Korbin (Lángoló Galaxis)

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 08 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. március 12. (szombat)

Miller összekulcsolta a kezét a mellkasa előtt és elfintorodott, amikor sorozatban mondták, hogy az asgardi az ő népe. Miközben már kimondta hangosan, hogy csak rokoni kapcsolata van velük, de semmi több, nem volt közülük való, nem volt isten.
- Nem, én és a népem roppant fejlett társadalomban élünk, ami fejlettebb a kree, shi'ar és skrull hármasnál is és az örökkévalók közelében van - mondta. - Csak annyit mondtam, hogy a vérvonalam az asgardiaktól származik. Az én népem ebben az időben még nem is létezik, pár száz év múlva fog létrejönni igazából olyan formában, amiben hatezer évvel később is tündököl...

A kérdésre megrázta a fejét, amit See-Ker-től kapott.
- Évezredek óta nincs hamvasztás Új-Földön, molekuláris szinten változtatjuk a testeket azzá, amivé a halott családja kéri, hogy miként tudnák a legkönnyebben végső nyugalomra helyezni a maradványokat. De az asgardiak máglyán égetik el a halottaikat testét.
Kivetítésre végül is nem volt szükség, mert Miller páncélja levált róla és az minden gond nélkül besétált a védőpajzson, egyenesen oda, ahol a többiek voltak, megőrizve azt az alakját a páncélnak, ami eredetileg volt, fejet védően. A páncél pedig kivetítette nagyban azt, amit látni lehetett, így ezzel nem kellett senkinek fáradnia és Atria is ott tudott maradni a páncél mellett, hogy figyelje.
- A nevem Vízió - mutatkozott be teljesen normális férfihangon a páncél. - A páncél mesterséges intelligenciája vagyok, jelen esetben androidként funckionálok, amíg szükséges.
- Nem lefejezés, hanem így jelképezik, hogy eltemették azzal a pöröllyel együtt. Roppant fontos volt számára, ezért temethették el vele. Valószínűleg a helyi szokásoknak megfelelően jártak el, amikor nem égették el őt... Az elmúlt úgy tudom nagyjából kétezer évben senki sem emlékezett arra, hogy járt volna a Kilenc világból bárki is erre, sem a Kilenc világon belül, sem azon kívül, hála Odinnak... fogalmam sincs, hogy kik építhettek ilyesmit.
Ha más is egyetértett a kree-vel, hogy kinyissák a szarkofágot, akkor ehhez már több személy ereje kellett, mert ez igencsak nehéz volt. Amint nekiláttak annak, hogy leemeljék, hirtelen olyan hangok hallatszottak, mintha robbanások hallatszottak volna kintről az épületen kívülről és ennek hatására még ez a hegybe vájt építmény is megremegett.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 08 Márc. 2016, 01:01

Úgy látszik két személy van itt akikre nem figyelnek. Az egyik Miller aki közli, hogy nem az ő népe építette ezt a piramist csak egy olyan faj akik még meg sem születtek csak a jövőben fognak. Na ez egy elég hihetetlen dolognak tűnt Srir számára. Az időben ugrálni nem épp a leghétköznapibb dolog és nem is a legbiztonságosabb ezt tudja ő is. A tábornok története eléggé furcsa és veszélyes hát. A másik személy pedig Srir akinek a javaslatát, hogy meg kéne nézni a sírról, hogy van-e ott csapda csak egy ember hallotta meg. Méghozzá a shi'ar lány. A javaslatra, hogy nézze akkor meg ő meglepődik. Nem ő a tudós honnan kéne értenie ilyesmikhez.
-Nincs ilyesmihez sem tudásom, sem eszközzöm. Tudtommal önök érkeztek azzal a céllal, hogy feltérképezzék a helyet. Nincs erre eszközük?
Kérdi tárgyilagosan. A hangjának semmi éle. Az android páncélon Srir nem akadt fent. Hasznos eszköznek vélte. Ha a többiek mégis úgy döntenek, hogy nem veszélyes akkor segít leemelni a fedőt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 on Kedd 08 Márc. 2016, 10:07

See-Ker az Atria nevezetű félvérre pillant, majd mielőtt eltolnák a szarkofág tetejét, félbeszakítja a műveletet, sőt! Valójában nem is hagyja, hogy elkezdjék.
- Várjunk, csak! Magának, nagyon jól vág az esze, csak rossz irányba indultunk el. Ezt a Piramist, nem építhették a Kilenc Világból való népek! Mert egy Korbininak a sírhelye, nem pedig egy Asgardinak. Hölgyeim és uram, azt hiszem tévúton jártunk, de végül rájöttem, hogy nem kizárólag Miller Tábornokot képes ez a fajta energia mező visszatartani a gyanúm szerint. Képzeljék el, sok-sok esztendővel ezelőtt, ez a hely háborúban állt a tűzdémonokkal, a helyiek segítségére érkezett egy feltehetően asgardi, aki később elesett a harcban. S bár a sírfeliratok megemlékeznek róla, emléket valójában a Korbininak állítanak, aki itt van eltemetve előttünk. Mi betudunk jönni, mert nem vagyunk részei a Kilenc Világ egyikének sem szervesen és elméletben sem. A Tábornok, azonban nem, hiszen ahogyan említette, felmenői között vannak a Kilenc Világból származóak.  Atria, téved ama elgondolásában, hogy a pöröly készítőit akarnák távol tartani a szarkofágtól. Tulajdonképpen mindenkit, aki a Kilenc Világból származik. Ez magyarázná a démonok azon viselkedését, hogy látszólag miért pusztítanak el random tárgyakat és visznek magukkal más dolgokat. Ha ez a pöröly hatékonyan képes harcolni a démonok ellen, olyannyira, hogy egy őslakos kezében is működött, joggal akarják elpusztítani vagy megszerezni. Ebből következik, hogy egyelőre ne nyúljunk hozzá! Tíz teljes napunk van arra, hogy ásatást folytassunk, ne ugorjunk azonnal a mélybe, több ajtó is van még a másik csarnokban, ami mögött további magyarázatokat, információkat szerezhetünk. A kérdés, mi szerint, hogyan csinálják, ismételten jogos és okos dolog. Vendéglátónk elmondta, hogy bár hasonlítanak egyes feliratok a korbini nyelvre, annyira  ősi, hogy nem tudja elolvasni és a fordító gép sem tud vele mit kezdeni. Ha pedig lehetséges egy nyelv, ami annyira régi, hogy nem ismerjük, lehetséges egy technológia is, ami jelenlegi tudásunk alapján felfedezésre vár, de a múltbán már létezett. Ez nem primitív épület, igen komoly mérnöki munkára volt szükség, hogy létrehozzák.
Némi szünet után, meg sem várva, hogy a helyiek megemésszék a hallottakat, a Kree férfi Vízióra pillant.
- Letudja szkennelni a termet, olyan információkra lenne szükség, mint a szarkofág anyaga, energia áramlás érzékelhető-e a falban, padlóban vagy éppen a szarkofág körül? A mezőnek, amely távol tartja a tábornokot, kell lennie egy energiaforrása, ha ez nem létezik, akkor mágikus vagy valamilyen egyéb misztikus úton kell fenntartania a mezőt. Maga a pöröly nem sugározhat ilyesmit, hiszen akkor hogyan vette volna kezébe az elhamvasztott tulajdonosa?  
Ismételten Atriára pillant.
- A főcsarnokban, hozzányúlt az energiát sugárzó tárgyhoz? Előfordulhat, hogy összefüggésben áll a kettő. Nem zárhatjuk ki azelőtt, hogy pontosan tudnánk, hogy mit és miért csináltak a korbiniak elődei. Tüzetesebben át kell vizsgálnunk a piramist, mielőtt bármit is elmozdítunk vagy elvennénk a helyéről.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia on Pént. 11 Márc. 2016, 20:35

– Atria –

Miller időutazást sugalló megjegyzésén Atria is meglepődik, de igazán a férfiról leváló páncél az ami leköti a lány figyelmét. Vidáman köszön neki, miközben kiváncsian figyeli a tárgy működését.
- Üdv Vízió! Örvendek a szerencsének.
A kree testőr reakcióján elmosolyodik.
- Ugyan, nincs itt szükség semmilyen különleges eszközre. Egyszerűen odamegy, elmozdítja a szarkofág fedelét és ha túléli akkor biztonságos.
- Néha megéri kockáztatni. - teszi hozzá és már indulna is, hogy részt vegyen a műveletben, de a másik kree megállítja.
A lány felsóhajt és hátrább lép a szarkofágtól. Úgy látszik egyhamar mégsem fogja megtudni mi van benne.
- Igen, a korona már a kinti csapatnál van. Pont akkor mozdítottam meg amikor a tábornok visszatért, szóval nem vagyok meggyőződve róla, hogy köze lehet az itteni helyzethez…

//Ha a robbanások akkor is hallatszanak ha senki nem nyúl a szarkofághoz:

Hirtelen a kivezető ajtó felé kapja a fejét.
- Maguk is hallották? - még be sem fejezi a kérdést, miközben ujjai villámgyorsan végigzongoráznak az alkarjára erősített panelen.
Az antigravi-bakancsok és a szkafander szinte egyszerre aktivizálódnak.
- Megnézem mi történik. - mondja, majd választ nem várva végigszáguld a folyosón a kijárat felé.
Közben eszébe jut, hogy ez talán nem a legjobb ötlet, de még így is sokkal jobb mint bizonytalanságban várakozni a piramis belsejében.
Ilyen sebesség mellet nem könnyű a sötétben navigálnia, de bízik a szkafander védelmében, végülis pont a nagysebességű ütközések tompításának céljából tervezte.
Természetesen igyekszik nem veszélybe sodorni saját magát, de kiváncsisága nincs kimondottan segítségére ebben.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Szomb. 12 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. március 16. (szerda)

- Én is úgy gondolom, ahogyan See-Ker mondja - értett egyet Miller a felvetéssel.
- Természetesen meg tudom tenni.
Így azonnal neki is látott a kérésnek, igazából külsőre nem látszott semmi sem a szkennelésből, de alig pár másodperc múlva már mondta is az eredményeket.
- Csak természetes vulkanikus anyagok találhatóak idebent. Minden természetes, illetve érezhető a falakban futó energia, ami teljesen körbeveszi három dimenziósan a csarnokot. Az adataim szerint ez gátolja a tábornokot a bejutásban. Gyenge pontot nem érzékelek, ahogyan energiaforrást sem. A többi anyag a helységben...
Ezzel nekilátott azokat is felsorolni, minden tényleg mások által ismert anyagokból állt, gránit, bazalt, andezit, illetve sok másik olyan alkotóelem, ami csak a nagyon régi bolygókon, galaxisokban van. De semmi mesterséges, úgy tűnt, hogy a helyiek a lehető legtermészetesebben akartak sírt emelni. Ezek mind kövek, ásványok voltak, fémeket, fa anyagokat, illetve ősrégi szövetet és korbinita csontokat jelzett a feltételezhető sírboltból, szarkofágból. Azonban pontosan ő sem tudott pontos képet adni, csak a csarnokról és a falakon levő rajzokról, mindezt ki is vetítette holografikusan. A sírban levő dolgokat csak nagyjából, a csontok még kivehetőek voltak, hogy miként helyezkedtek el, néhány apróbb és egy nagyobb tárgy - ami akár megfelelhetett a pörölynek is a képekről - feküdt a csontváz mellett.
Ami a korábban látott koronát illette, arra a nő választ is adott, hogy mi történt vele, hogy kivitték már, miután biztosították azt. Így, hogy nem nyúltak a sírhoz kint nem volt robbanás, persze, ha valaki azok után, hogy Vízió biztonságosnak ítélte meg a helységet és a szarkofágot is mégis úgy dönt a csapat, hogy kinyitja, abban az esetben a robbanás odakint megtörténik. Ha itthagyják a helységet, vagy ezen belül másfele kutakodnak, akkor nincs nem történt semmi.

ha mégis nyitjátok és történik robbanás és Atria megy - hogy ne veszítsünk +1 kört:

Ebben az esetben Atria sietve a légdeszkájára ugrik, hogy odakint megnézze, hogy mi történik. Könnyedén végigtud száguldani a folyosókon, révén szinte teljesen egyenesek, a lépcsőnél lenne csak nehézkesebb, mert ott nem volt túl magas a feljáró a bejárat szintjétől. Azonban már nem is volt szükséges, hogy továbbmenjen. Már itt tapasztalta, hogy mi történt. A korbiniták kiabáló hangját hallotta, hogy "segítség", "jönnek", "sokan vannak", aaaargghhh" és ehhez hasonló zajokat. Ezen felül pedig állatias fenyegető morgás, csaholás, fogak záródása, csontok törése, fémes suhintás és efféle hangok voltak, amik közeledtek és felfelé tartottak a lépcsőn abba a csarnokba, ahol a koronát is találták.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szomb. 12 Márc. 2016, 01:09

A shi'ar lány mondatára Srir úgy nézett a lányra mint valami állatra. Mégis mit képzel magáról? Srir katona és nem tesztbábú akin megnézhetik, hogy mi halálos és mi nem. A fajtárs hosszú monológja eléggé untatta Srir-t, de a lényeget felfogta. Nem nyitják fel a sírt majd csak később. Most azzal foglalkozzanak, hogy a tábornok miért nem jöhet be.Ő meg csak áll és hallgatja a társalgást. Az itteni társaság nagy része igencsak leszerepelt már a szemében. Talán a tábornokot még tartja valamire a rangja miatt, de annak is taszítja őt az a viselkedése amit a lánnyal szemben mutat. Tudósok. Egy tőle teljesen idegen és általa lenézett csoport. Haszontalanok és csinálják a Srir számára haszontalannak vélt dolgaikat. Az ő dolga meg, hogy vigyázzon az egyik ilyen haszontalanra viszont mivel még nem történt semmi ezért ő a haszontalan.


Ha valaki mégis megmozdítja a szarkofág fedelét és jönnek a robbanások akkor Srir nem marasztalja a lányt. Inkább gyorsan felméri, hogy történt-e komoly kár az épületben vagy még mindig biztonságos és See-hez szól.
-Maradj mellettem.
Ezek után vízióhoz.
-Mi lehetett ez? Ha jól sejtem ön el van látva fegyverekkel ha meg kéne védenünk magunkat ugye?
A beszéde pattogós. Végre kezdi elemében érezni magát.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 on Kedd 15 Márc. 2016, 19:02

A szarkofág fedele nem lett végül elmozdítva, így pedig tudunk foglalkozni a többi helyszínnel.
- Szóval már elmozdította?!
Teszem fel dorgáló hangnemben a kérdést a félvér nőnek, nem kis rosszallással.
- Borzalmas következményei is lehettek volna. Tudományos munkát végzünk, nem pedig kapkodva összeharácsolunk mindent, amit lehet.
Toldom még hozzá a mondandómhoz véleményemet, majd a csapat egészére pillantva megszólalok.
- Bőven van még mit átkutatni és megvizsgálni. Először információt gyűjtünk, utána cselekszünk.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia on Kedd 15 Márc. 2016, 21:27

– Atria –

Atria a kree testőr arckifejezését látva akaratlanul is elmosolyodik. Sokat gondolkozott már a kree-k társadalmi felépítésén és arra jutott, hogy ha létezett egy “legfelsőbb intelligencia” akkor nyilván kellett lennie egy “legalsóbb intelligenciának” is, amihez pontosan olyan arcot képzelt el mint amilyet most a testőr vág.
~ Még szerencse, hogy nem tudok olvasni a gondolataiban.
A másik kree dorgáló szavaira a lány felsóhajt. Mivel ő gyakorta űz különféle szerencsejátékokat ezért már hozzászokott ahhoz, hogy kockázatot kell vállalni ha nyerni szeretne. Ő maga olyan típus aki inkább veszít de próbálkozik, minthogy ne tegyen semmit, ezért a tudós óvatossága némileg bosszantja.
A második mondat után viszont lélekben elmosolyodik, ő ugyanis pontosan a ”harácsolás” miatt van itt.
- Rendben. Megígérem, hogy a következő ősi, világító koronához nem nyúlok.
Közben azon kezd gondolkodni, hogy milyen indokkal tudna megint külön válni a társaságtól. Persze kétli, hogy egyedül képes lenne megmozdítani a szarkofág tetejét, de biztosan ki tudna találni valamit.
- Akkor jöjjön a következő "szoba"?

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Szer. 16 Márc. 2016, 00:00

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. március 20. (vasárnap)

Mivel lényegében 0 cselekvés volt és nem döntöttetek el semmit, így nem tudok írni, fél mondat lenne, hogy beszélgettek. Van még egy körötök, döntsétek el, hogy merre mentek, mit tesztek stb.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 16 Márc. 2016, 00:27

Úgy látszik nem csak Srir tartja a lányt felelőtlennek aki csak veszélyezteti a csapatot. A fajtárs is megdorgálja, de az mintha nem is érdekelné, de abban biztos, lehet, hogyha tényleg bajba keveri a csapatot és veszélyezteti Srir-t a munkájában akkor a testőr azt nem hagyja annyiban. Szóval folytatják a kutatást és nem néznek be ez alá. Srir-nek éppen édes mindegy ő csak követi aki kell. Hozzá nem nagyon tud szólni a dolgokhoz hisz nem volt még egy ilyen kutatáson sem és nem is érdekelte soha, hogy miként is folyik egy. Most már tudja. Unalmas, de mindegy ez a feladat csinálni kell.
~El sem hiszem, hogy az öcsém valóban ilyesmikkel foglalkozik. Szerintem valami baja lehet, hogyha ezt élvezi. Össze vissza járkál egy olyan helyen ami valószínűleg tele van csapdákkal és mindezt azért, hogy megnézze és megvizsgálja. Ez leginkább olyan érzés mintha egy múzeumba úgy mennénk be, hogy még ki sem nyitott. Utálom a múzeumokat azokat is csak az öcsém tartotta érdekesnek.~

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia on Szomb. 19 Márc. 2016, 23:19

– Atria –

Mivel a csapat többi tagja nem tűnik túl harározottnak a továbbiakat illetően, ezért Atria felveti a szétválás lehetőségét. Ha a többiek szertnének tovább nézelődni a csarnokban hát tegyék, de anélkül hogy bármihez hozzányúlnának a lány nem látja értelmét annak, hogy maradjon. Az érdekesnek tűnő információkat természetesen ő is elmenti, de azok részletes elemzésére és különös rúnák dekódolására inkább a táborban tenne kísérletet, mivel valószínűleg hosszadalmas munka lesz amit nem szükséges a helyszínen végezni.
Akárhogy is Atria visszafelé indul a folyosón azzal a céllal, hogy megtudja hová vezet a többi ajtó.
Ha más nem tart vele, akkor séta helyett a gravi-bakancsait használja de csak a visszaúton, az eddig felderítetlen területeken természetes egy fokkal óvatosabban fog közlekedni.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Vas. 20 Márc. 2016, 00:01

//Mivel a fele társaság nem írt és Bio is jelezte,hogy csak hétfőn tud, így halasztom a kört, elnézést azoktól, akik írtak, csütörtökön lesz az új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 on Kedd 22 Márc. 2016, 08:51

Akkor nem marad más, csak a többi ajtó megvizsgálása. Remélhetőleg, ott találunk majd válaszokat és használható dolgokat, amelyek segítségével megvívhatjuk a harcot a Phalanxxal és Anihilussal. Már, amennyiben bármit is találunk, ami használható ilyesmire.
- Nos, akkor menjünk tovább. Minden bizonnyal fogunk még találni, olyan dolgokat, amelyek segítenek megválaszolni bizonyos kérdéseket és segítségünkre lesznek. Illetve, ahová végül Miller tábornok is bejöhet, bizonyára Őt is érdekli az építmény és úgy általában az itt történtek.
Atriára pillantok, majd megszólalok.
- Továbbra sem nyúlkálunk mindenféle dologhoz. A koronával lehet, hogy szerencséje volt, de nem tudhatja, hogy mi lesz a következő csillogó tárgynál.

Amikor a másik csarnokhoz érünk, végig nézek az ajtókon. Jeleket keresek, amelyek elárulhatják, hogy mi lehet az ajtó mögött, vagy éppen miféle eseménnyel köthető össze. Tehát a korábbi csarnokban talált, képekhez hasonlatos elbeszélést keresek. ha ilyen nincs, akkor az ebből a teremből nyíló és a korábbi ajtóhoz legközelebbi ajtóra mutatok.
- Erre menjünk.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szer. 23 Márc. 2016, 20:36

A velük lévő két kree fantasztikus látleletét adja, hogy Yalvis miért nem kedveli a fajtájukat. Merevek, durrbele típusok, maradiak és persze ezt megtoldják valamiféle általuk képzelt istenkomplexussal.
A foxiai elgondolkodva figyeli a sírhelyet, és a benne lévő csontokkal, miközben a többiek vitatkoznak, kintről pedig robbanások hallatszanak.
Főleg, hogy megfedte Atriát az egyik, mivel elmozdította a korbinita nő fején lévő csillogó koronát.
- Igen, de nem lettek - vágott közben a kree. - És Atria mondta az egyetlen értelmes dolgot, amit tehettünk. Menjünk a kövi szobába.
Aztán követi a nőt.
Ha valahogy beéri, akkor halkan megszólal.
- Rosszabb vagy, mint egy diadémvarangy - súgja neki gúnyosan. - Azokat vonzzák az ilyen csillivilli bizsu koronák, amiket más bolygókon a fejükre raknak a nagykutyák.
A többi foxiaihoz hasonlóan nem csak a babonaságot, hanem a monarchikus berendezkedést is őskorból visszamaradottnak gondolják.
Óvatosan körbekémlelt.
- Ha találunk valami értékeset, és segítek megszerezni, akkor hogy osztozkodunk? 50/50? A hasznon, vágod. 

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Csüt. 24 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. március 28. (hétfő)

A csapat végül is eldönti, hogy haladnak tovább és megnézik a többi helységet. Mindenki elindult ki a csarnokból vissza a folyosóra, ahogyan mindezt a páncél is, kint pedig újra "felvette" azt Miller és így követte a többieket. Elsőként Atria ért ki a korábbi csarnokba, aztán a többiek sorban és utolsóként Miller. Amint visszaértek a központi csarnoka See-Ker döntött úgy, hogy kezébe veszi az irányítást és mondott egy irányt, hogy merre menjenek, a legközelebbi ajtón a hegy belseje felé. Mindezt meg is tették, meglepő módon itt fémfolyosóra érkeztek, majd a folyosón átsétálva egy sötét csarnokba értek, aminek a túlvégén egy kapu látszott, azon túl szabad ég, olyan környék, mint ami a Korbin is maga. Amint az első személy belépett halk zúgást lehetett hallani és pillanatokkal később fények gyúltak és az egész csarnok életre kelt, hatalmas volt és gyönyörű látványt nyújtott.
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 The_Chase_environment_beyond_earth_1600
Középen volt az átívelő híd, ennek a végén állt a csapat is, mellette mindkét oldalon mélység, aminek az aljában működtek a generátorok, amik ellátták a helyet energiával. Amint végignzett a termen, Miller füttyentett egyet.
- Arra nem számítottam,hogy ilyesmit fogunk találni - mondta.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Csüt. 24 Márc. 2016, 01:35

A kis róka egyből a felelőtlen shi'ar védelmére kel. Ahelyett, hogy elfogadná, hogy a lány hibázott és akár veszélybe sodorhatta volna nemcsak magát, de a többieket is. Srir csak egy grimasszal reagál a reakciójára. A továbbiakban mivel nem szólítják meg és nem is történik semmi ismét közösen egy teljesen másik terembe mennek. Oda belépve mintha most ébresztették volna fel. Srir inkább gyanakodva méregette a helyet és figyelte hátha érkezik valami veszély.
~Mégis mi ez? Valami előcsarnok? Miféle hely ez vagy milyen szokás ez, hogy egy kriptába ilyen sok ember eljöhet? Mert csak azért lehet itt ekkora hely mert sok embert várnak. Ez talán egy múzeum lenne?
-Tábornok van ötlete, hogy mi ez?
Teszi fel a kérdést és nem a kapura gondol mert az-az egyetlen amit biztosra felismer ebben a furcsa teremben.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia on Pént. 25 Márc. 2016, 17:14

– Atria –

A lány furcsának találja a kreek “csak nézelődünk” hozzáállását. Amúgy sem híve a túlzott óvatosságnak, egy régészeti feltárás esetében pedig kimondottan hátrányosnak tartja azt, hogy nem érnek hozzá a feltárni kívánt dolgokhoz.
~ Ha nem nyúlunk semmihez édeskevés lesz ez a néhány nap… persze ha majd kék barátaink nem figyelnek előfordulhat, hogy a zsebembe pottyan valami “csillogó tárgy”.
A foxiai megjegyzésére elmosolyodik.
- Sok mindent mondtak már rám, de a diadémvarangy még nem volt közte.
A következő kérdésre viszont már meglepetten húzza fel szemöldökét. Nem érti mivel árulta el magát, hacsak…
~ Már megint hangosan gondolkoztam volna?
Pár pillanatig kivár a válasszal, ami alatt mérlegeli a lehetőségeket. Végül arra jut, hogy még akár jól is jöhet a kis lény segítsége, ráadásul ha egy ősi, különös energiát sugárzó tárgyat “csillivilli bizsuként”  jellemez, akkor az osztozkodással se lesz nagy gond.
Miután meggyőződött róla, hogy a társaság többi tagja nem hallja őket halkan válaszol.
- 70/30. - mondja kurtán, az első számnál magára, a másodiknál pedig a foxiaira mutatva.
Valójában az előző ajánlat is elfogadható lett volna, de bizonyos kultúrákban kötelező az alkudozás, ő pedig szeretné megtudni, hogy a foxiai is ezek közé tartozik-e. Amennyiben a kis lény nem fogadja el az ajánlatot, akkor a következő próbálokzás a 60/40, utána az 55/45, végül pedig rábólint az 50/50-re ha mindenképp muszáj.  
Az új csarnokba érve lenyűgözi az elé táruló látvány, egészen felélénkül amiért végre valamilyen kézzelfogható technológiát lát. Kibernetikus szemével azonnal szkenneli a teret, műszereivel megnézi érzékel-e a korábbiakhoz hasonló sugárzást, majd az egyik korláton áthajolva a mélységbe bámul és próbálja felmérni a lenti generátorokat is. Amikor már eleget látott bekapcsolja a gravi-bakancsait és a kapu felé indul, ezúttal inkább csak komótosan mint száguldva.
- Engem inkább az érdekelne, hogy hová vezet a kapu.
Odaérve megáll és egyhelyben lebegve kezdi vizsgálgatni a környező jeleket, a túloldalon látható tájat és magát a kaput anélkül, hogy átlépne rajta.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Szomb. 26 Márc. 2016, 10:04

Bíbor Kísértet felhúzza a szemöldökét a lány válaszára, és megvonja a vállát.
- A Pastar VII holdján él. Egy hatlábú, nyálkás dög, ami imádja a fénylő dolgokat. Innen a neve. A helybeliek arra használják, hogy kiszagolják vele a kilikagyík gyémántként fénylő tojásait. Láttam, hogy hogyan csinálja. Odalopakodik, és a hosszú nyelvével megragadja a bizsut, és a torokzacskójában tárolja onnantól. Már csak rá kell venni, hogy kihányja. Elég ocsmány látvány...
Látta, hogy Atria a következő megjegyzésére felvonta a szemöldökét. Sunyin elvigyorodik.
- Úgy fest, hogy rokon lelkek vagyunk - suttogta, és ez tetszett neki. Az viszont nem nagyon, hogy a nő ilyen ajánlatot tett. - Ki tudja, hogy mennyit ér a szajré.
A nő következő próbálkozását egykedvűen, sűrű fejrázások közepette hallgatja.
- Jó 55/45, de csak azért mert az egész társaságból te nem viselkedsz úgy, mint akinek feldugtak egy méretes karót a hátsóján - súgta oda neki, de a következő pillanatban hangosan felfüttyentett.
Egy hatalmas csarnokba érkeztek, ahol pillanatok alatt felkapcsolt a világítás. Yalvis döbbenten nézett körbe, aztán a velük szemközt lévő kapu felé fordult.
- Hát, nem a fizikai értelembe vett kijárat- válaszolt Miller helyett Yalvis, és a hidra lépett. - Mi van ha valami ősi, térkapu technológia? A siároknak is van állítólag, és mikor bekapcsolják, destabilizálhat egy egész napot.
Óvatosan, figyelve az esetleges csapdákra megindul a kapu felé.
- Lehet, hogy ez itt az indulási és az érkezési csarnok. Mint egy foxiai csővasút pályaudvar, csak itt sínek helyett a teret hajlítják.
~Ha ezt tudtam volna, hogy erre találunk rá, akkor bizony maradok 70/30-as ajánlatnál.~
Ha biztonságban odaért a kapuhoz, akkor előtte úgy két méterrel és szemügyre veszi a rajta túl lévő, Korbinhoz hasonló területet.
- Valamit át kellene dobni! - kiált vissza. - És lehetőleg ne engem. Egyszer már voltam járulékos veszteség, most kísérleti állatnak sincs sok kedvem lenni.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 on Vas. 27 Márc. 2016, 22:58

Az általam javasolt út, igen ígéretesnek bizonyult. A fémből kialakított csarnok látványa megdöbbentett, egy ilyen munka kivitelezéséhez, elengedhetetlen volt a fejlett technológia. A kapu végén látott égbolt látványa megragadt, oly annyira, hogy szólni se tudtam. Ajkam nem nyílt szóra, mert a csodálat letaglózott. Végül a foxiai hangja rántott vissza a valóságba.
- Micsoda komikus, kár, hogy egyetlen jó viccet se mondott még.
Mondom röviden, majd megindulok a kapu felé, miközben társamnak szólok.
- Kövess. Ne rémisszen meg semmi.
Miközben elindulok az átvezető hídon, szólni kezdek a társaságnak.
- A korbiniak ősibb faj, mint az ők maguk hitték. Vajon miért építettek egy ekkora csarnokot a hegy belsejébe? Hölgyeim és uraim, most megtudhatjuk a választ.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 28 Márc. 2016, 00:01

Résztvevők: Yalvis Trewero / Bíbor Kísértet, Srir'Gur, See-Ker / WP-01, Atria Tarazed és Eyjolf Ragnar Miller
Következő körváltás: 2016. április 1. (péntek)

A kérdésre, amit Srir tett fel és még See-Ker is megjegyezte, hogy hamarosan kiderülhet, hogy mi Miller válaszolt is pillanatokon belül, bár Atria és Yalvis maguktól is könnyedén összerakhatták, számukra nem volt a felépítése a helynek idegen.
- Ez egy katedrális - mondta. - Egy vallási szentély.
A kree-knek azért volt nehéz ezt összetenni, mert náluk évmilliók óta tiltott volt a vallás az Intelligencia haláláig, és hacsak nem ismertek tiltott vallási csoportokat, akkor nem igen ismertek fel egy ilyet. Bár az Egyetemes Igazság Egyházának katedrális hajóit ők is láthatták, ők azok, akik Annihilust imádták és remélték, hogy imáikkal, imádatukkal elkerülhetik a pusztulást. Roppant népszerű volt szerte az univerzumban mindez főleg, hogy azok a bograk mennyire terjeszkedtek. A shi'arok roppant vallásosak voltak és rengeteg templomuk volt K'ythri és Sharra számára, papsággal is rendelkeztek, imákkal, ünnepekkel az isteneknek és lehetne még sorolni egészen sokáig. Yalvis is számtalan ilyesmivel találkozott élete során már. Atria kiment a korlát szélére, hogy úgy nézzen körbe, energiajelek minimálisak voltak, annyira, hogy a statikus háttérzaj elnyomta őket, így a lány nem tudta mérni sem őket, vagy összehasonlítani. Nagyon jól voltak árnyékolva. Lenézve mindkét oldalon két-két fajta csövet látott, amikben az energiák áramoltak, mindkettőnek másfajta színe volt  és úgy tűnt, hogy valahogyan le lehetett jutni és közöttük is haladni.
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Exotic_matter_accelerator_by_elementj21-d2qxxer
Akik mennek azok megérkezhettek a kapuhoz, odaát most már tényleg egy pontosan ugyanolyan kép látszott, mint ami odafent a bolygón. Vörös ég, kihalt pusztaság, tüzek, egy síkság volt, a távolban nagyon messze hegyek is látszódtak. Életnek nyomát sem lehetett látni innen, de még elhalt növényeknek sem, határozottan nem holografikus kép volt, ami Korbint mutatja, hanem térkapunak, vagy dimenziókapunak nézett ki.

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Hétf. 28 Márc. 2016, 12:52

A foxiai magyarázatára Sirir mordult egy elismerőt. Ezt ő is értette és végre valami hasznát is vették a kis lénynek. A fajtárs megjegyzésére már másképp mordult fel.
-Nem az a parancsom.
Hogy itt a félelemre célzott vagy arra, hogy nem a másik parancsol neki nem fejti ki, de azért követi őt. Ő egy katona. A parancsait nem ez a tudós fogja kiosztani aki egyenrangú vele. Mármint még hisz Srir nem akarja egész életében a lila közlegény egyenruhát hordani. Ezért is van itt és viseli el ezt a szörnyű társaságot. A tábornok az akiről még nem dőlt el teljesen, hogy értelmes-e az ő szemében vagy nem. Most is egy hasznos megállapítása van.
-Aha.
Hát akkor nem érti ezt. Persze tudja, hogy milyen az a vallás, de csak mint hallomásból. Valahogy úgy képzeli el mint katonának lenni. Szabályok és a feljebbvaló tisztelete. Viszont azt nem érti, hogy miért egy sírban van a katedrális. Ha a kapuhoz mentek akkor rájöhettek, hogy a foxiai-nak is igaza volt. Ez nem korbinra vezet.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1425
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Nautia on Csüt. 31 Márc. 2016, 23:43

– Atria –

A kapun túli kietlen tájat szemlélve a félvér lány megszólal:
- Nos, van valakinek kedve próbát tenni a túloldalon?
A maga részéről bizonytalan a dolgot illetően, hiszen műszerei nem mutatnak értelmezhető adatokat. Ezen kívül a távolban látható pusztaság sem vonzza különösebben, bár azért kíváncsi rá, hogy hova is vezet a kapu.
A korláton túl látott energiavezetékek viszont már kecsegtetőbbnek tűnnek és mivel úgy tűnik, hogy valahogy le is lehet jutni közéjük ezért Atria visszafordul a kaputól, hogy felkutassa az oda vezető utat. Ha sikerülne lejutnia és találna valamilyen központi vezérlőegységet akkor pontosabb képet kaphatna a technológiáról és talán még valami értékesre is bukkanhatna.
Amennyiben sikerül megtalálnia a mélybe vezető utat, akkor közli a többiekkel, hogy körülnéz odalent majd óvatosan leereszkedik.

_________________
Nautia
Nautia
Nautia
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 112
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Jun. 16.

Karakteradatok
Főkarakter: Nautia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Thorhalla on Pént. 01 Ápr. 2016, 00:01

Mivel a fele társaság megint nem írt, így nem tudok váltani.
Következő körváltás: 2016. április 5. (kedd)

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14951
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by WP-01 on Pént. 01 Ápr. 2016, 13:06

A katedrális, vagy minek is nevezte Miller, igen impozáns látvány. Vallási okokból, ekkora csarnokot építeni, aminek aztán nem veszik hasznát, abszolút pazarlás. Tehát a vallás szükségtelen és oktalan dolgokra készteti a híveket, ebből következik, hogy a vallás valójában valamiféle összeesküvéshez lehet csak eszköz.
- Micsoda pazarlás. Mennyi erőforrás és energia belefektetve egy olyasmibe, amit aztán nem használnak...
A térkapura pillantok, ha ez olyasmi, ami valahová eljuttathatja a népeket egy teljesen más helyre, akkor igen csak veszélyes.
- Építene valaki egy térkaput csak azért, hogy kijusson a felszínre, mikor mehetne a kijáraton is? Miller tábornok, megkérhetnénk Víziót, hogy lépjen át a térkapun, aztán térjen vissza adatokkal? Ásatáson vagyunk, kötve hiszem, hogy szükséges lenne átmenni egy másik dimenzióba vagy síkra. Valahogyan le kellene ezt zárni. Nem tudhatjuk, hogy hová vezet, ha pedig mi átmehetünk rajta, bármi más át is jöhet rajta, hogy a mi síkunkra kerüljön. Mielőtt lezárnánk, azért kideríthetnénk, hogy hová is vezet. Ezért kellene víziót egy rövid időre átküldeni, hogy megbizonyosodjunk róla, ez nem-e valami veszélyes átjáró. Jobb ötletem nincs, nem szoktam katedrálisokban leletek után kutatni.

_________________
Hajts fejet nagyszerűségem előtt, a pusztulásod elkerülésére nincs más út.
WP-01
WP-01
1. szint - 4 kredit

Hozzászólások száma : 28
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Dec. 29.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Bíbor Kísértet on Hétf. 04 Ápr. 2016, 21:27

Yalvis a szemét forgatja a kree megjegyzésére. Hát persze, mert a kékfejűek a fantasztikus humorukról ismertek. Ja, bár azokon is lehet röhögni, ahogy bolygókat hódítanak meg belenyúlnak más értelmes fajok génállományába.
Igen, az nagyon vicces. Meg, hogy hagyják, hogy valami kattant génmanipulált fickó legyen a császáruk.
Ja, igen, monarchiába élnek, ez is poén. A foxiai ezen sírva röhögött volna. Viszont a másik igazat adott neki. Ha azt a mordulást annak lehetett nevezni.
- Katedrális, hát, párat már láttam.
Ekkor eszébe jut valami, és a két kree ekkor indul el a kapu felé. a foxiai elindul a nyomukba.
- Figyeljetek már, arra nem gondoltatok, hogy ha ezt a helyet megtámadták és kinyírták az előttünk lévőket, akkor miért nem rombolták le az egészet? Mi van, hogy ha ezek a tűzdémonok belülről léptek át a kapun, és kívülről befelé haladtak? És az ott az ő világuk? Tehát szerintem nem jó ötlet átmenni.

_________________
Bíbor Kísértet
Ez nem csak holmi játék! Ha a valóvilágban betörsz valahova, ott lepuffantanak.

Rozsda (Zoé)

Nem senyvedek a hús izzadtságszagú börtönében, a testemet információk alkotják. Ha nem is borulsz le előttem, akkor legalább add meg tiszteletet, jó?
Bíbor Kísértet
Bíbor Kísértet
Bannolt

Hozzászólások száma : 154
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 2
Join date : 2014. Aug. 18.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Korbin (Lángoló Galaxis) - Page 3 Empty Re: Korbin (Lángoló Galaxis)

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

3 / 7 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.