcát, aki beküldte volna a csapatot oda. A két személy gyorsan megértette egymást. Halla bűnbánatában jót akart tenni és Miller védeni akarta az ártatlanokat. A jelmez már csak plusz volt. Egy apró kis lakásban éltek majd Miller halála után Halla az egyik Maja istenért ment majd fejét vitte Valhallára, hogy cserébe visszakérje szerelme életét. Nekik kérdés sem volt, hogy jönnek Stark hívására. Zsaru párszor összefutott X Ügynökkel, az Angyalokkal egyszer és Nomáddal több közös munkájuk volt.
Képesség: Miller egy nagyon edzett és kemény férfi, gyors és ügyes. Képességei Fekete Párducéhoz mérhetőek, de még nem teljesen veszi fel vele a versenyt.
Felszerelés: A Zsaru jelmez kevlár, egy közepes kalibernek ellenáll. Van benne két félautomata pisztoly, amit ő maga épített. Tíz tárja van hozzá és mindegyikben harminc golyó, közepes kaliberűek.

Tűzvihar
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Amara_Aquilla_%28Earth-616%29_020
Einar megölése után midgardra jött a lány, ahol élt magában ameddig Miller meg nem találta és nem segített neki. Képességei átalakultak. Megértette a midgardi technikát és életet. Alkalmazkodott és új misztikus erejével hősé vált, védelmezővé. Persze ő ezt tagadja, ő nem élvezi a segítségét csak a bűnösök büntetését. Tagadja, hogy élvezi midgard életét, pedig nagyon megszerette a kis lakásukat és New Yorkot. Az új szerelme főzés lett. Megimádta a lakás körüli munkákat és a rendet, amit csak is ő alakít ki. Ez az ő kis királysága lett. Miller halála után levadászta az átkozott maja istenek egyikét és fejét valhallába vitte, hogy vissza kapja szerelme lelkét.
Képesség: Halla istennő, de erői elégé megváltoztak. Ereje, ellenállása, regenerációja egyes szinten van. Ellenben képes érteni a modern technikát, sőt nagyon rutinos bennük. Párszor Stark és Nova X még tanították Quinjetet vezetni és Angyalok gépeit programozni. Főképessége tűzistennő ereje. Képes felvenni egy lángalakot, amiben a tűzet szórni is tudja a testéből. Teljesen immúnis a tűz és a hő sebzésére, foktól függetlenül, ahogy pokoltűzre is, lelke békés és kiegyensúlyozott. A tűzet saját erejéből generálja így idővel felemészti és kifárasztja a szervezetét vele. Képes repülni 300 km/h sebességgel és az űrben is megmaradni, nincs szüksége oxigénre az égéshez vagy légzéshez.

Pásztor
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 T%27Challa_%28Doomwar%29_001
Tchalla Unduo, a Párduc egyetlen rokona, az unokatestvére. Apja a Tchaka kisebbik estvére volt egy irigy és hatalomra törő gonosz, de a fia megtagadta útját és mikor a fivér gyilkolni próbált, hogy Tchallat rakja a trónra Andrew helyett... a fiú végzett az apjával. Tchalla a józan hang, az ész és a nyugalom. Andrew szerint ő a méltó uralkodó, de a Pásztor nem király és nem a párduc választottja, ő csak egy segítő. Életét a mágia tanulásának áldozta. Legendás mágus, az egyik legnagyobb. A Pásztor nevet azért kapta, mert ápolja az emberek és a távozó lelkek útját. Tchalla az, aki érzi a torz kapcsolatot az összes Ramirez között, mint egy halovány fonalat, amilyen összeköti őket. Starkhoz jött, mert segítséget kért. Bár a Pásztor főleg az országot szokta védeni, de most ő maga is érezte, hogy itt nagyobb támogatás kell.
Képesség: Pásztor mágus. Testét védelmező harci tetoválások fedik, amik egyeznek egy isten 3. szintű ellenállásával, de ha megtörik a rajzolat a mágia is elmúlik. Még ha nem is lennének Pásztor edzett és kemény férfi, mint minden királyi sarj, tanult harcos, remekül ért sok fegyverhez, politikához, közgazdasághoz és kilenc nyelven beszél. Varázslatok, amiket ismer:
- Raggadorr Kötése
- Raggadorr Hét Gyűrűje.
- Raggadorr esője
- Cyndriarr Kardja
- Egység Hatalma
- Képes misztikus két párduc szellemet idézni, amik addig maradnak amekkora szintű a karakter, és vadul követik a férfi parancsait.

Következő bejegyzéssel indulunk is!!!

Bosszú Angyalai:
- Nova X
- Albert
- Fekete Párduc
- Pásztor
- Fekete Mágia
- Tűzkarom
X-men:
- Jinx
- Vízember
- Romulus
- Remus
- Player
Semleges:
- X Ügynök és Sir Bajsziúr
- Valkűr
- 99
- Nomád
- Zsaru
- Tűzvihar
- Einar
Rosszak:
- Szuper Adaptoid
- Vér Lidérc
- Vasúr
- Amerika Párduc
- Mr. Hyde
- Pixie

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Caedes Vas. 21 Dec. 2014, 10:10

Caedest is hoznám

_________________
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Avangers_by_draghengfx-d3vy9rm
A halállal játszhatsz, fricskázhatod közelségét, ám ne feledd, mindig a halál győz.
                                         
CAEDES ~~ Kyle Collins
Caedes
Caedes
3. szint - 8 kredit

Hozzászólások száma : 192
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Feb. 08.
Age : 31
Tartózkodási hely : Debrecen

Karakteradatok
Főkarakter: Caedes
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

http://demos13.deviantart.com/

Vissza az elejére Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Morsus Szer. 24 Dec. 2014, 16:19

Az utolsó védelmezőnk!

Kaland itt kezdődik:
https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1168p350-masik-vilag#49973

U.S. Ügynök
Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 1814272-capcorps003_cov.col
Peter Gray az amerikai hadtest tagja lett nagyon fiatalon egy balhés tinikor miatt. A hadsereg embert faragott belőle. Kitűnő katona volt. Sivatagi vihar, Latvériai zápor és utoljára a szörnyinvázió. A férfit egy különleges katonai kísérletre vitték pont a Maja istenek támadása előtt. Itt egy lobotomizált idegen lénnyel rakták szimbiotikus kapcsolatba. Még folytak a tesztek amikor a szörnyek megjelentek és a férfi kénytelen volt élesben bizonyítani. hamar legendássá vált, ahogy megvédte a Bostoni lakosokat mentette. Az Angyalok is tagságot ajánlottak így afféle kettős ügynök lett. Kapocs az Angyalok és a kormány/amerikai hadsereg között.
Képesség: A szimbióta nélkül Peter egy rendkívül értelmes, gyors, erős és edzett katona, századosi rangban. Edzettsége Miller és Nomád szintjén van, akiktől olvasott, sőt szinte mindenkiről olvasott. Ügynök mindig felkészül az ellenségeire és a társaira is. A szimbiótája az alap tulajdonságokon kívül agyilag sérült tehát teljesen a gazdatestet szolgálja. A lénynek hála a fizikai ereje 10 tonnás, gyorsasága háromszorosa az embernek és képes teremteni egy pajzsszerű gyémánt kemény szarút, ami eldobva pattogva visszaérkezik hozzá. Ezt bármikor újra alkottathatja és lebonthatja a testébe. Ha a pajzs 3 körön belül nem kerül vissza hozzá, akkor semmivé foszlik és az ügynök képes lesz újat alkotni. Egyszerre csak egyet alkothat.

Bosszú Angyalai:
- Nova X
- Albert
- Fekete Párduc
- Pásztor
- Fekete Mágia
- Tűzkarom
- US Ügynök
X-men:
- Jinx
- Vízember
- Romulus
- Remus
- Player
Semleges:
- X Ügynök és Sir Bajsziúr
- Valkűr
- 99
- Nomád
- Zsaru
- Tűzvihar
- Einar
Rosszak:
- Szuper Adaptoid
- Vér Lidérc
- Vasúr
- Amerika Párduc
- Mr. Hyde
- Pixie

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Világ Vége (Másik Világ 3) - Page 2 Empty Re: Világ Vége (Másik Világ 3)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.