Maryland

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 03 Ápr. 2016, 12:13

10:40.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Karen a történtek ellenére sem szakítja meg telepatikus kapcsolatát Jonathannel és Stephanie-val, sőt időközben már Melissa és Carter ügynök támogatása nélkül is meg tud állni a lábán. Ettől függetlenül nem ellenkezik, hogy távolabb kísérjék őt.

Maryland - Page 3 Blackj10 – Ez egyre zavarosabb, de talán… ha Essex valóban a Főnix ellensége volt… illetve lesz… illetve… értitek. Szóval akkor talán ezt a szándékot érezte meg most az állítólagos doktor elméjében, aki… ezek szerint valószínűleg Essex oldalán állhat? Egyébként… uhhh… ennek nem fogtok örülni, de ez a nagy mamlasz, Creed is ugyanolyan elmevédelemmel van ellátva, mint az előbb a doktor. Nem erőltetem, nehogy megint összeessek, de egyértelmű, most már csak a felszínt érintve is felismertem.

Stephanie közben sikeresen képet is tud készíteni a „doktorról”, amit azonnal továbbít a S.H.I.E.L.D.-nek. A válasz gyakorlatilag másodpercek múlva megérkezik mindenki adóvevőjére.

– Itt a Triskelionból Daniel Marquez ügynök. Megerősíthetem a Lyesmith ügynök által küldött kép alapján, hogy ez minden kétséget kizáróan ugyanaz a dr. Donald Blake, akinek öt éve halottnak kéne lennie.

Maryland - Page 3 Carter10 – Ez pazar, igazán pazar… Jól van, egyetértek Jackkel, csaljuk el ezt a förmedvényt… bár úgy látom, Laura már hozzá is látott ehhez.

Miközben Stephanie megszólítja Kardfogút, telepatikus üzenetet kap Karentől.

Maryland - Page 3 Blackj10 – Öhm, Stephanie… Talán te is kiolvastad már belőle, de Carter ügynök nem igazán örül ennek a kis egyéni akciódnak… Légy nagyon óvatos.

Kardfogú ádáz pillantást vet Stephanie-ra, bár a tekintete meglehetősen érdekes… Gyilkos és vad, akárcsak a Vadföldön annak idején, de most mintha az a minimális értelem is hiányozna belőle, ami akkor még benne volt. Üres tekintettel hallgatja a lányt, majd a szemeivel inkább másra, egész pontosan Karenre fókuszál… elvigyorodik… majd hirtelen felkap egyik kezével egy közelében szaladgáló kisgyereket, a másik karjával pedig karmait egy mellette üldögélő terhes nő nyakára szorítja. Azonnal elszabadul a pánik, és a két túszon kívül mindenki fejvesztve menekül, még nehezebbé téve a koordinált, összehangolt munkát a sikoltozó tömegben. Ezt kihasználva a „doktor” is látszólag olajra lép a zűrzavarban.

Az egyik beépített ügynök ismét üzen az adóvevőkre.

– Carter ügynök, dr. Blake-et elvesztettük, ismétlem, dr. Blake-et elvesztettük! A mesterlövészek bemérték Creedet, de nem garantálható, hogy a golyók bármilyen hatással lesznek rá, és hogy nem tesz kárt a civilekben!

Közben Kardfogú mély, reszelős hangja még a hangzavarban is jól hallható.

Maryland - Page 3 Kf10 – A lányt. Most.

Ezzel fejével Karen felé bök.


Maryland - Page 3 00120

10:40.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro elmosolyodik és bólint Emma válaszára.

Maryland - Page 3 Piet10 – Ennél többet nem is reméltem, Emma. Megegyeztünk, úgy lesz, ahogy akarod. Koccintsunk az új társaimra, Emmára és Levre! Legalábbis feltételezem, Lev, hogy Emmával együtt téged is sikerült meggyőznöm.

Ezzel Pietro koccint Emmával és Levvel a maradék italokkal, és pont, amikor befejezik, sikolyok és üvöltések zaja csapja meg mindhármójuk fülét. A bevásárlóközpont másik vége felé pillantva hamarosan fel is tűnik a zaj forrása: több tucatnyi menekülő, pánikoló ember.

Pietro a látványra rosszallóan megrázza a fejét.

Maryland - Page 3 Piet10 – Hajh… Attól tartok, igazad van, Emma. Ez nem én vagyok, én nem így csinálnám… de az vesse rám az első követ, aki nem volt még kénytelen szövetségre lépni olyasvalakivel, akiben nem bízott meg, beleértve titeket is. Hiba volt, már az elején tudtam, de szükségem volt… illetve van Essexre. A kérdésedre válaszolva, nem tudom, meddig mennék el, ha Essex kérne tőlem valami borzalmas dolgot, ám most, hogy itt vagy, talán lesz valaki, aki visszafog majd szükség esetén. Nézd, most is mit művelnek az én régi és a te új társaid Essex megbízásából… Nem túl elegáns és diszkrét, nemde?

_________________
Maryland - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3829
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 37
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 03 Ápr. 2016, 13:24

Az események kezdtek felgyorsulni és közel sem annyira a jó irányba, mint ahogyan azt Jon remélte. Lyesmith-t hagyta, hogy elinduljon Creed felé, úgysem nagyon tudná visszahívni és nála kevesebben tudnak jól figyelmet elterelni. Amit telepatikusan kapott üzenetet, annak továbbra sem örült, főleg, hogy ez elvileg a halott doktor volt, aki több mint öt éve halott. Ennek ellenére továbbra is itt volt. Azzal pedig úgy tűnt, hogy tényleg beletalált, hogy lehet, hogy érzékelte Essex-et és azt, hogy a Főnix ellen van, így ezért reagált úgy, ahogyan. Határozottan ki akarta innen juttatni végre a lányt. Azt sajnos ő maga is látta, hogy Lysmith elterelése nem igen akart beválni, mert Kardfogú még mindig Karent figyelte.
- A lehető leggyorsabban tűn...
Arra viszont már nem maradt befejezze, mert Kardfogú túszokat szedett, és kitört a pánik, ráadásul a doktor is meglépett.
- Mindenki, aki nem tud harcolni, kifelé - szólt rá a sajátjaira. - Ha útközben találnak sérült civileket vigyék ki őket, lássák el!
Azzal tisztában volt, hogy terroristákkal nem tárgyalnak, márpedig Kardfogú az volt, de időt kellett nyerni.
- Előbb engedje el a túszokat, utána beszélünk - mondta. - Illetve garantálja azt, hogyha oda megy a lány, akkor nem esik bajuk!
~ Nem áll szándékomban átengedni téged nekik. Be tudod mérni, hogy hol lehet, aki blokkolja az elméjüket? ~
Közben már nyúlt a fegyveréért, ha szükséges használni, akkor elő tudja kapni és homlokon lőhesse Kardfogút vele. Több parancsot nem adott a mesterlövészeknek, mert egyelőre még mindig Carter volt parancsnok, bár úgy vélte, hogy nem sokáig már.


Creed nemigen akart tudomást venni rólam, csak a vadságot láttam benne, akkor még féltem tőle, most már egyáltalán nem. Összeráncoltam a homlokomat, olyan volt, mintha elmentek volna otthonról és még Grey is üzent. Áhá, szóval ezen is olyan védelem, bár úgy tűnt, mintha ennek kisütötték volna a maradék agyát is és távolról irányítaná valaki. Nem mintha lenne elképzelésem arról, hogy ki is fáradhatna egy ekkora barommal. A dokira pedig vissza is jött a válasz, valóban a hulla korzózik errefelé, hurrá! Fokozzuk még az egészet, akkor pedig valahol itt kellett lennie annak is, aki irányítja őket.
~ Nem vagyok olyan erős telepata, hogy mások fejébe csak így bele tudjak nézni, feltűnne neki, ha megtenném ~ üzentem vissza Grey-nek. ~ De kössz a figyelmeztetést, nem mintha érdekelne, hogy a barátnéd mit gondol. ~
És következik a nap fénypontja! A túszejtés és a pánik! Ennyit a fedett és csöndes akcióról, hurrá! Próbáltam a pánikoló tömeget kikerülni, hogy ne sodorjanak el és ott maradjak, ahol eddig voltam. Észrevétlenül igyekeztem egy sokkoló nyilat a kezembe venni, ha kell, vagy lehetőségem adódik, akkor beletudjam "vágni" Creed-be, elég nagy majom volt ahhoz, hogy bárhol megtudjam tenni, lehet hogy regenerál, de a sokkolás még az ő izmait is összerántja néhány pillanatra, amivel időt tudunk nyerni. Egyelőre parancsra vártam, bár engem totálisan hidegen hagytak a túszok és azoknak élete.

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- álszakáll és álbajusz (éppen rajta)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában) (buszon hagyja)
- gázmaszk (táskában) (buszon hagyja jobb híján)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- vörös paróka, arcon a festés
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 03 Ápr. 2016, 14:30

2012. szeptember 26., szerda, kilencedik/huszonegyedik bejegyzés:
”Ahogyan haladtunk már éreztem, hogy Ms. Grant tudna a saját lábán is közlekedni, de azért a biztonság kedvéért még támogattam, nehogy újabb roham, vagy rosszullét törjön rá. A tanulmányaim alapján még az is lehetséges volt, hogy csak a megnövekedett adrenalin szint miatt érezte magát átmenetileg jobban s később még rosszabb lesz az állapota, így igyekeztem szemmel tartani. A kapott rádióüzenetre megremegtem, hogyan lehetséges az, hogy a doktor az a doktor? Hogy hitetheti el valaki éveken át a kormánnyal ebben az országban azt, hogy halott? Amikor minden teljesen rosszra fordult... mind a mai napig megértem a civileket, ahogyan sikoltozva menekülni kezdtek, s pánikoltak. Emlékszem, hogy én is felsikoltottam, mikor Kardfogú megragadta a gyermeket s a terhes nőt. Mr. Miller parancsának nagyon örültem, itt tényleg csak útban lettem volna. Ha tudom, akkor megragadom Ralf kezét is s próbálom magammal húzni, hogy ne legyen se útban, sem pedig veszélyben. A szemeimmel biztonságos helyet figyeltem, hogy hova lehetne biztonságos távolságba elbújni, s látok-e a földön valahol a pánik miatt sérült személyt, esetleg olyat, ki lefagyott s őt, őket ellátni, elhúzni biztonságos helyre, hogyha itt lövöldözés s harc lesz, akkor ne sérüljenek meg jobban.”

felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 03 Ápr. 2016, 14:58

Reena a haladás közben figyelte, hogy Tyler mit is magyaráz neki. Azt még értette, hogy regnerálni képes, tudta is, hogy mit jelent, ilyesmit hallott korábban, hogy sokkal gyorsabban gyógyulnak, mint mások. Illetve arra is megkapták a bizonyosságot, hogy valószínűleg tényleg a férfi piszkálta meg Karen elméjét, minderre még a SHIELD is bólintott, hogy a doktor az a doktor volt. Ez így most igencsak összezavarta a lányt, hogyha halott, akkor hogyan lehet itt? Mivel ő még semmilyen zombi, vagy efféle filmeket, sorozatokat nem látott, vagy nem hallott feltámadásról, vagy efféléről, így teljesen az varban volt az egésszel kapcsolatban, nem tudta hova tenni a dolgokat, nem állt össze a kép a fejében.
- Ki az a Magneto? - kérdezte.
Bár esélyes volt, hogy nem fog választ kapni. Rozsomákot már tudta, hogy ki, hiszen ott volt, amikor a fiát meggyőzték, hogy álljon be a SHIELD-be. A túszejtésnél igyekezett a menekülő, pánikoló tömeget kikerülni, a táskájából elővette a sisakját, amit fel is tett a fejére és aktiválta. Ettől kezdve már gondolati úton is tudott rádióüzeneteket küldeni, de ő maga továbbra is a fülesében hallotta azokat fogadáskor. A szemüveget lehúzta a szemei elé és igyekezett Kardfogút szkennelni, hogy hol talál rajta a felszerelése gyenge, vagy sebezhető pontot a biológiai funkciói, működése alapján. Egyelőre nem támadott, csak várt a parancsot, hogy mit is kap.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler on Pént. 08 Ápr. 2016, 20:01

A büdös picsába már, miért kell mindig pániknak kitörnie?! Jó persze ez hülye kérdés akkor is. El kell mennem nyaralni, ha ennek az egésznek vége. Hallom Reena kérdését, de most nem igen érek rá válaszolni neki. Aszem, legjobb lesz ha egyszer leülnek vele és tartanak neki egy ki kicsoda tanórát.
Jon előkapja a fegyverét, Stephanie meg pont leszarja a túszokat, már ha csak a személyiségét nézzük is. Körbe pillantok biztos akad itt egy-egy kuka, vagy próba baba a kirakatokban amire kicserélhetem a két túszt. Gyorsan próbálok keríteni valamit, az sem baj ha kicsit nagyobb a súly különbség a célpontok közt, annyira már képes vagyok ezt figyelmen kívül hagyni. Valamire csak jó volt az a rengeteg edzés. Ahogy megpillantom a megfelelő dolgokat máris teleportálom a túszokat. Siker esetében pedig azonnal lövök méghozzá próbálom Kardfogú szemeit célba venni. Igaz csak nyugtató lövedékem van a tárban, de talán elég lesz, hogy megzavarjam, és a többiek cselekedjenek. Csak akkor lövök ha tiszta a célpontom, remélhetőleg, most már kiürül körülöttünk a terep.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1013
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White on Pént. 08 Ápr. 2016, 21:10

Nem túl vidáman de azért, koccintok Pietróval. Még mindig teljesen zavaros ez az egész, és még mindig nem vagyok biztos, hogy helyesen tettem, amit tettem. 
Leteszem a poharam és abbahagyom a szám szélének rágását, amit bizonytalanságomból fakkadóan elkezdtem az imént. 
-Mit akar Essex attól a telepatától?! Ha egyetlen ártatlannak is baja esik....-
Önkéntelenül is ragyogni kezd a szemem, ahogy dühösen Pietrónak esek. Nyilván azért vannak itt, amiért minket is ideküldött a SHIELD. Mi a fenét akarhat Essex azoktól a mutánsoktól, akiket a shield össze akar toborozni. Ennek az egésznek semmi értelme nincs...még nincs. Arrébb tolom a lábammal a székem, ami az előbb felborul, mikor felpattantam és a hangzavar irányába indulok. Menet közben felkapok egy kést az egyik asztalról és igyekszek közelebb kerülni a felforduláshoz,  nem érdekelve Pietró és Lev sem. Látni akarom, hogy mi történik, talán segíteni a többieknek, talán csak végignézni, és megakadályozni, hogy bárki civilnek baja essen. Ott kell lennem...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 10 Ápr. 2016, 13:34

10:45.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Kardfogú mintha egyáltalán nem is foglalkozna a külvilággal, senkire és semmire nem reagál, csak Karent figyeli. Amikor a lány nem indul el felé, kicsit szorosabbra fogja a túszait, akik fájdalmasan felsikítanak, míg fogva tartójuk csak ugyanazt ismételgeti.

Maryland - Page 3 Kf10 – A lányt. Most.

Karen egyre idegesebben figyeli a jelenetet, miközben telepatikusan üzen mindenkinek, kivéve persze Reenának.

Maryland - Page 3 Blackj10 – Nem tudok az elméjébe férkőzni, és nem tudom, ki és hogyan blokkolja őt. Nem hagyom, hogy miattam bárkinek bántódása essen, oda fogok menni!

Carter ügynök azonban hevesen megragadja Karen karját, visszarántva őt.

Maryland - Page 3 Carter10 – Azt már nem! A fenébe is… Minden mesterlövészünknek, itt Carter ügynök! A jelemre tüzeljenek! Creed fejét vegyék célba!

Közben Melissa láthat pár embert, akik elestek, sokkos állapotba kerültek és hasonlók, de semmi komoly. Ám addig is legalább nekik segíthet. Reena ezalatt Kardfogút elemezve láthatja, hogy valóban rendkívüli fizikai erővel bíró mutánsról van szó, akinek ráadásul egy különlegesen erős fémmel, adamantiummal vannak megerősítve a csontjai. Pont ilyen fémmel tudta Jimmy Hudson is beborítani a csontkarmait Floridában.

Tyler szintén akcióba lendül, és sikerül is a terve: a túszokat ki tudja cserélni egy-egy próbababára, így a terhes hölgy és a gyerek most, zavarodottan ugyan, de biztonságban vannak. Carter ügynök azonnal kiadja a tűzparancsot.

Maryland - Page 3 Carter10 – TŰZ!!!

Ezzel a mesterlövészek rögvest tüzelni kezdenek, plusz Jonathan, Tyler és Stephanie is lőhetnek. Az össztűz a mindenféle lövedékekből még Kardfogút is térdre kényszeríti…

… pár másodpercre, mert a sebei szinte azonnal gyógyulnak, és már kezd fölállni a lövésektől összecsuklott mutáns, még több dühvel és vadsággal a szemében, mint eddig. A mesterlövészek ismét üzennek.

– Carter ügynök, tüzeljünk újra? … Carter ügynök? … Carter ügynök?

Carter ügynökre pillantva hamar kiderül, miért nem válaszol a nő: eszméletlenül fekszenek ő is és Karen is. A pánikban és káoszban dr. Blake lopózott mögéjük, kezében egy sokkolóval, amelyet használva kiütötte a két nőt.

Maryland - Page 3 Donald10 – Nos, ez…

Miközben beszél, a „doktor” alakja mintha megremegne, hullámozni kezdene… majd pár pillanat múlva teljesen megváltozik, és egy kék bőrű, vörös hajú női alak veszi át a helyét. Semmi kétség, főleg annak nem, aki már találkozott vele személyesen vagy olvasta az aktáját: ez az alakváltó mutáns, Raven Darkholme, azaz Rejtély, akiről már szintén nem lehetett hallani évek óta.

Maryland - Page 3 Raven10 – … könnyen ment.

Maryland - Page 3 Mys10

Van azonban még valaki, aki most a háttérből lassan közelít Raven felé… Dave, a biztonsági őr, és a jelek szerint eddig őt nem szúrták ki.


Maryland - Page 3 00120

10:45.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro felhúzza a szemöldökét Emma kitörésére, majd próbálja megnyugtatni.

Maryland - Page 3 Piet10 – Hogy mi… Hogy mit akar a telepatától? Nos, tekintve, hogy ő a Főnix gazdateste, bizonyára nem feldühíteni, de megölni sem, hiszen akkor a Főnix egyszerűen másba költözne… már ha jól értem ezt a dolgot. Te tudsz egyáltalán bármit is erről a… Főnixről, vagy miről? Essex mániája az a valami, de komolyan. Kérlek, Emma…

Emma azonban elindul egy késsel a kezében, Pietro pedig követi, ami az ő sebességével nyilván nem nehéz.

Maryland - Page 3 Piet10 – Várj már egy percet, kérlek! Ha valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva azért a telepatáért aggódsz, kihozhatom őt onnan neked. Megnyugodnál, ha itt lenne velünk? Vagy hozzak ide valaki mást? Nekem csak egy pillanat az egész, és ezzel talán én is bizonyíthatom neked, hogy egy oldalon állunk. Társak lettünk, nemde? Hát hagyd, hogy segítsek. Hallgatlak.

_________________
Maryland - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3829
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 37
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 11 Ápr. 2016, 09:40

Egyelőre a helyzet nem alakult túl jól, mert Kardfogút nem igen akarta meghatni az, hogy Miller az időt húzta, márpedig őneki esze ágában sem volt az, hogy átadja Karent ezeknek. Szerencsére Tyler is tudta, hogy mit tegyen, így szólnia sem kellett a lánynak, hogy meg ne próbáljon odamenni. Ekkor pedig már nem nagyon volt mit tenni, hanem Carter is kiadta a parancsot, így Jon is lőtt, ahogyan többen mások is, így ezekkel szerencsére nagyjából térdre lehetett kényszeríteni, de még közel sem volt vége. Nem érkezett újabb parancs a tüzelésre, így a nő felé kapta Jon is a fejét, és meglátta, hogy miért. Azonban ettől nem blokkolt le, úgyis végig számított arra, hogy át kell vennie a parancsnokságot, így nem is hezitált.
- Kikapcsolom a képességblokkolómat! - mondta a többieknek, hogy felkészüljenek. - Menjetek és segítsetek Karenéknak, ezt lerendezem én!
Közben próbált közelebb helyezkedni Kardfogúhoz, hogy benne legyen a tíz méteres gömbben, amiben a képessége hat. Ekkor deaktiválta a blokkolót, remélte, hogy Kardfogú elsődleges képessége a regeneráció és nem pedig a karmok.
- Most tüzeljenek újra, itt Miller főhadnagy, átveszem az akció irányítását!- szólt bele a rádióba.
Ha ismét lőttek a mesterlövészek és Kardfogú ismét a földre rogyott, akkor még ő maga is belelő párszor, majd az Emma-tól elvett képességblokkolót megpróbálja a férfira tenni, figyelve arra, ha bármit tesz a másik, akkor félre tudjon ugrani.


Miért is akart volna kidőlni? Az lett volna csoda, ha igen, bár már az is elég volt, hogy fél térdre zuhant. Most kellett volna egy olyan mutáns, mint Magneto, hogy kisüsse ezt a rohadékot, mint ahogyan az a féreg tette annak idején Logan-nel. Mindegy, Carter felől nem érkezett további parancs, ő és Jean is eszméletlenek. Naná, mi mások legyenek, ha nem ezek? De legalább a doki is feltűnt és már látszott, hogy kicsoda. De régen nem hallottam erről a tyúkról, honnan a fenéből bukkant ez most elő? Vagyis, ki a halál ásta ezeket elő? Tudom, tudom, Essex. Ezt is Jonnak és Ramireznek köszönhettük, hogy ez van itt. Ezúttal pedig Miller akar öngyilkost játszani, a képességblokkolás nem igen érint, a telepátiámat úgysem blokkolta, nem mintha azt használnám most eszméletlen Jean révén, a tűz meg... mikor használtam utoljára akcióba? Kb. soha sem. Mindazonáltal Rejtélyjel kezdtem foglalkozni, egy területre ható sokkolós nyilat vettem elő. A két eszméletlennek úgysem volt kár, rájuk már nemigen lesz hatással, ha mégis, akkor max tovább alszanak. Nem pont a kék rondaságot céloztam meg, hanem mellette a földet úgy, hogy semerre se tudjon nagyon kitérni és azt higgye, hogy véletlenül lőttem mellé, ha volt ilyen hely, akkor arra a részre engedtem útjára a nyílvesszőt. Ha valaki közben rám támadna, akkor próbálok kitérni.

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- álszakáll és álbajusz (éppen rajta)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában) (buszon hagyja)
- gázmaszk (táskában) (buszon hagyja jobb híján)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- vörös paróka, arcon a festés
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 11 Ápr. 2016, 09:58

2012. szeptember 26., szerda, tizedik/huszonkettedik bejegyzés:
”Nem is késlekedtem sokáig, hanem rögtön elindultam, hogy ellássam a sérülteket, akiket tudtam, addig sem voltam benne a harcban. Reméltem, hogy Ralf-ot is tudtam magammal húzni s leültetni őt valamilyen biztonságos helyen, addig is próbáltam a sokkos állapotban levőket is elterelni valamilyen védettebb helyre. Aki tudtam azt elláttam, ha Mr. Jackson két megmentett személyét is tudtam, akkor őket is kezelésbe vettem. A harchoz ennél közelebb nagyon nem akaródzott menni, hiszen nem voltam harcos s nem is tudtam csak minimálisan megvédeni magamat. Láttam a kék nőt, ki a doktor képében lesokkolta Ms. Cartert s Ms. Grantet, valamit kellett volna tenni vele, főleg, hogy Mr. Miller ellene küldött mindenkit. Igazából egyetlen egy dolog jutott eszembe, amit megtudtam csinálni s ahhoz harcolnom sem kellett, csak fedezékben el kellett tudnom jutni addig. Így ezt igyekeztem is megtenni, hogy fedezékben lejussak úgy a közelébe, hogy nem vesz észre, ha sikerült, akkor én maradtam itt, de a hajam kinyúlt a bokája felé, próbál rácsavarodni, ha ez sikerült, akkor megpróbálom megrántani az egészet, remélhetőleg úgy, hogy elveszítse az egyensúlyát és elessen, ezzel is előnybe hozva a többieket vele szemben.”

felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 11 Ápr. 2016, 13:34

Kitört a pánik és Reena tudta szkennelni az ellenfelüket is, most már legalább ezekkel az adatokkal valószínűleg tudta azokat a dolgokat, amiket a többiek alapból. A gyilkos továbbképzése pedig egyből bekapcsolt, hogy mit is lehetne efféle lény ellen tenni, hogy megölhessék. Mindenképpen túl kellene terhelni a regenerációját. Egyelőre nem támadott, azt megtették a többiek, amikor a mesterlövészek is. Majd újra feltűnt a doktor, aki egy kékbőrű nővé változott. Miller "felkiáltása", rádióüzenete őt nem érdekelte, figyelmen kívül hagyhatta, hiszen nem volt mutáns, hanem szuperhumán. De a parancs értelmében a nővel kellett volna foglalkoznia, de azt mégsem hagyhatta, hogy a felettese csak úgy egyedül menjen oda ehhez a szörnyeteghez - Kardfogúhoz. Így úgy döntött, hogy mivel Lyesmith arra támadott, illetve Dave is visszafelé jött kell a fedezet Miller-nek.
- Fedezem magát uram - szólalt meg.
Hogy mégse tűnjön úgy, hogy teljesen megszegi a parancsot, hanem tudja a férfi, hogy miért. Most ő is elővette a pisztolyát és Kardfogúra szegezte. Még egyelőre nem lőtt, csak akkor, hogyha szükséges volt, akkor is egyenesen homlok közepére, illetve a szemekre, a biztonság kedvéért olyan részre, ahol súlyos károkat tud okozni a férfinak, hogy minél tovább tartson a regenerációja és Miller-nek több ideje legyen arra, amit szeretne.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler on Kedd 12 Ápr. 2016, 16:36

A próbababák a helyükön a két túsz pedig szabad, Kardfogra pedig össznépi golyózápor zúdul, ami ont annyira elég, hogy semmire. Rögtön gyógyul és máris áll felfelé. Jon naná, hogy kiakarja nyíratni magát.
Karen meg totál használhatatlan, erről ennyit hogy nagy erejű telepata, egyszerű sokkolóval ki is van fektetve. Ráadásnak Raven is megérkezik, remélem Magneto egész brancsa nem fog itt megjelenni. 
Karent és Carter ügynököt eltüntettem Rejtély közeléből két csinos próba babát hagyva ott, ajándékként, figyelve, hogy azért kikerüljek Jon blokkolása alól. Aztán a két eszméletlenhez sietek, hogy megvédjem őket. Menet közben még rálövök Ravenre, próbálva Stephanie felé szorítani, de nem beleavatkozni az akciójába, így ha ez nem kivitelezhető, hogy ne zavarjak be, inkább arra koncentrálok hogy Cartert és Karent védjem meg.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1013
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White on Kedd 12 Ápr. 2016, 17:29

-Semmilyen Főnixről nincs tudomásom...-
Eggyel több dolog amit a többiek és a shield eltitkolt. Azon nem igazán lepődök meg hogy Pietro mellém került. Megtorpanok, kétkedve pillantok rá. Sosem tudtam elrejteni nagyon az érzelmeimet. Honnan lehetnék benne biztos, hogy Essexnek nem játszok éppen a kezére, hogy ha idehozatom a lányt? Vagy pont ezt akarná?
-Segíteni akar? Rendben, szálljon szembe a társaival és akadályozza meg hogy elfogják a Főnixet, és védje meg a régi csapatom, ha bajba kerülnének? Megteszi ezt nekem?-
Szembe száll Essexel, csak mert megkértem rá? 
Megvárom mit reagál rá, és ha elmegy én is indulok és próbálok észrevétlenül a többiek közelébe jutni, megnézni mi történik velük pontosan. De ha nem teszi meg amire kértem, akkor is elindulok, nem biztos, hogy beleavatkoznék, de tudni akarom mi folyik ott....azt sem akarom, hogy baja essen a többieknek...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 17 Ápr. 2016, 14:53

10:50.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Mindenki gyorsan reagál a helyzetre, így például Jonathan és Reena is azonnal Kardfogú felé veszik az irányt, hogy ártalmatlanítsák, ám még mielőtt ezt megtehetnék, Creed felordít, újra és újra, majd térdre rogy. Eltűnik belőle minden erő és vadság, a tekintete még az eddiginél is üresebb lesz, és kábán bámul maga elé, nyáladzva.

Rejtély sem tanúsít többé ellenállást, és láthatóan nem azért, mert megijedt volna a nyilaktól, amelyeket egyébként Stephanie kilőtt az irányába, vagy Tyler lövésétől: tarkóra tett kezekkel ereszkedik ő is térdre. Carter és Karen még mindig eszméletlenek, de sértetlenek, valamint immár nincsenek is Rejtély közelében, hála Tylernek. Amikor magához közel teleportálja őket, Tyler megbizonyosodhat arról, hogy valóban semmi bajuk, és lassan felébrednek.

Ettől függetlenül a mesterlövészek továbbra is várják Jonathan parancsát.

– Uram, most… mit tegyünk? Továbbra is él a tűzparancs?

Melissa közben gyorsan és hatékonyan lát el minden sérültet, és fedezékbe is tud húzódni, de az új fejlemények hatására lehet, hogy a haját nem is kell majd használnia; mindenesetre megteheti, ha szeretné.

Raven alig láthatóan megrázza a fejét és halkan szólal meg.

Maryland - Page 3 Raven10 – Az X-gén gyermekei egymás ellen… miközben a valódi fenyegetést figyelmen kívül hagyjátok, sőt óvjátok. Ostobák.

Dave-nek végül nem volt semmi dolga, de amikor odaér Ravenhez, azért ő is fegyvert szegez rá, biztos, ami biztos.

Maryland - Page 3 Guard210 – Mit művelt Karennel? Mi van vele???

Eközben a mesterlövészek újabb üzenetet küldenek az adóvevőkön át.

– A fenébe… Emma Flower White és Lev Hudson itt vannak, az épületben, alig néhány sornyira Önöktől! Ismétlem: Emma Flower White és Lev Hudson itt vannak, az épületben, alig néhány sornyira Önöktől! Egy harmadik alak is van velük… Egyelőre várjuk a megerősítést a kilétét illetően.


Maryland - Page 3 00120

10:50.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Eközben Pietro valamivel arrébb próbálja lenyugtatni Emmát.

Maryland - Page 3 Piet10 – Nézd, nem fogok a társaim ellen fordulni, ahogy ellened sem fordulnék… de rendben, megnézem, mit tehetek a telepatáért.

Gyakorlatilag egy másodperc is alig telik el, mialatt Pietro Karenhez fut, majd vissza Emmához.

Maryland - Page 3 Piet10 – Rossz hírem van, Emma. Már késő, Karent már nem lenne ajánlatos idehoznom, pillanatok múlva felébred. Ami azt illeti, azonnal távoznunk kellene. Attól tartok, még a társaimat is nekem kell majd kimenekítenem, ismét… ahogy majdnem mindig. Félek, tévedésben vagy. Nem Essex az ellenségetek, legalábbis itt és most biztosan nem…

_________________
Maryland - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3829
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 37
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 17 Ápr. 2016, 16:41

Jon még katonai jelzéssel jelezte Reena-nak a szavaira, hogy rendben van, fedezze. Tudat, hogy a lány ezt megérti annak ellenére, hogy szociálisan igencsak alulfejlett a korához képest. A karperecét mindenképpen deaktiválta, ekkor kezdett el üvöltözni Kardfogú, majd térdre rogyott. Ő maga is látta, hogy szinte csak nyáladzó valami maradt belőle, a vadság és az értelem eltűnt a férfi tekintetéből, mintha valaki lobotomizálta volna, valószínűleg egy telepata az, aki azt az erős pajzsot építhette rá, de ezt nem tudhatta biztosan. Hallotta a rádióban a mesterlövészek szavait. Bármelyik más esetben, ha támadott volna könnyedén kiadta volna a parancsot, de egy védekezésre képtelen személlyel szemben nem.
- Amennyiben van altató, vagy nyugtató lövedékük azzal szedjék le! - mondta. - Egyébként ne lőjenek, ismétlem, ne lőjenek!
Remélte, hogy lesz ilyenük, mert ha igen, és kidőlt Kardfogú, akkor utána bilincseli meg. Ha nem volt, akkor saját maga lőtt bele néhány nyugtatót, vagyis próbál, remélve továbbra is, hogy a képességblokkolás továbbra is a regenerációt blokkolja, majd saját maga próbálja megbilincselni a férfit.
- Fedezzen Reynolds! - mondta a lánynak.
Majd óvatosan próbálja megközelíteni és megbilincselni, ha mégis mozdulna a másik, akkor ki tudjon térni egy esetleges támadás elől. És egy közel sem jó hírt kapott még.
- Tartsák őket távol, semmilyen esetre ne engedjék ide egyiket sem! - mondta az utolsó hírre.


A nyilam túl messze érkezett meg láthatóan, de legalább a kis szajha megkönnyítette a dolgunkat azzal, hogy megadta magát alapból, így nem kellett fáradni mással. Pedig későbbre mennyivel könnyebb lett volna, ha most véletlenül agyonlövi valaki. Karen és Carter eltűntek a kiscsaj közeléből és valami más került oda, okés, akkor ez Tyler volt, mert máshogyan nem lehet megoldani mindezt, csak képességgel, persze.
- Fedezz! - szóltam oda neki. - Az orvosi dolgokat meg hagyd Hajasbabára, azért tartjuk.
És Dave is ide ért, legalább még valaki fedezni fog, elővettem a SHIELD-től kapott felszerelésből a műanyagbilincset és azzal közeledtem Rejtély irányába. Az íjamat addig is a átvetettem magamon és a hátamra került a fém része, az ideg meg elől haladt át a mellkasomnál. Így közeledtem a nő felé, majd ha tudtam, akkor a háta mögé mentem és a háta mögött igyekeztem összebilincselni a kezeit. Arra figyelek, hogy nem támad-e, ha igen, próbálok kitérni és védekezésből fejbe rúgni őt. Vajon, ha Emma próbál beavatkozni és közelebb jönni, agyonlőhetem, mert csak hátráltaná a munkánkat és nem is avatkozhat be külsősként a SHIELD ügyeibe? Nagyon reméltem...

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- álszakáll és álbajusz (éppen rajta)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában) (buszon hagyja)
- gázmaszk (táskában) (buszon hagyja jobb híján)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- vörös paróka, arcon a festés
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel on Vas. 17 Ápr. 2016, 17:08

2012. szeptember 26., szerda, tizenegyedik/huszonharmadik bejegyzés:
”Nagyon, de nagyon megkönnyebbültem, amikor nem kellett végül beavatkoznom a harcba, mert megoldották a többiek helyettem s a nő is megadta magát. Azonban azt is megláttam, hogy Ms. Grant s Carter ügynök teste eltűnt a helyről, ahova én is tartottam. Körülnéztem s, ha sikerült kiszúrnom, hogy hova is tűntek, bár volt egy gyanúm, hiszen már láttam Mr. Tyler-t a képességét használni s olvastam is róla. Így, ha sikerül őt megtalálnom, akkor sietve indulok el felé még mindig takarásban. Ha odaérek hozzá, akkor szólalok meg.
- Menjen nyugodtan, őket rám bízhatja, ellátom mindkettejüket - mondtam.
S hallom, hogy Lyesmith ügynök is rám akarta őket osztani. Így, ha megkaptam a felügyeletet a két eszméletlen mellett mind a kettejüknél pulzust néztem először, hogy a sokkolás nem gyorsította-e fel a szívüket túlságosan, mert akkor csökkenteni kellett azt. Ha túl magas, akkor nyugtatót adtam be mindkettejüknek, vagy akinél ezzel gond volt. Ha nem, akkor azonnal rátértem arra, hogy a sokkolás helyét és sebét megnézzem ahol azt elszenvedték, hogy azokat is lekezelhessem. Arra figyeltem azért, hogy nem-e ér minket támadás, mert ha igen a hajamból igyekszem pajzsot, félgömböt kialakítani magam s a sérültek körül úgy, hogy megfeszítem a hajam, hogy a lehető legkeményebb állapotát vegye fel.”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 17 Ápr. 2016, 17:56

Reena valóban értette a parancsot, amit kézjelzéssel kapott, hogy maradhat. Így célba is vette Kardfogút, amikor az üvöltözni kezdett, akkor a lány is összerezzent, a hirtelen személyiségváltozás neki sem kerülte el a figyelmét. Kissé zavartan nézett oda, nem értette, hogy mi is történt, mert láthatóan senki sem csinált semmit sem.
- Mi történt? - kérdezte zavartan.
A biztonság kedvéért a szemüvegével még egy szkennelést lefuttatott Kardfogún, hogy meglássa mi változott a férfiban, mert volt egy olyan érzése, hogy valami igen és remélte, hogy megtalálja. A neve említésére kapta fel a fejét, amikor Miller ismét neki szólt. Bólintott és ezzel egyidejűleg szólalt is meg hangosan.
- Igenis uram! - mondta.
Egyelőre maradt ott, ahol volt, innen szegezte a fegyverét Kardfogúra. Végig, amíg Miller oda megy, ha oda megy, akkor rajta tartotta az ellenfelükön a fegyverét. Ezt teljesen biztos kézzel tette, addig meg sem rezdül, amíg nincs rá szükség. Ha mégis van, akkor igyekszik a férfi homlokának közepét kilőni, vagy a nyakát, attól függően hol tudja pontosabban eltalálni. EZt csak akkor teszi, ha Kardfogú Miller-re támad, egyébként csak várakozik, amíg a férfi meg nem bilincseli a mutánst.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler on Kedd 26 Ápr. 2016, 08:39

Megint mi a büdös franc van már?! 
Kardfog és Rejtély mint valami agyatlan zombik térdre esnek, pedig ki sem ütöttük őket, pedig Kardfogat teleaggattuk különböző töltényekkel, mint valami bizarr karácsonyfát. Persze sokat nem ért a dolog. Rejtély meg egyszerűen csak térdre esik, ugyan úgy kifejezéstelen arccal, mit Kardfog. 
Bólintok a doktornőnek és kissé előrébb lépek és célba veszem, Rejtélyt. A legkisebb mozdulatára is azonnal bele eresztek egy-két nyugtatót. Fő a biztonság alapelven. 
-Kiről beszél? Mi a fenét akar Karentől....-
Kérdezem a fickótól, aki most Raven-t használja szócsőnek. Nem hiszem, hogy kapnék választ. Jon és Steph pedig többet tud, mint amennyit elárulnak nekem. Ebből pedig kezd elegem lenni. Mindenesetre, most csak a Testvériség tagjaira koncentrálok egyenlőre.


Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1013
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White on Kedd 26 Ápr. 2016, 12:25

Nincs is időm elindulni, hiszen csak pár másodperc telik el, Pietro vissza is érkezik. 
-A Főnix miatt? Karen a hordozója?-
Igazából ebből az egész Főnix dologból nem értek sokat, de biztos, hogy összefügg azzal a lánnyal, akiért a többiek idejöttek. A közvetlen veszély elmúlt, az igaz, de ha ez a lény felébred...mindenki veszélyben lesz....
-Rendben menjünk....-
Biccentek Pietrónak, saját magamat is meglepve ezzel. Semmivel nem tartozok feléjük, igaz még aggódók értük, ha szerinte ideje mennünk....nem sok mindent tehetek én már itt....a többiek pedig tudnak vigyázni magukra...igen...itt az ideje elindulni innen.
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru on Vas. 01 Május 2016, 21:12

10:55.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Jonathan parancsát követve a mesterlövészek nem lőnek, legalábbis éles lőszerrel nem, csak nyugtatóval, amely gyorsan ki is fejti a hatását: Kardfogú teljesen kábán borul a földre, így Jonathan nyugodtan megbilincselheti. Creed semmilyen ellenállást nem képes már kifejteni, Jonathannek nincs nehéz dolga. Reena is láthatja, hogy Kardfogú izmai teljesen elernyedtek, a képességei most nem aktívak, és az egész teste olyan, mint egy rongybaba.

Ezalatt Stephanie Rejtélyhez közelít, de neki is meglepően könnyen megy a nő megbilincselése, az nem fejt ki semmilyen ellenállást, még Tylernek sem kell nyugtatót lőnie belé. Sajnos Dave nehezen tudja türtőztetni magát, kis híján nekiront a kék bőrű mutánsnak.

Maryland - Page 3 Guard210 – Kérdeztem valamit!!! Mit tettek Karennel???

Melissa közben a lassan magához térő Karenhez és Carter ügynökhöz siet, akiknek már a szemei is nyitva vannak, és kissé értetlenül néznek körbe. Az szerencsére egyértelmű lehet Melissa számára gyors vizsgálat után, hogy mindketten teljesen rendben vannak.

Rejtély most kissé csalódottan húzza el a száját, nem is figyelve se Stephanie-ra, se Tylerre, se Dave-re.

Maryland - Page 3 Raven10 – Cöhh… A sokkoló nem volt elég? Kár… Akkor marad a drasztikusabb módszer.

Maryland - Page 3 Guard210 – Mi…? Mi a fenéről beszél, maga elm--

Egy lövés dörren az egyik mesterlövész puskájából… és Dave koponyája egy járdára hajított dinnyeként loccsan szét, beterítve agy- és koponyadarabokkal Rejtélyt, Stephanie-t és Tylert is. Rejtély csak mosolyog, ahogy a fej nélküli, élettelen test összecsuklik a földön.

A mesterlövészek az adóvevőkön keresztül próbálják azonosítani a tettest, egyelőre nem sok sikerrel.

– Ki tüzelt??? Jelentést, ki tüzelt???

Karen is végignézte a jelenetet… és pillanatokkal később lángok borítják be a testét. Carter ügynök szerencsére már épp eléggé észnél van ahhoz, hogy azonnal arrébb rántsa Melissát a Főnix tüzében égő lánytól.

Maryland - Page 3 Blackj10 – Mindig csak halál… és pusztítás… mikor lehetne helyette élet és feltámadás! ÉLET ÉS FELTÁMADÁS!

Maryland - Page 3 Pho10


Maryland - Page 3 00120

10:55.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Pietro lassan bólint Emma kérdésére.

Maryland - Page 3 Piet10 – Igen, amennyire értettem Essexet, ő a hordozója, vagy mije. A legjobb lesz, ha megyünk, mielőtt--

Ekkor lövés hallatszik, majd másodpercekkel később mintha fényes lángok csapnának fel a többiek irányából.

Maryland - Page 3 Piet10 – A fenébe, Victor, Raven… Emma, nagyon remélem, hogy bízol bennem, ahogy a barátod, Lev is. Nem hagyhatom ott a két társunkat, de titeket sem engedhetlek csak úgy utatokra, viszont kifutottunk az időből… Várjatok itt, rendben? Mint tudjátok, gyors vagyok!

Ezzel Pietro elrohan, eltűnve Emmáék szeme elől.

_________________
Maryland - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3829
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 37
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 02 Május 2016, 10:48
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Jonathan Miller - Black Jack
Különítmény tag, USAF főhadnagy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez


A parancsának engedelmeskedtek, akiknek kellett, egyszerűen eldőlt Kardfogú, és a szemei is fennakadtak a sok nyugtatótól. Jon figyelte néhány pillanatig az illetőt, de úgy tűnt, hogy a regeneráció tényleg az elsődleges képessége volt szerencsére, így teljesen sikerült blokkolnia. Így emiatt meg is tudta bilincselni őt, majd amint ez készen volt, akkor még az Emma-tól visszakapott képességblokkolót is rátette a férfira aktiválva, a saját pedig újra aktiválta, hogy a saját társait ne zavarja. Reena-ra pillantott és intett neki, hogy leengedheti a fegyvert, már nincs rá szükség.
- Jöjjön le valaki és vigye el innen! - szólt a rádióba a többi ügynöknek.
A lövésre kapta fel a fejét és nézett arra, amerre Dave is volt és látta, hogy a férfi fejetlenül dől el, mint egy zsák. A fegyver hangját, ami tüzelt felismerte, akkor még mindig itt volt a telepata, akinek a védelméről szó esett korábban és Karen is kezdte elveszteni a kontrollt, ami nagyon nem volt jó.
- Mindenki fedezékbe! - kiáltott a társaira. - A telapata még itt van a közelben! Lyesmith, nyiss egy csatornát Grant irányába!
Adta ki a parancsokat, ha Steph jelzi, hogy megtette, amit kért, akkor kezd üzenetet küldeni Karen irányába, közben végig a környéket figyeli, hogy hol is lehet a telepata.
~ Fogd vissza magad, tudom, hogy fáj és szörnyű, de nem hagyhatod, hogy a Főnix eluralkodjon rajtad. Láttad, hogy mit tett a jövőben, te sem akarhatod Jean! ~

felszerelés Jon:
- utcai ruházat, bőrdzseki, póló, farmer, sportcipő, egy cowboy kalap
- álszakáll és álbajusz (éppen rajta)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- két pisztoly (4-4 tartalék tár (ezek az élesek) (illetve 2 tár nyugtató lövedék és egy robbanó)
- 2 sokkoló gránát (táskában) (buszon hagyja)
- gázmaszk (táskában) (buszon hagyja jobb híján)
- képességblokkoló a kezén (jobb kézen)
- az energiapajzsa karkötőként (bal kézen)
- saját telefonja


Maryland - Page 3 00120
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Stephanie Lyesmith - Tűzvirág
Különítmény tag; Hawkeye, not Hawkguy, SHIELD ügynök


Játékostárs(ak) neve: Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez


Legalább a liba nem állt ellen, így könnyedén meg lehetett bilincselni, mert még csak ellen sem állt. Közben még Tyler és Dave is faggatták, mert persze majd pont neki áll dalolni, mint a kismadár, mint egy ZS kategóriás főgonosz. Ennyire hogy lehettek ostobák? Mindegy, amint készen voltam, akkor egy-két lépéssel távolabb léptem, majd jött a hatalmas dörrenés és....
- Ó, fúj! - mondtam utálkozva, amint a véres agydarabkák beleptek teljesen.
Az egyáltalán nem érdekelt, hogy a biztonsági őrt éppen most lőtték agyon mellettem, de ez undorító, ahogyan belepett a véres cafat mindenhol. Nem is teketóriáztam, próbáltam azonnal egy ütéssel leütni ezt a ribancot, hogy legalább még egy dologra ne használhassa az, aki az irányítása alatt tartja. Meg mert jól esett, és ez is fontos volt, főleg ebben a pillanatban. Hallottam Jon szavait, persze, ha nem lennék telepata, akkor nem is érdekelné, hogy mi van errefelé. Ennek ellenére tettem, amit kért, közben igyekeztem fedezékbe húzódni és keresni a telapatát, remélve, hogy most már eszméletlen a picsa. Ha sikerült telepatikus kapcsolatot nyitnom Karen felé, akkor azt is megejtem, és igyekszem a lehető legtovább fenntartani a kapcsolatot. Abban az esetben, ha a Főnix, vagy a másik itt levő telepata felől támadást érzek, akkor azonnal megszakítom a kapcsolatot, ha pedig engem akarna valaki megölni, akkor igyekszem majd kitérni az esetleges támadás elől.

felszerelés Steph:
utcai ruházat, hozzá combközépig érő nem túl magas sarkú bőrcsizma
- vörös paróka, arcon a festés
- SHIELD-től kapott felszerelés
- telefon
- egy pisztoly (hozzá 4 tartalék tár)
- az íja összecsukott állapotban, a hátizsákban és a tegez is ott van
- a célzó szemüveg, napszemüvegnek tűnik, ez rajta

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14956
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ko-Rel on Hétf. 02 Május 2016, 11:01
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
dr. Melissa McKenzie
Külsős, tudós, Lockjaw gazdája


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez


2012. szeptember 26., szerda, tizenkettedik/huszonnegyedik bejegyzés:
”Sikerült odaérnem a két sérülthez s megnézni azt, hogy jól vannak-e. Már kezdtek mind a ketten ébredezni s a gyors megvizsgálásom alapján úgy tűnt, hogy teljesen rendben vannak, valóban csak sokkolás érte őket, mi nem hagy semmilyen későbbi károsodást rajtuk. Szerencsére annak, hogy nem is olyan részen érte őket mindez, ahol mindez megtörténhetett volna. Tudtam, hogy mind a kettejüknek legalább egy-két nap teljes pihenésre van szükségük, hiszen az elektromosság azért sem az izmaikat, sem a szívüket nem kímélte, s mindez szükséges volt, sok folyadék bevitelével együtt. A lövésre felsikoltottam s ösztönösen "emeltem" magam köré a hajamat, mintha burkában lennék, félve néztem fel s a látványtól öklendezni kezdtem. Tudományos tanulmányaimnak hála nem jött ki belőlem, mit reggeliztem, hiszen már sok holtestet láttam a boncasztalon, de egyik sem volt személyes, eddig Mr. Dave volt az egyetlen, akihez kötött is pár mondat, mindenki más csak egy test volt, de ő nem. Fel sem fogtam, hogy mi történik, mert a következő pillanatban valaki félrerántott, arrafelé néztem s Miss Carter volt az, mert mellettem ismét "kigyulladt" a Főnix lángjaitól.
- Hagyd abba Jean! - kértem. - Legalább te ne legyél olyan, mint ők... te jobb vagy ennél...”


felszerelés:
- ruházat (hosszú ujjú, dekoltázs nélküli bokáig érő egyrészes ruha, a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, ami némileg golyóálló
- SHIELD-től kapott felszerelés
- tablet, amin a saját tudományos anyagai vannak
- telefon
- Elsősegély csomag (kötszerek, gyógyszerek. tapaszok)
- gyorstesztekre alkalmas felszerelés (vércsoport-meghatározás, X-gén kimutatására alkalmas dolgok, allergiateszt (gyorsan végző)

_________________
Reneszánsz/Outsiders: Ko-Rel, Zam-Rel, Nephthys Boltagon, Doria McKenzie-Boltagon, Melissa Boltagon/Medúza
Shi'ar kalandjutalom: Kallark (Gladiátor); 2210ből: Kallistrate Pherenike McKenzie-Boltagon; X-diák: Lilandra Neramani
Végtelen Háború: Zam-Rel, Namor McKenzie, Melissa Boltagon; Ultimate: Dr. Melissa McKenzie; AoA: Doria McKenzie-Boltagon
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Maryland - Page 3 BqP9ZjW
Ko-Rel
Ko-Rel
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1284
Hozzászólások régi : 804
Korábbi szint/kredit : 9. szint - 20 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok:

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t609-ko-rel https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Hétf. 02 Május 2016, 11:34
Előtörténet
LINK

Kaland
Új mutánsok
Reena Reynolds - Szellem
SHIELD gyakornok, korábbi tesztalany


Játékostárs(ak) neve: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez


Reena továbbra is figyelte, hogy Kardfogú mit is fog tenni, hogy a belélőtt nyugtatók után is képes lesz-e felállni és szükség van-e arra, hogy fedezze Miller-t. Azonban látta, hogy teljesen el van ernyedve és tényleg elaludt, eszméletét vesztve úgy, hogy a képessége sem működött. Az adatai szerint nagyon meg sem kellett volna éreznie, ha működött volna a képessége. Így azonban a lánynak sem volt dolga, hiszen a nyugtató kifejtette a hatását. Amikor Miller intett neki, hogy leengedheti a fegyvert, akkor megtette, ám ekkor hallatszott a lövés is. Reena nem ijedt meg tőle, hiszen ilyesmire képezték ki, hogy mindig kész legyen, ha szükséges, helyette profi módra térdelt le, a rádióüzenet után pedig már nem is azt kereste, aki lőtt, mert kiderült, hogy a sajátjuk, hanem ismét a telepatát. Úgy igyekezett helyezkedni, hogy azért némileg fedezékben legyen, a lángoló nővel nem törődött, ő a sajátjuk volt, hanem a látható és nem látható környéket kezdte kémlelni a szemüvegén keresztül, hátha valakit meglát a szemüvege érzékelője, vagy kint, vagy pedig a falak mögött. Éppen ezért hőérzékeléssel igyekezett körbetekinteni, hogy így kiszúr-e valakit, aki esetleg őket figyeli, vagy pedig nem úgy viselkedik, ahogyan egy riadt személynek kellene ebben a helyzetben. Ha sikerült ilyesmit kiszúrnia, akkor azt rádión azonnal jelzi mindenkinek.

felszerelés:
- sima utcai ruházat (bő garbós hosszú, de vékony pulcsi, sportcipő és nem szűk nadrág), a ruha alatt a speciálisan kezelt ruhája, a megerősített részek levéve róla (hogy ne legyen meztelen, ha láthatatlan lesz)
- SHIELD-től kapott felszerelés
- egy pisztoly (ha engedték, hozzá 4 tartalék tár) (a saját puskája túl nagy lett volna)
- illetve a feji része a felszerelésének, az egy táskában, ami a hátán van

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Maryland - Page 3 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2523
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 59
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Tyler on Hétf. 02 Május 2016, 16:32

Természetes, hogy Rejtély nem is reagál a kérdéseimre, csak magában zagyvál valamit, közben Dave még mindig itt idegesít mindenkit. Kardfogat elintézik, úgy tűnik mindenki biztonságban van...
Már éppen rászólnék a biztonsági őrre, hogy ugyan tűnjön már el a fenében, mert ez egy Shield akció ha nem vette volna még eddig észre....a következő pillanatban, az agya konkrétan beterít minket. Egy pillanatra elkap a hányinger és öklendezni kezdek, de visszatartom. 
Majd azonnal fedezékbe vágom magam, mikor Jon arra utasít minket, és Karen egyszerűen kigyullad és feltámadásról kezd zagyválni. Kurvára szeretném tudni végre mi a fene folyik itt. 
Egyenlőre sokat nem tehetek, várakozok, ha a közelben vannak még civilek, a kijárat közelébe teleportálom őket, de remélhetőleg volt mindenkinek annyi esze, hogy már a balhé elején elhagyta a plázát, sőt még a környékét is. 
Egy ideig morfondírozok, mi lenne ha megpróbálnám elkábítani Karent, de inkább hagyom a fenébe. Azt sem tudom mivel állok szemben és mi a fene történik a lánnyal.

Felszerelés:
-amit a shield biztosított
-egy farmer, póló, világoskék pulóver
-a karperecek, takarva a pulóver által
-egy pisztoly, egy éles tár és egy kábító
-a saját telefonja
-személyes iratok, bankártya
Tyler
Tyler
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1013
Hozzászólások régi : 1774
Korábbi szint/kredit : 12. szint - 30 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 58
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler Jackson
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Henry White on Hétf. 02 Május 2016, 18:00

Lövés dördül és mintha hatalmas lángok csapnának fel a többiek felől. Túl késő, Pietro szavai alá is támasztják ezt, a Főnix, bármi is legyen az úgy tűnik elszabadult. 
-Ne, várj már!-
De mire ki mondom az utolsó szavakat, már el is tűnik mellőlem. Nem hiszem el.
-Maradj itt Lev....nem hiszem el, hogy ezt csinálom...-
Futásnak eredek a lángok irányába, nem akarok túl közel menni a többiekhez, csak éppen látótávolságra, ahhoz pedig nem is kell sokat mennem. Próbálok fedezékben maradni és úgy szemügyre venni a kialakult helyzetet. Pietronak lehet, hogy kell majd a segítség, nem akarok beleavatkozni semmibe, de tudnom kell mi folyik itt...
Henry White
Henry White
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 287
Hozzászólások régi : 729
Korábbi szint/kredit : 8. szint - 18 kredit
Aktuális szint/kredit : 10. szint - 22 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Tyler
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ultimate Guru on Csüt. 05 Május 2016, 20:31

11:00.

Résztvevők: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller, dr. Melissa McKenzie, John Redbow, Zacharias Raphael Morsus, Ralf Shaw, Reena Reynolds, Tyler Jackson, Connor Hudson, Charles „Hood” Waver és Andrew Ramirez.

Amikor a Főnix előtör Karenből, és létrejön a telepatikus kapcsolat Jonathan, Stephanie és Karen között, a két ügynök érezheti, hogy egy idegen, elképesztően erős entitás válaszol nekik. Ez kétségkívül a Főnix, akivel már volt „szerencséjük” találkozni az időutazás során.

Maryland - Page 3 Blackj10 – Miért harcoltok ellenem minden idősíkon? Miért nem értitek meg, hogy a javatokat akarom? Mindnyájunk javát. Inkább a halált választanátok, amikor én vagyok az Élet és a Feltámadás?

Ezzel a Főnix könnyedén kizárja Stephanie-t az elméjéből, akinek előtte legalább sikerül leütnie Rejtélyt, így már ő is kifeküdt, akárcsak Kardfogú. Melissa közben szintén próbál hatni Karenre, de a lány nem is figyel rá, Tylernek és Reenának pedig sajnos nem marad idejük megtalálni a tettest, hiszen a Főnix lángjai hirtelen mintha mindenkit körbefonnának, de nem égetnek meg senkit, helyette csak lenyomják a fiatalokat a földre, hogy mozdulni se tudjanak.

A Főnix azonban ezt követően nem bánt senkit, helyette felnéz a szintén földre kényszerített mesterlövészek irányába – ez alatt a pár másodperc alatt a fiatalok észrevehetik, hogy először Kardfogú, majd Rejtély is eltűnnek, egyik pillanatban még ott vannak, majd sehol. Viszont a Főnixet most ez sem érdekli, helyette csak kiemel egy mesterlövészt a sok közül, és lerántja magához.

Maryland - Page 3 Blackj10 – Te!

A mesterlövész most lángnyelvekkel körülölelve lebeg a Főnix előtt, majd hirtelen alakot vált… és a tetovált férfi, Nathaniel Essex rajzolódik ki a tehetetlenül figyelő fiatalok előtt. Az alakváltás tehát egy újabb képesség Essex erői közül, amelyekkel elvileg nem rendelkezhetne, de a jelek szerint mégis.

A férfi most maga is reszket a félelemtől, ehhez semmi kétség nem fér.

Maryland - Page 3 Sinist10

Maryland - Page 3 Blackj10 – Ők csak belecsöppentek ebbe, de te téren és időn át üldözöl lankadatlanul. Próbálod megakadályozni az elkerülhetetlen uralmam eljövetelét. Mi végre ez a hasztalan fáradozás? Miért akartad olyan érzelmi sokkhatásnak kitenni Jean Greyt, hogy előtörjek belőle? Csupán azért vagy még életben, mert érdekel, mi motivál téged, Nathaniel Essex.

Essex végre összeszedi magát, megpróbál lenyugodni, koncentrál… majd felvillan a homlokán a már többször látott vörös kristály. Erre, bármilyen hihetetlen, a Főnix egy pillanatra meghátrál és elengedi a férfit.

Maryland - Page 3 Essex10 – Jól tudom, hogy nem győzhetlek le… de valaki le fog. Most végre mind látták, mi ellen kell harcolnunk, mi ellen kell összefognunk… hogy közös erővel feltámasszuk En Sabah Nurt!

A vörös kristály vakító ragyogása beborítja az egész épületet, és összefonódva a Főnix lángjaival olyan éles fehérség csap mindenki szemébe, hogy szinte azonnal elájulnak… és most egy kis közjáték (de előtte lentebb a második küldetés értékelője)!


Maryland - Page 3 00120

11:00.

Résztvevők: Lev Hudson és Emma Flower White.

Emma is a hang irányába rohan, és szemtanúja lehet a fentebb leírt eseményeknek, de a Főnix lángjai őt is térdre kényszerítik, így semmit sem tehet. Látja, ahogy eltűnnek Kardfogú és Rejtély, ez nyilván Pietro műve, és látja Essexet is… majd, mielőtt még Pietro visszatérne, Emmát is beborítja a vakító fehérség… és most egy kis közjáték (de előtte lentebb a második küldetés értékelője)!


Maryland - Page 3 Missio10

_________________
Maryland - Page 3 01129
Ultimate Guru
Ultimate Guru
Moderátor

Hozzászólások száma : 3829
Hozzászólások régi : 8282
Korábbi szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Aktuális szint/kredit : 19. szint - 65 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Aug. 04.
Age : 37
Tartózkodási hely : Budapest

Karakteradatok
Főkarakter: Ultimate Guru
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Ultimate / Újvilág

Vissza az elejére Go down

Maryland - Page 3 Empty Re: Maryland

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 4 oldal Previous  1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.