Álomsík

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Álomsík - Page 5 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 11 Márc. 2017, 00:00

Álomsík - Page 5 Wf49JkWKree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: -

Résztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, és Hanna Jones-Rider

”Ki mondta, hogy az álmoknak nincs hatása a valóságra?”
- Rémálom

Álomsík - Page 5 00120

Hanna valamiért megakadt a meditációjában, talán azért, mert Rémálom igencsak hangosan kacagott, ahogyan Sam és Sakura még mindig egymást verték. A fertőzés újra elindult a testén, de szerencsére nem túl gyorsan, ellenben a két másik személyt már majdnem teljesen belepte.
A páros továbbra is folytatta a verekedést, Sakura-nak sikerült, amit akart, megfogni a ruhát és azzal ledönteni magáról a férfit, aztán újra fölé helyezkedni, hogy folytathassa a verekedést. Természetesen közben Sam is be tudott jó pár ütést vinni, ahogyan a nő is. Ahogyan a fertőzés már szinte teljesen belepte a testüket minden homályosodni kezdett, elkezdtek mind a ketten szédülni, duplán látni. Az utolsó ütés egyszerre talált be, miután mind a két fél vérezve, fájdalmak közt terült el a földön. Most már ők is hallhatták Rémálom folyamatos kacagását.
- És akkor most ébresztő! – tapsolt egy hatalmasat.
Ebben a pillanatban mindenki felriadt az éjszaka közepén, a saját ágyban voltak, teljesen leizzadva, verítékben úszva. Mindannyian végtelenül fáradtak volna, a fejük fájt migrénszerűen, a végtagjaik, mintha ólomból lettek volna, a fejükben pedig még mindig hallották Rémálom kacagását. A fejfájásukat leszámítva minden olyan volt, mintha tényleg csak egy sima rémálomból ébredtek volna, de ezúttal érezték, hogy valami más is történt… minderre pedig fizikai nyomot is találtak magukon. Mindannyiuk testén, még Niterisen is egy-egy tetoválás jelent meg a hátuk közepén, amit gyengén, de érezték a jelenlétét és a pulzálását.
a tetoválás:
Azt, hogy ez milyen következménnyel járhat egyelőre nem tudták… csak egy volt biztos, hogy ezen éjszaka után nem volt olyan éjszakájuk már, amikor ne lett volna legalább egy rémálmuk…

Vége.

Álomsík - Page 5 00120

Köszönöm a részvételt, az előtörikhez a nap folyamán beírom, hogy kivel mi is történt a kaland után.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 5 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 25 Márc. 2017, 00:00Kree Invázió – Első kaland: A Prológus
EpilógusokEpilógusok:

Maffiaváros, New York alatt
Kurama a Falka megmentése közben arra kényszerült, hogy segítséget hívjon, hogy nehogy elfogják őket, a Raptorok érkeztek meg, akik még mindig Tao polgármesterségének köszönhetik, hogy fennmaradtak és elterjedtek a rendőrök között. A Raptorok ezúttal nem fegyvereket, vagy információkat kértek a segítségért, hanem valami mást, ami miatt Kurama a többi maffia fejjel együtt szokásosan tartandó ülésen kénytelen volt felhozni, hogy a Raptorok bejárást akarnak a Maffiavárosba és ezáltal még védelmet is ígértek, hogy örömmel vállalják a rendfenntartó erő szerepét ott, hol mindez szükséges pártatlan félként.
Igazából mindenkinek volt ügye a korrupt rendőrökkel, akik a Raptorok voltak, akik soha sem árulták el őket és a Ligával sem paktáltak le, így egyöntetű döntés született, hogy beengedik őket. A semleges negyedben kaptak maguknak egy épületet és valóban bárki fordulhatott hozzájuk, hogy a raptorok játsszák idelent a békebíró szerepét.

Washington DC., USA
A Fekete Gém fegyvertechnikai cég szinte mindent elvesztett, amit korábban sikerült a Hydra-tól lopniuk, noha nem mindent. Azonban mivel a Hydra nagykövete kiszabadult, így már tudta az ellenségük, hogy mire is készülhetnek, hogy a testvérpár Wakanda törvényes uralkodója és nem fogják annyiban hagyni, hogy a Hydra bábállamként használja azt, ami az övék. Mivel egyelőre nem voltak túl erősek, se nem voltak befolyásos barátaik, szövetségeseik. Az ENSZ-hez nem fordulhattak, hiszen ők nem támogatták volna a testvéreket egy polgárháborúban, ugyanez volt igaz a SHIELD-re, így kénytelenek voltak Norman Osborn-hoz fordulni támogatásért, hiszen az elnököt is érte előző év augusztusában támadás, noha csak az egyik hasonmását tudták kivégezni.
Hosszas tárgyalások után Norman Osborn belement abba, hogy segítsen Wakanda jogos örököseinek visszaszerezni a trónjukat és az országukat.

Berlin, Németország
A puccs elbukása után szüksége volt a Hydra-nak egy afféle győzelemre, mint amilyen a mostani volt. A küldetést maradéktalanul sikerült végrehajtaniuk. Sikerült a Fekete Gém által minden ellopott adatot törölni, tudták, hogy lehetnek nyomtatott verziók, vagy olyanok, amiket lementettek, de a többség így is elveszett, és a Wakandai nagykövetasszonyt is visszaszerezték. Ugyanakkor aggodalomra adott nyomot, hogy a nagykövet milyen információkkal tért vissza. Sikerült kiderítenie, hogy a Fekete Gém két tulajdonosa egy ikerpár, akik valójában a néhai Wakandai uralkodó gyermekei, akiket titokban neveltek fel, így ők azok, akik a trón jogos örökösei, ahol a jelenlegi Párduc a Hydra bábja.
Nem volt nehéz kitalálni, hogy mit is akarhat a testvérpár, visszavenni azt, ami őket illet, így a Hydra a legnagyobb titokban csapatokat és embereket küldött Wakandába, hogy az esetleges árulókat már most elfogják és a lehető leghamarabb megtudják akadályozni az ikerpár törekvését.

Fukushima, Japán
Miután Bandonban Vanath kiszabadult az X-ek erejét kölcsönvéve odakint a szabadban szinte azonnal felcsatlakoztatta az elméjét az internetre, azon keresztül megkeresve azt a helyet, ami igencsak elhagyatott és a legnagyobb sugárzási szinttel rendelkezik a bolygón. Így találta meg a 2011-es Japán földrengéskor megsérült Fukushimai atomerőmű blokkját, ami még mindig le volt zárva hosszú-hosszú időre a radioaktív sugárzás miatt. Mivel ő is végső volt, neki is szüksége volt efféle sugárzásra, hogy ereje teljében legyen. Így, amikor megvolt a hely, hogy hova kell mennie nem is teketóriázott tovább, hanem egyszerűen a sérült reaktormag belsejébe teleportált. Azonnal érezte odabent, hogy sokkalta gyorsabban tér vissza az ereje, mintsem azt képzelte volna korábban. Mivel így nagyon sokáig tartott volna éberen, hogy az energiákat magába olvassza, így egy mély, meditativ állapotba került egészen addig, amíg ismét nem lesz régi az ereje.

Császári udvar, Hala, Nagy Magellán Felhő
A császárnő a föld alatti szinteken sétált le egyenesen a börtönig az emberi fogolyig, akit hónapokkal ezelőtt fogtak még el egy bejelentés után. Mostanra kínzásokkal, gyötrésekkel és kísérletekkel sikerült kiszedni a nőből, amit akartak tudni a Földről, szerencsére elég sokat tudott, hiszen a SHIELD nevű szervezet tagja volt. Persze tudták, hogy a jelszavak, kódok és minden efféle változik, de legalább már átlátható rendszerük volt arról ami a Földön ment, ami megkönnyíti a helyzetüket, amint megérkeznek az inváziós seregek. A császárnő belépett a cellába, a bent levő roncsról nem lehetett már megmondani, hogy egykor mi volt, sem a faját, sem a nemét. Egy energiagömbben lebegett, a szemei, fogai, fülei, nyelve sem volt már meg, élve lett megnyúzva a kínzások közepette, több helyen az inai és csontjai is kilátszottak. Az alsó állkapcsa is ki lett szedve, ahogyan a hangszálai, így már csak némán tudott üvölteni a kínzások között.
< - Mind így fogtok járni – mondta a császárnő undorral a hangjában. >
Lehúzta a kesztyűjét és benyúlt az energiagömbbe, a képessége azonnal aktiválódott, ahogyan a haldokló roncshoz ért. Hosszú fájdalmas és gyötrelmes órákba telt mire végül a roncs, aki egykor Laura Sylen volt kiszenvedett és elhunyt. A császárnő csak ekkor fordult meg és lépett ki a cellából, majd komvonalon a Legfőbb Vádlónak intézte a szavait.
< - Lord Acil, a korábban gondosan felépített tervünk életbe lép – mondta. – Kezdje meg a Flottánk átszervezését, hogy egy része hamarosan elindulhasson a Föld felé, hogy leigázza azt! >
< - Igenis úrnőm, a parancsokat azonnal továbbítom – felelte a férfi a komvonalba. >

Álmok és rémálmok dimenziója
Az egész helyet Rémálom nevetése töltötte be, ahogyan az újdonsült avatarjaiak köszönhetően egyre jobban nyerte vissza az erejét és egyre több és több lényt volt képes megidézni, amik képesek voltak azoknak az álmaiba beleférkőzni, akik az avatarjai, vagyis inkább hírnökei aurájába kerültek. Minél többen „fertőződtek” meg, annál több pszichonikus erőt volt képes magába szívni és növeli a hatalmát. Idővel, ahogyan majd még erősebb lesz, újabb és újabb avatarokat szándékozott megjelölni, hogy végül a teljes világ pszichonikus erejét csapolhassa magának és hatalmasabb lehessen, mint valaha.

Vége az első résznek.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 5 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

5 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.