Maryland

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Szomb. 20 Feb. 2016, 17:32

Menet közben még ötletelnek egy sort, de nekem aztán tök mindegy hogy alakváltó vagy más valaki a tettes aki zaklatja a célszemélyt. Egyáltalán mi a garancia arra, hogy most is itt van vagy lesz? 
Ja persze itt vagyunk, úgy hogy hamarosan órási felfordulás lesz. Bámulom a kirakatokat és a csajokat, igaz szerencsére nem sokan lézengenek még itt. 
Meg is érkezünk, egy öleléssel és egy kacsintással üdvözlöm én is Karent.
-Milyen rég nem láttuk egymást, Patricia találta ki ezt a kis meglepetést, ahogy látom rendesen sikerült is meglepnünk..-
Játszom a szerepem ahogy bírom, de persze Reena-nak el kell kezdenie sikoltozni.
~Nyugtasd meg rögtön! Többet pedig ne lépj vele telepatikusan kapcsolatba...~
Üzennem neki, közben oda lépek hozzá és lefogom a kezeit nehogy még több kárt tegyen magában.
-Nyugodj meg, nincs semmi baj...-Közben remélem Karen vagy Stephanie lenyugtatja.
-Csak az én hangomra figyelj, rendben? Csak az enyémre, nem lesz több hang a fejedben ígérem, de most próbálj megnyugodni rendben?-
Suttogom neki halkan, remélhetőleg sikerül megnyugtatni és nem buktunk le már rögtön az akció kezdetén, plusz remélem a többieknek lesz valami hihető magyarázata a viselkedésére.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 27 Feb. 2016, 11:04

10:20.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

A bolt egyelőre biztonságosnak tűnik, sehol semmi gyanús elem, és Karen is jól játssza a szerepét – ám sajnos Reena nem jól reagál a telepatikus üzenetre. Carter ügynök azonnal odaugrik Reenához, ahogy Tyler is, és próbálják megnyugtatni.

Maryland - Page 2 Carter10 – Az ég szerelmére, kérlek, nyugodj meg! Semmi baj, bizonyára… képzelődtél, előfordul. Nagy itt a hangzavar, sok az ember, rengeteget utaztunk. Ez… csak a fáradtság jele. Nézd, mindenki rendben van körülöttünk!

A jelenet persze felhívja pár járókelő figyelmét, de szerencsére a bolthoz érkező biztonsági őr kezeli a helyzetet.

Maryland - Page 2 Guard10

Maryland - Page 2 Guard210 – Kérem, hölgyeim és uraim, nincs itt semmi látnivaló! Haladjanak tovább, kérem!

Közben Karen telepatikusan üzen a többieknek – kivéve persze Reenának.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Én… istenem, én nem tudtam, hogy… Elnézést, nem tudhattam, hogy ő ennyire…

Majd elakad a szava, és elkerekedett szemmel néz először Melissára, majd Jonathanre, Stephanie-ra és Andrew-ra. Még a lába is megremeg, és kénytelen leülni egy székre, miközben újból üzen, de már csak ennek a négy személynek.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Ti… tudjátok? Láttátok… a Főnixet. Hogyan…? Megpillantottam a fejetekben, és… Melissa? Sydney-ben…?

Ekkor már a biztonsági őr is ott van a boltban, és aggódva pillant Reenára, majd Karenre. Kedves, szolgálatkész, harmincas éveiben járó férfinak tűnik, aki láthatóan leginkább Karennel foglalkozik.

Maryland - Page 2 Guard210 – Karen, minden rendben? Mi történt veletek? Ne aggódj, már hívtam orvost, pár perc, és itt lesz.


Maryland - Page 2 00120

10:20.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Emma, Lev és Pietro kiszállnak a taxiból, és a bevásárlóközpont egy másik bejáratán, elég távol a többiektől, lépnek be az épületbe.

Maryland - Page 2 Piet10 – Persze, hogy nem véletlen, Emma. Van itt egy kis dolgom, és gondoltam, akkor már egyben azt is letudom. De ne aggódjatok, csupán megfigyelő leszek odabent, és nektek sem kell semmit tennetek.

Mielőtt bementek volna, Pietro egy jókora ballonkabátot, kalapot és napszemüveget vett fel – nyilván, hogy senki ne ismerje fel. A kocsiból egy extra kalapot és napszemüveget is elővett, és most Emma felé nyújtja.

Maryland - Page 2 Piet10 – Esetleg kérsz te is? Lev arca nem ismert, de téged, a Különítmény tartalékosát esetleg felismerhetnek és megrohamozhatnak a lelkes rajongók.

Odabent egy bejárathoz közeli, apró kávézó felé veszik az irányt. A bevásárlóközpont egyébként meglehetősen átlagos belülről, ugyanolyan, mint bármely más hasonló központ. Két emelet, középen folyosó, oldalt üzletek, kávézók, éttermek, újságosok, itt-ott növények és giccses díszek. Semmi említésre méltó, és így, hétköznap délelőtt még különösen nagy tömeg sincs.

Maryland - Page 2 Bent210

Helyet foglalva egy asztalnál Pietro folytatja.

Maryland - Page 2 Piet10 – Emma, az imént Waltert és az apámat említetted. Biztosíthatlak, hogy a legkevésbé sem kívánok olyanná válni, mint ők, és ezt nyilván tőletek sem kérném. Az elképzeléseim a világunk jövőjéről nem is lehetne ellentétesebb azzal, amit Küklopsz és Magneto képviseltek. Ők mindketten uralkodni akartak. Én ezzel szemben a lehető legjobb megoldást keresem arra, hogy békében és biztonságban élhessünk az olyanoktól, mint ők ketten, vagy éppen a S.H.I.E.L.D. vezetősége. Szabadon, félelem nélkül. Ha ez eddig szimpatikusnak hangzik, akkor javaslom, rendeljünk valamit, és minden kérdésetekre válaszolok.

Ekkor lép oda egy pincér a trió asztalához, hogy felvegye a rendelést.

_________________
Maryland - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 27 Feb. 2016, 12:21

És valóban be is következett a gond, amitől Jon is tartott, hogy valaki ki fog akadni a telepatikus hangon, elsőre neki is teljesen szokatlan volt, bár találkozott kellően sok ijesztő dologgal, hogy egészen jól kezelje, mióta pedig Lyesmith is rendelkezett vele, már hozzászokott. Ahogyan Reena azonban teljesen kiborult a hangoktól, akkor ő maga is odasietett, hogy próbálja nyugtatni a lányt.
- Nyugalom Reynolds - mondta ő is. - Többször ez nem fog előfordulni, kérsz valamit, amitől lenyugszol?
Közben igencsak sokan gyűltek oda, igazából örült annak, hogy tanult pszichológiát az akadémián, így volt fogalma néhány dologról, alapokról, így tudott egy-két dolgot mondani.
- A hölgynek poszttraumás stressz szindrómája van, egy-két perc és jobban lesz, megtennék, hogy távoznak? - mondta, ha megtudta tenni a nézelődőknek.
Remélte, hogy a biztonsági őr szavai is elegek lesznek, emiatt nem is igen figyelt Greyre, inkább csak Reena-ra, azonban a teljes teste megfeszült, ahogyan a lány a Főnixet említette. Hogy is volt a nő morálja, nem néz mások fejébe. Úgy tűnt, hogy mégis megszegi a szabályt, azonban most Reena miatt nem volt ideje ezzel foglalkozni. Ha már úgy tűnt, hogy a lány kezdett megnyugodni, akkor szólalt meg ismét.
- Most már jobban vagy? - kérdezte.
A biztonsági őr kérdése eljutott hozzá, azt ugyan nem látta, hogy nem Reena-ra értette az orvost, de azért felelt.
- Nincs szükség orvosra, rendben lesz - mondta.


Nos én megmondtam, hogy ennek nem lesz jó vége, és a szőke kiabálása is engem bizonyított. Miért is nem tudnak soha rám hallgatni? Mivel már nyugtatják már nincs is dolgom, főleg, hogy egy labilis fejbe eszem ágában sincs belepiszkálni, még az kéne, hogy kiüssön egy jó időre. Legalább is ilyet mondtak más telepaták, hogy előfordulhat. És show time! Hát, ennyit arról, hogy elrejtjük a Főnixet, hogy megérintett minket, igazából kb. az látta és tudta, aki akarta. Vehl, most Grey, aztán ott volt Hela, valahol Mephisto.
~ Hogy is van az, hogy nem nézel más fejébe és nem kutatsz az emlékeikben drágám? ~ kérdeztem. ~ És ez nem is az első eset... hogy is volt az elménkbe ültetett kis darabjaiddal, amikkel végül legyőzted Waltert és lobotomizáltad? ~
Magamban forgattam meg a szemeimet és vettem egy nagy levegőt.
~ Szeretnéd tudni, hogy hogyan? ~ érdeklődtem. ~ Akkor megmutatom, bár lehet, hogyha te csinálnád gyorsabban menne, erősebb és gyakorlottabb telepata vagy mint én, de engedem, hogy a fejembe nézz, a csatorna úgyis nyitva az elménk között, benne van a fejemben Jon és a hajasbaba emléke is.
Ezzel, attól függően, hogy mit is felel nyitva hagyom a telepatikus csatornát és én kezdem el sugározni hihetetlen gyorsan az emlékeket a fejébe, vagy ő olvassa ki az enyémből, a lényeg, hogy mindent, ami korábban történt velünk megmutatok, még az elménkbe helyezett kivetülést is az Ajtók nélküli szobából, majd a halálunktól kezdve mindent, ami Mephisto-tól kezdődött, a három idővonalon át addig, amíg ő rendet nem tett és Hela el nem tűnt, majd Vehl és Jones eltűnéséig. Egyszóval mindent, tudjon meg mindent, hogy miket tettünk.
~ Nos, van valami hozzáfűznivalód? ~ érdeklődtem mit sem törődve a férfival, aki megjelent. ~

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 27 Feb. 2016, 12:36

2012. szeptember 26., szerda, ötödik/tizenhetedik bejegyzés:
”Egyelőre nem tudtam meg, hogy úgy kellett-e üzenni telepatikusan, ahogyan, s nem is kellet sajnos túl sokat várni addig, hogy a gondok elkezdődjenek. Ms. Reynolds nem viselte jól a hangokat s ki is borult mindettől. Már éppen indultam volna én is oda, hogy segítsek megnyugtatni, bár nem tudtam, hogy miként, hiszen én magam is némileg zaklatott voltam, még nem szoktam hozzá ehhez a beszédmódhoz. Ám ekkor a mentegetése után megpillantottam az elkerekedett szemeket. Volt egy olyan kellemetlen érzésem, hogy tudta, hogy mi történt korábban s ennek hangos is adott. Tényleg tudta, hogy én voltam ott Ausztráliában s Namort én voltam képes megfékezni, nem Ms. Carter, hogy én láttam miket tett s nem az ügynöknő. Bólintottam önkéntelenül is a kérdésére.
~ Én voltam, én próbáltam önt vigasztalni Ms. Grey, Mr. Kovacs elvesztése miatt, az én szemem előtt lett Karen, s én voltam az, kibe Namor McKenzie beleszeretett, ő tudja, hogy én voltam ott s nem Ms. Carter... hogyan látta? ~
Még mindig nem tudtam, hogy hallja-e mit gondolok, vagy miként működik mindez, csak reméltem, hogy igen s talán, talán, ha ennek vége lesz, akkor ő tudna szólni annak érdekében, hogy újra láthassam Namor-t is. De azt egyáltalán nem tagadhattam, hogy nagyon aggódtam s féltem amiatt, hogy látta ezeket, hogy tudja, hiszen Lady Hela is mondta, hogy beláthatatlan következményei lehetnek mindannak, ha valaki más is megtudja, hogy Mehpisto, Mr. Kovacs s ő mit csináltak az idővonalakkal....”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 27 Feb. 2016, 12:47

Úgy tűnt, hogy azok után, hogy Reena már nem hallotta a fejében a hangokat, ellenben rendesen ismerősök hangját igen, kezdett némileg megnyugodni. Igaz, hogy mire újra észlelni tudta azt, hogy mi van körülötte sírva ült a földön a fejét fogva, az ujjai pár helyen véresek voltak, főleg a körmei alatt, ahogyan saját magának okozott kárt és sérülést a pánikroham közepette. Amint felnézett három ismerőst látott meg maga körül, Tyler-t, Miller-t és az ügynöknőt.
- Ugye most már nem fog a fejemben hallatszódni? - kérdezte gyermeki hangon.
Nem volt nehéz látni, hogy teljesen halálra rémítette mindez, éppen ezért nem is látta, hogy Karen mennyire kiborult azon, hogy akaratlanul is bántotta őt. Jon szavaira megrázta a fejét, majd Tyler-re is rápillantott.
- Nem szeretnék több hangot - mondta. - Nem, nem kérek semmit...
Ahogyan múlt az idő, hogy nem hallotta a hangot a fejében kezdett tényleg egyre jobban lenni, a sírása is abbamaradt, ahogyan a reszketése is csillapodott, bár még mindig remegett. Azonban azt nem hagyta, hogy hozzáérjenek, ha valaki mégis ezzel próbálkozott, akkor próbált távolabb mászni és összerezzent, révén ehhez sem volt hozzászokva.
- Mindjárt jól leszek - ígérte meg néhány pillanattal később. - Egészen biztosan jól leszek...


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Szomb. 27 Feb. 2016, 14:55

Remek már csak egy fontoskodó biztonsági őr kellett a nyakunkra, Jon és az ügynöknő is segített lenyugtatni Reena-t, aki kezd is megnyugodni. Jon elkezdi lenyugtatni a tömeget. 
Tényleg jól van? Szeretném felsegíteni a földről, de láthatóan, nem szeretné ha hozzáérnénk. Leguggolok és barátságosan rámosolygok.
-Nem lesz több hang megígérem....-Felé nyújtom a kezem, hogy felsegítsem.-...gyere keresünk egy mosdót, hogy rendbe tudd szedni magad, oké?-
Nem akarok túlzottan erőszakos lenni, így megvárom, míg ő nyúl a kezemért, nehogy újabb sokkot kapjon. Remélhetőleg megnyugszik annyira, hogy fel álljon. Így is több figyelmet kaptunk, amit ugyebár el kellett volna kerülnünk. Erről ennyit. Karenre pillantok aki elég ramaty állapotban van, és lefogadom, hogy most is telepatikusan diskurálnak. Nos ha valami fontosról van szó, akkor úgyis szólnak, így egyenlőre Reena-nak szentelem a figyelmemet.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White Szomb. 27 Feb. 2016, 15:09

Ez kezd egyre jobban nem tetszeni nekem, és biztos, hogy ahhoz a lányhoz van köze, aki miatt a SHIELD ide küldött minket....vagyis a többieket. Nem is tennék semmit, de ha keresztbe tenne a többieknek, azt nem hagynám. Jobb ha kiderítem mit is akar tőlem.
Bólintok és elveszem a szemüveget és a kalapot, nem hiszem, hogy rajongói tömeg lepne el, de jobb ha nem ismernek fel, még ha ennek kicsi is az esélye.
-Egy jeges kávét kérnék, köszönöm..-
Kérek egy hideg italt a pincértől miután helyett foglaltunk, majd csendben végighallgatom Pietrót.
-Ez mind szép és jó, de még mindig nem értem mit is akar tőlem. A Különítményben sem voltam kifejezetten fontos tag. Egyetértek abban, hogy a SHIELD módszerei megkérdőjelezhetőek bizonyos esetekben, de ha ők és a Különítmény nem lenne....nem hiszem, hogy most itt beszélgetnénk. Szép elképzelés egy szép jövőről de mit akar tenni ez ügyben? Mert eddig nem túl sokat mondott...csak propaganda szöveget adott elő.-
Kicsit türelmetlenül pillantok rá, hisz eddig semmi nem derült ki. Mit akarhat elérni?
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 07 Márc. 2016, 16:31

10:25.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

A biztonsági őr gyanakodva nézi a jelenetet, de szerencsére Karen gyorsan elhajtja őt – láthatóan jól ismeri a férfit.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Dave, kérlek, ne csináljunk ebből nagy felhajtást. Semmi gond, intézem. Ahogy hallhattad, ez csupán poszttraumás stressz-szindróma, mindjárt jobban lesz.

Maryland - Page 2 Guard210 – No de mégis… Te pedig--

Maryland - Page 2 Blackj10 – Dave! Magunkra hagynál végre? A volt csoporttársam érti a dolgát, ő is mondta, hogy nincs szükség orvosra, és rád sem!

A férfi erre kicsit elszégyelli magát, és hallótávolságon kívülre megy, de azért fél szemmel még a társaságot figyeli. Közben Karen újra üzen Stephanie-nak, Jonathannek, Melissának és Andrew-nak.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Bocsássatok meg, én csupán a társatok kiborulásakor elvesztettem a kontrollt egy pillanatra, megpillantottam a Főnix emlékeinek nyomait… és nem bírtam ellenállni. Ne haragudjatok, ez valóban nem volt etikus a részemről. Nagyon… különös, hogy mindnyájatokkal „találkoztam” már, ha máshogy nem, a Waltba épített biztonsági protokollon keresztül, és mégsem… Melissa pedig egyenesen maga volt Sharon, hihetetlen… A tudatom azon része, ami Waltban volt, önálló „életet élt”, és fogalmam sem volt róla, hogy bennetek is ott volt… Ezért is elnézést, de bizonyára úgy látta, nem volt más választása. Akárhogy is, soha többé nem kívánok ilyen módszerrel élni, már csak azért sem, mert rendkívül megterhelő volt az elmém számára.

Ezt követően, elfogadva Stephanie ajánlatát, Karen pár másodpercre elhallgat, hogy a lány emlékein keresztül kerüljön képbe. Miután végez, vesz egy nagy levegőt, és ismét megszólítja a négyest telepatikus úton.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Ez elképesztő, és jelen pillanatban fel sem tudom fogni, miféle erőkkel volt már dolgotok… Kérlek, adjatok néhány percet, hogy megnyugodjak, és értelmezzem, amit láttam.

Karen láthatóan most már példásan uralja önmagát, de még így is, a rengeteg új információtól kicsit remeg a keze. Ez nem kerüli el Carter ügynök figyelmét.

Maryland - Page 2 Carter10 – Karen, egészen biztosan jól vagy? Talán mégsem ártana egy gyors kivizsgálás Reenának és neked.

Bár többen is visszakoztak, ekkor már ott is van egy orvos, aki sétapálcával, bicegve közelíti meg a csapatot. Vastag szemüvegén keresztül alig látni a görnyedt, halk szavú férfi szemét.

Maryland - Page 2 Blake10

Maryland - Page 2 Donald10 – Elnézést… Esetleg segíthetek a hölgyeknek, akik rosszul lettek?

Ekkor Dave, a biztonsági őr is újra visszasiet a többiekhez, és megfogja a doktor karját.

Maryland - Page 2 Guard210 – Már elnézést, de ki Ön? Ne mondja nekem, hogy az orvos, mert ennyi idő alatt biztosan nem érhetett ide, és még sosem láttam errefelé.

Maryland - Page 2 Donald10 – Kérem, a nevem dr. Donald Blake, és épp erre jártam, szóval bár orvos vagyok, nem az, akit Ön hívhatott, uram. Ha gondolják, szívesen kivizsgálom a hölgyeket, ha már úgyis szükségük van egészségügyi ellátásra.

Mielőtt bárki is válaszolhatna, Karen hirtelen a fejéhez kap, és felszisszen a fájdalomtól, majd a földre rogy.


Maryland - Page 2 00120

10:25.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro csak egy limonádét rendel, majd folytatja a mondókáját.

Maryland - Page 2 Piet10 – Lehet, hogy a Különítményben nem voltál fontos, de ez a S.H.I.E.L.D. hibája. Az elsődleges és másodlagos mutációid fantasztikusak, és bárki, aki az ellenkezőjét próbálja elhitetni veled, az valamilyen oknál fogva fenyegetést lát benned. Te jó ég, Emma… Mindketten milyen csodákat láttunk már hozzánk hasonló mutánsoktól vagy különleges erejű emberektől, nem igaz? Az X-gén lélegzetelállító dolgokra képes! Olyan hatalmat adhat, amellyel életeket változtathatunk meg! Teljes társadalmakat alakíthatunk át! Gondolj csak bele, mit jelentene bármely ország mezőgazdaságának például egy olyan egyén, aki a benne lévő X-gén segítségével manipulálni tudja az időjárást! Hogyan alakíthatná át gyökeresen a szállítási szokásainkat néhány teleportáló erővel bíró személy! Vagy éppen milyen változásokat hozhatna a piackutatásban a telepaták rendszeres használata!

A férfi ezt követően kicsit visszavesz a hangerőből, és szomorúan folytatja.

Maryland - Page 2 Piet10 – És mi mit teszünk? Hagyjuk kárba veszni ezt a rengeteg kiaknázatlan lehetőséget. Ölbe tett kézzel ülünk az X-gén nyújtotta adományokon, és kizárólag a katonai felhasználásra koncentrálunk. Persze, értem én: fel kell készülni arra, hogy bármikor visszaverhessük az ellenséges szándékkal érkező emberfeletti veszélyeket. Nálam jobban senki sem tudja, milyen az, amikor egy hatalommániás mutáns az egész bolygót ostrom alá veszi. Talán épp ezért, az apám miatt érzem most úgy, hogy felelősséggel tartozom mindenkiért, aki hordozza az X-gént. Kötelességemnek érzem egyesíteni azokat, akiket üldöztetnek, kínoznak, illetve olyasmire kényszerítenek, amit nem akar megtenni. Ez a jelenlegi békeidőszak mindössze átmeneti, ezt nyilván ti is érzitek. A Föld országai titokban sereget építenek mindenfelé mutánsokból, szuperkatonákból, idegenekből és ki tudja, még mikből. Ez alól a S.H.I.E.L.D. sem kivétel, sőt. Ugye nem hiszed, hogy csak mert nem volt kedvük csatlakozni, most majd szépen békén hagyják az ifjú Beaubier és DaCosta urakat? Szó sincs róla… Pont a hozzájuk hasonlóknak kívánok védelmet nyújtani, függetlenül bármilyen szervezettől vagy kormánytól. Összegyűjtöm, akit csak tudok, hogy együtt segíthessünk annak, aki igényt tart rá… Aki pedig nem, az óhatatlanul el fog bukni a közelgő háborúban, amelyet az X-gén fölötti uralom megszerzéséért vívnak majd.

A pincér közben kihozza az italokat, és leteszi őket az asztalra.

_________________
Maryland - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Kedd 08 Márc. 2016, 00:02

Úgy tűnt, hogy Tyler-rel végül sikerült lenyugtatniuk a lányt, sajnálta, hogy igaza lett, amikor mondta, hogy nem jó ötlet az, hogy ezzel így próbálkozik Jean. A határozott fellépés és a lány szavai úgy tűnt, hogy elérték a hatásukat a biztonsági őrnél, aki kissé hátrébb húzódott és immáron újra csak a csapat maradt itt. Egyelőre még nem ajánlotta fel a kezét a lánynak, hogy segítsen felállni, az akták szerint egyébként is roppant érzékeny az érintésre, mert ha bárki hozzáért, csak bántotta korábban. Így inkább, amíg még őt figyelték Tylerrel "fél füllel" figyelte a beszélgetést telepatikusan. Szóval Steph megmutatta azt, hogy mit éltek át, legalább is ez derült ki a beszélgetésből, amit hallott. Túlságosan is sokadszorra kaptak elnézést a lánytól, úgy tűnt, hogy azért mégsem annyira morális a szabályaival szemben, mint ígérte... nem szerette a telepatákat. Ám ekkor valaki megszólította őket, a biztonsági őr szavai alapján egyértelműen nem az az orvos, akit vártak, az pedig külön nem volt jó, hogy Jean a fejét fogva esett össze.
- Nem szükséges orvosi ellátás, csak egy kis levegő kell a hölgyeknek, illetve az, hogy nyugodtan legyenek - mondta. - Köszönjük a felajánlást dr. Blake, de nincs szükségünk. Inkább terelje el az embereket innen, ön is Dave, kérem.
Közben lopva próbálta az embereket odakint kémlelni, hogy ki okozhatott bármiféle támadást Jean ellen, bár esélyes volt az is, hogy ez a Blake volt az.


A többiek továbbra sem érdekeltek különösebben, így inkább Grey-re figyeltem a továbbiakban is. Aki megdöbbent azon, amit mondtam, mondtunk neki. Nos igen, nem kis erőkkel találkoztunk nem is önként, dalolva, hanem akaratunkon kívül. Ahogyan kérte az emlékeket, a tanult módon erősítettem fel a mentális csatornát, hagyva, hogy kiolvassa őket az elmémből és én is sugároztam át neki. Nem csodálkoztam azon, hogy remegni kezdett, ahogyan azon sem, hogy az, hogy így megosztotta az elméjét és a védőmechanizmus Kovacs elméjében roppant megerőltető lehetett, bár a Főnix erővel annyira talán mégsem abból, amit láttam. Már kezdtem örülni annak, hogy végre nyugton leszünk, amikor még valaki megjelent és Jean pedig a fejéhez kapva esett össze. Azonnal próbáltam elvágni mindenki irányába, hogy ne legyenek támadhatóak vagy rajtam, vagy Jean-en keresztül. Ha ez megvolt, elvileg egy pillanat alatt megtudtam tenni, akkor minden erőmmel próbálok egy vékony mentális pajzsot húzni Grey elméje köré, tudom, hogy egy normális órákba telik megtenni, de most egy gyenge, is megtette, amit talán egy támadás ellen megvédi őt és nekem is segítsen, ha mentális támadás, mert akkor talán megérezhetem a harmadik telepata elméjét is ezáltal.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Kedd 08 Márc. 2016, 00:02

2012. szeptember 26., szerda, hatodik/tizennyolcadik bejegyzés:
”Fél szemmel figyeltem továbbra is Ms. Reynoldsot, aki úgy tűnt, hogy tényleg jobban van hála a többieknek. Örültem, hogy Ms. Grey megtudta, hogy én voltam ott vele Ausztráliában s így némileg ismerem őt. A tünetek nem kerülték el a figyelmem mikor remegni kezdett a keze s aggódva pillantottam rá. Carter ügynök is kiszúrta mindezt, s ekkor megérkezett az orvos is. Kissé aggódni kezdtem, mikor kiderült, hogy nem azaz orvos, kit ez a bizonyos Mr. Dave, a biztonsági őr hívott, hanem egy másik személy s dr. Blake nagyon kezdett ragaszkodni ahhoz, hogy megvizsgálja őket. Más esetben még örültem is volna ennek, de most tudtam, hogy semmi ilyesmihez nem volt köze mindennek, mármint egyikőjük sem beteg, csak egy pánikroham s túlterheltség okozta mindezt. Én is éreztem már ezt korábban, főleg a képességem jelentkezése utáni időkben. Különösen az adott számomra aggodalomra okot, mikor Ms. Grey a fejéhez kapott s térdre rogyott. Azonnal odasiettem hozzá és letérdeltem mellé.
- Jól érzed magad? - kérdeztem aggódva.
Miért nem tudott egy egyszerű küldetés nyugodtan zajlani? Olyan érzés volt, mintha valamilyen kozmikus balszerencse üldözött volna minket, mi elől nem menekülhetünk s muszáj mindig az események s a figyelem középpontjába kerülnünk valamilyen módon..”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 08 Márc. 2016, 00:03

Reena továbbra is csak Tyler-re és Jon-ra figyelt, a többieket igyekezett kizárni. Az érintést továbbra sem fogadta el, így nem is nagyon nyúlkált a két fiú irányába. Az orvos idehívása továbbra sem tetszett neki, nem akart idegen orvosokat, azok is elegek voltak, akik a SHIELD-nél vizsgálták. De úgy tűnt, hogy a biztonsági őr elhajtott mindenkit, ami tovább fokozta azt, hogy kezdett megnyugodni. Tyler szavaira bólintott, hogy rendben van a mosdó, talán tényleg nem ártott neki, hogyha megmossa az arcát hidegvízzel. Már sikerült is felállnia, hogy elinduljon, az megnyugtató volt számára ekkor, hogy a tömeg nagyjából eltűnt és még a biztonságiőr is hátrébb vonult. Bizonytalan léptekkel indult volna el ki a boltból, hogy keressenek valóban egy mosdót, amikor egy idegen férfi jelent meg. Reena azonnal hátrébb húzódott vissza a polcok közé. Az neki is feltűnt, hogy Karen összeesett alig fél perccel azok után, hogy az idegen férfi bejött.
- Miért bántja az a férfi Karent? - kérdezte halkan a két fiút.
Számára ez tűnt a leglogikusabbnak, hogy Blake támadta meg Karen-t, ha pedig nem, akkor kint valahol a közelben kellett lennie valakinek, amíg Blake elvonja a figyelmüket, addig a másik támadni tud. Legalább is, ha valaki párosban dolgozott ez volt a legcélszerűbb, neki is így tanították. Ha nem látja azt, hogy ez a Blake támadólag lép fel ellenük, akkor kezdi azonnal a tömeget pásztázni a fedezékből, hogy ott lát-e valakit, aki ilyesmit tenne irányukba.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Szer. 09 Márc. 2016, 12:47

Remek Reena kezdi végre összeszedni magát, és még akár a mosdóba is kimegy. Rá is fér, miután így összekarmolászta magát, és végre a kedélyek is lenyugodhatnak végre. Sandán bámulom a többieket, van egy olyan érzésem, hogy ezek itt tudnak valamit amit én nem, hisz egy ideje, nem hallok Karen felől semmilyen üzenetet.
A szerencsétlen biztonsági őrt elhajtják a fenébe, majd egy doki kopog be az üzletbe a botjával. Zavaró, de alig lehet látni a szemét. Közben Jon már el is hajtja, Karen meg térdre rogy a fejét fogva. Biztos, hogy telepatikusan támadta meg valaki. De nem biztos, hogy a doki az. 
-Nem biztos, hogy ő csinálja...-
Súgom vissza Reenának halkan. Ezért utálom a telepatákat, ha valaki jól csinálja észre sem lehet venni, hogy éppen babrál valakinek az agyával. Mindenesetre feszülten figyelem a dokit, ha kell időben tudjak cselekedni. Viszont ha valaki a tömegből vagy távolabbról babrál Karen fejével nem fogjuk tudni megtalálni. Mivel még mindig fontos az álcánk így nem eb rudalom ki a dokit meg a biztonsági őrt, de szépen eléjük állok, mint egy véletlenül, nehogy közelebb tudjanak menni Karenhez, akin remélem Steph tud segíteni.
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White Szer. 09 Márc. 2016, 13:29

-Ez igaz, olyanokat láttunk amik talán épp ésszel fel sem lehetne fogni. Hatalmas lehetőségek rejlenek az X-génben ez is így igaz. Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem csábító az elképzelés, hogy átformáljuk a világot, jobbá tegyük. De innen már csak egy lépés a Walter és hasonlók elképzelése az újvilágról.-
Jegyzem meg halkan, majd belekóstolok az italba amit időközben a pincér kihozott. Felkapom a fejem DaCosta és Beaubier nevére, még élénken él a fejemben, ahogy az a férfi leszúrja.
-Szóval összeakarja gyűjteni azokat akik nem hajlandóak egyik oldalra sem állni. Utána? Így az X-gén, úgy az X-gén, de mi lesz azokkal akik nem rendelkeznek képességgel? Vagy olyan van a birtokukban ami nem használható se katonai, se olyan célokra amiket az előbb említett. Létre akar hozni egy mutáns paradicsomot, de mi lesz a többiekkel? Vagy mindenkit befogad aki csatlakozni szeretne? A SHIELD nem fogja hagyni ahogy a kormány sem, talán Maga szeretné kirobbantani azt a bizonyos háborút?-
Túl csábító amit mond, tényleg jobbá lehetne tenni a világot ezekkel a képességekkel, és nem csak fegyverként felhasználni azokat. Habár szükségesek is, hisz ha Különítmény nem lett volna, nem igazán ülhetnénk most itt.
-Csábító az ajánlata, elképzelése...nagyon is az.....Nathaniel Essex, ismeri őt ugye?-
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Szomb. 19 Márc. 2016, 14:42

10:30.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Dave Jonathan kérésére arrébb tessékeli a doktort, aki nem is erőszakoskodik tovább, hátrébb lép a kíváncsiskodó, de lassan oszladozó tömegbe. Közben Carter ügynök aggódva lép Karen mellé.

Maryland - Page 2 Carter10 – Na jó, Karen, ez már nem tréfa. Hazaviszlek, a találkozónkat elnapoljuk, biztos, a többiek is megértik.

Ezalatt Stephanie mentális pajzsot húz fel saját és Karen elméje köré, miközben Karen telepatikusan üzen most már mindenkinek – kivéve persze Reenának a biztonság kedvéért.

Maryland - Page 2 Blackj10 – A doktor… Gyanús volt az érkezése, bele akartam pillantani hát az elméjébe, de olyan erős védelemmel találkoztam, amilyet korábban még szinte sosem éreztem… Talán Xavier professzor tudott ilyesmit, de ez még annál is erősebb volt, mint… mint…

Majd Karen szemei elkerekednek, és ismét üzenetet küld, ám ez alkalommal már csak és kizárólag Stephanie-nak.

Maryland - Page 2 Blackj10 – … mint Essexnél. Floridában, amikor találkoztatok vele abban a lerobbant lakóházban… Az emlékeidben azt is láttam és át is éreztem az előbb, pontosan ilyen érzés volt neked az a telepatikus blokkolás, amit ő okozott, csak ez még erősebben hatott rám, mivel én is erősebben próbálkoztam… De semmi kétség, ugyanilyen védelem van a doktor elméjén is. Nem értem…

Közben Karen hangosan válaszol Carter ügynöknek, valamint a szintén a segítségére siető Melissának.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Minden rendben, hogyne, hogyne… Igazán nem szükséges eltúlozni, talán csak elfáradtam.

A tömegben továbbra sem látható senki, aki támadni akarna, és a doktor sem viselkedik már gyanúsan, Dave kérésére egyre távolabb lépdel.


Maryland - Page 2 00120

10:30.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro is iszik a limonádéjából (Levnek is rendelt egyet, hogy ne maradjon ital nélkül), miközben figyelmesen hallgatja Emmát.

Maryland - Page 2 Piet10 – Tökéletesen megértem, hogy bizalmatlan vagy, és nem fogok hazudni: nyilván önös érdekek is vezérelnek, méghozzá, hogy erős, nagy hatalmú szövetségesekkel vegyem körbe magam, mire kitör a következő világháború. Ám tévedsz, ha azt hiszed, én robbantanám ki. Kirobban az magától is, biztosíthatlak. Miközben mi itt iszogatunk, a S.H.I.E.L.D. tőletek függetlenül is gyűjti a számára érdekes és hasznos mutánsokat, az Európai Unió szintén így tesz, Ázsiában pedig új hatalom van születőben az egyre erősödő, bár nemzetközileg még nem elismert Délkelet-Ázsiai Köztársaság képében. Talán mondanom sem kell, hogy ők is érdekeltek a szuperkatonák és az X-gén illegális kutatásaiban. A dél-amerikai alvilág feje olyan erővel bír, mint maga Hulk, nyilvánvaló, hogy asgardiak és idegenek is élnek a Földön, az a Zarda nevű nőszemély örök fenyegetést jelent, Latvéria pedig idővel felépül romjaiból Fátum Doktor nélkül is… Folytassam?

Ezután Pietro ismét kortyol az italából, majd folytatja.

Maryland - Page 2 Piet10 – Nem, kedves Emma, én pusztán túlélni szeretném a háborút a velem azonos gondolkodású társaimmal, hogy aztán együtt újjáépítsük a világunkat. Ha valaki ránk támad, akkor persze megvédjük magunkat, de nyíltan nem kívánok szembeszegülni senkivel, ahogy eddig sem tettem. Természetes, hogy akiben nincs X-gén, annak nem lesz könnyű az elkövetkező években, évtizedekben, de nem kívánok kizárni senkit, mert csakis együtt élhetjük ezt túl. Ugyanakkor nem táplálok illúziókat, és sajnos el kell fogadnunk, hogy mindenkit nem menthetünk meg. Már csak azért sem, mert ha túl nagy számban gyűlnénk össze, felhívnánk a S.H.I.E.L.D. vagy mások figyelmét. Egyetértesz? Ha mellénk állsz, rendkívül fogok örülni, de semmilyen módon nem akadályoznám meg azt, ha távozni szeretnél.

Essex nevének említésére Pietro elcsodálkozik és felhúzza a szemöldökét.

Maryland - Page 2 Piet10 – Nathaniel Essex…? Öhm, nos, igen, hallottam az AIM ifjú tehetségeiről, köztük Essexről, akik dr. Octaviusszal dolgoztak, de… Nem igazán értem, mi köze neki mindehhez. Jelenleg is a S.H.I.E.L.D. foglya, nemde? Személyesen nem ismerem, tán van valami jelentősége?

_________________
Maryland - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 19 Márc. 2016, 15:46

Ezzel kivételesen Jon is egyetértett, hogy a legjobb az lenne, hogyha Karent hazavinnék erről a helyről és nem maradnának sokáig itt, még úgysem, hogy Dave szerencsére odébb tessékelte a doktort.
- Támogatom az ötletet - mondta ki hangosan is.
Azonban úgy tűnt, hogy Grant nem igen akart menni, hanem úgy volt, hogy már jobban van. De, amit mondott az még Jont is aggasztotta. Már csak azért is, mert arról még neki is volt tudomása, hogy Xavier professzor volt a legerősebb telepata, a lány pedig nem folytatta a mint után, csak a szemei kerekedtek el, amik határozottan a félelemre is utalhattak. Valami hatalmas erők mozoghattak itt.
~ Mint? ~ kérdezett rá, remélve, hogy választ is kap. ~
- Karen, betudnád hívni azt, aki helyettesít, örülnék, ha otthon pihennél tovább.
~ Vagyis valami hely, ahol jobban megvédhető az esetleges támadások elől? Van a plázának hátsó kijárata, hogy ott távozzunk észrevétlenül? ~ tette fel a kérdést gondolatban már. ~
Bízott benne, hogy nem kell parancsot adnia, pedig kész volt megtenni, ha Karen akadékoskodik, nem akart egy ennyire katonailag kockázatos helyen maradni, mint ahol most voltak jelenleg.


Talán még engem is meglepett az, hogyha gyengén is, de sikerült egy-egy pajzsot húzni az elménk köré. Igaz én alapból rendelkeztem eggyel, és ha volt esze Jean-nek, akkor neki is, vagyis csak volt, mert láthatóan átütötték. Igen a prof valóban remek telepata volt, kár, hogy akkor még nem jelentkezett a képességem, taníthatott volna a használatára, hogy hatékonyabb legyek. De még most is nekiáll üzenteket küldeni, komolyan én csapjam fejbe, hogy észhez térjen, vagy megteszi valaki más helyettem? Mint? Essex? Gyorsan körbenéztem, hogy a többiek mit reagálnak, de mikor Jon kérdést meghallottam, akkor biztos lehettem benne, hogy rajtam kívül más nem hallotta mindezt.
~ Ott igazából meg sem próbáltam használni, tudom, hogy gyenge a képességem, és inkább nem kockáztatok, csak akiknél biztos, hogy menni fog ~ üzentem. ~ Essex... nem rémlik a párbajból, hogy ez a képessége, akkor viszont áll valaki mögötte, mögöttük, aki nálad, vagy a Professzornál is hatalmasabb mentális erőkkel rendelkezik. Aki viszont nem Frost, és nem is Amora... És ez átkozottul nem jó... ismersz még ilyen erős telepatát? ~
A rádiómhoz nyúltam és a SHIELD irányába próbáltam egy vonalat nyitni.
- Szeretném, ha utánanéznének a lehető leghamarabb Dr. Donald Blake-nek, minden tudni akarok róla öt perccel ezelőttre!

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Szomb. 19 Márc. 2016, 16:23

2012. szeptember 26., szerda, hetedik/tizenkilencedik bejegyzés:
”Egyelőre nem tudtam eldönteni, hogy mi is következik, Ms. Carter igencsak szerette volna hazaküldeni Ms. Grantet, amivel Mr. Miller is egyetértett, talán ez volt az első eset, hogy egyetértettek valamiben egymással? Egyelőre úgy tűnt, hogy nem is lesz szükség a segítségemre, ennek ellenére próbáltam segíteni a felállásban Ms. Grey-nek, kitől még újabb telepatikus üzenetet is kaptunk. Úgy tűnt, hogy mégiscsak lehetett a doktornak hátsó szándéka, de szerencsére már távozóban volt, hála Mr. Dave-nek, kinek még mindig nem tudtam a vezetéknevét. De, ha ennyire erős lehetett, mint amit tényleg mondott a hölgy, akkor akár távolról is könnyedén elintézhette volna őt, s minket is. Igencsak nagy aggodalommal töltött el mindez s le sem tagadhattam, hogy féltem. Főleg, hogy nem folytatta, hogy kicsoda, mert láthatóan ő tényleg tudta, hogy van még ilyen, vagy érzett hasonlót korábban. Elfáradt, de jól volt, ezt az orvosi ismereteimmel, miket tanultam az előkészítőn az egyetemen nem így véltem.
- Ne hazudj, látszik, hogy nem vagy jól - mondtam kivételesen én is tegezve. - Szerintem is a legjobb lenne, ha letudnál pihenni valahol, ahol nem zavar semmi sem meg.
Utaltam a sok emberre, telepataként még az is lehet, hogy nem tudja kizárni őket s az is, hogy velünk beszél, az is idegesítő, fárasztó lehet, mit talán a legjobb lenne teljes mértékben kizárni.
- Más is egyetért ezzel, ugye? - érdeklődtem a többiektől.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 19 Márc. 2016, 17:23

- Ha mégis, rájöhetünk? - kérdezte Tyler-t főleg, hogy nem látta, hogy tesz valamit a férfi.
Reena továbbra is csak figyelte az eseményeket, egyelőre nem tett semmit sem, már csak azért sem, mert Tyler szerint nem is biztos, hogy az a férfi volt, aki most idejött. Lehet, hogy tényleg nem, bár a lánynak furcsa volt, hogy akkor történt, amikor idejött, majd csak így elballag, nem mintha lett volna más lehetősége. Semmi sem történt, amire ugrania kellett volna, a tömegben sem igen látott senkit, csak a Dave által távozó doktort és úgy tűnt, hogy még a célpontjuk is kezdte összeszedni magát, és a szavai alapján csak fáradt volt, bár a társaik nem igen akarták annyiban hagyni és szinte mindenki azt mondta, hogy a legjobb lenne távozni.
- Akkor most menni fogunk? - érdeklődött.
Igazából örült volna neki, mert itt nem voltak jól védhető helyek és túl sok irányból érhette volna őt is és mást is támadást, fegyverek meg nem igen vannak náluk. Nem is beszélve a rengeteg emberről, ahol az ellenfél eltud bújni és könnyedén menekülni. Így most egyelőre, amíg nem kapott választ a fejét forgatta és hol Karen-re, hol Carterre, vagy a többiekre nézett, hogy valaki kimondja-e, hogy mennek, vagy maradnak.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Szomb. 26 Márc. 2016, 19:00

-Persze, hogy egyetértünk? Már hogy a viharba ne...Karen te meg állandóan túlhajszolod magad, már a suliban is mindig ezt csináltad...-
Tolom itt a szerepemet, a  jó fej hiperaktív srácot, de amúgy nem tudom mit töröm magam. Mivel a doki is elhúzott és már körülöttünk sincs sok mindenki, meg amúgy is Steph most nyitott egy vonalat a SHIELD felé.
Reena kérdésére csak megvonom a vállam, a doki le volt védve fej babrálás ellen, és ebbe Karen bele is bukott. De a doki elhúzott és most itt vagyunk egy halom kérdéssel meg egy migrénes telepatával. Egy tömegnyi plázázó civillel, meg egy várható támadással egyetemben, egy alig védhető helyen. Szóval jah, húzzunk innen amíg lehet.


Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White Szomb. 26 Márc. 2016, 19:28

Komoran intek, nem kell folytatni a felsorolást amibe az imént belekezdett. Nyilván a SHIELD is gyűjti a képességgel rendelkezőket, de még mindig hiszek benne, hogy a jó oldalon állnak...még ha ez nem is tűnik mindig úgy. Csendben felhajtom az italom maradékát, a Floridában történtekre gondolok.
Bosszankodva, kérdően nézek Pietro-ra, akit láthatóan meglepett az, hogy kiről is kérdeztem. Engem viszont az lepett meg, hogy egy fiatal emberről beszél, aki felügyelet alatt áll, még pedig a shieldnél. 
-Én nem arról az Essex-ről beszélek, hanem arról aki megtámadott minket, mikor DaCostáért mentünk...nyilván erről is tud, hisz azokról is tudott akikért elküldtek minket. Aki megsebesítette DaCostát, Nathaniel Essexként mutatkozott be nekünk. Maga pedig ismeri...-
Hátra dőlők és várom a válaszát. Tud valamit erről az alakról, még ha az előbb le is tagadta azt. A reakciójából látszott.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru Hétf. 28 Márc. 2016, 12:36

10:35.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Dave szintén azok pártját fogja, akik azt szeretnék, ha mihamarabb elmennének innen.

Maryland - Page 2 Guard210 – Karen, a barátaidnak igazuk van. A bolt miatt ne aggódj, én majd bezárok és figyelem, amíg nem érkezik meg a helyettesed vagy a tulaj. Tudod, minden üzlethez van kulcsom, és ismerem a főnököd telefonszámát is. Megoldom.

Karen végül beadja a derekát, és úgy tűnik, hajlandó távozni a boltból. Még mindig kicsit fáradtan, Carter ügynökre és a szintén őt nyugtatni próbáló Melissára támaszkodva indul el.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Jó… Jó, legyen. Köszönöm. Talán tényleg nem árt egy kis otthoni pihenés Reenának és nekem.

Ezzel a kis csapat megindul kifelé az üzletből, miközben Karen mindenkinek (Reena kivételével) üzen telepatikusan.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Menjünk akkor a hátsó kijárat felé, ahogy Jonathan javasolta. Erre, gyertek.

Majd Karen válaszol Stephanie-nak is, de ezúttal már Jonathant is bevonja a telepatikus csatornába.

Maryland - Page 2 Blackj10 – Nathaniel Essex, Jonathan. A jövőből, akivel, ha jól értettem mindent, amit kiolvastam belőletek, Andrew és te találkoztatok először. Róla beszéltünk Stephanie-val, a doktor elmeblokkolása az övére emlékeztetett. Nagyon furcsa, de… azért is volt ennyire fájdalmas az élmény, mert egyszerre a Főnixet is vissza kellett fognom. Egész idáig nyugton pihent bennem, de a doktor mentális védelmének hatására felébredt… Nyugtalan lett. Stephanie kérdésére válaszolva, nem, nem ismertem soha a professzornál erősebb telepatát, olyat meg végképp nem, aki a Főnixet ilyen állapotba tudná hozni.

Eközben a kis csapat üzenetet kap a S.H.I.E.L.D.-től is. Rekordgyorsassággal néztek utána dr. Blake-nek, ahogy Stephanie kérte, és a központtól érkező választ minden fiatal hallhatja az adóvevőjén át.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. A hivatalos adatok szerint dr. Donald Blake… az egyetlen ilyen néven, aki doktori címben részesült… Nos, ő öt évvel ezelőtt elhunyt.

A tömegből egyre távolabbról őket figyelő doktor arcán halvány mosoly villan… majd hirtelen újabb üzenet érkezik az egyik beépített ügynöktől, aki a bevásárlóközpontot figyeli.

– Carter ügynök, halálos fenyegetés Önök előtt! Ismétlem, halálos fenyegetés Önök előtt! Az azonosítás megtörtént a S.H.I.E.L.D. körözési listájáról! A személy Victor Creed, kódnevén Kardfogú! Ismétlem: Victor Creed, kódnevén Kardfogú!

Maryland - Page 2 Carter10 – A francba! Senki, ismétlem, senki nem veszélyeztetheti a civileket!!!

És valóban: pár méterre a kis csapat előtt, a tömegben lassan kirajzolódik a gyilkos tekintetű, ádáz mutáns, Kardfogú alakja. Van, aki már személyesen ismeri, de a legtöbben valószínűleg csak a S.H.I.E.L.D.-aktákból olvashattak a rég nem látott gyilkológépről, akinek ereje és képességei sajnos a hajdani Rozsomákéval vetekszenek. Vigyorogva áll a körülötte mit sem sejtő, szaladgáló, eszegető, vidáman beszélgető civilek között.

Maryland - Page 2 Nyvtel10


Maryland - Page 2 00120

10:35.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro pókerarccal hallgatja Emmát, miközben ismét kortyol az italából.

Maryland - Page 2 Piet10 – Ó. Tehát a másik Essex. Nézd, Emma… A jelenlegi helyzetemet tekintve bolond lennék visszautasítani bármiféle segítséget, jöjjön az bárhonnan… vagy bármikorról. Ugyanakkor a megfogalmazásodon pontosítanék: ő ismer engem, ahogy mindnyájunkat ismer, és nem én ismerem őt. Fogalmam sincs, mit akar elérni. Fogalmam sincs, mik a pontos céljai. Viszont nem tagadhatom, hogy sajátos, mondjuk úgy, tapasztalatai az elkövetkező évekről kulcsfontossággal bírhatnak abban, hogy véghezvigyem, amit elkezdtem. Megértem, ha elítélsz, amiért egy olyasfajta labilis társat is befogadtam, mint ő, de megmondom őszintén, nem volt más választásom. Túl sokat köszönhetek neki. Ha kérdésed van róla, megpróbálok válaszolni, de van egy olyan érzésem, hogy ezen a ponton te többet tudsz róla, mint én. Néha megjelenik, elmondja, mit mikor és hogyan kell tennem, aztán távozik. Ennyi. Nem bízom meg benne, de szükségem van rá. Ez elriaszt téged tőlem és a célomtól?

_________________
Maryland - Page 2 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 4346
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 1
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 39
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 28 Márc. 2016, 14:17

Időközben Dave is visszaért és ő maga is egyetértett szerencsére azzal, amivel Jon és a többiek, hogy ideje lenne távozni és valamilyen biztonságos helyre vinni Karent, ahol jobban megtudják védeni. Hagyta, hogy a hölgyek támogassák, saját maga pedig elindult előre, hogy ő derítse fel a helyet és ha gond van ő lássa meg azt. Közben telepatikus üzenetet kapott a lánytól, amire igyekezett válaszolni.
~ Igen, így volt ~ gondolta. ~ Ott a jó oldalon állt, Kovacs és a Főnix ellen. Essex egy olyan világból van, ahol a Főnix mindent megérintett és ő formálta a világot olyanná, amilyen. Ha Essex látta el védelemmel, úgy tudom Lyesmith által is, hogy lehetséges... akkor lehet, hogy a saját nyomát érezte meg a doktoron és ez tette nyugtalanná? ~
Igazából fogalma sem volt, hogy mindez működhet-e, de katonai hálózatoknál már látott olyat, hogy bejeleztek egymásra a szkennerek, ha önmagukhoz hasonló energiajeleket vettek és azok csak gépek voltak, nem "élőlények". Amit a SHIELD-től kaptak üzenetet nem volt túl kellemes, szóval a doktor halott volt, akkor mégis ki volt a férfi? Sajnos fényképet nem tudott készíteni, hogy azt elküldje, hogy futassák át az adatbázison. Az pedig, hogy Kardfog is itt van, közel, akit meg is pillantott, legszívesebben kiüríttette volna a teljes plázát és elvitette volna a gyerekeket onnan, de jelenleg nem tudták ezt megtenni.
- Kerüljük el, mintha itt sem lenne, csaljuk el egy kevésbé forgalmas helyre, ahol kevés a civil, vagy nincsenek is!
Adta ki az utasítást, remélte, hogy vagy Carter, vagy Karen mond ilyesmit, hogy arra mehessenek tovább.


Az, hogy miként is indulunk tovább nem kifejezetten érdekelt, a lényeg az volt, hogy végre eltűnünk innen. Ilyen gyorsan is ritkán kaptam választ a SHIELD-től, hogy a dokink már öt éve meghalt, remek! Ennek ellenére itt korzózik valaki a nevével, ami közel sem volt olyan kellemes. Főleg, hogy ezek után fogalmunk sem volt, hogy ki a fazon. Ha még tudtam, akkor a tömegbe pillantottam és lopva igyekeztem a fickóról egy képet készíteni a telefonom által, hogy utána elküldhessem a SHIELD-nek, hogy az alapján keressenek valakit. Ha sikerül, akkor átküldöm, ha nem, hát akkor nem. Közben megkaptam a telepatikus üzenetet is Karentől, egyre jobb és jobb! Már miért is ne alakulna a teljesen veszélytelen akció olyan helyzetté, hogy a világ is belepusztulhat.
~ Le tudod nyugtatni? ~ kérdeztem.~ Nem lenne a legjobb, ha elszabadulna itt. ~
A nemzetközi helyzet pedig tovább fokozódik, még egy személy száll be a küzdelmekbe. Már találkoztam a bolhással korábban, a többiek menjenek csak az öngyilkos hajlamomnak meg úgysem ártott egy adag löket.
~ Én elterelem a bundás figyelmét ~ üzentem a többieknek telepatikusan a szöszit kivéve. ~
Ezzel kiválok a tömegből és mosolyogva indulok el Creed felé.
- Victor bácsi! - köszöntöttem lelkesen. - Olyan régen nem láttalak, merre jártál az elmúlt években?
Ha támadni készül, akkor próbálok kitérni és az útban levő összes ostoba felesleges egyébként feláldozható civilt is menteni, de ha nem, akkor próbálom elcsalni és elvonni a figyelmét a többiekről.

felszerelés Jon:

felszerelés Steph:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel Hétf. 28 Márc. 2016, 14:55

2012. szeptember 26., szerda, nyolcadik/huszadik bejegyzés:
”Szerencsére végül sikerült rábeszélni Ms. Grant-et arra, hogy távozzunk innen, így én s Ms. Carter segítettük, támogattuk őt.
- Köszönjük Dave - mondtam kedvesen a biztonsági őrnek.
Főleg, hogy időközben ő maga is visszatért s segített abban, hogy rávegyük a hölgyet. S meg is tettük, azonban el sem jutottunk túl messzire, mikor a SHIELD-től kaptunk üzenetet, hogy a doktor nem is a doktor. Tényleg gyanúsnak tűnt a férfi, így most már érthető volt, de akkor kicsoda? A második üzenetnél viszont megtorpantam néhány pillanatra, mikor kiderült, hogy ki van itt s ki tűnt fel előttünk. Nem voltam SHIELD-es így nem sok aktát olvashattam, maximum a tudományosokat, így csak a többiek reakciójából tudhattam, hogy tényleg Kardfog van előttünk. Azaz ötlet határozottan jól hangzott, hogy kerüljük el, így ha Ms. Carter egyetértett, akkor segítettem a lehető legtávolabb kísérni Ms. Grey-t ettől az alaktól, remélve, hogyha Ms. Lyesmith elindul irányába a tervével, akkor szerez nekünk elég időt arra, hogy biztonságos helyre tudjunk jutni.
- Ralf gyere, próbálj meg nem lemaradni - mondtam.
Próbáltam határozott lenni, hogy ne most essen pánikba. Nem tudom, hogy mennyire lehettem meggyőző, mert én is rettenetesen féltem s aggódtam amiatt, hogy bajok lesznek s, hogy ártatlanok fognak megsérülni közben.”


felszerelés:

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 2 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 28 Márc. 2016, 15:34

Reena most nem igen értett sokat abból, ami körülötte zajlott, csak azt, hogy végre valahára indulnak és a rádióüzenetet, amit a SHIELD-től kaptak, miszerint dr. Blake nem lehetett dr. Blake, ugyanis a doktor már évek óta halott volt. Ezzel azonban így hirtelen nem volt lehetősége foglalkozni, mert indultak. Mint a többieknek, neki is elő kellett jönnie az eddigi biztonságot jelentő szekrénysorok közül. Amint kiértek igyekezett a legtöbb embert elkerülni, hogy ne menjen neki senkinek. A SHIELD üzenetekor a másodiknál csak a többiekre pislogott, saját maga nem tudott olvasni, így nem is tudhatta, hogy kicsoda-micsoda az a Kardfogú, főleg, hogy amikor a férfi ténykedett, akkor még bőven fogságban volt, és Rozsomákról sem hallott korábban. Mivel most a közelmúltban Tyler volt az, akivel beszélni tudott az elmúlt időszakban, így ő volt az, akihez odafordult most is.
- Miért ilyen veszélyes ez a Kardfogú? - kérdezte halkan.
Azzal egyet kellett értenie, hogy a férfi roppant ijesztően nézett ki, még az ő számára is, aki igencsak sok mindent látott. A parancs értelmében pedig itt a nyílt harc nem volt kezdeményezhető, így tette azt, amit parancsoltak, hogy próbáljanak a lehető legtávolabb jutni a civilektől, így ő maga is próbált ilyen helyet kiszúrni itt és a lehető leggyorsabban odajutni.

felszerelés:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler Szomb. 02 Ápr. 2016, 10:48

Na végre el is indulnánk innen a picsába, végre Karent is meggyőztük és semmi sem akadályozhatná meg, hogy lelépjünk innen. 
Jah persze, kivéve Kardfogat, aki mint egy lelkes plázázó felénk sétál. Hát ez baromi jó. Közben az is kiderül, hogy a doki már rég halott. 
-Nah látod Reena, innen lehet tudni, hogy az előbb valószínűleg ő piszkálta meg Karen fejét. Egy évek óta halott ipse felbukkan, az sosem jelent jót...-
Steph persze máris ki akarja nyíratni magát...csak tegye, mi meg szépen lelépek. Reena mellett haladok tempósan, közben azért fél szememet Kardfogún tartom, ha kell akkor kiteleportáljam onnan őket, vagy Stephet ha bevadulna a szitu. Csodálkozva nézek Reena-ra, utána rögtön eszembe is jut az aktája, nem volt egy leány álom az élete.
-Öngyógyító mutáns, méghozzá majdnem olyan mértékben, mint anno Rozsomák. Brutális, erős, szadista, akit elég nehéz megállítani...régen Magneto szövetségese volt...most meg..na igen jó kérdés kinek is dolgozik jelenleg...-
Morgom a lánynak, miközben Stephet és Kardofgat tartom szemmel.

Felszerelés:
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1026
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 67
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White Szomb. 02 Ápr. 2016, 11:50

Bármikorról!? Akkor ez az Essex a felnőtt énje annak, akit ez előbb említett. A jövőből jött volna? Ez megmagyarázná, miért is tudta, hogy ki vagyok. Stephanie pedig ismerte, jártak volna a jövőben? Mit nem mondtak még el? Persze hiába voltam ott, akkor sem voltam soha része a csapatnak, ezt ők is tudták, csak áltattam magam...de ez nem jelenti azt, hogy most nem tudnék tenni valamit ez ellen. Előrehajolok, a szemébe nézve válaszolok.
-Elriaszt...persze, hogy elriaszt. Mi a biztosíték arra, hogy nem Essex utasítására keresett fel engem? Ha már itt tartunk, minden egyes utasítását betartja, betartaná? Még ha az ellenkezne a céljaival is, ölne is ha azt kérné magától?-
Talán egy kicsit hevesebbre és hangosabbra sikerült, mint szerettem volna. Percekig csendben nézem őt majd lassan veszek egy mély levegőt, hátradőlők.
-A céljai elég idealisták...de tetszik, az amit szeretne elérni. Essex? Nos ő nem tetszik, nagyon nem....de ennek ellenére, elfogadom az ajánlatát.-
Több szempontból is hasznosabb, ha elfogadom. Szemmel tudom tartani Pietrót, hisz mindenki azt hiszi halott. Essex, talán hozzá is közelebb kerülhetek. Talán céljairól is kideríthetek valamit.
-Egyetlen feltételem van, ha nem tetszenek a módszerei, ha csak egyszer is ártatlanok esnek áldozatul....-
Elszántan nézek rá, direkt nem fejeztem be a mondatot. Innen ő is kitalálhatja, hogy kihez fogok fordulni ha ez előfordul, vagy ha Essex, Pietro túl messzire megy vagy ha Essex céljai kiderülnek...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 2 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.