The Devil's Inn
2 / 3 oldal • Megosztás
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: The Devil's Inn
Dane megnyugodva látja, hogy a vén szeszkazán ájultan terült el a sikátor betonján, de annak már kevésbé örül, hogy az hangosan horkol.
Felsóhajt, és felfelé tekint. Unka közömbösen pillant le a hortyogó fickóra, és megvonja a vállát.
- Hát, ebből már semmit sem húzol ki - felelte.
Montrose felsóhajt, a férfi válla alá nyúl és megpróbálja a falhoz vonszolni, aztán életre pofozni az iszákos őskövületet.
- Szerintem öntsd képen egy vödör hideg vízzel.
- Nem látod, hogy hol vagyunk? - kérdezte, és a fejével int a kocsma hátsó kijárata felé. - Itt egy pohár víz sincs, nem hogy egy vödör!
- Rájöttem, hogy ideges típus vagy.
- Ó, Mr Emberismeret - mondja Dane, aztán jó erősen megrázza a férfit. Ha sikerül felébreszteni, akkor a következő kérdést akarja feltenni.
- Öreg. Ööööö - hirtelen nem jutott az eszébe, hogy miért is kérdezne Michaelről. Hisz az a fickó egész egyszerűen nem ölhette meg O'keefee-t. A motoros visszaemlékezett, és egész egyszerűen nem értette, hogy hogyan gyanúsíthatta azt az embert.
Hisz a becsület szobraként magasodott az elméjében, aki nem adhat parancsot egy ilyen kivégzésre.
- Tudsz olyat, aki kitudná tépni valakinek a szívét Maffiavárosban, és lenne rá indoka, hogy a hapi rondán megcsonkított hulláját ledobja a legmagasabb toronyból? - kérdezte végül.
Felsóhajt, és felfelé tekint. Unka közömbösen pillant le a hortyogó fickóra, és megvonja a vállát.
- Hát, ebből már semmit sem húzol ki - felelte.
Montrose felsóhajt, a férfi válla alá nyúl és megpróbálja a falhoz vonszolni, aztán életre pofozni az iszákos őskövületet.
- Szerintem öntsd képen egy vödör hideg vízzel.
- Nem látod, hogy hol vagyunk? - kérdezte, és a fejével int a kocsma hátsó kijárata felé. - Itt egy pohár víz sincs, nem hogy egy vödör!
- Rájöttem, hogy ideges típus vagy.
- Ó, Mr Emberismeret - mondja Dane, aztán jó erősen megrázza a férfit. Ha sikerül felébreszteni, akkor a következő kérdést akarja feltenni.
- Öreg. Ööööö - hirtelen nem jutott az eszébe, hogy miért is kérdezne Michaelről. Hisz az a fickó egész egyszerűen nem ölhette meg O'keefee-t. A motoros visszaemlékezett, és egész egyszerűen nem értette, hogy hogyan gyanúsíthatta azt az embert.
Hisz a becsület szobraként magasodott az elméjében, aki nem adhat parancsot egy ilyen kivégzésre.
- Tudsz olyat, aki kitudná tépni valakinek a szívét Maffiavárosban, és lenne rá indoka, hogy a hapi rondán megcsonkított hulláját ledobja a legmagasabb toronyból? - kérdezte végül.
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric - Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog- Bannolt
- Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW
Nem teljesen az a szerződés kimenetele, amit gondoltam, de nem vagyok csalódott, a lényeget megkaptam, már ha tényleg megkaptam. Elmondja, hogy mostantól senki sem gyanúsít, sőt, a gyilkos is meglesz rövid időn belül. Állítólag mostantól a tisztelet is az enyém, úgyhogy én mosom kezeimet, minden megvan amit akartam, még több is. Felajánl még egy italt, mire mosolygok.
- Csak akkor, ha nem egyedül iszom. - mondom, és folytatom is. - Hiszen egy jó üzletre inni kell, nem? - dobom fel, és ha belemegy, akkor hagyom hogy öntsön, és koccintok is vele, majd kiiszom a tartalmát.
- Köszönök mindent. - búcsúzom, és ha engedi, akkor kimegyek Jennához, akihez csapódva közlöm, hogy megkötöttem az évszázad üzletét, és meglesz a gyilkos, nekünk ezzel kapcsolatban nincs több dolgunk. Nem akarom, hogy kérdezősködjön, úgyhogy bedobom a mézesmadzagot, ami remélhetőleg minden kíváncsiságot elfolyt benne.
- Mehetünk haza hozzám ünnepelni, ha gondolod, most már nincs idelent semmi dolgunk. Bocsi, hogy elrontottam a karácsonyod. - mondom, és remélem bele megy, mi pedig mehetünk haza, és bezárkózhatunk, miközben teljesen megnyugodva szentelhetem minden figyelmemet a barátnőmnek.
- Csak akkor, ha nem egyedül iszom. - mondom, és folytatom is. - Hiszen egy jó üzletre inni kell, nem? - dobom fel, és ha belemegy, akkor hagyom hogy öntsön, és koccintok is vele, majd kiiszom a tartalmát.
- Köszönök mindent. - búcsúzom, és ha engedi, akkor kimegyek Jennához, akihez csapódva közlöm, hogy megkötöttem az évszázad üzletét, és meglesz a gyilkos, nekünk ezzel kapcsolatban nincs több dolgunk. Nem akarom, hogy kérdezősködjön, úgyhogy bedobom a mézesmadzagot, ami remélhetőleg minden kíváncsiságot elfolyt benne.
- Mehetünk haza hozzám ünnepelni, ha gondolod, most már nincs idelent semmi dolgunk. Bocsi, hogy elrontottam a karácsonyod. - mondom, és remélem bele megy, mi pedig mehetünk haza, és bezárkózhatunk, miközben teljesen megnyugodva szentelhetem minden figyelmemet a barátnőmnek.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK
Könyökölök az asztalon és nézegetek, az órán kicsit tovább akad meg a szemem, 10 nyamvadt perc telt el azóta hogy elvonultak, valamiért többnek érzem kicsit, de ez ilyen, várni senki se szeret, idegölő dolog. Sóhajtva dőlök hátra, teszem keresztbe a lábaim és kissé kifordulok a szék háttámlájára támaszkodva, nézem a TV-t, valami meccs, nem igazán köt le, egyetlen sport amit úgy megnézek az az olimpia meg a hasonló kaliberű események. Üres tekintettel bambulok, teljes csönddel a fejemben, fel se fogom ami megy, kb nyitott szemmel alszom amikor oda sétál valaki és letesz elém egy italt. Akkor azért kiesek a "transzból" és vissza fordulok az asztalhoz, a pultos hozott nekem valami italt, koktélnak nézem, azt mondja a ház ajándéka, hát rendben, elfogadom, gondolom a pultosban bízhatok hogy nem tett bele semmit, ha mégis most van ki vigyázzon rám...azért nem lenne jó megélni, ha nem üt ki rendesen a cucc az...csúnya lehet, de bízok a minotauroszokban.
- Köszönöm! - mosolygok hálásan és lassan belekortyolok az italba.
Nem rossz, nem az ilyenekhez vagyok szokva de azért néha az ilyen se árt.
Ha minden igaz nem soká Michael visszaér, akkor egyből mozdulnék de maradok az asztalnál csak a tekintetemet szegezem rá és megvárom míg az asztalhoz ér hogy elmondja mi történt. Egy rövid ideig csak nézek rá aztán lassan felvonom a szemöldököm és le eresztem az állam és rá kérdezek eredményes volt e a 10 perces üzlet. Mire a válasz megkötötte az évszázad üzletét....????MIt? Nézek is rá értetlenül, oké, meglesz a gyilkos, tök jó, de attól még nem értem hogy mire céloz vagy mi történt, vagy mi van? Egyből terel hogy mehetünk, még egy pillanatra furán nézek rá, kissé összehúzva a szemöldököm, nem tetszik ez nekem de rendben van, nem kérdezősködök, biztos olyan maffia izé akibe nem igazán akarok belefolyni, de attól még kicsit b*szogatja a fantáziám. De egyelőre engedek, barátságosabbra vált az arcszerkezetem.
-Ugyan, nem te tetted és amúgy sincs minden veszve. - húzom mosolyra a szám, egy kacsintás kíséretében.
Lehúzom a maradék italt, ami úgy a felét jelentheti, miközben felállok, majd felöltözök és lassan elindulok kifelé, hátrálva, felé fordulva, várom hogy mellém érjen, megfogja a kezem és menjünk haza, és ezzel vége legyen, bár a tettesre kíváncsi lennék és hogy mi is történt valójában de ezzel majd később foglalkozok, ha még akkor is foglalkoztatni fog.
- Köszönöm! - mosolygok hálásan és lassan belekortyolok az italba.
Nem rossz, nem az ilyenekhez vagyok szokva de azért néha az ilyen se árt.
Ha minden igaz nem soká Michael visszaér, akkor egyből mozdulnék de maradok az asztalnál csak a tekintetemet szegezem rá és megvárom míg az asztalhoz ér hogy elmondja mi történt. Egy rövid ideig csak nézek rá aztán lassan felvonom a szemöldököm és le eresztem az állam és rá kérdezek eredményes volt e a 10 perces üzlet. Mire a válasz megkötötte az évszázad üzletét....????MIt? Nézek is rá értetlenül, oké, meglesz a gyilkos, tök jó, de attól még nem értem hogy mire céloz vagy mi történt, vagy mi van? Egyből terel hogy mehetünk, még egy pillanatra furán nézek rá, kissé összehúzva a szemöldököm, nem tetszik ez nekem de rendben van, nem kérdezősködök, biztos olyan maffia izé akibe nem igazán akarok belefolyni, de attól még kicsit b*szogatja a fantáziám. De egyelőre engedek, barátságosabbra vált az arcszerkezetem.
-Ugyan, nem te tetted és amúgy sincs minden veszve. - húzom mosolyra a szám, egy kacsintás kíséretében.
Lehúzom a maradék italt, ami úgy a felét jelentheti, miközben felállok, majd felöltözök és lassan elindulok kifelé, hátrálva, felé fordulva, várom hogy mellém érjen, megfogja a kezem és menjünk haza, és ezzel vége legyen, bár a tettesre kíváncsi lennék és hogy mi is történt valójában de ezzel majd később foglalkozok, ha még akkor is foglalkoztatni fog.
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins- 8. szint - 18 kredit
- Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Síkok:
Résztvevők: Steven Penicott / Unka, Dane Montrose, Michael Nikostratos és Jenna Collins
Unka és Dane odakint beszélgettek továbbra is, de nem igen jutottak előrébb. Szerencsére nem is kellett olyan sokat töprengeni, mert alig fél óra már futótűzként terjedt a hír, hogy megvan a tettes...
Kamis természetesen ivott még egyet Michael-el, majd aztán a férfi távozott is innen és összeszedte a kint várakozó és éppen koktélt iszogató Jenna-t és távoztak. A minotauruszok továbbra is követték őket, egészen vissza a lakásra. Ha rákérdeztek, hogy miért, akkor védelem és, mert Jenna még mindig gyanúsított volt. A lakásba könnyedén betudtak menni, az őrök pedig oda már nem is követték őket. De még így sem volt nyugodt az estéjük, mert alig fél óra múlva dörömböltek Mich ajtaján, hogy megtalálták a tettest...
~ Végjáték ~
Liam lánya végül is beismerte, hogy ő "követte el" a gyilkosságot, ami egészen pontosan csak egy baleset volt. A lány nem tudja uralni a képességét és emiatt folyamatosan teljes testet fedő ruhát hord. Az apja véletlenül olyan részen ért hozzá, ahonnan a ruha félrecsúszott. A lány képessége pedig, hogy robbanó tumorok alakulnak ki az áldozatban. Megijedt, bepánikolt és ezért menekült el. Liam szimbiontáját azóta sem találta meg senki sem.
Mivel tulajdonképpen gyilkosság, leszámolás, vagy olyasmi nem történt, ami megsértené a Maffiaváros szabályzatát, így rövid időn belül felmentették a Cinnamon családot, ami Cahal és Michael összezördülését illette fejenként 10-10 ezer dollárt kellett fizetniük a rendbontásért. Csak a helyzet feszült volta miatt nem tették ki a szűrüket a városból. Cahal és Sam megkapták a pénzüket, amit Trisa ígért nekik, Butler pedig csak felírta adósságnak az információkat, hogyha kell neki valami később, akkor majd értesíti Cahalt. Ami Michael-t érintette, egyelőre nem kapta meg a jobb kéz rangját, nem volt elég tapasztalta és az üzleti ügyekben sem járatos; helyette a Don fia lépett elő erre a szerepre és pluszban az egyetem mellett egyfajta mentorként is oktatni fogja majd a félgörögöt.
Vége.
Unka és Dane odakint beszélgettek továbbra is, de nem igen jutottak előrébb. Szerencsére nem is kellett olyan sokat töprengeni, mert alig fél óra már futótűzként terjedt a hír, hogy megvan a tettes...
Kamis természetesen ivott még egyet Michael-el, majd aztán a férfi távozott is innen és összeszedte a kint várakozó és éppen koktélt iszogató Jenna-t és távoztak. A minotauruszok továbbra is követték őket, egészen vissza a lakásra. Ha rákérdeztek, hogy miért, akkor védelem és, mert Jenna még mindig gyanúsított volt. A lakásba könnyedén betudtak menni, az őrök pedig oda már nem is követték őket. De még így sem volt nyugodt az estéjük, mert alig fél óra múlva dörömböltek Mich ajtaján, hogy megtalálták a tettest...
~ Végjáték ~
Liam lánya végül is beismerte, hogy ő "követte el" a gyilkosságot, ami egészen pontosan csak egy baleset volt. A lány nem tudja uralni a képességét és emiatt folyamatosan teljes testet fedő ruhát hord. Az apja véletlenül olyan részen ért hozzá, ahonnan a ruha félrecsúszott. A lány képessége pedig, hogy robbanó tumorok alakulnak ki az áldozatban. Megijedt, bepánikolt és ezért menekült el. Liam szimbiontáját azóta sem találta meg senki sem.
Mivel tulajdonképpen gyilkosság, leszámolás, vagy olyasmi nem történt, ami megsértené a Maffiaváros szabályzatát, így rövid időn belül felmentették a Cinnamon családot, ami Cahal és Michael összezördülését illette fejenként 10-10 ezer dollárt kellett fizetniük a rendbontásért. Csak a helyzet feszült volta miatt nem tették ki a szűrüket a városból. Cahal és Sam megkapták a pénzüket, amit Trisa ígért nekik, Butler pedig csak felírta adósságnak az információkat, hogyha kell neki valami később, akkor majd értesíti Cahalt. Ami Michael-t érintette, egyelőre nem kapta meg a jobb kéz rangját, nem volt elég tapasztalta és az üzleti ügyekben sem járatos; helyette a Don fia lépett elő erre a szerepre és pluszban az egyetem mellett egyfajta mentorként is oktatni fogja majd a félgörögöt.
Vége.
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
A Hydra felemelkedése 12: Első hullám epilógusok
Epilógus 1. – Roxxon főépület, San Francisco
Niclas Richard Jørgensen a felvételeket és adatokat figyelte, olvasta, amiket azon a bázison szereztek, ahol Sakura-t is fogva tartották. Számára már csak azért is érdekes volt a nő, mert genetikailag is roppant furcsa, egyedi. Az utóbb tíz évben rengeteg asgardi mágiának volt kitéve, aztán Celestial technológiának. Először elvesztette a képességeit, majd visszakapta. Most pedig Richard is kísérletezett rajta, a doktor, akit megölt nem volt kár érte, a megölt katonákért, alkalmazottakért sem, tudta őket klónozni, hogy újra munkába álljanak. Visszatérve Sakura-ra, ő egy roppant érdekes kísérlet lett, kíváncsi volt, hogy miként fog végződni az egész.
- Uram - szólalt meg az egyik tudós. - Nem találjuk a nyomát, valószínűleg az AIM visszahívta.
- Nem gond - mondta Jørgensen. - Előbb vagy utóbb, ha nem akarja elveszteni a képességeit úgyis visszajön, hogy csináljunk vele valamit. A vére, a vírusok és az embriók pedig megvannak. Minden a terv szerint alakult.
Nyugodtan dőlt hátra a székben, a fia is megkapta a képességeket, roppant erős volt, ahogyan számított erre. És mindezzel a történetnek még koránt sem volt vége.
Epilógus 2. – Barbuda, AIM Birodalom
Johanne gondterhelten ült az irodájában és a történteken gondolkodott. Eddig is veszélyben érezte az AIM Birodalmat, de azok után, hogy a Hydra elfoglalta Németországot már méginkább. Így is hónapokkal korábban felmerült benne a kiugrás ötlete, végtére is egyetlen küldetésben sem vettek részt, ellenben a Hydra folyamatosan veszélyeztette az embereit és továbbra is a céljuk, hogy kiirtsák a mutánsokat. Johanne és rengeteg alkalmazottja pedig az volt. Az emberek és a Birodalom jóléte fontosabb volt, főleg, hogy most már a saját lábukon is képesek voltak megállni, nem úgy, mint az elején, amikor kényszerből lett az egyik fej. Hosszas több hetes, hónapos gondolat ért be ekkor, így üzenetet küldött Spartannak, hogy látni akarja.
- Madame Hydra - köszöntötte a férfi. - Miben állhatok a szolgálatára.
- Simon! - biccentett. - Tudasd a többi fejjel, hogy ezentúl sem én, sem pedig az AIM Birodalom nem része a Hydra-nak!
Epilógus 3. – SHIELD főépület, New York
Valaki összehívta a Bosszú Angyalokat, hogy személyesen óhajt velük az egyik védett tárgyalóteremben. Mindenkivel egytől egyig, még a beugró tagokkal is. A nő a lehető legnagyobb titokban érkezett meg, egyedül Vízió volt az, aki tudott róla, senki más. Ő adta az útvonalat is, hogy merre menjen. Egy feketehajú zöld egyenruhás nő lépett be a védett tárgyalóba. Ebben az alakban senki sem ismerte meg, hiszen ez volt a célja, amikor a képességével létrehozta ezt az külsőt.
- Önök ebben a külsőben nem ismernek, ez az alakom a közelmúltig Madam Hydra-ként volt ismert, a Hydra egyik feje voltam, noha semmilyen akcióban nem vettünk részt, igazából úgy lettem az, hogy nem volt más választásom, az emberiség érdekében. Lényegében döntenem kellett, hogy milliók halnak meg az Örökség II. vírusban, vagy ők segítenek... Így sem avattak be sokba, hogy az egyik tagjuk voltam, de Németország elfoglalása után már tényleg féltem az embereimet, akiket így is bedobtak többször a frontvonalba és életveszélybe sodorták őket. Mindez persze nem mentesít az alól, hogy egyikük voltam.
Ekkor vette le az álcáját és tűnt fel a szőke haja és az Angyalok által is ismert vonása, hogy ő nem más, mint Johanne Jones Tao, az AIM Birodalom és a Legfelsőbb Tanács vezetője.
- Teljes amnesztiát kérek, illetve védelmet az AIM Birodalomnak, és mindent, amit tudok, átadok maguknak a Hydra-ról - mondta.
Epilógus 4. – Maffiaváros, New York alatt
A Maffiavárosra végre újra némileges nyugalom ült, hála annak, hogy kiderült az, hogy ki ölte meg a Cinnamon család második emberét, ami egy baleset volt csupán. A várost uraló maffiacsaládok, szervezetek vezetői a dómban a megszokott megbeszélésüket tartották, amikor egy férfi toppant be hozzájuk, váratlanul. A Vezér érkezett meg, akinek főleg az Arénában voltak érdekeltségei és egyéb helyeken is. Azt senki sem tudta azonban, hogy ő maga is a Hydra alkalmazásában áll. Ha tudták volna, valószínűleg a férfi el sem jut ide, hiszen a New Yorki maffiára jellemzően a Cabalnak volt befolyása.
- Hölgyeim, uraim! - kezdte. - Azt hiszem, hogy tudom a megoldást a problémájukra, problémánkra, a Ligára. Én adom az információt és a pénzt, önök az embereket. Fejenként 10.000.000$-t adok azoknak, akik elmennek Madripoorba, ott megkeresnek egy templomot, ami a Liga titkát és eredetét rejti. Elhoznak mindent onnan, amit ott találnak. Úgy hiszem, hogy ez a hely rejti az elpusztításuk kulcsát és számomra megér ennyi pénzt mindez.
Epilógus 5. – Hydra bázis, Németország
A Hydra nem esett kétségbe amiatt, hogy az AIM Birodalom kiszállt a Hydra-ból, már úgyis megvolt, hogy ki lesz az utóda. Egyébként sem zavartak itt túl sok vizet, mert nem avatkoztak bele a dolgokba. Ellenben az új kiszemelt, nos az ő legalább merész volt és mert olyan dolgokat tenni, amikkel kivívta a figyelmet. Nem csak a legális dolgokkal, hanem az illegálisakkal is. Niclas Richard Jørgensen és a Roxxon. Sőt a következő elnökjelöltnek is őt szánták. Spartan kereste fel és ajánlott neki lehetőséget maguk között, amit rövid mérlegelés után el is fogadott. Üzleti út címén utazott el Németországba, ahol találkozhatott is a többi fejjel, akik kivételesen eljöttek ide, hogy személyesen üdvözöljék a férfit.
< - Herr Jørgensen remélem élvezni fogja a közös munkát - mondta Spartan németül ezúttal. >
< - Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy a közös munkánk roppant gyümölcsöző lesz minden téren. Hail Hydra! >
Epilógus 1. – Roxxon főépület, San Francisco
Niclas Richard Jørgensen a felvételeket és adatokat figyelte, olvasta, amiket azon a bázison szereztek, ahol Sakura-t is fogva tartották. Számára már csak azért is érdekes volt a nő, mert genetikailag is roppant furcsa, egyedi. Az utóbb tíz évben rengeteg asgardi mágiának volt kitéve, aztán Celestial technológiának. Először elvesztette a képességeit, majd visszakapta. Most pedig Richard is kísérletezett rajta, a doktor, akit megölt nem volt kár érte, a megölt katonákért, alkalmazottakért sem, tudta őket klónozni, hogy újra munkába álljanak. Visszatérve Sakura-ra, ő egy roppant érdekes kísérlet lett, kíváncsi volt, hogy miként fog végződni az egész.
- Uram - szólalt meg az egyik tudós. - Nem találjuk a nyomát, valószínűleg az AIM visszahívta.
- Nem gond - mondta Jørgensen. - Előbb vagy utóbb, ha nem akarja elveszteni a képességeit úgyis visszajön, hogy csináljunk vele valamit. A vére, a vírusok és az embriók pedig megvannak. Minden a terv szerint alakult.
Nyugodtan dőlt hátra a székben, a fia is megkapta a képességeket, roppant erős volt, ahogyan számított erre. És mindezzel a történetnek még koránt sem volt vége.
Epilógus 2. – Barbuda, AIM Birodalom
Johanne gondterhelten ült az irodájában és a történteken gondolkodott. Eddig is veszélyben érezte az AIM Birodalmat, de azok után, hogy a Hydra elfoglalta Németországot már méginkább. Így is hónapokkal korábban felmerült benne a kiugrás ötlete, végtére is egyetlen küldetésben sem vettek részt, ellenben a Hydra folyamatosan veszélyeztette az embereit és továbbra is a céljuk, hogy kiirtsák a mutánsokat. Johanne és rengeteg alkalmazottja pedig az volt. Az emberek és a Birodalom jóléte fontosabb volt, főleg, hogy most már a saját lábukon is képesek voltak megállni, nem úgy, mint az elején, amikor kényszerből lett az egyik fej. Hosszas több hetes, hónapos gondolat ért be ekkor, így üzenetet küldött Spartannak, hogy látni akarja.
- Madame Hydra - köszöntötte a férfi. - Miben állhatok a szolgálatára.
- Simon! - biccentett. - Tudasd a többi fejjel, hogy ezentúl sem én, sem pedig az AIM Birodalom nem része a Hydra-nak!
Epilógus 3. – SHIELD főépület, New York
Valaki összehívta a Bosszú Angyalokat, hogy személyesen óhajt velük az egyik védett tárgyalóteremben. Mindenkivel egytől egyig, még a beugró tagokkal is. A nő a lehető legnagyobb titokban érkezett meg, egyedül Vízió volt az, aki tudott róla, senki más. Ő adta az útvonalat is, hogy merre menjen. Egy feketehajú zöld egyenruhás nő lépett be a védett tárgyalóba. Ebben az alakban senki sem ismerte meg, hiszen ez volt a célja, amikor a képességével létrehozta ezt az külsőt.
- Önök ebben a külsőben nem ismernek, ez az alakom a közelmúltig Madam Hydra-ként volt ismert, a Hydra egyik feje voltam, noha semmilyen akcióban nem vettünk részt, igazából úgy lettem az, hogy nem volt más választásom, az emberiség érdekében. Lényegében döntenem kellett, hogy milliók halnak meg az Örökség II. vírusban, vagy ők segítenek... Így sem avattak be sokba, hogy az egyik tagjuk voltam, de Németország elfoglalása után már tényleg féltem az embereimet, akiket így is bedobtak többször a frontvonalba és életveszélybe sodorták őket. Mindez persze nem mentesít az alól, hogy egyikük voltam.
Ekkor vette le az álcáját és tűnt fel a szőke haja és az Angyalok által is ismert vonása, hogy ő nem más, mint Johanne Jones Tao, az AIM Birodalom és a Legfelsőbb Tanács vezetője.
- Teljes amnesztiát kérek, illetve védelmet az AIM Birodalomnak, és mindent, amit tudok, átadok maguknak a Hydra-ról - mondta.
Epilógus 4. – Maffiaváros, New York alatt
A Maffiavárosra végre újra némileges nyugalom ült, hála annak, hogy kiderült az, hogy ki ölte meg a Cinnamon család második emberét, ami egy baleset volt csupán. A várost uraló maffiacsaládok, szervezetek vezetői a dómban a megszokott megbeszélésüket tartották, amikor egy férfi toppant be hozzájuk, váratlanul. A Vezér érkezett meg, akinek főleg az Arénában voltak érdekeltségei és egyéb helyeken is. Azt senki sem tudta azonban, hogy ő maga is a Hydra alkalmazásában áll. Ha tudták volna, valószínűleg a férfi el sem jut ide, hiszen a New Yorki maffiára jellemzően a Cabalnak volt befolyása.
- Hölgyeim, uraim! - kezdte. - Azt hiszem, hogy tudom a megoldást a problémájukra, problémánkra, a Ligára. Én adom az információt és a pénzt, önök az embereket. Fejenként 10.000.000$-t adok azoknak, akik elmennek Madripoorba, ott megkeresnek egy templomot, ami a Liga titkát és eredetét rejti. Elhoznak mindent onnan, amit ott találnak. Úgy hiszem, hogy ez a hely rejti az elpusztításuk kulcsát és számomra megér ennyi pénzt mindez.
Epilógus 5. – Hydra bázis, Németország
A Hydra nem esett kétségbe amiatt, hogy az AIM Birodalom kiszállt a Hydra-ból, már úgyis megvolt, hogy ki lesz az utóda. Egyébként sem zavartak itt túl sok vizet, mert nem avatkoztak bele a dolgokba. Ellenben az új kiszemelt, nos az ő legalább merész volt és mert olyan dolgokat tenni, amikkel kivívta a figyelmet. Nem csak a legális dolgokkal, hanem az illegálisakkal is. Niclas Richard Jørgensen és a Roxxon. Sőt a következő elnökjelöltnek is őt szánták. Spartan kereste fel és ajánlott neki lehetőséget maguk között, amit rövid mérlegelés után el is fogadott. Üzleti út címén utazott el Németországba, ahol találkozhatott is a többi fejjel, akik kivételesen eljöttek ide, hogy személyesen üdvözöljék a férfit.
< - Herr Jørgensen remélem élvezni fogja a közös munkát - mondta Spartan németül ezúttal. >
< - Teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy a közös munkánk roppant gyümölcsöző lesz minden téren. Hail Hydra! >
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
>> Hjuchia Sakura
>> The Devil's Inn 2027. Augusztus
- Aktív alakváltozás: Izan:
- Izan/17/kaukázusi/rekedtes hang
- Felszerelés/egyéb:
- Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil, némi készpénz
Már egy ideje nem csinálok sok mindent, napi rutin lett, hogy valahogyan átvergődöm a nappalokat aludni próbálva ami többször nem sikerül mint igen éppen rémálmok miatt nem tudom kipihenni magamat vagy a saját sóhajaim tartanak fenn ébren, a fény túl sok és így tovább. Este legalább ide lejövök és iszok, nincsen jobb dolgom és legalább egy idő után már eltompulok eléggé, hogy az asztalra dőlés is elég legyen mint egy jó esti alvás. Sosem zargatnak se, kifizetem is amit veszek szóval az itteniek se zaklatnak csak oda adják az italomat amit épp kikérek és a kocsma egyik asztalánál ülve iszom magamban.
Most is így teszek, már egy pár üres pohár van előttem ha csak el nem vitték az utolsó csekkolásom óta, a fejemet az asztalra tettem már és a fal felé bámulva próbálom nem jártatni az agyamat ami nem éppen megy. Nem tudom mit kéne csinálnom, nem tudok dűlőre jutni magammal. Egy nagy sóhajt engedek ki és megemelem a kezemben lévő poharat és a szemem elé húzom, hogy megnézzem van-e még benne. És nincs, frusztrált sóhajt engedek ki most és alrébb tosszantom az üres poharat. Fel kéne kelni egy új ért, de nincs kedvem..
Ammon Einarson- 11. szint - 25 kredit
- Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate
Kinek is az avatarja?
The Devil’s Inn; Maffiaváros
Részvevők: Hjuchia Sakura és Trisa Carter
Sakura az utóbbi hónapokban igencsak maga alá került, hála Rémálomnak és az ő is „ajándékának”. Nem volt elég, hogy folyamatosan csak rémálmai voltak, de még ott volt az is, hogy menthetetlenül szerelmes volt Apokalipszisbe, akitől egyébként is rettegett. Ismét Izan képében volt, és részegen elaludt a pultnál. Az üres poharát már el is vitték előle, így amikor felébredt, láthatta, hogy nincs ott semmi, de ahhoz már nem igen volt ereje, hogy újat kérjen. Azt hallotta, hogy jócskán kisebb az alapzaj a kocsmában és alig vannak már bent, bizonyára estefelé lehet, vagy ki tudja, itt lent soha sem volt egyértelmű mindez. Valami hangot hallott a jobb oldala irányából, kellett pár másodperc, hogy rájöjjön, hogy hozzá beszél egy nő, ráadásul az eredeti nevén szólítja.
- Miss Hjuchia?! – szólította meg a másik.
Szerencsére senki sem volt a közelben, így nem hallhatták, ha ránézett a nőre Sakura, akkor megismerhette, hogy ő is Thorhalla embere.
Ezek után fordult vissza Izanhoz.
- Beszélhetünk valahol most… vagyis nem, beszélnünk kell most, szóval megissza a kávét és velem jön.
- Miss Hjuchia?! – szólította meg a másik.
Szerencsére senki sem volt a közelben, így nem hallhatták, ha ránézett a nőre Sakura, akkor megismerhette, hogy ő is Thorhalla embere.
- Trisa:
Ezek után fordult vissza Izanhoz.
- Beszélhetünk valahol most… vagyis nem, beszélnünk kell most, szóval megissza a kávét és velem jön.
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Thorhalla- Fórumanyu
- Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
>> Hjuchia Sakura
- Aktív alakváltozás : IZAN:
- Felszerelés/egyéb:
- Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló ami nagyobb mint kéne rá és le is lóg rajta, hogy takarja az öv vonalat, laza, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil, némi készpénz
Nem tudom mióta feküdhettem az asztalon már kiütve, kipihentnek nem éreztem magam a zaj kissé alább volt hagyva. Kótyagosan, félig kinyitottam a szememet és kibámultam a fejemből. A poharamat elvitték de nem tudtam rávenni magamat arra, hogy felüljek és kérjek még egyet. Ekkor ütötte meg a váratlan sutyorgás a fülemet jobb ról. Hírtelen nem törődtem vele de meghallottam a nevemet, a rendeset. Oda fordítottam a fejem, az oda kapása nem igazán lenne most előnyös. Az meg nem más mint Thorhalla egyik másik embere volt.
Kitámasztom a fejemet és úgy nézek a nőre.
- Remélem nagyon fontos Missy, hogy felkeltett.
A recsegős hangba most még belevegyül az az álmatlan és részeges kótyagosság is extrába így egy elég érdekes hatást keltve.
- Persze, hogy fontos. Egyébként nem valcoltál volna ide. Vizet szerezz nekem inkább, a kvávéval nem megyek semmire.
A dzekim a székre van támasztva, elkezdek kotorni a zsebében a cigim után aztán mikor sikerült végre kihalásznom akkor egy szálat a számba is veszek.
- Mi a neved?
Kérdezem meg a nőt miközben meg is gyújtom a cigarettámat. Őszintén nem tudok sose emlékezni nevekre, vagy arcokra se néha, legalább ha már ugyan abban a ligában mozgunk megkérdezem már tőle.
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
Noha Sakura nem kért a kávéból a nő megcsóválta a fejét.
- Hozza csak azt a kávét – mondta a pultosnak.
A pultos nem sokkal később le is tette a kávét, és egy üveg ásványvizet is a víz gyanánt. A nő belecsöpögtetett valamit a kávéba és odatolta a kamaszfiú testében levő nőnek.
- Ez segít kijózanítani – mondta. – Igya meg!
Ez nem javaslat volt a nő részétől, hanem parancs. Ha így tett Sakura, akkor érezhette, hogy valóban hihetetlen gyorsasággal múlik a részegsége és alig egy perc alatt teljesen kijózanodott.
- Trisa Carter vagyok egyébként, ha nem emlékezne rám – mondta. – A Cinnamon család és a Kéz alkalmazottja, illetve az úrnőé.
Így már józanon kezdett összeállni Sakura-nak, hogy ki a nő, tudta, hogy volt Asgardon, eljátszotta egyszer Thorhalla-t, majd Loki fogságába esett, onnan az Istenek háborúja végén kiszabadult, és azóta is Halla-t szolgálja, szóval ténylegesen egy oldalon állnak, ha pedig tudta, hogy kicsoda Sakura ebben az alakban, akkor valószínűleg az istennő is tudta, hogy mi a helyzet vele. Talán még volt reménysugár.
- Nos, akkor hol tudnánk beszélni? – kérdezte újra Trisa.
- Hozza csak azt a kávét – mondta a pultosnak.
A pultos nem sokkal később le is tette a kávét, és egy üveg ásványvizet is a víz gyanánt. A nő belecsöpögtetett valamit a kávéba és odatolta a kamaszfiú testében levő nőnek.
- Ez segít kijózanítani – mondta. – Igya meg!
Ez nem javaslat volt a nő részétől, hanem parancs. Ha így tett Sakura, akkor érezhette, hogy valóban hihetetlen gyorsasággal múlik a részegsége és alig egy perc alatt teljesen kijózanodott.
- Trisa Carter vagyok egyébként, ha nem emlékezne rám – mondta. – A Cinnamon család és a Kéz alkalmazottja, illetve az úrnőé.
Így már józanon kezdett összeállni Sakura-nak, hogy ki a nő, tudta, hogy volt Asgardon, eljátszotta egyszer Thorhalla-t, majd Loki fogságába esett, onnan az Istenek háborúja végén kiszabadult, és azóta is Halla-t szolgálja, szóval ténylegesen egy oldalon állnak, ha pedig tudta, hogy kicsoda Sakura ebben az alakban, akkor valószínűleg az istennő is tudta, hogy mi a helyzet vele. Talán még volt reménysugár.
- Nos, akkor hol tudnánk beszélni? – kérdezte újra Trisa.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders
>> Hjuchia Sakura
- Aktív alakváltozás :
- Felszerelés/egyéb:
Csak azért is kávét kapok, csóválja a fejét is a nő de legalább a pultos hoz egy üveg vizet is. A fejemet támasztva nézem, hogy csepegtet valamit a kávémba bele. Felpillantok rá miközbem megfogom a kávés poharat a balommal.
- Remélem valami jófajta mérget csepegtetett bele.
Jelen pontomnál még ha az lenne benne se zaklatna fel nagyon, végül is megfújkálom a kávét, hogy hüljön és iható hőmérsékleten meg meg is iszom azt végül. Bele nem halok rögtön az már valami és a részegségem is elmúlik gyorsan és kijózanít a kávé meg az extra bármi amit beletett a csaj.
- Ne vegye magára, nem szoktam senkire se emlékezni.
Válaszolok a nőnek és nyújtózok egyet. Bármi legyen az amit belenyomott a kávémba remélem a másnaposságot is eltünteti nem csak a részegséget.
- Itt a privát szoba megteszi.
Vissza térve viszont az ügyhöz kéznél, ha van privát szoba itt a Devil's Inn-ben akkor csak itt kell áthelyezkednünk. Ha nincsen ilyen szobájuk akkor felajánlom a placcot amit Kurama intézett még a felkérésemre annó idelent, hogy mehetünk oda is ha nincs más. Nem egy nagy hely az de legalább nem zavar ott senki se minket és váratlan látogató se toppan be ott sem.
A hozzászólást Sakura összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 02 Ápr. 2017, 21:13-kor.
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
Láthatóan nem nyerte el Trisa tetszését az, amit hallott az arcok megjegyzéséről.
- Pedig ideje lenne, ha megtanulná és javítana a memóriáján – mondta.
Arra a részre, hogy legyen itt a privát szoba csak bólintott.
- Kivenném időlegesen azt a helységet – szólt a csaposnak.
Amint megkapta a kulcsot, akkor el is indult arra. Ez is egy emeletes épület volt, igaz alacsonyabb, mint a többi, de még így is volt három emelete, ami elég sok kivehető privát helységet jelentett. Most az egyik első emeleti kisebb lakásét kapta meg a páros. A helység elég modernül volt berendezve, a lakásokban itt alapként még a régi bútorok voltak, amikor a földalatti város is épült. De ez be volt már rendezve, és az épülethez saját generátor is volt, így áram is működött az épületben, meg légkondi, mert tudott meleg lenni a föld alatt. Teljesen átlagos nappalinak volt berendezve a helység, kanapé, fotelok, dohányzóasztal. Trisa a kanapéra ült le, majd megvárta, amíg Sakura is így tesz valahol.
- Az úrnő teljes jelentést vár – mondta. – Egy ideig bolygón kívül volt… tudni akarja, hogy mi az a tetoválás a hátán Ms. Sakura és miért lett az avatarja annak a bizonyos Rémálomnak.
Türelmesen pillantott a kamaszfiú testében levő nőre, hogy az mit is fog felelni a feltett kérésre.
- Pedig ideje lenne, ha megtanulná és javítana a memóriáján – mondta.
Arra a részre, hogy legyen itt a privát szoba csak bólintott.
- Kivenném időlegesen azt a helységet – szólt a csaposnak.
Amint megkapta a kulcsot, akkor el is indult arra. Ez is egy emeletes épület volt, igaz alacsonyabb, mint a többi, de még így is volt három emelete, ami elég sok kivehető privát helységet jelentett. Most az egyik első emeleti kisebb lakásét kapta meg a páros. A helység elég modernül volt berendezve, a lakásokban itt alapként még a régi bútorok voltak, amikor a földalatti város is épült. De ez be volt már rendezve, és az épülethez saját generátor is volt, így áram is működött az épületben, meg légkondi, mert tudott meleg lenni a föld alatt. Teljesen átlagos nappalinak volt berendezve a helység, kanapé, fotelok, dohányzóasztal. Trisa a kanapéra ült le, majd megvárta, amíg Sakura is így tesz valahol.
- Az úrnő teljes jelentést vár – mondta. – Egy ideig bolygón kívül volt… tudni akarja, hogy mi az a tetoválás a hátán Ms. Sakura és miért lett az avatarja annak a bizonyos Rémálomnak.
Türelmesen pillantott a kamaszfiú testében levő nőre, hogy az mit is fog felelni a feltett kérésre.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
- Aktív alakváltozás :
- Felszerelés/egyéb:
Van a helynek magán szobája így az egyikbe be is megyünk miután megkaptuk a kulcsot a szobához. Felkapom a dzsekimet a székről és a vizemet is és követem a nőt a szobába. Magunk mögött már az ajtót bezárom aztán az egyik fotel-ra ledobom a dzsekit és le is ülök egybe. A vizemet leteszem az aztalra és most már meg is gyújtom a cigarettámat. Nem reagálok arra, hogy javítanom kéne a memóriámon, persze van benne igazság de nem tud érdekelni ezen része. Az akit kell felismerek úgy is a többi pedig nem tud érdekelni túlzottan.
- Szóval nem volt itt az úrnő, az megmagyarázza, hogy miért tudott megbillogozni Rémálom. - Mondom majd sóhajtok egyet. - Mint észreveheti nem vagyok éppen a magaslatán a mentális dolgoknak, rövidre véve a történetet, hogy ne untassam el, az álomsíknak vagy rémálomsíknak ahogy tetszik, új uralkodója van és megmozgatta pár napja az izmait.
Itt várok, hogy van-e valami kérdése vagy beszólása a nőnek meg azért is mert zaklat is fel a dolog, beszélni róla. Ha nincsen akkor folytatom a magyarázatot.
- A hátamon a tetoválás az ő szimbóluma. Nem volt éppen választási lehetőség, alvás közben belemászott a fejembe és...és így ébredtem már. Azóta nem tudok aludni se normálisan. Tudja tényleg megmagyarázza, hogy hogy volt valaki képes belemászni a fejembe. Nem volt itt az úrnő, egyértelmű. Heh.
Libabőrös is lettem az említésétől, hogy vissza emlékeztem mi is történt az álomban. Bele is szívtam a cigimbe ahogy hátra dőltem a fotelban és törökülésbe vettem a lábaimat is.
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
A szobába való érkezés után Trisa figyelmesen hallgatta végig, hogy mit is mondott Sakura, mi történt vele. Közben bólintott is arra, hogy észrevette, hogy nincs éppen a helyzet magaslatán a nő.
- Ezen esetben van egy némileg jó és egy rossz hírem – mondta.
A másikra pillantott, hogy sikerült-e felkeltenie valamilyen szinten az érdeklődését. Ha azt látja, hogy nem érdekli a másikat, amit mondani készül, akkor feláll és elindul kifelé.
- Ha nem… hát nem, semmi sem kényszer – mondta.
Azonban, ha Sakura bármiféle érdeklődést mutatott, akkor viszont ezt feleli:
- A némileg jó hír, hogy talán van esély arra, hogy leszedjék ezt a hátáról és megtörjék azt, amit Rémálom tett – kezdte. – Azonban közel sem biztos, hogy sikerül. Amennyit az úrnő tud Rémálomról, hogy lényegében végtelen a hatalma a saját síkján, ha a tetoválás is onnan nyeri az erejét, akkor szinte lehetetlen megtörni, talán csak Rémálom halálával lehetne, de ő elpusztíthatatlan, addig létezik, amíg bárki is álmodni tud. Annak idején az istencsaládok okkal börtönözték be… nem tudja, hogy miként szabadulhatott ki?
Kérdezte a végén, láthatóan és érezhetően ez a kérdés igencsak fontos lehetett.
- Ezen esetben van egy némileg jó és egy rossz hírem – mondta.
A másikra pillantott, hogy sikerült-e felkeltenie valamilyen szinten az érdeklődését. Ha azt látja, hogy nem érdekli a másikat, amit mondani készül, akkor feláll és elindul kifelé.
- Ha nem… hát nem, semmi sem kényszer – mondta.
Azonban, ha Sakura bármiféle érdeklődést mutatott, akkor viszont ezt feleli:
- A némileg jó hír, hogy talán van esély arra, hogy leszedjék ezt a hátáról és megtörjék azt, amit Rémálom tett – kezdte. – Azonban közel sem biztos, hogy sikerül. Amennyit az úrnő tud Rémálomról, hogy lényegében végtelen a hatalma a saját síkján, ha a tetoválás is onnan nyeri az erejét, akkor szinte lehetetlen megtörni, talán csak Rémálom halálával lehetne, de ő elpusztíthatatlan, addig létezik, amíg bárki is álmodni tud. Annak idején az istencsaládok okkal börtönözték be… nem tudja, hogy miként szabadulhatott ki?
Kérdezte a végén, láthatóan és érezhetően ez a kérdés igencsak fontos lehetett.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
- Aktív alakváltozás :
- Felszerelés/egyéb:
A szemem nem csillan fel de felegyenesedek kicsit a fotelban. Némiképp jó és rossz hír, sokkal rosszabb nem lehet mint a mostani helyzetem.
- Csupa fül vagyok.
Mondom a nőnek, hogy fojtassa csak amit elkezdett mondani. Én pedig figyelmesen hallgatom csak. Szóval van némi esélyem, hogy megszabaduljak a billogtól. Gondolom, hogy nem lesz könnyű de reméltem, hogy nekem nem lesz könnyű és az úrnő csak lepöcköli majd a hátamról vagy valami. Azt hinné az ember, hogy legalább az istenek tisztelik egymást ha már mi a halandó "férgek" nem.
- Mm, had gondolkozzak ezen egy pillanatot. Az egész nem olyan egyszerű, talán a legtisztább ha össze foglalom tömören a folyamatát az egésznek.
Nézek a nőre. Ha nincs ellenvetése, hogy kissé hosszabbra fog nyúlni mint két szó akkor fojtatom.
- Az egész nem teljesen úgy indult ahogy számítanék rá így vissza gondolva az egészre, nem álmodtam vagy ilyesmi hanem egy sokkoló szerű ütést éreztem aztán utána a rémálmomban tértem magamhoz. Nem csak egyedül voltam ott hanem megvolt osztva más emberekkel is az egész, talán négyen voltunk. Már akire emlékszek, egy lupin, egy ember meg egy szimbionta is rajtam kívül.
Itt megint megállok, főként mert gondolkozok az egészen, próbálom felidézni magamban azt amikor már megjelent maga Rémálom is a köreinkben, a többi csak káosz meg pánik volt, ott ha volt is bármi kétlem, hogy hasznos emlékeim lennének róla, és hát nem is akarok annyira emlékezni azokra a részletekre.
- Nem mondhatnám, hogy említette miként is szabadult ki csak, hogy ő az újdonsült ura a helynek és a rémálmaink majd erősítik majd őt és, hogy a mi világunkra is hatása van.
Ezek után már elhallgatok és várom, hogy mit fog mondani, vagy van-e kérdése valamivel kapcsolatban vagy több részletet akarna tudni esetleg nem érti, hogy miről habogok itt.
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
Mivel Sakura érdeklődő volt, így Trisa is ülve maradt és nem próbált meg az ajtó felé sem menni, hogy ezzel keltse fel a másik nő figyelmét. A hírei igencsak felemásak voltak és egyelőre semmi igazán jóval nem kecsegtettek. A végén még időt és lehetőséget is kért Sakura, hogy kifejthesse a dolgokat.
- Rendben van, mondja csak – bíztatta Trisa.
Amíg Sakura beszélt, addig végig figyelmesen hallgatta a másikat, hogy mit is mond.
- Érdekes – mondta. – De ugyanott kelt fel, ahol korábban feküdt, nem?
Ha igenlő választ kap, akkor folytatja.
- Lehet, hogy azért érezte, amit, mert akkor szállta meg az álmait Rémálom, vagy „tépte” ki a lelkét az álom síkra? – morfondírozott hangosan.
Láthatóan neki sem volt jobb ötlete, de az amúgy is igencsak aggasztó volt, hogy az istenek is nagyon erősnek tartják Rémálmot és korábban bebörtönözték. Az ilyesmi soha sem kezdődött és végződött jól, ezt Sakura nagyjából testközelből is tudta már.
- Nem is valószínű, hogy megmondaná, főleg, hogy ha istenek újra bebörtönzik, akkor valamilyen módon szökni tudjon…
A ridiküljében kezdett kutatni, majd végül kivett egy üvegcsét, amiben fekete lé volt.
Letette az asztalra Sakura elé.
- Persze nem muszáj ezt választania, ha nem akar kockáztatni.
- Rendben van, mondja csak – bíztatta Trisa.
Amíg Sakura beszélt, addig végig figyelmesen hallgatta a másikat, hogy mit is mond.
- Érdekes – mondta. – De ugyanott kelt fel, ahol korábban feküdt, nem?
Ha igenlő választ kap, akkor folytatja.
- Lehet, hogy azért érezte, amit, mert akkor szállta meg az álmait Rémálom, vagy „tépte” ki a lelkét az álom síkra? – morfondírozott hangosan.
Láthatóan neki sem volt jobb ötlete, de az amúgy is igencsak aggasztó volt, hogy az istenek is nagyon erősnek tartják Rémálmot és korábban bebörtönözték. Az ilyesmi soha sem kezdődött és végződött jól, ezt Sakura nagyjából testközelből is tudta már.
- Nem is valószínű, hogy megmondaná, főleg, hogy ha istenek újra bebörtönzik, akkor valamilyen módon szökni tudjon…
A ridiküljében kezdett kutatni, majd végül kivett egy üvegcsét, amiben fekete lé volt.
- a lötyi:
Letette az asztalra Sakura elé.
- Persze nem muszáj ezt választania, ha nem akar kockáztatni.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
- Aktív alakváltozás :
- Felszerelés/egyéb:
- Ugyan ott, szokásos rémálmos ébredés. Ezen a területen legalább semmi új.
Válaszolok a nőnek és előrehajolok az asztalhoz hogy hamuzzak egyet. Az, hogy a sokkoló érzése mi lehetett csak vállat vonok.
- Bizonyára igaza van.
Elmondtam amit tudtam, vagy legalább is úgy gondoltam, hogy hasznos infó lehet. Más részletekbe nem akarok bele menni de nem is feszegeti a dolgot, csak egyetért velem, hogy nem mondaná meg úgy se. Azt kezdem el figyelni hátra dőlve a fotelban már, hogy mit kezdett el kutatgatni ennyire amíg elő nem húz a kis táskácskájából egy fiolát/üvegcsét. Leteszi elém az asztalra majd elmondja, hogy mi is az. Egy pillanatig csak némán bámulok a fiolára majd felnézek a nőre.
- Wow, nem tudom, hogy mit mondjak. - Kiveszem a cigit a számból ez után. -Nem hiszem, hogy megúszok még egy kaszás látogatás.
Bár minden problémámat megoldaná, ha csak végre megdögölnék és úgy is maradnék, de ennyire még nem untam meg az életemet mindenek ellenére se.
- Szóval mi a B terv? Legalább had halljam a lehetőségeimet mielőtt megiszok egy mérget.
Bármit is mond, technikailag mérget akar megitatni velem! Nem vagyok Asgardi, már ember se vagy mutáns, csak össze kuszálták már nekem szóval ki tudja mi történne ha meginnám. Inkább azt modnom, hogy jó esetben csak megöl!
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
Sakura igencsak ledöbbent azon, hogy milyen lehetőségei vannak arra, hogy ebből az egészből kimásszon és valóban a saját magát megmérgezni nem biztos, hogy a legjobb megoldás volt, még akkor sem, ha csak ez volt a megoldás. Legalább is így első ránézésre, aztán lehet, hogy tényleg nem volt más lehetőség, csak ez. Végül is a fiútestben levő nő rá is kérdezett arra, hogy van-e valamilyen más lehetőség. Ezen a kérdésen láthatóan el kellett Trisa-nak is gondolkodnia, jó egy perc telt mire megszólalt.
- Várni? – tette fel tétován a kérdést. – Várni addig, amíg vagy Rémálom hatalma megroppan és képes lehet kitörni alóla, vagy megvárni, amíg az úrnőnek lesz annyi hatalmas, hogy képes legyen Rémálom befolyását megtörni…
Itt néhány pillanatra elhallgatott, hogy megeméssze Sakura azt, amit hallott, majd folytatta.
- Esetleg az a megoldás lehet még, hogy az úrnő megpróbálja megtörni, ha mást nem is, de legalább azt, hogy szerelmes Apokalipszisbe – kezdte. – Ez jó eséllyel sikerrel fog menni, de még így is lehetséges, hogy mentális, vagy asztrális sérüléseket szenved el. Azaz előfordulhat, hogy agykárosodást szenved, esetleg a szociopatasága eltűnik és újra elkezd érzelmeket érezni.
A férfialakban levő nőre pillantott.
- De öntől függ, hogy mit fog választani, van időnk, szóval nyugodtan mérlegelje a hallottakat.
- Várni? – tette fel tétován a kérdést. – Várni addig, amíg vagy Rémálom hatalma megroppan és képes lehet kitörni alóla, vagy megvárni, amíg az úrnőnek lesz annyi hatalmas, hogy képes legyen Rémálom befolyását megtörni…
Itt néhány pillanatra elhallgatott, hogy megeméssze Sakura azt, amit hallott, majd folytatta.
- Esetleg az a megoldás lehet még, hogy az úrnő megpróbálja megtörni, ha mást nem is, de legalább azt, hogy szerelmes Apokalipszisbe – kezdte. – Ez jó eséllyel sikerrel fog menni, de még így is lehetséges, hogy mentális, vagy asztrális sérüléseket szenved el. Azaz előfordulhat, hogy agykárosodást szenved, esetleg a szociopatasága eltűnik és újra elkezd érzelmeket érezni.
A férfialakban levő nőre pillantott.
- De öntől függ, hogy mit fog választani, van időnk, szóval nyugodtan mérlegelje a hallottakat.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
- Aktív alakváltozás (nincs):
- Felszerelés/egyéb:
- Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil, némi készpénz
- Várni, ennél azért jobb ötleteket is mondhatna! Épp hogy kiszabadult a börtönéből vagy miből szóval csak nyerni fogja az erejét, ha várok csak magammal cseszek ki!
Érthető, hogy paprikás a hangulatom. Még, hogy várjak ebben az állapotomban, ne röhögtessen! A másik ötlete már jobban indult ki, hogy az úrnő majd levakarja rólam ezt mint ahogy Lokiét is leszedte. Viszont hamar bevörösödött a fejem az idegtől ahogy fojtatta. Majdnem felrúgtam az asztalt azzal a lendülettel, hogy felkeltem a fotelből de végül csak egy luftot rúgtam ahogy vissza húztam a lábamat. Le is csapom vissza a lábam a földre, a cigi szűrőjét már teljesen össze haraptam és a csajra mutatok.
- NEM VAGYOK SZERELMES SENKIBE! - kiabálok rá a nőre és ezzel már ki is esett a számból a cigi, valószínűleg a földön landolva. - ÉS FŐLEG, főleg semmi baja nincs az érzelmeimnek se! - mérsékelem vissza a hangerőmet észbe kapva.
Nem kéne szétüvölteni az egész kocsmát egy részről. Elhallgatva lehajolok és felveszem a cigit a földről és elnyomom a hamutálban majd leülök vissza, becsukom a szememet és össze kulcsolom magam előtt az ujjaimat támaszkodva a karfán. Nem tudom, hogy honnan tudja vagy miért tudja de nem számít. Viselkedj felnőttként... Pár percig csak csendben ülök így, egyrészt az előbbit kirázni a fejemből és mérlegelni a lehetőségeimet. Amíg így csendben vagyok lassan vissza is változtam a rendes, eredeti alakomba. A ruhák lazasága hamar el is tűnik és egyértelmű, hogy a rendes testem méreteit hordtam.
- Szóval van egy fele-fele esélyem a méreggel, hogy meghalok vagy sem vagy az Úrnő kavarja össze a fejemet, hogy legalább valamit segítsen.
Inkább megteszem az esélyeimet a méregiváson mintsem, hogy megint valaki szórakozzon velem, de ettől sem lesz kecsegtetőbb a lötyi megivása.
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
- Szeretnék én, de nem tehetek róla, ha nincs más lehetőség – mondta. – Ezek már nem a halandók játszmái és az isteneknek teljesen máshogyan telik az idő mint nekünk…
Védekezett, valószínűleg joggal, mert ő maga tényleg semmit sem tehetett ez ügyben. Ahogyan Trisa felhozta azt, hogy szerelmes Sakura Apokalipszisbe, a nő, vagyis éppen a fiú testben levő, hangos üvöltésben és erőteljes dühkitörésben hozta a másik nő tudtára, hogy mi is a helyzet valójában. Trisa felvonta a szemöldökét, nem sűrűn lehetett efféle dolgot látni Sakura-tól korábban, hogy így reagáljon valamire.
- Maga elvileg szociopata – mondta a nő. – Azaz nem kellene, hogy érzelmei legyenek, ez a dühkitörés nem tűnik annak, hogy ne lenne…
Mutatott rá a pontra, hogy tényleg valami komolya baja van Sakura-nak az érzelmeivel is, nem csak minden mással, amit Rémálom művelt vele. Ezek után Sakura még tovább mérlegelte a helyzetet, pörögtek a gondolatok a fejében, de sajnos a helyzet nem lett jobb, mint volt, ugyanazok a pocsék választási lehetőségei maradtak a végére is, mint az elején.
- Igen – bólintott Trisa. – Tudom, hogy nehéz a döntés, de lehet, hogy a hamarabbi döntés jobb lenne, már csak amiatt is, mert ki tudja, hogy nem-e erősödik Rémálom jegye magán, amitől még nehezebb lesz megszabadulni tőle…
Védekezett, valószínűleg joggal, mert ő maga tényleg semmit sem tehetett ez ügyben. Ahogyan Trisa felhozta azt, hogy szerelmes Sakura Apokalipszisbe, a nő, vagyis éppen a fiú testben levő, hangos üvöltésben és erőteljes dühkitörésben hozta a másik nő tudtára, hogy mi is a helyzet valójában. Trisa felvonta a szemöldökét, nem sűrűn lehetett efféle dolgot látni Sakura-tól korábban, hogy így reagáljon valamire.
- Maga elvileg szociopata – mondta a nő. – Azaz nem kellene, hogy érzelmei legyenek, ez a dühkitörés nem tűnik annak, hogy ne lenne…
Mutatott rá a pontra, hogy tényleg valami komolya baja van Sakura-nak az érzelmeivel is, nem csak minden mással, amit Rémálom művelt vele. Ezek után Sakura még tovább mérlegelte a helyzetet, pörögtek a gondolatok a fejében, de sajnos a helyzet nem lett jobb, mint volt, ugyanazok a pocsék választási lehetőségei maradtak a végére is, mint az elején.
- Igen – bólintott Trisa. – Tudom, hogy nehéz a döntés, de lehet, hogy a hamarabbi döntés jobb lenne, már csak amiatt is, mert ki tudja, hogy nem-e erősödik Rémálom jegye magán, amitől még nehezebb lesz megszabadulni tőle…
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
- Felszerelés/egyéb:
- Ruha: Kamu motoros dzseki, rövid ujjú póló, vastag melegítő nadrág és edzőcipő. Beretta 92 (1 tár benne), cigi, öngyújtó, mobil, némi készpénz
Ez a nő... Próbálok nyugodtan ülni a fotelben miközben mérlegelem a dolgokat. Már döntésre jutni jutottam egy idelye de mégse tettem még meg ami mellett elhatároztam magamat.
- Szociopata mi, na szép. Ugyan úgy tudok élvezni dolgokat vagy gyűlölni.
Bár azt megkell adnom neki, hogy nem volt sose ilyen kirohanásom mint amit most előadtam az előbb. De mindegy, se nem a haverom a nő se nem akarok bebarátkozni vele vagy bármi, nem most fogok nekiállni bárkivel is ezekről beszélni. Sosem tettem, és sosem fogom. Ennyi, eh, elkalandoztam. Végül is nincs mi mást gondolkozni ezen az egészen. Mivel az úrnő nem tudná biztosan leszedni és normálisan így inkább már a halál vagy siker között választok. Mindig ez volt egyébként is szóval semmi új.
- Persze, tudom én, értem. Nem vagyok hülye. - megvakarom a tarkómat aztán beletúrva a hajamba egy pillanatra még fenn tartom a kezemet a fejemnél majd elveszem onnan és a lötyiért nyúlok. - Ha bele halok se izgat egyébként, nem mintha első utam lenne arra.
Vagy nem mintha olyan de rémisztő lenne. Ha valami olyan nagyon ott lenne a halál után ami olyan hű de ott tartja az egyeszerű embereknek a lelkét akkor már nem keltem volna fel belőle kétszer. Ha meg harmadszorra nem is se sok vizet fog megzavarni.. Nem mintha sokat gondolkoznék rajta utána ha már halott vagyok.
- Akkor csak küldjem le mi?
Még megkérdezem már mikor a kezembe van a fiola, aztán ha igazol, hogy ja csak megkell innom akkor le is húzom azt.
~itt jön a nagy semmi~
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
- Sok sikert – mondta még a nő mielőtt Sakura megitta volt az italt.
Amint megtette… A víznek oly íztelen az íze, mintha levegőt inna a nő. A kóstolás után érzi ahogy az izmai lassan elernyednek. Semmi nem hallgat rá. Hirtelen barlangot látott fekete víz tóval, mintha ott lett volna. Csak a vízcseppektől táncoló tó hullámzó felszínéről visszacsillanó fényeket nézi. Teste balra kezd zuhanni és ő nem képes semmit sem tenni ellene. Teste fogja lett, ami élettelenül hullott alá. Mikor a feje landol a puha barnás homokon tekintette akaratlanul figyeli a hömpölygő vizet és lassan a világ is hullámozni kezd. Mikor a nő megpróbálna tenni ellene már egy izma se szolgálja őt és a szemei lassan lecsukódnak. A csend és sötétség elnyeli őt a semmibe.
Egyszer csak hangot hall visszhangozva a fejében:
Sakura
Felszító hang számára ismeretlen volt, teljesen.
Sorsod döntő pillanathoz értél a sorsod örökké megváltozhat...
Mondják a hangok.
Mi most következik, azt kevesen élték túl a világban.
Minden személy legősibb ellenségével vívsz ma csatát: önmagaddal.
Ez nemes, bátor, botor és kíméletlen próba, ezért, mint mindenki te is kísérőt kapsz. Olyan alakot a lelkedből, aki sose változik. Ő lesz vezetőd és őrződ, de ne feled ő se lesz több, mint lelked egy darabja. Egy szelet belőled.
Büszke halált kívánnunk halandó…
Mondják a hangok és szétoszlanak. Sakura lassan ébred fel. Most is a fekete vízű tó partján van. Nem lát változást, alakot váltani egyáltalán nem képes, ha próbálkozna sem. Izmai elgémberedtek. Testének kínjai elmúltak. Olyan üresnek érzi magát. Mikor körbe néz nem lát változást. Mintha a víz csak eszméletét vette volna el. Majd mikor már magabiztosan távozna valaki tapsol mögötte.
- Csak eljutottál ide. - Mondja Cerbret egy mosollyal - Mégis kit vártál?
Kérdezi a kísérő egy fekete sziklán üldögélve.
Amint megtette… A víznek oly íztelen az íze, mintha levegőt inna a nő. A kóstolás után érzi ahogy az izmai lassan elernyednek. Semmi nem hallgat rá. Hirtelen barlangot látott fekete víz tóval, mintha ott lett volna. Csak a vízcseppektől táncoló tó hullámzó felszínéről visszacsillanó fényeket nézi. Teste balra kezd zuhanni és ő nem képes semmit sem tenni ellene. Teste fogja lett, ami élettelenül hullott alá. Mikor a feje landol a puha barnás homokon tekintette akaratlanul figyeli a hömpölygő vizet és lassan a világ is hullámozni kezd. Mikor a nő megpróbálna tenni ellene már egy izma se szolgálja őt és a szemei lassan lecsukódnak. A csend és sötétség elnyeli őt a semmibe.
Egyszer csak hangot hall visszhangozva a fejében:
Sakura
Felszító hang számára ismeretlen volt, teljesen.
Sorsod döntő pillanathoz értél a sorsod örökké megváltozhat...
Mondják a hangok.
Mi most következik, azt kevesen élték túl a világban.
Minden személy legősibb ellenségével vívsz ma csatát: önmagaddal.
Ez nemes, bátor, botor és kíméletlen próba, ezért, mint mindenki te is kísérőt kapsz. Olyan alakot a lelkedből, aki sose változik. Ő lesz vezetőd és őrződ, de ne feled ő se lesz több, mint lelked egy darabja. Egy szelet belőled.
Büszke halált kívánnunk halandó…
Mondják a hangok és szétoszlanak. Sakura lassan ébred fel. Most is a fekete vízű tó partján van. Nem lát változást, alakot váltani egyáltalán nem képes, ha próbálkozna sem. Izmai elgémberedtek. Testének kínjai elmúltak. Olyan üresnek érzi magát. Mikor körbe néz nem lát változást. Mintha a víz csak eszméletét vette volna el. Majd mikor már magabiztosan távozna valaki tapsol mögötte.
- Csak eljutottál ide. - Mondja Cerbret egy mosollyal - Mégis kit vártál?
Kérdezi a kísérő egy fekete sziklán üldögélve.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
- Felszerelés/egyéb:
- Kösz.- vonok vállat majd le is hajtottam a lötyit. Valami láp szagra számítottam íz gyanánt de semmi íze nem volt, mintha csak levegőt vettem volna a fiolából. Egy pillanatra a meglepetés miatt még megnéztem a fiolát megint de aztán az izmaim elkezdték elengedni magukat. Mondhatni még jó, hogy a fotelben ültem. Nem tudom semmimet sem szóra bírni nagyon hamar elment az összes érzés belőlem. Talán a fiolát is már rég elejthettem a kezemből, nem tudom. A szemem elé egy teljesen új táj tárul ki hamar. Barlang méghozzá. Fekete vizű a tó benne és csak egy pár csepp ami bele esik megfodrozza azt, más nincs is itt a fodrozódáson kívül, megcsillan a fodrozódáson a fény. Meg akartam mozdulni valamelyest de nem ment semmi, elkezdtem eldőlni balra de nem bírtam felegyenesíteni sem magam vagy felemelni a kezemet, hogy megtörjem az esésemet legalább. Semelyiket sem tudom tenni.
Mintha élettelenül esnék éppen össze. Ilyesmi érzés volt a plázánál is ami elfogott, nem teljesen de mégis hasonló. Képtelenül mozdulatra estem össze de akkor minden elhomályosult először és ott volt az a kellemetlen érzés is, kicsit mintha valami rossz szájízt hagyott volna maga után. Ez most más, persze lehet, hogy csak azért mert most nem lelőttek hanem önmagamat mérgeztem meg éppen halálra...
Nagyon furcsa ahogyan a puha homokra érkezik le a fejem, keményre vagy ütésre számítanék megint és mégsem az volt, az előttem fodrozódó tóról pedig a tekintetemet se tudom már elvenni. Ahogy az utolsó cseppnyi éberségem is kimegy belőlem a szememet is már lecsukom és minden teljesen a sötétbe veszik. Se zaj, se kép. Semmi.
A vízhangzó hangok teljesen ismeretlenek, most akár még körülöttem is állhatna mind és úgy beszélhetne hozzám sem tudnám megmondani a különbséget. Végül megint csak a csend ül be és én magamhoz térek végre. Lassan felülöl, végre tudok mozogni megint de olyan érzésem van az izmaimban mintha elfeküdtem volna mindenhol. A tónál vagyok ugyan úgy, megdörzsölöm az arcomat és felállok lassan nyújtva a tagjaimat. Hogy a fenébe kerültem ide?
Értetlenül nézek körbe miközben próbálom össze szedni magamat is és a gondolataimat. Olyan üres minden...
Elindulnék ki a helyről, hogy valamivel több fogalmam legyen, hogy mi is történt amikor a tapsolás be vízhangzik mögöttem. Össze ugrok tőle és a beszédre megfagyok egy pillanatra majd hátra nézek a hang irányába. Hitetlenkedő tekintettel lépek oda hozzá szaporán és meg bököm a kövön ülő mellkasát majd az arcát próbálom meg megcsípni.
- Mi a tököm volt igazából abban a lötyben... - Morfondírozok halkan magamelé
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
Sakura próbálja összeszedni magát, megtalálni a helyét, hogy mi is ez a helyzet, mit tud tenni. Igencsak meglepődött Cerbret itt létére, oda is ment hozzá, majd megböködte, hogy valós-e, sikerült megböknie, de valahogyan furcsa volt, mintha nem is lett volna valós, de mégis. A nő szavaira nevetni kezd, majd néhány pillanat múlva abba hagyta.
- Szólj ha kész vagy.
Mondja nyugodtan, amikor a nő már ideges lenne a férfi leugrik a szikláról Sakura mellé.
- Rossz figyelő lettél. Én nem vagyok itt. Mikor a vízből iszol kapsz egy kísérőt. Ő csak a te fejedben létezik. A lelked és az eszed a legbiztonságosabb személyt választja, a te kavargó életed miatt úgy fest Cerbret-et választottad. Érthető. Bármi történt benne megbíztál. Én nem ő vagyok, én te vagyok. Őt akartad ide. Benne bízol, szóval... hagyjuk a felesleges köröket. Szükséged van kísérőre én tudom, ergo te is tudod. Nincs kinek játszanod magad. Senki se tudja meg mi történt itt. Életedben először igazán az lehetsz, aki vagy minden előadás nélkül. Használd ki, úgysem lesz nagyon több ilyen lehetőséged az életben.
Mondja a fickó.
- Arra megyünk – mutatott Cerbret a kezével valamerre.
Ha Sakura követi a tekintetével a kezet, akkor a tóra mutatott, ami mostanra eltűnt, helyette egy lefelé, a föld alá vezető lépcső jelent meg ott.
- Hölgyeké az elsőbbség.
- Szólj ha kész vagy.
Mondja nyugodtan, amikor a nő már ideges lenne a férfi leugrik a szikláról Sakura mellé.
- Rossz figyelő lettél. Én nem vagyok itt. Mikor a vízből iszol kapsz egy kísérőt. Ő csak a te fejedben létezik. A lelked és az eszed a legbiztonságosabb személyt választja, a te kavargó életed miatt úgy fest Cerbret-et választottad. Érthető. Bármi történt benne megbíztál. Én nem ő vagyok, én te vagyok. Őt akartad ide. Benne bízol, szóval... hagyjuk a felesleges köröket. Szükséged van kísérőre én tudom, ergo te is tudod. Nincs kinek játszanod magad. Senki se tudja meg mi történt itt. Életedben először igazán az lehetsz, aki vagy minden előadás nélkül. Használd ki, úgysem lesz nagyon több ilyen lehetőséged az életben.
Mondja a fickó.
- Arra megyünk – mutatott Cerbret a kezével valamerre.
Ha Sakura követi a tekintetével a kezet, akkor a tóra mutatott, ami mostanra eltűnt, helyette egy lefelé, a föld alá vezető lépcső jelent meg ott.
- Hölgyeké az elsőbbség.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
>> Hjuchia Sakura
>>"The Devil's Inn 2027. Augusztus"
- Felszerelés/egyéb:
Cer hagyja egy ideig még, hogy cseszegessem az arcát ami teljesen furcsa. Itt is van de mégse. Elég frusztráló az egész, hogy nem éppen sétagaloppnak fest a helyzet amibe belerángattam magamat ezúttal. Azt reméltem, hogy csak kész, megiszom azt a szart és vagy jó vagy bele döglök aztán kaptam ezt az ajándék utazást kitudjavilágára. Végül csak egy fáradt sóhajt engedtem ki és abbahagytam a "piszkálását" a szavaira, hogy szóljak ha kész vagyok.
Kinyitom a számat egy pillanatra majd végül nem mondok semmit csupán a tó felé fordulok amerre mutat is, hogy menni kell. A tó már nincs ott hanem lépcsők vezetnek lefelé. Közelebb sétálok a lépcsőkhöz és lenézek a sötétbe amerre vezetnek. Nem biztató azt meg kell hagyni de egy út van innen ki szóval akár meg is indulhatnék. És így is teszek ahogy elindulok lassan a lépcsőn lefelé a kezeimet a zsebembe dugom.
Elég sokat szövegelt az előbb ahhoz képest, hogy elvileg az én fejemből van. Meg hogy bízni, az egy erős túlzás. Ez a rész még annyira nem is zavaró mint amit utána mond, hogy most aztán magam lehetek úgy se fogja sose senki sem megtudni majd és hogy ilyenre az életben több lehetőségem se lesz. Rövid időn belül a második alkalom, hogy valaki okoskodni akar rólam...
- Mégis mit értesz az alatt, hogy senki sem tudja majd mi történt?
Ezt az egészet csak azért csinálom, hogy végre normálisan tudjak aludni és ahhoz meg kell szabadulnom Rémálomnak a jelétől, igazán nem érdekel a többi.
Karakteradatok
Kinek is az avatarja?
Cerbret előreengedte Sakura-t, közben pedig válaszolt is a kérdésre.
- Úgy, hogy ez itt a te fejedben van, csak akkor tudja meg bárki is, hogyha elárulod.
- Hölgyeké az elsőbbség.
Engedi előre a tó helyére kerül lépcsősoron Sakura-t. Lefele sötét van, de mikor megérkeznek Saku az élete pillanatiból lát jeleneteket a falakon.
- Szép kis hely mi?
Kérdi kritikusan és a nő egyre fontosabb jeleneteket lát minél inkább a végére kerülnek a folyosónak. A végén egy nagy terembe érkeznek. Az teljesen üres, de mégis természetes világosság van benne. Mikor a nő középre érkezik az egyik falon fegyverek és tárgyak vannak. Fegyverek, tárgyak, amiket ismert és használt.
- Ha így állsz hozzá, hogy csak ezért csinálod, akkor már halott is vagy – mondta Cer és összefonta a mellkasa előtt a kezét.
Itt néhány pillanatra Sakura-ra nézett, majd mielőtt még megszólalhatott volna, folytatta.
- Mielőtt feltennéd a kérdést… Ez egy bíróság. Te vagy az ügyvéd, az ügyész, a bíró és a tanú.
- Úgy, hogy ez itt a te fejedben van, csak akkor tudja meg bárki is, hogyha elárulod.
- Hölgyeké az elsőbbség.
Engedi előre a tó helyére kerül lépcsősoron Sakura-t. Lefele sötét van, de mikor megérkeznek Saku az élete pillanatiból lát jeleneteket a falakon.
- Szép kis hely mi?
Kérdi kritikusan és a nő egyre fontosabb jeleneteket lát minél inkább a végére kerülnek a folyosónak. A végén egy nagy terembe érkeznek. Az teljesen üres, de mégis természetes világosság van benne. Mikor a nő középre érkezik az egyik falon fegyverek és tárgyak vannak. Fegyverek, tárgyak, amiket ismert és használt.
- Ha így állsz hozzá, hogy csak ezért csinálod, akkor már halott is vagy – mondta Cer és összefonta a mellkasa előtt a kezét.
Itt néhány pillanatra Sakura-ra nézett, majd mielőtt még megszólalhatott volna, folytatta.
- Mielőtt feltennéd a kérdést… Ez egy bíróság. Te vagy az ügyvéd, az ügyész, a bíró és a tanú.
Thorhalla- Fórumanyu
Karakteradatok
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.