Álomsík

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Álomsík Empty Álomsík

Témanyitás by Cerebro Csüt. 10 Nov. 2016, 11:51

Az álmok síkja/dimenziója.

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 15 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg ésFuchida KenjirouKövetkező körváltás: 2016. november 19. (szombat)

Prológus:
”Kacagásra, nevetgélésre ébredtem, vér szagára és arra, hogy hallom csöpögni… az első dolgom az volt, hogy elővegyem a kártyákat és megnézzem, hogy mit is kell tudnom. A háború kunyhójának hírnöke, vagyis hírnökei voltak azok. Láttam, ahogyan megannyi álomkép jelenik meg a kártyán, majd ezek betörnek az álmok közé. De nem az álmok érdekelték őket, hanem valami, ami nagyon, de nagyon régen elvolt zárva az álmok világába. Valami, ami a rémálmokat, a rossz álmokat okozza, az egész dimenzió legmélyében, valami ami körül minden romlott volt. A hírnökök, a sötét istenek a hatalmukkal feltörték a börtönt, hogy kiengedjék az elzártat. Amint a börtön meghasadt, ők elhagyták az álmok síkját és hagyták, hogy az a valami előtörjön. Még nem szabadult ki teljesen, de a börtönből sötét fekete és beteg zöld csápok nyúltak ki és burjánzottak végig be mindenki álmába. Az egész gyönyörű környezet egyszerre lett beteg, romlott, mellé őrült kacagás párosult. Olyan volt, mint maga a rémálom…”
- Felicia Paran, a Kártyák Mestere


Álomsík 00120

Előző nap mindenkinek teljesen átlagos napja volt, említésre méltó dolog nem igen történt benne, csak egy nap a szürke hétköznapok között. Estére – ahol éppen és este lett neki – már fáradt volt mindenki, így egy idő után szépen álomba is szenderültek. Az alvási fázis az éjszaka közepéig teljesen ugyanúgy történt, ahogyan korábban is, amikor azonban mindannyian teljesen leizzadva, zihálva és reszketve ébredtek fel. Niteris esetében dr. Malburg. Amint már ébren voltak motoszkálást hallottak a lakrészüknél, majd hirtelen erős fájdalom érte a testüket, minden izmukat, ahogyan ez lenni szokott sokkolás esetében, a világ pedig újra elsötétült körülöttük.

Mikor legközelebb magukhoz tértek, mindenük sajogott, bár mindenkinek sokkalta nagyobb gondja is volt…

Niteris és Fuchida megkötözve valamilyen törzsi nyelvre ébredtek fel. A kezeik és lábaik hátra volt kötve, a szájuk kipeckelve. Még hét másik férfi is volt mellettük a vályogház talaján, hasonló körülmények között, mint ők. Fuchida megismerte őket, mindannyian a harcostársai voltak, egytől egyig fehér férfiak, a Techno Légió emberei. Valamilyen oknál kifolyólag Niteris is tudta ezt. Odakint pedig néger felfegyverzett emberek, akik a furcsa nyelven beszéltek. Ekkor érezhették meg mind a ketten a benzin illatát, ők maguk is le voltak öntve vele. Az egyik szomáliai lázadó ekkor egy gyufát ejtett le és az egész helység lángra kapott, pillanatok kellettek csak addig, hogy a Niteris és Fuchida párost is elérje és a rajtuk levő benzin miatt ők is lángra gyulladjanak.

Sakura és Samuel arra riadtak fel, hogy lefejelnek valami keményet, és süvítő hangot hallattak, ahogyan sikoltozást is. Mind a ketten egy repülőn – ugyanazon – ültek. Ha kinéztek az ablakon, akkor láthatták, hogy egy fél-sivatagos/szavannás tengerpart felé zuhannak, a közelben pedig egy vályogházas település is volt. De most ez mellékes volt, ugyanis alig lehetett fél perc maximum addig, hogy becsapódjanak. Mind a ketten be voltak kötve jelenleg a székükbe a biztonsági övvel és Samuel kezét és vállát a mellette ülő bundás fiatal lány szorongatta.
- Ugye nem fogunk meghalni, ugye nem?! – kérdezte a pániktól magas hangon.
Sakura ott ült a lány másik oldalán, ő ült a sor legszélén, a bundás lány középen, az ablaknál bent pedig Sam.

//Felszerelés senkinél sincs, így lista nem kell, ellenben a rémálmotokat írjátok fel ide is kérlek a felszerelések helyett, hogy ne kelljen mindig a kalandtopicba mennem, hogy megnézzem mi az Embarassed Köszönöm! //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 15 Nov. 2016, 20:33

Sam egy átlagos napon van túl. Már amennyire átlagosnak számít egy díler napja. Volt nála néhány gimnazista akik vettek egy kis anyagot. Valami házibulit szerveznek és fel szeretnék dobni a hangulatot. Sam bírja a kölyköket. Gyakran vonzanak be még vevőket az ilyen kis hepajokkal. Ezek után az egyik csaj kereste őt meg. Eléggé szét van csúszva a drága. Sam-nek néha megesik rajta a szíve és a saját adagjából is ad neki, de csak ritkán és ilyenkor elfogad némi "ellenszolgáltatást". Most tudott a csaj fizetni. Megkapta az anyagot és eléggé hamar le is lépett. Pedig Sam megpróbálta fűzni egy kicsit, de nem jött össze. Majd legközelebb. Este még felpörgette kicsit magát, gépezett, üvöltött a kis nyomikkal a világhálón majd mikor kiment belőle a cucc ledőlt aludni. Mint mindig úgy aludt mint a bunda, de valamiért az este közepe táján felriadt. Nem tudta miért vagy mi történt csak hogy nagyon rossz volt. Izzadt, összenyálazta magát(bár az megszokott) és reszketett. Meghallott valamit fel is pattant az ágyból.
-Ki az?
Majd hirtelen minden porcikáján végigfutott a fájdalom és elájult. Arra ébredt, hogy megfejelt valamit. A következő amit felfogott a hangzavar főként a sikítás. Felemelte a fejét. Valami repülőn volt. Az ablakban látta, hogy zuhannak és a másik oldalán pedig valami korcs mutáns szuka ölelgette a karját. Egyből elkezdett ő is ordítani mert ez a helyzet egyáltalán nem az amit ő megért csak annyit, hogy bajban van és ez a mutáns mocsok ölelgeti őt. Meg is próbált el is húzódni tőle és tökre bepánikolt. Elkezdte a biztonsági övet tépni, hogy szabaduljon.
-Mi a f@sz b@zdmeg? Mi a f@sz? Takarodjál már b@zdmeg! Mi a pics@ van b@zdmeg!
félelmek:

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Csüt. 17 Nov. 2016, 08:19

Egész nap tettem vettem, mondhatni elég rohangálós napom volt. A páncélommal, csak lassan haladtam, helyre kellett pofozni és ebben a műveletemben, a már gyógyult, de a repedés miatt még mindig időnként sajgó bordáim sem voltak a segítségemre. Azután végre eljött a várva várt pihenés lehetősége. Szokás szerint zuhany után, elkortyoltam egy csésze Szakét, a nap megkoronázása gyanánt és belebújtam pizsamámba. Fáradt voltam, fájtak a bordáim és másra sem vágytam, csak egy kiadó alvásra. Alig dőltem le az ágyba és tettem fejemet a párnára, amikor szemeim már csukva is voltak és mély álomba zúgtam. Nem is tudom, hogy mennyi ideig alhattam nyugodtan és békében, amikor motoszkálásra lettem figyelmes. Aztán erőteljes fájdalom járta át a testemet és visszazuhantam az alvás ölelő karjaiba .. vagy éppen az ájulás vicsorgó fogsorai közé.

Amikor magamhoz tértem, rettenetes kép fogadott, gúzsba voltam kötözve, legalábbis, ami a kezeimet és a lábaimat illeti és a szám is ki volt peckelve. Egyáltalán nem örültem ennek a helyzetnek, hiszen roppant kényelmetlen és mondhatni bosszantó szituáció volt. Aztán ott volt az a bizarr helyzet, hogy a társaim is a közelben voltak megkötözve, ami azért is nehezítette a helyzetet, mert senki, de senki sem menthetett meg ebből a ... borzalomból. Aztán valami más is egyre mélyebbre taszított a kétségbeesés szakadékába, hogy valami ismerős szag terjengett a levegőbe. Benzin! Próbáltam kiáltani, hogy ezt azért nem kellene, de ... a pecek a számban nem engedett .. pedig üvölteni akartam. Aztán az egyik ember, egy gyufát dobott közénk és a benzin azonnal robbant. Testemet elöntötte a fájdalom, kín és szenvedés gyötörte lelkemet és szaggatta elmémet, hogy minden pillanatban ami hátramaradt nyomorult életemből, a fájdalmat éltem át. Orromba az égő hús szaga kesernyés bűzt plántált és füleimet betöltötte a halál sikolyok tömege. Én is sikoltottam, akár a malac, ha vágni viszik.

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris Csüt. 17 Nov. 2016, 20:44

A RÉMÁMOK URA

A mélyen tisztelt doktor úr már megint az egész napját azzal töltötte, hogy egy kis hő- és zajálló palackot hozzon létre a fontosabb Hydra ügynökök számára, amikor a szimbionták használata végre elterjed közöttük. Ezzel persze az volt a baj, hogy Dr Malburg elsősorban biológus, így hát erre a feladatra tökéletesen alkalmatlan volt.
- No Niteris, én most lepihenek - mondta a nap végén - Amíg alszom, kérlek elmélkedj azon, hogy a magyarok miért nevezik magyar kártyának a német kártyát. Reggelre várom az elemzést.
Ezzel el is aludt, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy Niteris soha életében nem látott még kártyát.
Ahogyan Niteris jó szimbionta lévén nagyban a kártyázással kapcsolatos emlékeket bányászta ki a doktor fejéből, hirtelen erős fájdalmat érzett és minden elsötétült.
Megkötözve ébredt egy benzinnel alaposan lelocsolt vályogházban. A többi fogoly épsége nem izgatta különösebben, el sem gondolkodott rajta, hogy honnan ismerheti őket. A genetikus memória eddig az összes hasonló kérdését megválaszolta.
-Uh... Mélyen tisztelt doktor úr. Ahhoz képest, hogy természetes körülmények között nem alszom, mostanában egészen gyakran kiütnek.
Beszélgetésre sajnos nem volt idő, mert egy megvadult bennszülöttnek hirtelen gyújtogató kedve kerekedett. A szimbionták szokásaihoz híven Niteris ekkor kétségbeesetten előtört Dr Malburg bőre alól, hogy a lehető leggyorsabban elhagyja a területet.
- TŰSSSSSZZ!!!! TŰSSSSZZ!!!!! - rikácsolta, ugyanis ehhez szerencsére nem igényelte a doktor száját. Először a köteleket egyszerűen szét akarta szakítani, de ha ez nem sikerült, kések formálásával próbálkozott, majd savakat termelt. Ha az előbbi próbálkozások közül bármelyik sikerrel zárul, Niteris kicsörtet az ajtón (ha az már lángokban áll, a falon keresztül távozik). Ha nem tud a kötelektől időben megszabadulni, csápjaival a sarokba húzza magát, majd olyan hangos sikoltozásba kezd, hogy azt még a vágni való malacok is megirigyelhetnék (vagy az őket utánzó ügynökök).Rémálmok:
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szomb. 19 Nov. 2016, 09:38Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg ésFuchida KenjirouKövetkező körváltás: 2016. november 23. (szerda)

”Vannak olyan álmok, amelyekből nem lehet felébredni.”
- Anthony Ryan

Álomsík 00120

A repülőn Sam-nek sikerült egy idő után kikapcsolnia a biztonságiövet, de nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet volt. Azonnal nekicsapódott így az előtte levő széknek és eltörte az orrát, amiből ömleni kezdett a vér. A mellette ülő macskanő is sikoltozott, a maszkot próbálta az arca elé feltenni, ahogyan azt tanácsolni szokták. Így, hogy most Sam kiszabadult össze-visszadobálta a zuhanó repülő, hol lefejelte a széket, hol visszazuhant a sajátjába, hol nekiesett a falnak, ami a nővel ellentétes oldalán volt. A tenger pedig egyre jobban közeledett odakint…

A földön a kunyhóban Fuchida nekilátott visítozni, mint a disznók vágáskor, Niteris is ugyanígy tett, majd ő próbált szabadulni. Úgy tűnt, hogy az elfogói nem tudhatták, hogy szimbionta, mert így a kötél nem sokat számított. A kiszabadulást túlbonyolította, elég lett volna egyszerűen a csápokkal letépni a köteleket, a pusztán fizikai erőtől csak jobban szorultak. Azonban nem tud megjelenni Malburg-on Niteris, mert a szobában már ég minden – e nélkül is tudja őt irányítani, nem kell látszani hozzá - de így is ki tudott szaladni vele. A falon át távozott, aminek következtében odakint a forró homokos talajra zuhant fél térdre, a vályogház pedig nem volt túl stabil és egyszerűen ráomlott a bentiekre. Ez szerencsére megakadályozta azt, hogy Fuchida lángra lobbanjon, de maga a vályog is tűzre kapott, így most ugyan nem égett, de a forróság mindenhol ott volt körülötte és fulladozott az épület romjai alatt. Odakint Niteris sem volt jobb helyzetben, mert lövések dördültek, mind a két combját átlőtte egy-egy golyó, aminek köszönhetően a földre zuhant most már hasra és a fegyveresek közeledtek felé.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield Vas. 20 Nov. 2016, 01:34

Sam ült már repülőn mikor gyerekként elutaztak a nagyszüleihez Írországba látogatóba, de akkor sem nagyon figyelt oda, hogy mit kell tenni ha zuhan a repülő. Akkor jobban lefoglalta, hogy a telefonján rekordot döntsön valami játékban. Azt, hogy hülyeséget csinált csak akkor vette észre mikor megfejelte az előtte lévő ülést és elkezdett vérezni a képe. Ezek után össze vissza repült a gépen mint valami kövér, vörös, káromkodó pattogólabda. Sosem az eszéről volt híres. Most sem kezdi el elemezni a helyzetét csak próbál megkapaszkodni valamiben, hogy ne csapódjon neki mindennek mert rohadt idegesítő és fáj. Viszont annak örül, hogy a mutáns korcs közeléből sikerült elkerülnie és hogy leakadt róla. Ha valami szőröset akar fogdosni akkor magához nyúl vagy vesz magának egy kutyát vagy egy hörcsögöt. Viszont mivel nem valami felelős gazdi valószínűleg megölné szerencsétlen dögöt.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Fuchida Kenjirou Hétf. 21 Nov. 2016, 10:45

Mivel nem gyulladok ki, így teljesen fölösleges sivítozni, de az épület összedőlt, fulladozva próbálom kezeimről a köteleket valahogyan eloldozni, hogy utána a lábamat is kiszabadíthassam. Próbálom, valamilyen faldarabhoz hozzádörzsölni a köteleimet, mert hát másképpen úgysem tudom kioldozni. Semmi kedvem itt megdögleni, ezeknek a félmajmoknak a kezei által. Amint sikerül a kezeimet kioldani, számról próbálom a pecket leszedni és kezeimmel túrni magamat kifelé a romok alól, hogy friss levegőt szippanthassak. Ha ezzel is készen vagyok, akkor a lábaimat igyekszem kiszabadítani. Majd némi megfigyelés után, hogy merre van az ellenség, igyekszem gyors döntést hozni. Visszapillantok a társaim helyzetére, hátha tudok valamelyiknek segíteni. Ha igen, akkor szó nélkül megyek és teszem, amit tudok, ha nem, akkor egy megfelelő pillanatban futásnak eredek.

// Rémálom: A szomáliai csőcselék lerohanja a Techno Légió állásait és öldöklő közelharc kerekedik. //


A hozzászólást Fuchida Kenjirou összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 23 Nov. 2016, 10:02-kor.

_________________
Egyéb karakterek:
X-diák: Alicia Juliet Silberson
Ékkövek Birodalma: Gregor di Avignon
Fuchida Kenjirou
Fuchida Kenjirou
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 166
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2015. Feb. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Fuchida Kenjirou
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris Kedd 22 Nov. 2016, 19:48

A RÉMÁMOK URA

Dr Malburg talán életében először megharagudott Niterisre. Hiába birtokolta az összes tudását, nem tudta helyesen alkalmazni, az első szökési kísérletek csak a csuklója megfájdítására volt alkalmas, és a ház elhagyása sem sikerült valami elegánsra. Niteris is rosszul érezte magát, hogy így szó nélkül átvette az irányítást, de azért ő többnyire elégedett volt azzal, hogy sikeresen megmenekült. Mármint egészen addig, amíg a doktort meg nem lőtték. Most, hogy az elégés már nem fenyegette, pillanatok alatt megállapították, hogy komoly esély van rá, hogy az artériák is megsérülhettek, ami rövidesen elvérzéshez vezethet. A homok ugyan forró volt, de a helyzet súlyosságát tekintve Niteris minden erejét bevetve megpróbálta bevonni a sebhelyeket (és kilökni a golyókat, ha szükséges). Ha ez nem sikerül, csak belülről igyekszik elállítani a vérzést. Ilyenkorra a fegyveresek már elég közel értek, ezért a doktor megkísérelte felvenni velük a kapcsolatot.
- Nem beszélhetnénk ezt meg? - kérdezte volna, de sajnos az érkezőknek be kellett érniük egy "Hmpff pfff!"-el, mivel a pecket még mindig nem távolították el. Amíg ezt orvosolják, Niteris felkészül, hogy hogy a lehető legjobban bevonja a doktort, ha netán további lődözésre kerülne sor.


Rémálmok:
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson Kedd 22 Nov. 2016, 20:45

A nap nyugodtan telt el, semmi érdemleges nem történt. Csak az egyik kocsmában iszogattam aztán még az este koránjában mentem haza és dőltem az ágyba be, hamar be is aludva amiért ekkor még igen hálás volta.
Az este közepén váratlan dolog történt és főképp kellemetlen, egy sokkoló szerű érzés ráz meg majd elsötétült minden vissza de már álom nélkül. Kiütött valami hamar. Mikor magamhoz térek a sokk hatása lélegzetemet lopva el merevedek meg a székben ahogyan az ismerős események jelentek meg a szemem előtt. Két kézzel martam bele a karjaimba magam előtt kerezdbe és éreztem ahogyan rögtön felgyülemlik némi könny a szememben.
- Nem, nem nem...
Rázni kezdem a lábaimat el ahogyan rámnehezednek az emlékek és az esemény, hogy egy zuhanó repülőn vagyok.
...Ki kell jutnom, ki kell jutnom...ki a gépről..ez csak álom, emlékezz, csak álmodsz...
Nagynehezen felengedek a saját karjaim marásából és próbálom észhez térítően arcomra csapni, hogy felkeljek ebből a rémálomból. De hiába ahogy vissza kinyitom a szememet még mindig ugyan ott vagyok. Körbe fordulok, a gép egyben van-e vagy sem. Már szakadnia kéne ketté, már nem kéne itt lennem. Már fel akarok ébredni..

Félelmek / rémálom:

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Szer. 23 Nov. 2016, 11:47Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg ésFuchida KenjirouKövetkező körváltás: 2016. november 27. (vasárnap)

”The Nightmare has corrupted dragons, gods, and legends. Your downfall will be simple and swift!”*
- Xavius
(2:07-től néhány másodperc ilyen hangon képzeljétek, a link rögtön oda visz, nem kell tekergetni.)

Álomsík 00120

A repülőn Sam-nek sikerült átvergődnie a „dobálás” közben a kinti részre át a bundás nőn és a másik nőn, aki ott ült a sor legszélén. Így most kikerült a középen futó úgymond folyosóra, ami nagy hiba volt. Látta, hogy mindenki pánikol, sikoltozik, senki sem tűnt teljesen embernek, mindenkin voltak külső elváltozások, csak mutánsok és egyéb természetfeletti lények voltak. Magán és azon a nőn kívül, aki a sorának szélén ült nem is látott normális embert. Azonban így, hogy kijutott ide a folyosóra a lába alatt kezdett megszűnni a talaj és a levegőben repülve kezdett zuhanni a repülő eleje felé.
Sakura-nak kellett egy kisebb idő, hogy felfogja mi történt és hol van, akkor tért magához, amikor a testes Sam átgázolt előtte és nekiment, hogy kiérkezzen mellé a folyosóra. A férfi előrefelé zuhant el mellette, Sakura pedig arcon csapta magát, nem ébredt fel, sőt olyasvalami történt, ami álomban nem igen, az arca és a keze is sajogni kezdett a csapás után. Néhány pillanattal később a lábába hasított fájdalom, ahogyan a mellette ülő macskanő véletlen az ő lábába kapott bele és a karmaival felsértette a combját, ami vérezni kezdett. Nagyjából ekkor fordult hátra, a gép nem szakadt szét, egyben volt és az ablakon kinézve láthatta, hogy pillanatokra vannak a becsapódástól.

A földön Fuchida próbálkozott azzal, hogy kioldozza magát, de nem sikerült megtennie, a kötelék túl erős volt és erősen belevágott a kezeibe. Ahogyan nagyon mocorgott kezdte érezni, hogy mind a két csuklója vérzik a próbálkozástól. Egyre jobban kezdett a füsttől és a szénmonoxidtól fulladozni, ettől köhögni a száján levő pecektől pedig öklendezni is. Egyre fáradtabbnak érezte magát, álmosodni kezdett, a tagjai ólomból kezdtek lenni a tűz pedig ekkor terjedt át a felette leve vályogrészre, így pillanatok alatt legalább ötven fok lett ott bent, ahol most volt. Az égő hús szagát és a fájdalmas sikolyokat hallotta az épület többi része felől.
Niteris is hallotta a sikolyokat, érezte az égő hús szagát, a sebeket betudta vonni, ahogyan kilökni a golyókat is. Mi több az égen láthatta a zuhanó repülőgépet is, ami hamarosan becsapódik a tengerbe, ami nem messze volt tőlük. A kérdést feltudta tenni, mire nem lövés érkezett, hanem egy rúgás, ami fejbe találta a doktort. Nem csak maga a rúgás volt fájdalmas, hanem az, hogy a férfi lába égett és ez külön fájdalmat okozott.
- Nem kaptál engedélyt fehér féreg ahhoz, hogy megszólalj! – mondta, amelyik fejbe rúgta tört angolsággal.
Ekkor egy másik lenyúlt a doktorért, megragadva a torkát, úgy emelte fel a párost, ez is égető, fájdalmas volt, a néger férfi egész karja lángolt.

//Niteris, továbbra sem kell használnod a gazdatest száját, hogy beszélj, hacsak nem akarod azt, hogy úgy tűnjön, hogy ő beszél Smile //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson Szomb. 26 Nov. 2016, 17:43

Egy nagy darab ember repül el előttem balról. Arcon csapom magamat de nem ébredek fel, sőt érzem az arcomat ahol megütöttem ahogy a tenyeremet is csípi az ütés. Nem ébredek fel és fáj is. Nem akarom elhinni, hogy ez most tényleg a valóság és az egész történik. De egy következő adagnyi fájdalom ér, a lábamba hasít hirtelen. Fel nyögök rá, a mellettem lévő lupin kapott bele a lábamba és vérezni is kezd a seb amit okozott. Ez nem történhet tényleg, most ez tutira nem történhet velem.
Ahogy körbe fordultam, körbe néztem minden csak rosszabb lesz, a gép egyben van, nincs lyuk a törzsén amin kijuthatnék és a föld is közeledik, becsapódunk. Mindjárt becsapódunk és nem tudok kijutni a gépből, és nem ébredek fel sem.
Lábamat veszettül rázom mintha az valami megoldást nyújthatna, szememet becsukva és fogaimat össze szorítva folyamatosan ismételgetem magamban, hogy nem nem nem.

Félelmek / rémálom:

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield Szomb. 26 Nov. 2016, 18:35

Sam ügyesen átesik a két csajon és a folyosóra kerül. Hogy ez egy jó dolog- e azon nem gondolkodik el sőt mikor látja, hogy az egész gép tele van korcsokkal akkor nem is gondolkozik ezen tovább. Teljesen elborul az agya és elkezd üvöltözni mint valami idióta a feje meg olyan vörös mint a haja és a szakálla.
~B@sszameg, hogy a pics*ba kerültem ide b@zdmeg? Hova akartam menni és mi a g*ciért ezzel a rakás korcs torzszülött féregp*ccsel együtt.~
-Mi a retkes f@szom folyik itt? Mi ez b@zdmeg valami istenverte cirkusz vagy mi a p*cs?
Sajnos hosszas monológba már nem kezdhet a megnyugvás érdekében mivel elkezd előre zuhanni. A kezét megpróbálja az arca elé emelni, hogy lehetőleg ne pofával fogja fel az újabb esést. Közben pedig mi mást tenne ha nem épp ordítana és valami szitkot. Még a végén nem volna elég káosz és hangzavar egy zuhanó gépen ha nem lenne itt.
-Mi a faaaaaaaaaaa...

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris Szomb. 26 Nov. 2016, 20:38

A RÉMÁMOK URA

Niteris éppen nagyban a pecket rágcsálta, amikor egy repülő hirtelen nekiállt lezuhanni a közelben.
Nyilván valami bolondóra van...
Hallotta a sikolyokat is... éppen elég zavaróak voltak ahhoz, hogy egy gyengébb fejfájást okozzanak neki. Ez a gyengébb fejfájás persze elhanyagolható volt a rúgás okozta fájdalomhoz képest, ezért inkább nem ment oda elhallgattatni őket.
- Mi? Nem, én nem vagyok fehér féreg... Nézd, én is fekete vagyok! - mentegetőzött, és gyorsan teljesen bevonta a doktort, miközben pánikolva kúszott hátrafelé. Amennyiben még ez sem hatotta meg támadót, rúgkapálni kezdett, és megpróbálta belemélyeszteni a karmait az őt szorító karba. Ha ez a lángok, vagy valami más miatt nem valósítható meg, igyekszik savat köpni az arcába, és behúzni a nyakát. Ha semmi nem működik, akkor kétségbeesetten elkezdi átkutatni a zsebeit, hátha van nála valami, ami segíthet.

//Tudom, hogy tud beszélni Smile csak éppen egy égő házból érkezett, méghozzá forró homokra, ezért inkább nem akart megjelenni a doktoron//


Rémálmok:
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Vas. 27 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg ésFuchida KenjirouKövetkező körváltás: 2016. december 1. (csütörtök)

”Semmilyen rémálom sem lehet rosszabb gondolat, mint a kegyetlenség, mely körülveszi, akárcsak a levegő, amit belélegez.”
- Maria Ángels Anglada

Álomsík 00120

Odafent a Sam éppen repült végig a folyosó részen, majd az úgy öt-hat méter zuhanás után a repülő falán csattant összeszedve jó pár zúzódást magán. Szerencsére innen már nem tudott tovább esni. Sakura magában mormolta, hogy legyen vége az egésznek végre, ám nem ez történt. A repülő néhány szívdobbanásnyi idő múlva becsapódott a földbe. A repülő eleje teljesen megsemmisült, a páros a turistaosztályon volt, ez mentette meg őket, a repülőgép fara valamiben csattant, a víz volt az, ez látszott. Sakura is kizuhant, a székével együtt repült előre és ért földet Sam mellett. Egy hangos robbanás rázta meg a gép hátulját, a robbanásokat látták is, mert a belső részen is látszott, az egész turistaosztály lángra kapott, a sérült, félig magánál levő emberek pedig lángra kaptak, a párost még elkerülte a tűz, de előbb vagy utóbb őket is elfogja érni.

Odakint próbált hátrafelé kúszni Niteris, de erre újra oldalba rúgták és a lángoló cipővel léptek a hátára. Próbált savat köpni, de mindez nem sikerült neki. Nem a fájdalom miatt, csak egyszerűen nem. Ebben a pillanatban a repülő, amit odafent látott az égen becsapódott félig a tengerpartba, férfi az óceánba. A lökéshullám ereje pedig ledöntötte az őt támadókat a földre, így átmenetileg szabad volt Niteris.
Az épületben erről Fuchida semmit sem tudott, a csattanást ugyan hallotta, de ez most a legkisebb gondja volt, ebben a pillanatban ugyanis teljesen lángra kapott a ruhája az egész testén. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kötelékei elpattantak a lángtól.

//De megjelennie sem kell a beszédhez a bőrön… révén önálló létforma. Csak annyit kell eldöntenie, hogy honnan akarja, hogy hangozzék, amit beszél.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris Kedd 29 Nov. 2016, 19:14

A RÉMÁMOK URA

Niteris már egészen menőnek érezte magát, de a pillanatot teljesen elrontotta, hogy a savköpés nem működött. Szerencsére helyette megérkezett egy repülő, ami talán még hatékonyabbnak is bizonyult. Ez nem volt olyan hősies szabadulás, mint ahogyan azt elképzelte, de a semminél minden jobb. Niteris zihálva feltápászkodott, és elindult a nemrég lezuhant repülőgép és a tenger felé. Közben az ujjával vadul mutogatott a lángoló fickókra.
- Tudom kik vagytok ti - mondta, miközben egyre távolabb tántorgott tőlük- ti valami... xenofób mutánsok vagytok, mi? Nem gyújthattok csak úgy fel mindent! Hát nem tudjátok, hogy a nagy hatalommal nagy... nagyon óvatosan kell bánni?
~Pont az ilyenek miatt jött létre a Hydra egykoron...~
Útja során alaposan elkerülte az égő házat, a sikítozástól még mindig fájt a feje, és a tüzet sem szerette nagyon. Persze eközben gyakran hátratekintgetett. Senki nem szereti, ha hátulról felgyújtják egy békés tengerparti séta során...


//Ide képzelj el egy tökéletes kifogást, ami megindokolja a pecek elrágcsálását  :venom2: //


Rémálmok:
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield Kedd 29 Nov. 2016, 20:54

-Mi a faaaaaaa...
Csatt. Sam sosem az eszéről volt híres. Most is ha kicsit több esze lett volna és inkább marad a mutánscsaj mellett akkor nem repült volna keresztül az egész gépen, csapódik neki a falnak és harapja el majdnem a nyelvét. Talán pár foga azért kilazult. Viszont legalább a kiabálást abbahagyta. Ettől persze nem lett sokkal jobb a helyzet, de valamennyit javult. Földet értek ha nem is túl kellemesen és Sam ismét találkozott a mellette ülő nővel. Ő is idejött csak ő hozta a székét is. Nem is ez volt az ami a legfeltűnőbb volt az egészben hanem, hogy felgyulladt a gép. Sam mint már mondtam sosem az eszéről volt híres, de a robbanások, a tűz és a repülőgép üzemanyag keverékéből tudta mire kell számítani.
-Verjem már bele a f@szomat a jó édes anyád...
Közben pedig a folyamatos káromkodások közepette a kijáratot próbálta megkeresni és kijutni a gépből is minél messzebb kerülni ettől az egésztől. A mutánsok sorsa nem nagyon izgatta és a normálisnak tűnő csaj sorsa sem nagyon. Jelenleg a túlélés annál inkább.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson Szer. 30 Nov. 2016, 20:53

Nem ér véget az egész, nem akar semmi sem eltűnni gyorsan, azonnal mint valami rossz álom mint ez az egész ami. Mormolom csak tovább és tovább miközben reszkető kezekkel fogom a karjaim magam előtt. Érzem ahogy a gyomrom kúszik fel a torkomon ütemesen ahogy tudom, hogy a becsapódás máris meg fog történni. És meg is történik hosszúnak tűnő másodpercekkel később.
A székem kiszakadva a helyéről repített előre, én sikítva beleszíjazva. A széket végül a gép másik falába csapódva bele állt meg. Minden lángra kapott körülöttünk, a gép az emberek, ég körülöttem minden. Megveszve szinte kapcsolom ki az övet, hogy a székből szabaduljak és ha kell tűzön is át gázolva de azonnal ki jussak a gépből nem törődve közben, hogy kit vagy mit kell ellökni vagy átmenni, hogy kikerüljek a gép testéből.
Nem akarom megérezni a szagot, nem nem. Fel akarok ébredni, ki akarok kerülni innen. Ki a gépből, el messze tőle, el messze innen!

Félelmek / rémálom:

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 01 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg ésFuchida KenjirouKövetkező körváltás: 2016. december 5. (hétfő)

”Sötétben az álmok mindig fenyegetőbbek.”
- J. D. Robb

Álomsík 00120

A repülőn mind Sam, mind pedig Sakura nekilát annak, hogy meneküljön. Szerencséjük volt, ugyanis ott elől volt az ajtaja a repülőnek, ahol ők is voltak, így ketten együtt megfeszített erővel kitudták nyitni. Mivel víz alatt voltak, így a víz elkezdett beáramlani, az nagy erővel jött, így a páros egyelőre nem tudott kijutni a tengerbe. Meg kellett várniuk, amíg a víz kellően magas lesz itt bent, ez pedig percekbe is telhetett. Közben a lángok már ott voltak körülöttük, ha lebuktak a víz alá, akkor azok elkerülték őket. Nagyjából két percet kellett eltölteniük a víz alatt mire annyi került a repülőbe, hogy kiúszhassanak a törzsből. Nem volt mélyen, a part közel volt, így volt annyi levegőjük, hogy feljussanak a felszínre, bár eddigre már igencsak rosszul voltak mind a ketten az oxigénhiánytól.

Odalent Niteris nem tudott felállni, csak anélkül mutogatni és beszélni, mindezt az hallgatatta el, hogy az egyik fickó elunta a beszédet, ő fel tudott állni és közvetlen közelről mellkasa közepébe lőtte Malburg-ot, a lövés a tüdőt is érte, a doktor azonnal a saját vérében kezdett fulladozni.
A házban most már teljes mértékben átterjedt a tűz Fuchidára, már nem csak a ruhája, de a bőre, húsa és a haja is lángolt.

//Azért nem sikerült, amit Niteris akart, mert semmi feltételes mód nem volt a reagban, hanem tényként közölve lett minden. Ha feltételesben lett volna írva, akkor sikerült volna szinte minden.//
//Bocsánat, hogy ennyire rövid, csak most nekem volt elfoglaltságom este és mivel későn kaptam az utolsó reagot nem volt időm munka után napközben megírni…//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris Vas. 04 Dec. 2016, 18:18

A RÉMÁMOK URA

Niterisnek mostanában semmi sem sikerül... Szerencsére mutogatni és magyarázni még mindig tud, amivel lelövetheti magát! Ki utasítana vissza egy ilyen lehetőséget?
Szóval Niteris a földön hevert, első és legkedvesebb hordozója, Dr Malburg, a saját vérében fuldoklott, amikor a szimbionta (a változatosság kedvéért) gondolkodni kezdett. Hogy is került ide? Mit csinál itt? Miért akarják oly nagy hévvel lelőni? És bizony egy választ sem talált. Nagy bölcsen meglátta azonban, hogy amióta itt van, mindenki azt akarja, hogy meghaljon. Először felgyújtották, aztán lelőtték... A képességei sem támadáskor sem védekezéskor nem üzemeltek megfelelően... Mintha csak egy természetfeletti lény halottnak szerette volna látni.
~Éppen ideje kielégíteni ezeket a fickókat~gondolta, és nekilátott, hogy helyrehozza a legújabb sérüléseket. Megpróbálta kiszorítani a tüdőből a vért és befoltozni a lyukakat. Ha sikerült, hosszú agonizálás után halottnak tette magát.
~A medvék ellen bejön... Ezek sem tűnnek sokkal okosabbnak~
Ezen a stratégián csak akkor változtat, ha egyértelműen ártani akarnak neki, mert akkor ismét vastagon bevonja a doktort és ádázul sziszeg a támadóira (ha már visszaütni úgysem tud).
Ha a tüdő helyrerakása nem sikerül, Niteris azonnal bevonja a doktort, és igyekszik egy transszerű állapotot előidézni, hogy így nyerjen időt Dr Malburg megmentésére.

//Bocs, eszembe sem jutott, hogy a felállás ne sikerülne, elfeledkeztem a lövésekről Embarassed  Kb mennyi idő (hány kör) alatt gyógyul be egy ilyen sérülés?//


Rémálmok:
Niteris
Niteris
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 447
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 118
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson Vas. 04 Dec. 2016, 21:23

Kiszedtem magamat a székből és szerencsére közelben lévő ajtóhoz siettem rögtön, hogy mihamarabb kijussak a repülőből. Nem csak én tettem így ezért ketten álltunk neki az ajtó nyitásra feszítésének ami meg ki is nyílt hamarosan.
Az üröm az az volt, hogy a beáramló viz miatt nem tudtam kijutni rögtön a gépből, a tűz pedig közeledett hozzánk egyre jobban. A viz szintje pedig emelkedett gyorsan. Pánikban kapaszkodtam csak valami ajtóhoz közeli dologban és türelmetlenül kapkodva a fejemet a tűz felé és az ajtóban beáramló viz között vártam, hogy végre ki tudjak jutni a gépből. Végül a vízszint már teljesen felért a tetejéig a belső térnek, levegőt vettem és a viz alatt ahogy tudtam úszni kezdtem ki a gépből és fel a felszínre a vaskoporsóból kijutva már.
A felszínre végül éppen hogy felértem az utolsó gondolatnyi levegőmmel, hevesen kapkodva a levegő után próbáltam a felszínen maradni majd amikor már tudtam erőt húzni magamba ismét a part felé vettem az irányomat, hogy kijussak végre a vízből is és messzire a roncsoktól. Egyetlen célként csak ez volt előttem, ki a vízből és a partra érni. Más nem is érdekelt.

Félelmek / rémálom:

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Thorhalla Hétf. 05 Dec. 2016, 08:35

//Mivel a fele társaság nem írt, így pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Álomsík Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14971
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 59
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield Hétf. 05 Dec. 2016, 10:12

Sam fejében értelmes gondolatmenetek már egyáltalán nincsenek is. Ő nem egy olyan alak aki túlélő alkat volna. Nem túl okos, kövér és lusta is. Az embernővel sikerült az ajtót kinyitni, de azon csak víz ömlött be. Sam már megállás nélkül káromkodik és ha a nemi szerv az emlegetéstől nőne akkor már azt kötélként használva kimászhatna. Viszont sajnos nem így van és itt van maradva tűz és víz között. Lebukik a vízbe a tűz elől. El sem hiszi mennyit kell várnia. Végül pedig mint az őrült próbál meg úszni a part felé. Fájt már a benntartott levegő és szédülni is kezdett, de sikerült. Szinte fuldokolva nyeli a levegőt mikor feljut a felszínre. Jelenleg még a drognál is jobb a levegő. Mikor végre képes összeszedni magát megpróbál kijutni a partra. Hogy aztán mi lesz abba még nem gondolt bele, de ki akar jutni a vízből.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1440
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 110
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 09 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura és Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


Következő körváltás: 2016. december 13. (kedd)

At last! I am made flesh! No longer must I skulk about in mortals' dreams. Now their reality bends to my will. Now Nightmare has come to Earth!
- Rémálom (Marvel)

Álomsík 00120

Niteris-nek szerencséje volt, a sérülése kellően súlyos volt ahhoz, hogy az őt támadók úgy ítéljék meg, hogy már haldoklik, így úgy döntöttek, hogy megnézik a lezuhant repülőt, hátha volt túlélő. Mindebben persze az is nagy szerepet játszott, hogy eljátszotta a saját halálát, ami láthatóan jól sikerült. A sebet betudta vonni a szimbionta, így a vérzést némileg elállította, de azt érezte, hogy nagyon súlyos a sérülés, nagy a roncsolódás és ehhez saját maga kevés, nem tud vele mit kezdeni. Azonban legalább már nem akarta megölni senki éppen. Közvetlen közelében a beomlott épület már teljes egészében lángolt, odabent Fuchida elvesztette az eszméletét a fájdalom közepette és ezek után már percek alatt ropogósra sült – szó szerint – és így lelte halálát.

A páros egyedüliként jutott ki a gépből, senki más nem úszott fel, így neki is láttak annak, hogy kijussanak a partra. Azt most már sokkal jobban láthatták, mint fent a gépen, hogy tényleg volt egy település itt. Vályogházakból állt és jelenleg elég sok lángolt belőlük. Éppen ezért mozgás is látható volt, de furcsa mód egy fehérbőrűt sem láttak, csak négereket. A tenger kellemesen meleg volt, a levegő úgyszintén és ezek nem a lángoló géptől voltak ilyenek. Úgy két-három perc alatt mind a ketten a parthoz tudtak úszni nagyjából pár méter volt csak a páros között. A boldogságuk azonban nem tartott sokáig, alig értek ki a partra féltucat fegyveres tűnt fel akik fél kör alakban közeledtek feléjük, azaz úgy, hogy minden irányban voltak, hogyha a páros menekülni akarna, akkor csak a víz felé tehessék meg mindazt.

//Fuchida kiesett a játékból, mert halálra égett. A kaland végén megtudja, hogy mi is lett a sorsa.//
//Alapvetően tudnál mozogni, de mivel még mindig harci szituáció van, így ezért kell a feltételes mód. Ez nem körök, ez hetek/hónapok lesz, ugyanis életveszélyes seb, azzal meg Niteris semmit sem tud kezdeni, maximum azt megakadályozni, hogy elvérezzen, de a mozgással és mindennel csak a gazdatest élete van veszélyeztetve.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson Hétf. 12 Dec. 2016, 20:21

Lihegve erősen, kapkodva levegőért érek ki a partra végre. Nem akarok megfulladni gondolatok üvöltenek a fejemben ahogy végre partot érve csak levegőt kell vennem és nem kell már úsznom vagy megfulladok, vagy megégek. A mellkasomból kiszakadni akar a szívem olyan erősen kalapál és nem tűnik úgy, hogy egyhamar abba fogja hagyni.
Pár pillanatig tudtam csak örülni, hogy kijutottam a gépből és a vízből is mert ahogy felnéztem láttam, hogy fegyveresek közelednek felénk a parton minden irányból. Csak a vízbe menekülhetnék vissza. Még is miféle elcseszett helyre kerültem. Kapkodom a fejemet jobbra balra nem tudva merre rohanjak, épp kikerülve a vízből újra úszni az egyetlen megoldás még is, hogy elmeneküljek a fegyveresektől. Megölni jönnek, mi másért jönnének. Ha futok a parton csak lelőnek vagy elfognak, ha felrepülök az égbe csak lelőnek. Csak a vízbe menni a megoldás.
A töprengésem alatt csak közelebb és közelebb érnek végül megfordulok vissza a víz felé és berohanok a vízbe, be és lemerülök amint elég mély már hozzá, hogy úszni kelljen benne. Nem a gép felé úszom egyenesen hanem annak az oldala mellett akarok majd elúszni de csak az van előttem, hogy elkerüljek a fegyveresektől és nem akarom, hogy lelőjenek, eltaláljanak, megöljenek vagy bármit is.
Félelmek / rémálom:

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.