Álomsík

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Hétf. 12 Dec. 2016, 22:38

A RÉMÁMOK URA

Hatalmas siker! Az idétlen lángoló alakok simán bevették, hogy Dr Malburg meghalt... milyen kár, hogy csak azért sikerült ennyire meggyőzőre a mutatvány, mert valóban a halálán volt... Niteris nemigen tudott vele értelmes beszélgetést folytatni, hacsak nem a szidások és nyögések hallgatásával szerette volna tölteni az idejét. Ehelyett felelevenítette a tüdőműtétekről szóló emlékeit.
~Tehát... ha az alany nem haldoklik, elég várni, hátha begyógyul magától... ez most nem lesz jó. Ha a seben keresztül légzéskor szökik a levegő, ajánlatos egy csövet beilleszteni, hogy kieresszük a rossz helyre beszorult levegőt, valamint vazelines kötéssel megakadályozni a további levegőszivárgást... ez most épp kéne... és nagyobb sebek esetén, amik nem gyógyulnak be, azonnali beavatkozás javasolt, és mesterséges lélegeztetés... Hmm, egyszerűnek tűnik~
Niteris hozzá is látott, hogy szakszerűbben ellássa a doktor sérüléseit. Először a rossz helyre bejutott levegőt és vért próbálta meg eltávolítani, aztán a seb befedését igyekezett tökéletesíteni. Arra törekedett, hogy a sebet ne csak egyszerűen befedje, hanem a megfelelő szöveteket a megfelelő szövetekkel kösse össze. Eközben próbálta megszűrni az amúgy kellően füstös levegőt, és ügyelt rá, hogy Dr Malburg egyenletesen lélegezzen. Ha valamilyen oknál fogva abba akarta volna hagyni, még erőltette is.
~Ha ezzel végeztünk, előállíttatok magamnak is egy orvosi diplomát...~
Ezután körbetekintett (nem a doktorral, hanem a természetes érzékszerveivel), és a civilizáció jeleit kereste. Ha talált egy települést, ami épp nem állt támadás alatt, a csápjait felhasználva elindul felé, lehetőleg a hordozója különösebb mozgatása nélkül. Ha nem talált, elhagyott fegyverek vagy esetleg orvosi kellékek után kutat, de ha semmi használhatót nem talál, egyszerűen a legvédettebbnek tűnő helyre próbál meg eljutni.


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Thorhalla on Kedd 13 Dec. 2016, 07:46

//Mivel iszonyú későn írtatok, én pedig ekkor már nem álltam/állok neki, mert ennyire este van jobb elfoglaltásgom is, pl aludni, mert másnap munka, szombaton lesz új kör. Éppen ezért kényelmes, hogy munka után du, kora este megírom őket és 11 körül ha fáradt vagyok megyek aludni,mert ekkor már nincs erőm reagot írni... Szóval szombat.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Álomsík - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Kedd 13 Dec. 2016, 23:02

Sam sikeresen partot ért. Bár talán a partra sodródott mint egy ír metálbálna jobb kifejezés volna. A haja és a szakálla csurom víz. Mindkettő tele megy homokkal és a haja még rá is tapad a pofájára viszont nem törli le. Azt, hogy mi történt a hajón lévő többi mutánssal azon nem nagyon gondolkozik. A saját sorsa jobban foglalkoztatja. Mikor meglátja a parton a házakat akkor kicsit megnyugszik, de mikor látja, hogy csak négerek vannak ott akkor rossz érzés fogja el.
~Remélem nem valami kannibál szigetre kerültem mint az a csávó abban a filmben.~
A csávó abban a filmben Robinson Crusoe és csakis az olyan tanulatlan rasszistáknak mint Sam jutna egyből az eszébe egy feketék lakta trópusi szigetről, hogy kannibálok. Viszont meglepő mód a veszélyérzéke bevált. Fegyverekkel körbeveszik őket és szorítják a víz felé. Sam pedig hátrál is.
-Hé! Mi bajotok? Izé én nem volnék finom. Túl zsíros fagyok megfeküdném a hasatokat.
Majd ha nem reagálnak ő is a tengerbe veti magát és mivel nem túl okos a másik túlélőcsajt követi.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1416
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 102
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szomb. 17 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura és Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


Következő körváltás: 2016. december 21. (szerda)

”Sötétben tapogatózunk. Mindent megteszünk, hogy legyőzzük a gonoszt, különben elpusztít bennünket. Ha azonban az ember jelleme a sorsa, akkor ez a harc nem választás, hanem küldetés. Olykor ettől a súlyos tehertől mégis megbotlunk és felborul tudatunk törékeny rendje. Ekkor győzedelmeskedik bennünk a szörnyeteg és magányosan a szakadékba bámulunk az őrület groteszk vigyorgó ábrázatába.”
- Fox Mulder; X-akták film

Álomsík - Page 2 00120

Niteris nem volt képes arra, amit akart, erre hamar rájött, amikor a befedéssel és a vér eltávolításnál újabb sebeket ejtett Malburg-on. Az egyik rossz mozdulattal verőeret is elvágott, egyik pillanatról a másikra érezte a testével – mivel nem látja fizikailag a részt, ahol dolgozik – hogy a vér teljesen betelítette a tüdőt. Malburg fulldoklot, nagy adag vért hányt ki, hányt is, ennek a kettőnek a keverékében fuldoklott. A füstös levegő volt a legkisebb ebben a pillanatban, ami foglalkoztathatta őt. A doktor teljes ruhája átvérzett, nagyobb tócsa gyűlt alatta, ekkor már hiába próbálkozott Niteris, alig egy perc múlva azt érezhette meg, hogy a doktor meghalt… megfulladt, vagy kivérzett, ezt nem tudta, csak azt, hogy halott.

Eközben a tengerparton, ahol Sam és Sakura úgy döntöttek, hogy inkább nem kockáztatnak és mind a ketten – vagyis Sakura – visszafutnak a tengerbe, Sam pedig követte a nőt, mert ezt látta nem túl okos révén egyetlen lehetőségnek. Valójában ez egy remek döntés volt, ugyanis, ahogyan megfordultak a nem túl kedves újdonsült „barátaik” valóban tüzet is nyitottak rájuk. Szerencséjükre kellően hamar betudtak menekülni a mélyebb vízbe és bebukni alá, hogy ne találják el őket. Azonban a gond az volt, hogy nem igen volt innen hova menni. A repülő egésze már lángolt, így a part közelében is érződött a forróság, még a víz alatt is, ahol most voltak. Az egyik irányt ez szinte teljesen elzárta a másikon irányba pedig könnyedén követhették őket a fegyveresek… arról nem is beszélve, hogy a víz alatt sem maradhattak örökre.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Vas. 18 Dec. 2016, 17:55


Amikor Niteris újabb sebeket ejtett Dr Malburgon, érezte, hogy valami igazán nincs rendjén. Először a savtermelés "hibásodott meg", aztán a golyók felfogása nem sikerült, most meg... véletlenül késeket formál? Hogyan történhetett ez meg? Ettől függetlenül a szimbionta folytatta a munkát, nem is sejtve, hogy a következő mozdulatával egy ütőeret fog elvágni.
~Jaj ne! Doktor úr, nem akartam... Mindjárt mindent helyrehozok, csak... várj egy kicsit. Csak még egy kicsit...~
Vad kapkodásba kezdett, de a doktor úr nem várt. Ahogy Dr Malburg elméje elcsendesedett, Niteris még jobban pánikba esett. Újra megpróbálta kiszorítani a vért a tüdőből, hogy utána erővel működésre bírja. Ha ez nem sikerül (ami valószínű), magába roskadva szomorkodik egy ideig, amíg el nem kezdi kényelmetlenül érezni magát.
~A mutánsok már másodszorra próbáltak megölni... Ezt... ezt ideje viszonozni ~gondolta, és visítozásba kezdett, hogy visszacsalja támadóit. Erősen remélte, hogy az egyikük (aki nem lángol) elég közel jön ahhoz, hogy átmásszon rá.

//Ezt nem tudom alátámasztani, de a jelek szerint a szimbionták a testük egész felületével látnak, mert ugyan az a biomassza alkotja az egész testüket. (Persze ez lényegtelen, rossz álmokban furcsább dolgok is történnek)//


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Kedd 20 Dec. 2016, 14:16

Vissza vettem az irányt rögtön be a vízbe, jó döntésnek tűnt, hogy így tettem mert a parton lévő fegyveresek rögtön tüzet is nyitottak. A golyók szerencsére nem találtak el, elég mély vízbe értem már addigra. Viszont a helyzet csak csöbörből vödörbe éreztem hiszen az égő gép ott van előttem, a víz már forrósodik a lángoló géptől és oxigén kell, nem maradhatok mindvégig a víz alatt. A partra nem mehetek vissza mert ott vannak a fegyveresek, a víz alatt a lehetőséget blokkolja a roncsok, felmenni a felszínre pedig fel kell… A levegő kell.
Az alak váltáson gondolkozok, de nem vagyok biztos benne. Kopoltyúkat ha formálnák működne? Vagy csak megfojtanám magamat azzal, hogy vizet nyelek be ahogy levegőért kapok. Nem tudom elképzelni, hogy működne, de ha működne is sincs hova menni a víz alatt csak a part felé ahol meg könnyedén követni fognak tudni a fegyveresek. Nem kell beérniük, hisz egyszerűen csak utánam lőnek.
Talán át tudok jutni a roncsok között, szinte teljesen elzárja az utat de a méretemet tudom csökkenteni, hogy átférjek ha az kell. Inkább a roncsok felé kezdek el úszni, kicsi az esély arra de több mint a part felé.
El is indulok így a roncsok felé ahol látom, hogy van esélyem azoknak a másik oldalára átjutni, amikor már messzebb vagyok a parttól akkor feljövök levegőért gyorsan és alámerülök utána, reménykedve, hogy nem találnak el miközben így teszek.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Szer. 21 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2016. december 25. (vasárnap)

”Úgy éreztem, mintha egy rémálom fogságába estem volna, egy olyanba, amelyben még akkor is kénytelen vagy futni, amikor tudod már, hogy véged, de a lábaid mégsem mozognak elég gyorsan.”
- Stephanie Meyer (asszem, neten talált idézet, gugli szerint ő volt)

Álomsík - Page 2 00120

Előző nap Hannah-nak teljesen átlagos napja volt, említésre méltó dolog nem igen történt benne, csak egy nap a szürke hétköznapok között. Estére már fáradt volt, így egy idő után szépen álomba is szenderült, valószínűleg a férje mellett. Az alvási fázis az éjszaka közepéig teljesen ugyanúgy történt, ahogyan korábban is, amikor azonban mindannyian teljesen leizzadva, zihálva és reszketve ébredt fel. Amint már ébren voltak motoszkálást hallott a lakrészüknél, nem az állatok voltak azok és nem is Zield és nem is a fia, majd hirtelen erős fájdalom érte a testét, minden izmát, ahogyan ez lenni szokott sokkolás esetében, a világ pedig újra elsötétült körülötte…
Mikor legközelebb magukhoz tért, mindene sajogott, bár ennél sokkalta nagyobb gondja is volt…

Niteris megpróbált visítozni, bár nem volt túl hangos, esélyes, hogy nem hallotta meg senki Malburg halála után. Ekkor azonban valami nagyon furcsa dolgot észlelt, a doktor teste egyszerűen elfolyt körültötte, mintha fagylalt lett volna és megolvadt volna, úgy folyt el ő is. Mire felfoghatta volna, hogy mi is történik ugyanott volt, ám már volt gazdateste, valamilyen bundás szerzet, egy nő, egyelőre benne volt, nem pedig a bőrén/szőrén szétterülve…
Hannah a földön feküdt, forróságot, égett hús szagát érezte. Ha kinyitotta a szemét, egy füves, homokos helyen volt, a nap sütött az égen, a földön alatta a forró homok, amiben feküdt égette őt. A távolban egy lezuhant, éppen süllyedő és lángoló repülőgépet látott, a tengerparton fegyveres néger férfiakat. Maga mellett nem sokkal egy vályogból épült falut, amiből a hozzá legközelebbi épület összeomlott és lángolt, az égő hús szaga ebből terjengett…

Sam és Sakura még mindig a vízben voltak. Sakura azon gondolkodott, hogy mit is tegyen, végül úgy döntött, hogy a roncsok felé fog elindulni és arrafelé úszik. Mindezt megtudta tenni, de nagyjából 10-15 másodperc telt el, éppen csak feljött levegőért, amikor ő és Sam is érezte, hogy valami rámarkolt a bokájukra és mind a kettejüket mélyen a víz alá rántotta. Láthatták, hogy emberek, holtak azok, akik azonban mégis élnek, sokan voltak és őket próbálták víz alatt tartani, majd pedig széttépni.

//Mi mindig úgy játszottuk, hogy a szemén lát át, ahol az a folt van a fejükön. Ha gazdatestben van, akkor pedig úgy, hogyha rácsatlakozik a látóidegekre, révén a bőr alatt nem látna semmit. Így, mivel ez van évek óta, én ehhez tartom magam, bocsi.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Szer. 21 Dec. 2016, 16:40

A RÉMÁMOK URA
NiterisValami szôrös

A visítozás idővel nyöszörgéssé alakult, majd el is állt. Niteris ott ücsörgött legjobb barátja holttestében, és semmit sem tehetett, hogy megbosszulja. Nem volt sok ideje önsajnálatot gyakorolni, mert a doktor teste egyszeriben szétfolyt, és Niteris már egy másik hordozóban volt.
Uh... már minden kezd megbolondulni... talán bedrogoztak... vagy ez is a lángoló mutánsok képességének köszönhető.
A szimbionta felmérte a helyzetét, és észlelte, hogy az új hordozó egy bundás lény, méghozzá nőstény. Még a kapcsolatot nem vette fel vele, ezért csak remélni tudta, hogy értelmesebb, mint Erwin Rudolf Josef Alexander Schrödinger (nyugodjon békében) volt. Mivel még mindig az volt a szándéka, hogy egytől-egyig levadássza a korábbi támadóit, nem késlekedhetett. Megszólította a hordozóját:
~Heló, én Niteris vagyok, az új legjobb barátod~kezdte~ha tudsz beszélni, kérlek válaszolj~
Ha nem kap választ és nem ütközik ellenállásba, gondolkodás nélkül átveszi az irányítást. Ha viszont választ kap, egy kicsit kelletlenül bár, de megpróbál kiépíteni egy jó kapcsolatot. Átnézi a múltját, kapcsolatait, szakértelmeit stb...


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Szer. 21 Dec. 2016, 22:02

Hanna Jones-Rider

Hanna nagyon is élvezte, hogy ilyen egyszerű napja volt. Aki gyereket nevel és egy államminiszter férje, ezen kívül pedig lelkes környezetvédő, annak egy átlagos, nyugodt nap felér egy áldással. Valóban semmi különöset nem csinált, elfáradni is átlagosan fáradt el, kellően és este jólesett neki bebújni a takaró alá. Zield már aludt, mire ő lefeküdt, csak az állatok neszeztek. Teddy fura fejlődése aggasztotta picit, bár ahhoz elég volt, hogy a fia külön is aludjon. Nem kellett rá már mindig figyelni.
Sokkal jobban szokott aludni, mint ma tette. Az elalvás még ment, egy ideig jót szunyókált, utána jöttek a bajok. Arra ébredt, hogy csuromvíz, leverte az izzadtság, az izmai megfeszülnek. Túl nagyokat lélegzett. Félt valamitől, amit érzett. Hangokat hallott, ezek erősen emlékeztették arra, amikor Teddyt elrabolták. Még nézte, hogy ébren van-e, örült volna, ha ez is rémálom, de már ébren volt, úgy érezte.
Hamarosan irtózatos fájdalom érte és teljesen máshol ébredt. Az orrát facsarta a bűz és megijedt attól, amire ez utalt. Gyorsan felpattant, hogy ne égesse őt a homok. Megnézte, mennyi sebe volt, milyen állapotban volt. Nem tudta, hogy került ide és mennyi idő telt el. Nagyon szerette volna tudni. Tengerpart, füves és homokos puszta. Az jutott az eszébe, hogy egyszer Zieldet akarták eladni valahová Dél-Amerikába, mint bundás különlegességet. Nem értette, miért kellett volna valakinek pont ő, pont most, hasonlóan és hogy hogy hozhatták ki a Birodalom egyik legbiztonságosabb helyéről, az őrök és a biztonsági rendszer mögül. Akiket futni látott, nem tűntek túl barátságos embereknek. jobban közül nézett és meglátta a falucskát. Már tudta, honnan jött az égő hús. Megnézte, hogy volt-e ott ép épület, amit meg tudott közelíteni és ha volt ilyen, arrafelé indult el. Fedezéket keresett, a túlélést kereste. Sajnálta azt, aki a házban égett, de egymaga nem akarta megmenteni. Kiutat keresett, kommunikációs eszközt, hogy segítséget hívhasson, a férjét és az AIM embereit. HA meghallotta Niteris hangját, szétnézett, nem jött rá, hogy belülről jött. Nem válaszolt, mert nem értette az egészet. Túl hirtelen jött minden.

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Vas. 25 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2016. december 29. (csütörtök)

”Ébren a tudat tisztában van az álom mibenlétével, de az alvó számára ismeretlen az ébredés, a való világ, az ép elme fogalma; csak az álom jajsikolyos eszelőssége létezik.”
- Stephen King

Álomsík - Page 2 00120

Niteris nem kapott választ Hanna-tól, és ellenállásba sem ütközött, így könnyedén áttudta venni a test felett az irányítást. Hanna, ha mozdulni próbált, vagy bármit tenni, akkor jöhetett rá arra hogy a teste egyáltalán nem mozog és nincs az irányítása alatt. Niteris már eltervezte, hogy megy és bosszút áll a fegyvereseken azért, amit vele és a doktorral tettek. Azonban arra sem maradt ideje, lehetősége, hogy elinduljon, mert hirtelen egy másik szimbionta jelenlétét érezte meg, majd az érintett „személy” elő is lépett az egyik közeli vályogház mögül.
szimbionta:
Álomsík - Page 2 Scream
A csápok miatt megnövekedett ujjain vér csöpögött és béldarabok lógtak, amennyire kivehető volt, kegyetlen mosolyra húzta ajkait.
- Azt hiszem, hogy ez így roppant szórakoztató lesz! – mondta kegyetlen hangsúlyban. – A szőrös nőszemély vajon olyan finom, mint aminek látszik?
Ezzel már lendült is a Hanna/Niteris páros irányába, sokkal gyorsabban, mint amilyen gyors Niteris volt.

Többieknek ugyanaz.

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Vas. 25 Dec. 2016, 14:33

Hanna Jones-Rider

A lemmingoid nő kitalálta, mit fog tenni. Megdöbbent, hogy nem volt képes elindulni. Újra megpróbálta, de a teste nem mozdult. Ha hallott valamit Niteris hangjából, akkor most már válaszolt.
- Ki vagy és miért csinálod ezt?
Nem szimbiontára gondolt egyből. Már rég nem volt velük probléma és olyat még nem tapasztalt, hogy benne lett volna egy. Amikor Vérontó mészárolt, azt is csak kívülről látta, de maradandó volt neki, egy igazi borzalom, ami miatt elindult a környezetvédelem útján, hogy mentse, amit többek között az ilyenek rombolni szoktak. Az ezoterikus gondolkodás miatt valami szellemre is gondolt, de az érzékeit is bevetette, hogy rájöjjön, mi beszélhetett hozzá. Már ha nem kapott választ vagy ha nem tudtak kommunikálni.
Belehasított a félelem, mikor meglátta a karcsú nő testét viselő, borzasztóan ronda arcú nőt. Rájött, ki okozta a vérengzést, már tudta, hogy a négerek ki ellen igyekeztek fegyverrel. A tűznek is volt értelme. Tűz és hang voltak a legjobb fegyverek az ilyenek ellen. Ezt tudta, de rettegett, mert egy szimbionta nagyon kemény ellenfél volt. Látta a béldarabokat és a vért, a gyomra forogni kezdett. Igyekezett erős lenni, a túlélésre koncentrált és magában azt kívánta, bárcsak itt lett volna a férje.
- Hallasz engem, ember? - próbált beszélni a test eredeti tulajdonosával, ha meg tudott szólalni a saját hangján.
El akart menekülni, fedezéket akart és a lehető legélesebb, sípoló hangot próbálta kibocsátani, amivel a rágcsálóknak tudott jelezni. Most nem az volt a lényeg, hogy ha itt volt ugróegér vagy valamilyen hasonló, annak jelezzen, bár az sem lett volna rossz, hanem a szimbiontákat akarta kínozni és megzavarni. Aggasztotta, hogy ha benne volt egy, akkor nem dönthetett, hanem követnie kellett. Az akaratát bevetette és próbált fedezéket keresni, bármit is akart Niteris.
~Te sem akarsz vele harcba szállni, ugye? Erősebb és gyorsabb nálunk~próbált beszélni Niterishez, ha tudott, gondolatban vagy ha csak hanggal lehetett, akkor úgy

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Vas. 25 Dec. 2016, 20:08

A RÉMÁMOK URA
NiterisHanna Jones-Rider

~Sajnálatos~mondta Niteris a hordozójának, mielőtt átvette az uralmat. Igaz, ebben a pillanatban épp nem volt kedve meggyőznie senkit a terve helyességéről, de egy értelmes társ mégiscsak érdekesebb lett volna. Amikor Hanna mégis beszélt volna hozzá, azt már Niteris igyekezett elfojtani, feltételezvén, hogy csak értelmetlen hangok lehetnek. Már épp el is indult volna, hogy szétcsapjon a fegyveresek között, amikor hirtelen egy furcsa érzés fogta el. Az egyik fajtársa a közelben volt. Niteris még nem tudta beazonosítani, hogy mit is érez pontosan, de a másik szimbionta előlépett és... EGYSZERŰEN CSODÁLATOS VOLT! Igaz, hogy egy kicsit furcsán beszélt és vigyorgott, de még látszottak a nyomai a dicső harcainak... és a nem túl dicső ellenfeleinek. Furcsa mód Niteris gyomra kavarogni kezdett, pedig már hónapok óta nem látott ilyen szép dolgot. Sajnos ez a másik szimbionta látszólag nem rendelkezett Niteris érzékszerveivel, és el akarta fogyasztani Hanna-t.
~Kannibál!~gondolta Niteris, de nem haragudott, hiszen éppen hasonló módon kívánt elbánni a fegyveresekkel. Hozzá is látott, hogy tisztázza a helyzetet. Mivel a másik szimbionta gyorsabbnak tűnt, Niteris először hátrált egy lépést, és csápjaival megpróbálta félrelökni a támadóját, hogy egy kis időt nyerjen. Ebben megzavarta, hogy a hordozó mégiscsak felvette vele a kapcsolatot, és mindenféle hülyeséggel próbálkozott. Mi a francot akar a visítozással elérni? Niteris ezután megpróbált felvenni egy hasonló formát, mint a fajtársa, és magyarázni kezd, egyelőre figyelmen kívül hagyva a hordozó tiltakozását. Elvégre vészhelyzet volt.
Ha minden terv szerint megy, valahogy így néz ki:
Álomsík - Page 2 Images?q=tbn:ANd9GcTSC6SoEUXISvdtGPMc4uhbJwoW25qAW057TiKtBRXuBuT8wArm
- Erm, igen. A szőrös nőszemély bizonyára finom, de már sajnos foglalt- mondta, miközben Hanna zajcsapási ingereivel küzdött - Ám a tengerpart tele van jobbnál jobb emberekkel, együk meg inkább őket. Te menj csak előre nyugodtan, én még ismerkedem egy kicsit a szőrös nőszeméllyel.
~Ugyan. Miért harcolnánk vele? Csak véletlenül támadott meg minket. Igazából jót akar...~mondta eközben Hanna-nak, aki a szokásosnál többet aggodalmaskodott.
Ha ezzel meggyőzte a másik szimbiontát, Niteris elengedi Hanna-t.
~Uh, miért nem válaszoltál először?~kérdezte~Na mindegy, szóval én Niteris vagyok, az új legjobb barátod... de ezt már mondtam... Szóval a lényeg az, hogy azok a fegyveresek megölték a doktor urat. Mit szólnál, ha odamennénk, és megennénk mindet?
Ha a másik szimbionta továbbra is csatározó kedvében marad, Niteris védekezőre fogja, és megpróbál a tengerpart felé menekülni, lehetőleg úgy, hogy a másik szimbionta közé és a fegyveresek közé kerüljön. Persze ebben az esetben sem hanyagolja el a hordozóját.
~Heló... bocs a rázós kezdésért~kezdi~Nincs véletlenül egy remek ötleted, amivel megoldjuk a jelenlegi problémáinkat?~

//Hanna-ról nincs véletlenül valahol egy jó kép? A szarvasszőr nem tűnik túl pontosnak Very Happy//Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Szer. 28 Dec. 2016, 11:08

A golyók nem találnak el, az úszás jól megy és úgy érzem, hogy sikerülni fog átjutni arra amerre tartok és megszabadulhatok a fegyveres üldözőktől de teljesen más történik, hírtelen valami megragadja a bokámat épp hogy levegővétel után és lerántott a víz alá vissza egyre mélyebbre húzva. Lenéztem rá rögtön és kétkezemmel épp hogy sikerült befognom a számat és az orromat mielőtt még kiköptem volna az összes levegőmet amit épp hogy vettem pár másodtperce mikor megláttam, hogy hullák húznak lefelé a vízbe. Hullák, Zombik! A franc a francba, elkezdem a bokámat fogó kezet rúgni ahogy bírom, hogy kiszabaduljak a fogásából, pengéket csinálok a lábamon ahol megragadtak, végig a lábszáramon is, hogy lecsapjam a kezet, kezeket vagy az ujjaikat, mindegy milyüket és kiszabaduljak a fogásból így mielőtt még túl mélyre húznának vagy elkezdenének széttépni.
Miért vannak itt zombik, miért megint ezek a rohadék élőhalott tetvek. A halottak maradjanak halottak! Ez a rend! Nem szegheti meg minden tetves ember innen onnan ezt a szabályt! Maradjanak halottak, mint ahogy mindenki tette akkor!
Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Szer. 28 Dec. 2016, 20:40

Sam követi a csajt, de amaz sem nagyon tudja, hogy most hogyan tovább.
~Fasza. Itt megfulladunk, a gépen szétégünk, a parton meg kinyírnak a niggerek. Mégis mi a franc ez az egész? Ennek köze van a drogügyeimhez? Ez a Liga egyik újabb kicseszése? Vagy már megint rémálmokat hoztak rám, hogy cseszegessenek? Nem ez túl valódi.~
Ahogy Sam kihasználva, hogy nem tudja mi történik körülötte és ha nem tesz valamit megfullad azzal, hogy gondolkozik mégis miért van itt és mi történik körülötte hirtelen megragadják a bokáját és lerántják a vízbe. Elég erősen kell próbálkoznia, hogy ne ordítson fel a víz alatt így egyből elveszítve a levegőjét és hogy be ne csináljon a nadrágjába. Az elég kellemetlen lenne. Pedig nagy a késztetés. Főleg mikor meglátja, hogy élőholtak rántották a víz alá. Elkezd egyből őrülten rugdosni a víz alatt és ha az nem használ akkor a karjával lefeszíteni a kezeket. Ha ez sikerül akkor igyekszik minél messzebb kerülni a holtaktól és inkább a part felé kerülni.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1416
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 102
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Csüt. 29 Dec. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 2. (hétfő)

”Semmit sem tehettek, itt minden úgy történik, ahogyan én akarom!”
- Rémálom

Álomsík - Page 2 00120

Hanna feltette a kérdést a másiknak, de az nem felelt semmit sem, úgy tűnt, hogy a szimbionta a nőn teljes mértékben megakadályozta azt, hogy a gazdatest beszélni tudjon. Niteris védekezni próbált, sikerült ugyan hátrébb lépnie a reflexeinek hála, de a csápok, amikkel próbálta odébb lökni a támadót az egyszerűen a karmaival leválasztotta Niteris csápjait, ami nagyon fájdalmas volt a számára. Külön ehhez párosult, hogy Hanna ebben a pillanatban kezdett el éles hangon visítani, ami az ellenfelükre láthatóan nem volt hatással, azonban Niterisnek nagyon erős fájdalmat okozott annyira, hogy össze is esett Hanna-val és elvesztette felette az irányítást. Hanna érezhette, hogy már képes mozogni és visszanyerte az irányítást a teste felett még akkor is, ha ő maga is érezte a szimbionta fájdalmát a visítás miatt, bár határozottan Niterisnek volt ez fájdalmasabb, hogy csak vonaglani tudott tőle. Azonban az ellenfelük nem adta fel, újra támadásba lendült, melléjük állt és felülről megkeményített jó 20-25 centis borotvaéles csápokkal szúrt lefelé a páros felsőtestének irányába.

Sakura a víz alatt lényegében elkezdett hadonászni és rugdosódni, hogy leszedje magáról az őt fogó karokat, hogy ne tudják lerántani még mélyebbre. Sikerült is megtennie ezt egyelőre és újra a felszínre jutnia, hogy levegőt vegyen, a part már kellően messze volt, hogy megtudják őket lőni, azonban néhány pillanattal később ismét érezte a kezeket a lábán és újra lerántották a víz alá miközben fájdalom is hasított mind a két vádlijába, ahogyan a körmükkel végig karmolták a lábát, a sós víztől pedig erősen csípni is kezdett mindez.
Sam sem járt jobban, elsőre még a csapkodás közben ő maga is kitudott szabadulni a lerántó karokból és levegőért feljönni, de itt Sakura-hoz hasonlóan újra lerántották a víz alá, ezúttal már végigkarmolták a lábát, ami vérezni kezdett és a sós vízben erősen csípett és lüktetett a seb.

//Erm Zield, Te keversz valamit, a karid soha sem találkozhatott Vérontóval, ugyanis évek ezelőtt Ko-Rel megölte, még az előző oldalon, aztán utána nem is került többé a Földre, ezen az oldalon meg az űrben Tyranis végzett vele végérvényesen. Embarassed //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Szomb. 31 Dec. 2016, 16:12

A RÉMÁMOK URA
NiterisHanna Jones-Rider

Niteris mindent tökéletesen eltervezett. Már szinte látta maga előtt, ahogyan az új szimbiontával együtt úgy szétcincálják a környéken garázdálkodó fegyvereseket, hogy aztán órákig gyűjtögethetik a maradványaikat. Ehhez mindössze annyi kéne, hogy egy szabad pillanatban mindent tisztázhasson, és közölhesse a tervét. Ez mind meg is történt volna... Niteris simán félrelökte volna a fajtársát (vagy legalábbis ő úgy vélte), ha az idétlen hordozója nem kezd el visítozni. Akkor most vonaglás helyett akár már el is fogyaszthatták volna az első áldozatot. Amikor a visítozás megszűnt, Niterisnek egy szörnyű gondolata támadt. Mi van, ha ez a lény igazából értelmes, csak egy sajátos (és ártalmas) nyelven beszél, amiben ez egy megszokott hang? Mi van, ha igazából tökéletesen alkalmatlanok az együttműködésre? Gyorsan belenézett Hanna emlékei közé, hátha talál egy értelmes nyelvet, amin kommunikálhatnának. Ha talált, újra megkísérelte fölvenni vele a kapcsolatot.
~Heló!~kezdte ismét~Tudom, hogy ott vagy. Megtennéd, hogy a jövőben nem adsz ki ilyen kártékony hangokat? Mindjárt kimentem magunkat, csak valahogy el kéne magyaráznunk a hölgynek, hogy egy oldalon állunk. Megpróbálkozol ezzel te, vagy csináljam én?~
Mivel Niteris tudta, hogy a hordozók általában nem veszik jó néven, ha egyeztetés nélkül használják a testüket, a mozgást teljes mértékben Hanna-ra hagyta, nem kísérelte meg az irányítás visszaszerzését. Ettől függetlenül nem kívánt felnyársalódni, ezért vastagon bevonta. Ezúttal inkább a védelemre összpontosított, a hasonló mintát csak akkor vette fel, ha az ebben semennyire nem hátráltatta. Ha találat éri, igyekszik a lehető legjobban kihasználni Hanna szőrzetét és a saját rugalmasságát, hogy a karmok/csápok ne érhessék el a bőrt. Emellett megpróbál egy kis darabot leválasztani a támadó csápokból, hátha kiolvashat belőle valami hasznosat (például az nagyon is érdekelte, hogy a másik szimbionta hogyan áll ellen az éles hangoknak).
Emellett amennyiben Hanna ráhagyja a kommunikálást, megpróbálja lebeszélni a másik szimbiontát a további csatározásról.
- Hé! Fajtárs! - kiált rá - A szőrös nőszemély már foglalt, oké? A szőre amúgy is kemény, nehezen emészthető és... és egyáltalán nem higiénikus! Ellenben a tengerpart tele van kevésbé védett emberekkel, akik sokkal porhanyósabbak. Együk meg inkább őket.


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immunis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Vas. 01 Jan. 2017, 09:37

Sam ha ezt a mai napot túléli akkor biztos, hogy többet nem is megy a tenger közelébe és a repülőgépeket is messziről el fogja kerülni. Félelme a mindenféle embereken kívüli létformáktól amit a kisebbségi komplexusa táplál tovább nő. Immár az élőholtaktól is fél. De hiszen ő egy egyszerű ember. A mutánsok és egyéb korcsok dolga, hogy megdögöljenek a korcs társaiktól. Neki mint embernek meg az a dolga, hogy a teremtés koronájaként ketchupos trikóban kiabáljon bedrogozva kiskorúakkal a világhálón. E helyett lezuhant egy géppel, négerek lőttek rá, most indokolatlan élőholtak... Ha ez így folytatódik tovább akkor nem fogja túlélni. Egy levegőnyi ideig sikerül a felszínre kerülnie, de aztán rögtön ismét lerántják megkarmolják és fáj. Ismét a rángatózó, rúgkapáló módszerrel próbálkozik szabadulni. Víz alatt nem biztos, hogy ő komoly sérüléseket tud okozni a hulláknak még úgy sem, hogyha már rothadnak. Ha sikerül szabadulnia akkor ismét a part felé igyekszik kerülni jobb ötlet híján.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1416
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 102
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Vas. 01 Jan. 2017, 15:53

Sikerült lerúgnom a fogásokat a lábamról és felszöknöm a víz felszínére levegőért, de alig, hogy vettem levegőt már vissza is rántottak a víz alá a hullák a lábamba kaparva az ujjaikkal meg is sebesítve ezzel. A sós víz csak jobban rá tett a helyzetre ahogyan a vérző karmolások nyomán végig marta a sebeket a lábamon.
Meg próbálok megint megszabadulni a fogásuktól a lábamat éles pengének formálva, kapálódzva próbálok meg kiszabadulni és felszínre jutás után szárnyakat bontva fel is repülni a víz felszínétől el távolodva is mielőtt még megint vissza rántanának. Ha ez sikerült akkor magasra repülve amennyire tudok csak, amilyen gyorsan.
Ha nem szabadulok meg ezektől akkor meg fognak fojtani a víz alatt. Hogy ha a pengés láb nem válik be akkor kézzel próbálom lefeszíteni a lábamról a kezeket. Ha viszont a fogásból kiszabadultam de a felszínről akarnak lehúzni vissza akkor egyre hevesebben próbálok a kreált szárnyaimmal csapkodva felrepülni közben a lábaimról, magamról próbálva lerázni a kapaszkodókat.

Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Thorhalla on Hétf. 02 Jan. 2017, 10:27

//Mint inaktívban is írtam, pénteken lesz új kör.//

_________________
Reneszánsz/AoA/Outsiders: Thorhalla Lokidottir/Thordottir; Dr. Stephanie Miller; Jonathan Miller; Olaf Svenson
Mesélő, Einar Thorson/Skurgeson, Eyjolf Ragnar Miller, Gunnhild Morsus/Smed, Svanhild Ragnardottir, Lionheart
Harcimadár, Kaylyn von Hessen; VH: Freydis Einardottir, Victoria Miller; Ultimate: Stephanie Lyesmith, Jonathan Miller
Egyéb karaktereim - Nefadar, Nefi, Fórumanyu
Álomsík - Page 2 Q8r3UTy
Thorhalla
Thorhalla
Fórumanyu

Hozzászólások száma : 14899
Hozzászólások régi : 7452
Korábbi szint/kredit : 18.szint - 60 kredit
Aktuális szint/kredit : 33.szint - 135 kredit
Reputation : 47
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t594-thorhalla-lokidottir https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Pént. 06 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 10. (kedd)

”Minden álomnak, rémálomnak sok-sok szintje van, és előfordul, hogy nem az ébredés irányába haladsz felfelé, hanem egyre és egyre mélyebbre.”
- Ismeretlen személy

Álomsík - Page 2 00120

+18

Niteris visszaadta az irányítást Hannah-nak, de a nő nem mozdult. Ugyan megkeményítette magát a nőn, de ettől a fájdalmat érezte, de legalább nem haltak bele a támadásba. Elkezdett újra beszélni, de az ellenfelét nem érdekelte mindez.
- Visszabújsz a bőre alá és ott maradsz, nem teszel semmit! – mondta.
Niteris arra eszmélt, hogy engedelmeskedik és megtette, amit kért. Ellenállni sem tudott neki, ezzel jöhetett rá, hogy a másik nőn levő szimbionta a felmenője. Azok voltak képesek arra, hogy az utódaikat irányítsák, amikor csak kedvük tartja, azok pedig ellenállni sem tudnak neki.
- Méltatlan vagy a nevemhez és ahhoz, hogy létezz! – sziszegte.
Mind Hanna-nak, mind Niterisnek az volt az utolsó emléke, hogy a nő lecsap és roppant fájdalmasan, hosszasan cincálja őket szét, amíg meg nem halnak…

Sam és Sakura is küzdöttek az élőholtak ellen, azonban egyre többen értek fel oda, ahol ők voltak és így hiába szabadultak ki egy pillanatra, a következőben újabb és újabb kezek fogták le őket. Már a fogaikkal is harapták a zombik őket, lassan végig a lábukon, majd felértek a hasukig, ahol a körmeikkel belevájtak a gyomorba, elkezdték kitépni a beleket és lényegében szinte teljesen kettőbe tépték a vízben és a saját vérében megfulladó párost…

Mindenki hirtelen egyszerre riadt fel, Sam és Sakura még mindig teljesen vizesek voltak, Hanna bundája tele volt homokkal és Niteris pedig még mindig ott volt a nő bőre alatt. Most is kellemesen meleg fogadta őket, de ezúttal sokkal jobb körülmények fogadták őket. Egy ókori egyiptomi helységben voltak.
a helység:
Álomsík - Page 2 522559-the-time-machine-trapped-in-time-ipad-screenshot-egyptian
A földön feküdtek jelenleg, a távolabb levő pálmafákon látszott, hogy fúj a szél, de itt bent nem lehetett érezni mindez. Egyelőre úgy tűnt, hogy egyedül vannak, csak egy árnyék volt, ami kintről bevetült, ami arra mutatott, hogy a kinti részen álldogálhat valaki az oszlopok takarásában.

//Az állatok nincsenek ott a szobában, se a madár, se a teve, se a kroki.//

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Dr. Zield Jones on Pént. 06 Jan. 2017, 18:28

Hanna

A nő megpróbált a hangjával ártani a szimbiontáknak. Saját magáról nem tudta lefejteni Niterist, aki beszélt hozzá, de nem felelt semmire, tehát nem nagyon hallhatta a nőt. Hanna rettenetesen érezte magát, ahogyan semmit nem tehetett. Attól félt, hogy mindenki elpusztult. Nem csak ő, hanem az egész családja ebben a rettenetes támadásban, amit a sikító szimbionta nő kezdeményezhetett. Nem tudott mozdulni és hamarosan elsötétült a világa.

Amikor felébredt, a gyomra összerándult és izddatság verejtékezte. Felnézett és másokat is látott. Úgy érezte, ez álom volt az álomban vagy ami még rosszabb, egy igazi valóság és megint elrabolták másokkal együtt. Megpróbálta felfedezni, hogy itt is volt benne-e szimbionta, hogy egy olyan kísérletbe vonták-e be. Körülnézett, hogy ismert-e valakit. A homokot még érezte magát. Azonnal megpróbált fedezéket keresni, hogy az az ismeretlen árnyék ne csaphasson le rá most azonnal. Nem értette az egyiptomi helyet, ami sokkal régebbinek látszott a jelenkor Egyiptománál.

(Nefi, akkor ez mi? "Vérontó egy elmebeteg szimbionta szabad lábra került és a teljes Times Square elpusztult" Az elfogadott előtörténetbe is beleírtam, hogy ez meghatározó élmény volt Hannának. Nem értem akkor.)

_________________
Reneszánsz:
Dr. Zield Jones és az állatok
Hanna Jones-Rider
Theodor Jones
Kam Flyrthibate - Töltés
Waynoka
Szürke Eminenciás
Charles Dialin

Kree jövő:
Dr. Zield Jones

Végtelen Háború:
Kék Lovag
Charles Dialin - Oszlató
Evangeline Gordon - Crystal Panther
Dr. Zield Jones
Dr. Zield Jones
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1185
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Apr. 13.

Karakteradatok
Főkarakter: dr. Zield Jones
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok:

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Niteris on Pént. 06 Jan. 2017, 19:19

A RÉMÁMOK URA
NiterisHanna Jones-Rider

~Nekem kellett volna megoldanom a menekülést...~bosszankodott Niteris, amikor telibe kapták a csapást. Sajnos nem sikerült a másik szimbionta biomasszájából lopni, így még hasznos információkhoz sem jutott hozzá. Hanna nyilván sokkos állapotban lehetett, ezért amikor nem válaszolt, Niteris hozzálátott, hogy előterjessze a védőbeszédét. A másik szimbionta... igazán illetlen volt. Parancsokat kezdett osztani, amiket Niteris valamiért gondolkodás nélkül követett. Habár emberi mércével kiváló klyntarológusnak számítana, Niteris tudása igencsak korlátozott volt a saját működését illetően. Most már persze sejtette, hogy ez egyike lehet azoknak kapcsolódó funkcióknak, amiket Dr Malburg minden áron meg akart találni.
~Nem lesz semmi baj...~mondta Hanna-nak vidámságot színlelve, de aztán kifakadt~MÉLTATLAN VAGYOK A NEVÉHEZ! PEDIG MÉG BE SEM MUTATKOZOTT. ROSSZ SZIMBIONTA VAGYOK! ELŐSZÖR A MÉLYEN TISZTELT DOKTOR ÚR HALT MEG, MOST MEG MI IS!!!~
Ezzel persze csak azt érte el, hogy a haláluk a szokásosnál is kellemetlenebb volt.
Amikor felébredtek, Niteris megkönnyebbült. A halála egy kicsit jobban megviselte, mint utoljára, de most semmiféle utóhatásokat nem észlelt. Ami viszont furcsább volt, hogy Hanna is élt, pedig őt nem lehet olyan egyszerűen összeragasztani, mint a szimbiontákat. Emellett az is különösnek hatott, hogy egy ókori egyiptomi berendezésű teremben voltak, két másik személlyel, akik valamiért vizesek voltak.
~Nyílván fürödtek egyet a közeli medencében... De miért ruhástul?~gondolta Niteris~És hogy lehet az, hogy semmilyen egyiptomi állat sincs a közelben? Elvárnám, hogy egy ilyen helyen krokodilok, tevék és madarak legyenek~
Ekkor persze eszébe jutott, hogy nem ilyen hülyeségekkel kéne untatnia viszonylag új hordozóját, és a környezetét tökéletesen figyelmen kívül hagyva elmerült Hanna emlékeiben. Ettől hamarosan valóban jó kedve kerekedett.
~Oké, most hogy méltatlan lettem egy névre, amit sajnos nem ismerünk, mi volna, ha a tiedet használnánk? Hanna Jones-Rider! Igen, ez egész jól hangzik~kezdte a beszélgetést, miközben a legfontosabb emlékeket kutatta~ Hé, házasok vagyunk! Ezt miért nem mondtad eddig?  Azt hallottam, hogy az majdnem olyan jó, mint a szimbiózis. És a férjünk... DR. ZIELD JONES? És gyerekünk is van! Majd igyekszek termelni neki is egy kis szimbiontát, oké? Határozottan nagyszerű életünk van, bár azt nem értem, hogy miért foglalkozunk természetvédelemmel egy ilyen briliáns genetikus mellett. Egy normális képességű ember fel sem fogná, hogy mekkora előny származhat az állatok génjének kiaknázásából. De látom már sok ilyennel találkoztál...~
Niteris az egész napot el tudta volna tölteni így. Persze az információkból lassan kifogyott volna, de egyelőre teljesen bepörgött a nagy mennyiségű tudástól, amit éppen befogadott. Egy kicsit aggasztotta, hogy a hordozója nem rajong a szimbiontákért, de ezt szándékosan nem említette. Remélte, hogy ezen a kis akadályon gyorsan túllépnek, és végre elkezdenek együtt dolgozni.


Rémálmok:
-A szellemlovas (mert misztikus, zajos és lángol)
-Galactus
-szimbionta-immúnis mutánsok (nem fél találkozni velük, csak a sikertelen egyesülések emléke nyomasztja)
-attól is fél, hogy a HYDRA kitagadja, mivel nem ember
Niteris
Niteris
4. szint - 10 kredit

Hozzászólások száma : 338
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 91
Join date : 2015. Dec. 27.

Karakteradatok
Főkarakter: ¯\_(ツ)_/¯
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3115-niteris

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Adrian Sommerfield on Pént. 06 Jan. 2017, 21:37

Sam minden erejével kapálódzott, de sikertelenül. Alapból könnyű gyengének érezni magad a világban úgy, hogy gyakran találkozhatsz olyanokkal akik mindenféle szuper képességekkel rendelkeznek és néhányuk akár egy csettintéssel is kinyírhat és többen meg is tennék. Hallani híreket a tv-ben meg a neten ilyen dolgokról. Isteneknek hiszik magukat és egyszerű embereket mészárolnak mert megtehetik. Az emberek szoktak az áldozatok lenni ahogy most is. Sam tenni sem tud semmit az életéért és kínok közt meghal.
Mikor felébred akkor az is alig tudatosul benne, hogy él. Teljesen le van sokkolva és olyasmik, hogy emberek vannak körülötte egyáltalán nem érdeklik ahogy az sem, hogy hova került és jelenleg a dolgok miértje sem érdekli. A földön magzatpózban való nyöszörgésen kívül nem is nagyon érdekli semmi. Sosem volt egy erős jellem. Szánalmasan néz ki.

_________________
Reneszánsz:
Adrian Sommerfield, Samuel McShuibhne, George Turner, Srir Gur, Leon Gross,  Augustus Graves,Otrus  Vubalh Fass, Tristan Winkelhock, Lisa Kaur
Végtelen háború:
Gustav Simonsen
Little SW
Claye Jaro, Chuhk G'vaamnohrk, Rhirt Trakk, Jivi Ako

Összes karim
Adrian Sommerfield
Adrian Sommerfield
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1416
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 102
Join date : 2014. Dec. 26.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Little SW, VH

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t2531-adrian-sommerfield https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#73048

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ammon Einarson on Szomb. 07 Jan. 2017, 23:31

Kapálózok, rúgok, próbálok a felszínre felkerülni de nem tudok. Nem eresztenek, körmeikkel a lábamat tépik egyre magasabban, a levegő benn tartása már fájdalmas és egyre csak az lesz a levegővétel hiánya. Egyre feljebb és feljebb marnak már belém. Az egyre csak gyűlő karok amik húznak lefelé már a gyomromat tépik fel, a szám kinyílik ahogyan a víz alatt némán felüvöltök és a vízben habzó levegőm amit még eddig benn tartottam vérrel egyre csak jobban keveredve ömlik ki a számból. A kezem mögött már nincsen erő ahogyan egy utolsót megpróbálok a felszín felé kapni de a kép már sötétedik be. Pont úgy ahogyan a plázánál is volt. Nem nem ugyan úgy, az nyugodt volt, de ez. Ez egyáltalán nem az. A fejemmel már nem felfelé meredek amerre menni akartam egy pillanattal ezelőtt hanem lebukik lefelé, nem érzek az átható fájdalmon kívül semmi mást, még látni se sokat ahogyan a víz és a vérem fojtogat.
Egészen addig ameddig...fel nem riadok egy..egy szobában? Felfoghatatlan volt a hirtelen váltás. Az egyetlen dolog ami észhez térített, hogy hirtelen nagy levegőt vettem, karjaimmal pedig átöleltem magamat majd hevesen kezdtem el kapkodni a levegőt erős köhögésekkel megszakítva. Élek. Élek? Ez, nem történhet most. Ez valami rohad rémálom, nem lehet ez valóság..Kizárt.

Félelmek / rémálom:
Félelmek rémálmok csökkenőbe a legrosszabbtól : újra élnie a repülőgépes eseményeket (erről még voltak is visszatérő rémálmai). Harci robotoktól meg orvosoktól-kórháztól írtózik, félelem inkább ezek. Végül ha nem lenne elég attól retteg, hogy megtalálja Apokalipszis.

_________________
REN: Hjuchia Sakura, Ammon, Chars Westwal
__________________________________________________________
SW :: Q’ayem Kor , Rime
Ammon Einarson
Ammon Einarson
11. szint - 25 kredit

Hozzászólások száma : 1381
Hozzászólások régi : 1081
Korábbi szint/kredit : 11. szint - 25 kredit
Aktuális szint/kredit : 13. szint - 35 kredit
Reputation : 3
Join date : 2011. Aug. 07.

Karakteradatok
Főkarakter: Hjuchia Sakura
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Litttle SW, VH, AoA, Outsiders, Ultimate

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t1808-ammon-einarson#26026

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Lady Gaia-Vell on Kedd 10 Jan. 2017, 00:00Kree Invázió – Prológus / RémálomRésztvevők: Samuel McShuibhne, Hjuchia Sakura, Niteris/dr. Marwyn Meinhard Malburg


és Hanna Jones-RiderKövetkező körváltás: 2017. január 14. (szombat)

”I'll remake this world in my image -- just as I'll remake you! As you sought to make me bow to you -- you shall be my slave -- for all the days of your life!”
- En Sabah Nur / Apokalipszis

Álomsík - Page 2 00120

Az ébredés után Hanna azonnal fedezék után nézett, amiből meg kellett állapítania, hogy nem volt sok. Volt egy heverő bent – az a régi amiket az egyiptomi és ókori római/görög domborműveken és fennmaradt dolgokból is ismert – márványból, e mögé lehetett bújni, illetve a két-két szélső oszlop közötti alacsony „korlát” – lásd a képen – mögé lehetett csak bebújni. Bármelyik mögé elbújhatott a nő, ezalatt pedig Niteris szája be sem állt gondolatban, hanem csak beszélt és beszélt a nőhöz.
Sam teljesen összeomlott és jelenleg csak nyöszörgött a földön fekve, és Sakura sem volt jobb állapotban, hanem köhögött és levegő után kapkodott. Kellően hangosan az, hogy Hanna elbújási terve is dugába dőljön, mert már egészen biztosak lehetett a kinti alak abban, hogy van bent valaki.
Az alak, akinek az árnyéka látszódott megmozdult, megfordult, lesétált a lépcsőn és bejött a helységbe úgy, hogy mindenkit tisztán látott és őt is láthatta, illetve felismerhette mindenki…
az alak:
Álomsík - Page 2 Apocalypse_400
… Apokalipszis.

//Ott nem jelent meg személyesen Vérontó, vele csak azok találkoztak, akik ott voltak a kalandon Anti-Grendel tornyában, Times Square-n csak sima szimbik voltak, amiket kiküldött Vérontó oda Smile ott voltam a kalandon, emlékszem ^^ //

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Álomsík - Page 2 AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2461
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 31
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Álomsík - Page 2 Empty Re: Álomsík

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

2 / 5 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.