Korbin (Lángoló Galaxis)

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 Pént. 12 Feb. 2016, 21:24

- Köszöntöm tábornok, a nevem See-Ker, a Kree Birodalom archeológusa. Köszönök minden információt, amit megad nekünk.
Válaszolom a páncélosnak, miután bemutatkozik. Jelen helyzetünkben, sokkal inkább a diplomácia lesz a megfelelő eszköz. Mindannyiunk túlélése függhet attól a ténytől, hogy képesek vagyunk-e együtt küzdeni az esetlegesen felbukkanó démonokkal szemben vagy sem.
- Mintha egy elhibázott terraformálás lenne. Nem lennék a közelébe annak a viharfelhőnek, s szerintem senkinek sem lenne jó belegabalyodni. Egyre több? Tábornok, lehet ez a felbukkanó démonok valamiféle fegyvere vagy ... nem értek a mágiához, szóval okozhatnak-e efféle anomáliákat a ... képességeikkel?
Jó lenne, ha nem futnánk bele semmiféle démoni hordába vagy valami ocsmány undormányukba. Semmi kedvem ropogósra sülni vagy ami még ennél is rosszabb ... nem ennél semmi rosszabbat nem tudok, talán a Kree hírszerzés központjában vádlottként tartózkodni, de még az is kevésnek tűnik. Végül megérkezünk a helyszínre és lenyílik a rámpa, amin keresztül kiszállunk a helyszínen. csodálatos, egyszerűen elképesztő ez a terület. ősrégi, mégis sugárzik belőle az erő. Bámészkodásomból, csak a félvér nő elengedett poénja rángat vissza a valóságba, amire hamar megkapja a választ is. Ahogyan elhalad mellettem, könnyedén csapok a nő fenekére. Xenobiológiai szemszögből érdekelne a nő, talán még többre is tartanám, ha meglátogatna a hálókamrámba.
- A Kree kripták hidegek, ajánlanám, inkább egy élő Kree meglátogatását.
Mondom, miközben megvillantom fogaimat egy incselkedő mosoly közben. Majd megszólalok, de immáron témát váltva és a többieket is célozva.
-Tanulmányoztam a Kree építészetet munkám során, ez túl impozáns. Erősen kétlem, hogy Kree építmény lenne, már csak a légkörből adódóan is. Ezen a planétán, nem történt terraformálás, most történik.
Mutatok a távoli tűzvihar irányába.
- Szerintem, először a piramis előterét vizsgáljuk meg, óvatosan haladjunk ...
Amikor a félvér nő előresiet, lemondóan intek egyet. Véleményt, azonban akkor formálok, amikor visszaér.
- Ilyeneket ne csináljon, baja eshet ... ez az építmény nagyon öreg. Nem tudhatja, hogy miben tesz kárt vagy éppen miben botlik meg.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla Szomb. 13 Feb. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. február 17. (szerda)

Az utazás során Atria próbálja kiszámolni a vihar sebességét, az legalább 150-180km/óra sebességgel haladt és valóban nem abba az irányba, amerre ők maguk mentek, hanem el, nyugati irányba tőlük. A vihar erejéből arra a következtetésre juthat, hogy legalább 4-5, de inkább 10km-es távolság már elég lenne ahhoz, hogy zavarja az adásokat és az energiával működő eszközöket a vihar, mert egy igencsak nagy kiterjedésű vihar volt. Ha figyelt See-Ker szavaira, akkor azt is megvizsgálhatta, hogy van-e valami furcsa a viharral, de az teljesen természetesnek tűnt. Közben Srir és See is Eyjolf-ot faggatta, aki válaszolt is a kérdésekre.
- Mint említettem a Galaxis Őrzői, vagy Védelmezői tagja vagyok, ki hogy hívja őket. Azért jöttem ide, hátha találunk valamilyen információt, tárgyat Annihilus és a Phalanx megállítására, mert ez az univerzum érdeke. Ami a vihart illeti - arra felénézett, majd pár másodperccel később megszólalt. - A szenzorjaim szerint teljesen átlagos vihar, de valószínűleg tudnának ilyet is okozni.
- Sűrűn szokott lenni, évszázadokkal ezelőtt kezdődött, bőven ezen "démonok" feltűnése előtt - magyarázta a nő. - Teljesen természetes jelenség, általában semmiféle kárt nem okoznak, mert minden városunk a levegőben repül. Csak azok a kutatóállomások vannak a földön, amik máshol nem tudnának üzemelni. A csillagunk haldoklik, ahogyan egyre jobban használja el magában a fűtőanyagokat egyre több katasztrófa van a bolygón is, nem csak itt, a galaxisban mindenhol.
Mind a két ellenséget ismert mindenki és hallott már róluk. Annihilus a korábbi Fellegvár felrobbanásának helyén a Hibán keresztül jött át, több millió kree és shi'ar is meghalt ott, megannyi más fajjal együtt, amikor a hatalmas galaktikus központ felrobban máig ismeretlen erők munkálkodásának hála. Ott pusztult el a Legfelsőbb Intelligencia is, azóta minősül császárságnak a Kree Birodalom is. Azóta a bogársereg megállíthatatlanul pusztítja a bolygókat minden galaxisban, ahova eljutottak keresve valamit, egy bolygót. A Phalanx pedig egy viszonylag új ellenség, technoorganikus faj, ami vírussal fertőz meg másokat és azok is egybeolvadnak a közös tudatba, egyelőre még nem találtak megoldást arra, hogy miként lennének a fertőzöttek menthetőek. Így ezek fényében tényleg érthető volt, hogy az Őrzők/Védelmezők valamelyike is felbukkant itt.
Atria viccére a páncélos férfi, Miller nevetett fel, úgy tűnt, hogy ő maga értette és vette a viccet és még See-Ker is tesz hozzá megjegyzést. A lány pedig már el is indult, hogy felmérje a helyet. Az antigravitációs csizmák itt remekül működtek, így könnyedén megtudta tenni, amit akart. Azt azonnal tapasztalhatta, hogy a méretek gigantikusak, a lépcsőktől, ahol leszálltak a piramis bejárata a falnál legalább három-négyszáz méter hosszt ölelt fel, így azok a romok, amiket most megvizsgált is legalább húsz-harminc méter magasak voltak. Itt azoknál látott munkásokat is, helyi férfiakat, korbinitákat, akik törmelékeket pakoltak, vagy éppen tisztogatták a falakat, oszlopokat. Azokon a lány a szél és korrózió által lemart nagyon halvány jeleket látott,mintha valamiket ábrázoltak volna, de nem igen voltak már szabad szemmel kivehetőek. A munkások által több helyen lámpák voltak felállítva, illetve antigravitációs energiagömbök is megvilágították felülről a helyet. Közben a többiek is megérkezhetnek oda, ha elindultak, így Atria-nak vissza sem kell jönnie, mert a többiek beérik szépen.
- Ezek a legfrissebb leletek - mondta a nő a séta közben. - Még alig kezdtünk bele a feltérképezésbe, adatok rögzítésébe... A hátsó építményben - mutatott a piramis felé. - pedig még egyáltalán nem jártunk. A terraformálás már nagyon régen, évmilliókkal ezelőtt megtörtént, most ami zajlik See-Ker az a bolygó, a naprendszer és a galaxis pusztulása. A tudósok szerint már százezer éve sincs a galaxisnak hála, kozmikus időben pedig mindez roppant csekély idő.
- Talált valami érdekeset Lady Atria? - kérdezte Miller udvariasan.

//Innen már nem látszik a tűzvihar, az a síkságon volt, most fent vagytok a hegyekben és ott is egy hegyek által körbezárt völgyben, úgy 1500-2000 méter magasan, bocsánat, ha félreérthető voltam korábban.//

felszereléslista:

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 13 Feb. 2016, 13:31

Úgy látszik nem csak Srir az akinek vannak kérdései az őrmesterhez. A fajtárs tudós is érdeklődött nála, de annak más irányú kérdése volt. Srir a saját válaszát hallva bólintott, de nem mutatott semmi más reakciót, hogy megfelelt volna.
-Értem.
Pedig a válasszal teljes mértékben megelégedett. Annihilus nevét hallva sikerült Srir szimpátiáját elnyernie a fickónak. A Legfelsőbb Inteligencia elpusztítása elég okot adott Srir-nek, hogy gyűlölje. Aki Annhilus ellen van az Srir barátja. A Phalanx-ot hallva pedig Srir sokatmondón végignéz a másik páncélján.
~Sok sikert, de abban nem sok reményt látok ellenük.~
Megérkezve a földre Srir megállapítja, hogy szép nagy. A viccelődésre ő a várt reakcióként csak egy morcos pillantást vet a komolytalanokra akik közé most a fajtárs is tartozik. Hallgatja Srir az előadást. Az a piramis pedig az ami őt érdekli. Valamiért valami katonai bázis ugrik neki egyből be a helyről, de valószínűleg csak belemagyarázza. Főként mert azok a kövek nagyon nem illenek ide. A gyorsan elsiető shi'ar lányról is megvan a véleménye, de inkább nem fejti ki hangosan.
~Amatőr társaság. Meggondolatlanok és komolytalanok.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Bíbor Kísértet Kedd 16 Feb. 2016, 20:25

Yalvis elfoglalta a szobáját, és megállapította, hogy kényelmes. Egy börtöncellához és egy kiberzombikkal elárasztott bolygóhoz képest, aztán elindult ő is az eligazításra.
Hamar kiderül, hogy a bolygót valamiféle "mágikus" lények támadják.  Yalvisnak itt kacagnia kellett. Valószínűleg valami nagyon fejlett technológiával rendelkeztek ezek a démonok, és a helyiek ezt tartották mágiának.
A foxiaiak az ehhez hasonló babonaságokat már régóta száműzték a kultúrájukból.
Valószínűleg ezek a tűzlények is valamiféle párhuzamos valóságból jöttek, és a Korbin számukra ideális élőhely. Miller elmondta, hogy ezek a dögök valamit keresnek a bolygón, és nekik kellene előbb megtalálni.
Siklóra szálltak, és elindultak az ásatás felé. Yalvis kiszúrja a jármű ablakából a tűzvihart. Ledöbben az erején, és elképzeli, hogy égeti le a húst az élőlények csontjáról.
Mikor leszállnak, a Nautia nevű nő elereszt egy poént a piramissal kapcsolatba. Yalvis hangosan felkacag, mikor elindulnak a piramis felé, összeakadnak a nővel.
- Egy karcolás. Ugye nem akadt össze egy kree szellemmel? Ja, hogy nem lehet őket megkülönböztetni az élőktől? A kreesértet fején át tud nyúlni - vágott egy szóviccel vissza a nőnek.
Miller tűzviharral kapcsolatban elmondott szavaira is reagál.
- Hát, mi van ha a maga démonjai simán eltudnak benne bújni? Mondta, hogy elég tüzes dögök a drágák.
A helyi nő felé fordul.
- És még a miért nem költöztek el akkor valami békésebb helyre? Mondjuk ami nem fog elpusztulni évezredek múlva?
Válaszra várva inkább az alig kiásott tárgyakat veszi szemügyre.
- És van valami ötletük, hogy mi ez a cucc?


Felszerelés:

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia Kedd 16 Feb. 2016, 21:22

– Atria –

Atria megjegyzésére a kree tudós egyáltalán nem a várt módon reagál. A lány egy pillanatra lefagy, majd miután feldolgozta a történteket nevetve válaszol.
- Köszönöm a jótanácsot, de azt hiszem errefelé igazán nem kell tartanom a hidegtől.
Az eddig csendben utazó foxiai is megszólal, ráadásul ő is egy szóviccet költ a kree-k rovására. A lány vidáman mosolyogva, elismerő bólogatásba kezd de közben gondterheltséget imitálva összeráncolja szemöldökét.
- Ez fájt. - jegyzi meg nevetve.
A romok közötti száguldozást nagyon élvezi, mióta megérkeztek a bolygóra arra várt, hogy kipróbálhassa az antigravi-bakancsot a felszínen. A szerkezet tökéletesen működik és bár nagyon gyorsan halad, kibernetikus szemének köszönhetően sikerül viszonylag alaposan feltérképeznie a környező romokat.
A próbakör után deaktiválja bakancsait és szkafanderét, majd kipirult arccal (ami az ő esetében inkább vöröses-szürkét jelent), a száguldozástól feldobva visszatér a társasághoz.
- Elnézést, csak meg akartam vizsgálni az elméletet, amely szerint a romok talán egy ősi versenypályához tartoztak. - feleli könnyeden a kree megróvására.
- De nem nyúltam semmihez! - teszi még hozzá kezeit megadóan föltartva.
Miller tábornok kérdésében a ”Lady” szót formális megszólításként fordítja a tolmácsgép, amivel szinte kizárólag az előkelő származású shi’ar-okat szokás illetni. Ehhez Atria a legkevésbé sem megfelelő alany, viszont az udvarias gesztus roppantul szórakoztatja a lányt. Válaszul megpróbálja reprodukálni a shi’ar udvari etikett által előírt pukedlit, ám ruházatának és bakancsainak köszönhetően a mozdulat elég ügyetlenre és komikusra sikerül.
Végül ismét stabil álló helyzetet felvéve válaszol.
- Nos azt hiszem sikerült megállapítanom, hogy az épületegyüttes nem egy versenypálya funkcióját töltötte be… Ha mégis az lett volna akkor nem csodálom, hogy ez a civilizáció nem maradt fönt.
Némileg komolyabb hangon folytatja.
- Az építmények méretei impozánsak de sajnos úgy tűnik, hogy az erózió nem kímélte őket. A vésetek és díszítések szinte teljesen kivehetetlenek. Talán a piramis zárt, belső terében jobb állapotban őrződtek meg a leletek.
A korbini nő felé fordul.
- Mivel önöknek sok munkásuk dolgozik a külső ásatáson, esetleg a mi csapatunk koncentrálhatna az épület belsejére.
Az, hogy a piramisban még nem jártak a helyiek ígéretesen hangzik.
Kiváncsian várja a tobbiek felvetéseit.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla Szer. 17 Feb. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. február 21. (vasárnap)

Babonaság ide, vagy oda Yalvis is tudhatta, hogy létezik mágia, a Shi'ar Birodalmi gárda egyik tagja is mágiahasználó shi'ar nő volt.
- Ők sem mindenhatóak - jegyezte meg Yalvis észrevételére. - A legtöbb ugyanúgy belehalna egy ilyen viharba, mint bárki más közlünk.
A haladás közben a nő is felelt a foxiainak.
- Még elég sok időnk van mielőtt el kellene mennünk végérvényesen a bolygóról - mondta. - Hagyományőrző és tisztelő nép vagyunk, a teljes múltunk ide köt. Nem hagyhatunk csak úgy mindent hátra, a hitünk szerint elveszítenénk önmagunkat ezáltal.
A romoknál érkezett kérdésre is van válasz szinte azonnal.
- Nem tudjuk, még a jeleket sem sikerült rendesen szkennelni, mintha zavarná őket valami - mondta.
És valóban, bárki próbálkozik, akkor ugyanígy jár, hibás képeket kap, ami tele van hibával és még a hibaszűrő, zajszűrő algoritmusok sem tudják azokat teljesen kitisztítani. Atria számára a Lady valóban azt jelentette, hogy Lady, a magas rangú papnőket, a gárda tagjait a közemberek, és a nemeseket is így szokták hívni, ahogyan a császári családban levő nők megszólítása is ez volt. Közben valóban megállapította, hogy nem versenypálya volt, aminek hangot is addot.
- Valaki nagyon el akarta ezeket tüntetni - szólalt meg Miller, miközben a táblákat nézte. - Még Vízió a páncélom mesterséges intelligenciája sem tudja kitisztítani a képeket. Valami még az Örökkévaló technológiát is képes blokkolni...
Az örökkévaló technológiát mindenki ismerte hallomásból, az univerzum legfejlettebb lényeivel vannak majdnem egy szinten, a Celestialokkal* technológiai szinten*. Közben a nő bólintott a felvetésre, hogy a csapat menjen be, míg ők idekint vizsgálódnak.
- Egyetértek, mi maradunk idekint, önök menjenek bentre - mondta hangosan is. - Már bejártuk a benti első csarnokot és szkenneltük a területet, teljesen üres, így nyugodtan bemehetnek.
Ezek után, ha a csapat elindul, akkor néhány perc séta után meg is érkeztek a bejárathoz. Odabent először egy hatalmas csarnok fogadta őket, ami üres volt, csak falrajzok látszottak és néhány ősrégi humanoid csontváz.
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 264krj8
Itt bent az egyik irányból, amerre menni lehetett furcsa energiajeleket fogtak, abba az irányba némileg be volt omolva a piramis, egy lépcsősoron kellett felfelé és befelé a hegy belsejébe menni. Hamar fényt is lehetett látni a furcsa energiajel irányából. Ha a csapat felmegy, akkor egy újabb hatalmas csarnokot látott, két egyforma oltárszerűséggel benne, amikhez újabb lépcsők vezettek fel. Mind a kettő teljesen egyforma volt, még mellettük a falakon a rajzok is, a különbség az volt, hogy az egyiken egy magából fényt árasztó tárgy volt, a másikon semmi.
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Qsjx4y
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 2588ghx
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 2uiaj2b

*róluk mindenki hallott, még ha játékosként nem is tudjátok mi az, a karaktereitek nagyon jól ismerik. itt olvashattok róluk, ha valakit érdekel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szer. 17 Feb. 2016, 08:37

A viccelődés rajtuk nagyon nem tetszik Srir-nek, de még bírja. A shi'ar szórakozása a romok körül és az ostoba bohóckodásait már nehezebben tűri Srir. Ő dolgozni jött ide és ezt vegyék komolyan!
~Tudósok. Pfőj! Ez nekik a rend és a fegyelem? Azt hittem csak a testük gyenge, de úgy látszik még az önuralmuk is ha hagyják így elkomédiázni a munkát ami őket érdekelné.~
Az örökkévaló technológia hallatán érdeklődve kezdi nézni azt a páncélt. Szívesen elfogadná maga is. Abban szerezhetne pár rangot és tiszteletet. Az ötletre, hogy menjenek be az piramisba ő nem reagál. Az ötlet veszélyesnek hangzik viszont ha valamit tényleg keresnek akkor annak ott kéne lennie. Ha bemennek akkor Srir csak a tudósát követi. Annak viszont nem lép el a közeléből. Ő nem szól akármit is látnak csak a lehetséges csapdákat vagy támadást keresi a szemével. Úgy gondolja, hogy a csontvázak is efféle jel lehettek.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 Szer. 17 Feb. 2016, 18:41

- Ha évmilliókkal ezelőtt megtörtént volna a terraformálás, Ön most Kree nyelven beszélne. Terraformálás során, degradálni is lehet egy bolygó bioszféráját, nem csak kialakítani. Ezek azonban jellegtelen információk a jelenlegi helyzetben.
A kree-ellenes szóviccekre egyáltalán nem reagálok, ha nekik ez mulatság, hát szórakozzanak. Amíg megtehetik és biztosítanám őket arról, hogy nem én leszek, aki ebben megakadályozza őket. Sokkal inkább érdekelnek a romok, amelyek még mindig nem kree hagyaték. Ha az lenne, itt nem élnének Korbiniak. Elsősorban azért, mert ez a légtér nem kedvez se nekem, sem társamnak. A korbiniak viszont itt élnek és virulnak már, ha lehet virulni, egy pusztuló bolygón. Jó ötletnek tartom, hogy bemenjünk a piramisba, amit ott látunk, az eléggé meggyőz arról, hogy nem kellene egyelőre semmihez sem nyúlni.
- Amondó vagyok, hogy egyelőre ne nyúlkáljunk semmihez.
Mondom, azzal készítek néhány fotót a csontvázakról. A képek alapján, igyekszem elemzést végrehajtani, hogy miféle lények lehettek, illetve mi okozhatta a halálukat. Miután elkészültek a képek a csontvázakról és a készül az elemzés, Millerhez fordulok.
- Miller tábornok, felismer bármilyen jelet ezek közül a jelek közül?
Mutatok körbe a falakon látható rajzok, szimbólumok és ábrázolásokra célozva.
- Nem lennék meglepődve, ha ezek a démonok, erre utaznának.
Mutatok az oltáron elhelyezett valamire.
- Ugyanakkor én a maguk helyében ehhez nem nyúlnék. Amíg ki nem derítjük valahogyan, hogy mégis, mi a fene lehet ez.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia Szomb. 20 Feb. 2016, 12:31

– Atria –

Az Örökkévaló technológia említése kíváncsivá teszi a lányt. Hallott  már róla, de még soha nem találkozott olyannal akinek ennyire fejlett szerkezet lett volna a birtokában.
Atria a tábornok mögött haladva próbálja minél alaposabban szemügyre venni az említett páncélt, útban a piramis bejáratához. Az építmény belsejében viszont már teljesen a környező dolgok feltérképezésére koncentrál.
Az előcsarnokban heverő csontvázakat futólag szemügyre veszi, látható külsérelmi nyomok után kutatva a tetemeken. Rejtett csapdákra utaló jeleket is keres a közelben, de igazából nem hiszi, hogy a piramis építői olyan összetett szerkezeteteket voltak képesek készíteni amelyek évezredekkel később is működőképesek lennének.
Pillanatokkal később viszont már ő is érzékeli a furcsa energiajeleket, így rögtön át is értékeli az előbbi kishitű elméletét. Óvatosan lépkedve halad a zavaros jelek irányába.
A következő csarnokba érve különös érzése támad amikor megpillantja a két tökéletesen megegyező oltárt.
Eszébe jut a mese, amit gyerekként hallott az őrült uralkodóról, aki két egyforma sírhelyet építtetett magának és parancsba adta, hogy halála után bizonyos időközönkét egyikből a másikba szállítsák a maradványait.
- Különös konstrukció… - mondja alig hallhatóan, majd figyelmét a fénylő tárgy felé fordítja.
Határozottan kezd érdekessé válni ez a kis kirándulás.
Alaposan szemügyre veszi a falakat, a lépcsőfokokat és még a mennyezetet is mielőtt lassan elindul felfelé az oltárhoz. Szeretne olyan közel menni a tárgyhoz amennyire csak tud, hogy megvizsgálhassa és kihámozhasson valamit az általa generált energiajelekből, ha ugyan valóban az a jelek forrása.
- Érdekelne, hogy mi okozza az aktivitást. - mondja elgondolkodva, inkább csak magának.
- Kétlem, hogy ez a valami évszázadok óta ugyanígy sugározna… - monoton hangon beszél, miközben az alkárján lévő  irányítópanelt babrálja. Láthatóan erősen koncentrál a különös tárgy rejtélyének megfejtésére.
- … ha viszont a sugárzás állandó és valóban több száz éve folyamatos, akkor ez egy rendkívüli energiaforrás.
~ Amiért bárhol jó pénzt kaphatok.
- teszi még hozzá gondolatban.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla Vas. 21 Feb. 2016, 00:03

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. február 25. (csütörtök)

A nő elmosolyodott See-Ker szavain és megcsóválta a fejét, leginkább anyáskodva, oktatóan.
- Látom nem végezte el a történelemleckét - mondta. - A fajunk évmilliókkal, évmilliárdokkal előbb csillagok közt utazott, mintsem magukat megtalálták volna a skrullok és kiemelték volna a ruult a többi faj közül, majd civilizált lényt teremtettek volna belőle, a kree-t. Fordítva történhetett volna meg mindez. Önök a fiatal faj hozzánk képest.
Néhány pillanatot kivárt mielőtt folytatta volna.
- Önök nem a skrullok, hogy kiirtsanak egy bolygót, hogy utána elfoglalják és otthonná tegyék, nem is a shi'arok, hogy a bolygón lakókra a leigázás után nyelvet rákényszerítsék és beolvasszák a fajt az impériumba. Önök kree-k, ha pedig továbbra is ostobaságokkal próbál fenyegetőzni és félelmet kelteni az összes kree elhagyhatja a bolygót és többé egy sem teszi ide a lábát! Remélem megértette!
- Hó-hó, elég! - szólt közbe Miller. - Bizonyára nem fenyegetőzni akart, csak elmondani az eljárást, ami a szót illeti, szerint önöknek mást takar, mintsem az egy bolygó őshonos nem értelmes fajainak kiirtását a légkör megváltoztatása miatt.

A haladás közben Atira szemügyre vette a páncélt, ha szkennelni próbálta, akkor semmit sem ért el vele, mert valami zavarta a vételt, tűzfallal rendelkezett. Annyit sikerült megállapítani, hogy sokkalta fejlettebb, mint amit valaha is látott és nanotechnológiával készült és valószínűleg alakváltásra, fegyverek létrehozására is képes. A beérkezés után a többség valóban úgy látta jónak, hogy jobb lenne semmihez sem nyúlni, a csontvázak igencsak régiek voltak, így már orvosi tudással sem nagyon lehetett megmondani, hogy miben haltak meg. Részben félig a falba voltak már "olvadva", azaz legalább évezredek óta itt lehettek, komplett labor kellett volna a halál okának megállapítására, mert külsérelmi nyomok sem látszottak, mint betört koponya, kitört nyak, törött csontok - már amit nem a hosszú idő okozott - vagy ehhez hasonlók. See'Ker kérése nyomán és egyébként is Miller is nézte a falakat, igazából senkinek sem volt nagyon ismerős, talán a páncélosok emlékeztethették a jelenlevőket valamilyen archaikus páncélzatra. De leginkább az Űrlovagokra hasonlított talán a legjobban, a csápos lény pedig, Mindenkinek legalább egy-két tucat ehhez hasonlító lény van az univerzumban, ami közismert, többek között a Skidariai lélekördög. Így ez sem volt igazán nagy segítség. Csapdák, vagy titkos ajtók egyelőre nem látszódtak sehol. Itt bent Atira is vette az energiajeleket, és ő maga is megtudta erősíteni, hogy az emelvény tetején levő valami bocsátotta ki az ismeretlen energiajeleket. Közben Miller az emelvény felé közeledett, de nem gyalog, hanem a páncéljával lebegve, így nem lépett a lépcsőre.
- Nem, határozottan nem ismerős - mondta. - Nem is érzem mágikusnak a mintázata, jellege sem tűnik Kilenc világbelinek. Jómagam meg régész sem vagyok, így nem tudom eldönteni, hogy mi lehet...
Ezzel visszalebegett a többiekhez és ott ért földet a két kree és a shi'ar közelében. Közben Atria ennek a helységnek a feltérképezésével is végzett, itt bent sem volt sem csapda, sem titkos ajtó, legalább is egyelőre nem fedezett fel ilyet a lány. Az energiajelek ismeretlenek, így akár az is elképzelhető volt, hogy ez sugárzott évezredek óta, de az is lehet, hogy csak azóta, hogy újra felnyitották a piramist. Most, hogy így jobban megnézték a termet, négy további ajtó vezetett tovább, három befelé még beljebb a hegybe, egy pedig párhuzamosan ment tovább ezzel a teremmel.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 Vas. 21 Feb. 2016, 04:07

Értetlen arckifejezéssel és kérdőn pislogok a nő azon megjegyzésére, hogy rémisztgetem, meg fenyegetőzök. Igazából, csak arról beszéltem, ha a Kree faj terraformálta volna a bolygót, a Korbiniták nem lennének itt, lévén nem lenne megfelelő számukra a környezet. Ehelyett, itt keménykedik nekem a hülyeségével.
- Hölgyem, maradjunk annyiban, hogy nem ismer. Fikarcnyi kedvem sincs ahhoz, hogy itt bárkit fenyegessek vagy ijesztgessek. Ahogyan a Kree Birodalmi Induló eldúdolását sem igényeltem Öntől, sem a népétől. Kegyed meg a biológia óráról maradt le, bolygójának légköre, koránt sem kedvez a Kree faj számára, mert a torkom kaparásából megtudom állapítani, hogy alacsony a Nitrogén szintje. Ebből következik, hogy a Korbinitákat nem a nitrogén belégzésére tenyésztették ki. Mivel a Kree terraformálás arra irányul, hogy a légkör elsősorban Nitrogénban gazdag legyen, így logikusan következhet belőle, hogy olyan népek élnek-élnének ezen a bolygón is, akik légzőszerve eme gáz belégzésére fejlődött ki. Ezt sajnos, még ezzel a fordítógéppel sem tudom egyszerűbben elmagyarázni. Ezen kívül, köszönöm szépen a politológiai, szociológiai és kulturális elemzését Birodalmunkról. Feltételezem, sokkal jobban érti világunk összefüggéseit és politikai mozgatórugóit. Megkérném, hogy innen, a haldokló sárkupaca, értéktelen kacatdombjáról, irányítsa el Birodalmunkat és vezesse ki a Kree fajt az új aranykorba. Ja kérem, hogy népe évmilliárdokkal előrébb van, mint a Kree és anyabolygójukon egy értelmes ásatást nem képesek maguktól végrehajtani és idegeneket kell idehívniuk, hogy bárhová is eljussanak?! Ez nem Kree terjeszkedési övezet, én azért vagyok itt, hogy megpróbáljak a tudásommal, a maga népének segíteni. Hozzátenném, drága hölgyem, hogy nekem közben teljesen más irányba vinne a kutatásom és mégis kitérőt teszek azért, hogy az önök évmilliárdokkal előrébb lévő fajának a seggét kikaparjuk a retekből, mert önerőből és tudásból nem képesek arra, amire mi, fiatal fajocska úgy tűnik igen, hiszen itt vagyunk. Szeretne még történelem órát tartani vagy kiselőadást adni Kree történelemből és evolúciós fejlődésből, vagy végezhetjük a dolgunkat is? Ki tudja, lehet rábukkannunk valamire, ami segíthet.
Miller ekkor szól közbe, én magadóan magam elé emelem mindkét kezemet.
- Köszönöm, én befejeztem a témát. Folytassuk a munkát.

Érezhető, hogy a kree tudós kissé felpaprikázódott és ha a Korbini nő távozásra szólítja fel, akkor mindenféle teketóriázás nélkül elköszön a csoporttól, majd távozik. Függetlenül attól, hogy mit találhattak volna vagy éppen milyen balszerencsés találkozásban lett volna része bármiféle idegen fajjal vagy technológiával. Amennyiben, erre nem kerül sor, akkor néhány pillanattal később, ugyanolyan nyugalommal és lelkesedéssel folytatja a munkát, mint eddig. Az ajtókra felfigyelve, végül megszólal.
- Amondó vagyok, hogy először a teremmel párhuzamos ajtóval próbálkozzunk a tovább haladással. Teljesen fölösleges lenne szétszóródni, amíg első napunkat töltjük és külső fenyegetés eshetőségével is számolnunk kell.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 21 Feb. 2016, 13:10

A korbini nő fenyegetésről való mondatának Srir szerint sincs semmi értelme. Nem hódítóként érkeztek ide hanem vendégként. Ugyan ezért lepődik meg a fajtárs reakcióján. Először unalmas dolgokat mond majd támadóan fordul a nő felé. Arra a mondatra, hogy a korbini fajnak az elmaradottsága miatt van rájuk szüksége Srir sóhajt egyet és fáradtan meggyűri az arcát. Őket nem hívták hanem lehetőséget kaptak, hogy itt legyenek és részt vegyenek a kutatásban. Miután a fajtárs befejezte a hisztit akkor Srir teljesen fa arccal a fajtársara néz és nyugodt hangon, de ellentmondást nem tűrően megszólal.
-Egy barom vagy.
~Mégis mit vártam volna egy tudóstól. Nekem meg meg kéne védenem. Hát a saját hülyeségétől nem tudom megvédeni azt ne várják tőlem. Ha elzavarják akkor én is megyek mert az a dolgom, hogy megvédjem a hülye fejét. Örülhetek ha ez után engem elkerül a megtorlás. Így elszúrni az első küldetésemet.~
Ha a dolog megoldódik akkor a piramisban már visszatér a szótlan szobor hozzáállásához. Az ő dolga, hogy kísérje a védencét és nem az, hogy irányítsa.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Bíbor Kísértet Kedd 23 Feb. 2016, 19:10

Bíbor Kísértet


Yalvis somolyogva, de továbbra is csöndesen hallgatta a nagyok beszélgetését. Magában felkacagott, mikor a velük tartó korbini diszkréten le fiatalfajozta a kree-ket.
Komolyan, a szívéből beszélt, egész egyszerűen fantasztikus volt hallani.
- A Foxia holdjára, elsőre el se hiszem, hogy valaki ki mondta ezt - mondta halkan mikor próbálta beérni az Atria nevű lányt. - Azt mondani egy kreenek, hogy fiatal, olyan mintha azt mondanák egy foxiaira, hogy nagy és ijesztő. Kedvelném is ezt a bolygót, ha nem lenne olyan meleg, hogy kifakítaná a bundámat.
Yalvis szemrevételezi a csontvázakat, és meghökkenve látja, hogy néhány szinte bele volt olvadva a falba. Odalép az egyikhez, és megszólal.
- Valami nagyon forró kellett ahhoz, hogy így beleolvassza ezeket a szerencsétlen flótásokat. Jó, valakiknek nagyobb problémájuk volt a bundájukkal.
Aztán egy helyiségbe értek, aminek a falain domborművek borították. Páncélos humanoidok és csápos lények voltak.
Yalvis elgondolkodva nézte őket, aztán odaszólt Millernek.
- Hát, lehet ezeken a domborműveken ott van a történelmük. Valami háború volt, összecsaptak ezekkel a dögökkel, és lehet ez volt az egyik fontos csatatér. Szerintem ebben a teremben nincs semmi, inkább menjünk tovább, ahogy a kree is mondta. Ijesztő ez a hely. 

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia Szer. 24 Feb. 2016, 23:35

– Atria –

Miközben a lány megpróbál kihámozni valami értékelhetőt a mért adatokból szinte nem is vesz tudomást a külvilágról, annyira elmélyülten dolgozik. Végül az zökkenti ki a koncentrációból, hogy a többiek már szeretnének tovább indulni. Atria meglepetten pillant fel.
- És ezt csak úgy itt hagyjuk? - mutat a különös tárgyra.
- Ha van rá esély, hogy ez az amit a “démonok” keresnek akkor inkább magunkkal kéne vinnünk. - vár egy pillanatot mielőtt az ajtók felé intve folytatja.
- Nem tudjuk milyen mélyre vezetnek azok a járatok, talán az egész nap elmegy a felderítésükkel. Mi van ha közben megtámadják az ásatást és mielőtt egyáltalán visszaérnénk ide ők bejönnek, elviszik amiért jöttek és felrobbantják az egyetlen kijáratot? - halványan elmosolyodva még hozzáteszi.
- Ha nálunk van amit akarnak, legalább a lassú haláltól nem kell majd tartanunk…
Féltéldre ereszkedik és közelebb hajol a tárgyhoz.
- Ráadásul ha nem mágikus dologról van szó, akkor szivesen belenéznék, hogy lássam milyen technológia. Talán az egész csak egy világító ékszer, de úgy nem sokat fogunk kideríteni ha csak nézegetjük.
Zsebéből egy pakli kártyát vesz elő, amiből találomra kihúz egy lapot, majd visszafordul a többiekhez.
- Maguk menjenek nyugodtan előre, én még játszom itt egy kicsit. - szélesen elmosolyodik.
- És előre is bocs, ha véletlenül beindítom az önmegsemmisítést, vagy a Skidariai lélekördögök invázióját.
Azzal visszahajol a különös tárgyhoz és a hártya vékonyságú kártyalapot finom mozdulattal megpróbálja becsúsztatni a kő és a tárgy közé, hogy érezze ha van valami más is még ott. A mozdulatsort újra és újra megismétli amíg teljesen körbe nem ér, de azonnal megáll ha a legkisebb ellenállásba ütközik.
Látott már szemét módon elhelyezett aknákat és nincs semmi keve cafatokra robbani amikor elmozdítja a tárgyat.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla Csüt. 25 Feb. 2016, 00:04

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. február 29. (hétfő)

//A felső részt WP-től egyáltalán nem veszem figyelembe, ez egy kree-hez méltatlan, hisztiző ember volt, nem pedig egy kree. Meg ha figyelembe venném, akkor most vége lenne a kalandnak mindenki számára, amit nem szeretnék. Küldtem WP-nek egy levelet, de még nem látta, mikor a reagot írom, így bemásolom ide is, hogy mindenki lássa. Nem bántásként teszem, nem is lejáratásként, de mivel a többségnek most először van földön kívüli faja, segíteni szeretnék, hogy hitelesebbek legyetek. A viselkedés, amit WP előadott, a hangsúly pontosan ezért utálják az embereket mindenhol az űrben, mert ők viselkednek így.
a levél:
Remélem ez segített másoknak is Smile //

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 00120

Yalvis szavaira Miller kissé megvolta a vállát, ebből úgy tűnt, hogy ő nem találja annak, igaz a foxiai tudta, hogy a férfi remekül elvolt a Knowhere-n is hetekig bármiféle gond nélkül mielőtt a védelmezők bázisa lett.
- Nekem sokkal inkább egy sírboltnak tűnik a hely, mintsem ijesztőnek - mondta. - Talán azé, akit a domborműveken ábrázolnak.
Abba nem szólt bele, hogy See-Ker azt javasolta, hogy merre is menjenek tovább, de mivel a többiek sem kötekedtek, vagy vetettek fel más lehetőséget, így mindenki abba az iránya indult meg. Kiérve a csarnokból az ajtón egy hosszabb folyosó fogadta a társaságot. A folyosó sötét volt, így mindenképpen aktiválni kellett valamilyen fényt, hogy lássanak. A hosszabb folyosó úgy húsz méter hosszú, három méter széles és négy-öt méter magas lehetett. A végén egy nyitott ajtó fogadta a társaságot, majd azon túl egy hatalmas csarnok, ami a sötétségbe veszett. A hely magassága sötétségbe veszett, nem lehetett megmondani, ahogyan a métereteket sem, hatalmas volt, annyi biztos, úgy harminc-negyven méternyire a teljesen üres terem közepén egy nagyobb emelvény látszott, akkora, hogy egy nagyobb emelvény, amin elfektetve egy legalább két és fél méter magas személy is bőven elfért. Az ajtó mellett még látszottak a falak, amiken hasonló rajzok voltak, mint kint, csak éppen itt nem csápos lények voltak már, hanem magas lángoló lények hasonló stílusban, mint kint. De innen egyelőre csak ennyi minden látszódott.
- Azt hiszem, hogy én kint maradok, nem tudok belépni a terembe. Talán, ha Víziót beküldöm ő be tud menni... ha egyetértenek. Ő a páncélom MI-je és képes irányítani a páncélt, mintha android lenne arra az időre. Majd szóljanak rádión, addig visszamegyek a Ladyhez.
Mondta Miller és, hogy bizonyítsa mindezt a levegőbe csapott az ajtó irányába, ahol a többiek könnyedén átsétáltak, de a keze megállt, mintha falba ütközött volna. Így visszafordult és visszasietett az előző csarnokba,

Egyedül Atria maradt hátra, aki felment a tárgyhoz, hogy azon kísérletezgessen. Megtudta tenni, amit akart, könnyedén becsúsztatta a kártyát a tárgy és az emelvény közé. Semmi sem történt, ha akarta, akkor letudta venni a koronát is a helyéről. Mire ezt megtette, Miller ekkor ért vissza.
- Jutott valamire Lady Atria? - kérdezte. - Be kéne helyezni egy energiamezőbe és remélem nem óhajtja felpróbálni.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 Csüt. 25 Feb. 2016, 10:02

// Pm-ben válaszoltam Nefinek, szemszögemből fennakadás lezárva. Mivel Nefi, kirohanásomra, hála istennek nem reagált, utólagos bölcsességgel, bocsánatot kérek mindenkitől. //

- Sírbolt? Hol van a szarkofág? Azok a szerencsétlen hullák, beleolvadtak a falba. Biztos nem őket temették ide. Bár lehetséges, hogy megelőztek bennünket.
Szólok hozzá a foxiai és Miller beszélgetéséhez. Igazából, elképzelésem sincs arról, hogy mik lehetnek ezek a jelek. Valóban szólhat egy csatáról és lehet síremlék is, egy uralkodónak vagy nagy harcosnak emlékéül.
- Akármennyire is lehet ez a kulcs a támadó démonokkal szemben, amíg nincs tudomásunk arról, hogy mi lehet és mi nem, addig, tartok tőle nem nyúlhatunk nagyon semmihez. Lehet csapda, rosszabb esetben ez az energiát sugárzó valami, aktiválhat is olyasmit, amire nem vagyunk felkészülve. Nézze csak meg a domborműveket! No és a tetemeket!
Mondom a félvér nőnek, majd tovább megyünk az általam javasolt irányba, hogy felderíthessük a termet. Igazából kellően nagy sötétség fogad minket megint, amelyből végül egy terembe lyukadunk ki, ahová Miller nem tud velünk jönni.
- Ez mennyire szokványos, hogy nem tud belépni helyekre?
Teszem föl számára a kérdést. Egyre inkább titokzatosabb ez a piramis. Ebben a teremben már lángoló alakok voltak a domborműveken.
- Temetkezési hely? A halottak előkészítése a túlvilági létre vagy maga a sírhely?
Teszem fel félhangosan a kérdést.
- Nézzünk körül, az itt fellelhető nyomokból, szerintem következtethetünk arra, hogy mi lehet a másik teremben.
Jelentem ki, majd elkezdem átfésülni a csarnokot. Főleg az emelvény érdekel.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield Csüt. 25 Feb. 2016, 18:50

Srir követi a csapatot. A shi'ar nő ott marad. Ez Srir-nek nem tetszik. Főleg mikor a nő viccelődik, hogy sajnálja ha beindítja az önmegsemmisítőt ugyanis a katona is valami ilyesmit néz ki belőle. Viszont nem szól ő csak egy testőr és nem parancsol senkinek. Viszont ha tényleg veszélybe hozza a nő a csapatot akkor arra számíthat, hogy Srir lesz az első aki ezt megtorolja. A következő terembe érve a páncélos férfi nem tud belépni. Srir-nek érdekes ötlete támad.
-Ha jól értettem önök viszályban állnak a démonokkal. Nem lehet, hogy azért nem tud ide bejönni?
A démonok jártak már a bolygón azt tudják. De akkor felmerül a kérdés, hogy mit rejtettek el itt vagy hagytak itt? És miért nem találják? Hogy biztosabb legyen a falon lévő rajzokra mutatott.
-Azok ott démonok?
Tüzesek ahogy a férfi elmondta. Ezért kérdezi Srir. Ő maga nem nagyon ért a régi romokhoz. Az emelvényről is csak annyit tud megállítani, hogy magas alakok lehetnek azok akiket oda felfektettek.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia Vas. 28 Feb. 2016, 20:31

– Atria –

A lány végez a korona vizsgálatával és éppen akkor emeli fel azt amikor Miller tábornok visszaér.
Megkönnyebbülten fordul a férfi felé, örülve annak hogy úgy tűnik nem indított be semmilyen rejtett csapdát.
- Nos azon kívül, hogy nem volt elaknásítva, sok mindent nem tudtam meg, de legalább magunkkal vihetjük… így út közben a világítás is meg lesz oldva!
Kezei közt forgatva szemléli figyelmesen a tárgyat, majd  egyszer csak a feje fölé emeli.
- Gondolja, hogy nem állna jól? - kérdi vidáman, de végül mégsem próbálja föl.
Két kézzel fogva a férfi felé nyújta a koronát.
- Volna szíves segíteni az energiamezővel? - Millerre mosolyog és kíváncsian várja, hogy mit tesz a férfi.
Mivel korábban sikertelenül próbált bármit is megállapítani a tábornok páncéljáról, ezért most örülne ha működés közben láthatná azt.
- Mi a helyzet az ajtón túl? Találtak valami érdekeset? - kérdezi miközben a férfi dolgozik.
- Ha itt végeztünk nyugodtan csatlakozhatunk a többiekhez. De akár megpróbálkozhatunk egy másik ajtóval is. - Teszi még hozzá a járatok felé intve.
Ha Miller végzett a koronával akkor Atria visszaveszi tőle és megpróbálja övéhez rögzíteni azt, hogy aztán indulhassanak is tovább.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 29 Feb. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. március 4. (péntek)

A kinti csontvázakat See-ker is nagyon réginek ítélte, több ezer évesnek akár, de ha volt a közelben vulkanikus aktivitás, akkor annak a hője is megtehette, hogy beolvasztotta őket a falba. Rendes vizsgálat kellett volna hozzá, hogy pontos adatok legyenek. Miller a férfinak is felelt a kérdésére még mielőtt visszaindult volna Atria-hoz.
- Nem sűrűn találkoztam az életem során effélével - mondta. - Tudományosan olyan ez, mint egy nanoháló, aminek be van programozva, hogy bizonyos DNSsel rendelkezőket, például egy kree bázisra skrullokat ne engedjen át. Mindenki, akiben nincs ez jelen áttud menni, az alakot váltott skrull kint marad. Mágiával is létrehozhatóak efféle védőmezők. Ez egy ilyen, úgy tűnt, hogy a Kilenc világ lakóit kint akarták tartani.
Mivel még kapott Srir-től is kérdést, neki is felelt.
- Ez bonyolult, több száz éves történet, röviden Muspelheim mocskával mindenki háborúzott, háborúzik a Kilenc Világban. A képeket nem látom - ha valaki kivetíti neki, akkor bólint. - Igen, határozottan tűzóriásnak tűnnek.
Ezzel tényleg visszament a férfi Atira-hoz, addig a férfiak pedig nekiláttak annak, hogy körbenézzenek a csarnokban. Egy idő után már tisztábban látszott az alak, feltűnt egy másik is mellette, a rajzok alapján egy korbinita, együtt mészárolták a szörnyeket tovább, egy térkép is feltűnt az egyik helyen.
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Yggdrasil
A "rajzokon" tovább látszott, hogy az első férfi, akiről kint is láttak dolgokat elhunyt, a korbinita felveszi a fegyverét, de az már máshogy néz ki a kezében, hasonló páncélt kap, mint a másik harcos, a népe ünnepli, mert elűzte a démonokat, később családja lett, majd idős korban hősként elhunyt. A másik harcos testét elégették, de a korbinitát nem. Egy hegybe vájt hely látszik, az, ahol most vannak, itt helyezték nyugalomra őt. Az emelvényen hasonló rúnák látszottak, mint amiket már láttak a táborban, de több helyen a korbinita ősi nyelvjárása is olvashatóvolt, de a fordítógép a régiessége miatt nem tudta elolvasni. Az emelvény teteje mozdítható volt, és szkennelés,kopogtatás után rá lehetett jönni, hogy üreges is az, így a belsejében kellett lennie valaminek.

Atira közben tovább vizsgálta a tárgyat, amit levett, egyelőre semmilyen más dolgot nem vélt rajta felfedezni, mint azt, amit eddig is látott. Ahogyan már a kezében volt érezhette, hogy roppant könnyű a tárgy, mintha semmit sem tartan a kezében.
- Nem biztos, hogy jó ötlet lenne felpróbálni - mondta kissé aggódva. - Legalább is, amíg nem tudjuk, hogy mi ez.
Láthatóan megkönnyebbült, amikor Atria nem próbálta fel azt végül, hanem felé nyújtotta, bár ezen meglepődött. Nem a saját kezével fogta meg, hanem a páncél kesztyű részéből kiemelkedett két kis karra emlékeztet fogantyú és azok fogták meg a tárgyat két oldalról. Ebből Atria tudhatta, hogy valóban nanopáncélról van szó, ami képes bizonyos dolgokat is kialakítani magából.
- Nem tudom, hogy minek érzékelne, nem kellene, hogy az érintésemre felrobbanjon, vagy ehhez hasonló dolgot csináljon. Kiszólok rádión a kintieknek, hogy hozzanak energiaburkot ennek. Szerintem csatlakozzon a többiekhez, találtak valami emelvényt.
Atria, ha akarja vissza is veheti, Miller visszaadja neki, de így ilyen állapotban nem tudja rögzíteni azt az övén. Ha a többiekhez megy a lány, akkor ő maga is látja azokat a dolgokat a falakon és az emelvényt is a terem, csarnok közepén.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia Csüt. 03 Márc. 2016, 21:18

– Atria –

A félvér lány érdeklődve szemléli Miller nanopáncéljának működését.
- Nem adná meg a szabója elérhetőségét? Nekem is jól jönne egy ilyen kis játékszer. - mondja mosolyogva.
A férfi javaslata, hogy a kintiek gondjaira bízzák a tárgyat egy kicsit elkedvetleníti. Pár pillanatig mérlegeli a lehetőségeket, majd beletörődően bólint.
- Rendben, de kérem tolmácsolja nekik tiszteletteljes kérésem, hogy NE MERÉSZELJÉK NÉLKÜLEM SZÉTSZEDNI! - mutatóujját fel-le mozgatva szeretné még hangsúlyosabbá tenni a szigorú szavakat, de ezzel inkább csak színpadias jelleget kölcsönöz az amúgy se túl komoly kérésnek.
Ezek után már indul is a többiek felé.
- Maga nem jön? - fordul vissza Millerhez.
- Máris megunta a dolgot?
Ha a férfi nem tart vele, akkor búcsút int neki és tovább indul.
A sötét folyosón az alkarján lévő panel halvány fényével próbál világítani. Talán túlságosan is magabiztosan halad a gyér látási viszonyokhoz képest, nem csoda hát hogy amikor különös ötlettől vezérelve a mennyezetet kezdi vizsgálgatni megbotlik valamiben. Annyi lélekjelenléte még pont van, hogy egy olyan cifrát káromkodjon amit a legtöbb tolmácsgép se tud értelmezni mielőtt elterül a földön. A szitkozódást talán az egész piramisban lehet hallni.
- De legalább nem látta senki. - mormolja maga elé halkan, miközben talpra kászálódik és nekiáll leporolni magát.
Ezután már egy fokkal óvatosabban halad a sötét járatban.
A hatalmas csarnok monumentalitása lenyűgözi a lányt.
Egy darabig némán személi a látványt, vizsgálgatja a domborműveket és rúnákat, majd ő is csatlakozik a többiekhez az emelvényen.
- Na hogy halad a sírrablás? - kérdezi kedélyesen.
- Kedves tőlük, hogy ilyen gazdagon illusztráltak mindent, legalább nem kell a rúnák dekódolásával foglalkoznunk.
Kezével óvatosan megkopogtatja az emelvény tetejét.
- Nos? Megnézzük mi van benne?

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla Pént. 04 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. március 8. (kedd)

Mivel jelenleg nem volt Miller fején a sisak rész a páncélnak, így látható volt, ahogyan szemtelenül kisfiúsan elvigyorodott Atria kérésén.
- Saját tervezés, de ha eljön velem meginni egy italt, akkor esetleg lehet róla szó - mondta mosolyogva.
A férfi jött a shi'ar nő mögött, miután Atria elterült a földön, akkor még a kezét is nyújtotta, hogy felsegítse, csak a benti csarnok részbe nem tudott bemenni, hanem odakint kénytelen volt megállni. Próbált benyúlni a kezével, de az elakadt a láthatatlan erőtérben, nem engedve meg azt, hogy megtegye a szükséges mozdulatot és bejusson a többiekhez.
Végül a többiekhez odaért Atria is, akik itt bent voltak, a két kree férfi pont ott álltak most is. Ők egyelőre nem igen nyúltak hozzá, azt a lány is látta, hogy elmozdítható mindez, amint megkopogtatta, halhatta, hogy belül üreges, mert kongott, így érezhetően pedig kőből volt. Ez alapján valószínű, hogy vagy a kree-k, vagy pedig a félshi'arnak is volt akkora ereje, hogyha úgy döntenek, hogy leszedik a tetőt, akkor egyedül is letudják szedni azt.
Amennyiben ezt valaki meg is teszi, akkor valóban letudja tolni a tetőt, az nem indított be semmilyen mechanizmust, csapdát sem rejtett, ellenben be lehetett látni az egész tároló belsejébe. Az egyik fénygömb oda is lebegett, hogy megvilágítsa a benti részt. Egy szarkofághoz/koporsóhoz hasonlító dolog volt benne, amin újabb minták látszódtak.
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 03b%20The%20Sigurd%20inscription%20on%20Ramundsberget,%20S%3F%3Fdermanland

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Bíbor Kísértet Pént. 04 Márc. 2016, 19:55

Bíbor Kísértet vállat vont Miller kijelentésére:
- Végül is, mindenképpen sírbolt - motyogta, és körbepillantott. - Bocs fiúk.
Mondta a csontvázaknak, aztán a domborműveket veszi szemügyre. Fél füllel hallgatja csak Miller beszámolóját a Kilenc Világ nevű rendszerről, galaxisról, zsebdimenzióról vagy bolygószövetségről. Yalvis egyszerűen nem tudja elképzelni.Aztán végül talált egy domborművet, amit már értett.
- Nocsak, egy korbonit mítosz. Miller, igaza van, ez tényleg egy sírbolt - mondta a jövőből jött férfinak. - Biztos ide temették a fickót, és a harcok folyamán összegyűjtött kincseit, vagy a személyes cuccait, amit másoktól kapott.
Aztán ravaszkásan Atriára pillant. Már rájött, hogy bár a nő shi'ar származék, ő meg foxiai, de lélekben egyivásúak.
Hamarosan megtalálták a sírhelyet.
- És ahogy látom, meg is jöttünk - mondta a többieknek, aztán meghajolt a koporsó felé. - Hali, ugye nem zavarunk. Kicsit ijesztő.
És megnézte a koporsón látható mintázatot.
- Jó, valaki érti ezeket a rúnákat? Ebből csak annyit látok, hogy valakit lefejeztek.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 04 Márc. 2016, 22:00

Srir csendesen álldogál és figyel. Az írásokból semmit sem ért ezért egyedül a rajzokra összpontosít. A történetet úgy ahogy megérti.
~Volt itt egy háború amit egy ilyen fegyverrel vívtak meg a tűzóriások és a démonok ellen. A harcos aki a fegyvert birtokolta itt van eltemetve és talán a fegyvere is. Ez lenne az amit a démonok akarnak? Ha egy egész háborút el tudott dönteni akkor tényleg hatalmas erejű lehet.~
Az egyik képen Srir megszámolja és kilenc földrész van. Ebből az a tábornok által emlegetett kilenc világ jut az eszébe. A shi'ar nő egyből felteszi azt a kérdést amit nem kéne még.
~Már megint rohanna előre.~
-Előbb meg kéne nézni biztonságos-e.
A foxiai kérdése viszont hasznos.
-Talán Miller el tudná olvasni és tudna is erről a fegyverről.
~Páncélt növesztett a használóján. Mágia vagy technológia lehet? Annyira nem tűnik ez a hely modernnek, hogy technológia legyen.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 Szomb. 05 Márc. 2016, 13:28

A Kree tudóst hosszan lenyűgözik a rajzok és a látott jelek. Amennyire lehet, a történetet ábrázoló rajzot le is fényképezi, elmenti a kis készülékeire. Percekig nem is szól semmit, csak bámulja a jeleket és ujjaival megérinti a kifinomult domborműveket és rajzolatokat.
- Csodálatos.
Jelenti ki és a többiekről, mintha meg is feledkezett volna, majd a szarkofágot kezdi megvizsgálni. Hamar kiderül, hogy üreges a belseje és a rajzok alapján annak a férfinak, illetve hát korbinitának a holttestét tartalmazza, amely felvette végül a harcot a démonokkal szemben.
- Mondja, Miller tábornok, önöknél máglyán szokás elégetni a halottaikat?
Teszi fel a kérdést és a halotti alak temetési máglyáját ábrázoló képet megmutatja a férfinak.
- Részben kiderül, hogy mi történt. Az önök népéből valaki a korbiniták segítségére sietett, majd elesett a csatában. A korbini férfi, felvette fegyverét és onnantól képes lett megküzdeni a démonokkal. Ebből következik, hogy a szarkofág tartalmaz olyan fegyvert, ami alapján a Korbint támadó démonok megállíthatóak. A kérdés az, hogy Miller tábornok, vajon miért nem léphet be, ebbe a helységbe? A Kilenc Világból vannak, olyan ellenségei a népének, amely képes lenne távol tartani Önt egy efféle energiamezővel?
Teszi fel a kérdést, majd a választ megkapva, a szarkofág felé fordul ismételten.
- Nyissuk ki! Korbinnak szüksége van a benne rejlő tartalomra.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia Hétf. 07 Márc. 2016, 20:16

– Atria –

Miller ajánlatára mosolyogva felel.
- Vigyázzon mert a szaván fogom!
A terembe érve őt is meglepi, hogy a férfi képtelen belépni oda.
- Talán próbálja meg páncél nélkül. Addig én szívesen vigyázok rá! - a második mondat közben igyekszik a lehető legártatlanabb arcot vágni.
Az emelvény fedelét félretolva egy szarkofág válik láthatóvá, Atria pedig el is kezdi rögzíteni az azon látható rúnákat kibernetikus szemével.
A foxiai kérdésére megrázza a fejét.
- Nekem csak a kalapács, a fogó és az üllő ismerősek… Talán mégsem sírhely, hanem szerszámosláda. - mondja vidáman.
A kree tudós kérdésén elgondolkodik.
- Ha a tábornok egy halott fajtársától vették el a fegyvert amivel aztán meg tudták védeni az egész bolygót, akkor érthető ha nem akarják beengedni azokat akik jogosan visszakövetelhetnék azt. A kérdés csak az, hogy csinálják.
Az ajtóban rekedt Miller felé fordul.
- Szeretné látni, hogy mit fogunk feltörni nemsokára? - ha a férfi igennel felel, akkor odamegy hozzá és kivetít egy képet a szarkofágról.
A kree tudós javaslatára helyeslően bólint és elégedetten összecsapja tenyerét.
- Ez a beszéd! - mondja hangosan, majd a testőr felé fordul.
- Ha gondolja most megnézheti, hogy biztonságos-e. - jobb kezével invitáló mozdulatot tesz a szarkofág felé.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 2 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

- Similar topics
 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.