Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Kedd 01 Dec. 2015, 03:31

Éhség


Gótika: Negyedik Évad - Éhség 3166908-hunger2013004_cov

Pokoli órák voltak New Yorkban. Az első évadban a Reneszánsz Sötét Bosszú Angyalai vagy Bosszúállói és az őrszem kíséretük átzuhant ebbe a világba. A robotok és megvadult Angyalok hatalmas pusztítást végeztek. A második évadban Svarog rájött, hogy egy idegen lény és az egyik őse megmutatta a speciális motorját a gépezetüknek, a makluan gyűrűket, amik kitörtek a motorból és különleges erőket adtak az emberi hordozóknak. A harmadik évadban az egyik Bosszúálló átlakault a Reneszánsz Ultronná, amit több hős együttesen gyűrt le hosszú szenvedéssel. Mindez alig pár óra alatt történt egy világban, ami addig csak pletyka szinten hitt a szuper lényekben és mutánsokban. Most a világuk telis-tele lett hihetetlen lényekkel és erőkkel. Elég lesz ez az éhező bolygófaló és kozmikus hírnöke ellen? A világot ez fogja megítélni, hogyan védik meg otthonukat Galactussal szemben?

Jelentkezni lehet:
1. Akik eddig jelen voltak csak írják meg az előtörijük bővítését ide, és persze ha kérdésük van akkor csak szóljanak. Két hét elég, hogy a legtöbb sebet begyógyítsuk asszem Smile
2. Outsiders-en is elfogadott, szal alap előtörténet, amiben nincs shield, hydra, x-men, stb, szal semmi Very Happy Azok el vannak fogadva, de hozzá kell tenni, hogy mit csináltak abban az őrült órákban new yorkban vagy ha nem voltak itt hogyan élték meg kívülről.
3. Új karakterekből csakis embereket fogadok el, amik max zsenik lehetnek. Lehetsz spec ügynök, igazi tehetség, de ez a max. Persze hozhatsz full átlagos arcot is, rád van bízva Smile Rövid előtörit elfogadok. Karakter első szintű felszereléssel lehet.
4. Sólyom. Egy játékos kérheti, hogy a karaktere az egyik spec ügynök legyen. Ő az, akit kiképeztek az anti-grav szárnyakkal való repülésre és küzdelemre. A kódneve az ügynöknek: Sólyom.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 2133106-samuelwilson
5. A Wakandai királyi család. 3 karaktert fogadok el. Egy játékostól egyet. Mind Tchaka az előző király és Fekete Párduc gyermekei. Az első jelentkező karaktere legyen 27 év feletti. A többi 20-27 év közötti ifjabb testvérek. A család látogatáson lesz New Yorkba. Minden tag kiképzett harcművész, politikus, művész és legalább négy nyelven beszélnek az anyanyelvükön kívül. Fizikailag az emberi maximumán vannak, de a legidősebb a jelenlegi király két hete, amióta az apjuk elhunyt betegen az álmában. A legidősebb lesz a Fekete Párduc. A párduc avatárja és bajnoka, őt kísérik az elhunyt királyok és tanácsnokként szólnak hozzájuk. Mind kérhetnek vibránium fegyvereket. Lándzsát, tőröket, kardot, stb. Királyi fegyvert maguknak.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 53ee2eb359a99
6. Vízió. A vörös borítású robot nem sokra emlékszik. Valójában egy őrszem robot volt, amibe duplikálni akarta magát Ultron és ahhoz, hogy feltöltse az egyik makluan gyűrűt rakta a szívébe elemnek. Ez a tech átalakította a robotot és Ultron nem tudta a saját tudatát bele tölteni így a robot, ami a vízből kiemelkedett két héttel később az egy üres lap. Te döntöd el miféle karakter lesz. Vízió android, külsőre olyan, mint egy ember és olyan a bőre is, de valójában egy organikusan felépített gép. A szíve helyén a gyűrű pereg és lüktet. Képes repülni max 100km/h sebességre gyorsulni. Képes a molekuláit sűríteni vagy szétfeszíteni. Ha szétfeszíti szint elégtelen és képes átmenni a szilárd anyagokon. Ha sűríti magát nehezebb lesz és nem tud repülni. Alapjáraton közepes fegyverek nem sebzik ekkor akár egy bombának is ellenállhat, de nem tud repülni, mert túl nehézzé válik. Alapformában a fizikai ereje 5 tonnás, maximális sűrűségben 50 tonnás.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 3513286-ult02204
7. Hangyaermber. Előtörid végén legyen, hogy bekerültél a képzésre ahol egy szérumtól képes vagy összemenni és vissza alakulni, eddig is emberi erőd van és a sisakkal tudsz a hangyáéknak parancsolni. Lehetsz zseni, aki Hank Pymnek segít és így lett kísérleti alany vagy katona, akit a sereg vont be a képzésbe.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 284731-144254-ant-man

Mennyire Civil War tőlem, hogy pont ezeket a karaktereket adom oda a Captain America Civil War trailer után... hmmm... gyanús...

Mivel sok karakter még ír addig így bizonyos karakterekről még nem tudok elmondani mi lett velük, de azok, akik nem jelentkeznek tovább azokat én írom ki a kalandból Smile


A hozzászólást Morsus összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd 01 Dec. 2015, 21:35-kor.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Thorhalla Kedd 01 Dec. 2015, 08:37

Nekem asszem nem igen van mit bővítenem... Egy szóban benne van: jöttem mrgreen

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Gótika: Negyedik Évad - Éhség Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Michael Nikostratos Kedd 01 Dec. 2015, 09:41

Michael Nikostratos írta:Úgy érzem képviselnem kell az igazi isteneket.

Név: Michael Nikostratos
Egyéb név(i):  
Faj: félisten (Olimposzi)
Nem: férfi
Jellem: semleges
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: 2005 November 30.
Kor: 21
Család: Igazi apját nem ismeri (Árész), anyja: Julia Nikostratos (nem tudni mi van vele).
Nevelőapja: Michael Tombsen, féltestvérei: Julia Tombsen, Levi Tombsen (nem tudni mi lett velük)
Foglalkozás: Cinnemon család, verőlegény-behajtó
Testmagassága: 190(cm)
Testsúlya: 94(kg)
Szeme színe: arany
Haja színe: kékes-zöld
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Főként a haj, és szemszíne.
Egészségi állapot/ betegségek: mint a makk

Életrajza:
Magas hegyek mögött, hol a tenger hupikék, ott laknak ők az amisék. Hatalmas fák között, áram nélkül lakunk és mindig vidámak vagyunk.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség Amish_village
Julia Nikostratos terhesen jelent meg az egyik észak-amerikai Old Order Amish faluban. A nő ruházata piszkos, haja csapzott volt, és szeme beesettsége is azt mutatta, hogy segítségre van szüksége – amit kétségbeesett tekintete még jobban alátámasztott. A család, akinek az ajtaján kopogtatott, befogadta a nőt, és szállást adott a számára, az odakint fújó hideg szél és eső elől nyújtva menedéket. Így ismerkedett meg Michael anyja az amis közösséggel. A házaspár kérésére elmondta, hogy a férje elhagyta őt, és kirakta a kocsiból az isten háta mögött, s közölte, ha újra látja, akkor megöli. Mivel elmondása szerint a férfi iszákos volt, és gyakran verte is a nőt, ezt a fenyegetést komolyan vette, és nem tervezett hazatérni – így az amisok megengedték, hogy köztük maradjon, azzal a feltétellel, hogy az ő tanaik szerint él tovább. Julia így is tett, és sose mondta el, hogy a története hazugság volt. Szerencséjére az egyik amis fiú elvette nem sokkal a gyermek születése után, ezért szégyenben sem kellett éljen. A férfi, bár megpróbálta sajátjaként szeretni Michaelt, amit bizonyít az is, hogy a saját nevét adta neki, ez sosem sikerült, és hamar gondoskodott egy vér szerinti utódról is. Levi mindenben prioritást élvezett, és a több szeretet, amit kapott, a fiú számára olyan volt, mintha tőle vették volna el. Az anyja nem osztotta az idősebb Michael véleményét, és mindig ugyan úgy szerette gyermekeit, számára nem volt különbség – de ez sem enyhítette azt a keserű ízt, amit a fiú érzett apja közelében.
Ha egy amish azt mondja, hogy nem unalmas az életük, akkor hazudik. Tulajdonképpen soha, semmi nem történik egy ilyen faluban, legalábbis semmi olyan, ami egy gyereknek érdekes lenne. Persze, van iskola, vannak más gyerekek, és értelem szerűen játszanak is, de Michael sose érezte úgy, hogy ide tartozna. Mindig is elvágyott, bár nem érezte hogy hova, hogy mit szeretne, attól függetlenül tudta, hogy nem itt van a helye. Ezt valahogy a többi gyerek is ösztönösen érezte, és a szüleiken is látták, hogy másképp néznek rá, bár nem mondták a fiatalabbaknak, hogy bármi furcsa lenne a gyereken, de azért ők is tartózkodóbbak voltak. Ahogy telt az idő, Michael egyre jobban várta, hogy betöltse a 18. életévét, és megismerhesse végre a nagyvilágot. Mikor ez eljött, elköszönt a szüleitől – az apja, bár próbálta nem mutatni, fellélegzett, hogy a fiú végre itt hagyja őket, az anyja viszont könnyesre sírta a szemét. Nyílt titok volt ugyanis, hogy a fiatal nem akar visszatérni szülőfalujába, a nagy és rettegett (na jó, nem rettegték, csak mocskosnak és illetnek tartották) Városban marad örökre. Több másik korabelivel vágott neki hát az ismeretlennek, néhány ruhadarabbal, és azzal a pénzzel, amit szülei össze tudtak kuporgatni a számára, ami szintén nem volt sok, hiszen az alig egy évvel fiatalabb Levi is készült az útjára, és a családfő szeretett porontyára szánta szinte minden pénzét.
Lapos zsebbel, bár korábban étellel teli, mostanra viszont igencsak lapos batyuval, viszont mindenre elég reménnyel érkezett meg New York városába. Pénzének nagyja elment normális ruházatra – hamar kifigyelte, hogy az emberek furán néztek öltözékére – és az utazásra. Anyja mesélt neki erről a városról, és a fiú mindenképp ide akart látogatni, hiszen hallomásból tudta, hogy innen származik. Ekkoriban ért véget a 3. Világháború, amiről a fiú nem is tudott, hogy létezik, csak a körülötte lévők örvendezéséből tapasztalta meg. Belevetette magát az éjszakai életbe is, különféle ingyenes bárokba járt, ahol főleg cápázással jutott a megfelelő alkoholhoz, hiszen semmi pénze nem volt. Gyakran az utcán aludt, mivel nem volt pénze szállásra, vagy csajoknál – ugyanis hamar felfedezte az élvezetnek ezt a formáját is. Egy idő után lopni is kezdett, hogy fenntarthassa magát – sose nagyot, egy-két pénztárca, vagy női retikül. Ekkoriban ismerkedett meg a rockzenével is, amit hamar megszeretett, úgy érezte, a szívéhez szól. A bárokat is korlátozni kezdte, olyan helyekre járt, ahol ez a számára nemes, és mindent kitárgyaló műfaj szólt, főleg a régebbi fajta, de a modernt se vetette meg, csak azokat, amik szerinte nem voltak kifejezőek, semmiről, vagy pont csak a pénzről szóltak. Az, hogy gitárt szerezzen magának, végre célt adott silány életének, és elkezdett félretenni, spórolni. Sikerült állást kapjon egy hangszerboltban, ahol a számára megfelelő életet élhette.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 76018678
Hamarosan egy lerozzant albérletet is megengedhetett, nem volt nagy szám, piszkos volt, málló falak, üres hűtő, rozsdás kád – de az utcánál akkor is jobb volt, és neki nem is kellett több. A kaján kívül nem költött semmire, amíg meg nem szerezte az első hat húrosát, ami mellé egy csomag cigarettát, és egy öngyújtót vásárolt, majd ment is a szobájába.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség Fender_Strat_59RelicRW_R61572_SNB_FrontBody
Az olcsó erősítő, és olcsó gitár első pengetésre szinte felsírt az ujjai alatt, rossz volt hallgatni, de ez sem szegte kedvét. Gyakorolni kezdett, tanácsok, könyvek nélkül, hiszen ilyesmire nem volt pénze. Az anyjára gondolt, az otthonára, azokra, akiket régen nem látott, és addig pengetett, amíg végül ujjai már szinte vérezni kezdtek. Izzadtan zihált az ágyon ülve, tudta, hogy pocsékul játszott, mégis, szabadnak érezte magát, mintha kiadta volna magából az összes csalódottságot, hiányt, és a magánya mintha egy időre elfoszlott volna. Közben a cigaretta is elfogyott. Ez napokig így ment, mindig addig játszott, amíg csak bírt, és lassan elkezdett ráérezni a dolgokra, a hangok kellemesen kezdtek csengeni, a zene betöltötte a szobát, és végre úgy érezte, tényleg az érzéseit adja át. Időközben tetoválásai lettek, ahogy a rock legendáknak, akiket istenített. Végre boldog volt, végre élvezte az életét, és azt, aki volt.

Képességei:  
Ellenállás első szint.
Erő első szint.

Szakértelmei:  Ért a gitárokhoz, jól játszik rajtuk, eladói ismeretek.
Neveltetésének hála beszéli az angolt, az irodalmi németet, és a pennsylvaniai németet.

Privát előtörténet véleményezést kérsz:  nem

Megjegyzések:

Bővítés: Michael időközben megtudta, hogy Árész az apja. Ez kissé elborította az agyát, és ön- illetve tömegpusztításba kezdett, miután megkapta az említett isten sisakját is, ami láthatatlanná teszi viselőjét. Ezen kívül megszerezte legújabb bizsujait, 3 darab gyűrűt, az egyik alapból őt választotta, a másik kettőhöz véres és gonosz ösvény vezetett. Eredeti viselőjük a pufók Újraformázó úr, meg Juna (?).  //4. dezintegráló; kék; 8. anyag újrarendező, zöld; 6. Elektromos sugár, sötétkék //
A kaland végén New York alatt after-partyzik egy sárkánnyal, illetve Svaroggal, meg Minionokkal (amiket szívesen az uralma alá hajtana btw). Természetesen jönnék vele.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed Braaaaaaaaaiiiiiiiinsss Richaaaaaaaaaaaaards~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miután az F4 megkapta új képességeit, Reed egyből felvállalta a csapatvezető, illetve mártír szerepét. A szintén zseni Vayne segítségével győzték le Ultront, ám eközben Reed nem várt mélységekre süllyedt, és egy agynak nincs túl nagy nyomástűrő képessége. Remélhetőleg újdonsült képességei segítségével kikeveredik a kulimászból, és túlélheti a kalandot. Ez esetben őt is hoznám.

_________________
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karakterek: Michael Nikostratos | Out: Maximiliam Myzzrim, Mopateu Zakataka | VH: ifj. Tell Vilmos | FSK: Pherol Tandes, Ignacy Rotblat-Rostowski |-|
Egyéb karakterek: Tomas Burton, King Raten Chromixen, Alex Fisher
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Nikostratos
Michael Nikostratos
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1063
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 39
Join date : 2014. Mar. 22.

Karakteradatok
Főkarakter: King Raten Chromixen
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW, FSK

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Peregrin Kedd 01 Dec. 2015, 20:10

Leopold a nagyszerű Very Happy  tongue jelentkezik, és hátha jobban tud majd teljesíteni Very Happy.

Bővítés:

Megszerzett tárgy:

Agamotto szeme - Ereklyék ereklyéje.

MISZTIKUS EREKLYE TUDÁSA:
Agamotto szeme, Agamotto nevű misztikus lény hagyatéka.
- Használata alatt a szemszerű tárgy kinyílik mint egy valódi szem és abból fény árad.
- Képes újra lejátszani egy helyen történt dolgokat és ezt mindenki számára láthatóan megjeleníteni.
- Képes illúziókat teremteni.
- Látni mások lelki állapotát.
- Hordozójának látható vagy láthatatlan lélek testét kiszabadítani a sajátjából így az asztrál földön járni vagy távoli helyszíneken lenni.
+ Még kitudja milyen képességei lehetnek.

Szerzett még egy sebhelyet az egyik vállára.
A szellem kérésére meglátogatta ( ambulancia után )  Richardot, hogy beszámoljon neki a közelgő veszélyre.
A szervezet amiben van kezdi furcsállani Leopold viselkedését, hézagos jelentéseit, ritkábbá vált kapcsolat felvételét. Lehet majd utána néznek a dolognak.
A karakter pedig teljesen el van ragadtatva, és ha tehette tanulmányozta az ereklyét.
Mindenesetre Leopold igyekezet megnyugtatni őket. A testi épsége változását okolta az elmaradt ereklye miatt, és (ha engedélyezett) egy lőfegyvert:

Gótika: Negyedik Évad - Éhség AF2011-A1%20Double%20Barrel%20Pistol%20designed%20to%20commemorate%20the%20legendary%20Colt%201911-A1%20the%20.45%20that%20turned%20100%20last%20year._zpsf5vbjh7u

AF2011-A1 Double Barrel Pistol, designed to commemorate the legendary Colt 1911-A1.

+ Hozzá tartozó engedély.
+ Hozzá tartozó fegyvertok.
+ Hozzá tartozó kettő darab tár. ( megszokott töltény fajta, nem specifikus. )


Ha nem engedett akkor nem kap pisztolyt.
Peregrin
Peregrin
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 279
Hozzászólások régi : 10
Korábbi szint/kredit : 1. szint - 4 kredit
Aktuális szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Reputation : 0
Join date : 2014. Sep. 10.
Tartózkodási hely : Egy darabig itt, majd máshol.

Karakteradatok
Főkarakter: J. Maun Janus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Bryde ikrek Csüt. 03 Dec. 2015, 16:56

Kevés dolog van, amit bővítésbe írhatnák, mivel alig csináltam valamit.

Az ikrek ereje egy sugártalálattól felcserélődött, és most egyikük se bírja kezelni a másik képességét. Dan nem bír megszólalni, mert a legkisebb suttogására is beremegnek az épületek, és Liz nem tud tárgyat úgy megfogni, hogy az ne kezdjen remegni, majd szétesni, fölrobbanni.

_________________
- Azért élek, hogy szolgáljak, Inkvizítor úr.
-Nem tudom, miért élsz, de biztos hogy nem ezért.
Bryde ikrek
Bryde ikrek
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 135
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Sep. 19.
Tartózkodási hely : Valahol

Karakteradatok
Főkarakter: Timofei
Főkari/multi: Multi
Síkok:

http://fusrodah.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Svarog Csüt. 03 Dec. 2015, 18:20

Szeretnék jönni, és a bővítésem.

Svarogot a földalatti sárga minionjai, az igorok - mivel hogy sikeresen így nevezték el magukat, most már nem tud rájuk másként gondolni - elvitték a becsapódás helyszínéről, és két hét alatt felgyógyították. Persze alig gyógyult fel sérüléseiből, de azonnal elkezdett egy kisebb fajta háborút vívni az uralomért a birodalmába betévedt Nikostratossal, akinél ott van három mauklan gyűrű.
Svarog ezeket is visszaakarja kapni. Kemény háború dúl a város alatt , és nem tudni, hogy ki kaparintsa meg a végső hatalmat?

Ben Grimm

Ultron legyőzése után gyógyulgat, valamint próbálja megérteni a képességét. Egyre bátrabban repül, és edzi magát közben, felkészülve a sokkal keményebb kihívásokra.

_________________
Főkarakter: Svarog
NJK-k: Toxin. Dane Montrose, Jason Weltman, Unka; X-Diák: Vaszilij Dragunov
Alternatív verziók: Svarog (Outsiders), Svarog (Apokalipszis kora). Svarog (Exiles).
Svarog, a makulan A mentális erősítő 9. és a 4. a dezintegráló gyűrű hordozója
Ben Grim (Gótika), Nathan Soric -  Fagyos Sötétség Kora, Rostyck Pearlwater - Égkövek birodalma
Svarog
Svarog
Bannolt

Hozzászólások száma : 964
Hozzászólások régi : 344
Korábbi szint/kredit : 4. szint - 10 kredit
Aktuális szint/kredit : 6. szint - 14 kredit
Reputation : 57
Join date : 2011. Aug. 08.

Karakteradatok
Főkarakter: Svarog
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Csüt. 03 Dec. 2015, 19:33

Nah akkor:

- Valkűr elfogadva
- Michael és Svarog elfogadva: A harcotok elégé döntetlen lett. Az első poros kőzáporban ketté váltak. Azóta a harcuk afféle sakkjátszma. Sosem sikerült rendesen összefutniuk, de mind meggyógyultak rendesen az előző sérüléseikből. Svarog karja még picit cinkes. Svarog továbbá megszerezte Fekete Özvegyről a gyűrűt (nézd meg melyiket nyerte ő el) majd Igorok kirakták a lányt, aki azóta eltűnt.
- Dunkelzahn, a sziklák alatt maradt akkor ha Darren jelentkezik írhat vele és pont ott kezd, ahogy felébred és kiszabadul.
- Reednek engedem, hogy feljusson
- Ben Grimm meggyógyult azóta és egyre jobban repül
- Leo és Waynoka tudtak tárgyalni és pár nappal később Waynoka kiszabadult a kórházból szal azóta személyesen is összemérhették mágikus tapasztalataikat és ugyanazt a jövőt, amit láttak. Fegyverre engedélyt és magát a pisztolyt is megkapta.
- Bryde ikrek: ha akarod lehet, hogy azóta megszokták egymás erejét és tudják őket használni, de nem annyira jól. A Mestert viszont nem tudják elérni és a kivett szállásuk és pénzük teljesen elfogyott a két hét alatt.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Irina Shane Csüt. 03 Dec. 2015, 20:52

Hozom Sue-t és nem tudom mi az a fekete gyűrű ami hozzá került (elnézést azt nem követtem ><)
Bővítés:
Új erőre tett szert a 4-es, ő a nyúlánkság és gumiszerű test képességét kapta amivel talán ő volt a legstrapabíróbb mégis őt féltették a legjobban ennek következtében sérülések nélkül megúszta az ütközetet, egyébként is csak támogató és kapcsolattartó szerepet töltött be. Az események végén hozzá került egy érdekes fekete gyűrű aminek származását és mi létét (esetleges képességeit) még nem fejtette meg.

Ééés akkor már hozok plusz 1 karit, a vámpírlányomat emberesítve az eredeti korán.

Adatok:

Név: Irina Shane-Crow
Egyéb név(i): Iri (de csak közeli barátoknak és rokonoknak)
Faj: ember
Nem: nő
Jellem:  határozott, kitartó, szigorú, rideg, kivéve a családjával, külön arca van az üzleti életben külön a magán életben, nem keveri a kettőt
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: New Jersey, 1988. január 9.
Kor: 38
Család: apa: Jack Shane(63), anya: Nora Walsh(60); férje: Ryan Crow(42); lánya: Nathalie Crow (11)
Foglalkozás: cégvezető helyettes
Testmagassága: 156 cm
Testsúlya: 50 kg
Szeme színe: kék
Haja színe: szőke
Bőre színe: fehér, sápadt
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek:  egészséges

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Images?q=tbn:ANd9GcSGxCYO1mBv5-E05MnSMs5d1rLR0snbldclMBuYlzlk_rSJ25bcXA

Életrajza:

Sikeresen beleszülettem egy generációk óta pénzes családba úgyhogy kimerem mondani a sznobság már a véremben volt. Anyám egy elég egyszerű nő volt egy közép osztálybeli családból úgyhogy igyekezett vissza fogni azért hogy ne szaladjon olyan messzire az a bizonyos ló, kisebb nagyobb sikerekkel. Nem voltam valami nagy társasági lélek már gyerekként sem, de ez talán azért volt mert nem igazán találkoztam más gyerekekkel, volt saját játszóterem...a szobám, az volt az én kis világom ahova nagy szó volt ha beengedtem bárkit is, túl sok értékes játék volt amit más mocskos keze nem koszolhatott. Már ebből leeshet hogy utáltam a mocskos dolgokat, szóval a játszótér meg a homokozó úgy volt kizárva ahogy volt. Ez a mocsokfóbia szinte végig kísért az egész életemen és hogy fokozzuk a dolgot még enyhén hipochonder is lettem kamasz koromra. Enyhén...hehe, nem voltam hajlandó beszállni taxiba, a tömegközlekedés bármilyen formáját használni, igen, a repülőt sem, volt nyaralás amit emiatt hagytam ki, ki tudja hány izzadt dagadt, igénytelen ember ült azokon az üléseken, kössz skippeltem. Iskolába sem akartam járni, követeltem a magántanárt, amibe apám még bele is ment volna, de anyám...kell a szociális élet a gyereknek bla bla bla.
Az általános sulit sikerült túl élni, ott jöttem rá hogy allergiás vagyok a hülyékre és nagyon sok van belőle, főleg ebben a körben, te jó isten, de semmi vész, van remény, fejleszthetik magukat csak előbb fel kell ismerni a problémát, amiben szíves örömest segítettem nem épp a legszebb módon. Lebunkóztak, sőt, kreatív neveket is kaptam, ejnye hogy a gyerekek milyen kegyetlenek tudnak lenni... Majd jött a gimi, anya megint jött a tanácsaival..."ne hagyd ki az első bálod!" mondta "jó lesz, meglátod" mondta. Valószínűleg az lett volna ha....nem, nem lett volna sehogy. Szerencsére nem soká jött az  örömhír! A környezet változás jót tesz és nem mellesleg NY-ban van egy szimpatikusabb lakóépület úgyhogy költözééés!
Most jönne a nyávogás hogy jajj a barátaim jajj a kedvenc helyeim, jajj a kedvenc térkövem, a kedvenc humán térfigyelőm a sarki padról meg a többi hülyeség. A.aa, nem érdekelt, a könyveimet meg a zenémet tudom vinni magammal a többi meg felejthető vagy pótolható. Jó azért az keltett egy kis zavart hogy ez a ház kisebb mint az előző, nem is kicsit, és mi van a nagy kerttel? Hát a szobám se akkora mint volt, a környék meg...mi ez a stílus váltás. Anyám felcsapott pszichológusnak és megállapította hogy az  előző helyen nem találtam a helyem és antiszociális voltam (csak mert a zenelejátszóm volt a legjobb barátom és nem mozdultam ki, vagy csak kényszerből), szóval egy "kicsit" visszafogottabb közegben lehet jobban érzem majd magam, na ja mindegy, rá hagytam.
Szóval gimi, nem valami puccos gimibe kötöttem ki, senki ne gondoljon ilyet, csak szimplán jó volt a híre, amíg nem a menzán eszek addig beletörődök. Jó kezdés, én lettem az "új osztálytárs", remek tiszt mondhatom. Érdekes figurákkal találkoztam, a csoportok meg még érdekesebbek voltak, mindenkinek meg volt a maga kis bandája, még az antiszocoknak is, akik persze csak ültek egy asztalnál és mind mást csinált és nem szólt a másikhoz de legalább nem magányosan tették. Mire feleszméltem az úgymond különcök közt találtam magam, azok a srácok/lányok akik valamiért kilógnak, nehéz ezt megmagyarázni, de köztük egész jól éreztem magam.
A gimi végére kigyógyítottak a hipochondereskedésből, esetenként drasztikus módszerekkel de már hálás vagyok érte, és lazítottak a merev tartásomon és "szabályaimon". "Ami nem öl meg, az megerősít!" ezt mondogatták mindig, azért a káros szenvedélyeket inkább elkerültem.
A suli után is tartottuk a kapcsolatot, kicsit szétszéledtünk úgyhogy inkább neten beszélgettünk és néha összegyűltünk.
Ezt a kedves időszak itt le is záródott és hatalmas változáson mentem keresztül röpke egy év alatt se.
Idővel a barátok elkoptak, keményen kellett tanulnom és képeznem magam ha a jövőben részt akartam venni a családi vállalkozásban, szép kis rangot szántak nekem de azt ki is kellett érdemelnem.
Szerencsére ahogy telt az idő, meg szereztem a diplomám és beletanultam a fortélyokba nem soká már apám vezetői széke mellett álltam, de még csak segédkeztem. Az előnyömnek hála nem a legaljáról kezdtem, de nekem is szépen sorban kellett haladni a létrán hogy elérjem a célt. Rengeteget komolyodtam, kinőttem a gyerekes hülyeségeket, muszáj volt, egyre több felelősség halmozódik az ember vállára minél magasabbra jut. Kitanultam a stratégiákat, úgy éreztem már alkalmas vagyok a vezetésre, de az még várat magára, az öreg még nem vonul vissza, addig is a jobb kezeként segítem mindenben.
Idő közben meg ismerkedtem a férjemmel is, még csak mondhatjuk asszisztens voltam és egy üzleti megbeszélésen találkoztunk, akkor megtörtént a kémia, nem sokkal később randiztunk is és azóta együtt. Van egy gyönyörű lányunk is aki már erősen kezd kamaszodni, kicsit magam látom benne, úgy érzem tőle vissza kapom mindazt, vagy talán egy kicsit többet is, amit én is elkövettem merényletként a szüleimmel, már most aggódom.

Az elmúlt időszakban történt érdekesebbnél érdekesebb események eléggé megbolygatták az életünket, nagyon féltettem a családom. New York és környéke elég veszélyessé vált így felkaptam őket és ahogy tudtunk menekültünk a jersey-i villába ahol felnőttem, persze az ősöket se hagytuk hátra.. Ezt az egészet maga a vállalkozás is csapásként élte meg, de optimistán állok a dolgokhoz, hiszem hogy minden megoldódik és együtt legyőzünk minden akadályt. Az elsődleges a biztonságunk volt amit ha minden igaz sikerült biztosítani, a többi már mondhatni elhanyagolható veszteség illetve lesznek rá megfelelő megoldások. Ha ennek az egésznek vége vissza is térünk a dolgozó asztalhoz, legalábbis én biztosan, folytatom is a maradék felekkel való tárgyalásokat. Viszont a központunk marad Jersey ideiglenesen amíg úgy nem érzem hogy minden visszatért a normálisba, az ilyen katasztrófák után erősen meggyengül a közbiztonság is, erre is figyelnünk kell.


A hozzászólást Irina Shane összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 10 Dec. 2015, 02:17-kor.

_________________
Főkari: Jenna Collins
X-diák: Sandy Lewis
Gótika: Sue Storm
Out: Nina Walsh
Csatavilág: Átok: Fúria
Ékkövek birodalma: Iriyana Anemone Evergreen
Irina Shane
Irina Shane
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 407
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. May. 29.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Jenna Collins Csüt. 03 Dec. 2015, 21:24

Ha már így belejöttem legyen még egy.

Név:  Jenna Collins
Egyéb név(i):  J, Vörös
Faj: ember
Nem:
Gótika: Negyedik Évad - Éhség Mary-Jane-Watson

Jellem:Nem ítél el senkit faji hovatartozás alapján. Kissé zárkózott, ugyan akkor kedves. Jó emberismerő, először csendesnek tűnik, míg megfigyeli az illetőt, később megnyílik ha úgy gondolja. Saját, megszokott környezetében energikus pörgős, szeret új dolgokba belevágni. Kicsit forrófejű, de tud hideg és kegyetlen is lenni(ha valaki kihúzza nála a gyufát), és olykor jó stratéga (főleg ha veszélyben van). Hiperaktív, főleg akkor ha sok édességet eszik.
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: 2007. június 3.  Hawaii, Honolulu
Kor: 18
Család:
Nagy bátyja(apa öccse, később nevelő szülő): Adam Collins
Apa: Richard Collins
Anya: Mary Collins
Bátyja: Kyle Collins
Foglalkozás: diák
Testmagassága: 165 cm
Testsúlya: 55 kg
Szeme színe: zöld
Haja színe: vörös
Bőre színe: világos, kicsit sápadt
Különleges ismertetőjel: -
Egészségi állapot/ betegségek: Egészséges

Életrajz:  

Mióta az eszemet tudom állandóan marjuk egymást a bátyámmal, de sajnos mindig én húztam a rövidebbet. Szerencsére rájöttem, hogy ha anyu mellett vagyok békén hagy és ráadásul érdekesebb, amivel ő foglalkozik, mint tv-t nézni.  Anyu régész volt és sok érdekes mesét és legendát tudott. Amikor nagyobb lettem megengedte, hogy segítsek is neki, de csak szigorúan a házi után.  Na igen, a suli, utáltam, a reggelek szenvedősek voltak és a tanulásnál is lett volna jobb programom. Az osztálytársakat  inkább hagyjuk, csodabogárnak tartottak, nem volt túl sok barátom.  Magamnak való voltam, mindig olvastam és a szobámban vagy anya mellett kuksoltam, nagy ritkán ki mentem a partra sétálni, de pár óra után menekültem vissza a házba, talán ezért is voltam olyan sápadt és beteges.  A szüleimnek is feltűnt, hogy nem nagyon mozgok, ezt szakkörökkel akarták orvosolni. Rábeszéltek a tornára, az atlétikára és arra hogy járjak a Kyle-al karatéra, az utóbbinak egyáltalán nem örültem de nem mertem arra a kérdésre válaszolni hogy „miért?”, inkább folytattam.
Megszerettem a sportokat, versenyeken vettem részt, nagyon jól teljesítettem, büszkék voltak rám. Úgy néz ki megtaláltam azt amiben tehetséges voltam és szettem is csinálni. Azóta eltelt pár év és még mindig a pályán vagyok, szerintem ez edzőm már nyugdíjba vonult volna egy ideje de azt mondta nem ad ki a kezéből, még jön egy hülye aki elbarmolja a "tehetségem", ezt nem értettem hogy mégis hogy lehetne elképzelni de rá hagytam a dolgot. Kicsit olyan artistás dologba kezdett átmenni az edzés, legalábbis a tornás része, mindig kitalált valami kihívást amit le kellett küzdjek.Néha volt olyan hogy dühösen hagytam ott csapot papot azzal hogy abba hagyom az egészet. Volt is egy rövid időszak, mindössze 2 hétig bírtam sport nélkül, elnézést kértem az edzőmtől és egy kis megtorló kínzás után folytattam az edzéseket.
Apám annyira nem volt boldog amikor megtudta hogy én ezzel akarok foglalkozni, na ne már egy tudós lánya, diploma nélkül, csak egy sima sportoló??? Esetleg olimpikon, hát ez lehetetlen, nyomás tanulni! Száműzött New York-ba, az egyetemre, fel is vettek sport ösztöndíjjal, nem akartam kolis lenni, de sikerült megszeretni, vagy inkább elviselni valahogy. Beléptem a helyi sport klubba jobb híján, kicsit necces volt tanulás mellett tartani a szintet de belejöttem és megy aaaz. Egyetlen épp kéz láb rokon itt Adam volt, akivel olyan sokat nem beszéltem de mióta itt vagyok kiderült hogy elég sok a közös, megmozdulások, szokások stb., talán jobban hasonlítok rá mint a saját apámra, gyanúúúús. A lényeg tőle is ragadt át rám egy két dolog, szerencsére nem a dohányzás és az alkohol szeretete hanem némi tudás, fegyverekkel és lövészettel kapcsolatban, szóval lett egy új hobbim is de ez még gyerek cipőben jár.
Egyelőre lesz egy újabb verseny, valamivel kisebb szabású mint amihez szoktam de istenem ez is valami, valahogy csak be kéne mutatkozni vagy mi, bele kell dobni a maxot úgyhogy ezerrel edzek rá....otthon. Egy jó kis betegség miatt utaztam haza hogy ne fertőzzek le senkit, ez volt szerintem a szerencsém, aztán utaztam volna vissza de lekéstem a gépet, ezt a fene mázlit, ugyanis komoly pusztító hullám haladt át a városon egy halom barom mániákussal vagy én nem tudom de nem volt szép az biztos. A tanítás is leáll egy időre, attól függ meddig hogy egyben maradt-e a suli vagy a földdel lett egyenlő, remélem nem az utóbbi, vagy mégse? Nem tudom eldönteni mi lenne a jobb, mindkettőben látok előnyöket és hátrányokat. Tehát Hawaii újra, hurrá, egészen megszoktam a városi nyüzsgést és ez most fura, túl nyugi van, túl sok időm van. Azért két hullám közt néha aggódok a városért a parton, az edzést már le tudtam, de amúgy tanulni is kéne, nyeeeeeh, rá ér az, amúgy s ki tudja mikor lesz terem pad meg asztal megint ahol nyomhatom a hátsóm a profra bambulva.


A hozzászólást Jenna Collins összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 03 Dec. 2015, 21:46-kor.

_________________
Multik:
Reneszánsz:  Irina Shane
X-diák: Kayla Felice Norwood
Out: x-diák: Roxan
Csatavilág: Mangaverse: Nobuko
Jenna Collins
Jenna Collins
8. szint - 18 kredit

Hozzászólások száma : 680
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2014. Apr. 27.
Age : 27

Karakteradatok
Főkarakter: Jenna Collins
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Csüt. 03 Dec. 2015, 21:36

Mindketten elfogadva Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Kira Sign Csüt. 03 Dec. 2015, 22:01

Szeretnék jönni minden karakterrel, és bővítéshez kell egyeztetés? Mert Kira ugye reneszánszos. Ha kell aszerint javítom a bővítést.

Ha nem akkor megírom csak simán.

Fekete Lovag: A történtek kissé összezavarták. Miután teljesen rendbe jött, hazatért és kutatni kezdett őse után, akivel állítólag harcolt, de már abban sem volt biztos, hogy nem az oxigénhiány miatt hallucinállta az egészet. Közben pedig tovább mélyítette harcművészeti ismereteit.

Bakura: Elszomorította, hogy nem tudott segítséget nyújtani csak  bajt okozni új erejével, ellenben a hír amit sejthetett volna, hogy megtörténik mégis megrázta. Testvérét holtan találták, ő pedig bánatát abban vezette le, hogy segített a hatóságoknak ahol tudott rendet rakni a város maradék részében. Főleg a romok eltakarításában.

Diana
Leopolddal tartott

Kira:
Kórházban tért magához ahol megtudta mi lett a vége a harcnak. Nagyjából felépült és az indián srác után kutatott aki vele tartott, mivel érdekelte, hogy életben van e még.

_________________
Karik és multik: Főkarakter:Kira Sign NJK-k:Tina Leia Sign, Gina Sign (Jinx), Juna Carter galaxis védelmezői: Zeck/Villám
Gótika: Negyedik Évad - Éhség Sexymechanicbyparkleggy Gótika: Negyedik Évad - Éhség Girloffantasybymanofins Gótika: Negyedik Évad - Éhség Jinx_by_fazie69-d6o4rki Gótika: Negyedik Évad - Éhség Amane_bakura_by_kurakitten-d82vlbm Gótika: Negyedik Évad - Éhség 6r1x8p
Kira Sign
Kira Sign
9. szint - 20 kredit

Hozzászólások száma : 808
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Kira Sign
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Adrian Sommerfield Pént. 04 Dec. 2015, 15:22

Ez tetszik. Mi lett volna ha Ad'-et nem harapja meg a fater. Ez egész izgi.


Név: Adrian Sommerfield
Egyéb név(i): Ad'
Faj: ember
Nem: férfi
Jellem: ember-barát; mutáns-barát
Személyazonosság: nyílt
Születési helye és idő: Amerika, New York,  2007. április. 8. 
Kor: 18
Család: Valahol az apa.
Nagyapa aki alkoholista és folyton csak veszekszik Ad'-el.
Foglalkozás: diák
Testmagassága: 183 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: fekete
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: hosszú haj, olcsó farmer és vékony fekete bőrdzseki ami alatt szürke Led Zeppelin póló van.
Repülési sebesség: -
Egészségi állapot/ betegségek:-
Életrajza: Bronx-ban született. Az apja mindig is drogos volt. Az anyja csak egy fiatalkori hiba miatt esett teherbe tőle, de már nem volt mit tenni együtt maradtak és miközben meismerte a férjét jött rá annak a megbízhatatlanságára. Ő maga igyekezett minden erejével felnevelni a fiút. Mikor Adrian tizenhárom éves volt akkor az apa ott is hagyta a családot. Az anyát ez úgy megrázta, hogy elkezdett nyugtatókon élni és rá két évre meg is halt. Adrian pedig a nagyapjához került aki alkoholista. Adraian igyekezik kezdeni valamit magával és ezért tanul. A céljai nem túl nagyra törőek. Ha sikerülne elérni, hogy egy autószerelő műhelybe bekerüljön azzal is tökéletesen megelégedne. De a világ nagyon megváltozott. Jelen helyzetben pedig Adrian nem számíthat senkire. A nagyapja bolond, a haverjai meg nem megbízhatóak ezt ő is tudja. Mindenesetre az öreget nem hagyhatja magára. A biztonságot adó házat nem szívesen hagyja el.
Szakértelmei:  A rockzene világában járatos de, hangszeren nem játszik.
Ismeri a Bronxi bandákat és néhány tagot is bár nem áll velük komoly kapcsolatban.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Kedd 08 Dec. 2015, 22:20

Még egy emberi lény Smile Mennyi ex-vámpír. Érdekes lesz ez Very Happy Persze minden Kira ellett fogadva.

Ren Kirának kellet némi kezelés és égési sebek maradtak az arcán és mellkasán. Idő kell mire azok teljesen begyógyulhatnak. Sokra plasztikai műtét kéne, de még azt sem lehet most azonnal.

Várunk még valakire? Senkinek sem kell valamelyik szuperlényünk?

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Szer. 09 Dec. 2015, 21:04


_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by dr. Erwin Vayne Vas. 13 Dec. 2015, 22:15

Éppen időben, de én is jelentkeznék.

Dr. Erwin Vayne nagyon izgalmas pár órát töltött az otthonában. Találkozott egy Amerikai Kapitánnyal, a robotjával és "megküzdött" Ultronnal. Miután az egésznek vége lett a cégét kérték fel, hogy dolgozza fel az információkat valamint a robotokat és adja át az eredményeit a kormánynak. Ezzel együtt a Sentinel robotok alapján elkezdett tervezni magának egy saját páncélt is. Szabadidejében megpróbál kitalálni egy rendszert ami a kapott gyűrűt hasznosítja erőforrásként.

A hihetetlen, csodálatos MANDROID!! elkezdte megszokni a képességét, valamint a határokat is szorgalmasan feszegeti. Ezenkívül hihetetlen népszerűségre tett szert, mivel az internetet bejárta a videó, ahol szétszedi Ultront.

Killbane meghalt. Vagy mégse?

_________________
"We do what we must because we can"

"Research is what I'm doing when I don't know what I'm doing."
dr. Erwin Vayne
dr. Erwin Vayne
6. szint - 14 kredit

Hozzászólások száma : 450
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Nov. 15.

Karakteradatok
Főkarakter: Darren Cain
Főkari/multi: Multi
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Bishop Hétf. 14 Dec. 2015, 02:12

Jelentkeznék Gótikára. Jövök. Very Happy

Név: Lev Hudson
Egyéb név(i): Levi, Levx
Faj: Mutáns
Nem: Férfi
Jellem: isteni
Személyazonosság: titkos
Születési helye és idő: Philadelphia, 1998. január 11.
Kor: 28 év
Család:
- Richard Hudson – apa, él
- Dianna Lion – anya, él
- Connor Hudson (Kofy) – testvér, él

Foglalkozás: isten
Testmagassága: 175 cm
Testsúlya: 65 kg
Szeme színe: Barna
Haja színe: Barna
Bőre színe: Fehér, rothadó
Különleges ismertetőjel: Megjelenése, beszéde
Egészségi állapot/ betegségek: istenien van

Életrajza:
Én vagyok a mindenek felett álló erő, az istenek felett álló isten, a világ teremtője. Az egész világ csak azért van itt, mert én megengedem, és mert én formálom és teremtem. Hatalmam a mindenhatóság. A létezés, feltámadás, élet mind az én kezemben forog. De a legfontosabb, hogy emellett stílusos vagyok. Az egész történelem csak egy irányba tartott, a mostani pont felé. A második világháború után minden úgy alakult évtizedenként, hogy a kilencvenes, kétezres, kétezer tízes és húszas évekre elég menő legyen már a világ, mire emberi alakot öltve a Földre lépek, képes legyen feldolgozni létezésem. Én vagyok Lev Hudson, ez a választott nevem. Üdv a világomban.
Születésem, 1998 január 11-én történt, Philadelphiában, emberi alakot a híres Hudson család fiaként vettem. A családom már nemzedékek óta foglalkozik fegyvergyártással és kereskedelemmel, főként az USA-val. Megfelelő kvalitásokkal rendelkeztek mindig is, akárcsak én. Egészen fiatalon rájöttem, hogy milyen képességekkel rendelkezem és milyen isteni hatalmam van. Az évek teltek és egyre magabiztosabb lettem, megállíthatatlan erővé váltam. Unalmamban az éjszakai élet és tökéletes hétköznapjaim uralma mellett nyomozni kezdtem. Természetesen hamarosan zseniális és hibátlan magánnyomozóvá váltam. Saját módszeremmel hatékonyan oldottam meg rejtélyeket és segítettem a városi rendőrség munkáját. A régi idők. A valóságot kedvem szerint formáltam, játszottam vele, de erőmet nem használtam ki. Saját játékaimat űztem, és űzöm most is. A világ és a halandók képtelenek felfogni zsenialitásom, képtelenek látni. Zseniális voltam és a legnagyobb arc a bulikban. Egy új szintet teremtettem. Ami az utcákat érintette, egy idő után szintén hatalmas testvérem, Connort is beavattam, és dolgoztam vele együtt nyomozásokban. Az alvilágnak esélye sem volt, jó pár esetet tökéletesen és hibátlanul felderítettünk.
Lassan felnyílt a szemem. Rájöttem, hogy halhatatlan vagyok, hogy képes vagyok feltámadni és ezáltal érinthetetlen vagyok. Másik erőm, a másiknak történő parancsolás is egyre erősebb lett. Kénytelen voltam belátni, hogy bármire képes lehetek. A valóságot, a világot, akár a papírmasé gyűrtem és formáltam saját kedvemre. Immáron semmi nem állhatott az utamban, legyen az élő vagy élettelen. A Hudson cég örökösének fivéremet, Connort tettem meg, amíg én a fontos dolgokra koncentráltam. Party, nők, kokain és heroin. Természetesen isteni átalakulásaimnak voltak áldozatai. A rendőrök és az alvilág között egyaránt. Saját birodalmam kiépítése sok elvesztegetett isteni időbe és energiába került, de minden egyes nappal többet engedtem szabadjára az erőmből. Az egész elhatalmasodott rajtam. Kezdtem megszabadulni rothadó, szépen lassan erőm erősödésével elbomló földi porhüvelyemtől. Isteni hatalmasságom, kezdett elhatalmaskodni hibátlan és felérhetetlen szellemi erőmön.
Végül az amerikai kormány is felfedezte erőimet. Próbálták a szőnyeg alá söpörni és elrejteni a nép elől. Megengedtem nekik, hogy játsszák a kis játékukat. Elvégre én engedem meg a létezésüket is, mire mennék vele ha nem tartanám be a szabályaikat. Amikor eljött az idő, bevonultam a nevetséges börtönükbe, hogy ott bulizzak tovább. Teljesen király a börtön buli. Van itt minden, ami ilyen partyhoz kell. Egész hangulatos, stílusos és menő.
Életem során, csak egy olyan személlyel találkoztam, akivel kapcsolatban nem voltam biztos, hogy a korábbi létezésem – tökéletes énem – alkotása. Ő azt jósolta, hamarosan fordulat jön. Elmosolyodtam, amikor meghallottam a New Yorkban történteket. Eljött a fordulat. Ideje kérni egy martinit jéggel. Mégsem lehet minden tökéletes, hogy nekem kelljen teremteni.


Szakértelmei:
Jó nyomozó, alapszinten tud kezelni lőfegyvereket, képes személyautókat vezetni, van gazdasági érzéke, alvilági és rendőrségi ismeretek, ért az adatgyűjtéshez. Minden másban isteni és hibátlan.

_________________
Reneszánsz: Bishop, Shepherd, Liza, Lev Hudson (Légió), Tony Price VH: Andrew Ramirez, Such, Un Nefer Ramirez Ulti: Andrew Ramirez Egyéb: Andrew Ramirez Little SW: Such Tavres, Vlimtron Xreldacho
Bishop
Bishop
XMR bérenc

Hozzászólások száma : 3706
Hozzászólások régi : 195
Korábbi szint/kredit : 3. szint - 8 kredit
Aktuális szint/kredit : 14. szint - 40 kredit
Reputation : 72
Join date : 2011. Aug. 07.
Age : 27
Tartózkodási hely : ARMOR főépület

Karakteradatok
Főkarakter: Bishop
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, FSK, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

bisur13

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Hétf. 14 Dec. 2015, 02:53

Mindenki elfogadva!
Vayne
MANDROID
Killbane (?)
Levi

Kövi körben foglak titeket beírni Smile

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Szomb. 26 Dec. 2015, 05:40

Nem kérte senki se Hangyát, Víziót, Sólymot vagy a Párducokat, de nem adom fel!
Kaptok még pár elvihető karaktert, mert Karácsony van! Volt... ízé... nesztek...

8. Bucky Barnes
Ebben a világban ő is a bombával maradt és valahol a jégbe zuhant, amiből most halászták ki. Ő az igazi klasszikus Bucky, akit maga Amerika Kapitány képzett ki. Az egyik legjobb behatoló és mesterlövész még ha picit újak is neki a modern fegyverek. Ne feledjétek a világ legjobb katonája adta át neki a tudását. Bucky az egyik legveszélyesebb ember a világon. Az előtöri lehet rövid, de a végén írd le, hogy még csak most veszik ki a jégből 70 év után vagy már egy ideje kint van és a kormány képzi a vissza szokásra.
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 2692453-hasbro_marvel_universe_11_by_mikedeodatojr
9. Hulk
Ó igen, végre a kedven zöld óriásunk kijöhet játszani, deeee vannak szabályok. Ezt a karakter kettő játékosnak kell vállalnia. Az egyikük lesz az emberi oldal és a másik a jáde szörnyeteg. Megbeszélhetitek magánban és már készen jelentkezhettek rá vagy itt beírhatjátok és megvárjuk ameddig jelentkezik a párotok hozzá. Nem elég egy másik accountról írnod nekem két különböző játékos kell ehhez a karakterhez.
- Az emberi oldal: Írj egy sima rövid előtörténetet és abban kérlek valahol érintkezz gamma sugárzással, amitől ha feldühödsz átalakulsz. Bármilyen karaktert hozhatsz az egyetlen kritérium, hogy az előtörténeted szerint már érintkeztél gammával és voltál hulk. Az irányítás addig a tiéd ameddig ideges nem leszel. Onnan kezdve átadom Hulknak az irányítást, akinek a szemein át látod az eseményeket és átéled, de ha írsz is reagot (ami ilyenkor nem kötelező) akkor is csak Hulkkal tudsz kommunikálni, aki hallani fogja és érteni fogja minden szavadat.
- Hulk oldal: Tőled nem kérek előtörténetet, de nem te kezdesz a kalandban és ameddig vársz te is csak szellemként átéled a dolgokat az emberi testben, mint a másik játékos mikor te irányítasz. Ezzel tudod ingerelni, de figyelmeztetlek nem okos hulkot, hanem egy vad szörnyet játszol. Hulk minden erejét megkapod, de a gyengéjét is. Mikor te játszol dühösnek kell maradnod. Ha nem vagy dühös, akkor vissza alakítalak emberré.
A játék egyértelmű hátránya, hogy nem tudjátok irányítani az átalakulást, mert Hulk se tudja Smile
Gótika: Negyedik Évad - Éhség 2211433-hulkpo2011007_cov

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Morsus Szer. 06 Jan. 2016, 16:48

Mivel Raten és Darren megtiszteltek azzal, hogy még privátban sem piszmogtak egy szót sem, hogy inaktívak vagy nem tudnak írni a 10 napos szünet alatti körváltás során így újra meghirdettem a karaktereiket.

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Latest?cb=20081213215041
Reed Richards
Élő agyvelő. Telepatikus és telenetikus képességei vannak. Ezeknek a határai ismeretlenek, de Reed csakis telepatikusan tud már kommunikálni. Főleg erre használta ezt az erejét s telenetikával folyamatosan lebeg.
Reed zseni ennek a világnak a legnagyobb zsenije, főleg űrtechnológia, elektronika, programozás, biológia a témakörei, de hamar beletanul bármilyen tudományba.
Johnny Strom avagy MANDROID
Képes organikus fémé alakulni, mint Kolosszus. Ellenben vele képes külön bármelyik végtagját is fémé alakítani. Ekkor különösen ellenálló és maximális 40 tonnás ereje van. Mandroid formában avagy fém formában képe a kezéből mágneses energiát sugározni. Ezzel taszítani vagy vonzani a fémeket.
Mandroid is zseni rakétaszakértő, szerelő zseni könnyedén összerak egy járművet legyen az egy oldsmobil vagy egy űrhajó meghajtója.

_________________
"ha nem írtok, akkor én irtok" - Zspider/Morsus
Aktív kalandok: Kánaán Alfa
Apokalipszis Kora: Az Idő Kifut
Outsiders: 12. Ezüstkor - Új Mutánsok - Szuperhumánok
Alter: Gótika: Harmadik Évad - Ultron Kora - Eredeti Őrzők - Világ Vége
Morsus
Morsus
Főnök

Hozzászólások száma : 3218
Hozzászólások régi : 7460
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 20.szint - 70 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: Morsus
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Gótika: Negyedik Évad - Éhség Empty Re: Gótika: Negyedik Évad - Éhség

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.