Bandon, Oregon

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Bandon, Oregon Empty Bandon, Oregon

Témanyitás by Cerebro Csüt. 10 Nov. 2016, 12:11

Bandon egy Oregoni tengerparti kisváros, ahol 2027. novemberéig 3200 fő élt. Egyik napról a másikra mindenki eltűnt teljesen nyomtalanul.
Bandon, Oregon Oldtown-bandon3lg
Bandon, Oregon View-from-our-room
Bandon, Oregon Bandon_Historic_District_(Bandon,_Oregon)

_________________
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
XMR wikipédia - minden egyhelyen a megszokott wikipédia elrendezés szerint
Fórumon kívüli elérhetőségek - minden más XMR érintettségű oldal, topsite stb
Discord chat szerver - az oldal új chat központja, ahol szinte mindig sokan fenn vagyunk
Tutorialok - az oldal újításainak listája linkekkel, hogy mi hol található
Sith és Jedi archívum - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az Little SW-vel kapcsolatban!
Cerebro
Cerebro
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 1406
Hozzászólások régi : 109
Korábbi szint/kredit : 2.szint - 6 kredit
Aktuális szint/kredit : 11.szint - 25 kredit
Reputation : 5
Join date : 2011. Feb. 19.

Karakteradatok
Főkarakter: Cerebro
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Mindegyik és egyik sem

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Kedd 15 Nov. 2016, 14:07

Ölemben a laptopommal ülök a gépen, és próbálok kósza hírmorzsákat találni a neten az eseményről. Úgy tűnik, teljesen nyomtalanul tűnt el egy háromezer fős város teljes lakossága. Persze a "nyomtalanul" csak annyit jelent ebben az esetben, hogy egyszerű szemlélődő számára nincs evidens magyarázat. A SHIELD viszont választ akar találni, és úgy tűnik, mi vagyunk a megfelelőek erre az ügyre. Természetesen nem csak a rátermettségünk miatt, hanem mert mutánsok vagyunk, ha esetleg bárki kételkedne abban, hogy még mindig megkülönböztetnek minket.
Az esemény előtt jelentették mutánsok feltűnését a környéken, ami persze véletlen is lehet. Én viszont arra gyanakszom, hogy egyrészt a két dolog összefügg, másrészt a vidéki, keveset tapasztalt népek mindenre mutáns kiáltanak. Lássuk be, az embertelentől az asgardin keresztül a szuperhumánig bármi lehetett itt. És persze ne hagyjuk ki a legkézenfekvőbb megoldásokat sem: a semmi közepén egy óceánparti városból eltűnik mindenki. Természetesen már ötödik "elrabolták őket az UFO-k" kommentet olvasom a cikk alatt.
A szememet dörgölöm, és kinézek a gépből, hogy lássam, mikor érkezhetünk meg. Szép kis társasággal érkezünk, Alethea mellett három diák jön még velünk. Emily és Eshana az aktájuk szerint nem problémás diák, Eshana kifejezetten nyitott személyiség, ahogy elnéztem. De amikor Rainről olvastam, azt hittem, kiköpöm a reggeli müzlimet. Nem értem, hogy küldhetnek terepre valakit, akinek ilyen komoly mentális problémái vannak, és folyamatos gyógyszerezésre van szüksége. Persze, nem mondom, hogy nekem nem voltak gondjaim, de addig én sem kezdtem X-Menkedni, amíg le nem gyűrtem ezeket a gondokat.
Ha nem lenne itt Cody, az igazgatóhelyettes, akkor valószínűleg megmondtam volna, hogy ezt nem szívesen vállalom. Így viszont egy kicsi lekerül a vállamról a felelősség, ő a főnök, és bár ettől Rain nem jelent kisebb veszélyt, de legalább nem egy emberre hárul az összes diák.
-Legutóbb egy város jelent meg a semmiből, most egy városnyi ember tűnt el. Nem mondom, hogy van összefüggés, de azt sem, hogy meglepődnék rajta - jegyzem meg félig magamnak, félig talán Aletheanak, miközben tovább keresem a híreket az esetről, és elkeseredettségemben bemerészkedem a google találatok második oldalára is.

Felszerelés: oldaltáska, iratok, üdítő, szendvics, laptop, mobil

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Szer. 16 Nov. 2016, 00:48

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Alig, hogy a korábbi kalandról visszatértem szörnyű problémákkal kellett szembenéznem. Ez pedig nem más, mint, hogy magyarázatot adj a rokonaidnak, hogy miért tűntél el nyomtalanul két hónapra. Ha szuperhősök a szüleid, akkor mégsem adhatod be nekik, hogy a suli, ahova a biztonságod érdekében küldtek, nem tudott megvédeni attól, hogy visszautazz az időbe jó pár millió évvel azelőttre, hogy ők, vagy te, egyáltalán megszülettetek volna. Így hát ki kellett találni valamit ami lehetőleg az iskola által közölt dolgokkal sincs ellentétben. Legalábbis remélem, hogy nem közölték velük, hogy mi is történt valójában, mert akkor itt lesz asztalra csapás meg "Holnap indul a nővéred, hogy felügyeljen titeket.". Már csak az hiányozna, hogy Cassie itt legyen, mint pótanya. Elég nekem az, hogy Abe képes ezt a szerepet ellátni, pedig ő fiú.
Nem tudom, hogy pont minderre rápirításként, vagy csak úgy a nyughatatlan természetem miatt-e, de megint a repülőn találtam magam pár diáktársammal, Apucival és az igazgatóhelyettessel. Az öcsém biztosan a fejét vágja most miattam a falba és azon gondolkozik, hogy letiltsa-e anyáék számát vagy sem...
A géphez érkezéskor illedelmesen köszöntöm az igazgatóhelyettest. Godlaw vállába vigyorogva, játékosan belebokszolok (már amennyire felérem azt), majd nyelvet öltök és a nemzetközi béke szimbólumot mutatom neki, mindezzel elmondva szavak nélkül, hogy örülök, hogy ismét együtt megyünk bajba kerülni. Kár, hogy ha ezt az anyámék megtudnák, akkor mind a ketten sorba állnának azért, hogy kitekerjék a nyakát. Kár lenne érte.
Ami a diáktársaimat illeti, a jelenlévők kétharmada idősebb volt nálam, legalább egy évvel, bár a srác biztos, hogy többel. Ami a maradék egy személyt illette, ő az én korosztályomból volt, és amennyit tudok róla, lévén túl sokat nem beszélgettem vele, jó fejnek tűnt. A többiek pedig rejtélyek voltak számomra.
- Csak nem arra gondolsz, hogy azok akik innen eltűntek, és azok akikkel találkoztunk rokonságban állnak? - Godlaw szavait könnyű volt meghallani, hisz amennyire közel lehetett, annyira közel kerestem hozzá ülőhelyet, hisz reménykedtem, hogy nem kussolva fogja végigülni az utat és ehhez hasonló találgatásokba kezd majd, amibe bele tudok kapcsolódni.
- Akkor viszont mindnek mutánsnak kellett, hogy lennie. Egyáltalán lehetséges az? Mármint, hogy ott mindenki mutáns volt? - folytatom a gondolataimat tovább, immár hangosan, hogy akár más is tudjon belekapcsolódni, bár lehet, hogy egyeseknek még így is kínai az, hogy miről beszélgetünk mi itt pontosan. Meg különben is, sokkal érdekesebb egyáltalán beszélgetni, mintsem, hogy most valami rövid távon unalmassá váló játékkal játszanék a telefonomon.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 16 Nov. 2016, 15:16

Cody ül a helyén és épp valami kis könyvecskét olvas. Nem egy nagy irodalmár típus vagy olyan aki gyakran szokott volna olvasni csak egy ismerős ajánlása miatt a kezébe került és elkezdte olvasni. Úgy vélte, hogy egy ilyen út során majd jól fog tudni vele haladni. Nem tévedett viszont eléggé belezavarodott és folyton vissza kell lapoznia. Egy detektívregény és mindig elfelejti, hogy ki kicsoda. Az elején még megpróbálta, hogy kitalálja ki a gyilkos, de már annyira bele van zavarodva, hogy inkább lemondott róla. Maga az utazás nem annyira köti le. Persze ha valamelyik diák vagy bárki szeretne valamit megbeszélni akkor rendelkezésre áll. Mivel diákok is jönnek és ez egy veszélyes helyzet is lehet ezért Cody természetesnek vélte, hogy itt lesz. Így személyesen gondoskodhat a diákjai biztonságáról. Végül is miattuk vállalta el a munkát és nemcsak a jobb fizetésért. Természetes, hogy vigyáz rájuk meg amúgy is ő nem egy amolyan nyugodt, irodában üldögélő, órákat tartó alaknak ismeri magát. Kell valami ami megdobogtatja a szívét. Miközben olvas azért hallja miről beszélnek körülötte. Ha az ember bundásabb a kelleténél akkor van szerencséje akár akarata ellenére is kihallgatni bizonyos beszélgetéseket. A lány hangosabban válaszol és Cody meg is érti a célzást. Behajtja az aktuális oldal sarkát és becsukja a könyvet.
-Tudtommal Brandon egy teljesen átlagos kisváros volt. Nem hiszem, hogy mindenki mutáns lett volna. Godlaw feltevése mindenesetre valóban érdekes. Bár én is tudnék pár gyanús szervezetet vagy ötletet felvetni mi történt.
felszerelés:

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Szer. 16 Nov. 2016, 16:55

Alethea barátságossa nagyjából a legközelebbi emberi kapcsolat, ami az elmúlt években történt velem, és egészségesnek nevezhető. Ezt természetesen azzal hálálom meg, hogy legfeljebb enyhén szégyenlősen pislogok rá, lányos zavaromban mosolygok, vagy teljesen figyelmen kívül hagyom, mert bármi mással a végén még elszúrnám a dolgot. Ez így normális nem? A nők szeretik a titokzatos pasikat, vagy mi.
-Codyval... Mármint Mr Atkinsonnal kell egyetértenem, nem hiszem, hogy mindenki mutáns lenne. De a kupolavárosban mindenki mutánsnak tűnt, és pont a lakosság eltűnése előtt itt is egy rakás mutáns jelent meg. Talán csak véletlen. De ha egy városnyi ember tűnik el, arra gondolnék először, hogy két célja volt az tettesnek - magyarázom az elméletemet Aletheanak. - Egyrészt kellően nagyszámú embert elrabolni, hogy statisztikailag használható minta álljon rendelkezésre valamilyen célra. Emberkísérlet, kisebb mintakolónia kialakítása, vagy hasonló célra gondolok. Másrészt, ha a teljes lakosságot elrabolod, akkor nem kell aggódnod a szemtanúk miatt, nem igaz?
Lecsukom az ölemben a laptopot, és a táskámba csúsztatom, félretologatva az útjából az üdítőmet és a szendvicsemet.
-Amúgy Bandon a hely neve, nem Brandon - javítom ki Codyt. - Az írországi Bandon után kapta a nevét egy telepestől, előtte Averille volt a hely neve, de két család is Bandonből érkezett. Gondolom ezzel már alkotmányozó többségük is volt az akkori népesség miatt - jegyzem meg mosolygva. - A neten nagyjából ennyi izgalmas dolgot találok róla, meg hogy áfonyát termesztenek, még külön áfonyafesztivált is tartanak szeptemberben. Mondjuk nem hiszem, hogy az áfonyatermesztés területén összegyűjtött tudásuk miatt rabolták el a lakosokat - teszem még hozzá viccelődve.
Valójában persze nem olyan vicces, hogy egy városnyi ember eltűnt, de egyelőre információ híján csak lógunk a levegőben, úgyhogy nem árt oldani a feszkót.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Szer. 16 Nov. 2016, 18:35

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Örültem, hogy végül az igazgatóhelyettes is beleszállt a beszélgetésbe, és nem unalmas felnőttként, egy könyvet bújva ülte végig az utat. Legalább nem csak a saját és Godlaw gondolatmenetében róttuk a köröket, hanem az ő gondolatai és észjárása is belépett a képbe. Arról nem is beszélve, hogy az előző várossal kapcsolatban ő kívülállóként volt jelen, vagyis más perspektívában.
- Logikus. És talán pont ezért tudom legkevésbé összekötni a másik várossal. Az a nő azt mondta, hogy egyáltalán nem áll szándékukban kapcsolatba lépni a városon kívül bárkivel, és ahogy elnéztem közel sincs szükségük arra, hogy minket akár csak tanulmányozzanak, hisz bármit is akarnának "tanulmányozni" azt eddig már rég kitanulmányozták. Volt rá idejük. Úgyhogy inkább a szemtanú eltüntetésre tippelnék, vagy pedig egyenesen egy nagy slamasztika közepébe fogunk repülni. Nem tudom, hogy melyik a jobb. - vontam meg a vállam a végén. Ami Godlaw wikipédia megnyilvánulását illeti, az bizonyos, hogy amennyiben legközelebb házi dolgozatot kell írjak, és az öcsém teljesen bemakacsolja magát és nem akar segíteni, akkor hozzá fordulok majd, bár akkor lehet, hogy a vicceket le kell redukálni majd nullára, hisz nem hiszem, hogy a tanárok túlzottan értékelnék őket.
- Hát ha valóban ennyire unalmas és hétköznapi hely, mint ahogy leírtad, akkor vagy valami nagyon izgalmasat rejtettek itt és azért tüntettek el mindenkit, vagy pedig éppen az unalmasság és hétköznapiság miatt döntöttek úgy, hogy az itteniek biztosan nem hiányoznának senkinek. Az biztos, hogy a körbekérdezés, mint információszerzés ki van zárva. - az utolsó mondatot direkt Godlawnak címeztem, mintegy visszavágásként az előbbi viccére.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Szer. 16 Nov. 2016, 19:15

Cody nem zavarja a társaságot úgyhogy nincs semmi gond. Godlaw kis elszólása egyáltalán nem zavarja.A diákoktól azért az Atkinson tanár úr vagy a Mr. Atkinson elvárható, de mivel Godlaw-al szinte majdnem azonos korúak ez elnézhető. Az újabb feltételezések egyre vadabbak. A diáklány kérdésén Cody kicsit elgondolkozik.
-Azt hiszem a nagy slamasztikának én személy szerint jobban örülnék. Az mókásabb lenne. Viszont az eltűnés módszereit is érdekes végig gondolni. Hova tüntethetnek el egy egész várost? Hogy? Teleport vagy mágia szerintem.
A kis kioktatáson és beavatáson sem sértődik meg az igazgatóhelyettes. Ha képes volna rá akkor mosolyogna is. Kicsit úgy tesz mintha gondolkodna majd mintha valami hatalmas dologra jött volna rá.
-Hmmm. Szóval áfonya. Ez mindent megmagyaráz. A hupikék törpikék voltak azok. Nekem már régóta gyanúsak a kis fickók.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Csüt. 17 Nov. 2016, 00:00Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. november 21. (hétfő)

Prológus:
” - Már azelőtt ezen a földön jártam, hogy az emberiség gyermek lett volna. Én parancsoltam a leghatalmasabb seregnek, amit ez a világ valaha látott. A haragom tűzként söpört végig a kontinenseken és egyedül ültem fel a világ trónjára. Feltudod fogni, hogy mit jelent mindez?!
- Azt, hogy soha sem tanulsz!”

- Beszélgetés két ismeretlen között

Bandon, Oregon 00120

A Blackbird a város szélén, a tengerparton tudott leszállni, itt volt a lehető legjobb hely neki. Már fentről, ahogyan a gép ereszkedett is látszott, hogy a város teljesen üres és kihalt. Sehol nem volt senki sem látható, pedig egy kellemes nap volt. Annyira nem volt északon a város, és a tenger miatt is, hiába volt november közepe jó 15-16 fokos hőmérséklet volt. Amint megkapták a hírt a SHIELD-től a híreket, rögtön indultak, és alig három óra alatt meg is érkeztek. A rengeteg mutáns az nem volt olyan rengeteg, az aktát a SHIELD a rendelkezésükre bocsátotta, a 3200 fős lakosságból 5 mutáns élt itt. Egy négy fős egyetemista társaság érkezett erre nyaralni, vagyis telelni úgy egy hete, ők mind a négyen mutánsok, vagy egyéb képességhasználók voltak. Panasz érkezett rájuk a helyi rendőrfőnökhöz, hogy részegen randalíroznak, bár embereknek nem ártottak. Csak négy kamasz volt, de a biztonság kedvéért a rendőrfőnökasszony leszólt a legközelebbi SHIELD irodába, hogy nézzenek már utána a három fiúnak és egy lánynak. Azonban a SHIELD semmit sem talált róluk, az összes kihágásuk gyorshajtás volt pár állammal odábbról, amit azonnal ki is fizettek, így csak ennyi volt a rendszerben róluk. Ohio államban jártak mind a négyen egyetemre és két nappal korábban jelentették az eltűnésüket. Ekkor tették fel Instagramra és twitterre az utolsó bejegyzéseket. A városból is ekkor érkeztek az utolsó üzenetek, de csak ma tűnt fel mindez bárkinek, amikor egy rokon telefonált ide, de nem vette fel senki a telefont.
- Az elrablásnak nem lenne nyoma? – kérdezte Hana. – Mármint harcok, lövések nyoma… és effélék, mégiscsak Amerikában vagyunk.
Ha a társaság kiszáll a gépből, akkor semmilyen furcsa illatot nem lehet érezni – Cody részéről –, vagy látni furcsaságot. Csak a teljesen kihalt utcákra látni a tengerpartról. Minden teljesen csöndes és üres. Ami talán furcsa, hogy hiába vannak tengerparton csak a szél és a tenger hangja hallatszik. Sehol sem volt egy madár sem, ahogyan kutyák ugatását sem lehetett hallani.

//Felszereléslistát írjatok//
Hana felszerelése: egy mobil, egy füzet és toll (+ az a szuperhős ruha, ami rajta van a képeken is előtörinél)


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 17 Nov. 2016, 10:40

Elnevetem magam Alethea mondatán, hogy az itteniek nem hiányoznak senkinek. Ha tudná, hogy egy vidéki farmon nőttem fel, és pont is senkinek sem hiányzó emberek között éltem, talán máshogy fogalmazott volna. Ettől függetlenül igaza van, kevés az átutazó, a rokonok, szomszéd városban élő barátok párszor erre járnak vagy telefonálnak, de ennyi. Nem kelt túl nagy feltűnést, és láthatóan a kormányt sem zavarja annyira, hogy túl komolyan foglalkozzon a dologgal, elvégre a X-eket és diákokat küldtek a helyszínre egy csapat kommandós meg nyomozó helyett.
-Mágia vagy teleport... Igen, ezek hihetőnek tűnnek - válaszolom Codynak már leszállás közben. Miután landolunk, felállok az ülésből, vállamra kanyarítom a táskámat, és összehúzom a kabátomat. A repülőből kilépve a fiatalokon gondolkodom, akik idejöttek pihenni, és eltűntek. Akárki is csinálta ezt, nem számolt azzal, hogy lesznek idegenek itt, akiket keresni fognak rövid időn belül. Így hamar szemet szúrt az eset mindenkinek, és rögtön elkezdődhet a nyomozás. Ha nincsenek ezek az egyetemisták, talán napokba telt volna, míg valaki észreveszi, hogy eltűnt a város. Míg kikötne egy halászhajó, erre jönne egy turista, vagy meghoznák a friss hetilapokat a legközelebbi nyomdából.
-Ha tényleg elteleportáltak mindenkit, akkor nem kell, hogy nyoma legyen a dolognak. De az is lehet, hogy biológiai támadás volt, talán valami erős altató vagy nyugtató gázt vetettek be, ezért nincs nyoma harcoknak - vetem fel Eshana kérdésére.
A tenger megnyugtató morajlása mellé várom a sirályok kihagyhatatlan víjjogását, de nem érkezik ilyesmi. Egy vidéki városban gyakori a háziállat, főleg a házőrző kutya, és miután ezek egy napja nem kaptak enni, nyilván ugatniuk kéne, pár talán ki is szökne, hogy élelmet keressen. Mégsem látok vagy hallok egyet sem.
-Úgy tűnik, nem csak az emberek tűntek el - jegyzem meg tanakodva.
A tengerpartról felsétálok a város irányába, hogy rálássak az első utcákra.
-Jó lenne tudni, hogy mikor történt az eset, és mennyire gyorsan. Talán találunk gázon felejtett ebédet, vagy az út közepén autókat. Ha teleportról van szó, akkor az embereknek nem volt lehetőségük befejezni, amit éppen csinálnak, félreállni vagy menekülni. Ennek lesz nyoma... Kivéve persze, ha éjszaka történt. De biztos van valami kocsma a városban, ahol olyankor is volt valami élet.
Ahogy sétálok felfelé, hátrafordulok Codyhoz.
-Le merném fogadni, hogy nem sok motel van egy ilyen kis városban, és ha ide jönnék nyaralni, a tengerparthoz legközelebbit választanám. Szóval szerintem a közelben szálltak meg a srácok. Ha esetleg a személyes holmijuk nem tűnt el, akkor a telefonjukon találhatunk képeket vagy videókat, amik hasznosak lehetnek.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Csüt. 17 Nov. 2016, 15:45

- OREGON -
Emily Emerald

Villámcsapásként pattan fel a szemem, mikor megérkezünk a helyszínre. Az egész utat félálomban töltöttem és csak nemrég aludhattam el, azt is csak pár percre. Az este nem igazán aludtam, mivel csak a mai napon járt az eszem. Végre részt vehetek egy küldetésfélében, ráadásul most önszántamból, nem pedig csak belecsöppentem az egészbe. Ennek az a nagy előnye, hogy felkészültebben vehetek részt az egészben, valamint magammal is tudtam hozni pár hasznos dolgot is. Végre nem leszek hasztalan kolonc, legalább is igyekszem hasznos lenni.
Állítólag mutáns egyetemistákat keresünk, akik errefelé tartózkodtak az eltűnésük előtt, legalább is ezt szűrtem le az egészből. Elszöktek, elrabolták őket, vagy talán meghaltak, nem lehet tudni, de mi pont ezért vagyunk itt.
A gépből való kiszállás után kinyújtóztatom magam, majd körülnézek a városban, ami furcsamód csendes. Nemcsak csendes, teljesen kihalt, még egy árva ugatást se lehet hallani, vagy akár látni valami életet.
- Olyan az egész, mint valami szellemváros. - jegyzem meg, miközben a többiek is kiszállnak a gépből. Tekintetemmel Ake-t  keresem, mert ő itt az egyetlen ismerős arc.
- Szerinted mi történhetett itt? - kérdezem meg tőle.

Felszerelés:

_________________
Bandon, Oregon EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Csüt. 17 Nov. 2016, 18:51

-Hát attól függ. Ha ügyesen csinálják akkor meg lehet oldani. Viszont tényleg megnyugtató lenne ha kiderülne, hogy csak mindenki valami menedékre húzódott el.
~Bár ha fogadni kéne rá akkor én inkább az elrablásra gondolnék. Valahogy ez az egész ügy elég gyanús és nem túl bizalomgerjesztő. Szinte biztos, hogy valami gond nélkül nem fogjuk kideríteni mi történt itt.~
Érkezéskor körbeszagol, de nem érez semmi gyanúsat. Emily megjegyzésével egyet kell értenie. Nem kellett csalódniuk a hírekben. Sőt, Godlaw megjegyzésével egyet értve még a vártnál is kihaltabb a város. Az ötlet, hogy megtudják mikor és mi történt egész jó kezdés. Cody-nak is van ötlete.
-Szerintem a helyi rendőrségen is érdemes lenne szétnézni. Ha van drone rendszer vagy bármi figyelőrendszer akkor ott megtudhatunk pontosabb dolgokat is és talán már korábbról is érdemes az itteni jelentéseket megnézni hátha találunk valamit ami segíthet.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Pént. 18 Nov. 2016, 03:13

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Meglepődve, és roppant elismerő tekintettel jutalmazva, fordultam az igazgatóhelyettesigazgató felé, mikor kijelentette, hogy a slamasztikának jobban örülne. Most már biztos, hogy ha kifogok még egy olyan felnőttet az iskolából, aki diákok társaságában nem a teljes biztonság és a semmi váratlan helyett inkább szeretné az akciót és a váratlant, akkor elmegyek lottózni. Biztos ötösöm lesz.
- Amennyiben nem valami hű de magas szintű mágia, akkor bizonyára nyomot hagyott, azt pedig van lehetőségünk érzékelni. - szólaltam meg némi gondolkodás után, miután az is végig futott a fejemen, hogy talán most nem kellene addig várnom a mágia használattal, amíg az már nem lehetséges. - Ha pedig teleportálás történt, és nem gép vagy valami egyszerűbb formájú teleportációval történt, akkor szintén maradhattak nyomok. Végtére is elméletileg mutánsok hajtották végre az akciót. - jártatom a számat továbbra is miközben én is elhagyom a repülőt. Első dolgom próbálkozni azzal, hogy valami mágikus dolgot észlelek-e amin elindulhatnánk, bár kétlem, hogy mágikus eredetű dolog lenne, olyankor nem hiszem, hogy minket hívnának. Amennyiben tapasztalok bármit is, azért közlöma többiekkel, sohasem lehet tudni.
- Ha beleszólhatok, akkor ne váljunk szét. Egyrészt a horrorfilmekben is az a lehető legrosszabb választás, másrészt legutóbbi tapasztalatok alapján nem akarok egy beinduló riasztó valamit és egy csapat csuklyás ürgét, akiket egy agresszív bundás idióta vezet. - szólalok meg, miután a felnőtt kísérőink két különböző helyet említenek meg, amik szerintem közel sincsenek egymás szomszédságában. Erről jut eszembe...
- A jelenlévők természetesen kivételek... - teszem gyorsan hozzá bocsánatkérően tekintve az Mr. Atkinsonra, hisz megint csak azután gondolkoztam javarészt, hogy már beszéltem és nem szándékoztam megsérteni.
- De ha már témánál és tervnél vagyunk, szerintem egyszer rendőrség, majd utána motel. Közben pedig az utakat és boltokat is megleshetjük, hátha ott nyomokra bukkanunk, meg a boltokban is szoktak kamerák lenni... - ajánlok egy reményeim szerint elfogadható iránytervet, hisz még mindig úgy gondolom, hogy ez jobb, mintsem ha különválnánk, meg különben is, egységben az erő, meg más ilyen szép mondások.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Hétf. 21 Nov. 2016, 00:01Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. november 25. (péntek)

”Én uralkodtam mindenen, mind a nyolc kontinensen, én parancsoltam a deviáns seregeknek, mindaddig, amíg Kamuu lázadást nem szított… a háború végén… végül is hányan mondhatják el magukról, hogy elsüllyesztettek két kontinenst?”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon 00120

- Igaz, lehetséges mindez is – értett egyet Eshana végül a többiekkel. – Ha teleport, vagy mágia, akkor hol vannak a madarak?
Az internet szerint alig száz méternyire attól a helytől, ahol leszálltak valóban volt is motel, a tengerparthoz közel és a rendőrség helyét is megtalálhatták.
Ezen idő alatt Alethea nekilátott annak, hogy mágiát érzékeljen, semmiféle mágikus dolog nem volt 20 méteres körzetben, amekkora távon képes érzékelni bármit is. Egyébként is, ha mágiával vitték el az embereket, akkor már úgyis mindegy, hogy mit tesz, nem fogja érzékelni, mert már nem lehet aktív a varázslat. A lány valóban jól gondolta, ha mágikus lenne, akkor a WAND lenne kint.

Ami motel, amit Godlaw keresett alig 100 méterre volt tőlük, külön lejáróval a tengerpartra, ami kifejezetten a Table Rock Motel strandja volt.
motel:
Ez egy egyszintes kisebb motel volt, így viszonylag gyorsan és könnyedén át lehet majd kutatni. Amennyiben Godlaw még mindig ide szeretne jönni, akkor Eshana örömmel vele tart, hogy ne egyedül kelljen megtennie mindezt. Ha oda mennek, akkor a bejárat nyitva van, így könnyedén be lehet jutni a motelbe.

A többiek pedig mehettek a rendőrségre, ami nagyjából egy kilométerre volt a város belsejében. Szerencsére nagyjából csak a 8. utcán kellett végigmenni, ami a Table Rock Motelnél kezdődött.
rendőrség:
Mivel ez a társaság hosszabb utat tett meg, így többet láttak a városból. Mindenhol földszintes, maximum egy emeletes épületek voltak, nagyon soknál kertek. Minden teljesen üres és kihalt, továbbra sem lehetett egyetlen madarat, állatot, vagy bogarat látni, érzékelni. Ha Alethea erre is érzékel mágiát, semmit sem tapasztalt, érzett, nem volt mágikusság a városban. Sok autót láthattak, amik az úton voltak, volt, ami csak leállt, de volt, ami falba, kerítésbe, villanyoszlopba csapódott. Még babakocsikat is láthattak az út szélén, de azok is üresek, vagy éppen kutyapórázt. Úgy negyed óra-húsz perc séta után a csoport meg is érkezett a rendőrség épülete elé.

//de nem szeretem, ha valós helyet adok meg helyszínnek, a képek vadászása egy évbe telik mrgreen Mivel Tao a hotelbe ment volna, így kettőbe szedtem a dolgokat, hogy ő arra megy Eshana-val, míg a többiek a rendőrségre, mivel úgyis a felnőttek döntenek, nem a diákok a szétválásról. //


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Akerman Kedd 22 Nov. 2016, 00:16

:: Kree Invázió – Prológus / A Kihalt város
:: Játékos társak: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Cody Atkinson, Emily Emerald
Felszerelés / egyéb:

Az egész repülő utat vegyes érzelmekkel éltem át, boldogan akartam kitekinteni a tájra a gép ablakából és nézni ahogyan száguld alattunk a táj de ugyan így ott volt, hogy nem vakációzni megyünk így próbáltam nem élvezni az utat látványosan. Ezért csupán csendben bámultam ki az ablakon az út során, nem gondolva rá, hogy kik vannak a gépen még. Az egész út így is telt el, bambán bámulva majd a leszállásra lettem figyelmes megint a környezetemre.
Mindenki elkezdett kiszállni a gépből és én is követtem a többieket, közben hallgattam amit mondanak ahogy mögöttük megérkezek ki a gépből én is.
Rémisztően nagy volt a csend minden hol, csak a természet zaját lehetett hallani és ezt ki is beszélték a tanárok. Emily szavaira fordulok felé és rögtön nem is tudok válaszolni neki. Nem tudom, mi lehet az oka. A felnőttek hallatóan több ötlettel vannak mint mi.
- Nem tudom, de remélem, hogy valahol vannak.
Utalok rá, hogy ha nem valaki elvitte őket a felnőttek által említett módok egyikén akkor lehet, hogy mindenkit megöltek a városban és valami fegyver tesztelős izé volt itt.
A lehetőségek, hogy hol kezdjük a kutatásokat kettő is felmerül. Személy szerint inkább Atkinson úrral tartok. Ő vele már volt alkalmam időt eltölteni és Lupinként annyira nem is zavar. És Jackson úr és Eshana már eldöntötték a motelt így mi a rendőrség felé megyünk tovább.
Az utcák kihaltsága csupán egy dolog csak. Még a kocsik között is vannak amik a falba vagy kerítésbe hajtottak, pórázak, babakocsik. Mintha minden menet közben lett volna eltüntetve innen. Bele markolva a karomba sétálok a többiek után, a hely ijesztő is és kényelmetlen is. Ahhoz képest, hogy egy élőlény sincs itt rajtunk kívül mégis arra várok, hogy valaki ránk köszönjön és meg is ijednék tőle. Hosszú, kényelmetlen séta a rendőrségig. Remélem, lesz valamilyen felvétel ami segíteni tud majd nekünk kideríteni, hogy mi történt itt.

Akerman
Akerman
2. szint - 6 kredit

Mutant
Hozzászólások száma : 159
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2013. Jan. 30.

Karakteradatok
Főkarakter: Akerman
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Kedd 22 Nov. 2016, 16:53


- OREGON -
Emily Emerald

Már magában az nagyon fura, hogy mindenki felszívódott, de a többiek elméletei csak fokozzák az egészet. Elteleportálták őket, mágia van a dologban, egyszerűen lényegtelen a hogyan része. Leginkább a miért érdekel. Az még érthető, hogy elrabolnak egy-két embert, de mégis mi értelme egy egész várost eltüntetni? Ennek semmi értelme, hacsak nem valami erőfitogtatás van a dologban egy erős egyén részéről. Az is lehet, hogy idegenek rabolták el őket kísérletezésre? Fogalmam sincs, ahogy Ake-nak se, de még a felnőttek is csak a sötétben tapogatóznak.
A szétválásnál én is a rendőrség felé veszem az irányt, az úton látottak pedig csak fokozzák bennem a rossz érzést. Mintha az egyik pillanatban még ment volna az élet, a másikban pedig egyszerűen puff, eltűntek. Látom Ake-n hogy ideges, így közelebb megyek hozzá, de a bátorítás azért nekem is jól esne. Nem örülnék, ha mi is az itteniekhez hasonlóan eltűnnénk. Kicsit se lenne jó.
Beletúrok a zsebemben lévő erszénybe, majd kiveszek belőle két golyót és stresszoldásként elkezdem mozgatni őket a kezemben.

Felszerelés:

_________________
Bandon, Oregon EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 22 Nov. 2016, 21:13

A csapat végül mégis a szétválás mellett dönt. Cody X alakban a hátára veszi a kardjait, hogy azokat szükség esetén kényelmesen előránthassa és hogy menőn nézzen ki és felteszi a napszemcsijét. Ennél csak akkor lenne menőbb ha rágózna vagy kilógna a szájából egy nyalókapálcika mint Kojak-nek. Az utcán szétnézve ő is megállapíthatta ugyan azt mint a többiek csak nem mondták ki. Meg kell hagyni a hangulat eléggé fagyos lett ettől a hallgatástól. Az igazgató helyettes nem is bírta sokáig. Megtörte a csendet és elkezdett valami teljesen másról beszélni, hogy a hangulatot kicsit fellazítsa.
-Erről eszembe jut egy könyv amiből filmet is csináltak csak a címe nem jut eszembe és szinte biztos vagyok benne, hogy nem láttátok a filmet sem, mert nektek az ár régi és még számomra is nagyon gagyi. Ott is egy hasonló helyzettel kezdődött az egész. Mindenki eltűnt és csak szemüvegeket meg pészmékereket meg hasonlókat találtak utánuk és csak ők akik aludtak nem tűntek el mert egy repülőn utaztak. Ez még tök ijesztő meg durva lenne, de aztán kiderült, hogy egy másik dimenzióba kerültek és még ez is durva lenne, de aztán megjelentek azok a kis cuccok amikről a film is kapta a nevét meg a könyv is, de nem jut eszembe a nevük. A lények, hogy könyvben még nem voltak gagyik, de filmen fekete golyók amiknek szájuk van és úgy néznek ki mint valami meseszereplők... Hát nem lehetett komolyan venni őket. Azt hiszem Stephen King egyik könyve alapján készült az a film. Ismeritek King-et?
A rendőrséghez érve előre ment, körbeszaglászott, benézett az ablakokon és csak ha semmi furát nem látott(mégiscsak egy olyan hely ahol fegyverekkel elbarikádozhatják magukat ha vannak túlélők) akkor lépett be.
-Hahó van itt valaki?
Amennyiben nem kap választ a gyerekekhez fordul.
-Úgy látszik nincs. Na, akkor nézzünk szét. Azért otthon ezt ne úgy meséljétek, hogy Atkinson tanár úr elvitt a böribe.

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Csüt. 24 Nov. 2016, 13:53

-Ne aggódj, Alethea - válaszolom neki mosolyogva. - Megfigyelték a területet, mielőtt ideküldtek minket. A SHIELD körültekintően jár el, tudják, hogy nincs itt senki, nem fognak ránk támadni. És ha szétválunk, hamarabb tudjuk begyűjteni a nyomokat, és nagyobb területet fedünk le. Minden rendben lesz.
Nem tudom, hogy magamat nyugtatom-e inkább, vagy tényleg neki próbálok bátorságot önteni a szívébe. Mindenesetre bólintok Codynak, hogy minden rendben lez, és vigyázok Eshanara, amíg ő a többiekkel a rendőrséghez veszi az irányt.
Ahogy elindulok a lánnyal a motel irányába, elgondolkodom a kérdésén.
-Talán nem figyeltek annyira a kalibrálásra, és egyszerűen minden élőlényt elteleportáltak a városból - vetem fel az ötletemet. - A mágiához nem igazán értek, de ha technológiával oldották meg, akkor egy biztos, nem olcsó mulatság.
A ház alig egy köpésnyire van tőlünk, úgyhogy hamar odaérünk Eshanaval. Mivel tudom, hogy senki nincs itt, nem is próbálkozom, a csengővel, vagy kiáltozással, csak besétálok a motel recepciójához. A pult mögé nyúlva megpróbálom megszerezni a szobák nyilvántartását, ebből kideríthetem, hogy melyik szobában szálltak meg a srácok. Ha ez megvan, akkor a falon vagy a pult mögött kulcsokat is keresek, hogy a szobához. Gondolom valahol itt tartják a tartalék kulcsokat, amit például a takarításkor használnak.
-Megnézem, melyik volt a szobájuk, addig ha gondolod, nézz itt körbe, hátha találsz valami érdekeset - magyarázom Eshananak, miközben keresgélek.
Ha megvan a szobaszám és a kulcs, akkor szólok Eshananak, és indulhatunk is feltúrni az átutazó társaság holmiját. Ha nem találom a kulcsokat, még mindig ott a másik lehetőség, hogy egyszerűen betörünk a szobába, nem okozna nehézséget, csak éppen nem szívesen tennék kárt itt semmiben. Elvégre reméljük, hogy a lakók vissza fognak jönni, és minden rendben lesz, nem igaz?

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Csüt. 24 Nov. 2016, 21:50

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Igazán nem lepett meg, hogy felülbírálták a kérésemet. Gondolom ez a kamaszkorral járó dolog, hogy elég nehezen tudom elfogadni és megérteni, hogy miért bánnak úgy velünk néha, mintha kisiskolás gyerekek lennénk, főleg, hogy engem mindig is úgy neveltek, hogy képes legyek döntéseket hozni és a lehető legjobbakat.
- Nem úgy tűnik, hogy az esetnek bármi köze lenne a mágiához. Ami meg a SHIELD-et illeti, legutóbb a saját ügynökeik köréből vittek el minket. Ők se mindenhatók. - szólaltam meg Godlaw bátorítónak szánt üzenete után, majd intettem neki és Eshana-nak, majd az igazgatóhelyettesék után mentem.
Mondhatni az uncsibb csapat jutott nekem. Atkinsonnal nincs bajom, sőt, ő felvette a badass üzemmódot, már ami a kiegészítőket illeti. Ami a két másik személyt illeti, ők néma üzemmódba kapcsoltak. Határozottan rosszabbul viselik a dolgot, mint bárki más a csapatból, de remélhetőleg idővel összeszedik magukat.
- Ha jól tudom otthon volt pár könyvünk tőle, de olvasni egyet se olvastam. - érek a csapathoz az igazgatóhelyettes hosszú monológjára, ami információkban nem volt gazdag, de feltehetőleg csak az zavarta, hogy kuss volt végig.
- Ami a küldetést illeti, nem úgy tűnik, hogy mágiának bármi köze is lenne a dologhoz, vagyis vagy technológia, vagy pedig képesség okozta az eltűnéseket. Habár elég különleges kell legyen az a személy, aki ennyi létformát egy azon pillanatban képes térben elmozdítani. Az is lehet, hogy még egyszer talán nem is lenne képes rá. - fordítom a beszélgetést kicsit komolyabb vizekre. Különben sem árt, ha amit csak megtudtam eddig azt közlöm a jelen lévő felnőttel.
A megérkezést követve nyugodtan megvártam amíg a felderítést elvégzi a tanár, bár az már teljesen nyilvánvaló volt számomra, hogy egyetlen élőlény sem lehet itt, még egy rendőrkutya sem, de ha ez őt megnyugtatja akkor csak csinálja.
- Ha bárki lett volna itt, akkor tudnunk kéne róla nem? Kétlem, hogy a telefont vagy az internetet is elvitték volna. - szólalok meg a nem túl érdekes poént követően, remélhetőleg a többieknek értékelhetőbb lesz mindez egyfajta nyugtató gesztusként, mármint a tanár viccesnek szánt szavai. Közben pedig igyekszem egy olyan gépet keresni aminek bármi köze lehet a térfigyelő kamerákhoz, vagy akár csak a rendőrség épületéhez tartozó kamerákhoz, hisz már azok is tudnak valamiféle információval ellátni. Valamint arra is odafigyelek, hogy esetleg nincsenek-e az ablakoknál mobiltelefonok, vagy kézi kamerák, hisz amennyiben mindez van, akkor lehet, hogy valami odakint történt és azokat felvették. Igazán remélem, hogy nincsenek jelszóval levédett gépek, mert nem igazán volt időm hack-elést tanulni. Nem is hiszem, hogy bárki tanítana nekünk hasonlót, lévén illegális tevékenységnek számít, mégis ilyen esetben nagyon jól jönne.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Pént. 25 Nov. 2016, 00:04Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. november 29. (kedd)

”Apokalipszis magát tartja az egyik legnagyobb hatalomnak? Szánalmas… lovasokkal hajtja uralma alá a Földet. Én egy személyben vagyok az apokalipszis, a halál, az éhínség, a háború és a pestis!”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon 00120

A motelnél odafele sétálva Godlaw gondolkodott.
- Ez túl nagy terület mágiához is, nem? – kérdezte. – Több négyzetkilométer. Még ha olyan paramétereket veszünk, mint a mutációnál, mert Mrs. Miller ahhoz szokta hasonlítani, akkor is ez lehetetlen, legalább is a többiektől így hallottam. Még ő sem tudna ilyet tenni, pedig ő az egyik legerősebb mágiahasználó a világon… ha pedig mágiahasználók tették volna, a WAND észlelte volna…
Fejtette ki a lány a gondolatait. Közben beértek a motelbe, ami állt a porban, mintha hónapok, vagy évek óta nem járt volna itt senki. A számítógép azonban szerencsére működött, így Godlaw-nak fél pillanat volt csak megtudni, hogy melyik szoba volt a diákoké, hiszen ők voltak a motel jelenlegi egyetlen vendégei. A pótkulcsok is felvehetőek voltak, így Eshana-nak nem is volt ideje arra, hogy nagyon körbenézzen, hátul nézett valamit és tüsszögve jött vissza.
- Minden működik, de poros, homokos… hapci!
A páros odaérhetett a négyes szobájához, amit kinyithatott. Itt bent nem volt por, laptopok voltak az ágyon, ahogyan tankönyvek. Tengeri madarakról szóló könyvek, jegyzetek. Felírva az egyik lapra, hogy november végén ZH a tárgyból. Teljesen átlagos holmik voltak a négyesnél, egyetemisták voltak, úgy tűnt, hogy tanulni jöttek és vizsgálódni. Azonban az irataik nem voltak itt, ahogyan telefonok sem, csak tablet és laptop, a könyvek, jegyzetek és ruhák.

A rendőrség felé vezető úton Cody próbálta a feszültséget oldani, hogy beszélgetni próbált a diákokkal. Az utcák egészen kisvárosiak voltak, sehol sem volt emeletes épület, csak földszintesek, csak élelmiszerboltokat, egy zöldségest és egy mosodát láttak a rendőrségig. Kamerának nyoma sem volt, telefonok voltak a földön, de mind lemerült, vagy széttört az eséstől, így ezekkel nem igen tudott Alethea mit kezdeni. Kamerának nyoma sem volt, de nem is volt itt olyan bolt, vagy bármi egyéb, ami indokolta volna azoknak a létezését.
Mindazonáltal a társaság megérkezett és Cody volt az, aki bekiabált a rendőrségre, hogy van-e ott valaki. Talán meglepő volt, talán nem, de érkezett válasz bentről.
- Segítség! Segítsen valaki! – hallatszott kifelé halkan a válasz. – Engedjenek ki innen!
Egy fiatal, nagyon riadt női hang volt az. Ha bemennek az épületbe, akkor odabent minden állt a porban, mintha hónapok, vagy évek óta nem járt volna itt senki, ennek ellenére a telefonok csörögtek, és a számítógépek többsége is működött. Ha a hangot követik, akkor hamar megtalálták a fogda részt, ahol az egyik cellában egy vágott – távol keleti – szemű fiatal mutáns lány állt a rácsokat fogva. A félelem szagát egyből érezhette Cody felőle, hála a jobb szaglásának.
a lány:
- Kérem engedjenek ki, nem bírom itt tovább, ki akarok menni innen! – kérlelte a társaságot sírva.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Szomb. 26 Nov. 2016, 15:10

Cody visszabiccent Godlaw-nak. Ez egyfajta jókívánság és a bizalom jele. Bár nem hiszi, hogy valami komolyabb veszély várna rájuk itt. Egyáltalán azt sem, hogy lenne itt rajtuk kívül valaki. Viszont alaposnak kell lenni nehogy valami meglepetés mégis érje őket. Mikor körbejárja a rendőrséget nem érez semmit és mikor bekiabál akkor választ sem remél mégis kap. Be is mennek és a fogdáknál találnak egy lányt. Cody a félelem szagát érzi rajta.
-Rain keresd meg a kulcsot. Nincs kedvem kikapni a helyéről a rácsot. Alethea te pedig a nyilvántartást.
Ezek után a rácsok mögött lévő lányhoz sétált és igyekszik megnyugtató hangnemet megütni.
-Semmi gond. Itt vagyunk és ki fogunk innen hozni. Cody Atkinson igazgatóhelyettes vagyok a Xavier iskolából. Téged, hogy hívnak és mit keresel itt? Azt tudod, hogy mi történt itt a városban?
~Ez fura. Nem kellett volna itt lennie senkinek. Ha nem rettegne ő is ennyire akkor gyanús is lenne. Egyáltalán mennyi ideje lehet itt?~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Phobia Vas. 27 Nov. 2016, 11:39


- OREGON -
Emily Emerald

A rendőrség felé vezető úton igyekszem nyugodt maradni, miközben a golyókkal babrálok. Az üres utcák hátborzongatóak, habár részben nyugodtsággal tölt el. Nincs itt senki se rajtunk kívül, gondolom ez a rosszfiúkra is vonatkozik, így nincs ok a rettegésre. Amilyen csend van, biztosan kiszúrnánk, hogy ha valaki ránk akarna rontani. Meg persze itt van Atkinson tanárúr is, ő pedig kilométerekről kiszagolná az esetleges fenyegetést, szóval no para.
- Nem hallottam róla. - mondom Atkinson tanárúr filmes-könyves mondandójára, habár belegondolva kiráz tőle a hideg. Csak az hiányzik, hogy valami gömböcskék ugrándozzanak mindenfelé szemekkel, meg mindennel. Ijesztő gondolat.
A rendőrséghez elérve már teljesen lenyugodom, így a golyócskákat visszateszem a zsebembe. Ez a nyugalom azonban csak addig tart, amíg elő nem kerül egy rács mögé zárt, pánikoló lány. Atkinson tanárúr elkezdi őt nyugtatni, közben én elkezdem keresni a kulcsot, ezzel segítve Ake-nak. Fiókokban, asztalokon, polcokon, vagy bármi fellelhető helyen igyekszem kutakodni, hogy meglegyen. Közben azon gondolkodom, hogy vajon mitől félhet ennyire szegény lány? Mit láthatott, hallhatott, vagy élhetett át? Kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

_________________
Bandon, Oregon EFhBZnX
Phobia
Phobia
5. szint - 12 kredit

Hozzászólások száma : 415
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 11
Join date : 2016. Aug. 29.
Tartózkodási hely : Somewhere in the middle of nowhere

Karakteradatok
Főkarakter: Phobia
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate, Little SW

https://youtu.be/8KEcpz0IE3M

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Serenity Vas. 27 Nov. 2016, 23:22

Alethea Faust
Előtörténet
Játék: A Kihalt város
Társ(ak): Jackson Godlaw, Cody Atkinson, Eshana Swati Khan, Emily Emerald, Rain Akerman
Meglepődtem. Még kis sem mondtam teljesen, hogy itt biztosan nincs senki, amikor valaki kikiabált bentről. Értetlen szemmel nézek az igazgatóhelyettesre a tény kapcsán, de mikor elindul befelé akkor követem. Amúgy is ez a legjobb szál amin elindulhatunk.
A hely maga viharvert. Úgy néz ki az egész, mintha évek óta nem járt volna itt senki. Egyszerűen túl nagy a por mennyisége ahhoz képest, hogy az eltűnés mikor történt meg.
- Rendben, Főnök! - válaszoltam már csak úgy jólneveltségből a számomra kiadott utasításra és neki is láttam a cellához legközelebb levő gépen megpróbálni megkeresni a nyilvántartást. Abból bizonyára kiderül majd, hogy miért is tartják őt idebenn és hogy ki is ő. Vagy legalábbis kinek adja ki magát. Fő a biztos gondolkodásmód.
Amennyiben sikerül kiderítenem a kilétét és, hogy miért van itt, közlöm Mr. Atkinsonnal, majd annak érdekében, hogy a számmal, amire nem tudok ügyelni, ne legyek láb alatt, inkább folytatom a kutakodást a számítógépeken, hogy hátha kerül valahol valami feljegyzés valami különös dologról, vagy bármi olyan információ ami segítségünkre lehet.
 • Képesség
 • Felszerelés
 • Megj.

 • Credits
Mutáció: Teleportáció. Egy maximum 5 méter távolságra levő, vele egy súlyú vagy +/- 5 kg-ú személlyel tud helyet cserélni. Látnia kell azt a személyt.
Mágia:
- Alapképesség: Koncentrációval érzékeli a mágikus tárgyakat, személyeket.
- Tűzgömb: Egy maximum kézilabda méretű gömb megidézése varázsszavak használatával.
Sugárzás:Az Örök város c. kalandon való játék közben Alethea szervezete sokáig volt kitéve erőteljes sugárzásnak - több fajtának - aminek következtében nem képes többé egyetlen szimbionta sem megszállni őt, ha megpróbálja a test immunrendszere kilöki az szimbiontát és megöli.

- Telefon
- Inhaláló
Template by Kuroya of THQ & GS.
Serenity
Serenity
2. szint - 6 kredit

Hozzászólások száma : 130
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 0
Join date : 2016. Apr. 12.

Karakteradatok
Főkarakter: Serenity
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz

https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3126-golden-maiden https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#74669

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Godlaw / Tao Hétf. 28 Nov. 2016, 10:02

Bólogatok Eshana felvetésére a WAND-ról, valóban ők lennének a hivatalos szervek, ha mágiáról lenne szó, szóval nagyjából ezt ki is zárhatjuk. A motelben aztán hamar megtalálom a nyilvántartást, nem is papíron vezetik, hanem számítógépen, ami szerencsére nincs jelszóval védve. A szobaszám és a kulcs megszerzése könnyen megy így, de ez a sok por elég különös. Mivel csak az egyetemista társaság volt az egyetlen vendég, megértem, hogy elhanyagolt a hely, de ez talán túlzás. Ráadásul a bejelentkezéskor a tulaj csak letörölhette volna a nagyját. Egy röpke pillanatra megfordul a fejemben, hogy egy high-tech fegyver vagy éppen egy erős mutáns elporlasztotta a város minden lakóját, és jelenleg ezt a port lélegzi be Eshana. Inkább megtartom magamnak az elméletemet, és elindulok a szobákhoz.
-Gyere, fésüljük át a szobájukat, hátha találunk valami használható nyomot.
A szobában a ruhák, könyvek és jegyzetek nem annyira kötnek le, láthatóan készültek valamilyen vizsgára. Van viszont laptop és tablet, ami sokkal több információval kecsegtet. Az egyik laptopot felcsapva megnyitok néhány népszerű levelező fiókok és közösségi média oldalt. Azt remélem, hogy alapbeállításként be lesz jelentkezve a tulaj, így hozzáférhetek a fiókjához. Ha ez bejön, akkor láthatom, hogy az utolsó levelezés vagy csetelés mikor történt.
-A telefonok nincsenek itt, tehát maguknál tartották a fiatalok, amikor épp eltűntek - magyarázom Eshananak. - Ismerve a mai szokásokat, akár az eltűnésük előtti pár percben is küldhettek üzeneteket, sőt, talán be is számoltak valakinek a különös eseményről, ami miatt eltűntek. Talán találunk egy képet vagy videót feltöltve, vagy az egyik e-mail fiók felhőjében, elvégre össze van kapcsolva a telefonjukkal.
Úgy 5-10 percet szánok erre a próbálkozásra, hogy lecsekkoljam a gépeket, hátha valamelyiken sikerrel járok. Nyilván gyorsabban megy, ha Hana is segít, de az is lehet, hogy neki más ötlete támad, és inkább arra indul. Mindenesetre, ha nem találok semmit, akkor végül lecsukom a gépeket, és kénytelenek vagyunk továbbindulni mi is a rendőrség felé. Esetleg elköthetnénk egy kocsit, hogy hamar beérjük a többieket.

_________________
"Ne az erődnek megfelelő feladatért imádkozz, hanem a feladatodnak megfelelő erőért." (Sai Baba)
Tao Mesélő Zyro William Tao Halál Ben Grimm Yeb-Nug Thack Godlaw Solam Munji
Godlaw / Tao
Godlaw / Tao
Adminisztrátor

Hozzászólások száma : 2831
Hozzászólások régi : 3697
Korábbi szint/kredit : 14.szint - 40 kredit
Aktuális szint/kredit : 16.szint - 50 kredit
Reputation : 0
Join date : 2011. Feb. 20.

Karakteradatok
Főkarakter: Tao
Főkari/multi: Főkarakter
Síkok: Reneszánsz, Ultimate/Újvilág, Age of Apocalypse, Végtelen Háború, Outsiders, Little SW

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Lady Gaia-Vell Kedd 29 Nov. 2016, 07:39Kree Invázió – Prológus / A Kihalt városRésztvevők: Jackson Godlaw, Alethea Faust, Emily Emerald, Cody Atkinson,


Rain Akerman és Eshana Swati KhanKövetkező körváltás: 2016. december 3. (szombat)

”Jöjj, jöjj, csak jöjj közelebb, s ismerd meg hatalmam valódi voltát!”
- Ismeretlen személy

Bandon, Oregon 00120

A motelnél a páros tovább folytatta a kutakodást. Godlaw-nak szerencséje volt, az egyik laptop nem volt jelszóval védve, így meglehetett nézni, amit szeretett volna. Három napja este voltak az utolsó bejegyzések és képek. Éppen buliztak és szórakoztak. A képek alapján három átlagos amerikai fiatal volt, ez két fiú és egy lány volt, a harmadik lány mutáns volt, kő bőrrel és szárnyakkal, ő távolkeleti volt – lásd előző reagban a képet. A tagek alapján, Carol, Dany, Jack és Larry voltak a négyes tagjai. Larry gépét találta meg Godlaw, az utolsó bejegyzés az volt, hogy:
”Carol és Jack részegek, kimegyünk összeszedni őket mielőtt gáz lesz. #józannaklennigáz #innomkellettvolna #éljenekamadarak #vizsgakészülés”
Ez twitteren, ezek után már semmi sem jött, csak megannyi üzenet, hogy hol vannak már. Mi történt? És ehhez hasonlók, voltak, akik azt írták, hogy biztosan részegek, vagy épp szeretkeznek, így majd írnak, ha hazajönnak. Még most pár perce is jött üzenet. Ahogyan a facebookon volt fent Godlaw egy üzenet is felugrott „anya” néven.
„Lawrence Hamilton! Megtennéd végre, hogy válaszolsz az anyádnak így két nap után?! Meg ne várd, hogy meglátogassalak a kollégiumban!”
- Fog neki válaszolni Mr. Godlaw? – kérdezte Hana a férfi háta mögül, aki most ért vissza. – Odakint nincs semmi… minden olyan mintha félbehagyták volna.

A rendőrségnél Cody kiadta a diákoknak az utasításokat, hogy ki mit csináljon. Emily és Rain nekiláttak annak, hogy megkeressék a cellák kulcsát, mindezt a többi mögött a nagy egybenyílt irodában meg is találják felakasztva a többi mellé. Ugyanezen irodában ült le a gépek elé Alethea is. Ez a helység közvetlen a cellák mellett volt és a főbejáratnál található „csarnokból”, inkább előszobaszerűségből lehetett elérni. Amint a kulcs megvolt, oda is tudták vinni Cody-nak, aki könnyedén kinyithatta az ajtót.
- Danielle Ming – mutatkozott be a lány. – Dany, a barátaimnak. Egyetemista vagyok a Portlandi egyetemen tanulok biológiát, tengeri madarak a diplomatémám, ezért jöttünk ide a többiekkel… meghaltak, istenem, meghaltak, mindannyian!
Tört ki zokogásban.
Ezalatt Alethea megtalálta a szükséges dokumentumokat kinyomtatva és gépen is. A lány Danielle Ming volt, Portlandi lakos, az adatai szerint ott jár egyetemre, még két fiú és egy másik lány is Portlandből kellett, hogy a cellákban legyen, csendháborítás miatt lettek behozva. A megjegyzés rovatban az szerepelt, hogy másnap reggel elengendőek mind. Mindez három napja este/éjjel lett rögzítve a gépbe, ezek voltak az utolsó adatok, semmi más nem volt. Megtalálta a lány még Ming és a másik három személy jogosítványát és személyiét is a személyes holmiknál, telefonokat és némi pénzt.
- Behoztak minket – szipogott a lány. – Jack és Carol túl sokat ittak… kimentek az utcára hangoskodni, Larry és én próbáltuk őket visszavinni a motelbe, de a sheriff behozott minket ide… másnap reggel mikor el akart engedni minket egyszerűen mindenki porrá változott. Amit látnak… azok ők… a rendőrök és a barátaim.
Újra hangosan zokogott fel és rogyott térdre.


template nélkül:

_________________
Reneszánsz/alter realitások: Gaia Vell tábornok, Johanne Jones Tao , Reena Reynolds, Felicia Paran,
Továbbiak: Eshana Swati Khan, Mesélő, Ghost. A.I.M. Felső Tanács, A.I.M. Birodalom, Hydra emberei, MODOC
Továbbiak: Morgan Le Fay, Természetfelettiek, Niclas Richard Jørgensen, Roxxon emberei
Cerebro központi adattára - ahol minden fontos információ egy helyen megtalálható az XMR-el kapcsolatban!
Bandon, Oregon AZMJc6k
Lady Gaia-Vell
Lady Gaia-Vell
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 2530
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 65
Join date : 2013. May. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Thorhalla
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

nefadar https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t3180-felicia-paran https://xmenreneszansz.hungarianforum.net/t29-multik#3460

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Cody Atkinson Kedd 29 Nov. 2016, 10:17

Cody nem hagyja magára a lányt. Fogalma sincs mi történhetett itt csak annyit tud, hogy be van zárva, nem evett régóta, nem ivott régóta és talán azt is látta, hogy mi történt itt. A gyerekeknek szerencsére nem kell kétszer mondani, hogy mit tegyenek. Cody megkapja a kulcsokat és kinyitja a zárkát. A lány pedig hozzá is kezd a történet mondásának. Mikor kimondja, hogy a többiek meghaltak akkor Cody szeme elkerekedik. Tudja, hogy akármi is történt a lány látta. Viszont azt nem érti, hogy mit keres itt és őt miért nem. A folytatásból kiderül miért van itt. Hihető történet. Cody el is hiszi. Főleg ha megkapja a nyomtatott papírt. Mikor megtudja, hogy a mindent beborító por nem azért van itt mert rég nem voltak itt hanem mert az emberek szó szerint elporladtak akkor ki is szökik belőle.
-Hogy az istenit!
Lehajol a lányhoz és megpróbálja megnyugtatni. A vállára is teszi a kezét.
-Szedd össze magad Danielle! Kiderítjük, hogy mi történt itt és téged pedig haza viszünk. Most már biztonságban vagy. Menjünk ki az utcára rendben?
Ha valami akkor a barátai a hamvainak a közelsége biztos nem segít megnyugodni a lánynak. Pedig fontos, hogy összeszedje magát. Tudniuk kell, hogy mi történt.
-Alethea ha tudsz akkor írj Godlaw-nak, hogy mi a helyzet!
~Mindenki eltűnt kivéve ő. Akármi is történt itt csakis a mutációja miatt élhette túl. Ez egy nagyon rohadt ügy már megint.~

_________________
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Cody Atkinson
Csoportvezető

Hozzászólások száma : 193
Hozzászólások régi : 0
Reputation : 12
Join date : 2016. Mar. 05.

Karakteradatok
Főkarakter: Adrian Sommerfield
Főkari/multi: Multi
Síkok: Reneszánsz

Vissza az elejére Go down

Bandon, Oregon Empty Re: Bandon, Oregon

Témanyitás by Ajánlott tartalom


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére Go down

1 / 5 oldal 1, 2, 3, 4, 5  Next

Vissza az elejére

 
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.